Volgende week zondagquote:Op dinsdag 14 april 2020 20:50 schreef Myraela het volgende:
Oh mensen, ik heb zo'n tof idee voor de kroketten.Nu al zin in zondag. Ik ga het begrip 'kroket' wel een beetje oprekken.
Ohja, kut.quote:
Zaten geen garnalen bij de bestellingquote:Op dinsdag 14 april 2020 18:14 schreef Sarabi het volgende:
Ik denk dat ik twee soorten ga maken, garnalen en kaas/bierkroketten
*TVP voor de bier/kaaskroketten, die lijken me best lekkerquote:Op donderdag 23 april 2020 16:42 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Zaten geen garnalen bij de bestelling
De biertjes zaten er in ieder geval wel bijquote:Op donderdag 23 april 2020 17:12 schreef DJMO het volgende:
[..]
*TVP voor de bier/kaaskroketten, die lijken me best lekker
Er zijn hier ook nog ooit boerenkoolkroketten gemaakt!quote:Op dinsdag 14 april 2020 20:50 schreef Myraela het volgende:
Oh mensen, ik heb zo'n tof idee voor de kroketten.Nu al zin in zondag. Ik ga het begrip 'kroket' wel een beetje oprekken.
Kun je het recept vast met me delen in een PM ofzo?quote:Op donderdag 23 april 2020 17:17 schreef Sarabi het volgende:
[..]
De biertjes zaten er in ieder geval wel bij
quote:Op donderdag 23 april 2020 17:23 schreef Blues het volgende:
Oh, kreketten
Wij hebben nog ergens het krekettenboek liggen!
In elk geval opletten dat je niet teveel olie in de pan doet, op 180 graden gaan kroketten best bruisen en met teveel olie in de pan dan gaat 't overkoken.quote:Op donderdag 23 april 2020 18:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb dus geen frituurpan. Of een temperatuurdingmeter (waarom kan ik niet op de naam komen?) dus ik denk dat kansloze missie is hier.
Dat laatste vooralquote:Op vrijdag 24 april 2020 09:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik leerde van de briljante serie Back in Time for Dinner dat de belangrijkste reden voor woningbrand het frituren in een pannetje was voor de komst van de in temperatuur regelbare frituurpan
Maar ik doe het ook. Dus vooral bij blijven zolang dat op het vuur staat. En weten dat je geen water over een brandje in een pan olie moet gooien.
Thermometerquote:Op donderdag 23 april 2020 18:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb dus geen frituurpan. Of een temperatuurdingmeter (waarom kan ik niet op de naam komen?) dus ik denk dat kansloze missie is hier.
Zonder gelatine.quote:Op zondag 26 april 2020 07:32 schreef minilot het volgende:
Wat is je precieze recept, @:Farenji? Iets met of zonder gelatine?
Ja, hij heeft ook de hele nacht in de koelkast gestaan.quote:Op zondag 26 april 2020 07:49 schreef minilot het volgende:
Is de ragout wel door en door koud als je je vinger in het bakje steekt?
Gelatine is laatste redmiddel, ik wil mijn kroketten graag vegetarisch houden. Ik ga idd opwarmen en bloem toevoegen.quote:Op zondag 26 april 2020 08:10 schreef Zalmslaatje het volgende:
Als het niet heel erg slap is, opwarmen wat bloem toevoegen laten garen en over een grote oppervlakte uitsmeren, laten afkoelen zodat je meer vocht kwijt raakt.
Als je ragout erg dun is, meer roux maken, op een heel laag pitje proberen nog wat vocht weg dampen en daarna uitsmeren.
Of misschien toch maar met wat gelatine proberen.
Het is nog vroeg je hebt nog even de tijd.
Ja ik ook, heb net met mijn nuchtere maag in de ragout staan roeren. Al hou ik er alsnog wel rekening mee dat ze mislukken. Ik heb ook nog kroketten van de vegetarische slager in de vriezer liggen, als "contingency plan"quote:Op zondag 26 april 2020 08:39 schreef Lonaa het volgende:
Ik heb wel echt debiel veel zin in kroketten nu
Ik wil eigenlijk niet mee doen vandaag. Maar wel zin in kroketten. Dus of misschien snel kaaskroketje maken. Of kroketten kopen. Of maar gewoon verlekkerd kijken naar jullie kroketten.quote:Op zondag 26 april 2020 08:48 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ja ik ook, heb net met mijn nuchtere maag in de ragout staan roeren. Al hou ik er alsnog wel rekening mee dat ze mislukken. Ik heb ook nog kroketten van de vegetarische slager in de vriezer liggen, als "contingency plan"
quote:Op zondag 26 april 2020 09:07 schreef minilot het volgende:
Verse peterselie uit de voortuin getrokken, kroketten voelen minder ongezond met wat groene spikkels in de vulling
Je kijkt te veel porno, want ik krijg alleen maar resultaten om ragout voor kroketten goed te krijgen.quote:Op zondag 26 april 2020 07:37 schreef Farenji het volgende:
Als ik google op "ragout niet stijf genoeg" krijg ik alleen resultaten met tips om iets anders stijf te krijgen.
Ja, of jij bent veel te dol op kroketten, dat kan natuurlijk ook!quote:Op zondag 26 april 2020 09:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je kijkt te veel porno, want ik krijg alleen maar resultaten om ragout voor kroketten goed te krijgen.
Ragout maken is makkelijk, zeker als het niet dik genoeg hoeft te zijn om kroketten van te draaien. Ik heb ook nog nooit kroketten gemaakt. Dat vormen en paneren lijkt me het lastigste en dan maar hopen dat ze niet ontploffen in de frituur...quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Klaar voor dienblad + koelkast!
Overigens (volgens mij) nog nooit eerder kroketten gemaakt, maar wel vaak zat allerlei soorten ragout. Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Klaar voor dienblad + koelkast!
Overigens (volgens mij) nog nooit eerder kroketten gemaakt, maar wel vaak zat allerlei soorten ragout. Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Nou ja, ik heb vaak zat allerlei shizzle gepaneerd en gefrituurd-zonder-frituurpan (zelfs vorige week nog balkjes vierkazenpolentaquote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket.quote:Op dinsdag 14 april 2020 20:50 schreef Myraela het volgende:
Oh mensen, ik heb zo'n tof idee voor de kroketten.Nu al zin in zondag. Ik ga het begrip 'kroket' wel een beetje oprekken.
Google vindt ook dat het telt als kroket.quote:Op zondag 26 april 2020 10:25 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket.Ik ga ze vullen met witte kool en champignons. Ben benieuwd.
Je kan gelatine ook vervangen door het vegatarische agar. Heeft hetzelfde effect.quote:Op zondag 26 april 2020 08:21 schreef Farenji het volgende:
[..]
Gelatine is laatste redmiddel, ik wil mijn kroketten graag vegetarisch houden. Ik ga idd opwarmen en bloem toevoegen.
Ja dat is waar, ik heb beide natuurlijk niet in huis. Maar heb een beetje extra roux erdoorheen geroerd en nu is het een stuk stijver.quote:Op zondag 26 april 2020 10:33 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
Je kan gelatine ook vervangen door het vegatarische agar. Heeft hetzelfde effect.
Ragout gewoon heel dun uitsmeren en desnoods na uitdampen even in de vriezer.quote:Op zondag 26 april 2020 10:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vrees met grote vrezen over dit krokettengedoeIk had hier echt beter gisteren aan kunnen beginnen. Maar goed, het vlees staat te pruttelen in bouillon. We zullen zien.
O, gaaf!quote:Op zondag 26 april 2020 10:25 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket.Ik ga ze vullen met witte kool en champignons. Ben benieuwd.
Zelfs voor mij staat de biergeur me nu even tegenquote:Op zondag 26 april 2020 11:26 schreef Myraela het volgende:
Oeh, kaaskroketten.Zo lekker. Heb je al geproefd? Hopelijk heb je lekker veel kaassmaak.
Dat klinkt best goed als vulling voor krokettenquote:Op zondag 26 april 2020 09:41 schreef minilot het volgende:
Gestoofde speklap, shiitake, ui, peterselie en een shitload aan specerijen dus
[ afbeelding ]
Nog pietsje zout, witte peper en Chinees vijfkruidenpoeder toegevoegd. Tot over een paar uur!
Ik heb zo’n vorm wel eens ergens gezien. Op de site van een kookwinkel. Maar het vorm stelt niet zoveel voor, handen nat makenquote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Bestaan er geen kroket vormpjes voor de ragout zodat je ze kan invriezen voor het paneren?
Dat zou het een stuk makkelijker maken.
Heb er ooit aan gedacht rolletjes van bakpapier te maken maar dat leek mij uiteindelijk nog meer geknoei.
quote:Op zondag 26 april 2020 12:49 schreef Farenji het volgende:
Ik heb net zelf paneermeel gemaakt, van oud zelfgebakken brood. Nu alleen nog even een paar eieren leggen.
Mijn moeder had eens een vlam in de pan.quote:Op vrijdag 24 april 2020 09:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik leerde van de briljante serie Back in Time for Dinner dat de belangrijkste reden voor woningbrand het frituren in een pannetje was voor de komst van de in temperatuur regelbare frituurpan
Maar ik doe het ook. Dus vooral bij blijven zolang dat op het vuur staat. En weten dat je geen water over een brandje in een pan olie moet gooien.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Omdat wij maar samen zijn en het een probeersel is, heb ik van bovenstaand recept de helft van alles gebruikt.
Ingrediënten:
Aubergine uit de oven (met de knoflookteentjes)
Hele zooitje van auberginepuree, parmezaan, panko, ei, z/p, nootmuskaat, knoflookjes opstijven:
[ Bericht 0% gewijzigd door Blues op 26-04-2020 13:47:01 ]
Nooit geprobeerd, maar misschien zijn er wel sushi vormen die dat voor je kunnen doen?quote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Bestaan er geen kroket vormpjes voor de ragout zodat je ze kan invriezen voor het paneren?
Dat zou het een stuk makkelijker maken.
Heb er ooit aan gedacht rolletjes van bakpapier te maken maar dat leek mij uiteindelijk nog meer geknoei.
😂😂😂quote:Op zondag 26 april 2020 09:05 schreef AnneX het volgende:
Wat een butwerk is kroketten maken.
Knap dat jullie eraan beginnen.
Ooit roux voor 12 kroketten, wilde niet opstijven en het werden uiteindelijk écht écht écht 84 stuks in de vriezer in 2 joekels van pannen.
Schoonmoeder deed het het zó makkelijk “even” vleeskroketten maken.
Succes. Vanaf het scherm doe ik wel mee.
Zo'n blik is over 10 jaar ook nog goed hoor.quote:Op zondag 26 april 2020 15:00 schreef DJMO het volgende:
Ik herinnerde me dat ik een kant en klaar blik kaasbitterballen/kroketten in de kast had staan. Ik dacht, eens kijken of ik mee kan doen. THT: januari 2019 #laatmaarNu rundvlees in de oven
Te laat, alles ligt al in de ondergrondsequote:Op zondag 26 april 2020 15:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zo'n blik is over 10 jaar ook nog goed hoor.
quote:Op zondag 26 april 2020 15:02 schreef DJMO het volgende:
[..]
Te laat, alles ligt al in de ondergrondse
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel dezequote:Op zondag 26 april 2020 15:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]![]()
Ik wil ook kaaskroket uit blik. Klinkt fascinerend.
Die heb ik al eens ervaren. Best geinig spul. Lekker in een tosti.quote:Op zondag 26 april 2020 15:12 schreef DJMO het volgende:
[..]
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel deze
[ afbeelding ]
https://www.worldwideholl(...)etten-vulling-400-gr
Dat ga je vast vaker doen. Ik doe het vaak ook in de slowcooker.?lang geleden ook eens bij de hanos botten (met nog wat vlees eraan) van wild meegenomen (je moest er om vragen, haalden ze ergens achter weg). 24 uur in de cooker boah.quote:Op zondag 26 april 2020 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
De bouillon is klaar en afgekoeld. Smaakt echt heerlijk. Ik had nog nooit runderbouillon gemaakt. Na de lunch begin ik aan de salpicon. Die heeft dan 3 van de voorgeschreven 24 uur tijd voor het opstijven. Komt vast goed.
Dit heb ik opgestuurd naar mijn familie in Australie, dit hebben ze als smaakvoorbeeld genomen om ze zelf te maken. Ze hadden er alleen maar goede herinneringen aan maar kregen het niet goed op smaakquote:Op zondag 26 april 2020 15:12 schreef DJMO het volgende:
[..]
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel deze
[ afbeelding ]
https://www.worldwideholl(...)etten-vulling-400-gr
Ik vond ze heerlijk. Lekker knapperig aan de buitenkant, smeuïg van binnen.quote:Op zondag 26 april 2020 15:43 schreef Blues het volgende:
[ afbeelding ]
Smaaktest:
Lekker knapperig door de dubbel gepaneerde methode, smaakt naar kaaskroketjes, heerlijk hoor!!
Maar de aubergine is (uiteraard en helaasch) niet meer terug te proeven.
Ziet er lekker uit.quote:Op zondag 26 april 2020 16:07 schreef minilot het volgende:
En van binnen!
[ afbeelding ]
Oordeel: toch wat te intens van smaak, ossewit bleek tikje muffer dan gehoopt maar de textuur van zowel binnenkant als dunne paneerlaag was hartstikke goed! Op kroketvlak dus technisch prima gelukt maar in het vervolg geen lu rou fan erin doen maar gewoon een stooflap en frituren in een bij voorkeur niet al te antieke plons pindaolie
Wat grappig. Nog nooit gezien, zo'n pakje ossewit.quote:Op zondag 26 april 2020 15:31 schreef minilot het volgende:
De hier nog ongepaneerde matig gevormde 50grams-drolletjes
[ afbeelding ]
Ossewit, ready to go:
[ afbeelding ]
..kon geen houdbaarheidsdatum op de verpakking vinden dus op hoop van zegen
Had je voor mij nog een recept?quote:Op zondag 26 april 2020 17:41 schreef Sarabi het volgende:
Klaar en goedgekeurdde biersmaak is wel echt heftig
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekker! Leuke combi ook. Ze zien er wel wat zwaar uit van binnen, of viel dat wel mee?quote:Op zondag 26 april 2020 15:43 schreef Blues het volgende:
Goed.
Verder weer
Opgesteven.
Eerst rolletjes maken, een goede vorm met de ijsschep afmeten en dan rollen maar.....
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Paneren volgens de Holtkamp-methode, dus hier wijk ik wat af van het recept.
Paneermeel extra fijn vijzelen:
[ afbeelding ]
Alles klaarzetten in diepe borden:
[ afbeelding ]
Eerst door de bloem, dan het ei,dan door dat fijne paneermeel, dan weer door het ei en dan laatste keer door de panko. Dubbel gepaneerde methode dus.
Lekker viezig werkje
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonnebloemolie in de pan, opstoken tot 180gr
[ afbeelding ]
Frituren maar
[ afbeelding ]
Eindresultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Smaaktest:
Lekker knapperig door de dubbel gepaneerde methode, smaakt naar kaaskroketjes, heerlijk hoor!!
Maar de aubergine is (uiteraard en helaasch) niet meer terug te proeven.
Zo smeuïg.quote:Op zondag 26 april 2020 16:07 schreef minilot het volgende:
En van binnen!
[ afbeelding ]
Oordeel: toch wat te intens van smaak, ossewit bleek tikje muffer dan gehoopt maar de textuur van zowel binnenkant als dunne paneerlaag was hartstikke goed! Op kroketvlak dus technisch prima gelukt maar in het vervolg geen lu rou fan erin doen maar gewoon een stooflap en frituren in een bij voorkeur niet al te antieke plons pindaolie
thnx!quote:Op zondag 26 april 2020 17:43 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Dit is hem (ongeveer):
https://www.jumbo.com/rec(...)rappe-isidor-503497/
Stiekem is dat toch ook gewoon het lekkerste. Maar ik ben dan ook team kroketten uitlepelen met patat.quote:Op zondag 26 april 2020 17:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
Als alles mis gaat, dip ik de friet straks gewoon in een bak salpicon. Wat een verrukkelijk spul
Dat ga ik straks ook zeker doenquote:Op zondag 26 april 2020 18:08 schreef Myraela het volgende:
[..]
Stiekem is dat toch ook gewoon het lekkerste. Maar ik ben dan ook team kroketten uitlepelen met patat.
Doet het hier niet...quote:Op zondag 26 april 2020 18:04 schreef AnneX het volgende:
Na al dat lekkers hierboven, cheat![]()
[ link | afbeelding ]
En dan nog een slechte foto ook, helaasch.
Nee viel mee! Ze zijn klein en ik had trek. Dat kan ook de oorzaak zijn natuurlijkquote:Op zondag 26 april 2020 17:47 schreef Myraela het volgende:
[..]
Lekker! Leuke combi ook. Ze zien er wel wat zwaar uit van binnen, of viel dat wel mee?
[..]
Zo smeuïg.
Wat een mooierds!quote:Op zondag 26 april 2020 17:17 schreef Farenji het volgende:
De eerste twee kroketten heb ik net op, en ik ben best tevreden! Ze kwamen prachtig uit de olie, smaakten lekker en waren lekker smeuïg van binnen!
Ingredienten:
[ afbeelding ]
Oesterzwam aanbakken met sjalot en knoflook.
[ afbeelding ]
Roux maken:
[ afbeelding ]
De ragout:
[ afbeelding ]
Gerold en gepaneerd:
[ afbeelding ]
Bruingebakken, met een lik mosterd!
[ afbeelding ]
Zit er nou zo weinig vulling in? Of vertekend de foto mssquote:Op zondag 26 april 2020 17:41 schreef Sarabi het volgende:
Klaar en goedgekeurdde biersmaak is wel echt heftig
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 26 april 2020 16:07 schreef minilot het volgende:
En van binnen!
[ afbeelding ]
Oordeel: toch wat te intens van smaak, ossewit bleek tikje muffer dan gehoopt maar de textuur van zowel binnenkant als dunne paneerlaag was hartstikke goed! Op kroketvlak dus technisch prima gelukt maar in het vervolg geen lu rou fan erin doen maar gewoon een stooflap en frituren in een bij voorkeur niet al te antieke plons pindaolie
Ik heb hem een beetje lomp doorgesnedenquote:Op zondag 26 april 2020 18:51 schreef Blues het volgende:
[..]
Zit er nou zo weinig vulling in? Of vertekend de foto mss
Wel een hele slechte foto. De foto wil niet gevonden worden.quote:Op zondag 26 april 2020 18:04 schreef AnneX het volgende:
Na al dat lekkers hierboven, cheat![]()
[ link | afbeelding ]
En dan nog een slechte foto ook, helaasch.
Herkansing.quote:Op zondag 26 april 2020 19:58 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Wel een hele slechte foto. De foto wil niet gevonden worden.
Nee da’s wat te ver. Heb nu wel spijt dat ik niet meegedaan hebquote:Op zondag 26 april 2020 20:56 schreef Yinny het volgende:
@:blues
@:kaatje1
Ik geloof niet dat Capelle aan den IJssel voor jullie in de buurt is😂
quote:Op zondag 26 april 2020 20:36 schreef AnneX het volgende:
[..]
Herkansing.
[ link | afbeelding ]
Sinds kort een frietkrot op 500 m.
...omdat al jullie kroketten verhalen hierboven mij hongerig maakte...
Holtkampgodquote:Op zondag 26 april 2020 21:18 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb kaaskroketten gemaakt naar het recept van Cees Holtkamp
[ afbeelding ]
diverse stadia van halffabrikaat
[ afbeelding ]
gefrituurd product
[ afbeelding ]
kaasshot
[ afbeelding ]
naast zijn grote broer de garnalenkroket die ik weken geleden zelf gemaakt had
Die kaaskroket ziet er heerlijk uit.quote:Op zondag 26 april 2020 21:18 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb kaaskroketten gemaakt naar het recept van Cees Holtkamp
[ afbeelding ]
diverse stadia van halffabrikaat
[ afbeelding ]
gefrituurd product
[ afbeelding ]
kaasshot
[ afbeelding ]
naast zijn grote broer de garnalenkroket die ik weken geleden zelf gemaakt had
Het was een tekenquote:Op maandag 27 april 2020 11:46 schreef liedetector het volgende:
dat FB is soms best grappig..... vandaag 5 jaar geleden
[ afbeelding ]
Ohquote:Op maandag 27 april 2020 15:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Restje salpicon op een versgebakken boterham
Klinkt goed! Hier kroketten opgepiept in de oven en een lekkere lunch!quote:Op maandag 27 april 2020 15:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
Restje salpicon op een versgebakken boterham
Eindelijk de garnalen in huis?quote:Op woensdag 29 april 2020 18:47 schreef Sarabi het volgende:
Morgen garnalenkrokettenhelaas wel te laat voor het topic
Succes! In restaurants vind ik ze meestal karig met de garnalen in de vulling, dus ik eet ze wel eens bij de visboer.quote:Op donderdag 30 april 2020 08:44 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Yesik had er nog steeds zin in dus deze week gewoon weer besteld.
Toch willen we resultaat zien hoor.quote:Op woensdag 29 april 2020 18:47 schreef Sarabi het volgende:
Morgen garnalenkrokettenhelaas wel te laat voor het topic
+1 En het recept ( of staat dat al ergens? )quote:Op donderdag 30 april 2020 09:35 schreef Myraela het volgende:
[..]
Toch willen we resultaat zien hoor.Zelfgemaakte garnalenkroketten zijn echt top.
Yes, is dat erg?quote:Op donderdag 30 april 2020 12:26 schreef Myraela het volgende:
Huh, hoe maak je dan de bouillon zonder de garnalenschillen? Echt alleen een blokje?
Oh neehoor, maar ik ken alleen de bouillon van de schillen omdat daar zoveel smaak in zit terwijl de rest van de Hollandse garnaal zo weinig smaak heeft. Gewoon nieuwsgierig hoe je die smaak er dan in zou krijgen.quote:
Je maakt garnalenkroketten, dan ben je toch hoe dan ook al culinair bezig.quote:Op donderdag 30 april 2020 12:35 schreef Sarabi het volgende:
Ik begin me wel een beetje zoals Sigaartje te voelen nualles moet culinair zijn.
Zal de foto's en recept verwijderen, het is tenslotte ook geen zondag meer.
Dat is echt helemaal nergens voor nodig joh!quote:Op donderdag 30 april 2020 12:35 schreef Sarabi het volgende:
Ik begin me wel een beetje zoals Sigaartje te voelen nualles moet culinair zijn.
Zal de foto's en recept verwijderen, het is tenslotte ook geen zondag meer.
quote:Op donderdag 30 april 2020 12:35 schreef Sarabi het volgende:
Ik begin me wel een beetje zoals Sigaartje te voelen nualles moet culinair zijn.
Zal de foto's en recept verwijderen, het is tenslotte ook geen zondag meer.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |