abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:05:54 #1
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199091351
Naar aanleiding van R&P / Vrouwtje uit de Filippijnen halen dat inmiddels gesloten is kijk ik toch wel met enige verbazing naar de reacties aldaar.

Natuurlijk zijn er situaties waarbij de Filipijnse misbruik maakt van de goedheid van de Nederlandse man, maar de situatie is dan ook vaak zo dat bv. iemand van 45 jaar oud gaat daten met iemand van 22 jaar oud. Op YouTube is nogal een controverse gaande over een Amerikaanse man van ongeveer 45 jaar oud, zoek maar "Tim K", die ook woont in de Filipijnen en is getrouwd met een 20 jarige Filipijnse vrouw.

Dat is inderdaad dubieus.

Het neemt niet weg dat een relatie met een goede Filipijnse dame wel degelijk mogelijk is. Ik ben zelf in dat topic hierboven genoemd en het probleem ligt ook voornamelijk bij de Nederlandse man. Die zoeken namelijk eigenlijk veel te jonge dames aldaar. Ik heb idd ook wat pogingen wel eens gedaan, maar inmiddels ben ik al verscheidene maanden in contact met een Filipijnse dame, die meer van mijn leeftijd is (zij is 36, ik ben 44) en zij is geheel onafhankelijk, heeft een keurige baan, verdient naar 'verhouding' eigenlijk bijna net zo veel als ik. Met 450 euro per maand en rekening houdend met dat de gemiddelde kosten in de Filipijnen zo'n 4x lager zijn heeft zij het prima voor elkaar. En deze dame vraagt mij dus ook totaal niet om een financiële bijdrage.

Maar, sommige mensen vragen zich af, waarom zoek je niet een Nederlandse vrouw. Tja, in het topic hierboven werd genoemd dat het voor sommige Nederlandse mannen erg moeilijk is een Nederlandse vrouw te vinden. De reden: De Nederlandse vrouw is verwend, is veeleisend, soms feministisch en wil altijd het prins op het witte paard. De manier waarop onze maatschappij nu werkt, alles en iedereen vrij individualistisch maakt het dat zowel mannen als vrouwen allemaal hun eigen kant op kunnen gaan. De reden dat je in jaren 50 en 60 weinig scheidingen had was simpelweg omdat de vrouw meer afhankelijk was van de man, omdat ze thuis bleef, de kinderen opvoeden en de man was overdag aan het werk. Tegenwoordig is dat bijna niet meer denkbaar. Vrouwen zijn gaan emanciperen en willen carrière maken. Dat neem ik ze ook heus niet kwalijk. Er is meer in het leven dan een aanrecht. Maar met die emancipatie veranderde ook het gedrag van de gemiddelde vrouw naar een man. Zoals gezegd, vrouwen zijn veel meer veeleisender geworden, en voor sommige mannen, waaronder ik mezelf ook schaars, is dit niet acceptabel. Ik heb geen behoefte aan zo'n 'zeikwijf' die als een ambulance constant loopt te zeuren, doe dit, doe dat.

Filipijnse vrouwen hebben een heel andere cultuur en daar wordt je als man zijnde gewoon nog wel als normaal mens behandeld en gerespecteerd. Vanaf begin juni komt mijn huidige Filipijnse vriendin op eigen houtje naar Nederland, zonder dat ik een dubbeltje betaal. Het enige wat ik moest sturen was een logies verklaring. Maar niet een sponsor verklaring (dat is nog niet mogelijk gezien mijn korte werkverleden), maar volgend jaar zou dit wel mogelijk kunnen zijn.

Dus voor mannen die allicht op zoek zijn naar een lieve vrouw die niet zo veeleisend is als een Nederlandse vrouw kun je het altijd proberen, maar wees wel realistisch. Ben je 40 plus, ga niet daten met een 20-er. Als er een paar jaar verschil tussen zit kan het prima, en wees ook bedacht op bepaalde zaken. Zodra ze over ziektes beginnen, of een niet werkende telefoon, dan gelijk laten varen. Laat je ook niet leiden door fantastische bijna model achtige foto's want dat is vaak te goed om waar te zijn. En neem de tijd, kijk of ze serieus is en let op de dingen die zegt of vraagt, of ze interesse in je toont en zo kan het prima dat je een hele leuke, maar vooral lieve en oprechte Filipijnse dame kunt treffen.

Dat is mijn zegje hierover. :-)
Gezien het verloop van het vorige topic, verwacht ik dat we hier met fatsoen over praten.

[ Bericht 0% gewijzigd door TechnoCat op 21-04-2021 17:15:51 ]
pi_199091454
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:11:00 #3
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199091463
Wat een gelul weer, over Nederlandse vrouwen.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199091501
Zo’n relatie is per definitie ongelijkwaardig. Ik vind het misbruik maken van hun financiële situatie.
  Moderator dinsdag 20 april 2021 @ 22:18:31 #5
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_199091627
Dus je noemt alle vrouwen gewoon even zeikwijven maar je verwacht wel met fatsoen over dit onderwerp te kunnen praten?

Really?
Breitling - Instruments for Professionals
pi_199091786
Als je vorige TT vrouwtje uit land x halen is dan geeft dat al een enorme blijk van liefde af.

Maar het cultuurverschil zou ik niet onderschatten; daarnaar wat gaat ze in Nederland doen qua werk als ze hier is. Want als ze onafhankelijk is zal ze dat vast ook wel willen blijven.
pi_199091793
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:05 schreef TechnoCat het volgende:
Zoals gezegd, vrouwen zijn veel meer veeleisender geworden, en voor sommige mannen, waaronder ik mezelf ook schaars, is dit niet acceptabel. Ik heb geen behoefte aan zo'n 'zeikwijf' die als een ambulance constant loopt te zeuren, doe dit, doe dat.

Filipijnse vrouwen hebben een heel andere cultuur en daar wordt je als man zijnde gewoon nog wel als normaal mens behandeld en gerespecteerd. Vanaf begin juni komt mijn huidige Filipijnse vriendin op eigen houtje naar Nederland, zonder dat ik een dubbeltje betaal.
Het is niet de cultuur die de Filipijnse vrouwen beter maakt dan de vrouwen hier. Het is dat jij als rijke westerling gezien wordt en men ook wel weet dat de voorzieningen in Nederland beter zijn. Daarom zijn Filipijnse vrouwen extra lief voor je.

Jouw euro is voor hen veel waard.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:32:03 #8
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_199091926
Ga er gewoon heen op vakantie, kijk en vraag daar wat rond.
Leer je iemand op een echter manier kennen.
"Zou Je Haar Geven?? :P"
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:43:40 #9
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_199092152
Een aantal miljoen vrouwen die aan je leeftijdsgrenzen kunnen voldoen, maar je kiest ervoor om een vrouw uit een ander land te "halen". En je verzint daaromheen een of ander verhaal waarbij je Nederlandse vrouwen naar beneden haalt, omdat jou dat beter uitkomt.

Wees dan gewoon eerlijk: het lukt je om welke reden dan ook niet om een leuke Nederlandse vrouw aan je te binden, dus kies je voor optie B. En weet je, als jij daar gelukkig van wordt en je hebt nou eenmaal de privileges om dit te kunnen, is daar in principe niets op tegen.

En het zal per situatie afhankelijk zijn in hoeverre het voor de betreffende vrouw ook een win is, dat kan ik absoluut niet inschatten voor ze. Financiële zekerheid, uberhaupt in Nederland leven, eventueel financiële hulp voor familie, dat soort dingen kunnen best wel positief zijn. Zitten ook nadelen aan afhankelijk van jou / de man als persoon, en dat zal ook per geval flink kunnen verschillen.

Maargoed, je hebt al door dat deze manier van presenteren je tegenwerkt in ieder geval hier op FOK.
WFPB!
pi_199092169
R&P / Vage situatie met mijn vriendin en Facebook

De relatie met de Mexicaanse dame ging toch niet zo goed? Dat is jammer. Ik hoop dat je met deze meer geluk treft.
pi_199092174
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:18 schreef CoolGuy het volgende:
Dus je noemt alle vrouwen gewoon even zeikwijven maar je verwacht wel met fatsoen over dit onderwerp te kunnen praten?

Really?
Dit ja, maar altijd zelfde gezeur over Nederlandse vrouwen. Wat een gelul.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:50:06 #12
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199092290
Fillipijnse vrouwen zeuren net zo goed. Vaak zijn dit soort vrouwen ook nog eens bikkelhard en onbetrouwbaar. Er zijn al zoveel NLse mannen je hierin voorgegaan. Vaak eindigden die berooid.
Zie het in het dorp ook. Sociaal zwakke mannen met een onverzorgd uiterlijk en tot hun 35-ste vrijgezel. Dan loopt er opeens een knap Thais vrouwtje lang, half jaar later ook de moeder. Dan volgt een kind en dan al snel gaat de vrouw met kind en moeder terug naar Thailand met de helft van het vermogen van het hele loonwerkersbedrijf in haar koffer.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199092363
Ik vind het een lastig onderwerp. Want als je geen geschikte partner kunt vinden dan is er een uit het buitenland halen misschien een oplossing. Je weet alleen niet wat je hier heen haalt. Ze zullen vast wel aardig zijn maar of het oprecht is vraag ik me af.

Vrouwen hebben in principe geen man nodig hier in Nederland. Mannen zat voor een snelle wip en geld is ook geen probleem. Wat heeft een man dan nog te bieden behalve karakter.
En laat dat laatste nou net zijn wat er ontbreekt.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:57:06 #14
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199092416
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:54 schreef Rock92 het volgende:
Ik vind het een lastig onderwerp. Want als je geen geschikte partner kunt vinden dan is er een uit het buitenland halen misschien een oplossing. Je weet alleen niet wat je hier heen haalt. Ze zullen vast wel aardig zijn maar of het oprecht is vraag ik me af.

Vrouwen hebben in principe geen man nodig hier in Nederland. Mannen zat voor een snelle wip en geld is ook geen probleem. Wat heeft een man dan nog te bieden behalve karakter.
En laat dat laatste nou net zijn wat er ontbreekt.
Nou, nou, dat schiet ook weer door.

Hartstikke leuke mannen in Nederland en ik ben gelukkiger met de mijne dat ik was zonder hem.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 20 april 2021 @ 22:59:17 #15
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_199092457
He lekker, zo'n respectvolle vrouw die vooral niet te veel verwacht van een man en de relatie :')
pi_199092501
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:57 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Nou, nou, dat schiet ook weer door.

Hartstikke leuke mannen in Nederland en ik ben gelukkiger met de mijne dat ik was zonder hem.
Wat schiet door?
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:13:29 #17
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199092669
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:02 schreef Rock92 het volgende:

[..]

Wat schiet door?
”Wat heeft een man dan nog te bieden behalve zijn karakter.”

Dat vind ik wat kort door de bocht. Een goede relatie blijft een mooi en waardevol iets, ongeacht of je in Nederland als vrouw nou wel of niet financieel/economisch onafhankelijk bent.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:13:44 #18
451005 Grems
Clown World
pi_199092672
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
De meeste vrouwen wereldwijd zijn best mondig hoor, dat iedereen buiten Nederland een mak volgzaam schaap zou zijn is vooral iets wat bepaalde mensen zich wijs maken

Ze zijn vaak wel minder vijandig, dat wel.
pi_199092712
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:13 schreef Lienekien het volgende:

[..]

”Wat heeft een man dan nog te bieden behalve zijn karakter.”

Dat vind ik wat kort door de bocht. Een goede relatie blijft een mooi en waardevol iets, ongeacht of je in Nederland als vrouw nou wel of niet financieel/economisch onafhankelijk bent.
Ik begrijp hier helemaal niets van :')
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:18:25 #20
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199092748
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:15 schreef Rock92 het volgende:

[..]

Ik begrijp hier helemaal niets van :')
Ik citeer toch gewoon jou, of niet?
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:54 schreef Rock92 het volgende:
Ik vind het een lastig onderwerp. Want als je geen geschikte partner kunt vinden dan is er een uit het buitenland halen misschien een oplossing. Je weet alleen niet wat je hier heen haalt. Ze zullen vast wel aardig zijn maar of het oprecht is vraag ik me af.

Vrouwen hebben in principe geen man nodig hier in Nederland. Mannen zat voor een snelle wip en geld is ook geen probleem. Wat heeft een man dan nog te bieden behalve karakter.
En laat dat laatste nou net zijn wat er ontbreekt.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199092782
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:18 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik citeer toch gewoon jou, of niet?
[..]

Klopt.

Alleen wordt mij niet duidelijk wat een man volgens jou nog meer heeft te bieden behalve karakter.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:23:57 #22
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199092816
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:21 schreef Rock92 het volgende:

[..]

Klopt.

Alleen wordt mij niet duidelijk wat een man volgens jou nog meer heeft te bieden behalve karakter.
Voor jou valt alles wat niet onder financieel/economisch valt en ‘hoofd zijn van het gezin’ onder ‘karakter’?
The love you take is equal to the love you make.
pi_199092940
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:23 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Voor jou valt alles wat niet onder financieel/economisch valt en ‘hoofd zijn van het gezin’ onder ‘karakter’?
Ik had graag van jou gehoord wat een man te bieden heeft buiten karakter. Al moet ik zeggen dat karakter een breed begrip is.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:35:19 #24
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199092960
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:33 schreef Rock92 het volgende:

[..]

Ik had graag van jou gehoord wat een man te bieden heeft buiten karakter. Al moet ik zeggen dat karakter een breed begrip is.
Ja, dat bedoel ik. Dus ik wou mezelf die moeite dan maar besparen.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:39:33 #25
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_199093005
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:33 schreef Rock92 het volgende:

[..]

Ik had graag van jou gehoord wat een man te bieden heeft buiten karakter. Al moet ik zeggen dat karakter een breed begrip is.
Bepaalde skills (algemeen, van goed kunnen koken tot goed kunnen klussen, aanvulling op je eigen skills), empathie (al zou je dat onder karakter kunnen scharen), kostendeler (al klinkt dat wat kil) etc.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 20 april 2021 @ 23:44:58 #26
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199093056
Deze OP... :')

De zoveelste 'man' die er niet zo goed mee kan omgaan dat vrouwen in Nederland inmiddels redelijk gelijkwaardig zijn aan mannen.

Het is me wat met die klagende zeikwijven... evenveel willen verdienen en gelijke kansen willen op de arbeidsmarkt. Willen dat de man in huis dus niet alleen zijn eigen carrière op het droge heeft maar ook taken in huis doet zodat zij zich ook kan ontwikkelen... :{w

Welkom in de 21ste eeuw.
Resistance is futile.
pi_199093381
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:50 schreef LXIV het volgende:
Fillipijnse vrouwen zeuren net zo goed. Vaak zijn dit soort vrouwen ook nog eens bikkelhard en onbetrouwbaar. Er zijn al zoveel NLse mannen je hierin voorgegaan. Vaak eindigden die berooid.
Zie het in het dorp ook. Sociaal zwakke mannen met een onverzorgd uiterlijk en tot hun 35-ste vrijgezel. Dan loopt er opeens een knap Thais vrouwtje lang, half jaar later ook de moeder. Dan volgt een kind en dan al snel gaat de vrouw met kind en moeder terug naar Thailand met de helft van het vermogen van het hele loonwerkersbedrijf in haar koffer.
Thaise vrouwen en Filipijnse vrouwen lijken totaal niet op elkaar. Thaise zijn precies wat jij zegt maar Filippijnse dames zijn in een enigszins gelijkwaardige relatie veel leuker en loyaler.
pi_199093653
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:05 schreef TechnoCat het volgende:
maar de situatie is dan ook vaak zo dat bv. iemand van 45 jaar oud gaat daten met iemand van 22 jaar oud. Op YouTube is nogal een controverse gaan over een Amerikaanse man van ongeveer 45 jaar oud, zoek maar "Tim K", die ook woont in de Filipijnen en is getrouwd met een 20 jarige Filipijnse vrouw.

Dat is inderdaad dubieus.
Heh? Wat is dubieus als een 45 jarige een 22e vrouw heeft?

quote:
Het neemt niet weg dat een relatie met een goede Filipijnse dame wel degelijk mogelijk is.
Zijn er mensen dan die zeggen dat dat niet mag ofzo? Wat is het probleem dan precies??

quote:
Ik ben zelf in dat topic hierboven genoemd en het probleem ligt ook voornamelijk bij de Nederlandse man. Die zoeken namelijk eigenlijk veel te jonge dames aldaar.
Een man van 45 mag niet met een vrouw van 20 omdat dat te jong zou zijn??? What the hell!

Dit forum is echt de weg kwijt! Relatie tussen broer en zus, broer en broer, zoon en moeder, vreemdgaan, second love, dat schijnt geen controverse te zijn op t forum. Maar een man en een vrouw van 22 mag niet! En een man met 2 vrouwen mag ook niet!

quote:
Ik heb idd ook wat pogingen wel eens gedaan, maar inmiddels ben ik al verscheidene maanden in contact met een Filipijnse dame, die meer van mijn leeftijd is (zij is 36, ik ben 44) en zij is geheel onafhankelijk, heeft een keurige baan
Wat is het nou, is 45 met 22 jaar een leeftijdsissue of niet?

quote:
Tja, in het topic hierboven werd genoemd dat het voor sommige Nederlandse mannen erg moeilijk is een Nederlandse vrouw te vinden. De reden: De Nederlandse vrouw is verwend, is veeleisend, soms feministisch en wil altijd het prins op het witte paard
Logisch. Welke man wil van nature samen zijn met een vrouw die zich als een man gedraagd? Logisch dat ze dan op zoek gaan naar vrouwen die nog vrouwen zijn.

quote:
De manier waarop onze maatschappij nu werkt, alles en iedereen vrij individualistisch maakt het dat zowel mannen als vrouwen allemaal hun eigen kant op kunnen gaan
Klopt, feminisme heeft veel kapot gemaakt.

quote:
De reden dat je in jaren 50 en 60 weinig scheidingen had was simpelweg omdat de vrouw meer afhankelijk was van de man, omdat ze thuis bleef, de kinderen opvoeden en de man was overdag aan het werk. Tegenwoordig is dat bijna niet meer denkbaar.
Wij thuis zijn de laatste der mohikanan.

quote:
Maar met die emancipatie veranderde ook het gedrag van de gemiddelde vrouw naar een man. Zoals gezegd, vrouwen zijn veel meer veeleisender geworden, en voor sommige mannen, waaronder ik mezelf ook schaars, is dit niet acceptabel. Ik heb geen behoefte aan zo'n 'zeikwijf' die als een ambulance constant loopt te zeuren, doe dit, doe dat.
Je moet begrijpen dat het feminisme dus leert dat vrouwen mannen worden, en de man heeft van nature de leidersrol. Nu krijg je met zo'n 'geëmancipeerde' in je huis twee kapiteitenen.

quote:
Vanaf begin juni komt mijn huidige Filipijnse vriendin op eigen houtje naar Nederland, zonder dat ik een dubbeltje betaal.
Waarom moet je benadrukken dat je niks hebt betaald? Waarom moet je je schamen als je wel alles betaald? Vriend, jij bent de leider in de gezins unit, het is juist prijzenswaardig als jij alles betaald. Ik betaal ook alles, mn vrouw heb ook geen baan buiten. Ze is de klassieke huisvrouw en ik de klassieke man. Laat je niet gek maken en onder druk zetten door de feministische meerderheid in Nederland.

quote:
maar wees wel realistisch. Ben je 40 plus, ga niet daten met een 20-er. Als er een paar jaar verschil tussen zit kan het prima
Dit gedeelte vat ik niet. So what? Als beide partijen elkaar mogen, no issue.

[ Bericht 0% gewijzigd door BookFreak op 21-04-2021 04:07:42 ]
pi_199093700
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:11 schreef Lienekien het volgende:
Wat een gelul weer, over Nederlandse vrouwen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:18 schreef CoolGuy het volgende:
Dus je noemt alle vrouwen gewoon even zeikwijven maar je verwacht wel met fatsoen over dit onderwerp te kunnen praten?

Really?
Laten we eerlijk zijn en dit academisch houden. Hij heeft gewoon een punt. Een team kan alleen maar functioneren als de rolverdelingen op de juiste plek zijn. Er kan bijvoorbeeld alléén maar één de leider zijn die het laatste besluit neemt in een team.

Zodra een ander zich niet wil inschikken in een niet-leider rol, wat krijg je dan? Concurrentie, niet dingen willen aannemen, egoisme & strijd (=gezeik) om de allerkleinste dingen.

En zo moeten jullie een relatie of gezin ook zien want jullie zijn een team. Je kan niet twee leiders op een schip hebben. En natuurlijk zullen er in een team meningsverschillen komen. Maar hoe los je deze het best op in het belang vd team? Wat altijd werkt is de leider op respectvolle manieren corrigeren, adviseren, bediscussiëren, maar laat de leider na jouw pogingen nog altijd het eindbesluit nemen en leg je er daarbij neer (als je tenminste denkt omwille van het ​team).

Het probleem is dus dat het feminisme vrouwen in feite leert om de leidersrol over te nemen van de man. Of zoals ze zeggen gelijk maken aan de man, dus een mede-leider maken. Dan krijg je dus twee leiders in huis die constant gaan ruziën voor het geringste non-issue.

In de Filipijnen en andere landen hebben vrouwen deze leer nog niet helemaal meegekregen uit het westen.

[ Bericht 0% gewijzigd door BookFreak op 21-04-2021 02:58:13 ]
pi_199093725
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:12 schreef Hamzoef het volgende:
Zo’n relatie is per definitie ongelijkwaardig. Ik vind het misbruik maken van hun financiële situatie.
Omgekeerd lijkt het mij niet ondenkbaar dat die aziatische vrouwen dolgraag Europees burgerschap zouden willen bezitten. En ook nogeens trouwen met een lange blanke man. In plaats van een kleine aziatische man wat vrijwel geen aanzien heeft op deze wereld. Dat zijn vooroordelen waar ze het zelf wel de voorkeur naar hebben in zuid-oost Azië.
pi_199093753
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:54 schreef Rock92 het volgende:
Ik vind het een lastig onderwerp. Want als je geen geschikte partner kunt vinden dan is er een uit het buitenland halen misschien een oplossing.
Precies,en ook al zou wel veel geschikte partners kunnen vinden in NL, wat als je je droomvrouw tegenkomt in de Filipijnen? Waar is de hele issue?

quote:
Je weet alleen niet wat je hier heen haalt. Ze zullen vast wel aardig zijn maar of het oprecht is vraag ik me af.
Das niet relevant voor ons. Dat is zijn risico.

En btw erg oneerlijke manier van discussie om te haten op Filipijnse vrouwen en doen alsof het onbetrouwbare vrouwen zijn. Of die andere versie dat ze soort halve slachtoffers zijn.

Het lijkt verdacht veel op jaloezie en misgunnerij wat vele pro-NL vrouwen standpunt hier doen.
  woensdag 21 april 2021 @ 08:24:17 #32
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_199094414
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 02:53 schreef BookFreak het volgende:
Laten we eerlijk zijn en dit academisch houden.
Niets academisch aan jouw mening. Het is gewoon je mening, die je absoluut mag hebben, maar doe niet alsof het meer is dan dat.

Veel vrouwen vinden dat idee achterhaald en vinden dat de man niet (op alle vlakken) de leiding hoeft te nemen. Ik kan me daar persoonlijk goed in vinden, ik zie niet in waarom ik puur omdat ik een piemel in m'n broek heb allerlei dingen over ze te zeggen zou hebben.
Als je alleenverdiener bent in een relatie heb je logischerwijs over bepaalde dingen wel meer te zeggen bijvoorbeeld, en mannen waren dat in ieder geval vaker, weet niet hoe het nu verdeeld is.

Maargoed, jij wilde het "academisch" houden. Volgens mij is het enige juiste antwoord op dit soort kwesties: moet elk stel lekker zelf uitzoeken.
WFPB!
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 08:29:46 #33
5428 crew  miss_sly
pi_199094448
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 02:53 schreef BookFreak het volgende:

[..]

[..]

[..]

Laten we eerlijk zijn en dit academisch houden. Hij heeft gewoon een punt. Een team kan alleen maar functioneren als de rolverdelingen op de juiste plek zijn. Er kan bijvoorbeeld alléén maar één de leider zijn die het laatste besluit neemt in een team.

Zodra een ander zich niet wil inschikken in een niet-leider rol, wat krijg je dan? Concurrentie, niet dingen willen aannemen, egoisme & strijd (=gezeik) om de allerkleinste dingen.

En zo moeten jullie een relatie of gezin ook zien want jullie zijn een team. Je kan niet twee leiders op een schip hebben. En natuurlijk zullen er in een team meningsverschillen komen. Maar hoe los je deze het best op in het belang vd team? Wat altijd werkt is de leider op respectvolle manieren corrigeren, adviseren, bediscussiëren, maar laat de leider na jouw pogingen nog altijd het eindbesluit nemen en leg je er daarbij neer (als je tenminste denkt omwille van het ​team).

Het probleem is dus dat het feminisme vrouwen in feite leert om de leidersrol over te nemen van de man. Of zoals ze zeggen gelijk maken aan de man, dus een mede-leider maken. Dan krijg je dus twee leiders in huis die constant gaan ruziën voor het geringste non-issue.

In de Filipijnen en andere landen hebben vrouwen deze leer nog niet helemaal meegekregen uit het westen.
Really? Academisch ook?

Als je dit al op die manier benadert, doet het er niets toe wie nou de leider is van de twee. Als er al een uiteindelijke verantwoordelijke leider met beslissingsbevoegdheid nodig zou zijn, maakt het verder niet uit of dat een man of een vrouw is.

Maar eigenlijk is dat niet de manier waarop ik een relatie bekijk. Als er iets echt te beslissen valt, bespreken we die zaken. De voors en tegens. En nemen we samen een beslissing. En soms doe ik wat water bij de wijn en soms hij. Je gunt elkaar namelijk eens wat. En soms kom je op een totaal andere oplossing, omdat je samen voor dat specifieke onderwerp niet tot een compromis kunt komen.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_199094452
Zeg, @TechnoCat, ga je ook nog reageren op dit topic, of knijp je er lafjes tussenuit?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 08:30:48 #35
5428 crew  miss_sly
pi_199094460
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:24 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Niets academisch aan jouw mening. Het is gewoon je mening, die je absoluut mag hebben, maar doe niet alsof het meer is dan dat.

Veel vrouwen vinden dat idee achterhaald en vinden dat de man niet (op alle vlakken) de leiding hoeft te nemen. Ik kan me daar persoonlijk goed in vinden, ik zie niet in waarom ik puur omdat ik een piemel in m'n broek heb allerlei dingen over ze te zeggen zou hebben.
Als je alleenverdiener bent in een relatie heb je logischerwijs over bepaalde dingen wel meer te zeggen bijvoorbeeld, en mannen waren dat in ieder geval vaker, weet niet hoe het nu verdeeld is.

Maargoed, jij wilde het "academisch" houden. Volgens mij is het enige juiste antwoord op dit soort kwesties: moet elk stel lekker zelf uitzoeken.
Precies dat is dus een reden waarom het voor vrouwen van belang is om zelf inkomen te genereren :)
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 08:32:53 #36
236264 crew  capricia
pi_199094473
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:29 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Really? Academisch ook?

Als je dit al op die manier benadert, doet het er niets toe wie nou de leider is van de twee. Als er al een uiteindelijke verantwoordelijke leider met beslissingsbevoegdheid nodig zou zijn, maakt het verder niet uit of dat een man of een vrouw is.

Maar eigenlijk is dat niet de manier waarop ik een relatie bekijk. Als er iets echt te beslissen valt, bespreken we die zaken. De voors en tegens. En nemen we samen een beslissing. En soms doe ik wat water bij de wijn en soms hij. Je gunt elkaar namelijk eens wat. En soms kom je op een totaal andere oplossing, omdat je samen voor dat specifieke onderwerp niet tot een compromis kunt komen.
Hadden we nooit moeten doen..vrouwen handelingsbekwaam maken. Daar is deze hele ellende mee begonnen. ;)
Definitely not CIA
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 08:47:12 #37
5428 crew  miss_sly
pi_199094544
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:32 schreef capricia het volgende:

[..]

Hadden we nooit moeten doen..vrouwen handelingsbekwaam maken. Daar is deze hele ellende mee begonnen. ;)
Hahaha, ja.
Het is nog geen 65 jaar geleden ingesteld. Wellicht kan het nog teruggedraaid worden?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 08:52:39 #38
236264 crew  capricia
pi_199094583
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:47 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Hahaha, ja.
Het is nog geen 65 jaar geleden ingesteld. Wellicht kan het nog teruggedraaid worden?
Mijn moeder moest nog een akkoord van mijn vader hebben, als ze een wasmachine kocht. Vroeger. :X
Definitely not CIA
  woensdag 21 april 2021 @ 08:56:42 #39
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_199094616
Ik lach altijd als ik op straat weer zo'n overduidelijk oudere man met een veel jongere Aziaat die ook nog eens drie koppen kleiner is zie. Het ziet er gewoon viezig uit. Altijd.
pi_199094633
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:29 schreef miss_sly het volgende:
En nemen we samen een beslissing. En soms doe ik wat water bij de wijn en soms hij.
Hmmm, jouw voorbeeld kunnen twee scenarios betekenen:

1. Je partner ergert zich van binnen dat hij niet de leiderschapsrol heeft, en met tegenzin doet hij tot een zekere hoogte steeds maar consessies. Dit is uiteindelijk onhoudbaar en leidt tot scheiding (enorm in Nederland).

2. Je partner heeft het erbij neergelegd dat jij de leider eigenlijk bent en vele consessies verricht omdat hij meer belang heeft om bij jou te blijven. Dus een wat meer vrouwelijkere type man als het zo moet beschrijven.
pi_199094640
Nja, ik zou niet zo ver willen gaan als alle Nederlandse vrouwen zeikwijven noemen. Maar ze hebben wel de neiging om continu ontevreden te zijn met hun leven en niet te weten wat ze willen. Financieel onafhankelijk willen zijn, maar ook part-time willen werken. Een vriend van me is ook net gescheiden omdat zijn vrouw een midlife crisis heeft gehad en de voorkeur gaf aan een DJ op Ibiza in plaats van haar man en 3 kinderen.

Aziatische vrouwen zijn wat dat betreft wat doelgerichter, trouwer en traditioneler. En die geldt zeker voor de Filipijnen die van oudsher een Christelijke cultuur hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door Aurelius op 21-04-2021 09:04:59 ]
  woensdag 21 april 2021 @ 09:01:26 #42
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199094654
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:24 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Niets academisch aan jouw mening. Het is gewoon je mening, die je absoluut mag hebben, maar doe niet alsof het meer is dan dat.

Veel vrouwen vinden dat idee achterhaald en vinden dat de man niet (op alle vlakken) de leiding hoeft te nemen. Ik kan me daar persoonlijk goed in vinden, ik zie niet in waarom ik puur omdat ik een piemel in m'n broek heb allerlei dingen over ze te zeggen zou hebben.
Als je alleenverdiener bent in een relatie heb je logischerwijs over bepaalde dingen wel meer te zeggen bijvoorbeeld, en mannen waren dat in ieder geval vaker, weet niet hoe het nu verdeeld is.

Maargoed, jij wilde het "academisch" houden. Volgens mij is het enige juiste antwoord op dit soort kwesties: moet elk stel lekker zelf uitzoeken.
Nou nee, je hebt een relatie en die is hopelijk gebaseerd op gelijkwaardigheid, dat betekent niet dat degene met het (hoogste) inkomen ook het meest te zeggen heeft, ook niet over bepaalde zaken, als dat zo is dan is de gelijkwaardigheid helemaal weg, en als het inkomen ongelijk is omdat de een minder werkt om voor de kinderen te zorgen zou dat ook nog eens vorm van straf zijn ook voor degene die het huishouden draaiende houdt.

Maar goed, er is ook een categorie mannen die stelt dat de man per definitie de baas is omdat hij sowieso gelijk heeft omdat de man de man is.
Als je zulke mannen vraagt hoe dat dan gaat als een vrouw intelligenter is dan de man dan gaan ze er simpelweg vanuit dat dat onmogelijk is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 09:02:04 #43
5428 crew  miss_sly
pi_199094660
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:52 schreef capricia het volgende:

[..]

Mijn moeder moest nog een akkoord van mijn vader hebben, als ze een wasmachine kocht. Vroeger. :X
Bizar he?
Mijn schoonmoeder moest nog stoppen met werken toen ze trouwde.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 09:02:58 #44
5428 crew  miss_sly
pi_199094670
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:58 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Hmmm, jouw voorbeeld kunnen twee scenarios betekenen:

1. Je partner ergert zich van binnen dat hij niet de leiderschapsrol heeft, en met tegenzin doet hij tot een zekere hoogte steeds maar consessies. Dit is uiteindelijk onhoudbaar en leidt tot scheiding (enorm in Nederland).

2. Je partner heeft het erbij neergelegd dat jij de leider eigenlijk bent en vele consessies verricht omdat hij meer belang heeft om bij jou te blijven. Dus een wat meer vrouwelijkere type man als het zo moet beschrijven.
Dat zijn twee scenario's die je kunt bedenken inderdaad.
Het zegt niet zoveel over de werkelijkheid, maar je zou ze kunnen bedenken.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  woensdag 21 april 2021 @ 09:04:10 #45
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199094676
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:59 schreef Aurelius het volgende:
Nja, ik zou niet zo ver willen gaan als alle Nederlandse vrouwen zeikwijven noemen. Maar ze hebben wel de neiging om continu ontevreden te zijn met hun leven en niet te weten wat ze willen. Vriend van me is ook net gescheiden omdat zijn vrouw een midlife crisis heeft gehad en de voorkeur gaf aan een DJ op Ibiza in plaats van haar man en 3 kinderen.

Aziatische vrouwen zijn wat dat betreft wat doelgerichter, trouwer en traditioneler. En die geldt zeker voor de Filipijnen die een Christelijke cultuur hebben.
Wat je beschrijft is nou niet iets wat typisch zou zijn voor (Nederlandse) vrouwen.
The love you take is equal to the love you make.
  Official ESF Kreviewer woensdag 21 april 2021 @ 09:07:24 #46
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_199094696
Het probleem is niet dat Nederlandse vrouwen een grote bek hebben gekregen, het probleem is dat mannen een deurmat zijn geworden. Als mijn vrouw zeurt over huishoudgeld of een sociaal leven, dan krijgt ze gewoon een optater en is het weer rustig. Zelfde met de kinderen.
Dat plezier heb je niet als je een onderdanige aziaat koopt.
pi_199094702
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:04 schreef Lienekien het volgende:
Wat je beschrijft is nou niet iets wat typisch zou zijn voor (Nederlandse) vrouwen.
Dat ontevreden zijn bedoel je? Misschien ligt het aan mij, maar in mijn werk- en vriendenkring lijkt het eerder regel dan uitzondering te zijn. Zeker nu iedereen rond de 40 begint te raken. Scheidingen en burnouts vliegen me om de oren. Er zitten daar ook een paar in Nederland geboren Aziatische vrouwen tussen trouwens. Dus het lijkt eerder een Westers cultuurding te zijn.
  woensdag 21 april 2021 @ 09:12:04 #48
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199094736
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:07 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Dat ontevreden zijn bedoel je? Misschien ligt het aan mij, maar in mijn werk- en vriendenkring lijkt het eerder regel dan uitzondering te zijn. Zeker nu iedereen rond de 40 begint te raken. Scheidingen en burnouts vliegen me om de oren. Er zitten daar ook een paar in Nederland geboren Aziatische vrouwen tussen trouwens. Dus het lijkt eerder een Westers cultuurding te zijn.
Toch wel bijzonder dat je een overtuiging lijkt te hebben dat dit iets is wat typisch iets voor vrouwen is.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 21 april 2021 @ 09:12:43 #49
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199094739
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:02 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Bizar he?
Mijn schoonmoeder moest nog stoppen met werken toen ze trouwde.
Min moeder stopte in 1965 niet gelijk met werken toen ze trouwde, wel toen ze 4 maanden later zwanger bleek te zijn, toen kwam ze niet meer weg met blijven werken.
Tijden veranderen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 21 april 2021 @ 09:19:29 #50
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199094788
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:07 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Dat ontevreden zijn bedoel je? Misschien ligt het aan mij, maar in mijn werk- en vriendenkring lijkt het eerder regel dan uitzondering te zijn. Zeker nu iedereen rond de 40 begint te raken. Scheidingen en burnouts vliegen me om de oren. Er zitten daar ook een paar in Nederland geboren Aziatische vrouwen tussen trouwens. Dus het lijkt eerder een Westers cultuurding te zijn.
Ja, want het klassieke "man gaat vreemd met zijn secretaresse" ging niet over 40-plussers natuurlijk.
Maar misschien kunnen we dat ook nog zo framen dat het eigenlijk de schuld van de echtgenote was.

Mensen die vreemdgaan of uit hun relatie stappen (vroeger gingen mannen even *een pakje sigaretten halen*) doen dat niet omdat ze man of vrouw zijn, maar omdat ze om een of andere reden hum lusten ergens anders zoeken, dat heeft niets met de moderne vrouw te maken, waarschijnlijk zat er iets niet lekker in die relatie.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199094826
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 02:21 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Heh? Wat is dubieus als een 45 jarige een 22e vrouw heeft?
[..]

Zijn er mensen dan die zeggen dat dat niet mag ofzo? Wat is het probleem dan precies??
[..]

Een man van 45 mag niet met een vrouw van 20 omdat dat te jong zou zijn??? What the hell!

Dit forum is echt de weg kwijt! Relatie tussen broer en zus, broer en broer, zoon en moeder, vreemdgaan, second love, dat schijnt geen controverse te zijn op t forum. Maar een man en een vrouw van 22 mag niet! En een man met 2 vrouwen mag ook niet!
[..]

Wat is het nou, is 45 met 22 jaar een leeftijdsissue of niet?
[..]

Logisch. Welke man wil van nature samen zijn met een vrouw die zich als een man gedraagd? Logisch dat ze dan op zoek gaan naar vrouwen die nog vrouwen zijn.
[..]

Klopt, feminisme heeft veel kapot gemaakt.
[..]

Wij thuis zijn de laatste der mohikanan.
[..]

Je moet begrijpen dat het feminisme dus leert dat vrouwen mannen worden, en de man heeft van nature de leidersrol. Nu krijg je met zo'n 'geëmancipeerde' in je huis twee kapiteitenen.
[..]

Waarom moet je benadrukken dat je niks hebt betaald? Waarom moet je je schamen als je wel alles betaald? Vriend, jij bent de leider in de gezins unit, het is juist prijzenswaardig als jij alles betaald. Ik betaal ook alles, mn vrouw heb ook geen baan buiten. Ze is de klassieke huisvrouw en ik de klassieke man. Laat je niet gek maken en onder druk zetten door de feministische meerderheid in Nederland.
[..]

Dit gedeelte vat ik niet. So what? Als beide partijen elkaar mogen, no issue.
TS mag doen en laten wat hij wil met deze Filipijnse, zolang het wederzijds gewild is. Zodra TS echter algemene (onzin) beweringen gaat doen over oa vrouwen in Nederland, dan krijg je daar kritiek op.

Moeilijk te begrijpen he, dat verschil. Dus je kunt weer verdwijnen met je religieus, conservatieve 'stemmingmakerij' agenda.
pi_199094868
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:23 schreef Cockwhale het volgende:
Zodra TS echter algemene (onzin) beweringen gaat doen over oa vrouwen in Nederland, dan krijg je daar kritiek op.
Kritiek prima, en ik heb de kritiek nu zelf terug bekritiseerd.
  woensdag 21 april 2021 @ 09:58:38 #53
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199095120
Toch blijf ik het een zwaktebod vinden om een Aziatische vrouw te halen omdat je een Nederlandse vrouw niet kunt krijgen of niet aankunt.
Ik snap wel dat je liever een traditionele vrouw wil dan een feminist als je een gezin wil stichten. Maar zo'n traditionele relatie hoeft helemaal niet ongelijk te zijn. Een traditionele vrouw kan gerust de baas zijn in huis en tegengas geven.
Zelf vind ik het jammer dat wij zo zijn losgeslagen als maatschappij. Ik kijk altijd vol verlangen naar samenlevingen zoals de Amish of traditionele Joden. Ik denk dat dit beter is dan NL 2020.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  woensdag 21 april 2021 @ 10:01:34 #54
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199095138
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:58 schreef LXIV het volgende:
Toch blijf ik het een zwaktebod vinden om een Aziatische vrouw te halen omdat je een Nederlandse vrouw niet kunt krijgen of niet aankunt.
Ik snap wel dat je liever een traditionele vrouw wil dan een feminist als je een gezin wil stichten. Maar zo'n traditionele relatie hoeft helemaal niet ongelijk te zijn. Een traditionele vrouw kan gerust de baas zijn in huis en tegengas geven.
Zelf vind ik het jammer dat wij zo zijn losgeslagen als maatschappij. Ik kijk altijd vol verlangen naar samenlevingen zoals de Amish of traditionele Joden. Ik denk dat dit beter is dan NL 2020.
Dan noem je dus twee gemeenschappen waarin vrouwen bepaald niet als gelijkwaardig worden beschouwd.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 21 april 2021 @ 10:33:56 #55
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199095504
Wat ik altijd zie is dat het toch echt geen gelijkwaardige relatie is. Ik ken meerdere voorbeelden van mannen met Aziatische (niet hier opgegroeid) vrouwen en geen enkele relatie is écht gelijkwaardig, ook al is het wellicht met de beste bedoelingen (al dan niet gevormd door ervaringen in het verleden). Het is toch altijd een bepaald soort man die vooral niet naar zijn eigen tekortkomingen kijkt en vooral niet op kan tegen de zelfstandige Nederlandse (of Europese) vrouwen. Ik denk dat een goede assertiviteitstraining beter (en goedkoper) is dan het "halen" van een vrouw uit het buitenland.

Persoonlijk snap ik ook niet wat er zo aantrekkelijk is aan die onderdanigheid en overmatige zorgzaamheid van een vrouw. Zelfstandigheid vind ik juist een hele aantrekkelijke eigenschap in een vrouw en ik kan zelf ook prima mijn leven managen. Maar ik krijg soms het idee dat ze gewoon iemand zoeken die de rol van hun moeder kan vervangen. De vrouw is in dergelijke situaties altijd afhankelijk van de man, al is het alleen maar voor de verblijfsvergunning en zou er toch echte liefde in het spel zijn.
Don't let my username fool you...
pi_199095908
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:58 schreef LXIV het volgende:
Toch blijf ik het een zwaktebod vinden om een Aziatische vrouw te halen omdat je een Nederlandse vrouw niet kunt krijgen of niet aankunt. Ik snap wel dat je liever een traditionele vrouw wil dan een feminist als je een gezin wil stichten.
Ja maar hoezo zwaktebod dan? Als in NL geen niet-feministische vrouwen meer bestaan, wat moet hij dan? Is toch geen zwaktebod, is toch logisch alleen maar.

quote:
Maar zo'n traditionele relatie hoeft helemaal niet ongelijk te zijn. Een traditionele vrouw kan gerust de baas zijn in huis en tegengas geven.
Niet de 'baas' van het gezin, dat werkt nog steeds niet. Ze is door de man aangesteld als Minister van Huishouden en Opvoeding. Zoiets.
pi_199095956
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:33 schreef Metalfreak het volgende:

Persoonlijk snap ik ook niet wat er zo aantrekkelijk is aan die onderdanigheid en overmatige zorgzaamheid van een vrouw.
Dat snap jij niet nee omdat jij in het NL systeem anders bent wijsgemaakt. Maar in andere landen zijn vrouwen nog vrouwen en die houden van zorg en die weten niet wat ze aanmoeten als ze ineens leiderschapstaken krijgen.
  woensdag 21 april 2021 @ 11:14:18 #58
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199096018
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:09 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat snap jij niet nee omdat jij in het NL systeem anders bent wijsgemaakt. Maar in andere landen zijn vrouwen nog vrouwen en die houden van zorg en die weten niet wat ze aanmoeten als ze ineens leiderschapstaken krijgen.

Mijn zelfstandigheid staat mijn vrouwelijkheid en zorgzaamheid niet in de weg, hoor. Dat is toch wel een enorm misverstand als dat je beeld is.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 11:17:03 #59
5428 crew  miss_sly
pi_199096041
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:09 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat snap jij niet nee omdat jij in het NL systeem anders bent wijsgemaakt. Maar in andere landen zijn vrouwen nog vrouwen en die houden van zorg en die weten niet wat ze aanmoeten als ze ineens leiderschapstaken krijgen.

Ik vind het prima hoor, dat mannen als jij zo denken en op zoek zijn naar dergelijke vrouwen. En ze zullen zeker ook bestaan deze vrouwen, en zich er waarschijnlijk helemaal prima bij voelen.

Maar er zijn ook een heleboel vrouwen die anders in elkaar zitten. En om al deze vrouwen als minderwaardig, zeikerds en weet ik wat voor negatiefs je nog meer bedenken kunt, weg te zetten, slaat natuurlijk nergens op.

Er is geen homogene groep vrouwen, net als er geen homogene groem mannen is. En niet iedere man wordt gelukkig van het hebben van een vrouw zoals jij prefereert. En ook dat is prima.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_199096078
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:05 schreef TechnoCat het volgende:
Maar, sommige mensen vragen zich af, waarom zoek je niet een Nederlandse vrouw. Tja, in het topic hierboven werd genoemd dat het voor sommige Nederlandse mannen erg moeilijk is een Nederlandse vrouw te vinden. De reden: De Nederlandse vrouw is verwend, is veeleisend, soms feministisch en wil altijd het prins op het witte paard. De manier waarop onze maatschappij nu werkt, alles en iedereen vrij individualistisch maakt het dat zowel mannen als vrouwen allemaal hun eigen kant op kunnen gaan. De reden dat je in jaren 50 en 60 weinig scheidingen had was simpelweg omdat de vrouw meer afhankelijk was van de man, omdat ze thuis bleef, de kinderen opvoeden en de man was overdag aan het werk. Tegenwoordig is dat bijna niet meer denkbaar. Vrouwen zijn gaan emanciperen en willen carrière maken. Dat neem ik ze ook heus niet kwalijk. Er is meer in het leven dan een aanrecht. Maar met die emancipatie veranderde ook het gedrag van de gemiddelde vrouw naar een man. Zoals gezegd, vrouwen zijn veel meer veeleisender geworden, en voor sommige mannen, waaronder ik mezelf ook schaars, is dit niet acceptabel. Ik heb geen behoefte aan zo'n 'zeikwijf' die als een ambulance constant loopt te zeuren, doe dit, doe dat.
Laten we niet weer voorbij gaan aan de ontwikkelingen in de jaren 50, zoals de Playboy en de beat movement, het huwelijk en de rol van de man als broodwinner afwees. Door mannen zelf wel te verstaan dus niet puur door de vrouwen. Tevens waren er door de oorlog minder mannen, wat ook van invloed was op de selectiemogelijkheden.

Dit ter aanvulling en nuance, enzo.
  woensdag 21 april 2021 @ 11:28:03 #61
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199096182
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:05 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Ja maar hoezo zwaktebod dan? Als in NL geen niet-feministische vrouwen meer bestaan, wat moet hij dan? Is toch geen zwaktebod, is toch logisch alleen maar.
[..]

Niet de 'baas' van het gezin, dat werkt nog steeds niet. Ze is door de man aangesteld als Minister van Huishouden en Opvoeding. Zoiets.
De meeste Nederlandse vrouwen zijn helemaal niet feministisch.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 11:35:34 #62
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_199096269
Jawel. Echt élke vrouw in Nederland is feminist. Echt állemaal.

8)7
Breitling - Instruments for Professionals
pi_199096310
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:17 schreef miss_sly het volgende:
Ik vind het prima hoor, dat mannen als jij zo denken
Gelukkig.

quote:
Maar er zijn ook een heleboel vrouwen die anders in elkaar zitten. En om al deze vrouwen als minderwaardig, zeikerds en weet ik wat voor negatiefs je nog meer bedenken kunt, weg te zetten, slaat natuurlijk nergens op.
Minderwaardig heb ik nooit gebruikt. Zeikerds heeft TS gebruikt, maar het gezeik klopt, hij heeft een punt. Als er twee kapiteitenen op een schip zijn dan krijgen ze onderling zeiken. En of het nergens op slaat, nou dat had ik dus uitvoerig uitlegd bij post #29.

Btw, waar is TS? Ik wacht ook op antwoorden van hem.
  woensdag 21 april 2021 @ 11:41:52 #64
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199096329
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:09 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat snap jij niet nee omdat jij in het NL systeem anders bent wijsgemaakt. Maar in andere landen zijn vrouwen nog vrouwen en die houden van zorg en die weten niet wat ze aanmoeten als ze ineens leiderschapstaken krijgen.

Dus jij wil zo'n vrouw die thuis verveeld op je zit te wachten en je de pantoffels aangeeft op het moment dat je de deur opent en het biertje of de koffie al klaar heeft staan? Waarom kun je zelf de pantoffels niet aantrekken en het biertje uit de koelkast pakken? Ik ben niet gehandicapt, dat kan ik prima zelf.

Maar wat voor gesprekken voer je met zo iemand als je niet gelijkwaardig kunt praten met diegene? Of wil je vooral iemand die naar jou luistert en wil je niet horen wat je partner eigenlijk wil?
Don't let my username fool you...
pi_199096344
quote:
10s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:35 schreef CoolGuy het volgende:
Jawel. Echt élke vrouw in Nederland is feminist. Echt állemaal.

8)7
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:28 schreef LXIV het volgende:

[..]

De meeste Nederlandse vrouwen zijn helemaal niet feministisch.
Nou dan lopen jullie achter hehe....

Trouwens de mannen ook, niet alleen de vrouwen. Het effect bij mannen is dat ze juist vrouwelijker worden (minder man).
pi_199096352
Niks zo makkelijk als je eigen falen op het gebied van relaties weg te zetten als "de Nederlandse vrouwen zeiken te veel". Het heeft altijd zo een vleug incel om zich heen hangen.
pi_199096454
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:41 schreef Metalfreak het volgende:
Dus jij wil zo'n vrouw die thuis verveeld op je zit te wachten
Hoezo verveeld? Huisvrouw zijn met kinderen vinden ze heerlijk, en hele dag bezig. Is een full time job.

quote:
en je de pantoffels aangeeft op het moment dat je de deur opent en het biertje of de koffie al klaar heeft staan?
Wat is daar mis mee als zij het leuk vind om mij als koning te behandelen? Moet de koning na een harde dag werken nu ook al zelf gaan koken en het huis opruimen?

Ieder z'n taken. We vullen elkaar aan

quote:
Maar wat voor gesprekken voer je met zo iemand als je niet gelijkwaardig kunt praten met diegene? Of wil je vooral iemand die naar jou luistert en wil je niet horen wat je partner eigenlijk wil?
Heh??? Zal wel...
pi_199096489
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:54 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Hoezo verveeld? Huisvrouw zijn met kinderen vinden ze heerlijk, en hele dag bezig. Is een full time job.
[..]

Wat is daar mis mee als zij het leuk vind om mij als koning te behandelen? Moet de koning na een harde dag werken nu ook al zelf gaan koken en het huis opruimen?

Ieder z'n taken. We vullen elkaar aan
[..]

Heh??? Zal wel...
Jij hebt eigenlijk helemaal geen relatie hé?
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 12:00:08 #69
5428 crew  miss_sly
pi_199096497
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:54 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Hoezo verveeld? Huisvrouw zijn met kinderen vinden ze heerlijk, en hele dag bezig. Is een full time job.
[..]

Wat is daar mis mee als zij het leuk vind om mij als koning te behandelen? Moet de koning na een harde dag werken nu ook al zelf gaan koken en het huis opruimen?

Ieder z'n taken. We vullen elkaar aan
[..]

Heh??? Zal wel...
Koning :') :') :') :')

Echt bijzonder dat ze bestaan, dergelijke mannen. En bijzonder onaantrekkelijk ook.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_199096548
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:00 schreef miss_sly het volgende:
En bijzonder onaantrekkelijk ook.
Voor een andere koning is dat idd zeer onaantrekkelijk ja.
pi_199096596
Voor iedere koning zijn er ook genoeg prinsessen. Niet echt aan één sekse voorbehouden dit.

Het moet ook allemaal in het extreme getrokken worden :') Zolang twee (of meer) volwassenen het samen besluiten is het allemaal dikke prima. En ja, daar is ook gewoon ruimte voor de huisvrouw die uitsluitend zorgt of de man die zich niet neerlegt maar het gewoon fijn vindt als de vrouw de kar trekt. In Nederland hebben we die vrijheid om te mogen kiezen, het zou mooi zijn als we elkaar dat dan ook echt gunnen zonder denigrerend te moeten doen.
  woensdag 21 april 2021 @ 12:15:34 #72
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_199096705
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:30 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Precies dat is dus een reden waarom het voor vrouwen van belang is om zelf inkomen te genereren :)
Precies, voor iedereen belangrijk dus, als je financiële beslissingen wil kunnen maken. Zou natuurlijk ook gelden als je een carrièrevrouw en huisman relatie hebt.

quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:01 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou nee, je hebt een relatie en die is hopelijk gebaseerd op gelijkwaardigheid, dat betekent niet dat degene met het (hoogste) inkomen ook het meest te zeggen heeft, ook niet over bepaalde zaken, als dat zo is dan is de gelijkwaardigheid helemaal weg, en als het inkomen ongelijk is omdat de een minder werkt om voor de kinderen te zorgen zou dat ook nog eens vorm van straf zijn ook voor degene die het huishouden draaiende houdt.

Maar goed, er is ook een categorie mannen die stelt dat de man per definitie de baas is omdat hij sowieso gelijk heeft omdat de man de man is.
Als je zulke mannen vraagt hoe dat dan gaat als een vrouw intelligenter is dan de man dan gaan ze er simpelweg vanuit dat dat onmogelijk is.
Ik denk dat de vorige quote beter snapte wat ik bedoelde hiermee. Ik vind niet dat je gelijkwaardigheid onderuit haalt als de (grootste) verdiener meer te zeggen heeft over de financiën, al is het alleen maar omdat hij/zij beter weet hoeveel geld er binnen komt etc. Ik zou persoonlijk ook absoluut niet snel overstappen naar een gezamenlijke rekening, niet omdat ik mezelf belangrijker of meer waard vind, maar omdat ik vind dat ik de belangrijke mening heb over waar ik mijn eigen geld aan uitgeef. Net als mijn partner vooral moet beslissen wat ze met haar geld doet, daar moet ik bijzonder weinig over te zeggen hebben.

Situatie wordt inderdaad anders met kinderen in het spel, maar dat is dan juist iets waar je afspraken over maakt voor het zover is.

Semi-gerelateerd vind ik dus ook 50/50 kosten splitten niet altijd eerlijk. Als ik 2x zoveel verdien, waarom zou ik dan niet meer geld inleggen omdat ik het makkelijker kan missen / het is relatief minder duur. Andersom is niet voorgekomen (behalve met mijn ouders dan :+) maar dan zou ik dat ook logisch vinden. Maar dit telt eigenlijk ook voor vrije tijd en huishouden bijvoorbeeld, stel je gaat parttime werken om meer thuis te zijn, is het toch ook logisch dat je meer tijd in het huishouden stopt (en/of zorg voor de kinderen)?

Maargoed, ik denk dat jij eerder nare gedachten danwel ervaringen hebt met mannen die inderdaad denken de baas te zijn puur omdat ze een piemel hebben. Ik heb dat nooit zo ervaren of gevonden en was ook niet van plan dat ooit af te dwingen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
WFPB!
pi_199096732
Als je in het gooi woont en tussen het tennissen door een beetje in je atelier kan klussen omdat je man genoeg verdient, dan snap ik best dat het aantrekkelijk is om ‘huismoeder’ te zijn.

Maar zo’n matig opgeleide man die vindt dat z’n vrouw niet mag werken en geen mening mag hebben, maar ze zitten vast in een sociaal huurhuisje in schubbekutteveen en moet alle winkels af voor aanbiedingen omdat je anders amper rond komt op een salaris, nee dat is geen aantrekkelijk vooruitzicht. In een land waar het normaal is om wel samen 1,5 fte te werken doen jullie jezelf dan tekort en het kan ook leiden voor onbegrip in het opbouwen van een sociale kring.

Vrouwen zijn hier al zo weinig geëmancipeerd, zij zijn bijna altijd degenen die parttime gaan werken zodra er kinderen zijn. Als een kind ziek is, is de vrouw 90% van de tijd ‘de Sjaak’ om m op te halen.
pi_199096989
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:17 schreef MevrouwPuff het volgende:
Als je in het gooi woont en tussen het tennissen door een beetje in je atelier kan klussen omdat je man genoeg verdient, dan snap ik best dat het aantrekkelijk is om ‘huismoeder’ te zijn.

Maar zo’n matig opgeleide man die vindt dat z’n vrouw niet mag werken en geen mening mag hebben, maar ze zitten vast in een sociaal huurhuisje in schubbekutteveen en moet alle winkels af voor aanbiedingen omdat je anders amper rond komt op een salaris, nee dat is geen aantrekkelijk vooruitzicht. In een land waar het normaal is om wel samen 1,5 fte te werken doen jullie jezelf dan tekort en het kan ook leiden voor onbegrip in het opbouwen van een sociale kring.

Vrouwen zijn hier al zo weinig geëmancipeerd, zij zijn bijna altijd degenen die parttime gaan werken zodra er kinderen zijn. Als een kind ziek is, is de vrouw 90% van de tijd ‘de Sjaak’ om m op te halen.
TechnoCat komt ook niet op mij over als iemand met een goede baan, iemand die veel werkt en iemand die wil dat als hij eenmaal thuiskomt, vrouwlief met een warme maaltijd klaarstaat.

Dit zinnetje is ook wel opvallend:
quote:
Het enige wat ik moest sturen was een logies verklaring. Maar niet een sponsor verklaring (dat is nog niet mogelijk gezien mijn korte werkverleden), maar volgend jaar zou dit wel mogelijk kunnen zijn.
Hij komt meer op mij over als een gefrustreerde man die sjekkies draait en die door gebrek aan succes zeikt over de Nederlandse vrouw van tegenwoordig.
pi_199097143
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 23:35 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ja, dat bedoel ik. Dus ik wou mezelf die moeite dan maar besparen.
Stomverbaasd ben ik deze subdiscussie aan het lezen... Er wordt gesproken over geld, leiderschap, seksuele behoeftes. Volgens mij zijn TS en zijn volgelingen nooit onderdeel geweest van een (gelijkwaardige) relatie. Ik zal een paar voorbeelden noemen: samen beslissingen nemen, elkaar helpen, samen kinderen opvoeden, elkaars vertrouweling zijn in alles wat je doormaakt en voelt, vertrouwen!
Ik ben momenteel alleen, maar juist op zoek naar dit soort dingen. Voorwaarde daarvoor is dus een vrouw die naast aantrekkelijk ook vooral matcht op intellectueel gebied en levensopvattingen, voorkeuren. En dus zelfstandig is, zodat ze juist haar eigen mening en opvattingen heeft.
  woensdag 21 april 2021 @ 12:50:21 #76
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199097144
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:39 schreef luxerobots het volgende:

[..]

TechnoCat komt ook niet op mij over als iemand met een goede baan, iemand die veel werkt en iemand die wil dat als hij eenmaal thuiskomt, vrouwlief met een warme maaltijd klaarstaat.

Dit zinnetje is ook wel opvallend:
[..]

Hij komt meer op mij over als een gefrustreerde man die sjekkies draait en die door gebrek aan succes zeikt over de Nederlandse vrouw van tegenwoordig.
Hij werkt sinds januari bij de IND.

WGR / Subsidieverzoek uitzendbureau machtiging weigeren
The love you take is equal to the love you make.
pi_199097236
Ik ben een man, ik ben groot, sterk en sport heel veel. Ik kan zonder problemen meer dan 100kg voor meerdere herhalingen boven mijn hoofd houden. Ik verdien meer dan mijn partner en ik ben technischer aangelegd.

Als ik de kots van TS lees komen er vooral twee sterke gevoelens naar boven. Ik observeer dat de chronisch ontevreden man vaak een wegwerpmens is. Ontevreden dat ze niet mee kunnen komen op social/emotioneel/financieel gebied. En dan hun oplossing zoeken in hoe het vroeger ging. Terwijl ze helemaal niet goed weten hoe het daadwerkelijk vroeger gingen. Ze horen daar verhalen over en verlangen terug naar een tijd die nooit heeft bestaan.

Ten tweede wakkert dit soort troep in de vorm van een openingspost bij mij het vuur aan om mij alleen maar harder in te zetten voor de gelijkwaardigheid van vrouwen in elk denkbaar opzicht. Het liefst op zo’n manier dat TS zich nog meer benadeeld voelt. “Straks krijgen die hoeren ook nog even veel geld voor dezelfde hoeveelheid werk als ik!” Ik gun het je van harte.

Ik zal over mijn hart strijken en TS ook nog een oplossing aandragen: Als het je hier niet bevalt, en dingen zitten je dwars. Je ziet een oplossing in een ander land. Haal haar dan niet hier naar toe, ga dan lekker daar naar toe. Dan hoef ik niet het risico te lopen ooit zo’n absoluut wanstaltige vertoning te moeten aanschouwen.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:04:28 #78
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199097294
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:15 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Ik denk dat de vorige quote beter snapte wat ik bedoelde hiermee. Ik vind niet dat je gelijkwaardigheid onderuit haalt als de (grootste) verdiener meer te zeggen heeft over de financiën, al is het alleen maar omdat hij/zij beter weet hoeveel geld er binnen komt etc. Ik zou persoonlijk ook absoluut niet snel overstappen naar een gezamenlijke rekening, niet omdat ik mezelf belangrijker of meer waard vind, maar omdat ik vind dat ik de belangrijke mening heb over waar ik mijn eigen geld aan uitgeef. Net als mijn partner vooral moet beslissen wat ze met haar geld doet, daar moet ik bijzonder weinig over te zeggen hebben.

Situatie wordt inderdaad anders met kinderen in het spel, maar dat is dan juist iets waar je afspraken over maakt voor het zover is.

Semi-gerelateerd vind ik dus ook 50/50 kosten splitten niet altijd eerlijk. Als ik 2x zoveel verdien, waarom zou ik dan niet meer geld inleggen omdat ik het makkelijker kan missen / het is relatief minder duur. Andersom is niet voorgekomen (behalve met mijn ouders dan :+) maar dan zou ik dat ook logisch vinden. Maar dit telt eigenlijk ook voor vrije tijd en huishouden bijvoorbeeld, stel je gaat parttime werken om meer thuis te zijn, is het toch ook logisch dat je meer tijd in het huishouden stopt (en/of zorg voor de kinderen)?

Maargoed, ik denk dat jij eerder nare gedachten danwel ervaringen hebt met mannen die inderdaad denken de baas te zijn puur omdat ze een piemel hebben. Ik heb dat nooit zo ervaren of gevonden en was ook niet van plan dat ooit af te dwingen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik hoef ook niet alles op een gezamenlijke rekening, maar ik vind het wel een beetje makkelijk om te stellen dat degene die meer verdient ook meer zeggenschap zou hebben over het geld.
Wat als de een nou een fors inkomen heeft maar de ander een behoorlijk vermogen? En dat dat vermogen in het (gezamenlijke) huis zit? Hoezo zou dan nog steeds gelden dat degene die het meest verdient meer te zeggen zou hebben (over de manier waarop het uitgegeven mag/kan worden)?

Overigens is het ook nogal een aanname dat de grootste verdiener beter weet hoeveel er binnenkomt en hoeveel eruit gaat. Degene die de financiën regelt zal dat over het algemeen het beste weten, en ik zou niet weten waarom dat degene zou moeten zijn die het meeste verdient.

Bij mijn ouders was dat in ieder geval niet zo, mijn vader wist alleen maar wat hij verdiende omdat hij op het werk de loonstrookjes moest ondertekenen, maar verder regelde mijn moeder altijd alles, hij had amper een idee van hoeveel er binnenkwam en hoeveel waaraan uitgegeven werd. Hij had pre-pinpas ook echt nooit geld bij zich als hij ergens heen ging was het van "Heb je geld bij je?" "Jawel...." "Maak je portemonnee eens open?" En dan zat er 5 gulden in ofzo :') Pakte mijn moeder weer een briefje van ƒ 25 zodat hij niet zonder geld kwam te zitten.

Hij hoefde nooit ergens iets te betalen, het interesseerde hem ook niet. Was alleen maar druk met werken en daar kon hij geen geld uitgeven.
Hij betaalde geen rekeningen, had geen flauw idee van bijvoorbeeld de kosten voor GWL, hij deed alleen jaarlijks de belastingaangifte, de rest regelde mijn moeder.

Oh, en je aannames over mijn ervaringen kun je gewoon voor je houden, die zijn nogal dom en misplaatst....

[ Bericht 1% gewijzigd door Leandra op 21-04-2021 13:09:48 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199097338
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:50 schreef Grublit het volgende:

Ik zal een paar voorbeelden noemen: samen beslissingen nemen, elkaar helpen, samen kinderen opvoeden, elkaars vertrouweling zijn in alles wat je doormaakt en voelt, vertrouwen!
En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.

quote:
Ik ben momenteel alleen, maar juist op zoek naar dit soort dingen. Voorwaarde daarvoor is dus een vrouw die naast aantrekkelijk ook vooral matcht op intellectueel gebied en levensopvattingen, voorkeuren. En dus zelfstandig is, zodat ze juist haar eigen mening en opvattingen heeft.
Oh boy....zucht
pi_199097373
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
Hoe lang heb je al een relatie met je onderdanige partner? Of speelt deze zich vooral hypothetisch af?
pi_199097438
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 09:27 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Kritiek prima, en ik heb de kritiek nu zelf terug bekritiseerd.
Je kritiek is ongegrond, want het heeft geen betrekking op de situatie zoals ie plaatsvindt. Je geeft dus kritiek op een door jou verzonnen situatie.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:16:46 #82
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199097439
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
Het probleem is alleen dat jij het een issue vindt als die "leider" de vrouw is.

Denk je nou echt dat in die gezinnen waar papa nooit thuis is omdat hij CEO van weet ik wat voor groot bedrijf is en hij 80 uur per week werkt, dat de vrouw daar de zaken niet gewoon regelt die geregeld moeten worden? Dat ze voor ieder wissewasje aan haar man vraagt of het kan?

Dat kun je vergeten, dat soort mannen hebben helemaal geen tijd voor allerlei zaken, die laten werkelijk het hele huishouden aan hun vrouw over en hebben het niet eens door als de vaatwasser of wasmachine vervangen is.
Iemand die het hele huishouden bestiert, zorgt dat de rekeningen betaald worden en wat er allemaal meer nodig is om het huishouden te runnen is in principe de leider, ongeacht het feit dat iemand anders de (meeste) centen binnenbrengt.

Je bent de leider van een huishouden omdat je het werkelijk leidt, niet omdat je af en toe vanaf de zijlijn eens een meninkje over iets roept terwijl je feitelijk geen idee hebt wat er speelt in het huishouden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199097475
Ik heb een Thaise vrouw, maar ik begrijp niet zo goed waarom je hier zo nodig een topic moet openen dat ZO-Aziatische vrouwen nou zoveel beter zouden zijn dan Westerse vrouwen. Het één is echt niet beter dan het ander, want je zult tegen een hoop dingen, voornamelijk cultuurverschillen, aanlopen. Gezien je denigrerende houding tegenover vrouwen hoop ik dat dat flink pijn zal doen.
  woensdag 21 april 2021 @ 13:28:07 #84
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199097582
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Oh boy....zucht
Wat wil je eigenlijk met deze zinloze opmerkingen zeggen? Ik ben het overigens volledig met diegene eens. Ik zou echt geen relatie kunnen hebben die zo ongelijkwaardig is dat je nooit eens samen om dezelfde soorten dingen kunt lachen, eens inhoudelijke discussies kunt hebben en een verbinding op niveau hebt. Ik vind het juist belangrijk bij een vrouw dat ze ook haar eigen leven kan leiden en ook een leven buiten "ons" heeft.
Don't let my username fool you...
  woensdag 21 april 2021 @ 13:52:27 #85
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199097911
Ik denk dat als je insteek is ergens anders een vrouw te halen omdat bv je mening zo is over Nederlandse vrouwen je vooral bedrogen uit gaat komen.
Vrouwen uit andere landen zijn ook mondig en willen ook het liefste redelijk zelfstandig zijn. Die kennen de noodzaak daarvan vaak zelfs nog beter dan de gemiddelde Nederlandse vrouw.

Je ziet dan ook het verschil wel.
Er zijn mannen met buitenlandse vrouwen. Die gewoon verliefd zijn geworden, ze houden misschien van dat land/die regio, of die cultuur. Maar vonden gewoon iemand die bij ze paste.
Die mannen hoor je zelden zo negatief over westerse vrouwen en hebben meestal succesvolle relaties met die buitenlandse vrouwen.

En er zijn mannen opzoek naar een soort ideaalbeeld, maar vanuit een negatieve insteek.
Die lopen steeds tegen allerlei problemen aan. Daar krijg je topics van over hoe het toch niets werd. Ze weg was op de dag dat ze hier mocht blijven of wel geneukt, maar mijn portemonnee is leeg.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_199098001
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:07 schreef BookFreak het volgende:

[..]

En dat kan niet als er een leider is?

Btw in ELK relatie heeft ALTIJD één de overhand, of de man of de vrouw. Er is ALTIJD een dominantere. Jullie kunnen wel mooie visies geven van precies 50/50, maar das fantasie.
[..]

Oh boy....zucht
_O-
Liefde is: elkaar de ruimte geven om beslissingen te nemen. Als de een er helemaal strak op gaat dat hij/zij de chef boodschappen is: prima. En de ander neemt de lead in opvoeding: prima. Je vult elkaar aan in taken/verantwoordelijkheden waar je het sterkst in bent.

En dan als laatste: ik voel me mannelijk genoeg zonder de baas te zijn over een vrouw. Sterker nog: op mijn werk heb ik een leidersrol en sta ik min. 40u per week aan om besluiten te nemen en mensen aan te sturen. In mijn laatste en langste relatie werkte zij minder en nam ze meer initiatief in ons prive leven. Iemand als jij zal hebben gezegd: zij is dominanter en heeft de broek aan. Ik zou je dan uitlachen.
pi_199098136
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:16 schreef Leandra het volgende:

Denk je nou echt dat in die gezinnen waar papa nooit thuis is omdat hij CEO van weet ik wat voor groot bedrijf is en hij 80 uur per week werkt, dat de vrouw daar de zaken niet gewoon regelt die geregeld moeten worden? Dat ze voor ieder wissewasje aan haar man vraagt of het kan?
Heh??? Hoezo moet je voor alle details wat aan je man vragen? Jij beschrijft nu zaken die je zelf verzonnen hebt en aan mij wil toeschrijven.

quote:
Dat kun je vergeten, dat soort mannen hebben helemaal geen tijd voor allerlei zaken, die laten werkelijk het hele huishouden aan hun vrouw over en hebben het niet eens door als de vaatwasser of wasmachine vervangen is.
Ik ben juist met dit eens! De man hoeft zich niet te bemoeien met allerlei details over het huishouden, logisch! Daarom is die huisvrouw daar! Hij heeft haar 'aangesteld' daar als Minister van Huishouden zei ik eerder. Hooguit keert zij naar hem over grote issues waar grote aankopen gedaan moeten worden bv.

quote:
Iemand die het hele huishouden bestiert, zorgt dat de rekeningen betaald worden en wat er allemaal meer nodig is om het huishouden te runnen is in principe de leider, ongeacht het feit dat iemand anders de (meeste) centen binnenbrengt
Hij is de leider over het hele gezin. Zij is als sub-leider aangesteld over een sektor/district. Huishouden is haar takenpakket. Zijn takenpakket is geld verdienen daar buiten.

quote:
Je bent de leider van een huishouden omdat je het werkelijk leidt, niet omdat je af en toe vanaf de zijlijn eens een meninkje over iets roept terwijl je feitelijk geen idee hebt wat er speelt in het huishouden.
Je hebt me echt verkeerd begrepen dus.
pi_199098156
Je bent gewoon een zielige troll.
pi_199098178
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 13:28 schreef Metalfreak het volgende:

Ik ben het overigens volledig met diegene eens. Ik zou echt geen relatie kunnen hebben die zo ongelijkwaardig is dat je nooit eens samen om dezelfde soorten dingen kunt lachen, eens inhoudelijke discussies kunt hebben en een verbinding op niveau hebt.
Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
  woensdag 21 april 2021 @ 14:14:47 #90
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199098204
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Dus nu ga JIJ anderen betichten van ‘verzonnen fantasie verhalen’?

Oh dear, de stuiptrekkingen van een troll. De wanhopige frontale aanval.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199098271
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Waarom ga je niet gewoon terug in je moslimland wonen en daar je vrouwen slaan omdat er een man naar haar keek :')

Want je bent overduidelijk niet compatible met westerse normen en waarden.
pi_199098325
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:20 schreef Solid-Snake het volgende:

Want je bent overduidelijk niet compatible met westerse normen en waarden.
Ik dacht we in een vrije rechtsstaat leefden en er niet zoiets bestaat als vaste normen en waarden? Ga je nu jouw subjectieve normen en waarden (die jij de westerse noemt) opleggen aan normen en waarden die afwijkend zijn dan die van jou?
  woensdag 21 april 2021 @ 14:26:51 #93
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199098349
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:09 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Heh??? Hoezo moet je voor alle details wat aan je man vragen? Jij beschrijft nu zaken die je zelf verzonnen hebt en aan mij wil toeschrijven.
[..]

Ik ben juist met dit eens! De man hoeft zich niet te bemoeien met allerlei details over het huishouden, logisch! Daarom is die huisvrouw daar! Hij heeft haar 'aangesteld' daar als Minister van Huishouden zei ik eerder. Hooguit keert zij naar hem over grote issues waar grote aankopen gedaan moeten worden bv.
[..]

Hij is de leider over het hele gezin. Zij is als sub-leider aangesteld over een sektor/district. Huishouden is haar takenpakket. Zijn takenpakket is geld verdienen daar buiten.
[..]

Je hebt me echt verkeerd begrepen dus.
Grote aankopen zoals een wasmachine of auto? Hmmz.... ik zou niet weten waarom mijn man daar meer over te zeggen zou moeten hebben dan ik.
Een auto zou wel overlegd worden omdat het een grote uitgave is, maar niet omdat ik het niet zelf kan beslissen.
Andersom moet hij het trouwens ook niet in zijn hoofd halen om zonder overleg een andere auto te kopen.

Overigens gaat het bij ons meer van "de wasmachine is stuk, ik ga een nieuwe bestellen" maar in plaats van "wasmachine" zou dat ook "boor" of "laserwaterpas" kunnen zijn, dat hoef ik echt niet te overleggen, dat kan ik prima zelf regelen. En nee, hij hoeft ook geen inspraak te hebben in het soort wasmachine, boor of laserwaterpas.

Ik kan ze gebruiken ook, zowel de wasmachine als de boor en laserwaterpas.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199098488
Onbegrijpelijk hoe het ene beeld kennelijk het andere uitsluit.
Dat gejank over zogenaamd moderne westerse waarden is best relatief kijkend naar bepaalde wetgeving en gebruiken. Alsof we in Nederland niet net zo goed bedekter rond liepen en nog lopen in bepaalde kringen. Sjaaltjes en hoedjes op buiten en als je naar de kerk gaat. Pas in 1991 werd verkrachting binnen het huwelijk strafbaar gesteld. De crime passionel werd pas begin 1970 strafbaar in Frankrijk.
De SGP heeft nog tot vrij recent vrouwen kunnen weren van de kieslijst. Pas in 2013 heeft een vrouw zich kandidaat gesteld. Nederland heeft tot op heden geen vrouwelijke premier gehad. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het islamitische Pakistan, zie Benazir Bhuto.
pi_199098517
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:26 schreef Leandra het volgende:
Grote aankopen zoals een wasmachine of auto? Hmmz.... ik zou niet weten waarom mijn man daar meer over te zeggen zou moeten hebben dan ik.
Een auto zou wel overlegd worden omdat het een grote uitgave is
Omdat het zijn geld is? En omdat, zoals je zelf zegt, het een grote aankoop is?

quote:
Andersom moet hij het trouwens ook niet in zijn hoofd halen om zonder overleg een andere auto te kopen.
Hoezo niet? Het is toch zijn geld? Hij kan lekker doen wat hij wil ermee. Als hij met jou consulteert en overlegd voor een aankoop van een auto, mooi meegenomen. Maar als hij zonder jou te hebben overlegd een auto koopt, waarom ben je dan boos? Is het misschien omdat je je gepasseerd voelt, wat leiders niet leuk vinden....hmmm

quote:
Overigens gaat het bij ons meer van "de wasmachine is stuk, ik ga een nieuwe bestellen"
Ja, jij wil duidelijk demonstreren dat je de baas bent (met iemand anders geld). Het was me al duidelijk.

quote:
maar in plaats van "wasmachine" zou dat ook "boor" of "laserwaterpas" kunnen zijn, dat hoef ik echt niet te overleggen, dat kan ik prima zelf regelen. En nee, hij hoeft ook geen inspraak te hebben in het soort wasmachine, boor of laserwaterpas
You're the bosss, yes sir!
  woensdag 21 april 2021 @ 14:42:10 #96
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_199098531
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dat jij zijn verzonnen fantasie verhaal gelooft is al lachwekkend. Ik denk dat jullie beide mijne vorige posts maar eens moeten lezen want je zit echt hélemaal in de verkeerde richting.
Leg eens in normale woorden uit wat je bedoelt dan, in plaats van steeds met nietszeggende dooddoeners te komen die helemaal niets zeggen.
Don't let my username fool you...
pi_199098588
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:11 schreef Lienekien het volgende:
Wat een gelul weer, over Nederlandse vrouwen.
Wat een zeikerige reacties weer. TS heeft bij nader inzien dus toch helemaal gelijk.
pi_199098590
leuk zo'n draadje "back to the fifties" :D

ik ben in ieder geval blij dat mijn buitenlandse vrouw gelijkwaardig aan me is, dat we samen beslissingen nemen, dat we samen het huis opruimen, dat we samen ons werk doen, en dat we samen een biertje drinken.

dat geleuter over "de leider" is om kotsmisselijk van te worden.
pi_199098647
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:42 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Leg eens in normale woorden uit wat je bedoelt dan, in plaats van steeds met nietszeggende dooddoeners te komen die helemaal niets zeggen.
Die gast suggereerde dat traditionele vrouwen geen eigen mening zouden hebben en intellectueel minder zijn dan westerse vrouwen. Wat helemaal nergens op slaat.

Als je in een team werkt met een leider, betekent het niet dat de andere leden geen mening hebben en dom zijn. Nee, het betekent dat zij bij meningsverschillen met de leider overleggen, adviseren, corrigeren, discussiëren op een relaxte manier. Maar het eindbesluit ligt nog altijd bij de leider. Een goede leider luistert en denkt mee, maar hij hakt de knoop door wat hij denkt dat het beste is. En een traditionele vrouw heeft vrede met die rol. Die is niet op zoek naar concurrentie.
pi_199098675
Vrouwen komen van Venus, kijk hoe ze hun planeet hebben achtergelaten:


Is het niet toevallig dat op het moment dat vrouwen hier op aarde stemrecht kregen het met de aarde ook bergafwaarts ging op het gebied van milieu, klimaat, enz.

Je ziet het ook in films dat zodra de man naar zijn vrouw luistert alles meteen in de soep loopt en de man een afschuwelijke dood sterft.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 14:57:38 #101
441859 crew  Lenny77
pi_199098741
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:40 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Omdat het zijn geld is? En omdat, zoals je zelf zegt, het een grote aankoop is?
[..]

Hoezo niet? Het is toch zijn geld? Hij kan lekker doen wat hij wil ermee. Als hij met jou consulteert en overlegd voor een aankoop van een auto, mooi meegenomen. Maar als hij zonder jou te hebben overlegd een auto koopt, waarom ben je dan boos? Is het misschien omdat je je gepasseerd voelt, wat leiders niet leuk vinden....hmmm
[..]

Ja, jij wil duidelijk demonstreren dat je de baas bent (met iemand anders geld). Het was me al duidelijk.
[..]

You're the bosss, yes sir!
Zijn geld? Iemand die eist dat zijn vrouw thuis blijft en voor het huis zorgt heeft geen eigen geld. Dat is het geld van het gezin.
En de man mag duidelijk weer alles in jouw verhaal maar de vrouw niets (ja ze mag kiezen of het boontjes of witte kool wordt die avond).

En daarom dus zelf voor een inkomen zorgen! Zodat er nooit een halve gare kan zeggen dat het zijn/ haar geld is en hij/ zij wel alles mag maar jij niet.

Ik hoef trouwens niet persé de baas te zijn in huis, maar ik aanvaard geen leiding van iemand die zoals jij in het leven staat. Zo iemand kan ik niet vertrouwen. En laat dat nu eens een belangrijke voorwaarde zijn voor een goede leider!
Het is niet omdat jij gewoon met een pietje bent geboren, dat jij de verantwoordelijkheid kan dragen voor een GOED EN GELUKKIG gezin te runnen. Beetje zwaaien met je geld en dwingen omdat de ander geen kant uit kan, kan iedereen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lenny77 op 21-04-2021 17:30:37 ]
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  woensdag 21 april 2021 @ 15:06:29 #102
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199098842
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:40 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Omdat het zijn geld is? En omdat, zoals je zelf zegt, het een grote aankoop is?
[..]

Hoezo niet? Het is toch zijn geld? Hij kan lekker doen wat hij wil ermee. Als hij met jou consulteert en overlegd voor een aankoop van een auto, mooi meegenomen. Maar als hij zonder jou te hebben overlegd een auto koopt, waarom ben je dan boos? Is het misschien omdat je je gepasseerd voelt, wat leiders niet leuk vinden....hmmm
[..]

Ja, jij wil duidelijk demonstreren dat je de baas bent (met iemand anders geld). Het was me al duidelijk.
[..]

You're the bosss, yes sir!
Hoezo is het zijn geld? Je hebt toch samen een gezin? Je hebt toch samen een huishouden? Je verwacht toch dat de vrouw thuisblijft om voor het gezin en het huishouden te zorgen? Hoezo is het dan "zijn geld" als het om zijn salaris gaat? Als je het zo wilt spelen zul je niet alleen de kosten voor het huishouden moeten dekken maar haar ook van een salaris voorzien voor het werk dat ze doet door het huishouden en het gezin te verzorgen.

Het is zijn geld als het hem beter uitkomt? Een vrouw heeft dus nooit eigen geld als ze geen baan heeft? Of mag ze als volwassen vrouw met een eigen gezin en huishouden bij haar vader om geld vragen als ze iets wil hebben dat ze nodig heeft maar waarvan haar man het voor haar niet nodig vindt?

En hoezo met iemand anders' geld? Dat hij een baan en een salaris heeft betekent dat ik geen geld heb? Of mag ik mijn geld inleveren ten gunste van het gezin en mag hij met zijn salaris doen wat hij wil omdat het zijn salaris is?

Moeilijk hè, een vrouw die met een wasmachine, boor en laserwaterpas overweg kan.... dat doet vast zeer.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 21 april 2021 @ 15:09:29 #103
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199098874
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:47 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]


[..]

Wat een zeikerige reacties weer. TS heeft bij nader inzien dus toch helemaal gelijk.
Ja joh. Neem ook vooral niet de moeite om de rest van de reacties te lezen.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 21 april 2021 @ 15:12:24 #104
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199098902
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:53 schreef Amfoor_ het volgende:
Vrouwen komen van Venus, kijk hoe ze hun planeet hebben achtergelaten:

[ afbeelding ]
Is het niet toevallig dat op het moment dat vrouwen hier op aarde stemrecht kregen het met de aarde ook bergafwaarts ging op het gebied van milieu, klimaat, enz.

Je ziet het ook in films dat zodra de man naar zijn vrouw luistert alles meteen in de soep loopt en de man een afschuwelijke dood sterft.
Oh god, a comedian.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199098913
Wat zou het mooi zijn als @BookFreak een vrouwelijke leidinggevende heeft.
Maar ik denk dat dit soort gedachtegoed nog vooral voorkomt bij laagopgeleide mannen die in een bubbel werken en leven waar ze weinig vrouwen tegenkomen.
  woensdag 21 april 2021 @ 15:21:22 #106
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199099020
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:13 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wat zou het mooi zijn als @:bookfreak een vrouwelijke leidinggevende heeft.
Maar ik denk dat dit soort gedachtegoed nog vooral voorkomt bij laagopgeleide mannen die in een bubbel werken en leven waar ze weinig vrouwen tegenkomen.
Nah, het is typisch bible-belt, ik kom het vaker tegen.
Overigens heb ik er geen moeite mee en moet gewoon lachen als ik in een discussie over dat soort zaken als "de man heeft het voor het zeggen" vraag van "maar wat als een vrouw intelligenter is dan haar man" en dat ze dan reageren met "dat kan niet".

Verder heb ik er geen last van, want het gros werkt hard en weet prima dat ik degene ben met wie ze moeten overleggen en dat gaat ook prima, over en weer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Leandra op 21-04-2021 15:38:31 ]
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199099126
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:13 schreef MevrouwPuff het volgende:
Wat zou het mooi zijn als @:bookfreak een vrouwelijke leidinggevende heeft.

Moet hij hier in de Filippijnen komen werken. Ik werk hier nu een aantal jaartjes, en het percentage vrouwen in leidingevende functies ligt significant hoger dan in Nederland.

Meen ergens een staatje gezien te hebben dat over de 50% van de leidinggevenden hier, vrouw zijn.
Honey ! Take me drunk, i am home !
pi_199099180
quote:
81s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:09 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ja joh. Neem ook vooral niet de moeite om de rest van de reacties te lezen.
Iesh gevarluk
  woensdag 21 april 2021 @ 15:34:34 #109
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099193
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:33 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Iesh gevarluk
Ik moest lachen.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199099202
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Maar toch is het zo. Als je geen Nederlandse vrouw hebt kunnen vinden in je jonge jaren, op school of daarbuiten, dan heb je alleen nog maar de keus uit vrouwen die zo zelfstandig zijn dat ze over alles zeiken dat jij anders doet dan zij. Ze zoeken een prins op het witte paard, die speciaal voor hen gemaakt is. Als de man niet voldoet, dan moet de man veranderen. Maar zelf veranderen, of accepteren dat mannen anders zijn dan vrouwen, is er niet bij.

Wat TS al zegt: de Nederlandse vrouwen zijn geëmancipeerd, en zijn net zo geworden als die mannen waar ze over zeiken. Ze kunnen beter alleen blijven.

Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.

Ik heb een Griekse vriendin. Ook zelfstanding en geëmancipeerd, maar geen zeikwijf. Begrijpt dat ik een mens ben en geen prins op een wit paard. Ik verander. Zij verandert. Af en toe een discussie. Maar niet continue gezeik dat ik alles verkeerd doe.

Zij accepteert dat ik een mens ben, ik accepteer dat zij een mens is. Niemand van ons is een prins of prinses op het witte paard, en geen van beide verwachten we dat van elkaar. En we zijn beide gelukkig.
pi_199099297
In tegenstelling tot mijn buren. Beide Nederlands, en waarvan de vrouw regelmatig de halve buurt laat weten wat ze van haar man vind, als hij weer eens iets heeft gedaan wat haar niet zint. Ongeloofelijk hoe hard die vrouw kan kijven. En ze is 25 ofzo.
  woensdag 21 april 2021 @ 15:44:41 #112
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099363
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:

[..]

Maar toch is het zo. Als je geen Nederlandse vrouw hebt kunnen vinden in je jonge jaren, op school of daarbuiten, dan heb je alleen nog maar de keus uit vrouwen die zo zelfstandig zijn dat ze over alles zeiken dat jij anders doet dan zij. Ze zoeken een prins op het witte paard, die speciaal voor hen gemaakt is. Als de man niet voldoet, dan moet de man veranderen. Maar zelf veranderen, of accepteren dat mannen anders zijn dan vrouwen, is er niet bij.

Wat TS al zegt: de Nederlandse vrouwen zijn geëmancipeerd, en zijn net zo geworden als die mannen waar ze over zeiken. Ze kunnen beter alleen blijven.

Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.

Ik heb een Griekse vriendin. Ook zelfstanding en geëmancipeerd, maar geen zeikwijf. Begrijpt dat ik een mens ben en geen prins op een wit paard. Ik verander. Zij verandert. Af en toe een discussie. Maar niet continue gezeik dat ik alles verkeerd doe.

Zij accepteert dat ik een mens ben, ik accepteer dat zij een mens is. Niemand van ons is een prins of prinses op het witte paard, en geen van beide verwachten we dat van elkaar. En we zijn beide gelukkig.

Dan maak je dus de aanname dat vrouwen die pak ‘m beet na hun 30ste nog of weer single zijn dat zijn omdat het zeikwijven zijn.

Dat vind ik nogal een aanname.

Overigens heeft geëmancipeerd zijn niks te maken met zeikerig gedrag waarbij niks wat de ander doet goed is.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199099368
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 10:33 schreef Metalfreak het volgende:
Wat ik altijd zie is dat het toch echt geen gelijkwaardige relatie is. Ik ken meerdere voorbeelden van mannen met Aziatische (niet hier opgegroeid) vrouwen en geen enkele relatie is écht gelijkwaardig,
Begin eens met te beseffen dat een relatie nooit gelijkwaardig is. Dat is onmogelijk, misschien dat het kan in een communistisch land, waar iedereen evenveel geld krijgt, iedereen evenveel (of weinig) rechten heeft, en iedereen even hoog is opgeleid.

Er kan alleen wederzijds respect zijn in een relatie. En dat is helemaal onafhankelijk van geld, opleiding of rechten.
pi_199099386
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:
dat ze over alles zeiken dat jij anders doet dan zij
Dat kan ik niet rijmen met zelfstandig zijn.
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:
en zijn net zo geworden als die mannen waar ze over zeiken
Dus eerst zeikten de mannen en nu zijn zowel mannen als vrouwen zeikerds. Juist.

quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:
Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.
Mijn ervaring is dat mensen die zeiken over het gezeik van anderen vaak zelf de grootste zeiker zijn. Wat ergens logisch is, want personen die wars zijn van gezeik mijden jou dan als de pest, dus op die manier is het een soort selffulfilling prophecy.

Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199099394
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:44 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Dan maak je dus de aanname dat vrouwen die pak ‘m beet na hun 30ste nog of weer single zijn dat zijn omdat het zeikwijven zijn.
Hmm. Dat is niet wat ik zei. In ieder geval maakte ik geen aanname, want ik sprak over mijn ervaring. Maar misschien is mijn ervaring te beperkt en heb ik de goede nooit gevonden? Kan best hoor, ik spring niet van de ene naar de volgende. Ik ben een stayer. :)
  woensdag 21 april 2021 @ 15:49:05 #116
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099434
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:46 schreef RetepV het volgende:

[..]

Hmm. Dat is niet wat ik zei. In ieder geval maakte ik geen aanname, want ik sprak over mijn ervaring. Maar misschien is mijn ervaring te beperkt en heb ik de goede nooit gevonden? Kan best hoor, ik spring niet van de ene naar de volgende. Ik ben een stayer. :)
Lees ik dit dan verkeerd? (vetgedrukt)

quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:

[..]

Maar toch is het zo. Als je geen Nederlandse vrouw hebt kunnen vinden in je jonge jaren, op school of daarbuiten, dan heb je alleen nog maar de keus uit vrouwen die zo zelfstandig zijn dat ze over alles zeiken dat jij anders doet dan zij. Ze zoeken een prins op het witte paard, die speciaal voor hen gemaakt is. Als de man niet voldoet, dan moet de man veranderen. Maar zelf veranderen, of accepteren dat mannen anders zijn dan vrouwen, is er niet bij.

Wat TS al zegt: de Nederlandse vrouwen zijn geëmancipeerd, en zijn net zo geworden als die mannen waar ze over zeiken. Ze kunnen beter alleen blijven.

Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.

Ik heb een Griekse vriendin. Ook zelfstanding en geëmancipeerd, maar geen zeikwijf. Begrijpt dat ik een mens ben en geen prins op een wit paard. Ik verander. Zij verandert. Af en toe een discussie. Maar niet continue gezeik dat ik alles verkeerd doe.

Zij accepteert dat ik een mens ben, ik accepteer dat zij een mens is. Niemand van ons is een prins of prinses op het witte paard, en geen van beide verwachten we dat van elkaar. En we zijn beide gelukkig.

The love you take is equal to the love you make.
pi_199099479
quote:
6s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:45 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Dus eerst zeikten de mannen en nu zijn zowel mannen als vrouwen zeikerds. Juist.
Het lijkt er inderdaad op, ja.

Maar ik ben geen zeikerd hoor. Misschien op Fok!, maar niet in het werkelijke leven. Ik heb wel problemen met zeikerds, en kan flink tegen een zeikerd in gaan, als ik daar zo zin in heb. Voornamelijk omdat ze mijn dag verpesten, en ik hen die dienst graag wil terugbewijzen.

Mensen spiegelen jouw gedrag. Als jij een zeikerd bent, doen mensen dat terug naar jou. Als je vrolijker mensen om je heen wil hebben in je leven, moet je beginnen met zelf vrolijker te worden. Niet iedereen zal vrolijk naar jou terug doen. Maar dan weet je dus precies met wie je geen vrienden meer hoeft te zijn.
pi_199099488
Ik denk dat het wel klopt voor zowel mannen als vrouwen, dat wanneer je lang alleen bent en dus geen tegengas krijgt of niet hoeft te onderhandelen op privégebied, dat het je zo kan vormen dat het lastiger wordt om een partner te vinden, omdat je dan mogelijk ineens wel concessies zal moeten doen.
pi_199099620
Dat je hier een topic mee kunt vullen.

Zeikwijven heb je overal.

Losers van kerels heb je overal.

Trouwen om economische redenen gebeurt met filipino's meer dan met europeanen, want hier zijn vrouwen nagenoeg gelijkwaardig aan mannen, daar niet.

Als je denkt dat 'alle nederlandse vrouwen' zeikwijven zijn, is je blik dusdanig troebel dat ik zelf niet de illusie zou durven hebben dat je de golddiggers van de ware liefdes kan onderscheiden.

Het ligt niet aan de nederlandse vrouw. Ik ben er zelf met eentje getrouwd, Nederlandse vrouwen zijn echt veel en veel beter geschikt voor een moderne man dan een nederige aziaat. En ze hebben grotere tieten.
-nee-
pi_199099713
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:53 schreef Amfoor_ het volgende:
Vrouwen komen van Venus, kijk hoe ze hun planeet hebben achtergelaten:

[ afbeelding ]
Is het niet toevallig dat op het moment dat vrouwen hier op aarde stemrecht kregen het met de aarde ook bergafwaarts ging op het gebied van milieu, klimaat, enz.

Je ziet het ook in films dat zodra de man naar zijn vrouw luistert alles meteen in de soep loopt en de man een afschuwelijke dood sterft.
Ga anders even een 5G mast omhakken man :')
  woensdag 21 april 2021 @ 16:11:44 #121
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099743
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:53 schreef MevrouwPuff het volgende:
Ik denk dat het wel klopt voor zowel mannen als vrouwen, dat wanneer je lang alleen bent en dus geen tegengas krijgt of niet hoeft te onderhandelen op privégebied, dat het je zo kan vormen dat het lastiger wordt om een partner te vinden, omdat je dan mogelijk ineens wel concessies zal moeten doen.
Dat is dus niet mijn persoonlijke ervaring. Ik was tamelijk laat met mijn eerste serieuze en langdurige relatie, maar het ging eigenlijk allemaal heel gemakkelijk. Het was voor beiden ook de eerste keer samenwonen. Nergens noemenswaardige strijd of meningsverschil over gehad. Heeft mij ook wel verbaasd, want de clichés van ‘dat wordt lastig als je zo gewend bent om in je eentje te beslissen’ kende ik natuurlijk ook. Met zijn tweeën vond ik eigenlijk al heel snel veel leuker.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199099812
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:34 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik moest lachen.
Je zou nog harder hebben gelachen als je wist dat BookFreak een salafist was.
pi_199099841
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:53 schreef MevrouwPuff het volgende:
Ik denk dat het wel klopt voor zowel mannen als vrouwen, dat wanneer je lang alleen bent en dus geen tegengas krijgt of niet hoeft te onderhandelen op privégebied, dat het je zo kan vormen dat het lastiger wordt om een partner te vinden, omdat je dan mogelijk ineens wel concessies zal moeten doen.
Dat kan inderdaad. Maar aan de andere kant leg je ook geen relatiepatroon aan, zoals mensen die wel relaties aan zijn gegaan. Dat kan ook onbevangen maken en opener, waardoor je soms juist makkelijker tot elkaar kan komen.
Geen exen, geen kinderen, geen financiële klap na uit elkaar gaan en geklooi met huis verkopen, etc. Leerzame dingen op zich, maar het kan ook voordelig zijn om dat allemaal niet te hebben (gehad).

Ik zou dus vooral naar het individu proberen te kijken, zonder aannames en al te veel generalisaties.
pi_199099845
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:10 schreef Solid-Snake het volgende:

[..]

Ga anders even een 5G mast omhakken man :')
:')
pi_199099864
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 15:35 schreef RetepV het volgende:

[..]

Maar toch is het zo. Als je geen Nederlandse vrouw hebt kunnen vinden in je jonge jaren, op school of daarbuiten, dan heb je alleen nog maar de keus uit vrouwen die zo zelfstandig zijn dat ze over alles zeiken dat jij anders doet dan zij. Ze zoeken een prins op het witte paard, die speciaal voor hen gemaakt is. Als de man niet voldoet, dan moet de man veranderen. Maar zelf veranderen, of accepteren dat mannen anders zijn dan vrouwen, is er niet bij.

Wat TS al zegt: de Nederlandse vrouwen zijn geëmancipeerd, en zijn net zo geworden als die mannen waar ze over zeiken. Ze kunnen beter alleen blijven.

Daar kun je dan wel over in discussie gaan, maar het is mijn ervaring.

Ik heb een Griekse vriendin. Ook zelfstanding en geëmancipeerd, maar geen zeikwijf. Begrijpt dat ik een mens ben en geen prins op een wit paard. Ik verander. Zij verandert. Af en toe een discussie. Maar niet continue gezeik dat ik alles verkeerd doe.

Zij accepteert dat ik een mens ben, ik accepteer dat zij een mens is. Niemand van ons is een prins of prinses op het witte paard, en geen van beide verwachten we dat van elkaar. En we zijn beide gelukkig.

Dan heb je schijnbaar alle normale vrouwen hier in Nederland niet weten te vinden, wat best knap is.
  woensdag 21 april 2021 @ 16:20:55 #126
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099891
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:15 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]

Je zou nog harder hebben gelachen als je wist dat BookFreak een salafist was.
Betrek mij maar niet in jullie fitties.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199099941
Ik vind Nederlandse vrouwen ook maar zeuren, bak gewoon een appeltaart en doe de was.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199099967
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Betrek mij maar niet in jullie fitties.
Wij hebben geen fitties en ik betrek jou als vrouw er niet bij. Dat zou niks oplossen en alleen maar meer problemen geven.
  woensdag 21 april 2021 @ 16:27:03 #129
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199099992
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:25 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]

Wij hebben geen fitties en ik betrek jou als vrouw er niet bij. Dat zou niks oplossen en alleen maar meer problemen geven.
Ben jij ook een salafist?
The love you take is equal to the love you make.
pi_199100010
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:27 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ben jij ook een salafist?
Nee dank je. Jij?
  woensdag 21 april 2021 @ 16:28:31 #131
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199100016
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:05 schreef TechnoCat het volgende:
Naar aanleiding van R&P / Vrouwtje uit de Filippijnen halen dat inmiddels gesloten is kijk ik toch wel met enige verbazing naar de reacties aldaar.

Natuurlijk zijn er situaties waarbij de Filipijnse misbruik maakt van de goedheid van de Nederlandse man, maar de situatie is dan ook vaak zo dat bv. iemand van 45 jaar oud gaat daten met iemand van 22 jaar oud. Op YouTube is nogal een controverse gaan over een Amerikaanse man van ongeveer 45 jaar oud, zoek maar "Tim K", die ook woont in de Filipijnen en is getrouwd met een 20 jarige Filipijnse vrouw.

Dat is inderdaad dubieus.

Het neemt niet weg dat een relatie met een goede Filipijnse dame wel degelijk mogelijk is. Ik ben zelf in dat topic hierboven genoemd en het probleem ligt ook voornamelijk bij de Nederlandse man. Die zoeken namelijk eigenlijk veel te jonge dames aldaar. Ik heb idd ook wat pogingen wel eens gedaan, maar inmiddels ben ik al verscheidene maanden in contact met een Filipijnse dame, die meer van mijn leeftijd is (zij is 36, ik ben 44) en zij is geheel onafhankelijk, heeft een keurige baan, verdient naar 'verhouding' eigenlijk bijna net zo veel als ik. Met 450 euro per maand en rekening houdend met dat de gemiddelde kosten in de Filipijnen zo'n 4x lager zijn heeft zij het prima voor elkaar. En deze dame vraagt mij dus ook totaal niet om een financiële bijdrage.

Maar, sommige mensen vragen zich af, waarom zoek je niet een Nederlandse vrouw. Tja, in het topic hierboven werd genoemd dat het voor sommige Nederlandse mannen erg moeilijk is een Nederlandse vrouw te vinden. De reden: De Nederlandse vrouw is verwend, is veeleisend, soms feministisch en wil altijd het prins op het witte paard. De manier waarop onze maatschappij nu werkt, alles en iedereen vrij individualistisch maakt het dat zowel mannen als vrouwen allemaal hun eigen kant op kunnen gaan. De reden dat je in jaren 50 en 60 weinig scheidingen had was simpelweg omdat de vrouw meer afhankelijk was van de man, omdat ze thuis bleef, de kinderen opvoeden en de man was overdag aan het werk. Tegenwoordig is dat bijna niet meer denkbaar. Vrouwen zijn gaan emanciperen en willen carrière maken. Dat neem ik ze ook heus niet kwalijk. Er is meer in het leven dan een aanrecht. Maar met die emancipatie veranderde ook het gedrag van de gemiddelde vrouw naar een man. Zoals gezegd, vrouwen zijn veel meer veeleisender geworden, en voor sommige mannen, waaronder ik mezelf ook schaars, is dit niet acceptabel. Ik heb geen behoefte aan zo'n 'zeikwijf' die als een ambulance constant loopt te zeuren, doe dit, doe dat.

Filipijnse vrouwen hebben een heel andere cultuur en daar wordt je als man zijnde gewoon nog wel als normaal mens behandeld en gerespecteerd. Vanaf begin juni komt mijn huidige Filipijnse vriendin op eigen houtje naar Nederland, zonder dat ik een dubbeltje betaal. Het enige wat ik moest sturen was een logies verklaring. Maar niet een sponsor verklaring (dat is nog niet mogelijk gezien mijn korte werkverleden), maar volgend jaar zou dit wel mogelijk kunnen zijn.

Dus voor mannen die allicht op zoek zijn naar een lieve vrouw die niet zo veeleisend is als een Nederlandse vrouw kun je het altijd proberen, maar wees wel realistisch. Ben je 40 plus, ga niet daten met een 20-er. Als er een paar jaar verschil tussen zit kan het prima, en wees ook bedacht op bepaalde zaken. Zodra ze over ziektes beginnen, of een niet werkende telefoon, dan gelijk laten varen. Laat je ook niet leiden door fantastische bijna model achtige foto's want dat is vaak te goed om waar te zijn. En neem de tijd, kijk of ze serieus is en let op de dingen die zegt of vraagt, of ze interesse in je toont en zo kan het prima dat je een hele leuke, maar vooral lieve en oprechte Filipijnse dame kunt treffen.

Dat is mijn zegje hierover. :-)
Gezien het verloop van het vorige topic, verwacht ik dat we hier met fatsoen over praten.
is goed te doen , ik eh er ok wel eens een hierheen gehaald voor 3 maanden
met Koninginnedag tot augustus
was gezellig

quote:
1s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:11 schreef Lienekien het volgende:
Wat een gelul weer, over Nederlandse vrouwen.
Nou Filipijnse vrouwen zijn schatjes , echt waar

quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
zijn wel veel zeikwijven hier vergeleken met Filipijnse ja dat zeker

https://www.dateinasia.com/Juhainna

[ Bericht 4% gewijzigd door michaelmoore op 21-04-2021 16:36:01 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 21 april 2021 @ 16:32:25 #132
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199100062
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:28 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]

Nee dank je. Jij?
Ik weet natuurlijk niet eens wat het is.

Wat ben je wel?
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 21 april 2021 @ 16:35:33 #134
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199100099
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199100110
quote:
16s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:23 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik vind Nederlandse vrouwen ook maar zeuren, bak gewoon een appeltaart en doe de was.
Inderdaad, bak gewoon de was en doe een appeltaart!
  woensdag 21 april 2021 @ 16:37:18 #136
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199100121
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:36 schreef Questular het volgende:

[..]

Inderdaad, bak gewoon de was en doe een appeltaart!
https://www.dateinasia.com/gie31
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199100153
Altijd maar weer die Aziaten. Waarom worden Afrikaanse vrouwen niet genoemd? #inclusive
  woensdag 21 april 2021 @ 16:41:47 #138
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199100167
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:39 schreef Scary_Mary het volgende:
Altijd maar weer die Aziaten. Waarom worden Afrikaanse vrouwen niet genoemd? #inclusive
Het potentieel vrouwen is daar groter

In Afrika zijn de moslimas hebben vaak geen internet
https://www.dateinasia.com/search?c=KE&g=2&af=18&at=99

Filipinas hebben ALLEMAAL internet

When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199100174
quote:
Mijn zegen heb je.
  woensdag 21 april 2021 @ 16:43:54 #140
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199100181
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:42 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]

Mijn zegen heb je.
Fantastisch mooi land

Maar niet naar manilla blijven plakken
stinksteden
allemaal Jakarta Manilla Bangkok, allemaal stinksteden

https://www.dateinasia.com/search?c=AE&g=2&af=18&at=99


https://www.dateinasia.com/syndee

Beroof je schoonmoeder , verkoop de juwelen van je vriendin ,verkoop de auto van je baas en ga,

Palawan moet je gezien hebben , ga minimaal twee maanden

[ Bericht 8% gewijzigd door michaelmoore op 21-04-2021 16:49:13 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199100232
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:36 schreef Questular het volgende:

[..]

Inderdaad, bak gewoon de was en doe een appeltaart!
Dat is wel weer eens wat anders.

Zou daarna wel de dokter bellen. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 16:49:30 #142
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_199100254
Ja, het is wel weer klaar datingsites in dit topic en welke plekken je daar allemaal wel of niet zou moeten gaan zien. Ontopic graag.
Breitling - Instruments for Professionals
  woensdag 21 april 2021 @ 17:41:46 #143
475382 TechnoCat
Be patient or become one
pi_199100694
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:30 schreef DW457 het volgende:
Zeg, @:TechnoCat, ga je ook nog reageren op dit topic, of knijp je er lafjes tussenuit?
Ook weer typisch iets van dit forum, als je niet werkt dan ben je een parasiet/profiteur en als je wel aan het werk bent dan ben je een tussenuitkneipende 'lafaard'... Ik lees het topic nu net pas en er zijn zoveel reacties dat het vrij lastig is om te ergens te beginnen.

Maar om even op het 1e in te haken dat ik gelijk wil corrigeren, mezelf corrigeren bij deze, is het noemen van de term 'zeikwijven'. Niet een passend woord in de TS.

Wat @BookFreak stelde is zo ongeveer wel het beeld dat ik heb. Je kunt niet twee leidende (dominante) personen hebben in een relatie. Maar over het algemeen zie ik in mijn omgeving vaak gebeuren dat vrouwen misbruik maken van een man, zeker als het gaat om daten. Als je de gemiddelde dating site hier in Nederland op gaat dan is de hele verhouding tussen man en vrouw schots en scheef. Voor beide partijen niet lekker. Een vrouw op een dating site wordt bedolven onder berichten, waarvan ook veel vunzige berichten en gooit alle 300 dan maar weg, want ze heeft geen zin om ze allemaal te lezen. Aan de andere kant heb je dan een paar mannen met een goede bedoelingen die maar berichten sturen en nooit wat terugkrijgen. Die raken ook steeds meer gefrustreerd. Nog meer gefrustreerde mannen, nog meer vrouwen die ook gefrustreerd raken en weggaan van die sites.

En gevoelsmatig lijken vrouwen me zo gevoelloos. Het klopt inderdaad dat ik voorheen heb gedate met een Mexicaanse, en ik ben zelfs ook in Mexico geweest. Maar ja, latina's zijn net een slag anders dan filipina's, en vooral jaloezie is een groot probleem, en het feit dat ze als een klad aan je blijven hangen. Waar jij gaat, gaat zij ook. Dat is weer de andere kant van de medaille, als je daar ook niet mee kan leven, dan moet je ook verder. Het buitenland is zeker geen paradijs en biedt zeker ook geen 100% garantie op een relatie als je hier in NL geen vrouw kunt vinden.

Het grappige is als je naar het nummer luistert van Jeroen van der Boom - Jij bent zo ( link video dan vraag je jezelf af, waar praat hij nu eigenlijk over? Is dit nu een liedje over de hedendaagse Nederlandse vrouwen waar wij als man zijnde maar aan moeten schikken, anders voor jou 10 anderen?

Ik zie gewoon twee extreme kanten, aan de ene kant de onmogelijke Nederlandse vrouw, die te veeleisend is en aan de andere kant extreem jonge Filipijnse meiden, die oudere mannen puur daten voor het geld en een visa. Beide zijn niets.
pi_199102161
Er wordt over en weer gegeneraliseerd. Door de mannen en de vrouwen.

Een man die een vrouw uit het buitenland haalt, bv land van oorsprong, hoeft niet perse zwakzinnig, autist of sociaal onbekwaam te zijn. Er zijn genoeg geldige redenen om zoiets te doen.
pi_199102229
En zelfs dat er gegeneraliseerd wordt, wordt gegeneraliseerd.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199102301
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 14:47 schreef Noudanzeg het volgende:
leuk zo'n draadje "back to the fifties" :D

ik ben in ieder geval blij dat mijn buitenlandse vrouw gelijkwaardig aan me is, dat we samen beslissingen nemen, dat we samen het huis opruimen, dat we samen ons werk doen, en dat we samen een biertje drinken.

dat geleuter over "de leider" is om kotsmisselijk van te worden.
Het moet van 2 kanten komen idd.
pi_199102910
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 17:41 schreef TechnoCat het volgende:
Ook weer typisch iets van dit forum, als je niet werkt dan ben je een parasiet/profiteur en als je wel aan het werk bent dan ben je een tussenuitkneipende 'lafaard'... Ik lees het topic nu net pas en er zijn zoveel reacties dat het vrij lastig is om te ergens te beginnen.

Maar om even op het 1e in te haken dat ik gelijk wil corrigeren, mezelf corrigeren bij deze, is het noemen van de term 'zeikwijven'. Niet een passend woord in de TS.

Wat @:bookfreak stelde is zo ongeveer wel het beeld dat ik heb. Je kunt niet twee leidende (dominante) personen hebben in een relatie. Maar over het algemeen zie ik in mijn omgeving vaak gebeuren dat vrouwen misbruik maken van een man, zeker als het gaat om daten. Als je de gemiddelde dating site hier in Nederland op gaat dan is de hele verhouding tussen man en vrouw schots en scheef. Voor beide partijen niet lekker. Een vrouw op een dating site wordt bedolven onder berichten, waarvan ook veel vunzige berichten en gooit alle 300 dan maar weg, want ze heeft geen zin om ze allemaal te lezen. Aan de andere kant heb je dan een paar mannen met een goede bedoelingen die maar berichten sturen en nooit wat terugkrijgen. Die raken ook steeds meer gefrustreerd. Nog meer gefrustreerde mannen, nog meer vrouwen die ook gefrustreerd raken en weggaan van die sites.

En gevoelsmatig lijken vrouwen me zo gevoelloos. Het klopt inderdaad dat ik voorheen heb gedate met een Mexicaanse, en ik ben zelfs ook in Mexico geweest. Maar ja, latina's zijn net een slag anders dan filipina's, en vooral jaloezie is een groot probleem, en het feit dat ze als een klad aan je blijven hangen. Waar jij gaat, gaat zij ook. Dat is weer de andere kant van de medaille, als je daar ook niet mee kan leven, dan moet je ook verder. Het buitenland is zeker geen paradijs en biedt zeker ook geen 100% garantie op een relatie als je hier in NL geen vrouw kunt vinden.

Het grappige is als je naar het nummer luistert van Jeroen van der Boom - Jij bent zo ( link video dan vraag je jezelf af, waar praat hij nu eigenlijk over? Is dit nu een liedje over de hedendaagse Nederlandse vrouwen waar wij als man zijnde maar aan moeten schikken, anders voor jou 10 anderen?

Ik zie gewoon twee extreme kanten, aan de ene kant de onmogelijke Nederlandse vrouw, die te veeleisend is en aan de andere kant extreem jonge Filipijnse meiden, die oudere mannen puur daten voor het geld en een visa. Beide zijn niets.
Dat liedje gaat gewoon over een man die een vrouw accepteert/leuk vindt zoals ze is. Hebben veel mannen moeite mee, die willen een vrouw dwingen om te worden zoals zij denken dat ze moet zijn. Als dat niet lukt worden ze zoals bekend compleet hysterisch en gaan een online kruistocht beginnen tegen verwende vrouwen of importeren dus gewoon een vrouw, maar dan gaan ze er expres hier topics over openen om hun overwinning van “zie je , ik heb jullie niet nodig” te laten zien.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  woensdag 21 april 2021 @ 20:56:38 #148
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199103176
Ergens denk ik ook wel dat mannen als TS gewoon niet mans genoeg zijn om de Nederlandse vrouw bij te kunnen houden. Het is natuurlijk ook doodeng, zo'n vrouw die niet afhankelijk is van haar partner.

En zulke zwakkelingen zijn ook gewoon niet erg aantrekkelijk. Dus ik snap wel zulke mannen in Nederland ook geen kans maken op geluk in de liefde. Triest wel.
Resistance is futile.
pi_199103388
quote:
7s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:56 schreef Seven. het volgende:
Ergens denk ik ook wel dat mannen als TS gewoon niet mans genoeg zijn om de Nederlandse vrouw bij te kunnen houden. Het is natuurlijk ook doodeng, zo'n vrouw die niet afhankelijk is van haar partner.

En zulke zwakkelingen zijn ook gewoon niet erg aantrekkelijk. Dus ik snap wel zulke mannen in Nederland ook geen kans maken op geluk in de liefde. Triest wel.
Goed, maar er zijn in NL steeds meer zgn. zwakkelingen die het opzoeken in het buitenland.
Ik vind sommige plompzakken van wijven ook totaal niet aantrekkelijk terwijl je ze soms de hoogste eisen hoort stellen.

Nu ben ik gelukkig met een mooie vriendin, maar kan me wel voorstellen dat veel zwakke mannen het buitenlandse opzoeken.
Vakman pur sang
  woensdag 21 april 2021 @ 21:16:34 #150
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199103538
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Goed, maar er zijn in NL steeds meer zgn. zwakkelingen die het opzoeken in het buitenland.
Ik vind sommige plompzakken van wijven ook totaal niet aantrekkelijk terwijl je ze soms de hoogste eisen hoort stellen.

Nu ben ik gelukkig met een mooie vriendin, maar kan me wel voorstellen dat veel zwakke mannen het buitenlandse opzoeken.
Dating is uit den boze,.
Je hoort iemand te ontmoeten in een trendy bar ,
Internationale Dating is helemaal een gebrek aan je sociale capaciteiten,
Tinder is dan weer echt hip , Grinder is nog hipper ,
Naar Azië op vakantie gaan met een backpack en dan een ander tegenkomen is wel weer ok, mits het geen Filipijnse is
Een beneden buurvrouw met bijstand naaien in je sociale huurflat, dan ben je echt een looser, tenzij het via Tinder loopt
Een vrouw van middelbare leeftijd die op vakantie naar Gambia gaat om jonge negers te naaien voor 10 euro per stuk is not done, die noemt het ontwikkelingswerk
-O-
Is echt lastig die regels
Het is niet eenvoudig hoor

[ Bericht 3% gewijzigd door michaelmoore op 21-04-2021 22:22:14 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 21 april 2021 @ 21:20:50 #151
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199103602
quote:
7s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:56 schreef Seven. het volgende:
Ergens denk ik ook wel dat mannen als TS gewoon niet mans genoeg zijn om de Nederlandse vrouw bij te kunnen houden. Het is natuurlijk ook doodeng, zo'n vrouw die niet afhankelijk is van haar partner.

En zulke zwakkelingen zijn ook gewoon niet erg aantrekkelijk. Dus ik snap wel zulke mannen in Nederland ook geen kans maken op geluk in de liefde. Triest wel.
Scheer jij nou niet net zo goed alle Nederlandse vrouwen over een kam?
The love you take is equal to the love you make.
pi_199103626
- effe normaal doen -

[ Bericht 96% gewijzigd door CoolGuy op 21-04-2021 22:11:14 ]
pi_199103879
@TechnoCat: Als jij zo nodig een wijfie uit de Filipijnen over wilt laten komen laat je d'r toch lekker over komen?
Mijn zegen heb je.
Gegroet en succes!
  woensdag 21 april 2021 @ 21:53:18 #154
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199104103
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:38 schreef Werkman het volgende:
@:Technocat: Als jij zo nodig een wijfie uit de Filipijnen over wilt laten komen laat je d'r toch lekker over komen?
Mijn zegen heb je.
Gegroet en succes!
Ja lijkt me ook , laat maar komen voor drie maand, heb ik ook gedaan
gewoon als kennis
man of vrouw maakt niet uit
Is heel eenvoudig een visa voor drie maand


https://www.netherlandswo(...)t-stay-schengen-visa
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199104161
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Dating is uit den boze,.
Je hoort iemand te ontmoeten een trendy bar ,
Internationale Dating is helemaal een gebrek aan je sociale capaciteiten,
Tinder is dan weer echt hip , Grinder is nog hipper ,
Naar Azië op vakantie gaan met een backpack en dan een ander tegenkomen is wel weer ok, mits het geen Filipijnse is
Een beneden buurvrouw met bijstand naaien in je sociale huurflat, dan ben je echt een looser, tenzij het via Tinder loopt
Een vrouw van middelbare leeftijd die op vakantie naar Gambia gaat om jonge negers te naaien voor 10 euro per stuk is not done, die noemt het ontwikkelingswerk
-O-
Is echt lastig die regels
Het is niet eenvoudig hoor
Wat lul je nou uit je nek? :{
Vakman pur sang
  woensdag 21 april 2021 @ 22:24:41 #156
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199104658
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:20 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Scheer jij nou niet net zo goed alle Nederlandse vrouwen over een kam?
True true, er zijn ook genoeg NL vrouwen die de voorkeur hebben voor een traditioneel gezin. Jammer dat TS blijkbaar niet in staat is om die vrouwen te vinden.
Resistance is futile.
  woensdag 21 april 2021 @ 22:48:55 #157
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199105099
quote:
6s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:24 schreef Seven. het volgende:

[..]

True true, er zijn ook genoeg NL vrouwen die de voorkeur hebben voor een traditioneel gezin. Jammer dat TS blijkbaar niet in staat is om die vrouwen te vinden.
Die zijn er wel maar ik kan me denken dat hij die dikke taarten met grote bek niet blieft
ALs je een keer daar geweest bent dan ben je dat met me eens

Er is wel verschil tissen een Hollandse truus en een Filipijnse, wetende dat de Miss Worlds voornamelijk uit de Filipijnen komen

[ Bericht 25% gewijzigd door CoolGuy op 22-04-2021 07:06:25 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199105558
Ik zou echt geen fijne relatie kunnen hebben met iemand die alleen maar bij mij is omdat ik Nederlands ben en geld heb. Dan houd je jezelf voor de gek.
  Moderator woensdag 21 april 2021 @ 23:39:01 #159
236264 crew  capricia
pi_199105656
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:25 schreef Doggo2 het volgende:
Ik zou echt geen fijne relatie kunnen hebben met iemand die alleen maar bij mij is omdat ik Nederlands ben en geld heb. Dan houd je jezelf voor de gek.
Ik zou dat als vrouw ook niet kunnen. Dan ben je eigenlijk gewoon een prostituee.
Definitely not CIA
  woensdag 21 april 2021 @ 23:41:28 #160
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199105679
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:48 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Die zijn er wel maar ik kan me denken dat hij die dikke taarten met grote bek niet blieft
ALs je een keer daar geweest bent dan ben je dat met me eens

Er is wel verschil tissen een Hollandse truus en een Filipijnse, wetende dat de Miss Worlds voornamelijk uit de Filipijnen komen
Wie zegt dat dit allemaal dikke taarten met grote bek zijn?

En wat hebben de Missverkiezingen hiermee te maken? Of is dit uiteindelijk waar het om draait? Dat dit soort zwakke mannen ook een lekker wijf willen om mee te pronken? Zijn deze mannen eigenlijk niet zelf veel te veeleisend in hun partnerkeuze? Genoeg bescheiden vrouwen hoor, maar ze omdat ze zelf niet aantrekkelijk zijn, moeten ze uitwijken naar landen waar mooie vrouwen financieel afhankelijk zijn.
Resistance is futile.
  woensdag 21 april 2021 @ 23:42:39 #161
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199105687
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:39 schreef capricia het volgende:

[..]

Ik zou dat als vrouw ook niet kunnen. Dan ben je eigenlijk gewoon een prostituee.
Dat dus.
Resistance is futile.
pi_199105850
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:25 schreef Doggo2 het volgende:
Ik zou echt geen fijne relatie kunnen hebben met iemand die alleen maar bij mij is omdat ik Nederlands ben en geld heb. Dan houd je jezelf voor de gek.
Dit flut argument van onterechte verdachtmaking kan echt de prullenbak in. Dit is gewoon haten op traditionele vrouwen die men hier niet moet.

Kan een vrouw uit zuidoost azie nooit op een Nederlandse man dan vallen? Hij kan toch bv gewoon knapper zijn dan de mannen in haar omgeving? Of een hogere status hebben in een andere vorm?

Zijn mannen met geld (meer status) gewoon ook niet aantrekkelijker dan mannen zonder geld? Een vermogende/knappe/celebrity/blauw bloed man maakt een man gewoon universeel aantrekkelijker voor vrouwen (ook in NL). Betekent helemaal niet dat de vrouwen perse achter het geld aangaan of ander slechte bijbedoelingen hebben, absoluut niet!
  donderdag 22 april 2021 @ 00:17:57 #163
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199105875
quote:
7s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:41 schreef Seven. het volgende:

[..]

Wie zegt dat dit allemaal dikke taarten met grote bek zijn?
Nee niet allemaal , ook magere tantes met een grote bek
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199105904
quote:
14s.gif Op woensdag 21 april 2021 16:03 schreef Marsenal het volgende:
Trouwen om economische redenen
Men moet begrijpen dat vrouwen die trouwen met bv rijke mannen niet perse golddiggers zijn (die stiekem helemaal niet verliefd op hem zijn). Ook weer zo'n onterechte verdachtmaking.

Er zijn genoeg vermogende oudere mannen die er niet helemaal ideaal uit zien, die toch prachtige dames hebben. Het is niet altijd wat je denkt, zo zitten vrouwen niet in elkaar.

En het is gewoon een feit in deze tijd van westerse werelddominantie dat iemand uit het westen in die landen automatisch een hogere status heeft, dat is al aantrekkingsfactor nummer 1 op zich. Laat staan als hij ook nog eens aardig, knap, vermogend, of bekend is. Al die zaken dragen bij dat een vrouw daar enorm verliefd op een persoon wordt en werkelijk van hem houdt (zonder enig slechte bijbedoeling).

[ Bericht 1% gewijzigd door BookFreak op 22-04-2021 00:31:40 ]
  donderdag 22 april 2021 @ 00:26:11 #165
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199105906
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 00:06 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Dit flut argument van onterechte verdachtmaking kan echt de prullenbak in. Dit is gewoon haten op traditionele vrouwen die men hier niet moet.
In de Filipijnen zijn de vrouwen erg vrouwelijk en mooi zijn, maar de "mannen" ook , is ok een algemeen geaccepteerd tussenvorm als sexe , de Ladyboy

Dat zal een reden zijn voor het enorme vrouwen overschot daar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199105954
quote:
Haha! Nailed it.
pi_199106039
quote:
7s.gif Op woensdag 21 april 2021 20:56 schreef Seven. het volgende:
Ergens denk ik ook wel dat mannen als TS gewoon niet mans genoeg zijn om de Nederlandse vrouw bij te kunnen houden.
Het gaat niet om bijhouden. Het probleem is dat een feministische vrouw de leiderschapsrol overneemt van hem. Nou daar zit geen (normale) man op te wachten. Waarom zou je als man conflict gaan opzoeken?
pi_199106096
quote:
6s.gif Op woensdag 21 april 2021 22:24 schreef Seven. het volgende:

[..]

True true, er zijn ook genoeg NL vrouwen die de voorkeur hebben voor een traditioneel gezin. Jammer dat TS blijkbaar niet in staat is om die vrouwen te vinden.
Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
  donderdag 22 april 2021 @ 01:44:40 #169
302898 RockNijntje
Je dagelijkse dosis Zillennial
pi_199106121
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
Dus als ik zeg dat ik zelf voor dat vrije, zelfstandige 'carrière'-leven kies, omdat ik nog liever zelfmoord zou plegen dan morgen plotsklaps een getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn, dan komt dat door feministische indoctrinatie, ondanks dat ik de eerste 18 jaar van mijn leven enkel in aanraking ben gekomen met traditionele gezinnen? Koekoek :D.
Als je mij ziet posten ben ik verdwaald in het verleden of mis ik jullie
pi_199106125
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
Met 18-22 ben je nog een soort kind he. Om dan al aan een huwelijk en aan kind te beginnen is wel wat vroeg
pi_199106150
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 12:00 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Koning :') :') :') :')

Echt bijzonder dat ze bestaan, dergelijke mannen. En bijzonder onaantrekkelijk ook.
Waar de man woon draag hij de kroon!
pi_199106185
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:44 schreef RockNijntje het volgende:

[..]

Dus als ik zeg dat ik zelf voor dat vrije, zelfstandige 'carrière'-leven kies, omdat ik nog liever zelfmoord zou plegen dan morgen plotsklaps een getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn, dan komt dat door feministische indoctrinatie, ondanks dat ik de eerste 18 jaar van mijn leven enkel in aanraking ben gekomen met traditionele gezinnen? Koekoek :D.
Klopt. Dat zit in je systeem door school, tv, omgeving, alles neem je mee. En feminisme domineert in alle lagen in de samenleving. 'Traditionele' gezinnen (zover die nog bestaan) zullen uiteindelijk altijd verliezen in de invloedsstrijd om hun kinderen. Zowat iedereen in dit land bouwt hoe dan ook een bepaald niveau van feminisme op.

Dus de verwachte default product bij een jong volwassene dat zij/hij een feminist wordt met overgrote meerderheid. Het enige waardoor iemand geen feminist wordt/meer is, is door actief kennis opdoen/ontvangen.
  donderdag 22 april 2021 @ 02:27:35 #173
302898 RockNijntje
Je dagelijkse dosis Zillennial
pi_199106222
Nja, ik ben hier niet om meer polarisatie te veroorzaken. Ik val m'n hele leven al overal buiten als ik me moet laten definiëren door het grootste deel van het volk (te rechts voor links, te links voor rechts, te mannelijk voor vrouwen, te vrouwelijk voor mannen, te alto voor normies, te normie voor alto's, te slim voor normies, te dom voor nerds, etc.) Ik zou willen dat iedereen gewoon eens accepteert dat er 1294834 soorten mensen zijn met 2293747263 verschillende meningen.

Maar ik vraag me wel één ding af, wat definieert 'traditioneel'? Van de prehistorie tot ver in de Romeinse tijd waren mannen en vrouwen gelijk, ze hadden slechts andere taken, waarom is dat niet traditioneel. Iedere generatie geldt een andere normaal, hoe stellen we in godsnaam vast welke tijdsperiode het nulpunt is om alles mee te vergelijken? Ik snap dat serieus niet :'). Praatten ze in 1921 ook zo over 1850?
Als je mij ziet posten ben ik verdwaald in het verleden of mis ik jullie
pi_199106239
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
Ik denk dat zat vrouwen zo denken (misschien wel de meesten). Alsof alle vrouwen carrière willen maken, of een hoge opleiding willen of kunnen volgen. Werken doen ze vaak wel, maar gewoon simpele baantjes als in een supermarkt/winkel of in de zorg of schoonmaak, baliemedewerkster, parttime, enz. en daarnaast alleen vrouw/moeder willen zijn.
pi_199106287
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 02:12 schreef BookFreak het volgende:
Klopt. Dat zit in je systeem door school, tv, omgeving, alles neem je mee. En feminisme domineert in alle lagen in de samenleving. 'Traditionele' gezinnen (zover die nog bestaan) zullen uiteindelijk altijd verliezen in de invloedsstrijd om hun kinderen. Zowat iedereen in dit land bouwt hoe dan ook een bepaald niveau van feminisme op.

Dus de verwachte default product bij een jong volwassene dat zij/hij een feminist wordt met overgrote meerderheid. Het enige waardoor iemand geen feminist wordt/meer is, is door actief kennis opdoen/ontvangen.
Ja, net als dat landen van landbouw naar industrie en dienstverlening gaan. Want jij zou ook niets liever willen dan geen andere keuze te hebben dan een boer te zijn met 20 koeien en geiten en 10 kinderen. Wat is eigenlijk jouw baan? Ik mag toch hopen dat die traditioneel genoeg is.

[ Bericht 0% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 22-04-2021 03:08:50 ]
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  donderdag 22 april 2021 @ 03:36:19 #176
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199106356
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 08:30 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Precies dat is dus een reden waarom het voor vrouwen van belang is om zelf inkomen te genereren :)
Juist !! En dan lang leve de sterke onafhankelijke vrouw, met een groot ego. Dan zoeken de Nederlandse mannen wel een lief en veel jongere en uiteraard mooie (je hebt het daar voor het uitzoeken!) in bijvoorbeeld heel Zuid Oost Azië, Oost Europa, Afrika en Zuid Amerika. En dan is iedereen weer tevreden. De vrouw heeft haar onafhankelijkheid en wij doen het wat rustiger aan, gesteund door een lieve jonge sexy huisvrouw die graag kinderen wil ipv carriére en die hem verwent als een koning als hij thuiskomt.

De standaardvraag die zij je stelt als je thuiskomt is, What do you want darling? Coffee thea whiskey or me?
Het standaard antwoord van vrouwen aldaar als je vraagt, do you have a job? Yes, handjob and blowjob. Up to you sir.
_O- _O- _O-
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 05:46:17 #177
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199106465
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:57 schreef ijs. het volgende:

[..]

Waar de man woon draag hij de kroon!
En de vrouw die vraag , zal ontvangen slaag
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199106659
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
Omdat je dan als vrouw gewoon niet slim bezig bent. Stel je gaat dan trouwen op je 20ste met een jongen die wel gestudeerd heeft en een baan.

Je bent dan compleet afhankelijk. Mocht je uiteindelijk gaan scheiden heb je als vrouw een groot probleem want je hebt al die tijd geen studie gedaan of werkervaring opgedaan.

Maar goed dat vindt jij zeker niet belangrijk?
  donderdag 22 april 2021 @ 07:15:35 #179
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199106717
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:10 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het gaat niet om bijhouden. Het probleem is dat een feministische vrouw de leiderschapsrol overneemt van hem. Nou daar zit geen (normale) man op te wachten. Waarom zou je als man conflict gaan opzoeken?
Vrouwen zijn vaak ook veel geschikter voor leiderschap. Op de werkvloer maar ook zeker in het gezin!

Bovendien is gaan werken en geld binneharken natuurlijk helemaal geen leiderschap :') .
Resistance is futile.
  donderdag 22 april 2021 @ 07:18:08 #180
277627 Seven.
We are Borg.
pi_199106727
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 00:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Nee niet allemaal , ook magere tantes met een grote bek
quote:
7s.gif Op woensdag 21 april 2021 23:41 schreef Seven. het volgende:

[..]

En wat hebben de Missverkiezingen hiermee te maken? Of is dit uiteindelijk waar het om draait? Dat dit soort zwakke mannen ook een lekker wijf willen om mee te pronken? Zijn deze mannen eigenlijk niet zelf veel te veeleisend in hun partnerkeuze? Genoeg bescheiden vrouwen hoor, maar ze omdat ze zelf niet aantrekkelijk zijn, moeten ze uitwijken naar landen waar mooie vrouwen financieel afhankelijk zijn.
Reageer ook even op wat er echt toe doet?
Resistance is futile.
  donderdag 22 april 2021 @ 07:54:48 #181
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199106858
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:44 schreef RockNijntje het volgende:

[..]

Dus als ik zeg dat ik zelf voor dat vrije, zelfstandige 'carrière'-leven kies, omdat ik nog liever zelfmoord zou plegen dan morgen plotsklaps een getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn, dan komt dat door feministische indoctrinatie, ondanks dat ik de eerste 18 jaar van mijn leven enkel in aanraking ben gekomen met traditionele gezinnen? Koekoek :D.
Het is wel tegennatuurlijk. En ik denk dat als er geheel geen ‘feministische indoctrinatie’ zou zijn, je niet zelfmoord zou prefereren boven een rol als moeder.

Het gaat echter niet om moederschap of traditionele gezinnen, het gaat om het halen van een vrouw uit het buitenland omdat mannen er hier in Nederland geen kunnen krijgen en vervolgens deze vrouw als slaaf gebruiken. Dat is echt compleet wat anders dan samen met een Nederlandse vrouw een traditioneel gezin stichten.

Als ik lees hoe mannen hier over vrouwen denken, dan snap ik wel dat ze er geen kunnen krijgen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199106894
Ah ik zie dat er weer misverstanden zijn over wat wel en niet natuurlijk is. :)
quote:
Eeuwenlang was de biologie vriend van het patriarchaat. En daarmee de vijand van het feminisme. Want waren de sterke en rationele mannen niet van nature gemaakt om te domineren over die zwakke en gevoelige vrouwen? Zelfs de anders zo genuanceerde Charles Darwin schreef in 1875 over de mens: „De man is moediger, strijdbaarder en energieker dan de vrouw, en hij heeft een inventievere geest.” Maar die tijd is nu wel voorbij, schrijven de Nederlandse primatoloog Carel van Schaik (Universiteit van Zürich) en de Duitse journalist en historicus Kai Michel in hun nieuwe boek De waarheid over Eva. Hoe de ongelijkheid tussen vrouwen en mannen ontstond (uitgeverij Balans).

„Wij bestaan als soort nu 300.000 jaar”, vat Carel van Schaik de zaak samen, in een videogesprek vanuit Zürich waar hij nu al zo lang woont dat hij soms moet zoeken naar Nederlandse woorden. „En van die 300.000 jaar hebben we zo’n 295.000 jaar geleefd in evenwicht tussen mannen en vrouwen, als jagers-verzamelaars. Dát heeft onze natuurlijke neigingen gevormd.”

Pas na de komst van de landbouw, tien-tot twaalfduizend jaar geleden, verandert dat evenwicht, aldus Van Schaik. Dan komt er bezit, dat verdedigd moet worden waardoor de mannelijke kracht wél belangrijk wordt. Dan moeten vrouwen bij het huwelijk naar de mannenclan verhuizen, weg van hun eigen familie. Als de landbouwproductie erg hoog wordt en er privébezit komt, ontstaan er verschillen tussen arm en rijk. Rijke mannen nemen meer vrouwen en grijpen de macht. Van Schaik: „Daarvoor was er wel verschil in reputatie, maar nooit in bezit.”

En pas met de vestiging van de landbouwstaten in Egypte en Mesopotamië, 5.000 jaar geleden, had het patriarchaat écht de wind mee. „Héél interessant voor een bioloog”, zegt Van Schaik daarover. „Een belangrijke factor bij het voortbestaan van die mannelijke dominantie is dat de wetten en normen worden opgeschreven. De macht van culturele traditie wordt daardoor groter. De connectie met de biologie, onze natuurlijke neigingen tot rechtvaardigheid en gelijkheid, wordt dan doorgesneden.” Het christendom – als het staatsgodsdienst wordt in het Romeinse Rijk – voltooit dat historische proces, aldus Van Schaik en Michel. Dan krijgt de bijbelse Eva uit hun boektitel definitief de schuld van alle kwaad.

Het patriarchaat is een culturele ontwikkeling, geen natuurlijke vanzelfsprekendheid, benadrukt Van Schaik. „Wij biologen zeggen altijd: bavianenvrouwtjes klagen niet, die gaan gewoon hun gang, moeiteloos overheerst door hun mannetjes. De evolutie heeft het allang opgelost, anders zouden die vrouwen niet zo kunnen leven. Maar bij mensen zie je juist voortdurend verzet tegen de ongelijkheid van mannen en vrouwen. Want ónze natuur is gevormd door die extreem lange periode van gelijkheid. Eigenlijk hebben vrouwen zich nooit neergelegd bij de dominantie door mannen. Dat zie je ook zo mooi in de Bijbel: de vrouwen in Israël blijven hun eigen huisgoden vereren, in plaats van die ene patriarchale god.”

Hoe zijn we ooit aan dat patriarchaat gekomen?
Van Schaik: „Dat heeft te maken met de vorming van stadstaten en hun koningen en despoten en hun eeuwige oorlogen, vijf-, zesduizend jaar geleden. Daarvoor zie je een langzaam stijgende macht van mannen, vanaf het begin van de landbouw, tienduizend jaar geleden. Al aan het begin zie je in het heiligdom Göbekli Tepe in het huidige Zuid-Turkije, een soort giftige mannelijkheid ontstaan. Die kerels hebben daar kolossale steenconstructies gemaakt, duizenden jaren lang werden er al die enge beesten afgebeeld, alles wat gevaarlijk was, met van die grote oerossen. Een echte obsessie met jacht. Het werden al een soort militiamannen, Proud Boys! En als je een paar duizend jaar later naar Mesopotamië gaat, zie je in de eerste steden dezelfde beeldspraak. Dan zijn het de koningen, die leeuwen jagen, maar vooral op vijanden: mensenjacht, oorlog.

„Ook daarvoor, in de jagers-verzamelaarstijd, was er wel een soort arbeidsverdeling tussen mannen en vrouwen. Ook toen waren grosso modo de mannen meer bezig met het gevaarlijke verder weg, en de vrouwen dichterbij het kamp. Al waren er allerlei uitzonderingen, kijk naar die vrouwelijke jager die ze onlangs vonden in Peru. Belangrijk is vooral dat in die oertijd mannen van vrouwen afhankelijk waren en omgekeerd. En de mannen vaak zelfs afhankelijker van de vrouwen dan omgekeerd, want verzamelen was een betrouwbaardere voedselbron dan de jacht. Er was zo teamwork binnen de familie, tussen de families, binnen de groep en ook tussen groepen, in één groot net van onderlinge afhankelijkheden. Er was geen centrale macht. Als dan in zo’n egalitair netwerk één persoon gaat zeggen: ‘Ik ben heel belangrijk, jij moet doen wat ik zeg’, zeggen de anderen: ‘Ga weg’, of ze gaan gewoon zelf weg. Staat die bullebak daar alleen. En als een man iets lelijks doet tegen een vrouw, krijgt hij dat terug van haar familieleden. Ook al zijn individuele mannen gemiddeld sterker dan individuele vrouwen, dat betekent helemaal niet dat mannen dominant zijn. Dat zie je ook bij andere primaten, zoals bonobo’s. Meer kracht leidt niet tot meer macht, want tegenover dat mannelijke voordeel staat het eigen netwerk van vrouwen, haar economische autonomie én haar seksuele zelfstandigheid.”

Onder welke omstandigheden ontstond die gelijkheid en dat teamwork?
„Als ik het over apen zou hebben – en wij mensen zijn ook apen – zou ik zeggen: door vrouwelijke allianties en de verborgen ovulatie. Als een man niet kan zien of een vrouw een eisprong heeft en dus vruchtbaar is, is er tussen apenmannen veel minder strijd over toegang tot de vrouwen. Een vrouw krijgt daardoor een grote seksuele keuzevrijheid.

„Bij mensen komt er economische macht bij, als een vrouw gewoon kan weglopen omdat ze door haar verzamelen prima in haar levensonderhoud kan voorzien. In het patriarchaat verandert dat allemaal, dan wordt de vrouw in feite in huis opgesloten. Ze kan niet weg. Haar sociale netwerken vallen weg en ze kan ook haar seksuele macht niet uitspelen want ze mag niet meer kiezen voor een andere man.”

Waarom is die verborgen ovulatie zo belangrijk?
„Het is fundamenteel. Bij verborgen ovulatie heeft het niet zoveel zin om een vrouw te dwingen tot seks. Kijk naar groene meerkatten en bonobo’s, waar de vrouwen ook verborgen ovulatie hebben. Daar heb je kerels die 50 procent groter zijn en toch niet de vrouwtjes dwingen tot seks. Bij de bonobo’s heb je al gauw 800 copulaties per conceptie, soms zelf veel meer. Loont het dan de moeite om te concurreren om een copulatie of om een vrouwtje te dwingen? Dát alleen al leidt al tot een vriendelijker soort man. Hij moet wel, want vaak heeft een vrouw wel een béétje gevoel voor wanneer ze ovuleert. Dan kan ze dus ongemerkt kiezen met welke man wie ze zich voortplant. Bij chimpansees geven die zwellingen bij vrouwtjes redelijk precies aan dat de eisprong nabij is en daar gaat het heel anders. Daar is de man de baas.”

Als die verborgen ovulatie vrouwenmacht is, hoe ontstaat die dan?
„Dat komt niet uit de lucht vallen, natuurlijk. Die verborgen ovulatie krijg je wanneer vrouwen het zich kunnen veroorloven om vaak met mannetjes op te trekken omdat de voedselverdeling dat toelaat. Mijn collega-auteur Kai noemt het zelfs het erotisch kapitaal van de vrouwen. Het is een fundament van haar vrijheid ten opzichte van de mannen. Totdat dus de man haar sociale contacten ging beheersen en haar isoleerde van iedereen die haar zou kunnen helpen. Het echte patriarchaat ontstaat als die wapens van de vrouw zijn verdwenen.”
Hoe ooit werd onze seksualiteit zo anders dan bij de meeste andere apen?

„Dat gebeurde geleidelijk aan vanaf twee miljoen jaar geleden, denk ik, toen onze voorouders permanent op de savanne gingen leven. Dan krijg je ook weer zo’n typisch primatendingetje. Als apen op de savanne leven, en dat doen ze heel weinig want het is daar erg gevaarlijk, dan gaan ze zich heel anders gedragen. In plaats van dat ze naar de bomen rennen als er een roofdier komt, moeten ze zich omdraaien en zich verdedigen. En altijd zie je dan: de kerels gaan voorop staan. Vooral de mannen, soms doen de vrouwen ook mee. Zelfs met stokken en stenen, als ze de kans krijgen. Die samenwerking zie je anders nooit, maar als jij die savanne opgedrongen wordt door het verdwijnen van het bos moet je wel. Dat zien we zelfs bij bavianenmannen die normaal helemaal niet zo aardig voor elkaar zijn. Als op de savanne een luipaard hen aanvalt dan kan een groepje bavianenmannen dat luipaard zelfs doden. Zo moet dat bij onze voorouders die de savanne op gingen ook zijn gegaan. Gedwongen samenwerking bij de mannen. En er is een belangrijk tweede effect: die groepen werden veel groter. Dat zie je ook als chimps en bavianen de savanne op gaan. Ver weg van het bos zijn hun groepen veel groter, voor de veiligheid.

„En nou komt het: wat zien we dus in die grote apengroepen? De dominantie van het topmannetje bricht zusammen. De alfaman kan niet alles meer beheersen, de groep is te groot. In heel veel soorten zie je dan informele paarbanden ontstaan. Op dat moment brengt de verborgen eisprong het vrouwtje en haar vriend een enorm voordeel. Die paarbinding is absoluut niet exclusief, maar toch, ze kunnen elkaar wederzijds helpen en de vriend heeft daardoor een iets betere kans om een kind te verwekken.

„Zo stel ik me voor dat het begon. En dan gebeurt er ook nóg iets. Als je je goed kan verdedigen tegen roofdieren, dan kan je ook hun prooi gaan afnemen. Vlees is enorm rijke voeding. En die mannetjes die zo’n antilope inpikken en onderling verdelen, gaan dat ook met hun vriendinnetjes en haar kinderen delen. Dat versterkt die banden. Het grote gat in dit verhaal is: wanneer zijn die home bases ontstaan, waar mannen en vrouwen mengden en die grote onderlinge afhankelijkheid ontstaat? Dat weten we niet. Misschien een half miljoen jaar geleden, als het vuur beheerst lijkt te worden. Hoe dan ook: geleidelijk aan is zo onze psychologie ontstaan, met onze intuïties en preferenties. Alleen zo kan je verklaren waarom mensen altijd maar democratie willen.”

Waarom grepen vrouwen nooit de macht?
„Die culturele evolutie kun alleen begrijpen als je de biologie snapt! Er bestaat een heel simpel biologisch principe bij zoogdieren, Bateman’s principle. Omdat zoogdiervrouwen zwanger worden en lacteren en mannen niet, bestaat er de mogelijkheid, dat een mannetje via zijn zonen véél meer kleinkinderen kan krijgen dan via zijn dochter. Hetzelfde geldt trouwens voor de vrouw. Bij mensen speelt dat principe – dat biologisch dus altijd al heeft bestaan – pas echt op als er veel rijkdom komt: bezit dus. Voor 85 procent van de culturen die ooit beschreven zijn, blijkt polygynie, veelwijverij, dan ook geen probleem. Dat zijn bijna allemaal boeren, want nomadische jagers-verzamelaars doen daar niet echt aan. Zodra je rijkdom hebt, gaan rijke mannen meer vrouwen nemen. Die mannen zorgen er dan ook voor dat de jongens bevoordeeld worden, want het gaat om de zonen. Ik geef daarvan dus de cultuur de schuld, die biologie was er altijd al! Die patriarchale cultuur is nieuw, dat zijn ideeën, ideologieën, genetisch is daar niets gebeurd. Het heeft dan ook niet voor niets zo lang geduurd voordat het patriarchaat in het zadel zat, er zijn heel veel tegenkrachten.”

Hoe komen we dan ooit weer van los van die mannendominantie?
„We zijn al grotendeels los. We zijn bijvoorbeeld rijker dan ooit, maar zeg eens, meneer Spiering, hoeveel vrouwen heeft u nu? Ik maakte vroeger in college altijd het grapje dat die Bill Gates biologisch gezien toch een sukkel is, want hij heeft maar één vrouw! Vijfduizend jaar geleden hadden ze hem uitgelachen. Als samenleving hebben we de democratie opnieuw uitgevonden. Dankzij ons knagende oernatuuridee: hier klopt iets niet. We kunnen de regels gewoon zo maken dat wij polygynie verbieden en de erfenissen gelijk verdelen. Dan heb je de grondslag vernietigd, dan werkt het niet meer.”

Zo simpel is het?
„Op subtiele manier leven we vaak nog steeds in een patriarchaat, maar als je naar onze wetten kijkt, zijn we er vanaf. Het heeft allemaal wel belachelijk lang geduurd.”
https://archive.vn/wip/FoYEv
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199106903
De negatieve reacties is vooral cognitieve dissonantie.

NL vrouwen die weten dat ze moeten concurreren met betere vrouwen des werelds, en zielige mannen die dezelfde dikkerds op de bank hebben en hun frustratie uiten.

Interne projectie.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:06:27 #184
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199106906
quote:
1s.gif Op woensdag 21 april 2021 21:08 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Goed, maar er zijn in NL steeds meer zgn. zwakkelingen die het opzoeken in het buitenland.
Ik vind sommige plompzakken van wijven ook totaal niet aantrekkelijk terwijl je ze soms de hoogste eisen hoort stellen.

Nu ben ik gelukkig met een mooie vriendin, maar kan me wel voorstellen dat veel zwakke mannen het buitenlandse opzoeken.
Maar stellen Nlse vrouwen dan zulke hoge eisen? Als ik om me heen kijk zeker niet, integendeel. Ja, dat je jezelf bijvoorbeeld enigzins verzorgd of dat je geen IQ van <70 hebt en voortdurend dom zit te lachen en scheten zit te laten. Ik vind eerder dat Nlse vrouwen nogal inschikkelijk zijn en heel wat water bij de wijn doen.
Er is ook een categorie van vrouwen die hele hoge eisen stelt en wat dat betreft onredelijk is, en die vrouwen zitten o hun 30-ste nog alleen. Tja. Daar moet je je dan niet op richten denk ik.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:18:58 #185
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199106970
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:03 schreef Solid-Snake het volgende:

[..]

Omdat je dan als vrouw gewoon niet slim bezig bent. Stel je gaat dan trouwen op je 20ste met een jongen die wel gestudeerd heeft en een baan.

Je bent dan compleet afhankelijk. Mocht je uiteindelijk gaan scheiden heb je als vrouw een groot probleem want je hebt al die tijd geen studie gedaan of werkervaring opgedaan.

Maar goed dat vindt jij zeker niet belangrijk?
En met de huidige wetgeving rond alimentatie heeft ze ook al vrij snel een serieus probleem.
Want een man die binnen een huwelijk al vindt dat hij mag beslissen wat er met zijn geld gebeurt omdat hij het verdient gaat zeker niet langer betalen dan wettelijk verplicht.

Wat mij betreft mag er een uitzondering komen voor zulke situaties, dat als iemand vrijstelling van de verzekeringsplicht heeft omdat ze gemoedsbezwaarden zijn dat ze dan ook tot een langere alimentatieduur veroordeeld worden als de vrouw niet meer gewerkt heeft sinds het huwelijk of sinds er kinderen zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 08:24:39 #186
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_199107002
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 02:12 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Klopt. Dat zit in je systeem door school, tv, omgeving, alles neem je mee. En feminisme domineert in alle lagen in de samenleving. 'Traditionele' gezinnen (zover die nog bestaan) zullen uiteindelijk altijd verliezen in de invloedsstrijd om hun kinderen. Zowat iedereen in dit land bouwt hoe dan ook een bepaald niveau van feminisme op.

Dus de verwachte default product bij een jong volwassene dat zij/hij een feminist wordt met overgrote meerderheid. Het enige waardoor iemand geen feminist wordt/meer is, is door actief kennis opdoen/ontvangen.
Aha, de echte aap komt uit de mooi. Je zit echt op het niveau alu-hoedje hier, "jullie schapen zijn allemaal geïndoctrineerd maar IK heb de waarheid gevonden door me eruit te vechten". Dat verklaart waarom elke poging tot discussie kansloos is.
WFPB!
  donderdag 22 april 2021 @ 08:35:11 #187
302898 RockNijntje
Je dagelijkse dosis Zillennial
pi_199107058
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:54 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is wel tegennatuurlijk. En ik denk dat als er geheel geen ‘feministische indoctrinatie’ zou zijn, je niet zelfmoord zou prefereren boven een rol als moeder.
Is het dan echt zo tegennatuurlijk om op jonge leeftijd nog geen huisje, boompje, beestje te willen? Ik denk dat het gevoel van dat willen echt moet 'groeien'. En vroeger arriveerde dat gevoel misschien op 15-jarige leeftijd, omdat mensen van 30 toen al hoogbejaard waren. Nu arriveert het bij velen rond een jaar of 30.
Als je mij ziet posten ben ik verdwaald in het verleden of mis ik jullie
pi_199107078
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:54 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is wel tegennatuurlijk. En ik denk dat als er geheel geen ‘feministische indoctrinatie’ zou zijn, je niet zelfmoord zou prefereren boven een rol als moeder.

Het gaat echter niet om moederschap of traditionele gezinnen, het gaat om het halen van een vrouw uit het buitenland omdat mannen er hier in Nederland geen kunnen krijgen en vervolgens deze vrouw als slaaf gebruiken. Dat is echt compleet wat anders dan samen met een Nederlandse vrouw een traditioneel gezin stichten.

Als ik lees hoe mannen hier over vrouwen denken, dan snap ik wel dat ze er geen kunnen krijgen.
Tegennatuurlijk... Interessante uitspraak. Wat is dan wel een "natuurlijk" levenspad voor een vrouw? En is iets wat "natuurlijk" is ook altijd beter?
pi_199107091
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:03 schreef Solid-Snake het volgende:
Mocht je uiteindelijk gaan scheiden heb je als vrouw een groot probleem want je hebt al die tijd geen studie gedaan of werkervaring opgedaan.
Hoezo probleem? Nieuwe man.
pi_199107107
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:54 schreef LXIV het volgende:
Het gaat echter niet om moederschap of traditionele gezinnen, het gaat om het halen van een vrouw uit het buitenland omdat mannen er hier in Nederland geen kunnen krijgen en vervolgens deze vrouw als slaaf gebruiken. Dat is echt compleet wat anders dan samen met een Nederlandse vrouw een traditioneel gezin stichten.
Beweer je nu dat alle Aziatische vrouwen die een gezin stichten met hun westerse man slaven zijn?
pi_199107109
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:38 schreef Intint het volgende:

[..]

Tegennatuurlijk... Interessante uitspraak. Wat is dan wel een "natuurlijk" levenspad voor een vrouw? En is iets wat "natuurlijk" is ook altijd beter?
Zie #184 voor een interessante kijk op wat biologen als natuurlijk voor de mens beschouwen.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 08:53:49 #192
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107168
quote:
11s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:35 schreef RockNijntje het volgende:

[..]

Is het dan echt zo tegennatuurlijk om op jonge leeftijd nog geen huisje, boompje, beestje te willen? Ik denk dat het gevoel van dat willen echt moet 'groeien'. En vroeger arriveerde dat gevoel misschien op 15-jarige leeftijd, omdat mensen van 30 toen al hoogbejaard waren. Nu arriveert het bij velen rond een jaar of 30.
Het is sowieso tegennatuurlijk om je niet te willen voortplanten. Het blijven leven en voortplanten is namelijk de essentie van de natuur. Dat is dan nog niet per se een waardeoordeel hierover, wel een constatering.

Verder zei je dat je nog liever zelfmoord zou plegen. Dat gaat dan wel erg ver.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:55:20 #193
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107182
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:38 schreef Intint het volgende:

[..]

Tegennatuurlijk... Interessante uitspraak. Wat is dan wel een "natuurlijk" levenspad voor een vrouw? En is iets wat "natuurlijk" is ook altijd beter?
Het natuurlijke levenspad voor alles wat leeft is zijn genen doorgeven en zo het voortbestaan van de soort waarborgen. Daar draait de hele natuur om.
Of dat altijd beter is, is natuurlijk de vraag. Voor de planeet aarde als geheel zouden de mensen zich best wel wat minder mogen voortplanten.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199107186
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:53 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is sowieso tegennatuurlijk om je niet te willen voortplanten. Het blijven leven en voortplanten is namelijk de essentie van de natuur. Dat is dan nog niet per se een waardeoordeel hierover, wel een constatering.

Verder zei je dat je nog liever zelfmoord zou plegen. Dat gaat dan wel erg ver.
De wil om je voort te willen planten is juist onnatuurlijk, want de natuur heeft voortplanting zo goed voor ons geregeld dat het simpelweg een gevolg is van het praktiseren van onze seksuele behoeftes. Pas sinds een halve eeuw zijn we op het punt dat dat enigszins te reguleren is.

Maar ik merk al dat jij liever zelf verzint wat natuurlijk zou zijn en vast blijft houden aan achterhaalde aannames dan je daadwerkelijk in te lezen over wat wel en niet natuurlijk is.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 08:56:08 #195
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107188
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:44 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Beweer je nu dat alle Aziatische vrouwen die een gezin stichten met hun westerse man slaven zijn?
Niet per definitie, maar zo kijk jij en een aantal andere mannen in dit topic er wel tegenaan.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:57:14 #196
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199107196
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:55 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het natuurlijke levenspad voor alles wat leeft is zijn genen doorgeven en zo het voortbestaan van de soort waarborgen. Daar draait de hele natuur om.
Of dat altijd beter is, is natuurlijk de vraag. Voor de planeet aarde als geheel zouden de mensen zich best wel wat minder mogen voortplanten.
Dus het is eigenlijk ook best natuurlijk om af te zien van voortplanting omdat het voortbestaan van de soort daar momenteel meer bij gebaat zou zijn dan bij nog meer vermenigvuldiging.
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:58:21 #197
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107206
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:55 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

De wil om je voort te willen planten is juist onnatuurlijk, want de natuur heeft voortplanting zo goed voor ons geregeld dat het simpelweg een gevolg is van het praktiseren van onze seksuele behoeftes.

Maar ik merk al dat jij liever zelf verzint wat natuurlijk zou zijn en vast blijft houden aan achterhaalde aannames dan je daadwerkelijk in te lezen over wat wel en niet natuurlijk is.
Ik verzin helemaal niks. Jouw gedachtenkronkel over de dat het onnatuurlijk zou zijn een wil tot voortplanting te hebben is verzonnen. De hele natuur draait enkel daarom, in alle aspecten.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 08:58:29 #198
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199107208
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:41 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Hoezo probleem? Nieuwe man.
Ah, een nieuwe "leider" die de baas over je is, en ook over het halve elftal kinderen dat je dan hebt, en omdat je met dat halve elftal een beschadigde partij bent zul je nog meer moeten accepteren van die man die jou dan nog wil hebben, waardoor hij nog meer macht heeft, en daar moet hij maar mee om kunnen gaan.
En dan zal die man die op die leeftijd nog een vrouw zoekt ook al niet de beste partij zijn.

Maar waarom is een nieuwe man eigenlijk de oplossing bij een scheiding tussen man en vrouw die hebben afgesproken dat zij niet werkt? Hij kan toch ook gewoon kinder- en partneralimentatie betalen als hij er met de secretaresse vandoor gegaan is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 08:58:49 #199
302898 RockNijntje
Je dagelijkse dosis Zillennial
pi_199107211
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:53 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is sowieso tegennatuurlijk om je niet te willen voortplanten. Het blijven leven en voortplanten is namelijk de essentie van de natuur. Dat is dan nog niet per se een waardeoordeel hierover, wel een constatering.

Verder zei je dat je nog liever zelfmoord zou plegen. Dat gaat dan wel erg ver.
Er stond "morgen" bij _O-. Wel lezen Schatz. Ik weet toch niet hoe ik me over een paar jaar voel?
Als je mij ziet posten ben ik verdwaald in het verleden of mis ik jullie
  donderdag 22 april 2021 @ 09:00:16 #200
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107228
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:58 schreef RockNijntje het volgende:

[..]

Er stond "morgen" bij _O-. Wel lezen Schatz. Ik weet toch niet hoe ik me over een paar jaar voel?
Maar ja, dan nog.... Dood is ook maar dood. Als getrouwde huisvrouw met drie kinderen krijg je op moederdag nog zelf geknutselde werkjes en lauwe thee op bed.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199107229
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:58 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik verzin helemaal niks. Jouw gedachtenkronkel over de dat het onnatuurlijk zou zijn een wil tot voortplanting te hebben is verzonnen. De hele natuur draait enkel daarom, in alle aspecten.
Heb je #184 al gelezen of blijf je liever feiten en bronnenvrij bazelen over wat natuurlijk zou zijn?
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 09:01:50 #202
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199107246
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:00 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar ja, dan nog.... Dood is ook maar dood. Als getrouwde huisvrouw met drie kinderen krijg je op moederdag nog zelf geknutselde werkjes en lauwe thee op bed.
Als getrouwde huisvrouw zonder kinderen elk weekend ontbijt op bed. Dat is pas wat.
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 22 april 2021 @ 09:10:32 #203
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107327
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:00 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Heb je #184 al gelezen of blijf je liever feiten en bronnenvrij bazelen over wat natuurlijk zou zijn?
Ja, maar daar staat echt nergens in dat de voortplantingsdrift tegennatuurlijk zou zijn.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 09:11:11 #204
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107334
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:01 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Als getrouwde huisvrouw zonder kinderen elk weekend ontbijt op bed. Dat is pas wat.
Krijg je ook wel eens knutselwerkjes?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199107354
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 22:10 schreef Hiddendoe het volgende:
Ik wil ook best wel fatsoenlijk hier over praten, maar het valt niet mee als ik lees dat jij Nederlandse vrouwen zeikwijven vindt die constant lopen te zeuren.
Mijn indruk van jou is die van een man die niks moet hebben van mondige vrouwen, die het liever gaat zoeken in een cultuur waar de vrouwen nog echt 'vrouwen' zijn.
Daar is toch niks mis mee? Iedereen zijn voorkeur.
Soms is de waarheid gewoon te hard. Nederland heeft 50% scheidingen, het HOOGSTE aantal van Europa.

Kijk ik bij mijn islamitische/Oost europese collega's dan kunnen die het woord scheiden nauwelijks uitspreken.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  donderdag 22 april 2021 @ 09:16:21 #206
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199107382
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:53 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is sowieso tegennatuurlijk om je niet te willen voortplanten. Het blijven leven en voortplanten is namelijk de essentie van de natuur. Dat is dan nog niet per se een waardeoordeel hierover, wel een constatering.

Verder zei je dat je nog liever zelfmoord zou plegen. Dat gaat dan wel erg ver.
Er is nogal een verschil tussen verplicht kinderen baren en je rol vervolgens te beperken tot het huis en de kinderen, en daarover zelf keuzes mogen maken en dat kunnen combineren met een baan.

Ik denk dat er idd vrouwen zelfmoord gaan plegen als ze niets anders meer mogen dan huisvrouw en moeder zijn, en helemaal als ze daarmee ook nog eens de beslissingsbevoegdheid kwijtraken over het geld dat in het gezin binnenkomt omdat de ander het verdient (wat hij ook alleen maar kan doen omdat zij de verzorging van het huishouden en de kinderen op zich neemt).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_199107391
Ik kan ook geen vrouw krijgen, maar om er nou eentje uit het buitenland te halen, dat lijkt me toch ultiem triest. De mannen in dit topic lijken me ook vrij sneu en/of trollen trouwens.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  donderdag 22 april 2021 @ 09:19:43 #208
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199107430
quote:
14s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:11 schreef LXIV het volgende:

[..]

Krijg je ook wel eens knutselwerkjes?
Die maak ik zelf.
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 22 april 2021 @ 09:21:50 #209
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199107460
Het aantal echtscheidingen valt nog best mee eigenlijk, helemaal gezien de gemiddelde huwelijksduur en leeftijden van de huwelijkspartners bij scheiding.
Die ligt hoger dan ooit te voren en het huwelijk heeft gemiddeld ook langer geduurd.

https://opendata.cbs.nl/s(...)ed/table?fromstatweb
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 09:24:12 #210
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199107489
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
In het buitenland komt dat ook weinig voor hoor.
Dat er landen zijn waar men moet betekend niet dat men het zo wil. Echt overal waar vrouwen de kans krijgen gaan ze liever naar school en ook werken. En op het grootste deel van de wereld moeten de vrouwen ook wel werken omdat het anders simpelweg niet gaat.

Vind het zo’n raar beeld van oa Azië dat vrouwen daar allemaal traditionele huisvrouwen zijn die niet werken buitenshuis. Dan ben er niet alleen nog nooit geweest, maar heb je je ook nooit echt eens verdiept in hoe het nu zit.
En ook hier heb je dan niet echt opgelet, want het merendeel van de vrouwen werkt part time hier, zijn geen full time carrière vrouwen, maar werken naast het gezin. Wat makkelijk kan, zeker als de kinderen naar school gaan.

Vrouwen die ook werken is vrij traditioneel, in de geschiedenis konden maar weinig mensen het zich veroorloven dat niet te doen namelijk.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 22 april 2021 @ 09:32:31 #211
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199107589
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:24 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

In het buitenland komt dat ook weinig voor hoor.
Dat er landen zijn waar men moet betekend niet dat men het zo wil. Echt overal waar vrouwen de kans krijgen gaan ze liever naar school en ook werken. En op het grootste deel van de wereld moeten de vrouwen ook wel werken omdat het anders simpelweg niet gaat.

Vind het zo’n raar beeld van oa Azië dat vrouwen daar allemaal traditionele huisvrouwen zijn die niet werken buitenshuis. Dan ben er niet alleen nog nooit geweest, maar heb je je ook nooit echt eens verdiept in hoe het nu zit.
En ook hier heb je dan niet echt opgelet, want het merendeel van de vrouwen werkt part time hier, zijn geen full time carrière vrouwen, maar werken naast het gezin. Wat makkelijk kan, zeker als de kinderen naar school gaan.

Vrouwen die ook werken is vrij traditioneel, in de geschiedenis konden maar weinig mensen het zich veroorloven dat niet te doen namelijk.
Van die vrouwen die op een divan liggen en de hele dag kersenbonbons eten en damesbladen lezen. Dan heb ik nog liever een carrierevrouw.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199107590
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:41 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Hoezo probleem? Nieuwe man.
Dat kost tijd. En waar moet ze dan ondertussen wonen en zichzelf onderhouden?
pi_199107624
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:56 schreef LXIV het volgende:

[..]

Niet per definitie, maar zo kijk jij en een aantal andere mannen in dit topic er wel tegenaan.
Dan ben je aan het liegen.
pi_199107646
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:58 schreef Leandra het volgende:
Maar waarom is een nieuwe man eigenlijk de oplossing bij een scheiding tussen man en vrouw die hebben afgesproken dat zij niet werkt?
Omdat zij dat wil. Zij heeft geen zin alleenstaande te zijn.

quote:
Hij kan toch ook gewoon kinder- en partneralimentatie betalen als hij er met de secretaresse vandoor gegaan is.
Nee, ze wil een vader figuur hebben voor de kinderen omdat ze van haar kinderen houdt.
  Redactie Frontpage donderdag 22 april 2021 @ 09:47:32 #215
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_199107723
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:13 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Daar is toch niks mis mee? Iedereen zijn voorkeur.
Soms is de waarheid gewoon te hard. Nederland heeft 50% scheidingen, het HOOGSTE aantal van Europa.

Kijk ik bij mijn islamitische/Oost europese collega's dan kunnen die het woord scheiden nauwelijks uitspreken.
Ik weet niet of je het weet maar er zijn in de EU landen waar het scheidingspercentage veel hoger ligt. Wellicht had je even Wikipedia er bij moeten pakken: https://en.wikipedia.org/wiki/Divorce_demography

Zo zie ik een scheidingspercentage van dik 60% in Luxemburg en zijn er een aantal landen die ver boven de 50 scoren. In de door jou zo gelauwerde Oost-Europese landen ligt het percentage ook ver boven de 40, net zoals in Nederland. Je hebt jezelf geframed iets te geloven dat pertinent onwaar is.
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_199107740
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Er is nogal een verschil tussen verplicht kinderen baren en je rol vervolgens te beperken tot het huis en de kinderen, en daarover zelf keuzes mogen maken en dat kunnen combineren met een baan.

Ik denk dat er idd vrouwen zelfmoord gaan plegen als ze niets anders meer mogen dan huisvrouw en moeder zijn, en helemaal als ze daarmee ook nog eens de beslissingsbevoegdheid kwijtraken over het geld dat in het gezin binnenkomt omdat de ander het verdient (wat hij ook alleen maar kan doen omdat zij de verzorging van het huishouden en de kinderen op zich neemt).
Zucht. Sommige mensen weigeren gewoon te accepteren dat er BLIJKBAAR vrouwen bestaan die niks anders willen dan huisvrouw zijn en GRAAG de man de autoriteit geven.....
pi_199107755
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:24 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

In het buitenland komt dat ook weinig voor hoor.
Dat er landen zijn waar men moet betekend niet dat men het zo wil. Echt overal waar vrouwen de kans krijgen gaan ze liever naar school en ook werken. En op het grootste deel van de wereld moeten de vrouwen ook wel werken omdat het anders simpelweg niet gaat.

Vind het zo’n raar beeld van oa Azië dat vrouwen daar allemaal traditionele huisvrouwen zijn die niet werken buitenshuis. Dan ben er niet alleen nog nooit geweest, maar heb je je ook nooit echt eens verdiept in hoe het nu zit.
En ook hier heb je dan niet echt opgelet, want het merendeel van de vrouwen werkt part time hier, zijn geen full time carrière vrouwen, maar werken naast het gezin. Wat makkelijk kan, zeker als de kinderen naar school gaan.

Vrouwen die ook werken is vrij traditioneel, in de geschiedenis konden maar weinig mensen het zich veroorloven dat niet te doen namelijk.
In Nederland zie je ook niet anders hoor. Vrijwel alle Aziatische vrouwen die ik ken werken gewoon en 9 van de 10 keer hebben ze thuis ook de broek aan. Ik vind ze ook altijd erg ambitieus.
pi_199107767
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:49 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Zucht. Sommige mensen weigeren gewoon te accepteren dat er BLIJKBAAR vrouwen bestaan die niks anders willen dan huisvrouw zijn en GRAAG de man de autoriteit geven.....
Je begrijpt niet dat geld verdienen je geen autoriteit geeft he? In feite ben je dan gewoon haar slaaf.
pi_199107790
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:17 schreef Sicstus het volgende:
Ik kan ook geen vrouw krijgen, maar om er nou eentje uit het buitenland te halen, dat lijkt me toch ultiem triest.
1. Waarom zou het triest zijn? Man blij, vrouw blij.

2. Als je maar geen vrouw kan krijgen, tot hoelang ga je nog door wachten? Ga je liever als een eeuwige single sterven?
pi_199107837
Als het overigens alleen om huishoudelijke taken gaat, en je hebt een kamer over, is een Filipijnse huishoudster ook een aanrader.
  donderdag 22 april 2021 @ 10:01:15 #221
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199107846
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:54 schreef BookFreak het volgende:

[..]

1. Waarom zou het triest zijn? Man blij, vrouw blij.

2. Als je maar geen vrouw kan krijgen, tot hoelang ga je nog door wachten? Ga je liever als een eeuwige single sterven?
Ja vind ik ook

allebei blij en
allebei volwassen en
Allebei gelukkig

het bedissen wie met wie mag trouwen dat is onzin
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:00 schreef Aurelius het volgende:
Als het overigens alleen om huishoudelijke taken gaat, en je hebt een kamer over, is een Filipijnse huishoudster ook een aanrader.
Filipijnse staan er om bekend dat ze heel goede verpleegsters zijn
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 10:01:24 #222
256666 leeell
I know you're lonely
pi_199107848
Wat is dit voor een topic joh :')

Vol met gefrustreerde mannetjes die zelf niks klaarspelen en dat projecteren op vrouwen (in Nederland), en het alleen kunnen wegzetten alszijnde kutwijven / emancipatie hier. Daarom maar een machtsongelijke relatie zoeken in het buitenland.

Man man man, gooi jezelf weg.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_199107856
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:24 schreef Cause_Mayhem het volgende:
In het buitenland komt dat ook weinig voor hoor
Ik zei al eerder, het feminisme is al wereldwijd gevestigd. Alleen in islamitische landen is het iets moeilijker door te dringen. Maar ook daar genoeg te vinden, vooral in de grote steden.

quote:
Dat er landen zijn waar men moet betekend niet dat men het zo wil
Ook jij weigert gewoon te geloven dat er echt vrouwen zijn die helemaal niet mannelijk willen zijn. Jij denkt dat vrouwen gewoon feminist geboren zijn eigenlijk.


quote:
Vind het zo’n raar beeld van oa Azië dat vrouwen daar allemaal traditionele huisvrouwen zijn die niet werken buitenshuis.
Nooit gezegd. Alleen gemiddeld veel traditioneler dan in NL. Nóg véél traditioneler dan moet je in de islamitische wereld zijn.

quote:
Dan ben er niet alleen nog nooit geweest
Hehehe...

quote:
En ook hier heb je dan niet echt opgelet, want het merendeel van de vrouwen werkt part time hier, zijn geen full time carrière vrouwen, maar werken naast het gezin. Wat makkelijk kan, zeker als de kinderen naar school gaan.
Ja, omdat de maatschappij dat eist en de vrouwen tegenwoordig maar 1 of 2 kids nemen. Ze willen alle vrouwen het huis uit. En het is ze gelukt sinds de jaren 70.

quote:
Vrouwen die ook werken is vrij traditioneel, in de geschiedenis konden maar weinig mensen het zich veroorloven dat niet te doen namelijk.
Onzin.
pi_199107878
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:32 schreef Solid-Snake het volgende:

[..]

Dat kost tijd. En waar moet ze dan ondertussen wonen en zichzelf onderhouden?
Ja omdat deze nieuwe ideologieën alles in de war heeft geschopt. Familiebanden niet hecht meer, vrouwen moeten geen man, mannen mogen niet meer dan één vrouw trouwen.....tjah.
  donderdag 22 april 2021 @ 10:09:47 #225
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199107915
Ik ken ook genoeg werkende moslimvrouwen die getrouwd zijn en een gezin hebben.
The love you take is equal to the love you make.
pi_199107998
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:09 schreef Lienekien het volgende:
Ik ken ook genoeg werkende moslimvrouwen die getrouwd zijn en een gezin hebben.
Sterker nog, 90% vd NL moslimas in mijn omgeving zijn feministen. So what? Je maakt helemaal geen punt.
pi_199108012
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:10 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ja, maar daar staat echt nergens in dat de voortplantingsdrift tegennatuurlijk zou zijn.
Klopt, maar het spreekt wel jouw eerdere bronnenloze beweringen tegen over de rol van de vrouw.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 10:17:54 #228
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199108019
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:16 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Sterker nog, 90% vd NL moslimas in mijn omgeving zijn feministen. So what? Je maakt helemaal geen punt.
Volgens jou is wereldwijd 90% van de vrouwen feminist die tegen hun natuur ingaan...
Dat is best een beetje apart te noemen.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_199108046
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:17 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Volgens jou is wereldwijd 90% van de vrouwen feminist die tegen hun natuur ingaan...
Dat is best een beetje apart te noemen.
Nee hoor. Nature kan makkelijk overrompeld worden door nurture.
pi_199108071
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:54 schreef BookFreak het volgende:

[..]

1. Waarom zou het triest zijn? Man blij, vrouw blij.

2. Als je maar geen vrouw kan krijgen, tot hoelang ga je nog door wachten? Ga je liever als een eeuwige single sterven?
Ik wilde het netjes houden, maar user 'leell' hierboven heeft het wel goed verwoord ;)
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  donderdag 22 april 2021 @ 10:22:42 #231
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199108085
quote:
13s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:01 schreef leeell het volgende:
Wat is dit voor een topic joh :')

Vol met gefrustreerde mannetjes die zelf niks klaarspelen en dat projecteren op vrouwen (in Nederland), en het alleen kunnen wegzetten alszijnde kutwijven / emancipatie hier. Daarom maar een machtsongelijke relatie zoeken in het buitenland.

Man man man, gooi jezelf weg.
iedereen die een dikke Hollandse koe thuis hebben lopen en daar trots op zijn prima,, houden zo
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199108116
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:47 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

Ik weet niet of je het weet maar er zijn in de EU landen waar het scheidingspercentage veel hoger ligt. Wellicht had je even Wikipedia er bij moeten pakken: https://en.wikipedia.org/wiki/Divorce_demography

Zo zie ik een scheidingspercentage van dik 60% in Luxemburg en zijn er een aantal landen die ver boven de 50 scoren. In de door jou zo gelauwerde Oost-Europese landen ligt het percentage ook ver boven de 40, net zoals in Nederland. Je hebt jezelf geframed iets te geloven dat pertinent onwaar is.
Het westen is sowieso ten einde opgeschreven.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199108127
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:09 schreef Lienekien het volgende:
Ik ken ook genoeg werkende moslimvrouwen die getrouwd zijn en een gezin hebben.
Het woord moslim zegt genoeg.

Is toch wat anders dan de degeneratie dat de ontkerkelijking voortbrnegt. Hell in Japan kan je al trouwen met en kussen...
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  donderdag 22 april 2021 @ 10:31:26 #234
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199108186
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:16 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Sterker nog, 90% vd NL moslimas in mijn omgeving zijn feministen. So what? Je maakt helemaal geen punt.
Maar dat is heel goed nieuws! *O*
The love you take is equal to the love you make.
pi_199108200
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:19 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Nee hoor. Nature kan makkelijk overrompeld worden door nurture.
Ah dus gewoon lekker selectief zijn in wat je uitkomt. De ene keer kies je voor nature en de andere keer voor nurture.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 10:34:14 #236
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199108208
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:22 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

iedereen die een dikke Hollandse koe thuis hebben lopen en daar trots op zijn prima,, houden zo
Jij laat je toch wel behoorlijk kennen, op deze manier. Het lijkt er namelijk wel erg op dat jij zo’n voorbeeld bent van ‘Nederlandse vrouwen moesten mij niet, ik heb er een in het buitenland gezocht en nu vind ik alle Nederlandse vrouwen helemaal niks’.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 10:35:34 #237
236264 crew  capricia
pi_199108220
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:16 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Sterker nog, 90% vd NL moslimas in mijn omgeving zijn feministen. So what? Je maakt helemaal geen punt.
Zou dat dan toch mens eigen zijn, jezelf willen kunnen ontwikkelen?
Definitely not CIA
pi_199108266
Grappig dat zodra een bepaalde groep niet in een meerderheid meer succesvol geïndoctrineerd kan worden met achterhaalde denkbeelden het dan gelijk omgedraaid wordt tot geïndoctrineerd zijn met feminisme.

Als ik het dan op een poldermanier neutraal beschouw (in beiden zit een kern van waarheid) is gewoon de ene doctrine ingeruild voor de andere doctrine.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199108314
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:30 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Het zijn er tegenwoordig heel weinig. Hoeveel meiden van laten we zeggen tussen de 18 - 22 zeggen:

"Ik wil helemaal geen werk carrière. Ik wil geen Bachelor/Master behalen. Ik wil gewoon zsm trouwen, huisvrouw zijn en kinderen krijgen"?

Heel zeldzaam fenomeen tegenwoordig. Iedereen wordt geïndoctrineerd met de feministische leer (vrouwen én mannen).
Ik kan dit niet rijmen met de participatiegraad. Zowel in aantal uren als in functies met bijbehorende niveau's.
pi_199108336
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 03:36 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Juist !! En dan lang leve de sterke onafhankelijke vrouw, met een groot ego. Dan zoeken de Nederlandse mannen wel een lief en veel jongere en uiteraard mooie (je hebt het daar voor het uitzoeken!) in bijvoorbeeld heel Zuid Oost Azië, Oost Europa, Afrika en Zuid Amerika. En dan is iedereen weer tevreden. De vrouw heeft haar onafhankelijkheid en wij doen het wat rustiger aan, gesteund door een lieve jonge sexy huisvrouw die graag kinderen wil ipv carriére en die hem verwent als een koning als hij thuiskomt.

De standaardvraag die zij je stelt als je thuiskomt is, What do you want darling? Coffee thea whiskey or me?
Het standaard antwoord van vrouwen aldaar als je vraagt, do you have a job? Yes, handjob and blowjob. Up to you sir.
_O- _O- _O-
Behalve de lokale Aziatische man die niet op kan boksen tegen de Westerse concurrentie en de pool verkleind ziet worden..
pi_199108356
Ik heb als Fries mijn vrouw ook uit het buitenland gehaald, namelijk Overijssel. Bevalt prima. Verdiende jarenlang zelfs veel meer dan ik. Wat ook prima is, zolang ik mijn zakgeld maar kreeg :7
-
pi_199108360
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:32 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Ah dus gewoon lekker selectief zijn in wat je uitkomt. De ene keer kies je voor nature en de andere keer voor nurture.
De nurture invloeden voor feminisme is zeer sterk. Alle instituten (tv, omgeving, ouders, school, werk, enz) is pro feminisme.
pi_199108401
Heb er wel moeite mee wat feministisch is, het omvat meerdere aspecten.
Is iemand met een ‘vrouwenberoep’ trouwens wel feministisch?
Ben je nog feministisch als je van koken houdt en dat liever doet dan de man, terwijl hij de heg knipt?
Ben je feministisch als je financieel zelfstandig wil zijn? Als je vindt dat vrouwen evenveel salaris moeten krijgen voor hetzelfde werk? Als je vindt dat vrouwen een voorrangspositie moeten hebben tov mannen gezien soms er ongelijkheid is?
Etc
pi_199108477
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 08:55 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

De wil om je voort te willen planten is juist onnatuurlijk, want de natuur heeft voortplanting zo goed voor ons geregeld dat het simpelweg een gevolg is van het praktiseren van onze seksuele behoeftes. Pas sinds een halve eeuw zijn we op het punt dat dat enigszins te reguleren is.

Maar ik merk al dat jij liever zelf verzint wat natuurlijk zou zijn en vast blijft houden aan achterhaalde aannames dan je daadwerkelijk in te lezen over wat wel en niet natuurlijk is.
Voor de nuance en de volledigheid wil ik toch even opmerken dat die regulatie dan pas structureel ingezet kan worden, maar dat er natuurlijk wel al mogelijkheden waren om zwangerschap te voorkomen dan wel af te breken. Dierendarmen, abortus opwekkende kruiden, dorps/stamoudste met mes en scherpe dingen zoals breinaaldachtige toestanden, etc. Daar zitten echter haken en ogen aan die het wat onbetrouwbaar maken, maar er kon dus wel wat gereguleerd worden.
Overigens is het pessarium destijds door Aletta Jacobs onder de aandacht gebracht en dat is ook wel langer dan een halve eeuw geleden. En niet een methode die voor een ieder toegankelijk zal zijn geweest, maar toch..
pi_199108480
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:47 schreef BookFreak het volgende:

[..]

De nurture invloeden voor feminisme is zeer sterk. Alle instituten (tv, omgeving, ouders, school, werk, enz) is pro feminisme.
De invloeden die jij toeschrijft aan nature zijn evengoed nurture. Zie #184.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199108515
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Voor de nuance en de volledigheid wil ik toch even opmerken dat die regulatie dan pas structureel ingezet kan worden, maar dat er natuurlijk wel al mogelijkheden waren om zwangerschap te voorkomen dan wel af te breken. Dierendarmen, abortus opwekkende kruiden, dorps/stamoudste met mes en scherpe dingen zoals breinaaldachtige toestanden, etc. Daar zitten echter haken en ogen aan die het wat onbetrouwbaar maken, maar er kon dus wel wat gereguleerd worden.
Overigens is het pessarium destijds door Aletta Jacobs onder de aandacht gebracht en dat is ook wel langer dan een halve eeuw geleden. En niet een methode die voor een ieder toegankelijk zal zijn geweest, maar toch..
Klopt, het ligt iets genuanceerder. Regulatie kan in een bepaalde zin sowieso door als vrouw strategisch met je ovulatie om te gaan. Alleen tot de komst van het patriarchaat door de landbouw was daar geen enkele aanleiding voor en was die kennis er vermoedelijk niet.

In ieder geval is consequente succesvolle regulatie pas sinds kort wijdverbreid.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 11:02:43 #247
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199108587
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:40 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Omdat zij dat wil. Zij heeft geen zin alleenstaande te zijn.
[..]

Nee, ze wil een vader figuur hebben voor de kinderen omdat ze van haar kinderen houdt.
Je bepaalt ook nog eens voor haar dat ze niet alleenstaand wil zijn? :')

De kinderen hebben een vader, dat hij zijn gezin verlaten heeft omdat de secretaresse lekkerder makkelijker was doet daar niets aan af.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 11:08:32 #248
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199108654
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:49 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Zucht. Sommige mensen weigeren gewoon te accepteren dat er BLIJKBAAR vrouwen bestaan die niks anders willen dan huisvrouw zijn en GRAAG de man de autoriteit geven.....
Ja leuk, maar dat is niet de gemiddelde vrouw, overigens is het ook nog maar de vraag of de vrouwen die dat "willen" dat werkelijk willen of door indoctrinatie vanaf dag één van hun leven niet beter weten dan dat ze dat horen te willen.

Maar ze zullen er idd zijn, dat doet niets af aan het feit dat je "de man hoort de leider te zijn" geblaat complete nonsens is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 11:13:57 #249
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199108710
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:17 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Klopt, maar het spreekt wel jouw eerdere bronnenloze beweringen tegen over de rol van de vrouw.
Welke bewerkingen dan? In relatie tot die lange post?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:15:18 #250
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199108723
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:55 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

De invloeden die jij toeschrijft aan nature zijn evengoed nurture. Zie #184.
En dat jij een mening quote wil nog niet zeggen dat je daarmee de waarheid gequote hebt !!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:17:29 #251
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199108763
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:45 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Behalve de lokale Aziatische man die niet op kan boksen tegen de Westerse concurrentie en de pool verkleind ziet worden..
Die afspelen toch het liefste videospelletjes
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator donderdag 22 april 2021 @ 11:19:36 #252
236264 crew  capricia
pi_199108793
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Die afspelen toch het liefste videospelletjes
En zo worden we oneindig homeopathisch verdund. _O-
Definitely not CIA
  donderdag 22 april 2021 @ 11:23:05 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199108839
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:02 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Ja, omdat de maatschappij dat eist en de vrouwen tegenwoordig maar 1 of 2 kids nemen. Ze willen alle vrouwen het huis uit. En het is ze gelukt sinds de jaren 70.
Nee, je haalt dingen door elkaar.
De beperking tot 2 kinderen stamt al uit de jaren 60 en werd niet oplegd, maar met de invoering van de AOW in de jaren 50 was het simpelweg niet meer nodig veel kinderen te krijgen, dat vrouwen ook blijven werken is pas van midden tot eind jaren 90.

Op 1 oktober 1986 werd de stufi ingevoerd en werd het makkelijker om te gaan studeren, en als je gestudeerd hebt is het pure kapitaalvernietiging als je vervolgens volledig thuis gaat zitten om voor het huishouden en de kinderen te zorgen.

Pas nog later werd het fiscaal aantrekkelijker gemaakt om te gaan werken, want halverwege de jaren 90 had je nog tariefgroepen waardoor partners de belastingvrije voet moesten delen, dus een alleenverdiener had net zo'n hoge belastingvrije voet als een stel dat allebei een inkomen had samen had.

In de jaren 70/80 was het voor vrouwen belastingtechnisch nog veel onvoordeliger om te gaan werken, want het brutoloon van de vrouw werd bij dat van de man opgeteld en het gezamenlijk inkomen werd belast, en gezien de hoogste belastingschijf toen 70% was leverde een werkende vrouw met een man met een goed salaris gewoon 70% van haar loon in aan de belastingdienst.

Maar ook bij lagere lonen kon er zo 50% moeten worden afgetikt.

Ergo: eerst werden de gezinnen kleiner en daarna zijn vrouwen pas gaan werken.

Maar ik snap het wel hoor, het is natuurlijk vervelend dat vrouwen tegenwoordig ook gaan studeren, want in veel gevallen bewijst dat dat ze niet minder intelligent zijn dat hun zelfbenoemde "leider" die het altijd beter weet en in dit geval zelfs allerlei nonsens loopt te beweren over het beleid mbt gezinsgrootte en vrouwen op de arbeidsmarkt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Redactie Frontpage donderdag 22 april 2021 @ 11:31:07 #254
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_199108918
quote:
6s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:25 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Het westen is sowieso ten einde opgeschreven.
Goed verhaal, je gaat even voorbij aan dat je onzin verspreidt als waarheid.
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_199108958
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:15 schreef LXIV het volgende:

[..]

En dat jij een mening quote wil nog niet zeggen dat je daarmee de waarheid gequote hebt !!
Ik haal de visie van wetenschappers die onderzoek hebben gedaan aan en jij bent te beroerd om je claims, of eerder kroegclichés als je het toch maar allemaal uit de lucht grijpt, met wat voor bron dan ook te onderbouwen.

quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:13 schreef LXIV het volgende:

[..]

Welke bewerkingen dan? In relatie tot die lange post?
quote:
10s.gif Op donderdag 22 april 2021 01:44 schreef RockNijntje het volgende:

[..]

Dus als ik zeg dat ik zelf voor dat vrije, zelfstandige 'carrière'-leven kies, omdat ik nog liever zelfmoord zou plegen dan morgen plotsklaps een getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn, dan komt dat door feministische indoctrinatie, ondanks dat ik de eerste 18 jaar van mijn leven enkel in aanraking ben gekomen met traditionele gezinnen? Koekoek :D.
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 07:54 schreef LXIV het volgende:
Het is wel tegennatuurlijk.
Terwijl uit mijn bron blijkt dat juist het afzetten tegen het patriarchaat of eventuele overblijfselen daarvan, wat zo ongeveer voor elke feministische stroming opgaat, volledig in lijn is met onze natuur.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 11:38:00 #256
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199108991
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:45 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Behalve de lokale Aziatische man die niet op kan boksen tegen de Westerse concurrentie en de pool verkleind ziet worden..
In de praktijk valt dat wel mee. Dat zijn er maar weinig. Ook omdat de westerse landen het graag wat moeilijk maken bv. door te eisen dat de vrouwen al in hun eigen land de Westerse taal leren. En er zijn ook inkomsteneisen voor de mannen en andere eisen. Echter de chinezen hebben te weinig vrouwen dus China heeft als beleid in Zuid Oost Azië de vrouwen zelfs te "lokken" met voordeeltjes. Ook veel Koreanen zoeken er een vrouw (en die zijn er veel met bedrijfjes en bedrijven en om Engels te leren.

Een ander probleem is dat echt meerdere miljoenen mensen in het buitenland werken. Veel meer vrouwen dan mannen, veel naar Arabische landen als maid. In Dubai is al het verkoop en winkelpersoneel en de bediening in restaurants Filipino. Is wel leuk, geef ik een fooi met Filipijns geld. Lachen ze en zeggen, thank you sir. Zeg ik; walang anoman (geen dank). Vragen ze mijn vrouw, atte (aanspreektitel voor oudere vrouw, respect) kun je mij ook zo een man bezorgen. Dan worden email adressen en dergelijke gewisseld want als Filipijnse vrouwen één hobby hebben dan is het wel "koppelen". Tip, ook in Nederland.

Er zijn in Nederland / België Duitsland ieder weekend meerdere (tiental) Filipijnse feesten met disco en eten. Entree 15 euro meestal inclusief het eten. Heel weinig mannen, veel vrouwen, een aantal zoekende singles. En de rest ... koppelaars. Die hebben allen wel een zus nicht vriendin batchmate (studie jaargang mede studente) die graag in contact wil komen met een man.

[ Bericht 1% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 12:03:11 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199109011
quote:
1s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee, je haalt dingen door elkaar.
De beperking tot 2 kinderen stamt al uit de jaren 60 en werd niet oplegd, maar met de invoering van de AOW in de jaren 50 was het simpelweg niet meer nodig veel kinderen te krijgen, dat vrouwen ook blijven werken is pas van midden tot eind jaren 90.

Op 1 oktober 1986 werd de stufi ingevoerd en werd het makkelijker om te gaan studeren, en als je gestudeerd hebt is het pure kapitaalvernietiging als je vervolgens volledig thuis gaat zitten om voor het huishouden en de kinderen te zorgen.

Pas nog later werd het fiscaal aantrekkelijker gemaakt om te gaan werken, want halverwege de jaren 90 had je nog tariefgroepen waardoor partners de belastingvrije voet moesten delen, dus een alleenverdiener had net zo'n hoge belastingvrije voet als een stel dat allebei een inkomen had samen had.

In de jaren 70/80 was het voor vrouwen belastingtechnisch nog veel onvoordeliger om te gaan werken, want het brutoloon van de vrouw werd bij dat van de man opgeteld en het gezamenlijk inkomen werd belast, en gezien de hoogste belastingschijf toen 70% was leverde een werkende vrouw met een man met een goed salaris gewoon 70% van haar loon in aan de belastingdienst.

Maar ook bij lagere lonen kon er zo 50% moeten worden afgetikt.

Ergo: eerst werden de gezinnen kleiner en daarna zijn vrouwen pas gaan werken.

Maar ik snap het wel hoor, het is natuurlijk vervelend dat vrouwen tegenwoordig ook gaan studeren, want in veel gevallen bewijst dat dat ze niet minder intelligent zijn dat hun zelfbenoemde "leider" die het altijd beter weet en in dit geval zelfs allerlei nonsens loopt te beweren over het beleid mbt gezinsgrootte en vrouwen op de arbeidsmarkt.
Ik wist al wel dat in andere landen fulltime werken voor vrouwen veel meer de norm is, omdat ze anders bijv. qua pensioen achter het net vissen. Zoiets zorgt er dan ook weer voor dat kinderopvang veel beter wordt geregeld.

Maar dat tweeverdieners in Nederland ook nog eens zo ontzettend zijn tegengewerkt qua belastingprikkels wist ik niet. Ik wist wel dat er voor gezinnen met een kostwinner bepaalde belastingvoordelen zijn/waren.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 11:50:34 #258
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199109103
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:35 schreef Stepperoller het volgende:

Dus als ik zeg dat ik zelf voor dat vrije, zelfstandige 'carrière'-leven kies, omdat ik nog liever zelfmoord zou plegen dan morgen plotsklaps een getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn
Ik zeg dat het tegennatuurlijk is om liever zelfmoord te plegen dan getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn en jij komt met een warrig verhaal aan van 3 kantjes over rollen in het neolithicum.

Ik kan hier een bron plaatsen die precies het tegengestelde van jouw 'bron' beweert. Het zegt dus niks. Net zo'n waardeloos spinsel als 'Guns, germs and steel'
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:52:14 #259
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199109119
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:38 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

In de praktijk valt dat wel mee. Dat zijn er maar weinig. Ook omdat de westerse landen het graag wat moeilijk maken bv. door te eisen dat de vrouwen al in hun eigen land de Westerse taal leren. En er zijn ook inkomsteneisen voor de mannen en andere eisen. Echter de chinezen hebben te weinig vrouwen dus China heeft als beleid in Zuid Oost Azië de vrouwen zelfs te "lokken" met voordeeltjes. Ook veel Koreanen zoeken er een vrouw (en die zijn er veel met bedrijfjes en bedrijven en om Engels te leren.

Een ander probleem is dat echt meerdere miljoenen mensen in het buitenland werken. Veel meer vrouwen dan mannen, veel naar Arabische landen als maid. In Dubai is al het verkoop en winkelpersoneel en de bediening in restaurants Filipino. Is wel leuk, geef ik een fooi met Filipijns geld. Lachen ze en zeggen, thank you sir. Zeg ik; walang anoman (geen dank). Vragen ze mijn vrouw, atte (aanspreektitel voor oudere vrouw, respect) kun je mij ook zo een man bezorgen. Dan worden email adressen en dergelijke gewisseld want als Filipijnse vrouwen één hobby hebben dan is het wel "koppelen". Tip, ook in Nederland.

Er zijn ieder weekend meerdere Filipijnse feesten met disco en eten. Entree 15 euro meestal inclusief het eten. Heel weinig mannen, veel vrouwen, een aantal zoekende singles. En de rest ... koppelaars. Die hebben allen wel een zus nicht vriendin batchmate (studie jaargang mede studente) die graag in contact wil komen met een man.
Maar als die vrouwen en gaan trouwen in het buitenland en daar gaan werken, dan moeten er voor die mannen dus echt maar weinig overblijven. Wat vinden ze daar dan van ?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  donderdag 22 april 2021 @ 11:54:09 #260
302898 RockNijntje
Je dagelijkse dosis Zillennial
pi_199109141
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:50 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik zeg dat het tegennatuurlijk is om liever zelfmoord te plegen dan getrouwde huisvrouw met kinderen te zijn
Ik ben net een paar dagen 25, chill the fuck out _O-.
Als je mij ziet posten ben ik verdwaald in het verleden of mis ik jullie
  donderdag 22 april 2021 @ 11:59:27 #261
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109189
Voor diegenen die het nog niet weten (zullen er misschien een paar zijn) heb ik een Filipina partner, met haar familie met name in Manila, heb ik daar 5 jaar geleefd, heeft mijn partner een heel luxe condominium, voor mij / ons gekocht, is haar zus makelaar, heeft ze een zoon daar, hebben we dagelijks minimaal een keer contact met de familie. Ik ken er het uitgaansleven en de aard.

Wat ik zo vreemd vind is dat al die cliché's grotendeels tegengesteld zijn aan hoe die mensen echt zijn. Maar wat ik ook bemerk is dat er hier (in het Westen) veel jaloezie is op de Filipijnse vrouwen. Zal er ook wel mee te maken hebben.

Heeft iemand ( zeer) gerichte vragen stel ze gerust. Graag wel gewoon op het forum.

[ Bericht 4% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 12:39:40 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 11:59:50 #262
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199109192
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar als die vrouwen en gaan trouwen in het buitenland en daar gaan werken, dan moeten er voor die mannen dus echt maar weinig overblijven. Wat vinden ze daar dan van ?
Nee je je haalt twee zaken door elkaar

Vrouwen die gaan werken in het buitenland ( Arab Emirates ) doen dat op contract voor 3 jaar
https://www.dateinasia.com/search?c=KW&g=2&af=18&at=99
Vrouwen die gaan trouwen in het buitenland USA of Australie of Zuid Korea doen dat voor de rest van hun leven

Filipijnse vrouwen HATEN arabieren , echt diepe haat, omdat die hen laten werken als dienstmeid, behandelen als minder dan een hond en vaak sex moeten hebben met de zoons, de tuinman en de chauffeur in de kelder van het huis.
En vervolgens moeilijk doen over de betaling van salaris van 300 euro per maand

[ Bericht 5% gewijzigd door michaelmoore op 22-04-2021 12:54:33 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 12:05:31 #263
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109252
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:47 schreef BookFreak het volgende:

[..]

De nurture invloeden voor feminisme is zeer sterk. Alle instituten (tv, omgeving, ouders, school, werk, enz) is pro feminisme.
Heeft zijn langste tijd al gehad, denk ik..
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199109293
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:13 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Daar is toch niks mis mee? Iedereen zijn voorkeur.
Soms is de waarheid gewoon te hard. Nederland heeft 50% scheidingen, het HOOGSTE aantal van Europa.

Kijk ik bij mijn islamitische/Oost europese collega's dan kunnen die het woord scheiden nauwelijks uitspreken.
Maar of het zulke gelukkige huwelijken zijn hoor je dan niet :+

Niet scheiden omdat het taboo is in jouw cultuur betekend niet dat de man of vrouw ook altijd gelukkig is.
  donderdag 22 april 2021 @ 12:09:40 #265
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199109296
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:05 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Heeft zijn langste tijd al gehad, denk ik..
Het mooie van feminisme is dat het vanzelf uitsterft. Want vrouwen die carriere boven het gezin stellen die planten zich niet voort en verdwijnen dus uit de genenpool. Dan blijven uiteindelijk de vrouwen met een sterk moederinstinct over.
Als je je afvraagt waarom dit dan niet eerder gebeurd is: vroeger had een vrouw dat instinct niet nodig, ze werden toch wel zwanger en zorgden er dan voor.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199109317
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 10:05 schreef BookFreak het volgende:

[..]

Ja omdat deze nieuwe ideologieën alles in de war heeft geschopt. Familiebanden niet hecht meer, vrouwen moeten geen man, mannen mogen niet meer dan één vrouw trouwen.....tjah.
Oke nu weet ik helemaal dat ik je niet meer serieus hoeft te nemen. Bedankt.
pi_199109402
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Die afspelen toch het liefste videospelletjes
Moeten ze daar wel tijd en elektriciteit voor hebben..
pi_199109454
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:38 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

In de praktijk valt dat wel mee. Dat zijn er maar weinig. Ook omdat de westerse landen het graag wat moeilijk maken bv. door te eisen dat de vrouwen al in hun eigen land de Westerse taal leren. En er zijn ook inkomsteneisen voor de mannen en andere eisen. Echter de chinezen hebben te weinig vrouwen dus China heeft als beleid in Zuid Oost Azië de vrouwen zelfs te "lokken" met voordeeltjes. Ook veel Koreanen zoeken er een vrouw (en die zijn er veel met bedrijfjes en bedrijven en om Engels te leren.
Grappig dat je dit aanhaalt. Als men hier de vrouwen verwijt te azen op die 10-20% top notch mannen, waarom zouden de Aziatische dames zich dan wel laten weerhouden van zo een wens? Krijgen zij ineens wel natte slipjes van hun lokale mannen als ze geen Nederlands blijken te kunnen leren?

In China speelt dacht ik niet alleen het aantal vrouwen mee, maar ook hun leeftijd. Vanaf een bepaalde leeftijd, ik meen ergens halverwege de twintig daalt de marktwaarde en blijven ze ondanks schaarste toch over.
pi_199109498
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:59 schreef LeesFoknl het volgende:
Voor diegenen die het nog niet weten (zullen er misschien een paar zijn) heb ik een Filipina partner, met haar familie met name in Manila, heb ik daar 5 jaar geleefd, heeft mijn partner een heel luxe condominium, voor mij / ons gekocht, is haar zus makelaar, heeft ze een zoon daar, hebben we dagelijks minimaal een keer contact met de familie. Ik ken er het uitgaansleven en de aard.

Wat ik zo vreemd vind is dat al die cliché's grotendeels tegengesteld zijn aan hoe die mensen echt zijn. Maar wat ik ook bemerk is dat er veel jaloezie is op de Filipijnse vrouwen. Zal er ook wel mee te maken hebben.

Heeft iemand ( zeer) gerichte vragen stel ze gerust. Graag wel gewoon op het forum.
Niet alleen Filipijnse vrouwen, er zijn sowieso nogal vooroordelen over mensen gebaseerd op sekse en afkomst. Buiten gewoon treurig dat we in een zogenaamd hoog opgeleid land als Nederland geen enkel probleem lijken te hebben met het ongenuanceerd weg zetten van denigrerende beelden over buitenlandse vrouwen en hun relaties met Westerse mannen. Maar ook omgekeerd over Nederlandse vrouwen, huisvrouwen zouden onderdanig en minder intelligent zijn. Nederlandse mannen zogenaamd zwak, niet alleen vanwege hun verwoording maar alleen al puur omdat ze kunnen zien dat hun partner buitenlands is. Zonder enige gêne ook, maar grappig genoeg daarmee wel weer bepaalde vooroordelen bevestigend over zichzelf. :+

Gelukkig denkt niet iedereen zo *O*
  donderdag 22 april 2021 @ 12:38:54 #270
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109520
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar als die vrouwen en gaan trouwen in het buitenland en daar gaan werken, dan moeten er voor die mannen dus echt maar weinig overblijven. Wat vinden ze daar dan van ?
Er zijn een kleine 100.000.000 Filpino's (Pinoy) Dus ... wie is "ze".
Maar ook de Filipijnse man gaat naar het buitenland om er veel meer te verdienen dan in zijn land.
Verder hebben Filipino's weinig belangstelling voor serieuze vrouwen met een, meestal echter meerdere, kinderen en in vrouwen ouder dan (pak hem beet) 35 jaar. De oudere westerling wel. En het in het buitenland werken is zo verspreid dat ook de mannen profiteren van het geld dat de vrouwen sturen naar huis, waar dan de hele familie van leeft. Zij, mannen dus, ook. Hier leeft men in een gezin, daar in een familie. Is volledig normaal dat je als single maar ook als paar zelfs met eigen kinderen bij pa en ma intrekt. Als kippen in een kippenhok. En die leven dan allemaal van het geld dat 1-2 zussen in het buitenland verdienen en naar huis zenden. Dus ze plukken ook mee, de voordelen ervan!

Iets heel anders is als je als Americano (zo noemt men de westerling) in een Pinoy bar (dus merendeel Filipino's) gaat en daar achter de vrouwen aangaat. Zelfs als je dat niet doet, de vrouwen gaan achter jou aan, kijken, lachen, komen praatje maken of in je buurt rondhangen. Dat krijgen die mannen mee en ze zuipen graag maar kunnen er vaak niet goed tegen. Dat kan dus beslist gevaarlijk uitpakken! Heb ik ook zelf meegemaakt. Dan komt de jaloezie boven. Kan opeens omslaan! Zo iets moet je weten, en niet onderschatten.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 12:45:44 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199109554
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het mooie van feminisme is dat het vanzelf uitsterft. Want vrouwen die carriere boven het gezin stellen die planten zich niet voort en verdwijnen dus uit de genenpool. Dan blijven uiteindelijk de vrouwen met een sterk moederinstinct over.
In landen waar kinderopvang goed geregeld is voor ook voor moeders fulltime werken de norm en is het heel normaal om moederschap te combineren met fulltime werken, dus je schetst hier een valse tegenstelling.

En feminisme sterft juist niet uit, omdat we daar van nature naar neigen zo lang er overblijfselen zijn van het patriarchaat, zie #184. Ik heb je nog geen enkel goed argument incl. bron zien geven, maar je blijft het maar claimen.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  donderdag 22 april 2021 @ 12:43:37 #272
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109567
quote:
9s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:23 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Moeten ze daar wel tijd en elektriciteit voor hebben..
_O- _O-
Tijd hebben ze wel. Electriciteit ook, maar is duur. In de squatter area's tapt men dan massaal stroom af van het electriciteitsnet. Dat hier dus nog gewoon kabels in de lucht, van paal naar paal is. Electriciteitsbedrijf doet daar niks tegen!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199109610
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:43 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

_O- _O-
Tijd hebben ze wel. Electriciteit ook, maar is duur. In de squatter area's tapt men dan massaal stroom af van het electriciteitsnet. Dat hier dus nog gewoon kabels in de lucht, van paal naar paal is. Electriciteitsbedrijf doet daar niks tegen!
Dan nog lijkt het me een beetje een flauwe opmerking, alsof iedere Aziaat wil en kan gamen en dat ook serieus op kan wegen tegen het gebrek aan een liefdespartner en gezinsleven enzo. Nog zo een vooroordeel, al is het wel fijn dat er niet uit wordt gegaan van het achterstandsidee. Iets waar men als het over Afrika en Afrikanen ook nog wel eens een handje van heeft.
  donderdag 22 april 2021 @ 12:51:01 #274
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_199109649
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het mooie van feminisme is dat het vanzelf uitsterft. Want vrouwen die carriere boven het gezin stellen die planten zich niet voort en verdwijnen dus uit de genenpool. Dan blijven uiteindelijk de vrouwen met een sterk moederinstinct over.
Als je je afvraagt waarom dit dan niet eerder gebeurd is: vroeger had een vrouw dat instinct niet nodig, ze werden toch wel zwanger en zorgden er dan voor.
Grap of serieus?

Ik ga voor grap.
The love you take is equal to the love you make.
  donderdag 22 april 2021 @ 12:52:44 #275
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199109679
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:38 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]
Dat krijgen die mannen mee en ze zuipen graag maar kunnen er vaak niet goed tegen. Dat kan dus beslist gevaarlijk uitpakken! Heb ik ook zelf meegemaakt. Dan komt de jaloezie boven. Kan opeens omslaan! Zo iets moet je weten, en niet onderschatten.
Die red horse is ook vreselijk bier met een alcohol % van 10 en dat in literflessen

Filipijnen is mooi voor vakantie maar je moet er niet wonen , dan word je zelf ook een Filipijn
Er is geen zak te doen op die eilanden je verstaat die Pinoy toch niet en dan ga je aan het strand zitten zuipen

Twee maanden naar toe gaan, van jonge meisjes die zich continu aanbieden onder het roepen van Hey Joe, afblijven en dan is het prima mooi daar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 13:02:56 #276
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109759
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 11:59 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Nee je je haalt twee zaken door elkaar

Vrouwen die gaan werken in het buitenland ( Arab Emirates ) doen dat op contract voor 3 jaar
https://www.dateinasia.com/search?c=KW&g=2&af=18&at=99
Vrouwen die gaan trouwen in het buitenland USA of Australie of Zuid Korea doen dat voor de rest van hun leven

Filipijnse vrouwen HATEN arabieren , echt diepe haat, omdat die hen laten werken als dienstmeid en behandelen als minder dan een hond en vaak sex moeten hebben met de zoons, de tuinman en de chauffeur
Excuse me .... in de praktijk worden als eerste de paspoorten ingenomen en zie dan maar weg te komen als OFW (Oversea Filipino Worker, de "officiële benaming). Onze zoon werkte er als monteur die die dure Ferrari's bij aankomst moest klaarmaken voor de klant. Die heeft moeten bedelen om na jaren svp eens op vakantie te mogen en omdat ze hem vertrouwden dat ie terug zou komen kreeg ie zijn paspoort. Hij is uiteraard nooit meer teruggegaan. En zo een katholieke Filipijnse vrouw is al helemaal niks, staat helemaal onderaan, nog onder de Indonesische maids want die zijn moslim.
Let wel, er zijn ook veel goede werkgevers, gezinnen waar die vrouwen werken. Een andere zus werkt in Bahrein en is de vertrouwelinge van de bazin, en verzorgt de oude moeder. Al ruim 10 jaar, wil er niet weg. Maar als je pech hebt ..... echte horror!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199109771
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 09:17 schreef Sicstus het volgende:
Ik kan ook geen vrouw krijgen, maar om er nou eentje uit het buitenland te halen, dat lijkt me toch ultiem triest. De mannen in dit topic lijken me ook vrij sneu en/of trollen trouwens.
Itt TS zijn er ook mannen die zat (mooie) vrouwen hier kunnen krijgen, maar niet willen vanwege hun mentaliteit hier, en liever een uit het buitenland halen. Het heeft niet alleen te maken met geen vrouw hier kunnen krijgen.
pi_199109795
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:04 schreef Amfoor_ het volgende:

[..]

Itt TS zijn er ook mannen die zat (mooie) vrouwen hier kunnen krijgen, maar niet willen vanwege hun mentaliteit hier, en liever een uit het buitenland halen. Het heeft niet alleen te maken met geen vrouw hier kunnen krijgen.
Oja, 8.5 miljoen vrouwen over 1 kam scheren :')
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  donderdag 22 april 2021 @ 13:11:12 #279
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199109818
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:47 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Dan nog lijkt het me een beetje een flauwe opmerking, alsof iedere Aziaat wil en kan gamen en dat ook serieus op kan wegen tegen het gebrek aan een liefdespartner en gezinsleven enzo. Nog zo een vooroordeel, al is het wel fijn dat er niet uit wordt gegaan van het achterstandsidee. Iets waar men als het over Afrika en Afrikanen ook nog wel eens een handje van heeft.
Deze week nog een documentaire gezien. In de hele wereld staan de Filipijnen bovenaan met het gebruik van facebook.
Maar het komt niet in mij op (heb je het tegen mij?), om ook maar te denken dat gamen op kan wegen tegen gemis van een partner en gezinsleven. Hooguit een (verslavende) afleiding.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 13:12:26 #280
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199109827
zeg zelf als je daar woont dan probeer je ook naar een westers land te komen
en California staat b bij de dames met stip op1
want dan worden ze opeens als beauty en met respect behandelt en hebben ze in notime een dikke bak onder de kont

Soort Sylvie Meis zeg maar

Ik heb zelf gezien dat steenrijke stokoude US industriëlen op de Filipijnen laten zoeken naar een Verpleegster ,
een Midwife , en met haar trouwen op het strand
Dat meisje is voor de rest van haar leven klaar
https://news.berkeley.edu(...)s-in-the-us-podcast/

[ Bericht 15% gewijzigd door michaelmoore op 22-04-2021 13:20:27 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_199109847
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:11 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Deze week nog een documentaire gezien. In de hele wereld staan de Filipijnen bovenaan met het gebruik van facebook.
Maar het komt niet in mij op (heb je het tegen mij?), om ook maar te denken dat gamen op kan wegen tegen gemis van een partner en gezinsleven. Hooguit een (verslavende) afleiding.
Nee, jij quote mijn reactie op iemand anders.

En met de hoeveelheid Pinoy die over de grens werken en gezien de familiebanden verbaast het me niet dat zij bovenaan staan met Facebookgebruik.
  donderdag 22 april 2021 @ 13:40:24 #282
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199110056
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:52 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Die red horse is ook vreselijk bier met een alcohol % van 10 en dat in literflessen

Filipijnen is mooi voor vakantie maar je moet er niet wonen , dan word je zelf ook een Filipijn
Er is geen zak te doen op die eilanden je verstaat die Pinoy toch niet en dan ga je aan het strand zitten zuipen

Twee maanden naar toe gaan, van jonge meisjes die zich continu aanbieden onder het roepen van Hey Joe, afblijven en dan is het prima mooi daar
Ja, Red Horse, daar herken je de echte drinkers aan. En als het goedkoop moet zijn. Ik drink niet maar heb wel San Miguel geprobeerd. Vond de light niet veel, de normale wel lekker. Drink gemiddeld 1-2 alcoholische drankjes per jaar bv. toasten op het bruidspaar of het Nieuwe Jaar. Sla regelmatig ook een jaar of 2-3 over.

Ik heb interesse in mensen. Ga niet naar stranden, in 5 jaar één keer paar uurtjes geweest en vond het stront saai. Hou van het stadsleven En van survival tochten. Dus survivaltochten in Metro Manila. Als ervaren Manila survivor slechts gewapend met een politiefluit. Die heb ik in voorraad thuis liggen (Manila thuis). Iedre westerse bezoeker schenk ik er een en hoe ermee om te gaan. Zie anecdote ....
Anecdote: politiefluit altijd aan koord om de nek, Een avond komen mij vrouw en ik van een van mijn stamcafé's waar het er rustig aan toe gaat, terug. was tegen 3.00 Zeer gevaarlijke buurt (kruising Mabinistreet / Padre Faura) Vallen ons 4 jongeren lastig, weten ons op een gegeven moment klem te zetten. Mijn vrouw zeht, oh, en je hebt je wandelstok niet bij je (zit een mes van 30 cm in).Tja, dan moet je improviseren. Ik neem de politiefluit (op de markt 35 cent) en roep, oh, you want trouble, you can have trouble. Ik fluit en roep. polce, ragby boys (daar zijn die lijmsnuivers mee bedoeld) Zij worden gehaat door de politie, zijn namelijk bloedlink. Weg waren ze. Sindsdien neem ik alleen nog die fluit mee. En mocht het ooit echt gevaarlijk worden, dan geef ik netjes mijn geld en mijn goedkope telefoon en goedkoop horloge ( 5 voor 2 euro). Ik zeg patiencia (rustig, kalm) dus patiencia, I give you all en geve hen al het geld. Ik neem zelfs 1000 peso extra mee als ik uitga voor mocht het ooit gebeuren. Dat is 16 euro en dat is veel geld. Daar heb je heel veel Red Horse bier voor. Dan zijn ze tevreden. Nederlandse vriend van me ook ooit beroofd, kreeg van de rovers 50 peso terug voor een taxi naar huis!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 14:18:41 #283
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199110484
Mocht je interesse hebben in een thuis daar, of bv een Filipijnse vrouw die je niet naar Nederland wilt halen (ken zeelui en boorplatformwerkers en baggeraars die het zo doen) dan kun je eventueel iets kopen.
Zij werken bv. 8 weken op het booreiland en gaan dan 6 weken naar hun vrouw en gezin in de Filipijnen. Zijn daar uiteraard schatrijk met hun inkomen.

Let op: wil je iets kopen ...
-buitenlander kan geen land bezitten, dus of een condo (luxe flat met beveiliging en service) of op naam van de vrouw of vriendin, (bezint eer ge begint)
-koop je iets koop je alle schulden mee inclusief bv, jaren niet betaalde electriciteitsrekeningen, onderhouds fee.
- Ook onroerend goed belasting wordt vaak niet betaald, soms wel 20 jaar of meer niet! maar de schuld loopt wel op, die erf je dus ook mee.
- Men kent er capital gain tax. Een belasting op de waarde cq het meer waard geworden zijn van het onroerend goed. Als de verkoper die niet voldoet heb je die aan je broek. En dat kunnen echte bedragen worden.
- Als ze je kunnen neppen doen ze het, proberen doen ze het nagenoeg zeker. Dus ook die belastingambtenaar. U moet nog 600.000 peso betalen (10.000 euro). Onroerend goed belasting. Mijn vrouw, neen, ik heb allles betaald. Toen probeerde hij de helft, toen 100.000 peso. Toen gaf ie het op, het was maar 2300 peso. (30 euro). Neen, krijg je ook niet. Ah, okay. jammer. Heel belangrijk is als je connecties hebt die je kunt activeren. Is normaal, is echt niet alleen naar de Americano, maar ook onderling. Uiteraard de Americano want die heeft geld want een ticket Europa / Amerika / Australië naar Manila v.v. kost al zoveel als een jaarinkomen daar.

Er zijn verschillende mogelijkheden om extra goedkoop of gemakkelijk aan een onroerend iets te komen. Zo doen veel projectontwikkelaars zelf financiëren, in verschillende vormen bv. 10 % bij intrekken en de rest naar keuze in 5, 10, 20 of zelfs 30 jaar maandelijks een vast bedrag. Dan is er ook nog veel door de regering gesponsorde huizen en woningen voor bepaalde bevolkingsgroepen die dan pag ibig bla bla. Veel te vergaand voor hier.

[ Bericht 7% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 14:40:20 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 14:39:31 #284
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199110713
Overigens, er zijn ook goede Filipijnse mannen, en ze zijn niet allemaal klein! Dus vrouwen .....
Trouwens, gay of hoe moet ik het hier noemen, ik bedoel zowel man als vrouw, is daar vol op. In de maatschappij daar veel geaccepteerder dan hier, vind ik.

Mijn schoonzus had een kapperszaakje. Met twee gay mannen als kapper. Dus duidelijk gay. Die worden geacht beter te zijn dan vrouwen in alles wat met mode stijl inrichting bloemen enz. te maken heeft. Na twee jaren werd een van die twee opgepakt. Meneer werd in het zuiden van de Filipijnen (Mindanoa) gezocht voor het verkrachten van diverse vrouwen.

Was nog niet lang in Manila en wandel met mijn vrouw in Malate, de gay buurt / rosse gay buurt. Komt een heel lange vrouw in een wit jurkje en lang blond haar op ons af, en zegt met een diepe bas stem. hello sir, welcome in the Phillipines. Mijn vrouw natuurlijk mij snel meetrekken. Waarom eigenlijk?

:? :? 8)7 _O-

[ Bericht 8% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 14:46:26 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 14:42:00 #285
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199110741
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 12:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het mooie van feminisme is dat het vanzelf uitsterft. Want vrouwen die carriere boven het gezin stellen die planten zich niet voort en verdwijnen dus uit de genenpool. Dan blijven uiteindelijk de vrouwen met een sterk moederinstinct over.
Als je je afvraagt waarom dit dan niet eerder gebeurd is: vroeger had een vrouw dat instinct niet nodig, ze werden toch wel zwanger en zorgden er dan voor.
Mwah, dat zal je nog verbazen.
Op de school van mijn jongste ken ik toch een behoorlijk aantal vrouwen dat een stevige carrière heeft, hun man vaak ook trouwens, maar de zorg voor de kinderen weten ze vrij goed te delen, van het gros van de klasgenoten zie ik zowel de vader als de moeder regelmatig op het schoolplein staan, alleen niet tegelijkertijd.
Het opleidingsniveau is ook bovengemiddeld hoog, hij heeft klasgenoten wiens ouders arts, psycholoog, rechter, piloot enz. zijn, en niet alleen mannen in die beroepen. Er zijn eigenlijk maar 1 of 2 klasgenoten waarvan ik de vader nooit op het schoolplein tegenkom en waarvan de moeder niet werkt, en van een van de kinderen waarvan de moeder niet werkt staat de vader ook regelmatig bij het schoolplein. Van een van de kinderen zie ik de moeder eigenlijk nooit maar altijd de vader :D

De gemiddelde gezinsgrootte doet ook niet onder voor de rest van NL, in tegenstelling juist: een hoop gezinnen met 3 kinderen, een aantal met 4.

So much voor het niet kunnen combineren van een carrière en kinderen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 14:53:40 #286
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199110848
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 14:42 schreef Leandra het volgende:

[..]

Mwah, dat zal je nog verbazen............

De gemiddelde gezinsgrootte doet ook niet onder voor de rest van NL, in tegenstelling juist: een hoop gezinnen met 3 kinderen, een aantal met 4.

So much voor het niet kunnen combineren van een carrière en kinderen.
Ja, kinderen hebben is duur, zeker als je hen alles, veel wilt bieden. Kunnen sporten, balletles, instrument bespelen, met les. Leuke dingen doen. school, studeren, op vakantie, leuk weekendje enz enz.
Veel kinderen hebbn wordt in West Europa iets voor rijke mensen. In het Duits zegt men. liever een tweede auto dan een tweede kind.

In Azië zijn veel kinderen vaak een garantie voor een verzorgde oude dag. Als je er 10 hebt en heb je een beetje geluk dan is er altijd wel een die het beter heeft, met een buitenlander getrouwd, of een zeeman, of OFW. En dat is dan een heilig iets, dan zorg je voor toch minimaal je ouders en grootouders, en als het kan broers en zussen en laat je neefjes en nichtjes studeren.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 15:17:33 #287
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199111082
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 11:41 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Dus jij wil zo'n vrouw die thuis verveeld op je zit te wachten en je de pantoffels aangeeft op het moment dat je de deur opent en het biertje of de koffie al klaar heeft staan? Waarom kun je zelf de pantoffels niet aantrekken en het biertje uit de koelkast pakken? Ik ben niet gehandicapt, dat kan ik prima zelf.

Jij koppelt allerlei waarheden, halve waarheden en nonsens aan elkaar. Zo stel je dat vrouwen thuis verveeld op je zitten te wachten en je de pantoffels aanreiken. Het een heeft niet met het ander te maken. Er zijn verveelde vrouwen die je niet je pantoffels aanreiken en er zijn ook vrouwen die zich prima bezighouden en toch pantoffels aanreiken. En het is best ook okay als je iemand een biertje of koffie haalt als je niet gehandicapt bent.

Maar omdat het hier een topic is over de Filipijnse vrouw en relaties met een Filipijnse vrouw het volgende ...
Men maakt hier vaak de fout om onze normen en waarden los te laten op een Filipina of op relaties met Filipina's.

Voorbeeld ... feestje thuis in Nederland. Nederlands koppel. De man helpt mee, haalt borden en glazen en kopjes op, naar de keuken en zet ze inde afwasmachine. Mooi, is dat al weg. DE aanwezige dames valt dat nauwelijks op, of in positieve zin; fijne man, helpt ook een hand mee, laat zijn vrouw niet alles alleen doen.

Zelfde feestje in Manila. Vrouw is Filipina, bezoekers ook veel Filipijnse mensen. Stel ik sta op en begin borden enz. naar de keuken te dragen. Dan gaat het gerucht ....
- ik geloof hij is boos en wil dat we weggaan (want waarom zou HIJ anders de borden etc weghalen)
- hij is niet tevreden over zijn vrouw daarom doet hij het zelf.
- hij is een slappeling, geen echte man. En die willen we niet want we willen sterke, belangrijke mannen die goed voor ons kunnen zorgen in deze harde maatschappij. Geen doetje want dan liggen we straks ook op de stoep (want die liggen daar, je moet al de straat op om te kunnen lopen en daar rijdt jou dan een oververmoeide taxichauffeyr of jeepney van de weg).

Geloof me, al zijn er 40 bezoekers, binnen een half uur is het leeg.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 22-04-2021 16:22:07 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_199111633
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:17 schreef LeesFoknl het volgende:



Voorbeeld ... feestje thuis in Nederland. Nederlands koppel. De man helpt mee, haalt borden en glazen en kopjes op, naar de keuken en zet ze inde afwasmachine. Mooi, is dat al weg. DE aanwezige dames valt dat nauwelijks op, of in positieve zin; fijne man, helpt ook een hand mee, laat zijn vrouw niet alles alleen doen.

Hoezo helpt de man mee? Is dat net zo iets als oppassen op zijn eigen kinderen? Of is dat huis van de vrouw en zijn de glazen en vaatwasser van haar? Want dan snap ik het wel dat het "helpen" is. Maar niet in zijn eigen huis, dan is het toch echt geen helpen. En nee, dat valt ook niet in positieve zin op omdat dat vrij normaal is. Ik heb nog nooit een vrouw horen zeggen 'goh wat fijn dat Piet een handje mee helpt'. Zelfs mijn oma die nu de 100 aan zou tikken als ze nog leefde vond dat soort dingen al normaal.
  donderdag 22 april 2021 @ 15:56:22 #289
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199111634
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:17 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Zelfde feestje in Manila. Vrouw is Filipina, bezoekers ook veel Filipijnse mensen. Stel ik sta op en begin borden enz. naar de keuken te dragen. Dan gaat het gerucht ....
- ik geloof hij is boos en wil dat we weggaan (want waarom zou HIJ anders de borden etc weghalen)
- hij is niet tevreden over zijn vrouw daarom doet hij het zelf.
- hij is een slappeling, geen echte man. En die willen we niet want we willen sterke, belangrijke mannen die goed voor ons kunnen zorgen in deze harde maatschappij. Geen doetje want dan liggen we straks ook op de stoep (want die liggen daar, je moet al de straat op om te kunnen lopen en daar rijd jou dan een oververmoeide taxichauffeyr of jeepney van de weg).

Geloof me, al zijn er 40 bezoekers, binnen een half uur is het leeg.
Klopt in de Filipijnen doet de vrouw alles en dan ook nog perfect

toen ik in de Filipijnen was werd ik iedere dag gewassen van top to teen en als ik rustig zat dan ging ze aan het werk , koken wassen strijken
Ze zitten nooit stil
Filipijnse vrouwen zijn de beste verpleegsters verzorgsters ter wereld

Maar ik hou meer van de bergen en watervallen en stranden daar , niet van die grote steden
Ben ook in Jakarta geweest en in Bangkok , allemaal hetzelfde met die stinkbrommers
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 15:57:16 #290
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199111646
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 13:12 schreef michaelmoore het volgende:
zeg zelf als je daar woont dan probeer je ook naar een westers land te komen
en California staat b bij de dames met stip op1
want dan worden ze opeens als beauty en met respect behandelt en hebben ze in notime een dikke bak onder de kont

Soort Sylvie Meis zeg maar

Ik heb zelf gezien dat steenrijke stokoude US industriëlen op de Filipijnen laten zoeken naar een Verpleegster ,
een Midwife , en met haar trouwen op het strand
Dat meisje is voor de rest van haar leven klaar
https://news.berkeley.edu(...)s-in-the-us-podcast/
Wat moet een stokoude US industrieel met een Filipijnse midwife om er dan ook nog mee te trouwen??
Een midwife is een verloskundige, als je een midwife nodig hebt ben je over het algemeen niet stokoud en ermee trouwen zal ook niet snel voorkomen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 15:59:13 #291
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199111677
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wat moet een stokoude US industrieel met een Filipijnse midwife om er dan ook nog mee te trouwen??
Een midwife is een verloskundige, als je een midwife nodig hebt ben je over het algemeen niet stokoud en ermee trouwen zal ook niet snel voorkomen.
Verzorging .

Die meid was een registered nurse zei hij , ik dacht dat een andere naam Midwife is , maar dat is dan kennelijk niet zo

Beter kun je niet hebben dan een private nurse , als je binnen 10 jaar de pijp uit gaat
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 16:07:08 #292
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199111782
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:59 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Verzorging .

Die meid was een registered nurse zei hij , ik dacht dat een andere naam Midwife is , maar dat is dan kennelijk niet zo

Beter kun je niet hebben dan een private nurse , als je binnen 10 jaar de pijp uit gaat
Ah, je zwetst dus maar wat en gebruikt termen die je niet kent :')
Misschien gewoon Nederlands schrijven als je Engels zo beperkt is dat je niet eens weet wat een midwife is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 22 april 2021 @ 16:24:26 #293
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199111994
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:56 schreef Granqvist het volgende:

[..]

Hoezo helpt de man mee? Is dat net zo iets als oppassen op zijn eigen kinderen? Of is dat huis van de vrouw en zijn de glazen en vaatwasser van haar? Want dan snap ik het wel dat het "helpen" is. Maar niet in zijn eigen huis, dan is het toch echt geen helpen. En nee, dat valt ook niet in positieve zin op omdat dat vrij normaal is. Ik heb nog nooit een vrouw horen zeggen 'goh wat fijn dat Piet een handje mee helpt'. Zelfs mijn oma die nu de 100 aan zou tikken als ze nog leefde vond dat soort dingen al normaal.
Juist, dat zeg ik toch. Hier, naar Nederlandse normen wel. Maar niet naar Aziatische normen.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 16:28:17 #294
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_199112054
quote:
Filipijnse vrouwen hebben een heel andere cultuur en daar wordt je als man zijnde gewoon nog wel als normaal mens behandeld en gerespecteerd.
Dat wordt je in Nederland ook hoor, als je een normaal mens bent en dat respect verdient. Dat jij denkt dat het aan de Nederlandse vrouw ligt en jezelf even vergeet als de gemene deler bij alle negatieve ervaringen in de interactie ligt echt bij jou :*
  donderdag 22 april 2021 @ 16:36:15 #295
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199112150
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:56 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Klopt in de Filipijnen doet de vrouw alles en dan ook nog perfect

toen ik in de Filipijnen was werd ik iedere dag gewassen van top to teen en als ik rustig zat dan ging ze aan het werk , koken wassen strijken
Ze zitten nooit stil
Filipijnse vrouwen zijn de beste verpleegsters verzorgsters ter wereld

Maar ik hou meer van de bergen en watervallen en stranden daar , niet van die grote steden
Ben ook in Jakarta geweest en in Bangkok , allemaal hetzelfde met die stinkbrommers
Geef mij dan toch maar de Filipijnen! Veel Engels. Thailand, heel moeilijke taal, ander alfabet en het stikt er van de slangen. Ook in Bang-kok. Daarom heet het ook Bang-kok.
Indonesië is moslim, dus 's ochtends oproep tot ochtendgebed, dus nooit uitslapen. Bahasa (= taal) Indonesia, weinig Engels. Plus nu, ramadan, alles dicht.

Heb een zestal documentaires van de Filipijnen over de natuur daar. Zwemmen met de walvissen, de natuur op respectievelijk Luzon, Visaya's en Mindanao. White beach Batangas, daar woont onze zoon nu.
Zou er Manila of Batangas) nu weer zijn als die corona er niet tussendoor gekomen was.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 16:38:11 #296
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199112176
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:36 schreef LeesFoknl het volgende:
White beach Batangas
White beach Batangas

Nooit geweest dat lijkt me wel
Ik ben een paar keer op Negros geweest bij bawayan , mooi de bergen in overal rivieren en watervallen , schone stranden

Daar worden nu de starlink Internet dishes gebouwd overal

die mensen hebben straks allemaal supersnel internet in de bergen , dat is ongekend voor daar

[ Bericht 12% gewijzigd door michaelmoore op 22-04-2021 16:49:07 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 16:44:12 #297
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199112245
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Wat moet een stokoude US industrieel met een Filipijnse midwife om er dan ook nog mee te trouwen??
Een midwife is een verloskundige, als je een midwife nodig hebt ben je over het algemeen niet stokoud en ermee trouwen zal ook niet snel voorkomen.
Een midwife is toch een kraamvrouw. de (makelaar) zus is er een, dat was in haar jeugd HET toekomst beroep voor vrouwen! Zijn er toen veel te veel van opgeleid, met als gevolg veel vrouwen die nooit een baan in hun vak gehad hebben. Heeft daarna nog wat extra geleerd en is nu een caregiver. Dus verpleegster / verzorgster voor met name zieke oude behoeftige mensen. Heeft nu echter voorlopig haar draai gevonden als tonen en verkopen van huizen (huisjes want groot zijn die niet) van grote projectontwikkelaars. Soms heeft ze iets speciaals, een koopje en dan geeft ze trouw dat aan ons door.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 16:49:27 #298
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199112319
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 15:59 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Verzorging .

Die meid was een registered nurse zei hij , ik dacht dat een andere naam Midwife is , maar dat is dan kennelijk niet zo

Beter kun je niet hebben dan een private nurse , als je binnen 10 jaar de pijp uit gaat
Ik heb net in Nederland een Filipijnse registered nurse geholpen Nederlands te leren op B1 niveau. Dat is in NL een verplicht niveau om als verpleegster te mogen werken. Ze heeft al 10 jaar ervaring in een ziekenhuis in Dubai. Tja, die kneusjes en losers. Die kun je overal planten. die groeien en bloeien wel. Zonder positieve discriminatie , die hoeven maar een halve kans en maken er het beste van.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 17:00:54 #299
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_199112448
Als je als oudere mens of ouder koppel naar de Filipijnen gaat en een registered nurse privé in dienst neemt, dus intern, dag en nacht, kost je dat 500 peso per dag. Dat is momenteel delen door 57 dus dat is 9 euro. Per dag! Registered nurse betekent 5 jaar opleiding en een jaar praktijk in een ziekenhuis, Daarmee kun je zo in Amerika gaan werken. Om dat jaar in een ziekenhuis te werken is dus heel belangrijk, zodat die arme vrouwen moeten betalen !!! om er een jaar te "mogen" werken.
Ik schreef het al, ze neppen alles en iedereen, daar hoef je echt geen Americano voor te zijn.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 22 april 2021 @ 17:01:05 #300
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_199112450
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:49 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Ik heb net in Nederland een Filipijnse registered nurse geholpen Nederlands te leren op B1 niveau. Dat is in NL een verplicht niveau om als verpleegster te mogen werken. Ze heeft al 10 jaar ervaring in een ziekenhuis in Dubai. Tja, die kneusjes en losers. Die kun je overal planten. die groeien en bloeien wel. Zonder positieve discriminatie , die hoeven maar een halve kans en maken er het beste van.
Als je daar een verpleegster haalt dan heb je wel een dag en nacht nurse die je lichaam goed kent en niet opeens zal zeggen ik heb een andere baan gevonden
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 22 april 2021 @ 17:05:48 #301
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_199112507
quote:
0s.gif Op donderdag 22 april 2021 16:44 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Een midwife is toch een kraamvrouw. de (makelaar) zus is er een, dat was in haar jeugd HET toekomst beroep voor vrouwen! Zijn er toen veel te veel van opgeleid, met als gevolg veel vrouwen die nooit een baan in hun vak gehad hebben. Heeft daarna nog wat extra geleerd en is nu een caregiver. Dus verpleegster / verzorgster voor met name zieke oude behoeftige mensen. Heeft nu echter voorlopig haar draai gevonden als tonen en verkopen van huizen (huisjes want groot zijn die niet) van grote projectontwikkelaars. Soms heeft ze iets speciaals, een koopje en dan geeft ze trouw dat aan ons door.
Een midwife is een verloskundige en een stokoude steenrijker Amerikaan heeft niet snel een verloskundige nodig, al helemaal niet om er romantisch op het strand mee te trouwen, want waarom was hij dan op zoek naar een verloskundige.

Een kraamvrouw is een vrouw die net bevallen is, tot 6 weken na de bevalling ben je een kraamvrouw.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')