Leuke OPquote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:41 schreef uniekhoorn het volgende:
Wat eten en/of drinken we vandaag?
VegEtarisch is ook goed natuurlijk
[ afbeelding ]
Plankje met brood, vleeswaren, kaas, zuur, kipvleugeltjes en spareribs, een kaaskroket, paar frietjes, hapje pekingeendkroket, hapje angus beef kroket, stukje rookworst, hapje angus cheeseburger op brioche, hapje pulled chicken, hapje creme brulee, 2 bollen hazelnootijs.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik eet dus nibbit en FFT heeft gelijk, de gele zijn inderdaad smaakvoller
Ben zo benieuwd wat ze heeft te snoepen in haar VIP lounche
Goed bezig! Gezonder dan een blik Whiskas.quote:Op zondag 31 januari 2016 13:46 schreef FANN het volgende:
Groene Smoothie, met Advocado, spinazie en Vers sinaasappelsap, goed voor
mijn kater
Je gaat toch niet zeggen dat jij een blik Whiskas eet?quote:Op zondag 31 januari 2016 14:11 schreef Drieklank het volgende:
[..]
Goed bezig! Gezonder dan een blik Whiskas.
quote:Op zondag 31 januari 2016 14:12 schreef FANN het volgende:
[..]
Je gaat toch niet zeggen dat jij een blik Whiskas eet?
Vis in blik gegeten. Ik kom in de buurt.quote:Op zondag 31 januari 2016 13:46 schreef Drieklank het volgende:
Lunch: een banaan, drie volkorenboterhammen met tonijn in olie, een bak magere kwark en wat nootjes.
Ja, dan kom je aardig in de buurtquote:Op zondag 31 januari 2016 14:14 schreef Drieklank het volgende:
[..]
[..]
Vis in blik gegeten. Ik kom in de buurt.
Ik vind de rode juist veel lekkerder. Maar ik houd meer van paprika- dan van kerriesmaak.quote:Op zaterdag 30 januari 2016 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik eet dus nibbit en FFT heeft gelijk, de gele zijn inderdaad smaakvoller
Ben zo benieuwd wat ze heeft te snoepen in haar VIP lounche
Lekker hoor Wauke. Wijntje erbij?quote:Op zondag 31 januari 2016 17:47 schreef bloodymary1 het volgende:
Straks vooraf rucolasalade met gebakken honing-geitenkaas op donker stokbrood, rijst en boeuf bourguignon. Die staat al de hele dag lekker te pruttelen.
Nou, ik sla de wijn maar over vandaag. Gisteren een beetje veel alcohol gehad.quote:Op zondag 31 januari 2016 17:50 schreef Tem het volgende:
[..]
Lekker hoor Wauke. Wijntje erbij?
Hier risotto funghi en een gebakken zalmpje.
ohhh. dat ziet er heerlijk uitquote:Op zondag 31 januari 2016 13:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Chinese Broodjes van de Chinese Bakker
We eten nog steeds van de Chinese broodjes die ik vorige week kocht voor mijn site.![]()
Toen al wel een heleboel van opgegeten (want ze moesten "open" voor de foto), maar toch ook wat ingevroren.
(voor wie nieuwsgierig is hoe die broodjes er van binnen uitzien: klik op de foto)
quote:Op zondag 31 januari 2016 18:30 schreef Smallish het volgende:
Hier vanavond kipvleugels met aardappelen uit de oven op z'n Pietverdriets!
Ik vind die kipstukjes van de vegetarische slager wel oké eigenlijk. Hoe zijn die braadworsten?quote:Op zondag 31 januari 2016 20:04 schreef FANN het volgende:
Aardappelpuree met roomboter en warme melk erdoorSnijboontjes en zo'n geval
![]()
[ afbeelding ]
Contradictio in terminis... Brat betekent namelijk iets als fijngehakt vlees dacht ikquote:Op zondag 31 januari 2016 20:04 schreef FANN het volgende:
Aardappelpuree met roomboter en warme melk erdoorSnijboontjes en zo'n geval
![]()
[ afbeelding ]
Ze zijn wel lekker, écht welquote:Op zondag 31 januari 2016 20:12 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik vind die kipstukjes van de vegetarische slager wel oké eigenlijk. Hoe zijn die braadworsten?
Zal ik dan ook eens voor mijn vriendin kopen.quote:Op zondag 31 januari 2016 20:13 schreef FANN het volgende:
[..]
Ze zijn wel lekker, écht welmaar deze vind ik nóg lekkerder...
https://pbs.twimg.com/media/B2Ork4qIgAETR_2.jpg
Ik dacht aan Brat Pit toen ik aan het eten wasquote:Op zondag 31 januari 2016 20:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Contradictio in terminis... Brat betekent namelijk iets als fijngehakt vlees dacht ik
Is ook primaquote:Op zondag 31 januari 2016 20:15 schreef Tem het volgende:
[..]
Zal ik dan ook eens voor mijn vriendin kopen.
Dat vegetarische rul gehakt van de jumbo vind ik ook helemaal prima.
Die heb ik sinds de dood van mijn opa al niet meer gehad. Die mestte en slachtte zelf altijd kippen met wat vriendenquote:
En dan braden of maakte hij er soep van?quote:Op zondag 31 januari 2016 20:17 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Die heb ik sinds de dood van mijn opa al niet meer gehad. Die mestte en slachtte zelf altijd kippen met wat vrienden
Ik heb dit als toetje, maar dan wel zo'n kleintjequote:Op zondag 31 januari 2016 20:26 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu een bak kwark met yoghurt en vers ingevroren bosbessen. Roosvicee erdoor
Doe eens een linkje naar dat recept van Pietquote:Op zondag 31 januari 2016 21:21 schreef Smallish het volgende:
[..]Echt zo heerlijk!
Een zeer vaak terugkerend succes hier!
Poten en filet om zo te eten, rest ging in de soepquote:Op zondag 31 januari 2016 20:18 schreef Tem het volgende:
[..]
En dan braden of maakte hij er soep van?
Piet! Help! Heb jij het zo voorhanden? Anders wordt het morgen dat ik het post...quote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Mooi dieetquote:Op maandag 1 februari 2016 12:22 schreef zeefje het volgende:
Vanmorgen alleen twee sneden suikerbrood en verder de hele dag niets
zelfs ik word nu benieuwdquote:Op zondag 31 januari 2016 21:24 schreef Tem het volgende:
[..]
Doe eens een linkje naar dat recept van Piet
Oh zo, das erg lekker inderdaadquote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog welquote:Op maandag 1 februari 2016 13:23 schreef Iwanius het volgende:
Sorry beetje bezig geweest met e.e.a. dus zaterdag en zondag geen eet-updates gegeven maar nu wel:
• Zaterdag: Avondhap
• Zondag: Avondhap
Vanmiddag:
Dit stevig belegde broodje als lichte lunch en daarna acclimatiseren ,tis tenslotte maandaghet begin van een nieuwe maand.
En wát! Bloemkoolquote:Op maandag 1 februari 2016 13:43 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Je hebt zowaar twee dagen zelf gekookt, in het weekend nog wel
Dank, Piet! Was gisteren weer heerlijk. Zo eenvoudig inderdaad, maar zo lekker! Echt een aanrader.quote:Op maandag 1 februari 2016 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:
kipvleugels in de oven?
Zo verschrikkelijk eenvoudig
Schil en snij bloemige aardappels aan stukken, leg deze op een bakplaat. Kruid kippenvleugels zoals je dat lekker vind, leg die op/naast de aardappels.
Oven in voor ca een uur op 200-225 graden. Hoe beter de vleugels, hoe beter het wordt. Het vet uit de vleugels bakt de aardappels die het opzuigen en erg lekker worden.
Serveer met een mooie salade
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan nietquote:Op maandag 1 februari 2016 13:42 schreef derLudolf het volgende:
Oh zo, das erg lekker inderdaad
Ik marineer kip wel es in een grote hoeveelheid marinade van ketchup ketjap suiker peper en veel knoflook
Weet ik. Als ik de kip zo maak, doe ik er ook geen aardappels bijquote:Op maandag 1 februari 2016 14:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij vleugels in de oven met aardappels gaat het vooral om het kippenvet wat de aardappels zo lekker maakt. Dat lukt niet als je ze zo in de marinade zet. De kip zal lekker zijn, maar je aardappels lukken dan niet
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?quote:Op maandag 1 februari 2016 19:22 schreef uniekhoorn het volgende:
Een oliebol met krenten uit de oven met overdreven veel poedersuiker
Jah, bewust omdat heul lekkerquote:Op maandag 1 februari 2016 19:55 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Had je nog oliebollen in de vriezer ofzo?
Ik ken alleen jenever met (gele) suikerquote:Op maandag 1 februari 2016 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Jah, bewust omdat heul lekker
Ik neem een pure berenburg met suiker
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehaktquote:Op dinsdag 2 februari 2016 00:13 schreef Fancyschmancy het volgende:
Nagemaakte Shake Shack burger: een platgedrukte burger van brisket, sirloin en chuck steak, op een potato roll, met tomaat sla en saus van mayonaise, ketchup, fijngemalen augurken, mosterd, knoflookpoeder en cayenne
Klopt, ik ben met verschillende recepten aan het uitproberen in welke mate je het verschil proeft. Chuck is wel wat vetter, dus dat zou het lekkerder kunnen maken.quote:Op dinsdag 2 februari 2016 12:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat doen ze moeilijk over dat gehakt zeg. Schrijf gewoon 1 deel tartaar en 2 delen rundergehakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |