Zelfs voor mij staat de biergeur me nu even tegen nog iets te vroeg.quote:Op zondag 26 april 2020 11:26 schreef Myraela het volgende:
Oeh, kaaskroketten. Zo lekker. Heb je al geproefd? Hopelijk heb je lekker veel kaassmaak.
Dat klinkt best goed als vulling voor krokettenquote:Op zondag 26 april 2020 09:41 schreef minilot het volgende:
Gestoofde speklap, shiitake, ui, peterselie en een shitload aan specerijen dus
[ afbeelding ]
Nog pietsje zout, witte peper en Chinees vijfkruidenpoeder toegevoegd. Tot over een paar uur!
Ik heb zo’n vorm wel eens ergens gezien. Op de site van een kookwinkel. Maar het vorm stelt niet zoveel voor, handen nat makenquote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Bestaan er geen kroket vormpjes voor de ragout zodat je ze kan invriezen voor het paneren?
Dat zou het een stuk makkelijker maken.
Heb er ooit aan gedacht rolletjes van bakpapier te maken maar dat leek mij uiteindelijk nog meer geknoei.
quote:Op zondag 26 april 2020 12:49 schreef Farenji het volgende:
Ik heb net zelf paneermeel gemaakt, van oud zelfgebakken brood. Nu alleen nog even een paar eieren leggen.
Mijn moeder had eens een vlam in de pan.quote:Op vrijdag 24 april 2020 09:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik leerde van de briljante serie Back in Time for Dinner dat de belangrijkste reden voor woningbrand het frituren in een pannetje was voor de komst van de in temperatuur regelbare frituurpan
Maar ik doe het ook. Dus vooral bij blijven zolang dat op het vuur staat. En weten dat je geen water over een brandje in een pan olie moet gooien.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Omdat wij maar samen zijn en het een probeersel is, heb ik van bovenstaand recept de helft van alles gebruikt.
Ingrediënten:
Aubergine uit de oven (met de knoflookteentjes)
Hele zooitje van auberginepuree, parmezaan, panko, ei, z/p, nootmuskaat, knoflookjes opstijven:
[ Bericht 0% gewijzigd door Blues op 26-04-2020 13:47:01 ]
Nooit geprobeerd, maar misschien zijn er wel sushi vormen die dat voor je kunnen doen?quote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Bestaan er geen kroket vormpjes voor de ragout zodat je ze kan invriezen voor het paneren?
Dat zou het een stuk makkelijker maken.
Heb er ooit aan gedacht rolletjes van bakpapier te maken maar dat leek mij uiteindelijk nog meer geknoei.
😂😂😂quote:Op zondag 26 april 2020 09:05 schreef AnneX het volgende:
Wat een butwerk is kroketten maken.
Knap dat jullie eraan beginnen.
Ooit roux voor 12 kroketten, wilde niet opstijven en het werden uiteindelijk écht écht écht 84 stuks in de vriezer in 2 joekels van pannen.
Schoonmoeder deed het het zó makkelijk “even” vleeskroketten maken.
Succes. Vanaf het scherm doe ik wel mee.
Zo'n blik is over 10 jaar ook nog goed hoor.quote:Op zondag 26 april 2020 15:00 schreef DJMO het volgende:
Ik herinnerde me dat ik een kant en klaar blik kaasbitterballen/kroketten in de kast had staan. Ik dacht, eens kijken of ik mee kan doen. THT: januari 2019 #laatmaar Nu rundvlees in de oven
Te laat, alles ligt al in de ondergrondsequote:Op zondag 26 april 2020 15:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zo'n blik is over 10 jaar ook nog goed hoor.
quote:Op zondag 26 april 2020 15:02 schreef DJMO het volgende:
[..]
Te laat, alles ligt al in de ondergrondse
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel dezequote:Op zondag 26 april 2020 15:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik wil ook kaaskroket uit blik. Klinkt fascinerend.
Die heb ik al eens ervaren. Best geinig spul. Lekker in een tosti.quote:Op zondag 26 april 2020 15:12 schreef DJMO het volgende:
[..]
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel deze
[ afbeelding ]
https://www.worldwideholl(...)etten-vulling-400-gr
Dat ga je vast vaker doen. Ik doe het vaak ook in de slowcooker.?lang geleden ook eens bij de hanos botten (met nog wat vlees eraan) van wild meegenomen (je moest er om vragen, haalden ze ergens achter weg). 24 uur in de cooker boah.quote:Op zondag 26 april 2020 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
De bouillon is klaar en afgekoeld. Smaakt echt heerlijk. Ik had nog nooit runderbouillon gemaakt. Na de lunch begin ik aan de salpicon. Die heeft dan 3 van de voorgeschreven 24 uur tijd voor het opstijven. Komt vast goed.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |