abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  maandag 2 april 2007 @ 18:24:04 #1
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_47933365


Post hier updates mbt belangrijke zaken die nog niet uitgezonden zijn, zodat ook het gepeupel dat af en toe de post moet bezorgen of ander werk doet up to date kan blijven zonder de COS helemaal door te moeten spitten. Een soort DGK streamverslagen, maar dan in het kort.

Vorige update topics:
 • [DGK] Updates.
 • [DGK] Updates #2

  Laatste posts in de vorige update gingen vooral over Huub en Lieke, zie vanaf hier voor een recap

  Commentaar op deze Updates graag hier:
 • C O D U S (Commentaren Op Updates / Streamverslagen

  Voor alle duidelijkheid nogmaals: off topic-post wordt verwijderd.
  Commentaren kunnen alleen geplaatst worden in het topic dat hierboven door HiDiHo is aangegeven.

  [ Bericht 8% gewijzigd door eleusis op 02-04-2007 18:30:36 ]
 • Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intutief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
    Moderator maandag 2 april 2007 @ 21:48:53 #3
  819 crew  Gert
  spreekt voor zich
  pi_47942584
  Een verrassende mededeling vanavond, van Plasmaboy. Hij kondigde aan dat er binnenkort een 8e bewoner de villa zal betreden. Maar: de 'miljonairs' mogen kiezen. En van de ex-bewoners heeft namelijk aangegeven terug te willen. Binnen 24 uur moeten de huidige bewoners met meerderheid van stemmen beslissen of er een oude bewoner terugkeert (wie dat is, blijft een verrassing), of een nieuwe bewoner.
  Perspectivistische lenigheid sucks
    maandag 2 april 2007 @ 22:55:29 #4
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_47945716
  Zoals het er nu naar uitziet zien Huub, Sylvia en Eric wel iets in een oud bewoner terug. Ze hopen op Nicolaas of Nena. Brian is bang voor Nena en probeert Natasia te overtuigen voor een nieuwe miljonair te stemmen. Natasia zwicht nog niet voor zijn argumenten. Ze zegt Nena wel aan te kunnen. Jaap twijfelt nog en Amanda denkt dat een oud miljonair ook wel leuk is. Ze denkt niet dat het Nena gaat worden omdat die in een brief geschreven heeft dat ze de ruzie niet meer via tv wil uitvechten.
  My soul is painted like the wings of butterflies
    dinsdag 3 april 2007 @ 10:12:00 #5
  16701 scanman01
  Today's a good day
  pi_47954185
  Terwijl de bewoners aan het ontbijt zitten, komt er een brief met twee nieuwe regels:

  1 - Er mag pas alcohol worden gedronken na 16.00 uur.
  2 - Er mag niet meer gerookt worden in de slaapkamers ivm brandveiligheid.
  My soul is painted like the wings of butterflies
  pi_47958753
  De nieuwe bewoner. wie Oo wie??

  http://www.youtube.com/watch?v=cCHGOBBeHCI
  Well I know one thing that really is true
  This here's a zoo and the keeper ain't you
  pi_47959535
  Para Klungel op Fries

  http://rs1.rapidshare.com(...)lungel.op.fries1.asf

  Met dank aan Memo10 van VOL
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
    dinsdag 3 april 2007 @ 16:59:29 #9
  162917 tuinfluiter
  Ene FOK!ker is de andere niet.
  pi_47969541
  (Afvallen in DGK)

  Jaap krijgt een uitdaging, als hij in 14 dagen tijd
  10 kilo kan afvallen verdient Jaap 300 cpt voor zichzelf en medebewoners,
  hij mag de 300 cpt zelf houden maar ook verdelen.
  .
  pi_47971162
  quote:
  Betere versie van satania met dr negerinnenpraat.
    dinsdag 3 april 2007 @ 18:16:19 #12
  100297 teamlead
  Nu met Napoleon complex
  pi_47972628
  ter herinnering: commentaren/opmerkingen op de in dit topic geplaatste updates svp in C O D U S (Commentaren Op Updates / Streamverslagen
  If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
  Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
  Victory belongs to the most persevering
  pi_47986356
  De stemming voor een oude nieuwe of nieuwe nieuwe miljonar is geweest. Een meerderheid van stemmen was voldoende, maar iedereen stemt voor een oude nieuwe. Dus.................... wachten wie het gaat worden. Velen hopen Nena of Nicolaas.

  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
    woensdag 4 april 2007 @ 22:06:00 #14
  127966 Marrije
  ja, met dubbel r
  pi_48022885

  Cap van Gert

  De bewoners hebben een videoboodschap gekregen van Diana.
  Diana zal een behandeling tegen kanker moeten ondergaan en het is onzeker of de behandeling zal aanslaan. Diana heeft een gezin en vrienden maar zoekt een buddy die iets verder van haar afstaat omdat ze daar alle emoties mee kan delen en ook al zegt men tegen haar bel me maar midden in de nacht, dat doet ze niet bij bekenden.
  Ze heeft Eric (en andere bewoners) in gedachten als buddy omdat hij zijn moeder heeft verloren aan kanker en eens heeft gezegd dat hij zich zo machteloos voelde. Ze wil nog afstemmen hoe ze het buddyschap invulling gaan geven. Eric heeft haar meteen na de boodschap gebeld en haar uitgenodigd zodat eea besproken kan worden.
  Het is niet duidelijk hoelang ze nog te leven heeft als de behandeling niet aanslaat, tussen de 6 en 8 of 12 maanden is het idee.

  [ Bericht 21% gewijzigd door Marrije op 04-04-2007 22:14:46 ]
  pi_48023655
  Toevoeging: Diana zoekt geen buddy in de Kooi, maar vraagt de bewoners haar te helpen bij het vinden van een geschikte buddy. Het moet iemand zijn die minder betrokken bij haar is dan haar familie, omdat immers 'de hele familie kanker heeft' (= verdriet en zorgen heeft).

  Diana is niet iemand die gemakkelijk haar zorgen deelt, maar ze beseft dat het goed is dat wel te doen. Een eventuele buddy zou moeten kunnen accepteren dat ze nu eens boos en dan eens verdrietig kan zijn. Haar vrienden zeggen weliswaar dat ze dag en nacht kan bellen, maar dat laatste is iets wat ze nooit zal doen.

  Na deze schets van haar situatie verhaalt ze hoe de beelden van Eric bij het portret van zijn moeder (ws. de dag nadat Sylvia's vader stierf) haar hebben doen beseffen dat ook zij haar kinderen wel eens vroegtijdig kan moeten achterlaten. In dit verband denkt ze dat zij en Eric elkaar misschien wel tot steun kunnen zijn: Eric haar omdat hij het heeft doorleefd, zij hem zodat hij het verder kan verwerken en afmaken.

  Diana heeft darmkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren. Twee chemokuren hebben niet geholpen, en het kan zijn dat ze nog maar 6 tot 8 maanden te leven heeft als ook een volgende behandeling niet aanslaat.
    donderdag 5 april 2007 @ 14:57:14 #16
  2334 bunnyma
  kikkers zijn groen
  pi_48043617
  Strijd om de slaapkamer....
  Eric en Huub zitten bij het zwembad en bespreken het probleem over de slaapkamer.
  Ze spreken af om desnoods vanavond als Brian en Amanda in hun bed gaan liggen er naakt naast te kruipen.
  Dit om te voorkomen dat Brian en Amanda gaan seksen.
  "Anders doen we gewoon of we seks hebben" zegt Eric.
  Huub is van plan om met alle bedden te gaan rotzooien.
  "Dat mag niet"zegt Eric "Bedden zijn persoonlijk bezit".
  Daar is Huub het echter niet mee eens.
  "Als zij toestemming krijgen om in ons persoonlijk bezit te gaan liggen dan kunnen ze niet tegen ons zeggen dat bedden pesoonlijk bezit zijn", zegt Huub.
  "Desnoods gooi ik de matrassen op het dak".
  Eric geeft hem volledig gelijk.
  Dan worden ze gestoord door Natasja die weer wil gaan zwemmen.
  eurobilltracker.com
  pi_48061071
  Er is dit keer een stemmingsronde aangevraagd voor Jaap en Eric. De groep kiest voor een stemmingsronde voor Eric. Behalve Syl en Huub wil de rest Eric weg hebben. Er wordt erg grof gesproken, veel gescholden. Voordat de ronde start hebben Brian en Huub zelfs ruzie en geven elkaar de schuld van een gegeven kopstoot. De "stem van achter" doet het af met een grapje. Eric blijft.

  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
  pi_48065607
  Eric voelde zich gediscrimineerd door amanda en heeft de politie gebeld. Tijdens dit gesprek werd de verbinding verbroken door amanda. Even later staat de politie voor de deur.

  Na een kort gesprek met de politie buiten verteld eric dat hij zich gediscrimineerd voelt. De politie verteld hem dat het ernstig genoeg is voor een aangifte op het bureau. Eric is dit ook zeker van plan.
  De afspraak voor de aangifte word binnenkort gemaakt.
  hardcoholic
  pi_48066567


  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
    vrijdag 6 april 2007 @ 01:41:45 #21
  6941 APK
  Factual, I think.
  pi_48066917
  quote:
  Op vrijdag 6 april 2007 01:23 schreef Judah het volgende:
  Korte update:
  Het was een vreemde avond in De Gouden Zooi. Amanda - de hele dag al op drift - drinkt al vanaf vroeg op de avond meer wijn dan dat haar hersencel haar lief is. Ze is sowieso vandaag al opmerkelijk bezig, met het herhaaldelijk aanhalen van het woord 'flikker'. Eric raakt dat langzamerhand beu.
  De stemmingsronde verloopt zoals verwacht: er wordt stevig geacteerd en na 't compromis is 't weer tijd voor lachen, gieren en brullen. Behalve voor Eric: deze belt de politie om aangifte te doen. Wanneer Amanda hier lucht van krijgt, belemmert ze dit. Hulptroep Jaap helpt mee. Uiteindelijk komt er nog even een politieauto langs, maar verlaat het terrein ook weer snel. De boodschap: aangifte doen kan alleen op het bureau.

  Later wil Eric naar bed. In zijn slaapkamer, de masterbedroom. Amanda heeft deze plek ook op 't oog, dus trommelt ze Brian op om een luchtje te scheppen. De Antilliaan pist bijna in z'n broek van het lachen na zijn o-zo geslaagde actie en wordt op de bank helemaal para, brotha.
  Amanda doet vervolgens erg vervelend tussen Eric en Huub in. Ze krijst als een bezopen kraai dat aan z'n edele delen wordt getrokken. De ellende duurt lang voort en voor streamers raakt het nogmaals duidelijk: dit programma heeft vanavond weer eens een van z'n dieptepunten bereikt. De Gouden Zooi, hoe laag kun je gaan?

  De redactie heeft bovenstaande door en grijpt klaarblijkelijk in. De streams staan een tijd lang op de Villa gericht, zonder geluid van binnen uit. Het vermoeden is dat de verschillende bewoners even duidelijk wordt gemaakt dat het zo absoluut niet kan. Vandaag heeft vooral Amanda zich van haar laagste kant laten zien.
  OP van de COS.
  Enigszins gekleurd, maar het is ook een update.
  Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  pi_48071805
  Kleine fotoreportage van tijdens en na het ontbijt. Huub, Brian of A-DEl bijna exit

  All I need is for my man to live up to his role
  Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)
    vrijdag 6 april 2007 @ 11:08:25 #23
  6941 APK
  Factual, I think.
  pi_48072638
  quote:
  Op vrijdag 6 april 2007 11:00 schreef Judah het volgende:
  Korte update
  De ochtend begon vlammend in de Kooi. Amanda laat aan het ontbijt overduidelijk merken dat ze hedenochtend wakker is geworden met nog steeds hetzelfde aantal hersencellen. Ze staat in geen enkele zin open voor een goed gesprek, wat voor de nodige frictie zorgt aan de ontbijttafel. Aldaar moet namelijk nog het nodige worden uitgesproken over de voorgaande avond, over het 'flikker'-gebeuren en de aangifte hierover. Alles lijkt langs haar heen te gaan, of te worden teruggekaatst door de metersdikke plaat die voor haar kop zweeft. Huub wordt het op een gegeven moment te veel en hij dreigt Amanda aan te willen vallen. Haar pimp comes to the rescue en blokkeert Huub wanneer hij Amanda buiten wil aangrijpen.

  Wat volgt is een korte doch heftige woordenwisseling tussen Huub en ParaBrian op het terras. Het tweetal tegenpolen daagt elkaar uit, maar al snel is duidelijk dat er ook deze ochtend niet geslagen gaat worden. Sylvia neemt Huub vervolgens mee en Brian trekt weer de villa in met z'n dushi's. De Antilliaan heeft 't even moeilijk en schreeuwt hardop dat hij niets fout heeft gedaan. Jaap nuanceert dat even: ,,Volgende keer moet je niet z'n overhemd openscheuren, maar netjes open knopen.'' Brian maakt het nog meerdere malen duidelijk: ,,Niemand gaat aan vrouwen zitten, want dan zijn ze voor mij.''

  De tweesplitsing tussen de kampen wordt met de dag groter. Het lijkt slechts 'a matter of time before hell breaks loose', of zoals de Surinaamse Pickwick-theezakpromootster het betiteld: 'alle bommen los'.

  Na een kort tactisch overleg tussen warlords Natasia, Jaap, Amanda en Brian, komt Amanda met het plotselinge idee contact op te nemen met de politie en de dierenbescherming voor haar hondjes. Ze vreest namelijk het ergste voor de twee opgekalefaterde eendenkuikens. Stel je voor zeg, dat de door haar binnengehaalde diertjes worden aangevallen door het andere kamp. Bij de politie doet ze aangifte voor fysiek geweld tegen haar honden. ,,Dit kan gewoon niet, Eric heeft ze in de bak gezet en geknepen.'' Ze lacht voortdurend tijdens het gesprek.
  Wederom een COS-openingspost.
  Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  pi_48082188
  Kennelijk is er crisisberaad in DGK; de streams staan geblocked op de TV:

  De milionairs zijn zo weer terug.... Een ogenblik geduld.
  "L'ignorance toujours est prte s'admirer."
    vrijdag 6 april 2007 @ 21:57:05 #25
  2334 bunnyma
  kikkers zijn groen
  pi_48093634
  Uitspraken over "achter".

  Huub, Sylvia en Eric zitten in de private te bellen.
  Zij nodigen het personeel uit voor hun 200.000 jack-pot party.
  Dit gebeurt met een hoop gelach, de meeste personeelsleden zeggen toe te komen.
  Even is er een discussie over de film waar naar gekeken gaat worden. De 3 en Natasia besluiten om "De Da Vinci code " aan te vragen. Even later komt Amanda tegen Natasja zeuren dat zij willen kijken naar een andere film( X-man) en dat Natasja dus voor hen moet kiezen.
  Keurig zegt Natasja dat zij haar woord al heeft gegeven aan de andere groep en niet van plan is haar woord terug te nemen. Brian zegt nog wel even: "Dan hebben we weer op een puntje gewonnen"
  Voordat hier weer ruzie over kan komen, meldt "achter" via het scherm dat "De Da Vinci code"3 uur duurt dus dat daar geen sprake van kan zijn.

  Sylvia gaat terwijl ze zitten wachten op een telefoontje met Diana even haar foto's bekijken op de pc maar ze wordt daar afgeflikkerd door 'achter". Hierna gaat zij chatten met "achter', zij lacht daarbij regelmatig waarop Huub haar vraagt of ze met iemand achter zit te flirten.

  Dan gaat het even over gisteren avond.
  Huub zegt dat hij er niet gek van zou staan kijken als Amanda verwijderd zou worden.
  Sylvia vraagt hem verbaasd hoe hij daar op komt.
  Hij vertelt haar dat hij gisteren "achter" is geweest en daar de toestand heeft gezien.
  Waren ze er allebei"? vraagt Sylvia.
  "Die twee en alle anderen ook en ik kan je zeggen ze waren not amused. Vooral die ene niet".
  "Dan weet ik wel welke je bedoelt" antwoordt Sylvia.

  Dan bellen ze met "achter"om te vragen of ze mogen blowen want dat is nu al weer 2 weken geleden.
  Na even wachten verschijnt er waarschijnlijk iets positiefs op het scherm want Sylvia begint te dansen en Eric schiet er van door om zijn beloofde hashjointjes te gaan halen. Hiertussen door is er even een streamlock omdat de streamers dit natuurlijk niet duidelijk mogen zien en horen.

  Huub vraagt aan Sylvia of zij er moeite mee zou hebben als zij de 2 hondjes groen maken.
  Hij heeft nl. van een kapster( weet haar naam niet) gehoord, dat er tube's in huis blijken te zijn die diervriendelijk zijn en waarmee zonder schadelijke gevolgen de hondjes geverfd kunnen worden.
  ( Onder de douche is dit weer uit te spoelen)
  Sylvia is er niet van gecharmeerd maar zij maakt niet echt problemen.
  Jammer genoeg wordt niet verteld wanneer zij dit gaan doen.
  eurobilltracker.com
  abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Forum Opties
  Forumhop:
  Hop naar:
  (afkorting, bv 'KLB')