Leuke OPquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat eten en/of drinken we vandaag?
VegEtarisch is ook goed natuurlijk
[ afbeelding ]
Plankje met brood, vleeswaren, kaas, zuur, kipvleugeltjes en spareribs, een kaaskroket, paar frietjes, hapje pekingeendkroket, hapje angus beef kroket, stukje rookworst, hapje angus cheeseburger op brioche, hapje pulled chicken, hapje creme brulee, 2 bollen hazelnootijs.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik eet dus nibbit en FFT heeft gelijk, de gele zijn inderdaad smaakvoller
Ben zo benieuwd wat ze heeft te snoepen in haar VIP lounche
Goed bezig! Gezonder dan een blik Whiskas.quote:Op zondag 31 januari 2016 13:46 schreef FANN het volgende:
Groene Smoothie, met Advocado, spinazie en Vers sinaasappelsap, goed voor
mijn kater
Je gaat toch niet zeggen dat jij een blik Whiskas eet?quote:Op zondag 31 januari 2016 14:11 schreef Drieklank het volgende:
[..]
Goed bezig! Gezonder dan een blik Whiskas.
quote:Op zondag 31 januari 2016 14:12 schreef FANN het volgende:
[..]
Je gaat toch niet zeggen dat jij een blik Whiskas eet?
Vis in blik gegeten. Ik kom in de buurt.quote:Op zondag 31 januari 2016 13:46 schreef Drieklank het volgende:
Lunch: een banaan, drie volkorenboterhammen met tonijn in olie, een bak magere kwark en wat nootjes.
Ja, dan kom je aardig in de buurtquote:Op zondag 31 januari 2016 14:14 schreef Drieklank het volgende:
[..]
[..]
Vis in blik gegeten. Ik kom in de buurt.
Ik vind de rode juist veel lekkerder. Maar ik houd meer van paprika- dan van kerriesmaak.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik eet dus nibbit en FFT heeft gelijk, de gele zijn inderdaad smaakvoller
Ben zo benieuwd wat ze heeft te snoepen in haar VIP lounche
Lekker hoor Wauke. Wijntje erbij?quote:Op zondag 31 januari 2016 17:47 schreef bloodymary1 het volgende:
Straks vooraf rucolasalade met gebakken honing-geitenkaas op donker stokbrood, rijst en boeuf bourguignon. Die staat al de hele dag lekker te pruttelen.
Nou, ik sla de wijn maar over vandaag. Gisteren een beetje veel alcohol gehad.quote:Op zondag 31 januari 2016 17:50 schreef Tem het volgende:
[..]
Lekker hoor Wauke. Wijntje erbij?
Hier risotto funghi en een gebakken zalmpje.
ohhh. dat ziet er heerlijk uit (dat broodje met kokos )quote:Op zondag 31 januari 2016 13:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chinese Broodjes van de Chinese Bakker
We eten nog steeds van de Chinese broodjes die ik vorige week kocht voor mijn site.
Toen al wel een heleboel van opgegeten (want ze moesten "open" voor de foto), maar toch ook wat ingevroren.
(voor wie nieuwsgierig is hoe die broodjes er van binnen uitzien: klik op de foto)
quote:Op zondag 31 januari 2016 18:30 schreef Smallish het volgende:
Hier vanavond kipvleugels met aardappelen uit de oven op z'n Pietverdriets!
Ik vind die kipstukjes van de vegetarische slager wel oké eigenlijk. Hoe zijn die braadworsten?quote:Op zondag 31 januari 2016 20:04 schreef FANN het volgende:
Aardappelpuree met roomboter en warme melk erdoor Snijboontjes en zo'n geval
[ afbeelding ]
Contradictio in terminis... Brat betekent namelijk iets als fijngehakt vlees dacht ikquote:Op zondag 31 januari 2016 20:04 schreef FANN het volgende:
Aardappelpuree met roomboter en warme melk erdoor Snijboontjes en zo'n geval
[ afbeelding ]
Ze zijn wel lekker, écht wel maar deze vind ik nóg lekkerder...quote:Op zondag 31 januari 2016 20:12 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik vind die kipstukjes van de vegetarische slager wel oké eigenlijk. Hoe zijn die braadworsten?
Zal ik dan ook eens voor mijn vriendin kopen.quote:Op zondag 31 januari 2016 20:13 schreef FANN het volgende:
[..]
Ze zijn wel lekker, écht wel maar deze vind ik nóg lekkerder...
https://pbs.twimg.com/media/B2Ork4qIgAETR_2.jpg
Ik dacht aan Brat Pit toen ik aan het eten wasquote:Op zondag 31 januari 2016 20:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Contradictio in terminis... Brat betekent namelijk iets als fijngehakt vlees dacht ik
Is ook primaquote:Op zondag 31 januari 2016 20:15 schreef Tem het volgende:
[..]
Zal ik dan ook eens voor mijn vriendin kopen.
Dat vegetarische rul gehakt van de jumbo vind ik ook helemaal prima.
Die heb ik sinds de dood van mijn opa al niet meer gehad. Die mestte en slachtte zelf altijd kippen met wat vriendenquote:
En dan braden of maakte hij er soep van?quote:Op zondag 31 januari 2016 20:17 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Die heb ik sinds de dood van mijn opa al niet meer gehad. Die mestte en slachtte zelf altijd kippen met wat vrienden
Ik heb dit als toetje, maar dan wel zo'n kleintjequote:Op zondag 31 januari 2016 20:26 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu een bak kwark met yoghurt en vers ingevroren bosbessen. Roosvicee erdoor
Doe eens een linkje naar dat recept van Pietquote:Op zondag 31 januari 2016 21:21 schreef Smallish het volgende:
[..]
Echt zo heerlijk! Een zeer vaak terugkerend succes hier!
Poten en filet om zo te eten, rest ging in de soepquote:Op zondag 31 januari 2016 20:18 schreef Tem het volgende:
[..]
En dan braden of maakte hij er soep van?
Piet! Help! Heb jij het zo voorhanden? Anders wordt het morgen dat ik het post...quote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Mooi dieetquote:Op maandag 1 februari 2016 12:22 schreef zeefje het volgende:
Vanmorgen alleen twee sneden suikerbrood en verder de hele dag niets
zelfs ik word nu benieuwdquote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Oh zo, das erg lekker inderdaadquote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog welquote:Op maandag 1 februari 2016 13:23 schreef Iwanius het volgende:
Sorry beetje bezig geweest met e.e.a. dus zaterdag en zondag geen eet-updates gegeven maar nu wel:
• Zaterdag: Avondhap
• Zondag: Avondhap
Vanmiddag:
Dit stevig belegde broodje als lichte lunch en daarna acclimatiseren ,tis tenslotte maandag het begin van een nieuwe maand.
En wát! Bloemkool met een papjequote:Op maandag 1 februari 2016 13:43 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog wel
Dank, Piet! Was gisteren weer heerlijk. Zo eenvoudig inderdaad, maar zo lekker! Echt een aanrader.quote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan nietquote:Op maandag 1 februari 2016 13:42 schreef derLudolf het volgende:
Oh zo, das erg lekker inderdaad
Ik marineer kip wel es in een grote hoeveelheid marinade van ketchup ketjap suiker peper en veel knoflook
Weet ik. Als ik de kip zo maak, doe ik er ook geen aardappels bijquote:Op maandag 1 februari 2016 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan niet
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?quote:Op maandag 1 februari 2016 19:22 schreef uniekhoorn het volgende:
Een oliebol met krenten uit de oven met overdreven veel poedersuiker
Jah, bewust omdat heul lekkerquote:Op maandag 1 februari 2016 19:55 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?
Ik ken alleen jenever met (gele) suikerquote:Op maandag 1 februari 2016 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Jah, bewust omdat heul lekker
Ik neem een pure berenburg met suiker
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehaktquote:Op dinsdag 2 februari 2016 00:13 schreef Fancyschmancy het volgende:
Nagemaakte Shake Shack burger: een platgedrukte burger van brisket, sirloin en chuck steak, op een potato roll, met tomaat sla en saus van mayonaise, ketchup, fijngemalen augurken, mosterd, knoflookpoeder en cayenne
Klopt, ik ben met verschillende recepten aan het uitproberen in welke mate je het verschil proeft. Chuck is wel wat vetter, dus dat zou het lekkerder kunnen maken.quote:Op dinsdag 2 februari 2016 12:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehakt
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Echt niet, Lays Bratwurst is echt ranzigquote:Op dinsdag 2 februari 2016 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
'Street Mix' (chips)
Alle chips zijn te lekker
En (snoep)tomaatjes !quote:Op woensdag 3 februari 2016 23:50 schreef FANN het volgende:
cracker met Boerenkaas/tomaat en koppie Thee
[ afbeelding ]
Wat voor kip? DVS Kip?quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:16 schreef Skaai het volgende:
Pittige kip uit de slow cooker! Lekker op een wit bolletje met wat cowl sla en gewone sla [ afbeelding ]
wauw dat ziet er lekker uitquote:Op donderdag 4 februari 2016 21:16 schreef Skaai het volgende:
Pittige kip uit de slow cooker! Lekker op een wit bolletje met wat cowl sla en gewone sla [ afbeelding ]
snoeptomaatje ben je ook hequote:Op donderdag 4 februari 2016 22:07 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop camembert-snoeptomaat, schapenbrie-snoeptomaat, rauwe ham-kruidensmeerkaas-snoeptomaat, salami bolognese-kruidensmeerkaas-snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Boursin-snoeptomaat. Erbij nog meer snoeptomaatjes ( ), banaan, peer.
Nee, er staat geen augurk bijquote:Op donderdag 4 februari 2016 23:25 schreef Thezappa het volgende:
[..]
snoeptomaatje ben je ook he
ben je trouwens zwanger?
Ciel Blue van Okura zit wel op een hoog niveau.quote:Op vrijdag 5 februari 2016 17:52 schreef Iwanius het volgende:
Zo meteen maar eens kijken waar we het avondeten gaan nuttigen. Wel zin om op niveau te gaan eten.
zoals het heurtquote:
Whaha, ik had inderdaad die username moeten hebben.quote:Op donderdag 4 februari 2016 23:25 schreef Thezappa het volgende:
[..]
snoeptomaatje ben je ook he
ben je trouwens zwanger?
kan ik niet gewoon iedere dag bij jou komen eten?quote:Op vrijdag 5 februari 2016 21:42 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop camembert-gele snoeptomaat, schapenbrie-gel snoeptomaat, rauwe ham-La Vache Qui Rit-rode snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, Friese droge worst-kruidensmeeekaas-gele snoeptomaat. Erbij nog meer snoeptomaatjes, banaan, peer.
Mag! Gezellig! Lekker veel snoeptomaatjes! Rood, geel, af en toe paarse!quote:Op vrijdag 5 februari 2016 22:33 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
kan ik niet gewoon iedere dag bij jou komen eten?
ik had ook Nasi zonder saté, maar mét spiegeleitje...quote:
quote:
Nope gewoon trek inquote:
moet er niet aan denken, maar smakelijk eten dan, al is het nu waarschijnlijk al opquote:
Vielen me niet tegen en ben niet vegetarischquote:
Zag laatst bij kassa dat de deskundigen die van de Lidl het beste vonden, zelf koop ik bijna nooit gerookte zalm. Die diepvriesmoten eet ik wel regelmatigquote:Op zaterdag 6 februari 2016 21:17 schreef Skeletor. het volgende:
Zo meteen "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop Hongaarse Herz paprikaworst-kruidenroomkaas-rode snoeptomaat, rauwe ham-kruidenroomkaas-rode snoeptomaat, schapenbrie-gele snoeptomaat, camembert-gele snoeptomaat, ambachtelijke knakworst-Roemeense mosterd, Schotse gerookte zalm-kruidenroomkaas-rode snoeptomaat. Erbij nog meer snoeptomaatjes, banaan, peer.
Ben nog een pauper, ik heb niet veel kennis van de verschillende soorten gerookte zalm. Tot nu toe alleen Noorse gerookte zalm gehad. Nu dus de Schotse variant. Ik ben benieuwd naar het verschil!
Wat vinden jullie de lekkerste gerookte zalm en waar koop je die? Goedkoop-duurkoop of juist niet? Ervaringen, graag.
Grappig is dat, heb ik ook gelezen. Paar jaar geleden kwamen ze als slechtste uit de bus!quote:Op zondag 7 februari 2016 12:11 schreef Karzai het volgende:
[..]
Zag laatst bij kassa dat de deskundigen die van de Lidl het beste vonden, zelf koop ik bijna nooit gerookte zalm. Die diepvriesmoten eet ik wel regelmatig
Vond em tegenvallen, flauw van smaak. Die met pittig gehakt of gegrilde groente is wel lekker.quote:Op zondag 7 februari 2016 16:07 schreef FANN het volgende:
[ afbeelding ]
maar het is wél héél lekker
http://www.ah.nl/producte(...)nkname=all&ns_fee=0#
Klinkt ook goed ik moet vaak lachen om jouw eetgewoontesquote:Op zondag 7 februari 2016 20:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Buurvrouw trakteerde op McDonald's: McKroket, friet en als toetje een mini magnum almond.
quote:Op zondag 7 februari 2016 20:11 schreef FANN het volgende:
[..]
Klinkt ook goed ik moet vaak lachen om jouw eetgewoontes
Niet kwaad bedoeld hoor je houdt wel van snaaien, ik ook..quote:
Ik hou van eten en snoepen en snaaien. Maar (wat meer) groente eten zou bij mij absoluut geen kwaad kunnen Gelukkig eet ik wel elke dag fruit. Vanmiddag een half meloentje van de markt.quote:Op zondag 7 februari 2016 21:05 schreef FANN het volgende:
[..]
Niet kwaad bedoeld hoor je houdt wel van snaaien, ik ook..
quote:Op zondag 7 februari 2016 21:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Maar (wat meer) groente eten zou bij mij absoluut geen kwaad kunnen
eet jij iedere dag brood als avondmaaltijd?quote:Op zondag 7 februari 2016 22:08 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, gerookte Schotse zalm-Philadelphia kruiden-gele snoeptomaat, rauwe ham-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat, coburgerham-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat en kalkoensalami-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat en één met een geel snoeptomaatje. Erbij vandaag wat cherrytomaten, banaan en peer.
Nee, dit is de snack voor het slapen gaan!quote:Op zondag 7 februari 2016 22:32 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
eet jij iedere dag brood als avondmaaltijd?
Mjam!quote:Op zondag 7 februari 2016 16:42 schreef Aphrodyte het volgende:
Er staan dadel - geitenkaas sambousa af te koelen
[ afbeelding ]
Heb ik in het vegetarisch eten topic geplaatstquote:
Thanks!quote:Op maandag 8 februari 2016 10:42 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Heb ik in het vegetarisch eten topic geplaatst
Snaaienquote:Op zondag 7 februari 2016 21:05 schreef FANN het volgende:
[..]
Niet kwaad bedoeld hoor je houdt wel van snaaien, ik ook..
Nu eerst een Groene Smoothiequote:
Nou ja, al die groentesoep, komkommer, etc...je komt er wel, toch? Ben je gezegend met één of andere parasiet of heb je gewoon een snelle stofwisseling?quote:Op zondag 7 februari 2016 21:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik hou van eten en snoepen en snaaien. Maar (wat meer) groente eten zou bij mij absoluut geen kwaad kunnen Gelukkig eet ik wel elke dag fruit. Vanmiddag een half meloentje van de markt.
Net een koppie thee.
ik las salmonella-aardappeltjesquote:Op maandag 8 februari 2016 17:11 schreef golfer het volgende:
Straks AVG: gebakken semolina-aardappeltjes, gestoomde aspergetips, gebakken kogelbiefstuk.
Halve komkommer was het maar dat expres gedaan zodat ik toch wat had .quote:Op maandag 8 februari 2016 14:08 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Nou ja, al die groentesoep, komkommer, etc...je komt er wel, toch? Ben je gezegend met één of andere parasiet of heb je gewoon een snelle stofwisseling?
VLEEEEES!quote:Op maandag 8 februari 2016 18:15 schreef FANN het volgende:
[..]
ik las salmonella-aardappeltjes
ik heb gezondigd vandaag als Vegamuts
Ik had al zooooooooooooooooooo lang trek in gewoon stampot rauwe andijvie met spekjes
en ik heb zo'n beetje alle vega spekkies geprobeerd maar, niet lekker
Dus ik heb de Biologische spekjes van AH erdoorheen gedaan, mag wel voor een keer
was goddomme lekker, niet normaal
Jep; tofu in marinade met zeewier en gefrituurdquote:Op maandag 8 februari 2016 19:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is dat? Tofu in de vorm van een vis?
Oh dat is voor mij echt helemaal niks. Vind zowel tofu als zeewier niet lekker (zeewiersalade wel maar dat groene smaakt toch heel anders dan het zwarte). Maar hoop dat jij lekker hebt gegetenquote:Op maandag 8 februari 2016 19:07 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Jep; tofu in marinade met zeewier en gefrituurd
quote:
Braaf zoquote:Op maandag 8 februari 2016 19:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Het wordt weer laat vandaag maar toch ga ik vanavond groente eten! Witlof staat op,
Klinkt goed. Details spruitjes graag!quote:Op maandag 8 februari 2016 17:09 schreef uniekhoorn het volgende:
Spruitjes oosterse wijze, zelfgemaakte satesaus, rijst, zoetzure komkommersalade, beetje gewokte spinazie
Groente!!!quote:Op maandag 8 februari 2016 19:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Het wordt weer laat vandaag maar toch ga ik vanavond groente eten! Witlof staat op, straks rolletjes maken met ham en kaas en dan nog 20 minuutjes in de oven
Allemaal vanavond?quote:Op maandag 8 februari 2016 20:07 schreef zeefje het volgende:
Vanavond 3 pannenkoeken, preiovenschotel, twee spiegeleieren een nu nog 2 pannenkoeken
En het was lekker! Met een beetje ketchup on the sidequote:
chocoladevlaquote:Op maandag 8 februari 2016 20:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En het was lekker! Met een beetje ketchup on the side
Nu een halve galia meloen en een schaaltje chocoladevla
Nee, heb je daar een foto? Want dan ga ik kijken . Puur op basis van wat jij beschrijft wat je eet per dag. Prima, goede eetlust en goed gevarieerd. Ik zou me met of zonder halve komkommer geen zorgen maken.quote:Op maandag 8 februari 2016 19:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Halve komkommer was het maar dat expres gedaan zodat ik toch wat had .
Kijk jij in de SC ofzo dat je misschien een foto hebt gezien?
Wat liefquote:Op maandag 8 februari 2016 21:30 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Nee, heb je daar een foto? Want dan ga ik kijken . Puur op basis van wat jij beschrijft wat je eet per dag. Prima, goede eetlust en goed gevarieerd. Ik zou me met of zonder halve komkommer geen zorgen maken.
Doet die koe zo zijn best om 4,3% vet te maken. Zonde om die 2,8% er uit te halenquote:Op maandag 8 februari 2016 23:34 schreef Amarantha het volgende:
Halfvolle melk ( ) en Verkade dubbeldik chocolade.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |