abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  dinsdag 19 juni 2007 @ 15:52:27 #1
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_50617481


Een kort overzicht van de afgelopen dag: Eric trekt de terror van de groep niet, en gaat vrijwillig de kooi uit. Als de kogel de kerk door is, is men weer poeslief tegen hem. Het vertrek van Eric, het eerste echte 'pest'-slachtoffer van de Gouden Kooi, wordt binnen enkele uren verwacht.

___

Post hier updates mbt belangrijke zaken die nog niet uitgezonden zijn, zodat ook het gepeupel dat af en toe de post moet bezorgen of ander werk doet up to date kan blijven zonder de COS helemaal door te moeten spitten. Een soort DGK streamverslagen, maar dan in het kort.

Vorige update topics:
 • [DGK] Updates.
 • [DGK] Updates #2
 • [DGK] Updates #3

  Commentaar op deze Updates graag hier:
  * CODUS (Commentaren op Updates / Streamverslagen)

  Voor alle duidelijkheid nogmaals: off topic-post wordt verwijderd.

  [ Bericht 48% gewijzigd door eleusis op 19-06-2007 16:02:45 ]
 • Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
  pi_50624335
  ERIC DE POORT UIT - DE ALLERLAATSTE BEELDEN VAN EEN DIVA

  Natasia is vanzelfsprekend erg verdrietig


  Een voor een ten afscheid knuffelen


  Bear hug


  Laat je niet klein krijgen he


  Marielle en Bart wachten bij de poort


  Nou daaaaag


  Weerzien


  Jaap: De eerste is weggepest, olé olé


  Een laatste blik achterom
  pi_50629023
  Judith is op de koffie en polst de miljonairs of ze nog les willen hebben.  Amanda, Huub en Lieke willen wel graag zangles. Brian ziet van alle verdere zangles af (ook Kris komt niet meer). Lieke, Jaap en Natasia willen graag spraaklessen.

  Judith gaat erover nadenken en kijken hoeveel tijd ze erin kan investeren.

  pi_50638375
  AfscheidEric

  Dag Eric
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50640590
  UIt de COS en niet helemaal objectief, maar misschien toch handig:

  Op woensdag 20 juni 2007 01:25 schreef LoveProfusion het volgende:
  Nadat de stemming voor een suf avondje uit in Rotterdam down the drain ging, besloot Brian het adres van Cora(De actrice die met Jaap moet trouwen) bekend te maken . Hierdoor onstant een hele chaos en paniek bij een slapende redactie aangezien Jaap nu ook Brian zijn gegevens op zijn weblog wilde zetten. Na wat streamlocks zijn zowel Brian en Jaap terug van de Febo.

  Aanvulling: Jaap en Brian hebben een gesprek in de tuin. Brian probeert uit te leggen waarom hij het adres had genoteerd of wist. Er zat een briefje bij een broek van Jaap die terugkwam van de stomerij. Op het briefje stond het adres. Brian probeert uit te leggen dat hij Jaap ook altijd dingen ziet noteren. Jaap gelooft niks van de brief aan een hangertje verhaal. Fok joe fok dat even over en weer en Brian ontploft. Jaap denkt dat Brian het nu goed probeert te maken met de man van de redactie. Brian gaat weer naar achteren. Natasja komt weer even verhaal houden bij Jaap, die woedend is, en Natasja begint opeens na maanden over haar kinderen te praten "Cheyliene en Pino..."
  Afijn Jaap zegt nu dat hij voor het eerst ECHT boos is en gaat alle bommen los gooien.

  Amanda snapt overal niks van en verdedigd haar para-man. Waarschijnlijk is Amanda WEER geil, want wat ze zegt slaat als een tang op een varken.

  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50711911
  EERSTE BEELDEN VAN NIEUWE MILJONAIR DENNIS

  Ik ben Dennis, ik ben 24 jaar en kom uit Alphen aan de Rijn. Ik kom hier met maar een doel: deze villa de mijne maken.

  Dennis gaat zijn doelen nog even voor zich houden, hij leeft van dag tot dag. Een cursus Portugees wil hij in de Kooi afmaken.

  Dennis woont bij zijn 'pappie' die helemaal achter hem staat; zijn ouders zijn uit elkaar. Hij heeft VWO en een jaar studie gedaan (iets met economie).

  De brief van Dennis van DGK: twee keer immuniteit, hij mag zelf wel een stem uitbrengen. A.s. zaterdag mag Dennis naar Rotterdam met 2 medemiljonairs. Morgen om 21 moet hij de eerste bekend maken, zaterdag om 17 uur de tweede.

  [ Bericht 3% gewijzigd door Disana op 22-06-2007 00:01:35 ]
    vrijdag 22 juni 2007 @ 04:45:38 #7
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_50716720
  Rond 5ven is de kooi alweer verlicht en Dennis ligt lekker te slapen


  [ Bericht 15% gewijzigd door Prospera op 22-06-2007 23:01:41 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_50723036
  De ochtend met terror is begonnen toen de slaapkamer onderwater kwam te staan. Palma kon niet overal tegelijk zijn en ze moest nog ff sigaretje roken.
  Aan de ontbijttafel schijnt Dennis begonnen te zijn met troep op de grond te gooien, Palma pakt de zooi op en legt het tafelkleed met alles buiten. Jaap vindt dit leuk en trapt het kapot.
  Het tafelkleed is smerig en Jaap gebruikt het als ransdoek, hij gooit het over Natasia heen. Natasia gooit een bord naar jaap en raakt hem op zijn knie.
  De terror gaat door als Jaap Boter in het haar van Amanda smeert. Amanda en Jaap achtervolgen elkaar in de tuin.


  Hierna gaat Jaap naar beneden om een emmer ranswater te halen en zijn inmiddels boven Huub en Brian aan het vechten, de reden is voor iedereen onbekend. Brian heeft Huub van de trap gegooid. Brian was al wel de hele ochtend para over het feit dat Amanda teveel gedronken had gisteravond en omdat er een LEUKE nieuwe miljonair binnenkwam.


  met dank aan BQ

  Hierna volgt een streamlock
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50725691
  Terror Jaap - Palma ruimt tafel af - Zdngmw gooit kopje tegen enkel Jaap - Amanda heeft boter op haar hoofd - Amanda serveert het servies in scherven richting Jaap - Huub en Breenless agressief - Huuubke met zender in zwembad. Ik zeg ik houwerfan

  http://www.youtube.com/watch?v=9mayERggves
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
    vrijdag 22 juni 2007 @ 13:02:29 #10
  35818 LouLou
  ouwe lurkster
  pi_50725808
  Brian zit achter de pc, Amanda komt erbij en vraagt of het weer een beetje met hem gaat. Hij zegt dat het best gaat. Op Amanda's vraag of hij nog boos is over gisteren zegt hij dat hij het belangrijk vind dat zij er zelf van geleerd heeft.
  Iets later zegt hij niet te kunnen snappen dat iedereen nu zo gezellig met elkaar op de bank kan hangen, na al het geduw, getrek etc snapt hij dat niet.
  Amanda vertelt dat Jaap zijn excuses heeft aangeboden, Brian vraagt waarvoor precies dan maar dat antwoord blijft ze schuldig. Ze lopen samen naar Fries waar Amanda van plan is te gaan rijden.

  De stream switcht naar Jaap en Dennis, Jaap adviseert Dennis nu semi-onafhankelijk te blijven...semi voor het groepje van Jaap, Lieke en Huub te zijn maar zijn opties open te houden.
  Hij heeft het weer over de 3-2-2 situatie, vooral met Huub moet hij in het begin geen oorlog beginnen, dat kan weken later nog altijd, dan kan hij ook wat gegroeid zijn.
  Jaap zegt dat Brian gevoelig is voor sociale praatjes, Dennis vind dat Amanda ook een gevoelige plek is voor Brian. Jaap denkt dat Dennis een combinatie van Huub en een playboy is.

  Het tripje naar R'dam komt ter sprake, Dennis heeft zelf zitten denken aan Amanda en Lieke. Jaap adviseert hier tegen omdat de dames niet veel zullen doen. Ze bespreken nog meer varianten en Dennis geeft aan er nog niet helemaal uit te zijn, misschien wel Brian en Huub, hoewel hij denkt dat die twee buiten het huis anders zullen zijn dan in huis. Hij wilt gewoon onrust in het huis brengen.Hij spreekt ook uit Jaap niet te vertrouwen in het opzicht dat stel dat hij nu voor Jaap kiest en dat Jaap en Huub/Lieke achter zijn rug besluiten, we trekken hem nu naar ons toe maar straks kan ie barsten. Jaap geeft toe dat dat inderdaad kan.

  Jaap denkt dat er kans is dat Huub niet mee gaat als Brian mee gaat, die twee hebben echt een hekel aan elkaar, zegt hij.
  Zelf wilt Jaap een scenario in elkaar draaien waarbij Jaap en Amanda mee gaan, het scenario bestaat eruit dat Dennis Jaap helemaal mag voor schut zetten, hij speelt wel mee.

  Op de vraag of Jaap een hekel heeft aan Brian zegt hij volmondig ja, hetgeen wat met het adres van Cora gebeurd is, ligt nog zeer gevoelig. Hij zou heel ver willen gaan om Brian kapot te maken zegt hij op Dennis' vraag hoe ver hij wil gaan.

  Lieke komt er ook bij zitten en het gesprek word niet abrubt afgebroken maar soepeltjes wordt er niet meer over scenario's gesproken maar over hoe leuk het uitstapje kan zijn.
  Jaap zegt van alles te willen regelen, verkeersopstopping etc om zoveel mogelijk publiciteit mee te krijgen, het NOS journaal hoort hier ook bij volgens Jaap.

  Dennis geeft aan mensen goed aan te kunnen voelen, wanneer ze liegen, achter hun rug om praten etc. Lieke wilt geen namen noemen maar....
  dat weet Dennis zegt hij en het is een spel...hij is zich bewust dat zijn keuze van vanavond en morgen een statement zal zijn. Lieke stelt voor Brian mee te nemen en hem dronken te voeren. Jaap vind het niks en Dennis zegt als ik Brian mee neem, is de kans groot dat ik Huub ook meeneem.
  Dennis zegt nogmaals dat hij waarschijnlijk van elk kamp er een meeneemt. Op Lieke's opmerking dat hij niet te lang moet blijven zwemmen zegt hij dat hij nu nog niet hoeft te beslissen..hij vind dat zij destijds veel te snel voor Huub heeft gekozen en dat heeft haar zwak gemaakt, ze heeft geluk gehad dat Jaap er ook in betrokken werd. Lieke geeft dit volmondig toe en zegt dat het logisch was dat ze voor Huub zou kiezen, Jaap heeft ze zelf benaderd door in het kantoor aan hem te vragen wat ze voor elkaar zouden kunnen betekenen.

  Jaap zegt dat Brian een slappe bondgenoot in terror is, hij is te integer en sociaal daarvoor. Hij is ook de vijand van Huub en Jaap, dus Dennis hoeft geen rekening te houden met Brian tegen zich te krijgen, als hij Huub maar op zijn hand houdt voorlopig.

  Bij het gezeik van Lieke en Natasie haak ik af, die denken blijkbaar allebei van zichzelf beter te zijn dan de ander.

  [ Bericht 0% gewijzigd door LouLou op 22-06-2007 13:07:40 ]
  Oh.
  Ok.
  pi_50725905
  Net voor de streamlock...Let ook even op hoe rustig en kalm Breenless zijn hemdje uit weet te trekken.


  http://www.youtube.com/watch?v=7Es5IPcL2v4
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_50738968
  BOETES

  Er komt een brief waarin de boetes voor de heibel van vanochtend staan.

  Opnames van de heibel: http://goudenkooi.headlin(...)tende-huub-en-brian/

  Jaap leest de brief voor.

  Amanda, Huub en Brian krijgen dubbele boetes zoals in het vooruitzicht gesteld de vorige keer.

  De boetes zijn als volgt:

  Natasia voor het gooien met een koffiemok: 1000 op borg en 100.000 op eventuele jackpot
  Amanda: 2000 op borg en 200.000 op eventuele jackpot
  Huub en Brian, voor duw- en trekwerk: 2000 op borg en 200.000 op eventuele jackpot
  Jaap, kapotmaken servies: 30 euro  [ Bericht 11% gewijzigd door Disana op 22-06-2007 22:45:16 ]
  pi_50746580
  Er valt een brief op de deurmat
  Vier miljonairs mogen a.s. zondag pokeren tegen 4 professionele tegenstander. Er kan 4000 euro gewonnen worden.
  De miljonairs moeten alleen uitmaken wie er gaan pokeren. Dit moet dan wel unaniem besloten worden.
  Ze zijn er al snel uit dat Huub, Jaap, Brain en Dennis zouden moeten gaan, alleen

  Lieke probeert er bij Dennis een slaatje uit te slaan, en neemt hem mee naar buiten. Ze wilt in ruil met hem mee naar Rotterdam.
  Dennis trapt er echter niet in omdat hij merkt dat Huub uit zijn dak zou gaan wanneer Lieke deze pokerwedstrijd down the drain laat gaan.

  Het duurt lang voor ze er uit zijn en Huub wordt er zelfs nog bij gehaald. Lieke weet er wel een 50/50 uit te slepen mocht Dennis winnen.

  Binnen probeert Huub nog te regelen dat Natasia mee gaat ipv van Dennis omdat hij pas in het huis zit, maar omdat Dennis zegt heel goed te kunnen pokeren kiezen ze toch voor hem.


  Later komt er nog een brief en daar staat in dat elk van de dames achter één van de heren mag staan met pokeren. Natasia kiest Dennis en Lieke Huub en Amanda Brian.
  Wanneer een van de miljonairs wint mag samen met de dame die achter hem stond 4000 euro opmaken in de P.C.Hooftstraat.
  Jaap die niemand van de dames achter hem heeft staan mag dan een vriend of vriendin of een familielid uitnodigen.

  [ Bericht 13% gewijzigd door Sug4r op 24-06-2007 20:58:14 ]
  pi_50762887
  Nieuwkomer Dennis kreeg een uitje naar Rotterdam in het verschiet en mocht twee miljonairs meenemen. Gisteren koos hij al Jaap, vandaag koos hij Amanda. Zijn opzet was Lieke en Huub in de waan te laten dat hij een van hen mee zou nemen.

  pi_50773652
  Dennis, Jaap en Amanda zijn vertrokken naar Rotterdam. Amanda in haar beeldschone witte jurkje, de reserve jurk die Natasia heeft klaargehangen, heeft ze lekker laten hangen.


  met dank aan Blomst

  Natasia en Brian krijgen een heftige woordenwisseling over het feit dat Brian voor Amanda spreekt.
  Natas vindt Amanda oud en wijs genoeg om voor haarzelf te praten en te beslissen en ergert zich dood aan Brian.
  Natasia wordt 'echt geageerd' van het feit dat Brian 'best wel vaak' voor Amanda praat. Brian staat al giftig te kijken.
  Het wordt een discussie van mensen die niet naar elkaar luisteren en zichzelf het liefst horen praten.

  'Communiceren' met een 'geargiteerde' Natasia doe je zo


  met dank aan Disana

  Daarna gaan de bewoners pokeren, voetbal en K1 boksen kijken. Al met al een saai avondje in de kooi
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50779009
  quote:
  Ik krijg via sms bericht van L4ercake (lid van nowlive) hij zou ons via sms op de hoogte houden, hij is op de plek waar Jaap, Dennis en Amanda zijn. Ik zal een kort verslag doen wat hij schrijft:

  Hallo, zij staan boven net wat ik dacht ik mag niet naar boven, ze worden redelijk afgeschermd. Amanda danst, ze lijkt me best al aangeschoten. Jaap loopt foto’s te maken van Amanda als ze geil aan het dansen is met Dennis. Hij staat achter haar te schuren, en Amanda gaat er helemaal in op. Dennis zijn handen zitten overal, en hij lijkt maling aan Brian te hebben.

  Update 01:17 uur

  Jaap ging naar de wc en ik ging erachter aan maar kon hem niet aanspreken, zelfs geen hand geven want hij had een portier bij hem, de portier dirigeerde hem naar boven.

  update 01:34 uur

  Amanda staat te dansen met een klant en lijkt erg dronken te zijn. Foto's maken lukt niet met de telefoon, het is daar te donker voor.

  update 2:01 uur

  Heb L4ercake aan de telefoon gehad en is even naar buiten gelopen. De productie die ook aanwezig is regelen alles voor de miljonairs, er word ook gefilmd. Amanda had een jongen zien staan waar ze mee wou dansen, iemand van de productie ging de jongen halen en vroeg of hij mee naar boven wou komen naar Amanda.

  update 2:11 uur

  Jaap staat te dansen met een meid erg gezellig, er komt nu een meid aanlopen even groot als Amanda met lang blond haar en gaat heel intiem met Amanda dansen. Dennis staat met een van de zangeressen te praten.

  update 2:30 uur

  Nog steeds geen aanstalte om te vertrekken, Amanda gaat nog steeds uit haar dak en staat te zoenen met de blonde dame
  (misschien wel door Tien geregeld). Dennis is aan het praten met een Chantal (van die groep Da-mezz) waar Jaap bij aan de borsten zat. Jaap heeft inmiddels zijn hoed opgezet en roept: "beste mensen het lijkt erop dat ik en zij in iedergeval niet voor 6 uur thuis zijn Non Stop Rocking".

  Krijg door dat de accu leeg gaat raken van telefoon, dus hij weet niet of hij nog lang smsjes kan sturen. Mocht er nieuws zijn meld ik het jullie.

  Sly

  update 2:45

  Wij (ik en twee vrienden) zijn begonnen aan onze 2e fles Vodka, en ja je leest het goed, ik ben nog niet dronken, anders word het wel erg moeilijk om smsjes te blijven sturen naar Sly beste nowlivers.

  Krijg nu net een mail van FOK dat zij ook mee lezen hier op de site, dus bij deze FOK welkom

  update 2:51 uur

  Wat ik vanaf hier kan zien is dat ze het erg naar hun zin hebben. Geen terror vanaf Jaap zijn kant, alles rustig. Jaap oogt niet dronken, hij praat met meiden en is druk in de weer met zijn camera. Amanda lijkt het advies van Brian op te volgen, door te genieten van de avond, het advies niet zo veel te drinken is zij vergeten, ze gedraagt zich echt als een stoeipoes.

  update 2:58

  Sly ik weet niet hoe lang ik het nog gaat redden maar accu is bijna leeg.

  inmiddels is lid 4200 op nowlive

  update 3:05

  Ze zijn vertrokken.
  De bewoners zijn richting de kooi, via de achterdeur zijn ze naar buiten gegaan. Denk met 45 min dat ze er wel zijn. Ik moest jullie de groeten doen van L4ercake
  Bron Nowlive.
  pi_50810861
  Het pokeren is gewonnen door Dennis. Jaap gaat los op Lieke omdat ze zijn camera heeft gestolen. Trekt aan haar jurk, Dennis en Huub zijn in geduw en getrek. Huub zijn vinger blijkt gebroken en gaat naar het ziekenhuis. Lieke wordt ondertussen gebasht door de hele groep vooral Brian geniet ervan Lieke is een Kut hoer en Natasia zegt wederom dat Lieke te vondeling is gelegd door haar moeder en dat haar moeder zelfs geld toe kreeg. Huub komt terug uit het ziekenhuis en ze stoppen gelijk met Lieke bashen. Omdat Huub heeft verloren met pokeren, moet hij in het kantoor slapen, samen met Lieke gaat hij er ook gewoon liggen, weinig lol voor de andere bewoners.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50810930
  Palma komt Huub wekken omdat hij naar het ziekenhuis moet, Lieke gaat gelijk mee uit bed en dat bevalt Palma niet ze vraagt of Huub in het ziekenhuis kan vragen of zijn navelstreng losgemaakt kan worden.
  Lieke gaat de andere bewoners wekken met een pan en een pollepel.
  Natasia gaat weer los tegen Lieke,
  : Jij hoort niet in dit huis KUT figurant.
  P: Wat ben ik blij dat ik erbij morgen weer
  A: Lieke je bent zooooo nep
  N: Natuurlijk heb je lekker geslapen in het vieze bed
  A: Stronthoer.
  N; Natuurlijk heb je lekker geslapen en dat zielige vriendje naast ze die zijn poot heeft gebroken
  A: Jammer he dat je nu niet meer gevingerd kan worden.
  Dit soort opmerkingen gingen over en weer, te ziek om ze hier neer te zetten, maar dit was de trent van de ruzie.
  Palma doet ook nog even een duit in het zakje en zegt dat sinds Lieke in het huis woont, de sfeer is verziekt.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50814991
  Een ondersteunend fotoverslag van de pokernacht ( opgemaakt uit de cossen )
  Met dank aan caps van o.a. HiDiHo, Prospera en Disana


  Pokeraars zijn binnen (4 tegen 4)  prof ligt er uit en is er ziek van  Met Dennis gaat het goed, hij wint het spel  Ruzie om een fototoestel


  Jaap heeft het toestel weer terug


  Natasja stamelt ook nog wat woordjes


  Lieke heeft gemorst/ of brandgat ?


  Een gebroken vinger ( of 2 ?)


  Zelf niks gezien, dus bedankt allen
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50815361
  Een samenvatting van het gescheld vanochtend tegen Lieke:

  Brian: Huub heeft al eerder hoeren gehad, jij bent zijn privé-hoer nu.
  Amanda: Jij hebt geen borsten, alleen twee tepelhoven!
  Natasja: Zaad hoort niet in je oren maar in die naar rat ruikende stinkende kut van je!
  Natasja: We kunnen valium voor je bestellen hoor, Popeye.
  Amanda: Gooi jezelf voor de trein! De eerste de beste intercity die je vindt!

  Dennis: Even oefenen dan word je nog beter dan die echte hoeren.
  Natasja: Het is altijd handig om je eigen hoer binnen handbereik te hebben.
  Amanda: We hebben onze eigen gezellige huishoer.

  (Dank aan alle streamers! Alles komt uit de COS)
  pi_50837734
  's avonds tegen tienen - IEDEREEN OP DE BANK

  Jaap treedt binnenkort in het huwelijk. Een huwelijk is niet compleet zonder een vrijgezellenfeest. Huub mag het organiseren en Jaap mag 3 vrienden uitnodigen - over dit laatste moet echter wel bij meerderheid gestemd worden; de miljonairs hebben hiervoor 1 uur de tijd.

  Van Huub mag Jaap 3 vrienden uitnodigen.
  Lieke vindt het jammer wat er gisteren is gebeurd, maar je trouwt maar 1 keer, dus van haar mag het.
  Natasia flipte wel bij de vorige stemming, maar toch vindt ze het goed.
  Jaap zelf stemt voor de grap tegen omdat hij vindt dat er niet genoeg ruzie is bij deze stemming.
  Amanda heeft nog een vraag over zijn frustraties i.v.m. seks: zit het huwelijk nog wel goed. Jaap zegt van wel en wil er verder niets over zeggen. Amanda gaat akkoord.
  Hiermee is een meerderheid bereikt, dus Brian en Dennis hoeven niets meer te zeggen.

  de eerste echte stemming voor dennis


  pi_50839670
  even na half elf - OPNIEUW IEDEREEN OP DE BANK

  De miljonairs krijgen -terwijl Amanda gewoon op de bank tussen ze in zit- een filmpje van Amanda's jongste zus Danielle (17) te zien met wie het goed gaat en die haar heel erg mist.

  Amanda vertelt dat dit zusje een heel moeilijk karakter heeft en dat ze vaak ruzie hadden. Het zusje deed eens aangifte tegen Amanda, waarna Amanda het proces in werking heeft gesteld haar in een internaat te plaatsen.

  Tegenwoordig werkt het meisje in een juice bar. Ze heeft leuke vriendinnen, maar is nog steeds erg moeilijk. Het internaat kon ze verlaten wegens goed gedrag, maar ze moet het niet opnieuw te bont maken.

  Amanda vertelt dat het gezin behoorlijk uit elkaar lag toen haar andere zus was mishandeld. Hun moeder trok het ook niet meer en ging naar Las Vegas, terwijl de jongste zus thuis de boel op stelten zette. Amanda zat op dat moment in Thailand.

  Volgens Amanda lijkt het zusje op Jaap.

  pi_50845260
  Wat denkt beste vriend Sjoerd over Jaap?
  quote:


  21:28-Ruwe diamant Jaap
  Ruwe diamant Jaap
  Sinds een paar maanden mogen we genieten van ‘King Jaap’. Hij kwam rustig binnen, maar heeft zich ontpopt tot een ware ‘terror-brenger’. We kunnen ons niet voorstellen dat hij altijd met kots heeft lopen gooien of zich graag hult in vieze kleding. Hoe zag zijn leven er uit voordat hij De Gouden Kooi betrad? Sjoerd, één van zijn beste vrienden en webmaster van www.kingjaap.nl, vertelt…

  De 26-jarige Sjoerd kent Jaap al bijna twaalf jaar. “Hij zat met mijn broertje Dirk in de brugklas en zo leerde ik hem kennen. Even later kwam ik zelf bij Jaap in de VWO-klas toen ik bleef zitten.” Sjoerd kon het meteen goed met Jaap vinden: “We hebben beide een hele gekke en extreme kant.” Nu is Sjoerd een van zijn beste vrienden. Zo mag hij de getuige zijn van Jaap op zijn bruiloft en is hij webmaster van Jaaps site. “Al een jaar geleden hebben we samen www.kingjaap.nl (zijn huidige weblog) gemaakt. Het begon ermee dat Jaap zei dat ik een uniek persoon ben en daar iets mee moet doen. Ik zei: ‘Jaap, als iemand hier uniek is, dan ben jij het wel!’ Ik denk dat niemand het nu nog met mij oneens kan zijn…”
  Sjoerd en Jaap... Sjoerd en Jaap...

  Jaap groeide op in Brielle en had één broertje, Bert. Bert is in 2002 overleden als gevolg van een auto-ongeluk. “Hij denkt heel erg vaak aan zijn broer, wat ook logisch is natuurlijk. Na het overlijden van zijn broer zijn ook nog eens zijn ouders gescheiden, dus het werd er mentaal niet makkelijker op voor Jaap. Hij zocht een uitvlucht van zijn emoties in extreem eetgedrag. Een lunch van twintig frikadellen bijvoorbeeld...”

  “Jaap is over het algemeen iemand die goed alleen kan zijn en ook enorm van zijn rust houdt. Hij zegt vaak dat hij een narcist is (iemand die gericht is op zichzelf, zelfverzekerd overkomt maar het niet is en graag in het middelpunt van de belangstelling staat, red.) en mijns inziens klopt dat ook. Jaap heeft een hele relaxte, gevoelige kant en schaamt zich ook niet om al zijn problemen open en bloot op tafel te leggen. Aan de andere kant heeft hij een enorme extreme schaamteloze kant die in de Villa op extraverte wijze tot uitdrukking is gekomen.” Jaap zit erg met het feit dat hij zo groot en dik is. “Dit is uiteraard een centraal thema in zijn leven. Hij voelt zich vaak een ‘freak’.” Sjoerd denkt er heel anders over: “Jaap is gewoon een ruwe diamant, die nog geslepen moet worden!”

  Als vriend en trouwe volger van De Gouden Kooi, ziet Sjoerd hoe Jaap zich ontwikkelt. “Hij kwam goed binnen moet ik zeggen!” Wij herinneren ons, net als Sjoerd, een van de eerste avonden waarop Jaap flink wat alcohol naar binnen tankte. Hij werd door Brian en Natasia in bad gezet. Daarin gaf hij meerdere malen over. Ook Sjoerd vond dit beeld niet prettig: “Ik schrok. Hij had zich helemaal bezat en kermde de meest rare teksten uit. Gelukkig is dat grotendeels niet op TV geweest. Hij heeft veel kritiek gehad daarop van Cora (zijn verloofde, red.).” Sjoerd vertelt dat dit helemaal niet de bedoeling was van Jaap. De Briellenaar wilde zijn relatie niet op het spel zetten en besloot zich verder rustig te houden. “Op een gegeven moment, bij een stemmingsronde, werd hij belazerd door Miljonairs van wie hij dacht dat ze achter hem stonden.” Volgens Sjoerd ging vanaf dat moment de knop om… “Terecht! Toen pas is hij echt gaan inzien dat hij in een spel zit en dat dat spel ook gespeeld moet worden.” Sjoerd vindt het prachtig om zijn vriend zo in actie te zien: “Het is erg vermakelijk om te zien hoe de extreme kant van Jaap tot uiting komt.”

  Jaap baalt enorm van de reacties en vooroordelen die opgeroepen worden door zijn omvang. Zelf heeft hij in de Villa al een aantal anekdotes verteld waaruit dit blijkt. Sjoerd weet er ook nog één: “Er was een aantal jaren geleden een pedofiel actief in de stad waar zijn vader woont. Het was een mooie zomermiddag en best warm. Jaap wandelt graag en deed dat dus toen ook. Hij liep rond met een lange broek met daaronder een korte broek. Het geval was dat hij het warm kreeg en enorm begon te zweten, dus hij aarzelde niet zijn lange broek uit te trekken. Hij wilde de mensen in de wijk niet opdringen met beelden waarvan ze nachtmerries zouden krijgen dus hij besloot netjes in de bosjes zijn lange broek uit te trekken. Enkele ogenblikken later toen hij weer vrolijk op straat rondliep met zijn korte broek aan, werd hij staande gehouden door een paar politiebusjes. Jaap dacht dat het een grap was en deed er nogal lacherig over, maar zo grappig was het niet volgens de ‘cops’. Hij moest mee voor verhoor naar het bureau. Na een hele rompslomp werd hij weer vrijgelaten. Wat bleek? Een bewoner had Jaap in de bosjes bezig gezien en heeft meteen de politie gealarmeerd voor ‘de pedofiel van Hellevoetsluis’.” Volgens Jaap kan Eric dit verhaal stukken beter vertellen… Wie weet mogen we het nog eens uit zijn eigen mond horen!

  Huub wilde graag weten of Jaap nog maagd was. Een typisch voorbeeld van weer zo’n vooroordeel. Waarom zou Jaap geen vriendinnetjes hebben gehad? De Briellenaar reageerde geïrriteerd op deze vraag en we begrijpen nu waarom… “Jaap heeft altijd een actief liefdesleven gehad en veel vriendinnetjes versleten de afgelopen jaren.” Oké, dat is dus ook weer recht gezet! Volgens Sjoerd laat Jaap dan een hele andere kant zien: “Dan komt echt de lieve Jaap naar boven. Als hij in gesprek is met vrienden, en zijn vriendin zegt één klein dingetje tussendoor, dan breekt hij abrupt het gesprek af en vestigt meteen weer zijn aandacht op haar.” Zijn vriendinnen hebben niks te klagen dus! Waar moet de droomvrouw van Jaap eigenlijk aan voldoen? “Zoals veel mensen ook weten, is het enorm belangrijk voor Jaap dat zijn vriendin een grote cupmaat heeft. Ik zal niet te veel in details treden, maar hoe groter, hoe beter... Zijn favoriete website is niet voor niets www.busty.pl!”
  Ook Jaap vindt het wel eens stinken! Ook Jaap vindt het wel eens stinken!

  Hoewel Jaap ongetwijfeld van plan is om nog lang in de Villa te blijven, is er een grote kans dat de Briellenaar ooit moet vertrekken… En dan? “Ik denk dat hij gebruik maakt van de mogelijkheden die zich voordoen door zijn verblijf in de Villa. Echt iets voor hem is parttime-schrijver worden, voor columns in tijdschriften, kranten etc. En eventueel verdergaan met zijn boeken en die publiceren.”

  Dat Jaap uitstekend kan schrijven hebben we allemaal mogen lezen op de website van De Gouden Kooi! Waar haalt hij dat talent vandaan? “Jaap schrijft enorm veel. Alles wat hij meemaakt, ziet en denkt, verwerkt hij op zijn PC’tje. Hij heeft een autobiografie op zijn PC staan en onder andere een boek over afvallen. Zijn doel is de nieuwe Dr. Phil (één van zijn voorbeelden) te worden.” MSN is niet aan de Briellenaar voorbij gegaan. “Daar typt hij elke dag hele verhalen. Hij schroomt ook niet zijn denkbeelden aan onbekenden voor te leggen of op fora te verspreiden. Misschien dat mensen zijn schrijfstijl wel herkennen op bepaalde fora onder zijn pseudoniem!” Nou, op zoek dan maar! Helaas blijft een hint uit…
  BRON: TIEN
  pi_50853184
  Gisteravond hadden Jaap en Elly een confrontatie met elkaar. Jaap gooide eieren naar Elly en kreeg ze ook terug. Terwijl Jaap in de tuin liep op zoek naar kroos, is Elly via de voordeur vertrokken. Jaap besloot hierop terrorles te geven aan Dennis. En lag her en der in het huis kroos. Huub, Lieke, Brian en Dennis keken lachend toe.


  met dank aan Ning


  met dank aan BSOL

  Hij is nu emo Jaap en gaat morgen ff knuffelen met Palma a la Huub dan is het weer goed. Denkt hij.

  Na de terrorles hebben Brian en Amanda een momentje in de chill. Amanda vraagt zich af wat haar doelen zijn hier in het huis.
  B: Zit je nu op je 5 maanden dippie
  A: Ik voel me hier hartstikke blij, maar ik vraag me af wat doe ik hier.
  B: Wil jij alles in gang zetten om hier te winnen
  A: Nee
  B: Streef je daar naar toe
  A: Nee
  B: Dan is dat in ieder geval niet je doel.
  In die trant ging het gesprek.
  Brian denkt dat hij na de Kooi in diverse toko's aan de slag kan als dj, rapper of gitarist.

  [ Bericht 51% gewijzigd door petraa op 26-06-2007 12:19:31 ]
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50856646

  De huishouding komt aangewandeld en ruikt de eierlucht al. Palma gaat verhaal halen bij Jaap. Jaap verdedigt zich door te zeggen dat hij is aangevallen door Elly met een fles Bacardi en hij zich moest verdedigen.
  Palma is woest en vraagt wie het moet opruimen. Jaap zegt laat lekker liggen morgen komt Elly weer.
  Palma draait door en haalt de kasten van Jaap leeg en gooit alles op zijn bed. Het kroos wordt van de grond gehaald en ook op het bed van Jaap gegooid. Lieke komt boven en zegt dat ze niet kan slapen van de herrie, Palma zegt dat Lieke het huis moet verlaten.
  Jaap weet de oplossing voor Palma: zet je piepstemmetje op en zeg tegen je meisjes komop we gaan naar huis.
  Jaap krijgt het vest van Herma en trekt het uitelkaar, Herma woest en gooit een emmer water en emmer naar Jaap toe. De huishouding vertrekt.
  Jaap krijgt telefoon in de private van Polo. En daarna gaat hij de rommel opruimen.
  De huishoudsters komen na een klein uurtje weer terug de villa in. En iedereen begint aan het ontbijt. Op Natasia na, die is ziek en ligt in bed.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_50880898
  Jaap gaat aanstaande 7 juli met een korte vakantie naar Egypte met Cora en zonder camera's.

  Er is een extra topic voor geopent voor de Fokkers terwijl hij weg is. Plus we hebben 3 dagen geen Terror.


  King Jaap voor 3 dagen op vakentie!
  quote:
  Een huwelijk is niet compleet zonder een sprookjesachtige huwelijksreis. U en uw bruid cora staat, van 7 tot en met 10 juli, een droomreis naar Egypte te wachten!

  Voor u is een suite gereserveerd in het exclusieve vijfsterren Resort Sheraton Mirimar in het prachtige El [b]Gouna, waar u van alle gemakken voorzien bent.

  Gedurende uw verblijf wordt u in de watten gelegd met exclusieve diners, een duiktrip, een quadtrip door de woestijn en tal van andere activiteiten die uw huwelijksreis onvergetelijk zullen maken.

  Maar...u moet deze waanzinnige reis wel verdienen!

  U moet vanaf nu tot 5 juli, de dag van uw huwelijk, vijf kilo zijn afgevallen. Huult u dit niet dan gaat deze reis aan u en uw kersverse bruid voorbij... U mag nu op de weegschaal gaan staan waar de camera uw gewicht zal registreren.

  De deadline voor uw gewichtsverlies staat op 5 juli om 16:00 uur.

  Na uw huwelijk krijgt u een nieuwe uitdaging van bovenstaand kaliber met betrekking tot uw gewicht.

  Heel veel succes! Uw lot ligt in uw eigen handen!

  De Gouden Kooi.

  -------------

  26-6-2007 - 11:00 - 177,8
  5-7-2007 - 16:00 - 172,8

  26-6-2007 - 13 uur
  27-6 t/m 4-7-2007 - 8 dagen
  5-7-2007 - 16 uur

  Totaal: 9 dagen en 5 uur

  Hmzzzz 5 kilo in die tijdspanne ziet er gunstig uit. Bij een extreme bikkelpoging viel ik al eerder 11 kilo in 14 dagen af, waar ik 300 contactpunten mee verdiende.

  11 kilo, gedeeld door 14 dagen (336 uur), maal 9, 5/24 dag (221 uur) = 7,235 kilo

  Voor relatieve evenaring van mijn oude extreme poging had de Kooi van me kunnen vragen om 7 kilo af te vallen. Heerlijk om te weten dat de statistieken in je voordeel liggen!

  Ik heb er echt totaal geen zin in. In het lijnen dan he, want uiteindelijk gaat het om een bed, Cora en geen camera. De context Egypte boeit me niet. Alhoewel, wat mooie TERROR filmpjes van The Godfather in Egypte is leuk voor perverse fans die van mijn abnormale stilo houden.

  Ik doe het er toch wel voor. Mijn seksuele frustatie is op dit moment stukken groter dan mijn dieet frustratie. Het is een keuze tussen 2 kwaden.

  De statistiek is gunstig, ik hoef maar 69,1% (5 / 7,235 x 100) te presteren van wat ik eerder presteerde toen ik diep ging om af te vallen.

  Ik heb het dus 30,9% makkelijker. Is dit genoeg? Met de 10 kilo opdracht had ik bakken motivatie, mijn instelling was onverwoestbaar. Iedereen roept dat het te makkelijk is. Dat het zo gebeurd is. Ik vind het echt niet makkelijk. Eerlijk gezegd denk ik wel dat ik 'm ga halen, want jullie kennen me. Als ik het niet zie zitten, dan raak in de Klaag-Jaap modus en dan maak ik iedereen voor van alles uit als ik in mezelf lul, zelfs de productiemensen.

  Geinig, ik moest vroeger als klein kind altijd zo hard lachen als ik mijn vader op de plee in zichzelf hoorde lullen en nu doe ik het zelf ook haha. Ik kan er echt niets aan doen, het is een automatisme die erin zit gebakken als de pigmentvlekken op Palma's oude vrouwenpoten.

  Het zoet gaat komen. Het is alleen doorbijten. Dingen doen, waarvan ik weet dat als ik ze doe, dat ik dan 5 kilo afval. Ik moet door het zuur heen. Het zij zo.

  Ik barst van de honger op dit moment. Raar he, zodra het over dieeten gaat krijg ik spontaan honger haha. Dus ik laat het hier ff bij en ga een groot bord groentepap klaarmaken en in de namiddag toch maar op die kutfiets klimmen.

  Dramaaaaaaaaaaaaa.....
  Bron: http://www.kingjaap.nl/2007/06/26/egypte_1.html
  pi_50884848
  HET EERSTE GEVECHT TUSSEN HUUB EN DENNIS - WAT BEELDEN

  Of liever gezegd, Dennis tart Huub met 'poessie! poessie!' en valt keer op keer aan. Helaas geen al te duidelijk screenshot van het moment waarop Dennis Lieke naar de keel grijpt. De aanleiding is wat kort verbaal geplaag nadat de groupies zojuist de villa hebben verlaten, en het feit dat Huub per ongeluk even op de blote voet van Dennis staat.

  Lieke dringt er later sterk bij Huub op aan zich rustig te houden. Alles is gezien, zegt ze, inclusief dat Dennis haar bij de strot pakte. Huub is behoorlijk opgefokt.    woensdag 27 juni 2007 @ 05:16:53 #28
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_50886969
  Disana vroeg om meer foto's voor de update, maar ze heeft er al een wereld aan foto's staan.

  Eerder waren er groupies die enorm tegenvielen. Jaap heeft zijn eigen groupies eruit gewerkt en probeerde Dennis zijn groupies uit te nodigen voor tactiel gespeel:


  Mitch was er ook:
  Dennis lag kansloos met die in de rode bikini in bed:
  En aanvullend na vertrek van de dames het gevecht:

  Brian en Amanda zitten op de trap terwijl Dennis een voorstelling geeft van Lieke
  Huub is achteraf hevig ontdaan door alles,
  Dennis zit een paar uur achter, evenals Brian.

  [ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 27-06-2007 05:53:45 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
    woensdag 27 juni 2007 @ 05:31:44 #29
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_50886995
  Brian voelde zich helemaal para door zoveel geweld en moest direct een paar uur naar achteren.
  quote:
  Op woensdag 27 juni 2007 02:17 schreef Prospera het volgende:
  Brian voelt bij zichzelf, als hij aangevallen wordt, dan weet hij niet meer wat correct is en wat hij doet.
  Alles borrelt bij hem, hij krijgt een blackout.
  Hij raakt besef kwijt, alles trilt tot aan zijn onderlip.

  02.22 uur
  quote:
  Op woensdag 27 juni 2007 02:22 schreef Prospera het volgende:
  para moet naar achteren
  Lieke was heel standvastig

  Maar Huub had er enorm veel moeite mee dat iemand zijn vriendin naar de keel greep (Dennis).


  Jaap liet een lief berichtje achter voor de schoonmaakdames, dat hij mag uitslapen


  Brian kwam geheel ontspannen weer terug in de villa, rond half 4 geloof ik en Amanda vond hem lief.

  Brian moest echter zich afreageren en ging 3 kwartier tekeer onder de dekens...


  Hij stopte met neuken toen de rest binnenkwam en wij weten niet of hij toen gekomen was.


  Helaas was eea. nog niet gebeurd, want Lieke had eerder oorbellen van Huub gekregen, diamanten echt of niet, en toen gingen zij nog uren kletsen.


  Huub&Dennis zijn kennelijk goed op de vingers getikt (die ene van Huub is toch al gebroken)
  en zijn nu weer goede vriendjes.  [ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 27-06-2007 05:39:39 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_50888403
  quote:
  Huub en Lieke leren elkaar steeds beter kennen, ze bespreken veel dingen, die over hun zelf gaan of over de mensen in hun naaste omgeving.
  Het is een ontspannen sfeertje, maar eerlijk gezegd te langdradig om dat allemaal te verslaan.
  Maar ze zijn wel heel eerlijk naar elkaar en dat brengt ze alleen maar nader tot elkaar en dat was toch de bedoeling.

  Dan schakel ik weer over naar de slaapkamer waar Jaap en Dennis bespreken wie er wel blijft en wie niet.
  2 dames zijn behoorlijk aangeschoten, maar één daarvan heeft een vriendin bij zich die niet drinkt omdat ze moet rijden, maar ze willen die andere houden, dus die sturen ze naar Natasia.
  Dan komt Natasia binnen lopen en vraagt waarom zij daar voor gebruikt moet worden, nou zegt Dennis jij kan een goede moeder voor haar spelen zodat wij door kunnen gaan met die andere. Dus jullie willen mij daarvoor gebruiken vraagt Natasia, klopt zegt Dennis en wat krijg ik daarvoor terug vraagt ze, nou ik heb je niks te bieden zegt Dennis, nou dan bied je je zelf, dat vind Natasia wel een goed plan. Durf je dat Dennis vraagt Natasia een paar keer, maar Dennis weet niet zo gauw hoe ze weg moet komen. En laat Natasia lachend achter.

  Zullen de mensen achter de streams al aan het kotsen zijn denk je zegt Huub lachend.
  Dan is het even stil en vraagt Lieke waar denk je aan, dat ik moet plassen, ik ook zegt Lieke en ze gaan samen naar binnen.
  Als Huub in de keuken aankomt vraagt hij aan Natasia hoe het beneden gaat, Natasia zegt niks maar trekt haar schouders op van nou ik weet het niet.
  Huub weet het wel, ze missen de gangmaker er is maar één Huub toch en loopt lachend naar beneden, als hij klaar is met plassen loopt hij nog even naar de Chil gooit gauw een flesje flugel naar achteren en gaat weer naar het kantoor, Lieke tut zich nog een beetje op en gaat ook terug, daar staat Huub haar op te wachten.

  Ze vinden het wel erg leuk dat het feest in de Chil nergens over gaat, zelfs Amanda zit er gewoon bij en danst geen eens zegt Lieke. Huub maakt een grapje en zegt je weet toch wel waar ik dit voor gedaan heb hé, voor totale dekking dat weet je toch. Natuurlijk zegt Lieke ik zit hier ook met een nepglimlach en ik zit ook liever in de Chil, grapt ze.
  Dan krijgen Lieke en Huub het dessert, aardbeien met slagroom, nu gaat Huub toch gezellig bij haar zitten en niet meer aan het eind van de tafel.

  Dan gaan Jaap en Dennis weer overleggen en pakken weer de microfoon, het is bijna 24.00 en jullie moeten nu de jacuzzi in, vijf van de zeven willen wel, maar Wendy wil niet, dan wordt Jaap het zat en zegt dat hij teror bij haar uithaalt, als ze niet in de jacuzzi gaat kan ze oprotten. Dat vind ze best en zegt tegen hem waar moet ik heen gaan dan, Jaap neemt haar mee naar boven naar de voordeur en onderweg neemt hij een vaas bloemen mee, hij stuurt haar richting de poort en schelt haar helemaal de huid vol met tering hoer. Rot op joh fokking tering hoer en gooit de bos bloemen over haar heen als ze weg rent dan gooit hij ook het water uit de vaas over haar heen en blijft haar maar uitschelden voor alles wat ik niet wil herhalen. De andere dames staan te kijken wat jaap aan het doen is en ze zijn er niet echt blij mee.
  Één van de dames vind het zielig voor haar en zegt dat ook tegen Jaap, je weet toch dat je in de gouden kooi zit en ze moet niet liegen oprotten met dat kutwijf zegt hij weer.

  Maar dan zeggen de andere 2 dames dat ze een probleem hebben, want ze kennen haar niet, maar ze hebben wel met zijn drieën een hotelkamer. Ze willen graag blijven, maar ze moeten weten of zij op hun wacht. Natasia grijpt in en zegt dat ze wel even kunnen bellen.
  Terwijl de andere in de private zitten met Natasia besluit Jaap dat die twee andere ook weg moeten en dat hij met deze drie over wil blijven.
  Hij roept de twee andere dames erbij en zegt weer op een hele grove manier dat ze ook op kunnen rotten.
  Maar ze willen helemaal niet want ze hebben niks met Wendy te maken ze kennen haar niet, maar Jaap is er klaar mee en wil gewoon dat ze oprotten, Natasia probeert Jaap nog tegen te houden maar dat lukt dus niet. Jaap heeft alweer een emmer met water klaar staan en als hij de andere twee dames naar buiten stuurt en ze ook de huid vol scheldt, gooit hij hun ook zeiknat met een emmer water.
  De meiden rennen gauw weg en Jaap en Dennis lopen met de andere dames naar binnen om zich om te kleden om de jacuzzi in te gaan.

  Door deze ophef vergeet ik helemaal om op de streams te letten van Huub en Lieke, ik zie nog net dat er een doosje met mooie oorbellen open wordt gemaakt, jammer genoeg heb ik niet gehoord wat Huub daarbij verteld heeft.
  Lieke is helemaal onder de indruk en weet niet wat ze ziet, ze vind ze zo mooi, ze zegt dat had je echt niet hoeven doen lieverd en ze geeft hem een dikke kus.
  Ze vind ze zo mooi en belooft dat ze de oorbellen bijna elke dag in gaat doen, Huub wil dat ze de oorbellen nu al indoet als Lieke ze heeft ingedaan kijkt ze in de spiegel en ze vind ze prachtig.
  Laat me eens kijken zegt Huub, o nee ik schrok al, ik dacht dat ze mooier waren als jou, ik heb ze gegeven omdat ik van je hou en dat mag iedereen weten. Ik ook van jou poepie, dit is wel heel romantisch zegt Lieke, ik had zelf geen mooiere kunnen uitkiezen. Je bent super, super, super lief. Het romantische moment wordt onderbroken door de kok,want die zou er even gezellig bij komen zitten.

  Dan schakel ik maar weer over naar de slaapkamer daar doen de dames een bikini aan die ze lenen van de miljonairs.
  Jaap wil nog steeds dat zijn rug geschoren wordt, als ze eenmaal in de jacuzzi zitten is er één van de dames wel geïnteresseerd in Dennis, ze gaat lekker tegen hem aan liggen, dan komt Dimitri er ook bij, het is volgens mij al lang 24.00 geweest, maar Dimitri houdt zich niet aan zijn werktijden en gedraagt zich ook als een miljonair in de jacuzzi.

  Huub en Lieke zitten nog lekker te kletsen met de kok, ook over het spel, hij kijkt veel ook naar de streams, hij vond de actie met Eric helemaal te gek.
  Huub vraagt na een tijdje of hij het leuk vind om vaker te komen, omdat ze geen kok meer hebben, hij heeft er wel interesse in. Huub verteld nog even waarom hun andere kok is weg gegaan maar dat weet hij ook al.

  Dan schakel ik weer naar de jacuzzi want ik zie dat Jaap aanstalten maakt om de er uit te gaan met één van de groupies.
  Ze hebben het bad vol laten lopen en gaan daarheen om zijn rug te scheren, daar is Natasia net klaar met douchen en is haar borsten aan het masseren, jaap vind het nodig om aan de groupie de borsten van Natasia te laten zien. Natasia zit er niet mee en Jaap raakt ze gewoon aan en voelt er aan en zegt je voelt gewoon de siliconen zitten. Voel maar zegt hij tegen zijn groupie en ja hoor ze doet het gewoon en Natasia moet er alleen om lachen.
  Dan gaan ze het bad in en zijn rug wordt geschoren in de tussentijd gaat Natasia gewoon door met het masseren van haar borsten. Ik wordt gewoon geiler van Natasia dan van de groupies roept Jaap. Dan komen Dennis en de andere groupie ook naar de slaapkamer zij is in de tussentijd haar hesje al kwijt. Ze loopt met een handdoek voor haar borsten en gaat naar het toilet.
  Als ze terug komt gaat ze ook bij Jaap in bad zitten, haar handdoek stevig vast houdend, maar jaap kan zijn handen niet van haar af houden en knuffelt haar terwijl de andere zijn rug aan het masseren is.
  Al zijn eigen groupies zijn weg gestuurd, maar hij zit wel in bad met twee groupies van Dennis.
  Als ze klaar zijn gaan ze weer terug naar de jacuzzi, Jaap blijft even in bad zitten en Dennis staat bij de andere dames bij de jacuzzi.

  Huub en Lieke zijn met de kok naar de huiskamer gegaan en zitten even gezellig met Amanda en Brian te kletsen.
  Als de kok weg is gaan Lieke en Huub even bij de jacuzzi kijken, daar wil Jaap dat die ene groupie even herhaalt wat ze gezegd heeft over Huub en Lieke, dat ze hun niet mag en dat ze nep zijn, maar dan draait ze haar verhaal een beetje bij en zegt dat ze in het echt leuker zijn.
  Als Jaap vind dat ze het verhaal nu verdraait zegt ze hou je vieze vette bek dicht.
  Dit pikt hij niet en gaat de jacuzzi uit, als hij de slaapkamer inloopt zegt hij tegen Natasia dat hij boos is en haar er uit gaat flikkeren.
  Dan komt dat meisje naar hem toe lopen en vraagt of hij boos is, ja dat ben ik zeker je moet me niet uitschelden dat pik ik niet. Maar je kan het goed maken door met mij te knuffelen.
  Hij pakt haar beet en betast haar overal, hij wil haar borsten vast houden en ze duwt hem van haar af, ze zegt dat ze het niet wil. Maar hij gaat maar door onder het mom we gaan lekker knuffelen.
  Hij vraagt een paar keer over of hij haar borsten vat mag houden, wil je op de televisie dan laat je het toe. Maar al is ze wat dronken ze laat het niet toe en duwt hem weg.
  Dan komt de rest ook naar binnen en Jaap wil hun ook even knuffelen en gaat voor de camera’s hun ook even opwarmen en raakt ze overal aan waar hij kan.
  Dennis ligt ondertussen met hetzelfde meisje waar hij ook mee in de jacuzzi zat in bed, ze liggen onder de dekens lekker te kussen.

  Jaap vind het in de tussentijd nodig om foto’s te maken van de dames die zich aan het omkleden zijn in de douche ruimte, de meiden trekken alles over elkaar heen aan om hem niet de foto te geven van hun bloten borsten na wat vlieg en stunt werk lukt ze dat ook. Hij heeft alleen wat foto’s kunnen maken van hun lingerie.
  Dan ziet hij dat de groupie van Dennis bovenop Dennis is gaan liggen en trekt de dekens van ze af en maakt daar ook foto’s van.
  Ik vind het persoonlijk dat Jaap echt veel te ver gaat met de dames totaal geen respect, hij wil dat Dennis over gaat op echte actie en haar neukt dan kan hij foto’s maken.
  Ze hebben nog 14 minuten zegt Jaap, maar ik vind het nu wel best zo ik heb geen zin om hier naar te kijken. Want hij blijft maar foto’s en de dekens eraf te trekken.
  Hij gaat er zelfs bij liggen en begint haar onder de dekens overal te betasten, ze vraagt of hij van haar af wil blijven maar hij gaat maar door.
  Zelfs als ze het bed uitspringt blijft hij aan haar zitten en pakt haar bij de borsten, Dennis vind ook dat hij te ver gaat en zegt dat hij moet nokken.
  Dan gaat jaap gelukkig weg en gaat naar de Chil, om daar nog wat foto’s te maken.
  Als er nog één minuut op de klok staat, komt Jaap weer en zegt dat ze zich moet aankleden, ze houdt haar bikini aan en kleed zich aan, daar moet hij ook foto’s van maken.
  Dan staat de auto voor, de dames stappen in en verlaten de villa,Lieke stapt voor de gein in en Dennis zegt dat ze dat vooral moet doen dat ze op moet rotten, maar ze moet eruit van de chauffeur, als ze weer uitstapt, kan Dennis het niet laten om haar daarop aan te spreken. de groupie avond zit erop.

  Maar als ze in de gang staan gaat het weer fout, wie er begonnen weet ik niet maar het wordt weer veel duw en trekwerk tussen Huub en Dennis.
  Huub blijkt stiekem op de bloten voeten van Dennis heeft te zijn gaan staan, dan begint Dennis te duwen en duwt hem de huiskamer in, Huub zijn ogen staan weer zeer agressief en rent ook op hem af en spuugt hem een paar keer recht in zijn gezicht. Dennis heeft zijn zender niet om en er wordt steeds gezegd dat hij die om moet doen, maar zodra hij weg loopt gaat het duw en trekwerk door, Huub en Dennis vallen allebei op de grond. En zo gaat het weer een lange tijd door, Lieke springt er net als jaap een paar keer tussen, maar het houdt maar niet op.
  Dan krijgt Lieke het voor elkaar om Huub de tuin in te krijgen. Daar is Huub zo boos dat Lieke hem zegt zich in te houden anders kost het zijn kop, Huub zegt als ik hier een boete voor krijg dan weet ik het niet meer. Hij heeft mij drie keer geslagen zegt hij. Ik moet eerlijk zeggen dat door alle tumult ik dat niet gezien heb, maar het zou kunnen.
  Maar beiden hebben dingen laten zien die niet door de beugel konden.

  Binnen is Dennis helemaal niet zo agressief en schreeuwt alleen maar dat hij Huub eruit wil werken, en die Lieke erbij. Hij wil “de man” van de villa weg hebben, dat is wat hij wil bereiken en hij tiert maar door waarom hij Huub niet moet. Jaap vind het verstandiger als hij dit allemaal tegen Huub zeg,t zonder fysiek geweld. En zegt ik ga wel aan Huub vragen of jullie beiden op de bank plaats nemen en het met woorden uit vechten.
  Als Jaap naar buiten loopt en zijn voorstel wil doen zegt Huub, Jaap je zal moeten gaan kiezen want ik moet die gozer niet meer. Maar Jaap weet er een draai aan te geven dat hij daar geen antwoord op hoeft te geven en vraagt of hij naar binnen komt om te praten, maar Huub heeft daar de rust nog niet voor en zegt dat hij hem vannacht wel te grazen gaat nemen met honing en veren. Jaap vind het best en gaat weer naar binnen


  Deze gast vermoord ik echt, Lieke neemt hem mee om naar het kantoor te gaan, hij haat die Dennis zo dat hij hem vannacht aan wil vliegen.
  Huub blijft zo agressief dat Lieke uitspreekt dat ze bang is dat hij met een mes of een schaar vannacht aanvalt en daar past ze voor.
  Huub moet via de achterdeur naar achteren komen, staat er op het scherm en hij verlaat het kantoor. Lieke blijft een tijdje in het kantoor zitten

  In de huiskamer praten de andere behalve Natasia, want die ligt in bed, ze bespreken de acties van Huub.
  Jaap legt uit dat Huub heel sneaky is met zijn fysiek geweld, hij pakt je beet en knijpt je stiekem zonder dat de camera’s het ziet of hij gaat op je tenen staan en zo probeert hij jullie uit te dagen tot fysiek geweld.

  Na een tijdje gaat ze naar binnen, en dan komt Huub ook terug, die gaat gelijk weer op Dennis af en begint weer te duwen, Jaap krijgt weer telefoon dat het alleen nog maar met woorden mag. Maar Huub en Dennis gaan toch nog even door.
  Amanda gaat zich er nu ook mee bemoeien en krijgt het eerst met Lieke aan de stok maar later bemoeit Huub zich er ook mee, ze schelden elkaar voor de 100ste keer weer uit voor rotte vis, niet meer belangrijk om dat te vermelden. Maar na een tijd zwakt die ruzie ook weer af want Jaap weet Huub af te leiden met zijn verhaal over de groupies, dat hij die meiden weg gestuurd heeft.

  Brian neemt Amanda mee naar beneden, hij vraagt haar afstand te nemen, want Brian voelt dat hij zijn besef kwijt raakt en als hij aangevallen wordt, dat hij zo een black-out krijgt. Ik voel het aan mijn hele lichaam dat ik nu mij zelf niet meer in kan houden. Dus hou op met je schreeuwen want de ruzie ging tussen Huub en Dennis en nu zitten wij er ook tussen en ik kan me niet meer inhouden ik voel het tot aan mijn lippen.
  Amanda begrijpt het maar ze kan niet begrijpen dat dit allemaal kan, ik kom naar boven en er wordt gespuugd met appels met stoelen gegooid en gevochten, Huub gooit drank in zijn gezicht en gooit een glas richting hem.
  Ik kan niet meer tegen dat geweld, ik ook niet zegt Brian en daarom moeten we hun laten gaan.
  Dan komt er op het scherm te staan dat Brian naar achteren moet en daarna Amanda, Brian is er niet blij mee en vraagt aan haar of ze dan naar bed wil gaan, dan is hij geruster. Hij baalt echt dat hij nu moet.

  Boven zitten ze eerst rustig te praten, maar dat slaat al weer gauw om, want Huub daagt hem uit om tegen hem te kickboksen. Dennis vind het prima om wat met hem te doen, maar hij bepaalt vanaf nu de regels en niet Huub. Dat heb je al die tijd kunnen doen maar nu niet meer als je dat maar weet.

  Je bent je macht kwijt, je kan je borstje niet meer voorruit doen, je bent de positie kwijt in het huis en dat raakt je en daarom vertoon je dit gedrag.
  Dan begint Huub zijn moeder uit te schelden voor k….rhoer, Dennis blijft er heel rustig onder en zegt als je dit in de buitenwereld tegen me zou zeggen had ik je kop eraf getrokken, maar nu doet het me niets.
  Dan springt Huub toch weer op Dennis af en gaat weer met zijn gezicht boven hem staan en blijft zijn moeder maar uitschelden. Dennis staat ook op en zegt tegen Huub, ga niet op mijn tenen staan en pakt een stoel om zijn tenen te beschermen. Huub blijft achter hem aan lopen en trapt tegen de stoel aan, Jaap is het zo zat en pakt die stoel weer weg, maar nu blijven ze elkaars moeder maar uitschelden en het gaat echt nergens meer over.
  Dan gaat alweer de telefoon want ze zijn beide zo agressief, ze moeten naar de buren komen, Jaap loopt een stuk met ze mee, want Huub zegt buiten de camera sla ik je op je bek.
  Jaap vertrouwt ze allebei niet en tot aan het hek loopt hij mee.

  Als hij terug komt zegt hij, tering ik vind het echt stom van alle twee hoor, klaar is klaar zegt hij, ja dat ben ik met je eens zegt Lieke.
  Dan hoor ik Huub buiten het hek Dennis verrot schelden hij schreeuwt zo hard dat Lieke het in het huis hoort en naar buiten rent.
  Huub komt na een minuut of tien terug en legt haar uit dat hij over de zeik gaat omdat hij haar aangeraakt heeft en bij de keel heeft gegrepen. Dat is precies wat ze willen, waarom doe je dat nou. Het is juist belangrijk om daar boven te staan want ik spring er zelf tussen. Hij moet met zijn poten van je afblijven, van elke vrouw moet hij afblijven en gooit weer een glas stuk uit kwaadheid. Lieke probeert hem tot bedaren te brengen, maar dat lukt haar weer niet, hij is weer te boos.

  Hij loopt naar Buiten en gaat in de tuin zitten, als Lieke erbij komt zitten dan zegt hij ik kan dit niet meer accepteren, mijn zus heeft in een blijf van mijn lijf huis gezeten doordat ze door haar vriend geslagen werd.
  Deze man moet van vrouwen afblijven en ik weet dat ik verkeerd reageer, maar dit komt bij mij in mijn gezin niet voor en ik maak hem liever kapot dan dat ik dit accepteer.
  Hij geeft toe dat zijn zwakke plek is dat hij er niet tegen kan als er een man aan een vrouw zit.

  Huub is zo boos dat hij van boosheid zelfs gaat huilen, ik timmer hem liever nog in elkaar dat ik eruit moet dan dat ik dit accepteer. Niemand zit aan mijn vriendin niemand.
  Het is zo een laag mannetje, hij mag blij zijn dat hij hier in de gouden kooi zit en de productie tussen hem in heeft staan. Want het is echt een tyfus jong.
  Ik weet dat ik verkeerd gehandeld heb, ik had me niet zo moeten laten opnaaien, Lieke pakt hem stevig beet en zegt ik hou van je, ik ook van jou.
  Dan besluiten ze maar dat ze naar bed gaan, onderweg zegt hij dat hij stom is geweest dat hij zich heeft laten kennen, voor de mensen die naar een schermpje zitten te kijken is het makkelijk praten, dat het stom is dat ik me zo heb laten gaan, maar ik haat die gozer echt.
  Dan gaat de telefoon weer als ze binnen komen en Huub gaat weer even weg.

  Lieke is bij het zwembad gaan zitten als Huub terug komt is hij nog niet rustig, hij blijft Dennis maar uitschelden maar ziet nu zelf in dat hij zich te veel heeft laten kennen. Hij begint weer te huilen. Na een tijdje zegt hij dit kost me wel weer een ton want ik heb een glas tegen hem aangegooid en dat is heel stom van me geweest. Nou ja eigen schuld zegt Huub, maar dan vraagt hij aan Lieke of heb ik hem niet geraakt. Maar Lieke weet het niet.
  Als ze naar binnen lopen gaat alweer de telefoon, Huub en Lieke moeten nu beide naar achteren. Amanda en Brian zijn net weer terug, ze geven elkaar een dikke kus in de keuken en kruipen hun bed weer in.

  Ik maak er een einde aan want het is weer veel te laat geworden.

  XXX Joan
  Bron Nowlive
  It is not down on any map; true places never are.
  CRE / Creatief met een Duim
  pi_50893546
  Groupies deel 1
  http://www.youtube.com/watch?v=Q2LQvO3rVuk
  deel 2
  http://www.youtube.com/watch?v=1qu-QdTE_Ro
  deel 3
  http://www.youtube.com/watch?v=Yh-w5Nceoqc

  En als toetje het betere duw, schreeuw, trek en smijtwerk tussen Huubke en Denniks.
  http://www.youtube.com/watch?v=wCSFQlMCd7E
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_50909186
  Heftig dagje vandaag!
  Natasia heeft Jaap een rotschop gegeven. Natasia was haar nagels aan het laten doen door Tilly. Jaap liep op Natasia af en gaf haar stoel een schop. Hij gaf haar ook een duw, wat binnen de regels van dgk valt. Natasia stormt op Jaap af en het duwen gaat verder en Natasia verkoopt hem 2 schoppen.

  Misschien is dit een exit maar misschien ook niet.

  Het filmpje:
  http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=27575&sess=664

  Natasia maakt zich wel zorgen maar schijnbaar weet ze nu inmiddels iets. Vanavond afwachten dus.
  Er zijn nog geen sanctie's gekomen voor Huub of Dennis.
  Go hard or go home
  pi_50914466
  SANCTIES EN BOETES en 24-UURS VOOR NATASIA

  Ik was er niet bij, maar uit de COS is het volgende gedistilleerd:

  Natasia krijgt voor het schoppen van Jaap
  1000 af van haar inleg
  100.000 af van het prijzengeld
  niet shoppen met Dennis in de PC Hooft
  een officiele waarschuwing die niet vervalt
  Dit omdat Jaap er achter op zou hebben aangedrongen Natasia geen exit te geven.

  Huub en Dennis krijgen voor het handgemeen van vannacht
  1000 af van inleg
  100.000 af van prijzengeld

  De prijzengeld-boete van de vorige keer voor Brian en Huub is teruggezet naar 100.000, zodat ze nu elk op een totale boete van 200.000 komen. Echter, tegen tienen had Huub het tijdens een stemming weer over 300.000.

  Voorts heeft Natasia zojuist haar 24-uurs aangevraagd.

  Een uitgebreider verslag van het bovenstaande is welkom, evenals eventuele verbeteringen. Commentaren graag in het topic CODUS.

  [ Bericht 4% gewijzigd door Disana op 27-06-2007 21:56:05 ]
  pi_50919084
  Natasia mag voor straf niet meer mee shoppen met Dennis in de P.C. Hooftstraat. Iemand anders mag mee met Dennis, er moet om 21:00 een unanieme winnaar aangewezen worden.

  Jaap en Brian komen als favoriet uit de eerste stemming.

  Huub was in eerste instantie tegen als Brian de stemming zou krijgen en Amanda als Jaap hem zou krijgen.

  Met nog een paar seconden op de teller ging de stemming toch naar Brian omdat eerder Huub toch voor Brian was en Jaap ineens tegen die stem. Hij wilde niet dat Amanda op wat voor manier hier voordeel zou krijgen, maar ging toch mee omdat Brian hem een kado van 500 euro belooft.

  Brian mag dus met Dennis mee
  pi_50924567
  LOBASCA BELT NAAR AMANDA EN LIEKE OP 538

  Amanda en Lieke zitten in de uitzending op 538.

  Onze allereigenste Lobasca had de euvele moed te bellen naar 538 om vragen te stellen aan... eigenlijk voornamelijk Amanda Hieronder zoveel mogelijk van hun woorden:

  Lobasca uit Schagen, Hallo. spreek ik zo zachtjes, je fluistert zo.

  Of Brian en Amanda problemen hebben met klaarkomen, want Amanda loopt de hele dag te kirren. Ze wordt anaal genomen, en wast ze zich wel. Ze heeft ook ontstekingen enzo. Amanda antwoordt iets vaags als 'ik weet van niets' en iets over Googelen.

  Niet te bitchy, zegt de presentator.

  Lobasca: Haar vriend heeft de voorkeur haar eerst anaal en dan vaginaal te nemen.

  Amanda nodigt haar uit om onder de dekens te komen kijken.

  Lobasca krijgt geen duidelijk antwoord en had het ook niet verwacht.

  Lobasca: Huub en Lieke zijn tenminste normale mensen. Mensen, ik hou jullie niet langer op.

  Beluister of download hier Lobasca: http://www.zshare.net/download/2462019df21467/

  Beelden van de 538 webcam:

  kleding tonen


  of ze even willen zoenen voor de luisteraars


  [ Bericht 6% gewijzigd door Disana op 28-06-2007 02:51:44 ]
  pi_50928910


  gifje gemaakt door nachtzuster
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50945381
  Dat smerige kutwijf heeft zojuist haar 24 uur ingetrokken.

  Ze wist het nog niet, maar Amanda trok haar naar de telefoon.
  Dus het was dankzij Amanda, zegt Natasia.
  pi_50952996
  De maandelijkse ontslagronde verliep vlak en snel, als een formaliteit.
  Eerst was er de keuze voor wie de onslagronde was: Brian of Lieke.

  Dat werd Lieke. (stemmen van Natasia, Brian, Amanda en Dennis).
  Lieke mag erin blijven (dankzij stemmen van Jaap, Huub en Natasia).

  De FEBO zag blijkbaar geen mogelijkheid hier spanning in te brengen, Huub mocht als eerste aan het woord om Lieke erin te houden.

  Brian had een komische noot in de vorm van een 'gedicht' beginnend met de regels:

  Slieko de klieko, je slikt alles van je pipo.
  Vanavond ga je niet naar huis, want je hebt nog steeds je agressieve pielemuis.


  Lieke straalde uit, dat ze boven dit niveau staat, en hield een sterk weerwoordrondje.
  pi_50959367
  pi_50961314
  Ik heb teruggelezen dat de eerste RTL opdracht een feit is:
  Natasja en Lieke mogen boodschappen doen bij .
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50968511
  quote:
  Nu nog blij, nu nog schoon, nu nog lief en nu nog enthousiast… Nieuwe Miljonair Nadia (22) heeft er zin in! Weet ze in wat voor ‘terror’ huis ze terecht gaat komen? “Ik heb me goed voorbereid!”, lacht ze. Leer haar eerder kennen dan haar mede-Miljonairs!

  Super fris en fruitig komt Nadia aanlopen. Ze ziet er netjes uit want ze heeft zojuist de fotoshoot achter de rug. “Het was echt leuk! Ik mocht mooie kleren aan”, vertelt ze enthousiast. En mooie kleren, daar zal ze binnenkort wel aan wennen! In de Villa krijgt ze straks immers regelmatig mooie jurkjes en shirtjes! “Een van mijn doelen is: onbeperkt shoppen bij Gucci!” Maar om met de jackpot naar de P.C. Hooftstraat te mogen, moet ze eerst nog een poos in de Villa zitten…

  Welke doelen wil ze nog meer halen? “Ik heb een liposuctie gehad en moet mijn buik goed trainen. Een cursus Italiaans of Spaans en een cursus acteren of presenteren behoren ook tot de doelen. Ik heb zelf paarden gehad en wil ook echt weer gaan rijden.” Een vriendinnetje voor Fries! Maar het hoofddoel is ‘losbreken’ van het thuisfront: “Ik woon op mezelf in Amsterdam, maar heb een hele sterke band met mijn moeder. <A TARGET="_blank" HREF="http://ad.nl.doubleclick.net/click%3Bh=v8/3580/3/0/%2a/l%3B53985556%3B2-0%3B0%3B16596805%3B4307-300/250%3B19047129/19065024/1%3B%3B%7Eaopt%3D0/ff/6814/ff%3B%7Efdr%3D96002736%3B0-0%3B0%3B14787574%3B4307-300/250%3B20660755/20678648/1%3B%3B%7Eaopt%3D2/2/6814/2%3B%7Esscs%3D%3fhttp://www.expedia.nl/pubspec/scripts/eap.asp?GOTO=PKGLAUNCH&FrAirport=Amsterdam&DestName=&FromDate=&FromTime=362&ToDate=&ToTime=362&NumRoom=1&PackageType=2&rfrr=-13027&NumAdult=2&NumSenior=0&eapid=283-11"><IMG SRC="http://m.fr.2mdn.net/1298210/061110_nl_cb_300x250.gif" BORDER=0></A> Ik wil nu in het diepe gegooid worden en dan maar kijken of ik me kan redden.”

  Wat deed Nadia voordat ze De Gouden Kooi betrad? “Ik ben stewardess geweest en heb een poosje in de P.C. Hooftstraat gewerkt. Dat laatste werd me te saai en nu komt dit op mijn pad!” Dat ze even geen stewardess meer is heeft een reden: “Ik kreeg een ongeluk. Ik had haast en reed veel te hard terwijl het slecht weer was. Ik vloog de bocht uit en belandde in een sloot. Ik kreeg een hersenschudding en mocht daardoor, voor mijn eigen veiligheid, een poos niet vliegen.” En dat is maar goed ook, want anders was ze misschien nooit De Gouden Kooi in gegaan!
  "Het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.” "Het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.”

  Met wie denkt Nadia goed op te kunnen schieten? “Ik denk dat ik goed overweg kan met Amanda. Ze is leuk en ik herken dingen van mijzelf in haar. Wat je ziet is wat je krijgt. Natasia wil ik ook goed leren kennen. Ik begrijp haar wel wat betreft de kinderen. In die cultuur is het heel normaal dat kinderen ook door familieleden worden opgevoed. Lieke kan ik niet peilen.”

  En wat betreft de heren? Niet onbelangrijk natuurlijk; is er kans op een nieuw stelletje? Casanova Huub heeft tot nu toe menig vrouwenhart voor zich weten te winnen. De komst van de beeldschone Nadia zal waarschijnlijk voor flink wat opschudding zorgen bij de heren en de dames! En nog belangrijker, bij welk kamp zal zij aansluiting vinden? “Ik vind Dennis een mooie jongen. Hij ziet er goed verzorgd uit en daar houd ik van.” Ze ziet wel een nadeel: “Hij schijnt klein te zijn! Ik ben 1.74 zonder hakken…” Maar ach, ze is single dus er is een mogelijkheid! Denkt ze het extra goed met hem te kunnen vinden omdat hij ook ‘nieuw’ is? “Ja, het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.” Jaap springt er voor Nadia ook uit: “Ik wil graag met hem sporten. Mijn buik moet strakker en daar wil ik hard aan werken en het is gezellig om samen te sporten. Volgens mij is het een leuke jongen!”

  Qua looks zal de donkere schone de aandacht van Brian wel trekken! De Antilliaan valt op getinte vrouwen en dat is Nadia ook! Ze is half Marokkaans, half Nederlands. “Ik heb een Nederlandse moeder en ben ook meer Nederlands dan Marokkaans. Mijn vader heb ik nooit leren kennen want mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was en daarna heb ik geen contact meer met hem gehad. Nee, ik ben echt op en top Nederlands!” Nadia weet al precies met wie ze in de finale wil staan. “Niet met Huub of Jaap! Die hebben minder gevoel en zullen je er dan echt uit werken. En de hele dag terror, dat is niet leuk. Met Brian zou ik wel in de finale willen staan, of met Natasia. Maar ja, zij gaat weg in september, helaas.”

  Kan Nadia het aan als ze een emmer kots over haar heen krijgt? Kortom, is ze opgewassen tegen de terror? “Nee, dan word ik helemaal gek! Ik wil zelf graag mijn stijl behouden. Ik ga niet terugkotsen of zo.” Maar ook Nadia heeft een donkere kant! Ze laat zeker niet alles over zich heen komen straks! “Ik zou bijvoorbeeld sambal op iemands kussen smeren zodat diegene wakker wordt met brandende ogen.” Uhmm, volgens ons kunnen we nog wel wat beleven met Nadia!
  pi_50986130
  AANKOMST VAN NADIA - DE EERSTE BEELDEN

  geen fakkels, slechts een cameraman


  karma chameleon zingen met z'n allen


  voorrijden


  net uit de auto


  hallo, ik ben nadia


  door Jaap naar binnen geloodst


  vertellen op de bank


  pi_50994242
  Nadia is in het huis.
  Ze is op 11 juni 22 jaar geworden. Deze mooie meid komt oorspronkelijk uit Nijmegen en woont nu in Amsterdam op de PC hoofdstraat. Ze heeft een Marokaanse vader en Nederlandse moeder. Haar ouders gingen scheiden toen ze 1 jaar was en ze heeft weinig met de Marokaanse cultuur. Ze spreekt ABN met een kleine kak R en heeft een Bcup.
  Ze heeft een lieve kant maar ook een valse. Nadia valt op mannen met charisma, die zorgzaam zijn. Ze is 1.74 meter en vindt zichzelf een beetje te dik ( 5 kilo). Ze heeft net als Jaap een emo-eetprobleem en heeft al wat vet op haar buikje weg laten zuigen.  Nadia zit in haar rose jurkje lekker te genieten van haar nieuwe onderkomen.


  Nadia is lekker direct en stelt veel vragen aan Huub en Lieke over hun relatie  Met Amanda klikt het nog wat minder


  Een kleine jaloerse, wat norse blik is bij Amanda te bespeuren


  Dennis vindt Nadia een klasse vrouw en denkt dat ze veel kan doen in het spel. Jaap is al verliefd op Nadia, maar heeft Cora. Daarom adviseert hij Dennis Nadia te neuken en gaat hij haar hoffelijk behandelen.


  Nadia vraagt aan Brian of ze bij het stel in bed mag slapen. Amanda en Brian krijgen ruzie. Nadia legt later uit dat ze niet uit was op een trio, maar gewoon op zoek was naar een warm nestje. Brain is duidelijk wat in de war omdat hij valt voor donkere dames met een oosters uiterlijk.


  Nadia besluit bij Natasja in bed te gaan slapen.

  [ Bericht 2% gewijzigd door kleinzusje op 30-06-2007 10:04:07 ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_50998112
  SCHOONMAAKSTER BRENDA

  Voor wie altijd al een hekel had aan deze dame met het woeste kapsel.

  Schoonmaakster Olga wordt op internet zwart gemaakt door ene Randy, een vriendin van schoonmaakster Brenda. Olga wordt psychopaat genoemd en zou niet goed voor haar kinderen zorgen.

  Olga weet dat Randy informatie van Brenda krijgt, omdat er vertrouwelijke dingen tussen zitten die ze Brenda heeft verteld.

  Brenda zou de hele tijd al (vertrouwelijke) informatie binnen de huishouding hebben doorgespeeld. Olga heeft haar hiermee geconfronteerd.

  Brenda heeft hierna ontslag genomen, naar eigen zeggen omdat het werk teveel werd; ze komt nog wel langs om afscheid van de miljonairs te nemen.

  Olga - cap door scanman
    zaterdag 30 juni 2007 @ 14:49:30 #45
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_51000770
  Nadia is nog vrij onwennig bezig in het huis. Ze moet veel dingen vragen, zoals waar het kantoor is. Ze is van plan om op Fries te gaan rijden, maar weet ook niet hoe ze dat moet aanpakken. Lieke en vooral Natasia helpen haar een beetje.
  My soul is painted like the wings of butterflies
  pi_51012283
  BOOTCAMP

  Huub heeft een bootcamp besteld voor Jaaps bachelor party. Zie hier [DGK] Streamverslagen voor een uitgebreid cap-verslag.  pi_51012527
  terrorkamp in beelden

  lieke zag er fantastisch uit in dit pakkie


  Jaap ook overigens


  jaap ging dood!
    zondag 1 juli 2007 @ 02:18:53 #48
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_51019201
  Ná de bootcamp komt er een paaldanseres voor Jaap, die een vrij leuke show opvoert. Een tijd later verkleed Lieke zich als een politieagente en doet voor Jaap een striptease. Alle bewoners zijn heel enthousiast.

  Op het eind van de avond/nacht heeft Nadia een heel gesprek met Dennis, waarin vooral Dennis de anderen (Huub en Lieke) de grond in boort. Nadia zegt eerst niet al te veel, maar later zegt ze toch ook dat ze Huub eng vindt en dat ook Lieke veel over anderen lult achter hun rug om. Nadia lijkt dus inderdaad de kant van BAN te gaan kiezen.

  Dezelfde tijd hebben Lieke en Huub een gesprek bij de stallen. Ze praten vooral over hun relatie en zijn vrij open over alles.

  Lieke en Jaap:  (caps van bright side of life)

  [ Bericht 21% gewijzigd door scanman01 op 01-07-2007 02:24:48 ]
  My soul is painted like the wings of butterflies
  pi_51023139
  Er is een streamlock geweest vannacht. Er is iets gebeurt met Jaap. Hij vindt het erger dan het overlijden van zijn broer. Het schijnt dat hij overstuur terugkwam van achter.
  Hij schreeuwde," ik ga ze vermoorden...teringlijers..mooiii" Het lijkt iets te maken te hebben met Cora.
  Jaap heeft heel hard gehuild waarop een streamlock volgde. Redactieleden zijn het huis ingegaan.
  De bewoners mogen er niet over praten maar Jaap schijnt een gebroken man te zijn en ze moeten hem laten van de redactie.
  Speculaties alom maar niets is zeker. Amanda vraagt of Cora is vreemdgegaan maar Natasia weet het niet.
  Heeft die vriend er van gisteren iets mee te maken? Ook dat is onbekend. Hopelijk komt er snel wat duidelijkheid.
  Go hard or go home
  pi_51066120
  LIVE INTERVIEW

  Jaap en Huub zijn zo'n kleine tien minuten te zien in een DGK item van Editie NL.

  Er zijn maar een paar vragen - over de ruzies en het geweld. Jaap weerspreekt dat ze daar constant mee bezig zijn en zegt dat het meestal gewoon gezellig is.

  Ook Joop Atsma en Van Westerloo komen aan het woord. De eerste roept de miljonairs op ermee te stoppen en de villa uit te lopen, de tweede zegt dat het programma gekuist zal moeten worden.

  Klaar zitten


  Archiefbeelden uit DGK in de uitzending


  Joop Atsma: Loop dat huis uit


  Het plasmascherm in de slaapkamer waarnaar de andere miljonairs kijken


  Fons van Westerloo: gekuist
  pi_51066919
  DE TROUWERIJ GAAT NIET DOOR.

  CORA IS BETROKKEN GERAAKT BIJ EEN GROEPJE DAT (DIRECT OF VIA CORA) GELD VAN TIEN EIST, OM HET HUWELIJK DOOR TE LATEN GAAN.


  Volgens Jaap deed Cora vooral mee, omdat ze een negatief beeld heeft over Tien, en hebben slimme mensen uit de kring van Jaap Cora overgehaald mee te doen.

  Jaap vertelt dit zojuist aan alle bewoners, op de bank.

  Jaap is positief over Tien, de chanteurs kunnen kapot gemaakt worden, maar Tien wil genereus zijn.
  Die vriend die zaterdag eerder wegging, zat in het groepje.
  Jaap distancieert zich volledig van die vriend.

  Jaap geeft aan dat Cora bewust aan het chanteerplan heeft meegewerkt, vanuit de overtuiging dat Tien de beloftes aan Jaap (bijvoorbeeld een huid-operatie na veel afvallen) niet zou voldoen.
  De naam Nicolaas wordt genoemd, daar wil of mag Jaap niets over zeggen.

  Jaap verdedigt Cora wat, haar intentie kwam voort uit liefde voor Jaap. Met een substantieel geldbedrag zou Jaap ieder moment uit DGK kunnen, om zijn problemen in de buitenwereld aan te pakken.

  Jaap geeft aan dat hij niet denkt zijn relatie met Cora door te kunnen zetten zolang hij in DGK zit.
  Hij kan haar nu niet spreken.

  Jaap heeft weinig in de buitenwereld (qua vrienden, familie, schulden), zegt hij. Hij kan zijn 10.000 nu niet missen, weggaan is dus geen optie.
  Hij er wel trots op, dat hij ondanks deze enorme schok (hij noemde het de meest traumatische gebeurtenis uit zijn leven) groentes is blijven eten, en niet is teruggevallen in zijn eetstoornis.

  Huub betrekt de situatie ff op zichzelf, als het hem was overkomen, had hij met Cora gebroken. Haar geblokt uit zijn geheugen.
  Huub: "Houdt Cora wel van Jaap, dat ze via iemand die ze 2 maanden kent via Tien wil gaan blackmailen".
  Hij stelt vraagtekens aan de integriteit van Cora, maar sluit ook uit dat ze dit heeft gedaan uit wanhoop/ angst etc.
  Jaap: Allerlei proffesionele mensen zijn met allerlei senario`s bezig geweest (onderzoekers nav de afpersingspoging).

  Jaap kan niet geloven dat Cora`s intentie was, hem te gebruiken om geld te verdienen.

  Jaap is zelfs ff verdacht geweest, ivm de afpersing, maar dat is en wordt ontkracht.

  [ Bericht 14% gewijzigd door Peter6000 op 02-07-2007 19:30:46 ]
  pi_51067000
  Het verhaal van Jaap:

  De trouwerij gaat niet door.
  Cora zit in een groepje , dit groepje heeft geld geeist van Tapla om de trouwerij door te laten gaan. Jaap roept Cora en het groepje waar zij in zit, te stoppen met deze actie. Zo niet dan gaat Talpa dit groepje helemaal kapot maken. Ook stopt hij met Cora als dit groepje niet luistert naar zijn oproep.
  Cora heeft meegedaan uit liefde voor Jaap en uit haat naar Talpa. Jelte de vriend van Jaap is de zaakwaaknemer van Cora.
  Over de naam Nicolaas die Jaap heeft genoemd in zijn emoties, mag niets meer gezegd worden. Huub legt het verhaal rustig uit.  Brain kijkt geschokt


  Nadia schrikt ook


  Nadia troost Jaap en maakt zich zorgen om de reis naar Egypte
  Dennis dacht heel even dat er een inval zou komen in DGK
  Brain snapt dat mensen om te kopen zijn

  [ Bericht 15% gewijzigd door kleinzusje op 02-07-2007 19:34:19 ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51068011
  CHANTAGE - HET VERHAAL VAN CORA EN JAAP

  Jaap gaat vertellen wat er aan de hand is. Iedereen zit in de woonkamer op de bank.

  Cora is betrokken geraakt bij een schandaal [ ] Lees het hele verslag hier:

  [DGK] Streamverslagen
  pi_51076262


  Er is een hele lange streamlock ( langste ooit ?)
  Niemand weet precies waarom
  Men vermoed dat Jaap bezoek heeft gekregen ( misschien zijn moeder ?)
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51081343
  quote:
  Op maandag 2 juli 2007 22:33 schreef kleinzusje het volgende:
  [afbeelding]

  Er is een hele lange streamlock ( langste ooit ?)
  Niemand weet precies waarom
  Men vermoed dat Jaap bezoek heeft gekregen ( misschien zijn moeder ?)
  Cora is langs gekomen met haar moeder. Nadat ze zijn vertrokken duurt het even voor we weer wat te zien krijgen. Iedereen zit in de kamer, Brian aan de Sudoku in de private en Jaap denk ik bij de buren.
  Wanneer we hem zien vertelt hij dat zijn scenario klopte en hij is daarover wel 'opgelucht'. Het huwelijk gaat niet door. De bewoners mogen vragen stellen en ik merk dat Huub door zijn vragen Jaap wilt opbeuren met humor.
  Cora was verdrietig en voelde zich erg schuldig.
  Jaap moest wel CP's inleveren voor dit bezoek.

  [ Bericht 6% gewijzigd door Sug4r op 03-07-2007 01:00:26 ]
  pi_51108793
  SYLVIA OP BEZOEK BIJ HUUB  Even na achten arriveert Sylvia. Ze zoent iedereen in de Kooi behalve Lieke. Later blijkt dat ze Lieke nog steeds niet mag; Huub vindt dat niet leuk.

  Sylvia heeft de eerste week na haar vertrek gekeken, maar verder heeft ze nog niet veel gezien van haar tijd in de Kooi. Van de week heeft ze de fora ontdekt: Nowlive, VOL, Fok. Ze krijgt leuke reacties als ze wordt herkend. Natuurlijk zijn er weer de nodige feest-anekdotes. Ook is Sylvia sinds gisteren weer aktief op Hyves. Ze is heel relaxed en 'zit in een goede flow' ondanks dat ze geen geld heeft.

  Sylvia heeft nog steeds een slecht gevoel over Lieke. Liekes intenties zijn misschien wel goed, maar niet iedere intentie die ze heeft spoort, volgens Sylvia. Ze heeft hiervan bevestigingen gekregen in de buitenwereld - naar de streams kijkt ze niet.

  Huub vertelt dat het spel onwijs is verhard sinds hij, Eric en Sylvia een drietal vormden. Maar het programma loopt goed. Sommige van zijn optredens in de media heeft Sylvia gezien; dat hij allang een alcoholrestrictie heeft, weet ze weer niet.

  Sylvia heeft het idee dat Huub zijn dingen nu op een te laag niveau doet. Ze heeft kritiek op Huubs houding tijdens de poker match. Ze noemt hem puber Huub, en vindt dat hij dat juist zo moet houden.

  Huub vindt bijna iedereen dom in de villa. Sylvia vindt het stom dat hij niet meer aandacht aan Nadia besteedt. Sylvia en Nena mist Huub vaak heel erg. Sylvia zegt out of de blue dat ze het niet over Lieke wil hebben.

  Sylvia heeft Eric gesproken; het gaat goed met Eric. Ze heeft met Huubs vader Theo gegeten en heeft zijn huis gezien.  Als het uur om is moet ook Sylvia natuurlijk de 'tieten' van Natasia nog even zien. Lieke, Dennis en Nadia blijven op de bank zitten tot het allerlaatste moment dat ze afscheid neemt. Opnieuw wordt iedereen gezoend behalve Lieke. Lieke vindt het wel jammer dat Sylvia zich niet als de volwassen vrouw toont die ze is.  pi_51116251
  Ultieme terror in de Kooi...

  Eemnes - Vanavond is 't in De Gouden Kooi tot een handgemeen gekomen tussen Jaap en enkele "groupies" die de handtastelijkheden van Jaap van vorige week niet langer konden verkroppen. Ze drongen vanavond de villa binnen. Hierbij vielen rake klappen (getuige onderstaande cap van Jaap). Jaap heeft zich inmiddels aangeslagen en ontdaan verstopt in een hoekje in de tuin en is voorlopig niet van plan daar vandaan te komen. Cora is inmiddels ingeschakeld en staat met een luidspreker voor 't huis. Ze probeert Jaap tot z'n verstand te brengen dat 't zinloos is. Later meer...  Met dank aan BSOL voor de cap

  [ Bericht 1% gewijzigd door Gert op 04-07-2007 01:01:53 ]
  X
  X
  X
  pi_51133968
  De ruzies overlappen elkaar vanmiddag.
  Amanda en Brian hebben ruzie. Brian heeft haar gisteren weggetrokken toen Jaap met haar bezig was. Amanda vond dat het te hard ging. Brian houdt vol dat hij het met de beste bedoelingen heeft gedaan. Amanda daarentegen blijft maar volhouden dat hij te hard handelde.
  Op dit moment zijn ze bezig met hun 4e woordenwisseling van vandaag. Ze lijken er niet uit te komen. Amanda wil wel dat hij voor haar opkomt maar Brian gaat dat niet meer doen omdat a) het hem al 2 ton heeft gekost en b) ze zoekt het zelf maar uit. Als hij de noodzaak niet voelt of Jaap grappig vindt dan grijpt hij niet in.

  Even een korte impressie van de 1e woordenwisseling:

  Brian: je maak me boos. Je brengt me aan het schelden.
  Amanda: dus het is allemaal mijn schuld
  Brian: ehm nee, schelden is mijn schuld
  Je boort me helemaal de grond in.
  Amanda: jij bent echt aan het schelden tegen mij.
  Brian: je blaft me af, wat je vaker doet. Dat brengt boze gevoelens naar me boven.

  Amanda: wie is agressief, jij of ik?
  Brian: ehm...
  Amanda: jij!


  bright side of life

  Brian: oooooh Amanda. Begrijp je dat ik het uit goede wil doe. Geef me een fucking antwoord!! Goed of slecht Amanda???

  Brian: zoek je ruzie maar zelf uit
  Amanda: nou ehm...dan..
  Brian: ik ben nog niet klaar. Je bent niet beleefd.
  Brian: Luister naar me en leer van deze situatie
  Amanda: je trekt keihard aan me
  Brian: nee...trekken duwen, dat heb ik gedaan
  Amanda: dat irriteert me
  Brian: en nu wat?

  Brian: de vorige keer dat ik tussen je inkwam heeft het me 2 ton gekost.
  AAAAAAH!!!!
  Ga je fucking zielig doen. Zijn je armen uit je voegen??
  Niet overdrijven. Zoek het lekker zelf uit.
  Wil je nog over iets anders zielig doen?
  Geef antwoord op het stukje!!

  Aman: loop dan weheg!!
  Brian: is het klaar voor jou?
  Aman: doei Brian
  Brian: ik vraag..is het klaar voor jou?
  Aman: voelt het voor jou nu goed?
  Brian: nee
  Aman: waarom loop je dan weg?
  Brian: wacht wacht wacht...het is goed voor mij
  Ik ga er niet meer tussen springen. Zoek het zelf maar uit.
  Amanda: je begrijpt het niet. Ik vind het niet leuk als je keihard aan me gaat trekken
  Brian: heb jij al iemand met een pump gesmackt?
  Ik ga het je uitleggen zodat je inzicht krijgt.

  [ Bericht 0% gewijzigd door Noek op 04-07-2007 16:10:06 ]
  Go hard or go home
  pi_51134230
  Ruzie tussen Nadia en Natasia.
  Natasia haalt Nadia uit het kantoor want ze heeft gehoord van Lieke dat Nadia niet zo positief is over Natasia.
  Natasia begint gelijk in haar gezicht te schreeuwen dat ze maar een domme luchtbediende is.
  Haar vader zal wel weggelopen zijn omdat hij haar als kind zag. "Ik ga dadelijk weer naar mijn kinderen."
  Je kinderen schamen zich kapot zegt Nadia. Natasia zegt," Oh ga jij ook over mijn kinderen beginnen?? Weet je het zeker...weet je het zeker??"

  De woordenwisseling gaat verder in de kapsalon waarop de dames elkaar letterlijk te lijf gaan. Nagels worden ingezet als wapen. Vnl Nadia moet het bezuren.


  Ikweetniets


  Beequeen

  Jaap trekt uiteindelijk de dames uitelkaar en zegt dat ze naar RTL gaan dus handjes thuis.

  Fimpjes:
  http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=28933&sess=664
  http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=28935&sess=664
  (met dank aan VOL)

  [ Bericht 3% gewijzigd door Noek op 04-07-2007 18:53:39 ]
  Go hard or go home
    Moderator woensdag 4 juli 2007 @ 22:40:21 #60
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51149537
  Update: de poging van Natasia om het gezicht van Nadia te verminken, heeft nog niet geleid tot enige aktie van de redactie.
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51153026
  Ik ben misschien de enige nono die er geen hol van snapte, maar na navraag in de COS kreeg ik dit antwoord waarom Natasja er uit moet. Dank
  quote:
  Op donderdag 5 juli 2007 00:14 schreef mootie het volgende:

  [..]

  Omdat ze nav het trappen van Jaap een Officiele Waarschuwing heeft gehad, en ze hebben gezegd: nog 1 keer en je vliegt er uit!
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51159474
  BAN in gesprek en wederom over gisteravond over boosheid, agressie. B wil dat ze zegt dat ze soms agressief is.
  B was dus boos, omdat A hem zat te bashen...
  A: ik vind dat je vaker je mening moet uitspreken, dat deed je dus net wel.
  B: ja omdat jij gaat jengelen.
  A: ga je weer uitspraken doen, dat ik jaloers ben op Nadia, dan denk ik ben je echt para aan het worden.
  A: vind het heel erg dat fNadia Natas heeft aangevlogen, die krijgt ze ook terug.
  Natas verteld nu het verhaal over Nadia.

  A; je kunt meteen zien wat voor meisje het is. Eeen luller....
  Tas doet het hele verhaal, kijkt Tas niet aan en loopt weg zonder wat te zeggen.
  Tas: Brian loopt altijd weg. Maar Brain komt terug en Tas: dus Brain???
  B: ja ik heb al gehoord van Tilly.
  A: zij noemt mij een hoer en jij gaat met haar praten.
  Tas: dat zouden ze mij ook niet moeten zeggen.
  Tas wil dat B stelling neemt...
  B: oke volgende keer zal ik wat zeggen......
  En dan wordt hij para...glas uit de ruiten..loopt dwars door de deur....vloeken tieren.....

  Huub als Brian weg is tegen Amanda: leuk vriendje heb jij...
  Amanda gaat op zoek naar Brian maar vindt hem niet. Hij heeft zich verschanst in de sauna
  Brian wil alleen blijven in de sauna...
  Natasia: "Doe mij maar een enkeltje naar huis"

  Huub zit Brian nu een beetje uit te dagen over spotten met kanker, dat hij altijd zijn mond vol had als Huub dat zei en wat zeg je nu zelf...:kankerhoer....
  Ja oke zegt Brian ik was boos, had ik spijt van.
  Huub: weet je wat zo'n deur kost, daar gaat je borg.
  Jaap: wat Nadia allemaal tweegbrengt..

  Bron VOL
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_51159563
  Huub heeft zijn fans omdat ze Huub zielig vinden, zegt Dennis
  Huub; dus dat is nu over????...nee nee nee zegt Dennis, en valt Huub aan over het feit dat ie stotterd; Hou die jongens van Nowlive te vriend zegt Dennis
  Huub ; I don't try...I do shit
  Dennis, ik probeer echt niet op je te lijken hoor, je loopt hier met je borstje vooruit de boel te delegeren, en je bent lelijk, je hebt het hoog in je bol.
  Lieke; Je mag best bot zijn hoor
  Dennix durft de weddenschap met Huub om te kickboxen niet aan,hij wil zelf een weddenschap bedenken...
  Hij bepaalt zelf zijn eigen ding...
  Dennis: vanaf nu bepaal ik de regels. x 20
  Dennis vindt Lieke een vies kind en zegt laat je kutje lekker vol neuken. Lekker nivootje weer.
  Huub en Dennis gaan weer beginnen met duw en trek werk. Dennis vindt zichzelf helemaal geweldig. Hij zingt 404.000 euro boete. Huub zegt daarvoor zal je moeten bellen, want anders blijft het 303.000 euro. Ze worden gebeld dat ze moeten stoppen met duw en trek werk en allebei naar achter moeten komen.
  Huub verteld Lieke dat hij 2 weken stopt met drinken en Dennis verbaal gek gaat maken.

  Brian belt zijn ex Nathalie en is na afloop van het gesprek zeer emotioneel. 's nachts schijnen alle 3 de koppels bezig te zijn met sex. Dennis en Nadia ook
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
    Moderator donderdag 5 juli 2007 @ 11:13:29 #64
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51160676
  Pssst, Petra: [DGK] Streamverslagen
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51163421
  Lieke is naar de dokter, overige bewoners gissen waarom.
  De bewoners gaan bloemschikken met Frans, Jaap leest een brief voor die Frans zgn zou hebben geschreven. Uiteindelijk gaan alleen Natas, Brian, Amanda en Nadia bloemschikken. Dennis krijgt zijn handen niet uit zijn zak en Jaap en Huub zijn naar achter.

  Pssst, Gert zo beter ?
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
    Moderator donderdag 5 juli 2007 @ 13:29:30 #66
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51165226
  quote:
  Op donderdag 5 juli 2007 12:40 schreef petraa het volgende:
  Pssst, Gert zo beter ?

  Ja, prima zo.
  Perspectivistische lenigheid sucks
    Moderator vrijdag 6 juli 2007 @ 01:02:22 #67
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51188159
  De schrammen die de klauw van Natasia heeft aangebracht op het gezicht van Nadia, beginnen al enigszins te helen:


  cap: kinga

  Natasia heeft dik een etmaal later nog geen sanctie gehad voor deze mishandeling.
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51192360
  Vannacht heeft Dennis zichzelf afgetrokken, hij heeft de laatste badhanddoek gebruikt om zijn kwakkie af te smeren.

  De bewoners worden gewekt door Palma. Lieke krijgt de nodige sneren van Palma. Oa. hou haar goed vast Huub, voor je het weet ben je zo'n soort meisje kwijt. Lieke heeft vannacht een miskraam gehad, beter voor het kind.

  Brian en Dennis mogen vandaag naar de PC.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
    Moderator zaterdag 7 juli 2007 @ 12:22:05 #69
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51227547
  Dennis en Brian mochten gisteren shoppen in de PC Hoofstraat.
  Amanda kreeg een kettinkje van Brian. Maar dankzij aanwijzingen van Melissa, kwam Amanda erachter dat Brian nóg een kettinkje had gekocht, namelijk eentje voor zijn ex Tamara, die binnenkort op bezoek komt. Amanda vond het al niet leuk dat zij hetzelfde kadootje kreeg als zijn ex, maar toen bleek dat het kettinkje van Brian voor Tamara bestaat uit twee hartjes, was voor haar de maat vol.
  Brian beweerde dat het "twee hartjes zijn die uit elkaar gaan", en dat hij er verder niets mee bedoelde. Amanda gelooft dit niet. Voor het eerst sinds zeer lange tijd hebben de twee vannacht niet naast elkaar geslapen.

  Verder gebeurt er weinig in het huis. Er "mag niets meer" van achter. De RTL-regels liggen als een verstikkende deken over de villa.
  Perspectivistische lenigheid sucks
    Moderator zaterdag 7 juli 2007 @ 23:50:46 #70
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51247370
  -Hahaha- , ik heb je post verplaatst naar het media-topic. Daar is het meer op zijn plaats, dit topic is bedoeld om bijzonderheden die in de villa hebben plaatsgevonden te melden.
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51283199
  Er gebeurt gewoon al twee dagen helemaal NIKS. Tot zover mijn update (is al weer twee dagen geleden inmiddels).

  Het enige wat ik kan verzinnen is dat er een nieuwe hoofd huishouding is voor vandaag (niet bekend of het ook voor langer is).

  [ Bericht 38% gewijzigd door Rens_Wilders op 09-07-2007 10:36:55 ]
    Moderator maandag 9 juli 2007 @ 11:23:05 #72
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51284750
  quote:
  Op maandag 9 juli 2007 10:30 schreef Rens_Wilders het volgende:
  Er gebeurt gewoon al twee dagen helemaal NIKS. Tot zover mijn update (is al weer twee dagen geleden inmiddels).

  Het enige wat ik kan verzinnen is dat er een nieuwe hoofd huishouding is voor vandaag (niet bekend of het ook voor langer is).
  Palma is "ziek" en Karima vervangt haar "voorlopig", aldus de Tien-site.


  screenshot Disana
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51284768
  Nadia krijgt een collectcall van haar moeder

  Ze krijgt van de mede bewoners 50 punten om te beantwoorden.
  Ze moet van haar moeder de kooi verlaten Haar moeder wordt bedreigd, maar kan er niet te veel over zeggen.


  Waarschijnlijk heeft het te maken met haar vader en andere culturen. Haar moeder moest het via een telefoontje aan Nadia vertellen ipv via achter.  Nadia wil niet weg, maar zegt dat ze gaat als haar moeder dat vraagt. Ze is overstuur en gaat naar achter voor duidelijkheid.

  [ Bericht 38% gewijzigd door kleinzusje op 09-07-2007 11:35:22 ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51327761
  Huub en Lieke nodigen Tamara uit.

  http://www.youtube.com/watch?v=OENpXxS7Kms
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
    woensdag 11 juli 2007 @ 11:37:14 #75
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_51354977
  Het is weer eens stevig uit de hand gelopen vannacht. De BANN groep ging weer eens te keer tegen Lieke. Lieke en Huub gingen vervolgens los op Nadia. BANN bleef maar roepen 'lelijke Lieke' (ja, ik bedenk het echt niet zelf) en Huub en Lieke boorden Nadia de grond in vanwege haar lelijke buik. Dennis ging zich er ook al snel mee bemoeien en er werd flink wat geschreeuwd. Dwars door elkaar natuurlijk. Nadia had zichzelf echter niet meer in de hand en gaf Huub een rake klap in zijn gezicht. Zijn wang was behoorlijk rood door de klap.
  Eerder op de avond had Nadia ongevraagd een paar keer een tong in Huub's mond geduwd en liet ze aan iedereen weten die avond met Huub te gaan neuken, in de hoop de relatie Huub/Lieke kapot te maken. Na de klap van Nadia begon Huub Nadia uit te dagen: "Kom dan, kom dan... je wilde toch neuken" en trok daarbij een aantal keren aan haar slipje. Toen brian en ook bij kwam en Dennis zich er ook steeds meer mee ging bemoeien liep de boel uit de hand.

  Filmpje: http://goudenkooi.headlin(...)ia-in-de-slaapkamer/

  Het gebeuren in de slaapkamer kun je dus niet los zien van wat er eerder op de dag gebeurde, toen Nadia ongevraagd tot twee of drie keer toe haar tong in Huub's mond duwde en later tegen iedereen verkondigde dat ze die avond met hem zou gaan neuken.

  [ Bericht 10% gewijzigd door scanman01 op 11-07-2007 12:42:25 ]
  My soul is painted like the wings of butterflies
    Moderator woensdag 11 juli 2007 @ 12:29:57 #76
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51356656
  Ik heb net de beelden in de slaapkamer nog eens bekeken, en genoteerd wat ik zag.


  De opmaat tot de handtastelijkheden:

  In de slaapkamer (Huub, Amanda, Lieke, Natasia)

  Amanda vraagt of het klopt dat Nadia en hij gezoend hebben.
  Huub beaamt dit, en schreeuwt: "Ze stonk wel een beetje uit d'r bek!"
  Natasia: "Waarom zoen je dan met 'r, sufkut?"
  Huub: "Hoo, zij zoende met míj."
  Natasia: "Nou en? Dan moet je niet terugzoenen."
  Huub:"Waarom niet?"
  Natasia"Waarom wel?"
  Huub: "Omdat zoenen lekker is." Schreeuwend: "Zoenen is gaaaf!"
  Amanda: "Maar dan vind ik het zwak dat je er dan achteraf wat over zei.
  Huub: "Hoezo? Zij zei ook allemaal lelijke dingen over mij."

  Nadia is zich inmiddels aan het opmaken voor de spiegel. Hierna begint het langzaam uit de hand de lopen.
  Huub begint over Nadia d'r buik, Nadia begint over lelijke Lieke, Huub wil een vergelijking tussen de twee buiken en pakt Nadia bij d'r arm. Zij weigert en rukt zich los.
  Dennis komt er bij. Het schelden en schreeuwen en het o-wat-ben-ik-de-situatie-toch-meester - "lachen" gaat door.

  In de spiegel is te zien dat er inmiddels al geduwd en getrokken wordt tussen Huub en Nadia.
  Dan zie je Nadia, alsof ze hard geduwd is, vanuit het camerastandpunt naar rechts vallen en tegen de douchewand tot stilstand komen. De duw zelf is niet te zien. Meteend daarna zie je Nadia terug naar links bewegen waarbij ze met haar vlakke hand een slaande beweging maakt richting Huub (die op dat moment niet te zien is).
  Hierna hoor je Huub zeggen dat dit Nadia een ton gaat kosten. Nadia roept dat het haar niet uitmaakt, ook al kost het haar drie ton.

  Bij deze aktie is ook de voet van Nadia gaan bloeden. Zij had al een wondje op haar voet zitten.

  Nadia blijft bezig met zich opmaken voor de spiegel. Dan zie je Huub die met zijn hand een beweging maakt die er op duidt dat hij haar slipje omlaagtrekt. (het slipje zelf is vanuit dit camerastandpunt niet te zien.) Je ziet Nadia die het slipje weer omhoog trekt. Dan trekt Huub nogmaals aan het slipje van Nadia. Die trekt 'm weer omhoog en keert zich nu om. Het begint nu een kakafonie te worden. Andere bewoners gaan zich ermee bemoeien.
  Huub schreeuwt "smerige stinkhoer" en "Marokkaanse kuthoer". Hij roept dat als zij hem zo graag wil neuken, dat ook nu wel kan. Nadia zegt dat ze dan eers zijn pik wil zien. Hij trekt zijn broek omlaag. En weer omhoog.

  Huub raakt steeds meer door het dolle heen, en wordt tegengehouden door Lieke, die de situatie probeert te sussen, en later door Dennis (die ondertussen wèl opruiende dingen blijft schreeuwen) en door Jaap, die ook probeert de kalmte terug te krijgen. Huub probeert uit alle macht bij Nadia te komen, en maakt klauwende bewegingen naar haar. Inmiddels is ook Dimitri verschenen, en Huub slaagt er niet in om nog in de buurt van Nadia te komen.
  Nadia blijft gillen dat Huub zijn broek uit moet doen. Dennis, en nu ook Brian, proberen de situatie te laten escaleren. Lieke, Jaap en Dimitri zijn uit alle macht bezig om te zorgen dat Huub niet bij Nadia in de buurt kan komen.
  Ze gillen tegen elkaar. Nadia : "Broek uit! Broek uit!"Huub: "Stinkhoer! Je wou me toch!"Nadia: "Eerst broek uit!" etcetera.

  Dan is er een streamlock.

  [ Bericht 0% gewijzigd door Gert op 11-07-2007 12:35:39 ]
  Perspectivistische lenigheid sucks
    Moderator woensdag 11 juli 2007 @ 12:34:26 #77
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51356792
  Commentaren op updates en streamverslagen mogen in dit topic:
  CODUS (commentaren Op De Updates/Streamverslagen) #3

  Commentaren die hier gepost worden, worden verwijderd.
  Perspectivistische lenigheid sucks
    vrijdag 13 juli 2007 @ 13:32:58 #78
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_51428128
  Jaap heeft intussen definitief gekozen om tegen Huub en Lieke te gaan strijden. Het is dus inmiddels de hele tijd 6 tegen 2. Huub en Lieke lijken er niet mee te zitten. De terror van de 6 stelt dan ook nog niet al te veel voor. Gisteravond werd er een poging gedaan, die echter glansrijk werd gewonnen door Huub en Lieke. Maar de 6 zal dus 'non stop' blijven proberen om Huub en Lieke eruit te werken.
  My soul is painted like the wings of butterflies
  pi_51443375
  Jaap heeft zijn 24uur aangevraagd.

  Ook Nadia merkt aan Jaap dat hij niet lekker in zijn vel zit en ze geeft haar maatje een dikke knuffel. “Iedereen denkt dat het alleen daaraan ligt, maar ik ben nog nooit zo van slag geweest als nu”, legt Jaap uit. Als Amanda er bij komt zitten, vertelt ze haar mening even: “Jaap alsjeblieft, je doet net als een grote baby!” “Ik ken Jaap zo goed, hij heeft een knop, hij zit in zijn ‘rekenkamermodus’”, is Brians conclusie. Wisten ze maar dat hij zijn 24 uur aan heeft gevraagd…

  Bron 10.
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_51443904
  Nadia en Amanda hebben vanmiddag spullen van Lieke verstopt in de bosjes waaronder CP.

  Er is vanavond een discussie geweest tussen de bewoners over verdwenen spullen en dat die weer teruggegeven moeten worden.

  Natasia wilde eerst alleen voor 6 man koken maar deed dat later toch voor de hele groep maar Lieke en Huub mochten niet bij de groep zitten. Zij hebben toen Thais eten besteld en ook expres omdat dit de 2e keer van de week is en er niet meer besteld mag worden deze week. Brian heeft dat eten verstopt in de kapsalon en wilt het later met Jaap en Dennis voor de neus van Lieke en Huub opeten.

  De broer van Brian is onverwacht langsgekomen voor één uur.

  Ze hebben net Lieke in de vijver gegooid. Ze verzinnen met zijn zessen terror tegen Lieke en Huub.

  [ Bericht 11% gewijzigd door Sug4r op 13-07-2007 22:06:00 ]
  pi_51451435
  Vanavond waren er acties tegen Lieke en Huub, ook de butler Melissa leek tegen het tweetal te zijn.
  Op een gegeven moment zaten Huub en Lieke op de terrasstoelen en kregen ze emmers water met modder over zich heen. Natasia en Amanda schijnen ook nog met stenen te hebben gegooid en Huub duwde modder bij Natasia in haar mond. Jaap leek weer terrorjaap te worden met een metalen bakje op zijn hoofd, maar dat viel wel mee.
  En toen waren er de streamlocks...na een tijdje zagen wij de bewoners weer. Ze hadden van achter doorgekregen dat er geen terror was toegestaan voor de nacht.
    zaterdag 14 juli 2007 @ 02:59:16 #82
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51453532
  Uit de COS OP 2011:

  TT:
  Gisternacht na veel getrek van ruim 2 uur werden de Cosser's moedeloos op een hoopvol uiteinde tussen Nada&Nix. Helaas gebeurde er Nix en de vraag is: komt Nix of Nada?  Wat er eerder gebeurde vanavond:
  Er mocht geen terror meer komen van de groep naar H&Lieke.

  Amanda vertelde een heel spannend verhaal over een kat en een paar haken, waar ze zelf bang van werd.


  Jaap had eerder vanavond zijn 24-uurs aangevraagd en praat nu met Brian.
  Direct daarna moest hij naar de Febo.
  Wel zei hij dat hij morgenvroeg een gesprek heeft met de psycho en daarna met Cora.
  De groep weet nog niet dat hij de 24 uur heeft aangevraagd.  Tas kust haar kindje van God innig welterusten en laat Del links liggen.


  Nada ligt tegen Brian aan, die als king Nero te midden van zijn aanbedenen ligt.


  Jaap zagen we vanavond bijna niet, hij zat veel te fucking hellen achter de pc.


  Lieke geeft toe dat ze nogal nijdig was die dag dat Nena terug mocht komen.
  Jaap valt op Nada, maar zij en haar groepje kunnen hem intellectueel niet aan.


  Het is de vraag wat hij morgen gaat doen.
  Eerder gaf hij gisternacht aan Natas aan dat Huub ws. een stuk beter speelt dan hijzelf en daar moest hij over nadenken.
  Ook een rol speelt mee, dat hij bij stelletjes altijd de 3de is en dus speltechnisch heel zwak staat.
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_51455690
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_51455723
  Modder slootwater over Huub en Lieke heen. (Scan, zorg dat er iemand bij je is wanneer je dit gaat bekijken)

  http://goudenkooi.headlin(...)tegen-huub-en-lieke/
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_51467575
  Ik heb geen streams gekeken, maar ik haal het volgende uit de Cossen, voor wie thuis komt:
  Mocht ik het mis hebben, graag commentaar in de CODUS, pas ik het aan.


  Er is vandaag niks gebeurd.
  Nog steeds 6 tegen 2
  Brian heeft Amanda geneukt, maar dat is geen nieuws,

  Dennis heeft met Brian gevoetbald,


  Jaap heeft porno gelezen,


  Lieke heeft Gloor in het wasmiddel gedaan.

  Er zijn nog geen boetes uitgedeeld, Jaap heeft nog steeds zn 24 uur niet ingetrokken. Cora is er nog niet en hij moet nog met de psych praten. De medicijnen van Lieke zijn weggesmeten.
  Huub heeft naar achteren gebeld om te zeggen dat ze nog een keer naar de beelden moeten kijken van gisteravond, hij vindt dat Natasja fysiek geweld heeft gepleegd.
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51472360
  Op zaterdag 14 juli 2007 21:12 schreef akveor het volgende:
  The story...:
  [/img]

  Ze moeten om 20.00 op de bank
  Is verplaatst naar 21.00 uur
  Vlak voor 21.00 komt er een handgemeen
  Speaker zegt dat alle spullen terug moeten
  Ging erg snel
  Vervolg ????
  Geen idee
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51472852

  Jaap heeft zn 24 uur ingetrokken
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51476064
  De bewoners moeten eindelijk op de bank, het is 23:15. Ze krijgen een filmpje te zien à la Saterday Night Fever.
  Twee bewoners mogen gaan disco dansen
  Ze moeten unaniem stemmen
  Na een kwartier zijn ze er uit, Natasia en Jaap mogen gaan  Met cap van Akveor

  [ Bericht 16% gewijzigd door Sug4r op 14-07-2007 23:41:20 ]
  pi_51491047

  Lieke heeft in het holst van de nacht de nagelspulletjes van Amanda in de tuin gestrooid. Als hint heeft Lieke een vijl in een schaal appels gestoken. Ook Tilly weet er van. Lieke heeft haar beloofd alles te zullen vergoeden. Amanda heeft het vijlgebeuren nog niet ontdekt.
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51492729
  Amanda loopt naar de paardenbak en ontdekt dat haar nagelspullen daar liggen en ook in de vijver.
  Ze gaat direkt Tilly bellen.
  Tilly zegt dat ze morgen wel spulletjes meeneemt en dat ze er al vanaf weet. Ze bemoeit zich er niet mee, het is jullie spel zegt ze.
  Na het gesprek gaat ze samen met Natasia en Nadia naar de slaapkamer en daar trapt Amanda een fotolijstje van Lieke kapot.
  Ze kleden zich om en spreken af om Lieke in de vijver te gooien. De mannen gaan dat met Huub doen.
  Het loopt weer helemaal uit de hand en er volgt een streamlock.


  cap: TiNo_Flo

  [ Bericht 3% gewijzigd door Sug4r op 15-07-2007 16:45:22 ]
  pi_51493002
  [
  cap van TiNo_Flo
    zondag 15 juli 2007 @ 17:58:24 #92
  68576 eleusis
  fokked op kidz
  pi_51495689
  Bij deze wat tekst over het incident van daarnet (zie ook de video met slowmotion en meerdere camera-standpunten van BsJanssen):

  Het idee van de zes was om Lieke in het water te gooien als vergelding voor het verstoppen van Amanda's spullen. De 3 vrouwen pakken gezamenlijk Lieke, trekken aan haar kleren en proberen haar BH los te maken, waarschijnlijk om haar zender af te doen. Huub probeert dit te voorkomen door de vrouwen weg te houden. Brian trekt Huub weg en Jaap houdt Huub vast op de bank, terwijl Brian Huub bewerkt. Dennis staat er voornamelijk een beetje bij om schreeuwsupport te geven. Huub probeert zich los te wringen en te trappen, waarna Brian para wordt en tegen Huub begint te gillen. Ondertussen wordt Lieke door de 3 vrouwen de kamer doorgesleept terwijl ze haar jurk omhoogtrekken.

  De productie meldt via de speaker dat het afgelopen moet zijn, maar de emoties zijn blijkbaar hoog opgelopen want het handgemeen gaat verder. Brian schopt Huub onderuit. Huub komt op Natasia af die hem wegtrapt. Huub duwt Brian en Brian gooit hem opzij. Dan volgt de streamlock.

  Na de streamlock wordt er nog wat doorgeruzied met z'n allen (de zes zijn euforisch en Amanda zingt "We are the champions"). Huub en Lieke blijven rustig. Daarna zitten Huub, Lieke en Jaap in het kantoor. Huub praat redelijk rustig op Jaap in, maar Jaap geeft niet zijn verantwoordelijkheid in het geheel toe. Het was volgens Jaap niet de afspraak dat Brian fysiek aan Huub zou zitten. Huub geeft aan dat hij Jaap nooit heeft laten vallen en dat als Jaap het spel zo wil spelen, hij klaar met hem is.

  Er gaan volgens achter geen boetes uitgedeeld worden, aldus Huub.

  [ Bericht 4% gewijzigd door eleusis op 15-07-2007 18:31:14 ]
  Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
    maandag 16 juli 2007 @ 05:10:29 #93
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51511459
  De gouden kooi is tamelijk ontspoord met geweld en bedreigingen.

  Van RTL moet het geweld minder worden, maar het is geescaleerd. Queen Tas heeft zich zodanig misdragen dat ze met geweld de poort zou moeten zijn uitgedragen.

  Link van Co T:
  http://goudenkooi.headlin(...)t-flink-uit-de-hand/

  Wat verrast het ons niet dat ze complete dekking heeft van de Febo en Tas denkt dat ze goed gedekt zit.

  Lieke&Huub zijn zwaar getackeld afgelopen avond, maar ze houden zich goed.
  Ze bonden  De rest van de trash heeft nog na genoten buiten.
  Nadia aast op het heerlijke sperma van Nix


  Maar helaas heeft ze geen snowball mogen krijgen.

  Jaap heeft aantekeningen lopen maken, terwijl hij teringlijers schold.


  Morgen om 10.00 uur worden ze allemaal in gepaste kledij verwacht op de bank.
  Tas weet zeker dat het gaat over de agressie van de laatste dagen.

  Lieke maakt een opmerking: Wordt dit een exit voor je?
  Huub kapt haar meteen af, daar mag ze niet over beginnen.

  Ze zijn rond 2'en gaan slapen. Del heeft Brian van bovenop gepakt en dat is een vermelden waard.
  Nada is mislukt omdat ze te hard trekt aan Nix.

  Lieke is gisteravond behoorlijk gepakt; zie de link hierboven.
  Het wachten is hoe de redactie er op reageert om 10.00 uur, waar we een dikke streamlock kunnen verwachten.
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_51516591
  Iedreen moet netjes op de bank om 10.00 uur
  Tot heden 11.50 een streamlock  Men hoort Natasia Karimaaaaaaaa roepen, spot haar even in de tuin, ook Lieke wordt gezien en Huub in een flits, liggend op de bank.

  Sommigen kunnen geluiden onderscheiden, van afwas, kopjes, auto's etc.
  quote:
  Op maandag 16 juli 2007 11:32 schreef yvonne het volgende:
  Lieke zag je eerst, daarna Natte As met ene tasje (?) roepende om Karima, shot van De Hand beetje bedrukt en Huub half liggend op de bank met een peuk
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
    maandag 16 juli 2007 @ 15:39:10 #95
  68576 eleusis
  fokked op kidz
  pi_51524191
  De groep van zes heeft boetes gehad van 100.000 / 1000 per persoon. (Bekijk de actuele tussenstand)
  Geen exit voor Natasia.
  Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
    Moderator maandag 16 juli 2007 @ 20:25:09 #96
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51533503
  Commentaar op deze updates mag gegeven worden in het volgende topic:
  CODUS (commentaren Op De Updates/Streamverslagen) #3

  Dit topic is slechts bedoeld voor updates, en commentaar wordt dan ook verwijderd.

  Gebruikersnaam: jouw (lange) bijdrage is verplaatst naar het bovengenoemde topic.

  [ Bericht 24% gewijzigd door Gert op 16-07-2007 20:43:45 ]
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_51555689
  De stemming lijkt bedrukt na het krijgen van de boetes, maar Jaap gaat uit zijn dak over de FEBO hij vindt het niet terecht dat hij een boete heeft gekregen. Hij doet alles in opdracht en dan 1000 euro boete, hij vindt het verschrikkelijk veel. Na meerdere malen aantijgingen naar de FEBO te hebben gedaan volgt daar een streamlock.
  Amanda vindt het allemaal die 1000 euro wel waard.
  Brian is het ook niet met de boete eens, hij vindt dat Huub het allemaal heeft gedaan, hij heeft alleen gereageerd. Hij vraagt zich af of het nog zin heeft langer in de kooi te blijven, want bij de FEBO zijn ze niet eerlijk.

  De hele middag praten de dames nog over Lieke, Nadia zegt op gegeven moment dat ze het niet zo over Lieke moeten hebben want daar worden ze depressief van.

  Huub en Lieke krijgen aardig wat post oa. van Huub's moeder, ze moeten niet de groeten doen aan de andere pipo's
  Ze krijgen ook aardig wat bossen bloemen. Natas, Amanda en Nadia krijgen ook een plant.
  Natasia geeft aan dat ze geen bloemen wilt, want dat betekent dat je zielig wordt gevonden.

  Lieke legt op allle bedden een roos, om de sfeer weer enigzins op te krikken zoals ze zegt. De dames schelden haar uit en geven ze terug

  Elly de butler komt 's avonds en vertelt het verhaal van het HOS virus. Amanda is aardig gekwetst hierdoor en wil een gesprek met Elly. Ze vindt dat personeel onpartijdig moet zijn en dat Elly dat zeker niet is.

  De rest van de avond staat voor de 3 dames in het teken van Lieke bashen.

  Laat op de avond heeft Jaap nog een gesprek met Nadia, waarin hij weer Emo Jaap speelt. Hij adviseert Nadia te stoppen met sex met Dennis omdat ze nu als een hoer wordt neergezet.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
  pi_51578189
  Uit de COSsen van vandaag:
  Huub en Lieke hebben een mand met veel post gekregen. Veel van FOK, VOL en Nowelive.
  Natasja was jaloers en vond het zielig voor Lieke. Lieke wilde wel zielig zijn. Huub en Lieke hebben de post voorgelezen in de tuin en volgens COSsers werd hij naar achteren geroepen.


  cap Disana
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51598050
  Gisteravond heeft Lieke heeft haar ouders gebeld, daar praat ze over in bed. Ze heeft hem gezegd dat ze van de blauwe plekken is geschrokken, en dat 'men' furieus was. Haar vader staat achter haar en steunt haar.

  9.40 uur: Amanda en Lieke hebben een woordenwisseling over dat Lieke zo zielig was dat ze zo moest janken....
  Lieke is een bloedhond van buiten en van binnen ze is een hoop strontt....Lieke heeft het verstand van een 12 jarige en omdat ze met Huub omgaat heeft wordt ze door haar neus gebeurd....

  Amanda zal altijd meer geld hebben dan Lieke dus wat lult ze nou zegt Amanda....je bent net zo'n tuig hier binnen als dat je buiten bent....Lieke is een inbreker dus zal ze het weten volgens Amanda....ze ramt dr met een knuppel op dr kop want dat doet Amanda met inbrekers....

  Palma gaat voorlopig niet meer weg want er gebeurt te veel als ze weg is.....
  Ze zei trouwens ook nog dat Lieke niet moet zeggen dat Huub er nu niet is want als ie wel zou zijn dan wordt ie toch vastgehouden.....met een big smile er achteraan......

  Plasma scherm gooit er even een boodschap op dat men van elkaars spullen moet afblijven....

  Natasia: stomme chick hoe denkt ze dat ze het gaat redden...
  Nadia: ze was ook boos op mij toen ik zei dat ze beter staande kan plassen
  Amanda; Lieke eet dr broodje niet op, geen toevoeging aan de groep, biggenpoten van Lieke zie je altijd.
  Palma: Ik bemoei me er niet mee.

  Natasia heeft liever een dikke pens dat dat ze zo'n stinkende hoer als Lieke is....ze is smerig....je bent gered door de bel...je bed word vervangen zo vies ben je......natasia is trots op wat ze is Lieke moet zzich schamen....Slieke is was en wordt nix ze is een hoopje stront.....Stinkende hoer, rot op, kind,mijn god zeg....Je stinkt, je verkeert in staat van ontbinding, nivea rot op je lijf weg....de maden kruipen uit je stinkende bloedende kut.....

  Je wrijft je smerige stinkende bloederige kut op Huub......Je bent zo zielig....fuck jou Slieko ik zou het zo nog een keer doen want je bent zo zielig...en weg is Natasia...naar buiten de tuin in....

  Lieke zegt ik schaam me er niet voor hoor dat ik heb zitten janken en als mijn blauwe plekken zie kan ik wel weer janken.
  Nadia zegt tegen Natasia dat Natasia zich niet zo moeten gaan....Natasia denkt dat Lieke voor heel nederland voor schut staat omdat ze bloed uit alle gaten en zich gewoon weer laat nemen van onder en boven....
  Palma is een heks zegt Natasia ondertussen doet ze alsof ze Leiek wil helpen maar......

  Dreams & Beauty zijn gearriveerd.
  De "echte" kapper is al 3 weken niet geweest.
  Lieke zegt dat er iemand niet zo netjes geweest is tegen de kapsters en Amanda zegt dat dat wel weer goed komt.
  Til is ook ziek...schijnt het....iedereen is ziek zegt Bianca.

  BRON:VOL srry geen streams gezien vandaag en niemand had update neergeplant


  Vliegtuigje Nowlive. Huub en Lieke genieten er volop van. De andere bewoners laten zich niet zien. Alleen Dennis.

  Brian heeft een onderonsje met DOB, ze mag het ergens niet over hebben alleen als ze alleen met hem en Amanda is. Niemand weet waar dit overgaat. Hij had het ook in een brief geschreven.

  Jaap is verschrikkelijk jaloers en valt Lieke aan, noemt haar Slieko. Huub vindt dat Jaap zich verschuilt achter de buren, Jaap zegt ik mag lieke gewoon echt niet.

  Als het volgende vliegtuigje van VOL overkomt is Palma net bezig tegen Huub: ze hoopt dat het hem allemaal waard is dat iedereen bij hem wegloopt, Sil, Erik enJaap. Hij moet Lieke gewoon naar huis sturen en zelf zijn ding doen. (onpartijdig ?)


  vliegtuigje VOL

  Palma vind het raar dat telkens als er met huub en lieke wat is ze van alles krijgen.
  Palma zegt..........en dat alleen omdat jullie Lieke in de vijver wilde gooien.

  Niet alleen online maar ook on air zegt Lieke.
  Huub blijft maar lachen... hij vindt het echt geweldig!

  Tilly komt niet meer
  Amanda snapt er niets van
  Bianca geeft de info dat we allemaal gemaild hebben naar haar, Amanda noemt de streams psychisch gestoord
  Amanda denkt dat het om een groepje gaat. Nee zegt Bianca 50.000 mensen. DOB heeft ook zoveel reakties gehad

  Jaap gaat ze vernietigen, alle twee, niet normaal, fokking terror..Huub en Lieke.
  Jaap: Lieke praat gewoon voor de streamers.....hij zegt tegen haar hoe hij in elkaar zit.
  Lieke tegen Jaap: Denk om je bloeddruk...
  Lieke licht ze in over de twee kettingen die ze met zus meegegeven hebt.
  lieke..er is zoveel niet fair,wat zondag is gebeurd dat is fair.
  Dennis...jullie zijn alles aan het uitbuiten..vliegtuig hier..vliegtuig daar.
  Brian..snap je nou dat je van binnen verrot bent...Jij hebt gestolen en let maar op, binnenkort gebeurd wat met je familie. Nasty: Je bent en een kleptomaan en een bloedhond en een ...
  Jaap net over Lieke ik haat haar echt hoop dat ze dood gaat......
  Natas..we mogen er niet meer over praten..maar was een actie van de streamers (tilly)

  Schaam je je niet,vraagt Amanda... Brian..haal je een slechte actie uit..dan krijg je het dubbel terug..
  Br :Lieke het gaat niet hier gebeuren, niet hier, het gaat niet hier gebeuren..
  Nasty: Lieffie je bent overleden, er kruipen maaien uit je kut....
  Lieke: waarom praat je tegen een dode dan? Vind ik raar.

  Bron VOL

  [ Bericht 13% gewijzigd door petraa op 18-07-2007 17:00:30 ]
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
    woensdag 18 juli 2007 @ 18:40:31 #100
  156669 Lady-night
  dames eerst
  pi_51601202
  Nog aanvulling: Kenneth had tegen Brain gezegd, binnenkort komt een vrouw de villa in en die heeft nieuws. Nu is de familie van Brain naar D&B geweest, dus waarschijnlijk is Bianca de vrouw waar Kenneth over had....Ze hebben samen veel staan smoezen en iedere keer draaide de camera weg
  Hangplek voor vrije gedachten
  pi_51634118
  Anita de huispsychologe geeft een groepssessie in anger management. Het kernthema is: hoe kun je je trots bewaren in confrontaties, wat is daar een creatieve manier voor.  Onder andere uit de COS:

  Dennis vindt van zichzelf dat hij een winnaarsmentaliteit heeft en hij blijft altijd relativeren. Hij zal nooit over de schreef gaan.

  Natasia heeft geen problemen met over de schreef gaan, het is bij haar weg en de ander moet maar doen wat ie niet laten kan, zij is het kwijt. De ander moet het zelf maar uitzoeken.

  Jaap loopt vaak weg, die denkt 'mooi, ik heb mijn werk gedaan'.

  Bij Lieke dringt Anita erg aan op haar agressie, terwijl Lieke aangeeft niet agressief te zijn en het verbaal af te kunnen.

  Amanda kijkt soms iemand aan als ze boos is en denkt dan 'je bent het niet waard'. Maar soms schreeuwt ze als iemand wegloopt, dan wil ze het oplossen.

  Anita bestempelt aanraken als een heel agressieve daad als de ander het niet wil. Ze weet niet of dit nog wel blijft mogen. Lieke weet van achter echter dat aanraken mag. Toch vindt iedereen het aanraken van Lieke agressief en uitlokking - zelfs Huub. Lieke gaat erover nadenken.

  De discussie eindigt met een visualisatie-oefening. De oefening gaat over subdelen van de persoonlijkheid: het agressieve deel, en hoe andere delen daar iets aan kunnen doen.

  Anita: Jaap als je hier gaat snurken, krijg je te maken met heel veel agressie van mijn kant!


  Natasia beweert bij hoog en bij laag dat weglopen haar devies is


  Schreeuwerige discussie over het aanraken door Lieke


  [ Bericht 33% gewijzigd door Disana op 19-07-2007 19:06:15 ]
  pi_51639763
  Beste Mensen,

  Ten eerste ontzettend bedankt voor al uw mails,tips etc.
  Wij willen hierbij aangeven,na lang nadenken,het zien van alle toegezonden beelden,
  dat ook wij ons teruggetrokken hebben, wij willen niks met zinloos geweld te maken hebben,
  en het programma gaat nu inderdaad te ver, waar wij onze naam niet aan willen hangen helaas.
  Wij hebben veel tv programmas gedaan, deze waren allemaal met veel klasse,
  en helaas hoort deze daar op dit moment niet bij. En willen wij onze medewerking hier niet aanverlenen.
  Toch hebben wij echter na 10 maanden voor het programma gewerkt te hebben,
  een enorme band met de bewoners gekregen, en kunnen we niets anders zeggen
  dan dat ze voor ons, stuk voor stuk, allemaal erg lief, dankbaar en zorgzaam voor ons waren.
  Wij zullen dan toch ook de bewoners gaan missen, en doet ons dan toch een beetje verdriet.
  Ze hebben allemaal toch namelijk iets heel goeds in hun hart. Het programma gaat nu alleen te ver,
  en wordt te veel toegelaten waardoor het lijkt of ze niet meer inzien wat wel en niet meer kan,
  en misschien is 10 maanden dan ook wel te lang om met allemaal mensen in 1 huis te zitten.
  Wel willen wij ook zeggen, dat we sommige mails welke wij hebben ontvangen, erg van geschrokken zijn,
  en het erg jammer zijn, dat die mensen niet inzien, dat wij daar voor ons werk komen, en zo goed mogelijk
  en oppervlakkig mogelijk ons proberen neer te zetten.
  En dat bedreigingen welke wij ontvangen hebben van sommige mensen, die tegen zinloos geweld zijn,
  er op die manier dan toch onbewust zelf ook mee bezig zijn.
  Wij hebben ons bewust nooit bemoeit met ruzies of wat dan ook, en waren voor alle bewoners altijd
  even goed.
  Vanmiddag hebben wij het programma ervan op de hoogte gesteld te stoppen, en wij zullen dus morgen
  en maandag zoals in de planning stond niet aanwezig zijn.
  Wij willen dan ook iedereen bedanken, voor de steun, tips en lieve reacties.
  En wij hopen met heel het team en heel ons hart het programma zal verbeteren, en zinloos geweld,
  scheldpartijen etc niet meer voor zullen komen.

  m.vr.gr
  Bianca van Dreams of Beauty

  m.vr.gr
  pi_51642995
  Vanavond was DGK in NOVA.

  De psycholoog Bob van der Meer was uitgenodigd voor commentaar. Enkele fragmenten:

  John de Mol zet aan tot geweld. De beelden zijn voldoende om een strafzaak te beginnen. De Stichting Europees Expertisecentrum voor Veiligheid van Bob van der Meer gaat drie dingen doen:

  Atsma schrijven (is al gebeurd)
  Schrijven naar het Commissariaat voor de Media
  Schrijven naar de Orde van Advokaten.

  Er wordt dagelijks zowel fysiek als geestelijk geweld uitgeoefend. Iemand steeds 'stoephoer' noemen is geestelijk geweld. De affaire van afgelopen zondag noemt Van Der Meer aanranding. Hij ziet de agressie toenemen.

  Naar de schade van dergelijke situaties is geen onderzoek gedaan, maar Van Der Meer is ervan overtuigd dat het verblijf in De Kooi schadelijk is voor de bewoners.

  John de Mol is ziek omdat hij aanzet tot geweld. De bewoners gaan als beesten met elkaar om.

  [ Bericht 2% gewijzigd door Disana op 19-07-2007 22:58:39 ]
  pi_51645771
  Tijdens NOVA was er een stemming en een streamlock ( geen idee waarom, iets met Amanda)

  cap HIDIHO

  Lieke en Brian gaan Powerboten
  quote:
  Op donderdag 19 juli 2007 23:23 schreef kybe het volgende:
  Huub en Lieke wilden graag samen gaan.Amanda stond dat weer niet toe en kreeg de rest weer mee dat dus in ieder geval Brian zou gaan.Brian wilde Lieke wel meenemen of Huub.Dus Lieke en Huub wilden hem niet blokken zodat een van de twee wel zou kunnen gaan.


  [ Bericht 28% gewijzigd door kleinzusje op 19-07-2007 23:58:13 (Uit de COS gehaald ivm geen streams) ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
    Moderator vrijdag 20 juli 2007 @ 12:01:18 #106
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_51655999
  Reminder: commentaar op de updates wordt hier verwijderd. Er is een apart topic voor namelijk:
  CODUS (commentaren Op De Updates/Streamverslagen) #3
  Perspectivistische lenigheid sucks
    zaterdag 21 juli 2007 @ 01:15:06 #107
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51682974
  Rond 0.45 uur:
  Discussie tussen Nix&Jaap over Nadia's snode plannen.

  Wat er eerder gebeurde:

  Nadia en Amanda zijn dronken met elkaar aan het dansen, en Dennix heeft het plannetje door dat Nadia met Aman&Brian gaat neuken.
  Nix met Jaap in het kantoor heeft allang door dat dit vooropgezet is.


  Hij vindt Nadia maar nix met drank op.
  Brian komt in het kantoor klagen dat die 2 dronken vrouwen teveel werk voor hem.

  Nix: rond 2 uur liggen ze met zijn 3'en te neuken.
  Hij is er erg vrolijk onder.
  Hij weet zeker dat ze met Brian gaat naaien.

  Jaap: vraag Amanda of ze eriets vanaf weet?
  Nix: Amanda weet nergens van, ze is zo jaloers als de pest.

  Jaap: ben je niet echt boos dan?
  Nix: nee ik ben niet boos, maar ik kan wel spelen dat hij boos is.

  c/p van een post, bedankjes zijn niet nodig


  [ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 21-07-2007 03:46:24 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_51695527
  Uit de OP van de COS gehaald
  Met dank aan F04
  quote:
  Op zaterdag 21 juli 2007 14:18 schreef F04 het volgende:
  Het beggon allemaal gisteravond toen Dennis met zijn grote complot kwam om ervoor te zorgen dat Nadia en Amanda, en Brian samen in bed belanden. Helaas liep het voor hem anders af die nacht. Nadia heeft het complot uitgelekt aan Brian, en werd toen pissed op Dennis.
  Vervolgens confronteerde Brian Dennis met zijn complot, Dennis ontkent alles, maar iedereen heeft 'm door en knapt hem er uiteindelijk er ook mee af.
  Terwijl Dennis gisteren verloor van de duiscussie met Brian probeerde Huub ook maar alleen de boel op te stoken door te zeggen dat hij van plan is om terror op Brian uit te oefenen.
  Of dit waar is weet ik niet zeker, want ik kan moeilijk twee complot plannen tegelijkertijd in de gaten houden.

  Brian heeft de discussie van vannacht duidelijk gewonnen, en vandaag zie je hoogstwaarschijnlijk dat Dennis daar weer mee word afgeknapt. Brian voelt zich helemaal de man.


  Op Dennix stijl voert hij een kansloze discussie met Brian.

  Terwijl Dennis gisteren zijn complot beraamde was Nadia ook bezig met een complot.
  Haar plan was om ervoor te zorgen dat zij zelf met Brian en Amanda naar bed zou gaan, en dan was de bedoeliing hoe Dennis zou gaan reageren.
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51696000
  Uit de COS gehaald
  Met dank aan Leandra
  quote:
  Op zaterdag 21 juli 2007 16:36 schreef Leandra het volgende:
  Dennis heeft met Jaap geoefend (een waar rollenspel) om Brian aan te spreken op wat er vannacht gebeurd is, maar daar lijkt het bij te blijven. Als Jaap voorstelt om naar Brian (in het kantoor) te gaan dan zegt hij dat het "later" wel komt.
  Jaap gaat vervolgens wel naar kantoor en Dennis gaat veilig bij Natasia zitten.
  In kantoor heeft Jaap het er met Brian over dat Dennis niet blij is met wat er vannacht gebeurd is en hij er met Brian een gesprek over wil hebben.
  Jaap stelt voor om Nadia en Dennis erbij te halen maar dat is niet nodig... ze lopen wel even naar buiten waar Dennis bij mamaNatasia zijn hart net uitgestort heeft.

  Cap "Als de berg niet naar Mohammed komt..." van Disana

  Ook Nadia zit erbij.... maar ipv terror of heibel of in ieder geval de ontdekking dat Nadia alles en iedereen heeft lopen besodemieteren door aan iedereen voor te stellen dat zij bij Brian en Amanda in bed zou gaan liggen als onderdeel van haar "spel" heeft ze aan iedereen een andere reden gegeven, en denken ze dus allemaal dat een ander genaaid wordt doordat Nadia in dat bed ligt.

  Eigenlijk wilde er maar 1 genaaid worden: Nadia... door Brian.

  Helaas komt het allemaal weer niet uit de verf en zelfs hiervan lijken Huub en Lieke de schuld te krijgen
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51703143
  HET DINER EN DE HAPPY MEALS

  Tegen achten komt er een kok die doet alsof hij voor de hele groep Italiaans komt koken. In werkelijkheid zal hij alleen voor Lieke en Huub koken, en is er door Lieke voor de overige miljonairs een Happy Meal besteld. Een bodyguard zal over het diner in de chill room waken, en rond negenen belt een violist aan.

  Iedereen moet zich netjes aankleden.


  Jaap ondervraagt de kok uit Houten over de maaltijd.


  Bij het omkleden blijkt dat Amanda al iets vermoedt. De kok staat niet op de lijst, en ze heeft al iets in de chill gezien. Ze denkt dat het 'een Huub en Lieke ding' is. Ook Natasia heeft zo'n vermoeden; misschien dat ze een etentje aangeboden krijgen.

  Nog tijdens het omkleden waarschuwt Huub de anderen dat ze straks allemaal op de bank moeten gaan zitten. De kok staat nog steeds niet te koken.

  Jaap en Dennis smoezen bij de game room (chill).
  Jaap zegt dat ze het plannetje wat ze hadden nog even moeten uitstellen.


  De tafel is door Lieke en Dimitri gedekt. Dimitri is bij aankomst ingelicht over de opzet. Eigenlijk zou Mitch komen.


  Terwijl de meesten op de bank zitten, zeg Amanda ineens dat ze iets moet vertellen. Het komt er niet meer van:

  Daar is de bodyguard met de Happy Meals.
  Jaap vraagt zich af waarom hij het toe zou laten; hij zou met het eten kunnen gaan gooien. Hij gaat in discussie met de bodyguard en vraagt wie zijn opdrachtgever is. Dat is Talpa... en dan volgt er een streamlock.


  Natasia, die het hele eind van de middag al druk en kwaaiig was, is niet blij.


  Jaap voelt zich gepiepeld. Hij wil het eten uit de pannen van de kok zelf opeten, en met de ingredienten zelf koken.


  Paddestoelen worden gejat en in de tuin verstopt.


  Lieke adviseert Dimitri iets assertiever te zijn, maar die kan niet alles tegelijk doen. Pak de produktietelefoon, zegt Huub.

  De kok gaat naar huis, lekker stappen, omdat al zijn spullen weg zijn.


  Huub hoort de herrie en pret in de keuken en kijkt niet blij.
  Dat heb je slecht geregeld, zegt hij tegen Lieke, er mocht toch niet aan het eten gekomen worden.


  Dimitri mag geen eten naar de chill brengen. Dimitri lijkt sowieso meer aan de kant van de herrieschoppers dan aan die van Huub en Lieke. Mitch had graag mee willen doen.


  Ze zijn de chill room binnengedrongen en maken een heibel van jewelste. De bodyguard staat links achter.
  Lieke praat even apart met de bodyguard (onverstaanbaar) en samen lopen ze naar Huub. Ze gaan naar het kantoor.


  De anderen bedenken wat ze kunnen doen om te zieken in het kantoor. Natasia wil de 'meneer' weglokken, Dennis herrie maken voor het open raam.

  Dimitri vindt het erg lollig allemaal.


  Keihard krijsen door het raam van het kantoor.


  De bodyguard staat er bijna voor spek en bonen bij. Hij kan alleen de deur bewaken.
  Na veel gebler en geschreeuw gaan de 6 weer naar binnen. Dimitri staat helemaal aan hun kant zo te zien; hij mag ze niet meer bedienen. Gegeten hebben Huub en Lieke nog steeds niet. Samen met de bodyguard gaan ook zij de villa weer in. 'Was leuk bedacht toch', zegt Huub tegen de rest, 'geschoten en gemist'. De rest blijft rumoerig.

    maandag 23 juli 2007 @ 03:31:34 #111
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51738429
  Verkeerde topic

  [ Bericht 26% gewijzigd door Prospera op 23-07-2007 08:55:43 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
    maandag 23 juli 2007 @ 04:05:20 #112
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51738698
  Uit de OP van COS 2114:

  TT Nada ziet potentieel in een band met Jaap.
  De nieuwe Mata Hari in de kooi  En wat moet Jaap daar nu nog aan toevoegen
  Dennis is een figurant in haar spel.
  Ze laat hem maar half toe in de verborgen spelonken van haar grot


  Een liedje door Brenniebren over Dennis, in zuiver nederlandse taal:
  http://nl.youtube.com/watch?v=iRUgLtKB3ds

  Amanda was weer dronken vanavond:


  Brian was niet zo blij


  Dit was een copy/past bericht:
  Geen bedankjes graag
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_51765395
  COLLECT CALL VAN SYLVIA VOOR HUUB

  Huub accepteert een collect call van Sylvia met Lieke's punten.

  Sylvia mist Huub, ze weet niet meer wat ze moet, zegt ze giebelend. Naast haar zit Eric. Huub ik ben geil, zegt Eric. Ze bellen vanaf een kermis, ook Palma is van de partij.

  Huub mist beiden heel erg. Hij mist ook het op de japen zitten in de tuin.

  Sylvia refereert steeds aan Lieke als Huubs 'schatje scheetje poepie'.

  Vanuit je buik, zegt Sylvia. Of iets lager, voegt Eric toe.

  Eric vraagt of Huub de groeten aan 'Natas' wil doen.

  Huub dacht dat er iets aan de hand was. Hij vraagt Sylvia eens te schrijven. Hij zegt dat hij haar wel heeft geschreven, maar zij zegt dat ze niets heeft gekregen.

  mp3 van het telefoongesprek: http://www6.evilshare.com/5554bd8c-8aac-102a-847b-00a0c993e9d6  [ Bericht 5% gewijzigd door Disana op 23-07-2007 22:49:13 ]
  pi_51769703
  NADIA EN BRIAN - HET 'TONGEN'

  Al enkele dagen ging het gerucht dat Nadia en Brian 3x ofwel 1x hadden gezoend. Het schijnt dat twee streamers het hebben gezien, de rest heeft het alleen van de verhalen van de miljonairs zelf. Vanavond krijgt Amanda het te horen.

  Dark:
  "Het schijnt dat Brian zijn tong tot 3x toe in de mond van Nadia heeft gestopt, niet echt zoenen volgens Tas, maar wel zijn tong in haar mond. Huub en Lieke hebben dat van Jaap, Jaap heeft het van Nadia, Tas was erbij? Deze volgorde weet ik niet precies.

  Jaap wilde in eerste instantie alles ontkennen en dat maakt Huub niet uit, volgens Huub kan je beter bij de waarheid blijven, liegen komt altijd uit.

  Volgens iedereen weet Amanda van niks en ze willen haar er wel mee confronteren, wie dat gaat doen en wanneer is niet bekend. Huub zei, dat Brian vaak liegt en zichzelf zo in de problemen werkt. Hij houdt het op de waarheid."

  cap TiNo_Flo


  cap dgk_fan


  Als Amanda het te horen krijgt, is ze natuurlijk boos en verdrietig. Nadia echter weet zich in de slachtofferrol te plaatsen door veel en lang te huilen en te snikken. Volgens haar was ze geschokt toen Brian haar kuste. Natasia drijft de twee naar elkaar toe en samen eindigen ze aangeschoten in het zwembad alwaar ze zoenen.

  Nadia kijkt als de vermoorde onschuld naar Amanda
  Brian ondertussen trekt zich al snel terug als Amanda 'het uitmaakt'. Hij ontkent niets. Hij gaat een tijd flink boksen en speelt daarna gitaar in de kapsalon. Onderwijl spreekt hij zichzelf toe om kalm te blijven.

  cap blomst - Brian in de regen


  cap Zus_konijn - Brian tegen zichzelf: je kan het, je kan het


  cap dgk_fan


  Aan het einde van de avond vraagt Brian Amanda met hem te praten. Een lang gesprek ik de chill room volgt waarin Amanda blijft zeggen dat ze hem niet kan vertrouwen; ook mept ze hem een keer. Volgens Brian was het slechts 1 korte zoen waarna hij direkt 'sorry' tegen Nadia zei en doorliep.  Geruime tijd later is echter dit weer het eind van het liedje


  [ Bericht 2% gewijzigd door Disana op 24-07-2007 01:01:55 ]
  pi_51772309
  INTERNETTEN

  Jaap en Brian hebben nog even een gesprek in de chill. Mijn bericht in de COS:

  "Jaap is vrijgepleit van het IT onderzoek. Hij zit te wachten op een 'sorry'tje'. Alleen maar dat je hooggeplaatst bent betekent niet dat je focking god bent ----> streamlock."
    dinsdag 24 juli 2007 @ 02:51:16 #116
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51772547
  Brian worstelt al uren met zijn gevoelens en luistert in de chill naar een ontspannen muziekje.
  Het was een enerverende avond voor hem nu hij gebasht is door de hele groep, omdat hij
  uit blijdschap zijn tong een keer per ongeluk in de mond van Nadia terecht kwam.  De dames hebben een half uur staan tangen in de kapsaloni


  Tas is helemaal klaar met Bwiann, die Amanda boven haar stelt,
  en vind wel dat haar tieten veel te klein zijn.


  Menig keer is hij gebroken omdat Mannie de relatie heeft uitgemaakt, hij schold vele bonjo punanis
  maar heeft nog niets kapot gegooid.  Een gesprek met Amanda lostte ook niet veel op
  Terwijl hij eerder zijn frustraties botvierde op zijn gitaar en zichzelf tot kalmte probeerde te praten in zijn paramoods


  Tongde Amanda met Nadia in het zwembad.


  Oppas Elly is na een halve fles jonge vertrokken


  Amanda brak rond een uur of 01.00 uur


  Maar ze houdt stand en slaapt bij Nadia

  Huub wordt er erg vrolijk van: hij leert nu een liedje waarvan hij denkt dat Brian daar wel zelfmoord op pleegt.


  Geen bedankjes graag, dank u

  [ Bericht 2% gewijzigd door Prospera op 24-07-2007 04:42:09 ]
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
    dinsdag 24 juli 2007 @ 04:16:56 #117
  143001 Prospera
  Verfrissend
  pi_51773105
  Uit de COS 2127

  Na een dikke clash slapen Brian en Amanda weer samen


  Dennis weigerde zijn bed af te staan aan Nadia&Amanda en dus toog Amanda weer naar het echtelijke bed waar Brian haar ontving.

  Nadia en Nix brouwden nix geen frambozen- aardbeiensapjes,


  Huub&Lieke liggen lieflijk tegen elkaar aan


  De vraag is Brian: heb je nu nog een relatie of niet?
  Tasje hoeft je niet meer hoor, nadat je haar zo schandalig heb behandeld en je Amanda boven haar verkoos.
  Stoute jongen  Geen bloemen, beren of bedankjes
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_51777349
  Het gesprek in de private tussen Nadia, Brian en Amanda. Een impressie:

  Nadia moet uitleggen hoe de zoen voor haar was.
  Nadia: je was dronken en we schrokken allebei
  Brian: het eerste wat ik deed was sorry zeggen. Geen van ons beide ging erin mee.
  Nadia: nee, ik duwde je van me af.

  Amanda: dus hij probeerde je te zoenen?
  Nadia: niet met die intentie..
  Amanda: ja maar die intentie...
  Brian: laat haar uitpraten  Brian: als ik haar gezoend had dan had ik er een gevoel bij gehad. Ik had geen intentie en dat beaamde Nadia, dat ik haar wilde zoenen.
  Amanda: pruttel snork pruttel
  Brian: Nadia! Heb ik jou gezoend?
  Nadia: je wou het proberen. Als ik niet had geduwd, wat was er dan gebeurd?
  Brian: Nadia zegt er ook niks over als vriendin zijnde
  Nadia: maar daar heb ik ook spijt van..
  Nadia: Tas zegt, niet doen. Brian is hier verantwoordelijk voor
  Brian: samengevat, ze bemoeide zich ermee
  Amanda: heb je het ook bij Tas gedaan
  Brian: nee
  Amanda: maar waarom wel bij Nadia?
  Brian: zucht
  Nadia: Tas zegt dat jij het ook bij haar deed.  Brian: we stonden bij die pilaar
  Amanda: oooh, dat weet je nog wel. Zo dronken was je dus niet!
  Brian: Manny, het is nooit mijn bedoeling geweest om mijn tong tegen haar lippen te doen.

  Nadia: hij heeft het ook bij Tas gedaan
  Amanda: ja maar hij zegt dat het niet zo is
  Brian:......
  Nadia: daarom had ze het ook door
  Hij heeft het wel bij haar gedaan zegt Tas
  Brian:.....
  Amanda: nou?
  Brian: nee, dat is niet gebeurd.

  Amanda: waarom doe je het niet bij Lieke?
  Brian: ik heb Lieke 3 zoenen gegeven. Ik heb niet zoveel met Huub en Lieke. Wel met Nadia en Natasia..
  Amanda: dus je hebt het wel bij Natasia gedaan!!
  Brian: Nadia, kan jij het uitleggen?  Brian: jij hebt met Mitch gezoend. Mitch is smoorverliefd op jou!

  Brian: hoe lang geleden is het dat jij hier zat te liegen?
  Amanda: om die fucking ketting???
  Brian: jij hebt ook gelogen. Ook met het befverhaal.
  Toch wil je over dingen zeiken.
  Je zeikt over fete blanche
  Amanda: pruttel
  Brian: er ligt een brief beneden met het antwoord voor jou erin.

  Brian: je maakt me fucking boos! Je laat me niet uitpraten.

  Brian loopt weg en Nadia, Amanda en Natasia gaan naar de kapsalon.
  Go hard or go home
  pi_51778582
  Natasia haalde Brian op om met hen te praten in de kapsalon. Binnen no time explodeert het.
  Natasia vraagt aan Brian of hij niet de tong in haar mond heeft gestopt. Brian ontkent dit en Natasia wordt heel boos.
  'Jij bent een fucking leugenaar Brian!! Kanker op!!' Ze wil zijn ass eruit stemmen. Brian geeft aan dat zij alleen maar haar straatje wil schoonvegen.
  Brian loopt weg. Natasia drukt de meisjes op het hart om haar erbuiten te laten want ze krijgt hier heel veel hoofdpijn van. Wilgo ook want die staat aan de deur. Als zij er hoofdpijn van krijgt dan gaat ze Brian z'n hele leven daar vernaggelen.
  Ze vindt hem een fucking idioot opdat hij het gezegd heeft maar feitelijk is het Nadia die erover is begonnen.

  Nadat Brian weg is gaan de meisjes verder over hun verontwaardiging totdat het overgaat op de belangrijke zaken des levens. Hoe het haar te doen zoals Cristina met rode lipstick.
  Go hard or go home
  pi_51782454
  BereNDD, leuk dat je je zo druk maakt om iets waar we jou niet mee lastig vallen, maar daar is een speciaal topic voor te weten de CODUS CODUS (commentaren Op De Updates/Streamverslagen) #3 en kappen met zeiken arm figuur...
  Een juichtoon da'vre langs de velden,
  Voor ons dierbaar Rood en Wit!
  De ploeg der dapp're Meersche helden,
  Onze vreugd en trots bezit.
  pi_51803768
  Uit de Cos van vandaag:

  Dennis heeft vandaag in de middag een brief gekregen. Bij de 5e zin begon hij te trillen en heeft Natasja de brief verder voorgelezen. Hij kreeg een boete van 1000 op de borg en 100.000 op het uiteindelijk te winnen bedrag. Dit omdat hij de fanmail van Huub had verscheurd. Hij heeft volgens de berichten uit de COS gehuild en dacht dat hij exit was.
  http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=32112&sess=664
  Uit de COS met dank aan Nostalgist
  quote:
  Op dinsdag 24 juli 2007 19:53 schreef Nostalgist het volgende:
  Dennis heeft een "bom" naar zijn zeggen...
  Het blijkt dat Miriam van Mundo komt, en hem een datingsessie a la Eric en Brian gaat geven...
  Hij verwacht dat Nadia zal gaan stomen...
  Zal allemaal wel met een sisser aflopen, want Nadia heeft het al helemaal gehad met Dennis....


  cap Mokum
  Op uit de COS, met dank aan Leandra
  quote:
  Op dinsdag 24 juli 2007 21:07 schreef Leandra het volgende:
  Nadia is weer druk bezig geweest de Mata Hari uit te hangen door zich vooral tegen Amanda en Brian te beklagen dat ze er echt niets van snapt dat Dennis het raar vindt dat ze meer van Amanda houdt dan van hem, en ze vindt het ziek dat hij het wil vergelijken.

  Huub heeft naar achter gebeld om bloemen voor Nadia te bestellen met op het kaartje "Sorry, liefs Dennis"

  De post kwam aan, weer een hele voorraad kaarten voor Huub en Lieke, ook wat post voor de andere bewoners en prachtige bloemen voor Lieke, onder andere witte rozen van FdW en Demins.


  Cap: Akveor
  De bloemen moesten weer terug naar achter
  Bij de bloemen zat ook een gedicht van Demins
  Dit is echter niet aan Lieke gegeven:

  Vergeef me als ik smachtend staar
  Naar jouw volmaakte borstenpaar
  Je ogen en je mooie haar
  Verdomd, ik kwam van minder klaar!
  Je doet het echt geweldig daar
  Een voorbeeld voor ons allegaar
  Al heb je het soms best wel zwaar
  Met die mevrouw met apehaar
  (Ben ik nu discriminatoir?)
  Die valsaard met zijn kutgitaar
  Die slettebak met paardehaar
  En die voormalig dribbelaar
  Die slons met infantiel misbaar
  En ook die dikke folteraar
  Zij horen in een abattoir!
  Ikzelve was allang half gaar
  Maar jij blijft steeds van zessen klaar
  Een ware duivelskunstenaar
  (Is dat wel emancipatoir?)
  Ik zeg het je, het is echt waar
  Was ik maar niet zo'n twijfelaar
  IK sleepte je voor het altaar!


  [ Bericht 14% gewijzigd door kleinzusje op 25-07-2007 00:49:11 (alles uit de COS) ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51819740
  MAKEUP ARTIST OF CON ARTIST?

  Cary de makeup artist annex visagist en kapper is voor de dames op bezoek. Cary komt uit respectievelijk de USA, Suriname, en Bangladesh - de verhalen conflicteren.

  Cary zegt 50 te zijn en al 20 jaar in Nederland te wonen - of is het Parijs. In elk geval heeft hij 2 kinderen, een dochter van 35 en een zoon van 20.

  Opmaken doet hij met de hand, kwastjes en borsteltjes komen er vrijwel niet bij kijken. Lieke laat hij achter met haar pony recht omhoog, en Nadia moet haar Marokkaanse afkomst niet verloochenen. Zodra Amanda klaar is, rent ze zowat naar de slaapkamer om alles overnieuw te doen.  [ Bericht 5% gewijzigd door Disana op 25-07-2007 15:51:54 ]
  pi_51827275
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_51832699
  DE POPULARITEITSPOLL

  1000 punten te verdelen

  1 Huub 44% 440cp
  2 Lieke 18% 180cp
  3 Brian 15% 150cp
  4 Jaap 11% 110cp
  5 Natasia 4% 40cp
  6 en 7 Amanda en Dennis 3% 30cp
  8 Nadia 2% 20cp

  Jaap en Dennis deden alsof het ze niets kon schelen. Jaap: als je zielig bent, krijg je meer punten.

  [ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 25-07-2007 21:57:56 ]
  pi_51846236

  HiDiHo

  http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=32315&sess=664&mvpageno=1

  Natasia is op de hoogte van de ontslagronde. Ze stond vanmorgen nadat ze met Brian had gesproken met Amanda te fluisteren die haar zender niet om had. Ze vraagt aan Amanda of Huub een ronde heeft aangevraagd. Mama is boos en niet een beetje ook. Ze staat weer in Huub z'n gezicht te schreeuwen en zegt dat de buren haar niet laten gaan, zij is onschendbaar.
  Huub haakt hier op in en er volgt een streamlock. Na de streamlock herhaalt Huub dit en Natasia zegt dat hij dit niet mag zeggen en vooral moet doorgaan.

  Huub: jij begon erover
  Natasia: Ga zo door.

  Natasia brengt het dus zo alsof Huub het heeft gezegd en zij niet. Hij gaat er wel gezeur mee krijgen met de buren. Natasia gaat hem de hele dag uitschelden. Vindt ze heerlijk.
  Palma snapt niet niet dat Natasia zich niet laat wegstemmen.
  Natasia: ik ga wanneer ik dat wil.

  [ Bericht 9% gewijzigd door Noek op 26-07-2007 11:04:05 ]
  Go hard or go home
  pi_51861090
  LAST MINUTE TOPBERAAD

  Tegen zessen beleggen de mannen een vergadering over het wegstemmen van Natasia.

  Huub geeft drie redenen om Natasia eruit te stemmen:
  -Ze trapte Jaap expres en was boos toen hij haar niet exit wou laten gaan
  -Wegstemmen betekent dat ze haar 7000 euro mag houden
  -Wegestemmen betekent geen nieuwe miljonair

  Alle vier zijn ze voor wegstemmen.

  Iedereen denkt dat Nadia wel meegaat als de anderen en met name Amanda voor een exit stemmen.

  Een complicerende factor vindt Huub dat Natasia al weet van de ontslagaanvraag voor haar. Het is nog steeds niet duidelijk hoe Natasia het weet. Huub denkt dat het van Herma komt, Jaap wil dat zeker nog uitgezocht hebben.

  Amanda komt even binnen en al gauw blijkt dat ze in het plan meegaat. Zij gaat met Nadia praten en denkt niet dat Nadia meteen naar Natasia toe zal gaan. Huub en Lieke zullen niet met Nadia praten.

  Samen nemen ze de drie punten ten faveure van weg stemmen nog eens door.

  Huub verzekert Brian dat hij Natasia er niet ineens toch in zal houden omdat hij zo'n hekel aan haar heeft; dit heeft hij bij Nena gedaan. Maar nu is Huub ervan overtuigd dat Natasia eruit gaat vanavond. Brian vertrouwt er niet helemaal op, maar verwacht geen hinder van Natasia te ondervinden als hij haar weg stemt. Ook Dennis denkt zoiets nog wel een paar weken vol te houden.

  Huub: Dit gaat lukken, jongens. Jaap hoopt dat Amanda het kan. Huub denkt dat de 'boulimia bitch' wel meegaat, en anders zetten ze haar onder druk.

  Brian en Huub zijn ervan overtuigd dat Natasia zich al zo'n 2 maanden diep ongelukkig voelt. Dus al is het een abrupt einde en zal Brian haar missen, het is goed.

  Amanda komt weer binnen en vertelt dat ze van alle kanten werd aangevallen over de bijeenkomst in kantoor. Natasia snapt niet waarom ze nu al zou moeten gaan. Dan komen Natasia en Nadia er ook bij. Natasia wil het weten. Jaap denkt dat Amanda het verknald heeft. Nadia: als ik niet mee stem, is de hele groep tegen me. De dames vertrekken weer.

  Brian wordt woest op Jaap die iets bots gezegd zou hebben tegen Nadia; Jaap is een boer. Brian schopt een stoel omver. Jaap had niet tegen Nadia moeten zeggen dat de hele groep tegen haar zou zijn als ze Natasia erin zou houden. Jaap echter zegt dat hij geen keus had omdat ze niet mee wilde gaan.

  De mannen zitten nu niet meer allemaal bij elkaar. Huub en Natasia en Jaap staan in de keuken, Brian en Dennis praten in kantoor verder, Nadia en Amanda staan bij Fries. Amanda probeert Nadia te overtuigen, Huub legt zijn motieven uit aan Natasia.

  pi_51865921
  Emoties voor de ontslagronde

  Natasja wil opeens graag blijven, ze vindt Fries opeens ook erg leuk. Jaap spreekt uit tegen Nadia dat als zij Natasja er niet uit stemt, ze de hele groep tegen zich krijgt. Amanda is overal en nergens druk aan het overtuigen dat Natasja toch echt naar huis wil en dat een vervanger ook niks is.

  Na dat Amanda en Nadia uitspreken tegen Natasja dat ze het echt niet zo bedoelen enz enz.....
  Volgt er een groot blerfestival. Er wordt gejankt bij het leven.


  Eerst nummer 1, Amanda omdat ze zoooooooooooveeeeeeeeeel van Natasja houdt.


  Nummer 2, Nadia omdat ze het zooooooooooooooo erg vindt


  Nummer 3 , Brian omdat hij nu al stuk is van gemis...................


  Natasja troost hem


  Groepshug met 3


  Groepshug met 4

  Ondertussen hebben Huub en Jaap heel kort gehuild, maar daar heb ik geen caps van. Dennis en Lieke hielden het droog.


  Natasja heeft tegen allemaal gezegd: "Het is niet erg........., het is niet erg...............het is niet erg..........."
  Dit was het voorspel
  Het slot komt straks
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51869974
  DE ONTSLAGRONDE

  Streamlocks maken het verslaan moeilijk.

  Jaap leest de brief voor. Ontslag is aangevraagd voor Lieke en Natasia. De miljonairs moeten nu bij meerderheid beslissen wie er voor de ontslagronde gaat; ze hebben hier 5 minuten voor.

  De kandidaten


  De opstelling voor de voorronde


  Jaap nomineert Natasia
  Huub: Natasia
  Amanda: Natasia
  Nadia: Natasia
  Dennis: Natasia
  Brian: Natasia

  Het wordt dus Natasia. De miljonairs krijgen kort de tijd om de benen te strekken. Natasia is volslagen hyper en loopt te gillen en te lachen.  Mitch komt binnen met een brief voor Huub. Huub leest voor dat ze hun keuze hebben gemaakt en zodadelijk in een bepaalde volgorde moeten gaan zitten.

  De volgorde voor de finale stemming


  Huub: Het draait hier om ontslagrondes. Ik heb deze geinitieerd omdat ik zag dat deze suksesvol zou kunnen zijn. Huub noemt positieve en negatieve dingen van Natasia op. Natasia lacht raar en vraagt of Huub bang is. Nee. Hij stemt Natasia eruit. Drie weken terror als het niet lukt, reageert Natasia.

  Dennis: Huub probeert weer alle credits voor zichzelf op te eisen. Dennis wil Natasia terugzien na De Kooi; hij stemt haar weg.

  Brian: Zucht. Natasia is een hartsvriendin van hem geworden, maar hij weet al die tijd dat ze niet voor de eindstreep zou gaan. Hij weet dat ze het de laatste 2 maanden niet meer naar haar zin had. Hij heeft veel tranen gelaten, zou hij haar kunnen loslaten... maar ze zal altijd zijn dushi blijven. Brian stemt haar weg.

  Jaap: Helaas ben ik bedreigd door de groep dat ik jou moet wegstemmen. Natasia wil niet dat hij slap lult. Hij gaat gewoon door en zegt dat emo Jaap dat niet aankan; hij verwerpt alle terror. Helaas is hij te zwak om haar erin te houden. Hij is blij dat ze altijd alles heeft opgeruimd. Maar toch heeft hij het moeten afleggen tegen de terroristen: hij stemt Natasia weg. En janken maar, zegt Natasia tegen hem. Ze blijven elkaar een tijdje pesten.  Amanda: Ze vindt het moeilijk. Ze weet niet of ze er zonder Natasia zo lang had gezeten... en ze gaat huilen. Natasia is goed voor allemaal geweest. Ze weet dat Natasia over een paar weekjes naar huis zou gaan, dus ze is al voorbereid. Op deze manier krijgen ze geen nieuwe terug. Amanda stemt Natasia naar huis.

  Nadia: In de korte tijd dat ze er is heeft ze goede gesprekken met Natasia gehad en een band gekregen. Ze denkt dat ze er beiden profijt van hebben als Natasia naar huis gaat, want Natasia zou toch al weggaan en zo komt er geen nieuwe. Ze had liever Lieke weg zien gaan. Nadia stemt Natasia naar huis.  Lieke, de doorslaggevende stem: Ze heeft veel dingen van Natasia gezien, ook leuke en warme dingen. Ze noemt de plekken op haar lijf die voor zich spreken, en vindt ook dat Natasia veel liegt. Natasia onderbreekt haar: maak het niet te lang, ik moet m'n koffers inpakken.

  Lieke vindt Natasia's euforie een leugen en denkt dat Natasia enorm baalt. Ze herinnert eraan dat ze heeft gezegd dat ze Natasia eigenhandig de poort uit zou werken. Ze denkt dat een nieuwe in haar voordeel zou kunnen werken, een mogelijke tweede dekking, dus Natasia erin houden zou in haar voordeel zijn. Ze vindt Natasia een hele sterke vrouw al staat ze niet achter haar keuze erin te gaan (kinderen). Lieke stemt Natasia eruit.

  Het gegil en geschreeuw is niet van de lucht. 'Ik mag naar huisje toe, ik mag naar huisje toe', blijft Natasia maar roepen. Huub ziet het als een teken dat ze haar zin niet heeft gekregen.  Na alle hysteria moet iedereen nog even op de bank plaatsnemen voor de reactie van Natasia.

  -Huub is een zware lelijke leugenaar en een manipulator. Kom naar de poort jongen, ik sta je op te wachten.
  -Ze bedankt de hele groep, ze wilde graag weg.
  -Dennis kan Huub wel aan, die gaat het wel redden.
  -Brian is haar aller- aller- allerliefste vriendje. Hij gaat nooit meer uit haar hart.
  -Japie Krekel is een vieze vieze [ ]. Varken krekel, je stinkt, je bent lelijk, je bent onvolwassen. Ze gunt hem Cora de jackass. Jaap is net zo dom als hij dik is. 'Jij bent echt zo gedoemd dat Cora jouw vriendinnetje is.'
  -Amanda poppetje van me. Er stinkt iemand naar doden naast je. Ik ontving je met open armen en heb je in m'n hart gesloten, daar ben je nooit meer uitgegaan. Jij volgt altijd jouw eigen lijn. Waar ik heb gestaan kom jij ook.
  -Nadia. Ik dacht eerst: kanonnen, teringwijf, waar hebben ze dat vandaan gehaald. Ransjaap komt helemaal nergens. Je bent heel erg een gevoelsmens, doe wat je gevoel zegt. Tegen Huub: verknipte geest, jou wacht ik op bij de poort.
  -Lieke: Slieko. Ik weet niet wat jij bent, meisje, jochie, trafo, je bent zoals je bent. Blij dat je me laat gaan. Ik ben ontzettend sterk, jij bent geen match voor mij. Voel je niet gewonnen Slieko'tje, want dat ben je niet.

  Huub: Ze kan zelfs bij haar afscheid niet nalaten mij te bedreigen.

  Applaus. Gegil van Natasia. Uw verslaggeefster is doof.
  pi_51870622
  NATASIA'S VERTREK - INPAKKEN

  Of, zoals iemand in de COS schreef: het grote graaien is begonnen.  Kasten en laden worden leeggeropt
  Dennis: Schat is het echt de bedoeling dat alles weggaat. Natasia: Ja, ik neem ALLES mee.

  Ook de inhoud van de wasmachine moet eraan geloven


  Naast de niemandalletjes helpt ook Mitch mee


  Natasia: Ik zie overal tassen, is toch focking niet normaal. Brian gaat achter extra koffers halen.


  Het graaien en verzamelen duurt langer dan de hele stemming

  [ Bericht 40% gewijzigd door Disana op 26-07-2007 23:14:34 ]
  pi_51871157
  Het briljante caps topic #1

  Voor wat mooie caps als aandenken
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51873252
  EN NU ECHT WEG

  Jas aan


  Niet huilen he, voegt Natasia Nadia toe


  Er lijkt niemand op Natasia te wachten. Wilgo is er niet. Waar haar telefoon thuis ligt, weet ze niet. Ze krijgt het adres van Nadia, en haar sleutels. Wie en of iemand haar op komt halen, weet ze ook niet.

  Natasia vraagt ervoor te zorgen dat haar spullen die bij de stomerij zijn, naar haar gestuurd worden. Evenals het mantelpakje dat nog in de maak is.

  Samen een liedje krijsen (keyword: together)


  Wie gaat nou het huis terroriseren, vraagt Natasia. Slieko, antwoordt Nadia.

  De fakkels branden, een cameraman staat in de aanslag


  'Ik heb stijve tepels, hoe kan dat.'


  Opgewonden hopsen en schreeuwen


  Er wordt iets onverstaanbaars omgeroepen. Hoezo schat, ik ga toch niet dood, antwoordt Natasia. Later wordt er omgeroepen dat ze afscheid moet nemen en dan naar de poort moet lopen. Waarom word ik niet opgehaald, roept ze terug.

  Natasia bedankt iedereen 'voor het spelen'

  'Dag lieverd.'


  En dan staan de zussen voor het hek


  De zussen lopen door
  Terwijl Jaap nog even een vreugdedans doet. Natasia gaat naar huis olé olé


  Dan blijkt dat Cheyenne ook bij de poort staat. Huub houdt op met scanderen


  Een allerlaatste blik achterom buiten de poort


  Huub: Wat een rust.
  pi_51895880
  NIEUWE BUTLER

  DGK heeft een nieuwe butler, die in elk geval op vrijdagen komt. Of Melissa nog terugkomt, kan ze niet vertellen.

  Meet Kim, het meisje dat haar vriend liet vragen of ze Amanda mocht kussen op het avondje Rotterdam (Jaap, Dennis, Amanda). Ze heeft zich als butler opgegeven omdat ze Amanda zo leuk vindt.

  Kim is 22 en woont in Nieuwerkerk. Ze is boekhoudster; haar ervaring met horeca bestaat eruit dat ze er vaak komt.  pi_51896039
  VASTE KOK

  Jan Willem, die het romantische diner voor Huub en Lieke bereidde, komt vanaf nu twee keer per week voor alle miljonairs koken. Jan Willem is 20 en nog in opleiding.  pi_51914954
  De neefjes van Huub zijn op bezoek vandaag. Rico, Franco en Carlo zijn 3 echte boefjes . Huub en Lieke hebben genoten van het veel te korte bezoek van slechts 20 minuten.
  Na afloop moet Huub even alles relativeren.
  “Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”
  ― Mark Twain
  'Stupidity has become as common as common sense was before.'
  pi_51952398
  Gisteravond hadden Nadia en Amanda girlltalk as usual. Ze waren helemaal opgewonden en het was allemaal TE heftig. Na een beetje goed luisteren kon er worden geconcludeerd dat Nadia (beweerde) dat ze per brief ten huwelijk was gevraagd door haar voetballer Serginho Greene, hij had ook voor haar moeder een Range Rover gekocht nadat Nadia haar auto in de prak had gereden.

  Helaaaaas kon Nadia de brief niet tevoorschijn toveren.

  Vlak voor het slapen gaan trok Amanda Nadia zonder zender even een donkere hoek in, vermoedelijk om te zeggen dat ze er niet meer over moet spreken. Huub, die zag hoe dit gebeurde, is er helemaal klaar mee als het zo moet.
  pi_51958426
  Ochtendruzie
  Lieke wilde met Herma praten om te vragen of zij Natasja heeft verteld dat er een ontslagronde voor haar was aangevraagd. Het ontaarde in een ruzie. Palma heeft zo hard geschreeuwd dat ze haar stem bijna kwijt is.
  Herma heeft ontkend dat het van haar komt. De verdenking ligt op Brian en/of Amanda. De woorden kuthoer ed. vlogen door de kamer.

  Huub heeft eten van de tafel gemieterd.


  cap HiDiHo


  cap HiDiHo

  Huub heeft Safaa gebeld om te vragen of zij vanmiddag wil komen om de rotzooi op te ruimen.
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51964686
  DENNIS TEGEN HUUB
  [COS #2182] Waar Saffaa het werk wel doet!

  Pas om 1 uur kwam Huub op het idee Safaa te bellen; Palma is dus helaas al weg als Safaa arriveert... Safaa, die haar bij haar vorige klus voortdurend op haar nummer zette en helemaal gek kon maken.

  De Egyptisch-Nederlandse Safaa, die sociaal-juridische dienstverlening studeert en haar jaar heeft gehaald, is net zo oud als Amanda. Amanda verbaast zich daarover. Safaa heeft veel reacties gekregen op haar 'optreden' in De Kooi. Ze heeft zichzelf nooit opgegeven, maar werd een keer gebeld terwijl ze op school zat. Safaa is moslima.

  Dennis probeert Safaa over te halen Huub de rotzooi zelf te laten opruimen. Maar Safaa antwoordt op Liekes vraag dat ze goed krijgt betaald voor wat ze komt doen. Dennis blijft zonder resultaat op Safaa in redeneren en druipt uiteindelijk af.  Huub en Safaa gaan lachend en kletsend samen schoonmaken terwijl Dennis op een afstandje gaat zitten kijken en dubben.  Na enige tijd probeert Dennis het nog een keer: Huub moet alles zelf opruimen. Ook Jaap doet een kleine duit in het zakje door te stellen dat als alle miljonairs tegen zijn, Safaa niets hoeft te doen. Vervolgens probeert Dennis Lieke de troep te laten opruimen... en natuurlijk heeft zij daar geen zin in.  Dennis wordt steeds persoonlijker tegen met name Lieke, hij spreekt haar op haar uiterlijk aan. Ondertussen blijft Safaa gewoon schoonmaken. Brian maakt Dennis duidelijk dat hij Huub niet kan dwingen.  Jaap pleit ervoor het gezellig te houden en mee te helpen. 'We zijn tenslotte allemaal mediageil.' Onder het zingen van 'met z'n allen' slaat Jaap aan het opruimen.  Lachen om het opgewonden gedoe van Dennis


  Gaandeweg wordt duidelijk dat Lieke op haar 16e in een snackbar heeft gewerkt. Dennis probeert dit maximaal uit te buiten. 'Ik kijk op je neer.' Lieke, die veel en lang op Dennis ingaat, werpt tegen dat Dennis nog steeds op de zak van zijn vader teert terwijl zij alles zelf heeft gedaan.

  Jaap zegt buiten tegen Huub en Brian dat Dennis gigantisch voor paal staat. Later vraagt hij Dennis wat hij wil bereiken, en welk dreigmiddel hij heeft als Huub niets doet. Dennis: Hij gaat het toch wel doen. Jaap geeft Dennis advies.

  De 'terror' lijkt voorbij. Huub en Lieke gaan de zonnebank opzetten. Dennis, die het handvegertje heeft verstopt waarvan hij kennelijk denkt dat Huub het nodig heeft, neemt een roze troost-lolly.  Later praten Huub en Safaa in de tuin. Het lijkt Huub wel iets als Safaa vaker komt. De komende 2 dagen zal ze komen terwijl Palma er is, tussen 10 en 14 uur. Huubs plan is Palma woensdagavond te ontslaan en dan Safaa als hoofd huishouding aan te nemen; in de komende 2 dagen kan ze zich geliefd maken bij de andere miljonairs.

  Safaa begint na het schoonmaken meteen met bonden. Verder gebeurt er niets spectaculairs meer.

  pi_51966630
  VIDEOBOOSCHAP VAN DE ZUS VAN DENNIS

  Natuurlijk wordt Dennis erg gemist. Zijn ouders zijn gisteren op vakantie gegaan.

  Kelly vindt Nadia niet zijn type. Ze vindt haar een beetje vreemd, en zegt dat ze vaak 'om zijn rug heen praat'.

  Kelly heeft 8 jaar geleden lang in het ziekenhuis geleden, vertelt Dennis. Ze leed aan een eetstoornis. Nog steeds heeft ze pijn in haar benen, maar de artsen kunnen niets vinden. Ze heeft ook al heel lang last gehad van haar amandelen, ze trekt dat soort dingen echt aan volgens Dennis. Dennis is vaag over wat ze doet qua werk of opleiding.


  http://www.alphen.nu/?p=profiel&pid=19021
  pi_51966936
  GEEN CP'S VOOR DENNIS

  Dennis zou 70cp uit de pot nodig hebben om zijn zus uit te kunnen nodigen. Huub blokkeert het akkoord, hij vindt dat Dennis wel kan wachten op de popo's.

  Als Dennis over de zus van Huub wil beginnen, haalt Huub hard uit naar de zus van Dennis. Dennis wordt kwaad:

  'Als hij over de rug van mijn zusje...je weet dat ze veel voor mij betekent. Ik vind je een vuile tyfuslijer.'
  'Je bent een sukkeltje. Je bent een zielige stumperd.'
  'Verkrachter racist Huub die niet wil dat een ziek zusje in De Kooi komt.'
  'Ik zou je het liefst willen verzuipen in de vijver, bij je familiie: de kikkers.'
  'In de buitenwereld had je met een dikke kogel in een sloot gelegen. Met je rotte kutfamilie.'  http://evilshare.com/0db42a48-9011-102a-847b-00a0c993e9d6

  [ Bericht 7% gewijzigd door Disana op 30-07-2007 19:20:28 ]
  pi_51984594
  Safaa komt proefdraaien
  quote:
  Op dinsdag 31 juli 2007 10:19 schreef Peter6000 het volgende:
  Zoals gisteren afgesproken komt schoonmaakster Safaa vandaag en morgen om 2 dagen proef te draaien als nieuwe hoofd huishouding.
  Dat is een initiatief van Huub.

  Palma weet dit uiteraard al, en heeft al aangegeven dat de koelkast totaal verkeerd is ingeruimd, gisterenmiddag.

  Huub gaat proberen een ontslagronde tegen Palma te bewerkstelligen (woensdagavond, dacht ik), als alle bewoners en de FEBO het hiermee eens zijn: kan Palma dus ontslagen worden, en Safaa de nieuwe hoofd huishouding worden.

  Het wachten is op Safaa.

  Huub, Lieke en Jaap wachten Safaa op. Ze is wat laat, ongeveer 20 minuten.


  Om bijna 10.30 komt Safaa binnen in een huishoudpakje met een staartje.
  Ze neemt de leiding, spreekt uit dat ze proef komt draaien als Hoofdhuishouding en start met drinken maken.
  quote:
  Op dinsdag 31 juli 2007 10:34 schreef pasjesjen het volgende:
  ze ziet er super net jes uit
  huub gaat een rondleiding geven
  Palma doet stoer waar ken ik haar ook al weer van
  Huub verteld even dat ze hoofd huishouding is
  Palma is heel blij voor huub en lieke zegt ze

  Palma is er niet zo blij mee. Ze geeft aan dat er maar 1 hoofdhuishouding is en dat is zij. Ze gaat Safaa negeren. Safaa spreekt Palma aan met Meneer en U.


  Palma heeft het zichtbaar moeilijk.
  De rest van de huishouding heeft er ook wat moeite mee en reageert vrij grof en agressief. Safaa hanteert een strakke management techniek, maar het personeel geeft aan dat je respect moet verdienen. Na 11.00 snieken de huishoudsters via de achterdeur naar buiten omdat Safaa functioneringsgesprekken wil voeren en komen 30 minuten later terug met een fluisterplan. Iets met handdoeken verstoppen in de tuin

  [ Bericht 13% gewijzigd door kleinzusje op 31-07-2007 12:28:40 (taalfout) ]
  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_51999267
  EMO-JAAP WIL WEER IN DE GRATIE VALLEN BIJ CARLOS

  In een waarschijnlijk oprecht bedoelde goedmaak-poging, zit Jaap Carlos dwars. Het zou Jaaps bedoeling zijn weer mee te doen met de training, en hij wil dat op een leuke manier brengen.


  cap: HiDiHo

  Met een emmer en zwabber en gekleed in slechts een korte broek en laarzen, stiefelt Jaap op de auto van Carlos af. Carlos zet de auto verderop neer en verbiedt Jaap eraan te komen.  Jaap voegt zich vervolgens bij de anderen in de sportzaal. Dreigend hangt hij rond, maar uiteindelijk belandt hij op de fiets. Maar Carlos is dan al boos, omdat hij denkt dat Jaap Bokito nadoet; hij negeert Jaap.

  Bij de wissel gaat Jaap toch maar zijn sportschoenen en shirtje aandoen. Zijn emo-terror lijkt geen effect te hebben. Ook na de wissel wordt hij genegeerd.  Als de training is afgelopen gaat Carlos meteen naar huis. Jaap poetst nog een 'vlekje' van zijn auto en gaat er dan voor liggen. Carlos vindt dat Jaap zijn 'momentje' heeft gehad en vertrekt. Jaap denkt niet dat zijn optreden de uitzending zal halen.  pi_52006324
  AMANDA HALF JAAR IN DE KOOI

  Brian nodigt Amanda om klokslag twaalf uit in de chill room. Hij heeft champagne. Samen proosten ze op haar verblijf in De Kooi. Ook heeft Brian een cadeautje: een cd verpakt in goudpapier: There's a Hero.

    Moderator woensdag 1 augustus 2007 @ 16:15:31 #143
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_52020521
  Alleen nog maar stelletjes in het huis

  Vanmiddag werd er een grote doos vol met seksspeeltjes bezorgd, voor Jaap.
  Afzender: Nowlive.
  Jaap vertrouwde het eerst niet, en dacht dat iemand een geintje met hem flikte, maar al snel verscheen op het plasmascherm de mededeling dat het kado inderdaad van Nowlive afkomstig was.
  Huub had namelijk onlangs een verzoek gedaan om Jaap ook aan een "vriendin" te helpen.
  Die heeft hij nu:

  Inflatable doll
  My role is to serve you
  Disposable darling
  Can't throw you away now
  Immortal and life size
  My breath is inside you


  - Brian Ferry -

  [ Bericht 11% gewijzigd door Gert op 01-08-2007 16:20:45 ]
  Perspectivistische lenigheid sucks
  pi_52027598
  ZWAAIEN

  Er komt een luchtballon heel laag over. De inzittenden roepen de namen van onder meer Amanda en Jaap. Jaap claimt de ballon als zijnde voor hem.

  pi_52030406
  GESPREKJE

  Voor het eerst praten Lieke en Nadia met elkaar.

  Nadia vindt Lieke apart. Ze krijgt het gevoel dat Lieke mensen probeert in te palmen, en dat ze vals is. Dan doet ze lief tegen Amanda, en dat vindt Nadia naar. Nu praat ze met Lieke, en dat vindt ze wel leuk. Ze vindt het moeilijk Lieke in te schatten en te vertrouwen.

  Lieke zegt dat ze in alles wat ze zegt, heel oprecht is. Maar in het spel zal ze alles gebruiken. Als er een klik is, zal ze dat weer niet doen. Ook weet ze niet hoe ze de relatie van Nadia met Dennis in moet schatten.

  Nadia vraagt of Lieke het niet 'kut' vindt dat ze geen meisje heeft om mee te praten. Lieke mist het wel, maar ze gaat het niet forceren. Zes tegen twee was wel moeilijker en zwaarder, maar ze kon het aan. Nadia heeft soms medelijden met Lieke, zegt ze. Lieke vindt het lief dat ze dat zegt.

  Zowaar een goed gesprek, concludeert Lieke. Nadia vindt het ook leuk. Ze praten nog wat door over hun leven buiten De Kooi, en hoe anders het is in De Kooi.  pi_52031267
  ALWEER EEN PRECEDENT

  Dennis gooide eerder vanavond met Liekes eten omdat ze niet voor hem had gekookt.

  Naderhand is Dennis achter gaan navragen: achter vindt dat het mag. Dennis is van plan elke avond met haar eten te gooien.
  pi_52038323
  Palma is een dagje vrij! Hiep Hoi!

  Lieke was vroeg uit de veren om voor iedereen een ontbijtje te maken.

  Blomst

  Iedereen behalve Dennis dan!
  Dennis krijgt lekkere gebakken garnalen.
  Eigenlijk is het Dennis z'n uitslaapdag maar Lieke vindt dat hij goed moet eten.

  Bsol
  Dennis wordt boos en gooit het eten naar Lieke.  Blomst


  Blomst

  Huub vindt dat Lieke moet bellen want dit was wel heel gericht gooien. Lieke heeft dit ook gedaan en ze hoort het nog.

  Lieke heeft ook even gebabbeld met Amanda en Amanda gaat Dennis niet helpen. Ze wil ook niet meehelpen met aanvallen. Ze vindt dat Dennis wel erg snel over de zeik te krijgen is.  [ Bericht 6% gewijzigd door Noek op 02-08-2007 10:15:04 ]
  Go hard or go home
  pi_52051196
  GEWOON EVEN EEN TELEFOONTJE

  Huub belt Joris.

  Het honkballen zit in de zomerstop.

  Joris heeft met Eric iets gegeten en daarna zijn ze samen naar het huis van Joris gegaan. Joris vindt Eric een relaxte vent.

  Joris houdt het goed vol met Annemarijn (?). Ze zijn bezig met de TV Makelaar (RTL4), er zijn al twee dagen opgenomen; Annemarijn had ze opgegeven.

  De broers missen elkaar en houden van elkaar.  http://www6.evilshare.com/657b7dea-9263-102a-9fc6-0002b38e63a9
  pi_52058125
  BANDJE IN DE BUITENLUCHT

  Het is al aardig donker als er een band arriveert: Gillian Muskita.  De band bestaat voor het merendeel uit Molukse mensen uit Barneveld en Tiel. Hun specialiteit is R&B.  Say no no no no no, say yeah yeah yeah yeah yeah


  Schuifelliedje
  Jaap wil dansen op de emo-manier. Respect, nobelheid, en integriteit.
  Ook Elly is van de partij


  Laatste nummer: Let's get loud
  pi_52074650
  CADEAUTJE VOOR JAAP

  Omdat het bootje zonk. Een presentje van niveau omdat hij goed zijn best doet. Jaap is het compas van De Kooi.

  Het pakje is van Eekhoorntje: een nieuw bootje dat 160kg kan dragen.

  Huub helpt met uitpakken. Maar dan worden ze geroepen voor een photoshoot.  pi_52079562
  PHOTOSHOOT

  De fotograaf heet Michel. Hij komt persfoto's maken.  Single  Stellen  Fotograaf: Nou kijken jullie wel uit de hoogte, hoor.


  Groepen

  pi_52113306
  Lieke en Huub hebben vannacht weer woorden gehad.
  En het was nog maar net goed na de behoorlijke ruzie van afgelopen vrijdag.
  Waarover het dit keer gaat, is mij niet duidelijk, maar Lieke slaapt op de bank nu.

  pi_52117142
  HONKBAL VOOR HUUB

  Ondanks het feit dat ze vannacht ruzie hebben gehad, laat Lieke haar plannetje doorgang vinden: ze heeft voor Huub 3 uur kijktijd geregeld voor honkbal. Als Huub vlak voor enen opstaat, is de private ingericht als televisiekamer, en staat er een uitgebreid ontbijt klaar.  pi_52117658
  FAMILIEDAG AMANDA

  beknopt

  Zus Deborah en vriendin Solange komen langs met de hondjes Juicy en Nicky, die mogen blijven logeren. Een andere vriendin kon niet komen.  Zus Deborah


  Vriendin Solange


  pi_52140746
  NIEUWE KAPPER

  Een gezellige en opgewekte verschijning betreedt De Kooi: Stanley.

  Stanley is 34 jaar en half Antiliaans - half Nederlands. Hij woont in Roosendaal en heeft een salon in Oosterhout.

  Kapper Stanley kent nogal wat mensen die in De Kooi zijn geweest: Patricia (de kapster van Natasia), de visagist Erwin, Mayday.

  Met Erwin heeft Stanley eens meegedaan aan Nederlandse trafo kampioenschappen. Gisteren was hij nog op Gay Pride. Ook heeft hij meegedaan aan Herken de Homo.

  Stanley volgt DGK al zeker een jaar: hij kijkt 's avonds naar de uitzending en dan naar de streams. Hierdoor kan hij uitgebreid meepraten met bijvoorbeeld Huub, die hij een echt mannetje vindt (gezegd op een liefkozende toon). Lieke adviseert hij het niet uit te maken; zij reageert hier niet echt op. Met Huub kan Stanley leuk praten.

  Stanley hoopt dat hij de vaste DGK kapper mag worden. Een volgende keer wil hij graag zijn hond meenemen.  Foto's op de RTL site voor Herken de Homo:

  http://creationsbystanley.hyves.nl/
  http://www.creationsbystanley.nl/

  dank aan de cos'sers voor een deel van de gegevens
  pi_52150994
  CORA OP BEZOEK

  De COSsers weten niet waar dit bezoek ineens vandaan komt, maar het schijnt dat Palma het vanochtend al op een lijst zag staan. Jaap zag er wel tegenop.  Cora voelt zich nooit op haar gemak met de camera's, maar ze wou toch Jaap zien. Beiden hebben ze een lijstje met vragen. Dat van Jaap gaat veel over hoe het met mensen gaat en wie ze heeft gezien; steeds streept hij een vraag weg.  Cora vertelt dat Jaaps moeder heel graag langs wil komen bij Jaap. Jaap zelf denkt dat hij met zijn pa televisie zou maken.

  Cora is ook op Jaaps 'inlog' geweest op de Erasmus. Het is belangrijk dat hij opnieuw wordt ingeschreven. Ze heeft met Sjoerd over Jaaps gedrag gesproken, over toen Jaap aan het tobben was. Met ene Marijn (?) heeft ze alleen over de 'uni' gesproken. Dan verlaten de streams Jaap en Cora.

  Desii uit de COS heeft het volgende nog gehoord:
  "BTW: Ik hoorde Cora nog zeggen dat ze graag op de half-jaarsdag van Japie wil komen, want ze wil met Brian praten.."

  Vlak voor negenen gaat er weer twee streams naar Jaap en Cora.

  Cora was met een studieproject bezig dat nog steeds niet klaar is; Jaap moet erover ophouden van haar, en trouwens, hij moet zelf zijn master nog doen. Jaap wil dat in deeltijd zeker gaan doen. Cora vindt De Kooi niet goed voor zijn imago, maar Jaap zegt dat Palma er kansen door heeft gekregen.

  Tijd om het af te ronden. Jaap vraagt of ze het leuk vond, en ze zegt 'nee'. Buiten kan er nog een kleine omhelzing af.  Jaap tegen Lieke: Ik zit van binnen helemaal te glunderen. Wat is dit toch bizar. Jaap tegen Huub: Cora was helemaal van de wereld door hier te zijn. Ze had een mooie liefdesbrief maar ze wou hem niet voorlezen.

  Jaaps eigen plannen staat voorop, waarop ze als een koelkast reageerde. Jaap weet niet of hij haar 9 uur kan uitnodigen over 3 weken. Hij kan haar niets beloven voor na De Kooi, het is haar keus te wachten. De passie voor zijn plannen is groter dan voor welke vrouw dan ook; Cora reageerde hier amper op.

  Het doet Jaap verdriet en pijn dat Cora moeite heeft met zijn instelling.

  Zelfs tijdens het napraten over Cora's bezoek met Huub en Lieke gaan de streams weer even op buiten.

  pi_52152615
  Voor iedereen die zich wel eens afvraagt wat de bobbel op Amanda's lip is: ze heeft eens in het ziekenhuis gelegen voor een ongeluk waarbij er iets met haar lip was.
  pi_52153065
  VIDEOBOODSCHAP MOEDER NADIA

  Nadia's moeder is dolgelukkig dat Nadia haar eetprobleem in de openbaarheid heeft gebracht. Over Dennis: Hij mag wel wat attenter voor je zijn. Het wordt tijd Dennis te gaan opvoeden tot een charmante man.

  Nadia's moeder is 43. Ze werkte vroeger op neonathologie maar sinds een jaar in een apotheek. Met haar studie medicijnen heeft ze nooit veel gedaan (onduidelijk is of ze hem heeft afgerond).  pi_52179050
  BUIKDANSERES

  Tijdens de barbeque in de tuin verschijnt er plotseling een buikdanseres.

  Arabische fusion klinkt uit de boxen. Haar stijl is Egyptisch buikdansen, Turks ligt haar niet zo want dat is vrolijker en met meer gillen.

  Het is de bedoeling dat de miljonaires mee gaan doen; daartoe krijgen ze een rok met rinkelbelletjes om. Zo leren de dames o.a. de jimmy (heupen snel schudden), de tempel (handen in de zij) en de camel (buikgolf).  Dansen op Tarkan


  Huub: Fatwa Jaap


  [ Bericht 6% gewijzigd door Disana op 07-08-2007 21:13:10 ]
  pi_52233229
  Nadia heeft de afgelopen nacht voor het eerst gemeenschap met Dennis gehad.

  Dit komt naar voren als ze haar vriendin Kim belt, die met het baby'tje dat de batterij uit een pop inslikte.
  pi_52233678
  VOOR WIE DE MISS BIKINI CONTEST NIETS VINDT

  Huub heeft een plan voor de bikini contest, hij heeft al doorgebeld dat hij erover wil praten.

  Jaap en Huub als pimp verkleed. De meisjes uitnodigen die niet mee mogen doen. Contest pontificaal tegenover die van Amanda en Brian. Alles tegenspreken wat ze zeggen. Huub wil de meisjes ook graag hondenriemen omdoen, en ze daaraan meevoeren. Als het volgens achter nog kan, zou dit plan door kunnen gaan.
  pi_52233945
  VOOR DE DAMES DIE ZICH AANGESPROKEN VOELEN

  Alle miljonairs moeten op de bank om de Mundo dating videoboodschap van Dennis te bekijken.

  Dennis noemt zichzelf een vrouwenvriend en hoffelijk. Hij roept mooie intelligente vrouwen van 18 jaar of ouder op zich op te geven.    donderdag 9 augustus 2007 @ 18:55:53 #164
  160398 akveor
  roevka zegt &#1055;&#1
  pi_52235632
  Dan mag deze natuurlijk niet ontbreken. Cap uit het date-filpmje van nix.
  _____________________
  Добрый день!
  Не как всё ...
  pi_52260209
  ACHTER DE SCHERMEN

  Via Copycat, van VOL [COS # 2256] Hey Nada was het lekker?:

  Ik heb deze week iemand gesproken die bij de productie heeft gewerkt voordat de helft van het team ontslagen werd. Die gozer wist een aantal interessante dingen te melden, o.a. dat de bewoners regelmatig naar achter mogen om familie/vrienden te zien, buiten de contactpuntregeling om.

  Ook was het leuk om te horen dat Deborah Flens geen belangrijke beslissingen meer mag nemen, die komen namelijk van de Grote M (John de Mol) zelf. Sinds de verkoop van het format ging JdM zich meer en meer met het programma bemoeien. Flens schijnt ook behoorlijk op haar flikker gehad te hebben voor de excessen die hebben plaatsgevonden (6-2).
  Die Stijn waar ze het steeds over hebben schijnt de enige te zijn die daar de zaken in de hand kan houden. Voor hem hebben zowel de miljonairs als het productieteam respect. Flens moet hem niet, maar schijnt wel volledig op hem te leunen omdat ze zelf de zaken niet onder controle kan houden.
  Nu schijnt die Stijn op dit moment een behoorlijk arbeidsconflict met Talpa te hebben, dus is hij nauwelijks meer op de set aanwezig. Kan dus nog lachen worden..

  Ook schijnt het op de werkvloer een publiek geheim te zijn dat het van begin af aan al niet botert tussen John de Mol en Debora Flens en dat de Mol liever met Hummie van de Tonnekreek in zee was gegaan, maar die had/heeft contractuele verplichtingen (concurrentiebeding of zoiets) met Endemol Nederland.
  pi_52264101
  STANGEN MET TANGEN

  Brian pakt de rondslingerende stijltangen van Nadia en Amanda terwijl de dames met Carlos aan het sporten zijn. Zijn plan is ze bij zich te houden zodat ze ze niet kunnen gebruiken. Dan moet hij zelf sporten, dus hij geeft de tangen in bewaring bij Dennis.

  Aanvankelijk kunnen de meiden er nog wel om lachen, maar ze worden bozer en bozer... en wanhopiger, want beiden lopen nu met krullen rond en dát is het einde van de wereld, als je hun gezichten ziet.

  Brian blijkt serieus in zijn inbeslagname: hij wil dat Amanda haar haar eens een tijdje rust geeft, want die tangen zijn heet en het is onnatuurlijk. Ook begrijpt hij niet waarom ze zo geobsedeerd zijn door hun haar. Hij wil de tangen een dagje in bewaring houden.

  Later roept Brian beide meiden bij zich, ook vanwege de defecte tang die Nadia heeft gevonden. De tang is levensgevaarlijk. Hij houdt een gepassioneerd pleidooi voor een dag rust voor hun haar en vraagt ze hoe ze zich voelen. Ze zijn allebei chagrijnig, de grap heeft lang genoeg geduurd.

  Nadat Brian besluit met de opmerking dat ze een steilfetisj hebben, en meegeeft dat ze hun haar niet moeten verpesten, geeft hij de tangen terug.

  Brian zal ze aan Dennis moeten geven, want hij moet zo sporten


  Meer en meer krullen...


  Dennis beleeft ook eens een televisiemomentje - cap SiRojK


  Dikke pret


  Huub wil de dames wel helpen, maar Amanda wil maar 1 ding: tangen


  Verontwaardigde Nadia met krullen


  Preek
  pi_52276670
  De OP van COS 2262 geeft een samenvatting van de vorige:
  02.00 uur

  Dit is een vervolg op [COS # 2261]

  De jurkjes van Nadia worden steeds korter

  Ze oefent een Victoria Beckham iiieeuwww


  Aan de andere kant hadden Huub&Lieke een Zenmomentje


  Een voorbereiding op de komende nacht:
  Het is onzeker of ze doggy doet of anaal, maar dat kan alleen een expert zien onder de dekens.


  Amanda doet een poging om een lepel mét inhoud in haar mond te krijgen


  Brian verteld een stoer verhaal over achteruitdraaiende auto's en een lijk in de kofferbak,
  mooi samengevat door Mooti:
  quote:
  Op zaterdag 11 augustus 2007 01:43 schreef mootie het volgende:

  [..]

  Hij had een bmw, toen was hij moe, wilde gaan slapen bij een benzinepomp, was er een man met een mercedes die een heel groot pakket in zn achterbak had, Brian dacht een lijk, toen was hij weer wakker, reed naar Almere, daar was het zooooooooooo mooi, toen ging hij rondjes draaien in de sneeuw, filmde zichzelf, er reed politie langs, Brian ging toen de politie ontlopen, naar huis toe, onder dekentje op de bank tv kijken.

  Bang Wooooooo tsjoeeeeef wheeeeeeee!
  Brian doet het verhaal met zijn mooie hoed op en Amanda is 1 en al oeh en aahhh


  Maar Amanda snapt niet alles wat Brian haar vertelt


  Jaap deed tussendoor het orgasme van een vrouw voor aan Dennis:


  Nada gaat douchen, en Nix wil gaan slapen
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
    zondag 12 augustus 2007 @ 21:29:16 #168
  131591 Leandra
  Is onmogelijk
  pi_52313302
  Zodat het nog wat lijkt, de OP van [COS # 2267] Met blauw water en zachte voetzolen maar even

  Wat er vandaag gebeurde:
  De vorige COS: [COS 2266] Bedtijd heeft bijna 18 uur geduurd, dus er is de hele dag vrijwel niets gebeurd op de streams.

  De bewoners hebben tot ver in de dag uitgeslapen en toen ze eindelijk wakker werden hebben Huub en Lieke lekker liggen loungen in de tuin:


  Cap: Desii

  Heeft Jaap zichzelf geheel color-coordinated met de appels gekloond:


  Cap: dgk_fan

  En heeft zelfs Nadia zowaar een beetje gesport:


  Cap: SIRA

  En net nu de bewoners weer met een gerust hart in het inmiddels weer blauwe zwembad hadden kunnen gaan zwemmen, bleek het te regenen, waardoor iedereen maar naar binnen ging.


  Cap: SIRA

  Brian was druk de voeten van Amanda van eelt te ontdoen:


  Cap: SIRA

  En ondertussen deden Dennis en Nadia hun Theo en Thea act:


  Cap: Beequeen

  Gelukkig is Dimitri er vandaag weer zodat de (vrouwelijke) streamers ook nog wat lekkers te zien hebben


  Cap: Kailany

  Terwijl Amanda zich afvraagt of ze het chinees van gisteren in een pan of in de magnetron moet opwarmen, staat Nadia Dennis even bij bij de verzorging van zijn make-up:


  Cap: Sira
  Wullie bin KOEL © Soneal
  Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  pi_52334882
  HAAR DRAMA

  Kapper Stanley heeft onder druk (tranen) van Nadia haar haar uitgebreid gedaan en enkele highlights geplaatst. Deze highlights zijn tot afgrijzen van Nadia oranje aan het kleuren; Stanley had een spoeling moeten zetten maar had daar geen tijd meer voor. Nadia bestaat het om Stanley hierover te bellen.

  pi_52360176
  Er is een nieuwe zangleraar in De Kooi. Hij komt voor Dennis. Zijn naam is Rob en hij is 45. Ziehier zijn credentials:

  http://www.thedutchoperasingers.nl/cv_robvansurksum.htm

  Volgens Juf Judith op VOL is de leraar 'een mooie bariton'.
  http://www.vol.nl/viewtopic.php?t=8872&postdays=0&postorder=asc&start=425

  pi_52396705
  LINGERIE PARTY

  Lieke heeft om een lingerie party gevraagd zodat Nadia zich met haar buik flink ongemakkelijk zou voelen. Hieronder de OP van SiRojK in COS 2282

  Jaap zit er klaar voor:


  Nadia wil niet showen:


  Waarom? Hierom:


  Lieke en Amanda lopen de hele tijd elkaar te bashen.. Amanda vindt dat Lieke een man lijkt (waarover de meningen verschillen.. Naar mijn mening is dit:  Zeker GEEN mannenbouw  Lieke loopt op Amanda te bashen door te zeggen dat ze alleen haar tieten wil showen aan alles en iedereen.. Daarnaast zijn de borsten van Amanda 'echt enoooooooooorm', volgens Lieke:  En ze hebben ook oorwarmers meegenomen voor de mannen:
  En natuurlijk de dames die de lingerie komen showen:
  pi_52399108
  DATUM MISS BIKINI CONTEST STAAT VAST

  Vrijdag 7 september om 15.00uur.
  pi_52400019
  VRIEND BRIAN OP BEZOEK

  Sommige COSsers vragen zich af waar Brian toch steeds al die punten vandaan haalt, maar in elk geval heeft Brian een vriend kunnen uitnodigen.

  Ook de naam van de vriend is een bron van verwarring: heet hij nou Sezz, of Zaz? Volgens Villa Vandaag is het Zazz.

  De beiden kennen elkaar van vroeger van Bonaire. Zazz is 24, werkt hard in een 'scheepsagent kantoor', en heeft net een nieuwe auto. Verder is hij een beetje moeilijk te verstaan, gooien ze er af en toe een zin Papiements tussendoor, en eet hij ook nog eens kauwgum. Zazz kijkt regelmatig op Villa Vandaag.

  Brian vertelt dat hij nu weet waarom hij soms woedeaanvallen bij Amanda heeft: zij focust niet op de discussie. Hij mist Natasia.

  Zazz 'vermoedt' dat sommige mensen niet meer hetzelfde tegen Brian aan zullen kijken als hij weer buiten is. Kort hierna volgt er een streamlock als er door Zazz iets wordt gezegd als 'hij trok mij een keer naar beneden', hetgeen waarschijnlijk duidde op het gevecht bij het zwembad tussen Brian en Huub.

  Als DGK ineens afgelopen zou zijn, zou Brian eerst een paar dagen met vrienden en familie doorbrengen. Ook zou hij contact met fans opnemen, zoals ene Sita, die helemaal verliefd op hem is. Alle positieve reacties hebben hem erg stevig gemaakt.

  Wanneer Brian de boetes die hij en Huub hebben uitlegt, volgt opnieuw een streamlock.

  COSser Copycat vraag zich af of dit de maat van zijn penis is


  kauwgum


  [ Bericht 62% gewijzigd door Disana op 15-08-2007 21:06:28 ]
    donderdag 16 augustus 2007 @ 15:00:51 #174
  131591 Leandra
  Is onmogelijk
  pi_52423418
  Zodat het nog wat lijkt, de OP van [COS # 2288] Make-up or Break-up maar ff geplakt

  In de voorbereidingen op het grote gebeuren van morgen (de break-up van Tien), waar (een deel van) de bewoners nog niets van schijnt te weten: Albert & Daphne live vanuit De Gouden Kooi worden we weer eens geconfronteerd met DOB-doos Bianca...
  Die overigens foto's voor Brian heeft meegenomen: foto's van zijn familie. Volgens de COSsers is het bezoek van DOB dus niet zozeer een "werkbezoek" maar meer een vriendenbezoek voor BAN.

  In afwachting van de 4de of 5de verfbeurt deze week van Nadia's haar bespreken ze gelukkig weer eens het wel en wee van hun "goddelijke lichamen" en vooral hoe je de omvang daarvan kunt verminderen... ze hebben beide ervaring genoeg
  quote:
  Op donderdag 16 augustus 2007 14:29 schreef Leandra het volgende:
  Ach, toch aardig dat ze die twee "ik was te beroerd om echt te lijnen en dus heb ik maar een liposuctie gedaan" mutsen bij elkaar gezet hebben...

  En bij allebei is het mislukt: Bij die DOB-doos is de operatie zo mislukt dat ze nu 2 keer zo dik is als voorheen, en bij Nadia is het aantal navels verdrievoudigd.

  Een betere waarschuwing tegen liposcuctie bij jonge luie meisjes kun je bijna niet hebben
  Ondertussen worden de haren van Amanda weer eens hoognodig/zinloos bewerkt:


  Cap: Beequeen

  Dient Jaap het landsbelang door mijnen te vegen:


  Cap: pasjesjen

  Leest Huub de krant terwijl Palma een beetje rondbanjert:


  Cap: pasjesjen

  En heeft Lieke buiten in het zonnetje lekker haar "huiswerk" gedaan


  Cap: Leandra
  Wullie bin KOEL © Soneal
  Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  pi_52428873
  CAPOEIRA

  Terwijl Nadia en Amanda nog bij de kapper zitten en Lieke zelfs nog helemaal niet aan de beurt is geweest, komen er vier mensen om capoeira (http://en.wikipedia.org/wiki/Capoeira) te gaan doen.

  Jaap is de enige die toekijkt wanneer ze zich in de tuin opstellen. Hij houdt het vrijwel direkt voor gezien. Gelukkig komt Lieke er al snel aan ('zij is heel sportief, man'), en Brian en Huub volgen. Als laatste komt Dennis er nog bij.

  veel wind en een lage opkomst
  pi_52438190
  LATE POST VOOR BRIAN

  Twee maanden geleden heeft een van de 'vaders' van Brian, Joep van het restaurant (de andere heet Ed) een motorongeluk gehad. Joep heeft in coma gelegen en moet nog geopereerd worden aan een verbrijzelde enkel. Brian besluit te bellen.

  Er wordt niet opgenomen. Brian spreekt in dat hij de brief van zijn moeder heeft ontvangen en het later opnieuw zal proberen. In zichzelf zegt hij dat hij het pas nog over ze had (hij had zijn moeder naar hun telefoonnummer gevraagd) en dat er nu dit gebeurt.  Toevoeging: Brian belt zijn moeder om naar het tijdsverschil te vragen. Moeder adviseert het kort te houden, ze denkt dat Ed in het restaurant zit.

  Moeder zit alleen, ze zit 'altijd alleen'. Amanda neemt het even over. Ze vertelt dat Joep zich net een invalide voelt. Ze vindt Amanda's haar mooi, ze heeft alles gezien. Ze zegt dat 'dat stomme forum' vol staat met praatjes over 'slettie'.

  [ Bericht 19% gewijzigd door Disana op 16-08-2007 23:51:47 ]
    vrijdag 17 augustus 2007 @ 14:50:15 #177
  131591 Leandra
  Is onmogelijk
  pi_52451157
  En de OPdate halen we deze keer hier vandaan: [COS # 2296] Hoe spel je incompetent?? DOB!

  In aanloop naar de live-uitzending vanavond vanuit de tuin van DGK: Albert & Daphne live vanuit De Gouden Kooi worden de bewoners overspoeld met uiterlijk verzorgend personeel; Kapper Stanley is weer aanwezig en ook DOB laat zich weer gelden, dit maal zijn ze nota bene met 5 personen gekomen.

  Normaal snap je al amper waarom DOB met 2 personen komt maar waarom er 5 man moet zitten nietsnutten is helemaal onduidelijk.

  Tenminste... DOB wist dat kapper Stanley vandaag ook aanwezig zou zijn, die kapper die maandag tegen zijn zin Nadia's haar moest kleuren en dat uiteindelijk toch gedaan heeft in opdracht van achter nadat Nadia een ware waterlandersterror uitgevoerd had.

  Het resultaat was (zoals Stanley al voorspeld had) vrij beroerd, echter, de hele week is er vervolgens door Amanda en Dennis nog eea aan rommel en rotzooi ingesmeerd waardoor het steeds beroerder werd.
  Met als hoogtepunt gisteren: DOB-doos Bianca was weer eens aanwezig (qua haarverzorging alleen voor de extensions) en die heeft Nadia's haar gisteren de 5de en 6de verfbeurt van deze week gegeven, ook Amanda's haar was een ware speeltuin voor verffabrikanten.

  De DOB-doos was zo druk met het maken en herstellen van haar eigen fouten dat ze geen tijd meer had om iets aan Lieke te doen, "achter" greep gelukkig in waardoor Lieke d'r extensions gisteren nog wel gedaan zijn.

  Waar de DOB-doos gisteren ook erg druk mee was, was het afkraken van kapper Stanley... dat gaat immers wel zo makkelijk als iemand er niet bij is
  Helaas voor DOB-doos Bianca is Stanley er vandaag wel en gezien Stanley wel het lef en fatsoen heeft om iemand recht in z'n gezicht te zeggen wat hij er van vindt, kreeg de DOB-doos even te horen wat hij van haar gepruts vond...

  Dit kon de DOB-doos niet handelen en ze hanteerde direct de Nadia taktiek: Janken.
  Nadat de DOB-doos jankend de kapsalon had verlaten om in de gameroom weer net zo vrolijk verder te gaan met het bashen van Stanley's kapperskwaliteiten, greep Nadia nog even haar jankmomentje door Stanley in de kapsalon nog even te vertellen wat hij allemaal fout gedaan had...

  Stanley komt vandaag overigens niet alleen voor de heren.. ook voor Lieke, vandaag is Lieke's Day!


  Cap: Dreamboy

  Huub moest de DOB-doos er even op wijzen dat er ergere dingen in deze wereld zijn: "In Irak is het
  oorlog"


  Cap: SiRojK

  Inmiddels zit Nadia ook weer in de kapsalon, om onder handen te worden genomen door een van de andere DOB-dozen...

  Amanda is iig klaar voor CS:


  Cap: Beequeen
  Wullie bin KOEL © Soneal
  Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  pi_52464150
  LAATSTE UITZENDAVOND VAN TIEN

  Met een live uitzending vanaf het terrein van De Gouden Kooi neemt Tien afscheid van de kijkers.

  DGK wordt het meest omstreden programma van de laatste tijd genoemd. Natasia komt even in beeld, die het een goed programma noemt. De meningen zijn niet onverdeeld gunstig aan de discussietafel. De bewoners komen ook even in beeld en geven hun mening. Zo zegt Huub dat ze zich er wel van bewust zijn dat het een spel is, en volgens Jaap begreep Natasia zichzelf niet.

  Uitgebreid gekapt en opgemaakt mogen de miljonairs naar de uitzending op het plasmascherm kijken.


  De tent in de tuin vanwaar wordt uitgezonden


  Beau van Erven Dorens komt even binnenwippen - cap mazaru


  En neemt vervolgens een duik in het zwembad


  Jack Spijkerman loopt wat rond met zijn hamer


  Jack Spijkerman gluurt naar binnen. Op zijn hamer staat Tien - RTL


  Fons van Westerloo staat te wachten tot hij de uitzending in kan


  In de pauze loopt Fons van Westerloo de Kooi in
  De nieuwe baas lijkt zich al thuis te voelen
  pi_52490298
  Jaap heeft een weddenschap met Huub en Lieke gesloten:

  -- 1 week niet eten, alleen maar gekookte of rauwe groente
  -- 1 week alleen maar water drinken
  -- tijdens die week gewoon meedoen met sporten, mag wel op een aangepast level
  -- hij mag er niet ingeluisd worden (door bijvoorbeeld water met een beetje cola light aangeboden te krijgen, en dat te drinken).

  Bij winst krijgt Jaap de kontaktpunten van Lieke bij de volgende populariteitspoll, en 200 kontaktpunten van Huub.
  Bij verlies moet Jaap de masterbedroom afstaan aan Huub en Lieke.

  De weddenschap gaat vanavond bij het slapen gaan in, morgenochtend mag hij alleen groente als ontbijt.

  Het lijkt nu een groepsgebeuren te worden, Dennis biedt aan stiekem voedsel te regelen voor Jaap, als het niet lukt.
  pi_52518226
  Huub heeft zojuist een ontslagronde voor Dennis aangevraagd.

  Overigens blijft Dimitri vannacht met goedkeuring van de meerdereheid slapen.
  pi_52519664
  De Op van CoS 2318


  Lieke loopt over Huub


  Nadia wil nog meer dan dat
  Het lukt haar maar niet om Dimitri, die naast haar ligt geil te krijgen  Maar ze was zich niet zo elegant aan het uitkleden


  Dimitri, voor een date met haar in de MBroom deed het beter, hij pronkte met zijn lijf


  en toen Naadje ging plassen


  fucking hell

  Jaap maakte Dennis af in een schaakpartij en sindsdien is er niets van Nix gehoord. Hij is doof geworden.


  Oh ja Amanda gaf Dennix eerder op zijn lazarus om eens actie uit te voeren,, dat heeft niet geholpen.  Het voorspel begon trouwens hier: blijft dimitri of niet


  En dan dit tot grote schok van alle medebewoners


  Amanda was ook ff visueel zwanger en Brian vond het leuk
  Hij is lekker
  Maar je moet echt naar de sc gaan om over hem te kletsen
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_52545073
  TELEFOONGESPREK

  Dennis belt zijn zus Kelly. Achteraf zal hij zeggen 'Ik sterf voor mijn zus'.

  Dennis krijgt niet alleen zijn zus, maar ook twee vrienden, Bart en Rogier, en zijn vader aan de lijn. Zijn zus wordt op straat aangesproken op zijn aanwezigheid in De Kooi, maar hij zal er niet om weggaan. Dennis zegt haar dat hij haar gezond gaat maken als hij een miljoen wint.

  Kelly waarschuwt Dennis dat hij de informatie die hij over Huub zegt te hebben, niet moet gebruiken. Volgens haar zou dat een exit betekenen.

  Het 'schatje' heen en weer is, net als bij Nadia, niet van de lucht.  audio van het gesprek door dgk_fan:
  http://evilshare.com/94676242-a0b2-102a-9fc6-0002b38e63a9
  pi_52563863
  VOORBEREIDING MISS BIKINI CONTEST

  Samira van BonBon komt langs met een deel van haar uit Italie geimporteerde kledinglijn. Ze heeft handgemaakte badpakken, bikini's, sarongs en kaftans bij zich. Dit merk is in Nederland nog niet te zien.

  Vooral Brian is geinteresseerd in de kleding, hij vindt het allemaal 'supercreatief'. Amanda is voornamelijk aan het passen; ze is van plan tijdens de contest drie bikini's te dragen.

  Of alle deelneemsters een bikini van BonBon zullen dragen staat nog niet vast. Wel zal er waarschijnlijk een setje te winnen zijn. Brian zal de maten van de deelneemsters doorgeven, en er komt nog een pasdag. Er komen overigens ook witte T-shirts met op de achterkant het DGK logo.

  Samira dacht dat Amanda 25 was en vindt dat ze ook ouder lijkt. Samira heeft eens een cursus bij Tilly gedaan. Amanda meent haar te herkennen uit de Jimmy. Als Samira vraagt wie er meestal kookt, antwoorden Brian en Amanda dat Natasia altijd kookte; Lieke wordt niet genoemd.

  pi_52565717
  De bewoners hebben het Telegraafartikel gelezen, waarin staat dat Wilgo ervan door is gegaan met 40.000 euro en Natasia berooid heeft achtergelaten.
  Op initiatief van Brian worden kontaktpunten uit de gezamenlijke pot bijeen gelegd om Natasia 1 uur uit te nodigen.

  Wanneer Natasia komt is nog niet duidelijk, Brian heeft as donderdag als voorstel ingesproken bij de FEBO.
  pi_52568366
  CORA SCHRIJFT HUUB - JAAPS HALFJAARDAG

  Cora vraagt Huub als hotelier voor de wijn te zorgen a.s. zondag als Jaap een half jaar in De Kooi zit. Cora zal die hele dag komen. Plagerig laat Huub Jaap slechts het eerste gedeelte van de kaart lezen waarin staat dat ze komt. Hij weet niet dat er in de rest van de kaart niets bijzonders staat, zoals de vraag om handtekeningen voor een ziek kind.

  Jaap maakt zich hier heel bezorgd over; hij denkt dat Cora het voor hem zou kunnen verpesten. Hij kijkt niet uit naar de dag omdat hij denkt dat zijn moeder teveel zou kunnen zeggen, maar vooral aan Cora wil hij geen initiatieven overlaten en daarom wil hij het met zijn contactpersoon bespreken.

  Omdat Jaap al een paar keer met Cora heeft afgesproken dat ze geen bewoners zou schrijven, gaat Nadia kijken of de kaart wel echt van Cora is. Jaap moppert verder tegen Dennis in het kantoor; hij vermoedt een 'snood plan' van Cora.  [ Bericht 64% gewijzigd door Disana op 21-08-2007 19:51:29 ]
  pi_52568694
  vandaag stond het bericht in de Telegraaf dat Wilgo Natasja heeft verlaten met al haar geld en met een nieuwe vrouw en kind in Suriname zit.
  De miljonairs hebben dit ook gelezen.
  Er komt een stemming om Natasja uit te nodigen van de algemene cp-pot. Iedereen stemt voor.
  Als Natasja niet wil of kan komen nodigen ze Nathanaël uit om een uurtje te komen draaien.
  Nadia wou ook punten uit de pot om de moeder van dat kindje die een batterij heeft ingeslikt te bellen, ben ff d'r naam kwijt. Dit telefoontjes duurde maar even, ze was nl niet zo enthousiast (kindje is trouwens weer thuis) toen heeft ze maar van diezelfde punten d'r moeder even gebeld.

  Als tegenprestatie moest Nadia koken. Ze heeft geweldig gekookt. Ovenfriet (die ze liet verbranden), viscuisine en sla uit een zakkie.

  op dit moment is er weer post
  Huub heeft post van Cora gekregen.
  Jaap is binnenkort een half jaar in de villa en ze wil eea met Huub samen regelen, in ieder geval een lekker wijntje omdat Jaap dat toch vergeet.
  Huub laat een deel aan Jaap lezen en die is meteen weer achterdochtig.. misschien wil ze nl zijn feestje weer verzieken...
  pi_52570655
  VIDEOBOODSCHAP VOOR HUUB

  Iedereen op de bank.

  Huubs Oldenzaalse honkbalvriend Tommy laat de velden zien waar ze altijd speelden. Ook showt hij zijn pasgeboren zoon Bas; Huub had al eens verteld dat hij deze geboorte had moeten missen. Tommy toont ook zijn nieuwe motor. En hij waarschuwt Huub spel en werkelijkheid te blijven scheiden, vooral in verband met Lieke: uiteindelijk zal Huub er toch alleen voor moeten staan.  pi_52611109
  Vandaag kwam Jan Willem koken voor de bewoners en na het eten werd er gezellig gepraat.


  Het haar van Amanda is na de verfbeurten nogal afgebroken maar waarschijnlijk weet ze zelf niet hoe het er aan de achterkant uitziet.


  cap van Zora01

  De mannen van de pakkenclub komen het jasje van Brian brengen


  cap van Varen

  En Jaap gaat een weddenschap aan met de pakkenclub want hij wil nieuwe pakken als hij afgevallen is:

  Jaap weegt nu 171,6 Als hij over 2 maanden 10 kilo tot en met 19 kilo minder weegt, krijgt hij 1 maatpak.
  Als hij over 2 maanden 20 kilo of meer, minder weegt, krijgt hij 2 maatpakken.

  Als hij over 2 maanden hetzelfde of meer weegt als nu, moet hij de villa verlaten. De bewoners zijn het hier mee eens en klappen en lachen luid.

  Jaap ondertekent samen met de pakkenmeneer een overeenkomst.


  Huub en Lieke hebben een probleem met het controleren van het nakomen van de weddenschap door Jaap, want die moet morgen naar de tandarts en Lieke mag niet mee ter controle.
  Ze besluiten daarom om de weddenschap af te blazen en ze zullen het gooien op vertrouwen. De rest van de groep mag dit nog niet weten want morgen zal Jaap faken dat hij flauwvalt. Ze moeten wel bewijzen hebben dat hij niet echt zwak is en gewoon mocht eten en daarom worden er met toestemming van Jaap bewijsfoto's gemaakt.
  Morgen zal Jaap dan tegen de groep zeggen dat de weddenschap van de baan is. Niemand verliest zijn inzet.

  Maar achter Jaap's rug beramen Huub en Lieke een volgend plan: ze gaan ontkennen dat de weddenschap gestopt is en zullen de masterbedroom gaan claimen.

  De bewijsfoto met het rooster van vandaag en Jaap die een broodje kaas eet:


  cap BSOL

  En er werd nog een grappige foto gemaakt van Jaap die zogenaamd betrapt werd bij stiekum eten:

  cap Dreamboy

  Huub en Lieke gaan vannacht al in de MB slapen.
  pi_52638257
  Huub en Brian lijken als langst zittende miljonairs wat naar elkaar toe te trekken. Ze bestempelen Jaap beide als onbetrouwbaar, en willen proberen Dennis en Nadia zo te bewerken dat die Jaap eruit gaan stemmen. Onder het mom van 'dan blijven we met 3 stelletjes over, en dan hebben we toch weer een miljonair minder' hopen ze dat te bewerkstelligen.
  Later wordt Lieke ook in de plannen betrokken.

  Eerder vanmiddag deden Huub en Lieke een poging een samenwerking met Jaap aan te gaan om het Dennis moeilijk te gaan maken, maar Jaap ging er absoluut niet in mee en vertelde het meteen aan Nadia en Dennis.

  Dennis heeft (samen met Jaap) diverse dates gebeld, voor de Mundo date. Dennis is er nog niet uit of het Loïs of Charlotte wordt.
  De Mundo date van Dennis is aanstaande zondag, de familiedag van Jaap (voor zijn 6 maanden verblijf in DGK) vindt op dezelfde dag plaats.

  Vanavond is er een spetterende karaoke-avond, die op dit moment nog steeds bezig is.
  Onderstaande caps geven een fijne sfeerimpressie hoe karaoke-avonden zonder overvloedige drank verlopen.

  Al deden Elly en de andere bewoners wel hun best er nog wat van te maken.
  pi_52692058
  Vrijdag - de dag van het verbond
  Vandaag is Dennis veelvuldig gebasht door de groep Huub, Lieke, Brian en Amanda. Over zijn relatie met Nadia, het daten, zijn Nix-doen in de Villa, zijn praatjes, zeker weten!

  's Avonds namen deze 4 Nadia apart en hebben haar er van overtuigd dat Jaap volkomen onbetrouwbaar is. Dat Jaap alle informatie doorpraat aan alle anderen. Voorbeelden worden gegeven. Benadrukt wordt dat Brian en Amanda EN Huub en Lieke het helemaal met elkaar eens zijn.
  Nadia lijkt overtuigd dat Jaap niet te vertrouwen is.

  --
  Zaterdag: Een dag met snode plannen

  Vandaag begon vrolijk met de opnames van een video-clip van de rapper Double L.

  Nadia deed flink haar best op haar sexpoes-act in de clip, en dat resulteerde in enig geilig gedrag met Double L, oftewel Luc, die later te kennen gaf met haar te willen daten een keertje.

  Terwijl Nadia en Luc een lang gesprek met elkaar hadden hadden de bewoners en de overige crewleden aardig wat lol. Huub begon Dennis te dissen en had de lachers op zijn hand. Verbaal zag Dennis alle hoeken van het terras.
  Hoewel Huub Dennis volledig in de tang had, ging Huub, zoals wel vaker in dronkenschap, agressief worden.

  De Febo greep snel in voor het een echt handgemeen werd. Uit de woorden van Dennis, Nadia en Brian is op te maken dat Dennis daarna door is gegaan met het roepen van "pussy, pussy" waardoor Huub weer boos werd. Alles duurde echter niet zo lang, want al snel werden de gasten bij de voordeur uitgezwaaid. Ook Luc, dus... maar Nadia wil wel met hem daten zondag...

  Oh, en natuurlijk wil nadia van dennis weten of hij het niet erg vindt.

  Brian en Dennis gingen een gesprek aan. Vakkundige fileerde en analyseerde Brian het gedrag van Jaap (zoals afgesproken met Huub en Lieke) om Dennis er van te overtuigen dat Jaap een waardeloze medebewoner is. Hij vertelt alles door wat je hem vertelt, en hij zit alleen maar achter de PC, dus plannen maken kun je daar ook niet mee. Een lang gesprek, en, petje af, Brian deed het uiterst overtuigend. Dennis was helemaal blij met het gesprek.

  Later spreekt Dennis Jaap aan, en inderdaad, zoals tegen Brian gezegd, vroeg hij of TerrorJaap terug kan komen om Huub en Lieke aan te vallen. Dennis brengt Jaap op de hoogte van de plannen om Jaap er uit te stemmen. Jaap is zwaar verdrietig (gespeeld?) dat Huub zo slecht achter zijn rug om praat. Jaap belooft TERROR op zondagavond, en zegt "FOK RTL!" en tegen de camera "zorg voor dubbele camerabezetting" (echt gemeend of om Dennis te pleasen?). Het plan is heel simpel. Volgens Dennis schijt Huub in zijn broek voor TerrorJaap, en als Dennis er dan ook nog eens met "Kwaak-kwaak" en "Pussy, pussy" overheen stormt, dan zal Huub zeker agressief worden en fysiek geweld plegen!!! Dus exit voor Huub!!!
  Dennis is helemaal blij met dit plan.
  Jammer alleen dat hij vergeet dat RTL geen geweld wil en uitlokken tegenwoordig ook verboden is. Bovendien is er "morgen" weer een nieuwe "morgen"...

  Ondertussen een uiterst serieus overleg tussen Brian, Huub en Lieke.
  Brian vertelt alles wat hij met Dennis besproken heeft. En wat Dennis en Jaap nu waarschijnlijk bespreken.
  Brian geeft aan de komende dagen te doen alsof hij Dennis zijn vriendje is. Suggereert dat Huub en Lieke Dennis wel een paar dagen kunnen bashen. Om te zien of Jaap Dennis zal backen.
  Huub geeft aan het jammer te vinden dat Jaap nu op de schopstoel zit, maar vind het Jaaps eigen schuld omdat hij zich zo ingegraven dat Huub niets meer met hem kan.
  Ze bellen naar de Febo om te vragen voor extra controle op doorgeven van spel info door de familie van Jaap.
  Ze vertrouwen erop dat Amanda Nadia zal over halen iemand weg te stemmen.
  Brian lijkt aardig de touwtjes in handen te hebben en iedereen aan te sturen.

  Hierna gaat Brian Dennis en Jaap in de gaten houden, maar Dennis en Jaap houden tegenover anderen stijf hun mond dicht.

  Oja... natuurlijk wil Nadia nog even aan Dennis vertellen dat ze boos is En verdrietig. Dennis laat in zijn enthousiasme wat van de plannen los. Nadia reageert niet enthousiast: Ze vertrouwt Jaap niet, zegt ze afwerend...

  Wat de goede voornemens voor de zondag zijn?
  - Jaap is 6 maanden in de villa en ontvangt dus langdurig bezoek van zijn moeder, Cora en haar moeder. Hierbij wil Huub zeker aanwezig zijn, omdat hij vermoedt dat het bezoek bepalend zal zijn voor Jaaps verdere gedrag in de Villa.
  - Dennis zijn date is om 21 uur gepland. Komt Luc dan ook voor Nadia?
  - Als Jaaps bezoek weg is wil Jaap TerrorJaap zijn en Dennis moet dan meedoen. (wordt waarschijnlijk door de Febo of door schijterigheid afgeblazen)
  - Verdere pogingen van Huub, Lieke en Brian om Dennis en Jaap tegen elkaar op te zetten, waarbij Amanda verder Nadia van goede adviezen voorziet.

  Druk, druk, druk, zijn ze ermee

  [ Bericht 0% gewijzigd door avonne op 26-08-2007 04:51:06 ]
  pi_52696329
  Gisteravond hadden Huub en Lieke nog een gesprekje bij Fries nadat ze met Brian hadden gesproken. Ze spraken hun twijfel uit of ze Jaap moesten laten gaan omdat ze hem eigenlijk heel leuk vinden, maar dat Jaap wel zijn eigen graf had gegraven door het spel stil te leggen omdat hij meerdere malen heeft uitgesproken er niemand meer uit te zullen stemmen.
  Vooral het feit dat Brian het zo graag wil, is voor Huub een reden om toch nog wat extra twijfel te hebben omdat na het vertrek van Jaap er een blok van 4 kan ontstaan tegen Huub en Lieke. Lieke dacht zoiets ook al zegt ze.

  Na dit gesprek gaan Huub en Lieke naar kantoor. Lieke gaat even weg (drinken halen?) en bij terugkomst vertelt ze aan Huub dat ze even naar Brian is geweest om hem te vragen of het geen set-up is tegen Huub en Lieke.
  Brian zegt dat dat niet zo is en Lieke vertrouwt Brian daarin zegt ze tegen Huub. Huub geeft geen noemenswaardige reactie en gaat verder met zijn spelletje op de computer.
  pi_52702662
  FAMILIEDAG JAAP - FRAGMENTEN #1

  Visite: Jaaps moeder, Cora's moeder, Cora. Jaap had ook graag de hond gezien, maar helaas. De vader van Jaap is op reis, hij reist veel 'om het geld op te maken'.

  Het begin van de dag wordt gekenmerkt door streamlocks. Bijvoorbeeld wanneer Jaap zegt meer ruzie met de produktie te hebben dan in de villa.

  Binnenkomst. Vlnr Cora, de moeder van Cora, de moeder van Jaap. cap door Varen


  Links de moeder van Jaap cap door blomst


  Rechts de moeder van Cora cap door Dreamboy


  Cora vertelt dat er iets wordt geregeld 'vanuit hoog, heel hoog' waardoor zij maar ook Jaap zich beter zullen voelen. Jaap kan aandringen wat hij wil, maar ze blijft zeggen dat ze het niet mag vertellen.

  Cora is cryptisch over de duur van het programma: 'met kerst en Oud en Nieuw lach je om dit soort dingen'.

  Als Jaap wegloopt, vertelt Huub haar dat Dennis bezig is 'met een heel groot mes' richting Jaap; hij laat doorschemeren dat Jaap er wel eens uit gestemd kan worden. Cora merkt slechts op dat Jaap voorlopig beter binnen af is dan buiten.  Moeder en zoon duiken het zwembad in en kletsen wat over familie en bekenden; het lijkt erop dat niet alle brieven die Jaap verstuurt, ook bij de geadresseerden aankomen. Jaaps moeder vertelt dat het niet de afspraak was dat haar videoboodschap voor Jaap voor iedereen zichtbaar zou zijn.  Cora zoekt naar de pijnlijke plek in Jaaps schouder om hem te masseren.
  Jaap vraagt haar of ze het niet verschrikkelijk vindt hem te masseren, maar dat is niet zo.


  De streams gaan geruime tijd op andere miljonairs.
  pi_52704189
  FAMILIEDAG JAAP - FRAGMENTEN #2

  ALLE BOMMEN LOS TEGEN HUUB VANAVOND

  Jaap spreekt tegen Cora en Dennis uit dat hij moet ophouden met het selectief doorspelen van uitspraken. Ook zal hij niet meer toestaan dat Dennis steeds het pispaaltje van Huub is.

  Volgens Dennis ziet Huub Jaap als een speelpoppetje voor informatie. Dennis ziet graag dat hij en Jaap Huub dagelijks gaan taggen. Vanavond wordt volgens Dennis een grote omslag.

  Cora zit bij dit alles een beetje te hummen en doet geen instemmende of duidelijke uitspraken. Wel zegt ze dat Huub alleen maar een sterke positie heeft door de buitenwereld; in de villa heeft hij alleen maar Lieke.

  Jaap zegt dat hem 100% verzekerd is dat het spel niet wordt beslist op populariteit.

  Volgens Jaap wil Huub Cora's moeder gebruiken om ruzie te creeren tussen Brian en Amanda. Hij heeft een idee: als ze Brian nu eens tippen en Cora's moeder ermee confronteren. Dennis doet dit het liefst gelijk, maar Jaap is bang dat dan zijn familiedag wordt verpest. Ze besluiten eerst met Nadia te spreken.  Gesprek met Nadia


  Jaap tegen Dennis en Nadia:
  Zijn manipulaties werken niet meer en moeten ophouden. Hij wil vanaf nu afgerekend worden op alles wat hij doet. Dennis moet geen belastende uitspraken doen. Nadia moet geen opzetjes naar de hele groep doen. Het gaat erom dat ze samen sterker staan.

  Jaap wil weten wat hij volgens Huub allemaal aan hem vertelt. Nadia geeft voorbeelden en Jaap ontkent het een na het ander.

  Nadia vindt het moeilijk dat Jaap de laatste tijd meer bij Huub en Lieke is. Ze vertrouwt hem nog wel, maar begrijpt niet waarom hij soms plaagt. Dennis wil dat ze Jaap een nieuwe kans geeft.

  Jaap gaat een bommetje voor Huub leggen. Hij gaat Dennis beschermen en Huub kan de tering krijgen, er komt terror op Huub.

  Jaap gaat op zoek naar Brian maar vindt Cora's moeder, die hij vertelt dat Huub haar voor een spelletje gaat gebruiken. Huub zou Cora's moeder met uitspraken willen confronteren die hij in een brief heeft gelezen.

  Gesprek met Brian


  In de brief van Cora's moeder stonden uitspraken van Brian over Amanda (niet verder willen na De Kooi). De uitspraken zijn al oud, zegt Brian. Jaap vertelt dat Huub van plan is Cora's moeder een kwartier voor vertrek met de uitspraken te confronteren.

  Jaap is verbaasd als Brian zegt dat hij van Jaap heeft dat Dennis in bed zegt dat hij Nadia's kinderen wil. Hij praat eromheen en zegt dat hij zijn pijlen liever op Huub richt. Volgens hem zei Nadia het tegen hem en hoorde de rest het.

  Brian: we hebben je in alle kampen zien spelen. Jaap zaait verwarring bij iedereen en laat mensen in de steek. Hij denkt dat Jaap buiten schot wil blijven bij Huub en Lieke omdat hij bang voor Huub is.

  Samen willen Jaap en Dennis het ego van Huub een stuk kleiner maken. De band tussen Jaap en Nadia moet weer groeien. Dennis moet volgens Brian tot daden overgaan en Dennis beaamt dat. Nadia zou goedgebekt tegen Lieke moeten doen om hoe Lieke tegen haar heeft gedaan; volgens Brian kan Nadia dat wel.

  Jaap loopt weg, Brian waarschuwt Dennis niet raar op te kijken als hij Brian met Huub ziet praten. Hij wil tegen Huub zeggen dat Jaap 'pissed' is.
  pi_52709493
  FAMILIEDAG JAAP - FRAGMENTEN #3

  Om tien voor acht knijpt Nadia hem aardig voor de date van Dennis. Ze vindt dat ze maar in het kantoor moeten gaan slapen als het meisje blijft. De meesten zitten nog aan tafel na een maaltijd buiten. Dimitri butlert.

  Cora vraagt Jaap of er tussen acht en tien uur nog iets gaat gebeuren. Jaap noemt de date van Dennis 'die volgens mij niet komt'.  [ Bericht 12% gewijzigd door Disana op 26-08-2007 22:47:16 (onnodige opmerking) ]
  pi_52712031
  DE DATE VAN DENNIS

  Dennis heeft voorbereidingen voor zijn date getroffen in het kantoor: kaarsjes, een drankje, een muziekje. En dan blijkt wie zijn date is: Nadia. Hij spreekt zijn waardering uit en zingt een lied.  Huub en Lieke en later ook Jaap kijken een tijd in de deuropening toe. Lieke loopt zelfs een keer naar binnen om Nadia te vertellen dat ze 'geplayed' wordt en veel beter dan Dennis kan krijgen.

    maandag 27 augustus 2007 @ 00:44:33 #196
  96599 SlagerKorrel
  wat doe je daar?
  pi_52715553
  De date slaat aan bij Nadia, ze duiken lekker de paardenbak in. Lekker, waar paarden poepen.

  Caps door Pasjesjen

  Later zegt ze dat ze dronken is, waarschijnlijk om zich alvast in te dekken, maar de rest vindt haar al een slet.

  De 'romantiek' wordt plotseling afgekapt als Jaap Dennis ophaalt voor terror.
  ik snij wat lapjes vlees en ik maak leverworstjes klaar
  pi_52716255
  TOCH GEEN BOMMETJE OP HUUB?

  Jaap meldde eerder een bommetje op Huub te zullen gooien, en Dennis zou helpen. Maar pas tegen half een ontstaat er nog iets van stekeligheid in de keuken.  Na het gesprek van Jaap met Dennis, Nadia en Brian, heeft hij ook nog normaal zitten praten met Huub. Nu herhaalt Dennis nog eens dat Jaap er dus uitgestemd zou worden (het begin van dit gesprek heb ik gemist).

  Lieke wijst Jaap erop dat hij niet eens genomineerd staat. Maar Dennis zegt dat ze het zouden omzetten. Als Jaap bij Brian en de anderen aan het navragen is, zegt Dennis dat Jaap nu een enorme hekel aan Huub heeft.

  Jaap: even punt voor punt.

  Huub: wie was de initiator om Jaaps vertrek in werking te stellen; die was er niet.
  Brian: wij waren flabbergasted toen jij (Nadia) zei dat je Dennis toch niet weg zou stemmen, want we hadden het daar niet eens over.
  Volgens Amanda is er niet over Jaap gepraat toen ze in de jacuzzi zaten.
  Huub: We hadden twee problemen. Je lult meteen door waarover je met ons praat. En je zegt dat je alles blockt.

  Dennis blijft zeggen dat Jaap genaaid wordt. Hij beweert nu ook afgeluisterd te hebben, maar Huub zegt dat dat niet kan omdat hij dat steeds checkte.

  Huub: Er is alleen maar nagedacht over wat we met die twee punten aan moeten.
  Jaap: Jij hebt letterlijk gezegd dat Brian [ ] Als jij zo eerlijk bent dan geef je toe dat je hebt geprobeerd het Brian in de schoenen te schuiven.

  Het wordt moeilijker te volgen omdat iedereen schreeuwt. Jaap is boos op Huub, Dennis staat te glunderen.  Amanda tegen Huub: Jaap zegt tegen mij dat jij Brian loopt zwart te maken.
  Huub: Heb je mij horen zeggen dat Brian de mastermind is?
  Dennis: Je schuift het af.  Dennis blijft Huub beschuldigen van leugens.

  Nadia: Brian heeft niks opgezet, maar dat zegt Jaap.
  Huub tegen Amanda: Begonnen Brian of ik over Jaap toen we met z'n vijven zaten?
  Amanda zegt dat dat niet zo was.

  Jaap: Ik had met Dennis afgesproken om tegen Huub te knallen. Maar als ik hoor dat jij (Brian) bent begonnen...
  Dennis: Jij vroeg aan Nadia of Jaap boos op je was.
  Huub: Dat was niet zoals je nu zegt, focking bullshit.

  Volgens Huub heeft Jaap zelf klakkeloos aangenomen dat Brian de initiator moest zijn als Huub het niet was. Maar Jaap beweert dat Huub zelf heeft gezegd dat Brian de mastermind is.  Lieke: Wij hebben een gesprek gehad waarin we twijfelen aan jouw (Jaap) intentie naar iedereen toe.
  Jaap tegen Huub, heel boos: Het komt vanzelf in brieven binnen, focking teringlijer.

  Jaap loopt naar buiten waar Dennis al staat. Dennis zegt dat Huub hem probeert te overtuigen. Jaap scheldt alleen maar. Ze gaan weer naar binnen.

  Dennis kan geen voorbeeld geven van een leugen van Huub, maar noemt hem wel 'afschuifkikker'.

  Jaap: We zullen zien of ik alles blokkeer. Er volgt een woordenwisseling met Lieke. Huub zegt dat iedereen ervan baalt dat Jaap niets door laat gaan. Amanda bevestigt dat.

  Brian kan er af en toe nog om lachen. Even hierna zit hij ook met de rest aan tafel.


  Dennis roept weer wat over ontslagrondes. Amanda: Jij lult maar wat! En ze vertelt iets van het gesprek waarvan Jaap denkt dat het over hem ging: het ging over dat o.a. Amanda niet zo blij was met hoe Dennis met Nadia omgaat.

  Dennis wordt steeds luidruchtiger als hij van een 'keiharde leugen' wordt beschuldigd. Hij roept dat Huub een pussy is die bang is voor Jaap.  Nadia bevestigt dat Huub alleen maar tegen haar heeft gezegd 'Jaap is boos' en dus niet heeft gevraagd naar het waarom. Hij heeft haar niet uitgehoord.

  Dennis: Maak je je zorgen.
  Huub: Ik vind het vervelend dat Jaap boos is. Ik heb liever dat ik mét hem kan spelen.
  Dennis: Dat kun je vergeten omdat je achter z'n rug lult.
  Amanda: Ik denk dat het toch een soort angst is, een lijn openhouden naar iemand die je miljoenen kan blokkeren.

  Lieke en Huub herinneren Jaap eraan dat ze het samen leuk hebben gehad, Jaap bevestigt dat.  Dennis begint tegen Lieke te schreeuwen. Kutwijf, nepperd, stinkwijf. Dit nadat Lieke Jaap ergens op aansprak. Huub wordt nog eens pussy genoemd en bang voor Jaap. De discussie gaat weer naar het punt dat Brian niet de instigator is van het 'wegstemmen van Jaap', en dat Huub dit ook niet op Brian heeft geprobeerd af te schuiven.

  Huub stelt voor 50 cp uit de pot te pakken om Cora te bellen, maar ze besluiten dat het te laat is.

  Brian probeert het maar weer eens bij Jaap. Of het woord 'mastermind' van Jaap komt. Ja, zegt Jaap. Huub zou Jaap verteld hebben dat hij en Lieke in een gesprek vielen waarin Brian de mastermind was. Huub ontkent dit... waarmee ze nog steeds recht tegenover elkaar staan.

  De miljonairs verspreiden zich over de villa.

  [ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 27-08-2007 16:11:46 ]
  pi_52730739
  FRANSE AVOND

  Vanavond wordt er Frans gekookt en zal er een Franse zanger (of is het een Frans zingende Nederlander) optreden. Daartoe komen er twee koks. Hun restaurant heet MineVitus en staat in Weesp: http://www.kies.com/netwijzer/resnhwee.htm

  Het is de bedoeling dat alle miljonairs meehelpen met koken; ze krijgen daartoe een kokshemd aan. Jaap voelt er niets voor en blijft in zijn eigen kloffie aan de keukentafel zitten.

  De twee koks arriveren in een Citroen Ami (1971).


  Friese voorvaderen


  [ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 27-08-2007 17:31:00 ]
  pi_52735744
  FRANSE AVOND - ZANGER

  Ziehier Christophe Chaplet, de zanger met gitaar die voor de miljonairs heeft gezongen. De sfeer zat er niet echt in, al mochten de miljonairs meezingen.  pi_52740261
  Dennis heeft zojuist een ontslagronde aangevraagd voor Huub. Jaap zat erbij. Ze zijn van plan hem leugens in de schoenen te schuiven in de hoop dat anderen deze zullen geloven.
    maandag 27 augustus 2007 @ 22:57:50 #201
  185792 pasjesjen
  fulltime-Bitch
  pi_52740325


  22.55 heeft Dennis een ontslagronde aangevraagd voor Huub

  Het plan is om iedereen wijs te gaan maken dat huub wil samen werken met dennis,
  en er zo voor te zorgen dat iedereen mee gaat in het ontslag
  Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
    dinsdag 28 augustus 2007 @ 03:00:20 #202
  167977 DGK_Tegengas
  DM voor filmpjes ...
    dinsdag 28 augustus 2007 @ 14:12:43 #203
  185792 pasjesjen
  fulltime-Bitch
  pi_52752146
  Rond 11 uur was Lieke in tranen.
  Eerst was niet helemaal duidelijk wat er aan de hand was,
  Lieke vraagt zich af wat ze nog in de kooi doet.
  ze heeft geen activiteiten en alles wat ze heeft aangevraagd gaat niet door.
  Daar volgt een streamlock op


  cap hidiho


  cap dreamboy


  cap blomst


  cap dreamboy

  Huub troost haar en beloofd dat hij met hun contactpersoon gaat praten

  Verder gebeurt er weinig op het moment in de villa
  Dennis, Amanda, Nadia, Brain hebben portugese les

  Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
    dinsdag 28 augustus 2007 @ 16:34:53 #204
  185792 pasjesjen
  fulltime-Bitch
  pi_52755969
  16.30 er komt een brief binnen voor alle miljonairs
  vanaf nu mag er alleen nog maar tv worden gekeken met een meerderheid van stemmen.
  Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  pi_52763720
  STEMMING

  Tegen negenen moeten de miljonairs op de bank gaan zitten.

  Dit weekend is de premiere van een interactieve film getiteld 'Millionaire'. 'Interactief' wil zeggen dat de kijkers het verloop bepalen.

  De miljonairs hebben een uur de tijd om te beslissen welke twee van hen over de rode loper mogen stappen.  Jaap: Jámmer dat het donderdag ontslagronde is.
  Huub: Ik vind dat níet een stelletje moet gaan.
  Amanda vindt het mooi als er een man en een vrouw gaan.

  Nadia zegt dat ze nog niet weg is geweest sinds ze in De Kooi zit; ze heeft geen voorkeur voor iemand.
  Brian wil er graag heen, liefst met Amanda, maar Huub of Jaap lijkt hem ook leuk.
  Huub lijkt het leuk om met Brian te gaan.
  Lieke lijkt het hartstikke leuk om te gaan, maar ze zou niet echt balen als het niet kon.
  Jaap gunt het Nadia en vindt het ook passen bij Amanda.
  Amanda vindt glamour en premiers wel leuk.
  Lieke gunt het Huub en Brian.
  Jaap vindt het nieuwste of het langst zittende stelletje ook wel wat.

  Er is geschreeuw als blijkt dat Jaap eigenlijk ook wel wil gaan. Hij had eerder gezegd dat hij dit weekend een vrije dag had gepland. Hem wordt naar argumentatie gevraagd.

  Brian denkt dat het met Jaap wel lol zal worden.
  Lieke vindt het het minst passen bij Jaap.
  Dennis lijkt het supervet.
  Nadia zou het liefst met Amanda gaan.

  Huub heeft er geen zin meer in, hij trekt zich terug en stemt op Nadia en Amanda.
  Brian stemt ook op Amanda en Nadia.
  Lieke wil wel meegaan met de meerderheid.
  Jaap vindt het met het oog op de ontslagronde een dom moment.
  Jaap stemt op Amanda en Nadia.
  Dennis stemt op Amanda en Nadia.

  Amanda en Nadia gaan naar de premiere.
  pi_52796168
  STEMMING

  Welke twee miljonairs mogen er a.s. zondag naar het circuit in Assen voor Champ Cars. Eén uur beslistijd.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_Champ_Car_Grand_Prix

  Lieke geeft meteen aan dat ze heel graag wil gaan.
  Ook Brian wil erg graag.
  Huub wil wel.
  Dennis wil wel.

  Huub spreekt zijn voorkeur uit voor Lieke en Brian.
  Brian zou graag met Huub of Dennis willen gaan.
  Jaap boeit het niet.
  Nadia's voorkeur gaat uit naar Brian en Huub.

  Men splitst op om te overleggen.
  Dennis bekent aan Jaap dat het niet zijn ding is.
  Amanda weet niet wat pitspoezen zijn.

  Dennis gaat voor Brian.
  Huub gaat voor zichzelf omdat Lieke het aanbood (zij mocht powerboaten).
  Lieke gaat voor Huub en Brian.

  Iedereen gaat voor Huub en Brian. Zij gaan naar Assen.
  pi_52825305
  ONTSLAGRONDE

  Vooraf: Nadia is naar de dokter geweest en moet morgenochtend een zwangerschapstest ondergaan. Haar spiraaltje zat niet goed, hetgeen betekent dat ze al die tijd seks zonder bescherming heeft gehad. De miljonairs weten hiervan, Brian en Jaap denken dat Huub dit gegeven tijdens de ontslagronde gaat gebruiken. De drie heren zijn van plan Huub er flink van langs te geven en geen kans tot een weerwoord te gunnen.

  Nog even alles doornemen


  Om tien over negen valt de envelop voor alle miljonairs naar binnen. Voor Lieke, Huub en Dennis is een ontslagronde aangevraagd. Nadia is immuun maar mag wel haar stem uitbrengen.

  Wie komt er op de bank:

  Jaap: We hebben allemaal een hekel aan twee mensen hier, Huub en Lieke. Huub gaat op de stoel.
  Amanda: Huub.
  Brian: Huub.
  Nadia: Huub, irriteert zich aan hem.
  Dennis: Huub, is een van zijn grootste vijanden.
  Huub: Dennis, heeft de ontslagronde voor hem aangevraagd.
  Lieke: Wij gaan nergens heen, dus Dennis.  Plaspauze, en dan valt er opnieuw een envelop op de deurmat. Huub zit op de bank.

  De volgorde tegenover Huub op de bank


  Dennis: Ik wil je niet eens aankijken. Ik vind je een jochie, groot ego, veel praatjes. Zag je de laatste week geintimideerd, erg bang voor Jaap, een jongen die angst uitstraalt. Kwaak kwaak. Bang pussy. Wij met z'n vijven zijn bij elkaar, we zullen niet rusten voordat jij of Lieke de villa verlaat. Dennis hopt even op en neer. Ik ga de komende periode nog meer op je neerkijken, je bent een pussy. Stemt Huub eruit. Huub kijkt het gelaten aan.

  Nadia: Ik heb niks met jou, jij niet met mij. Je onderschat me, ik wil graag tegen jou spelen, ja, ik wil je graag weg hebben. De anderen vinden het te lief overkomen.

  Brian: Jullie spelen al een tijdje met z'n tweetjes, frictie wordt moeilijk tussen jullie. Voor Lieke gaat een kans voorbij, Huub zal haar wel keihard laten vallen. Huub heeft geprobeerd hem iets in zijn schoenen te schuiven. Brian ziet angst bij Huub, hij vindt dat mooi. Huub probeert Jaap te paaien. Heerlijk te zien dat Jaap tegen Huub speelt. Huub heeft tegen Brian uitgesproken dat hij is uitgekeken op Lieke. Huub zegt niet altijd eerlijk wat hij met de dames (Nadia en Amanda) heeft gedaan. Stemt Huub weg.

  Amanda: In het begin zag ik wel leuke kanten van jou, dacht dat je oprecht en eerlijk was, maar dat ben je niet. Je lult achter de rug van mensen om, likt je in. Wij alle 5 hebben 4 backups. Jij bent geen speler, Lieke. Ik stem jou weg Huub.

  Jaap: Is blij dat hij net als Eric een goede vriend is van Huub. Het loopt nooit goed af met de goede vrienden van Huub. Merkte dat er een complot achter zijn rug om was, en Huub de oorzaak. Zorg maar dat je me weg krijgt. Jullie zijn zoveel normaler en beter (spottend). Kiest voor de anderen, spreekt zijn motieven niet uit. Ik stem jou keihard weg. Ik was niet goed genoeg voor jou? Nou prima, idem dito.

  Lieke: Alsof het iets nieuws is dat er vijf mensen tegen ons zijn. Jaap wilde niet meer met ons, wij zijn een andere weg ingeslagen. Jouw keuze, Jaap. Als jullie het angst willen noemen, prima. Onderschat ons ook niet, Nadia. Jullie zien dingen die jullie anders interpreteren. Lieke wordt in de rede gevallen door verschillende miljonairs. Wij laten elkaar niet los, jullie zijn degenen die op een gegeven moment iemand los zullen moeten laten.

  Ze wordt weer in de rede gevallen.

  Dennis, jij wilt alleen maar dat Huub bang is, de angst zie ik bij jou. Jij trekt alleen met steun je mond open, in je eentje ben je nergens. Wij gaan helemaal nergens heen.

  Lieke geeft toe dat ze moe is, en dat ze soms problemen hebben. Labiel, roept Amanda. Lieke vindt zichzelf en Huub de meest aktieve spelers. Amanda blert weer, 'je bent een aktieve bloeder'. Brian roept iets over ballen. Voor Lieke is het 5 tegen 2 heel duidelijk, game on. Gelach en geroep is het gevolg.  Dennis heeft rode wangen


  Weerwoord van Huub.

  Jammer dat het niet is gelukt. Mensen zullen elkaar los moeten gaan laten. Ook van zijn kant is er een en ander ondernomen om Jaap eruit te krijgen. Intriges zullen moeten plaatsvinden. We zullen ergens consensus moeten bereiken. Jaap onderbreekt hem, Brian en Dennis ook. Huubs absolute dekking Sylvia liep de poort uit.

  Dennis, je punt is duidelijk. Je kunt uitspreken dat ik angst heb voor Jaap. Hoezeer je je belachelijk wilt maken, moet je zelf weten.

  Nadia, is duidelijk.

  Brian, samenwerking niet gelukt, helaas; mensen vinden ons een leuk team. Ik heb nooit tegen je uitgesproken dat ik uitgekeken ben op Lieke.

  Amanda, ik verbaas me niet. Je kunt ook in komende ontslagrondes een aktieve en nuttige rol spelen.

  Jaap, jij bent de enige hier met wie ik alle dingen heb gedaan. Angst heb ik niet voor je. Nadia zag dat wij ons iets van elkaar aantrekken. Wij raken elkaar. Dennis noemt het angst, ik ben niet bang voor je, ik lach me helemaal suf zoals je achter Lieke met die Dreft aanging. Toen we samen speelden deden we mooie dingen samen. Je bent vrij om je keuzes te maken. Ons gesprek vanmiddag was interessant, ik zie nog wel openingen naar de toekomst.

  Jaap vraagt wat hij vanmiddag allemaal aan Huub heeft verteld. Huub: hij ziet nog wel samenwerking met Jaap, maar doelt niet op een klik.

  Amanda noemt Lieke een figurant. Amanda gaat even tekeer tegen Lieke.

  Huub tegen Lieke: logisch dat er soms fricties zijn, we zitten op elkaar. Als stel en spelers zijn we een hechte klik. We zijn verliefd, maar er is ook een noodzaak elkaar erin te houden.

  Amanda valt Huub in de rede. Ze ziet Huub liever bij hen zitten dan 'dit gedrocht daar' (Lieke).

  Als Huub had geweten dat er ontslagrondes zouden komen, was hij nooit de villa ingestapt. Hij deed mee omdat het erom ging wie het het langst zou kunnen volhouden. Hij zal desnoods 30 in de villa worden. Het spel gaat geen 5 of 7 jaar duren. Bij iedere ontslagronde zal hij naar een opening kijken, en intriges gebruiken. [ ]

  Amanda doet Lieke na: Ik ben intelligent, de Dikke Van Dale ben ik. Amanda praat sowieso heel veel. Om half elf staat iedereen op.  Jaap tegen Dennis: je act heeft gewerkt, schitterend. Jaap zou gehoord hebben dat Huub tegen Lieke zei dat Dennis een klootzak is. Brian tegen Dennis: je zat goed, blijven volhouden. Dennis tegen Amanda: ik vond het goed dat je doorging met bashen. Amanda: goed gedaan jongens, echt.

  pi_52826256
  BRIEF VOOR JAAP

  Niet alleen valt de brief op de mat, tegelijkertijd wordt er aangebeld en gaat de telefoon. Elly brengt de brief naar Jaap, die met anderen op het bed van Natasia ligt te praten.

  Jaap: het is inderdaad van Huub en Lieke. Is toch focking niet normaal??? Jaap wil de brief publiceren op kingjaap.nl, hij leest hem niet voor.

  Dan zegt hij dat de brief van zijn moeder is, maar dat hij hem privé wil houden. Zuchtend loopt hij naar het toilet in de master bedroom. Later loopt hij peinzend de keuken in. Van zijn gezicht is niets af te lezen; de inhoud zal nog wel even een raadsel blijven.

  pi_52843567
  Dennis krijgt steeds meer 'gay mail', zoals Brian het noemt. Het begint de miljonairs op te vallen. Het is nu elke dag, zegt ook Nadia.

  Wat zit hierachter, en, is Dennis echt zo geliefd bij homoseksuele mannen? Misschien moeten we onze eigen medeposters daarop aankijken... en misschien zelfs mod avonne

  Kaart van ene 'Eric'


  [ Bericht 13% gewijzigd door Disana op 31-08-2007 15:41:37 ]
  pi_52907653
  .

  [ Bericht 49% gewijzigd door wouter10 op 03-09-2007 01:33:59 ]
  pi_52908258
  ONZICHTBARE TRAMMELANT

  Aangezien de duur van alle streamlocks sinds gisteravond zowat langer was dan de streamtijd, kunnen we slechts speculeren naar de actuele gang van zaken.

  Kleine hints uit de spaarzame momenten dat we vandaag wel mochten kijken, doen het lijken alsof het oorlog is vanuit de groep van 5 naar die van 2. Zoals Jaap die zei Nadia als escort te begeleiden langs Huub en Lieke die in de keuken stonden. Het feit dat iedereen direkt naar boven wilde toen ze Jaap hoorden schelden, bevestigt dit vermoeden (zie verderop).

  Wat ook een aanwijzing zou kunnen zijn voor de verhoudingen is hoe vrolijk Jaap vandaag was. Geheel tegen zijn aard in, knoopte hij met iedereen een gesprekje aan: Sharon, Nando, Brian. En het leek erop alsof hij steeds over de afgelopen nacht wilde praten - hetgeen voortdurend streamlocks tot gevolg had. Echter, toen we na de 5 uur durende streamlock weer beeld hadden en de film begon, leek Jaap weer dwars en recalcitrant. Had Jaap gehoopt op een brief waarin de exit van Huub werd aangekondigd?

  Het lijkt er in ieder geval op dat er aan het begin van de vorige nacht iets bij de stal is gebeurd tussen de 2 en de 5. Dit zou ook kunnen verklaren waarom Huub en Brian niet naar Assen zijn geweest: misschien wilden ze niet meer met elkaar.

  Ook had het er vandaag de schijn van dat de twee groepen elkaar niet wilden of mochten ontmoeten. Huub en Lieke keken boven op de bank naar Titanic, de vijf keken in de slaapkamer.

  Maar na het kijken naar de film was te zien hoe Lieke ongestoord de slaapkamer in kon lopen om naar bed te gaan, en ook Huub volgde zonder problemen. Er werd niet gepraat tussen de groepen, dat niet.

  Maar dan is Jaap in de keuken om nog wat eten te scoren. Na verloop van tijd komt ook Lieke erbij. Ze zegt 'Goed hè met je lijn, dikke pad', waarop Jaap begint te schelden 'vuile tering hoer, vuile teringhoer dat je bent!'. Hierop volgt een streamlock.

  cap Dreamboy


  In de slaapkamer zijn nog wel beeld en geluid. Daar hoort Nadia Jaap hard schelden, en ze gaat ook naar boven, terwijl Dennis iets zegt als 'scheld helemaal verrot'.

  Verder is te horen als Nadia terugkeert in de slaapkamer:

  Nadia: Gore slet, echt. Ze is echt niet goed hoor, dat kind. Maar we zijn weer gebeld dat we niks mogen doen. We moeten in bed blijven. Amanda: Ja wij zijn weer gevaarlijk.

  Brian rent toch naar boven en zegt iets als dat hij zijn eigen persoon is. Daarop volgen streamlocks, maar te zien is hoe de beveiliging naar binnen rent.

  Vervolgens is te zien hoe Brian zonder shirt de voordeur uit rent, waar hij het weer aan trekt. De bewaking loopt achter hem aan. Enige tijd later loopt Brian, ook via de voordeur, weer naar binnen.  Vanaf dit moment zijn de streams niet meer van de voorkant van de villa weggeweest. Ook het grootste deel van het buitenlicht is uitgedaan.

  [ Bericht 10% gewijzigd door Disana op 03-09-2007 03:36:05 ]
  pi_52909172
  En de beelden bij het hierboven goed en volledig beschreven verhaal :

  Schelden, rennen, bewaking, streamlocks

  Bron: goudenkooiheadliner.nl
  "Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
  Nihil volentibus arduum est
  pi_52929547
  De late avond van 3 september tot middernacht:

  Badderen


  Jaap ga je eens scheren

  Geen echt intelligente uitspraken, behalve dat Dennix zijn haar nat heeft durven maken
  voor Nadia.

  Veel schatje, schatje
  En waar zijn Huub en Lieke??

  Ahh daar komen ze net aan via het kantoor van Achteren.  Mr. and Mss Bonnie&Clyde


  Nadia WIL geen borsthaar. Dennix gilt weer in hoge tenorstem
  I love my baby
  Nadia: schatje, ik ben ziek
  Nix: ik ook van jou


  en meer gesprekken

  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_52944558
  STREAMLOCK SPECULATIES

  Tegenwoordig moeten we het hebben van flarden van opmerkingen om te proberen te begrijpen wat er tijdens lange streamlocks is gebeurd. Deze keer was er een streamlock van vijf voor half zeven tot kwart voor acht.

  Als eerste zien we Huub en Lieke in de slaapkamer. Lieke: degene die dat allemaal bij me opwekt, krijgt een beloning, rot op.

  Brian tegen (naar ik meen) Dennis: de gedachte dat dat echt zou zijn, vind ik kut.

  Lieke is haar post en misschien nog wat spulletjes in manden aan het sorteren. Waarschijnlijk worden deze spullen naar huis gestuurd? Ze is duidelijk boos.

  Jaap zegt tegen Dennis dat 'vijf' niet meer kan. Maar hij heeft weinig vertrouwen in groepjes van twee om Huub en Lieke op te jagen.

  Volgens Dennis moeten hij en Jaap het zo doen dat 'ze' niet meer met ze worden meegetrokken. Het voorval van vanochtend ging 'automatisch'. Hij doelt hier op vanochtend: Amanda heeft een lade naar Huub gegooid toen Lieke haar makeuptasje zocht dat 'kwijt' was.

  Met name Jaap wil zich qua dwars zitten van Huub en Lieke afscheiden van de anderen. Dennis denkt ook dat ze het samen wel af kunnen.

  Brian heeft tegen Amanda gezegd dat hij dacht dat ze eruit zou gaan. Dit vertelt Amanda aan Nadia.

  Amanda tegen Nadia: Hoe vond je ons gesprek.
  Nadia: Goed. Wel jammer dat we moeten stoppen.

  Jaap voelt zich beledigd door de grote mond van Nadia. De streamers hebben geen grote mond gezien, dus was deze misschien tijdens de streamlock.

  Men moet gezamenlijk eten.
  pi_52945395
  POPULARITEITSPOLL

  Om tien voor half tien moeten de miljonairs op de bank gaan zitten.

  Huub 49%
  Lieke 15%
  Brian 11%
  Jaap 9%
  Dennis 8%
  Amanda 5%
  Nadia 3%
  pi_52945641
  BRIEF VOOR ALLE MILJONAIRS

  Jaap leest de brief voor. Er volgen maatregelen voor de ontwikkelingen. Regels worden met voeten overtreden. Daarom:

  In verband met gooien met gevaarlijke voorwerpen wordt bij Amanda en Huub 1000 euro borg afgetrokken plus 100.000 van de jackpot.

  Dit geldt ook voor Lieke. Zij heeft zonder toestemming aan de spullen van medemiljonairs gezeten.

  Tevens moeten deze drie al hun cp's inleveren.

  Teringlijers, zegt Huub.

  De popo punten worden niet uitgekeerd aan deze drie.

  Brian maakte vanmorgen een zeer positieve [streamlock]

  Even later zijn Huub en Lieke op de stoelen bij de vijver te zien, maar er is geen geluid; gauw gaan de streams weer op de voordeur, waar ook nog even iemand was te zien.

  Na enige tijd komen de streams op de woonkamer terug. Volgens Brian is Lieke nu beboet voor iets wat ze allang deed: spulletjes stelen, lenen, schuilen. Ook heeft ze het duwen beaamd. Amanda is heel blij dat ze is beboet.

  COS gerucht:
  Uit hun woorden is verder op te maken dat Brian is beloond met contactpunten, het zouden er minimaal 110 zijn (11% in de populariteitspoll), maar wel zoveel dat hij ze op moet gaan maken (familie uitnodigen).

  Er heerst grote verontwaardiging in de COS: mensen hebben geSMS't om hun favoriet deze cp's te gunnen. Voor wie wil klagen/schelden:

  degoudenkooi@talpamedia.nl
  info@rtl.nl
  035-53 956 71 inspreeknummer Talpa
  035 - 671 87 11 RTL
  http://www.tien.tv/degoudenkooi/homepage.html webredactie onderaan de pagina
  Talpa TV: 035-533 33 33
  redactiegoudenkooi@talpa.tv

  [ Bericht 18% gewijzigd door Disana op 06-09-2007 17:21:15 ]
  pi_53010772
  CAP-IMPRESSIE VAN MISS BIKINI CONTEST

  Uw verslaggeefster heeft het begin gemist. En het ging ook allemaal razendsnel, zoals ook de jury opmerkte.

  Bijna alle meiden presenteerden zich sexy op het 'slutty' af; eentje gaat door haar knieen en grijpt in haar broekje.

  In de pauze komt Brians broer Kenneth binnen, de bedenker van de contest. Ook is er een optreden van rapper Double L; de meiden dansen op zijn rap.

  Als laatste komt de Wet T Shirt Contest; de meiden worden nat gespoten door Amanda. Sommige meiden doen hun topje uit en bij eentje valt het broekje af, hetgeen haar niet kan deren. Het publiek scandeert dat iedereen uit de kleren moet, Lieke roept dat ze genoeg heeft gezien.

  Tenslotte doen de meiden een sexy dansje voor Jaap, waarbij zijn hoofd in een kruis belandt.

  Jurylid Gio treedt op tussen de Wet T-shirt Contest en de jurering. Ook DOB komt even uit de kapsalon om naar het optreden te kijken.

  Tijdens de eindjurering vertelt Kenneth Huub dat Dennis ervan houdt een vinger in zijn anus te voelen tijdens de seks.

  De prijsuitreiking:

  Alle dames krijgen een 'goodie bag' van BonBon. Bianca van DOB vertelt dat de winnares een verwenpakket krijgt. Van BonBon krijgt de winnares een bikini en kaftan naar keuze.

  Dionne is de winnares. Moeder Marcia werd derde, maar dit werd verder niet vermeld.

  Sintia die haar broekje uitdeed blijkt een porno-actrice te zijn. Ze deelt een pornofilm uit en T-shirts met daarop de tekst 'I'm a porn diva'. Zie volgende update voor meer plaatjes van deze dame.

  Het publiek


  De catwalk


  De jury (rechts Samira van BonBon)


  De presentatrice


  Hallo Dimitri


  Op rij om de tussenstand te horen


  Marcia, moeder van twee kinderen, de netste volgens Samira


  In de pauze komt Brians broer Kenneth erbij - de bedenker van de contest


  Meedansen op een live rap van Double L


  Amanda spuit de meiden nat voor de Wet T-shirt Contest


  Blonde Sintia doet geile moves en 'verliest' even later haar broekje


  Jaap maakt dankbaar gebruik van de vrijpostigheid van sommige meiden


  Waarom zou je een nat T-shirt aanhouden


  Moeder Marcia zal het ook nu beschaafd houden


  Kenneth vertelt Huub dat Dennis graag een vinger in zijn anus heeft tijdens de seks


  Op de catwalk voor de prijsuitreiking


  Winnares Dionne


  [ Bericht 1% gewijzigd door Disana op 07-09-2007 19:38:24 (cynthia moest sintia zijn) ]
  pi_53012912
  PORNO ACTRICE DEED MEE AAN MISS BIKINI CONTEST

  Sintia, die zich al onderscheidde door geile moves en het uitdoen van haar broekje (zie vorige update), blijkt een porno-actrice te zijn. Ze heeft in zo'n 17 films gespeeld in Amerika. Ze wil nu meer Nederlandse pornofilms gaan doen.

  Na de contest deelde Sintia porno dvd's uit en T-shirts met de tekst 'I'm a porn diva'; op de voorkant van het shirt staat ze zelf.

  Sintia blijft na en gaat met anderen de jacuzzi in.

  Amanda vraagt Brian, die verderop met Kenneth zit te praten, of ze met Sintia mag zoenen. Dat mag. Maar even later wordt ze door Brian even de jacuzzi uit gehaald en mag ze niet meer drinken.

  De supersized dildo wordt tevoorschijn gehaald. Sintia vraagt naar een kleinere gladde; als ze die hebben, schiet ze hem voor ze weg. Die hebben ze niet.

  De gesprekken in de jacuzzi zijn slecht verstaanbaar, maar het heeft er alle schijn van dat Sintia Amanda vraagt wanneer ze haar borsten heeft laten doen. Amanda zegt '15'. Sintia zegt dan van zichzelf '16'.

  Sintia zegt 'voor de grap': 'Nadia zit ook in de porno hoor, zeker weten'.

  Om tien over zeven moeten de dames de poort uit. Sintia mag Jaap wel ten afscheid op zijn wangen kussen, maar zijn mond draait hij weg.
  cap TiNo_Flo

  Amanda zoent met porno-actrice
  De supersized dildo wordt erbij gehaald
  [ Bericht 5% gewijzigd door Disana op 08-09-2007 06:42:29 (gedelete plaatjes op andere host gezet) ]
  pi_53052597
  VERJAARDAGSBEZOEK VOOR JAAP

  Voor Jaap zelf komen Cora, Sjoerd, en ene Marijn. Voor Dennis heeft Jaap als verrassing diens zus Kelly uitgenodigd.

  Na de cadeautjes


  Vriend Marijn


  Vriend Sjoerd


  Dennis loopt met zijn zus hand in hand door het huis om haar alles te laten zien.
  De twee zijn erg fysiek met elkaar, ze zoenden elkaar op de mond.

  cap door b.a.s.


  cap door dreamboy  Dennis zegt dat Nadia veel met haar haar bezig is en vaak voor de spiegel staat. Kelly antwoordt 'En wat denk je van je zelf?'

  Van Jaap zijn brieven met zijn plannen niet aangekomen bij Cora en Sjoerd. De streams verlaten Jaap en zijn gezelschap.

  Dennis zegt dat Kelly en zijn vrienden weten hoe opvliegerig hij kan zijn, en dat Nadia alleen zijn lieve en verzorgende kant ziet.

  Dennis voelt zich de laatste paar weken helemaal in zijn element. 'Dat is zo mooi, he, Huub'.

  In het dorp wordt veel naar Dennis gevraagd. Mensen denken dat Kelly veel contact met hem kan hebben. Ook haar Hyves wordt flink volgeschreven.

  Blij zijn dat Dennis is gegroeid, zoals hij zelf zegt


  Er zijn mensen die denken dat Cora en Jaap wel zijn getrouwd, vertelt Cora


  Sjoerd vertelt dat 'alle YouTube dingen zijn gewist'. Hij denkt dat Talpa dit heeft gedaan. Opnieuw verlaten de streams Jaap en gezelschap. Vermoedelijk had Sjoerd het over de 6-2 actie.

  Kapper Stanley heeft ook op de Hyves van Kelly geschreven. Ze vindt hem erg leuk.

  Kelly vindt Dennis echt verliefd op Nadia. Nadia komt er even bij zitten. Dennis wil niet dat ze het over zijn 'keiharde' kant hebben en dat hij kan 'doorflippen'. Kelly bevestigt dat hij deze kant heeft.

  Amanda lijkt Kelly ook erg leuk. Twee mensen ziet ze niet zitten, de namen hoeft ze niet eens te noemen. Jaap, Nadia en Dennis vindt ze het leuk doen.

  Eindelijk gaan de streams weer op Jaap en zijn gasten. Huub zit er ook bij. Ze hebben het over het sporten van Jaap en wat gemeenschappelijke vrienden. Dan zit de tijd er alweer op.

  Bij de auto zegt Cora nog maar eens dat Jaap van haar bij Huub zou moeten. Dit omdat ze Jaap vroegen hoe hoog (laag) hij in de populariteitspoll stond.

  Verschillende keren zoenen Dennis en zijn zus nog op elkaars mond. Kelly moest janken toen Jaap haar had uitgenodigd, vertelt ze. Nadia kijkt toch even wat vreemd als de twee elkaar op allerlei plaatsen aanraken.


  cap door b.a.s.  [ Bericht 13% gewijzigd door Disana op 09-09-2007 17:51:03 (op verkeerde knopje gedrukt) ]
    zondag 9 september 2007 @ 22:39:18 #220
  131591 Leandra
  Is onmogelijk
  pi_53061001
  Zo, ik gooi de OP van [COS # 2442] Come on baby light my fire er maar ff in... dan hebben we een vervolgje op de vorige update:

  Na het vertrek van de visite hadden Amanda, Brian, Dennis, Nadia en Jaap in eerste instantie weer eens een "topoverleg" in de kapsalon, waar feitelijk niets uitkwam, maar ze hadden hun uurtje Huub en Lieke bashen iig weer gehad en konden al bashing heerlijk dromen over wat er zou gebeuren als Lieke de poort uit zou wandelen, Nadia dacht zelfs dat Huub dan naar haar toe zou komen voor een (back-up) gesprekje


  Cap: Dreamboy

  Ondertussen lagen Lieke en Huub ongegeneerd in de chill te lezen.


  Cap: Dreamboy

  Na het topoverleg deed Nadia een poging wat voedsel in de oven te bereiden wat ze vervolgens met lange tanden heeft zitten opeten, Jaap heeft een bakje Viscuisine naar binnen gewerkt en Amanda, Brian en Dennis hebben vooral ijs gegeten.


  Cap: b.a.s.

  Cap: Leandra

  Jaap ging nog even een gesprek aan met Huub in de chill, en vond in zijn verslag aan Brian en Dennis later vooral de body language van Huub veelzeggend... Huub had hem namelijk niet aangekeken toen het over Lieke ging.
  Jaap vindt overigens (volgens zijn gesprek met Huub) dat hij nu niet meer van team kan wisselen omdat dat niet geloofwaardig zou zijn, tevens gaf hij aan pas na 23 september echt het spel te gaan spelen (dan kunnen er geen nieuwe bewoners meer komen, dus dan weet je met wie je speelt)


  Cap: Dreamboy

  Cap: Dreamboy

  Lieke heeft inmiddels ook wat gegeten in de chill, was niet helemaal tevreden dat Huub nu niet wil eten maar Huub is verkouden en heeft daarom geen trek... Lieke: maar vannacht wel biefstuk bakken??
  Daarna beklaagde Huub zich nog over zijn hoofdpijn, maar Lieke's advies een stoombadje te nemen wees hij af omdat hij niet al stoombadderend op TV wil
  Dan maar een kop vol snot hè Huub


  Cap: blomst

  Brian had ondertussen het "kampvuur" in de tuin aangemaakt, Amanda zit er al naast te genieten van Brian z'n gepingel op z'n gitaar, Dennis en Nadia waren onderweg naar het kampvuur maar belandden zoenend in de fitness en Jaap ligt in het zwembad.


  Cap: b.a.s.

  Cap: b.a.s.

  Cap: b.a.s.
  Wullie bin KOEL © Soneal
  Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  pi_53086478
  STEMMING

  Even na elven zitten de miljonairs op de bank. Er volgt een filmpje vanuit Stichting Aap.  Stichting Aap is ontstaan in de jaren 60 toen mensen uit de kolonien dieren meenamen. Je zou het De Stalen Kooi kunnen noemen: de dieren worden bij elkaar gezet en plotseling moeten ze met elkaar samenleven. Parallel met DGK. De spreker laat zien hoe een paar dieren boos kunnen worden.  De stichting is afhankelijk van het publiek. Donateurs, maar ook mensen die dingen schenken of Airmiles sparen. Ze hebben een project in Malawi dankzij dit publiek.  De spreker richt het woord direkt tot de miljonairs. Het lijkt alsof er niets meer buiten DGK is; jullie zijn alleen maar met jezelf bezig. De dieren hebben jullie hulp keihard nodig. Zet je eens in voor een ander.

  Jaap en Huub vinden het maar arrogant. Worden ze eerst als aap neergezet, moeten ze vervolgens iets doen.

  Er ligt een brief op de mat. Huub leest hem voor: Twee miljonairs mogen iets doen voor dit goede doel en een middag meelopen op Stichting Aap als afgevaardigden van DGK. Ze hebben een uur om twee mensen te kiezen met meerderheid van stemmen.

  Jaap hoeft al niet meer als hij zo wordt benaderd.
  Amanda lijkt het wel een leuk idee, ze heeft het al eerder over Stichting Aap gehad en heeft veel met dieren.
  Lieke wil zich wel inzetten voor apen en de aktiviteit spreekt haar wel aan.
  Huub houdt wel van goede doelen maar dit spreekt hem niet heel erg aan, mede door hoe de boodschap werd gebracht. Als anderen liever willen is dat geen probleem.
  Brian heeft vaak genoeg geroepen dat hij zich wel ergens voor wil inzetten. Wel vindt hij dat de man een verkeerd beeld van de miljonairs heeft. Hij wil wel 'iets positiefs afgeven'.
  Nadia wil zich er wel hard voor maken.
  Dennis denkt dat iedereen er wel voor open staat.

  Lieke wil wel met Amanda, juist omdat ze veel clashes hebben. Amanda vindt dit 'bullshit'.
  Brian wil tot het uiterste gaan om erheen te mogen.
  Nadia gunt het Amanda.
  Dennis gunt het Amanda.
  Huub stelt voor voor Amanda te stemmen.
  Vier stemmen voor Amanda.

  Vervolgens vier stemmen voor Brian, en Huub voor Lieke. Hiermee is beslist dat Brian en Amanda de afgevaardigden worden.

  Huub vindt dat Brian en Amanda al iets hebben gehad, en benadrukt dat het om afgevaardigden gaat.
  Jaap gaat een paar keer zitten fluiten als Huub aan het woord is.
  Brian vraagt Huub verantwoording af te leggen.
  Dennis vindt dat Lieke dreigde met dat er unanieme stemming aan gaan komen.
  Brian adviseert geen stennis te schoppen.

  Veel onverstaanbaar hard gepraat door elkaar. De miljonairs verspreiden zich.

  Luidruchtig komt het groepje van 5 weer binnen. Dennis heeft het over de 2 pispaaltjes, Jaap over hierarchie en mensen die onder zijn stampende schoenen zitten.

  Huub blijft bij zijn stem voor Lieke. Hij zal voorts elke unanieme stemming blocken tenzij hij en Lieke dan mogen gaan. Maar natuurlijk mogen ze hun meerderheid blijven uitbuiten. Hij hoorde niet dat iemand bezwaar maakte toen Jaap zei dat zij met zijn vijven zouden beslissen.  Lieke zegt iets en Dennis roept dat ze zit te dreigen. Lieke zegt dat ze geen rekening houden met hun stemmen. Ze had alleen maar gezegd dat de 5 ze wel nodig hebben als er unanieme stemmingen moeten komen.

  Amanda wil het niet met Lieke doen omdat die haar hond wilde vermoorden.

  Er is veel geschreeuw. Huub heeft het weer over uitsluiten, ze kweken geen goodwill als ze nu mensen uitsluiten. Dennis blijft doorgaan over dat Huub voortaan gaat blocken.  Huub roept dat de 5 misbruik maken van hun machtpositie. Nadia, gevraagd, begrijpt Huub wel een beetje. Dennis adviseert Nadia niet naar Huub en Lieke te luisteren. Nadia irriteert zich aan Lieke die volgens haar een dreigement heeft geuit. Brian zegt ook dat het overkomt als een dreigement.  Brian neemt langdurig het woord tegen Lieke; zij mag hem niet in de rede vallen. Als hij is uitgesproken mag Lieke wel een weerwoord geven. Ze zegt dat ze zich hoofdzakelijk gepasseerd voelt door Jaaps houding. Huub zegt dat hij alles gaat blocken omdat de 5 hun meerderheid misbruiken. Lieke betreurt het dat hij dit gaat doen omdat zij er dan ook onder lijdt.  Dennis vindt dat Huub nog meer haat tegen zichzelf creeert. Huub is er niet bang voor.
  pi_53104192
  EROTISCHE MASSAGE

  Van oorsprong Duitse Tanja loopt De Kooi in. Ze geeft erotische massage en heeft daarvoor o.a. een sekspop, een neppenis en een nepvagina meegenomen. Tantra vond ze te vaag, daarom heeft ze zich in meer direkte erotische massage gespecialiseerd, zoals daar zijn penismassage, vaginale massage, body to body massage, en het uitstellen van orgasmes.

  Jaap: dat méén je niet! Is dat RTL? Is meer Talpa!

  Tanja is bekend met DGK en kijkt af en toe naar de streams. Ze is getrouwd en heeft een dochter van acht, die ze nog niet kan uitleggen wat voor werk ze doet.  Deze dildo was best moeilijk te vinden: de meeste hebben geen ballen


  Tanja gaat met Nadia, Amanda en Lieke naar het kantoor voor de les. Jaap gaat er ook gauw heen en installeert zich achter de computer. Maar helaas voor Jaap: het is alleen voor de meiden dus hij moet weg.

  Sekspop Jack wordt opgeblazen.
  De meiden krijgen een uur les en moeten notities maken.

  De man moet van tevoren gedoucht hebben en je moet hem zeggen dat hij passief mag blijven liggen, anders gaat hij zich schuldig voelen dat hij niets doet. Er moet een klok aanwezig zijn, de gehele massage zal 40 minuten duren, 10 minuten rug, benen, etcetera.

  Beenmassage demonstreren op Amanda.
  Ruby in de COS: Ik hoop voor die vrouw dat Amanda zich gewassen heeft vandaag.


  Amanda: Jullie doen het allebei vet lekker [ ] dit is ook wel opwindend.
  k

  Vervolgens wordt er kort gedemonstreerd op Jack. Ga van de benen naar de bilspleet zodat je langs de ballen gaat. Beetje teasen, tegen de zijkant van de billen duwen, weer teasen.


  cap door Blomst

  Dan moet er iets getoond worden op het stuitje en de rug; Amanda vindt het geen probleem als model te dienen.

  De les gaat verder met de rug van sekspop Jack. Sommige vrouwen krijgen hoofdpijn van de energie, gewoon even de armen los schudden als dat gebeurt.  Na de rug te hebben gedaan, ga je stevig met je nagels over de hoofdhuid.

  Dan komt de body to body massage. Leg zijn benen bij elkaar. Zet jouw knieen naast de zijne. Smeer jezelf en ook je billen goed in met olie; je moet goed kunnen glijden.

  Draai met je borsten rondjes over zijn billen. Dat vergt kracht van de armen. Er is geen volgorde; beweeg een beetje als een slang. Ga ook met je tepels lekker door de bilnaad.  Draai en duw afwisselend lekker met je heupen.


  Amanda oefent de borst-heup massage op Jack


  Hierna draai je je billen over de billen van je partner.


  Tijdens de (plas)pauze komen Huub en Brian even langs. Brian geeft de pop hartmassage en stopt vingers in zijn mond. Tanja vertelt dat mannen gauw denken dat ze het wel weten, terwijl vrouwen meer geinteresseerd zijn. Amanda vraagt Tanja te raden hoe oud ze is; Tanja schat 26. Tanja vindt Amanda volwassener en rijper overkomen dan Nadia.

  De les gaat verder. Stevig in de lies en binnenzijde van de dijen duwen langs de ballen. Draai met de klok mee rondjes op de buik; niet andersom, want dan kun je darmverstopping veroorzaken. Ga daarna naar boven in rondjes.  Plaats je handen ernaast en ga met je tepels over de ballen. Druk niet te hard. Oefen met je borsten druk uit op de penis. Hopelijk is de penis nu stijf. Ga dan met druk naar boven en beneden. Kom dan met je vagina tegen zijn penis aan. Daag hem uit met je ogen en draai weg als hij je wil zoenen... lekker plagen en je dominantie laten zien.

  Haal vervolgens zijn benen uit elkaar en ga er in kleermakerszit tussen zitten. Dit gaat over het uitstellen van het hoogtepunt. Zeg tegen hem dat je hem tegen het hoogtepunt aan gaat brengen, hij moet 'stop' zeggen en dan diep in zijn buik ademen. Jij laat dan de penis los en wrijft stevig de energie weg naar boven over de buik. De penis mag ietsje slapper worden maar niet helemaal.  Plaspauze. Amanda wil het gelijk vanavond gaan toepassen. Zij en Nadia gaan er echt op studeren.

  [stuk gemist]  Bij de shaft ga je een, twee, drie, vier, vijf, en weer. Stevig naar boven, zachtjes naar beneden. Zo worden er nog wat techniekjes voorgedaan: het vuurtje, de citroenpers, de shotgun, vacuum grepen...

  Breng de man twee, drie keer dichtbij het hoogtepunt, en laat hem dan helemaal komen. Het zal dan vanuit zijn tenen komen. Als je met een vinger ook een beetje bij zijn anus bezig bent (dat is voor mannen supererogeen), dan is het helemaal lekker.

  Na alle penisgreeptechnieken is de les klaar. Amanda vond het 'zó interessant'. Met haar kun je 'dat soort onderwerpen de hele dag doen'. Pop Jack loopt weer leeg, Lieke bedankt hem voor de moeite.
  pi_53134414
  KALENDER

  Na de film die een voetbalwedstrijd had moeten zijn ware het niet dat Jaap een mislukt plan had, moeten de miljonairs weer op de bank gaan zitten. Ze krijgen heel kort wat voetbalfragmenten te zien. Dan valt er een brief op de mat.

  Huub, Lieke, Nadia en Dennis moeten een verjaardagskalender van dertien pagina's (inclusief cover) regelen. Op de pagina's moeten minimaal 3 personeelsleden voorkomen. Voor de foto's moeten ze amateurfotografen regelen middels een videoboodschap.

  Met name Jaap en Dennis kijken niet blij. Ook Amanda kijkt wat mokkend.
  pi_53182550
  ERIC TE LOGEREN - DE EERSTE BEELDEN

  Even na negenen komt Eric de villa binnen. De begroeting met Huub is heel hartelijk. Jaap trekt zich al gauw terug met Brian en scheldt dat het een lust is. Hij ziet Eric als bedreiging en steun voor Huub; ook is hij bang dat Eric niet weggaat.

  Eric zelf zegt tot morgen of overmorgen te blijven.

  De drie meiden gaan vannacht de studio in met Giel Beelen. Dit zou ruimte moeten scheppen voor een goed gesprek tussen Eric en Huub.

  Dikke zoen


  Vertellen. De relatie met Bart is uit.


  De miljonairs zaten nog aan de maaltijd.


  Huub is oprecht blij.


  Jaap ziet de bui al hangen.


  Tieren en klagen.


  COS vanaf [COS#2461] Het wachten is op Eric.
  pi_53187291
  Tegen middernacht moeten de miljonairs nog op de bank gaan zitten. Eric komt er ook bij zitten.  Er valt een brief voor Eric in de bus. Met een koffertje voor contactpunten loopt hij de kamer weer in.

  Eric krijgt een opdracht. Hij mag volgens een bijgevoegde staffel (0, 20, 40, etcetera) 450 cp's uitdelen in de mate waarin hij miljonairs populair vindt. Hij moet zijn keuzes motiveren.  Eric begint met te vragen hoeveel punten iedereen heeft. Zoals bekend hebben Huub, Lieke en Amanda helemaal niets.

  7e plaats, 0 punten: Dennis.
  Deze persoon moet maar eens kleur gaan bekennen. Deze persoon zwiebert maar heen en weer en heeft geen eigen identiteit. Zonder Jaap zou hij waarschijnlijk niets zijn.

  6e plaats, 20 punten: Brian
  Brian barst in lachen uit, Dennis schampert dat het nog lang niet duidelijk is dat Eric Huub de meeste punten zal geven. Eric vertelt dat Brian zijn 30 cp's heeft ingenomen. Met 20 erbij kan hij een telefoontje plegen. Brian ontkent dat hij de punten heeft genomen.

  5e plaats, 40 punten: Nadia
  Neem me het niet kwalijk, met anderen heb ik leuke momenten en strijd gehad; die gun ik de de punten. Het is fijn dat je zo goed bent voor Amanda.

  4e plaats, 60 punten: Jaap
  Je zit hier met drie stelletjes, hoe je het volhoudt... De laatste tijd voor ik vertrok liet je meer van jezelf zien.

  3e plaats, 80 punten: Lieke
  Eigenlijk zou ik je minder punten moeten geven, ben niet vergeten hoe je me hebt behandeld. Ben niet haatdragend. Blij dat je er voor Huub bent, ik kan het niet meer en Sylvia ook niet. Hoop dat je je iets meer open kunt stellen, ik wil nog een gesprek met je hebben, en dingen van je weten.

  2e plaats, 100 punten: Huub
  Eric twijfelde tussen Huub en Amanda. Het is leuk hier weer te zijn en je te zien. We gaan het leuk hebben.

  1e plaats, 150 punten: Amanda
  Vorige keer kreeg je er nul. Je vond het leuk dat ik er weer was. We hebben destijds veel gepraat. Je doet het hier zo goed. Ik hoop dat je snel je zusje of je moeder uitnodigt.

  pi_53190032
  MEIDEN OP DE RADIO, KNULLEN EEN STRIPPER

  Als Lieke, Amanda en Nadia al even op de radio zijn, komt er voor de mannen in De Kooi een stripper genaamd Naomi. De COSsers houden alle input niet meer bij

  Op de televisie razen de SMS'jes voor de uitzending van Giel Beelen voorbij. Zie deze COS
  [COS # 2465] Live bij Giel - SMS Caps
  voor screencaps van de teksten.  De stripper wist niet dat ze voor een mannenavond zou komen. Huub heeft haar besteld. Naomi vindt Lieke leuk en lekker, en vindt het jammer dat ze er niet is.  Brian, Dennis en Jaap zitten in de fitness. Daar is de uitzending te horen. Ze hebben geen zin de stripper te bekijken, dus ze gaat ze nog maar eens vragen; Dennis en Brian dan toch maar naar beneden.  Huub heeft er lol aan


  Bij Eric op schoot


  Als het te bloot en dichtbij wordt, stappen Dennis en Brian op. Naomi richt zich voor haar slot act op Huub en Eric.


  De strip act duurt maar kort. Eric vond hem leuk. Het blijkt dat Brian er met tegenzin bij ging zitten in opdracht van achter. In een gesprekje aan tafel zegt Naomi dat ze denkt dat Dennis wel biseksueel zou kunnen zijn.

  Ondertussen gaat de uitzending van Giel Beelen nog steeds door; Amanda laat haar tatoeages zien en iemand SMS't 'Nadia is een meeloper'.
  pi_53210951
  De OP van middernacht:

  Lieke&Huub vonden een filmpje op Utube:

  http://nl.youtube.com/watch?v=SccK0Ni7qkU

  This is my house
  Get out my house
  can you be trusted?
  Get out of my house  En later mogen Brian&Amanda ook toekijken

  Dennix krijgt zowat de hik als Nadia het over samenwonen heeft, maar gelukkig bedoelt ze
  met Amanda.  Huub heeft het even moeilijk met het vertrek van Eric:
  Nu Eric is geweest weet ik wat ik mis.
  Jij en Jaap zijn mijn ankers hier.  Brian haalt weer wat incidenten op
  http://goudenkooi.headlin(...)er-het-bef-incident/

  Maar die redt het niet t.o. het alphabeth filmpje
  Even zoeken....
  Chips kan hem niet vinden
  Hiero: http://video.tinypic.com/player.php?v=29kxo44

  Ben je niet blij met de COS, dan kan je hier: SC terecht.
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_53222104
  Mijn samenvatting van de dag 16/09/07
  De COS 2470, waar ze waarachtig om 15.10 uit bed kwamen:

  Ze zijn al een half uur wakker, maar bij het opstaan, wat wat moeilijk ging, is Dennis zijn pincet kwijtgeraakt  De boosdoeners bleken Nadia&Amanda te zijn op heterdaad betrapt op de pic hierboven.

  Brian is zichzelf kwijtgeraakt en strubbelt met een enorm innerlijk conflict, waarvan de oorsprong niet duidelijk is.

  Onze dappere Stap01 stapt strakker dan strak dapper DGK in, die natuurlijk allang van haar komst op de hoogte is.

  Dankzij een gekopieerde link van BSOL kan ze al googlend het zandpad vinden.  Jaap stond al om 14.00 uur op met een hoop gekut/gekloot/gefucking hells, maar met name die ene klotevlieg stond hem niet aan.  Om 15.15 werden de bewoners door de plasma-boy gewekt en Dennix spartelde in een na-de-sex bui op het bed zoals hondjes dat doen in het zand.  Het is tijd om te tangen  Dit is het vervolg van: [COS # 2469] This is My House
  Alles wordt tussen de regels bepaald.
  pi_53289304
  STRAF VOOR BRIAN - CP'S TERUG

  Tegen twaalven valt er een brief op de mat.

  Brian krijgt straf voor zijn kopstoot tegen Huub: 1000 euro af van de borg en 100.000 mindering op zijn jackpot.

  Maar er is meer.

  DGK heeft besloten de niet uitgekeerde contactpunten van de populariteitspoll alsnog uit te betalen. Dit omdat ze de kijkers die op hun favorieten hebben gestemd, niet de dupe willen laten worden van het slechte gedrag van de miljonairs. Huub, Lieke en Amanda krijgen hun punten dus alsnog.

  Er komen echter alternatieve straffen waaruit gekozen mag worden:

  -Jaap, Dennis en Nadia krijgen een bonus van 110 cp
  - Amanda, Lieke en Huub zijn woensdag en donderdag in dienst van Palma
  -Amanda, Lieke en Huub bereiden en serveren donderdag een diner

  De miljonairs hebben een uur om te kiezen, maar de keuze is direkt gemaakt: 110 cp's voor Jaap, Dennis en Nadia.

  Amanda was overigens overmatig luidruchtig; de gesprekken waren niet te verstaan. Ze werd weggeroepen en was beduidend stiller toen ze terugkwam.

  Brian vond zijn straf niet eerlijk; hij denkt dat het aan de camerastandpunten ligt en noemde zijn kopstoot humor: hij wilde de humor erin brengen.

  Huub en Lieke hebben 490 en 150 contactpunten terug - cap bsol
  pi_53305841
  PROBLEMEN MET AMANDA'S ZUS DEBORAH?

  Vanmiddag vertelde Amanda dat Deborah al lang niet heeft geschreven, en dat ze van hun contactpersoon hoorde dat Deborah even niets met De Kooi te maken wil hebben. Ook zei de contactpersoon dat Deborah depressief is. Amanda overweegt 12 uur aan te vragen en denkt dat haar zus alleen zit.

  Ze besluit haar andere zus, Danielle van 17, te bellen. Daar blijkt dat die samen met Deborah zit. Hier een verslag van het gesprek:

  Danielle zit met Deborah. Deb komt aan de lijn en lacht. Het is 'wel goed', maar 'de medicijnen en dat soort dingen'. Amanda gaat huilen, Deborah ook. Deb mist Amanda heel erg.

  Deb heeft andere medicijnen voor de epilepsie, heeft het druk met de revalidatie, dat is best wel zwaar en daarom wil ze even niet naar De Kooi.

  Mama 'gaat wel goed maar je weet hoe ze is en dan is het ook zwaar'.

  Danielle ziet Deb bijna niet meer, die heeft een baan.

  Amanda hoeft niet naar huis te komen.

  Amanda vraagt of Danielle niet bij Deborah in huis kan gaan zitten. Danielle zegt dat ze Deborah heel vaak ziet en dat het ingewikkeld is. Danielle verspreekt zich, heeft het over een Stephan en zegt dat ze Amanda zaterdag ziet.

  De moeder is blijkbaar wel in Nederland.  [COS#2488] Jaaps Grote Plan
  audio: http://www6.evilshare.com/4e57dfc4-b819-102a-9309-00a0c993e9d6

  [ Bericht 5% gewijzigd door Disana op 19-09-2007 18:02:15 (audio link toegevoegd) ]
  pi_53311309
  Om kwart over negen zit iedereen op de bank. Er valt een brief in de bus die Brian moet voorlezen.

  Volgende week mogen 4 miljonairs naar een beurs. Er is een Kama Sutra beurs en een Woonbeurs. De miljonairs krijgen een half uur om unaniem te stemmen welk koppel naar welke beurs gaat. Omdat ze met een oneven aantal zijn, werd butler Kim bereid gevonden ook mee te doen.

  De koppels waaruit gekozen mag worden:

  Amanda en Lieke
  Dennis en Huub
  Jaap en Nadia
  Brian en Kim

  Huub gaat blocken omdat Jaap hem en Lieke vorige keer buiten spel heeft gezet; hij vindt het niet in orde zoals er met de meerderheidsstemming is omgegaan.

  Brian vraagt of Lieke (met Amanda) dan wel mag gaan. Lieke zegt dat ze zich hier niet hard voor zal gaan maken die beurs 'boeit haar geen ene reet'.

  Dennis wil zogenaamd echt graag naar de Kama Sutra beurs. Jaap geeft Huub zogenaamd toestemming om te blocken.

  Conclusie: niemand gaat.
  pi_53366367
  ZATERDAG WORDT EEN FEESTELIJKE DAG

  Tegen negenen moet iedereen op de bank. Er valt een brief door de bus die butler Kim moet voorlezen.

  Dit weekend wordt een belangrijk weekend. Zaterdag is het 1 jarig bestaan van De Gouden Kooi. Daarom worden de miljonairs bijtijds gewekt: om half elf gaat het licht aan. Om elf uur moet iedereen in gepaste kledij bij de voordeur staan. De miljonairs moeten zich voorbereiden op een feestelijke dag.

  De reacties zijn positief.
  pi_53382288
  BEZOEKRONDE 1

  Uw verslaggeefster was absent.
  Mooie caps en opgevangen opmerkingen kunnen vanaf hier worden nagelezen:

  DGK [COS#2499] De voorlaatste......

  en verder in de 2500ste COS [COS #2500] DGK = 1 jaar

  Het meest opmerkelijke was misschien wel dat Jaap, zoals genoteerd in de COS, voor straf als enige geen bezoek zou hebben gekregen omdat hij het steeds niet kan laten spelinformatie te bespreken.

  Dennis, Lieke en Amanda hadden een vriend/vriendin op bezoek. Nadia haar moeder, Brian zijn broer Kenneth, Huub zijn broer Joris.
  pi_53384294
  BEZOEKRONDE 2

  De bezoekers mogen een uur blijven.

  Voor Amanda is er zus Danielle van 17 (die van de jeugdinirichting)


  Voor Lieke is er de moeder van vriendin Suus. Suus zelf was het uur hiervoor op bezoek.


  Voor Huub is er vriend Tom - cap prospera


  Voor Dennis is er vriend Bart


  Voor Nadia is er vriendin Lisa - cap tino-flo


  Voor Jaap is er Cora.
  Voor Brian is er niemand, of zijn bezoek komt later.

  De moeder van Amanda zit soms in Belgie, soms in Zaandam. Ze is met haar eigen dingen bezig. Danielle zelf heeft een vriendje dat naar de streams kijkt; ze wil zijn naam niet zeggen.  De vriendin van Nadia vertelt dat er in de buitenwereld negatief over Nadia wordt gesproken.

  Nadia vraagt Lisa hoe ze zo mager komt, waarop Lisa antwoordt 'niet eten'. Nadia noemt dat uithongeren en zegt wat spijtig dat dat 'hier' niet mag. Ze zou graag Lactacyd gebruiken maar wil dat 'met al die camera's' niet doen.

  Nadia's vriendin kreeg veel boze telefoontjes naar aanleiding van haar brief aan Nadia. Mensen willen geen problemen krijgen met wat Nadia op de streams laat zien.

  Nadia vertelt Lisa dat Dennis Amanda een vies en ordinair meisje vindt. Haar vriendin vindt dat Nadia een beetje op Amanda begint te lijken.

  cap prospera


  In Alphen gaat het met iedereen goed, zegt Bart, de vriend van Dennis. Dennis doet nu alsof het 'niet zijn ding' is, die vinger in zijn anus; maar er is 'een heel ding' van gemaakt.

  Dennis heeft het binnen de kortste keren over Huub; niets wat we al niet gehoord hebben.  De moeder van Suus past reiki toe en voelt veel energie bij Lieke. Ze voelt het 'gewoon gutsen'. Verder voelt de moeder veel 'woeligheid' in Lieke. Lieke zegt dat ze bepaalde dingen niet kwijt kan.

  Toen de moeder van Suus Lieke leerde kennen, was Lieke helemaal op van het alsmaar trainen. Moeder: 'en toen kwam je op ons pad'.

  Suus d'r moeder kijkt naar de streams omdat Lieke meedoet. Ze vindt Nadia een intelligent meisje.  Huub en zijn vriend Tom komen bij Lieke en haar bezoek zitten. Het lijkt er niet op dat Suus d'r moeder erg ingenomen is met Huub.

  Tom is de vriend die onlangs een kindje heeft gekregen; Huub vond het toen jammer dat hij niet op kraamvisite kon.  Verder mochten we van het bezoek van Huub niets zien. Ook Jaap en Cora, en Brian, zijn niet in beeld geweest. Het meest in beeld waren Nadia en Amanda.

  Afscheid