abonnement Unibet Coolblue
pi_107861379
De Samson-optie

Een kritische blik op Israel

Volgens talloze populaire en populistische theorieën die al jaren op internet de ronde doen en nog steeds aan populariteit winnen, zal de wereld zoals wij die kennen aan het einde van 2012 ten einde komen. Hierbij wordt dan vooral verwezen naar het einde van de Maya-kalender. In werkelijkheid komt het gevaar vanuit een hele andere hoek; het Midden-Oosten conflict, dat zijn hoogtepunt binnenkort zal bereiken. Weinig mensen zijn op de hoogte van het feit waartoe deze crisis kan leiden. Dat komt doordat de Westerse media mensen de feiten onthoudt en tevens de grootst mogelijke propagandistische onzin verspreidt over dit conflict. Geen wonder dus dat mensen zich hierover geen juist oordeel kunnen vormen. Het meest kwalijke is nog wel dat veel mensen dat niet beseffen en leven in de foute veronderstelling dat zij over een 'eigen' mening beschikken.

Iedereen die zich een beetje verdiept heeft in het wereldnieuws, weet dat Israel en Iran al jaren oorlogsretoriek naar elkaar spuien. Israel, zelf een land met honderden kernwapens in bezit, verkregen door de Verenigde Staten, wil koste wat kost voorkomen dat Iran een atoombom kan ontwikkelen. Waar het uiteindelijk toedoet is dat het niet een kwestie is van óf deze crisis zal losborsten, maar wannéér! De kans dat de gelimiteerde Israëlische luchtaanvallen op Iran uiteindelijk zullen escaleren tot een grote regionale oorlog is namelijk behoorlijk groot. De Iraniërs zullen het niet tolereren dat de Israëlische en Amerikaanse luchtmacht op haar grondgebied vitale doelen bombardeert. Een counteraanval is dan ook een logisch gevolg van de Amerikaans-Joodse agressiepolitiek.

Het enige land dat ooit kernwapens in een oorlogsconflict heeft ingezet, was de Verenigde Staten. Ook Israel deinst er niet voor terug om ze te gebruiken tegen hun aartsrivalen in het Midden-Oosten, zo blijkt uit betrouwbare bronnen. Uit een na 30 jaar vrijgegeven officieel document blijkt dat de voormalige Britse ambassadeur in Israël, John Robinson, het ministerie van Buitenlandse Zaken liet weten dat Israël in een volgende oorlog met de Arabische landen kernwapens zal inzetten als het land zich geconfronteerd ziet met een dreigende vernietiging;

'Als ze (de Israëliërs) vernietigd worden dan zullen ze deze keer vechtend ten onder gaan en bereid zijn hun atoomwapens te gebruiken,' aldus Robinson in een telegram dat gedateerd is op 4 mei 1980 en pas na 30 jaar geheimhouding mocht worden gepubliceerd. Israel heeft nooit het bezit van kernwapens officieel toegegeven, desondanks zijn er talloze (Israëlische) bronnen die bevestigen dat Israel de beschikking heeft over honderden kernwapens. Verondersteld mag worden dat de Amerikaanse regering Israel van nucleaire technologie voorzien heeft. De Joodse lobby (AIPAC) is nu eenmaal sterk vertegenwoordigd in de Amerikaanse politiek en oefent veel invloed uit op de Amerikaanse buitenlandse politiek. Volgens twee Amerikaanse onderzoekers manipuleert de pro-Israëllobby in de Verenigde Staten de Amerikaanse Midden-Oostenpolitiek op ongekende wijze. De twee, John Mearsheimer van de Universiteit van Chicago en Stephen Walt van de Harvard Universiteit, stellen dat de pro-Israëllobby de Amerikaanse regering ''zover gekregen heeft dat de VS oorlog voeren, manschappen verliezen en wederopbouw financieren terwijl Israël er de vruchten van plukt.'' De resultaten van hun onderzoek zijn gebundeld in het rapport 'The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy'.

Volgens de onderzoekers zou intimidatie van de pers, denktanks en academici door de lobby geleid hebben tot bedrieglijke beeldvorming over Israël: ''Beweren dat Israël en de VS naar elkaar toegroeien door de strijd tegen een gezamenlijke vijand, is de zaak omdraaien. Het is eerder zo dat het terrorismeprobleem van de VS grotendeels veroorzaakt is door de nauwe banden met Israël.'' Naar mening van beide onderzoekers is de pro-Israëllobby extra krachtig door de steun van Amerikaanse ''christelijke fundamentalisten''.

Het onderzoek van de twee heeft inmiddels geleid tot een debat in academische kringen en tot woede bij pro-Israëlgroepen. De studie is door verschillende pro-Israëlgroepen dan ook met vernietigende kritiek ontvangen. ''Als een student een dergelijk werkstuk zou indienen, zou hij ongetwijfeld zakken'' en ''dit is weer het bekende antisemitische en antizionistische gewauwel'', waren reacties uit vooraanstaande kringen. Openbare kritiek op Israel of de Joodse lobby is nu eenmaal dodelijk voor de carrière van politici en onderzoekers.

Feit is dat Groot-Briannie en Amerika een grote hand hebben gehad in het huidige Midden-Oosten conflict.De Anglo-Amerikaanse agressiepolitiek kan in mijn optiek mede verantwoordelijk worden gesteld voor het veroorzaken van een machtsonbalans in het Midden-Oosten;

Groot-Brittannië, doordat zij akkoord gingen met de beroemde Balfour-verklaring (1917). Dat was een overeenkomst tussen het Britse imperium en invloedrijke Joodse Zionisten (die zich op dat moment tijdens WO1 neutraal hadden opgesteld) om de Britten tijdens de Eerste Wereldoorlog zowel financieel als militair te steunen in hun oorlog tegen Duitsland en in ruil daarvoor de Joodse staat in Palestina zouden krijgen. De Balfour-verklaring had de vorm van een brief die geadresseerd was aan niemand minder dan Lionel Rothschild, een invloedrijke Joodse Zionist en lid van de machtige Joodse familie Rotschild. Door deze overeenkomst werd er druk op de Amerikaanse regering uitgeoefend, door machtige Joodse lobbygroepen, om deel te nemen aan de Europese loopgravenoorlog. De Amerikaanse steun aan de Britten in de Europese loopgravenoorlog zou uiteindelijk meer dan 300.00 Amerikaanse soldaten het leven kosten.

Amerika op haar beurt, veroorzaakte na de oprichting van Israel, een machtsonbalans in het Midden-Oosten, door het Israëlische ministaatje aan de Dode Zee tientallen atoomwapens te leveren, die zij als dreig- en redmiddel konden gebruiken tegen de vijandelijke Arabische buurlanden (Egypte, Syrië etc.) mocht dat nodig zijn. Het Midden-Oosten conflict is één groot kruitvat dat ieder moment kan worden aangestoken. Wie denkt dat de Europeanen daar ongeschonden uit zullen komen is naïef of niet goed geïnformeerd.

Onlangs deed de Israëlische strateeg Martin Crevelt de volgende opvallende uitspraak in een interview over de bestaande dreigingen voor Israel;
'We hebben enkele honderden kernkoppen en raketten om ze overal op te gooien, misschien zelfs op Rome. Met vliegtuigen zijn de meeste Europese hoofdsteden zelfs een doelwit. (...) Wij hebben de mogelijkheid de wereld mee te slepen als we ten onder gaan. En ik kan u beloven dat voordat Israël wordt vernietigd, we dat ook zullen doen.'

Deze oorlogszuchtige taal is niet afkomstig van een of andere Iraanse Ayatollah, maar van onze Israelische ''bondgenoten''!

De opvallende uitspraak van deze Israëlische strateeg wordt ook wel de Samson optie genoemd, naar Samson, een Bijbels figuur die ervoor koos zich niet te laten vernederen, maar in plaats daarvan de hele tempel liet instorten, met iedereen erin.
De ultieme Samson-optie is de laatste nucleaire klap die Israel kan uitdelen. Deze optie zal in uiterste nood worden uitgevoerd indien alles is verloren en de Arabische legers oprukken naar de kust. “Wij gaan niet meer in ons eentje de ovens in”, zou een Israëlische ex-generaal daarover cryptisch gezegd hebben toen een journalist hem bleef vragen naar wat de Samson-optie nou precies inhield.

De Israëlische Samson-optie zou niet alleen de verwoesting van de hele Arabische wereld inhouden, er zouden ook raketten en bommenwerpers naar Frankrijk en Rusland gezonden worden teneinde een nieuwe wereldwijde kernoorlog uit te lokken.

De Duitsers hebben pas geleden Israel nucleaire onderzeeërs verkocht, waarvan Duitsland een derde voor zijn rekening neemt. Dat heeft alles te maken met de 'wiedergutmachung' (het Duitse collectieve schuldgevoel) richting de Joodse staat, waar de Israëliërs anno 2012 nog steeds gretig misbruik van maken. De Israëliërs zijn hier maar wat blij mee. Hoe het zit met die andere twee-derden is onduidelijk want Tel Aviv heeft naar verluidt, ondanks Duitse aanmaningen, niet betaald voor de vorige leveringen ondanks Duitse eisen. Berlijn wil dat Israel deze keer wel het geld ophoest. Met de gekregen Duitse onderzeeërs is het mogelijk om deze 'last-strike'-optie te hebben, onderzeeërs die ten alle tijden patrouilleren in de Middellandse Zee, klaar om als laatste slag terug te slaan met kernrakken.

Amerika zit met de handen in het haar omdat het een nieuwe oorlog op korte termijn niet kan verantwoorden naar haar bevolking. Tevens zal een nieuw conflict een vernietigende werking hebben op de Amerikaanse economie. Vergeet niet dat de Amerikaanse bezettingsmacht in Afghanistan nog steeds iedere maand miljarden dollars kosten en tientallen Amerikaanse levens eisen. De Verenigde Staten vreest dat Israel een eenzijdige actie zal ondernemen, zonder eerst overleg te plegen met de Amerikaanse regering. Een verzoek om dat wel te doen, zou volgens minister van Defensie Leon Panetta niet beantwoord zijn. Dat stellen bronnen rond de Amerikaanse regering. Daarmee tonen de Israëliërs aan dat zij lak hebben aan de mening van de grootste wereldmacht op deze wereld. Een duidelijker voorbeeld kan niet worden gegeven dat Tel Aviv en de Joods-Amerikaanse lobby de Amerikaanse buitenlandse politiek in haar macht heeft.

Het valt te hopen dat Europa niet wordt meegezogen in dit regionale conflict dat kan leiden tot een Derde Wereldoorlog. In dat geval zal worden bevestigd dat het 'uitverkoren volk' een belangrijke rol heeft gespeeld in het uitbreken van een nieuwe toekomstige Wereldoorlog. Wie dat uiteindelijk begrijpt, zal inzien dat de wereldproblematiek van nu en in het verleden toch wat ingewikkelder in elkaar steekt dan men op het eerste oog zou vermoeden.

Teutoon

[ Bericht 0% gewijzigd door Teutoon op 11-02-2012 16:06:13 ]
pi_107861691


[ Bericht 73% gewijzigd door Gray op 11-02-2012 15:34:54 (Onzinplaatjes in ONZ) ]
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_107863023
Ja ok en wat wil je hier nu mee zeggen?

Het samson scenario had ik trouwens al eens veel eerder gelezen in een fictief boek: Het Ezegiel scenario. Leuk boek trouwens.
Ik vind het overigens niet zo vreemd. Het is een optie die ze zullen uitvoeren als hun totale vernieteging onafwentbaar is. Dus degene die dat probeert weet nu wat er dan zal gebeuren. Tis dus zeg maar een soort dreigement/verzekering van/voor Israel.

Zelfde bij Iran.
Iran wil immers ook een kernbom als dreigement/verzekering. En zo zijn er meer landen.
Ich hock in meinem Bonker
pi_107863242
De Israëlische lobby is niet alleen in Amerika bovengemiddeld vertegenwoordig. In Nederland hebben we zelfs een minister van Israëlische zaken: Uriel Rosenthal.

En natuurlijk Geert Wilders die een tijd in een kibboets heeft gewoond en een Joodse grootmoeder heeft.
pi_107863500
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 16:22 schreef Blaadjes het volgende:
Ja ok en wat wil je hier nu mee zeggen?

Het samson scenario had ik trouwens al eens veel eerder gelezen in een fictief boek: Het Ezegiel scenario. Leuk boek trouwens.
Ik vind het overigens niet zo vreemd. Het is een optie die ze zullen uitvoeren als hun totale vernieteging onafwentbaar is. Dus degene die dat probeert weet nu wat er dan zal gebeuren. Tis dus zeg maar een soort dreigement/verzekering van/voor Israel.

Zelfde bij Iran.
Iran wil immers ook een kernbom als dreigement/verzekering. En zo zijn er meer landen.
1. Dat onze bondgenootschap met Israël eenzijdig is (wij geven en zij nemen)
2. De Iraniërs niet de enige zijn waarvoor wij Europeanen hebben te duchten.

Kijk naar Amerika en zie wat het bondgenootschap met Israël de Amerikanen heeft opgeleverd; niets meer dan financiele ellende en menselijk lijden.

Ik ben van mening dat wij (en ook de Amerikanen) ons niet zouden moeten mengen in het Midden-Oosten conflict.
pi_107865964
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 16:38 schreef Teutoon het volgende:

[..]

1. Dat onze bondgenootschap met Israël eenzijdig is (wij geven en zij nemen)
2. De Iraniërs niet de enige zijn waarvoor wij Europeanen hebben te duchten.

Kijk naar Amerika en zie wat het bondgenootschap met Israël de Amerikanen heeft opgeleverd; niets meer dan financiele ellende en menselijk lijden.

Ik ben van mening dat wij (en ook de Amerikanen) ons niet zouden moeten mengen in het Midden-Oosten conflict.
Die mening deel ik met je. Maar wij(het westen) vinden het al ik weet niet hoelang nodig om ons overal mee te bemoeien. Waar ook ter wereld. Tenzij we er geen belangen hebben(bijv. Rwanda).
Ik weet wel dat Israel probeert invloed uit te oefenen in andere landen, waar mogelijk. Maar dat wordt ook nogal eens overdreven. En dan bedoel ik niet door Israel maar door de mensen die doen alsof Israel met hun lobby de wereld regeren.
Als we bijv. kijken naar de Yim kipoer oorlog dan kun je vast stellen dat Israel Egypte heeft laten leven door druk van de VS om te stoppen. Terwijl je zou denken dat het in het belang van Israel zou zijn om het restant van het Egyptische leger ook te vernietigen. Dus waar is die machtige lobby dan vraag ik me af.
Net als de Libanon oorlog. Er word gedaan alsof Israel een grote nederlaag heeft geleden, wat natuurlijk onzin is. Wederom door druk van de VS hebben ze zich terug getrokken en dat was zeker niet in het belang van Israel. Waar is die lobby dan?
Maar goed zoals jij ook zei, niet mee bemoeien. Laat ze het onderling uitvechten daar. Recht van de sterkste en niet ons probleem. Maar ja dat zal nooit gebeuren.
Ich hock in meinem Bonker
pi_107876081
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 18:05 schreef Blaadjes het volgende:

Dus waar is die machtige lobby dan vraag ik me af.

Waar is die lobby dan?

Bij bijvoorbeeld Uriel Rosenthal.

Ben Shalom Bernanke, Alan Grünspan, Lloys Blankfein, Timothy Geithner, Mark Zückerberg, Bill Gates... er zitten genoeg Joden op hoge posities.
pi_107876123
Laat maar, was een beetje flauw.

[ Bericht 90% gewijzigd door GoudIsEcht op 11-02-2012 22:50:35 ]
pi_107877156
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 18:05 schreef Blaadjes het volgende:

Maar goed zoals jij ook zei, niet mee bemoeien. Laat ze het onderling uitvechten daar. Recht van de sterkste en niet ons probleem. Maar ja dat zal nooit gebeuren.
Dat zeggen we ook niet van mensen op straat. Toen Hitler het een tijd terug tegen de Joden zei kreeg hij daar ook commentaar op, en terecht lijkt me; het is geen manier om met elkaar om te gaan.
pi_107877991
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 22:42 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Bij bijvoorbeeld Uriel Rosenthal.

Ben Shalom Bernanke, Alan Grünspan, Lloys Blankfein, Timothy Geithner, Mark Zückerberg, Bill Gates... er zitten genoeg Joden op hoge posities.
Mossad is Rothschild & Windsor.

Bill Gates is Windsor.
pi_107924319
Bankfurt ... eigenlijk kan het Fukushima-verhaal hier ook gepost worden.
Israel verantwoordelijk voor het Fukushima drama ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_107939447
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 11:40 schreef UncleScorp het volgende:
Bankfurt ... eigenlijk kan het Fukushima-verhaal hier ook gepost worden.
Israel verantwoordelijk voor het Fukushima drama ...
Blijkbaar is Israël de schuld van alle ellende in de wereld?
En dat noemen we dan : 'een kritische blik'.
pi_107942579
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 23:36 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Mossad is Rothschild & Windsor.

Bill Gates is Windsor.
Bron?

quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Blijkbaar is Israël de schuld van alle ellende in de wereld?
En dat noemen we dan : 'een kritische blik'.
....je weet toch....
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_107944812


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 13-02-2012 21:51:38 (gedraag je een beetje) ]
pi_107944837
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 11:40 schreef UncleScorp het volgende:
Bankfurt ... eigenlijk kan het Fukushima-verhaal hier ook gepost worden.
Israel verantwoordelijk voor het Fukushima drama ...
hmm... dat is nieuw :S
pi_107958459
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 13:36 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Heb het gister ook maar 's in het NWS topic gedumpt, btje link want de ramp is al ernstig genoeg.

Mocht het zo gegaan zijn als Jim Stone , (imho wijst n hele hoop in die richting) dan is dit echt te gruwelijk voor woorden.
Ga er binnekort maar 's 'n BNW topic over openen want in NWS krijg ik er geen reacties op.
De nlse " vertaling":
http://www.argusoog.org/ramp-japan-veroorzaakt-door-een-atoombom/

Wat meer info van andere bronnen:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24364

Deze mijnheer zegt dat Jim Stone 'n naaper is.
http://educate-yourself.o(...)actured12mar11.shtml
quote:
Maar laten we vooral onze ogen gesloten houden en alleen denken aan wat er 65 jaar geleden gebeurd is :{w
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_107960906
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 08:29 schreef UncleScorp het volgende:

Maar laten we vooral onze ogen gesloten houden en alleen denken aan wat er 65 jaar geleden gebeurd is :{w
Wat destijds gebeurde bijft natuurlijk een zeer trieste zaak, evenal de oorlogen in oa Irak en Afghanistan dat vandaag de dag zijn, en zo zijn er helaas nog veel meer nare dingen.

Toch heb ik het niet zo op die anti-semitisme-roepers en holocausthuilers die vaak in dit soort topics komen zeurneuzen. Het lijkt me inderdaad niet de bedoeling om op basis van het verleden ook in het heden de ogen te sluiten, of dingen onbespreekbaar te maken.
pi_107960965


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 14-02-2012 10:56:07 (feedback in feedback) ]
pi_107961234
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 10:46 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Wat destijds gebeurde bijft natuurlijk een zeer trieste zaak, evenal de oorlogen in oa Irak en Afghanistan dat vandaag de dag zijn, en zo zijn er helaas nog veel meer nare dingen.

Toch heb ik het niet zo op die anti-semitisme-roepers en holocausthuilers die vaak in dit soort topics komen zeurneuzen. Het lijkt me inderdaad niet de bedoeling om op basis van het verleden ook in het heden de ogen te sluiten, of dingen onbespreekbaar te maken.
Begrijpelijk, maar dit topic gaat geen stortbak van anti-Israëlische sentimenten worden. Kritiek leveren is prima, mits sterk onderbouwd, en zonder beledigend te zijn.

Wie denkt dat dit niet kan is überhaupt in het verkeerde subforum en kan wellicht beter bij PUB kijken.

TS geeft een goed voorbeeld van hoe goed onderbouwde kritiek te leveren en toch netjes te blijven.
pi_107962881
Wat is er mis met anti-israelische sentimenten?
pi_107962983
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 11:56 schreef dadgad het volgende:
Wat is er mis met anti-israelische sentimenten?
Precies. Wij komen in het geweer voor de vrijheid van meningsuiting.

Zolang het maar niet antisemitisch wordt. Toffe gasten, die semieten. allemaal trouwens, ook de Arabieren. Top volk.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_107963479
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 12:00 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Precies. Wij komen in het geweer voor de vrijheid van meningsuiting.

Zolang het maar niet antisemitisch wordt. Toffe gasten, die semieten. allemaal trouwens, ook de Arabieren. Top volk.
Precies.
pi_107964617
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 11:56 schreef dadgad het volgende:
Wat is er mis met anti-israelische sentimenten?
Let op:
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 11:01 schreef Gray het volgende:
...dit topic gaat geen stortbak van anti-Israëlische sentimenten worden. Kritiek leveren is prima, mits sterk onderbouwd, en zonder beledigend te zijn.
Ongeremd schelden op Israël, of andere landen, doe je maar lekker thuis. Niet hier.
pi_107974616
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 22:42 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Bij bijvoorbeeld Uriel Rosenthal.

Ben Shalom Bernanke, Alan Grünspan, Lloys Blankfein, Timothy Geithner, Mark Zückerberg, Bill Gates... er zitten genoeg Joden op hoge posities.
Ook genoeg niet-joden trouwens. Wat een quatsch zeg. :')
"Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is." ~ H.Heeresma
pi_107975297
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 17:20 schreef Ferdo het volgende:

[..]

Ook genoeg niet-joden trouwens. Wat een quatsch zeg. :')
Uriel Rosenthal doet anders evenveel zo niet meer voor Israël als voor Nederland. Vindt Wilders met z'n keppeltje misschien geweldig, ik minder.

En het financiële systeem wordt wel degelijk voor een onevenredig groot deel door Asjkenazim gerund.
pi_107975705
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Blijkbaar is Israël de schuld van alle ellende in de wereld?
En dat noemen we dan : 'een kritische blik'.
Had Hitler toch gelijk. :')

Nee, zonder dollen. Volgens mij zouden vele mensen hier in dit topic vallen voor Hitler zijn propaganda in die tijd.
pi_107976975
quote:
17s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 17:52 schreef Typisch het volgende:

[..]

Had Hitler toch gelijk. :')

Nee, zonder dollen. Volgens mij zouden vele mensen hier in dit topic vallen voor Hitler zijn propaganda in die tijd.
Die topic gaat niet over Hitler :')

Overigens is het wel dankzij het holocausthuilen :'( dat op die periode volgde dat Joden de Palestijnen met geweld van hun geboortegrond kon drijven en er hun eigen (terroristische) staat konden vestigen met 200 kernkoppen.

En nu de omringende landen na decennia van Israëlische dreiging en geweld ook zo'n bom willen moeten ze maar vernietigd worden :')

Ik snap niet waarom Israël de boel niet wat vreedzamer wil aanpakken. Dat lijkt mij de voornaamste les die er uit WOII te trekken valt.
pi_107980030
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 18:31 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Die topic gaat niet over Hitler :')

Overigens is het wel dankzij het holocausthuilen :'( *knip*

Jij bent een enge en gestoorde geest, als je zo refereert aan de holocaust.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_107980149
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 19:46 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Jij bent een enge en gestoorde geest, als je zo refereert aan de holocaust.
mwah, ik ben het er wel mee eens. Beetje lomp geformuleerd misschien.
pi_107980968
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 19:46 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Jij bent een enge en gestoorde geest, als je zo refereert aan de holocaust.
Ik refereer aan de mensen die hem hebben gebruikt voor andere (perverse) doeleinden.
pi_107981287
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 20:06 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Ik refereer aan de mensen die hem hebben gebruikt voor andere (perverse) doeleinden.
Jij refereert wat áf he :')
pi_107981319
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 20:06 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Ik refereer aan de mensen die hem hebben gebruikt voor andere (perverse) doeleinden.
Nou, ok dan. Wat Dadgad vindt.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_107991935
Je hoort alleen over de Joden vervolging in de tweede wereldoorlog men vergeet dan ook maar even de zigueners/roma die ook in de miljoenen zijn afgemaakt.
http://www.dumpert.nl/med(...)okodillentranen.html
Triest vind ik dat de wereld nu een nieuwe oorlog ingaat omdat Israël daarop afstuurt.
Shalom betekent toch vrede?

[ Bericht 16% gewijzigd door thesiren.nl op 14-02-2012 23:35:25 ]
pi_108012113
quote:
Overlevenden Holocaust hebben nog geen rust

JERUZALEM (AP) - Na haar aankomst in Israël dacht Holocaustoverlevende Gizela Burg dat ze nooit meer zou hoeven te vechten om te overleven. Maar nu, op 83-jarige leeftijd, kan ze haar ziektekostenrekening niet meer betalen.

Burg is een van de 90.000 Holocaustoverlevenden, een derde van het totaal in Israël, die in armoede leven. De kinderloze weduwe brengt Holocaust Herinneringsdag, woensdag, alleen en in stilte door. Ze heeft geen geld om haar televisie te laten maken en kan zich geen taxi veroorloven.

Hoewel Duitsland in de loop der jaren zo’n 65 miljard euro aan Israël heeft geschonken („ter compensatie”), slaagt de Joodse staat er niet in behoorlijk te zorgen voor de vergrijzende Holocaustoverlevenden. Volgens het ministerie van Financiën schenkt Israël hun jaarlijks zo’n 265.000 euro. Ze krijgen naar eigen zeggen veel te weinig om van te leven.

Het Welzijnsfonds voor Holocaustoverlevenden verdeelt de regeringssteun voor ziektekosten aan de slachtoffers van de nazivervolging, maar zijn begroting is de afgelopen jaren onvoldoende toegenomen. Minder dan een tiende van de 28 miljoen euro die het fonds jaarlijks te verdelen heeft, is afkomstig van de regering. De rest wordt bijna volledig verschaft door de New Yorkse Claims Conference, die zijn geld weer voornamelijk krijgt van Duitsland en Australië.

De Israëlische regering heeft haar bijdrage aan het Welzijnsfonds de afgelopen twee jaar verhoogd van 350.000 naar bijna 2,3 miljoen euro, maar het grootste deel van het voor 2006 toegezegde geld is nog niet overgemaakt.

Zo’n 10.000 Holocaustoverlevenden die in aanmerking komen voor medische hulp blijven ervan verstoken, zegt de voorzitter van het Welzijnsfonds, de 80-jarige Ze’ev Factor. „Zij overleven maar net, maar komen in de problemen als ze ziek worden. De Israëlische regering heeft geld gekregen van de Duitse regering. (...) Ik vind dat de regering daarvan te weinig geeft aan de (Holocaust)overlevenden.”

Zoals zo veel oorlogsoverlevenden die naar Israël verhuisden nam Burg een baan aan met een bescheiden salaris. Ze werd doktersassistente en slaagde erin wat geld opzij te zetten voor haar pensioen. Haar echtgenoot, een automonteur, stierf 22 jaar geleden aan kanker. Na drie oogoperaties was haar spaargeld op.

Ze gaf onlangs zo’n 1000 euro uit bij de tandarts en dus komt er geen vlees op tafel en blijft de televisie kapot. Het Welzijnsfonds wilde haar tandartsrekening betalen, maar had er het geld niet voor. „Ik betaal mijn medicijnen niet omdat ik de gas- en elektriciteitsrekening en de eigendomsbelasting moet betalen”, zegt Burg via de telefoon vanuit haar appartement in een voorstad van Tel Aviv. „Die televisie was mijn hele leven. Ik keek naar de Hongaarse zenders en dacht aan thuis.”

Reformatorisch Dagblad
Bovenstaande nieuwsbericht laat ook even de andere kant van Israël zien. Miljarden aan schadevergoedingen krijgt de Israëlische staat van Amerika, Duitsland en talloze andere landen, doch kunnen de holocaustoverlevenden amper rondkomen van hun uitkering.

Je vraagt je af waar al dat geld heen gaat.. :{
pi_108014097
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 16:57 schreef Teutoon het volgende:

[..]

Bovenstaande nieuwsbericht laat ook even de andere kant van Israël zien. Miljarden aan schadevergoedingen krijgt de Israëlische staat van Amerika, Duitsland en talloze andere landen, doch kunnen de holocaustoverlevenden amper rondkomen van hun uitkering.

Je vraagt je af waar al dat geld heen gaat.. :{
Voornamelijk aan verdediging van hun land, vrees ik.

Ik snap ook niet waarom ze destijds Israël niet ergens in Europa hebben gesticht. Heilig land mijn aars.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
  woensdag 15 februari 2012 @ 20:15:53 #36
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108019842
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108027521
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 17:49 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Voornamelijk aan verdediging van hun land, vrees ik.

Ik snap ook niet waarom ze destijds Israël niet ergens in Europa hebben gesticht. Heilig land mijn aars.
tja.. omdat voor de Zionisten die zich bij Herzl aansloten Israel verkozen omdat het verbintenis aan hun religie had. Herzl zelf maakte het niet zo heel erg uit.
  zondag 26 februari 2012 @ 18:49:35 #38
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_108426956
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 11:01 schreef Gray het volgende:
TS geeft een goed voorbeeld van hoe goed onderbouwde kritiek te leveren en toch netjes te blijven.
Dat ben ik toch niet met je eens. Bekijk de volgende bewering eens:

quote:
De Balfour-verklaring had de vorm van een brief die geadresseerd was aan niemand minder dan Lionel Rothschild, een invloedrijke Joodse Zionist en lid van de machtige Joodse familie Rotschild.
De brief was in werkelijkheid gericht aan Walter Rothschild.

quote:
Door deze overeenkomst werd er druk op de Amerikaanse regering uitgeoefend, door machtige Joodse lobbygroepen, om deel te nemen aan de Europese loopgravenoorlog.
Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen? Walter Rothschild was een Britse onderdaan.

quote:
De Amerikaanse steun aan de Britten in de Europese loopgravenoorlog zou uiteindelijk meer dan 300.00 Amerikaanse soldaten het leven kosten.
Het zijn dus de gemene Zionisten die Amerikaanse jongens naar de slachtbank hebben geleid. De Verenigde Staten hadden helemaal geen reden om deel te nemen aan de oorlog tegen Duitsland, het kwam alleen door de Zionistische lobby.

Wie bedenkt dat de Balfour-verklaring in november 1917 tot stand kwam, terwijl de Verenigde Staten al in april 1917 de oorlog verklaarden aan Duitsland(mede door het telegram-Zimmermann), zal hier vreemd van opkijken, vooral omdat de ontmaskeraar zichzelf Teutoon noemt. Maar hij is waarschijnlijk bedorven door de Zionistische lobby.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  zondag 26 februari 2012 @ 18:52:47 #39
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_108427087
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2012 22:42 schreef GoudIsEcht het volgende:

[..]

Bij bijvoorbeeld Uriel Rosenthal.

Ben Shalom Bernanke, Alan Grünspan, Lloys Blankfein, Timothy Geithner, Mark Zückerberg, Bill Gates... er zitten genoeg Joden op hoge posities.
Zeg Gray, vind je dit een behoorlijke manier van redeneren?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_108431279
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 18:52 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Zeg Gray, vind je dit een behoorlijke manier van redeneren?
GoudIsEcht aanhalen als voorbeeld is niet reuzehandig, of had je die rode balk en streep door zijn naam niet gezien? En nee, dat vind ik behalve onbehoorlijk, ook gewoon slecht beredeneerd.

TS mag dan misschien onjuiste onderbouwing leveren, hij onderbouwde zijn stelling wel, zonder daarbij een groepering te door het slijk te halen, voor zover ik dat heb kunnen lezen. Dat is waarop ik doelde.
  zondag 26 februari 2012 @ 20:15:59 #41
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_108431406
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 20:13 schreef Gray het volgende:

[..]

GoudIsEcht aanhalen als voorbeeld is niet reuzehandig, of had je die rode balk en streep door zijn naam niet gezien? En nee, dat vind ik behalve onbehoorlijk, ook gewoon slecht beredeneerd.

TS mag dan misschien onjuiste onderbouwing leveren, hij onderbouwde zijn stelling wel, zonder daarbij een groepering te door het slijk te halen, voor zover ik dat heb kunnen lezen. Dat is waarop ik doelde.
Nee, die heb ik inderdaad niet gezien, pardon.

Ik zou wel willen weten hoe de oorlog tegen Iran zou moeten beginnen. Daar vast best over te speculeren. Zou het een voorval zijn?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_108432037
Iran staat verder dan de US, mark my words.
pi_108461412
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 18:49 schreef TitusPullo het volgende:

De brief was in werkelijkheid gericht aan Walter Rothschild.
De man heette Lionel Walter Rotschild. Dat is dus dezelfde persoon waar ik het over heb.

quote:
Hoe hebben ze dit voor elkaar gekregen? Walter Rothschild was een Britse onderdaan.
En jij denkt dat familiebanden en politieke connecties niet verder rijken dan de grenzen van het Britse Rijk? :') Lionel Walter Rotschild was inderdaad een Britse onderdaan, maar ook een overtuigde Zionist. Vertakkingen van de Rothschilds familie hadden zich ook gevestigd in Amerika. Daarbij waren er in Amerika genoeg invloedrijke Zionisten te vinden die hun invloed wilden gebruiken om Amerika bij de Europese oorlog te betrekken, zodat hun belangen (een eigen land) zouden worden behartigd.

Tevens was de Balfour-verklaring een voorwaarde om de broodnodige Amerikaanse kredieten te krijgen voor de verdere financiering van de Europese loopgravenoorlog. Voor deze kredieten was men aangewezen op rijke Zionistische bankiers in Amerika, die niet geheel toevallig al in 1913 -mede- aan de wieg van de FED stonden.

Benjamin Freedman, voorheen een fervent Zionist (en politiek betrokken bij politici als Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, en John F. Kennedy) , deed in 1961 tijdens een speech in Amerika een boekje over de Amerikaanse betrokkenheid bij de Eerste Wereldoorlog.

While that was going on, the Zionists in Germany, who represented the Zionists from Eastern Europe, went to the British War Cabinet and — I am going to be brief because it's a long story, but I have all the documents to prove any statement that I make — they said: "Look here. You can yet win this war. You don't have to give up. You don't have to accept the negotiated peace offered to you now by Germany. You can win this war if the United States will come in as your ally." The United States was not in the war at that time. We were fresh; we were young; we were rich; we were powerful. They told England: "We will guarantee to bring the United States into the war as your ally, to fight with you on your side, if you will promise us Palestine after you win the war." In other words, they made this deal: "We will get the United States into this war as your ally.The price you must pay is Palestine after you have won the war and efeated Germany, Austria-Hungary, and Turkey." Now England had as much right to promise Palestine to anybody, as the United States would have to promise Japan to Ireland for any reason whatsoever. It's absolutely absurd that Great Britain, that never had any connection or any interest or any right in what is known as Palestine should offer it as coin of the realm to pay the Zionists for bringing the United States into the war. However, they did make that promise, in October of 1916. And shortly after that — I don't know how many here remember it — the United States, which was almost totally pro-German, entered the war as Britain's ally.


quote:
Wie bedenkt dat de Balfour-verklaring in november 1917 tot stand kwam, terwijl de Verenigde Staten al in april 1917 de oorlog verklaarden aan Duitsland(mede door het telegram-Zimmermann), zal hier vreemd van opkijken, vooral omdat de ontmaskeraar zichzelf Teutoon noemt. Maar hij is waarschijnlijk bedorven door de Zionistische lobby.
De onderhandelingen waren achter de schermen al in 1916 aan de gang, toen ondernam Lord Robert Crewe, minister van buitenlandse zaken, ook al actie om de Zionisten aan de kant van de geallieerden te krijgen. Hij meldde:
"It is clear that the Zionist idea has in it the most far reaching political possibilities.... We might hope to use it in such a way as to bring over to our side the Jewish forces in America, the East and elsewhere which are not largely, if not preponderantly hostile to us"


Overigens gaan er theorieën de ronde dat het telegram van Zimmermann expres ongecodeerd was om de Amerikanen te overtuigen om de Britten te steunen tegen de Duitsers. De Britten hadden 'toevalligerwijs' het bericht onderschept alvorens de Amerikanen op de hoogte te brengen van het bericht.

Feit blijft in ieder geval dat de Amerikanen in een korte tijd een enorme politieke verschuiving meemaakte en opeens in de Europese oorlog werden betrokken, terwijl het Amerikaanse volk zich daarin niet wilde mengen en ook de Amerikaanse overheid zich voor die beslissing neutraal had opgesteld.

[ Bericht 0% gewijzigd door Teutoon op 27-02-2012 13:59:05 ]
  maandag 27 februari 2012 @ 14:14:23 #44
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_108462358
Jaja, er zijn theorieën, er is een oudewijvenverhaal van Benjamin Freedman, maar je weigert om het telegram voor vol aan te zien. Alles moet verklaard worden met behulp van Zionistische inmenging. Ik vind dat erg merkwaardig. Je denkt dat Israel belang heeft bij een aanval op Iran en ook middelen in het werk stelt om die aanval af te dwingen. Dit lijkt me best plausibel. Waarom weiger je dan de Duitse regering verantwoordelijk te houden voor een poging om Mexico in de oorlog te betrekken en om Japan te doen overlopen? Dat is een bewuste beslissing geweest, zoals de beslissing om Belgie binnen te vallen een bewuste beslissing is geweest.
Voor jou bestaat de geschiedenis kennelijk uit een reeks van Zionistische samenzweringen - zie ook je opmerking over de FED. Als ik je erop wijs dat je chronologie niet klopt, dan pas je je verhaal gewoon aan: de onderhandelingen waren al aan de gang in 1916. Ik vind dat lichtelijk getikt.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109178191
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 14:14 schreef TitusPullo het volgende:
Jaja, er zijn theorieën, er is een oudewijvenverhaal van Benjamin Freedman, maar je weigert om het telegram voor vol aan te zien. Alles moet verklaard worden met behulp van Zionistische inmenging. Ik vind dat erg merkwaardig. Je denkt dat Israel belang heeft bij een aanval op Iran en ook middelen in het werk stelt om die aanval af te dwingen. Dit lijkt me best plausibel. Waarom weiger je dan de Duitse regering verantwoordelijk te houden voor een poging om Mexico in de oorlog te betrekken en om Japan te doen overlopen? Dat is een bewuste beslissing geweest, zoals de beslissing om Belgie binnen te vallen een bewuste beslissing is geweest.
Voor jou bestaat de geschiedenis kennelijk uit een reeks van Zionistische samenzweringen - zie ook je opmerking over de FED. Als ik je erop wijs dat je chronologie niet klopt, dan pas je je verhaal gewoon aan: de onderhandelingen waren al aan de gang in 1916. Ik vind dat lichtelijk getikt.
Wat ik ook behoorlijke merkwaardig vindt is dat jij een ex-zionist, die het toch wel beter zal weten als jou, in twijfel trekt.
Misschien moet je even op geschiedenisles:
Ik kan begrijpen dat je die Zionistische samenzweringen allemaal heel eng vindt, maar voor psychische klachten moet je bij je psychiater zijn. En laat de waarheid over voor de mensen die het wel aankunnen.
pisvlek
  vrijdag 16 maart 2012 @ 19:26:26 #46
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109178960
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 19:04 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Wat ik ook behoorlijke merkwaardig vindt is dat jij een ex-zionist, die het toch wel beter zal weten als jou, in twijfel trekt.
Misschien moet je even op geschiedenisles:
Dat is nou precies de reden dat ik geen snars geloof van die ontzettende onthullingen van die ''ex-zionist'', ik heb geschiedenisles gehad. (Ik begrijp overigens dat jij jezelf niet in staat acht om zelf les te geven, getuige het feit dat je met een filmpje op de proppen komt.) Ik heb ook eindexamen Engels gedaan, dus je hoeft niet nog eens een Nederlandse vertaling van die onzin te geven.
Nu wij elkaar toch advies aan het geven zijn: volg eens een stoomcursus Nederlands.

quote:
Ik kan begrijpen dat je die Zionistische samenzweringen allemaal heel eng vindt
Dat komt waarschijnlijk doordat jij die zelf eng vindt: ik heb alleen het woord getikt gebruikt.

quote:
maar voor psychische klachten moet je bij je psychiater zijn.
O, het is nu al een psychische klacht? Geen wonder dat ik geen psychiater bezoek, ik besef niet eens dat ik een aandoening heb.

quote:
En laat de waarheid over voor de mensen die het wel aankunnen.
Ik zal de waarheid overlaten voor de dapperen, hoor. Ik heb namelijk geen trek in een dergelijke waarheid, die laat ik graag aan de querulanten en aan de dilettanten.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109180013
Dat jij waarde hecht aan die geschiedenisles van je, zegt al genoeg :')
pisvlek
  vrijdag 16 maart 2012 @ 19:57:46 #48
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109180062
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2012 19:56 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Dat jij waarde hecht aan die geschiedenisles van je, zegt al genoeg :')
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109227599
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 19:46 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Jij bent een enge en gestoorde geest, als je zo refereert aan de holocaust.
Hij is gewoon erg bang van Israel en Joden...waarom is mij een raadsel maar hij is er echt bang voor.
pi_109592519
Als je hier daadwerkelijk kritiek uit op Israël, wordt je ten eerste geband & ten tweede compleet afgebrand....just saying ;)
pi_109593364
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 maart 2012 23:45 schreef DontGiveAFok het volgende:
Als je hier daadwerkelijk kritiek uit op Israël, wordt je ten eerste geband & ten tweede compleet afgebrand....just saying ;)
Nee, maar veel mensen noemen Israel en het Jodendom in een adem, waarbij ze commentaar op het eerste gelijktijdig leveren met dat op het tweede. Het eerste kunnen we maatschappijkritisch noemen, het tweede noemt men antisemitisme, en dat is niet toegestaan.
Daar mag je van vinden wat je wil, maar niet van zeggen wat je wil.

Zo is het nu eenmaal.

Het commentaar dat je hier levert hoort ook niet thuis in dit topic, daarvoor ga je maar naar de forum-feedback. }:|
pi_109593727


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 28-03-2012 00:42:21 (Laatste keer: forum-feedback. Punt.) ]
pi_109608455
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Blijkbaar is Israël de schuld van alle ellende in de wereld?
En dat noemen we dan : 'een kritische blik'.
ik vraag me af waarom jij het zo onverteerbaar vindt dat mensen dat roepen


Niet Israel de Israelische bevolking, of God forbid het Joodse volk, maar het "politieke Israel"
Hebben zich inderdaad mooi ingedekt tegen kritiek want oh wee oh wee antisemitisme, discriminatie, etc etc.
en ondertussen krijgen ze alles voorelkaar.
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  Moderator woensdag 28 maart 2012 @ 15:32:41 #54
249559 crew  Lavenderr
pi_109609864
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:55 schreef new_moon het volgende:

[..]

ik vraag me af waarom jij het zo onverteerbaar vindt dat mensen dat roepen

Niet Israel de Israelische bevolking, of God forbid het Joodse volk, maar het "politieke Israel"
Hebben zich inderdaad mooi ingedekt tegen kritiek want oh wee oh wee antisemitisme, discriminatie, etc etc.
en ondertussen krijgen ze alles voorelkaar.

Ja, ik vind het onverteerbaar dat over alles wat er aan ellende gebeurt op de wereld er onvermijdelijk weer iemand komt roepen dat het 'de schuld van Israël is.
  woensdag 28 maart 2012 @ 15:57:28 #55
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109610914
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:55 schreef new_moon het volgende:

[..]

ik vraag me af waarom jij het zo onverteerbaar vindt dat mensen dat roepen

Het is hoe dan ook onzin om alle ellende in de wereld aan een bepaalde groepering te wijten, dat begrijp je toch wel?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109614028
Ik liep vroeger ook altijd hersenloos het Joodse/Israelische volk overal de schuld van te geven, en ik kan begrijpen dat je als Jood zijnde dat natuurlijk verwerpelijk vindt. Dat is met de jaren, die verstand meebrachten, wel veranderd.
Wat ik niet snap ik dat zélfs, als je over het Zionistische criminele regime daar praat, en er nog expres bij zegt dat je het Joodse/Israelische volk niets verwijt, dat er dan nog steeds mensen over vallen. Iedereen zou het er universeel over eens moeten zijn dat het gewoon het grootste lobbyland van de wereld(en nogmaals, dat het Israelische volk niets verweten kan worden) is die heel erg veel ellende heeft gebracht.

Die Zionisten zijn gewoon misdadigers, feit. Dat het Joodse/Israelische volk daar niets aan kan doen is ook een feit, net zoals wij niet aangekeken kunnen worden op daden van onze overheid.
Parlementaire democratie :')

Anyway, stop dan ook met het opnemen voor het criminele regime daar, misschien dat sommige mensen dan eindelijk eens wat meer begrip kunnen opbrengen voor de simpele Israelische of Joodse burger die niets kan doen aan de wandaden van hun overheid.
Simpel toch?
pisvlek
pi_109614438
quote:
4s.gif Op woensdag 28 maart 2012 00:10 schreef Gray het volgende:

[..]

Nee, maar veel mensen noemen Israel en het Jodendom in een adem, waarbij ze commentaar op het eerste gelijktijdig leveren met dat op het tweede. Het eerste kunnen we maatschappijkritisch noemen, het tweede noemt men antisemitisme, en dat is niet toegestaan.
Daar mag je van vinden wat je wil, maar niet van zeggen wat je wil.

Zo is het nu eenmaal.

Het commentaar dat je hier levert hoort ook niet thuis in dit topic, daarvoor ga je maar naar de forum-feedback. }:|
Bestaat er trouwens ook een wettelijk bepaalde term voor anti sentimenten tegen het Christendom of de Islam?
:)

Alles is vrijheid van meningsuiting, behalve als het kritiek op het Jodendom is, dan is het ineens strafbaar. Dubbele standaard zou je kunnen zeggen, en dat stoot veel mensen tegen het zere been.
Zegt voor de logisch nadenkende mens al genoeg over de macht van de Israelische/Joodse lobby.
pisvlek
  woensdag 28 maart 2012 @ 17:21:14 #58
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109614531
Dat is makkelijker denk ik om onderscheidt te maken?
Er is overlast van Polen -> Polen zijn kut
Heb je last van hangmarocs -> Marocs zijn kut
Is er een moslim extremist die zichzelf opblaast -> Moslims zijn kut.

Lekker makkelijk, niet nadenken, gewoon meeroepen.
The truth was in here.
pi_109616789
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 17:19 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Bestaat er trouwens ook een wettelijk bepaalde term voor anti sentimenten tegen het Christendom of de Islam?
:)
Vast wel, maar zou het zelf niet kunnen noemen, want ik ben geen jurist.

quote:
Alles is vrijheid van meningsuiting, behalve als het kritiek op het Jodendom is, dan is het ineens strafbaar. Dubbele standaard zou je kunnen zeggen, en dat stoot veel mensen tegen het zere been.
Zegt voor de logisch nadenkende mens al genoeg over de macht van de Israelische/Joodse lobby.
Of het krom is of niet, we hebben ons eraan te houden, totdat de politiek anders beslist.

Veel mensen zijn niet in staat het onderscheid goed aan te geven en zich te onthouden van generaliserende uitlatingen, zoals Bastard in zijn post illustreert. Die mensen zouden zich niet in de discussie moeten mengen. Het zijn dezelfde mensen die dit topic nu offtopic brengen, die praten van Joden ipv zionisten. Ik voel er dan ook weinig voor om dit topic open te houden als het zo door blijft gaan, aangezien het topic niet zo bedoeld is.

Ik hoop dat mensen de OP nog eens doorlezen en vervolgens weer ontopic gaan reageren.
pi_109617404
Jammer dat de regels ook meteen zo strak gehandhaafd moeten worden in een topic als dit, dat komt niet vanuit jezelf dat weet ik zeker.

Ook dat is typerend, blijkbaar lezen er zelfs hier mensen mee. Is Danny bang voor rechtszaken?(retorische vraag)

Dit is een zeer relevant topic, dus ik stel ook voor om weer ontopic te gaan.
pisvlek
  Moderator woensdag 28 maart 2012 @ 19:26:36 #61
249559 crew  Lavenderr
pi_109619535
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 18:37 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Jammer dat de regels ook meteen zo strak gehandhaafd moeten worden in een topic als dit, dat komt niet vanuit jezelf dat weet ik zeker.

Ook dat is typerend, blijkbaar lezen er zelfs hier mensen mee. Is Danny bang voor rechtszaken?(retorische vraag)

Dit is een zeer relevant topic, dus ik stel ook voor om weer ontopic te gaan.
Wat is er relevant aan dit topic? Daar ben ik echt benieuwd naar.
De insteek vind ik al zo vreemd.
Om onder de titel 'Een kritische blik op Israël' lekker legitiem op Joden/Israël te schelden?
Kunnen we ook wel een topic over Syrië openen, of Iran, of Afghanistan of de VS.
Ik bedoel, wat voegt het toe? Lekker onderbuikgevoelens eruit gooien?
  woensdag 28 maart 2012 @ 19:38:58 #62
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109620193
Ik zie helemaal geen onderbuikgevoelens of gescheld eigenlijk? :?
Zolang het bij onderbouwde feiten blijft over Israel kan het toch allemaal prima denk ik, hoeven we niet spastisch op te reageren "oh jee want Israel.". Voor mij niet anders dan Griekenland, en over dat land en zijn inwoners worden ook feiten neergelegd en grappen gemaakt, hier en daar voor gekken uitgemaakt, en dat mag ook tot een bepaalde hoogte, dus over Israel ook lijkt mij.. en zo niet dan vraag ik mij terecht af waarom niet. :)
Juist een gespannen houding daarover hanteren lokt mensen uit de grensen op te zoeken.
The truth was in here.
  woensdag 28 maart 2012 @ 19:43:16 #63
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109620435
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 17:19 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Bestaat er trouwens ook een wettelijk bepaalde term voor anti sentimenten tegen het Christendom of de Islam?
:)
Het woord antisemitisme is voornamelijk door antisemieten zelf bekend gemaakt. Er is trouwens geen wettelijk bepaalde term voor anti-Joodse sentimenten op zichzelf en aanzetten tot haat jegens Christenen of Moslims is evengoed strafbaar.

quote:
Alles is vrijheid van meningsuiting, behalve als het kritiek op het Jodendom is, dan is het ineens strafbaar.
Onzin. Als je morgen een spotprent maakt waarin je Mozes of David als terrorist afschildert, word je heus niet opgepakt. Door zo te overdrijven schaad je je eigen zaak.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109620714
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 19:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat is er relevant aan dit topic? Daar ben ik echt benieuwd naar.
De insteek vind ik al zo vreemd.
Om onder de titel 'Een kritische blik op Israël' lekker legitiem op Joden/Israël te schelden?
Kunnen we ook wel een topic over Syrië openen, of Iran, of Afghanistan of de VS.
Ik bedoel, wat voegt het toe? Lekker onderbuikgevoelens eruit gooien?
Wat voegt BNW in z'n geheel eigenlijk toe?
Wat voegt Fok toe?

Wat een vragen zeg.

Het is relevant omdat BNW het conspiracyhoekje van Fok is, als ik het even oneerbiedig mag zeggen, en Israel komt nogal vaak voor in dat soort verhalen, of zijn die verhalen je ook onbekend?
Lijkt me niet aangezien jij je hier in dit deel van het forum ophoudt.

Dus ik denk dat die relevantie wel duidelijk is.

Wat ik nog steeds niet snap is dat jij je niet uitspreekt tegen de Zionisten, of heb jij iets op met dat soort mensen?
En niet alleen spreek jij je er niet tegen uit(moet je immers zelfs weten, het typeert je wel), je houdt je gewoon compleet stil als mensen met een onderbouwde post komen, en vervolgens wacht je tot je er selectief iets uit kan pikken om een punt te maken. Dit topic bijvoorbeeld:
1 minuut stilte
Een hele openhartige post van mij, en vervolgens is het stil en kom je ineens terug met iets wat je er selectief uit hebt gepikt.
Ik krijg al sinds het begin dat ik je posts lees het idee dat jij niet eerlijk kan of durft te zijn. Mij daarentegen mag je alles vragen.

Waarom snap ik echt niet, ik snap uberhaupt niet wat je hier doet op BNW. Als je niet tegen kritiek kunt(wat je overduidelijk niet kan, of dat nou onderbouwd is of niet), dan lees je het toch gewoon niet?
Het blijven meningen van mensen, en die hoor je in hun waarde te laten. Dat vindt jij ook fijn als ze bij jou doen.
pisvlek
  Moderator woensdag 28 maart 2012 @ 20:00:11 #65
249559 crew  Lavenderr
pi_109621389
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 19:48 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Wat voegt BNW in z'n geheel eigenlijk toe?
Wat voegt Fok toe?

Wat een vragen zeg.

Het is relevant omdat BNW het conspiracyhoekje van Fok is, als ik het even oneerbiedig mag zeggen, en Israel komt nogal vaak voor in dat soort verhalen, of zijn die verhalen je ook onbekend?
Lijkt me niet aangezien jij je hier in dit deel van het forum ophoudt.

Dus ik denk dat die relevantie wel duidelijk is.

Wat ik nog steeds niet snap is dat jij je niet uitspreekt tegen de Zionisten, of heb jij iets op met dat soort mensen?
En niet alleen spreek jij je er niet tegen uit(moet je immers zelfs weten, het typeert je wel), je houdt je gewoon compleet stil als mensen met een onderbouwde post komen, en vervolgens wacht je tot je er selectief iets uit kan pikken om een punt te maken. Dit topic bijvoorbeeld:
1 minuut stilte
Een hele openhartige post van mij, en vervolgens is het stil en kom je ineens terug met iets wat je er selectief uit hebt gepikt.
Ik krijg al sinds het begin dat ik je posts lees het idee dat jij niet eerlijk kan of durft te zijn. Mij daarentegen mag je alles vragen.

Waarom snap ik echt niet, ik snap uberhaupt niet wat je hier doet op BNW. Als je niet tegen kritiek kunt(wat je overduidelijk niet kan, of dat nou onderbouwd is of niet), dan lees je het toch gewoon niet?
Het blijven meningen van mensen, en die hoor je in hun waarde te laten. Dat vindt jij ook fijn als ze bij jou doen.
Zo hey, wat een stoere post van jou! En zoveel gevolgtrekkingen ook.
En wat ik hier doe op BNW, tja, misschien hetzelfde als jij? Mooie topics lezen?

Maar vertel eens waar ik niet tegen kritiek kan? Ik wist niet dat het hier persoonlijk was?

Nee, ik heb je niets te vragen hoor, zo boeiend vind ik je niet met je constante gescheld op iedereen die het niet met je eens is. Succes met je nare houding, kom je vast heel ver mee in het leven ^O^
pi_109621452
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 19:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat is er relevant aan dit topic? Daar ben ik echt benieuwd naar.
De insteek vind ik al zo vreemd.
Om onder de titel 'Een kritische blik op Israël' lekker legitiem op Joden/Israël te schelden?
Kunnen we ook wel een topic over Syrië openen, of Iran, of Afghanistan of de VS.
Ik bedoel, wat voegt het toe? Lekker onderbuikgevoelens eruit gooien?
Jij vind niet dat Israel 'n bijzondere rol heeft in de wereldpolitiek ?(ook in de facades achter de schermen zoals BNW topics vaak belichten)

Jij vind niet dat de Lobby/invloed van Israel in b.v. de VS veel verder gaat dan die van b.v. Syrie ?

Misschien zou je kunnen onderbouwen waarom 'n kritische kijk op Israel niks toe voegt aan BNW en dit gewoon 'n land als ieder ander is?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109621765
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 19:43 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Het woord antisemitisme is voornamelijk door antisemieten zelf bekend gemaakt. Er is trouwens geen wettelijk bepaalde term voor anti-Joodse sentimenten op zichzelf en aanzetten tot haat jegens Christenen of Moslims is evengoed strafbaar.

[..]

Onzin. Als je morgen een spotprent maakt waarin je Mozes of David als terrorist afschildert, word je heus niet opgepakt. Door zo te overdrijven schaad je je eigen zaak.
Sure.
In jouw specifieke voorbeeld zou ik het niet durven zeggen, maar iedereen weet dat als je openlijk op tv, want daar gaat het om(op straat horen de lobbykantoren het niet en wordt de publieke opinie niet beïnvloed dus vinden ze het niet belangrijk genoeg), kritiek uit op het Jodendom, dat je dan een rechtszaak kunt verwachten.
Dan schreeuwen de Joodse organisaties moord en brand in het nieuws, zoals toen met Jeroen de Kreek, die uitspraken deed over het Zionisme op zijn blog. Ronny Naftaniel, directeur van het CIDI, deed toen aangifte tegen hem en liep in het nieuws natuurlijk weer te overdrijven over diens uitspraken. Dan kun je over De Kreek beginnen, dat is ook een beetje een verstrooid persoon maar daar gaat het hier niet om, het is enkel zijn mening.(je zou bijvoorbeeld ook de eer aan jezelf kunnen houden, als er echt geen waarheid in zou zitten, is een rechtszaak ook niet nodig toch?)
Waarom denk je trouwens dat je op Nederlandse tv bijna nooit(en al helemaal niet door politici) iemand kritiek hoort uiten op Israel of het Jodendom?(doelend op het zionistische regime, niet de burgers om dat nog maar eens te benadrukken)

En van die organisaties met hun typische extreme gevoeligheid voor kritieke uitspraken jegens Israel/Joden hebben we er nogal wat in Nederland:
http://nl.wikipedia.org/w(...)isaties_in_Nederland (waaronder Arza, een liberaal-joodse zionistische vereniging, onderdeel van ARZENU, wereldfederatie van Progressief Joodse Zionisten)
En dan heb je nog deze:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Centraal_Joods_Overleg
Zitten ook leuke clubjes tussen zoals Federatie Nederlandse Zionisten (FNZ), maar dat terzijde.

Ik wilde met mijn uitspraak alleen maar zeggen dat ze gewoon veel macht hebben, zelfs in Nederland, en dat dat tot uiting komt, zelfs in onze wetgeving. Ik vind dat ver gaan.
Dat is mijn mening, en jij staat er vrij in om daar anders over te denken.

[ Bericht 2% gewijzigd door DrunkenBuddha op 29-03-2012 03:27:12 ]
pisvlek
  Moderator woensdag 28 maart 2012 @ 20:14:31 #68
249559 crew  Lavenderr
pi_109622186
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:01 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Jij vind niet dat Israel 'n bijzondere rol heeft in de wereldpolitiek ?(ook in de facades achter de schermen zoals BNW topics vaak belichten)

Jij vind niet dat de Lobby/invloed van Israel in b.v. de VS veel verder gaat dan die van b.v. Syrie ?

Misschien zou je kunnen onderbouwen waarom 'n kritische kijk op Israel niks toe voegt aan BNW en dit gewoon 'n land als ieder ander is?
Neuh, laat maar.
Lees maar wat Drunken Buddha /en Bastard schrijven. Die hebben er veel meer verstand van blijkbaar.
  woensdag 28 maart 2012 @ 20:15:46 #69
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109622248
Politici zijn vaak wel gematigd kritisch volgens mij?

quote:
AMSTERDAM - Israël heeft de banden met de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties verbroken.

Dat betekent dat de raad geen onderzoek mag doen naar de Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever.

Dat meldt persbureau AP. Een woordvoerder van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat minister Avigdor Lieberman de beslissing maandag heeft aangekondigd.
Vorige week donderdag besloot de VN-Mensenrechtenraad een team onderzoekers naar Israël te sturen. De raad had zich in een resolutie uitgesproken tegen de nederzettingen.

Bevooroordeeld

Israël zegt dat de raad bevooroordeeld is. Volgens de Israëliërs blijkt dat uit de aandacht voor het beleid van Israël en de acties tegen de Palestijnen, terwijl mensenrechtenschendingen in Iran en Arabische landen genegeerd zouden worden.

In de Israëlische nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever wonen ongeveer driehonderdduizend Israëliërs. Het gebied wordt door de Palestijnen geclaimd als deel van een toekomstige staat.

Nederlands protest


PvdA-Tweede Kamerlid Frans Timmermans zegt dat minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken zo snel mogelijk bij zijn Israëlische collega Lieberman moet protesteren tegen het Israëlische besluit om de banden met de mensenrechtenraad te verbreken.

Timmermans noemt het een ''ongehoorde stap'' van Israël, die volgens hem averechts zal uitwerken voor het vredesproces in het Midden-Oosten. De PvdA'er stelt in Kamervragen aan Rosenthal dat die ook moet proberen om tot een gezamenlijke EU-veroordeling van het Israëlische besluit te komen.

bron

Het haalde niet het 8 uur journaal nee.
The truth was in here.
  woensdag 28 maart 2012 @ 20:16:39 #70
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109622290
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:14 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Neuh, laat maar.
Lees maar wat Drunken Buddha /en Bastard schrijven. Die hebben er veel meer verstand van blijkbaar.
:?
The truth was in here.
pi_109622420
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:00 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Zo hey, wat een stoere post van jou! En zoveel gevolgtrekkingen ook.
En wat ik hier doe op BNW, tja, misschien hetzelfde als jij? Mooie topics lezen?

Maar vertel eens waar ik niet tegen kritiek kan? Ik wist niet dat het hier persoonlijk was?

Nee, ik heb je niets te vragen hoor, zo boeiend vind ik je niet met je constante gescheld op iedereen die het niet met je eens is. Succes met je nare houding, kom je vast heel ver mee in het leven ^O^
Kijk, dat bedoel ik nu. Meteen vol in de verdediging.

Lavender, doe nou eens gewoon normaal. Durf nou eens te zeggen dat Israel niet het heilige onschuldige landje is zoals ze zich voordoen. Zo is het gewoon niet, en dat ziet zelfs een blinde die zwakzinnig is. En blijf niet steeds mij aanvallen en zeggen dat ik constant scheld, het begint echt doorzichtig te worden, je voelt je in het nauw gedreven.

Je zegt, vertel eens waar ik niet tegen kritiek kan. Ik gaf dat al aan in de post waar je op reageerde, blijkbaar niet goed gelezen. Zodra ik begon over de oorlog met Iran en de mensen die die oorlog aanwakkeren(ik noemde ze nieteens bij naam, maar iedereen weet wie het zijn), laat je het afweten.
Vervolgens wacht je lekker af totdat je uit mijn posts selectief iets kunt pikken waar je denkt dat iets op aan te merken is. En dat terwijl ik je helemaal niet aanviel? Blijkbaar voel jij je aangesproken en dus maak jij het persoonlijk.

Iemand die zijn fouten toe kan geven, wordt in de toekomst ook een stuk serieuzer genomen, zomaar een suggestie hoor. Maar Zionisten doen niets fout zeker, en die onschuldige burgers in de Gaza strook vroegen om die clusterbommen he. Dit soort uitspraken krijg je voor je kiezen als je niet eerlijk wil of durft te zijn.

Weet je trouwens welke Joden ik pas respect voor heb?
De mensen van Neturei Karta. http://www.nkusa.org/
Kun jij nog wat van leren.

Succes ook met jouw houding trouwens, dat gaat je vast veel opleveren. ^O^
pisvlek
pi_109622495
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:14 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Neuh, laat maar.
Lees maar wat Drunken Buddha /en Bastard schrijven. Die hebben er veel meer verstand van blijkbaar.
Kijk, zelfs een genuanceerde post als die van Resonancer kan je niet verkroppen. Echt beschamend gewoon, bahbah.
pisvlek
  Moderator woensdag 28 maart 2012 @ 20:27:32 #73
249559 crew  Lavenderr
pi_109622937
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:20 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Kijk, zelfs een genuanceerde post als die van Resonancer kan je niet verkroppen. Echt beschamend gewoon, bahbah.
Gaat het wel goed met jou? Je moet je niet zo opwinden, is niet goed voor je tikkertje :N
En verder: :|W
  woensdag 28 maart 2012 @ 20:27:46 #74
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109622946
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:06 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Sure.
In jouw specifieke voorbeeld zou ik het niet durven zeggen, maar iedereen weet dat als je openlijk op tv, want daar gaat het om(op straat horen de lobbykantoren het niet en wordt de publieke opinie niet beïnvloed dus vinden ze het niet belangrijk genoeg), kritiek uit op het Jodendom, dat je dan een rechtszaak kunt verwachten.
Dan schreeuwen de Joodse organisaties moord en brand in het nieuws, zoals toen met Jeroen de Kreek, die uitspraken deed over het Zionisme op zijn blog. Ronny Naftaniel, directeur van het CIDI, deed toen aangifte tegen hem en liep in het nieuws natuurlijk weer te overdrijven over diens uitspraken. Dan kun je over De Kreek beginnen, dat is ook een beetje een verstrooid persoon maar daar gaat het hier niet om, het is enkel zijn mening.(je zou bijvoorbeeld ook de eer aan jezelf kunnen houden, als er echt geen waarheid in zou zitten, is een rechtszaak ook niet nodig toch?)
Over die rechtszaak tegen De Kreek lees ik:

Op 8 december 2011 veroordeelde de rechtbank Amsterdam De Kreek tot een werkstraf van 40 uren voor het "zich in het openbaar bij geschrift opzettelijk beledigend uitlaten over een groep mensen wegens hun ras", te weten joden wegens hun ras en/of godsdienst, door uitlatingen op zijn website, te weten www.hetzuur.nl, te plaatsen, te weten in het artikel "Driewerf de schijt in" van 13 juli 2009: "waarom alle joden niet gewoon vergast zijn in '40-'45 toen het nog kon" en "Het maakt dat de behoefte ontstaat de holocaust dunnetjes overgedaan te willen zien hebben" en "Misschien moeten joden maar weer eens een ster opgespeld krijgen om eraan herinnerd te worden hoe vervelend het is uitgestoten te zijn."

http://nl.wikipedia.org/w(...)roces_tegen_De_Kreek

Dit noem ik geen uitspraken over het Zionisme, hoor. Kennelijk hoefde Nathaniel ook niet te overdrijven over de uitspraken van De Kreek.
Het MDI heeft ook aangifte gedaan tegen De Kreek, waar het eerder aangifte deed tegen Wilders.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109623199
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:20 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Kijk, zelfs een genuanceerde post als die van Resonancer kan je niet verkroppen. Echt beschamend gewoon, bahbah.
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:27 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Gaat het wel goed met jou? Je moet je niet zo opwinden, is niet goed voor je tikkertje :N
En verder: :|W
En nu is het klaar met dit gebakkelei. Drink een kopje thee en kalmeer.
pi_109623299
quote:
7s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:27 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Over die rechtszaak tegen De Kreek lees ik:

Op 8 december 2011 veroordeelde de rechtbank Amsterdam De Kreek tot een werkstraf van 40 uren voor het "zich in het openbaar bij geschrift opzettelijk beledigend uitlaten over een groep mensen wegens hun ras", te weten joden wegens hun ras en/of godsdienst, door uitlatingen op zijn website, te weten www.hetzuur.nl, te plaatsen, te weten in het artikel "Driewerf de schijt in" van 13 juli 2009: "waarom alle joden niet gewoon vergast zijn in '40-'45 toen het nog kon" en "Het maakt dat de behoefte ontstaat de holocaust dunnetjes overgedaan te willen zien hebben" en "Misschien moeten joden maar weer eens een ster opgespeld krijgen om eraan herinnerd te worden hoe vervelend het is uitgestoten te zijn."

http://nl.wikipedia.org/w(...)roces_tegen_De_Kreek

Dit noem ik geen uitspraken over het Zionisme, hoor. Kennelijk hoefde Nathaniel ook niet te overdrijven over de uitspraken van De Kreek.
Het MDI heeft ook aangifte gedaan tegen De Kreek, waar het eerder aangifte deed tegen Wilders.
Dat is ook echt belachelijk wat ie daar zegt. Dat soort acties zou je je ergste vijanden nog niet moeten toewensen. :N
  woensdag 28 maart 2012 @ 20:38:29 #77
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109623625
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:33 schreef Gray het volgende:

[..]

Dat is ook echt belachelijk wat ie daar zegt. Dat soort acties zou je je ergste vijanden nog niet moeten toewensen. :N
Matige straf bovendien! Maar ja dat is NL.
The truth was in here.
pi_109624164
quote:
7s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:27 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Over die rechtszaak tegen De Kreek lees ik:

Op 8 december 2011 veroordeelde de rechtbank Amsterdam De Kreek tot een werkstraf van 40 uren voor het "zich in het openbaar bij geschrift opzettelijk beledigend uitlaten over een groep mensen wegens hun ras", te weten joden wegens hun ras en/of godsdienst, door uitlatingen op zijn website, te weten www.hetzuur.nl, te plaatsen, te weten in het artikel "Driewerf de schijt in" van 13 juli 2009: "waarom alle joden niet gewoon vergast zijn in '40-'45 toen het nog kon" en "Het maakt dat de behoefte ontstaat de holocaust dunnetjes overgedaan te willen zien hebben" en "Misschien moeten joden maar weer eens een ster opgespeld krijgen om eraan herinnerd te worden hoe vervelend het is uitgestoten te zijn."

http://nl.wikipedia.org/w(...)roces_tegen_De_Kreek

Dit noem ik geen uitspraken over het Zionisme, hoor. Kennelijk hoefde Nathaniel ook niet te overdrijven over de uitspraken van De Kreek.
Het MDI heeft ook aangifte gedaan tegen De Kreek, waar het eerder aangifte deed tegen Wilders.
Ik las iets over 'Joods nazistische idealen van het Zionisme'. Maar goed, als het toch maar een complete gestoorde is, waarom moeten ze er dan een rechtszaak tegen beginnen?
Iedereen ziet dat toch wel, iedereen zal het eens zijn dat zijn uitspraken te walgelijk voor woorden zijn.

Maar je snapt mijn punt toch wel neem ik aan, zodra je ook maar iets zegt in de media wat op het randje zit(en dat zit je al snel als je het over zionistische werelddominatie of iets dergelijks hebt), dan kan je verwachten dat die organisaties beginnen te bellen met hun advocaten.
pisvlek
pi_109627307
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 15:57 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Het is hoe dan ook onzin om alle ellende in de wereld aan een bepaalde groepering te wijten, dat begrijp je toch wel?
leg eens uit dan, ik begrijp het niet helemaal.
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109627512
als je erover nadenkt is het natuurlijk een geweldig slim plan, he, als er ook maar iets van waar zou zijn. ik bedoel echt puur theoretisch. een mooi hollywood script! wel 3 delen hoor,.
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109629559
quote:
4s.gif Op woensdag 28 maart 2012 00:10 schreef Gray het volgende:

[..]

Nee, maar veel mensen noemen Israel en het Jodendom in een adem, waarbij ze commentaar op het eerste gelijktijdig leveren met dat op het tweede. Het eerste kunnen we maatschappijkritisch noemen, het tweede noemt men antisemitisme, en dat is niet toegestaan.
Daar mag je van vinden wat je wil, maar niet van zeggen wat je wil.

Zo is het nu eenmaal.

Het commentaar dat je hier levert hoort ook niet thuis in dit topic, daarvoor ga je maar naar de forum-feedback. }:|
Dat bedoel ik dus, je kan censuur rationeel rechtvaardigen het blijft censuur. Maargoed ik heb ervan geleerd en zal hier nooit meer een kritische noot over Israël laten horen, het is alleen wel errug typerend dat er dus zo mee wordt omgegaan ;)
pi_109631958
quote:
4s.gif Op woensdag 28 maart 2012 00:10 schreef Gray het volgende:

[..]

Nee, maar veel mensen noemen Israel en het Jodendom in een adem, waarbij ze commentaar op het eerste gelijktijdig leveren met dat op het tweede. Het eerste kunnen we maatschappijkritisch noemen, het tweede noemt men antisemitisme, en dat is niet toegestaan.
Daar mag je van vinden wat je wil, maar niet van zeggen wat je wil.

Zo is het nu eenmaal.

Het commentaar dat je hier levert hoort ook niet thuis in dit topic, daarvoor ga je maar naar de forum-feedback. }:|
En dan nog wat....je komt wel met het prachtige antisemitisme argument. Waarom wordt dat dan niet consequent toegepast bij alle moslim/arabier-bash berichten. Aangezien arabieren voor zover ik weet ook Semieten zijn? Veel succes met je hier weer uit lullen! :D
pi_109632105
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 22:07 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

Dat bedoel ik dus, je kan censuur rationeel rechtvaardigen het blijft censuur. Maargoed ik heb ervan geleerd en zal hier nooit meer een kritische noot over Israël laten horen, het is alleen wel errug typerend dat er dus zo mee wordt omgegaan ;)
Zo te zien begrijp je niet wat ik schreef, of wil je het niet begrijpen, maar dan is het misschien maar beter dat je niet meer reageert... :{w
pi_109632542
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 22:35 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

En dan nog wat....je komt wel met het prachtige antisemitisme argument. Waarom wordt dat dan niet consequent toegepast bij alle moslim/arabier-bash berichten. Aangezien arabieren voor zover ik weet ook Semieten zijn? Veel succes met je hier weer uit lullen! :D
Volgens mij extrapoleer je hier wellicht een verschijnsel uit andere subfora naar dit subforum toe. Daarvoor moet je niet bij mij zijn, want daar kan (en wil) ik geen invloed op uitoefenen. Daarvoor kan je bij forum-feedback beklag doen.

Uberhaupt moet je voor opmerkingen over moderatie in feedback-topics zijn, die kan je bovenaan de pagina van elk subforum vinden.
  donderdag 29 maart 2012 @ 06:43:48 #85
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109640015
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 22:44 schreef Gray het volgende:

[..]

Volgens mij extrapoleer je hier wellicht een verschijnsel uit andere subfora naar dit subforum toe. Daarvoor moet je niet bij mij zijn, want daar kan (en wil) ik geen invloed op uitoefenen. Daarvoor kan je bij forum-feedback beklag doen.

Uberhaupt moet je voor opmerkingen over moderatie in feedback-topics zijn, die kan je bovenaan de pagina van elk subforum vinden.
Dat is inderdaad waar en ook het enige juiste antwoord wat je er op kan geven. :P
Maar dat is wel opvallend ergens, sommige mensen hebben het grootste woord in moslimsbash topics maar zodra er een vinger naar een jood gericht wordt is het piepen en klieren.
Datzelfde zie je in de maatschappij ook terug, het is veilig om, haast gevoelloos, te zeiken op gekleurde mensen of oost europeanen maar een opmerking over het jodendom word in een andere weegschaal gelegd. Althans, dat idee krijg ik wel.
Waarom zou dat wezen? Is dat nog een misplaatst gevoel van boetedoening? Is dat omdat er grotere belangen mee spelen?
The truth was in here.
pi_109642894
Gezien het feit dat je alle moslims niet over één kam mag scheren (of elke andere bevolkingsgroep) mag dat over Israëliërs gewoon ook niet, lijkt me simpel. Als je wilt klagen over personen die iets fout hebben gedaan dan kan dat. Maar niet 'alle Joden dit' etc.
  donderdag 29 maart 2012 @ 11:29:58 #87
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109645339
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:46 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Ik las iets over 'Joods nazistische idealen van het Zionisme'. Maar goed, als het toch maar een complete gestoorde is, waarom moeten ze er dan een rechtszaak tegen beginnen?
Iedereen ziet dat toch wel, iedereen zal het eens zijn dat zijn uitspraken te walgelijk voor woorden zijn.
Kennelijk was de aanklacht ten minste gedeeltelijk juridisch valide (De Kreek is op een aantal punten vrijgesproken). Je kunt wel zeggen dat het een compleet gestoorde is, maar ook mensen die compleet gestoord zijn kunnen gehoor vinden. Als iemand zegt dat jij je kinderen misbruikt, haal je er dan ook je schouders over op?

quote:
Maar je snapt mijn punt toch wel neem ik aan, zodra je ook maar iets zegt in de media wat op het randje zit(en dat zit je al snel als je het over zionistische werelddominatie of iets dergelijks hebt), dan kan je verwachten dat die organisaties beginnen te bellen met hun advocaten.
Ik heb er tot nu toe anders bitter weinig bewijs voor gezien. Het MDI heeft ook aangifte gedaan tegen De Kreek, terwijl het eerder al aangifte had gedaan tegen Wilders: er is dus helemaal geen kwestie van dat joden worden voorgetrokken.
En die zionistische wereldoverheersing, wat moet ik mij daar precies bij voorstellen?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  donderdag 29 maart 2012 @ 11:34:22 #88
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109645523
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 21:37 schreef new_moon het volgende:

[..]

leg eens uit dan, ik begrijp het niet helemaal.
Lavender schreef:

quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2012 18:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Blijkbaar is Israël de schuld van alle ellende in de wereld?
En dat noemen we dan : 'een kritische blik'.
Jij antwoordde:

quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 14:55 schreef new_moon het volgende:

[..]

ik vraag me af waarom jij het zo onverteerbaar vindt dat mensen dat roepen

Niet Israel de Israelische bevolking, of God forbid het Joodse volk, maar het "politieke Israel"
Hebben zich inderdaad mooi ingedekt tegen kritiek want oh wee oh wee antisemitisme, discriminatie, etc etc.
en ondertussen krijgen ze alles voorelkaar.

Je begrijpt dus letterlijk niet waarom iemand het onverteerbaar vindt dat een bepaalde partij de schuld krijgt van alle ellende in de wereld.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109646196
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 10:14 schreef Ronnie_bravo het volgende:
Gezien het feit dat je alle moslims niet over één kam mag scheren (of elke andere bevolkingsgroep) mag dat over Israëliërs gewoon ook niet, lijkt me simpel. Als je wilt klagen over personen die iets fout hebben gedaan dan kan dat. Maar niet 'alle Joden dit' etc.
Dat is de hele grap dus. Je hoeft niet eens te zeggen: alle joden zijn zus of zo. Bij elke vorm van kritiek op alles wat maar met Israël te maken heeft wordt namelijk beweerd dat je dat dus wel doet! Vervolgens is dat dan weer antisemitisme en wordt je gewoon de mond gesnoerd. Simpel gezegd wordt dus gewoon verdraaid wat je zegt om het maar in het hokje antisemitische/discriminatie etc te proppen. Iets wat niet consequent gebeurd bij bijvoorbeeld arabieren of welke minderheid dan ook. Daar zijn inderdaad waarschijnlijk meerdere redenen voor, ik ken ze niet helemaal, ik vind het alleen wel erg typisch dat blijkbaar dat argument(wat dus vaak nergens op gebaseerd is ook) alleen gebruikt kan worden door bepaalde mensen, wanneer het hun uitkomt en dan ook altijd ondersteund wordt door de welbekende "joodse organisaties" met een zak geld en aanklacht. Maargoed alles wat ik nu weer typ, en dat zag je ook weer bij mn eerdere reactie....wordt weer totaal niet serieus genomen en verwezen naar het rijk der fabelen/andere subfora. Gewoon een erg slappe manier om er niet op in te hoeven gaan....en wederom een bevestiging van de (gerechtvaardigde) gevoelens van wantrouwen die mensen hebben als het om dit onderwerp gaat. Ik zal maar snel weer dimmen voordat de Mossad zo meteen voor de deur staat(Dat was dus een grapje mensen! hoop dat dat nog wel mag? ;) ) en ik weer om werkelijk niets een ban aangenaaid krijg...

Voor de duidelijkheid, ik heb dus niks tegen "alle joden" of alle Israëliërs of welke bevolkingsgroep dan ook. Ik heb iets tegen achterbakse leugenachtige manipulatieve mensen in het algemeen, en wat men daar ook verder van zegt. Ook Joden/Israëliërs maken zich daar schuldig aan.
  donderdag 29 maart 2012 @ 11:54:15 #90
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109646268
Kritiek op Israel kan bij voorbeeld luiden: het is een agressieve staat waar religieuze fundamentalisten veel te veel macht hebben en waar de mensenrechten geschonden worden. Dat is kritiek, kritiek kan namelijk altijd gecontroleerd worden.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109646383
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:54 schreef TitusPullo het volgende:
Kritiek op Israel kan bij voorbeeld luiden: het is een agressieve staat waar religieuze fundamentalisten veel te veel macht hebben en waar de mensenrechten geschonden worden. Dat is kritiek, kritiek kan namelijk altijd gecontroleerd worden.
Beetje wankele stelling, maar ik snap wat je bedoeld. Echter als je bepaalde onderwerpen aansnijd en bepaalde gebeurtenissen gewoon rationeel(dus zonder hatelijk gedoe) probeert bespreekbaar te maken wordt je weer om de oren geslagen met "het is...." en vervolgens wordt er dus ook gewoon niet meer in gegaan op wat je nou daadwerkelijk zegt. Als men dat nou ook constant zou toepassen bij andere minderheden dan zou het logisch zijn, maar dat gebeurd dus weer niet, en dan is het denk ik een redelijk rationele vraag wanneer je zegt hoe komt dat?
pi_109647709
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:51 schreef DontGiveAFok het volgende:
Ik zal maar snel weer dimmen voordat de Mossad zo meteen voor de deur staat(Dat was dus een grapje mensen! hoop dat dat nog wel mag? ;) ) en ik weer om werkelijk niets een ban aangenaaid krijg...
Laat me raden...goudisecht? ;)
pi_109652729


quote:
Zionism Rules The World. By. Henry H. Klein.
http://www.google.nl/url?(...)UwEEe8-hWS7A&cad=rja
quote:
America Rules The World But Zionism Rules America
http://ronabbass.wordpres(...)-of-hillary-clinton/
Maar daar heeft Israel natuurlijk niks mee te maken...?
http://www.zionism-israel.com/
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109653924
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:29 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Kennelijk was de aanklacht ten minste gedeeltelijk juridisch valide (De Kreek is op een aantal punten vrijgesproken). Je kunt wel zeggen dat het een compleet gestoorde is, maar ook mensen die compleet gestoord zijn kunnen gehoor vinden. Als iemand zegt dat jij je kinderen misbruikt, haal je er dan ook je schouders over op?
Ja, want ik heb geen kinderen :)
Maar even serieus, als iemand op een of ander blogje dit over mij zou zeggen, zou ik er inderdaad m'n schouders voor ophalen. Helemaal gezien het feit hij mij niet eens kent.
quote:
Ik heb er tot nu toe anders bitter weinig bewijs voor gezien. Het MDI heeft ook aangifte gedaan tegen De Kreek, terwijl het eerder al aangifte had gedaan tegen Wilders: er is dus helemaal geen kwestie van dat joden worden voorgetrokken.
En die zionistische wereldoverheersing, wat moet ik mij daar precies bij voorstellen?
Leuk geprobeerd, maar ik begin er deze keer niet aan. Je bent bekend met BNW, zo ook de meeste mensen die dit topic lezen, dus uitleg is niet nodig. De invloed van de Zionistische lobby in de wereld is overduidelijk.
Alleen al het feit dat moslimbashers alle ruimte wordt gegeven op Fok, zegt genoeg. Je moet eens een gemiddeld topic bekijken van de laatste jaren dat gaat over moslims :')
Als er ook maar een fractie van die reacties zo gepost werden tegen Joden, en zelfs een stuk genuanceerder, dan zou de hel losgebroken zijn. Moderators draaien overuren.
Zo ook op Nu.nl en andere nieuwssite waar je kan reageren, dat is mijn ervaring en ik zeg dit niet omdat ik er op enige manier baat bij heb.
En zijn daarentegen wel mensen die er baat bij hebben om het voor Israel op te nemen, omdat zij in hun war-rooms de opdrachten uitvoeren die zij van hun lobbykantoren krijgen.

Dus het is gewoon mijn ervaring dat ze voorgetrokken worden, en zo ook van heel erg veel anderen. Je gaat me toch niet vertellen dat dat allemaal aan ons ligt?
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 14:53:37 #95
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109653950
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 14:25 schreef Resonancer het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

[..]

Maar daar heeft Israel natuurlijk niks mee te maken...?
http://www.zionism-israel.com/
Je weet ze wel te vinden, he?

New Crusade Christian Church
Calling The People of Britain
&
Celtic-Anglo-Saxon-Nordic-Germanic Kindred in Europe
and overseas realm

When Theodore Herzl convened the first Zionist congress in Basle,
Switzerland, in 11/8/97 it was believed that a plan for world colonization
of Jews was intended. It was not learned until years later that the meeting
discussed a plan for world conquest. That plan is outlined in the Protocols
of the Learned Elders of Zion; and it has been fully carried out.

In 1917, the United States entered the war on the side of Great
Britain after Prime Minister Balfour signed his famous "declaration"
about Palestine and after Zionist headquarters was moved from Germany
to England.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109654128
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:51 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

Dat is de hele grap dus. Je hoeft niet eens te zeggen: alle joden zijn zus of zo. Bij elke vorm van kritiek op alles wat maar met Israël te maken heeft wordt namelijk beweerd dat je dat dus wel doet! Vervolgens is dat dan weer antisemitisme en wordt je gewoon de mond gesnoerd. Simpel gezegd wordt dus gewoon verdraaid wat je zegt om het maar in het hokje antisemitische/discriminatie etc te proppen. Iets wat niet consequent gebeurd bij bijvoorbeeld arabieren of welke minderheid dan ook. Daar zijn inderdaad waarschijnlijk meerdere redenen voor, ik ken ze niet helemaal, ik vind het alleen wel erg typisch dat blijkbaar dat argument(wat dus vaak nergens op gebaseerd is ook) alleen gebruikt kan worden door bepaalde mensen, wanneer het hun uitkomt en dan ook altijd ondersteund wordt door de welbekende "joodse organisaties" met een zak geld en aanklacht. Maargoed alles wat ik nu weer typ, en dat zag je ook weer bij mn eerdere reactie....wordt weer totaal niet serieus genomen en verwezen naar het rijk der fabelen/andere subfora. Gewoon een erg slappe manier om er niet op in te hoeven gaan....en wederom een bevestiging van de (gerechtvaardigde) gevoelens van wantrouwen die mensen hebben als het om dit onderwerp gaat. Ik zal maar snel weer dimmen voordat de Mossad zo meteen voor de deur staat(Dat was dus een grapje mensen! hoop dat dat nog wel mag? ;) ) en ik weer om werkelijk niets een ban aangenaaid krijg...

Voor de duidelijkheid, ik heb dus niks tegen "alle joden" of alle Israëliërs of welke bevolkingsgroep dan ook. Ik heb iets tegen achterbakse leugenachtige manipulatieve mensen in het algemeen, en wat men daar ook verder van zegt. Ook Joden/Israëliërs maken zich daar schuldig aan.
De Mossad moet je niet al te serieus nemen, die zijn nog erger dan de CIA/FBI/NSA/DEA en alle andere corrupte organisaties bij elkaar.

Veteraan van de Marine, niet de minste die dit zegt.(oh ja, zelf isie half Joods trouwens)
(ben benieuwd of dit mag, of is dit niet onderbouwd genoeg? :') )

Aanvulling:


[ Bericht 2% gewijzigd door DrunkenBuddha op 29-03-2012 18:38:26 ]
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 15:02:34 #97
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109654278
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 14:53 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Ja, want ik heb geen kinderen :)
Maar even serieus, als iemand op een of ander blogje dit over mij zou zeggen, zou ik er inderdaad m'n schouders voor ophalen. Helemaal gezien het feit hij mij niet eens kent.
Het is mij best, hoor, dat jij die behoefte niet voelt, maar anderen voelen die behoefte wel en het Nederlands recht stelt ze in de gelegenheid om een proces aan te spannen. Daar is nu werkelijk niets opmerkelijks aan.

quote:
Leuk geprobeerd, maar ik begin er deze keer niet aan. Je bent bekend met BNW, zo ook de meeste mensen die dit topic lezen, dus uitleg is niet nodig. De invloed van de Zionistische lobby in de wereld is overduidelijk.
Je begint er deze keer niet aan? Je bent er voorheen ook niet aan begonnen. Wat heb je nu voor bewijs van overdreven Joodse gevoeligheid geleverd? Een aanklacht naar aanleiding van de vertoning van Der ewige Jude en een oproep tot lichamelijk geweld.

quote:
Alleen al het feit dat moslimbashers alle ruimte wordt gegeven op Fok, zegt genoeg. Je moet eens een gemiddeld topic bekijken van de laatste jaren dat gaat over moslims :')
Als er ook maar een fractie van die reacties zo gepost werden tegen Joden, en zelfs een stuk genuanceerder, dan zou de hel losgebroken zijn. Moderators draaien overuren.
Ik geloof er geen zak van.

quote:
Zo ook op Nu.nl en andere nieuwssite waar je kan reageren, dat is mijn ervaring en ik zeg dit niet omdat ik er op enige manier baat bij heb.
En zijn daarentegen wel mensen die er baat bij hebben om het voor Israel op te nemen, omdat zij in hun war-rooms de opdrachten uitvoeren die zij van hun lobbykantoren krijgen.
Kijk eens aan, het is allemaal goed georganiseerd en de idealistische opponenten van Israel hebben het nakijken.

quote:
Dus het is gewoon mijn ervaring dat ze voorgetrokken worden, en zo ook van heel erg veel anderen.
Telegraafargument.

quote:
Je gaat me toch niet vertellen dat dat allemaal aan ons ligt?
Je bent dermate vaag in je beweringen dat ik hier geen antwoord op kan geven.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109654311
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:51 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

Dat is de hele grap dus. Je hoeft niet eens te zeggen: alle joden zijn zus of zo. Bij elke vorm van kritiek op alles wat maar met Israël te maken heeft wordt namelijk beweerd dat je dat dus wel doet! Vervolgens is dat dan weer antisemitisme en wordt je gewoon de mond gesnoerd. Simpel gezegd wordt dus gewoon verdraaid wat je zegt om het maar in het hokje antisemitische/discriminatie etc te proppen. Iets wat niet consequent gebeurd bij bijvoorbeeld arabieren of welke minderheid dan ook. Daar zijn inderdaad waarschijnlijk meerdere redenen voor, ik ken ze niet helemaal, ik vind het alleen wel erg typisch dat blijkbaar dat argument(wat dus vaak nergens op gebaseerd is ook) alleen gebruikt kan worden door bepaalde mensen, wanneer het hun uitkomt en dan ook altijd ondersteund wordt door de welbekende "joodse organisaties" met een zak geld en aanklacht. Maargoed alles wat ik nu weer typ, en dat zag je ook weer bij mn eerdere reactie....wordt weer totaal niet serieus genomen en verwezen naar het rijk der fabelen/andere subfora. Gewoon een erg slappe manier om er niet op in te hoeven gaan....en wederom een bevestiging van de (gerechtvaardigde) gevoelens van wantrouwen die mensen hebben als het om dit onderwerp gaat. Ik zal maar snel weer dimmen voordat de Mossad zo meteen voor de deur staat(Dat was dus een grapje mensen! hoop dat dat nog wel mag? ;) ) en ik weer om werkelijk niets een ban aangenaaid krijg...

Voor de duidelijkheid, ik heb dus niks tegen "alle joden" of alle Israëliërs of welke bevolkingsgroep dan ook. Ik heb iets tegen achterbakse leugenachtige manipulatieve mensen in het algemeen, en wat men daar ook verder van zegt. Ook Joden/Israëliërs maken zich daar schuldig aan.
Over dat antisemitisme, heb ik nog een heel onderbouwd filmpje.
Uitspraken komen van een Israelisch politica.
pisvlek
pi_109654480
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 15:02 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Het is mij best, hoor, dat jij die behoefte niet voelt, maar anderen voelen die behoefte wel en het Nederlands recht stelt ze in de gelegenheid om een proces aan te spannen. Daar is nu werkelijk niets opmerkelijks aan.

[..]

Je begint er deze keer niet aan? Je bent er voorheen ook niet aan begonnen. Wat heb je nu voor bewijs van overdreven Joodse gevoeligheid geleverd? Een aanklacht naar aanleiding van de vertoning van Der ewige Jude en een oproep tot lichamelijk geweld.

[..]

Ik geloof er geen zak van.

[..]

Kijk eens aan, het is allemaal goed georganiseerd en de idealistische opponenten van Israel hebben het nakijken.

[..]

Telegraafargument.

[..]

Je bent dermate vaag in je beweringen dat ik hier geen antwoord op kan geven.
Kom op TitusPullo, je moet toch bekend zijn met warrooms :D

En ja, het zijn mijn ervaringen, en doe die maar af als een telegraafargument. Prima hoor.
Ben benieuwd of de objectieve mens die er even een gemiddeld Foktopic op naslaat ook tot dezelfde conclusie komt.

Ik laat de discussie tussen ons voor nu even liggen, en je ziet me vanzelf terug met een aantal bronnen waarin mensen beweringen doen die mijn veronderstellingen ondersteunen.
pisvlek
pi_109655413
Sarkozy: moslims hebben plek in Frankrijk
"Enigste plek die moslims mogen hebben is hun eigen land." -Gammapooka

Moslims vieren het Offerfeest
"En Mohammed is ook de profeet van de satanisten." -geavanceerd
"Wat je wat een mooie offer zal zijn? Als ze weer met z'n allen naar de zandbak vertrekken" -Firefox1
"Gaan ze elkaar maar lekker offeren." -RickoKun
"Ik waardeer dieren inderdaad meer dan religieuze zandmensen. Ies koeltoer hier in NL." -ploertekop
"Kunnen ze die traditie niet voort zetten het offeren van een zoon, scheelt weer hoop leed voor onschuldige dieren." -lumberjack
"Achterlijke middeleeuwse cultuur :r" -Arthur_spooner
"offer je eigen ras op moslims.. hebben we eindelijk weer wat ruimte in onze eigen kikkerlandje" -wretic91
"Dacht altijd dat je tijdens het offerfeest Moslims mocht offeren.
Zonder verdoving uiteraard." -Redneck.nl.returns

Maar er wordt hard ingegrepen door de admins hoor! NOT.
Vergelijk dat even met bv. dit topic, waarbij de admins al ingrijpen als er iemand een aantal namen opnoemt van Joodse hoogwaardigheidsbekleders :') :') (want het is 'onbehoorlijk' en 'slecht beredeneerd', let op, kijk even hierboven wat wel toegestaan wordt)

Er is geen dubbele standaard hoor :s)
(Oh ja, dit was 10 minuten werk en het waren maar 2 topics)

Je kunt in een Israel topic al geband worden omdat je slecht redeneerd :')
pisvlek
pi_109656104
Uitdaging voor je TitusPullo:

Geef mij een reactie in een Israel topic dat luidt:
"En Abraham(of Samuel) is ook de profeet van de satanisten"
""offer je eigen ras op joden.. hebben we eindelijk weer wat ruimte in onze eigen kikkerlandje"
of
""Dacht altijd dat je tijdens het offerfeest joden mocht offeren.
Zonder verdoving uiteraard."

Probeer eens een uitspraak te vinden van dezelfde strekking, maar dan gericht tegen Joden. Veel succes.
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 15:58:06 #102
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109656915
Joodse oorlogspropaganda op NL2

Joden weten door de geschiedenis heen telkens zich op hoge posities te plaatsen en rijkdom te bereiken. Tegelijkertijd weten ze ook telkens zichzelf in een slachtofferrol te plaatsen en die slachtofferrol weer te gebruiken voor hun eigen successen - Piye

En voornamelijk succesvol over de rug van Goyim die ze mogen behandelen als dieren en ziellozen. Toch wel DE reden dat Hitler zoveel steun kreeg nadat joden de crisis hadden veroorzaakt (en in 2008 weer!) - KabulCuisine

Uit een andere discussie:

Waarom worden complottheorieën altijd zo bespot?

Eveneens binnen tien minuten verkregen. Bovendien heeft NorthernStar het tot moderator geschopt, dus zo streng zijn ze hier ook weer niet.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109657198
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 14:53 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Je weet ze wel te vinden, he?
Dank je.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109657205
Zie je niet dat die uitspraken totaal niet in verhouding staan tot elkaar?
pisvlek
  Moderator donderdag 29 maart 2012 @ 16:07:32 #105
249559 crew  Lavenderr
pi_109657354
Ah, daar gaan we weer :')
pi_109657494
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 15:28 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Sarkozy: moslims hebben plek in Frankrijk
"Enigste plek die moslims mogen hebben is hun eigen land." -Gammapooka

Moslims vieren het Offerfeest
"En Mohammed is ook de profeet van de satanisten." -geavanceerd
"Wat je wat een mooie offer zal zijn? Als ze weer met z'n allen naar de zandbak vertrekken" -Firefox1
"Gaan ze elkaar maar lekker offeren." -RickoKun
"Ik waardeer dieren inderdaad meer dan religieuze zandmensen. Ies koeltoer hier in NL." -ploertekop
"Kunnen ze die traditie niet voort zetten het offeren van een zoon, scheelt weer hoop leed voor onschuldige dieren." -lumberjack
"Achterlijke middeleeuwse cultuur :r" -Arthur_spooner
"offer je eigen ras op moslims.. hebben we eindelijk weer wat ruimte in onze eigen kikkerlandje" -wretic91
"Dacht altijd dat je tijdens het offerfeest Moslims mocht offeren.
Zonder verdoving uiteraard." -Redneck.nl.returns

Maar er wordt hard ingegrepen door de admins hoor! NOT.
Vergelijk dat even met bv. dit topic, waarbij de admins al ingrijpen als er iemand een aantal namen opnoemt van Joodse hoogwaardigheidsbekleders :') :') (want het is 'onbehoorlijk' en 'slecht beredeneerd', let op, kijk even hierboven wat wel toegestaan wordt)

Er is geen dubbele standaard hoor :s)
(Oh ja, dit was 10 minuten werk en het waren maar 2 topics)

Je kunt in een Israel topic al geband worden omdat je slecht redeneerd :')
Kortom...dus omdat moslims worden gebashed ga je daarom zo los op Israël? Zou je dan niet beter los kunnen gaan over Nederland gezien het allemaal Nederlanders zijn die los gaan op die moslims?? Beetje vreemd om dan zelf dit gedrag te vertonen want je bent zelf geen haar beter blijkbaar.

quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:07 schreef Lavenderr het volgende:
Ah, daar gaan we weer :')
Op een kleuterschool gaat het ook zo... blijkbaar kan DB er niet tegen dat moslims gebashed worden en daarom gaat hij Israel bashen 8)7 logisch is het niet maar kinderen denken wel vaker in eenvoudige 'oplossingen'.
pi_109657668
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:10 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Kortom...dus omdat moslims worden gebashed ga je daarom zo los op Israël? Zou je dan niet beter los kunnen gaan over Nederland gezien het allemaal Nederlanders zijn die los gaan op die moslims?? Beetje vreemd om dan zelf dit gedrag te vertonen want je bent zelf geen haar beter blijkbaar.

[..]

Op een kleuterschool gaat het ook zo... blijkbaar kan DB er niet tegen dat moslims gebashed worden en daarom gaat hij Israel bashen 8)7 logisch is het niet maar kinderen denken wel vaker in eenvoudige 'oplossingen'.
Nee.
Dus leuk betoog maar het stoelt nergens op.

En oh ja, niet persoonlijk worden he. Want ik werd gister ook gesommeerd om niet persoonlijk te worden, hou jij je daar ook aan aub.
Inhoudelijk zal je wel niets meer te melden hebben, maar dat is niets nieuws onder de horizon.
pisvlek
pi_109657985
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:14 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Nee.
Dus leuk betoog maar het stoelt nergens op.

En oh ja, niet persoonlijk worden he. Want ik werd gister ook gesommeerd om niet persoonlijk te worden, hou jij je daar ook aan aub.
Inhoudelijk zal je wel niets meer te melden hebben, maar dat is niets nieuws onder de horizon.
Ik word nergens persoonlijk, ik constateer een bepaald gedrag en benoem dat. Indien u stelling neemt tegen deze observatie lijkt het mij persoonlijk een goede zaak wanneer u uw gedrag zo aanpast zodat de constatering geen hout meer snijdt. Echter tot die tijd blijft mijn bewering kloppend als een zwerende vinger.
pi_109658143
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:21 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Ik word nergens persoonlijk, ik constateer een bepaald gedrag en benoem dat. Indien u stelling neemt tegen deze observatie lijkt het mij persoonlijk een goede zaak wanneer u uw gedrag zo aanpast zodat de constatering geen hout meer snijdt. Echter tot die tijd blijft mijn bewering kloppend als een zwerende vinger.
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:10 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Op een kleuterschool gaat het ook zo... blijkbaar kan DB er niet tegen dat moslims gebashed worden en daarom gaat hij Israel bashen 8)7 logisch is het niet maar kinderen denken wel vaker in eenvoudige 'oplossingen'.
Dat is persoonlijk worden. Niet doen.

quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 15:43 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Uitdaging voor je TitusPullo:

Geef mij een reactie in een Israel topic dat luidt:
"En Abraham(of Samuel) is ook de profeet van de satanisten"
""offer je eigen ras op joden.. hebben we eindelijk weer wat ruimte in onze eigen kikkerlandje"
of
""Dacht altijd dat je tijdens het offerfeest joden mocht offeren.
Zonder verdoving uiteraard."

Probeer eens een uitspraak te vinden van dezelfde strekking, maar dan gericht tegen Joden. Veel succes.
Zit eens niet zo op te hitsen. :N
pi_109658160
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:21 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Ik word nergens persoonlijk, ik constateer een bepaald gedrag en benoem dat. Indien u stelling neemt tegen deze observatie lijkt het mij persoonlijk een goede zaak wanneer u uw gedrag zo aanpast zodat de constatering geen hout meer snijdt. Echter tot die tijd blijft mijn bewering kloppend als een zwerende vinger.
Ik dacht toch echt te lezen dat je het over mijn persoon had, en dat ik 'los ging' op Israel omdat moslims ook gebasht worden(wat sowieso onzin is omdat het gewoon pertinent onwaar is). Dan heb je het toch over mij persoonlijk? Niets over de inhoud zoals gewoonlijk.

Ach, ik ben het wel gewend hoor, mensen die inhoudelijk niets meer te melden hebben proberen mij persoonlijk uit te lokken om zodoende mijn persoon in deskrediet te brengen.
Dat heb je als je het inhoudelijk niet kunt winnen, omdat je weet dat ik gelijk heb.
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 16:26:02 #111
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109658185
Gezellig topic.
pi_109658251
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:25 schreef Gray het volgende:

[..]

[..]

Dat is persoonlijk worden. Niet doen.

[..]

Zit eens niet zo op te hitsen. :N
:?
Ik probeer een punt te maken, niks ophitsen.
Weet je wie er ophitst? Degene van wie die uitspraken afkomstig zijn, en waar door de Fok redactie niets aan de gedaan werd.
pisvlek
  Moderator donderdag 29 maart 2012 @ 16:29:42 #113
249559 crew  Lavenderr
pi_109658344
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:27 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

:?
Ik probeer een punt te maken, niks ophitsen.
Weet je wie er ophitst? Degene van wie die uitspraken afkomstig zijn, en waar door de Fok redactie niets aan de gedaan werd.
Man je doet niet anders dan ophitsen hier.
En zeggen dat je Joden niet haat, maar vervolgens met allerlei linkjes en uitspraken aan komen zetten die het tegendeel beweren.
pi_109658360
Typerend weer dat ik d.m.v. van enkel onderbouwde kritiek te leveren, zonder beledigend te zijn, het topic uitgejaagd wordt door alle Israel symphatisanten.
Mijn mening wordt blijkbaar niet in zijn waarde gelaten, maarja, gezien het onderwerp in dit topic zeg ik:
What else is new...
pisvlek
pi_109658492
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:30 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Typerend weer dat ik d.m.v. van enkel onderbouwde kritiek te leveren, zonder beledigend te zijn, het topic uitgejaagd wordt door alle Israel symphatisanten.
Mijn mening wordt blijkbaar niet in zijn waarde gelaten, maarja, gezien het onderwerp in dit topic zeg ik:
What else is new...

Heb je toch nog je gevoel bevestigd zien worden ^O^
pi_109658542
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:33 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Heb je toch nog je gevoel bevestigd zien worden ^O^
Jep.
Mijn gevoel is dat met twee maten gemeten wordt(wat ik overigens al het hele topic beweer dus waarom je dat punt nu ineens maakt en doet alsof het de ontdekking van de eeuw is weet ik niet), en dat gevoel blijft maar versterkt worden. Vandaar, what else is new...
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 16:36:33 #117
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109658596
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:35 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Jep.
Mijn gevoel is dat met twee maten gemeten wordt(wat ik overigens al het hele topic beweer dus waarom je dat punt nu ineens maakt en doet alsof het de ontdekking van de eeuw is weet ik niet), en dat gevoel blijft maar versterkt worden. Vandaar, what else is new...
Danny wordt dan ook betaald door het CIDI.
pi_109658631
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:35 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Jep.
Mijn gevoel is dat met twee maten gemeten wordt(wat ik overigens al het hele topic beweer dus waarom je dat punt nu ineens maakt en doet alsof het de ontdekking van de eeuw is weet ik niet), en dat gevoel blijft maar versterkt worden. Vandaar, what else is new...
Maar waar komt dat gevoel dan vandaan en hoe constateer je het? Ligt je focus op Israël? Ligt je focus op moslims?? Ik bedoel, ik heb met geen van tweeen iets en zie dat gebash dan ook niet zo. Blijkbaar ben je er zo bij betrokken dat jij het wel contstateert, sterker nog , je houdt er lijstjes van bij. Vanwaar is dat?
pi_109658755
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:27 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

:?
Ik probeer een punt te maken, niks ophitsen.
Weet je wie er ophitst? Degene van wie die uitspraken afkomstig zijn, en waar door de Fok redactie niets aan de gedaan werd.
Wat je bovenaan de pagina deed is ophitsen; aanzetten tot het zoeken van beledigende uitspraken over Joden. Ik heb je al eerder gezegd dat de hele discussie over de behandeling van Joden tov andere geloven/groepen hier niet thuishoort.

Als je dat niet kunt begrijpen, dan ga je maar ergens anders posten over andere onderwerpen.

quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:30 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Typerend weer dat ik d.m.v. van enkel onderbouwde kritiek te leveren, zonder beledigend te zijn, het topic uitgejaagd wordt door alle Israel symphatisanten.
Mijn mening wordt blijkbaar niet in zijn waarde gelaten, maarja, gezien het onderwerp in dit topic zeg ik:
What else is new...
Je bent blijkbaar niet in staat het onderscheid te maken tussen Joden en Israel, gezien de term "Israel sympathisanten". Donder dan maar op uit dit topic en ga buiten spelen.
pi_109658781
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:37 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Maar waar komt dat gevoel dan vandaan en hoe constateer je het? Ligt je focus op Israël? Ligt je focus op moslims?? Ik bedoel, ik heb met geen van tweeen iets en zie dat gebash dan ook niet zo. Blijkbaar ben je er zo bij betrokken dat jij het wel contstateert, sterker nog , je houdt er lijstjes van bij. Vanwaar is dat?
Misschien moet je nog even mijn posts lezen waar ik mensen die reageren op de frontpage quote. Blijkbaar niet goed gelezen.

Mijn focus ligt niet alleen op Israel, maar ik kan niet goed tegen onrechtvaardigheid. En als er iets onrechtvaardig is, dan is het wel de uitzonderingspositie die Israel zich heeft weten te verwerven op discussiegebied.
Zie je dat ik totaal afgebrand wordt hier?

Ik doe niets meer dan mijn mening geven, en dat probeer ik al expres zo genuanceerd mogelijk te doen.
En als het dan nog als beledigend wordt ervaren, tja, dat is dan jammer. Geldt ook voor de moslims, want die zijn ook nogal eens beledigd, en ook daar kan ik slecht tegen en ga ik net zo hard tegen in als hier het geval is.
Misschien moeten ze dit nog even goed bekijken:
pisvlek
pi_109658914
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:40 schreef Gray het volgende:

[..]

Wat je bovenaan de pagina deed is ophitsen; aanzetten tot het zoeken van beledigende uitspraken over Joden. Ik heb je al eerder gezegd dat de hele discussie over de behandeling van Joden tov andere geloven/groepen hier niet thuishoort.

Als je dat niet kunt begrijpen, dan ga je maar ergens anders posten over andere onderwerpen.

[..]

Je bent blijkbaar niet in staat het onderscheid te maken tussen Joden en Israel, gezien de term "Israel sympathisanten". Donder dan maar op uit dit topic en ga buiten spelen.
Zelfs de moderator raakt gefrustreerd, en weet het niet meer.

En als die discussie over de behandeling van Joden tov andere geloven hier niet thuishoort, dan wil ik wel even een nieuw topic aanmaken als je dat wil?
Of mag dat niet besproken worden?

En dan nog beweren dat het hier geen censuur wordt toegepast :')

Wat jullie niet snappen, is dat de gemiddelde mens die er nooit zo mee bezig is geweest, door dit topic alleen maar bevestiging krijgt van de uitzonderingspositie van Israel.

Dank je dat je mijn punt voor me maakt! ^O^
pisvlek
pi_109658980
Aan de inhoud komen we trouwens ook niet meer toe, want er wordt hier de oorlog verklaard aan iemand die gewoon een onrechtvaardigheid wil aantonen.

Als ik het verkeerd heb, dan bewijs mij dat met redevoering. Niet met dreigementen dat ik op moet donderen en buiten moet gaan spelen.

:W
pisvlek
pi_109659102
Ik moet eerlijk zeggen dat iemand die zich niet interesseert voor Israël... ook niet zo snel in dit topic zal kijken en derhalve ook geen gekleurd beeld voorgeschoteld krijgt.
Iemand die wel op de hoogte is kan slechts constateren dat er bij jou haat jegens Israël en/of haar bewoners is. Diegene zal zich waarschijnlijk hetzelfde afvragen als mij namelijk, waar komt die focus vandaan. Ergens moet er iets gebeurd zijn waardoor je dit zo erg aantrekt, mijn vraag is dan (nogmaals) waar komt dit vandaan??
pi_109659158
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:45 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Zelfs de moderator raakt gefrustreerd, en weet het niet meer.

En als die discussie over de behandeling van Joden tov andere geloven hier niet thuishoort, dan wil ik wel even een nieuw topic aanmaken als je dat wil?
Of mag dat niet besproken worden?
Prima, maar dan moet je niet in dit subforum wezen, maar in F&L.

quote:
En dan nog beweren dat het hier geen censuur wordt toegepast :')
Nooit gezegd.

quote:
Wat jullie niet snappen, is dat de gemiddelde mens die er nooit zo mee bezig is geweest, door dit topic alleen maar bevestiging krijgt van de uitzonderingspositie van Israel.
Nee, je bevestigt het vermoeden dat je niet in staat bent goed onderscheid te maken tussen wat Israel is, en wat Joden zijn.

quote:
Dank je dat je mijn punt voor me maakt! ^O^
Heb je dus niet gemaakt.

quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:47 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Aan de inhoud komen we trouwens ook niet meer toe, want er wordt hier de oorlog verklaard aan iemand die gewoon een onrechtvaardigheid wil aantonen.
Oorlog verklaard? Meerdere mensen proberen je te wijzen op dat dit topic niet de plaats is voor die discussie. Haal die plaat van je kop en stap van die wolk.

quote:
Als ik het verkeerd heb, dan bewijs mij dat met redevoering. Niet met dreigementen dat ik op moet donderen en buiten moet gaan spelen.

:W
Leer dan luisteren, lezen, schrijven en redeneren, want daar schort heel veel aan.
pi_109659351
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:50 schreef Ronnie_bravo het volgende:
Ik moet eerlijk zeggen dat iemand die zich niet interesseert voor Israël... ook niet zo snel in dit topic zal kijken en derhalve ook geen gekleurd beeld voorgeschoteld krijgt.
Iemand die wel op de hoogte is kan slechts constateren dat er bij jou haat jegens Israël en/of haar bewoners is. Diegene zal zich waarschijnlijk hetzelfde afvragen als mij namelijk, waar komt die focus vandaan. Ergens moet er iets gebeurd zijn waardoor je dit zo erg aantrekt, mijn vraag is dan (nogmaals) waar komt dit vandaan??
Misschien komt die focus wel vanuit dezelfde beweegsredenen als iemand als Dries van Agt.
http://www.driesvanagt.nl/index.php
Hoogleraar strafrecht, strafprocesrecht en internationaal recht. Die houdt er raar genoeg min of meer dezelfde mening op na als ik. Namelijk dat Israel veel mensenrechten aan hun laars lapt, of willen jullie dat ook ontkennen? Nee dat ontkennen de symphatisanten hier niet, maar wel houden ze zich angstvallig stil op zulke onderwerpen.

Maar goed, dat jij denkt ik ze haat, is jouw foute interpretatie. Ik heb denk ik wel tien keer gezegd in dit topic dat het volk daar er niets aan kan doen, maar daar lees je wellicht overheen.
pisvlek
pi_109659367
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:51 schreef Gray het volgende:

[..]

Prima, maar dan moet je niet in dit subforum wezen, maar in F&L.

[..]

Nooit gezegd.

[..]

Nee, je bevestigt het vermoeden dat je niet in staat bent goed onderscheid te maken tussen wat Israel is, en wat Joden zijn.

[..]

Heb je dus niet gemaakt.

[..]

Oorlog verklaard? Meerdere mensen proberen je te wijzen op dat dit topic niet de plaats is voor die discussie. Haal die plaat van je kop en stap van die wolk.

[..]

Leer dan luisteren, lezen, schrijven en redeneren, want daar schort heel veel aan.
Niet persoonlijk worden nu he.(of gelden die regels niet voor jou)
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 16:57:55 #127
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109659432
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:04 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Zie je niet dat die uitspraken totaal niet in verhouding staan tot elkaar?
Het huidige topic begint met de bewering dat de zionistische konkelaars duizenden Amerikaanse soldaten hebben laten omkomen voor hun eigen gewin, en dat vond jij een puike ontmaskering.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109659497
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:56 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Niet persoonlijk worden nu he.
Zie het als een broodnodige tip, op jou persoonlijk gericht. Je brengt vrijwel in je eentje het topic om zeep omdat je niet goed leest en redeneert, en daar kan ik je prima op aanspreken.
pi_109659559
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:56 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Misschien komt die focus wel vanuit dezelfde beweegsredenen als iemand als Dries van Agt.
http://www.driesvanagt.nl/index.php
Hoogleraar strafrecht, strafprocesrecht en internationaal recht. Die houdt er raar genoeg min of meer dezelfde mening op na als ik. Namelijk dat Israel veel mensenrechten aan hun laars lapt, of willen jullie dat ook ontkennen? Nee dat ontkennen de symphatisanten hier niet, maar wel houden ze zich angstvallig stil op zulke onderwerpen.

Maar goed, dat jij denkt ik ze haat, is jouw foute interpretatie. Ik heb denk ik wel tien keer gezegd in dit topic dat het volk daar er niets aan kan doen, maar daar lees je wellicht overheen.
Oh als je alleen wilt horen dat Israel de mensenrechten schendt dan geef ik je direct gelijk. Sterker nog:

* Israël schendt de mensenrechten

opdat het duidelijk leesbaar is ;)

Maar waarom ga je niet zo los over bijvoorbeeld de USA, immers doen die hetzelfde als Israël. Of de Palestijnen, Syriërs of Egyptenaren..... kortom, Israël is niet zo uniek hoor. Mensen hebben het er wel graag over, dat dan weer wel.
pi_109659571
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:29 schreef TitusPullo het volgende:
En die zionistische wereldoverheersing, wat moet ik mij daar precies bij voorstellen?
Dat zionisten op belangrijke plaatsen 'n vinger in de pap hebben.

quote:
The Zionist names are there for all to see: Bernanke, the Goldman Sachs boys, Wolfowitz, Perle, Kissinger, Feith, Blitzer, Murdoch, Rubin, Summers, Wiesel, Rosenthal, AIPAC, American Jewish Congress, Wall Street, Greenberg, CUFI (Christians United For Israel), Obama, Biden, Madoff, Lieberman, Bush, Cheney, Zuckeman, Clinton. The List of the Zionist Bunch just goes on and on and on. The writing is on the wall for all to see, but Americans continue to live their lives with eyes wide shut
http://counterpsyops.com/(...)onism-rules-america/
Vast wel 's van AIPAC gehoord ?
N.b. gesticht door de voormalig voorzitter van het American Zionist Committee.

quote:
Currently AIPAC claims nearly 50,000 members
http://www.wrmea.com/backissues/0591/9105015.htm
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109659580
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:57 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Het huidige topic begint met de bewering dat de zionistische konkelaars duizenden Amerikaanse soldaten hebben laten omkomen voor hun eigen gewin, en dat vond jij een puike ontmaskering.
Waar heb ik beweerd dat dat een puike ontmaskering is?

Hoe dan ook, ik hecht wel waarde aan iemand als Benjamin Friedman(ook niet de minste), dus ik ben in de veronderstelling dat het waar is dat de Zionisten honderdduizenden Amerikaanse soldaten hebben laten omkomen voor eigen gewin. Dat denk ik, en iedereen staat er vrij in om daar anders over te denken. Prima toch? Ik val jullie toch ook niet aan op het feit dat jullie er anders over denken?

Nee, daar krijg ik nieteens tijd voor, ik ben nonstop bezig met mijn eigen verdediging.
pisvlek
pi_109659658
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 15:58 schreef TitusPullo het volgende:
Joodse oorlogspropaganda op NL2

Joden weten door de geschiedenis heen telkens zich op hoge posities te plaatsen en rijkdom te bereiken. Tegelijkertijd weten ze ook telkens zichzelf in een slachtofferrol te plaatsen en die slachtofferrol weer te gebruiken voor hun eigen successen - Piye

En voornamelijk succesvol over de rug van Goyim die ze mogen behandelen als dieren en ziellozen. Toch wel DE reden dat Hitler zoveel steun kreeg nadat joden de crisis hadden veroorzaakt (en in 2008 weer!) - KabulCuisine

Uit een andere discussie:

Waarom worden complottheorieën altijd zo bespot?

Eveneens binnen tien minuten verkregen. Bovendien heeft NorthernStar het tot moderator geschopt, dus zo streng zijn ze hier ook weer niet.
:{w Dat is niet wat ik poste. Bovendien heb ik commentaar toegevoegd. Probeer je mij als anti semit weg te zetten ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109659673
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:59 schreef Gray het volgende:

[..]

Zie het als een broodnodige tip, op jou persoonlijk gericht. Je brengt vrijwel in je eentje het topic om zeep omdat je niet goed leest en redeneert, en daar kan ik je prima op aanspreken.
Dat ik niet goed redeneer is jouw mening, ik denk dat er genoeg mensen zijn die daar anders over denken. En niet goed redeneren is geen reden om iemand te zeggen dat ie maar op moet donderen.

Ik heb een mening, en zolang we vrijheid van meningsuiting hebben zal ik die verkondigen.

Dit topic begint wel een boegbeeld te worden van wat er gebeurd met iemand die kritiek durft te hebben op de Heilige Staat.
pisvlek
pi_109659691
quote:
99s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:00 schreef Ronnie_bravo het volgende:

[..]

Oh als je alleen wilt horen dat Israel de mensenrechten schendt dan geef ik je direct gelijk. Sterker nog:

* Israël schendt de mensenrechten

opdat het duidelijk leesbaar is ;)

Maar waarom ga je niet zo los over bijvoorbeeld de USA, immers doen die hetzelfde als Israël. Of de Palestijnen, Syriërs of Egyptenaren..... kortom, Israël is niet zo uniek hoor. Mensen hebben het er wel graag over, dat dan weer wel.
Uh, omdat dit een topic is dat gaat over Israel? :)
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 17:06:15 #135
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109659759
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:03 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Dat ik niet goed redeneer is jouw mening, ik denk dat er genoeg mensen zijn die daar anders over denken. En niet goed redeneren is geen reden om iemand te zeggen dat ie maar op moet donderen.

Ik heb een mening, en zolang we vrijheid van meningsuiting hebben zal ik die verkondigen.

Dit topic begint wel een boegbeeld te worden van wat er gebeurd met iemand die kritiek durft te hebben op de Heilige Staat.
Israël en het jodendom zijn geen synoniemen van elkaar. Daar wordt u dan ook op gewezen.
Maar zoals al eerder geconstateerd is wordt u gelukkig niet gehinderd door enige kennis van zaken.
pi_109659824
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:06 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Israël en het jodendom zijn geen synoniemen van elkaar. Daar wordt u dan ook op gewezen.
Maar zoals al eerder geconstateerd is wordt u gelukkig niet gehinderd door enige kennis van zaken.
Ik had het niet beter kunnen zeggen.
pi_109659836
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:06 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Israël en het jodendom zijn geen synoniemen van elkaar. Daar wordt u dan ook op gewezen.
Maar zoals al eerder geconstateerd is wordt u gelukkig niet gehinderd door enige kennis van zaken.
Prima, dat is uw mening, net zoals ik de mijne heb.

Feit is weer, dat die van mij niet in z'n waarde wordt gelaten, terwijl dat andersom wel het geval is.

En dat laatste dikgedrukte is persoonlijk, dat mocht niet volgens mij.
pisvlek
pi_109659881
quote:
14s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:08 schreef Gray het volgende:

[..]

Ik had het niet beter kunnen zeggen.
Zullen we het hier dan maar bij laten en weer terug gaan naar de inhoud?(grijp je trouwens nu niet in terwijl hij wel persoonlijk wordt?)

Vanaf nu reageer ik dus ook niet meer op oude discussies(van tituspullo,ronniebravo en lavender bijv.) en geef ik de ruimte even aan andere posters.

[ Bericht 4% gewijzigd door DrunkenBuddha op 29-03-2012 17:21:52 ]
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 17:12:39 #139
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109659973
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:01 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Waar heb ik beweerd dat dat een puike ontmaskering is?
Je raadde mij aan om naar de psychiater te gaan omdat ik het er niet mee eens was.

quote:
Hoe dan ook, ik hecht wel waarde aan iemand als Benjamin Friedman(ook niet de minste), dus ik ben in de veronderstelling dat het waar is dat de Zionisten honderdduizenden Amerikaanse soldaten hebben laten omkomen voor eigen gewin. Dat denk ik, en iedereen staat er vrij in om daar anders over te denken. Prima toch? Ik val jullie toch ook niet aan op het feit dat jullie er anders over denken?
Het is alleen chronologisch gezien onmogelijk.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109660043
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:12 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Je raadde mij aan om naar de psychiater te gaan omdat ik het er niet mee eens was.
Dat is toch een hele andere uitspraak dan zeggen dat het een puike ontmaskering was.

quote:
Het is alleen chronologisch gezien onmogelijk.
Dan zal ik me er nog maar eens in moeten verdiepen, maar je ontkent het feit toch niet dat de Rothschild familie(Zionisten) een groot aandeel hadden in het tot stand komen van de Balfour Declaration?

Edit:
Alhoewel ik trouwens niet weet waar je precies op doelt met dat het chronologisch gezien onmogelijk is...
pisvlek
  donderdag 29 maart 2012 @ 17:35:39 #141
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109660849
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:14 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Dat is toch een hele andere uitspraak dan zeggen dat het een puike ontmaskering was.

[..]

Dan zal ik me er nog maar eens in moeten verdiepen, maar je ontkent het feit toch niet dat de Rothschild familie(Zionisten) een groot aandeel hadden in het tot stand komen van de Balfour Declaration?

Edit:
Alhoewel ik trouwens niet weet waar je precies op doelt met dat het chronologisch gezien onmogelijk is...
Er werd gesteld dat er "door deze overeenkomst druk op de Amerikaanse regering werd uitgeoefend, door machtige Joodse lobbygroepen, om deel te nemen aan de Europese loopgravenoorlog." De Balfour-verklaring werd getekend op 2 november 1917. De Verenigde Staten van Amerika mengden zich al op 6 april 1917 in de oorlog naar aanleiding van het Zimmermann-telegram en de onbeperkte duikbotenoorlog van het Duitse Keizerrijk.

Dat is de chronologische fout.

[ Bericht 0% gewijzigd door Nibb-it op 29-03-2012 17:40:40 (Woordje vergeten) ]
  donderdag 29 maart 2012 @ 17:37:27 #142
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109660925
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:03 schreef Resonancer het volgende:

[..]

:{w Dat is niet wat ik poste. Bovendien heb ik commentaar toegevoegd. Probeer je mij als anti semit weg te zetten ?
Nee hoor, maar het verbaast me dat je zo vaak bij zulke bronnen uitkomt. Iemand die zijn kennis over de Islam alleen van AmsterdamPost, gatesofvienna, Hoeiboei en Het vrije volk haalt laadt al snel de verdenking op zich dat hij een bloedhekel heeft aan moslims en linksen.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  donderdag 29 maart 2012 @ 17:46:17 #143
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109661239
Nou dat was tot een pagina terug nog een interessant topic om te volgen.
The truth was in here.
pi_109661314
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:35 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Er werd gesteld dat er "door deze overeenkomst druk op de Amerikaanse regering werd uitgeoefend, door machtige Joodse lobbygroepen, om deel te nemen aan de Europese loopgravenoorlog." De Balfour-verklaring werd getekend op 2 november 1917. De Verenigde Staten van Amerika mengden zich al op 6 april 1917 in de oorlog naar aanleiding van het Zimmermann-telegram en de onbeperkte duikbotenoorlog van het Duitse Keizerrijk.

Dat is de chronologische fout.
Dus? Dat zegt helemaal niets.
Kan het niet zijn dat ze om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen hadden afgesproken dat ze zich eerst in de oorlog zouden mengen en vervolgens pas die verklaring zouden ondertekenen?

Lijkt me niet zo moeilijk. Of denk je dat er pas vanaf 6 april 1917 gelobbyd werd voor die Balfour Declaration? Dat was al wat langer aan de gang, in ieder geval lang voordat de oorlog begon.
pisvlek
pi_109661606
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:10 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Zullen we het hier dan maar bij laten en weer terug gaan naar de inhoud?(grijp je trouwens nu niet in terwijl hij wel persoonlijk wordt?)

Vanaf nu reageer ik dus ook niet meer op oude discussies(van tituspullo,ronniebravo en lavender bijv.) en geef ik de ruimte even aan andere posters.
Toppie.
pi_109665766
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:37 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Nee hoor, maar het verbaast me dat je zo vaak bij zulke bronnen uitkomt. Iemand die zijn kennis over de Islam alleen van AmsterdamPost, gatesofvienna, Hoeiboei en Het vrije volk haalt laadt al snel de verdenking op zich dat hij een bloedhekel heeft aan moslims en linksen.
Vaak ? BS.
Bovendien schreef ik erbij dat me het om 1 specifiek artikel ging en daarna nog de kanttekenig dat ik voldoende artikelen op die site ook als anti semitisch zie.
Als ik nou uit de Telegraaf zou quoten... ;)
Zijn we hier nu klaar mee ?

Ga dan 's in op de vraag of ik Zionsime los van Israel kan zien ?
Of misschien beter om te beginnen met, bestaat Zionisme wel ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109666438
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 19:52 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Vaak ? BS.
Bovendien schreef ik erbij dat me het om 1 specifiek artikel ging en daarna nog de kanttekenig dat ik voldoende artikelen op die site ook als anti semitisch zie.
Als ik nou uit de Telegraaf zou quoten... ;)
Zijn we hier nu klaar mee ?

Ga dan 's in op de vraag of ik Zionsime los van Israel kan zien ?
Of misschien beter om te beginnen met, bestaat Zionisme wel ?
Even wat voorbeelden die wellicht nuttig kunnen zijn in de discussie of je Zionisme los kan zien van Israël.

Minister van Buitenlandse Zaken, Avigdor Lieberman.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Avigdor_Lieberman
Partij: Jisrael Beeténoe
Ideologie Revisionistisch zionisme, Nationalisme, neoconservatisme

Partij die nu in de regering zit en tevens de grootste partij van Israel:
Likoed, onder leiding van Netanyahu.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Likoed
Ideologie Zionisme, conservatisme

Zomaar een aanwijzing.
pisvlek
pi_109682655
http://www.refdag.nl/nieu(...)voor_israel_1_633057
"Eerder op de dag meldde het blad Foreign Policy Magazine dat Israël toegang zou hebben tot vier luchtmachtbases in de Kaukasusrepubliek. Dat zou een aanval op Iran logistiek een stuk eenvoudiger maken.
Israël heeft de militaire banden met Azerbeidzjan, dat aan het noordwesten van Iran grenst, de afgelopen maanden aanzienlijk versterkt."

De voorbereidingen zijn in ieder geval in volle gang. Je weet dus nu wie je mag bedanken als het zover komt.
Maar natuurlijk totaal niet belangrijk, ik ben toch maar een anti-semiet he.

To be continued...
pisvlek
pi_109682667
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)zionistische-regime/
"Sommige Israëlische experts denken dat Israël al voor deze zomer zal moeten toeslaan om Iran’s nucleaire programma effectief tot stoppen te kunnen brengen."

Iedereen een veilige tijd toegewenst, en bedank de bagatelliseerders maar.
pisvlek
pi_109694974
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 11:34 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Lavender schreef:

[..]

Jij antwoordde:

[..]

Je begrijpt dus letterlijk niet waarom iemand het onverteerbaar vindt dat een bepaalde partij de schuld krijgt van alle ellende in de wereld.
nee inderdaad, dat begrijp ik niet.
shoot me! w/
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109695085
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:

[..]

nee inderdaad, dat begrijp ik niet.
Als jij je teen stoot komt dat dus door Israel?

Volgens mij is dat het punt dat TP wil maken. ;)

Wat natuurlijk belachelijk zou zijn mocht je dat geloven. ;)
pi_109695186
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 14:52 schreef Gray het volgende:

[..]

Als jij je teen stoot komt dat dus door Israel?

Volgens mij is dat het punt dat TP wil maken. ;)

Wat natuurlijk belachelijk zou zijn mocht je dat geloven. ;)
Mijn teen stoten valt niet onder de noemer "alle ellende vd wereld"
ga toch heen met dit soort zinloze argumenten.
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109697796
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 14:55 schreef new_moon het volgende:

[..]

Mijn teen stoten valt niet onder de noemer "alle ellende vd wereld"
ga toch heen met dit soort zinloze argumenten.
Wat is dan wél alle ellende volgens jou? ;)
pi_109698085
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:13 schreef Gray het volgende:

[..]

Wat is dan wél alle ellende volgens jou? ;)
Kennelijk worden Tsunami's en vulkaanuitbarstingen veroorzaakt door Israël.

Waarschijnlijk heeft Bankfurt daar wel een 'sluitende' theorie over, maar ik houd het even op natuurfenomenen.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_109698141
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:21 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Kennelijk worden Tsunami's en vulkaanuitbarstingen veroorzaakt door Israël.

Waarschijnlijk heeft Bankfurt daar wel een 'sluitende' theorie over, maar ik houd het even op natuurfenomenen.
Same here.
  Moderator vrijdag 30 maart 2012 @ 16:25:16 #157
249559 crew  Lavenderr
pi_109698257
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:22 schreef Gray het volgende:

[..]

Same here.
..and here.
pi_109698293
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:22 schreef Gray het volgende:

[..]

Same here.
Ik vind overigens überhaupt dat je Israël an-sich weinig kunt verwijten. Het verwijt moet je uiteindelijk maken aan 'de religie' die er voor zorgt dat Israël ligt waar het op dit moment ligt en de beperkte geestesvermogens van iedereen in die regio (Joden en Moslims) om daar mee om te gaan.

Er is in deze maar één antwoord op de schuldvraag: Iedereen ten zuiden van de Turkse grens.
Cuz I'm praying for rain, And I'm praying for tidal waves
I wanna see the ground give way.I wanna watch it all go down.
Mom please flush it all away.I wanna watch it go right in and down.
I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away.
pi_109699847
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:26 schreef Hoppahoppa het volgende:

[..]

Ik vind overigens überhaupt dat je Israël an-sich weinig kunt verwijten. Het verwijt moet je uiteindelijk maken aan 'de religie' die er voor zorgt dat Israël ligt waar het op dit moment ligt en de beperkte geestesvermogens van iedereen in die regio (Joden en Moslims) om daar mee om te gaan.

Er is in deze maar één antwoord op de schuldvraag: Iedereen ten zuiden van de Turkse grens.
Vergeet de VS niet, dat een veto uitsprak over de veroordeling van Israel door de VN Veiligheidsraad.

Daarentegen maken alle Islamitische landen die zijn vertegenwoordigd in de VN Mensenrechtenraad een meerderheid op, en desondanks worden geen stappen ondernomen om de mensenrechten te verdedigen in Israel. Niet heel verbazingwekkend, aangezien deze landen zich zelf ook schuldig maken aan schending daarvan.

Libie werd met een enkele VN resolutie hard aangepakt, terwijl er tegen Israel tientallen lopen, welk ze geheel niet aan meewerken. De VS werd daarin gesteund door nota bene tal van Islamitische landen, wat wijst op andere belangen dan religieuze.

De strijd tussen Arabieren en Joden is een politieke machtsstrijd, waarbij de VS een medespeler is. Of de VS de wensen van Israel vervult, of juist andersom is moeilijk te zeggen. Het zou evengoed Zionistische politiek kunnen zijn, dat verder reikt dan landsgrenzen, en religieuze positionering.
  vrijdag 30 maart 2012 @ 17:10:25 #160
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109699885
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 14:55 schreef new_moon het volgende:

[..]

Mijn teen stoten valt niet onder de noemer "alle ellende vd wereld"
ga toch heen met dit soort zinloze argumenten.
Dan graag een onderbouwing.
pi_109702177
quote:
Goede docu!

Wordt weer overheen gelezen blijkbaar want ik zie enkel reacties op new_moon, want er is weer een 'andersdenkende' in het topic die weggejaagd moet worden.
pisvlek
pi_109702366
http://tegenlicht.vpro.nl(...)de-israel-lobby.html
Tegenlicht: De Israël Lobby

Ook een heel goed onderbouwde docu, aanrader!
pisvlek
pi_109703394
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:15 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Goede docu!

Wordt weer overheen gelezen blijkbaar want ik zie enkel reacties op new_moon, want er is weer een 'andersdenkende' in het topic die weggejaagd moet worden.
Kom op, zeg. Met uitspraken als "Israel is verantwoordelijk voor alle ellende in de wereld" toejuichen is dat heel begrijpelijk.

Alsof HyperViper verantwoordelijk is voor alle kloons op FOK!. Kom op, zeg.
pi_109703427
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

..and here.
and here also too ;)
  vrijdag 30 maart 2012 @ 18:58:29 #165
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_109703543
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:15 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Goede docu!

Wordt weer overheen gelezen blijkbaar want ik zie enkel reacties op new_moon, want er is weer een 'andersdenkende' in het topic die weggejaagd moet worden.
Hoezo wegjagen? Het lijkt mij niet meer dan logisch dat er bij een dergelijke bewering ook een onderbouwing gegeven wordt. Tenzij deze constatering op de onderbuik gestoeld is, natuurlijk.
  Moderator vrijdag 30 maart 2012 @ 19:06:25 #166
249559 crew  Lavenderr
pi_109703789
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:54 schreef Gray het volgende:

[..]

Kom op, zeg. Met uitspraken als "Israel is verantwoordelijk voor alle ellende in de wereld" toejuichen is dat heel begrijpelijk.

Alsof HyperViper verantwoordelijk is voor alle kloons op FOK!. Kom op, zeg.
Whehehehe _O-
  Moderator vrijdag 30 maart 2012 @ 19:07:54 #167
249559 crew  Lavenderr
pi_109703830
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:58 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Hoezo wegjagen? Het lijkt mij niet meer dan logisch dat er bij een dergelijke bewering ook een onderbouwing gegeven wordt. Tenzij deze constatering op de onderbuik gestoeld is, natuurlijk.
Dat lijkt mij ook. Laten we rustig afwachten.
pi_109704555
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:54 schreef Gray het volgende:

[..]

Kom op, zeg. Met uitspraken als "Israel is verantwoordelijk voor alle ellende in de wereld" toejuichen is dat heel begrijpelijk.

Alsof HyperViper verantwoordelijk is voor alle kloons op FOK!. Kom op, zeg.
Ik zie haar nergens zeggen dat Israël verantwoordelijk is voor alle ellende in de wereld. Ik zie haar alleen vragen waarom een bepaald iemand het onverteerbaar vindt dat er mensen zijn die dit beweren.
Dat is m.i. iets anders.
pisvlek
pi_109704718
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:58 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Hoezo wegjagen? Het lijkt mij niet meer dan logisch dat er bij een dergelijke bewering ook een onderbouwing gegeven wordt. Tenzij deze constatering op de onderbuik gestoeld is, natuurlijk.
Misschien als je eens wat meer van bovenstaande docu's bekijkt dat je dan de gedachtegang kunt snappen.
Het is leuk dat je constant iedereen vraagt om onderbouwingen, maar van jou zelf zie ik ook bar weinig onderbouwingen. Ik weet niet eens wat je mening is trouwens, je bent alleen bezig om anderen naar hun mening te vragen en zelf blijf je een beetje vanaf de kantlijn dingen roepen.

Lekker makkelijk, dat dan weer wel.
pisvlek
pi_109725242
ik ben er slechts van overtuigd dat het meerendeel van wat je op het nieuws ziet en leest een goed opgezette poppekast is, met uiteindelijk achter de knoppen een (zionistische)/nwo/13 bloodlines/illuminati club die iedereen, schandalig voor de gek aan het houden is.
niks is wat ze je op het nieuws willen doen geloven, of willen jullie zeggen dat ook dat niet gerechtvaardigd is als mening te hebben?
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109725276
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 18:58 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Hoezo wegjagen? Het lijkt mij niet meer dan logisch dat er bij een dergelijke bewering ook een onderbouwing gegeven wordt. Tenzij deze constatering op de onderbuik gestoeld is, natuurlijk.
want, wat je niet ziet bestaat niet? geloof je dat nog steeds, really
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  zaterdag 31 maart 2012 @ 11:08:25 #172
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109725331
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:03 schreef new_moon het volgende:
ik ben er slechts van overtuigd dat het meerendeel van wat je op het nieuws ziet en leest een goed opgezette poppekast is, met uiteindelijk achter de knoppen een (zionistische)/nwo/13 bloodlines/illuminati club die iedereen, schandalig voor de gek aan het houden is.
niks is wat ze je op het nieuws willen doen geloven, of willen jullie zeggen dat ook dat niet gerechtvaardigd is als mening te hebben?
Dus Italie ligt bij Beverwijk?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  zaterdag 31 maart 2012 @ 11:09:19 #173
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109725352
Die documentaires van Tegenlicht zijn best goed. Zijn de makers al aangeklaagd?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109725468
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2012 16:21 schreef Hoppahoppa het volgende:
[..]
Kennelijk worden Tsunami's en vulkaanuitbarstingen veroorzaakt door Israël.
Waarschijnlijk heeft Bankfurt daar wel een 'sluitende' theorie over, maar ik houd het even op natuurfenomenen.
je geeft je eigen logische redelijke verklaring al, natuurfenomenen. en iedereen gaat er in mee, prachtig.
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109725570
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:05 schreef new_moon het volgende:

[..]

want, wat je niet ziet bestaat niet? geloof je dat nog steeds, really
Prima geldig tegenargument, al is evengoed te zeggen dat voor zat zaken die je niet ziet geen reden is om het voor waar aan te nemen. ;)

Daar kunnen wel hele leuke gesprekken uit voortkomen, want dan ontstaat een discussie. Daarvoor zijn meestal wel feiten nodig, met daarbij goede redenatie om deze in context te plaatsen. Met een onderwerp als zionisme is dat goed mogelijk, met zaken als Illuminati alweer wat lastiger. Zeker als je ziet dat sommige mensen handelingen en mogelijkheden toekennen aan de Illuminati die doorgaans voor goden gereserveerd blijven. Dat is waar iemand mij in ieder geval kwijtraakt.

edit: als je het hebt over de duivel:
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:14 schreef new_moon het volgende:

[..]

je geeft je eigen logische redelijke verklaring al, natuurfenomenen. en iedereen gaat er in mee, prachtig.
:O :Z :z

Feiten als onderbouwing daarentegen, gepresenteerd met gezonde nuance, ben ik persoonlijk dol op! :9 Meermaals heb ik verbaasd gestaan van feitelijkheden achter sommige samenzweringstheorieën. Dat inspireert mij om verder te kijken, en om soms wat onzin voor lief te nemen. O-)
pi_109725923
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:19 schreef Gray het volgende:

:O :Z :z

Feiten als onderbouwing daarentegen, gepresenteerd met gezonde nuance, ben ik persoonlijk dol op! :9 Meermaals heb ik verbaasd gestaan van feitelijkheden achter sommige samenzweringstheorieën. Dat inspireert mij om verder te kijken, en om soms wat onzin voor lief te nemen. O-)
volgens mij begrijp je niet helemaal hoe ik dat bedoelde
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109726169
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:44 schreef new_moon het volgende:

[..]

volgens mij begrijp je niet helemaal hoe ik dat bedoelde
Dat zou best kunnen. :%

Hoe bedoelde je het dan?
pi_109726895
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:56 schreef Gray het volgende:

[..]

Dat zou best kunnen. :%

Hoe bedoelde je het dan?
Tsunami's en vulkaanuitbarstingen worden niet veroorzaakt door mensen maar zijn natuurfenomenen, feitelijk juist. En iedereen is het vervolgens met je eens.
Dat vond ik grappig/prachtig. Bedankt.

..we the sheeple
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109727107
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 12:28 schreef new_moon het volgende:

[..]

Tsunami's en vulkaanuitbarstingen worden niet veroorzaakt door mensen maar zijn natuurfenomenen, feitelijk juist. En iedereen is het vervolgens met je eens.
Dat vond ik grappig/prachtig. Bedankt.

..we the sheeple
Hmmm, het is kiezen voor natuurfenomenen als oorzaak voor tsunami's en vulkaanuitbarstingen, of een gebrek aan aardbeien en een teveel aan mindcontrol door elfjes. oO<
pi_109727518
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 12:28 schreef new_moon het volgende:

[..]

Tsunami's en vulkaanuitbarstingen worden niet veroorzaakt door mensen maar zijn natuurfenomenen, feitelijk juist. En iedereen is het vervolgens met je eens.
Dat vond ik grappig/prachtig. Bedankt.

..we the sheeple
Tsunami's kunnen ook 'n andere oorzaak hebben. Ik ben het er dus niet mee eens.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109727866
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 12:50 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Tsunami's kunnen ook 'n andere oorzaak hebben. Ik ben het er dus niet mee eens.
eens, maar daar wilde ik nog maar niet op ingaan
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  Moderator zaterdag 31 maart 2012 @ 13:06:58 #182
249559 crew  Lavenderr
pi_109727967
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 12:50 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Tsunami's kunnen ook 'n andere oorzaak hebben. Ik ben het er dus niet mee eens.
Ja, want stel je voor de we voor de meest plausibele verklaring gaan.
pi_109728219
Hmmm... Israel dus... ;)
pi_109728260
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:06 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja, want stel je voor de we voor de meest plausibele verklaring gaan.
Stel je voor..dan was de elite allang door de mand gevallen.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109728295
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 11:09 schreef TitusPullo het volgende:
Die documentaires van Tegenlicht zijn best goed. Zijn de makers al aangeklaagd?
Nee maar NGO Monitor en MEMRI zullen ze zeker gezien hebben...
pisvlek
pi_109728348
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 12:50 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Tsunami's kunnen ook 'n andere oorzaak hebben. Ik ben het er dus niet mee eens.
HAARP?
:)
pisvlek
pi_109728377
Tja wat versta je tegenwoordig nog onder een plausibele verklaring?

plau·si·bel bn aannemelijk, geloofwaardig

als we dat als uitgangspunt nemen voor bijvoorbeeld de financiele ellende, waarom zou je dan nog het mainstream nieuws geloven?
follow the money
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  Moderator zaterdag 31 maart 2012 @ 13:36:03 #188
249559 crew  Lavenderr
pi_109728694
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:24 schreef new_moon het volgende:
Tja wat versta je tegenwoordig nog onder een plausibele verklaring?

plau·si·bel bn aannemelijk, geloofwaardig

als we dat als uitgangspunt nemen voor bijvoorbeeld de financiele ellende, waarom zou je dan nog het mainstream nieuws geloven?
follow the money
Nee, je kunt beter allerlei schimmige sites geloven natuurlijk.
Maar goed, Israël. Daar hadden we het over.
pi_109729002
Wat vind je trouwens van de beweringen van deze man?

Had hem al geplaatst maar wordt niet op ingegaan. Zal wel onzin zijn natuurlijk, deze man heeft voor niets zijn carrière in de marine opgegeven om popi-jopi te doen en dit soort uitspraken te doen.

Aanvullende informatie over Ph.D. Alan Sabrosky:
-Vietnam veteraan
"Superior Civilian Service Award after more than five years of service at the U.S. Army War College as Director of Studies, Strategic Studies Institute, and holder of the General of the Army Douglas MacArthur Chair of Research."
-writer and consultant specializing in national and international security affairs
pisvlek
pi_109730691
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:20 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Nee maar NGO Monitor en MEMRI zullen ze zeker gezien hebben...
Er was wel heeeeeeel erg veel kritiek vanuit een bepaalde hoek. Omdat VPRO bijvoorbeeld een kolonisten van Catan achtig spelletje had gemaakt over de Israëlische bezetting. Iets wat ik zelf nou ook niet echt handig of überhaupt zinvol vind maar ok, dat vond men dus verschrikkelijk. Los daarvan werden ze nog net niet voor anti-semieten uitgemaakt vanwege het uitzenden van Ultra Zionists. Overigens een docu van Louis Theroux, dus die zal ook wel wat fijne telefoontjes etc hebben gehad. Hoe dan ook hier was hun reden voor de verontwaardiging, de hypocrisie druipt er werkelijk vanaf:

"Door het gebruik van de vele negatieve woorden zoals 'ultranationalist' en 'kolonist' worden de Joden die op de Westbank wonen ontmenselijkt, walgelijk gemaakt."

Look who's talking, zou men dan in sommige landen zeggen.....

Trouwens hier nog een interessant citaat van Meneer wilders uit de eerder geposte docu.

"Als de joden het recht wordt ontzegd op een leven in vrede en vrijheid, zal weldra ons allen dat recht worden ontzegd. Als het licht van Israel wordt gedoofd gaan wij allen de duisternis tegemoet. Valt Israel dan valt het Westen. Daarom zijn wij allen Israel."

Denk maar eens goed na over wat meneer Wilders daar zegt. Waarom hij dat zo zegt? En stel als je daar klaar mee bent jezelf de vraag; wil ik iemand die dergelijke "standpunten/denkbeelden" heeft überhaupt wel als volksvertegenwoordiger, of partijleider, of in een functie met wat voor politieke invloed dan ook. ;)
pi_109733110
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:23 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

HAARP?
:)
Kan, maar hoeft niet:

http://web.archive.org/we(...)oss_earthquakes.html
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109733321
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:36 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nee, je kunt beter allerlei schimmige sites geloven natuurlijk.
Maar goed, Israël. Daar hadden we het over.
Dat probeer ik i.i.g wel ja..maar ja als je dan als antwoord krijgt.. Neuh, laat maar.

quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:01 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Jij vind niet dat Israel 'n bijzondere rol heeft in de wereldpolitiek ?(ook in de facades achter de schermen zoals BNW topics vaak belichten)

Jij vind niet dat de Lobby/invloed van Israel in b.v. de VS veel verder gaat dan die van b.v. Syrie ?

Misschien zou je kunnen onderbouwen waarom 'n kritische kijk op Israel niks toe voegt aan BNW en dit gewoon 'n land als ieder ander is?
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 19:52 schreef Resonancer het volgende:

Ga dan 's in op de vraag of ik Zionisme los van Israel kan zien ?
Of misschien beter om te beginnen met, bestaat Zionisme wel ?
Helaas gaat men liever in op andere imo off topic zaken.

[ Bericht 8% gewijzigd door Resonancer op 31-03-2012 18:43:57 ]
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109733418
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 16:44 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Dat probeer ik i.i.g wel ja..maar ja als je dan als antwoord krijgt.. Neuh, laat maar.

[..]

[..]

[..]

Helaas gaat men liever in op andere imo off topic zaken.
Dat krijg je als ze inhoudelijk geen poot om op te staan hebben. Het is ook behoorlijk stil sinds mijn post over Alan Sabrosky.
pisvlek
pi_109733484
Ik wil de andere reacties niet teveel naar de achtergrond laten verdwijnen alvorens een reactie te hebben gehad waarin iemand een poging doet tot bagatelliseren van de beweringen(van Alan Sabrosky o.a.), maar toch nog even dit:

Oud-president van Amerika denkt blijkbaar ook heel anders over Israël.

En blijkbaar zijn er ook Joodse Israëliërs zelf die het probleem bij het Zionistische regime dat Israël heet, leggen.


Beschuldigen van antisemitisme gaat dus moeilijk worden.


Hier twee Israelische veteranen die hun geweten niet langer konden onderdrukken, zij beschrijven hun eigen regime als:""brutal occupiers of a disputed land."
En nog meer schokkende verklaringen over het wangedrag van het Israelische leger en de opdrachten die zij kregen van het criminele regime.

Respect voor deze mannen die zich durven uitspreken, en tegen hun zeg ik: Hashem yevarech otcha.
pisvlek
  Moderator zaterdag 31 maart 2012 @ 17:10:08 #195
249559 crew  Lavenderr
pi_109733932
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 16:44 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Dat probeer ik i.i.g wel ja..maar ja als je dan als antwoord krijgt.. Neuh, laat maar.

[..]

[..]

[..]

Helaas gaat men liever in op andere imo off topic zaken.
Dat is te wijten aan Drunken Buddha, ik had geen zin meer in de discussie vanwege zijn onbeschofte persoonlijke aanvallen.
Sorry, want jij kunt daar niets aan doen.
pi_109734188
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 17:10 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat is te wijten aan Drunken Buddha, ik had geen zin meer in de discussie vanwege zijn onbeschofte persoonlijke aanvallen.
Sorry, want jij kunt daar niets aan doen.
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 16:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

En zeggen dat je Joden niet haat, maar vervolgens met allerlei linkjes en uitspraken aan komen zetten die het tegendeel beweren.
En ik ben toch een Jodenhater volgens jou?
Het antisemieten verweer, het laatste redmiddel voor de mensen die het niet meer inhoudelijk af kunnen.

_O-

De waarheid is hard, ik weet het. Ondertussen nog steeds geen enkele reactie op de video's die ik heb gepost. Ja, geef mij maar weer de schuld. Ik ben onbeschoft, ik ben een Jodenhater.
Aan de waarheid van de video's doe je in elk geval niets af, daarom maar op de persoon spelen he.
pisvlek
  zaterdag 31 maart 2012 @ 17:31:04 #197
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109734479
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 13:48 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Wat vind je trouwens van de beweringen van deze man?

Had hem al geplaatst maar wordt niet op ingegaan. Zal wel onzin zijn natuurlijk, deze man heeft voor niets zijn carrière in de marine opgegeven om popi-jopi te doen en dit soort uitspraken te doen.

Aanvullende informatie over Ph.D. Alan Sabrosky:
-Vietnam veteraan
"Superior Civilian Service Award after more than five years of service at the U.S. Army War College as Director of Studies, Strategic Studies Institute, and holder of the General of the Army Douglas MacArthur Chair of Research."
-writer and consultant specializing in national and international security affairs

Ik vind ze onzin. Wat heeft het feit dat hij in Vietnam gediend heeft hier trouwens mee te maken?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109734922
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 17:31 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Ik vind ze onzin. Wat heeft het feit dat hij in Vietnam gediend heeft hier trouwens mee te maken?
Wat een overweldigend argument! ^O^

Dat over Vietnam was gewoon aanvullende informatie zoals ik er al bij zette.
pisvlek
  zaterdag 31 maart 2012 @ 18:00:25 #199
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109735197
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 17:50 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Wat een overweldigend argument! ^O^
Jij hebt anders ook niet meer gedaan dzean een video plaatsen. En je vroeg letterlijk: ''Wat vind je van de beweringen van deze man?''

quote:
Dat over Vietnam was gewoon aanvullende informatie zoals ik er al bij zette.
Ja, irrelevante aanvullende informatie.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109735357
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 18:00 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Jij hebt anders ook niet meer gedaan dzean een video plaatsen. En je vroeg letterlijk: ''Wat vind je van de beweringen van deze man?''

[..]

Ja, irrelevante aanvullende informatie.
Heb je ook nog een logische verklaring waarom iemand als die man met kennis van zaken zulke beweringen zou doen?

Voor de lol?
pisvlek
  zaterdag 31 maart 2012 @ 18:17:15 #201
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109735602
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 18:07 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Heb je ook nog een logische verklaring waarom iemand als die man met kennis van zaken zulke beweringen zou doen?

Voor de lol?
Een deskundige kan er ook naast zitten (hoe verklaar je trouwens dat de meeste andere deskundigen er niet zo over denken?) en wat betreft een deel van zijn beweringen (de natuurwetenschappelijke kant) is hij bepaald geen deskundige.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109735931
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 18:17 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Een deskundige kan er ook naast zitten (hoe verklaar je trouwens dat de meeste andere deskundigen er niet zo over denken?) en wat betreft een deel van zijn beweringen (de natuurwetenschappelijke kant) is hij bepaald geen deskundige.
Omdat de 'deskundigen' die er anders over denken meestal dubbele belangen hebben bij het doen van zulke beweringen.
In dit geval kan dat niet zo zijn, want welk belang kan erbij gebaat zijn om dit soort verhalen naar buiten te brengen?

Net zoals die 9/11 Truth Commission, volledig bestaand uit mensen uit het militair-industrieel complex.

En hij hoeft ook geen specialist te zijn op natuurwetenschappelijk gebied om geloofwaardig te zijn in de uitspraken die hij doet, hij doet verder ook geen uitspraken die betrekking hebben op de operatie en hoe die exact in detail is uitgevoerd. Hij heeft informatie van binnenuit, over mensen die erbij betrokken zijn en die er meer van wisten voordat 9/11 plaatsvond.

Ik wil later op de avond misschien nog wel enkele zinnetjes neerzetten uit het interview, maar het enige wat je daarop zou kunnen zeggen is dat je hem niet gelooft. Want hij beweert niet meer dan wat hij zelf van binnenuit gehoord heeft.

http://pragmaticwitness.c(...)from-veterans-today/

Hier nog een extra artikel van Alan Sabrosky, zeer interessant.

[ Bericht 3% gewijzigd door DrunkenBuddha op 31-03-2012 19:04:31 ]
pisvlek
  zaterdag 31 maart 2012 @ 19:41:51 #203
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109737945
quote:
0s.gif Opzaterdag 31 maart 2012 18:28 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Omdat de 'deskundigen' die er anders over denken meestal dubbele belangen hebben bij het doen van zulke beweringen.
Nou, zo is alle kritiek van de hand gewezen en is de deskundigheid van de critici in twijfel getrokken. Intellectueel snelrecht.

quote:
In dit geval kan dat niet zo zijn, want welk belang kan erbij gebaat zijn om dit soort verhalen naar buiten te brengen?
Welk belang kan ermee gemoeid zijn om dit tegen te spreken?

Net zoals die 9/11 Truth Commission, volledig bestaand uit mensen uit het militair-industrieel complex.

quote:
En hij hoeft ook geen specialist te zijn op natuurwetenschappelijk gebied om geloofwaardig te zijn in de uitspraken die hij doet, hij doet verder ook geen uitspraken die betrekking hebben op de operatie en hoe die exact in detail is uitgevoerd. Hij heeft informatie van binnenuit, over mensen die erbij betrokken zijn en die er meer van wisten voordat 9/11 plaatsvond.
Dan ken je z'n beweringen niet goed, hij heeft namelijk gezegd dat Jowenko hem erop gewezen heeft dat het derde gebouw is opgeblazen.

quote:
Ik wil later op de avond misschien nog wel enkele zinnetjes neerzetten uit het interview, maar het enige wat je daarop zou kunnen zeggen is dat je hem niet gelooft. Want hij beweert niet meer dan wat hij zelf van binnenuit gehoord heeft.

http://pragmaticwitness.c(...)from-veterans-today/

Hier nog een extra artikel van Alan Sabrosky, zeer interessant.
Dan staan we quitte, want jij kunt de deskundigen alleen maar wegzetten als baatzuchtige hulpjes van de overheid.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109738847
@TitusPullo

quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 19:52 schreef Resonancer het volgende:

[..]
Ga dan 's in op de vraag of ik Zionsime los van Israel kan zien ?
Of misschien beter om te beginnen met, bestaat Zionisme wel ?
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2012 17:01 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Dat zionisten op belangrijke plaatsen 'n vinger in de pap hebben.

[..]
Vast wel 's van AIPAC gehoord ?
N.b. gesticht door de voormalig voorzitter van het American Zionist Committee.

Waarom antwoord/reageer je niet ? Vind je 9-11 relevanter in deze discussie ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_109738937
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 19:41 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Nou, zo is alle kritiek van de hand gewezen en is de deskundigheid van de critici in twijfel getrokken. Intellectueel snelrecht.

Welk belang kan ermee gemoeid zijn om dit tegen te spreken?
Het is algemeen bekend dat de meeste deskundigen(die gaan over overheidscomplotten) dit tegenspreken omdat zij óf, er zelf iets mee te maken hebben, óf hun vriendjes beschermen. Hetzelfde in de bankierswereld, daar nemen ze het ook allemaal voor elkaar op, en zo ook in de farmaceutische industrie etc.
Beetje hetzelfde verhaal met Joris Demmink en bijv. een Donner die beweerde:"Er is geen sprake van rook, laat staan vuur" (logisch datie dat zegt, Donner heeft Demmink zelf aangesteld, achterliggend belang dus)
Dat is wel anders gebleken intussen.

quote:
Dan ken je z'n beweringen niet goed, hij heeft namelijk gezegd dat Jowenko hem erop gewezen heeft dat het derde gebouw is opgeblazen.
Dus beroept hij zich op een expert die wél de achtergrond heeft om zo'n bewering te doen. En dan te bedenken dat Jowenko 'toevallig' is omgekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

quote:
Dan staan we quitte, want jij kunt de deskundigen alleen maar wegzetten als baatzuchtige hulpjes van de overheid.
Tja, vaak is dat ook zo.
Net zoals bij Commissie de Wit, denk je dat die echt objectief is?
Of zoals de Warren Commission over de moord op Kennedy,.
De leden van die commissies hebben vaak achterliggende belangen waardoor zij niet objectief kunnen zijn. Helemaal in het geval van de 9/11 Truth Commission.

En quitte? _O- Je kunt jezelf net goed tot winnaar van de discussie uitroepen, dat heeft net zoveel geloofwaardigheid.

Kortom, de schijn dat Israël ermee te maken heeft is er nog steeds, en die heb jij niet in the least bit uit de lucht weten te halen.

[ Bericht 0% gewijzigd door DrunkenBuddha op 31-03-2012 20:22:06 ]
pisvlek
  zaterdag 31 maart 2012 @ 20:08:09 #206
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109738967
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2012 20:05 schreef Resonancer het volgende:
@TitusPullo

[..]

[..]

Waarom antwoord/reageer je niet ? Vind je 9-11 relevanter in deze discussie ?
Dit had ik niet gezien, ik kom er morgen op terug.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  woensdag 4 april 2012 @ 09:59:37 #207
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109884845
Excuses voor de vertraging.

quote:
Ga dan 's in op de vraag of ik Zionsime los van Israel kan zien ?
Ik begrijp niet precies wat je bedoelt. Zionisme is letterlijk het streven naar een Joodse staat in Israel, dus in dit opzicht is het onmogelijk om ze los te zien.

quote:
Of misschien beter om te beginnen met, bestaat Zionisme wel ?
Zolang ik niet weet wat je daaronder verstaat, is het moeilijk om op die vraag te antwoorden. Maar in het algemeen: natuurlijk bestaat het wel, het is (in zeer algemene zin) het geloof dat er een Joodse staat dient te bestaan in het Midden-Oosten (niet voor niets betekent Zion in het Hebreeuws Jeruzalem). Nu die Joodse staat er is, dient die volgens het Zionisme beschermd te worden.

quote:
Dat zionisten op belangrijke plaatsen een vinger in de pap hebben.
Dat zal ik niet bestrijden, maar waarom is het volgende een lijstje met ''zionistische namen'' (wat zijn dat eigenlijk?)
quote:
The Zionist names are there for all to see: Bernanke, the Goldman Sachs boys, Wolfowitz, Perle, Kissinger, Feith, Blitzer, Murdoch, Rubin, Summers, Wiesel, Rosenthal, AIPAC, American Jewish Congress, Wall Street, Greenberg, CUFI (Christians United For Israel), Obama, Biden, Madoff, Lieberman, Bush, Cheney, Zuckeman, Clinton. The List of the Zionist Bunch just goes on and on and on. The writing is on the wall for all to see, but Americans continue to live their lives with eyes wide shut
Bernanke en Goldman Sachs bij voorbeeld hebben bitter weinig met zionisme te maken.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109894630
Water bij de spreekwoordelijke wijn?
quote:
Netanyahu tegen 'binationale' staat
JERUZALEM - De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft dinsdag gezegd dat hij nog steeds hoopt op een vredesakkoord met de Palestijnen.

Netanyahu tegen 'binationale' staat
Anders moeten de Palestijnen in Israël worden opgenomen, wat snel het einde van het joodse karakter van de staat Israël zou betekenen.
"Ik wil het conflict met de Palestijnen oplossen, want ik wil geen binationale staat", zei Netanyahu op een persconferentie. "Zo lang dit van mij afhangt, zullen wij het joodse en democratische karakter van Israël verzekeren."

In feite geeft Netanyahu hiermee toe dat sommige van zijn ideologische tegenstanders gelijk hebben met hun stelling dat een terugtrekking uit gebieden die de Palestijnen voor een eigen staat willen niet slechts een concessie zou zijn van Israël.

Bouwactiviteiten
Joden maken ongeveer tachtig procent uit van de Israëlische bevolking van bijna acht miljoen. Maar als Israël ook de gebieden meetelt die het in 1967 veroverde - de Westelijke Jordaanoever, Gaza en het oosten van Jeruzalem - dan zijn het joodse en het Arabische bevolkingsdeel bijna even groot. De Arabische bevolking groeit bovendien zo snel, dat zij volgens sommige demografen over niet al te lange tijd de meerderheid zal vormen.

Netanyahu zei dat nog altijd met de Palestijnen wil onderhandelen. De onderhandelingen liggen al drie jaar stil omdat de Palestijnen eisen dat alle bouwactiviteiten in joodse nederzettingen in bezette gebieden worden stilgelegd.
Wellicht dus toch een afsplitsing, wat misschien niet heel fair is, maar wel veiliger voor de bevolking in die gebieden, joods én Arabisch.
pi_109895975
quote:
7s.gif Op woensdag 4 april 2012 09:59 schreef TitusPullo het volgende:

Bernanke en Goldman Sachs bij voorbeeld hebben bitter weinig met zionisme te maken.
Die hebben alles met Zionisme te maken.
Denk je dat Bernanke/Federal Reserve en Goldman Sachs autonoom zijn en hun eigen keuzes maken?
Die worden ze opgelegd door de grootaandeelhouders, en voor zover bekend zijn dat nou precies die Zionisten zoals bv. de Rothschilds.
pisvlek
  woensdag 4 april 2012 @ 15:08:25 #210
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109896357
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:00 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Die hebben alles met Zionisme te maken.
Denk je dat Bernanke/Federal Reserve en Goldman Sachs autonoom zijn en hun eigen keuzes maken?
Die worden ze opgelegd door de grootaandeelhouders, en voor zover bekend zijn dat nou precies die Zionisten zoals bv. de Rothschilds.
Nou, die zijn dan in een vloek en een zucht ontmaskerd. Heeft de familie Rothschild Goldman Sachs opgedragen om betrekkingen aan te gaan met Iran?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109896914
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:08 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Nou, die zijn dan in een vloek en een zucht ontmaskerd. Heeft de familie Rothschild Goldman Sachs opgedragen om betrekkingen aan te gaan met Iran?
Maar het is wel zo. Zionisten runnen de banken. Ze noemen ze ook wel eens 'The International Bankers'.

Ik weet niet waar je op doelt met die laatste vraag, misschien heb je een nieuwsbericht waarin staat dat Goldman Sachs banden is aangegaan met Iran? Dan snap ik misschien what's what, en who's who.
pisvlek
  woensdag 4 april 2012 @ 15:30:50 #212
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109897286
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:22 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Maar het is wel zo.
Niet waar.

quote:
Zionisten runnen de banken. Ze noemen ze ook wel eens 'The International Bankers'.
Wie zijn ze?

quote:
Ik weet niet waar je op doelt met die laatste vraag, misschien heb je een nieuwsbericht waarin staat dat Goldman Sachs banden is aangegaan met Iran? Dan snap ik misschien what's what, en who's who.
http://edition.presstv.ir/detail/91789.html

Hoe komt het trouwens dat zo'n minuscuul groepje de wereld beheerst?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109897871
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:30 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Niet waar.
Wel waar.
quote:
Wie zijn ze?
Is niet precies bekend, ik heb er wel genoeg over gelezen om te durven beweren dat het wellicht Rothschilds en Warburgs etc. zijn.
Maar wellicht heeft iemand hier meer informatie over.

quote:
http://edition.presstv.ir/detail/91789.html

Hoe komt het trouwens dat zo'n minuscuul groepje de wereld beheerst?
Wie zal het zeggen. Omdat ze waarschijnlijk een stuk slimmer zijn als de rest. En omdat ze al vanaf het begin begonnen als goudsmeden, die uiteindelijk uitgroeide tot banken. Misschien ook een deel geluk dat zij de eerste waren die op het idee kwamen. Feit is wel, dat een minuscuul groepje de wereld beheerst. Dat kan niemand ontkennen.

“The Federal Reserve banks are one of the most corrupt institutions the world has ever seen. There is not a man within the sound of my voice who does not know that this nation is run by the International Bankers.” -Congressman Louis T. McFadden

De conclusie is dus ook niet moeilijk te maken als je de geschiedenis van het bankieren een beetje kent, wie die internationale bankiers zijn.

Ik zal zelf nog even wat quotes zoeken, en als anderen nog aanvullende info hebben, graag. ^O^
pisvlek
pi_109898066
edit-

Voor in het andere topic
pisvlek
  woensdag 4 april 2012 @ 15:56:27 #215
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109898301
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:44 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Is niet precies bekend, ik heb er wel genoeg over gelezen om te durven beweren dat het wellicht Rothschilds en Warburgs etc. zijn.
Maar wellicht heeft iemand hier meer informatie over.
Waar heb je dat gelezen? Zelfs in de recente ontslagbrief van Greg Smith wordt daarover met geen woord gerept.

[..]
quote:
Wie zal het zeggen. Omdat ze waarschijnlijk een stuk slimmer zijn als de rest.
Ze zijn slimmer dan alle Hindoes, Moslims en Christenen bij elkaar?

quote:
En omdat ze al vanaf het begin begonnen als goudsmeden, die uiteindelijk uitgroeide tot banken. Misschien ook een deel geluk dat zij de eerste waren die op het idee kwamen.
Ik geloof dat je bar weinig weet van economische geschiedenis. Waren de Medici Joods?

quote:
Feit is wel, dat een minuscuul groepje de wereld beheerst. Dat kan niemand ontkennen.

“The Federal Reserve banks are one of the most corrupt institutions the world has ever seen. There is not a man within the sound of my voice who does not know that this nation is run by the International Bankers.” -Congressman Louis T. McFadden

De conclusie is dus ook niet moeilijk te maken als je de geschiedenis van het bankieren een beetje kent, wie die internationale bankiers zijn.

[quote]Ik zal zelf nog even wat quotes zoeken, en als anderen nog aanvullende info hebben, graag. ^O^
Geef er dan voortaan meteen een bronvermelding bij.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109901582
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:56 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Waar heb je dat gelezen? Zelfs in de recente ontslagbrief van Greg Smith wordt daarover met geen woord gerept.
Vind je dat raar? Die brief ging over het klimaat daar, niet over wie de aandeelhouders zijn.
quote:
Ze zijn slimmer dan alle Hindoes, Moslims en Christenen bij elkaar?
Blijkbaar wel. Ik zie dat je aan het uitlokken bent, wat voor punt wil je maken met deze vraag?

quote:
Ik geloof dat je bar weinig weet van economische geschiedenis. Waren de Medici Joods?
Als jij het wel weet, vertel het dan even. ^O^
Ga je het nu trouwens op een andere boeg gooien? De Medici waren samen met de o.a. de Farnese's de oprichters van de Society of Jesus, oftewel de jezuïeten. Daar wilde je heen toch?
quote:
Geef er dan voortaan meteen een bronvermelding bij.
Er is niet één bron waarin dat staan, dit zijn mijn ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan.

Maar goed, dat wij er niet uitkomen is wel duidelijk.
Nutteloos om dus verder te gaan, jij weet het blijkbaar zo goed, maar het enige wat je doet is mijn punten onderuit proberen te halen, maar zelf meld je zo goed als niets.

Typerend voor een lobbyist. Ben dus ook klaar met je.
pisvlek
  Moderator woensdag 4 april 2012 @ 17:11:53 #217
249559 crew  Lavenderr
pi_109901922
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:04 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Vind je dat raar? Die brief ging over het klimaat daar, niet over wie de aandeelhouders zijn.

[..]

Blijkbaar wel. Ik zie dat je aan het uitlokken bent, wat voor punt wil je maken met deze vraag?

[..]

Als jij het wel weet, vertel het dan even. ^O^
Ga je het nu trouwens op een andere boeg gooien? De Medici waren samen met de o.a. de Farnese's de oprichters van de Society of Jesus, oftewel de jezuïeten. Daar wilde je heen toch?

[..]

Er is niet één bron waarin dat staan, dit zijn mijn ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan.

Maar goed, dat wij er niet uitkomen is wel duidelijk.
Nutteloos om dus verder te gaan, jij weet het blijkbaar zo goed, maar het enige wat je doet is mijn punten onderuit proberen te halen, maar zelf meld je zo goed als niets.

Typerend voor een lobbyist. Ben dus ook klaar met je.
Daar heb je een handje van he, als de discussie niet verloopt zoals jij het graag wilt.
  woensdag 4 april 2012 @ 17:14:26 #218
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109902045
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:04 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

Vind je dat raar? Die brief ging over het klimaat daar, niet over wie de aandeelhouders zijn.
Nee hoor, het ging over de wijze waarop Goldman Sachs handel dreef, en die wijze zal toch wel grotendeels bepaald worden door de mensen die het daar voor het zeggen hebben. Je weet wel:

quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 15:00 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Denk je dat Bernanke/Federal Reserve en Goldman Sachs autonoom zijn en hun eigen keuzes maken?
Die worden ze opgelegd door de grootaandeelhouders, en voor zover bekend zijn dat nou precies die Zionisten zoals bv. de Rothschilds.
quote:
Blijkbaar wel. Ik zie dat je aan het uitlokken bent, wat voor punt wil je maken met deze vraag?
O, je ziet dat ik aan het uitlokken ben maar je weet niet precies wat ik probeer uit te lokken? Dat verbaast me niets, gezien je ''blijkbaar wel''. Je zou op zijn minst kunnen verklaren hoe die fabelachtige intelligentie al die eeuwen constant is gebleven.
[..]
quote:
Als jij het wel weet, vertel het dan even. ^O^
Ga je het nu trouwens op een andere boeg gooien? De Medici waren samen met de o.a. de Farnese's de oprichters van de Society of Jesus, oftewel de jezuïeten. Daar wilde je heen toch?
Eerst zie je dat ik aan het uitlokken ben maar weet je niet wat ik dan wel niet wil uitlokken, nu kom je met een volkomen verkeerde gevolgtrekking. Daar wilde ik helemaal niet heen, al was het maar omdat het niet waar is.

quote:
Maar goed, dat wij er niet uitkomen is wel duidelijk.
Nutteloos om dus verder te gaan, jij weet het blijkbaar zo goed, maar het enige wat je doet is mijn punten onderuit proberen te halen, maar zelf meld je zo goed als niets.

Typerend voor een lobbyist. Ben dus ook klaar met je.
Goed zo. Vooral overal provocateurs en lobbyisten blijven ontwaren en anderen woorden in de mond leggen, dan zul je nog velen van de waarheid overtuigen.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109902131
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Daar heb je een handje van he, als de discussie niet verloopt zoals jij het graag wilt.
quote:
0s.gif Op woensdag 28 maart 2012 20:14 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Neuh, laat maar.
Lees maar wat Drunken Buddha /en Bastard schrijven. Die hebben er veel meer verstand van blijkbaar.
:')
Jij hebt dit hele topic nog niet een punt gemaakt, niet één. En als je een eerlijke vraag wordt gesteld, dan laat je het afweten.
Wel heb je commentaar op anderen als zij hun denkbeelden posten, maar zelf heb je niets te melden.

Maar dat ben ik intussen wel gewend van je.
pisvlek
pi_109902199
Onzin discussies als deze vervuilen dit topic, en dat hebben jullie het liefste. Tot die 13 pagina's vol zijn en dan hopen dat er niemand een nieuwe opent.

Reken er maar niet op :D
pisvlek
pi_109902330
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:14 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Nee hoor, het ging over de wijze waarop Goldman Sachs handel dreef, en die wijze zal toch wel grotendeels bepaald worden door de mensen die het daar voor het zeggen hebben. Je weet wel:

[..]

[..]

O, je ziet dat ik aan het uitlokken ben maar je weet niet precies wat ik probeer uit te lokken? Dat verbaast me niets, gezien je ''blijkbaar wel''. Je zou op zijn minst kunnen verklaren hoe die fabelachtige intelligentie al die eeuwen constant is gebleven.
[..]

[..]

Eerst zie je dat ik aan het uitlokken ben maar weet je niet wat ik dan wel niet wil uitlokken, nu kom je met een volkomen verkeerde gevolgtrekking. Daar wilde ik helemaal niet heen, al was het maar omdat het niet waar is.

[..]

Goed zo. Vooral overal provocateurs en lobbyisten blijven ontwaren en anderen woorden in de mond leggen, dan zul je nog velen van de waarheid overtuigen.
:')

Daar is je fout al, ik zit hier niet om mensen van de waarheid te overtuigen, jij wel he?
Ik ventileer mijn mening en gedachtegang, en dat wordt niet op prijs gesteld in een IsraHell topic.
Maarja, dat weet iedereen ondertussen, dat kritiek op Israel not done is.

En oh ja, we hadden het over internationale bankiers, nu weer terug naar Israel, want daar had je vrij weinig over te melden.

Wat vinden jullie van deze mensen?

Die houden er dezelfde mening als mij op na. Kijk even of je daar iets onderuit kunt halen.
pisvlek
  woensdag 4 april 2012 @ 18:20:14 #222
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109904277
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:22 schreef DrunkenBuddha het volgende:

[..]

:')

Daar is je fout al, ik zit hier niet om mensen van de waarheid te overtuigen, jij wel he?
Hoe denk je dit te rijmen met het volgende verwijt?

quote:
Nutteloos om dus verder te gaan, jij weet het blijkbaar zo goed, maar het enige wat je doet is mijn punten onderuit proberen te halen, maar zelf meld je zo goed als niets.
Ik meld niets, jij wel, maar ik probeer om mensen van de waarheid te overtuigen. Dit is nogal merkwaardig.

quote:
Ik ventileer mijn mening en gedachtegang, en dat wordt niet op prijs gesteld in een IsraHell topic.
Maarja, dat weet iedereen ondertussen, dat kritiek op Israel not done is.
Dit is zelfbeklag dat werkelijk op niets gebaseerd is.

quote:
En oh ja, we hadden het over internationale bankiers, nu weer terug naar Israel, want daar had je vrij weinig over te melden.
Laten we nog eens kijken hoe we hier terecht zijn gekomen. Ik reageerde op een document dat door Resonancer werd aangehaald:

Een kritische blik op Israel

Ik zocht dus bepaald geen vluchtweg om te ontkomen aan een discussie over Israel, zoals jij in een van je zinloze aantijgingen beweert:

quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 17:18 schreef DrunkenBuddha het volgende:
Onzin discussies als deze vervuilen dit topic, en dat hebben jullie het liefste. Tot die 13 pagina's vol zijn en dan hopen dat er niemand een nieuwe opent.

Reken er maar niet op :D
quote:
Wat vinden jullie van deze mensen?

Die houden er dezelfde mening als mij op na. Kijk even of je daar iets onderuit kunt halen.
Ik ben er niet op uit om iets onderuit te halen. Ik ben het niet met die mensen eens dat de staat Israel moet worden opgeheven, ik vind dat er een levensvatbare Palestijnse staat geschapen moet worden.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109904892
quote:
Ik ben het niet met die mensen eens dat de staat Israel moet worden opgeheven, ik vind dat er een levensvatbare Palestijnse staat geschapen moet worden.
Netanyahu lijkt daar dus ook op te doelen. :)
  Moderator woensdag 4 april 2012 @ 18:48:24 #224
249559 crew  Lavenderr
pi_109905255
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 18:38 schreef Gray het volgende:

[..]

Netanyahu lijkt daar dus ook op te doelen. :)
Dat is mooi toch?
Hoop echt dat er een oplossing komt daar, de ellende heeft al veel te lang geduurd. Hoop dat er vrede komt en dat iedereen zich fijn voelt op dat stukje aarde. Palestijn en Israëliër.
pi_109905365
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 18:48 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat is mooi toch?
Hoop echt dat er een oplossing komt daar, de ellende heeft al veel te lang geduurd. Hoop dat er vrede komt en dat iedereen zich fijn voelt op dat stukje aarde. Palestijn en Israëliër.
Ik ook. :Y
pi_109906059
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 18:38 schreef Gray het volgende:

[..]

Netanyahu lijkt daar dus ook op te doelen. :)
Jammer dat er ook mensen als Lieberman in de regering zitten, die willen dat alle Palestijnen gewoon vertrekken uit Israel.
pisvlek
  woensdag 4 april 2012 @ 19:19:30 #227
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_109906611
Ik weet overigens niet zo zeker of Netanyahu een voorstel zal doen dat gunstig is voor de Palestijnen. Niet voor niets heeft hij de Oslo-akkoorden steeds zo uitgelegd dat hij zo min mogelijk gebieden hoefde prijs te geven.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_109908139
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2012 19:19 schreef TitusPullo het volgende:
Ik weet overigens niet zo zeker of Netanyahu een voorstel zal doen dat gunstig is voor de Palestijnen. Niet voor niets heeft hij de Oslo-akkoorden steeds zo uitgelegd dat hij zo min mogelijk gebieden hoefde prijs te geven.
Oh, hij zal het vast niet doen omdat ie er slechter van wordt. ;)
pi_109910682
wat een geblaat weer,sorry alsof er ooit een kans is op "vrede in het Midden Oosten & Israel"
tenminste, ik denk te menen, dat dat een wassen neus is en waaronder het mom van, veel vervelende dingen gebeuren, die de belangen dienen van een groep elitaire psychocraten.

[ Bericht 6% gewijzigd door new_moon op 04-04-2012 20:32:58 ]
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_109918329
Mischien moeten we de Joden tegemoet komen en de Palestijnen gewoon in andere landen huisvesten. Maar dan wil ik wel dat Israël geen enkele vorm van steun meer krijgt van de westerse landen en laat ze dan lekker in hun eigen sop gaarkoken.
pi_109918956


[ Bericht 100% gewijzigd door Gray op 04-04-2012 23:47:20 ]
pisvlek
pi_109937463
Veel nieuws over Israel de laatste tijd:
quote:
Israël breidt nederzettingen uit
JERUZALEM - Israël breidt twee bestaande nederzettingen in en om de hoofdstad Jeruzalem uit.

Het ministerie van Huisvesting heeft woensdag bouwopdrachten uitgeschreven voor in totaal 834 woningen.

In Har Homa, een zuidelijke buitenwijk van Oost-Jeruzalem, komen 654 nieuwe woningen. In Givat Zeev, een nederzetting in de Westelijke Jordaanoever ten noorden van de hoofdstad, worden 180 huizen gebouwd.

Israël bezette Oost-Jeruzalem en de Westelijke Jordaanoever in 1967. Inmiddels leven meer dan 300.000 Israëli's op de Westoever en nog eens ruim 200.000 in Oost-Jeruzalem. Alle nederzettingen in bezet gebied zijn volgens internationaal recht illegaal.
quote:
Netanyahu schiet opnieuw kolonisten te hulp
JERUZALEM - Voor de tweede keer in enkele weken tijd heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zich geschaard achter joodse kolonisten op de Westelijke Jordaanoever.

De kolonisten willen daar hun illegaal bezette woningen niet verlaten, terwijl het leger ze maandag te kennen gaf dat zij de woningen dinsdag moesten verlaten.

Critici van de premier zeiden dat Netanyahu in strijd met de wet handelt.

Enkele uren later verzocht Netanyahu minister van defensie Ehud Barak, de hoogste autoriteit op de Westoever, echter de kolonisten te laten blijven "zolang zij juridische stappen nemen".

Waarom Netanyahu op het uitstel aandrong is niet bekend. De kolonisten hebben erkend dat zij ondanks het ontbreken van de vereiste militaire toestemming hun intrek hebben genomen in het gebouw in Hebron.

Felle kritiek
Terwijl Netanyahu's Likud-partij de beslissing van de premier toejuichte, kon deze ook rekenen op felle kritiek van zijn politieke tegenstanders.

De gematigde volksvertegenwoordiger Zehava Gal-On verweet Netanyahu dat hij helemaal niet uit is op vrede met de Palestijnen. Hij riep Barak op de kolonisten te sommeren dinsdag het pand te verlaten, zoals oorspronkelijk de bedoeling was.

Enkele weken geleden schoot Netanyahu ook al de kolonisten in de illegale nederzetting Migron te hulp. Zijn regering probeerde het hooggerechtshof ertoe te bewegen in te stemmen met uitstel van ontmanteling van de nederzetting tot november 2015. Zover wilde het hof niet gaan, maar de aanvankelijke datum van 31 maart is wel met vier maanden verschoven naar 1 augustus.
Er wordt in deze berichten accent gelegd op de illegaliteit van de bezetting van de Westoever. Opvallend is dat het lijkt alsof Netanyahu met zijn partij redelijk alleen staat in het beschermen van de bezetting van de Westoever. Dat hij er zelfs van wordt beschuldigd geen vrede te willen met de Palestijnen.

Kwestie van Zionisme tegen niet-Zionisme?
pi_110226992
Nog wat nieuws:

quote:
Rusland: Midden Oosten kan op ieder moment exploderen

De Russische onderminister van Buitenlandse Zaken, Sergey Ryabkov, waarschuwde gisteren dat 'de patstelling in het Midden Oosten op ieder moment kan uitbarsten in militaire actie... De ketel kan exploderen als het diplomatieke ventiel niet wordt geopend.' Iran bedient zich ondertussen weer van de aloude vertragingstactiek en probeert de voor 13 en 14 april geplande gesprekken met de internationale gemeenschap te verplaatsen en opnieuw uit te stellen.

Zeker voor Israël is de komende gespreksronde met Iran de laatste kans om een diplomatieke oplossing te vinden voor de controverse rond het nucleaire programma van Iran. Teheran wil nu dat de gesprekken worden verplaatst van Istanbul naar Moskou, Wenen, Genève of Baghdad, iets waar ook de VS op tegen is omdat dit de onderhandelingen opnieuw met enige maanden zal uitstellen. Ook zou de Iraanse regering aan het Kremlin hebben laten weten dat het geen dialoog wil aangaan als er nog steeds economische sancties tegen het land werkzaam zijn en een militair ingrijpen niet wordt uitgesloten.

Eén van de meest invloedrijke officials in Teheran, Mohsen Rezaie, verklaarde dat 'onze vrienden in Turkije enkele van onze overeenkomsten niet zijn nagekomen. Daarom zouden de gesprekken beter in een ander bevriend land kunnen plaatsvinden.' Rezaie legde niet uit waar Turkije in zijn ogen in tekort is geschoten, maar Esmaeel Kosari, een belangrijk lid van de parlementaire commissie Buitenlands Beleid en Nationale Veiligheid, zei dat 'Turkije dienst doet als de boodschapper en bemiddelaar van de VS en Israël. De Turkse regering zal door zijn burgers gehaat worden als het deze rol blijft vervullen.'

Israëlische aanval via Azerbeidjan?
Kosari was op dat moment in buurland Azerbeidjan, waar hij polshoogte kwam nemen over de recente berichten dat het land zijn luchtmachtbases ter beschikking zou hebben gesteld aan Israël voor een aanval op de Iraanse nucleaire installaties. Zowel Rezaie als Kosari kunnen hun uitspraken alleen met toestemming van opperleider Ayatollah Khamenei hebben gedaan.

Tijdens de presentatie van het 3 jaarlijkse regeringsverslag onthield de Israëlische premier Netanyahu zich evenwel van nieuwe speculaties over een eventuele militaire aanval op Iran. Ook maakte hij geen enkele melding over de aan de gang zijnde grootschalige marine- en luchtmacht manoeuvres van Amerika, Rusland, Turkije, Syrië, Griekenland en natuurlijk Israël zelf. In Moskou ziet men de Amerikaanse en Israëlische militaire opbouw in de Perzische Golf als een duidelijk signaal dat een gewapend treffen heel dichtbij is. (1)

2013
Dat dit echter allerminst zeker is blijkt wel uit het feit dat een Israëlische defensie official gisteren min of meer het gerucht van vorige week dat een militaire aanval is uitgesteld tot op zijn vroegst het voorjaar van 2013 bevestigde. 'Het zou dit jaar kunnen gebeuren, maar 2013 is ook mogelijk. We zullen het effect van de sancties en diplomatie op Iran moeten afwachten en zien wat het regime zal doen.' Israël en de VS zouden het er over eens zijn dat de Iraanse opperleider nog geen bevel heeft gegeven om uranium verder te verrijken naar 90%, wat nodig is voor de productie van kernwapens. (2)

Bron
quote:
Benzineprijs stijgt tot recordhoogte

DEN HAAG - De prijs aan de pomp voor benzine breekt record na record. Een liter Euro 95 klom in maart tot gemiddeld 1,776 euro, het hoogste niveau ooit. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

De gestegen olieprijs heeft flink bijgedragen aan de hoge benzineprijzen van de laatste tijd, mede door de onrust in het Midden-Oosten.

Volgens het consumentencollectief UnitedConsumers is de gemiddelde landelijke adviesprijs van de grote oliemaatschappijen donderdag met 0,2 procent gestegen naar een nieuw record van 1,878 euro voor een liter euro 95. De prijs van diesel is eveneens gestegen met 0,2 procent, tot 1,511 euro. Autogas (lpg) werd juist 0,2 procent goedkoper op 0,895 euro.
Het grootste deel van een liter benzine (57 procent, ofwel ruim 1 euro) bestaat echter nog altijd uit belasting. Accijns vormt veruit het grootste deel van de belasting, een voorraadheffing een kleiner deel. Over de literprijs inclusief accijns en voorraadheffing wordt vervolgens nog btw geheven.

Bron: De Telegraaf
Denk even aan de Israëlische oorlogshaviken wanneer je komende week voor een belachelijke prijs de tank vol gooit..
  donderdag 12 april 2012 @ 13:38:20 #236
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110227621
Ja, want het is verder nergens in het Midden-Oosten onrustig. Was dit je overigens ook opgevallen?

quote:
Iran bedient zich ondertussen weer van de aloude vertragingstactiek en probeert de voor 13 en 14 april geplande gesprekken met de internationale gemeenschap te verplaatsen en opnieuw uit te stellen.

Zeker voor Israël is de komende gespreksronde met Iran de laatste kans om een diplomatieke oplossing te vinden voor de controverse rond het nucleaire programma van Iran. Teheran wil nu dat de gesprekken worden verplaatst van Istanbul naar Moskou, Wenen, Genève of Baghdad, iets waar ook de VS op tegen is omdat dit de onderhandelingen opnieuw met enige maanden zal uitstellen. Ook zou de Iraanse regering aan het Kremlin hebben laten weten dat het geen dialoog wil aangaan als er nog steeds economische sancties tegen het land werkzaam zijn en een militair ingrijpen niet wordt uitgesloten.

Eén van de meest invloedrijke officials in Teheran, Mohsen Rezaie, verklaarde dat 'onze vrienden in Turkije enkele van onze overeenkomsten niet zijn nagekomen. Daarom zouden de gesprekken beter in een ander bevriend land kunnen plaatsvinden.' Rezaie legde niet uit waar Turkije in zijn ogen in tekort is geschoten, maar Esmaeel Kosari, een belangrijk lid van de parlementaire commissie Buitenlands Beleid en Nationale Veiligheid, zei dat 'Turkije dienst doet als de boodschapper en bemiddelaar van de VS en Israël. De Turkse regering zal door zijn burgers gehaat worden als het deze rol blijft vervullen.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110229019
Ik ontken niet dat het onrustig is in het Midden-Oosten. Het verschil zit hem echter in de doelgerichte boycotts tegen Iran. Zo heeft het Amerikaanse Ministerie van buitenlands Zaken onlangs een lijst opgesteld met twaalf landen die hun olie-aankopen in Iran onmiddellijk drastisch moeten terugschroeven, anders krijgen ze zelf sancties opgelegd zoals uitgesloten worden uit het financiële systeem van de VS. Op kop staan China en India, de belangrijkste invoerders van Iraanse olie. Ook Zuid-Korea, de vierde invoerder, staat erbij. De andere invoerders van Iraanse olie krijgen zes maand respijt omdat ze hun invoer al verminderd hebben: daarbij zitten Japan en 10 Europese landen.

Als reactie hierop overweegt Iran om de uitvoer van ruwe olie naar Europa te staken in verband met de aangekondigde boycot van Iraanse olie door de Europese Unie

De onruststokers in Syrië en Libië zijn niet ons grootste probleem, wél het voortdurende conflict tussen het kamp Syrië & Iran en aan de andere kant Israël en Amerika.

quote:
"Elke keer als we iets doen, zeg je mij: Amerika zal dit of dat doen.... Ik wil je iets heel duidelijk zeggen: Maak je geen zorgen over Amerikaanse druk op Israël. Wij, het Joodse volk, controleren Amerika, en de Amerikanen weten dat."

Ariel Sharon, Israëlische eerste minister, 3 october 2001, Kol Yisrael Radio.
De Amerikaanse wereldmacht zou nog wat kunnen leren van China; het land dat één van de de vijf permanente zetels in de VN-veiligheidsraad bezit, en zich traditioneel graag buiten conflicten houdt waar ze geen partij in voelt, in de hoop dat de buitenwereld zich ook niet mengt in de eigen interne aangelegenheden.

Integenstelling tot de Amerikanen hoeft de Chinese overheid zich dan ook niet druk te maken om een bepaalde machtige lobby die voortdurende druk uitoefent op het buitenlandse beleid.
  donderdag 12 april 2012 @ 14:45:33 #238
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110230568
China heeft, net als andere Amerikaanse bondgenoten als Pakistan en Indonesie, in een jaar meer mensen vermoord dan Israel in z'n hele bestaan, dus het is niet verwonderlijk dat het geen prijs stelt op buitenlandse inmenging in z'n interne aangelegenheden.
Hoe moet ik me trouwens voorstellen dat Sharon dit gezegd heeft op de radio? Was hij te gast in een programma en kwam er een telefoontje binnen?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  donderdag 12 april 2012 @ 14:51:16 #239
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_110230837
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 14:10 schreef Teutoon het volgende:

[..]

Vergeet je de bron er niet bij te zetten? http://www.stormfront.org/forum/t133299-5/

Die 'quote' is kolder.

[ Bericht 2% gewijzigd door Nibb-it op 12-04-2012 14:59:17 ]
pi_110235079
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 14:51 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Vergeet je de bron er niet bij te zetten? http://www.stormfront.org/forum/t133299-5/

Die 'quote' is kolder.
Wat is dit voor onzin? Typ 'ariel sharon 2001 we control america' in Google en je vindt meer dan 71.000 resultaten. Het feit dat een dubieuze site een quote linkt wilt overigens nog niet zeggen dat de quote verzonnen is.

Je hoeft er niet in te geloven, maar laat de feiten wél met rust.
  donderdag 12 april 2012 @ 16:21:04 #241
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_110235208
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 16:19 schreef Teutoon het volgende:

[..]

Wat is dit voor onzin? Typ 'ariel sharon 2001 we control america' in Google en je vindt meer dan 71.000 resultaten. Het feit dat een dubieuze site een quote linkt wilt overigens nog niet zeggen dat de quote verzonnen is.

Het feit dat jij er niet in gelooft wilt overigens niet zeggen dat het niet waar is.
http://www.camera.org/index.asp?x_article=766&x_context=2
pi_110236099
quote:
De vraag is natuurlijk in hoeverre die site dan weer objectief is. Maar ik ben niet de minste om dan de quote als vals te bestempelen mocht dit inderdaad zo zijn. Dat wilt niet zeggen dat alle citaten die uit de mond van invloedrijke Israëliërs komen en over Amerika komen 'vals' zijn.
  donderdag 12 april 2012 @ 16:48:25 #243
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_110236711
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 16:36 schreef Teutoon het volgende:

[..]

De vraag is natuurlijk in hoeverre die site dan weer objectief is. Maar ik ben niet de minste om dan de quote als vals te bestempelen mocht dit inderdaad zo zijn. Dat wilt niet zeggen dat alle citaten die uit de mond van invloedrijke Israëliërs komen en over Amerika komen 'vals' zijn.
Er is navraag gedaan bij zowel die radiozender en ha'aretz, die wisten nergens van. De quote komt origineel bij een Palestijnse bron vandaan die aan Hamas gelieerd is/was. (http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Association_of_Palestine)
  Moderator donderdag 12 april 2012 @ 16:53:01 #244
249559 crew  Lavenderr
pi_110236943
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 16:48 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Er is navraag gedaan bij zowel die radiozender en ha'aretz, die wisten nergens van. De quote komt origineel bij een Palestijnse bron vandaan die aan Hamas gelieerd is/was. (http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Association_of_Palestine)
Verrassend...not.
Zo kunnen we allemaal wel aan cherrypicking gaan doen. Net wat er in de kraam te pas komt.
  † In Memoriam † donderdag 12 april 2012 @ 17:10:03 #245
341203 3-voud
50 shades of fuck you todo
pi_110237741
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 16:53 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Verrassend...not.
Zo kunnen we allemaal wel aan cherrypicking gaan doen. Net wat er in de kraam te pas komt.
Mijn kraam:

Laat ze lekker hun soep zelf gaar koken. Pas als ze die idiote ideologie weggesmeten hebben en zich beschaafd kunnen gedragen, kijken we er nog eens kritisch naar.
Op vrijdag 6 januari 2012 23:32 schreef remlof het volgende:
7 mei ga ik op Pim Fortuyn z'n graf pissen *G*
  donderdag 12 april 2012 @ 17:16:22 #246
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110237990
Sharon zou dat gezegd hebben tegen Peres. Als Israel werkelijk de dienst zou uitmaken in de Verenigde Staten, zou de minister van buitenlandse aken dit dan niet weten?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  donderdag 12 april 2012 @ 17:55:15 #247
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110239440
The truth was in here.
  Moderator donderdag 12 april 2012 @ 17:55:31 #248
249559 crew  Lavenderr
pi_110239448
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:16 schreef TitusPullo het volgende:
Sharon zou dat gezegd hebben tegen Peres. Als Israel werkelijk de dienst zou uitmaken in de Verenigde Staten, zou de minister van buitenlandse aken dit dan niet weten?
Lijkt me wel ja.
Echt hoor, sommige posts hier op dit dubieuze topic onder het mom van 'een kritische blik' zijn echt ongelofelijk.
  donderdag 12 april 2012 @ 17:57:21 #249
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110239501
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lijkt me wel ja.
Echt hoor, sommige posts hier op dit dubieuze topic onder het mom van 'een kritische blik' zijn echt ongelofelijk.
Vind het nog behoorlijk meevallen tov sommige islamtopics op NWS eerlijk gezegd, daar word iedere dag wel een nieuw bashtopic geopend.. maar dat is vast anders.
Cherrypicking.
The truth was in here.
pi_110239658
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lijkt me wel ja.
Echt hoor, sommige posts hier op dit dubieuze topic onder het mom van 'een kritische blik' zijn echt ongelofelijk.
Mee eens, maar weetje wat het probleem een beetje is? Wanneer je hier daadwerkelijk schokkende informatie neerzet, over dit land....heb je binnen een dag een ban en wordt alles verwijderd ook nog... ;)

Dus ja, aangezien ik daar niet op zit te wachten, censureer ik mezelf maar wat dit onderwerp betreft....triest maar waar...ik heb ook niet bepaald dat er zo mee wordt omgegaan ;)
pi_110239999
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 17:55 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ja heel lief volk, onbegrijpelijk dat verzet tegen Israel.
En ineens heb je geen problemen meer met generalisatie van een heel volk, waar je normaal zo tegen ageert? Ow, het zijn joden in Israël. Dan is het geen probleem natuurlijk.

Lijkt idd een beetje hetzelfde als de reacties in die moslimtopics, dus doet precies hetzelfde ;(
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
pi_110240208
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:15 schreef paddy het volgende:

[..]

En ineens heb je geen problemen meer met generalisatie van een heel volk, waar je normaal zo tegen ageert? Ow, het zijn joden in Israël. Dan is het geen probleem natuurlijk.

Lijkt idd een beetje hetzelfde als de reacties in die moslimtopics, dus doet precies hetzelfde ;(
:W He daar

Haha, "het probleem" is niet beperkt tot 1 groep.... ;)

Onder de joodse bevolking hebje nou eenmaal, zoals in elke groep, een zooitje dat eigenlijk niemand anders het licht in de ogen gunt, wat nou zo vervelend is, is dat wanneer je die groep bij naam noemt....vervolgens wel bijna iedereen reageert alsof je het dus over alle joden hebt....waardoor elke vorm van discussie doodgemaakt wordt....

sterker nog vaak hoeft alleen maar iemand ergens te roepen: anti-Semiet...en je kan je discussie wel beëindigen......wees nou eerlijk, is dat niet irritant gedrag? Staat dat niet een kritische blik in de weg?

(dat is voor mij hetzelfde als bij elke discussie over negers/Aziaten...of wat dan ook direct roepen: racisme...om het dan maar zo te stellen)
pi_110240463
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:22 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

:W He daar

Haha, "het probleem" is niet beperkt tot 1 groep.... ;)

Onder de joodse bevolking hebje nou eenmaal, zoals in elke groep, een zooitje dat eigenlijk niemand anders het licht in de ogen gunt, wat nou zo vervelend is, is dat wanneer je die groep bij naam noemt....vervolgens wel bijna iedereen reageert alsof je het dus over alle joden hebt....waardoor elke vorm van discussie doodgemaakt wordt....

sterker nog vaak hoeft alleen maar iemand ergens te roepen: anti-Semiet...en je kan je discussie wel beëindigen......wees nou eerlijk, is dat niet irritant gedrag? Staat dat niet een kritische blik in de weg?

(dat is voor mij hetzelfde als bij elke discussie over negers/Aziaten...of wat dan ook direct roepen: racisme...om het dan maar zo te stellen)
Dikgedrukte soms met je eens, en in dezelfde context een user xenofoob noermen en dan dezelfde voorbeelden maar er dan een Islamitisch land voor nemen. Of Amerikanen of etc. In dit geval dus met je eens

User is normaal ook fel tegen het benoemen van bepaalde groepen of volken, maar kent de schroom niet wanneer het weer andere volken betreft. Even spiegelen dus :)
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
  donderdag 12 april 2012 @ 18:30:54 #254
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110240503
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:15 schreef paddy het volgende:

[..]

En ineens heb je geen problemen meer met generalisatie van een heel volk, waar je normaal zo tegen ageert? Ow, het zijn joden in Israël. Dan is het geen probleem natuurlijk.

Lijkt idd een beetje hetzelfde als de reacties in die moslimtopics, dus doet precies hetzelfde ;(
Was je maar zo wakker als het ging om de reacties die in je eigen subforum geplaatst werden...
Maar inderdaad, het is absurd om overal de joodse gemeenschap te beknuffelen vooral als je weet dat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor mensenleed. Maar dat is ok want andere religie ofzo? Als jij dat kan begrijpen mag je het uitleggen.
Ik zie machtsuitoefening van 1 volk tov een ander volk, op welke grond dat ook plaatsvind, ik vind het verkeerd.
The truth was in here.
pi_110240610
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:29 schreef paddy het volgende:

[..]

Dikgedrukte soms met je eens, en in dezelfde context een user xenofoob noermen en dan dezelfde voorbeelden maar er dan een Islamitisch land voor nemen. Of Amerikanen of etc. In dit geval dus met je eens

User is normaal ook fel tegen het benoemen van bepaalde groepen of volken, maar kent de schroom niet wanneer het weer andere volken betreft. Even spiegelen dus :)
Ik snap em, I stand corrected :Y
pi_110241375
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:30 schreef Bastard het volgende:

[..]

Was je maar zo wakker als het ging om de reacties die in je eigen subforum geplaatst werden...
Maar inderdaad, het is absurd om overal de joodse gemeenschap te beknuffelen vooral als je weet dat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor mensenleed. Maar dat is ok want andere religie ofzo? Als jij dat kan begrijpen mag je het uitleggen.
Ik zie machtsuitoefening van 1 volk tov een ander volk, op welke grond dat ook plaatsvind, ik vind het verkeerd.
Dat zie je mis, zoals velen doen. Er staan geen volkeren tegenover elkaar, het zijn kleine groepen binnen beide volkeren (die overigens in elkaar overlopen) die tegenover elkaar staan.

Klein doch essentieel verschil.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
pi_110242019
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:30 schreef Bastard het volgende:

[..]

Was je maar zo wakker als het ging om de reacties die in je eigen subforum geplaatst werden...
Maar inderdaad, het is absurd om overal de joodse gemeenschap te beknuffelen vooral als je weet dat ze zelf ook verantwoordelijk zijn voor mensenleed. Maar dat is ok want andere religie ofzo? Als jij dat kan begrijpen mag je het uitleggen.
het verkeerd.
Je weet niet half wat ik daar mod en note :D Maar ik post niet selectief. En volgens mij worden joden hier juist niet beknuffeld. Hoe kom je daarbij?
quote:
Ik zie machtsuitoefening van 1 volk tov een ander volk, op welke grond dat ook plaatsvind, ik vind
Ik zie twee regeringen die fout bezig zijn. Ik ga geen heel volk knuffelen, net als ik geen heel volk over 1 kam scheer. Dat is dan het verschil tussen jou en mij.

Ik vind het absurd overal joodse gemeenschappen te veroordelen op de daden van regeringen of groepen. En zo vind ik het ook absurd moslimgemeenschappen te veroordelen op de daden in bepaalde landen door regeringen of door die enkele idioten.
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
pi_110242112
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:54 schreef waht het volgende:

[..]

Dat zie je mis, zoals velen doen. Er staan geen volkeren tegenover elkaar, het zijn kleine groepen binnen beide volkeren (die overigens in elkaar overlopen) die tegenover elkaar staan.

Klein doch essentieel verschil.
Idd de fundamentalisten van de groepen binnen die samenleving. Ik vind wel dat aan beide kanten beide regeringen veel harder zouden mogen optreden.
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
  donderdag 12 april 2012 @ 19:25:47 #259
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110242840
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 18:54 schreef waht het volgende:

[..]

Dat zie je mis, zoals velen doen. Er staan geen volkeren tegenover elkaar, het zijn kleine groepen binnen beide volkeren (die overigens in elkaar overlopen) die tegenover elkaar staan.

Klein doch essentieel verschil.
Ik zie toch machtsoefening van een regering tov een ander volk door landje pik te doen en mensen uit hun vertrouwde omgeving te jagen? Dat zie ik mis?
Maar inderdaad het zijn de kleinere groepen binnen een samenleving die vaak verder extremisme uitoefenen of toejuichen. Dat zie je hier ook.
The truth was in here.
  donderdag 12 april 2012 @ 19:32:48 #260
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110243199
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 19:08 schreef paddy het volgende:

Ik zie twee regeringen die fout bezig zijn. Ik ga geen heel volk knuffelen, net als ik geen heel volk over 1 kam scheer. Dat is dan het verschil tussen jou en mij.
:? Dan begrijp je mij niet.
quote:
Ik vind het absurd overal joodse gemeenschappen te veroordelen op de daden van regeringen of groepen. En zo vind ik het ook absurd moslimgemeenschappen te veroordelen op de daden in bepaalde landen door regeringen of door die enkele idioten.
Exact, maar die scheidingslijn in tolerantie lijkt soms flinterdun. Een moslim schiet iemand dood en dan zijn kort gezegd alle moslims achterlijk. Dat soort posts zie je toch ook dagelijks staan.
Maar vul 'jood' op de plek van 'moslim' en je hebt een heel ander topic, als je al een topic open hebt.

Het is denk ik maar net in welk land je geboren bent en tot welke bevolkingsgroep je hoort om een compleet andere mening te hebben over de ander, dat is het kortzichtige nou juist!
The truth was in here.
pi_110243298
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 19:32 schreef Bastard het volgende:

[..]

:? Dan begrijp je mij niet.

[..]

Exact, maar die scheidingslijn in tolerantie lijkt soms flinterdun. Een moslim schiet iemand dood en dan zijn kort gezegd alle moslims achterlijk. Dat soort posts zie je toch ook dagelijks staan.
Maar vul 'jood' op de plek van 'moslim' en je hebt een heel ander topic, als je al een topic open hebt.

Het is denk ik maar net in welk land je geboren bent en tot welke bevolkingsgroep je hoort om een compleet andere mening te hebben over de ander, dat is het kortzichtige nou juist!
Off topic...maar:

Mijn land is de wereld...en als er ergens een god(delijkheid) is...dan zijn wij dat allemaal....maar dan kijk ik naar die wereld....en denk ik god bestaat niet...wij nog wel :Y
  donderdag 12 april 2012 @ 19:58:05 #262
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110244452
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 19:34 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

Off topic...maar:

Mijn land is de wereld...en als er ergens een god(delijkheid) is...dan zijn wij dat allemaal....maar dan kijk ik naar die wereld....en denk ik god bestaat niet...wij nog wel :Y
Ik zie de angst gedreven vanuit ego, voor de eenheid, die toch niet te ontkennen is. Wij zien de eenheid en zien de zinloze acties. ;)
The truth was in here.
pi_110244601
quote:
1s.gif Op donderdag 12 april 2012 19:58 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ik zie de angst gedreven vanuit ego, voor de eenheid, die toch niet te ontkennen is. Wij zien de eenheid en zien de zinloze acties. ;)
Ík zie trouwens nu dat mn pizza ontdooid is, veel relevanter _O-
  donderdag 12 april 2012 @ 20:18:05 #264
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110245587
quote:
0s.gif Op donderdag 12 april 2012 20:01 schreef DontGiveAFok het volgende:

[..]

Ík zie trouwens nu dat mn pizza ontdooid is, veel relevanter _O-
Ook belangrijk, juist gebruik van je energie. Eet smakelijk. :+
The truth was in here.
  donderdag 12 april 2012 @ 23:07:53 #265
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_110256609
leaders make us fight
we don' t know what for
if they want people killed
let them fight the war.
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
pi_110385309
Israëlische soldaat ramt geweer in gezicht activist


Het Israëlische leger onderzoekt een incident op de Westelijke Jordaanoever, waarbij een officier een buitenlandse activist brutaal in het gezicht sloeg met een geweer.

Op beelden is te zien hoe de officier plots erg hard uithaalt en zijn automatisch geweer in het gezicht van de jongeman ramt.

De nationaliteit van de fietser is niet bekendgemaakt, meldt een woordvoerster van het leger. De buitenlander nam met Palestijnen en activisten deel aan een fietstocht door de Jordaanvallei. Volgens de zender riepen de betogers anti-Israëlische leuzen.

http://www.hln.be/hln/nl/(...)zicht-activist.dhtml
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_110396383
Van zo'n filmpje zie ik het nut niet, behalve dan dat het anti-Israëlische propaganda is. En dat zeg ik als TS! ;)

Het gedrag wat in dat filmpje getoont wordt is van alle tijden (zie bijvoorbeeld Servische soldaten tijdens de meest recente Balkanoorlog en de Amerikaanse soldaten in Irak en Afghanistan). Dit fenomeen is niet iets typisch Israëlisch, maar een universeel gegeven van soldaten die betrokken raken bij gewelddadige conflicten.

Het bovenstaande nieuwsbericht zegt niks over de Israëlische elite en haar machtsmisbruik in de Amerikaanse politiek. Net zoals de user Bankfurt (opzettelijk?) met allerlei vage theorieën komt aanzetten die de zaak meer schaden dan goed doen.
pi_110571425
Ik weet weinig van deze man, massamoordenaar,genocide e.d zijn de eerste woorden die me te binnenschieten:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

Zijn mening over Israel:

Was dit ook 'n puppet?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  Moderator vrijdag 20 april 2012 @ 21:17:04 #269
249559 crew  Lavenderr
pi_110572400
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2012 20:56 schreef Resonancer het volgende:
Ik weet weinig van deze man, massamoordenaar,genocide e.d zijn de eerste woorden die me te binnenschieten:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

Zijn mening over Israel:

Was dit ook 'n puppet?
Nu noem je ook wel iemand zeg. Idi Amin :o Hecht jij waarde aan de woorden van die moordenaar?
pi_110574987
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2012 21:17 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nu noem je ook wel iemand zeg. Idi Amin :o Hecht jij waarde aan de woorden van die moordenaar?
uhm..Ja!
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110581155
Idi Amin was een achterlijke dwaas. Te dom om te lezen, letterlijk.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
pi_110587046
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 00:16 schreef waht het volgende:
Idi Amin was een achterlijke dwaas. Te dom om te lezen, letterlijk.
Als je niet kan lezen ben je dom ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110605299
Israel is de enige joodse staat die er bestaat. Duizenden jaren leerden we over het land israel de meest heilige plek voor de joden. Waar alle joden bij elkaar konden zijn. Niet meer in kleine groepen verspreid in de wereld. Dat er na de holocaust joden een eigen staat kregen. De meeste hadden de hoop al opgegeven

En wonder boven wonder kregen de joden hun eigen staat. De meest heilige plaats Jeruzalem. Moet je begrijpen hoe ze zich voelden. Toen Ben Gurion de staat israel uitriep. Na die duizenden jaren.

Israel heeft niet altijd goede dingen gedaan en juist gehandeld. En de palestijnen niet goed behandeld. Daar ben ik het volkomen mee eens

Maar ieder land in het midden oosten verklaarde israel de oorlog kijk hoeveel ze hebben doorstaan. Alle arabische landen wouden de palastijnen niet opvangen ze deden niks voor ze. Ze hadden het te druk met tegen israel vechten.

Ik ben een voorstander van een staat israel en ik hoop dat ik er ooit kan wonen en herenigd word met mijn familie. Maar ik ben er niet voor hoe ze de palestijnen hebben behandeld.

En wat een achterlijke complottheorien zijn er dat joden alles in handen hebben en de media in handen hebben. Er is nooit een joodse president geweest in amerika of europa. De halve wereld is van de christenen en de andere van de moslims. Bitch please. Ga eerst research doen voordat je alle joden ergens van beschuldigd. Dat is net zoiets als zeggen dat alle moslims terroristen zijn. Onzin.

[ Bericht 8% gewijzigd door Ga.aguyim op 21-04-2012 19:54:12 ]
pi_110606355
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 april 2012 19:46 schreef Ga.aguyim het volgende:
En wat een achterlijke complottheorien zijn er dat joden alles in handen hebben en de media in handen hebben.
Dus dit klopt niet ?

quote:
Gerald Levin, CEO and Director of AOL Time Warner

Michael Eisner, Chairman and CEO of the Walt Disney Company

Edgar Bronfman, Sr., Chairman of Seagram Company Ltd

Edgar Bronfman, Jr, President and CEO of Seagram Company Ltd and head of Universal Studios

Sumner Redstone, Chairman and CEO of Viacom, Inc

Dennis Dammerman, Vice Chairman of General Electric

Peter Chernin, President and Co-COO of News Corporation Limited

Those seven Jewish men collectively control ABC, NBC, CBS, the Turner Broadcasting System, CNN, MTV, Universal Studios, MCA Records, Geffen Records, DGC Records, GRP Records, Rising Tide Records, Curb/Universal Records, and Interscope Records.
http://www.rense.com/general44/sevenjewishamericans.htm
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110606532
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 20:10 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Dus dit klopt niet ?

[..]

Lekker makkelijk. Alsof die lui in het geheim met elkaar meeten puur omdat ze joods zijn. Ze zullen ongetwijfeld zo hun belangen hebben maar daarin zijn ze niet uniek. Sterker daarin zijn ze doodnormaal.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
pi_110607625
Dennis dammerman & Peter chernin joods?

je kan gelijk hebben dat een paar joodse individuen belangrijke media bedrijven in bezit hebben maar ze vormen geen joodse groep en praten in het geheim met elkaar (wat waht zij). Dat betekend niet dat de "Joden" de media in handen hebben

Ik wou dat van de complottheorien even bijvermelden het gaat mij voornamelijk om de staat israel (lees mijn post). Dus liever daarover disscuseren.
pi_110608526
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 20:35 schreef Ga.aguyim het volgende:
Dennis dammerman & Peter chernin joods?

je kan gelijk hebben dat een paar joodse individuen belangrijke media bedrijven in bezit hebben maar ze vormen geen joodse groep en praten in het geheim met elkaar (wat waht zij). Dat betekend niet dat de "Joden" de media in handen hebben

Ik wou dat van de complottheorien even bijvermelden het gaat mij voornamelijk om de staat israel (lees mijn post). Dus liever daarover disscuseren.
Tja, als ze in het geheim praten of trouw gezworen hebben aan het zionistisch gedachtegoed waarom zou jij dat dan weten he ?.
Maar ik respecteer je verzoek en voor je het weet...

We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110610188
Ik ben joods dus ik zou ook af moeten weten zoniet deel zijn van die complottheorien.

Maarja. Kritiek op israel mag. Is soms goed. Israel maakt veel fouten en doet niet alles goed. Mensen die dit verwarren met met anti semitisme zijn niet goed bezig.

Een goede documantaire op het gebied van anti semitisme en verwarring met kritiek op israel: Defamation (gewoon op youtube) Als je iets meer over te weten wilt komen en hoe over andere mensen er tegenover staan. Echt een aanrader!

Ik ben trouwens tegen ADL en soortgelijke organisaties. Dat zijn mensen die hun geld verdienen van anti-semitisme. Ben ik zwaar op tegen!!!!

[ Bericht 0% gewijzigd door Ga.aguyim op 21-04-2012 21:31:55 ]
pi_110624592
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 april 2012 21:24 schreef Ga.aguyim het volgende:
Ik ben joods dus ik zou ook af moeten weten zoniet deel zijn van die complottheorien.
Dat zie ik anders, niet iedereen die zich Joods noemt is 'n Zionist mag ik hopen ?
Niet iedereen die zich Joods noemt verdiept zich in Zionisme.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  zondag 22 april 2012 @ 11:26:03 #280
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110624854
Kan iemand mij eens uitleggen wat er zo verderfelijk is aan Zionisme? Ik heb een hekel aan de kolonisten en de opdringerige Orthodoxen, maar dat is bepaald niet de enige variant van het Zionisme.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110625021
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 11:26 schreef TitusPullo het volgende:
Kan iemand mij eens uitleggen wat er zo verderfelijk is aan Zionisme? Ik heb een hekel aan de kolonisten en de opdringerige Orthodoxen, maar dat is bepaald niet de enige variant van het Zionisme.
Ja dat kan ik. Het is verderfelijk omdat er een underdog is met wie men medelijden moet hebben. Het helpt bovendien dat het met regelmaat in de media verschijnt om het (figuurlijk) op te blazen.
The problem is not the occupation, but how people deal with it.
  zondag 22 april 2012 @ 11:37:29 #282
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110625125
Als ik bij voorbeeld eens de beginselen van B'Tselem lees, dan kom ik geen woord tegen over het Zionisme:

http://www.btselem.org/about_btselem
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110625818
Het zionisme is niet iets slecht. Het betekend gewoon dat joden een thuisland willen in Jeruzalem (Zion). Sommige joden vinden dat je moet wachten op de messias die ons daar heen brengt.
pi_110626312
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:05 schreef Ga.aguyim het volgende:
Het zionisme is niet iets slecht. Het betekend gewoon dat joden een thuisland willen in Jeruzalem (Zion). Sommige joden vinden dat je moet wachten op de messias die ons daar heen brengt.
Nou ik vind het niet zo gewoon dat mensen recht op 'n bepaald stuk grond menen te hebben nav wat er in 'n eeuwenoud boek staat. Die mensen zouden dan toch ook moeten beamen dat Saddam " gewoon" recht had op Koeweit ?

quote:
Kuwait was a "Qadha," a district within the Basra Province, and it was an integral part of Iraq under the administrative rule of the Ottoman Empire.
http://www.csun.edu/~vcmth00m/iraqkuwait.html
quote:
Hannah Arendt was één van de weinige joodse intellectuelen die inzag dat de vorming van de staat Israël in 1948 gebaseerd was op een belangrijke denkfout: de oprichters gingen voorbij aan het feit dat al eeuwen mensen woonden in het gebied waar de nieuwe staat werd gevestigd.
http://www.absolutefacts.nl/episoden/zionisme-hannah-arendt.htm
Wat mij betreft hadden ze idd mogen wachten tot de Messias het regelde.
.
Er zijn vele manieren om zo'n staat te stichtten en evt preventief te beschermen en dat kan ook op 'n manier die " slecht " is.

v.b.:

quote:
Israeli intelligence was a full partner with the US and Britain in developing a false picture of Saddam Hussein's weapons of mass destruction capability," said the author of the report, retired Brigadier General Shlomo Brom.
http://www.theinsider.org/news/article.asp?id=598


[ Bericht 10% gewijzigd door Resonancer op 22-04-2012 12:31:19 ]
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110626653
Ik vind ook niet dat ze het mogen toe eigenen. En de grond bezitten. Ze hebben wel recht om naar Jeruzalem te gaan en bezoeken. Net als de moslims recht hebben om Mekka te bezoeken?

Maarja hadden de britten er wel recht op? Had Amerika het recht op Amerika.. Ik zie ze dat ook niet teruggeven. Een beetje overdreven en niet relevant om dit er bij te halen misschien..
  zondag 22 april 2012 @ 12:38:47 #286
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110626674
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:26 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Nou ik vind het niet zo gewoon dat mensen recht op 'n bepaald stuk grond menen te hebben nav wat er in 'n eeuwenoud boek staat.
Zo zijn zo'n beetje alle moderne staten ontstaan, althans in het Westen. Moeten we die ook maar opheffen?

quote:
Die mensen zouden dan toch ook moeten beamen dat Saddam " gewoon" recht had op Koeweit ?
Waarom?

quote:
Wat mij betreft hadden ze idd mogen wachten tot de Messias het regelde.
Denk je echt dat het leven in het Midden-Oosten er veel prettiger op zou worden wanneer een groepje fundamentalisten meende de Messias gezien te hebben?
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110626794
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:38 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Zo zijn zo'n beetje alle moderne staten ontstaan, althans in het Westen. Moeten we die ook maar opheffen?
:Y

quote:
Denk je echt dat het leven in het Midden-Oosten er veel prettiger op zou worden wanneer een groepje fundamentalisten meende de Messias gezien te hebben?
:N
pi_110627290
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:38 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Zo zijn zo'n beetje alle moderne staten ontstaan, althans in het Westen. Moeten we die ook maar opheffen?

[..]

Waarom?

[..]

Denk je echt dat het leven in het Midden-Oosten er veel prettiger op zou worden wanneer een groepje fundamentalisten meende de Messias gezien te hebben?
1 uh, zijn die staten gebaseerd op wat in de Bijbel staat ? Ik meen dat de factor geloof (zowel christendom als Islam ) veel nauwer verweven is met de staat Israel als 'n willekeurig westers land.

2 Om wat ik quote. Kuwait was in het verleden onderdeel van Iraq. De Britten hebben dat simpelweg ingepikt. imho zou Iraq meer recht hebben op Kuwait dan 'n willekeurig joods iemand op 'n stuk grond in Israel. Zeker als je de factor tijd meeneemt. Dus waarom is dat verschil ?

3 Nu is het gebaseerd op wat de Messias gezegd zou hebben. Niet echt veel verschil maar dan was het iig nog niet zover geweest.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  zondag 22 april 2012 @ 13:04:39 #289
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110627478
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:58 schreef Resonancer het volgende:

[..]

1 uh, zijn die staten gebaseerd op wat in de Bijbel staat ? Ik meen dat de factor geloof (zowel christendom als Islam ) veel nauwer verweven is met de staat Israel als 'n willekeurig westers land.
Ik zei dat ze zo ontstaan waren, niet dat het nog zo was. Niet voor niets is het zionisme gebaseerd op het negentiende-eeuwse nationalisme.

quote:
2 Om wat ik quote. Kuwait was in het verleden onderdeel van Iraq. De Britten hebben dat simpelweg ingepikt. imho zou Iraq meer recht hebben op Kuwait dan 'n willekeurig joods iemand op 'n stuk grond in Israel. Zeker als je de factor tijd meeneemt. Dus waarom is dat verschil ?
De stichting van Israel genoot de goedkeuring van de VN, de inval in Koeweit niet. Dat is ook precies de reden dat Israel zich de resoluties van de VN moet aantrekken.

quote:
3 Nu is het gebaseerd op wat de Messias gezegd zou hebben. Niet echt veel verschil maar dan was het iig nog niet zover geweest.
Dat klopt, maar uiteindelijk is het lood om oud ijzer.

Maar neem nu het voorbeeld van de mensenrechtenorganisatie dat ik gaf. Die mensen zijn staatsburger van Israel en zij zetten zich in voor het welzijn van de Palestijnen in de bezette gebieden. Ze zijn dus althans zionist in die zin dat ze de Joodse staat willen behouden.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110627524
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:37 schreef Ga.aguyim het volgende:
Een beetje overdreven en niet relevant om dit er bij te halen misschien..
Tja, ik vind het zeer relevant. Het is imo de kern van het hele probleem.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110627580
Nope in de koran staat dat israel van de joden is? Voor christenen zijn sommige plaatsen wel heilig. Maar die mogen ze ook gewoon bezoeken en ook gewoon in israel wonen?

Israel meest heilige plaats van de joden.. Geeneen jood zou israel afstaan meest heilige plaats en enige joodse staat. Die verdedigen ze tot hun dood.

Iedereen kan wel zeiken dat ze weg moeten maar iedereen weet dat dat niet gaat gebeuren.
pi_110627744
quote:
7s.gif Op zondag 22 april 2012 13:04 schreef TitusPullo het volgende:
De stichting van Israel genoot de goedkeuring van de VN, de inval in Koeweit niet. Dat is ook precies de reden dat Israel zich de resoluties van de VN moet aantrekken..
Je gaat nu met diezelfde VN schermen die machteloos moest toezien hoe Irak " bevrijd " werd ?
Israel doet net als de VS wat haar het beste lijkt, VN of niet.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  zondag 22 april 2012 @ 13:15:52 #293
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110627806
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 13:13 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Je gaat nu met diezelfde VN schermen die machteloos moest toezien hoe Irak " bevrijd " werd ?
Ja, wat heeft dat hiermee te maken?

quote:
Israel doet net als de VS wat haar het beste lijkt, VN of niet.
Gelukkig zijn dat de enige twee landen die zich hieraan schuldig maken.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110628030
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 13:15 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Ja, wat heeft dat hiermee te maken?

[..]

Gelukkig zijn dat de enige twee landen die zich hieraan schuldig maken.
Dat de VN ongeloofwaardig is, dus die regels waaraan Israel zich volgens jou zou moeten houden hebben imo weinig waarde. sidenote: de VN heeft Jerusalem ook nooit als hoodfstad geaccepteerd!

Hullie doen het ook, wat n slap argument !
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110628117
Ik vind dat israel te overdreven kritiek krijgt.
  zondag 22 april 2012 @ 13:26:29 #296
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_110628149
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 13:22 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Dat de VN ongeloofwaardig is, dus die regels waaraan Israel zich volgens jou zou moeten houden hebben imo weinig waarde. sidenote: de VN heeft Jerusalem ook nooit als hoodfstad geaccepteerd!
Maar waarom maak jij je er dan zo druk over, als die regels weinig waarde hebben? Jeruzalem is veroverd in 1967, daar had de VN niet veel over te zeggen.

quote:
Hullie doen het ook, wat n slap argument !
Nee, ik gebruik het niet als een argument om iets goed te praten.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
pi_110628648
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 13:26 schreef TitusPullo het volgende:

[..]

Maar waarom maak jij je er dan zo druk over, als die regels weinig waarde hebben? Jeruzalem is veroverd in 1967, daar had de VN niet veel over te zeggen.
En dat zegt alweer genoeg over de VN toch ?

Ik reageer op je opm dat Israel zich aan de regels moet houden.
Ik maak me er druk om omdat ik de hoop had dat de VN wel 'n daadkrachtige instantie zou worden, maar sinds Bush de VN overrulde is die hoop weg.

Redelijk vers nieuws:

quote:
U.S. officials believe that the Israelis have gained access to airbases in Azerbaijan.
http://www.foreignpolicy.(...)ecret_staging_ground
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110629321
Elk land doet dit soort dingen. Alles wat israel doet word 10x erger gemaakt door iedereen.
pi_110634170
quote:
1s.gif Op zondag 22 april 2012 13:59 schreef Ga.aguyim het volgende:
Elk land doet dit soort dingen. Alles wat israel doet word 10x erger gemaakt door iedereen.
Ook door de Israeli's zelf ?!

quote:
One of the effects of international criticism has been the impact on social psychology of Israelis - according to a survey more than half of Israelis believe "the whole world is against us", and three quarters of Israelis believe "that no matter what Israel does or how far it goes towards resolving the conflict with the Palestinians, the world will continue to criticize Israel"
http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_the_Israeli_government
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_110634896
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 15:42 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Ook door de Israeli's zelf ?!

[..]

Ja ze doen het ook voor een deel zelf. Zo lossen we natuurlijk niks op.
pi_110646853
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2012 12:37 schreef Ga.aguyim het volgende:
Ik vind ook niet dat ze het mogen toe eigenen. En de grond bezitten. Ze hebben wel recht om naar Jeruzalem te gaan en bezoeken. Net als de moslims recht hebben om Mekka te bezoeken?
Hebben ze ook het recht om anderen die bezoeken te verbieden?
Om anderen op grond van hun nationaliteit dingen te verbieden ?

Uit eerdere post van DrunkenBuddha


Carter noemt de situatie erger dan Ruanda.
Noemt de bezetting van Israel illegaal in strijd met de VN regels en de primaire oorzaak van de ellende.
Wat ziet de deze man verkeerd ? Is dit Israel bashen om het bashen ?
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')