quote:Op dinsdag 15 juni 2010 13:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dit is geen patat speciaal maar Poutine, een typisch Canadees snackgerecht
Waarom niet? Heeel kort wel natuurlijk net als fondant.quote:Op dinsdag 15 juni 2010 14:21 schreef _Loki het volgende:
Nog even een keertje.
Kun je marsepein in de magnetron doen, net als fondant, om het makkelijker te bekleden?
Mijn enige probleem was dat ik het te lang had gedaan, verder wel gewoon bruikbaar.quote:Op dinsdag 15 juni 2010 14:31 schreef _Loki het volgende:
Andere samenstelling, misschien gaat het mis ofzo
Iig bedankt!
Hoe groot moet de doos zijn Taartje?quote:Op dinsdag 15 juni 2010 14:30 schreef Taartje het volgende:
Weet er iemand waar ik aan een taartdoos kan komen met een grootte van meer dan 30x30 cm? Ik heb er maar eentje nodig, dus Sligro en Hanos zijn geen optie.
http://www.thepartydecorator.nl/cursus_amerikaans.htmquote:Op dinsdag 15 juni 2010 17:29 schreef Barretje80 het volgende:
hallo allemaal,
m'nen ik hebben het rare idee gekregen om onze bruidstaart zelf te gaan maken..
nou moet het natuurlijk wel een kunst-stukje worden dus willen we graag wat "training" hebben
welke workshops zijn niet te lang (max 4 avonden) en niet te duur??
Als iemand iets weet in de randstad zou dat geweldig zijn!
alvast bedankt!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |