Waar?
© De BuikGelegen aan de Meent,schuin tegenover horeca-gelegenheid 1nul 8 en o.a.Nikkie Plessen haar kledingzaak, om precies te zijn in het Timmerhuis.
© Urbanmaniacs Thoms.Meent 131-129
3011 JH Rotterdam
Wat at / dronk je?
En dit noemt men een echte 'Marseillaanse' bouillabaisse? 1 van hun topgerechten.
Lijkt er niet op.Mist allerlei basis ingredienten en lijkt meer op een pompoensoep.
Nah...de vis smaakt tenminste nog een beetje. Nah,eten we dat maar op en dan mooven!Impressies / Op of aanmerkingenDe zaak is van Arthur van Zanten van het verder op de Meent gelegen horeca-verzamelpunt Van Zanten die bekend is van zijn groot terras op een deel waar de Markt normaliter staat wanneer het zomer is en dan meestal door studenten en hipster jeugd wordt bevolkt. De naam van deze nieuwe zaak is afgeleid van zijn zoon Thom.
Oké, leuk deze VVV informatie maar hoe zit het horeca aanbod op eet gebied?.
Volgens het 'folderverhaal' (marketing = persverhaaltje) serveert men no-nonsense gerechten bereid met producten van hoge kwaliteit al komende van top leveranciers (duh..alsof anderen dan ook al niet doen!) zoals Bussing, Treuren, Schmidt zeevis en keurslagerij Kay de Jong en vader. Hun 100% Black Angus beef komt bijvoorbeeld uit de staat Nebraska en van Franse boerenhoenders.
En jij heb natuurlijk tijdens dit bezoek al dat geweldige ervaren? Nee,helemaal niet! Wat ik had werd speciaal aanbevolen door de bediening maar viel gewoon vies tegen omdat het in de verste verte niet op een echte (zoals ik dat gewend ben) Marseillaanse bouillabaisse leek, laat staan smaakte.
Misschien dan andere gerechten uitproberen om een betere ervaring op te doen. Wat denk jezelf. Nog meer geld uitgeven als men dit al niet goed weet te bereiden.
Dus?Mijn idee is gewoon is dat dit een zoveelste 'hippe' tent is die met veel blabla (zie Holysmoke) denkt origineel te zijn en een verschil denkt te kunnen maken op eet gebied alsof alle andere horeca zaken niet in een of andere vorm precies hetzelfde doen.Daarbij dient vermeld te worden dat Van Zanten (die andere zaak) van een speciale horeca zaak in het eerste jaar van zijn opening, geweldig was (hogere segment produkten) en nadien is afgezakt naar het standaard bier en borrelhapjes tent waar er al zoveel van zijn maar dat vervolgens met een hoger prijskaartje verkoopt alleen maar omdat men aan de Meent is gelegen en er een goed marketingverhaaltje tegenaan gooit.
Cijfer:
3 / 10
Note:Hierna, om de trek te stillen en om toch nog iets lekkers te hebben genuttigd, werd er
richting de Kruiskade gereden voor een aloude combinatie van weleer.
Roti-kip,kleine sui kau soep,cola en boven alles in een schaaltje spareribs.[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2016 04:57:33 ]