abonnement Unibet Coolblue
pi_194717452
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comit van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financile instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden athesten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:


pi_194724658
Toch weer nieuw stukje info in dit artikel:




How three conspiracy theorists took 'Q' and sparked Qanon

Interessantste is dat QAnon niet op zichzelf staat kennelijk, want er waren voorgangers:

quote:
Before Q, there was a wide variety of “anon” 4chan posters all claiming to have special government access.

In 2016, there was FBIAnon, a self-described “high-level analyst and strategist” offering intel about the 2016 investigation into the Clinton Foundation. Then came HLIAnon, an acronym for High Level Insider, who posted about various dubious conspiracies in riddles, including one that claimed Princess Diana had been killed because she found out about 9/11 “beforehand” and had “tried to stop it.” Then “CIAAnon” and “CIA Intern” took to the boards in early 2017, and last August one called WH Insider Anon offered a supposed preview that something that was “going to go down” regarding the DNC and leaks.
En 3 users van 4chan gingen in november 2017 dus met QAnon aan de haal:

quote:
Qanon was just another unremarkable part of the “anon” genre until November 2017, when two moderators of the 4chan board where Q posted predictions, who went by the usernames Pamphlet Anon and BaruchtheScribe, reached out to Tracy Diaz, according to Diaz’s blogs and YouTube videos. BaruchtheScribe, in reality a self-identified web programmer from South Africa named Paul Furber, confirmed that account to NBC News.
En dat werd dus een aardig verdienmodelletje. Samenvatting: o.a. door de verhuizing naar Reddit. Vervolgens kwam er een FB-pagina bij. Daarna verhuizing naar 8chan, waar je nog meer mag zeggen dan op Reddit en 4chan, waar ze afgegooid werden vanwege: “encouraging or inciting violence and posting personal and confidential information,” Toen kwam er een round-the-clock live channel op YouTube. En die eigenaar (Rogers) wordt er dan toch wel van verdacht dat-ie zelf achter Q zit. Samen met degene die de boel vanaf het begin trok (Diaz):

quote:
Recently, some Qanon followers have accused Diaz and Rogers of profiting from the movement by soliciting donations from their followers. Other pro-Trump online groups have questioned the roles that Diaz and Rogers have played in promoting Q, pointing to a series of slip-ups that they say show Rogers and Diaz may have been involved in the theory from the start.
En er worden paar foutjes genoemd waaruit dit zou blijken. Niettemin bestaat dat YouTube kanaal nog en interesseert het kennelijk veel Q-adepten weinig of die Rogers daar nu achter zit of niet.

Ander klein nieuwtje, althans voor mij: pizzagate complottheorie kwam separaat naar buiten (agv Wikileaks), was dus initieel niet gekoppeld aan Q.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ryan3 op 26-08-2020 10:56:28 ]
I´m back.
  woensdag 26 augustus 2020 @ 13:47:01 #3
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194727096
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_194729862
Vers van de pers nog een nieuwtje:

House lawmakers introduce bipartisan resolution to condemn 'dangerous' QAnon conspiracy theory

Grotendeels weliswaar symbolisch van aard, maar stelt wel duidelijk dat QAnon dus geen plaats heeft binnen de Republikeinse partij. Zullen wrs geen Democraten zijn die volgers zijn van deze cult.
I´m back.
pi_194729910
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 13:47 schreef TitusPullo het volgende:
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
Voor wat betreft dat laatste, dat geldt wrs toch ook voor aanhangers in NL van complottheorien. Vraag me af of dat ooit uitgezocht is (en of je dat kunt uitzoeken berhaupt).
I´m back.
pi_194733739
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 13:47 schreef TitusPullo het volgende:
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
Of hebben de openbaringen van Assange en Snowden misschien iets beter door gelezen dan de gemiddelde mens.
  woensdag 26 augustus 2020 @ 20:02:28 #7
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194733906
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 19:52 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Of hebben de openbaringen van Assange en Snowden misschien iets beter door gelezen dan de gemiddelde mens.
Nou, Pizzagate en aanverwante bedenksels zijn juist ontstaan doordat die openbaringen van Assange wat tegenvielen.
Wikileaks doet namelijk maar wat. Ze maken een hele boel emails buit en publiceren die, zonder zich om de inhoud te bekommeren. In het geval van Pizzagate was al eerder het gerucht verspreid dat Hillary de spil zou zijn in een netwerk van pedofielen: vervolgens is men de berichten van Podesta, en Stratfor, z gaan interpreteren dat het leek of er strafbare zaken in werden besproken.

[ Bericht 22% gewijzigd door TitusPullo op 26-08-2020 20:13:12 ]
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  woensdag 26 augustus 2020 @ 20:07:40 #8
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194733975
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 16:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Voor wat betreft dat laatste, dat geldt wrs toch ook voor aanhangers in NL van complottheorien. Vraag me af of dat ooit uitgezocht is (en of je dat kunt uitzoeken berhaupt).
Ja, daar heb je gelijk in. In het begin was het vooral nihilistisch tijdverdrijf op 4chan (waar nogal wat kinderporno geplaatst werd), maar nu doet het zich voor als een heuse kruistocht tegen kindermisbruik (#SaveourChildren) - iets waar niemand tegen kan zijn, zonder verdenking op zich te laden. Dat laatste trekt waarschijnlijk wel wat mensen aan die zelf slachtoffer zijn geweest, of een slachtoffer kennen, want het blijft een lastig te bewijzen misdrijf.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_194742050
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 20:07 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Ja, daar heb je gelijk in. In het begin was het vooral nihilistisch tijdverdrijf op 4chan (waar nogal wat kinderporno geplaatst werd), maar nu doet het zich voor als een heuse kruistocht tegen kindermisbruik (#SaveourChildren) - iets waar niemand tegen kan zijn, zonder verdenking op zich te laden. Dat laatste trekt waarschijnlijk wel wat mensen aan die zelf slachtoffer zijn geweest, of een slachtoffer kennen, want het blijft een lastig te bewijzen misdrijf.
Overigens n van de redenen ook waarom het Q-fenomeen steeds meer tractie krijgt bij NLse complotaanhangers: ivm de Grote Nederlandse Samenzweringstheorie mbt Demmink. Dat tussen aanhangers daarvan wellicht mensen zitten die hetzij misbruikt zijn hetzij iemand kennen (eigen kinderen bijv.) die misbruikt zijn is niet ondenkbaar. Q-fenomeen en NLse complottheorie incrowd is natuurlijk op meerdere manieren inschuifbaar, maar dat komt omdat je Q eigenlijk kunt zien als een soort samenballing van al langer bestaande complottheorien voorzien van een soort (bijbelse) eindetijdsstrijd.

De NLse variant van een soort eindetijdsstrijd zijn de fantasien over c.q. oproep tot een burgeroorlog c.q. massale opstand, die je vanaf 2015 regelmatig tegenkomt in een bepaald segment van de sociale media en alternatieve media. Volgens mij heeft het opperhoofd van de (aspirant) publieke omroep ON Arnold Karskens destijds in circa 2015 daarvoor de eerste steen gelegd (heb er nog een topic over geopend in NWS dat volgens mij iets van 11 delen had). Het is daarna een tijdje rustig geweest aan dat front, maar nu met de corona maatregelen en de opkomst van het fenomeen Willem Engel e.d. komen deze praatjes weer redelijk vaak bovendrijven op de verschillende sociale media.

O, en wat ik ook gemerkt heb, door af en toe met die lui te discussiren op Twitter, ze zien de moord op JFK (door de deep state) als een soort basiselement voor de gehele complottheorie. Als het gesprek daarover gaat en je legt uit dat het wrs toch Lee Oswald in zijn eentje is geweest, dan worden ze een beetje giftig.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 27-08-2020 14:37:20 ]
I´m back.
pi_194748789
psst.. q-Janonymous here ik werk bij de geheime dienst van Canada en heb nog nieuwe top secret informatie voor alle fans van het Drumpfkampf. Maar jullie moeten beloven om allemaal geduldig te blijven want het wordt een langdurig vierdimensioneel schaakspel om de hagedissenmensen en de pannenkoekenpedos voorzichtig tegen mekaar op te zetten. Gaat nog wel even een paar jaar duren. Maar sterkte en vergeet niet om op Trump te stemmen en helpen pedojoe te verslaan, die is voor de diepstate :)
pi_194751368
pizzagate een complottheorie? verdiep je eens in james alefentis.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_194752082
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 18:11 schreef JanInCanada het volgende:
psst.. q-Janonymous here ik werk bij de geheime dienst van Canada en heb nog nieuwe top secret informatie voor alle fans van het Drumpfkampf. Maar jullie moeten beloven om allemaal geduldig te blijven want het wordt een langdurig vierdimensioneel schaakspel om de hagedissenmensen en de pannenkoekenpedos voorzichtig tegen mekaar op te zetten. Gaat nog wel even een paar jaar duren. Maar sterkte en vergeet niet om op Trump te stemmen en helpen pedojoe te verslaan, die is voor de diepstate :)
Ik moest lachen om deze post.
Hoe je het hele verhaal schetst klinkt inderdaad als een aflevering van SouthPark en zou behalve de humor van je post inzien ook zomaar zijn meegegaan in het ridiculiseren omdat het allemaal zo belachelijk klinkt maar ik denk dat ik ondertussen beter weet en het ridiculiseren van dit soort materie achterwege laat.
De realiteit is al bizar genoeg. Ridiculiseren zal mezelf alleen even opgelucht voelen mocht ik het allemaal niet willen zien.
pi_194887764

Weer een mooie inkijk bij deze gehersenspoelde nitwits.
  zondag 6 september 2020 @ 01:07:48 #14
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194910414
Qpost

How blackmail is used to control US politicians

https://qmap.pub/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195042551
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

twitter


A QAnon website shut down after a fact-checking group exposed the developer behind it

quote:
A New Jersey man was identified as the developer behind a now-defunct website used to circulate far-right conspiracy theories pushed by QAnon.

The website, Qmap.pub, was abruptly shut down after fact-checking group Logically.ai revealed the man's identity.

The site reached over 10 million visitors in July, Bloomberg News reported, and served as one of the main platforms of communication between QAnon supporters.

By tracing an email address from a since-deleted Facebook post asking for translation services for Q, the unknown head figure behind the fringe group, Logically was ableto identify Jason Gelinas as the "developer and mouthpiece" for Qmap.pub.


He is "a New Jersey man in his forties with prominent roles in technical analysis and IT security for the banking sector," according to Logically.

Gelinas declined to comment on the report from Logically, Bloomberg News reported. But Gelinas indicated he was aware of the report, saying that he had received it in a Twitter message.

"I'm not going to comment on any of that," Gelinas said to Bloomberg News. "I'm not going to get involved. I want to stay out of it."

Gelinas works as an information security analyst at Citigroup, according to Logically. Citigroup did not immediately return a request for comment from Insider.

The identity of "Q," an anonymous figure advancing conspiracy theories that claim a mass of satanic and pedophiliac Democrats are running a global sex-trafficking ring in a fight against President Donald Trump, still remains unknown.

Last year, the FBI designated QAnon as a domestic-terrorism group, saying it's filled with "conspiracy theory-driven domestic extremists" and citing it as a growing threat.

QAnon peddlers have received support from Trump, who's retweeted posts from their accounts multiple times. Trump has also publicly welcomed support from the group.

The promotion of QAnon from Trump and the GOP has led to growing bipartisan concern that the fringe group might be emboldened to act more publicly, especially as several QAnon supporters are running for Congress.

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.

[ Bericht 16% gewijzigd door Ryan3 op 13-09-2020 17:31:09 ]
I´m back.
pi_195092348
quote:
14s.gif Op zondag 13 september 2020 17:14 schreef Ryan3 het volgende:
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

[ twitter ]

A QAnon website shut down after a fact-checking group exposed the developer behind it
[..]

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.
hoezo walgelijk?
  vrijdag 18 september 2020 @ 12:19:14 #17
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_195126228
quote:
14s.gif Op zondag 13 september 2020 17:14 schreef Ryan3 het volgende:
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.
Qmap.pub was slecht een overzicht van nieuwe Q-drops, een alternatief is bijvoorbeeld https://qalerts.app/
2019: The Great Awakening
pi_195401345
Nou, de cabal heeft hem er eindelijk onder gekregen nu, vrees ik, met nog 30 dagen te gaan.
De toekomst is aan de cabal!
I´m back.
pi_195407603
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_195407638
quote:
Ik zag AndrVanDelft op Twitter zich al afvragen of je mensen kunt vergiftigen via de ventilatiekanalen.
I´m back.
pi_195407680
quote:
10s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:33 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zag AndrVanDelft op Twitter zich al afvragen of je mensen kunt vergiftigen via de ventilatiekanalen.
Wie, wat waar is die persoon?

Nevermind, zag de homepagina van zijn twitter al, duidelijk.

Wat is en doet een Conspiracy scientist?
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_195407769
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:36 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Wie, wat waar is die persoon?
Nou, Andr is diehard Q-adept (met soms wel een eigen hoogst bizarre insteek) van het eerste uur op Twitter. Omdat ik Andr volgde, werd ik attent gemaakt op die hele Q toestand en besloot ik na een tijdje dus deel 1 van deze topicreeks te openen. Inmiddels reageert-ie niet meer op mijn reacties af en toe, zal wel geblockt zijn, maar hij heeft me niet ontvolgd en zodoende blijf ik een beetje op de hoogte wat er speelt in deze cult.
I´m back.
pi_195444760
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:41 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou, Andr is diehard Q-adept (met soms wel een eigen hoogst bizarre insteek) van het eerste uur op Twitter. Omdat ik Andr volgde, werd ik attent gemaakt op die hele Q toestand en besloot ik na een tijdje dus deel 1 van deze topicreeks te openen. Inmiddels reageert-ie niet meer op mijn reacties af en toe, zal wel geblockt zijn, maar hij heeft me niet ontvolgd en zodoende blijf ik een beetje op de hoogte wat er speelt in deze cult.
cult? high level military operation.
pi_195445721
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 14:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

cult? high level military operation.
Nee.
  maandag 5 oktober 2020 @ 16:18:31 #25
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195446589
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 14:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

cult? high level military operation.
Maar waarom levert die dan niets op?

Neem de zaak-Dutroux en de zaak-Epstein: twee dossiers waarin we waarschijnlijk nooit de volle waarheid zullen kennen.

Ondanks alle tegenwerking, is het een eenvoudig openbaar aanklager en een eenvoudig journalist, respectievelijk, gelukt om ze te pakken te krijgen. Waarom lukt het de briljante geesten van Q dan niet?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_195446846
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 16:18 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Maar waarom levert die dan niets op?

Neem de zaak-Dutroux en de zaak-Epstein: twee dossiers waarin we waarschijnlijk nooit de volle waarheid zullen kennen.

Ondanks alle tegenwerking, is het een eenvoudig openbaar aanklager en een eenvoudig journalist, respectievelijk, gelukt om ze te pakken te krijgen. Waarom lukt het de briljante geesten van Q dan niet?
Epstein, Maxwell, Weinstein zijn toch allemaal opgepakt. terwijl ze daarvoor decennia lang hun gang konden gaan.
pi_195446951
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 16:27 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Epstein, Maxwell, Weinstein zijn toch allemaal opgepakt. terwijl ze daarvoor decennia lang hun gang konden gaan.
Epstein heeft zelfmoord kunnen plegen in de gevangenis en de opname apparatuur was toen net niet werkend. Zou hij een beerput over trump hebben kunnen open trekken? 8-)
pi_195447052
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 16:30 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Epstein heeft zelfmoord kunnen plegen in de gevangenis en de opname apparatuur was toen net niet werkend. Zou hij een beerput over trump hebben kunnen open trekken? 8-)
dat kan maxwell ook doen.
  maandag 5 oktober 2020 @ 17:28:52 #30
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195448388
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 16:27 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Epstein, Maxwell, Weinstein zijn toch allemaal opgepakt. terwijl ze daarvoor decennia lang hun gang konden gaan.
Dat vroeg ik niet.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  Moderator maandag 5 oktober 2020 @ 22:18:59 #31
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195455460
quote:
Dat is verassend dan want de enigen die niet de regels volgden bij dat debat waren Trump, zijn staf en zijn familie. Dus de claim zou dan zijn dat Trump zichzelf ziek gemaakt heeft?

Chris Matthews was daar inderdaad heel erg boos over maar dan wel op Trump en zijn familie. Zie hier:

https://www.washingtonpos(...)-trump-masks-debate/
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 08:37:30 #32
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_195460322
Mijn overbuurman is Q supporter, aldus een bordje voor zijn raam. Hij vroeg mij laatst ook om mee te gaan protesteren tegen 'die pedofielenbende' in Den Haag en adviseerde me PVV te stemmen als ik 'er' wat aan wilde doen...

Ik heb vriendelijk bedankt, maar dat ging er niet makkelijk in.

Ik had er nog nooit n in het echt gezien. :o O+
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 10:31:06 #33
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195461515
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 08:37 schreef SicSicSics het volgende:
Mijn overbuurman is Q supporter, aldus een bordje voor zijn raam. Hij vroeg mij laatst ook om mee te gaan protesteren tegen 'die pedofielenbende' in Den Haag en adviseerde me PVV te stemmen als ik 'er' wat aan wilde doen...

Ik heb vriendelijk bedankt, maar dat ging er niet makkelijk in.

Ik had er nog nooit n in het echt gezien. :o O+
Er wordt in het A4'tje van de PVV met geen woord gerept over het bestrijden van kindermisbruik. Je buurman zou eens om opheldering moeten vragen via nederlandweervanons@pvv.nl.

Ik mag toch hopen dat we hier geen volksgerichten krijgen waarin iedereen die te links oogt, om zeep wordt gebracht omdat de meute gewoon voelt dat het een pedofiel is.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_195462165
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 10:31 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Er wordt in het A4'tje van de PVV met geen woord gerept over het bestrijden van kindermisbruik. Je buurman zou eens om opheldering moeten vragen via nederlandweervanons@pvv.nl.

Ik mag toch hopen dat we hier geen volksgerichten krijgen waarin iedereen die te links oogt, om zeep wordt gebracht omdat de meute gewoon voelt dat het een pedofiel is.
Niet geheel toevallig heb ik hier op Fok! daar natuurlijk al meerdere users voor zien pleiten.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 11:27:11 #35
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195462335
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 11:14 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Niet geheel toevallig heb ik hier op Fok! daar natuurlijk al meerdere users voor zien pleiten.
Zo flagrant?! Niet alleen voor Jos B., maar ook voor gewone mensen met wie ze het toevallig oneens zijn?

Het is een ontwikkeling die bijna niet meer te keren valt. Als mensen echt geloven dat de overheid uit is op het bloed van hun kinderen, dan is de hele staat verdacht en alles wat ermee samenhangt.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  Moderator dinsdag 6 oktober 2020 @ 20:14:25 #36
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195471903
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 11:27 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Zo flagrant?! Niet alleen voor Jos B., maar ook voor gewone mensen met wie ze het toevallig oneens zijn?

Het is een ontwikkeling die bijna niet meer te keren valt. Als mensen echt geloven dat de overheid uit is op het bloed van hun kinderen, dan is de hele staat verdacht en alles wat ermee samenhangt.
En wat dacht jij dat de bedoeling was van het verspreiden van zulke verhalen? Grappig genoeg hoor je daar nooit iemand over in dit subforum. Maar het kan zijn dat dit subforum geinfiltreerd is door QAnon die niet toestaan dat aan hun methodes getwijfeld word ;)
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_195473280
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 20:14 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

En wat dacht jij dat de bedoeling was van het verspreiden van zulke verhalen? Grappig genoeg hoor je daar nooit iemand over in dit subforum. Maar het kan zijn dat dit subforum geinfiltreerd is door QAnon die niet toestaan dat aan hun methodes getwijfeld word ;)
Twijfelen is je goed recht.

Wie weet dat zulke verhalen wel de bedoeling hebben om een bepaalde verborgen realiteit bloot te leggen; wie weet hebben zulke verhalen de bedoeling om bepaalde mensen moedwillig in een kwaad daglicht te zetten....
De tijd zal 't hopelijk leren.
  woensdag 7 oktober 2020 @ 10:44:26 #38
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_195481931
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 10:31 schreef TitusPullo het volgende:
Er wordt in het A4'tje van de PVV met geen woord gerept over het bestrijden van kindermisbruik. Je buurman zou eens om opheldering moeten vragen via nederlandweervanons@pvv.nl.
Volgens mij was dit zijn held:
quote:
Ik mag toch hopen dat we hier geen volksgerichten krijgen waarin iedereen die te links oogt, om zeep wordt gebracht omdat de meute gewoon voelt dat het een pedofiel is.
Soms lijkt het best die kant op te gaan, zeker in bepaalde kringen. Maar gelukkig is dat een kleine minderheid.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  woensdag 7 oktober 2020 @ 11:08:26 #39
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195482239
quote:
6s.gif Op woensdag 7 oktober 2020 10:44 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Volgens mij was dit zijn held:
[..]

Soms lijkt het best die kant op te gaan, zeker in bepaalde kringen. Maar gelukkig is dat een kleine minderheid.
Leenders. Minder erg dan Tonino, maar evenmin erg geschikt om de gewone burger vertrouwen in te boezemen.

Dit zegt nog niets over de rest van de overheid.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  woensdag 7 oktober 2020 @ 11:12:30 #40
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_195482283
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2020 11:08 schreef TitusPullo het volgende:
Leenders. Minder erg dan Tonino, maar evenmin erg geschikt om de gewone burger vertrouwen in te boezemen.

Dit zegt nog niets over de rest van de overheid.
Dat klopt, maar voor hem was het bewijs dat zijn advocaat en de rechter die over zijn zaak moet beslissen (noem verder geen achtergronden) onder n hoedje spelen en dat het zinloos is om te procederen.

Het is eigenlijk gewoon onmacht en wanhoop. Helaas.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  zondag 18 oktober 2020 @ 01:14:46 #42
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_195705495
Kwade machten he !...
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_195805626
#GoBankrupt4Ukraine
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 13:59:24 #44
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195805767
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:50 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]
De mensen waren best wel in shock daarna omdat ze dat natuurlijk geloofden . Polls die zeggen dat Joe biden voor staat neem ik dan ook niet serieus .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:19:29 #45
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195806220
Wat betreft de volksstem is die voorspelling gewoon uitgekomen.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 14:24:27 #46
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195806367
Maar je moet sowieso niet vertrouwen op opiniepeilingen. Het kiesstelsel in de Verenigde Staten is daarvoor te chaotisch:


https://www.brookings.edu(...)ge-majority-in-2020/
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_195806442
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 14:19 schreef TitusPullo het volgende:
Wat betreft de volksstem is die voorspelling gewoon uitgekomen.
Complotmensen/conservatiefjes/Republikeinen: Jaa, maar zo is het systeem nu eenmaal, dus we hebben gewonnen!!

Ook Complotmensen/conservatiefjes/Republikeinen: GVD ZE MOETEN NAAR DE STEM VAN HET VOLK LUISTEREN!!1
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_195806798
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 13:59 schreef Summers het volgende:

[..]

De mensen waren best wel in shock daarna omdat ze dat natuurlijk geloofden . Polls die zeggen dat Joe biden voor staat neem ik dan ook niet serieus .
Omdat jij het je niet kan voorstellen?
pi_195807305
ja laten we dezelfde polls vertrouwen die er 4 jaar geleden volledig naast zaten.
#GoBankrupt4Ukraine
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:20:49 #50
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195807493
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 oktober 2020 15:11 schreef QAnonn het volgende:
ja laten we dezelfde polls vertrouwen die er 4 jaar geleden volledig naast zaten.
Dat gaan we dus niet doen plus bij joe bidens rally's zijn er maar 8 mensen ofzo .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 23 oktober 2020 @ 15:22:06 #51
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195807526
Er staat n voorspelling. Wat er voorspeld wordt, weten we niet. Er is een kans van 1 op 2 dat het om de volksstem gaat, en daarin heeft Clinton Trump vierkant verslagen.

Maar blijf vooral afgeven op "de polls", zonder zelfs maar na te gaan of de meetmethoden sindsdien zijn verfijnd.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_195821206
Toch wel grappig, vind ik, dat dit BNW-verhaal over Qanon, dat ik in 2018 begon hier op FOK!, nu iig bijna dagelijks aandacht krijgt in de main stream media. En een aantal analyses dat in deze reeks aan bod is gekomen, is ook inmiddels gemeengoed.
I´m back.
pi_195876676
  dinsdag 27 oktober 2020 @ 00:34:44 #54
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195876692
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195918473
Generaal die zegt dat er een Q-group is die de president helpt:

"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_195919155
twitter

"CNN sucks!"

The great awakening
pi_195919195
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:28 schreef weetjewel5 het volgende:
[ twitter ]
"CNN sucks!"

The great awakening
Trump superspreader events!! _O_ _O_
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_195919264
quote:
10s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:31 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Trump superspreader events!! _O_ _O_
Gelukkig is het vergelijkbaar met een zware griep en de griep weerhoud ons er ook niet van om samen te komen (als de griep niet vermist is). Game on.
pi_195919283
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:35 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Gelukkig is het vergelijkbaar met een zware griep en de griep weerhoud ons er ook niet van om samen te komen (als de griep niet vermist is). Game on.
hEt Is MaAr EeN gRiEpJe _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  donderdag 29 oktober 2020 @ 09:37:44 #60
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195919288
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:35 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Gelukkig is het vergelijkbaar met een zware griep en de griep weerhoud ons er ook niet van om samen te komen (als de griep niet vermist is). Game on.
En als je lekker in de kou van Omaha een griepje oploopt, ben je meteen immuun voor corona.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_195919486
quote:
10s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:37 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

hEt Is MaAr EeN gRiEpJe _O-
https://www.hartvannederl(...)p-persmoment-corona/

huisartsen zeggen t. maar ja de dierenartsen zullen t wel beter weten!
  donderdag 29 oktober 2020 @ 09:55:34 #62
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195919568
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 09:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

https://www.hartvannederl(...)p-persmoment-corona/

huisartsen zeggen t. maar ja de dierenartsen zullen t wel beter weten!
En de mensen die op zwarte lijsten staan zijn eigenlijk the good guys en spreken de waarheid in deze omgekeerde wereld :Y
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195950431
Kijk deze video voor een diepe analyses over de actualiteiten met betrekking tot Trump en andere onderwerpen.

  Beste debater 2022 vrijdag 30 oktober 2020 @ 19:12:54 #64
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_195950589
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 19:02 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Kijk deze video voor een diepe analyses over de actualiteiten met betrekking tot Trump en andere onderwerpen.

Geweldig, Ali... nog meer antikatholieke agitprop.

Vertel er even bij dat het een propagandastukje is waarin wat complotdenkers met 'den Bijbel in den hand' proberen aan te geven dat alles, ook Trump, uiteindelijk het werk is van de antichrist de Paus.

Deze powerpoint-goeroe besluit uiteraard nog een keer Openbaring te verkrachten.

Voor de genteresseerden: spring naar minuut 55; van daar af gaat deze thuislezende 'profeet' ons vertellen hoe de Paus ons komt onderwerpen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_196019394
Dit boek kan wel dicht, geloof ik. Nog een uurtje en dan openen de eerste stembureaus.
I´m back.
pi_196019493
Misschien is Biden wel Q....
pi_196019519
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 12:54 schreef weetjewel5 het volgende:
Misschien is Biden wel Q....
Lol, plottwist.
I´m back.
  dinsdag 3 november 2020 @ 13:26:35 #70
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196020092
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 12:47 schreef Ryan3 het volgende:
Dit boek kan wel dicht, geloof ik. Nog een uurtje en dan openen de eerste stembureaus.
Poll: wie gaat winnen?
Trump
Biden
anders..
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_196021991
Exit admin van Q board 8kun

twitter
I´m back.
pi_196024213
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 13:26 schreef theguyver het volgende:

[..]

Poll: wie gaat winnen?
Trump
Biden
anders..
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Ik zou het leuk vinden dat wie er dan ook wint, hij de andere aanbiedt om samen president te worden.
Dus dat ze met zijn tween president worden.
Ga eens na wat voor een signaal dat af zal geven aan de ruziemakende gepolariseerde staat van de bevolking, althans de mensen die meegaan in de kampenstrijd.
pi_196024309
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 16:38 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Ik zou het leuk vinden dat wie er dan ook wint, hij de andere aanbiedt om samen president te worden.
Dus dat ze met zijn tween president worden.
Ga eens na wat voor een signaal dat af zal geven aan de ruziemakende gepolariseerde staat van de bevolking, althans de mensen die meegaan in de kampenstrijd.
En toen werd je wakker ;)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 3 november 2020 @ 17:12:47 #74
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196025002
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 november 2020 16:41 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

En toen werd je wakker ;)
Ik hoop nog steeds stiekem dat Kanye West president word..
Bedoel.. kan het evt nog erger??
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_196026638
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 17:12 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik hoop nog steeds stiekem dat Kanye West president word..
Bedoel.. kan het evt nog erger??
Biden die wint, weg wordt gewerkt, Harris president en AOC VP..

Brrrr :P
pi_196047671
Q is dus afgelopen? of trust the plan?
  woensdag 4 november 2020 @ 11:54:45 #77
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196048022
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 11:40 schreef weetjewel5 het volgende:
Q is dus afgelopen? of trust the plan?
Trust the plan toch ;)
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196048072
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2020 16:38 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Ik zou het leuk vinden dat wie er dan ook wint, hij de andere aanbiedt om samen president te worden.
Dus dat ze met zijn tween president worden.
Ga eens na wat voor een signaal dat af zal geven aan de ruziemakende gepolariseerde staat van de bevolking, althans de mensen die meegaan in de kampenstrijd.
Zou het leuk vinden als ze allebei ontslag namen, want geen van beiden gaat zindelijk 2024 in.
pi_196051345
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 11:54 schreef Summers het volgende:

[..]

Trust the plan toch ;)
Yep heel de wereld kijkt naar amerika en de enige mogelijkheid voor de democrats om te winnen is om fraude te plegen en trump zal dat moeten bewijzen aan het volk om ze te ontmaskeren en om het volk weer united te krijgen.
Het is net een film en je zit in de laatste fase net voor het einde.
pi_196052745
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 14:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Yep heel de wereld kijkt naar amerika en de enige mogelijkheid voor de democrats om te winnen is om fraude te plegen en trump zal dat moeten bewijzen aan het volk om ze te ontmaskeren en om het volk weer united te krijgen.
Het is net een film en je zit in de laatste fase net voor het einde.
Hoe krijg je het uit je strot? :D
pi_196053385
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 15:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe krijg je het uit je strot? :D
Je wil me niet vertellen dat jij het niet wel heel toevallig vind dat er in 1 keer na een pauze te hebben zoveel votes bij biden komen in precies die staten die als laatste de mail votes tellen?
Of dat biden zelf in publiek zich versprak over de grote fraude ergens vorige week.

Je gelooft toch zelf niet in de onmogelijkheid van wat er gebeurt?
Zelf al zou het meerendeel voor biden zijn in een normaal proces dan is het onmogelijk en wel heel toevallig en nog erger dat het vantevoren al kenbaar was aan beide zijden.
Trump wist het en zegt het vantevoren en sanders waarschuwde precies over wat er zou gebeuren, en dat terwijl de polls extreem fout zaten

jaja logisch.
Maar goed het spel is op de wagen , en de einddatum is op de dag dat trump weg moet of nog 4 jaar kan blijven.
  woensdag 4 november 2020 @ 16:13:57 #82
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196053647
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:03 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je wil me niet vertellen dat jij het niet wel heel toevallig vind dat er in 1 keer na een pauze te hebben zoveel votes bij biden komen in precies die staten die als laatste de mail votes tellen?
Of dat biden zelf in publiek zich versprak over de grote fraude ergens vorige week.

Je gelooft toch zelf niet in de onmogelijkheid van wat er gebeurt?
Zelf al zou het meerendeel voor biden zijn in een normaal proces dan is het onmogelijk en wel heel toevallig en nog erger dat het vantevoren al kenbaar was aan beide zijden.
Trump wist het en zegt het vantevoren en sanders waarschuwde precies over wat er zou gebeuren, en dat terwijl de polls extreem fout zaten

jaja logisch.
Maar goed het spel is op de wagen , en de einddatum is op de dag dat trump weg moet of nog 4 jaar kan blijven.
Er was al heel lang bekend dat de post veel meer blauwe stemmen zou bevatten, dus wat is het probleem precies?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_196053735
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:13 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Er was al heel lang bekend dat de post veel meer blauwe stemmen zou bevatten, dus wat is het probleem precies?
Het gaat niet om veel meer maar om extreem veel meer.
Kijk naar de cijfers er zitten gewoon onmogelijke zaken tussen.
  woensdag 4 november 2020 @ 16:18:35 #84
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196053747
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:18 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het gaat niet om veel meer maar om extreem veel meer.
Kijk naar de cijfers er zitten gewoon onmogelijke zaken tussen.
Dus wat is precies het probleem?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_196053752
Ik volg die hele QAnon niet. Maar vind het wel opmerkelijk dat sociale media zoals Twitter zich geroepen voelt. Om 90 accounts over QAnon te censureren. Hm..

[ Bericht 1% gewijzigd door CopyOK op 04-11-2020 16:24:19 ]
pi_196053867
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 14:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Yep heel de wereld kijkt naar amerika en de enige mogelijkheid voor de democrats om te winnen is om fraude te plegen en trump zal dat moeten bewijzen aan het volk om ze te ontmaskeren en om het volk weer united te krijgen.
Het is net een film en je zit in de laatste fase net voor het einde.
Die linkse mongolen proberen al 4 jaar de meest walgelijke trucs uit om Trump af te zetten middels leugens. Fraude zie ik ze ook nog wel schaamteloos proberen.
pi_196053931
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:18 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het gaat niet om veel meer maar om extreem veel meer.
Kijk naar de cijfers er zitten gewoon onmogelijke zaken tussen.
Ik zie niet in wat er nou helemaal zo onmogelijk is.
pi_196054058
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:26 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik zie niet in wat er nou helemaal zo onmogelijk is.
Niet ?
dan zou ik nog maar even goed kijken naar de grafieken en uitslagen e.d.
er zit genoeg tussen wat onmogelijk is.
pi_196054100
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:32 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Niet ?
dan zou ik nog maar even goed kijken naar de grafieken en uitslagen e.d.
er zit genoeg tussen wat onmogelijk is.
Wat precies, en waarom zou dat niet kunnen?

"er zit genoeg tussen" is niet bepaald overtuigend. Klinkt nu een beetje als de typische Trump fanboy praat wanneer z'n rammelaar is afgepakt.
pi_196054686
Ze zijn bang dat in Democraten-staten ze de mail-in votes voor de republikeinen weggooien. En er waren berichten dat huishoudens zomaar meerdere stembiljetten kregen. Voor mensen die niet op het adres wonen. Zorgelijk.
pi_196054971
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:54 schreef CopyOK het volgende:
Ze zijn bang dat in Democraten-staten ze de mail-in votes voor de republikeinen weggooien. En er waren berichten dat huishoudens zomaar meerdere stembiljetten kregen. Voor mensen die niet op het adres wonen. Zorgelijk.
Er is iig veel aan de hand met vrij duidelijke aanwijzingen door data .
toevallig de staten die de mail stemmen tellen na de persoonlijke stemmen die stoppen allemaal rornd dezelfde tijd , en op donderslag bij heldere hemel krijgt biden zon hoog percentage stemmen om daar bovenuit te komen
En biden had al aangegeven dat ze de grooste stemfraude organisatie hadden en ook dat hij de mensen hun stem niet nodig had.

Hmm toevallig

Nou ben ik nog aan het checken hoe dat zit met meer votes dan geregistreerde voters , maar het ziet er allemaal heel erg vreemd uit.

Maar goed dit was al een beetje voorspeld dus neem aan dat de waarheid redelijk snel boven tafel komt.
Niets is beter dan de mensen op heterdaad betrappen en dan de rechtsgang volgen.
En de media die probeert alles intussen weg te drukken.

Het zijn interresante tijden iig
  woensdag 4 november 2020 @ 17:11:57 #92
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196055146
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 17:05 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Er is iig veel aan de hand met vrij duidelijke aanwijzingen door data .
toevallig de staten die de mail stemmen tellen na de persoonlijke stemmen die stoppen allemaal rornd dezelfde tijd , en op donderslag bij heldere hemel krijgt biden zon hoog percentage stemmen om daar bovenuit te komen
En biden had al aangegeven dat ze de grooste stemfraude organisatie hadden en ook dat hij de mensen hun stem niet nodig had.

Hmm toevallig

Nou ben ik nog aan het checken hoe dat zit met meer votes dan geregistreerde voters , maar het ziet er allemaal heel erg vreemd uit.

Maar goed dit was al een beetje voorspeld dus neem aan dat de waarheid redelijk snel boven tafel komt.
Niets is beter dan de mensen op heterdaad betrappen en dan de rechtsgang volgen.
En de media die probeert alles intussen weg te drukken.

Het zijn interresante tijden iig
Op heterdaad betrapt? :? Tot nu toe zijn het wat vage onderbuik gevoelens.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 4 november 2020 @ 17:43:53 #93
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196055852
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 14:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Yep heel de wereld kijkt naar amerika en de enige mogelijkheid voor de democrats om te winnen is om fraude te plegen en trump zal dat moeten bewijzen aan het volk om ze te ontmaskeren en om het volk weer united te krijgen.
Het is net een film en je zit in de laatste fase net voor het einde.
Mooi dat Biden zijn misdaden altijd publiekelijk toegeeft en op film :Y
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196056254
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 17:05 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Er is iig veel aan de hand met vrij duidelijke aanwijzingen door data .
toevallig de staten die de mail stemmen tellen na de persoonlijke stemmen die stoppen allemaal rornd dezelfde tijd , en op donderslag bij heldere hemel krijgt biden zon hoog percentage stemmen om daar bovenuit te komen
En biden had al aangegeven dat ze de grooste stemfraude organisatie hadden en ook dat hij de mensen hun stem niet nodig had.

Hmm toevallig

Nou ben ik nog aan het checken hoe dat zit met meer votes dan geregistreerde voters , maar het ziet er allemaal heel erg vreemd uit.

Maar goed dit was al een beetje voorspeld dus neem aan dat de waarheid redelijk snel boven tafel komt.
Niets is beter dan de mensen op heterdaad betrappen en dan de rechtsgang volgen.
En de media die probeert alles intussen weg te drukken.

Het zijn interresante tijden iig
Op heterdaad betrapt. :')

Je lult maar wat joh, "wel toevallig dit", "wel toevallig dat". Het feit dat jij dingen toevallig of verdacht vindt, betekent nog niet dat de verkiezingen niet eerlijk verlopen. En Trump als sore loser dat e is ziet de bui al hangen en schreeuwt bij voorbaat "ze stelen de verkiezingen".

Echt, wat een shitshow. Twee bejaarden idioten waaruit je kan kiezen. 8)7
pi_196067859
Qanons geven het nog niet op hoor. Draadje:

twitter
I´m back.
  donderdag 5 november 2020 @ 10:23:59 #96
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196067954
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 16:23 schreef CopyOK het volgende:

[..]

Die linkse mongolen proberen al 4 jaar de meest walgelijke trucs uit om Trump af te zetten middels leugens. Fraude zie ik ze ook nog wel schaamteloos proberen.
ehm... probeerde hij niet jaren lang aan te tonen dat Obama geboren was in Kenya.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_196067973
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:23 schreef theguyver het volgende:

[..]

ehm... probeerde hij niet jaren lang aan te tonen dat Obama geboren was in Kenya.
is dat niet zo dan?
pi_196067977
quote:
0s.gif Op woensdag 4 november 2020 17:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Mooi dat Biden zijn misdaden altijd publiekelijk toegeeft en op film :Y
Ligt er al een aanklacht ondertussen?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196067985
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:25 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

is dat niet zo dan?
:')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196068009
https://twitter.com/ObamaMalik

zn broer heeft er wel eens wat over gezegd, kan het niet gelijk vinden nu.
  donderdag 5 november 2020 @ 10:30:59 #101
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196068084
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:25 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

is dat niet zo dan?
Was Obama afgezet?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 5 november 2020 @ 10:32:34 #102
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196068114
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:26 schreef weetjewel5 het volgende:
https://twitter.com/ObamaMalik

zn broer heeft er wel eens wat over gezegd, kan het niet gelijk vinden nu.
Ik zei net dat Trump een pannenkoek is...
Maar is Trump nu ook een pannenkoek?

tijd voor DNA test :)
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_196068179
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:30 schreef theguyver het volgende:

[..]

Was Obama afgezet?
nee. misschien dat zn presidentschap in de toekomst ongeldig wordt verklaard.
pi_196068186
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:32 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik zei net dat Trump een pannenkoek is...
Maar is Trump nu ook een pannenkoek?

tijd voor DNA test :)
Malik is een Trumpfan geen obamafan :D
pi_196068189
quote:
10s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:25 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Ligt er al een aanklacht ondertussen?
Ja, hoax, hij sprak wel over hun 'voter fraud organization', maar bedoelde niet dat ze een organisatie hadden opgezet om fraude te plegen, maar omdat dit en bijv. voter suppression te bestrijden. Missing context.

twitter


https://eu.usatoday.com/s(...)tections/6061563002/

quote:
Our ruling: Missing context
Joe Biden did say he had created a "voter fraud organization," however, the full interview shows the claim was a misstatement. Biden was referring to his campaign and the Democratic Party's election protection efforts to combat voter suppression. We rate this claim MISSING CONTEXT because our research shows the claim is not as it seems.
In onderstaande links meer fact checks mbt Wisconsin:
https://www.politifact.co(...)in-election-misinfo/

Mooie is natuurlijk dat lijstje dat Qanons Tweeten waaruit duidelijk wordt dat er meer stemmers waren dan geregistreerde-stemmers. Ik zal kijken of ik die kan vinden. Ja, klopt, want Wisconsin behoort tot de 19 staten waarin same-day voting en registration mogelijk is.

[ Bericht 2% gewijzigd door Ryan3 op 05-11-2020 10:48:57 ]
I´m back.
  donderdag 5 november 2020 @ 10:40:34 #106
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196068237
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:36 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

nee. misschien dat zn presidentschap in de toekomst ongeldig wordt verklaard.
Ok dus ze zijn nu al 15 jaar bezig +- en ze hebben nog niks wat aangetoond kan worden in een rechtszaak.

Oh en dat maakt nu nog wat uit hij is toch al president geweest..
Ik denk niet dat Obama daar nu nog om wakker ligt..
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 5 november 2020 @ 10:41:28 #107
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_196068251
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:36 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Malik is een Trumpfan geen obamafan :D
En wat heeft dat te maken met een dan test om te kijken of Trump niet in echt een pannenkoek is?
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_196068325
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2020 10:41 schreef theguyver het volgende:

[..]

En wat heeft dat te maken met een dan test om te kijken of Trump niet in echt een pannenkoek is?
nix. waarom dan jouw reactie op mijn bericht?
pi_196146841
Ten Days Of Darkness

Verrassing. De Qanons geven zich nog niet gewonnen.

quote:
Ten Days Of Darkness. Tien dagen duisternis. Het was niet wat we dachten, mensen. Het was niet tien dagen van media-black-out, of tien dagen van social media-black-out. Tien dagen duisternis, een periode waarin Q stil werd, de president de verkiezingen verloor en het lijkt erop dat we op weg zijn naar een socialistische regering. De DOJ mag zich volgens de grondwet pas bemoeien met de verkiezingen vanaf… komtie… tien dagen na de verkiezingsdag. Tien dagen. De verkiezingen waren op 3 november. Volgens de wet moeten ze wachten tot de 14e om zich erin te mengen. Het betekent niet dat ze geen arrestaties kunnen verrichten. Ze kunnen enkele kleine spelers arresteren die bij het complot betrokken waren.

Ik heb gisteravond van een betrouwbare bron gehoord dat een paar van deze arrestaties ergens volgende week zullen plaatsvinden. Maar na tien dagen kan Barr iedereen arresteren, van de stagiair in de Biden-club tot Biden zelf! Q zei dat de eerste grote arrestatie je zal choqueren. Ik kan niets nog schokkender zien dan dat de “verkozen president” van de Verenigde Staten wordt gearresteerd wegens verraad, stemfraude en misdaden tegen de menselijkheid. Dus leun lekker achterover, pak je popcorn en kijk naar de film. De patriotten hebben de touwtjes in handen. We zitten midden in de storm!
Doel was juist om Trump ondanks het hoge stemmenaantal te laten verliezen, zodat fraude kon worden aangetoond. Fraude o.m. door een computerprogramma van een bedrijf waarvan de echtgenoot van senator Diana Feinstein 60% eigenaar is. AG Bill Barr mag zich 10 dagen lang niet bemoeien met de verkiezingen daarna wel (vandaar 10 days of darkness), dus op 14 november zal een heel hoge jongen van de Democraten worden gearresteerd wegens verraad. Wrs Biden zelf dus. Nog 5 dagen dus. We zullen zien.

8)7 .

Zie ook:

twitter


[ Bericht 2% gewijzigd door Ryan3 op 09-11-2020 13:59:19 ]
I´m back.
pi_196147394
Draad met ontluisterende voorbeelden over hoe Qanon de afgelopen 3 jaar veel schade heeft aangericht bij gelovers en hun familie:

twitter
I´m back.
pi_196151408
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 10:28 schreef Ryan3 het volgende:
Draad met ontluisterende voorbeelden over hoe Qanon de afgelopen 3 jaar veel schade heeft aangericht bij gelovers en hun familie:

[ twitter ]
En uiteraard zijn juist dat de schapen die simpelweg alles geloven.

Enkele hier zitten er ook al zo diep in. Triest, verscheurend en bizar.
pi_196151513
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:20 schreef illusions het volgende:

[..]

En uiteraard zijn juist dat de schapen die simpelweg alles geloven.

Enkele hier zitten er ook al zo diep in. Triest, verscheurend en bizar.
En veelal wat labiele figuren zitten er ook in.
I´m back.
pi_196151540
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:26 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

En veelal wat labiele figuren zitten er ook in.
Ik heb nooit echt een emotioneel stabiel en intelligent persoon gezien die hierin meegaat, eerlijk gezegd.
pi_196151566
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:20 schreef illusions het volgende:

[..]

En uiteraard zijn juist dat de schapen die simpelweg alles geloven.

Enkele hier zitten er ook al zo diep in. Triest, verscheurend en bizar.
Best grappig dat er altijd om een bron gevraagd wordt, maar als het binnen jouw wereldbeeld past ineens als zoete koek geslikt wordt. Tuurlijk zullen er gekken tussen zitten, maar daar heb je de Q niet voor nodig.

Ps ik ben geen Q volger.
pi_196151596
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:28 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Best grappig dat er altijd om een bron gevraagd wordt, maar als het binnen jouw wereldbeeld past ineens als zoete koek geslikt wordt. Tuurlijk zullen er gekken tussen zitten, maar daar heb je de Q niet voor nodig.

Ps ik ben geen Q volger.
Wat bedoel je precies, de bron staat boven elke reactie?

QAnon heb je er inderdaad niet voor nodig, maar hierdoor komen ze aan de oppervlakte.
pi_196151609
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat bedoel je precies, de bron staat boven elke reactie?
Een post op reddit noem ik nou niet bepaald bronwaardig of wel?
pi_196151668
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:30 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Een post op reddit noem ik nou niet bepaald bronwaardig of wel?
Honderden verhalen van accounts van echte mensen die hun ervaringen delen. Wat voor bron wil je verder nog meer voor het delen van een ervaring die men deelt, audioclipjes van betreffende familielid die Q-gekkie is geworden? :')

Bijzonder weer dit.

Bronmateriaal voor verkiezingsfraude vergelijken met zoiets. _O-
pi_196151714
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Honderden verhalen van accounts van echte mensen die hun ervaringen delen. Wat voor bron wil je verder nog meer voor het delen van een ervaring die men deelt, audioclipjes van betreffende familielid die Q-gekkie is geworden? :')

Bijzonder weer dit.

Bronmateriaal voor verkiezingsfraude vergelijken met zoiets. _O-
Is het zo simpel om je te overtuigen van iets? Gewoon even een paar accounts aanmaken en een fake verhaal verzinnen? Goed om te weten voor de volgende keer als je om een bron vraagt. Gewoon verwijzen naar een paar reddit posts zou dus voldoende moeten zijn.
pi_196151782
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:35 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Is het zo simpel om je te overtuigen van iets? Gewoon even een paar accounts aanmaken en een fake verhaal verzinnen? Goed om te weten voor de volgende keer als je om een bron vraagt. Gewoon verwijzen naar een paar reddit posts zou dus voldoende moeten zijn.
:D

Je begrijpt dat het hier simpelweg om ervaringen gaat waar een hoop zich in kunnen vinden, en niet om grove beschuldigingen zoals verkiezingsfraude waar daadwerkelijk bewijs voor moet zijn om hierop te handelen?

Wow, je vermogen tot relativeren is echt stuitend.
pi_196151814
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:39 schreef illusions het volgende:

[..]

:D

Je begrijpt dat het hier simpelweg om ervaringen gaat waar een hoop zich in kunnen vinden, en niet om grove beschuldigingen zoals verkiezingsfraude waar daadwerkelijk bewijs voor moet zijn om hierop te handelen?

Wow, je vermogen tot relativeren is echt stuitend.
Nee ik wordt een beetje misselijk van het zogenaamd kritisch zijn als het niet binnen jouw straatje past. Ik zie reddit posts nou niet echt als betrouwbaar.
pi_196151832
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:40 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Nee ik wordt een beetje misselijk van het zogenaamd kritisch zijn als het niet binnen jouw straatje past. Ik zie reddit posts nou niet echt als betrouwbaar.
Jij vermoedt een complot van mensen die tegen Q zijn?
I´m back.
pi_196151842
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:40 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Nee ik wordt een beetje misselijk van het zogenaamd kritisch zijn als het niet binnen jouw straatje past. Ik zie reddit posts nou niet echt als betrouwbaar.
Het zou ook niet betrouwbaar zijn als iemand zonder bewijs op Reddit postte dat er grootschalige fraude heeft plaatsgevonden.

Nogmaals, je vermogen tot relativeren laat te wensen over.
pi_196151858
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:41 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Jij vermoedt een complot van mensen die tegen Q zijn?
Nee, dit gaat puur om het kritisch denkvermogen van sommige users hier.
pi_196151878
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Het zou ook niet betrouwbaar zijn als iemand zonder bewijs op Reddit postte dat er grootschalige fraude heeft plaatsgevonden.

Nogmaals, je vermogen tot relativeren laat te wensen over.
Jij betrekt het stemfraude hierin. Het enige wat ik zeg is dat jij overal kritisch op bent, behalve als het binnen jouw wereldbeeld past, dan ben je ineens niet kritisch meer.
pi_196151910
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:43 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Jij betrekt het stemfraude hierin. Het enige wat ik zeg is dat jij overal kritisch op bent, behalve als het binnen jouw wereldbeeld past, dan ben je ineens niet kritisch meer.
Tuurlijk, want jij weet welke stappen ik heb doornomen om mijn mening te vormen? :')

Welk bewijs voor deze beweringen van mensen die over QAnon-gekkies praten zou je precies willen zien?
pi_196151966
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Tuurlijk, want jij weet welke stappen ik heb doornomen om mijn mening te vormen? :')

Welk bewijs voor deze beweringen van mensen die over QAnon-gekkies praten zou je precies willen zien?
Reddit is nou niet echt betrouwbaar. Iedereen kan daar iets plaatsen. Wat jij normaal gesproken doet met dit soort dingen is iemand voor gek verklaren of vragen om een bron, maar nu het anti Q is, dan slik je het als zoete koek. Geeft verder niet, maar dan hou ik daar voor de volgende keer ook rekening mee.
pi_196152011
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:48 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Reddit is nou niet echt betrouwbaar. Iedereen kan daar iets plaatsen. Wat jij normaal gesproken doet met dit soort dingen is iemand voor gek verklaren of vragen om een bron, maar nu het anti Q is, dan slik je het als zoete koek. Geeft verder niet, maar dan hou ik daar voor de volgende keer ook rekening mee.
Zoete koek. :') Volgens mij heb ik niet meer dan aangegeven mij te identificeren met de verhalen. Het boeit mij niet of het echt is of niet, want het zijn geen feiten waar ik of de politiek mij op baseer, het zijn ervaringen zoals ik die ook zou kunnen opschrijven, en ze komen verdacht bekend voor. Daarnaast worden ze geschreven door "matured accounts", mensen die al jaren op Reddit posten in verschillende topics en bewijsbaar geen bots zijn of een politieke alliantie hebben.

Nogmaals, wat voor bewijs zou je voor dergelijke ervaringen verwachten? Wil je de telefoonnummers van de familieleden? Wil je een eventueel bewijs van opname bij de psychiater zien? Wat zoek je precies?
pi_196152016
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:42 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Nee, dit gaat puur om het kritisch denkvermogen van sommige users hier.
Ik denk dat die verhalen over verscheurde families en relaties door dit Q-fenomeen wel waar zijn. Waarom zou iemand daarover liegen? Ik heb er een tijdje geleden ook een yt filmpje over gezien. Ja, of je moet denken dat dit dus idd allemaal verzonnen is om Q zwart te maken. Staat zelfs een verhaal bij van iemands tante die zelfmoord heeft gepleegd, dacht na de verkiezingen dat de cabal haar en haar kinderen zou ophalen en vermoorden. Nou gaat dat op zich wel heel erg ver. Die zou je kunnen fact checken idd.
I´m back.
pi_196152077
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:51 schreef illusions het volgende:

[..]

Zoete koek. :') Volgens mij heb ik niet meer dan aangegeven mij te identificeren met de verhalen. Het boeit mij niet of het echt is of niet, want het zijn geen feiten waar ik of de politiek mij op baseer, het zijn ervaringen zoals ik die ook zou kunnen opschrijven, en ze komen verdacht bekend voor.

Nogmaals, wat voor bewijs zou je voor dergelijke ervaringen verwachten? Wil je de telefoonnummers van de familieleden? Wil je een eventueel bewijs van opname bij de psychiater zien? Wat zoek je precies?
Nogmaals... Wij moeten altijd verwijzen naar MSM outlets of wetenschappelijke bewijzen en worden dit soort dingen weggezet als zijnde troep, maar als het binnen jouw plaatje past, dan is er niks aan de hand. Tis goed met je.
pi_196152109
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik denk dat die verhalen over verscheurde families en relaties door dit Q-fenomeen wel waar zijn. Waarom zou iemand daarover liegen? Ik heb er een tijdje geleden ook een yt filmpje over gezien. Ja, of je moet denken dat dit dus idd allemaal verzonnen is om Q zwart te maken. Staat zelfs een verhaal bij van iemands tante die zelfmoord heeft gepleegd, dacht na de verkiezingen dat de cabal haar en haar kinderen zou ophalen en vermoorden. Nou gaat dat op zich wel heel erg ver. Die zou je kunnen fact checken idd.
Het zou waar kunnen zijn. Ik heb me er verder niet in verdiept, maar als hier users zijn die constant om bron/wetenschappelijk bewijzen vragen voor elke scheet dat hier gepost wordt, dan verwacht ik dat ze ook kritisch zijn naar de dingen die in hun wereldbeeld passen. Zoals het anti Q movement.
pi_196152182
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:59 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Het zou waar kunnen zijn. Ik heb me er verder niet in verdiept, maar als hier users zijn die constant om bron/wetenschappelijk bewijzen vragen voor elke scheet dat hier gepost wordt, dan verwacht ik dat ze ook kritisch zijn naar de dingen die in hun wereldbeeld passen. Zoals het anti Q movement.
Ik heb op andere fora precies ditzelfde meegemaakt. Dan postte ik wetenschappelijk bewijs of verwijzingen naar notabene de mainstream media. En dan gapen ze en gaan ze door met dat oude riedeltje. Verspilde moeite toch?
pi_196152191
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:56 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Nogmaals... Wij moeten altijd verwijzen naar MSM outlets of wetenschappelijke bewijzen en worden dit soort dingen weggezet als zijnde troep, maar als het binnen jouw plaatje past, dan is er niks aan de hand. Tis goed met je.
Aha, je geeft totaal geen antwoord maar herhaalt simpelweg je mantra, terwijl het je toch duidelijk uitgelegd wordt.

Kennelijk snap je het niet zo goed.
pi_196152201
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Aha, je geeft totaal geen antwoord maar herhaalt simpelweg je mantra, terwijl het je toch duidelijk uitgelegd wordt.

Kennelijk snap je het niet zo goed.
Ik zal de volgende keer verwijzen naar reddit posts om mijn punt te maken.
pi_196152219
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:07 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Ik zal de volgende keer verwijzen naar reddit posts om mijn punt te maken.
:')
pi_196152272
quote:
1s.gif Op maandag 9 november 2020 15:05 schreef CopyOK het volgende:

[..]

Ik heb op andere fora precies ditzelfde meegemaakt. Dan postte ik wetenschappelijk bewijs of verwijzingen naar notabene de mainstream media. En dan gapen ze en gaan ze door met dat oude riedeltje. Verspilde moeite toch?
Wereldbeeld van mensen pas je niet zomaar aan. Zelfs niet als je met overduidelijke bewijzen komt. Als Trump straks toch wint, doordat aantoonbaar fraude is gepleegd, dan zal een grote groep dat nog steeds niet accepteren.
pi_196152297
Als straks Biden gewoon president wordt, denk ik dat nog veel meer mensen dat niet accepteren, zelfs als wordt bewezen dat er geen fraude is gepleegd.
pi_196152306
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:15 schreef illusions het volgende:
Als straks Biden gewoon president wordt, denk ik dat nog veel meer mensen dat niet accepteren, zelfs als wordt bewezen dat er geen fraude is gepleegd.
Dat denk ik ook.
pi_196152348
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:16 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Dat denk ik ook.
Dat geeft al duidelijk aan dat mensen niet voor democratie zijn, maar gewoon voor Trump.

Persoonlijk ben ik van mening dat een dictator met goede bedoelingen beter voor een land is dan democratie, de meesten zijn namelijk te dom om te poepen. Ghadaffi was een prima voorbeeld van hoe een land naar de tyfus kan gaan nadat zo iemand weg is. Ik denk echter dat Trump zo'n achterlijk klein kind is, dat alles beter is als dat figuur.
  Moderator maandag 9 november 2020 @ 15:22:25 #139
54278 crew  Tijger_m
42
pi_196152412
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:15 schreef illusions het volgende:
Als straks Biden gewoon president wordt, denk ik dat nog veel meer mensen dat niet accepteren, zelfs als wordt bewezen dat er geen fraude is gepleegd.
Dat maakt niet zo gek veel uit, dat was bij Obama ook het geval, Biden blijft gewoon de President en zijn besluiten blijven rechtskrachtig of je dat nu accepteert of niet.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_196152456
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:22 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Dat maakt niet zo gek veel uit, dat was bij Obama ook het geval, Biden blijft gewoon de President en zijn besluiten blijven rechtskrachtig of je dat nu accepteert of niet.
Dat weet ik, het was ook meer een reactie op iemand die zegt dat veel mensen het niet gaan accepteren als Trump straks president wordt. Alsof dat iets raars is.

Gaat gelukkig nooit gebeuren natuurlijk.
  Moderator maandag 9 november 2020 @ 15:26:02 #141
54278 crew  Tijger_m
42
pi_196152469
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:25 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat weet ik, het was ook meer een reactie op iemand die zegt dat veel mensen het niet gaan accepteren als Trump straks president wordt. Alsof dat iets raars is.

Gaat gelukkig nooit gebeuren natuurlijk.
Dan zal Trump toch eerst een verkiezing moeten winnen en dat wordt lastig, de volgende is over 4 jaar pas weer.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  maandag 9 november 2020 @ 15:26:02 #142
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196152470
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:13 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Wereldbeeld van mensen pas je niet zomaar aan. Zelfs niet als je met overduidelijke bewijzen komt. Als Trump straks toch wint, doordat aantoonbaar fraude is gepleegd, dan zal een grote groep dat nog steeds niet accepteren.
Misschien leren ze dan eindelijk kritisch te zijn naar de msm ^O^
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196152491
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:26 schreef Summers het volgende:

[..]

Misschien leren ze dan eindelijk kritisch te zijn naar de msm ^O^
En als Biden gewoon president wordt, wat denk jij daar dan voor lering uit te trekken?

Dat het allemaal een voorop gezet plan van de illuminati is natuurlijk, en dat Trump ten onrechte in ballingschap moet. :')
pi_196152726
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:59 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Het zou waar kunnen zijn. Ik heb me er verder niet in verdiept, maar als hier users zijn die constant om bron/wetenschappelijk bewijzen vragen voor elke scheet dat hier gepost wordt, dan verwacht ik dat ze ook kritisch zijn naar de dingen die in hun wereldbeeld passen. Zoals het anti Q movement.
Dit is geen theorie of stelling, toch?
I´m back.
pi_196152824
-knip-

[ Bericht 99% gewijzigd door Sponsje88 op 09-11-2020 15:51:05 ]
pi_196152963
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:45 schreef Sponsje88 het volgende:
-knip-
Knip? Ik zat het net te kijken.
I´m back.
pi_196152977
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Knip?
Had hem in verkeerde sub geplaatst.
pi_196153009
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Knip? Ik zat het net te kijken.
Hij staat in Presidentile verkiezingen Verenigde Staten - Pres. Elect Biden
pi_196153061
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:13 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Wereldbeeld van mensen pas je niet zomaar aan. Zelfs niet als je met overduidelijke bewijzen komt. Als Trump straks toch wint, doordat aantoonbaar fraude is gepleegd, dan zal een grote groep dat nog steeds niet accepteren.
Ja, goed, we zullen zien, tot nu toe zijn er al 10 zaken verloren c.q. niet ontvankelijk verklaard, geloof ik. Dat watermerk gedoetje hoor ik niets meer over en ja, die 10 days of darkness dat moeten we nog maar even zien h. Over 4 dagen is het dan zover, dan wordt Biden gearresteerd voor hoogverraad. En de rest wordt dan ook gearresteerd volgens het plan h.
I´m back.
pi_196153081
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:56 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, goed, we zullen zien, tot nu toe zijn er al 10 zaken verloren c.q. niet ontvankelijk verklaard, geloof ik. Dat watermerk gedoetje hoor ik niets meer over en ja, die 10 days of darkness dat moeten we nog maar even zien h. Over 4 dagen is het dan zover, dan wordt Biden gearresteerd voor hoogverraad. En de rest wordt dan ook gearresteerd volgens het plan h.
Ik vind dat de arrestatie van Clinton ook wel erg lang op zich laat wachten eigenlijk.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196153132
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 15:56 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, goed, we zullen zien, tot nu toe zijn er al 10 zaken verloren c.q. niet ontvankelijk verklaard, geloof ik. Dat watermerk gedoetje hoor ik niets meer over en ja, die 10 days of darkness dat moeten we nog maar even zien h. Over 4 dagen is het dan zover, dan wordt Biden gearresteerd voor hoogverraad. En de rest wordt dan ook gearresteerd volgens het plan h.
Dat lijkt me sterk. Denk dat ze in sommige staten opnieuw moeten gaan tellen, omdat er best wat fouten gemaakt zijn en dan zal eventuele fraude naar boven komen. Die watermerk zou wel geniaal zijn, maar denk ook dat het een hoax is.
pi_196153213
quote:
15s.gif Op maandag 9 november 2020 15:57 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Ik vind dat de arrestatie van Clinton ook wel erg lang op zich laat wachten eigenlijk.
Zitten al weer 4 jaar te wachten idd.
I´m back.
pi_196153358
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 16:00 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Dat lijkt me sterk. Denk dat ze in sommige staten opnieuw moeten gaan tellen, omdat er best wat fouten gemaakt zijn en dan zal eventuele fraude naar boven komen. Die watermerk zou wel geniaal zijn, maar denk ook dat het een hoax is.
Ja, maar voor hertelling hoef je niet naar de rechter dus. Als het verschil bij de ene staat onder de 1% ligt en bij een andere weer onder de 0,5% ligt dan kun je (op eigen kosten) een hertelling aanvragen als kandidaat. En bij Pennsylvannia staat de vraag nog open, geloof ik, wat te doen met ballots ontvangen na 3 november, maar wel gestempeld op 3 november of daarvoor, dat was in feite al beslist, maar daar kunnen ze evt nog een keer over in beroep gaan. Maar inmiddels is de marge van Biden zo groot dat dat toch niet meer van invloed zal zijn.

En dan is er nog dat Hammer computerprogramma waarmee zo'n beetje alle uitslagen zijn gehackt. Maar ben benieuwd of ze dat kunnen bewijzen. Komt in de eerste plaats al uit de koker van een beruchte hoaxer. Dat is de zogenaamde glitch in Michigan, dacht ik. (Overigens wordt nu ook al medegedeeld dat dit bs is, geloof ik).
Kortom: blijft weinig over.
I´m back.
pi_196153498
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 16:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, maar voor hertelling hoef je niet naar de rechter dus. Als het verschil bij de ene staat onder de 1% ligt en bij een andere weer onder de 0,5% ligt dan kun je (op eigen kosten) een hertelling aanvragen als kandidaat. En bij Pennsylvannia staat de vraag nog open, geloof ik, wat te doen met ballots ontvangen na 3 november, maar wel gestempeld op 3 november of daarvoor, dat was in feite al beslist, maar daar kunnen ze evt nog een keer over in beroep gaan. Maar inmiddels is de marge van Biden zo groot dat dat toch niet meer van invloed zal zijn.

En dan is er nog dat Hammer computerprogramma waarmee zo'n beetje alle uitslagen zijn gehackt. Maar ben benieuwd of ze dat kunnen bewijzen. Komt in de eerste plaats al uit de koker van een beruchte hoaxer. Dat is de zogenaamde glitch in Michigan, dacht ik. (Overigens wordt nu ook al medegedeeld dat dit bs is, geloof ik).
Kortom: blijft weinig over.
We gaan het zien de komende dagen. Er is ook nog de issue dat overledenen zouden stemmen.
pi_196153594
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 16:17 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

We gaan het zien de komende dagen. Er is ook nog de issue dat overledenen zouden stemmen.
Ja, dat komt altijd wel voor idd, die berichten. En keer hebben ze dat nagetrokken:

twitter


Sommige doden waren dus niet dood. Stond er n gewoon bladeren aan te harken. :D.

Maar goed, zijn wrs ook weer niet honderdduizenden doden die zogenaamd gestemd zouden hebben, vermoed ik, toch? En wat zouden die walking dead dan zogenaamd gestemd hebben, hebben ze dat gecheckt?

Ook nog leuk, volgens mij hebben ze ergens al een county herteld. Uitslag: +1 stem voor Biden. _O- .
I´m back.
pi_196153694
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 16:23 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat komt altijd wel voor idd, die berichten. En keer hebben ze dat nagetrokken:

[ twitter ]

Sommige doden waren dus niet dood. Stond er n gewoon bladeren aan te harken. :D.

Maar goed, zijn wrs ook weer niet honderdduizenden doden die zogenaamd gestemd zouden hebben, vermoed ik, toch? En wat zouden die walking dead dan zogenaamd gestemd hebben, hebben ze dat gecheckt?

Ook nog leuk, volgens mij hebben ze ergens al een county herteld. Uitslag: +1 stem voor Biden. _O- .
Ligt eraan op welke schaal er gefraudeerd is. Op wie er is gestemd maakt verder niks uit. Het gaat erom dat er gefraudeerd is en dat moet worden aangepakt.
pi_196169673
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2020 14:43 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Jij betrekt het stemfraude hierin. Het enige wat ik zeg is dat jij overal kritisch op bent, behalve als het binnen jouw wereldbeeld past, dan ben je ineens niet kritisch meer.
Newsflash

Dat is iedereen. Je weet wel, cognitieve dissonantie en confirmation bias. Of je nou zwart of wit bent, links of rechts, complottheoriedenker of niet... Iedereen zoekt naar zijn/haar waarheid en bevestiging en vind het meer dan vervelend als (nieuwe) feiten of meningen tegenstrijdig zijn met zijn/haar denkwijze. En met internet in je broekzak en slimme algoritmes blijf je in je informatiebubbel hangen. De een gaat iets dieper dan de ander. Dat is het enige verschil. We zijn geen rationele wezens. Accepteer dat nou maar. De een zoekt zijn informatie op Reddit, de ander liever op 8Chan. De een kijkt MSNBC of CNN, de ander FOX. De een ziet bij de BLM beweging alleen maar radicale relschoppende plunderaars de ander ziet alleen maar vreedzame demonstranten. De een ziet de VS als een bemoeizuchtige oorlogsstoker, de ander ziet de VS als de brenger van vrijheid en democratie.
pi_196182782
Geef nooit op. Draadje uit een ander universum:

twitter


3 miljoen stemmen zijn verwisseld van Trump naar Biden. George Soros en Hillary Clinton zitten hier achter. De massa-arrestaties, in Europa, lopen al momenteel.

8)7 .

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 11-11-2020 10:05:40 ]
I´m back.
pi_196249706
10 days of darkness voorbij, niets gebeurd. :D.
I´m back.
pi_196249719
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:39 schreef Ryan3 het volgende:
10 days of darkness voorbij, niets gebeurd. :D.
niets gebeurd? dan heb je t nieuws niet gevolgd.
pi_196249723
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:41 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

niets gebeurd? dan heb je t nieuws niet gevolgd.
Is Biden gearresteerd dan?
I´m back.
pi_196249726
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:42 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Is Biden gearresteerd dan?
Servers van dominion in duitsland in beslag genomen.
pi_196249744
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:42 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

Servers van dominion in duitsland in beslag genomen.
Ja, goed, dan heb je een linkje wrs?

Maar goed, Biden is verder niet gearresteerd, toch? Plan was dat Barr na 10 dagen, dus op 14 november, de hele top van de Democratische partij achter de tralies zou stoppen, plus all over the world massa-arrestaties. Ergens in Oost-Europa zijn concentratiekampen daarvoor ingericht namelijk, aldus Qanons.
I´m back.
pi_196249809
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:45 schreef Ryan3 het volgende:

Ja, goed, dan heb je een linkje wrs?

Maar goed, Biden is verder niet gearresteerd, toch? Plan was dat Barr na 10 dagen, dus op 14 november, de hele top van de Democratische partij achter de tralies zou stoppen, plus all over the world massa-arrestaties. Ergens in Oost-Europa zijn concentratiekampen daarvoor ingericht namelijk, aldus Qanons.


ik wist niet dat Biden gearresteerd zou worden.
pi_196249830
quote:
Sinds wanneer hebben amerikaanse militairen in Duitsland de bevoegdheden om invallen bij daar gevestigde bedrijven te doen?
pi_196249852
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2020 08:59 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Sinds wanneer hebben amerikaanse militairen in Duitsland de bevoegdheden om invallen bij daar gevestigde bedrijven te doen?
Dat zou al genoeg moeten zijn om de alarmbellen af te laten gaan ja.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196249888
quote:
Maar... Newsmax is nog gekker dan FOX, en je komt nu met kort clipje van iemand die een tweet heeft gelezen... plus ook nog eens een soort complottheorie daaraan koppelt.
Heb je geen filmpje van CNN, MSNBC, Jake Tapper, Briana Keilar oid? Of een artikeltje uit WaPo, NYT? Die mensen doen hun due dilegence namelijk. Als idd 3 miljoen stemmen via dat programma zijn gewisseld van Trump naar Biden dan zou dat namelijk brekend nieuws zijn. En dus niet verstopt in een ongeveer 1 mimuut durend filmpje van een tv zender die nog gekker is dan FOX waarin een meneer een Duits tweetje aanhaalt dat-ie gelezen heeft.

En ja, staat hierboven reactie #109. Ook in reactie #158. Biden en top Democraten worden gearresteerd na 10 dagen duisternis. Dat is 10 dagen na de verkiezingen, zolang mag de Attorney General zich niet bemoeien met de verkiezingen na de verkiezingsdag.

[ Bericht 4% gewijzigd door Ryan3 op 15-11-2020 09:19:28 ]
I´m back.
  donderdag 3 december 2020 @ 11:32:50 #168
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_196529243
Q is een beetje stil. Sinds de oprichting zeg maar 4000 berichten, sinds de verkiezingen 3. Ik neem voor het gemak even aan dat Q constant hamerde op een landslide win voor Trump en dat men nu moeite heeft met de realiteit en even niet meer weet hoe het verder moet.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_196529605
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 11:32 schreef Vis1980 het volgende:
Q is een beetje stil. Sinds de oprichting zeg maar 4000 berichten, sinds de verkiezingen 3. Ik neem voor het gemak even aan dat Q constant hamerde op een landslide win voor Trump en dat men nu moeite heeft met de realiteit en even niet meer weet hoe het verder moet.
Zelfs Clinton, Obama en Comey zitten nog niet vast.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196535282
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 11:32 schreef Vis1980 het volgende:
Q is een beetje stil. Sinds de oprichting zeg maar 4000 berichten, sinds de verkiezingen 3. Ik neem voor het gemak even aan dat Q constant hamerde op een landslide win voor Trump en dat men nu moeite heeft met de realiteit en even niet meer weet hoe het verder moet.
er zijn wel vaker periodes dat er niet gepost wordt. als biden wint zal er waarschijnlijk nooit meer gepost worden o|O
  donderdag 3 december 2020 @ 18:25:21 #171
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_196535819
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 17:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

er zijn wel vaker periodes dat er niet gepost wordt. als biden wint zal er waarschijnlijk nooit meer gepost worden o|O
Omdat het dan geen zin meer heeft. Alle Q-weirdo's zijn allemaal behoorlijk in de maling genomen.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_196536499
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 18:25 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Omdat het dan geen zin meer heeft. Alle Q-weirdo's zijn allemaal behoorlijk in de maling genomen.
dat is bij elke verkiezing, 1 grote poppenkast.
  donderdag 3 december 2020 @ 21:40:17 #173
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_196540004
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 19:05 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

dat is bij elke verkiezing, 1 grote poppenkast.
Q bestaat niet langer dan Trumps presidentschap, dus dat klopt niet echt wat je zegt. Ja, al die rally's zijn idd een poppenkast, maar wat zich nu afspeelt is werkelijk een schande.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_196560465
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 11:32 schreef Vis1980 het volgende:
Q is een beetje stil. Sinds de oprichting zeg maar 4000 berichten, sinds de verkiezingen 3. Ik neem voor het gemak even aan dat Q constant hamerde op een landslide win voor Trump en dat men nu moeite heeft met de realiteit en even niet meer weet hoe het verder moet.
Ik ga die groteske nonsens eigenlijk best wel een beetje missen. Hoop dat ze gewoon bovengronds blijven doorgaan. Vrees echter dat het steeds meer een ondergronds fenomeen wordt. In de eerste plaats omdat ze overal gedeplatformd worden en in de tweede plaats ze ontvangen alleen hoon overal.
I´m back.
  zondag 6 december 2020 @ 11:33:45 #175
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196578133
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2020 09:57 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik ga die groteske nonsens eigenlijk best wel een beetje missen. Hoop dat ze gewoon bovengronds blijven doorgaan. Vrees echter dat het steeds meer een ondergronds fenomeen wordt. In de eerste plaats omdat ze overal gedeplatformd worden en in de tweede plaats ze ontvangen alleen hoon overal.
Q heeft het toch altijd over white hats ? Bij een hearing van de verkiezingsfraude noemde een getuige zichzelf onderdeel van de white hat hackergroep , dat was de eerste keer dat ik die naam publiekelijk hoorde .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196578169
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:33 schreef Summers het volgende:

[..]

Q heeft het toch altijd over white hats ? Bij een hearing van de verkiezingsfraude noemde een getuige zichzelf onderdeel van de white hat hackergroep , dat was de eerste keer dat ik die naam publiekelijk hoorde .
LOL

White hat is geen naam. _O-

Doe eens onderzoek a.u.b.
  zondag 6 december 2020 @ 11:37:44 #177
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196578190
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:33 schreef Summers het volgende:

[..]

Q heeft het toch altijd over white hats ? Bij een hearing van de verkiezingsfraude noemde een getuige zichzelf onderdeel van de white hat hackergroep , dat was de eerste keer dat ik die naam publiekelijk hoorde .
De term white hat hacker is al veeeel ouder dan Q. Zeker 20 jaar of ouder denk ik.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 6 december 2020 @ 11:39:58 #178
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196578228
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:36 schreef illusions het volgende:

[..]

LOL

White hat is geen naam. _O-

Doe eens onderzoek a.u.b.
pff dat is het wel , doe jij een keer onderzoek of ga q drops lezen dan kom je het vanzelf tegen . Heb jij toevallig een ochtend, middag,avond en nacht humeur ofzo tjonge jonge
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196578263
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:39 schreef Summers het volgende:

[..]

pff dat is het wel , doe jij een keer onderzoek of ga q drops lezen dan kom je het vanzelf tegen . Heb jij toevallig een ochtend, middag,avond en nacht humeur ofzo tjonge jonge
Humeur? Ik ben aan het lachen om je onwetendheid. :D

Ja, je zal het vast tegenkomen - daarom is het belangrijk dat je onderzoek doet, want dan weet je wat je leest. Het is namelijk gn naam.

Kan jij net doen alsof je ontdekt hebt dat het de naam van een groepering is ofzo, maar dat is het niet. Het is in principe gewoon een ethische hacker, iemand met moraal. Een white hat hacker steelt geen creditcards, maar licht een bedrijf in over de zwaktepunten in hun beveiliging.

White hat is een term, het tegenovergestelde van black hat, en heeft helemaal niets met Q te maken.

Als iemand zegt daartoe te behoren, zegt dat dus geen reet.
  zondag 6 december 2020 @ 11:43:09 #180
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196578269
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:37 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

De term white hat hacker is al veeeel ouder dan Q. Zeker 20 jaar of ouder denk ik.
Misschien zijn het dezelfde
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196578280
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Misschien zijn het dezelfde
:')

Dezelfde wat?

Je hebt geen flauw idee waar over je het hebt, mens.
  zondag 6 december 2020 @ 11:44:42 #182
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196578292
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:43 schreef Summers het volgende:

[..]

Misschien zijn het dezelfde
Nee dat is het niet :D Het is geen groep of organisatie of zo.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 6 december 2020 @ 11:44:54 #183
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196578296
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Humeur? Ik ben aan het lachen om je onwetendheid. :D

Kan jij net doen alsof je ontdekt hebt dat het de naam van een groepering is ofzo, maar dat is het niet. Het is in principe gewoon een ethische hacker, iemand met moraal. Een white hat hacker steelt geen creditcards, maar licht een bedrijf in over de zwaktepunten in hun beveiliging.

White hat is een term, het tegenovergestelde van black hat, en heeft helemaal niets met Q te maken.

Als iemand zegt daartoe te behoren, zegt dat dus geen reet.
chagerijnigheid , is vast ontzettend lekker maar ik ga er verder niet meer naar lusteren wat een zuurpruim ;(
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196578306
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:44 schreef Summers het volgende:

[..]

chagerijnigheid , is vast ontzettend lekker maar ik ga er verder niet meer naar lusteren wat een zuurpruim ;(
Hoe bedoel je chagerijinigheid? Ik vermaak me juist kostelijk. :P

Daarnaast leg ik je uit dat white hat simpelweg een term is. Je zit er dus voor de verandering, weer eens compleet naast. DOE EENS ONDERZOEK, dan kom je niet zo dom over.

Op de inhoud ga je natuurlijk niet in, want nu realiseer je ook wel dat je fout zit neem ik aan.
  zondag 6 december 2020 @ 11:47:32 #185
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_196578329
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:44 schreef Summers het volgende:

[..]

chagerijnigheid , is vast ontzettend lekker maar ik ga er verder niet meer naar lusteren wat een zuurpruim ;(
Zo moeilijk is het toch niet om white hat hacker bij je favoriete zoekmachine in te tikken? :)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_196578370
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:47 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Zo moeilijk is het toch niet om white hat hacker bij je favoriete zoekmachine in te tikken? :)
:D

"white hat hacker"

https://bfy.tw/PrBN
pi_196578519
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:50 schreef illusions het volgende:

[..]

:D

"white hat hacker"

https://bfy.tw/PrBN
Moeten jullie nu weer de o zo kritische summers uitleggen hoe een zoekmachine werkt, als echte kritische denker weet hij dat allang en heeft hij jullie als een echte black conparicy nut gewoon uit de tent gelokt. :P
  zondag 6 december 2020 @ 12:57:08 #188
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_196579422
Conspiracies worden main stream en guess what , dan is er niemand meer die je de schuld kan geven behalve jezelf :6

En Q is niet verdwenen , iedereen gaat gewoon ergens anders heen waar er geen jochie reacties komen alsof je nog op de basisschool zit .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_196579447
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:50 schreef illusions het volgende:

[..]

:D

"white hat hacker"

https://bfy.tw/PrBN
Onbegrensd waarnemen _O_
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196579480
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 12:57 schreef Summers het volgende:
Conspiracies worden main stream en guess what , dan is er niemand meer die je de schuld kan geven behalve jezelf :6
Waar HEB je het in godsnaam over? :D

Je zit er weer eens gruwelijk naast met iets en dan kom je uiteindelijk met zo'n nietszeggende oneliner die helemaal geen reet te maken heeft met waar we het over hadden. :P

Waar ben je mee bezig meid?
pi_196579979
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 12:57 schreef Summers het volgende:
Conspiracies worden main stream en guess what , dan is er niemand meer die je de schuld kan geven behalve jezelf :6
En vervolgens gaan huilen dat het hier in BNW te druk wordt met mensen die niks van die samenzweringsongein moeten hebben. :')

quote:
En Q is niet verdwenen , iedereen gaat gewoon ergens anders heen waar er geen jochie reacties komen alsof je nog op de basisschool zit .
Ik leerde op de basisschool in ieder geval wel wat samengestelde woorden zijn.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196580028
quote:
2s.gif Op zondag 6 december 2020 13:28 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

En vervolgens gaan huilen dat het hier in BNW te druk wordt met mensen die niks van die samenzweringsongein moeten hebben. :')
[..]

Ik leerde op de basisschool in ieder geval wel wat samengestelde woorden zijn.
En ding heeft onze kritisch denkende Zomer gelijk in.

Q is niet verwdwenen.

Dat kan ook niet, het heeft simpelweg nooit bestaan behalve in de hoofden van een stel gekkies op Twitter.
pi_196580269
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 11:33 schreef Summers het volgende:

[..]

Q heeft het toch altijd over white hats ? Bij een hearing van de verkiezingsfraude noemde een getuige zichzelf onderdeel van de white hat hackergroep , dat was de eerste keer dat ik die naam publiekelijk hoorde .
Lol! Nog nooit van white hat/black hat gehoord? Dat is geen Q ding hoor? Wtf? Die term bestaat al fucking lang. Of staat die info niet op al die gekkiesites?

#buymybook
pi_196580444
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 13:44 schreef Astro_boy het volgende:

[..]

Lol! Nog nooit van white hat/black hat gehoord? Dat is geen Q ding hoor? Wtf? Die term bestaat al fucking lang. Of staat die info niet op al die gekkiesites?

#buymybook
Pas een jaar of 40. :D
pi_196687596
Laatste beetje sneue Qdrop van 8 december: https://qalerts.app/


Maar zijn we nu verlost van Qanon?

Aardig artikeltje hierover:

What happens to QAnon in a post-Trump America?

Kort en goed, nee, we zijn niet verlost van Qanon.
I´m back.
pi_196972085
quote:
Je vraagt je af hoe de maker van zo'n filmpje zo erg in een fantasiewereld vast kan zitten.
Lijkt me allemaal niet zo goed voor de geestelijke gezondheid.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_196984433
quote:
Ben aan het kijken, zie tot nu toe alleen een postmodernistische popculture fakenews tombola.

Ik kijk door, maar dan moet jij dit filmpje bekijken (is met 38 minuten nog wat korter ook).

I´m back.
pi_196984724
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2020 11:34 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ben aan het kijken, zie tot nu toe alleen een postmodernistische popculture fakenews tombola.

Ik kijk door, maar dan moet jij dit filmpje bekijken (is met 38 minuten nog wat korter ook).

Verwacht maar niet dat hij dat gaat kijken...
pi_196984780
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2020 11:43 schreef Astro_boy het volgende:

[..]

Verwacht maar niet dat hij dat gaat kijken...
Dat zou zonde zijn, want dit is wmb n van de sterkste en beknopste analyses van het MAGA/Trumpisme/Qanon fenomeen, die er op dit moment te vinden zijn op yt. Zeer goed onderbouwd.
I´m back.
pi_196985052
quote:
0s.gif Op zondag 6 december 2020 12:57 schreef Summers het volgende:
Conspiracies worden main stream en guess what , dan is er niemand meer die je de schuld kan geven behalve jezelf :6

En Q is niet verdwenen , iedereen gaat gewoon ergens anders heen waar er geen jochie reacties komen alsof je nog op de basisschool zit .
Interessant is dat ik ook zoiets denk, maar ik vermoed dat dit vanuit een andere insteek is...


Ik zie mensen die erg sterk zulke 'Q' - ideen aanhangen als mensen die heel sterk geloven in 'maakbaarheid' (met een soort van Messiaanse insteek) :

Dat dus de wereld zomaar opeens door een bepaalde politieke, ideologische of religieuze groep of persoon 'geheeld' zou kunnen worden.

Veel politieke en religieuze extremistische groepen hangen zulke ideen aan.
Die geloven dan in het 'uitbreken van de Revolutie', waarna alles goed zal komen.

Sommige van die groepen kunnen zelfs enorm ver komen, (eigenlijk is het hele christendom gebaseerd op zulk een sekte)...
Ook kunnen soms politici graag gebruik maken van de steun die zulke radikale groepen bieden.

Enkel loopt het altijd stuk erop dat maakbaarheid in de politiek zich nooit blijvend kan doorzetten en er ook nooit een 'eindtijd' optreed, waarbij de 'goeden' de 'kwaden' overwinnen.
Dat bestaat enkel in Hollywood-films.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  zondag 27 december 2020 @ 13:44:32 #202
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_196988533
Trump had het toch zo onder controle? @zomerindebol
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 27 december 2020 @ 23:04:47 #203
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_197006921
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2020 11:53 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Interessant is dat ik ook zoiets denk, maar ik vermoed dat dit vanuit een andere insteek is...

Ik zie mensen die erg sterk zulke 'Q' - ideen aanhangen als mensen die heel sterk geloven in 'maakbaarheid' (met een soort van Messiaanse insteek) :
Ik zie weinig verschil met groepen die voor de buis gaan zitten voor een persconferentie om te horen hoe de maatregelen ze gaan redden van het leven en om te horen door welke hoepel ze nu weer moeten springen .
quote:
Dat dus de wereld zomaar opeens door een bepaalde politieke, ideologische of religieuze groep of persoon 'geheeld' zou kunnen worden.
Als we anders gaan denken en doen krijgen we andere resultaten . Met z'n allen hebben we de wereld gemaakt zoals die nu is , als we daar niet tevreden mee zijn begint die verandering bij jezelf .
quote:
Veel politieke en religieuze extremistische groepen hangen zulke ideen aan.
Die geloven dan in het 'uitbreken van de Revolutie', waarna alles goed zal komen.
En dus heb je het over iedereen alleen zijn er verschillende groepen .
quote:
Sommige van die groepen kunnen zelfs enorm ver komen, (eigenlijk is het hele christendom gebaseerd op zulk een sekte)...
Ook kunnen soms politici graag gebruik maken van de steun die zulke radikale groepen bieden.

Enkel loopt het altijd stuk erop dat maakbaarheid in de politiek zich nooit blijvend kan doorzetten en er ook nooit een 'eindtijd' optreed, waarbij de 'goeden' de 'kwaden' overwinnen.
Dat bestaat enkel in Hollywood-films.
Dit gaat om een bewustzijn verandering die begint bij het individu en dat is blijvend want bewustzijn kan je niet stuk maken . We leefden in de illusie dat verandering tot stand komt door onze macht en stem weg te geven . Nu heeft men door dat die blijvende verandering bij jezelf begint . Goed over kwaad begint ook bij het individu .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 27 december 2020 @ 23:06:15 #204
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_197006983
Trump weet niets van die hele Qanon onzin.

Ik sluit niet uit dat het een verzinsel is van de tegenstanders van Trump om hem te ridiculiseren.
  zondag 27 december 2020 @ 23:13:19 #205
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_197007270
Anyhow the great awakening gaat om een individuele bewustzijnsverandering en niet om het aanhangen of volgen van een groep maar om het weer volgen van jezelf , iets wat omgedraaid is vanaf de wieg (afhankelijksheidbewustzijn) waarin we geleerd hebben experts te volgen en leiders ipv onze eigen waarnemingen .
Dit is zeker een soort eindtijd , die van het afhankelijkheidsbewustzijn .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_197016906
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2020 23:13 schreef Summers het volgende:
Anyhow the great awakening gaat om een individuele bewustzijnsverandering en niet om het aanhangen of volgen van een groep maar om het weer volgen van jezelf , iets wat omgedraaid is vanaf de wieg (afhankelijksheidbewustzijn) waarin we geleerd hebben experts te volgen en leiders ipv onze eigen waarnemingen .
Dit is zeker een soort eindtijd , die van het afhankelijkheidsbewustzijn .
Nee, Qanon heeft wereldwijd miljoenen aanhangers, zie filmpje hieronder.


+ lijfspreuk is WWG1WGA. 'Where we go one, we go all'.

Het gaat dus om het volgen van een groep.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 28-12-2020 11:51:57 ]
I´m back.
  maandag 28 december 2020 @ 11:46:29 #207
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197017152
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2020 23:06 schreef Ixnay het volgende:
Trump weet niets van die hele Qanon onzin.

Ik sluit niet uit dat het een verzinsel is van de tegenstanders van Trump om hem te ridiculiseren.
trump heeft geen tegenstanders nodig om hem belachelijk te maken.
99% doet hij allemaal zelf wel :D
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197020172
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2020 11:35 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, Qanon heeft wereldwijd miljoenen aanhangers, zie filmpje hieronder.


+ lijfspreuk is WWG1WGA. 'Where we go one, we go all'.

Het gaat dus om het volgen van een groep.
Het is inderdaad een sekte. Of je daar nu een positieve of negatieve connotatie aan wilt geven doet er niet toe...

Het “vinden van je zelf” of zoals @Summers al zegt “The Great Awakening” komt terug in Monothestische religies, maar zie je ook terug in verschillende sektes door de jaren heen (Openbaringen)

“A church is a religious group that accepts the social environment in which it exists. A sect is a religious group that rejects the social environment in which it exists.” - Ernst Troeltsch

Je zou Qanon zelfs als cultus kunnen bestempelen, ware het niet dat er niet een duidelijk charismatische leider aan het hoofd staat. Al zou je bijna denken dat men Trump als gezicht van Q ziet.
pi_197020633
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2020 13:36 schreef Astro_boy het volgende:
Je zou Qanon zelfs als cultus kunnen bestempelen, ware het niet dat er niet een duidelijk charismatische leider aan het hoofd staat. Al zou je bijna denken dat men Trump als gezicht van Q ziet.
Juist een 'cultus' (een verzameling gebruiken en rituelen ter aanbidding van een soms 'abstract' concept of een vorm vsn idolisatie) past goed bij Q.

Bv het daadwerkelijk aanwezig zijn van een religieus leider kan een nadeel zijn, en bv een sekte daardoor kwetsbaar maken.

De vaagheid bij Q en zijn multi-interpreteerbaarheid kan ook een groot voordeel zijn en tot een overlevingsstrategie voeren die misschien ook het op de achtergrond geraken van Trump wel zou kunnen overleven.

Wel interessant is volgens mij in hoeverre bepaalde verborgen personen of krachten 'Q' ook kunnen gebruiken om zelf politieke winst of invloedsname te winnen.
Ik vermoed dat dit zeker reel zou kunnen gaan worden...

Dat er ofwel een gevaar van afsplitsingen kan komen en richtingen (zoals met veel religies gebeurt en in de vroege fase ook met veel geweld gepaard kan gaan)..
Of juist een sterkere centralisatie, wat dan zou betekenen dat die Q-drops steeds explicieter, duidelijker en minder dubbel uitleg aar moeten worden (wat me eerder contraproductief lijkt).

Overigens,
Mijn verwachting is dat Q zelf gaat verdwijnen, maar een digitaal netwerk van semi-religieuze en politiek-maatschappelijke gerichte netwerken blijft bestaan, en een doelgroep daarin 'hooked' houd.
Ik denk dat daarvoor steeds meer AI en algoritme-gestuurde media-machinerieen opgezet worden, wat nu al sterk de basis is van wat men ook als 'alternatieve media' noemt.. Een bijna neutraal netwerk dat zelf-gestuurd aan het raken is en eigenlijk op dynamische wijze Realtime boodschappen 'bijstuurt' al naar gelang wat aansluit op wat de doelgroep wil horen.

[ Bericht 15% gewijzigd door RM-rf op 28-12-2020 13:56:42 ]
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
  maandag 28 december 2020 @ 16:04:44 #210
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197025241
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2020 13:36 schreef Astro_boy het volgende:

[..]

Het is inderdaad een sekte. Of je daar nu een positieve of negatieve connotatie aan wilt geven doet er niet toe...

Het “vinden van je zelf” of zoals @:Summers al zegt “The Great Awakening” komt terug in Monothestische religies, maar zie je ook terug in verschillende sektes door de jaren heen (Openbaringen)

“A church is a religious group that accepts the social environment in which it exists. A sect is a religious group that rejects the social environment in which it exists.” - Ernst Troeltsch

Je zou Qanon zelfs als cultus kunnen bestempelen, ware het niet dat er niet een duidelijk charismatische leider aan het hoofd staat. Al zou je bijna denken dat men Trump als gezicht van Q ziet.
Zal wel komen door die ooit oranje gloed om hem heen, of zijn prachtige haar.. *O*
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197027036
quote:
1s.gif Op zondag 27 december 2020 23:06 schreef Ixnay het volgende:
Trump weet niets van die hele Qanon onzin.

Ik sluit niet uit dat het een verzinsel is van de tegenstanders van Trump om hem te ridiculiseren.
Trump is selectief slecht van dingen op de hoogte.
pi_197028625
Overigens is dit ook een interessant artikel over hoe het mogelijk met Q verder kan gaan als netwerk nadat Trump misschien op de achtergrond komt.

QAnon’s Rise in Japan Shows Conspiracy Theory’s Global Spread

Q-achtige structuren zijn ook in Japan erg actief geworden, waar de link met amerikaanse politiek veel minder is, en men zich eerder inzet op lokale thema's...
zoals bv theorieen dat de populariteitscijfers van de huidige regering gelogen of kunstmatig verhoogd zouden zijn,
of protesten over de achterstelling van vrouwen in de japanse cultuur (mogelijk een poging een 'vrouwvriendelijk' thema op te pikken als dat gevoelig ligt en 'anti-elite' geld in een land) en complottheorieen over de 2011 Tsunami..
Maar bovenal een ondertoon van 'anti-Elite' en oproep tot een 'oproer van een ongehoorde onderklasse.
Bepaalde complottheorieen over pedofilie komen ook voor, maar gaan eerder gepaard met een combinatie met Canibalisme... mogelijk is de acceptatie van juist bv pedofilie en vooral getekende kinderporno in japan veel breder, en dient de combinatie met canibalisme om het toch nog duidelijk als 'fout' te kwalificeren.

Interssant is ook dat Q-achteige communicatie gebruikt werd om een populaire film aan te bevelen, een zombie/demonen-film werd aangeprezen als poging het japanse volk voor te bereiden op de 'boodschap van Q'..
De film ging over familes die zich verscholen in de bossen om aan demonen/zombies te ontkomen
het is de vraag of dit mogelijk beinvloeding door commerciele marketeers was die mogelijk ook zulke structuren voor hun eigen reclame-doeleinden willen utnutten, maar kennelijk was dat ook succesvol, naar het schijnt hebben Japanse Qanon fans de zwijnen-maskers uit die film tot hun eigen symbolen gemaakt en koppelen hun boodschap ook sterk aan de fantasievolle demonen/zombie-verhalen id een rol spelen in die film.
(Op eenzelfde manier zoals ook bv de anonymous-maskers uit V for Vendetta een politiek symbool geworden zijn)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_197145249
God was in Christ, reconciling the world unto himself, not imputing their trespasses unto them;
pi_197146613
quote:
Targeted individual?
pi_197302674
Niets van Q. https://qalerts.app/
I´m back.
pi_197302958
Ziet ernaar uit dat er wel massa-arrestaties op komst zijn btw.

twitter
I´m back.
pi_197306922
En nog n:

twitter


Gelukkig hebben ze 100.000 sealed indictments klaar liggen
I´m back.
pi_197310248
And another one bites, and another one bites, and another one bites the dust:

twitter
I´m back.
pi_197311051
We kunnen gaan kwartetten mensen:

twitter
I´m back.
pi_197311924
Echte naam Jacob Anthony Chansley btw:

twitter
I´m back.
  zaterdag 9 januari 2021 @ 20:39:57 #221
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_197312814
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 19:57 schreef Ryan3 het volgende:
Echte naam Jacob Anthony Chansley btw:

[ twitter ]
"Violent entry and disorderly conduct" - Seriously?
Nou, poeh, dat zal 'm leren... :|W

What about: Rebellie tegen de staat?
quote:
18 U.S. Code 2383 - Rebellion or insurrection
Whoever incites, sets on foot, assists, or engages in any rebellion or insurrection against the authority of the United States or the laws thereof, or gives aid or comfort thereto, shall be fined under this title or imprisoned not more than ten years, or both; and shall be incapable of holding any office under the United States.
The truth may be out there, but the lies are in your head.
pi_197312882
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 20:39 schreef R0N1N het volgende:

[..]

"Violent entry and disorderly conduct" - Seriously?
Nou, poeh, dat zal 'm leren... :|W

What about: Rebellie tegen de staat?
[..]

Dat is wrs alleen om hem nu even vast te houden, de rest zal nog wel komen. Alleen ja, hij kan wrs wel beroep doen op verzachtende omstandigheden. Immers het staatshoofd riep hem op om die daden te verrichten.
I´m back.
pi_197317636
En pizza Hawai aub:

twitter
I´m back.
pi_197443887
Ja, nou ja, okee, dit is dus een voorspelling van Q die daadwerkelijk uitkomt: massa-arrestaties.

twitter
I´m back.
pi_197444005
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 januari 2021 19:57 schreef Ryan3 het volgende:
Echte naam Jacob Anthony Chansley btw:

[ twitter ]
Dit is een acteur en hij is alweer vrijgelaten
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  zaterdag 16 januari 2021 @ 13:46:22 #226
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_197444126
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 13:31 schreef Ryan3 het volgende:
Ja, nou ja, okee, dit is dus een voorspelling van Q die daadwerkelijk uitkomt: massa-arrestaties.

[ twitter ]
_O-

Mattie van mij zit deze shit nu constant bij mij te pushen. Vindt dat ik me erin moet verdiepen "omdat het goed voor me is". Denk er sterk over na om de vriendschap te verbreken. Ik vind het prima als je dit soort onzin geloven wil. Maar ga het niet aan me opdringen.
pi_197444178
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 13:38 schreef Ali_boo het volgende:
Jacob Anthony Chansley
Heeft een lemma op Imdb idd, maar werkte als producent/regisseur c.q. cameraman en electricien bij 3 producties.

John Angeli - Biography - IMDb
I´m back.
pi_197444954
Whehehe.

quote:
Q has been dark for 39 days. At times Q strategically goes dark for days/weeks/months. Often when Q is dark major MIL/MILINT ops are occurring behind the scenes. Do not mistake silence for inaction. Great time to (re)read old drops. Enjoy the show.
bron
I´m back.
pi_197445171
Aangezien Flynn alweer een tijdje op vrije voeten is en de inauguratie van Biden aankomende week verwacht ij wel een laatste stuiptrekking van Q.

“Beste lieden, de extreemlinkse elite heeft op grote schaal gefraudeerd maar we blijven strijden tegen de pedofiele Cabal. We hoeven niet te wachten tot 2024. Let op mijn woorden. #wwg1wa”

*luid gejuich op 4chan*
pi_197445300
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 14:39 schreef Astro_boy het volgende:
Aangezien Flynn alweer een tijdje op vrije voeten is en de inauguratie van Biden aankomende week verwacht ij wel een laatste stuiptrekking van Q.

“Beste lieden, de extreemlinkse elite heeft op grote schaal gefraudeerd maar we blijven strijden tegen de pedofiele Cabal. We hoeven niet te wachten tot 2024. Let op mijn woorden. #wwg1wa”

*luid gejuich op 4chan*
Ja, nou ja, momenteel zijn er 25.000 troepen National Guard samengetrokken in Washington DC iig. Dus dat lijkt me op zich wel goed beveiligd. Echter ook de state Capitols worden bedreigd. Dus hoe dat gaat verlopen is natuurlijk nog precair. Er worden vanaf morgen 17 januari t/m 20 januari ongeregeldheden verwacht.
I´m back.
pi_197460481
De activiteiten van Q-adepten op reguliere platforms zijn, volgens mij, duidelijk afgenomen, maar ze zijn er nog wel. Nog steeds hetzelfde verhaal ook Trump en de strijd tegen de Cabal en massa-arrestaties. 500.000 wereldwijd volgens deze bron:

twitter


twitter


twitter


[ Bericht 22% gewijzigd door Ryan3 op 17-01-2021 11:48:16 ]
I´m back.
pi_197460708
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 11:11 schreef Ryan3 het volgende:
De activiteiten van Q-adepten op reguliere platforms is, volgens mij, duidelijk afgenomen, maar ze zijn er nog wel. Nog steeds hetzelfde verhaal ook Trump en de strijd tegen de Cabal en massa-arrestaties. 500.000 wereldwijd volgens deze bron:

[ twitter ]

[ twitter ]

[ twitter ]
gaat t dan eindelijk gebeuren?
pi_197461222
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 11:22 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

gaat t dan eindelijk gebeuren?
Nee, wat denk je zelf _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_197461374
quote:
10s.gif Op zondag 17 januari 2021 11:47 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee, wat denk je zelf _O-
Het is al begonnen, alleen weten we dat nog niet. Gelukkig zijn wij te onbeduidend om gearresteerd te worden. :P.



I´m back.
pi_197462952
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 11:56 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Het is al begonnen, alleen weten we dat nog niet. Gelukkig zijn wij te onbeduidend om gearresteerd te worden. :P.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Vond de naam te mooi om waar te zijn dus ging uit van een troll. Wel een verdomd goede troll dan.

[ Bericht 1% gewijzigd door Astro_boy op 17-01-2021 13:31:27 ]
pi_197463143
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 13:21 schreef Astro_boy het volgende:

[..]

Vond de naam te mooi om waar te zijn dus ging uit van een troll. Helaas. Het is echt.
Zat net ook ff te googleen; dat is wel een aardig geradicaliseerde koekwous zeg. 8)7 Inclusief typerend roodgeverfd kortpittig kapsel. _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_197463169
quote:
10s.gif Op zondag 17 januari 2021 13:31 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Zat net ook ff te googleen; dat is wel een aardig geradicaliseerde koekwous zeg. 8)7 Inclusief typerend roodgeverfd kortpittig kapsel. _O-
Ik twijfel. Kan ook een troll zijn waar meer moeite in is gestopt.
  zondag 17 januari 2021 @ 14:23:08 #238
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_197464332
Ja, gaat eindelijk die kleerebezem er door? :P
The truth may be out there, but the lies are in your head.
pi_197465054
pi_197466257
quote:
Ik wil dezelfde drugs als die persoon gebruikt heeft. _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 17 januari 2021 @ 18:53:09 #241
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_197472015
quote:
10s.gif Op zondag 17 januari 2021 15:35 schreef xpompompomx het volgende:
Ik wil dezelfde drugs als die persoon gebruikt heeft. _O-
Dat is geen drugs, maar een dosis sarcasme :D
The truth may be out there, but the lies are in your head.
pi_197472186
quote:
3s.gif Op zondag 17 januari 2021 18:53 schreef R0N1N het volgende:

[..]

Dat is geen drugs, maar een dosis sarcasme :D
:D
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_197489673
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 13:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

_O-

Mattie van mij zit deze shit nu constant bij mij te pushen. Vindt dat ik me erin moet verdiepen "omdat het goed voor me is". Denk er sterk over na om de vriendschap te verbreken. Ik vind het prima als je dit soort onzin geloven wil. Maar ga het niet aan me opdringen.
Hoe diep zit hij in het konijnenhol?
Incelfrikandel
  maandag 18 januari 2021 @ 21:05:00 #244
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_197494538
quote:
10s.gif Op maandag 18 januari 2021 17:19 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Hoe diep zit hij in het konijnenhol?
Trump heeft gewonnen en blijft president om tegen de Kabal te vechten en grijpt begin Maart de macht terug, Biden wordt president en tekent daarmee zijn lot want liegt onder ede en dat wordt tegen hem gebruikt, Hillary en co worden gearresteerd, Q is een quantum computer, Pizzagate bestaat, lizard people bestaan etc. etc.

Batshit crazy. Nogmaals, ik ben bereid dat los te koppelen van de persoon maar niet als de gespreksonderwerpen er naartoe worden gestuurd en het aan me wordt opgedrongen. Dan ga je echt een grens over.
pi_197495844
quote:
0s.gif Op maandag 18 januari 2021 21:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Trump heeft gewonnen en blijft president om tegen de Kabal te vechten en grijpt begin Maart de macht terug, Biden wordt president en tekent daarmee zijn lot want liegt onder ede en dat wordt tegen hem gebruikt, Hillary en co worden gearresteerd, Q is een quantum computer, Pizzagate bestaat, lizard people bestaan etc. etc.

Batshit crazy. Nogmaals, ik ben bereid dat los te koppelen van de persoon maar niet als de gespreksonderwerpen er naartoe worden gestuurd en het aan me wordt opgedrongen. Dan ga je echt een grens over.
Reptilians zelfs _O-.

Tsja, ik denk dat je je moet voorbereiden op een teleurstelling. Gezien hij al zo zwaar is gehersenspoeld en zelfs aan het evangeliseren is geslagen weet ik niet of de persoon zich nog kan loskoppelen van de wappie. QAnon is een sekte, zoals jihadisten, neonazi's en Jehova's ook sektes zijn. Sektes nemen je gehele identiteit over. Het enige grote verschil is dat Jehova's vreedzaam zijn, terwijl de anderen die ik noemde inherent gewelddadig zijn. Ook QAnon is inherent gewelddadig. Je hebt dus wel een potentieel gevaarlijke wappie te pakken, pas daarmee op ;) Ik denk dus niet dat het blijven sturen van de gespreksonderwerpen gaat helpen, deze gast denk dat hij je aan het redden is van satanisten. Misschien als je het hem heel duidelijk mededeelt dat het zijn vriendschap gaat kosten.

Je kunt natuurlijk ook proberen hem te deradicaliseren, mits je daar zin in hebt. Tijdrovend enzo. Hier en hier wat tips.
Incelfrikandel
pi_197498996
https://www.france24.com/(...)ery-of-qanon-origins

Waarschijnlijk 2 Qs volgens dit artikel.
  woensdag 20 januari 2021 @ 01:13:30 #247
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_197520885
quote:
10s.gif Op maandag 18 januari 2021 22:00 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Reptilians zelfs _O-.

Tsja, ik denk dat je je moet voorbereiden op een teleurstelling. Gezien hij al zo zwaar is gehersenspoeld en zelfs aan het evangeliseren is geslagen weet ik niet of de persoon zich nog kan loskoppelen van de wappie. QAnon is een sekte, zoals jihadisten, neonazi's en Jehova's ook sektes zijn. Sektes nemen je gehele identiteit over. Het enige grote verschil is dat Jehova's vreedzaam zijn, terwijl de anderen die ik noemde inherent gewelddadig zijn. Ook QAnon is inherent gewelddadig. Je hebt dus wel een potentieel gevaarlijke wappie te pakken, pas daarmee op ;) Ik denk dus niet dat het blijven sturen van de gespreksonderwerpen gaat helpen, deze gast denk dat hij je aan het redden is van satanisten. Misschien als je het hem heel duidelijk mededeelt dat het zijn vriendschap gaat kosten.

Je kunt natuurlijk ook proberen hem te deradicaliseren, mits je daar zin in hebt. Tijdrovend enzo. Hier en hier wat tips.
Hij deradicaliseert zichzelf wel, op termijn. Maar bij hem zie ik live wat voor vernietigende werking zo'n Qanon heeft op mensen met problemen. Bij hem vermoed ik dat hij door the sense of belonging en zingeving ertoe aangetrokken wordt, omdat hij zich heeft gerealiseerd dat datgene waar hij naartoe aan het werken is nog jaren in beslag neemt en het hem wellicht nooit zal lukken. In de tussentijd is hij op dit moment gewoon een nobody, omdat hij offers maakt om naar zijn doel toe te werken. Tevens heeft hij redelijk (emotioneel) mishandelende en manipulatieve ouders gehad, wat ook maakt dat je meer openstaat voor het relaas van onderdrukkende autoriteiten.

Het is jammer, het is de slimste gast die ik ken (ja echt) en zo ongeveer de enige vriend met wie ik echt over werkelijk alles op een heel diep niveau kan praten. Dat intelligentie gepaard kan gaan met enorme blinde vlekken en regelrechte domheid op andere vlakken, wist ik allang. Maar ik blijf het fascinerend vinden om te zien :{
pi_197522224
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2021 01:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hij deradicaliseert zichzelf wel, op termijn. Maar bij hem zie ik live wat voor vernietigende werking zo'n Qanon heeft op mensen met problemen. Bij hem vermoed ik dat hij door the sense of belonging en zingeving ertoe aangetrokken wordt, omdat hij zich heeft gerealiseerd dat datgene waar hij naartoe aan het werken is nog jaren in beslag neemt en het hem wellicht nooit zal lukken. In de tussentijd is hij op dit moment gewoon een nobody, omdat hij offers maakt om naar zijn doel toe te werken. Tevens heeft hij redelijk (emotioneel) mishandelende en manipulatieve ouders gehad, wat ook maakt dat je meer openstaat voor het relaas van onderdrukkende autoriteiten.

Het is jammer, het is de slimste gast die ik ken (ja echt) en zo ongeveer de enige vriend met wie ik echt over werkelijk alles op een heel diep niveau kan praten. Dat intelligentie gepaard kan gaan met enorme blinde vlekken en regelrechte domheid op andere vlakken, wist ik allang. Maar ik blijf het fascinerend vinden om te zien :{
Verdrietig om te lezen.
pi_197539804
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 08:40 schreef Astro_boy het volgende:

[..]

Verdrietig om te lezen.
Inderdaad, het zijn uitgerekend de kwetsbare mensen die slachtoffer worden van dit soort waanzin.
Incelfrikandel
  woensdag 20 januari 2021 @ 21:55:50 #250
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197540539
quote:
Komt dit van september cluess af?
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197541447
Qanon een sekte, radicalisering door Qanon.
Het zal best voorkomen hoor maar dan kan je net zo goed iemand met een obsessie voor treinen geradicaliseerd noemen.
Een sekte is het al helemaal niet; tenminste ik herken er niets in wat nodig is om iets een sekte te noemen.
Je had wel die Q die af en toe berichten de wereld in stuurde en die volgens velen die zich bezig hielden met hetgeen jij nu "Qanon" noemt een belangrijke taak had.
Alhoewel Q cryptische berichten de wereld in stuurde binnen datgeen wat jij 'Qanon' noemt.... Waarschijnlijk benoemt de term "Qanon" een aantal forumboards waar veelal gespeculeerd werd over deze berichten van Q..... weet je wanneer je datgeen bekijkt en bekeek wat er dus op die forumboards tevoorschijn kwam er meer op gericht was om individueel actief onderzoek te verrichten in een maatschappij die helaas inderdaad doordrenkt is van corruptie en waar de meeste trompetten worden geblazen (lakens uitgedeeld) door mensen die meer kwaad als goed in de zin hebben.

'De sekte' waar je over spreekt zie ik ironisch genoeg nog meer bij mensen die als buitenstaander maar roepen dat iets een sekte is omdat ze dat een keer op het journaal hebben gehoord.
Hetzelfde journaal dat gerund wordt door een aantal topmannen die er absoluut niet op zitten te wachten dat een heel leger aan internet-detectives in hun "Priv-gegevens" gaat lopen pluizen en daarbij de meest hachelijke zaken tegen komen.

Niet alles wat met Q-anon te maken heeft is belachelijk, onwaar of een sekte.... Net zo min als dat het allemaal waarheid is wat sommige mensen beweren die bijvoorbeeld poster "Q" als almachtige weter en voorspeller zien.
  Moderator woensdag 20 januari 2021 @ 23:02:57 #252
54278 crew  Tijger_m
42
pi_197542031
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2021 22:37 schreef HetDonkertAan het volgende:
Qanon een sekte, radicalisering door Qanon.
Het zal best voorkomen hoor maar dan kan je net zo goed iemand met een obsessie voor treinen geradicaliseerd noemen.
Een sekte is het al helemaal niet; tenminste ik herken er niets in wat nodig is om iets een sekte te noemen.
Je had wel die Q die af en toe berichten de wereld in stuurde en die volgens velen die zich bezig hielden met hetgeen jij nu "Qanon" noemt een belangrijke taak had.
Alhoewel Q cryptische berichten de wereld in stuurde binnen datgeen wat jij 'Qanon' noemt.... Waarschijnlijk benoemt de term "Qanon" een aantal forumboards waar veelal gespeculeerd werd over deze berichten van Q..... weet je wanneer je datgeen bekijkt en bekeek wat er dus op die forumboards tevoorschijn kwam er meer op gericht was om individueel actief onderzoek te verrichten in een maatschappij die helaas inderdaad doordrenkt is van corruptie en waar de meeste trompetten worden geblazen (lakens uitgedeeld) door mensen die meer kwaad als goed in de zin hebben.

'De sekte' waar je over spreekt zie ik ironisch genoeg nog meer bij mensen die als buitenstaander maar roepen dat iets een sekte is omdat ze dat een keer op het journaal hebben gehoord.
Hetzelfde journaal dat gerund wordt door een aantal topmannen die er absoluut niet op zitten te wachten dat een heel leger aan internet-detectives in hun "Priv-gegevens" gaat lopen pluizen en daarbij de meest hachelijke zaken tegen komen.

Niet alles wat met Q-anon te maken heeft is belachelijk, onwaar of een sekte.... Net zo min als dat het allemaal waarheid is wat sommige mensen beweren die bijvoorbeeld poster "Q" als almachtige weter en voorspeller zien.
Kun je wat voorbeelden geven? Welke Q-anon beweringen niet belachelijk of onwaar zijn dus?
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_197542826
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2021 23:02 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Kun je wat voorbeelden geven? Welke Q-anon beweringen niet belachelijk of onwaar zijn dus?
Ik zie Qanon minder als geheel dan het in het algemeen wordt benoemd; dus niet als een specifieke groep. Hierboven werdt "Qanon" zelfs al een sekte genoemd. Daar ben ik het geheel mee oneens.

Want definieer "Qanon" maar eens tot 1 statisch fenomeen.

Om het overzichtelijk te houden zouden we kunnen stellen dat "Qanon" hetgeen is omtrent de mysterieuze "Q" die soms post op fora; eerst 4chan en later 4kun (als ik het goed heb)

Op deze fora zijn vele gebruikers actief die Q's cryptische berichten proberen te ontrafelen. Dat daar redelijk vaste elementen en bepaalde groepsgedachtes aan vast komen te zitten gebeurt wel.

Als voorbeeld is er dan op een gegeven moment een meerderheid, althans een opvallend grote hoeveelheid gebruikers die denken dat Q een ingewijde is in de regering.

Dat is dan zo'n aanname die redelijk algemeen voor stugge collectieve veronderstelling wordt aangenomen.

En bekeken naar wat Q postte is dat helemaal niet zo gek.
Althans, er leken aanknopingspunten te zijn tussen Q's cryptische berichten en gebeurtenissen die plaatsvonden.

Of het louter toeval was of dat Q inderdaad iemand of meerdere iemanden was/waren die wist wat er besproken werd in't witte huis danwel het leger daargelaten, mensen zien aanknopingspunten die redelijk vatbaar zijn voor bepaalde aannnames en daardoor groeit er een veronderstelling dat Q dus inderdaad een persoon of wezen op niveau was.....

Echter was het in dit soort fora altijd een behoorlijk discussiepunt wie of wat Q daadwerkelijk was en werden zijn berichten en zijn gewaarwording ook dikwijls betwijfeld.

Men onderzocht Q daar vooral, het was in het algemeen allerminst zo dat men klakkeloos aannam wat Q zei; de berichten van Q waren ook wel van een cryptische aard. Dit zorgde er wel voor dat er van alles bij werd verzonnen en inderdaad allerlei verbanden werden gelegd.

Veelal op een speelse wijze, ook op een wijze die het goede (regering Trump) afzette tegen het kwade (regering Biden)

Deze goed/kwaad - verhouding werd mijn inziens bovenal veroorzaakt door gebruikers zelf en niet zozeer door de berichten van Q. Ze droegen er vast aan bij. Maar desondanks was het gros van de berichten te cryptisch (vanuit reel en objectief waarnemend oogpunt bekeken) om er een waarde-oordeel die richting een bepaalde politieke partij ging aan te hangen.....


Nou was dit een heel verhaal over hoe ik het 'Qanon' fenomeen zie en dan vooral in het ontstaan van die term en de duidelijke rol van Q daarin.

Dit allemaal is voor mij echter niet het meest interessant geweest. Maar ik vind het belangrijk om het vanuit mijn oogpunt te beschrijven zodat je wellicht beter snapt wat ik bedoel.

Tijdens de zoektochten die ontstonden met de intrede van fenomeen Q zijn er verschillende zaken geopenbaard.
Men deed eerder al flink online onderzoek na het uitlekken van de Wikileaks.
Geen idee of je hier bekend mee bent maar ik zie sterke overlappingen tussen het uitlekken van Wikileaks, hetgeen Snowden en Assange hebben geopenbaard en nog steeds door worden achtervolgt en dit Qanon-gebeuren.

Het onderzoek wat door individuele gebruikers online plaatsvondt tijdens en na dit soort zaken hebben met elkaar te maken.

Het zijn broeipotten geweest van onderzoeken waar de uitslag momenteel steevast 'complottheorie' wordt genoemd.

Een voorbeeld is de Epstein-zaak. Mede door de aandacht die gebruikers op dit soort fora schonken aan het doen en laten van dit figuur en alles wat daaraan vast zat en achteraan liep heeft er voor mede gezorgd dat meneer Epstein achter de tralies is beland (zoals aangegeven in de recente documentaire over Epstein)
Een zaak die nog steeds loopt en toch wel van onbeschrijfelijke grootte is.
Als je echt onderzoek doet naar het figuur Epstein en in welke kringen hij zich begaf dan zullen je oren figuurlijk beginnen te klapperen (althans zo was het bij mij)

Deze zaak heeft over het algemeen mensen die mijn inziens serieus onderzoek hebben gepleegd naar Epstein (&co) toch wel een soort bizar wantrouwen gebracht voor bepaalde elite. Helemaal als er overduidelijke verbanden kunnen worden gelegd (wie er bijvoorbeeld bij Epstein in t vliegveld zat)

Q ging echt niet alleen over Epstein.......
Ik merk dat als ik dit uit wil leggen, ik zo uren verder ben..... Ik vind dit zo ongelofelijk interessant allemaal.

En ik snap het dondersgoed dat als je bijvoorbeeld de helft van het hele Wiki-Leaks verhaal hebt meegekregen en het enkel van de reguliere media hebt gehoord je het ook gewoon allemaal niet geloofd.

Ik heb dingen gezien die te bizar zijn voor woorden. (videobeelden die bijvoorbeeld direct van het internet worden gehaald. De corruptie in deze wereld is momenteel dusdanig hoog en omvattelijk dat het voor mij nog steeds moeilijk voor te stellen is....

Hetgeen "Pizzagate" werd genoemd heb ik ook behoorlijk gevolgd na aanleiding van het uitlekken van e-mails.

Ik kan je er donder op zeggen: misschien dat ik totaal ben gehersenspoeld en daar nog steeds onwetend over ben; na de aanknopingspunten die ik heb gezien en hoe zaken later in de media voor het grote publiek worden weggezet. Ben ik er vrij redelijk van overtuigd dat de grootste psy-op momenteel aan de andere kant van't schap plaatsvindt dan waar je hem verwacht.

Bedankt dat je mij een simpele vraag stelde waardoor ik even dit verhaal kon ventileren. :)


Alles hierboven doet het af en toe ook lijken of ik te eigenwijs ben om andere richtingen dan de mijne in te kijken.... Denk dat wanneer iemand bijvoorbeeld die stugheid bij zogenoemde 'aanhangers van complottheorien' tegenkomt dat mijm verhaal daar bij anderen ook wel een beetje debet is aan die eigenwijsheid.....

Als je nog specifieker wilt weten wat mijn bevindingen waren / zijn ben ik niet te beroerd om mijn wereldbeelden die ik ook wel als subjectief kan omschrijven te delen.
pi_197542972
Wat zijn nou precies sektes? Vallen religies daar ook onder?
  donderdag 21 januari 2021 @ 09:29:08 #255
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_197545335
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 00:02 schreef HetDonkertAan het volgende:

Q ging echt niet alleen over Epstein.......

Hetgeen "Pizzagate" werd genoemd heb ik ook behoorlijk gevolgd na aanleiding van het uitlekken van e-mails.
Het ging zelfs helemaal niet over Epstein. Aanvankelijk was het een verhaaltje over Hillary Clinton en de bankiers (met onversneden antisemitisme: zie QDrop 998).

Je toont hier aan dat QAnon wl een sekte is.
1: Je doet het voorkomen alsof het aan QAnon te danken is dat Epstein is gearresteerd. Dat is niet waar: het is te danken aan de inspanningen van een journalist. Maar de reguliere media zijn in de ban gedaan door de aanhangers, dus moet het goede uit eigen kring komen.
2: Je bent niet in staat om onderscheid te maken tussen de zaak-Epstein (een veroordeelde zedenmisdadiger, over wiens bezigheden diverse slachtoffers een verklaring hebben afgelegd) en Pizzagate (een hoeveelheid lasterlijke onzin, gebaseerd op veronderstelde codewoorden. Er is geen enkele arrestatie verricht: geen enkele beschuldiging geuit). Alles loopt door elkaar, zonder dat er iemand dit durft op te merken.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  donderdag 21 januari 2021 @ 09:56:22 #256
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_197545742
Ik begrijp trouwens wel dat iemand, via Epstein, tot QAnon komt. Het is het zoveelste voorbeeld van machtige mensen die kwetsbare kinderen misbruiken. Maar niet iedere beschuldiging van kindermisbruik is juist. Vooralsnog geloof ik niet dat Demmink zich daaraan schuldig heeft gemaakt.

(De zaak-Epstein is trouwens, net als de talloze gevallen van misbruik in de kerken, het tegendeel van misbruik door vreemden als Dutroux, die in een bosje liggen te wachten, al dan niet in opdracht van een netwerk van rijke pedofielen. Die kinderen worden gemanipuleerd door bekenden.)
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_197549765
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2021 22:37 schreef HetDonkertAan het volgende:
Qanon een sekte, radicalisering door Qanon.
Het zal best voorkomen hoor maar dan kan je net zo goed iemand met een obsessie voor treinen geradicaliseerd noemen.
Een sekte is het al helemaal niet; tenminste ik herken er niets in wat nodig is om iets een sekte te noemen.
Je had wel die Q die af en toe berichten de wereld in stuurde en die volgens velen die zich bezig hielden met hetgeen jij nu "Qanon" noemt een belangrijke taak had.
Alhoewel Q cryptische berichten de wereld in stuurde binnen datgeen wat jij 'Qanon' noemt.... Waarschijnlijk benoemt de term "Qanon" een aantal forumboards waar veelal gespeculeerd werd over deze berichten van Q..... weet je wanneer je datgeen bekijkt en bekeek wat er dus op die forumboards tevoorschijn kwam er meer op gericht was om individueel actief onderzoek te verrichten in een maatschappij die helaas inderdaad doordrenkt is van corruptie en waar de meeste trompetten worden geblazen (lakens uitgedeeld) door mensen die meer kwaad als goed in de zin hebben.

'De sekte' waar je over spreekt zie ik ironisch genoeg nog meer bij mensen die als buitenstaander maar roepen dat iets een sekte is omdat ze dat een keer op het journaal hebben gehoord.
Hetzelfde journaal dat gerund wordt door een aantal topmannen die er absoluut niet op zitten te wachten dat een heel leger aan internet-detectives in hun "Priv-gegevens" gaat lopen pluizen en daarbij de meest hachelijke zaken tegen komen.

Niet alles wat met Q-anon te maken heeft is belachelijk, onwaar of een sekte.... Net zo min als dat het allemaal waarheid is wat sommige mensen beweren die bijvoorbeeld poster "Q" als almachtige weter en voorspeller zien.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 00:02 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Ik zie Qanon minder als geheel dan het in het algemeen wordt benoemd; dus niet als een specifieke groep. Hierboven werdt "Qanon" zelfs al een sekte genoemd. Daar ben ik het geheel mee oneens.

Want definieer "Qanon" maar eens tot 1 statisch fenomeen.

Om het overzichtelijk te houden zouden we kunnen stellen dat "Qanon" hetgeen is omtrent de mysterieuze "Q" die soms post op fora; eerst 4chan en later 4kun (als ik het goed heb)

Op deze fora zijn vele gebruikers actief die Q's cryptische berichten proberen te ontrafelen. Dat daar redelijk vaste elementen en bepaalde groepsgedachtes aan vast komen te zitten gebeurt wel.

Als voorbeeld is er dan op een gegeven moment een meerderheid, althans een opvallend grote hoeveelheid gebruikers die denken dat Q een ingewijde is in de regering.

Dat is dan zo'n aanname die redelijk algemeen voor stugge collectieve veronderstelling wordt aangenomen.

En bekeken naar wat Q postte is dat helemaal niet zo gek.
Althans, er leken aanknopingspunten te zijn tussen Q's cryptische berichten en gebeurtenissen die plaatsvonden.

Of het louter toeval was of dat Q inderdaad iemand of meerdere iemanden was/waren die wist wat er besproken werd in't witte huis danwel het leger daargelaten, mensen zien aanknopingspunten die redelijk vatbaar zijn voor bepaalde aannnames en daardoor groeit er een veronderstelling dat Q dus inderdaad een persoon of wezen op niveau was.....

Echter was het in dit soort fora altijd een behoorlijk discussiepunt wie of wat Q daadwerkelijk was en werden zijn berichten en zijn gewaarwording ook dikwijls betwijfeld.

Men onderzocht Q daar vooral, het was in het algemeen allerminst zo dat men klakkeloos aannam wat Q zei; de berichten van Q waren ook wel van een cryptische aard. Dit zorgde er wel voor dat er van alles bij werd verzonnen en inderdaad allerlei verbanden werden gelegd.

Veelal op een speelse wijze, ook op een wijze die het goede (regering Trump) afzette tegen het kwade (regering Biden)

Deze goed/kwaad - verhouding werd mijn inziens bovenal veroorzaakt door gebruikers zelf en niet zozeer door de berichten van Q. Ze droegen er vast aan bij. Maar desondanks was het gros van de berichten te cryptisch (vanuit reel en objectief waarnemend oogpunt bekeken) om er een waarde-oordeel die richting een bepaalde politieke partij ging aan te hangen.....


Nou was dit een heel verhaal over hoe ik het 'Qanon' fenomeen zie en dan vooral in het ontstaan van die term en de duidelijke rol van Q daarin.

Dit allemaal is voor mij echter niet het meest interessant geweest. Maar ik vind het belangrijk om het vanuit mijn oogpunt te beschrijven zodat je wellicht beter snapt wat ik bedoel.

Tijdens de zoektochten die ontstonden met de intrede van fenomeen Q zijn er verschillende zaken geopenbaard.
Men deed eerder al flink online onderzoek na het uitlekken van de Wikileaks.
Geen idee of je hier bekend mee bent maar ik zie sterke overlappingen tussen het uitlekken van Wikileaks, hetgeen Snowden en Assange hebben geopenbaard en nog steeds door worden achtervolgt en dit Qanon-gebeuren.

Het onderzoek wat door individuele gebruikers online plaatsvondt tijdens en na dit soort zaken hebben met elkaar te maken.

Het zijn broeipotten geweest van onderzoeken waar de uitslag momenteel steevast 'complottheorie' wordt genoemd.

Een voorbeeld is de Epstein-zaak. Mede door de aandacht die gebruikers op dit soort fora schonken aan het doen en laten van dit figuur en alles wat daaraan vast zat en achteraan liep heeft er voor mede gezorgd dat meneer Epstein achter de tralies is beland (zoals aangegeven in de recente documentaire over Epstein)
Een zaak die nog steeds loopt en toch wel van onbeschrijfelijke grootte is.
Als je echt onderzoek doet naar het figuur Epstein en in welke kringen hij zich begaf dan zullen je oren figuurlijk beginnen te klapperen (althans zo was het bij mij)

Deze zaak heeft over het algemeen mensen die mijn inziens serieus onderzoek hebben gepleegd naar Epstein (&co) toch wel een soort bizar wantrouwen gebracht voor bepaalde elite. Helemaal als er overduidelijke verbanden kunnen worden gelegd (wie er bijvoorbeeld bij Epstein in t vliegveld zat)

Q ging echt niet alleen over Epstein.......
Ik merk dat als ik dit uit wil leggen, ik zo uren verder ben..... Ik vind dit zo ongelofelijk interessant allemaal.

En ik snap het dondersgoed dat als je bijvoorbeeld de helft van het hele Wiki-Leaks verhaal hebt meegekregen en het enkel van de reguliere media hebt gehoord je het ook gewoon allemaal niet geloofd.

Ik heb dingen gezien die te bizar zijn voor woorden. (videobeelden die bijvoorbeeld direct van het internet worden gehaald. De corruptie in deze wereld is momenteel dusdanig hoog en omvattelijk dat het voor mij nog steeds moeilijk voor te stellen is....

Hetgeen "Pizzagate" werd genoemd heb ik ook behoorlijk gevolgd na aanleiding van het uitlekken van e-mails.

Ik kan je er donder op zeggen: misschien dat ik totaal ben gehersenspoeld en daar nog steeds onwetend over ben; na de aanknopingspunten die ik heb gezien en hoe zaken later in de media voor het grote publiek worden weggezet. Ben ik er vrij redelijk van overtuigd dat de grootste psy-op momenteel aan de andere kant van't schap plaatsvindt dan waar je hem verwacht.

Bedankt dat je mij een simpele vraag stelde waardoor ik even dit verhaal kon ventileren. :)


Alles hierboven doet het af en toe ook lijken of ik te eigenwijs ben om andere richtingen dan de mijne in te kijken.... Denk dat wanneer iemand bijvoorbeeld die stugheid bij zogenoemde 'aanhangers van complottheorien' tegenkomt dat mijm verhaal daar bij anderen ook wel een beetje debet is aan die eigenwijsheid.....

Als je nog specifieker wilt weten wat mijn bevindingen waren / zijn ben ik niet te beroerd om mijn wereldbeelden die ik ook wel als subjectief kan omschrijven te delen.
De meeste complotdenkers prijzen de kritische blik van gelijkgestemden. En het klinkt ook mooi. Je neemt niet zo maar alles aan en verdiept je in bepaalde zaken. Daar heb ik persoonlijk ook geen problemen mee. Je gaf zelf al aan: Mensen leggen zelf de verbanden. Ik vind het lastig om mensen serieus te nemen als ze verbanden zien die logisch gezien onmogelijk zijn.

Theorien over de Cabal bestaan al decennia. Vrijmetselarij, het Vaticaan, Joden... er wordt al tijden met argusogen naar bepaalde groeperingen gekeken. Ik krijg daarom het gevoel dat dit bewust op bepaalde fora geplaatst is. Als olie op vuur gooien bij een heel specifieke doelgroep.

Waarom zou je kritisch zijn op iets dat de indruk wekt dat je eigenlijk altijd gelijk had? Niemand is unbiased. Ook de meest kritische denker niet.

Wel leuk om gezonde discussies over te houden.
Dat wel! Er is niemand die lles weet.
pi_197550483
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 09:29 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Het ging zelfs helemaal niet over Epstein. Aanvankelijk was het een verhaaltje over Hillary Clinton en de bankiers (met onversneden antisemitisme: zie QDrop 998).

Je toont hier aan dat QAnon wl een sekte is.
1: Je doet het voorkomen alsof het aan QAnon te danken is dat Epstein is gearresteerd. Dat is niet waar: het is te danken aan de inspanningen van een journalist. Maar de reguliere media zijn in de ban gedaan door de aanhangers, dus moet het goede uit eigen kring komen.
2: Je bent niet in staat om onderscheid te maken tussen de zaak-Epstein (een veroordeelde zedenmisdadiger, over wiens bezigheden diverse slachtoffers een verklaring hebben afgelegd) en Pizzagate (een hoeveelheid lasterlijke onzin, gebaseerd op veronderstelde codewoorden. Er is geen enkele arrestatie verricht: geen enkele beschuldiging geuit). Alles loopt door elkaar, zonder dat er iemand dit durft op te merken.
Aanhangers? Wanneer ben je een aanhanger van Qanon?
Ik denk persoonlijk dat mensen die op fora dingen hebben opgezocht wel degelijk hebben meegeholpen aan de arrestatie van Epstein.

Eigen kring? Ik denk dat je dingen ziet die er niet perse hoeven te zijn. Want benoem de 'eigen kring' maar eens van iemand zoals mij die bepaalde aspecten gelooft die ook rondom de Qanon-beweging zijn genoemd.
Je doet het voorkomen dat iedereen die ook maar een theorie aanhangt of mening heeft van datgeen jij een ongegrond complot vindt geen eigen zelfstandige mening kan hebben of niet op legitieme wijze informatie kan verzamelen die bijdragen aan een bepaald oordeel.
  donderdag 21 januari 2021 @ 14:46:15 #259
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_197551308
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 14:04 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Aanhangers? Wanneer ben je een aanhanger van Qanon?
Dit is een woordspelletje.

quote:
Ik denk persoonlijk dat mensen die op fora dingen hebben opgezocht wel degelijk hebben meegeholpen aan de arrestatie van Epstein.
Is dit geloof ook ergens op gebaseerd? Ik zou verwachten dat de journaliste die de zaak weer in gang heeft gezet, dit wel genoemd zou hebben. Bij mijn weten heeft ze het nooit over enig forum gehad: ze heeft alleen met de slachtoffers gesproken.

Anonymous heeft bijgedragen aan de vervolging van de verkrachters in Steubenville:

https://www.rollingstone.(...)-steubenville-57875/

Heeft QAnon een dergelijke rol vervuld in de zaak Epstein?


quote:
Eigen kring? Ik denk dat je dingen ziet die er niet perse hoeven te zijn. Want benoem de 'eigen kring' maar eens van iemand zoals mij die bepaalde aspecten gelooft die ook rondom de Qanon-beweging zijn genoemd.
Je doet het voorkomen dat iedereen die ook maar een theorie aanhangt of mening heeft van datgeen jij een ongegrond complot vindt geen eigen zelfstandige mening kan hebben of niet op legitieme wijze informatie kan verzamelen die bijdragen aan een bepaald oordeel.
Nog meer vage woordspelletjes. Ik merk alleen op dat alle echte informatie die genoemd wordt door aanhangers van QAnon, allang bekend was, en dat de aanhangers een veel sterkere neiging hebben om vergezochte verbanden te bedenken dan de niet-aanhangers.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_197551676
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 14:46 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Dit is een woordspelletje.
[..]

Is dit geloof ook ergens op gebaseerd? Ik zou verwachten dat de journaliste die de zaak weer in gang heeft gezet, dit wel genoemd zou hebben. Bij mijn weten heeft ze het nooit over enig forum gehad: ze heeft alleen met de slachtoffers gesproken.

Anonymous heeft bijgedragen aan de vervolging van de verkrachters in Steubenville:

https://www.rollingstone.(...)-steubenville-57875/

Heeft QAnon een dergelijke rol vervuld in de zaak Epstein?
[..]

Nog meer vage woordspelletjes. Ik merk alleen op dat alle echte informatie die genoemd wordt door aanhangers van QAnon, allang bekend was, en dat de aanhangers een veel sterkere neiging hebben om vergezochte verbanden te bedenken dan de niet-aanhangers.
Het zijn geen woordspelletjes, ik probeer omdat we op een forum discussiren en daarbij onderhevig zijn aan geschreven taal beter elkaar's benoemingen te begrijpen.

"Heeft Qanon een dergelijke rol gespeeld in de zaak Epstein? "vraag je.
Of je het leuk vind of niet: wat versta jij onder "Qanon"?
Volgens mij heeft "Qanon" niet meegeholpen aan de zaak epstein, omdat er rond die tijd nog geen sprake was van "Qanon".

Soortgelijke fenomenen waarbij mensen al dan niet online actief onderzoek hebben gedaan naar het vinden van de waarheid hebben mijn inziens wel bijgedragen aan de arrestatie van Epstein.
  donderdag 21 januari 2021 @ 15:12:45 #261
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_197551920
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 15:01 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Het zijn geen woordspelletjes, ik probeer omdat we op een forum discussiren en daarbij onderhevig zijn aan geschreven taal beter elkaar's benoemingen te begrijpen.

"Heeft Qanon een dergelijke rol gespeeld in de zaak Epstein? "vraag je.
Of je het leuk vind of niet: wat versta jij onder "Qanon"?
Volgens mij heeft "Qanon" niet meegeholpen aan de zaak epstein, omdat er rond die tijd nog geen sprake was van "Qanon".

Soortgelijke fenomenen waarbij mensen al dan niet online actief onderzoek hebben gedaan naar het vinden van de waarheid hebben mijn inziens wel bijgedragen aan de arrestatie van Epstein.
Toen Epstein werd gearresteerd, was QAnon al 2 jaar gaande.
Op welke soortgelijke fenomenen (over vaag gesproken) doel je? Epstein is gearresteerd op grond van zeer specifieke informatie, die alleen de slachtoffers kenden.

Hier wordt alweer duidelijk dat QAnon een sekte is, of voor mijn part een religie. Het is als een gelovige die beweert dat de kwantummechanica al lang en breed uit de doeken is gedaan in zijn heilig geschrift.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_197552019
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 15:12 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Toen Epstein werd gearresteerd, was QAnon al 2 jaar gaande.
Op welke soortgelijke fenomenen (over vaag gesproken) doel je? Epstein is gearresteerd op grond van zeer specifieke informatie, die alleen de slachtoffers kenden.

Hier wordt alweer duidelijk dat QAnon een sekte is, of voor mijn part een religie. Het is als een gelovige die beweert dat de kwantummechanica al lang en breed uit de doeken is gedaan in zijn heilig geschrift.
Soortgelijke fenomenen waarbij mensen de waarheid achterhalen met bijvoorbeeld informatie die is geopenbaard.
Zoals na Wiki-Leaks gebeurde.

Denk dat zonder dit soort "fenomenen" (graag hoor ik van jou hoe ik minder vaag deze bevindingen aan de hand van informatie kan beschrijven) meneer Epstein nog steeds vrolijk zou hebben rondgelopen ;)
  donderdag 21 januari 2021 @ 15:29:15 #263
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_197552258
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 15:17 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Soortgelijke fenomenen waarbij mensen de waarheid achterhalen met bijvoorbeeld informatie die is geopenbaard.
Zoals na Wiki-Leaks gebeurde.

Denk dat zonder dit soort "fenomenen" (graag hoor ik van jou hoe ik minder vaag deze bevindingen aan de hand van informatie kan beschrijven) meneer Epstein nog steeds vrolijk zou hebben rondgelopen ;)
Dit bevat alweer geen enkele concrete informatie. Jij zegt dat Epstein is opgepakt omdat mensen onderzoek hebben gedaan. Dat klopt: zeer bepaalde mensen, geen forumbezoekers.

Jij en ik zouden precies hetzelfde kunnen doen als Q doet. Noem jezelf AIVDAnon, en plaats hier een bericht dat Rutte binnenkort wordt gearresteerd. Of schrijf als EuropolAnon op een forum met bezoekers uit heel Europa dat Merkel, Macron en de paus binnenkort worden gearresteerd. Niets van waar, maar als mensen het willen geloven, vergeven ze jou die eerste mislukte voorspelling en alle volgende flaters.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_197553814
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 15:29 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Dit bevat alweer geen enkele concrete informatie. Jij zegt dat Epstein is opgepakt omdat mensen onderzoek hebben gedaan. Dat klopt: zeer bepaalde mensen, geen forumbezoekers.

Jij en ik zouden precies hetzelfde kunnen doen als Q doet. Noem jezelf AIVDAnon, en plaats hier een bericht dat Rutte binnenkort wordt gearresteerd. Of schrijf als EuropolAnon op een forum met bezoekers uit heel Europa dat Merkel, Macron en de paus binnenkort worden gearresteerd. Niets van waar, maar als mensen het willen geloven, vergeven ze jou die eerste mislukte voorspelling en alle volgende flaters.
Het gaat mij er niet zozeer om dat 'Q' of een ander mysterieus online persoon vertelt dat er binnenkort iets gaat of staat te gebeuren.
Wat ik vooral interessant vond is dat ik zelf inzicht heb gekregen mede door dit soort onderzoeken waar forumgebruikers hun bevindingen met elkaar delen in bepaalde corrupte aspecten die voor mij zichtbaar zijn geworden.
Dat een Epstein specifiek gearresteerd wordt na aanleiding van een gerenommeerd onderzoek, dus niet aan de hand van verschillende onderzoeken en theorien van gebruikers op internetfora snap ik.
In de documentaire over Epstein wordt wel benoemd dat mede door de grote aandacht van de media (die ook in mijn ogen ook logischerwijs wordt aangewakkerd doordat mensen zich actief bezig houden met onderwerp) Epstein berhaupt kon worden opgepakt.

Ik weet niet of ik berhaupt informatie kan aanleveren waar je concreet naar op zoek bent. Ik moet eerlijk zeggen; ik ken Epstein niet persoonlijk en ben nooit bij hem geweest dus wat dat betreft kan ik er ook niet erg concreet over zijn.
Datzelfde geldt voor zaken die tijdens deze Q-anon-periode worden benoemd en waar ik overlappingen in zie met bijvoorbeeld de zaak Epstein. Voorbeelden van die overlappingen zijn de geruchten dat het (seksueel) misbruik van kinderen in de hogere kringen der samenleving veel voorkomt of het min of meer omkopen van de rechtstaat door mensen die dat kunnen betalen.
Vooralsnog is dit imo ook wel een onderwerp wat niet makkelijk aantoonbaar is met concrete informatie. Het onderwerp gaat er juist over dat er dingen gebeuren die niet gehoord of gezien mogen worden en vandaar dus ook niet openlijk naar buiten worden gebracht en aan het grote publiek kenbaar worden gemaakt.

Zelf ben ik wat dit soort onderwerpen betreft vooral zoekende en heb ik door onderzoek bepaalde denkwijzen ontwikkeld waarin zaken die vaak worden afgedaan als complottheorie voor mij niet meteen als onzin klinken.
pi_197646757
@zomerindebol

Het presidentschap van Trump is voorbij, Biden is president en Obama, Clinton en alle andere Democratische kopstukken lopen nog altijd vrij rond. Dat terwijl jij er heilig van overtuigd was dat al deze zogenaamde 'sleutelfiguren' spoedig zouden worden opgesloten. Je beschimpte zelfs je mede-users als zij het waagden jouw voorspellingen in twijfel te trekken.

Hoe kijk jij aan tegen de huidige stand van zaken?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_197647648
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 10:20 schreef KoosVogels het volgende:
@:zomerindebol

Het presidentschap van Trump is voorbij, Biden is president en Obama, Clinton en alle andere Democratische kopstukken lopen nog altijd vrij rond. Dat terwijl jij er heilig van overtuigd was dat al deze zogenaamde 'sleutelfiguren' spoedig zouden worden opgesloten. Je beschimpte zelfs je mede-users als zij het waagden jouw voorspellingen in twijfel te trekken.

Hoe kijk jij aan tegen de huidige stand van zaken?
Al die figuren die het allemaal zo zeker wistten zijn al lang afgetaaid. Alleen Bocaj durft het zo af en toe nog aan.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator dinsdag 26 januari 2021 @ 11:23:16 #267
54278 crew  Tijger_m
42
pi_197647650
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 10:20 schreef KoosVogels het volgende:
@:zomerindebol

Het presidentschap van Trump is voorbij, Biden is president en Obama, Clinton en alle andere Democratische kopstukken lopen nog altijd vrij rond. Dat terwijl jij er heilig van overtuigd was dat al deze zogenaamde 'sleutelfiguren' spoedig zouden worden opgesloten. Je beschimpte zelfs je mede-users als zij het waagden jouw voorspellingen in twijfel te trekken.

Hoe kijk jij aan tegen de huidige stand van zaken?
De stilte is oorverdovend ;)
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
pi_197649149
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:23 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

De stilte is oorverdovend ;)
Nou zit niet iedereen constant op fok dus we moeten deze mensen nog wel 2 weken de kans geven om te antwoorden en anders komen de atnwoorden wel daarna over 2 weken of 2 weken daarna. Of gewoon nooit. :')
pi_197670845
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_197718387
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:23 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

De stilte is oorverdovend ;)
What will happen in the next month:

twitter


:P.
I´m back.
pi_197718606
Nu zowel de groepen van proud boys als wel de oath keepers betrapt zijn op samenwerking bij de bestorming van het capitool vind ik het vreemd dat dit eigenlijk zo rustig gemeld wordt. Dat de republikeinen stil blijven terwijl men bij antifa over elkaar heen viel om deze te willen verbieden. Zit q diep in de republikeinse partij geworteld of demonstreert dit gewoon de extreem dubbele moraal van veel republikeinen.



https://www.nytimes.com/i(...)rs-capitol-riot.html
pi_197718703
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 09:06 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

What will happen in the next month:

[ twitter ]

:P.
Dus de Q-wackjobs die onder meer waarschuwden voor 'socialism!' dromen van een socialistische toekomst? Heel bijzonder.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_197718851
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 09:36 schreef Basp1 het volgende:
Nu zowel de groepen van proud boys als wel de oath keepers betrapt zijn op samenwerking bij de bestorming van het capitool vind ik het vreemd dat dit eigenlijk zo rustig gemeld wordt. Dat de republikeinen stil blijven terwijl men bij antifa over elkaar heen viel om deze te willen verbieden. Zit q diep in de republikeinse partij geworteld of demonstreert dit gewoon de extreem dubbele moraal van veel republikeinen.


https://www.nytimes.com/i(...)rs-capitol-riot.html
Nog niet helemaal afgezien, doe ik zo, maar lijkt idd op een van te voren beraamde gecordineerde 'attack'. Vraag is dan in hoeverre Trump daarmee geassocieerd kan worden, behalve die uitspraak 'stand back and stand by' en uiteraard uitspraken tijdens die rally.
Wat is dat btw met die oranje mutsjes en armbandjes?

Overigens mbt de Republikeinse partij schreef Timothy Snyder in zijn essay The American Abyss onlangs in NYT dat er in de Republikeinse partij 2 stromingen aanwezig zijn: de 'gamers' en de 'breakers'. En later zei hij nog dat er een kleine groep 'honorables' zijn. De gamers worden aangevoerd door Mitch McConnell. Dat zijn eigenlijk de amorele republikeinen die republikein zijn omdat het veel geld/macht oplevert. In principe zijn die pragmatisch en neigen ernaar Trump te laten vallen als hen dat beter uitkomt. Dan zijn er de 'breakers', die het democratische systeem willen afbreken en een dictatuur vestigen. Hier zitten de bekende diehard Trumpisten in. Idee is dat zij bang zijn dat de Republikeinse partij ten onder gaat, vooral vanwege demografische veranderingen, en dus dat de democratie moet worden opgegeven. Vervolgens zijn er de 'honorables': Republikeinen min of meer oude stijl pre-Nixon, zoals Romney, Liz Cheney, ook de Lincolnproject Republikeinen. Dit is dus een kleine minderheid helaas.

En hoe straks over een tijdje de Republikeinse partij uit de verf komt, ligt aan hoe machtig de gamers blijven, volgens Snyder. En kiezen de gamers een coalitie met de breakers of met de honorables? Het is nu, volgens mij, nog n en al chaos in de Republikeinse partij.
I´m back.
pi_197720301
Onderzoekscollectief Bellingcat maakte adhv bijna 5.000 zogenaamde Q-drops een tijdlijn van alle voorspellingen die niet uitkwamen:

The QAnon Timeline: Four Years, 5,000 Drops and Countless Failed Prophecies
I´m back.
pi_197721206
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 09:36 schreef Basp1 het volgende:
Nu zowel de groepen van proud boys als wel de oath keepers betrapt zijn op samenwerking bij de bestorming van het capitool vind ik het vreemd dat dit eigenlijk zo rustig gemeld wordt. Dat de republikeinen stil blijven terwijl men bij antifa over elkaar heen viel om deze te willen verbieden. Zit q diep in de republikeinse partij geworteld of demonstreert dit gewoon de extreem dubbele moraal van veel republikeinen.



https://www.nytimes.com/i(...)rs-capitol-riot.html
Het zijn allemaal mensen die zich al dan niet vrijwillig laten inmeten in een bepaalde groep en jij bent geen haar beter want je doet er zelf aan mee. Met je "dubbele moraal"
pi_197727760
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 09:36 schreef Basp1 het volgende:
Nu zowel de groepen van proud boys als wel de oath keepers betrapt zijn op samenwerking bij de bestorming van het capitool vind ik het vreemd dat dit eigenlijk zo rustig gemeld wordt. Dat de republikeinen stil blijven terwijl men bij antifa over elkaar heen viel om deze te willen verbieden. Zit q diep in de republikeinse partij geworteld of demonstreert dit gewoon de extreem dubbele moraal van veel republikeinen.


https://www.nytimes.com/i(...)rs-capitol-riot.html
De dubbele moraal komt vooral van een andere richting ;). Een kant waar sommigen nogal geneigd zijn geweld, pyromanie en plunderingen door de vingers te zien als het binnen hun politieke agenda past. Maar oh jee als het van de andere kant komt, dan moeten we maandenlang, dagelijks 15 artikelen en 15 op-eds elke dag lezen over hoe gevaarlijk groeperingen van uit deze hoek wel niet zijn. Waarbij de tactiek ook is om zoveel mogelijk mensen, op gelijke voet te zetten met daadwerkelijke extremisten, zodat je collectief kunt demoniseren. Dit terwijl opmerkelijk genoeg groeperingen uit de eigen hoek worden omschreven als 'slechts een idee'.

Het zou juist enorm goed zijn als er eens een objectieve neutrale standaard komt om extremisme en geweld unaniem af te keuren. Maar helaas gebeurt dat niet, en dat ligt niet bepaald aan rechts.
pi_197741923
quote:
7s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 18:27 schreef Dejannn het volgende:

[..]

De dubbele moraal komt vooral van een andere richting ;). Een kant waar sommigen nogal geneigd zijn geweld, pyromanie en plunderingen door de vingers te zien als het binnen hun politieke agenda past. Maar oh jee als het van de andere kant komt, dan moeten we maandenlang, dagelijks 15 artikelen en 15 op-eds elke dag lezen over hoe gevaarlijk groeperingen van uit deze hoek wel niet zijn. Waarbij de tactiek ook is om zoveel mogelijk mensen, op gelijke voet te zetten met daadwerkelijke extremisten, zodat je collectief kunt demoniseren. Dit terwijl opmerkelijk genoeg groeperingen uit de eigen hoek worden omschreven als 'slechts een idee'.

Het zou juist enorm goed zijn als er eens een objectieve neutrale standaard komt om extremisme en geweld unaniem af te keuren. Maar helaas gebeurt dat niet, en dat ligt niet bepaald aan rechts.
How Trump’s Focus on Antifa Distracted Attention From the Far-Right Threat
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_197742037
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 12:52 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Het zijn allemaal mensen die zich al dan niet vrijwillig laten inmeten in een bepaalde groep en jij bent geen haar beter want je doet er zelf aan mee. Met je "dubbele moraal"
De jij bak weer een goede diepgang die het niveau van de mensen die deze immorele zichzelf republieken noemende staatsterroristen niet willen afkeuren maar het gedrag als meeslepend proberen te downplayen. :D
pi_197743482
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 12:53 schreef Basp1 het volgende:

[..]

De jij bak weer een goede diepgang die het niveau van de mensen die deze immorele zichzelf republieken noemende staatsterroristen niet willen afkeuren maar het gedrag als meeslepend proberen te downplayen. :D
Ik probeer niets te downplayen. Het stoort me dat jij de link zo duidelijk probeert te leggen tussen Republikeinen en staatsterroristen. Want volgens mij zegt dit allemaal niets over een bepaalde groep mensen (die jij in lijkt te delen) aan de andere kant vant spectrum laten mensen zich met zo goed 'meeslepen' of vertonen ze gedrag dat voor t gemak dan wel onder de noemer democraat kan worden gelegd maar daar mijn inziens niets mee te maken heeft.
pi_197745918
quote:
Wat is je punt hier nu? Met alleen een linkje kan ik vrij weinig.
pi_197757068
quote:
1s.gif Op zondag 31 januari 2021 14:12 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Ik probeer niets te downplayen. Het stoort me dat jij de link zo duidelijk probeert te leggen tussen Republikeinen en staatsterroristen. Want volgens mij zegt dit allemaal niets over een bepaalde groep mensen (die jij in lijkt te delen) aan de andere kant vant spectrum laten mensen zich met zo goed 'meeslepen' of vertonen ze gedrag dat voor t gemak dan wel onder de noemer democraat kan worden gelegd maar daar mijn inziens niets mee te maken heeft.
Laten we eens feitelijk kijken ik leg de link met 2 extremistische groeperingen die zich met het bizarre narratief van trump&co en meneer Q hebben laten indoctrineren.

Dat zijn allemaal mensen die zeggen dat ze republikeinen zijn. Daar kan niemand wat aan veranderen.

Het handelen van die 2 extremistische groepering zien we mooi samengevat door de media.

Wanneer heb we in de vs een democratische president maanden achter elkaar zien liegen over verloren verkiezingen? Wanneer hebben we grote groepen democraten gezien die oproepen andere volksvertegenwoordigers op te hangen.

Nee dat zien we niet, dus ja daaruit volgt duidelijk dat in deze casus de republikeinen schuldig zijn en de hand eens in eigen boezem moeten steken. En deze 2 extreme organisaties gewoon staats erreur hebben gepleegd.

Normaal springen de law en order republikeinen dan altijd op de spreekstoel bij terroristische organisaties om deze zo snel mogelijk te verbieden maar het blijft nu verdomd stil bij die partij, dat noem ik hypocriet tot het bot.
pi_197757532
quote:
7s.gif Op zondag 31 januari 2021 15:42 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Wat is je punt hier nu? Met alleen een linkje kan ik vrij weinig.
is van de NY Times

[ Bericht 3% gewijzigd door SuperHartje op 01-02-2021 08:47:21 ]
  maandag 1 februari 2021 @ 11:20:40 #283
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_197759369
quote:
FBI lawyer from Russia investigation sentenced to probation for Carter Page FISA warrant false statement

(CNN)Former FBI lawyer Kevin Clinesmith will not serve jail time for changing a document that backed a surveillance warrant of former Trump associate Carter Page during the early Russia investigation, a federal judge ruled on Friday.

He is the only defendant charged in the Durham investigation, which has looked closely at the FBI's work on the early Russia investigation, including Page's ties to Russia and others with ties to the Trump 2016 campaign.
Clinesmith was sentenced to serve 12 months probation and 400 hours of community service. He pleaded guilty last year to falsifying information in an email that wrongly said Page had not been a CIA source previously, as the FBI sought to renew a foreign surveillance warrant for Page in 2017.

"Anybody who's watched what Mr. Clinesmith has suffered is not someone who would readily act in that fashion," Judge James Boasberg of the US District Court in DC said, somewhat rejecting the Justice Department's argument that Clinesmith receiving a harsh sentence would help deter others from crime and that he was akin to Mueller investigation defendants who lied and went to prison.

Boasberg, who is also the Foreign Intelligence Surveillance Court's presiding judge, notably said he believes the warrant still may have been signed for surveillance of Page, who in 2017 was a former Trump foreign policy adviser who was under investigation because of his ties to Russians.
"Even if Mr. Clinesmith had been accurate about Dr. Page's relationship with the other government agency, the warrant may well have been signed and the surveillance authorized," Boasberg said, though he also noted other mistakes in the Page foreign intelligence surveillance applications.
Clinesmith obtained no real personal benefit from his actions and had no active intent to harm, the judge also noted.

"My view of the evidence is that Mr. Clinesmith likely believed that what he said about Dr. Page was true," Boasberg said."He was saving himself some work taking an inappropriate shortcut," but didn't intend to give wrong information about Page, the judge added.
Boasberg also noted how the Justice Department inspector general found Clinesmith wasn't acting with political bias -- a point the Trump administration tried to make repeatedly to undermine the Mueller investigation that grew out of the FBI's work on Russia in 2016 and 2017. Clinesmith apologized to his federal agency colleagues, the court, the public and his family at the sentencing hearing.
Een van de handlangers in de Russiahoax, voormalig FBI topjurist Kevin Clinesmith, kreeg geen straf, maar 'probation' (soort van voorwaardelijke straf) omdat hij al genoeg gestraft was door het verlies van zijn baan. WTF!

Een andere FBI bad cop, Peter Strzok, raakte ook alleen slechts zijn baan kwijt voor zijn rol in dit complot. Maar helemaal hilarisch is dat diens vrouw, Melissa Hodgman, door de regering Biden is benoemd tot Director of Division of Enforcement.

Een duidelijk signaal van de deep state dat haar knechten niet voor juridische vervolging hoeven te vrezen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_197765545
quote:
7s.gif Op zondag 31 januari 2021 15:42 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Wat is je punt hier nu? Met alleen een linkje kan ik vrij weinig.
Gezien de wijze waarop je jezelf probeert te presenteren op dit forum, vind ik het wat jammer dat ik het voor je moet uitspellen.

Je hebt de mond vol over 'links' en suggereert dat 'links/progressief' geweld uit eigen hoek negeert dan wel bagatelliseert.

Dat terwijl juist blijkt dat de Republikeinse regering - want Trump is nog altijd een Republikein die onvoorwaardelijke steun geniet van zijn partijgenoten - de dreiging uit eigen hoek zoveel mogelijk onder het tapijt veegt. Veiligheidsdiensten kregen de opdracht om zich uitsluitend te richten op radicaal links, terwijl het echte gevaar juist uit de hoek komt van radicaal rechts, oftewel de aanhangers van Trump.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_197765705
quote:
7s.gif Op zaterdag 30 januari 2021 18:27 schreef Dejannn het volgende:

[..]

De dubbele moraal komt vooral van een andere richting ;). Een kant waar sommigen nogal geneigd zijn geweld, pyromanie en plunderingen door de vingers te zien als het binnen hun politieke agenda past. Maar oh jee als het van de andere kant komt, dan moeten we maandenlang, dagelijks 15 artikelen en 15 op-eds elke dag lezen over hoe gevaarlijk groeperingen van uit deze hoek wel niet zijn. Waarbij de tactiek ook is om zoveel mogelijk mensen, op gelijke voet te zetten met daadwerkelijke extremisten, zodat je collectief kunt demoniseren. Dit terwijl opmerkelijk genoeg groeperingen uit de eigen hoek worden omschreven als 'slechts een idee'.

Het zou juist enorm goed zijn als er eens een objectieve neutrale standaard komt om extremisme en geweld unaniem af te keuren. Maar helaas gebeurt dat niet, en dat ligt niet bepaald aan rechts.
Dit dus, zeg je er wat van dan is de standaard reactie “jA mAaR tRUmP!!!!”.
Het is blijkbaar erg moeilijk voor velen op dit forum om geweld te veroordelen.
pi_197766010
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 17:48 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Gezien de wijze waarop je jezelf probeert te presenteren op dit forum, vind ik het wat jammer dat ik het voor je moet uitspellen.

Je hebt de mond vol over 'links' en suggereert dat 'links/progressief' geweld uit eigen hoek negeert dan wel bagatelliseert.

Dat terwijl juist blijkt dat de Republikeinse regering - want Trump is nog altijd een Republikein die onvoorwaardelijke steun geniet van zijn partijgenoten - de dreiging uit eigen hoek zoveel mogelijk onder het tapijt veegt. Veiligheidsdiensten kregen de opdracht om zich uitsluitend te richten op radicaal links, terwijl het echte gevaar juist uit de hoek komt van radicaal rechts, oftewel de aanhangers van Trump.
Maar mijn punt ging toch helemaal niet over uit welke hoek het meest geweld komt? Ik stelde dat er sprake is van een dubbele standaard. En opperde daarom voor een neutrale, objectieve standaard voor waarmee extremisme en geweld unaniem kan worden afgekeurd, ongeacht waar het vandaan komt.

quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 17:58 schreef Chivaz het volgende:

[..]

Dit dus, zeg je er wat van dan is de standaard reactie “jA mAaR tRUmP!!!!”.
Het is blijkbaar erg moeilijk voor velen op dit forum om geweld te veroordelen.
Waar het een beetje op neer lijkt te komen is dat sommigen simpelweg geen objectieve en neutrale standaard willen voor extremisme en geweld. Zij bekijken alles door een filter waarbij links per definitie goed is, en rechts per definitie fout. En als je dan ook dagelijks tientallen artikelen zit te lezen die dit beeld bevestigen, dan ga je daar alleen maar sterker in geloven. Dat is een beetje problematisch. En dan krijg je dus ook taferelen die we van de zomer al zagen. Hier een discussie over hebben kan niet eens, want zodra je het niet met het gewenste narratief eens bent, is er maar n conclusie mogelijk: jij bent alt-right, extreemrechts en natuurlijk een Trump-fan.
pi_197766089
quote:
7s.gif Op maandag 1 februari 2021 18:19 schreef Dejannn het volgende:

[..]

Maar mijn punt ging toch helemaal niet over uit welke hoek het meest geweld komt? Ik stelde dat er sprake is van een dubbele standaard. En opperde daarom voor een neutrale, objectieve standaard voor waarmee extremisme en geweld unaniem kan worden afgekeurd, ongeacht waar het vandaan komt.
En ik beweerde dan ook niet dat dat jouw punt was. Lees nog eens goed.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 1 februari 2021 @ 19:46:25 #288
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_197767463
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 13:00 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Nou zit niet iedereen constant op fok dus we moeten deze mensen nog wel 2 weken de kans geven om te antwoorden en anders komen de atnwoorden wel daarna over 2 weken of 2 weken daarna. Of gewoon nooit. :')
quote:
0s.gif Op zondag 27 december 2020 13:44 schreef Vis1980 het volgende:
Trump had het toch zo onder controle? @:zomerindebol
Nou reken er maar niet op, heb het in december nog gevraagd.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_197773337
quote:
0s.gif Op maandag 1 februari 2021 18:25 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

En ik beweerde dan ook niet dat dat jouw punt was. Lees nog eens goed.
Linkse leugenmedia die niet zijn gewenste narratief verkondigd worden bewust niet gelezen lijkt het wel steeds bij hem. Wel ongefundeerde beweringen maken over het zogenaamde linkse narratief terwijl het gewoon neutrale kranten zijn die alle geweld veroordelen. :D
pi_197808477
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 08:23 schreef Basp1 het volgende:

[..]

Linkse leugenmedia
daar pas jij wel goed bij
  zondag 7 februari 2021 @ 14:37:54 #291
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_197872688
Zijn er nog steeds mensen die in deze onzin geloven?
  zondag 7 februari 2021 @ 20:01:14 #292
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_197878075
quote:
0s.gif Op zondag 7 februari 2021 14:37 schreef Richestorags het volgende:
Zijn er nog steeds mensen die in deze onzin geloven?
Ja, de site zit er vol mee, zelfs op de frontpage.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_197884881
jullie zoeken op de verkeerde plek:
twitter


[ Bericht 3% gewijzigd door SuperHartje op 08-02-2021 14:28:26 ]
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_197941300
The saga continues... Zet 4 maart alvast maar in uw agenda. Dat is de nieuwe stip op de horizon. Tot 1933 was 4 maart de oude inauguratie datum en volgens Qanon is dat ook weer de nieuwe inauguratie datum van de zogenaamde Tweede Republiek die Trump dan gaat oprichten. (Bewijsje is dat op 4 maart de prijzen van Trumps hotelkamers zijn verhoogd. Op 6 januari was dit ook gedaan. Schijnt de Trump organisatie altijd te doen. Als er iets rondom Trump gebeurt, gooien ze snel de prijzen van hotelkamers omhoog. :P. Tweede bewijsje: "They believe that March 4, 2021is the start for the new Republic. March 4 was the start date of the new President until it was changed in 1933. Why do they believe all of this? Well at the end of his Jan 7 speech Trump said "Our incredible journey is only just beginning."")

QAnon conspiracy theories point followers to March 4, second inauguration
I´m back.
pi_197942087
quote:
14s.gif Op donderdag 11 februari 2021 11:07 schreef Ryan3 het volgende:
The saga continues... Zet 4 maart alvast maar in uw agenda. Dat is de nieuwe stip op de horizon. Tot 1933 was 4 maart de oude inauguratie datum en volgens Qanon is dat ook weer de nieuwe inauguratie datum van de zogenaamde Tweede Republiek die Trump dan gaat oprichten. (Bewijsje is dat op 4 maart de prijzen van Trumps hotelkamers zijn verhoogd. Op 6 januari was dit ook gedaan. Schijnt de Trump organisatie altijd te doen. Als er iets rondom Trump gebeurt, gooien ze snel de prijzen van hotelkamers omhoog. :P. Tweede bewijsje: "They believe that March 4, 2021is the start for the new Republic. March 4 was the start date of the new President until it was changed in 1933. Why do they believe all of this? Well at the end of his Jan 7 speech Trump said "Our incredible journey is only just beginning."")

QAnon conspiracy theories point followers to March 4, second inauguration
De eigen achterban naaien met zwaar verhoogde prijzen en ze hebben het niet eens door, sterker nog ze betalen het graag en krijgen er hoop van. _O-
  donderdag 11 februari 2021 @ 13:06:04 #296
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_197943185
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 11:55 schreef illusions het volgende:
De eigen achterban naaien met zwaar verhoogde prijzen en ze hebben het niet eens door, sterker nog ze betalen het graag en krijgen er hoop van. _O-
Maximaal cashen. Doen vrijwel alle hotels.
Het is en blijft een louche zakenman. (Mede daardoor blijf ik de steun van bepaalde figuren hier zeer vreemd vinden)
The truth may be out there, but the lies are in your head.
  vrijdag 12 februari 2021 @ 10:14:12 #297
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_197960936
Michael Franzese is een voormalig maffialid die nu een youtubekanaal heeft waar hij vertelt over zijn ervaringen in de georganiseerde misdaad.

De ratten van Mueller/Weismann hebben hem aan de tand gevoeld over onroerendgoedzaken in de 80's, Franzese heeft samen met een Russische partner appartementen van Trump gekocht en men dacht dat dat een mooie gelegenheid zou kunnen zijn Trump aan de maffia en Rusland te koppelen.

Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 12 februari 2021 @ 10:16:17 #298
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_197960964
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 februari 2021 08:23 schreef Basp1 het volgende:

neutrale kranten
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 12 februari 2021 @ 10:20:16 #299
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_197961031
https://www.nytimes.com/2(...)ject-harassment.html

Het door de media op het schild gehesen backstabbersvehikel Lincoln Project blijkt een soort gay Harvey Weinstein te herbergen _O-

quote:
21 Men Accuse Lincoln Project Co-Founder of Online Harassment
John Weaver, a longtime G.O.P. operative who advised John McCain and John Kasich, made sexual overtures to young men, sometimes offering to help them get work in politics.


By Maggie Astor and Danny Hakim

Jan. 31, 2021

John Weaver, a longtime Republican strategist and co-founder of the prominent anti-Trump group the Lincoln Project, has for years sent unsolicited and sexually provocative messages online to young men, often while suggesting he could help them get work in politics, according to interviews with 21 men who received them.

His solicitations included sending messages to a 14-year-old, asking questions about his body while he was still in high school and then more pointed ones after he turned 18.

These messages from Mr. Weaver, 61, who helped run John McCain’s presidential campaigns in 2000 and 2008 and John Kasich’s in 2016, did not lead to physical encounters except in one consensual case, and none of the men accused Mr. Weaver of unlawful conduct. Rather, many of them described feeling preyed upon by an influential older man in the field in which they wanted to work, and believing they had to engage with his repeated messaging or lose a professional opportunity.

Mr. Weaver sent overt sexual solicitations to at least 10 of the men and, in the most explicit messages, offered professional and personal assistance in exchange for sex. He told one man he would “spoil you when we see each other,” according to a message reviewed by The New York Times. “Help you other times. Give advice, counsel, help with bills. You help me … sensually.”

Lincoln Project leaders, in their first extended comments about Mr. Weaver, said they had not been aware of such allegations until this month, when articles in The American Conservative and Forensic News, and an open letter on Twitter from a data analyst named Garrett Herrin, accused Mr. Weaver of grooming young men online.

Thanks for reading The Times.
Subscribe to The Times
Steve Schmidt, a co-founder of the group, said its leaders had learned last summer from social media posts that Mr. Weaver, who has a wife and two children, might be involved in relationships with men, but emphasized, “There was no awareness or insinuations of any type of inappropriate behavior when we became aware of the chatter at the time.” Mr. Weaver denied the claims, Mr. Schmidt said in an interview.

In mid-January, after the allegations gained public attention, Mr. Weaver issued a statement acknowledging he had sent “inappropriate” messages and apologizing “to the men I made uncomfortable,” while saying he had believed all of his interactions to be consensual. He said he would not return to the Lincoln Project from a medical leave that began in the summer.

Interviews with the 21 young men, as well as a review of screenshots of dozens of messages he sent them over the last five years, show that his online behavior was in many cases aggressive and unwanted.

Cole Trickle Miele was 14 when he followed Mr. Weaver on Twitter in 2015 and quickly received a direct message from him. At first, he did not think anything was amiss.

“I remember being a 14-year-old kid interested in politics and being semi-starstruck by John Weaver engaging in a conversation with me,” said Mr. Trickle Miele, now 19. At the time, he supported the Republican Party and was a fan of Mr. Kasich, the Ohio governor whom Mr. Weaver was helping prepare to join the presidential race.

But as the messages kept coming, he became uncomfortable.

In June 2018, Mr. Weaver asked, “Are you in HS still?” — referring to high school — and Mr. Trickle Miele said that he was, and that he would be 18 the next spring. “You look older,” Mr. Weaver replied. “You’ve gotten taller.”

In March 2020, when Mr. Trickle Miele was 18, Mr. Weaver wrote, “I want to come to Vegas and take you to dinner and drinks and spoil you!!,” and in a follow-up message used a term that in sexual banter refers to one’s body: “Hey my boy! resend me your stats! or I can guess! if that is easier or more fun!”

Mr. Weaver, in response to questions about specific allegations, reiterated his statement from earlier this month and said: “I am so disheartened and sad that I may have brought discomfort to anyone in what I thought at the time were mutually consensual discussions. In living a deeply closeted life, I allowed my pain to cause pain for others. For that I am truly sorry to these men and everyone and for letting so many people down.”

Mr. Weaver was one of a handful of veteran Republican operatives who formed the Lincoln Project because, they said, they considered Mr. Trump a danger to the country. With mocking ads that often went viral, the group became a highly visible opponent to the Trump presidency.

Mr. Schmidt said in the interview that the Lincoln Project did not have an office when Mr. Weaver was involved, so the founders and staff were not together. He said the group was “outraged and horrified” to learn of Mr. Weaver’s behavior. After this article was published on Sunday, the Lincoln Project released a statement condemning Mr. Weaver and calling him “a predator, a liar and an abuser.”

Last year, when Cody Bralts was a recent college graduate looking for a job in politics, he replied to one of Mr. Weaver’s tweets and, to his surprise, received a direct message from him. After Mr. Weaver said he traveled to Chicago sometimes, they discussed meeting to talk politics; at one point Mr. Weaver asked what Mr. Bralts did in his free time.

When Mr. Bralts said he ran marathons, Mr. Weaver replied, “At least I know that whatever we end up doing, you could do it multiple times in a row,” with a winking emoticon.

“It just seemed like he was exploiting his power,” Mr. Bralts said. “He was someone very important and high up in a field I want to go into.”

Kyle Allen, 23, said that from 2016 to 2018, Mr. Weaver asked about his height, weight, what he was wearing and whether he was circumcised. He also pushed repeatedly for an invitation to speak at the University of Ottawa, where Mr. Allen was studying, using sexually explicit language to express his eagerness to visit.

“I would try to veer the conversations toward politics, and he would always find a way to bring it back to sexual stuff,” Mr. Allen said.

In at least two cases, Mr. Weaver offered young men work with the Lincoln Project while sending suggestive messages.

One of those men, Anthony Covell, 22, said Mr. Weaver had begun messaging him in July 2019. That exchange tapered off, but on Dec. 3, 2019 — two weeks before the Lincoln Project was publicly announced — Mr. Weaver invited him to join the new initiative.

“He said he was looking for young people who were creative and invested in this upcoming election,” Mr. Covell said, adding, “I was obviously interested.”

Mr. Weaver suggested that Mr. Covell “post a thirst trap” or “send me a pic,” then asked him to call for more details on the project.

“Something inside me was saying, ‘No, don’t do this, he seems kind of sketchy,’” Mr. Covell said.

He decided not to call.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_197961112
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 10:20 schreef EdvandeBerg het volgende:
https://www.nytimes.com/2(...)ject-harassment.html

Het door de media op het schild gehesen backstabbersvehikel Lincoln Project blijkt een soort gay Harvey Weinstein te herbergen _O-
[..]

Het blijven wel Republikeinen h, maar die gast is er al uit geboot. Doet verder niets af aan Lincoln project. Zijn ook geen backstabbers. Of je wilt zeggen dat Republikeinen trouw moeten zijn aan Trump oid?
I´m back.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')