abonnement Unibet Coolblue
pi_194717452
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:


pi_194724658
Toch weer nieuw stukje info in dit artikel:




How three conspiracy theorists took 'Q' and sparked Qanon

Interessantste is dat QAnon niet op zichzelf staat kennelijk, want er waren voorgangers:

quote:
Before Q, there was a wide variety of “anon” 4chan posters all claiming to have special government access.

In 2016, there was FBIAnon, a self-described “high-level analyst and strategist” offering intel about the 2016 investigation into the Clinton Foundation. Then came HLIAnon, an acronym for High Level Insider, who posted about various dubious conspiracies in riddles, including one that claimed Princess Diana had been killed because she found out about 9/11 “beforehand” and had “tried to stop it.” Then “CIAAnon” and “CIA Intern” took to the boards in early 2017, and last August one called WH Insider Anon offered a supposed preview that something that was “going to go down” regarding the DNC and leaks.
En 3 users van 4chan gingen in november 2017 dus met QAnon aan de haal:

quote:
Qanon was just another unremarkable part of the “anon” genre until November 2017, when two moderators of the 4chan board where Q posted predictions, who went by the usernames Pamphlet Anon and BaruchtheScribe, reached out to Tracy Diaz, according to Diaz’s blogs and YouTube videos. BaruchtheScribe, in reality a self-identified web programmer from South Africa named Paul Furber, confirmed that account to NBC News.
En dat werd dus een aardig verdienmodelletje. Samenvatting: o.a. door de verhuizing naar Reddit. Vervolgens kwam er een FB-pagina bij. Daarna verhuizing naar 8chan, waar je nog meer mag zeggen dan op Reddit en 4chan, waar ze afgegooid werden vanwege: “encouraging or inciting violence and posting personal and confidential information,” Toen kwam er een round-the-clock live channel op YouTube. En die eigenaar (Rogers) wordt er dan toch wel van verdacht dat-ie zelf achter Q zit. Samen met degene die de boel vanaf het begin trok (Diaz):

quote:
Recently, some Qanon followers have accused Diaz and Rogers of profiting from the movement by soliciting donations from their followers. Other pro-Trump online groups have questioned the roles that Diaz and Rogers have played in promoting Q, pointing to a series of slip-ups that they say show Rogers and Diaz may have been involved in the theory from the start.
En er worden paar foutjes genoemd waaruit dit zou blijken. Niettemin bestaat dat YouTube kanaal nog en interesseert het kennelijk veel Q-adepten weinig of die Rogers daar nu achter zit of niet.

Ander klein nieuwtje, althans voor mij: pizzagate complottheorie kwam separaat naar buiten (agv Wikileaks), was dus initieel niet gekoppeld aan Q.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ryan3 op 26-08-2020 10:56:28 ]
I´m back.
  woensdag 26 augustus 2020 @ 13:47:01 #3
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194727096
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_194729862
Vers van de pers nog een nieuwtje:

House lawmakers introduce bipartisan resolution to condemn 'dangerous' QAnon conspiracy theory

Grotendeels weliswaar symbolisch van aard, maar stelt wel duidelijk dat QAnon dus geen plaats heeft binnen de Republikeinse partij. Zullen wrs geen Democraten zijn die volgers zijn van deze cult.
I´m back.
pi_194729910
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 13:47 schreef TitusPullo het volgende:
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
Voor wat betreft dat laatste, dat geldt wrs toch ook voor aanhangers in NL van complottheorieën. Vraag me af of dat ooit uitgezocht is (en of je dat kunt uitzoeken überhaupt).
I´m back.
pi_194733739
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 13:47 schreef TitusPullo het volgende:
Pizzagate en QAnon zijn inderdaad op een heel merkwaardige wijze met elkaar vetgroeid. Beide zijn pogingen om de Democraten zo hard mogelijk te raken, waar dit met het beschikbare bewijs niet mogelijk was.

Een deel van de mensen die worden aangetrokken door de nieuwe vorm waarin het gegoten is, is waarschijnlijk zelf geknakt, door misbruik of verwaarlozing:

https://mobile.twitter.com/areidross/status/1297958396033814528
Of hebben de openbaringen van Assange en Snowden misschien iets beter door gelezen dan de gemiddelde mens.
  woensdag 26 augustus 2020 @ 20:02:28 #7
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194733906
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 19:52 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Of hebben de openbaringen van Assange en Snowden misschien iets beter door gelezen dan de gemiddelde mens.
Nou, Pizzagate en aanverwante bedenksels zijn juist ontstaan doordat die openbaringen van Assange wat tegenvielen.
Wikileaks doet namelijk maar wat. Ze maken een hele boel emails buit en publiceren die, zonder zich om de inhoud te bekommeren. In het geval van Pizzagate was al eerder het gerucht verspreid dat Hillary de spil zou zijn in een netwerk van pedofielen: vervolgens is men de berichten van Podesta, en Stratfor, zó gaan interpreteren dat het leek of er strafbare zaken in werden besproken.

[ Bericht 22% gewijzigd door TitusPullo op 26-08-2020 20:13:12 ]
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  woensdag 26 augustus 2020 @ 20:07:40 #8
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194733975
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 16:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Voor wat betreft dat laatste, dat geldt wrs toch ook voor aanhangers in NL van complottheorieën. Vraag me af of dat ooit uitgezocht is (en of je dat kunt uitzoeken überhaupt).
Ja, daar heb je gelijk in. In het begin was het vooral nihilistisch tijdverdrijf op 4chan (waar nogal wat kinderporno geplaatst werd), maar nu doet het zich voor als een heuse kruistocht tegen kindermisbruik (#SaveourChildren) - iets waar niemand tegen kan zijn, zonder verdenking op zich te laden. Dat laatste trekt waarschijnlijk wel wat mensen aan die zelf slachtoffer zijn geweest, of een slachtoffer kennen, want het blijft een lastig te bewijzen misdrijf.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_194742050
quote:
0s.gif Op woensdag 26 augustus 2020 20:07 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Ja, daar heb je gelijk in. In het begin was het vooral nihilistisch tijdverdrijf op 4chan (waar nogal wat kinderporno geplaatst werd), maar nu doet het zich voor als een heuse kruistocht tegen kindermisbruik (#SaveourChildren) - iets waar niemand tegen kan zijn, zonder verdenking op zich te laden. Dat laatste trekt waarschijnlijk wel wat mensen aan die zelf slachtoffer zijn geweest, of een slachtoffer kennen, want het blijft een lastig te bewijzen misdrijf.
Overigens één van de redenen ook waarom het Q-fenomeen steeds meer tractie krijgt bij NLse complotaanhangers: ivm de Grote Nederlandse Samenzweringstheorie mbt Demmink. Dat tussen aanhangers daarvan wellicht mensen zitten die hetzij misbruikt zijn hetzij iemand kennen (eigen kinderen bijv.) die misbruikt zijn is niet ondenkbaar. Q-fenomeen en NLse complottheorie incrowd is natuurlijk op meerdere manieren inschuifbaar, maar dat komt omdat je Q eigenlijk kunt zien als een soort samenballing van al langer bestaande complottheorieën voorzien van een soort (bijbelse) eindetijdsstrijd.

De NLse variant van een soort eindetijdsstrijd zijn de fantasieën over c.q. oproep tot een burgeroorlog c.q. massale opstand, die je vanaf 2015 regelmatig tegenkomt in een bepaald segment van de sociale media en alternatieve media. Volgens mij heeft het opperhoofd van de (aspirant) publieke omroep ON Arnold Karskens destijds in circa 2015 daarvoor de eerste steen gelegd (heb er nog een topic over geopend in NWS dat volgens mij iets van 11 delen had). Het is daarna een tijdje rustig geweest aan dat front, maar nu met de corona maatregelen en de opkomst van het fenomeen Willem Engel e.d. komen deze praatjes weer redelijk vaak bovendrijven op de verschillende sociale media.

O, en wat ik ook gemerkt heb, door af en toe met die lui te discussiëren op Twitter, ze zien de moord op JFK (door de deep state) als een soort basiselement voor de gehele complottheorie. Als het gesprek daarover gaat en je legt uit dat het wrs toch Lee Oswald in zijn eentje is geweest, dan worden ze een beetje giftig.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 27-08-2020 14:37:20 ]
I´m back.
pi_194748789
psst.. q-Janonymous here ik werk bij de geheime dienst van Canada en heb nog nieuwe top secret informatie voor alle fans van het Drumpfkampf. Maar jullie moeten beloven om allemaal geduldig te blijven want het wordt een langdurig vierdimensioneel schaakspel om de hagedissenmensen en de pannenkoekenpedos voorzichtig tegen mekaar op te zetten. Gaat nog wel even een paar jaar duren. Maar sterkte en vergeet niet om op Trump te stemmen en helpen pedojoe te verslaan, die is voor de diepstate :)
pi_194751368
pizzagate een complottheorie? verdiep je eens in james alefentis.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_194752082
quote:
0s.gif Op donderdag 27 augustus 2020 18:11 schreef JanInCanada het volgende:
psst.. q-Janonymous here ik werk bij de geheime dienst van Canada en heb nog nieuwe top secret informatie voor alle fans van het Drumpfkampf. Maar jullie moeten beloven om allemaal geduldig te blijven want het wordt een langdurig vierdimensioneel schaakspel om de hagedissenmensen en de pannenkoekenpedos voorzichtig tegen mekaar op te zetten. Gaat nog wel even een paar jaar duren. Maar sterkte en vergeet niet om op Trump te stemmen en helpen pedojoe te verslaan, die is voor de diepstate :)
Ik moest lachen om deze post.
Hoe je het hele verhaal schetst klinkt inderdaad als een aflevering van SouthPark en zou behalve de humor van je post inzien ook zomaar zijn meegegaan in het ridiculiseren omdat het allemaal zo belachelijk klinkt maar ik denk dat ik ondertussen beter weet en het ridiculiseren van dit soort materie achterwege laat.
De realiteit is al bizar genoeg. Ridiculiseren zal mezelf alleen even opgelucht voelen mocht ik het allemaal niet willen zien.
pi_194887764

Weer een mooie inkijk bij deze gehersenspoelde nitwits.
  zondag 6 september 2020 @ 01:07:48 #14
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194910414
Qpost

How blackmail is used to control US politicians

https://qmap.pub/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195042551
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

twitter


A QAnon website shut down after a fact-checking group exposed the developer behind it

quote:
A New Jersey man was identified as the developer behind a now-defunct website used to circulate far-right conspiracy theories pushed by QAnon.

The website, Qmap.pub, was abruptly shut down after fact-checking group Logically.ai revealed the man's identity.

The site reached over 10 million visitors in July, Bloomberg News reported, and served as one of the main platforms of communication between QAnon supporters.

By tracing an email address from a since-deleted Facebook post asking for translation services for Q, the unknown head figure behind the fringe group, Logically was ableto identify Jason Gelinas as the "developer and mouthpiece" for Qmap.pub.


He is "a New Jersey man in his forties with prominent roles in technical analysis and IT security for the banking sector," according to Logically.

Gelinas declined to comment on the report from Logically, Bloomberg News reported. But Gelinas indicated he was aware of the report, saying that he had received it in a Twitter message.

"I'm not going to comment on any of that," Gelinas said to Bloomberg News. "I'm not going to get involved. I want to stay out of it."

Gelinas works as an information security analyst at Citigroup, according to Logically. Citigroup did not immediately return a request for comment from Insider.

The identity of "Q," an anonymous figure advancing conspiracy theories that claim a mass of satanic and pedophiliac Democrats are running a global sex-trafficking ring in a fight against President Donald Trump, still remains unknown.

Last year, the FBI designated QAnon as a domestic-terrorism group, saying it's filled with "conspiracy theory-driven domestic extremists" and citing it as a growing threat.

QAnon peddlers have received support from Trump, who's retweeted posts from their accounts multiple times. Trump has also publicly welcomed support from the group.

The promotion of QAnon from Trump and the GOP has led to growing bipartisan concern that the fringe group might be emboldened to act more publicly, especially as several QAnon supporters are running for Congress.

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.

[ Bericht 16% gewijzigd door Ryan3 op 13-09-2020 17:31:09 ]
I´m back.
pi_195092348
quote:
14s.gif Op zondag 13 september 2020 17:14 schreef Ryan3 het volgende:
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

[ twitter ]

A QAnon website shut down after a fact-checking group exposed the developer behind it
[..]

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.
hoezo walgelijk?
  vrijdag 18 september 2020 @ 12:19:14 #17
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_195126228
quote:
14s.gif Op zondag 13 september 2020 17:14 schreef Ryan3 het volgende:
Nieuws, nieuws, nieuws, is er nog nieuws, jawel, natuurlijk is er nog nieuws...!

Hebbes!
Qmap ligt er nu ook uit. :P.

Hopelijk lazert de hele walgelijk rotzooi in mekaar nu.
Qmap.pub was slecht een overzicht van nieuwe Q-drops, een alternatief is bijvoorbeeld https://qalerts.app/
2019: The Great Awakening
pi_195401345
Nou, de cabal heeft hem er eindelijk onder gekregen nu, vrees ik, met nog 30 dagen te gaan.
De toekomst is aan de cabal!
I´m back.
pi_195407603
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_195407638
quote:
Ik zag AndréVanDelft op Twitter zich al afvragen of je mensen kunt vergiftigen via de ventilatiekanalen.
I´m back.
pi_195407680
quote:
10s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:33 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zag AndréVanDelft op Twitter zich al afvragen of je mensen kunt vergiftigen via de ventilatiekanalen.
Wie, wat waar is die persoon?

Nevermind, zag de homepagina van zijn twitter al, duidelijk.

Wat is en doet een Conspiracy scientist?
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_195407769
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:36 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Wie, wat waar is die persoon?
Nou, André is diehard Q-adept (met soms wel een eigen hoogst bizarre insteek) van het eerste uur op Twitter. Omdat ik André volgde, werd ik attent gemaakt op die hele Q toestand en besloot ik na een tijdje dus deel 1 van deze topicreeks te openen. Inmiddels reageert-ie niet meer op mijn reacties af en toe, zal wel geblockt zijn, maar hij heeft me niet ontvolgd en zodoende blijf ik een beetje op de hoogte wat er speelt in deze cult.
I´m back.
pi_195444760
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 oktober 2020 16:41 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou, André is diehard Q-adept (met soms wel een eigen hoogst bizarre insteek) van het eerste uur op Twitter. Omdat ik André volgde, werd ik attent gemaakt op die hele Q toestand en besloot ik na een tijdje dus deel 1 van deze topicreeks te openen. Inmiddels reageert-ie niet meer op mijn reacties af en toe, zal wel geblockt zijn, maar hij heeft me niet ontvolgd en zodoende blijf ik een beetje op de hoogte wat er speelt in deze cult.
cult? high level military operation.
pi_195445721
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 14:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

cult? high level military operation.
Nee.
  maandag 5 oktober 2020 @ 16:18:31 #25
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195446589
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 14:50 schreef weetjewel5 het volgende:

[..]

cult? high level military operation.
Maar waarom levert die dan niets op?

Neem de zaak-Dutroux en de zaak-Epstein: twee dossiers waarin we waarschijnlijk nooit de volle waarheid zullen kennen.

Ondanks alle tegenwerking, is het een eenvoudig openbaar aanklager en een eenvoudig journalist, respectievelijk, gelukt om ze te pakken te krijgen. Waarom lukt het de briljante geesten van Q dan niet?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')