Het lijken een soort kaarsenstandaards, ik vind de verdieping in de borden niet mooii - het ligt nu in zo'n kommetje terwijl gerechten juist vaak op een plat vlak beter uitkomen en dan is er ook meer mee te doen.quote:Op zondag 14 oktober 2007 19:43 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
lelijk is subjectief. wat vind je er lelijk aan? de kleur, het materiaal of misschien de efficiënte vorm voor kleine gerechtjes? tell us! ouwe culganger![]()
Leuk om dat hier te lezen. De Toerist is best goed maar wel van een heel andere orde dan het Stille water was. Ben benieuwd hoe dat gaat worden.quote:Op zondag 14 oktober 2007 16:49 schreef kabouter.muts het volgende:
Wat is er erg aan eendenlever?
Je eet toch ook eendeborstfilet? Kun je net zo goed de hele eend eten.
Eenden worden toch niet per se vetgemest zoals ganzen, speciaal voor de lever?
Het eten ziet er wel erg lekker uit.
Hij blijft hoog op mijn lijstje.
Eerst wil ik naar Le cheval blanc.
En nog even een keer naar Het stille water (is verkocht en gaat binnenkort over naar de kok van de Toerist)
wat is er mis met dat servies? behalve de fotogeniekheid?quote:Op zondag 14 oktober 2007 20:12 schreef Bluezz het volgende:
Wij hadden het ook over de borden
Het nieuwe hotelporcelein blijkbaar
Vooral de vis (maar het komt ook door de slechte foto's, maar ikwil niet 10 X flitsen per bord) kwam niet uit de verf.
EenSCH dus![]()
Ik vind die borden waar de kabeljauw en het draadjesvlees in opgediend werden ook niks.quote:Op zondag 14 oktober 2007 23:06 schreef zoalshetis het volgende:
wat is er mis met dat servies? behalve de fotogeniekheid?
wat ik al eerder zei. het is niet voor niks zo.quote:Op zondag 14 oktober 2007 23:12 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik vind die borden waar de kabeljauw en het draadjesvlees in opgediend werden ook niks.
Alsof je uit een kommetje met een dikke rand zit te lepelen.
Liever zie ik het op een normaal bord
Thats all.
alleen maar het bord?quote:Op maandag 15 oktober 2007 00:47 schreef Bluezz het volgende:
Lieve schat, ik wil niet prakken hoor, alleen maar het bord aflikken![]()
Nee, nog niet geweest. Wat is jouw indruk? De inrichting trekt mij niet zo aanquote:Op dinsdag 16 oktober 2007 14:15 schreef sanger het volgende:
Ik heb geen zin om alle eerdere topics uit te pluizen....
Zijn jullie al eens in het Gildehuys in Beverwijk geweest? Zo ja wat vonden jullie er van?
Wij kwamen er "per ongeluk" terecht. We waren op zoek naar een restaurantje zonder poespas en kenden het nog helemaal niet.quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 15:51 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Nee, nog niet geweest. Wat is jouw indruk? De inrichting trekt mij niet zo aan
Het 5 gangen menu ziet er wel lekker uit.
wat dronken jullie bij de gerechten?quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 16:21 schreef sanger het volgende:
[..]
Wij kwamen er "per ongeluk" terecht. We waren op zoek naar een restaurantje zonder poespas en kenden het nog helemaal niet.
Dat is over het algemeen ook een beetje ons gemiddelde als we niet naar sterrenrestaurants gaan, die 110 euro met z'n tweeën. Inclusief meestal 2 losse glazen wijn, een hele fles wijn en koffie.quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 18:21 schreef zoalshetis het volgende:
wat dronken jullie bij de gerechten?
ik vind 110 euro best goedkoop nl.
lekker! ik snap alleen het wijngeld niet.quote:Op zaterdag 24 november 2007 00:27 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond lekker eten in Fozzies te Beverwijk.
[ afbeelding ]
Kurkgeld is in landen als Australie heel normaal, omdat het daar heel moeilijk is om een alcoholvergunning te krijgen nemen mensen hun eigen wijn mee naar een restaurant en betalen dan een klein bedrag aan het restaurant om die wijn te schenken.quote:Op zaterdag 24 november 2007 04:26 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
lekker! ik snap alleen het wijngeld niet.
Nou dat hadden wij dus ook, we hadden er eigenlijk een beetje genoeg van en wilden nog voor het nagerecht gewoon lekker naar huisquote:Op zondag 25 november 2007 14:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Het ziet er erg mooi uit, wat klote dat de smaak zover achterbleef
Owwww ik zou er ontzettend chagarijnig van worden.
Volgende keer beter
We zijn altijd eerlijk in ons commentaar als daarom door de kok of de bediening wordt gevraagd.quote:Op zondag 25 november 2007 17:19 schreef zoalshetis het volgende:
weten de restaurants van jullie kritische noten? misschien leren ze er iets van. wat zegt van dam over dit etablisment?
en andere recenties? hoe heet die site ook alweer?quote:Op zondag 25 november 2007 17:52 schreef golfer het volgende:
[..]
We zijn altijd eerlijk in ons commentaar als daarom door de kok of de bediening wordt gevraagd.
Volgens mij is Van Dam hier nooit geweest. Die beperkt zich over het algemeen tot Amsterdamse restaurants.
http://www.lekker.nlquote:Op zondag 25 november 2007 17:54 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
en andere recenties? hoe heet die site ook alweer?
quote:Op zondag 25 november 2007 18:31 schreef Euc- het volgende:
http://www.wijdenkenerverstandvantehebben.nl
116,75, maar het gaat ons nooit zo om het geld. Als het eten goed en vers is hoor je ons daar niet over klagen.quote:Op zondag 25 november 2007 22:24 schreef Duderinnetje het volgende:
Leuk verslag weer!
Ik zou eigenlijk wel willen weten hoeveel jullie moesten afrekenen.
Ik heb dat een hele tijd gedaan. De laatste tijd niet meer sinds we ons eigen blog hebben voor recensies.quote:En droppen jullie je bevindingen ook altijd bij Iens bijvoorbeeld?
dit blijft toch wel jouw leukste bagger sub-forum denk ik.quote:Op zondag 25 november 2007 12:32 schreef SCH het volgende:
Is golfer moslim?
Baggerposts negeren is niet jouw sterkste kant hequote:Op zondag 25 november 2007 22:42 schreef zoalshetis het volgende:
dit blijft toch wel jouw leukste bagger sub-forum denk ik.
lekker ventje.
een beetje pesten tussen sch en mij is jou ook erg onbekend. maar aangezien ik hoffelijk genoeg ben om jouw wonderschone, lekkere en eerlijke topic niet te verneuken met humor die niet begrepen wordt, zal ik voortaan geheel ontopic reageren. sorry. ik schaam me diep.quote:Op zondag 25 november 2007 22:44 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Baggerposts negeren is niet jouw sterkste kant he
Ik vind het bedrag bij een recensie weldegelijk van belang. Het zegt iets over de verwachtingen die je als bezoeker mag hebben, toch?quote:Op zondag 25 november 2007 22:42 schreef golfer het volgende:
[..]
116,75, maar het gaat ons nooit zo om het geld. Als het eten goed en vers is hoor je ons daar niet over klagen.
[..]
Ik heb dat een hele tijd gedaan. De laatste tijd niet meer sinds we ons eigen blog hebben voor recensies.
Vergeet ook het etentje van 2 weken geleden nietquote:Op vrijdag 25 januari 2008 18:23 schreef SCH het volgende:
Leuk, je had vorige week zaterdag toch ook al ergens zo lekker gegeten. Waar was dat ook alweer? Krijgen we daar nog een recensie voor.
Ja idd, wat vreemd? Geen idee waar het aan ligt? We zullen het eens vragen in onze viswinkel hier in het dorp, ik heb altijd het idee dat ze er veel verstand van hebben.quote:Op zondag 27 januari 2008 03:09 schreef SiGNe het volgende:
Ik zit nu de recensie van Bluezz en Golfer te lezen en ik kwam de grietbot en de risotto tegen en dat deed mij weer denken aan de keer dat ik in het Amstel hotel had gegeten ter gelegenheid van het pensioen van mijn moeder (in de spiegelzaal, niet in La Rive)
Op het menu stond een Zeebrasemfilet met romige venkelrisotto, gestoofde radijs en romige saus van limoen en dragon (heb het menu er maar even bijgepakt)
WAAROM(!) kijken ze me raar aan bij de viswinkel als ik een zeebrasemfilet wil bestellen en komen ze dan vrijwel meteen met een zeebaars aanzetten??
Ik heb dit al bij diverse viswinkels gehad, ligt het aan mijn vraagstelling, de naam van de vis op het menu van het Amstel of aan de viswinkels??
Ik wil het graag ook een keer proberen te benaderen qua smaak, maar dan moeten ze wel meewerken.
Ja, daar hadden wij het ook nog over iddquote:Op zondag 27 januari 2008 13:58 schreef ColdFeet het volgende:
Klaas is ook aangestoken door het risotto-topic
Ouwe viespeuk!quote:Al met al een heerlijke maaltijd met uiteraard lekker wijntjes erbij en prima, (jong) attent bedienend personeel.
Ja! Subliem!quote:Op donderdag 6 maart 2008 18:30 schreef octopussy het volgende:
* octopussy ook weer zin heeft in het gastronomisch verwenarrangement bij Merlet.
en dan vooral de kaas die geheel naar eigen voorkeur wordt geserveerd
Een restaurant dat op z'n site zet "(pas op uw vingers !)" spreekt me meteen al minder aan.quote:Op donderdag 6 maart 2008 22:38 schreef Duderinnetje het volgende:
Overigens kan ik jullie (ook Bluezz en golfer dus!) ook een (culinair) weekendje www.sterrenberg.nl aanraden.
Mja, het is inderdaad een beproefd culinair kaf-van-het-koren-middel om de tekstschrijver van een site serieuzer te nemen dan een lekkerbek die er is geweest.quote:Op donderdag 6 maart 2008 23:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Een restaurant dat op z'n site zet "(pas op uw vingers !)" spreekt me meteen al minder aan.
Hey blijf eens ui tmijn hoofd!quote:Op vrijdag 7 maart 2008 06:43 schreef Duderinnetje het volgende:
Mja, het is inderdaad een beproefd culinair kaf-van-het-koren-middel om de tekstschrijver van een site serieuzer te nemen dan een lekkerbek die er is geweest.![]()
Ja, nadat ik mijn fobie voor linzen had overwonnen (macrobiotische opvoeding jeweettogquote:Op zondag 9 maart 2008 13:40 schreef Isegrim het volgende:
Droog? Nah, niet echt. Ik vind linzen niet droog iig. Ik maak ze regelmatig, erg lekker en zeer gezond.
Ja, die heb ik dus niet.quote:
Oeeeeeeeee ik ben errug benieuwd! Fijn weekend toegewenst alvast!quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:20 schreef golfer het volgende:
Morgen gaan we eindelijk uit eten bij dit 'simpele etablissement'
Verheugen ons al een half jaar erop.
We plakken er een overnachting aan vast, dus de recensie is niet voor zondag te verwachten.
quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:20 schreef golfer het volgende:
Morgen gaan we eindelijk uit eten bij dit 'simpele etablissement'
Verheugen ons al een half jaar erop.
We plakken er een overnachting aan vast, dus de recensie is niet voor zondag te verwachten.
Staan ze weer voor aap. Jonnie had ook nog nooit van je gehoord!quote:Op zaterdag 19 april 2008 01:58 schreef Euc- het volgende:
Heeeel veel plezier daar G&B!
Mochten jullie in de keuken komen, doe Jean-Paul en Syrco maar de groeten
Als je kwakje zo'n kleur heeft, mag je wel eens naar de dokter hoor.quote:Op zaterdag 19 april 2008 11:45 schreef Bluezz het volgende:
Tnxx allemaal, enneh wat dude zegt, Euc, zijn dat nicknames of echte namen
Die website, ik vind die mond ook wat smerig, op mijn werk hadden ze het al over ellemieke's mond met het sp. van Sergio
We hebben er zin in![]()
Vind je het zo gek dat ik mijn nickname op internet niet algemeen bekend maak op mijn werk?quote:Op zaterdag 19 april 2008 11:33 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Staan ze weer voor aap. Jonnie had ook nog nooit van je gehoord!![]()
![]()
B&G heel veel plezier en eetgenot gewenst!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |