quote:Op zondag 26 april 2020 09:07 schreef minilot het volgende:
Verse peterselie uit de voortuin getrokken, kroketten voelen minder ongezond met wat groene spikkels in de vulling
Je kijkt te veel porno, want ik krijg alleen maar resultaten om ragout voor kroketten goed te krijgen.quote:Op zondag 26 april 2020 07:37 schreef Farenji het volgende:
Als ik google op "ragout niet stijf genoeg" krijg ik alleen resultaten met tips om iets anders stijf te krijgen.
Ja, of jij bent veel te dol op kroketten, dat kan natuurlijk ook!quote:Op zondag 26 april 2020 09:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je kijkt te veel porno, want ik krijg alleen maar resultaten om ragout voor kroketten goed te krijgen.
Ragout maken is makkelijk, zeker als het niet dik genoeg hoeft te zijn om kroketten van te draaien. Ik heb ook nog nooit kroketten gemaakt. Dat vormen en paneren lijkt me het lastigste en dan maar hopen dat ze niet ontploffen in de frituur...quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Klaar voor dienblad + koelkast!
Overigens (volgens mij) nog nooit eerder kroketten gemaakt, maar wel vaak zat allerlei soorten ragout. Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Klaar voor dienblad + koelkast!
Overigens (volgens mij) nog nooit eerder kroketten gemaakt, maar wel vaak zat allerlei soorten ragout. Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.quote:Op zondag 26 april 2020 09:32 schreef minilot het volgende:
Vormen, panerem en frituren lijkt me verder ook niet echt lastig. Maar we zullen zien!
Nou ja, ik heb vaak zat allerlei shizzle gepaneerd en gefrituurd-zonder-frituurpan (zelfs vorige week nog balkjes vierkazenpolenta ), alleen toevallig nooit kroketten, dus ik verwacht op dit moment eigenlijk weinig paniek.quote:Op zondag 26 april 2020 10:02 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Vraag even aan iemand je te filmen en post het even, vloeken en tieren hoeft niet weggepiept te worden.
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket. Ik ga ze vullen met witte kool en champignons. Ben benieuwd.quote:Op dinsdag 14 april 2020 20:50 schreef Myraela het volgende:
Oh mensen, ik heb zo'n tof idee voor de kroketten. Nu al zin in zondag. Ik ga het begrip 'kroket' wel een beetje oprekken.
Google vindt ook dat het telt als kroket.quote:Op zondag 26 april 2020 10:25 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket. Ik ga ze vullen met witte kool en champignons. Ben benieuwd.
Je kan gelatine ook vervangen door het vegatarische agar. Heeft hetzelfde effect.quote:Op zondag 26 april 2020 08:21 schreef Farenji het volgende:
[..]
Gelatine is laatste redmiddel, ik wil mijn kroketten graag vegetarisch houden. Ik ga idd opwarmen en bloem toevoegen.
Ja dat is waar, ik heb beide natuurlijk niet in huis. Maar heb een beetje extra roux erdoorheen geroerd en nu is het een stuk stijver.quote:Op zondag 26 april 2020 10:33 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
Je kan gelatine ook vervangen door het vegatarische agar. Heeft hetzelfde effect.
Ragout gewoon heel dun uitsmeren en desnoods na uitdampen even in de vriezer.quote:Op zondag 26 april 2020 10:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vrees met grote vrezen over dit krokettengedoe Ik had hier echt beter gisteren aan kunnen beginnen. Maar goed, het vlees staat te pruttelen in bouillon. We zullen zien.
O, gaaf!quote:Op zondag 26 april 2020 10:25 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ga dus Poolse Krokiety maken. Ik vind dat het ook telt als kroket. Ik ga ze vullen met witte kool en champignons. Ben benieuwd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |