Dit heb ik opgestuurd naar mijn familie in Australie, dit hebben ze als smaakvoorbeeld genomen om ze zelf te maken. Ze hadden er alleen maar goede herinneringen aan maar kregen het niet goed op smaakquote:Op zondag 26 april 2020 15:12 schreef DJMO het volgende:
[..]
De kaaskroket kan ik niet meer vinden, wel deze
[ afbeelding ]
https://www.worldwideholl(...)etten-vulling-400-gr
Ik vond ze heerlijk. Lekker knapperig aan de buitenkant, smeuïg van binnen.quote:Op zondag 26 april 2020 15:43 schreef Blues het volgende:
[ afbeelding ]
Smaaktest:
Lekker knapperig door de dubbel gepaneerde methode, smaakt naar kaaskroketjes, heerlijk hoor!!
Maar de aubergine is (uiteraard en helaasch) niet meer terug te proeven.
Ziet er lekker uit.quote:Op zondag 26 april 2020 16:07 schreef minilot het volgende:
En van binnen!
[ afbeelding ]
Oordeel: toch wat te intens van smaak, ossewit bleek tikje muffer dan gehoopt maar de textuur van zowel binnenkant als dunne paneerlaag was hartstikke goed! Op kroketvlak dus technisch prima gelukt maar in het vervolg geen lu rou fan erin doen maar gewoon een stooflap en frituren in een bij voorkeur niet al te antieke plons pindaolie
Wat grappig. Nog nooit gezien, zo'n pakje ossewit.quote:Op zondag 26 april 2020 15:31 schreef minilot het volgende:
De hier nog ongepaneerde matig gevormde 50grams-drolletjes
[ afbeelding ]
Ossewit, ready to go:
[ afbeelding ]
..kon geen houdbaarheidsdatum op de verpakking vinden dus op hoop van zegen
Had je voor mij nog een recept?quote:Op zondag 26 april 2020 17:41 schreef Sarabi het volgende:
Klaar en goedgekeurd de biersmaak is wel echt heftig
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lekker! Leuke combi ook. Ze zien er wel wat zwaar uit van binnen, of viel dat wel mee?quote:Op zondag 26 april 2020 15:43 schreef Blues het volgende:
Goed.
Verder weer
Opgesteven.
Eerst rolletjes maken, een goede vorm met de ijsschep afmeten en dan rollen maar.....
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Paneren volgens de Holtkamp-methode, dus hier wijk ik wat af van het recept.
Paneermeel extra fijn vijzelen:
[ afbeelding ]
Alles klaarzetten in diepe borden:
[ afbeelding ]
Eerst door de bloem, dan het ei,dan door dat fijne paneermeel, dan weer door het ei en dan laatste keer door de panko. Dubbel gepaneerde methode dus.
Lekker viezig werkje
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonnebloemolie in de pan, opstoken tot 180gr
[ afbeelding ]
Frituren maar
[ afbeelding ]
Eindresultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Smaaktest:
Lekker knapperig door de dubbel gepaneerde methode, smaakt naar kaaskroketjes, heerlijk hoor!!
Maar de aubergine is (uiteraard en helaasch) niet meer terug te proeven.
Zo smeuïg.quote:Op zondag 26 april 2020 16:07 schreef minilot het volgende:
En van binnen!
[ afbeelding ]
Oordeel: toch wat te intens van smaak, ossewit bleek tikje muffer dan gehoopt maar de textuur van zowel binnenkant als dunne paneerlaag was hartstikke goed! Op kroketvlak dus technisch prima gelukt maar in het vervolg geen lu rou fan erin doen maar gewoon een stooflap en frituren in een bij voorkeur niet al te antieke plons pindaolie
thnx!quote:Op zondag 26 april 2020 17:43 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Dit is hem (ongeveer):
https://www.jumbo.com/rec(...)rappe-isidor-503497/
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |