quote:De vier steden zijn bekend!
Er is lang over gespeculeerd, maar de vier steden waar Mijn Tent is Top 2009 zich afspeelt, zijn bekend. Dit jaar strijken we neer in Amersfoort, Delft, Apeldoorn en Maastricht.
Maastricht
De afgelopen twee jaar is Mijn Tent is Top gewonnen door Noord-Brabant, respectievelijk Den Bosch en Breda. Die provincie dingt nu even niet mee. Maar voor de gezelligheid van onder de rivieren is het Limburgse Maastricht in de plaats gekomen.
Apeldoorn
En dan is er Apeldoorn, de plaats waar dit jaar ook Koninginnedag wordt gevierd door het Koninklijk Huis. Kenners fluisteren dat deze koninklijke stad niet zomaar is gekozen; Koningin Beatrix zou haar aftreden bekendmaken. Kunnen de kandidaten uit Apeldoorn zich opmaken voor een spetterende omzet?
Delft
De Randstad is dit jaar vertegenwoordigd door Delft. Deze tent staat in een relatief nieuw uitgaansgedeelte van Delft, naast een bioscoop, theater en bibliotheek. Nabijgelegen is een winkelcentrum. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand.
Amersfoort
Een andere grote stad die meedoet, is Amersfoort. Die stad viert dit jaar zijn 750-jarig bestaan. De bijbehorende festiviteiten betekenen een mooie kans voor horeca en andere middenstand. Ook het pand in Amersfoort is monumentaal.
Mijn Tent is Top is in elk geval weer door heel het land vertegenwoordigd!
Grote vraag is nu: wie zijn de kandidaten die het dit jaar tegen elkaar opnemen? Dat houden we nog even geheim tot de eerste uitzending, op dinsdag 24 februari. Zorg dat je het niet mist, om 21.30 uur op RTL 4!
Dinsdag 24 februari begint het dus, van half tien tot half elf.quote:Sneak preview van de tenten
Ben jij ook zo benieuwd naar de vier kandidaten en hun tenten? Pas op 24 februari stellen we de koppels en hun plannen aan je voor. Maar op mijntentistop.nl geven we alvast een sneak preview!
Mijn Tent is Top 3 speelt zich af in Amersfoort, Delft, Apeldoorn en Maastricht. De kandidaten zijn druk bezig om van het casco pand de gedroomde horeca-onderneming te maken. Wij namen alvast poolshoogte. Bekijk de vier tenten in dit filmpje!
Toch blijft het een gek hoekje dat niet heel erg op de "looproute" ligt. Maar het kan wat worden!!quote:Op zondag 15 februari 2009 22:13 schreef Tweek het volgende:
Ga het ook weer volgen, Delft heeft wel een toplokatie. Schuintegenover zit het theater en daarnaast een bioscoop met daaronder een grote parkeergarage plus de lokatie is op ongeveer 5-10 minuten van het station. Op basis daarvan zou ik ze al een grote kans geven om te winnen. Wel jammer, want tot begin dit jaar woonde ik daar nog om de hoek zo'n beetje, had ik het ook eens live mee kunnen maken.
Van het vorige seizoen zijn alle tenten er nog, teminste ze hebben allemaal een website waar je van kan afleiden dat ze nog open zijn.quote:Op maandag 16 februari 2009 12:51 schreef Silver_Shark het volgende:
hoe is het eigenlijk gegaan met de andere restaurants van de andere seizoenen
Wat JD zegt.quote:Op maandag 16 februari 2009 19:07 schreef JDude het volgende:
Flinstering draait nog steeds als een tierelier voor zover ik kan beoordelen. Het is er nog druk, in ieder geval.
Dit jaar zet ik mijn centen op Maastricht. De winnaar moet wel in het Zuiden blijven, natuurlijk [ afbeelding ].
Wat zij zegt!quote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:06 schreef Karina het volgende:
Ik ga zeker weer kijken, leuk! Helaas ben ik in geen van de steden bekend, dat is wel jammer.
Maastricht spreekt me van de vier steden nog het meest aan. Ik denk dat het duo het daar ook nog best moeilijk kan krijgen, omdat de stad al ruimschoots van goede horeca is voorzien.quote:Op dinsdag 24 februari 2009 14:06 schreef Karina het volgende:
Ik ga zeker weer kijken, leuk! Helaas ben ik in geen van de steden bekend, dat is wel jammer.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op donderdag 22 november 2012 00:14 schreef ondeugend het volgende:
liefdevolle gevoelens voor de duisternis
Nee, fucking koe dat het isquote:Op dinsdag 24 februari 2009 21:53 schreef rene90 het volgende:
Zij werkzaam als fitnesinstructrice had ik nou niet verwacht....
Hij bleef maar zemelen over dat goud........pffffff.....en die buikdanseres hoeft ook niet voor me.quote:Op woensdag 25 februari 2009 07:31 schreef Karina het volgende:
Moeilijk om er al iets van te zeggen, het bladgoud verhaal vond ik een beetje TE, lijkt me ook nogal duur eigenlijk, omdat overal in te stoppen.
En meneer Reimers is inderdaad irritant.
Helemaal mee eens.quote:Op woensdag 25 februari 2009 01:29 schreef golfer het volgende:
Leuke eerste kennismaking.
Maastricht: arrogant, duur met bladgoud en in een horecastad volgens mij met dat concept niet onderscheidend genoeg.
Delft: leuke gasten, maar absoluut de zwaksten van het stel, vooral die zogenaamde kok.
Amersfoort: leuk concept, lekker enthousiast, maar 2 ADHD-gastvrouwen en geen kok.
Apeldoorn: wat mij betreft het beste, een man die echt wel kan koken en als echt stel ook het best op elkaar ingespeeld.
Hospitality, bediening, inrichting, etc. speelt ook een rol. Laat Reimers nu net Hospitality Consultant zijn.quote:Op woensdag 25 februari 2009 18:43 schreef FoXje het volgende:
Die Reimers zal best veel verstand hebben van hotels ed, maar wat doet hij in dit programma, de kwal.
[ afbeelding ]
Dat en de locatie is ook niet echt top, jammergenoeg...quote:Op dinsdag 24 februari 2009 15:56 schreef JDude het volgende:
[..]
Maastricht spreekt me van de vier steden nog het meest aan. Ik denk dat het duo het daar ook nog best moeilijk kan krijgen, omdat de stad al ruimschoots van goede horeca is voorzien.
't ligt niet echt in de loop van mensen die een restaurant zoeken... Maar goed, ik vind ze vreselijkquote:Op woensdag 25 februari 2009 22:05 schreef oh-oh het volgende:
Nou dr is toch vrij weinig mis met die locatie dacht ik hoor!
De mensen zijn wel het minst leuk vrees ik
Kan me ook voorstellen dat je bij zo'n presentatie, met camera's op je snufferd, terwijl je net gehoord hebt dat dit ook meteen de eerste opdracht-voor-geld is, best een beetje nerveus bent.. Veel mensen gaan daar aardig van ratelen hoorquote:Op woensdag 25 februari 2009 19:51 schreef ytram het volgende:
...
De Pastinaeck
De dames hadden wel een beetje haast. Het verbaasd mij een beetje dat de één van de dames niet rustig kan presenteren. Lijkt me toch een belangrijke vaardigheid voor een gastvrouw. Ze zal wel vaker tegen mensen hebben gepraat in de horeca.
...
quote:Op woensdag 25 februari 2009 22:46 schreef Sjeen het volgende:
Ze zitten precies tegenover Stiphout, dus ik denk dat een terras aan de overkant er helaas niet in zit. En inderdaad in Maastricht als niet-Maastrichtenaar iets willen bereiken, dan moet je je minder arrogant opstellen
Ja, ik ook! Die uit Enschede.quote:Op donderdag 26 februari 2009 10:47 schreef avotar het volgende:
Maar ja.. toen moest haar mond open gaan. Ik heb nu al dezelfde afkeer van dat koppel zoals ik dat vorig jaar had van die rare kwal met z'n blonde koks vriendin...
Nou, na aflevering 1 kan ik dit al bijstellen... ik gok op Apeldoorn en Amersfoort voor de finalequote:Op dinsdag 24 februari 2009 15:56 schreef JDude het volgende:
Maastricht spreekt me van de vier steden nog het meest aan. Ik denk dat het duo het daar ook nog best moeilijk kan krijgen, omdat de stad al ruimschoots van goede horeca is voorzien.
Vorige seizoen moesten ze het ook zelf inrichten en verbouwen hor.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 16:11 schreef FoXje het volgende:
Komt de 2e afl vanavond of morgen? Ik vond het in vroegere seizoenen altijd zo dom dat Heineken in principe de hele 'tent' al had ingericht.
Delft ook vreselijke (domme) mensen.quote:
Inderdaad, echt TE irritant!quote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:13 schreef ElZwino het volgende:
Vooral dat "Lekker zeg" van die dikzak uit Delft heb ik nu al iets te vaak gehoord. Zag er niet naar uit dat dat minder wordt.
Wat ga je er doen? Afwashulpje?quote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:28 schreef piertje2 het volgende:
Ik wist het al![]()
, dat mijn nieuwe werkgever ging winnen vandaag
Ey Ey Ey !quote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:33 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat ga je er doen? Afwashulpje?![]()
Maar Joshua is veruit de beste kok, dat was al duidelijk.
Met die locatie is niets mis. Ligt aan de Maas en je loopt er in principe zo tegenaan als je vanaf het station de stad in komt. Vind het stel wel erg arrogant!quote:Op woensdag 25 februari 2009 21:08 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Dat en de locatie is ook niet echt top, jammergenoeg...
Valt het jou ook niet op dat de meerderheid geen reet verstand heeft van producten en koken, laat staan een onderneming runnen? Ik heb het idee dat iedere deelnemer graag en vaak in de horeca komt en denken dat ze het ook wel kunnen. Toffe tent om te zien, aardig eten en klaar. Dan denken dat ze er zijn. Opstellen in rijtjes van 3 voor de deur graag en wie het eerst komt, die het eerst maalt ofzo. Het amateurisme druipt er overal vanaf.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:33 schreef golfer het volgende:
Maar Joshua is veruit de beste kok, dat was al duidelijk.
Ik denk dat de deelnemers daarop worden uitgekozen om het een beetje leuk programma te laten zijn.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:50 schreef Xenomaniac het volgende:
Valt het jou ook niet op dat de meerderheid geen reet verstand heeft van producten en koken, laat staan een onderneming runnen?
quote:Voor deze door henzelf bedachte selectieprocedure mochten de twee meiden van Pastinaeck rekenen op de adviezen van Stefan, één van de hoofdrolspelers in de vorige editie van het populaire Mijn tent is top. Stefan nam zijn taak serieus, hield de verhouding tussen prijs en kwaliteit scherp in het oog en was niet mals in zijn kritiek.
bron: AD
Ja, daar begin ik me ook al aan te ergerenquote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:13 schreef ElZwino het volgende:
Vooral dat "Lekker zeg" van die dikzak uit Delft heb ik nu al iets te vaak gehoord.
Het zou wel erg zijn als hij er kwam voor de Sollicitatie...quote:Op woensdag 4 maart 2009 01:06 schreef ShinobizWinter het volgende:
Ik dacht eerst dat stefan (croix du chef; den haag) van 't vorige seizoen ook op auditie kwam bij de meiden, maar hij was er om advies te geven. Niemand verder opgevallen?
[ afbeelding ]
[..]
Is inderdaad flink triest. Vergeleken met vorig seizoen hadden alle "chefs" ook echt goede kwaliteiten. Nu laten ze bij een vis de schubben eraan vast zittenquote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:50 schreef Xenomaniac het volgende:
[..]
Valt het jou ook niet op dat de meerderheid geen reet verstand heeft van producten en koken, laat staan een onderneming runnen? Ik heb het idee dat iedere deelnemer graag en vaak in de horeca komt en denken dat ze het ook wel kunnen. Toffe tent om te zien, aardig eten en klaar. Dan denken dat ze er zijn. Opstellen in rijtjes van 3 voor de deur graag en wie het eerst komt, die het eerst maalt ofzo. Het amateurisme druipt er overal vanaf.
Ja maar Maastricht is ook gewoon een lachertje, 2 arrogante mensen...quote:Op woensdag 4 maart 2009 08:03 schreef rene90 het volgende:
[..]
Is inderdaad flink triest. Vergeleken met vorig seizoen hadden alle "chefs" ook echt goede kwaliteiten. Nu laten ze bij een vis de schubben eraan vast zitten
Dat viel me idd ook opquote:Op woensdag 4 maart 2009 01:06 schreef ShinobizWinter het volgende:
Ik dacht eerst dat stefan (croix du chef; den haag) van 't vorige seizoen ook op auditie kwam bij de meiden, maar hij was er om advies te geven. Niemand verder opgevallen?
[ afbeelding ]
[..]
quote:Bosschenaar Bülent Karaca verhuist voor Herman den Blijker
Mijn Tent is Top Het tv-programma 'Mijn Tent is Top' waarin vier koppels proberen om een horecabedrijf van de grond te krijgen, heeft een behoorlijk Bosch tintje. Bülent Karaca die met zijn partner Gül Sokmen meedoet, is geboren en getogen in Den Bosch.
Tot begin januari woonde het stel aan de Oude Engelenseweg. Dat was boven het Turks/mediterraans restaurant Pasha waar Bülent werkte. Om weinig reistijd te verliezen, logeren zij nu in een hotel niet ver bij de Kesselskade in Maastricht waar het tweetal zaterdag restaurant/loungebar Gold Delicious wil openen. Gül gaat in de zaak aan de slag als gastvrouw en Bulent houdt zich met de keuken bezig. In de aflevering die afgelopen dinsdag was te zien, kreeg Bülent de wind van voren van presentator Herman den Blijker. Er zaten wat graten en schubben in de door Bülent bereide vis. "Ik was erg zenuwachtig en heb mijn lesje nu geleerd", zegt Bülent daarover.
Met zo'n 600 anderen meldde hij zich aan voor deelname 'Mijn Tent is Top'. Hij mocht laten weten in welke stad hij het liefst zou beginnen. Bülent: "Dat was natuurlijk in mijn woonplaats Den Bosch. Eindhoven was tweede keuze. Maar de organisatie wilde Noord-Brabant overslaan, omdat vorig jaar Breda had gewonnen en het jaar daarvoor Den Bosch. We mochten naar Maastricht."
Bülent stond op 10 april 2007 op de Bossche Markt om te zien of exploitanten Sven Uijttewaal en zijn partner Geertje Klein in de prijzen zouden vallen met restaurant Coquille. Hij zag hoe zij van Den Blijker een cheque van 300.000 euro kregen. "Toen droomde ik ervan dat het mij ook zou overkomen", zegt Bülent.
(Brabants Dagblad)
Alléén van Amersfoort heb ik beeld...quote:
quote:Op zaterdag 7 maart 2009 13:39 schreef Nostalgist het volgende:
[..]
Alléén van Amersfoort heb ik beeld...
Delft is blauw![]()
Apeldoorn is zwart, maar wel geluid...
Maastricht is helemaal niet in de lucht....
even wachten tot de beeldschermen "testbeeld" geven, dan kun je klikken...quote:Op zaterdag 7 maart 2009 14:09 schreef Silver_Shark het volgende:
[..]
ik zie niks als ik "naar webcams"klikt zie ik 2 webcams rechtsboven en links onder en 4 tv met grijze schermen wat nu?
Duh, Delfts Blauw.quote:Op zaterdag 7 maart 2009 13:39 schreef Nostalgist het volgende:
[..]
Alléén van Amersfoort heb ik beeld...
Delft is blauw![]()
Apeldoorn is zwart, maar wel geluid...
Maastricht is helemaal niet in de lucht....
Here neither....quote:
Ben er ook even langsgelopen gisteren... mijn eerste associatie was niet direct een restaurantquote:Op zaterdag 7 maart 2009 15:20 schreef ElZwino het volgende:
Ik liep net langs Golddelicious, even naar binnen gekeken, het ziet er allemaal redelijk 'af' uit...ik denk even 'af' als vorig jaar met flinsteringMaar het feest zal wel doorgaan vanavond, ben benieuwd wat ze voor mysteryact hebben. Waarschijnlijk weten ze dat zelf ook nog niet, maargoed. Lopen nog wel allerlei mensen rond om dingen naar binnen te dragen en ik zag ook nog een hoop niet afgewerkte dingen...aan de andere kant stond er wel iemand achter de bar die druk bezig was. Heb van de keuken niets kunnen zien. Btw Amersfoort gaat door tot 5 uur
Ja Lunizquote:Op zondag 8 maart 2009 20:43 schreef Merel het volgende:
Ik vind die mannen uit Delft maar irritant en ik vnd het eigenlijk onzin om ergens te gaan eten alleen maar omdat het op TV is geweest, maar ik ben toch wel nieuwsgierig, zo in m'n eigen stadje.
En ik denk met weemoed terug aan het oude Luniz, leuke feestjes gehad daar
Maar hoe werkt dat, stel dat je er over een tijd gaat eten terwijl ze nog bezig zijn met opnames enzo, kun je dan zomaar onverwacht met je kop op TV komen? Want dan wacht ik liever even tot de opnames afgelopen zijn, ik hoef mezelf niet kauwend terug te zienquote:Op zondag 8 maart 2009 21:20 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Ja LunizIk ben wel van een plan een keer te gaan eten, gewoon om te kijken hoe het is geworden qua sfeer en eten enzo
Ik heb geen ideequote:Op zondag 8 maart 2009 21:23 schreef Merel het volgende:
[..]
Maar hoe werkt dat, stel dat je er over een tijd gaat eten terwijl ze nog bezig zijn met opnames enzo, kun je dan zomaar onverwacht met je kop op TV komen? Want dan wacht ik liever even tot de opnames afgelopen zijn, ik hoef mezelf niet kauwend terug te zien
Maar die webcams hangen er natuurlijk wel!quote:Op zondag 8 maart 2009 21:27 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Ik heb geen ideeIk zag vandaag al een volle tent zonder camera's zo te zien
Dat welquote:Op zondag 8 maart 2009 22:05 schreef Merel het volgende:
[..]
Maar die webcams hangen er natuurlijk wel!
Ontbijt bedoel jequote:Op maandag 9 maart 2009 10:56 schreef Silver_Shark het volgende:
valt me op dat niemand echt de lunch van 9 tot 12 doet ik zit nu te kijken maar ik hoor alleen maar gebrom van koelingen
Waar is die kaart te vinden?quote:Op maandag 9 maart 2009 01:52 schreef mooiiiiii het volgende:
De menukaart van Moodz ziet er te goed uit..Moeilijk om te kiezen,ben ik al een half uur mee bezig voordat ik ga bestellenVeel lekkere dingen !
Hier.quote:
Thanks, daar nou net niet gekeken. Ik vond het te voor de hand liggend dat het daar zou staan dus ging maar zoeken naar een website van moodz maar die is niet te vinden volgens mij. Kwam op één of andere sportzaak.quote:
Mja, ik vind het gek dat er niet gewoon een 'echte' site van is, maar alleen op de rtl sitequote:Op maandag 9 maart 2009 16:59 schreef rene90 het volgende:
[..]
Thanks, daar nou net niet gekeken. Ik vond het te voor de hand liggend dat het daar zou staan dus ging maar zoeken naar een website van moodz maar die is niet te vinden volgens mij. Kwam op één of andere sportzaak.
Ja was ik ook wel beniewd naarquote:Op maandag 9 maart 2009 17:02 schreef rene90 het volgende:
Jammer dat er geen prijzen bijstaan trouwens.
52,- voor een viergangenmenu valt toch wel mee?quote:Op dinsdag 10 maart 2009 00:06 schreef ElZwino het volgende:
Ik heb een jongen gesproken die bij Golddelicious in de bediening werkt en ook geïnterviewd is voor tv, en die vertelde me dat je voor een 4-gangenmenu bij golddelicious ongeveer 52 euro kwijt bent...wat een geld..Ik weet van de rest niets maar als je dat hier een beetje aan spiegelt snap je wat de prijzen zullen zijn. Echt buitensporig. Had al zo'n voorgevoel met dat 'fine-dining'-verhaal, maar dan maar voor een cocktail gaan..![]()
Kaart van Moodz is echt te uitgebreid, denk ik. Lijkt me iig lastig. Ik vind het menu van de Pastinaeck er echt leuk en apart uitzien! Ken ook nog geen restaurant wat hier op lijkt, alleen vind ik die Koreaanse kok niets, als ze Nederlands gaan koken..
een 4-gangenmenu is over het algemeen een stuk goedkoper als 4 aparte gerechten bestellen.quote:Op dinsdag 10 maart 2009 08:40 schreef PurePoisonPerfume het volgende:
[..]
52,- voor een viergangenmenu valt toch wel mee?
8,- voorgerecht.
6,- soep.
20,- hoofdgerecht
6,- nagerecht.
Voor een gemiddeld restaurant ben je (volgens mijn bovenstaande berekening) toch ook snel 40,- kwijt. Als zij culinair gezien iets hoger willen, vind ik 52,- wel meevallen.. of ze het niveau ook halen, is weer wat anders natuurlijk.
Ik zou het ook niet dáár bestellenquote:Op dinsdag 10 maart 2009 11:31 schreef Anderkeertje het volgende:
[..]
een 4-gangenmenu is over het algemeen een stuk goedkoper als 4 aparte gerechten bestellen.
en 52 euro betalen bij een restaurant waar de kok niet eens een vis fatsoenlijk kan schoonmaken vind ik veel te veel. Zenuwen, tijdsdruk etc zijn geen goede smoezen voor graten en schubben
Op naar de lokale McDonalds dan.quote:Op dinsdag 10 maart 2009 22:34 schreef hetismijrobbert het volgende:
wilde zaterdag met vriendinnen naar de pastinaeck, was het voor 22 jaar en ouder
Daarom nemen we dit soort programma's altijd op. Kunnen we de reclameblokken snel doorspoelen en al die in-program reclame van Heineken en ING ook.quote:Op dinsdag 10 maart 2009 22:34 schreef Gert het volgende:
Netto stelt de uitzending het eigenlijk maar weinig voor hè, met al die reclameblokken en voorbeschouwingen van wat er ná de reclame te zien is.
Ook jammer dat de kwaliteit van het eten zo afgeraffeld wordt. Hoppa hoppa snel snel.
Die 2 uit maastricht komen ook uit Den Bosch maar brabant was al over vertegenwoordigd in vorige edities. Daarom moesten ze ook naar Maastricht.quote:Op woensdag 11 maart 2009 08:58 schreef p-etr-a het volgende:
Ik lees in een artikel over De Pastinaeck (http://www.stadamersfoort.nl/page/Lokaal/Regionaal/Lokaal-nieuws/Hollands-eten-in-De-Pastinaeck.330616.news) dat Lie en Rianne uit Amsterdam en Den Haag komen, maar hun restaurant in Amersfoort moesten opzetten. Een reden hiervoor staat er verder niet bij. Hoewel ik dit vreemd vind, want waarschijnlijk komt het doordat het programma al eens in Den Haag en Amsterdam is geweest, is het volgens mij lang geen domme zet. In Amersfoort val je denk ik veel sneller op.
In hetzelfde artikel staat trouwens dat een etentje in De Pastinaeck een doordeweekse maaltijd kan vervangen. Daarom mag het niet duur zijn, maar wel gezond. Als het dan ook nog zo lekker is als het voorproefje dat de jury gisteren kreeg, lijkt het me met recht een toptent!
Ons viel ook die mobieltjes ineens op?quote:Op woensdag 11 maart 2009 06:44 schreef FoXje het volgende:
Oh man, wat was dat irritant, van die ING reclame.
KIJK! Ik heb hier een PIN apparaat van de I N G ! Zo kunnen we overal pinnen!
enz
Ach Brand is ook van Heinekenquote:Op woensdag 11 maart 2009 14:13 schreef BliksemSchigt het volgende:
Nou ja, dat het programma volstaat van de reclame is wel logisch en bekend natuurlijk, vind het nog best meevallen, op die paar hele slechte stukjes na.
Alleeeeeeeen, volgens mij schonken ze bij Joshua en Lianne Brand en geen Heinkenen, het glas was iig geen Heineken glas, dat vond ik dan weer het hele aparte!
Hmm, Herman was niet zo onder de indruk ("allemaal een beetje... vlak") en jij hebt het niet geproefd.quote:Op woensdag 11 maart 2009 01:00 schreef golfer het volgende:
Overigens ook na vanavond blijf ik Apeldoorn veruit de beste kok hebben en het lekkerste eten,
Het is al sinds het 2e seizoen 1 grote commercial helaas...quote:Op donderdag 12 maart 2009 09:41 schreef ytram het volgende:
De telefoon van Herman viel me op, daar stond "Herman" op.
Het bier wordt gekozen op basis van doelgroep. Amiral heeft schijnbaar Brand drinkers als doelgroep. Volgens mij is Brand het/een premium merk van Heineken. Het kan als enige pils op de tap verkocht worden, maar ook als "bijzonder" pils van de tap. Dat laatste kan omzet verhogend werken.
Het programma is gewoon een grote commercial. Het voornaamste doel is het imago van de horeca te verbeteren bij de consumenten. Op het aanprijzen van mobiele pin apparaten na stoor ik mij niet zo aan de sponsoring.
Wat mij opvalt, vorig jaar hadden ze bij Flinsteringen al in de eerste weken een kantoor waar mensen aan het werk waren. Het bedrijf lijkt vanuit het kantoor gestuurd te worden. Tot nu toe heb ik dat niet gezien (komt misschien nog).
Daar zat niets, het was vroeger een woonhuis, maar ik ken het vrijwel niet anders dan als leegstaand pand, en zolang ik in de A'foortse Horeca kom (een kleine 25 jaar), heeft men pogingen gedaan een horeca-vergunning op dat pand te krijgen.quote:Op vrijdag 13 maart 2009 12:24 schreef Stansfield het volgende:
Wat zat daar altijd dan? Wel aan goede plek vind ik.
WTFquote:Op zondag 15 maart 2009 13:17 schreef Merel het volgende:
Oh en pas op als je lekker brood met kruidenboter wilt bestellen. Dat zijn twee losse dingen op de kaart. Die je dus ook los van elkaar moet betalen: "Brood: ¤ 2,50; Kruidenboter: ¤ 2,50". Anders zit je met droog brood, of met kruidenboter die je nergens op kunt smeren
Ok, dit is echt te belachelijkquote:Op zondag 15 maart 2009 13:17 schreef Merel het volgende:
Oh en pas op als je lekker brood met kruidenboter wilt bestellen. Dat zijn twee losse dingen op de kaart. Die je dus ook los van elkaar moet betalen: "Brood: ¤ 2,50; Kruidenboter: ¤ 2,50". Anders zit je met droog brood, of met kruidenboter die je nergens op kunt smeren
Jammer zeg!quote:Op zondag 15 maart 2009 13:08 schreef Merel het volgende:
Gisteravond ben ik met drie vriendinnen een drankje gaan drinken in Moodz. We wilden het echt een kans geven, maar het viel helaas nogal tegen
Er waren allemaal kleine ergernisjes (serveerster die maar brutaal en ongemanierd blééf pushen of we niet nóg iets wilden drinken bijvoorbeeld), maar het ergste was de manier waarop ze hun gasten duidelijk maakten dat het sluitingstijd was. Normaal gesproken zegt de bediening op een gegeven moment "We gaan zo sluiten, willen jullie nog een drankje voor de laatste ronde?" en dan maak je daar geen punt van. Je drinkt snel je drankje op en je vertrekt, geen probleem. Maar Moodz geeft geen sluitingstijd aan (staat ook zo op de website: "Lekker chillen met goede muziek: 22.00 uur tot ...") en het personeel komt je niet vriendelijk vertellen dat het bijna sluitingstijd is, maar gooit gewoon onaangekondigd de muziek uit als subtiele hintTypisch ook dat ze je eerst nog een drankje schenken zonder iets over sluitingstijd te zeggen, en je vijf minuten later overuidelijk de tent uit willen hebben.
Ik moest op dat moment toevallig naar het toilet, en bij de ingang werden net mensen geweigerd door George: "We gaan sluiten". En toen kon ik het niet laten om te zeggen: "En je gasten die hier nog zitten en even hun drankje op willen drinken voelen zich ook bepaald niet welkom meer!"Toen ging de muziek weer aan. Het was toen kwart voor twee (de meeste café's in Delft sluiten om twee uur, dus het was ook echt niet zo dat we expres lang bleven, want totdat de muziek uit ging hadden we geen idee dat ze ons weg wilden hebben) en het meisje van de bediening kwam zeggen "Ja sorry, maar we moesten eigenlijk sluiten om 1 uur, dus zal ik jullie de rekening brengen?".
Dan denk ik dus: zeg dat dan metéén! Schenk me niet ver na enen nog een drankje, om me vervolgens zo ongemanierd en haastig de deur uit te werken. Ik heb er geen problemen mee als een café op een gegeven moment sluit, maar dat kun je best op een nette manier tegen je klanten zeggen
Nouja, als ik het zo achteraf zo teruglees klinkt het als een hoop gezeur, maar het was (samen met de andere kleine ergernissen) echt een domper op de avond. Nette gastheren/-vrouwen zijn het niet. Jammer!
Wij zaten nog te denken, zijn we nou extra kritisch omdat je weet dat het nieuw is en bij zo'n TV-programma hoort? Maar we waren eigenlijk juist extra mild. Hebben bijvoorbeeld niets tegen de serveerster gezegd over 't feit dat ze zo zat te pushen, omdat we wisten dat ze die instructies over drankverkoop hebben gekregen. Maar de eigenaren hebben al aardig wat ervaring in de horeca, dan mag je toch verwachten dat het qua gastheerschap toch allemaal wat netter gaat.quote:Op zondag 15 maart 2009 17:10 schreef Quoi het volgende:
Jammer zeg!
Ben er zelf nog niet geweest. Geef ze eerst die eerste weken maar ff om te stuntelen, zat leukere tenten in Delft ;-)
Waar ik benieuwd naar ben, is hoe het was van 22:00 tot 02:00 (dus) Is het een beetje te pruimen qua sfeer en muziek?
Wou zaterdag middag in Apeldoorn luchen, dat kan vanaf 12.00 tot 15.00 uur. Rond 14.30 kwam ik aan alleen toen was de deur dicht, vaag maar er zaten nog wel mensen binnen. Het restaurant ging weer om 18 uur open.quote:Op zondag 15 maart 2009 23:14 schreef ElZwino het volgende:
Ik ben vrijdagavond met een vriend naar Golddelicious gegaan, even wat cocktailtjes drinken. Aan de voorkant ziet het er nog niet spectaculair uit maar als je de deur door gaat wel! Heel mooi gedaan die muur, echt apart. Bij de aankomst stonden er 3 mensen voor ons en de jassen werden aangepakt. Gül en Bülent stonden met ze te kletsen en meteen zei Bülent dat we de jassen af konden geven en dat we lekker ergens konden gaan zitten.Nog even mee gekletst, en is een hele sympathieke kerel. Gül ook aardig, maar btje huppeldoos vond ik. We gingen zitten in de lounge, en we werden eigenlijk meteen geholpen. Ik vroeg van tevoren ook wel of we daar wel op zouden vallen
omdat het toch apart is van het restaurant maar ze kwamen meteen. Ik nam een cocktail "Golddelicious" met oa gember, honinh, limoengras, goldstrike, bacardi en nog wat dingen. Maat van mij een rum cola. Voordat we de drankjes hadden ging er wel een kwartier/20 min overheen, btje lang. Het was overigens best druk in het restaurant, en ook aan de bar en de lounge aardig vol. Leuke muziek, geen Tarkan oid wat ik verwachtte
Cocktail was prima, maar de rum cola was een whiskey cola. Jammer, maargoed kan gebeuren. Later waren de bestellingen allemaal goed. Het was wel knetterwarm zodat ik op een geveven moment aan de 0gradenbiertjes zat die heulemaal niet zo koud waren
Maar verder dus een leuke avond gehad! Op een gegeven moment naar achterin de zaak gegaan, waar je ook kan loungen, je voelt je voorin toch enigszins bekeken. Later kwam Bülent nog even bij ons en hij vertelde dat hij 1 dag voor de opening dacht dat het allemaal niet goed kwam, maar dat dacht ik ook
![]()
Verder nog even op de kaart gekeken, en prijzen gaan wel, maar voor een student als ik wel boven het gemiddelde. Voorgerechten van 11-15,50. Hoofdgerechten van 20-23,45, ossenhaas was 23,45. nagerechten iets van 9-13eu. 3-gangenmenu was 30 euro.
Iemand al (uitgebreid) naar Apeldoorn of Amersfoort geweest?
Hey Rogier. Jij bent dus wel aangenomen, ik niet. Ze zeiden dat ik te lang op vakantie ben in de zomer (6 weken) . Veel plezier met je nieuwe baan, kom binnenkort wel is etenquote:Op dinsdag 3 maart 2009 22:41 schreef piertje2 het volgende:
[..]
Ey Ey Ey !
Nee bedieningWe hebben wel een afwashulpje!
ok gezellig!quote:Op dinsdag 17 maart 2009 21:37 schreef versteegrob het volgende:
[..]
Hey Rogier. Jij bent dus wel aangenomen, ik niet. Ze zeiden dat ik te lang op vakantie ben in de zomer (6 weken) . Veel plezier met je nieuwe baan, kom binnenkort wel is eten
Zie je binnenkort wel weer, werk je er fulltime? Al rare dingen gebeurd in Apeldoorn?quote:Op dinsdag 17 maart 2009 22:44 schreef piertje2 het volgende:
[..]
ok gezellig!
zit wel veel vol al komende weken!
Is het bekend waarom ze de tent verkocht hebben?quote:LET OP: PER 18/2/2009 IS SUISSE GEHEEL VERNIEUWD!!
Onder de nieuwe eigenaar is Suisse geheel vernieuwd en omgetoverd tot 's lands eerste GRIEKSE BRASSERIE! Bekijk onze geheel vernieuwde menukaart en zie hiernaast enkele foto's van ons nieuwe interieur. Wij werken momenteel hard aan additioneel nieuw presentatiemateriaal, binnenkort on-line!
Ik vond het ook raar. Alleen niet erg, want ik heb een hekel aan delftquote:Op dinsdag 17 maart 2009 22:48 schreef Honeymooner het volgende:
Vond het ook een vreemde uitslag. Maar op zich wel prima, want Amersfoort had de vorige keer ook al gevonden. En ik erger me ongelooflijk aan 1 van de 2. Die kijkt zooo kwaad & ongeïnteresseerd altijd. Degene die voor de kijker rechts stond bij het juryberaad.
Ja, dat vond ik ook erg apart. Vond het commentaar in het jury-overleg ook erg positief juist.quote:Op dinsdag 17 maart 2009 22:32 schreef RoelerMF het volgende:
Raar juryberaad hoor. Delft had alleen schoonmaak problemen, maar ze lieten geen klachten van klanten zien. Maar dan toch als slechts derde wegsturen... terwijl Apeldoorn en Amersfoort flinke kritiek kregen en er gewoon met de prijs vandoor gaan.
die gozer kan nog wel aardig koken volgens mij, maar zijn vrouw vind ik echt helemaal niks. Het advies van de jury was ook om haar rol behoorlijk te verkleinen.quote:Op woensdag 18 maart 2009 11:17 schreef oh-oh het volgende:
Ik vind dat stel dat nu weer gewonnen had echt het stomste...
Ach, er was iig meer aandacht aan besteed dan bij Bül en Gülent.quote:Op woensdag 18 maart 2009 12:24 schreef Karina het volgende:
De opening van Pastinaak met de "koningin" vond ik echt tenenkrommend. Ik heb nog geen voorkeur eigenlijk voor een van de restaurants het moet allemaal nog een beetje vorm krijgen.
quote:Op woensdag 18 maart 2009 14:57 schreef Svensational het volgende:
[..]
Ach, er was iig meer aandacht aan besteed dan bij Bül en Gülent.
"Tja, en nu?"
"Ach, gewoon maar naar binnen laten gaan"
Haha, kan me voorstellen. Wel leuke actie, though.quote:Op woensdag 18 maart 2009 19:15 schreef Merel het volgende:
Delft stond vanochtend croissantjes uit te delen op het station. Ik heb maar de zij-ingang genomen om ze te ontlopen, ik hoef 's ochtends vroeg geen camera in m'n gezicht geduwd te krijgenEn zo te zien een hoop andere Delftenaren ook niet, je zag heel veel mensen die aan kwamen lopen opeens uitwijken naar de zij-ingang omdat ze geen zin hadden in die camera.
Dat was meer dan tenenkrommend. Hoezo een feestelijke opening?quote:Op woensdag 18 maart 2009 14:57 schreef Svensational het volgende:
[..]
Ach, er was iig meer aandacht aan besteed dan bij Bül en Gülent.
"Tja, en nu?"
"Ach, gewoon maar naar binnen laten gaan"
Waaat? Ik was zeker net te laat op het station. Had toevallig geen tijd om te ontbijten, dus een croissantje was lekker geweest! (die camera die pik ik daarvoor wel ff mee)quote:Op woensdag 18 maart 2009 19:15 schreef Merel het volgende:
Delft stond vanochtend croissantjes uit te delen op het station. Ik heb maar de zij-ingang genomen om ze te ontlopen, ik hoef 's ochtends vroeg geen camera in m'n gezicht geduwd te krijgenEn zo te zien een hoop andere Delftenaren ook niet, je zag heel veel mensen die aan kwamen lopen opeens uitwijken naar de zij-ingang omdat ze geen zin hadden in die camera.
Pinxto?quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:18 schreef rashudo het volgende:
[...Het broodje carpaccio was interessant gemaakt, het was witbrood zonder korst met daarop carpaccio en pesto e.d. en dan opgerold als een rolmops met een prikker erdoorheen....]
Kijk, een helder en prettig relaas hoe het eten en sfeer bij Moodz is . Zo krijg je weer een andere kijk op een van de tenten.quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:18 schreef rashudo het volgende:
's Ochtends bij Moodz geweest, om 9 uur. Ze waren nog niet helemaal wakker, maar dat ging al snel beter.
....
Conclusie: Het was goed en lekker maar de bediening moet beter communiceren met de keuken of andersom.
Hihi, ze zaten vol. Raadzaam om te reserveren dus.....quote:Op donderdag 19 maart 2009 18:30 schreef Quoi het volgende:
Ik ga straks eten bij Moodz. Verslag volgt!
Laat ons in elk geval weten welke het was?quote:Op vrijdag 20 maart 2009 10:37 schreef Quoi het volgende:
[..]
Hihi, ze zaten vol. Raadzaam om te reserveren dus.....
Werd wel supernetjes geholpen en ging met een visitekaartje en een "hopelijk tot snel" en-deur-openhouden de deur uit!
Het geweldige Italiaanse restaurant waar ik vervolgens heb gegeten in Delft, daar kan ik ook wel een lofzang over schrijven, maar da's nie voor hier.
Tofquote:Op zaterdag 21 maart 2009 13:12 schreef Quoi het volgende:
Gister dan toch bij Moodz geweest. Ik kan je zeggen: ik vond het super!! Precies wat ik zocht: lekker zitten, dj die een beetje 90s aan elkaar mixt, exclusieve hapjes bij de borrel, goede bediening.... Moet ik nog doorgaan?
Enige minpunt is datgene dat ik hier al eerder zag staan. Tegen sluitingstijd zijn ze niet echt handig. Doe gewoon een laatste ronde...
Nog eventjes een praatje gemaakt met George. Even erop gehamerd dat als ze gaan skippen in hun aanbod, ze niet aan de avond moeten komen. Dat dat gewoon super is!
Daarbij geinformeerd of beiden het nog een beetje trokken... (beide heren liepen nl nog in de zaak). Nog wel, zeiden ze, zodra het een beetje ging lopen gingen ze wat meer uitbesteden.
Leuk dus!
en de pesto is geweldig!
Nu stop ik....
Moodz een streepje voor dus.
Jij noemt het "niet echt handig", ik noem het onbeschoftquote:Op zaterdag 21 maart 2009 13:12 schreef Quoi het volgende:
Enige minpunt is datgene dat ik hier al eerder zag staan. Tegen sluitingstijd zijn ze niet echt handig.
quote:
Jij bent genadeloos en ik wat milder misschien...;-)quote:Op zondag 22 maart 2009 20:06 schreef Merel het volgende:
[..]
Jij noemt het "niet echt handig", ik noem het onbeschoftLigt er misschien ook net aan hoe 't die avond gebracht wordt.
Ah, ik liep gisteren nog te klagen dat ik de studentikoze grappen van Jasper en René van vorig jaar een beetje mistequote:Op vrijdag 20 maart 2009 21:16 schreef Svensational het volgende:
Gulent heeft dinsdag een shirt aan met "Lekker zegg" als ze bij Delft op bezoek gaan!
Draaide voor geen meter en ze hadden (zo was het op tv te zien en geloof ik ook hier op fok in de recensies in de topics te lezen) weinig kaas gegeten van het runnen van een bedrijf.quote:Op woensdag 18 maart 2009 03:46 schreef WammesWaggel het volgende:
Wat is Truffel (de labrador van Herman) dik geworden zeg! hij kon amper lopen en waggelde maar wat![]()
![]()
Ze zeggen weleens dat baasjes op hun hond gaan lijken maar dat gaat in dit geval andersom op
En die luitjes uit seizoen 1
[..]
Is het bekend waarom ze de tent verkocht hebben?
Al ruim 10 minuten bezig hoor.quote:
Ff de salarissen overmaken via mijn ING.quote:Op dinsdag 24 maart 2009 22:43 schreef Svensational het volgende:
Damn, echt keihandig die administratie van De Pastinaeck. Ze regelen alles via internet, en krijgen dan gewoon een code via SMS om alles door te voeren![]()
!
Zou kunnen, de bedrijfskleding van de buren (Curtis) is van Timberlake dacht ik, en dat staat er ook opquote:Op dinsdag 24 maart 2009 22:15 schreef golfer het volgende:
Netto heb ik nu na 3 kwartier kijken ongeveer 15 minuten nieuwe beelden gezien.
De rest is terugblikken, herhalen, instore reclame voor ING en Heineken en nog meer reclameblokken.
Waarom is trouwens een gedeelte van de kleding van de kok en het personeel van die tent in Amersfoort met zwarte tape afgeplakt? Staat daar reclame op van een bedrijf die niet officieel sponsort?
quote:Op donderdag 19 maart 2009 12:18 schreef rashudo het volgende:
's Ochtends bij Moodz geweest, om 9 uur. Ze waren nog niet helemaal wakker, maar dat ging al snel beter. Helaas waren een aantal gerechten (3) niet te verkrijgen omdat de voorraad op was. Ook deed de kok er iets lang over maar niet echt te lang, kan daar niet over zeuren.
Sfeer is van binnen erg mooi, lekker fris en nieuw. Niet superbijzonder maar gewoon een gezellig eetcafe met een modern interieur. Op de wc's handdoeken ipv papieren doekjes o.i.d. die je na gebruik in de wasmand deponeert.
Eerst een aantal hapjes besteld. 3 hapjes + brood voor 7.50. Gorgonzola met gecarameliseerde appel, coppa di parma en tomaten-avocado salsa. Bij de gorgonzola zat geen appel en bij de tomaten zat geen avocado. Blijkbaar was dat ook op, zeg dat dan voordat we het bestellen. Het was wel erg lekker. De coppa was echt van zeer hoge kwaliteit, en het brood ook. Er zat overal veel smaak aan. Koffie was ook lekker, zowel normaal als cortado was goed met mooi melkschuim. Cappucino iets minder.
Daarna hebben we een broodje carpaccio en een broodje wasabi-kaas besteld. Deze waren ook erg lekker en kostten rond de 7 euro. Verse jus d'orange erbij was ook in orde. Het broodje carpaccio was interessant gemaakt, het was witbrood zonder korst met daarop carpaccio en pesto e.d. en dan opgerold als een rolmops met een prikker erdoorheen.
Het broodje parmesaanse kaas was zeer goed, een doormidden gesneden ciabatta met op beide binnenkanten eerst een soort kaasroomsaus met mierikswortel/wasabi en daarbovenop een krokante laag parmesaanse kaas. Dit broodje was echt heel erg lekker, wel één van de lekkerste broodjes die ik ken. De smaken blijven nog een poos in je mond doorwerken na elke hap. Gegarneerd met waterkers.
Conclusie: Het was goed en lekker maar de bediening moet beter communiceren met de keuken of andersom.
Inderdaad.quote:Op woensdag 25 maart 2009 09:34 schreef versteegrob het volgende:
gister ook al te denken wat het programma nou netto voorstelt, bar weinig.
Het is ook zo typische, deze week vonden alle mensen het eten lekker in Apeldoorn en volgende week komen er kritische gasten en dan is het eten weer helemaal niks, logisch?quote:Op woensdag 25 maart 2009 10:16 schreef Gert het volgende:
[..]
Inderdaad.
Gisteren ben ik dan ook ergens halverwege gewoon m'n interesse verloren en ben weggezapt.
Dat was toen het tweede reclameblok eraan kwam. Eerst krijg je dan weer zo'n "preview", waardoor je al weet wat er tussen het tweede en derde reclameblok gaat gebeuren en je twéé keer van a dat moois kan genieten. Nou die preview beloofde een hoop gedoe, maar gewoon koken, en vragan als: waaom koos je voor dit gerecht en waarom dit menu en waarom maak je het zo klaar, die kwamen weer niet aan de orde. Veel te weinig koken in het programma. In totaal misschien drie minuten zie je Herman iets wegkanen, waarna hij "prima te nassen" bromt. Verder moeten we voorál weten hoe handig je kan thuisbankieren bij ING etc. Het zou net zo goed over vier kledingzaken kunnen gaan, met een paar kleine aanpassingen. Jammer.
Het was dus een shirt dat Geoffrey en George zelf gemaakt hadden, maakt het al een stuk minder leukquote:Op vrijdag 20 maart 2009 21:16 schreef Svensational het volgende:
Gulent heeft dinsdag een shirt aan met "Lekker zegg" als ze bij Delft op bezoek gaan!
Ach, ik ga allang niet meer met de intentie kijken dat het een uurtje vermaeck is. Het is gewoon lekker om op te hebben staan, en het blijft leuk om de beginnende tenten te blijven volgen.quote:Op woensdag 25 maart 2009 10:22 schreef peterfan het volgende:
Het kan mij eerlijk gezegd ook niet echt meer boeien.
Die vreselijke toneelstukjes om de ING, Heineken en weet ik het wat te promoten. Het onverstaanbare gebrabbel van Herman er tussendoor en vier koppels met wie ik niets heb.... ik neem het voortaan op en kijk het versneld want dit is echt pure tijdverspilling. Jammer!
die actie van de pastinaak-pakken vond ik toch tegenvallen. En dat bioscoopfilmpje was ook een lachertje. Konden ze beter een 2e take van nemen in plaats van meteen de eerste te showenquote:Op donderdag 26 maart 2009 08:04 schreef Ephemera het volgende:
Delft had de leukste actie vond ik zelf, Apeldoorn vond ik ook ok.
Amersfoort maakte zich er wel degelijk makkelijk van af (ookal vonden ze zelf van niet)
Ach, ik vind het nog steeds meer dan prima vermaakquote:Op donderdag 26 maart 2009 16:09 schreef FoXje het volgende:
Ik vind het programma steeds meer tegenvallen
Acteren kunnen ze inderdaad ook al nietquote:Op dinsdag 24 maart 2009 22:43 schreef Svensational het volgende:
Damn, echt keihandig die administratie van De Pastinaeck. Ze regelen alles via internet, en krijgen dan gewoon een code via SMS om alles door te voeren![]()
!
Dat was tochal duidelijk vanaf uur 1.quote:
haha wij zaten ons ook echt zo aan haar te ergeren gisterquote:Op dinsdag 31 maart 2009 21:48 schreef dubidub het volgende:
[..]
Dat was tochal duidelijk vanaf uur 1.
Ik vind die vrouw van Amiral (of hoe heet die toko, apeldoorn?) echt zó irritant
Die Gul is een ongelofelijke domme muts. Dat dat vrolijke duo kaartjes ging uitdelen in Amersfoort! Ik had ze eruit geslagen!quote:Op dinsdag 7 april 2009 22:16 schreef Cyan het volgende:
Ik vind die Gul zooo ontzettend irritant! Dat is voor mij al een reden om daar nooit te gaan eten.
Ik kan me voorstellen dat er best wat spanning opstaat voor zo'n chagrijnig kijkende jury die je net op de flikker heeft gegeven.quote:Op dinsdag 7 april 2009 22:22 schreef Doopy-X- het volgende:
Wat verschrikkelijk slecht zeg, als gastvrouw niet weten wat mousserende wijnen zijn en dan ook nog niet weten waar ze vandaan komen![]()
Maastricht
Lekker op uitzendingRTLgemist terugkijkenquote:Op dinsdag 7 april 2009 22:41 schreef Shoombak het volgende:
Wat is dit programma ontzettend afgezakt zeg, het kan me totaal niet boeien. Saaie personen, teveel (sluik)reclame, en teveel recaps na elk reclameblok. Volgens mij is de 'pure' uitzending maximaal 20 minuten.
Ben jij dan hun enige publiek? Nee, dus Reimerts heeft gelijk.quote:Op woensdag 8 april 2009 09:54 schreef peterfan het volgende:
Gul denkt dat ze met lief glimlachen en het vrolijke meisje spelen een zaak kan runnen en kan winnen...
Ik heb me zitten ergeren aan de regels van onze hospitality consultant,, meneer Reimerts...
Zo kan ik het ook, voor alle soorten horecagelegenheden dezelfde regels hebben: mevrouw, meneer zeggen, goedenavond, geen wijntje maar wijn...![]()
Als ik gewoon ergens gezellig wil gaan eten in een tent a la Pastinaak en ik word begroet met
" Goedenavond mevrouw" voel ik me al meteen minder op mijn gemak... Aanpassen aan je publiek zou ik zeggen!
Jij vind dat omdat ze tegen jou "goedemiddag", "hoi", "hallo" mogen zeggen dat dat ook wel tegen de 80 jarige oma met complete andere moraal/standaarden mag, of tegen de directeur die weer andere moraal/standaarden heeft. Die vlieger gaat dus niet op, je zult iemand neutral moeten begroeten waar iedereen mee kan leven.quote:Op woensdag 8 april 2009 11:37 schreef peterfan het volgende:
Omdat ik dat vind heeft Reimerts gelijk??
Ik vond sommige vragen trouwens ook wel erg overdreven hoor!
Die vent kan je toch niet serieus nee, alleen die bril al. Doe is normaal en het past helemaal niet in de sfeer van Amersfoort om bij iedereen goedenavond te zeggen.quote:Op woensdag 8 april 2009 10:11 schreef existenz het volgende:
[..]
Ben jij dan hun enige publiek? Nee, dus Reimerts heeft gelijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |