Kleine kunstwerkjes! ziet er mooi uit allemaal.quote:Op zondag 20 april 2008 15:24 schreef golfer het volgende:
De gebakken kippenhuid was een soort heel dun krokant koekje en smaakte prima.
Beste ooit? Ik twijfel nog. Wat mij betreft ex-aequo met De Librije, met dit verschil dat we natuurlijk in de Librije in de keuken mochten eten en de koks op hun vingers mochten kijken bij hun werk en nu bij Oud Sluis keurig in het aparte huiskamerdeel van het restaurant mochten eten.
In het gewone deel van het restaurant werden we trouwens nog geconfronteerd met een BN-er: Patty Brard met haar vriend.
Nee, was niet nodig, er waren meer mensen met camera's die foto's maaktenquote:Op zondag 20 april 2008 19:52 schreef SCH het volgende:
Hebben jullie gevraagd of jullie foto's mogen maken?
Nee. Het is niet voor Fok!. Wat we op Fok! plaatsen is een kopie van ons eigen recensieblog elders op Internet.quote:En zeggen jullie dan dat het voor Fok is?
Zie mijn blogjequote:Op zondag 20 april 2008 21:00 schreef gimme.shelter het volgende:
BTw: Golfer en Bluezz in welk hotel hebben jullie overnacht? En beviel dat?
op de site krijg je wel een idee. ga uit van 250 pp incl wijn en eventueel ex fooi.quote:Op zondag 20 april 2008 21:59 schreef santax het volgende:
Wauuuwww dat laatste.. onvoorstelbaar mooi hoe ze het presenteren. Maar ondanks dat het not done is, vraag ik mij dan toch af... Wat ben je daar nou ongeveer kwijt?
Nee nooit geweest, maar van pizzeria's zullen we geen recensie met foto's schrijven denk ikquote:Op maandag 21 april 2008 18:50 schreef Rewimo het volgende:
Zijn jullie eigenlijk weleens bij Papi geweest, in de Barrevoetenstraat? Heerlijke pizza's, vooral het knoflookmixje met verse kruiden is
ja, daarom ga je er 15 euro voor betalen bij een johnny boer-wannabe.quote:Op zondag 20 april 2008 15:05 schreef Isegrim het volgende:
Die kippenhuid lijkt me hemels! Ik vind bij een gebraden kip het vel altijd het allerlekkerst.
Waar lees jij dat dat 15 euro zou kosten, die amuse?quote:Op donderdag 24 april 2008 23:42 schreef Houstoned het volgende:
ja, daarom ga je er 15 euro voor betalen bij een johnny boer-wannabe.
Harry & Kitty.quote:Op zondag 20 april 2008 21:04 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Zie mijn blogje
Het ging best, bijzondere mensen die het runnen, nogal kneuterig, maar lekker goedkoop
http://www.hotelleprovencal.nl/index.php?content=7
De receptie geeft goed aan wat ik bedoel :
[ afbeelding ]
...quote:Op vrijdag 25 april 2008 00:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Waar lees jij dat dat 15 euro zou kosten, die amuse?
Dat lag meer aan mijn manier van foto nemen denk ik hoor, ik had die associatie niet, en geloof me, als er iemand is met dat soort associaties....quote:Op vrijdag 25 april 2008 20:48 schreef Quinn_Dexter het volgende:
Toch vind ik een paar presentaties niet helemaal geslaagd, met name de langoustine (die bijna lijkt op een afgehakt en gegrild mannelijk lichaamsdeel), Maar verder lijkt het mij een perfect restaurant.
Kaart ziet er veelbelovend uitquote:Op woensdag 21 mei 2008 22:55 schreef Bluezz het volgende:
We houden het in ons achterhoofd Digger
Zaterdag gaan we naar Stempels 'hier' in Haarlem
Juist tijdens het SF. Jammer van Terry Woganquote:
Wat voor stempel kreeg jij in je boekje?quote:Mooie tent, Stempels. Wij hebben er vorig jaar gelunched!
Dat spek ziet er op de foto nogal zwartgeblakerd uitquote:Op zondag 25 mei 2008 01:13 schreef golfer het volgende:
Bluezz had als voorgerecht gekozen voor gebakken langoustines met romainesla, artisjok, gemarineerde mozzarella en krokant spek.
heeft naar mijn idee ook iets te lang in een iets te hoge oven gestaan idd. maar kan dus aan foto liggen...quote:Op zondag 25 mei 2008 07:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
Dat spek ziet er op de foto nogal zwartgeblakerd uit
ik vind dit eerder op van der valk lijken dan op oud sluis.quote:Op zondag 25 mei 2008 11:38 schreef SCH het volgende:
Ik kan er niks aan doen maar ik vind dit er allemaal veel smaakvoller en lekkerder uitzien dan bij die dure sterrenkok in Zeeland.
Het lijkt dan ook niet op oud sluis, ook niet op van der valk want geen doperwt en appelmoes gezienquote:Op zondag 25 mei 2008 11:39 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
ik vind dit eerder op van der valk lijken dan op oud sluis.
Of is wellicht gemarineerd geweest in een donkere marinade?quote:Op zondag 25 mei 2008 11:33 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
heeft naar mijn idee ook iets te lang in een iets te hoge oven gestaan idd. maar kan dus aan foto liggen...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Homariumquote:Op zondag 25 mei 2008 22:15 schreef Duderinnetje het volgende:
Wat is een homarium?
Ja, dat heb ik op de koop toegenomen.quote:En golfer, je hebt iets met venkel gekozen!![]()
O get, dat zou ik nooit kunnen. Ik ben een lafaard.quote:
Held!quote:Ja, dat heb ik op de koop toegenomen.
Hallo! je bent met ons in de Librije geweest en onderweg naar beneden liep je ook lang dat homarium vol schattige lieve kreeftjes.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:21 schreef Duderinnetje het volgende:
O get, dat zou ik nooit kunnen. Ik ben een lafaard.![]()
Ja maar daar heb ik niks van gegeten.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Hallo! je bent met ons in de Librije geweest en onderweg naar beneden liep je ook lang dat homarium vol schattige lieve kreeftjes.
volgens mij zijn de langoustines, kreeft en krab gewoon uit het homarium. je hebt het alleen niet hoeven aanwijzen.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:29 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ja maar daar heb ik niks van gegeten.
Toch? [ [url= afbeelding]http://www.xs4all.nl/~olie/fok/smilies/Smilies/blond.gif]afbeelding[/url][/url] ]
Nee echt, een beestje uitzoeken en dan een half uur later op je bord terugvinden, ik kan het niet. En dat is compleet hypocriet, I know.
Alleen de kreeft, krab en langoustines worden van te voren voorbereid, omdat dat teveel werk is om onder het servies te doen.quote:Op maandag 26 mei 2008 01:29 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
volgens mij zijn de langoustines, kreeft en krab gewoon uit het homarium. je hebt het alleen niet hoeven aanwijzen.
Nee, dit was een spontaan tussendoortjequote:Op woensdag 27 augustus 2008 03:45 schreef Ole het volgende:
ziet er goed uit zeg!
was dat in het kader van restaurantweek?
Daar zijn we mee gestopt, we genieten gewoon en maken foto's als we zin hebbenquote:Op donderdag 28 augustus 2008 02:39 schreef tong80 het volgende:
Maar ziet er lekker uit allemaal.
Ben wel benieuwd wat voor een cijfer jullie hebben gegeven..
Als jullie ook eens leren met bestek te eten en niet na elke hap te boeren en gewoon zelf je eigen maaltijd willen betalen, mogen jullie mee.quote:Op donderdag 28 augustus 2008 22:35 schreef SCH het volgende:
Werden jullie bedreigd vanwege die cijfers ofzo?
Wanneer mogen tong80 en ik nou een keer mee?
Die zat er in T-shirt man. Uit eten in zo'n tent is voor hem dagelijkse kost. Hij ontbijt tegenwoordig in het Hilton.quote:
Klopt.quote:
In hun dagboek :quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 23:47 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik zat daarentegen in 3 delig pak met stropdas
Ik at twee broodjes tartaar met gesnipperde uitjes. Peper en zout natuurlijk.quote:Op zaterdag 30 augustus 2008 23:52 schreef SCH het volgende:
Maar: was het ook gezellig?
p.s. ik at sate met friet vanavond: een 9,5
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |