Het is hard werken... maar toch komen ze relaxed over en geven alle uitleg in alle rust.quote:Op maandag 6 augustus 2007 19:29 schreef tim2308 het volgende:
Ik heb medelijden met de bediening: 22 x inzetten, 22 x uithalen en 22 gerechtnamen cq. ingredientendeclaraties die je uit je hoofd moet gaan leren.
Hoeveel tafels hebben ze daar eigenlijk? Met 3 man bediening?
We zoeken nog sponsors.quote:Op maandag 6 augustus 2007 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik vind jullie rescensies helemaal top!!
Kunnen jullie niet wat vaker uit eten gaan?
dan moet je eens bij fok!tv aankloppen. zien we jullie nog smullen ook.quote:
Wat ik nog vragen wilde, en misschien over het hoofd heb gezien, maar krijgt iedereen hetzelfde of is er ook een menu waar je van kan kiezen? En als je nou bijvoorbeeld geen vis wil, wordt er dan iets anders geserveerd?quote:Op maandag 6 augustus 2007 19:40 schreef Bluezz het volgende:
Laatste verslagje mét foto's HIER te vinden
De menu's worden alleen per tafel geserveerdquote:Op maandag 6 augustus 2007 20:37 schreef Isabeau het volgende:
Wat ik nog vragen wilde, en misschien over het hoofd heb gezien, maar krijgt iedereen hetzelfde of is er ook een menu waar je van kan kiezen? En als je nou bijvoorbeeld geen vis wil, wordt er dan iets anders geserveerd?
Nee, die behoefte hebben we eigenlijk nooitquote:Op dinsdag 7 augustus 2007 11:30 schreef kabouter.muts het volgende:
Ga je dingetjes die je daar gegeten hebt ook nog na-maken?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en voor onze spanning houden jullie de locatie nog even geheimquote:Op donderdag 9 augustus 2007 00:39 schreef golfer het volgende:
Onze volgende recensie staat gepland voor 1 september.
Het betreffende restaurant heeft onze reservering intussen bevestigd.
Zolang het maar niet Le Baron in Almere is.quote:Op donderdag 9 augustus 2007 00:39 schreef golfer het volgende:
Onze volgende recensie staat gepland voor 1 september.
Het betreffende restaurant heeft onze reservering intussen bevestigd.
Inderdaad. We willen niet het risico lopen dat we er Fok!-ers zullen aantreffen.quote:Op vrijdag 10 augustus 2007 23:53 schreef Bjoro het volgende:
en voor onze spanning houdt je de locatie nog even geheim
Broodje Bram in Heemstedequote:Op vrijdag 10 augustus 2007 23:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Inderdaad. We willen niet het risico lopen dat we er Fok!-ers zullen aantreffen.
Dan zal het wel Döner wordenquote:Op zaterdag 11 augustus 2007 00:58 schreef borisz het volgende:
de Burger King bij Haarlem CS houden we maar in de gaten
Oké, het wordt dus a.s. zaterdag:quote:Op donderdag 9 augustus 2007 00:39 schreef golfer het volgende:
Onze volgende recensie staat gepland voor 1 september.
Het betreffende restaurant heeft onze reservering intussen bevestigd.
Als jij nou eens naar Aus. gaat met je stage, dan zijn wij jouw ouders en gaan we met je meequote:Op donderdag 30 augustus 2007 00:44 schreef Euc- het volgende:
Wanneer mag ik eens mee
Denken de mensen dat ik jullie zoon ben
leuke verhalen over gehoordquote:Op donderdag 30 augustus 2007 00:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké, het wordt dus a.s. zaterdag:
Restaurant NOOR
Half 8 binnen en 11 uur weer buiten, duurt me net iets te langquote:Op zondag 2 september 2007 00:57 schreef DarkElf het volgende:
lekker, jammer van het lange wachten soms blijkbaar..
maar klinkt erg lekker ...
Als ik ergens 60 euro moet betalen voor wat te vreten dan ga ik er op zn minst vanuit dat me vooraf verteld word wat ik op ga etenquote:Vrij snel volgde een amuse :
Een kleine tajine leek het wel, met daarin hollandse garnaaltjes met bosui, en een vissoepje (volgens ons de kreeftenbisque van de kaart)
doe niet zo zielig. je weet niks van culinaire dingen af.quote:Op zondag 2 september 2007 01:05 schreef NED het volgende:
[..]
Als ik ergens 60 euro moet betalen voor wat te vreten dan ga ik er op zn minst vanuit dat me vooraf verteld word wat ik op ga eten
Wat begrijp jij niet aan het woord verrassingsmenu?quote:Op zondag 2 september 2007 01:05 schreef NED het volgende:
Als ik ergens 60 euro moet betalen voor wat te vreten dan ga ik er op zn minst vanuit dat me vooraf verteld word wat ik op ga eten
het woord 'vreten' zei toch al genoeg?quote:Op zondag 2 september 2007 01:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat begrijp jij niet aan het woord verrassingsmenu?
Dat ben je vast gewend bij snackbar Piet.quote:Op zondag 2 september 2007 01:05 schreef NED het volgende:
[..]
Als ik ergens 60 euro moet betalen voor wat te vreten dan ga ik er op zn minst vanuit dat me vooraf verteld word wat ik op ga eten
wijntje erbij....quote:Op zondag 2 september 2007 00:59 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Half 8 binnen en 11 uur weer buiten, duurt me net iets te lang
Foto's en tekst zijn dit keer ©Bluezz.quote:Op zondag 2 september 2007 01:12 schreef SCH het volgende:
Volgende keer weer flitsen golfer, ze kennen jullie nu wel in Haarlem.
quote:Op zondag 2 september 2007 01:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Foto's en tekst zijn dit keer ©Bluezz.
kan jij goed eten eigenlijk wel waarderen? ik zie je meer als een soort langetanden groenlinkser die niks lust, of niet mag vanwege het veganisme.quote:
Ik heb anorexia, ben al 25 jaar niet uit eten geweeSCHtquote:Op zondag 2 september 2007 01:16 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
kan jij goed eten eigenlijk wel waarderen? ik zie je meer als een soort langetanden groenlinkser die niks lust, of niet mag vanwege het veganisme.
Voor mij is een verrassingsmenu dat ik van te voren niet zelf op de kaart iets uit mag kiezen.quote:Op zondag 2 september 2007 01:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat begrijp jij niet aan het woord verrassingsmenu?
Dat doen ze ookquote:Op zondag 2 september 2007 01:05 schreef NED het volgende:
Als ik ergens 60 euro moet betalen voor wat te vreten dan ga ik er op zn minst vanuit dat me vooraf verteld word wat ik op ga eten
ik zou je niet stom willen noemen, want dat verbiedt mijn geloof, hedonisme. wat ik liever zou zien is dat ze ná het gerecht vertellen wat het was...quote:Op zondag 2 september 2007 01:22 schreef NED het volgende:
[..]
Voor mij is een verrassingsmenu dat ik van te voren niet zelf op de kaart iets uit mag kiezen.
Dus het is een verrassing wat ik te eten ga krijgen.
Ik ga er wel van uit dat het dan nog verteld word op het moment dat ze het komen brengen.
Call me stupid
Voor of na, het maakt mij ook geen reet uit, maar uit de post die ik aanhaalde kon ik nergens opmaken dat er überhaupt verteld werd wat er op tafel gezet werdquote:Op zondag 2 september 2007 01:28 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik zou je niet stom willen noemen, want dat verbiedt mijn geloof, hedonisme. wat ik liever zou zien is dat ze ná het gerecht vertellen wat het was...
nou wel toch als je leest wat ze gegeten hebben, de recentie zeg maar. staat keurig bij wat ze aten.quote:Op zondag 2 september 2007 01:29 schreef NED het volgende:
[..]
Voor of na, het maakt mij ook geen reet uit, maar uit de post die ik aanhaalde kon ik nergens opmaken dat er überhaupt verteld werd wat er op tafel gezet werd
Nou wat het meeste tegenviel waren de foto'squote:Op zondag 2 september 2007 01:43 schreef zoalshetis het volgende:
ok dat isch een verrijking voor de persoon sch. had ik niet gedacht.
we kunnen weer on topic bluezz. maar het viel dus een beetje tegen?
Ja leuke tip, ook om te combineren met een rondje golfquote:Op zondag 30 september 2007 13:47 schreef kabouter.muts het volgende:
Ik zit net een recentie in het HD te lezen, is ook wel leuk om eens heen te gaan!
http://www.haarlemsdagbla(...)93872.ece?secId=1191
ja idd. klonk goed. entrecote vind ik persoonlijk dan weer net te gewoon, maar ze hebben ook een 11-gangen menu, dus ze zullen wel wat alternatieven hebben.quote:Op zondag 30 september 2007 13:54 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja leuke tip, ook om te combineren met een rondje golf
Nee, vonden wij ook niet echt bijzonder.quote:Op zondag 30 september 2007 21:08 schreef Quinn_Dexter het volgende:
ik vind de presentatie van de gerechten, met name de hoofdgerechten niet echt fantastisch.......
Zwarte tafel, witte rechthoekige borden hoor, ligt meer aan mijn manier van fotograferenquote:Op zondag 30 september 2007 20:03 schreef Karina het volgende:
Het ziet er lekker uit, alleen op de foto's is het net of het eten zo op tafel ligt.
nee! maar dat vind ik wel heel erg lief. ik neem mijn vriendin ook mee. gaan we lekker in een busje de michelin tour doen.quote:Op zondag 30 september 2007 21:37 schreef SCH het volgende:
zoalshetis, had je al gehoord dat wij 2 de volgende keer mee mogen met bluezz en golfer
Dat van die vriendin heb je niet goed begrepen.quote:Op zondag 30 september 2007 21:39 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
nee! maar dat vind ik wel heel erg lief. ik neem mijn vriendin ook mee. gaan we lekker in een busje de michelin tour doen.
wel heel lief van golfer en bluezzz dat ze het busje, de overnachtingen en het eten betalen. doen wij de wijn en de recenties!
doe eens een linkje.quote:Op zondag 30 september 2007 21:43 schreef SCH het volgende:
[..]
Dat van die vriendin heb je niet goed begrepen.
Wij mogen het restaurant uitzoeken
sorry gast. maar een michelin tour is toch wel leuk? ontopic qua recenties.quote:Op zondag 30 september 2007 21:56 schreef golfer het volgende:
Ga eens ergens anders slowchatten!
lelijk is subjectief. wat vind je er lelijk aan? de kleur, het materiaal of misschien de efficiënte vorm voor kleine gerechtjes? tell us! ouwe culgangerquote:Op zondag 14 oktober 2007 19:40 schreef SCH het volgende:
Maar wat zijn die borden raar, om niet te zeggen lelijk. Of komt dat door de foto's?
Het lijken een soort kaarsenstandaards, ik vind de verdieping in de borden niet mooii - het ligt nu in zo'n kommetje terwijl gerechten juist vaak op een plat vlak beter uitkomen en dan is er ook meer mee te doen.quote:Op zondag 14 oktober 2007 19:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
lelijk is subjectief. wat vind je er lelijk aan? de kleur, het materiaal of misschien de efficiënte vorm voor kleine gerechtjes? tell us! ouwe culganger
Leuk om dat hier te lezen. De Toerist is best goed maar wel van een heel andere orde dan het Stille water was. Ben benieuwd hoe dat gaat worden.quote:Op zondag 14 oktober 2007 16:49 schreef kabouter.muts het volgende:
Wat is er erg aan eendenlever?
Je eet toch ook eendeborstfilet? Kun je net zo goed de hele eend eten.
Eenden worden toch niet per se vetgemest zoals ganzen, speciaal voor de lever?
Het eten ziet er wel erg lekker uit.
Hij blijft hoog op mijn lijstje.
Eerst wil ik naar Le cheval blanc.
En nog even een keer naar Het stille water (is verkocht en gaat binnenkort over naar de kok van de Toerist)
wat is er mis met dat servies? behalve de fotogeniekheid?quote:Op zondag 14 oktober 2007 20:12 schreef Bluezz het volgende:
Wij hadden het ook over de borden
Het nieuwe hotelporcelein blijkbaar
Vooral de vis (maar het komt ook door de slechte foto's, maar ikwil niet 10 X flitsen per bord) kwam niet uit de verf.
EenSCH dus
Ik vind die borden waar de kabeljauw en het draadjesvlees in opgediend werden ook niks.quote:Op zondag 14 oktober 2007 23:06 schreef zoalshetis het volgende:
wat is er mis met dat servies? behalve de fotogeniekheid?
wat ik al eerder zei. het is niet voor niks zo.quote:Op zondag 14 oktober 2007 23:12 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik vind die borden waar de kabeljauw en het draadjesvlees in opgediend werden ook niks.
Alsof je uit een kommetje met een dikke rand zit te lepelen.
Liever zie ik het op een normaal bord
Thats all.
alleen maar het bord?quote:Op maandag 15 oktober 2007 00:47 schreef Bluezz het volgende:
Lieve schat, ik wil niet prakken hoor, alleen maar het bord aflikken
Nee, nog niet geweest. Wat is jouw indruk? De inrichting trekt mij niet zo aanquote:Op dinsdag 16 oktober 2007 14:15 schreef sanger het volgende:
Ik heb geen zin om alle eerdere topics uit te pluizen....
Zijn jullie al eens in het Gildehuys in Beverwijk geweest? Zo ja wat vonden jullie er van?
Wij kwamen er "per ongeluk" terecht. We waren op zoek naar een restaurantje zonder poespas en kenden het nog helemaal niet.quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 15:51 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Nee, nog niet geweest. Wat is jouw indruk? De inrichting trekt mij niet zo aan
Het 5 gangen menu ziet er wel lekker uit.
wat dronken jullie bij de gerechten?quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 16:21 schreef sanger het volgende:
[..]
Wij kwamen er "per ongeluk" terecht. We waren op zoek naar een restaurantje zonder poespas en kenden het nog helemaal niet.
Dat is over het algemeen ook een beetje ons gemiddelde als we niet naar sterrenrestaurants gaan, die 110 euro met z'n tweeën. Inclusief meestal 2 losse glazen wijn, een hele fles wijn en koffie.quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 18:21 schreef zoalshetis het volgende:
wat dronken jullie bij de gerechten?
ik vind 110 euro best goedkoop nl.
lekker! ik snap alleen het wijngeld niet.quote:Op zaterdag 24 november 2007 00:27 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond lekker eten in Fozzies te Beverwijk.
[ afbeelding ]
Kurkgeld is in landen als Australie heel normaal, omdat het daar heel moeilijk is om een alcoholvergunning te krijgen nemen mensen hun eigen wijn mee naar een restaurant en betalen dan een klein bedrag aan het restaurant om die wijn te schenken.quote:Op zaterdag 24 november 2007 04:26 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
lekker! ik snap alleen het wijngeld niet.
Nou dat hadden wij dus ook, we hadden er eigenlijk een beetje genoeg van en wilden nog voor het nagerecht gewoon lekker naar huisquote:Op zondag 25 november 2007 14:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Het ziet er erg mooi uit, wat klote dat de smaak zover achterbleef
Owwww ik zou er ontzettend chagarijnig van worden.
Volgende keer beter
We zijn altijd eerlijk in ons commentaar als daarom door de kok of de bediening wordt gevraagd.quote:Op zondag 25 november 2007 17:19 schreef zoalshetis het volgende:
weten de restaurants van jullie kritische noten? misschien leren ze er iets van. wat zegt van dam over dit etablisment?
en andere recenties? hoe heet die site ook alweer?quote:Op zondag 25 november 2007 17:52 schreef golfer het volgende:
[..]
We zijn altijd eerlijk in ons commentaar als daarom door de kok of de bediening wordt gevraagd.
Volgens mij is Van Dam hier nooit geweest. Die beperkt zich over het algemeen tot Amsterdamse restaurants.
http://www.lekker.nlquote:Op zondag 25 november 2007 17:54 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
en andere recenties? hoe heet die site ook alweer?
quote:Op zondag 25 november 2007 18:31 schreef Euc- het volgende:
http://www.wijdenkenerverstandvantehebben.nl
116,75, maar het gaat ons nooit zo om het geld. Als het eten goed en vers is hoor je ons daar niet over klagen.quote:Op zondag 25 november 2007 22:24 schreef Duderinnetje het volgende:
Leuk verslag weer!
Ik zou eigenlijk wel willen weten hoeveel jullie moesten afrekenen.
Ik heb dat een hele tijd gedaan. De laatste tijd niet meer sinds we ons eigen blog hebben voor recensies.quote:En droppen jullie je bevindingen ook altijd bij Iens bijvoorbeeld?
dit blijft toch wel jouw leukste bagger sub-forum denk ik.quote:Op zondag 25 november 2007 12:32 schreef SCH het volgende:
Is golfer moslim?
Baggerposts negeren is niet jouw sterkste kant hequote:Op zondag 25 november 2007 22:42 schreef zoalshetis het volgende:
dit blijft toch wel jouw leukste bagger sub-forum denk ik.
lekker ventje.
een beetje pesten tussen sch en mij is jou ook erg onbekend. maar aangezien ik hoffelijk genoeg ben om jouw wonderschone, lekkere en eerlijke topic niet te verneuken met humor die niet begrepen wordt, zal ik voortaan geheel ontopic reageren. sorry. ik schaam me diep.quote:Op zondag 25 november 2007 22:44 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Baggerposts negeren is niet jouw sterkste kant he
Ik vind het bedrag bij een recensie weldegelijk van belang. Het zegt iets over de verwachtingen die je als bezoeker mag hebben, toch?quote:Op zondag 25 november 2007 22:42 schreef golfer het volgende:
[..]
116,75, maar het gaat ons nooit zo om het geld. Als het eten goed en vers is hoor je ons daar niet over klagen.
[..]
Ik heb dat een hele tijd gedaan. De laatste tijd niet meer sinds we ons eigen blog hebben voor recensies.
Vergeet ook het etentje van 2 weken geleden nietquote:Op vrijdag 25 januari 2008 18:23 schreef SCH het volgende:
Leuk, je had vorige week zaterdag toch ook al ergens zo lekker gegeten. Waar was dat ook alweer? Krijgen we daar nog een recensie voor.
Ja idd, wat vreemd? Geen idee waar het aan ligt? We zullen het eens vragen in onze viswinkel hier in het dorp, ik heb altijd het idee dat ze er veel verstand van hebben.quote:Op zondag 27 januari 2008 03:09 schreef SiGNe het volgende:
Ik zit nu de recensie van Bluezz en Golfer te lezen en ik kwam de grietbot en de risotto tegen en dat deed mij weer denken aan de keer dat ik in het Amstel hotel had gegeten ter gelegenheid van het pensioen van mijn moeder (in de spiegelzaal, niet in La Rive)
Op het menu stond een Zeebrasemfilet met romige venkelrisotto, gestoofde radijs en romige saus van limoen en dragon (heb het menu er maar even bijgepakt)
WAAROM(!) kijken ze me raar aan bij de viswinkel als ik een zeebrasemfilet wil bestellen en komen ze dan vrijwel meteen met een zeebaars aanzetten??
Ik heb dit al bij diverse viswinkels gehad, ligt het aan mijn vraagstelling, de naam van de vis op het menu van het Amstel of aan de viswinkels??
Ik wil het graag ook een keer proberen te benaderen qua smaak, maar dan moeten ze wel meewerken.
Ja, daar hadden wij het ook nog over iddquote:Op zondag 27 januari 2008 13:58 schreef ColdFeet het volgende:
Klaas is ook aangestoken door het risotto-topic
Ouwe viespeuk!quote:Al met al een heerlijke maaltijd met uiteraard lekker wijntjes erbij en prima, (jong) attent bedienend personeel.
Ja! Subliem!quote:Op donderdag 6 maart 2008 18:30 schreef octopussy het volgende:
* octopussy ook weer zin heeft in het gastronomisch verwenarrangement bij Merlet.
en dan vooral de kaas die geheel naar eigen voorkeur wordt geserveerd
Een restaurant dat op z'n site zet "(pas op uw vingers !)" spreekt me meteen al minder aan.quote:Op donderdag 6 maart 2008 22:38 schreef Duderinnetje het volgende:
Overigens kan ik jullie (ook Bluezz en golfer dus!) ook een (culinair) weekendje www.sterrenberg.nl aanraden.
Mja, het is inderdaad een beproefd culinair kaf-van-het-koren-middel om de tekstschrijver van een site serieuzer te nemen dan een lekkerbek die er is geweest.quote:Op donderdag 6 maart 2008 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Een restaurant dat op z'n site zet "(pas op uw vingers !)" spreekt me meteen al minder aan.
Hey blijf eens ui tmijn hoofd! Dat dacht ik ook alquote:Op vrijdag 7 maart 2008 06:43 schreef Duderinnetje het volgende:
Mja, het is inderdaad een beproefd culinair kaf-van-het-koren-middel om de tekstschrijver van een site serieuzer te nemen dan een lekkerbek die er is geweest.
Ja, nadat ik mijn fobie voor linzen had overwonnen (macrobiotische opvoeding jeweettog ) ben ik ze ook erg gaan waarderen. De combi met knolselderij is heel erg smakelijk, ik doe dat bijvoorbeeld in een stoofpotje.quote:Op zondag 9 maart 2008 13:40 schreef Isegrim het volgende:
Droog? Nah, niet echt. Ik vind linzen niet droog iig. Ik maak ze regelmatig, erg lekker en zeer gezond.
Ja, die heb ik dus niet.quote:Op zondag 9 maart 2008 16:34 schreef Isegrim het volgende:
Ik koop ze bij de Indiase toko.
Oeeeeeeeee ik ben errug benieuwd! Fijn weekend toegewenst alvast!quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:20 schreef golfer het volgende:
Morgen gaan we eindelijk uit eten bij dit 'simpele etablissement'
Verheugen ons al een half jaar erop.
We plakken er een overnachting aan vast, dus de recensie is niet voor zondag te verwachten.
quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:20 schreef golfer het volgende:
Morgen gaan we eindelijk uit eten bij dit 'simpele etablissement'
Verheugen ons al een half jaar erop.
We plakken er een overnachting aan vast, dus de recensie is niet voor zondag te verwachten.
Staan ze weer voor aap. Jonnie had ook nog nooit van je gehoord!quote:Op zaterdag 19 april 2008 01:58 schreef Euc- het volgende:
Heeeel veel plezier daar G&B!
Mochten jullie in de keuken komen, doe Jean-Paul en Syrco maar de groeten
Als je kwakje zo'n kleur heeft, mag je wel eens naar de dokter hoor.quote:Op zaterdag 19 april 2008 11:45 schreef Bluezz het volgende:
Tnxx allemaal, enneh wat dude zegt, Euc, zijn dat nicknames of echte namen
Die website, ik vind die mond ook wat smerig, op mijn werk hadden ze het al over ellemieke's mond met het sp. van Sergio
We hebben er zin in
Vind je het zo gek dat ik mijn nickname op internet niet algemeen bekend maak op mijn werk?quote:Op zaterdag 19 april 2008 11:33 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Staan ze weer voor aap. Jonnie had ook nog nooit van je gehoord!
B&G heel veel plezier en eetgenot gewenst!!
Kleine kunstwerkjes! ziet er mooi uit allemaal.quote:Op zondag 20 april 2008 15:24 schreef golfer het volgende:
De gebakken kippenhuid was een soort heel dun krokant koekje en smaakte prima.
Beste ooit? Ik twijfel nog. Wat mij betreft ex-aequo met De Librije, met dit verschil dat we natuurlijk in de Librije in de keuken mochten eten en de koks op hun vingers mochten kijken bij hun werk en nu bij Oud Sluis keurig in het aparte huiskamerdeel van het restaurant mochten eten.
In het gewone deel van het restaurant werden we trouwens nog geconfronteerd met een BN-er: Patty Brard met haar vriend.
Nee, was niet nodig, er waren meer mensen met camera's die foto's maaktenquote:Op zondag 20 april 2008 19:52 schreef SCH het volgende:
Hebben jullie gevraagd of jullie foto's mogen maken?
Nee. Het is niet voor Fok!. Wat we op Fok! plaatsen is een kopie van ons eigen recensieblog elders op Internet.quote:En zeggen jullie dan dat het voor Fok is?
Zie mijn blogjequote:Op zondag 20 april 2008 21:00 schreef gimme.shelter het volgende:
BTw: Golfer en Bluezz in welk hotel hebben jullie overnacht? En beviel dat?
op de site krijg je wel een idee. ga uit van 250 pp incl wijn en eventueel ex fooi.quote:Op zondag 20 april 2008 21:59 schreef santax het volgende:
Wauuuwww dat laatste.. onvoorstelbaar mooi hoe ze het presenteren. Maar ondanks dat het not done is, vraag ik mij dan toch af... Wat ben je daar nou ongeveer kwijt?
Nee nooit geweest, maar van pizzeria's zullen we geen recensie met foto's schrijven denk ikquote:Op maandag 21 april 2008 18:50 schreef Rewimo het volgende:
Zijn jullie eigenlijk weleens bij Papi geweest, in de Barrevoetenstraat? Heerlijke pizza's, vooral het knoflookmixje met verse kruiden is
ja, daarom ga je er 15 euro voor betalen bij een johnny boer-wannabe.quote:Op zondag 20 april 2008 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Die kippenhuid lijkt me hemels! Ik vind bij een gebraden kip het vel altijd het allerlekkerst.
Waar lees jij dat dat 15 euro zou kosten, die amuse?quote:Op donderdag 24 april 2008 23:42 schreef Houstoned het volgende:
ja, daarom ga je er 15 euro voor betalen bij een johnny boer-wannabe.
Harry & Kitty.quote:Op zondag 20 april 2008 21:04 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Zie mijn blogje
Het ging best, bijzondere mensen die het runnen, nogal kneuterig, maar lekker goedkoop
http://www.hotelleprovencal.nl/index.php?content=7
De receptie geeft goed aan wat ik bedoel :
[ afbeelding ]
...quote:Op vrijdag 25 april 2008 00:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar lees jij dat dat 15 euro zou kosten, die amuse?
Dat lag meer aan mijn manier van foto nemen denk ik hoor, ik had die associatie niet, en geloof me, als er iemand is met dat soort associaties....quote:Op vrijdag 25 april 2008 20:48 schreef Quinn_Dexter het volgende:
Toch vind ik een paar presentaties niet helemaal geslaagd, met name de langoustine (die bijna lijkt op een afgehakt en gegrild mannelijk lichaamsdeel), Maar verder lijkt het mij een perfect restaurant.
Kaart ziet er veelbelovend uitquote:Op woensdag 21 mei 2008 22:55 schreef Bluezz het volgende:
We houden het in ons achterhoofd Digger
Zaterdag gaan we naar Stempels 'hier' in Haarlem
Juist tijdens het SF. Jammer van Terry Woganquote:Op donderdag 22 mei 2008 09:44 schreef SCH het volgende:
Zaterdag? Tijdens het songfestival???
Wat voor stempel kreeg jij in je boekje?quote:Mooie tent, Stempels. Wij hebben er vorig jaar gelunched!
Dat spek ziet er op de foto nogal zwartgeblakerd uitquote:Op zondag 25 mei 2008 01:13 schreef golfer het volgende:
Bluezz had als voorgerecht gekozen voor gebakken langoustines met romainesla, artisjok, gemarineerde mozzarella en krokant spek.
heeft naar mijn idee ook iets te lang in een iets te hoge oven gestaan idd. maar kan dus aan foto liggen...quote:Op zondag 25 mei 2008 07:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
Dat spek ziet er op de foto nogal zwartgeblakerd uit
ik vind dit eerder op van der valk lijken dan op oud sluis.quote:Op zondag 25 mei 2008 11:38 schreef SCH het volgende:
Ik kan er niks aan doen maar ik vind dit er allemaal veel smaakvoller en lekkerder uitzien dan bij die dure sterrenkok in Zeeland.
Het lijkt dan ook niet op oud sluis, ook niet op van der valk want geen doperwt en appelmoes gezienquote:Op zondag 25 mei 2008 11:39 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik vind dit eerder op van der valk lijken dan op oud sluis.
Of is wellicht gemarineerd geweest in een donkere marinade?quote:Op zondag 25 mei 2008 11:33 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
heeft naar mijn idee ook iets te lang in een iets te hoge oven gestaan idd. maar kan dus aan foto liggen...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Homariumquote:Op zondag 25 mei 2008 22:15 schreef Duderinnetje het volgende:
Wat is een homarium?
Ja, dat heb ik op de koop toegenomen.quote:En golfer, je hebt iets met venkel gekozen!
O get, dat zou ik nooit kunnen. Ik ben een lafaard.quote:
Held!quote:Ja, dat heb ik op de koop toegenomen.
Hallo! je bent met ons in de Librije geweest en onderweg naar beneden liep je ook lang dat homarium vol schattige lieve kreeftjes.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:21 schreef Duderinnetje het volgende:
O get, dat zou ik nooit kunnen. Ik ben een lafaard.
Ja maar daar heb ik niks van gegeten.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Hallo! je bent met ons in de Librije geweest en onderweg naar beneden liep je ook lang dat homarium vol schattige lieve kreeftjes.
volgens mij zijn de langoustines, kreeft en krab gewoon uit het homarium. je hebt het alleen niet hoeven aanwijzen.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:29 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja maar daar heb ik niks van gegeten.
Toch? [ [url= afbeelding]http://www.xs4all.nl/~olie/fok/smilies/Smilies/blond.gif]afbeelding[/url][/url] ]
Nee echt, een beestje uitzoeken en dan een half uur later op je bord terugvinden, ik kan het niet. En dat is compleet hypocriet, I know.
Alleen de kreeft, krab en langoustines worden van te voren voorbereid, omdat dat teveel werk is om onder het servies te doen.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:29 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
volgens mij zijn de langoustines, kreeft en krab gewoon uit het homarium. je hebt het alleen niet hoeven aanwijzen.
Nee, dit was een spontaan tussendoortjequote:Op woensdag 27 augustus 2008 03:45 schreef Ole het volgende:
ziet er goed uit zeg!
was dat in het kader van restaurantweek?
Daar zijn we mee gestopt, we genieten gewoon en maken foto's als we zin hebbenquote:Op donderdag 28 augustus 2008 02:39 schreef tong80 het volgende:
Maar ziet er lekker uit allemaal.
Ben wel benieuwd wat voor een cijfer jullie hebben gegeven..
Als jullie ook eens leren met bestek te eten en niet na elke hap te boeren en gewoon zelf je eigen maaltijd willen betalen, mogen jullie mee.quote:Op donderdag 28 augustus 2008 22:35 schreef SCH het volgende:
Werden jullie bedreigd vanwege die cijfers ofzo?
Wanneer mogen tong80 en ik nou een keer mee?
Die zat er in T-shirt man. Uit eten in zo'n tent is voor hem dagelijkse kost. Hij ontbijt tegenwoordig in het Hilton.quote:
Klopt.quote:
In hun dagboek :quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 23:47 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik zat daarentegen in 3 delig pak met stropdas
Ik at twee broodjes tartaar met gesnipperde uitjes. Peper en zout natuurlijk.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 23:52 schreef SCH het volgende:
Maar: was het ook gezellig?
p.s. ik at sate met friet vanavond: een 9,5
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |