Poten en filet om zo te eten, rest ging in de soepquote:Op zondag 31 januari 2016 20:18 schreef Tem het volgende:
[..]
En dan braden of maakte hij er soep van?
Piet! Help! Heb jij het zo voorhanden? Anders wordt het morgen dat ik het post...quote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Mooi dieetquote:Op maandag 1 februari 2016 12:22 schreef zeefje het volgende:
Vanmorgen alleen twee sneden suikerbrood en verder de hele dag niets
zelfs ik word nu benieuwdquote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Oh zo, das erg lekker inderdaadquote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog welquote:Op maandag 1 februari 2016 13:23 schreef Iwanius het volgende:
Sorry beetje bezig geweest met e.e.a. dus zaterdag en zondag geen eet-updates gegeven maar nu wel:
• Zaterdag: Avondhap
• Zondag: Avondhap
Vanmiddag:
Dit stevig belegde broodje als lichte lunch en daarna acclimatiseren ,tis tenslotte maandaghet begin van een nieuwe maand.
En wát! Bloemkoolquote:Op maandag 1 februari 2016 13:43 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog wel
Dank, Piet! Was gisteren weer heerlijk. Zo eenvoudig inderdaad, maar zo lekker! Echt een aanrader.quote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan nietquote:Op maandag 1 februari 2016 13:42 schreef derLudolf het volgende:
Oh zo, das erg lekker inderdaad
Ik marineer kip wel es in een grote hoeveelheid marinade van ketchup ketjap suiker peper en veel knoflook
Weet ik. Als ik de kip zo maak, doe ik er ook geen aardappels bijquote:Op maandag 1 februari 2016 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan niet
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?quote:Op maandag 1 februari 2016 19:22 schreef uniekhoorn het volgende:
Een oliebol met krenten uit de oven met overdreven veel poedersuiker
Jah, bewust omdat heul lekkerquote:Op maandag 1 februari 2016 19:55 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?
Ik ken alleen jenever met (gele) suikerquote:Op maandag 1 februari 2016 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Jah, bewust omdat heul lekker
Ik neem een pure berenburg met suiker
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehaktquote:Op dinsdag 2 februari 2016 00:13 schreef Fancyschmancy het volgende:
Nagemaakte Shake Shack burger: een platgedrukte burger van brisket, sirloin en chuck steak, op een potato roll, met tomaat sla en saus van mayonaise, ketchup, fijngemalen augurken, mosterd, knoflookpoeder en cayenne
Klopt, ik ben met verschillende recepten aan het uitproberen in welke mate je het verschil proeft. Chuck is wel wat vetter, dus dat zou het lekkerder kunnen maken.quote:Op dinsdag 2 februari 2016 12:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |