abonnement bol.com Coolblue
pi_159527986
quote:
2s.gif Op woensdag 27 januari 2016 13:43 schreef Iwanius het volgende:
Als alles helemaal naar mijn zin en wens was dan doe ik meestal op een rekening van ¤ 400,- ¤ 100,- tip voor de pot. Dus ¤ 700- 800 = ¤ 200 tip enzovoort. Rekening van ¤100,- Tip: ¤25,-

Snackbars en Deli's in Nederland ( of brasserie) daar tip ik zelden tot nooit.

Wat? Jij geeft dus 25% fooi? :')
  zaterdag 30 januari 2016 @ 23:02:13 #102
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159529953
Als wat hij krijgt goed is. Dat is toch tof? :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 31 januari 2016 @ 01:57:52 #103
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_159533015
quote:
6s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 18:44 schreef Iwanius het volgende:
Collega RobinOok is er ook langsgeweest en...ook geen succes. Haar verhaal staat ook ergens in CUL.
Ja, maar dat was de eerste week en alles was op, dus ik heb er niet gegeten.
Wilde toevallig laatst een tweede poging wagen, maar dat is er nog biey van gekomen.
  zondag 31 januari 2016 @ 08:14:15 #104
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_159534115
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 14:39 schreef Iwanius het volgende:

[..]

:D Klopt maar nu is het voorlopig echt de laatste keer... :s)

[..]

En jij denkt zeker dat dat patanegra is
Nee, in 2015 was dat van manchado de jabugo. Wat ik bedoel is dat de oplage 50 stuks was.
Siesta & Fiesta!
pi_159539323


Rolletje in de strip gekregen? ;)
pi_159572841
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 18:56 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Kornuit speciaalbier noemen is ook wel een lachertje :')
Behoorlijk pauper inderdaad, net als de Peroni, Grolsch Weizen, Palm en Diebels overigens.
pi_159576502


Waar?

© Yelp


© Thai & Co




Thai & Co
Haarlemmerstraat 54 hs
1013ES Amsterdam

Wat at / dronk je?


Witte visfilet i.c.m. o.a. taugé en zeer pittig bereide oestersaus. (Nam man hoy Naang-rom
= Chiang Mai stijl) Daarboven rechts een kom pittige Thaise BK vissoep.(Tom Yam Plaa)



En zo ziet het bordje lekkers eruit.



Vanille-ijs bolletjes i.c.m.schijfjes hele zoete ananas.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nadat ik al eerder hier was geweest en wel in september en november besloot ik
vandaag maar weer eens naar Mokum te rijden om mijzelf te verwennen met een
goed bordje Thaise voer.

En jij hebt (gezien onderstaande teksten bij de geplaatste foto's) weer genoten.

:Y Keuze was niet zo moeilijk want ik nam wat ik ooit eerder bestelde gewoon omdat
ik er vandaag trek in had.

Cijfer

7,5
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2016 04:58:24 ]
  maandag 1 februari 2016 @ 19:24:33 #108
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_159576526
Ohhhh, lekker!!! :9 :9 :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_159577259
Ziet er goed uit! :9
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  maandag 1 februari 2016 @ 19:50:17 #110
62913 Blik
The one and Only!
pi_159577433
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2016 13:45 schreef bezemsteeltaart het volgende:
[ afbeelding ]

Rolletje in de strip gekregen? ;)
:D
  Moderator maandag 1 februari 2016 @ 19:51:39 #111
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_159577482
Ziet er goed uit chef!
Kranplätze müssen verdichtet sein
  maandag 1 februari 2016 @ 20:49:06 #112
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_159579413
Lekker. Onthouden voor een keertje als we weer in Mokum zijn. ^O^
Poef.....gone! ©golfer
pi_159614338


Waar?


© De Buik


Gelegen aan de Meent,schuin tegenover horeca-gelegenheid 1nul 8 en o.a.Nikkie Plessen haar kledingzaak, om precies te zijn in het Timmerhuis.


© Urbanmaniacs


Thoms.
Meent 131-129
3011 JH Rotterdam

Wat at / dronk je?


En dit noemt men een echte 'Marseillaanse' bouillabaisse? 1 van hun topgerechten. :')
Lijkt er niet op.Mist allerlei basis ingredienten en lijkt meer op een pompoensoep.



Nah...de vis smaakt tenminste nog een beetje. Nah,eten we dat maar op en dan mooven!


Impressies / Op of aanmerkingen

De zaak is van Arthur van Zanten van het verder op de Meent gelegen horeca-verzamelpunt Van Zanten die bekend is van zijn groot terras op een deel waar de Markt normaliter staat wanneer het zomer is en dan meestal door studenten en hipster jeugd wordt bevolkt. De naam van deze nieuwe zaak is afgeleid van zijn zoon Thom.

Oké, leuk deze VVV informatie maar hoe zit het horeca aanbod op eet gebied?
.
Volgens het 'folderverhaal' (marketing = persverhaaltje) serveert men no-nonsense gerechten bereid met producten van hoge kwaliteit al komende van top leveranciers (duh..alsof anderen dan ook al niet doen!) zoals Bussing, Treuren, Schmidt zeevis en keurslagerij Kay de Jong en vader. Hun 100% Black Angus beef komt bijvoorbeeld uit de staat Nebraska en van Franse boerenhoenders.

En jij heb natuurlijk tijdens dit bezoek al dat geweldige ervaren?

:N Nee,helemaal niet! Wat ik had werd speciaal aanbevolen door de bediening maar viel gewoon vies tegen omdat het in de verste verte niet op een echte (zoals ik dat gewend ben) Marseillaanse bouillabaisse leek, laat staan smaakte.

Misschien dan andere gerechten uitproberen om een betere ervaring op te doen.

}:| Wat denk jezelf. Nog meer geld uitgeven als men dit al niet goed weet te bereiden.

Dus?

Mijn idee is gewoon is dat dit een zoveelste 'hippe' tent is die met veel blabla (zie Holysmoke) denkt origineel te zijn en een verschil denkt te kunnen maken op eet gebied alsof alle andere horeca zaken niet in een of andere vorm precies hetzelfde doen.Daarbij dient vermeld te worden dat Van Zanten (die andere zaak) van een speciale horeca zaak in het eerste jaar van zijn opening, geweldig was (hogere segment produkten) en nadien is afgezakt naar het standaard bier en borrelhapjes tent waar er al zoveel van zijn maar dat vervolgens met een hoger prijskaartje verkoopt alleen maar omdat men aan de Meent is gelegen en er een goed marketingverhaaltje tegenaan gooit.

Cijfer:

3
/ 10

Note:

Hierna, om de trek te stillen en om toch nog iets lekkers te hebben genuttigd, werd er
richting de Kruiskade gereden voor een aloude combinatie van weleer.


Roti-kip,kleine sui kau soep,cola en boven alles in een schaaltje spareribs.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-02-2016 04:57:33 ]
  woensdag 3 februari 2016 @ 06:56:50 #114
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159614425
Jammer hoor. Ik wilde nog gaan testen. Weet niet of ik dat nog ga doen. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159614719
Het ziet er nieteens uit als soep :o

En is de Meent langer dan het stukje waar de kruidvat zit?
pi_159614921
Die bouillabaisse ziet er inderdaad nogal treurig uit
  woensdag 3 februari 2016 @ 08:45:24 #117
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159614933
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2016 08:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ziet er nieteens uit als soep :o

En is de Meent langer dan het stukje waar de kruidvat zit?
Loopt tot aan de Coolsingel.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159614958
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2016 08:11 schreef mascara-klodder het volgende:
Het ziet er nieteens uit als soep :o

En is de Meent langer dan het stukje waar de kruidvat zit?
misschien moet de inhoud van theepot er nog door heen? Zit soms bouillon in
pi_159627884
Als je goed kijkt dan zie je wat in de theepot zit, hetzelfde is wat op het bord ligt(bouillon)
Dus kun je ook zien hoe weinig dat was en die inhoud van de theepot zit voor 90% dus op mijn bord. :{



Waar?

© Misschienzelfstwee





© Google Maps


Sugo Pizza Rotterdam
Aert van Nesstraat 20
3012 CA Rotterdam

Wat at / dronk je?


De menukaart van de toko.




Slice tuna pizza met alle standaard toebehoren. Bwah.


Impressies / op of aanmerkingen

Mjah...de zaak bestaat nu al een tijdje en toen ik er voor de eerste langsliep en kort met het aanwezige personeel sprak had ik zoiets van: "Hmmm..zou wel iets goeds kunnen zijn." Nu ben ik er geweest,heb ik 1 van hun specialiteiten genomen,en eerlijkheidshalve vind ik het verre van bijzonder allemaal.

Goed je kan gaan muggenziften welke geweldige ingrediënten men allemaal heeft gebruikt,hoe gezond,duurzaam,uniek en doordacht het allemaal wel niet is (blabla) maar uiteindelijk valt en staat alles als het gerechten betreft met de smaak, en die was er een van: Bwah.

Oh...dus je komt hier niet meer terug als je trek in een stukje pizza hebt?

:N daar zijn genoeg andere adresje in Rotterdam voor.

Verder nog iets te melden over deze toko?

Dat er een nieuwe 'Vietnamees' ernaast zit en...dat men bij Sugo oplaadpunten heeft voor hen die met een iPhone rondlopen waar de batterij halverwege de dag al bijna leeg is. })

Cijfer

6- / 10

Note:

Met een knorrende maag weggegaan en even richting de Kruiskade gereden voor
andermaal een beter avondmaal en wel:


Vegetarische nasi goreng met kouseband i.c.m. een kipfilet in knoflooksaus en choi sam groente.

Heerlijk! :Y Was tenslotte woensdag! :')


[ Bericht 45% gewijzigd door #ANONIEM op 04-02-2016 03:07:41 ]
pi_159642187
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 januari 2016 23:02 schreef Isegrim het volgende:
Als wat hij krijgt goed is. Dat is toch tof? :)
Zeker! Ik hou daar wel van :)
  donderdag 4 februari 2016 @ 07:20:19 #121
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159642583
Ik vind Sugo wel lekker! :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159643641
Iwanius,
maken ze nou alleen van die plaatpizza's, een beetje zoals broodje Mario in Utrecht doet? En geen gewone ronde pizza's met een dunne bodem?

Houtoven of een elektrieke?
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_159643709
Ik zie geen tuna op die tuna-pizza
Make my day!
  donderdag 4 februari 2016 @ 09:13:44 #124
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159643711
Alleen plaatpizza, Romeinse stijl.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  donderdag 4 februari 2016 @ 09:16:50 #125
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159643768
De tonijnpizza vind ik nou net de minst lekkere. Ik vind die met gecaramelliseerde rode ui en walnoot erg lekker. :9
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159644826
Ik vind Sugo wel prima voor het segment, voor 8 (?) euro een pizza die ok smaakt, een wijntje en een toetje. Liever dat dan McDonalds. Dat is dus echter wel het segmant. Fastfoodplus.

Ook die Vietnamees ernaast kun je lekker eten in dat segment, maar daar ben je iets meer kwijt voor hetzelfde.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  vrijdag 5 februari 2016 @ 00:04:54 #127
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_159670113
quote:
2s.gif Op woensdag 3 februari 2016 18:11 schreef Iwanius het volgende:
Als je goed kijkt dan zie je wat in de theepot zit, hetzelfde is wat op het bord ligt(bouillon)
Dus kun je ook zien hoe weinig dat was en die inhoud van de theepot zit voor 90% dus op mijn bord. :{

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ] © Misschienzelfstwee

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
© Google Maps


Sugo Pizza Rotterdam
Aert van Nesstraat 20
3012 CA Rotterdam

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
De menukaart van de toko.


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Slice tuna pizza met alle standaard toebehoren. Bwah.


Impressies / op of aanmerkingen

Mjah...de zaak bestaat nu al een tijdje en toen ik er voor de eerste langsliep en kort met het aanwezige personeel sprak had ik zoiets van: "Hmmm..zou wel iets goeds kunnen zijn." Nu ben ik er geweest,heb ik 1 van hun specialiteiten genomen,en eerlijkheidshalve vind ik het verre van bijzonder allemaal.

Goed je kan gaan muggenziften welke geweldige ingrediënten men allemaal heeft gebruikt,hoe gezond,duurzaam,uniek en doordacht het allemaal wel niet is (blabla) maar uiteindelijk valt en staat alles als het gerechten betreft met de smaak, en die was er een van: Bwah.

Oh...dus je komt hier niet meer terug als je trek in een stukje pizza hebt?

:N daar zijn genoeg andere adresje in Rotterdam voor.

Verder nog iets te melden over deze toko?

Dat er een nieuwe 'Vietnamees' ernaast zit en...dat men bij Sugo oplaadpunten heeft voor hen die met een iPhone rondlopen waar de batterij halverwege de dag al bijna leeg is. })

Cijfer

6- / 10

Note:

Met een knorrende maag weggegaan en even richting de Kruiskade gereden voor
andermaal een beter avondmaal en wel:

[ afbeelding ]
Vegetarische nasi goreng met kouseband i.c.m. een kipfilet in knoflooksaus en choi sam groente.

Heerlijk! :Y Was tenslotte woensdag! :')


Welke chinees ga je nou eigenlijk altijd?
Irene is bae <3
  Moderator vrijdag 5 februari 2016 @ 00:27:02 #128
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_159670679
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 00:04 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Welke chinees ga je nou eigenlijk altijd?
¤12 dan, aan zo'n minuscuul stukje pizza heb je toch niet genoeg.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  vrijdag 5 februari 2016 @ 00:44:51 #129
382210 Jiang153
Bae Joo Hyun
pi_159671080
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 00:27 schreef derLudolf het volgende:

[..]

¤12 dan, aan zo'n minuscuul stukje pizza heb je toch niet genoeg.
wtf?
Irene is bae <3
  Moderator vrijdag 5 februari 2016 @ 01:00:43 #130
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_159671416
quote:
15s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 00:44 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

wtf?
Dat stukje pizza wat dat ligt is max 20*15 (maar ik denk kleiner), terwijl een fatsoenlijke een diameter heeft van zeker 30cm.

20*15=300cm²
15²*π=700cm²
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_159672693


Waar?


© Belindomag


© Katakmas



© Google Maps


Katakmas
Prinsenlaan 666
3066 KG Rotterdam
- Pr. Alexanderpolder

Wat at / dronk je?


Een kleine rijsttafel voor moi.



Bwah...eten met lange tanden...


Impressies / Op of aanmerkingen

Het meest opvallende is de ligging van restaurant Katak Mas dat erg verscholen en uit het zicht ligt daar aan de Kralingse Plas. Binnengekomen ziet alles er erg gedateerd uit maar de bediening heet je welkom en doet i.i.g moeite je het naar de zin te maken.

Hoe was het eten Harry?

Matig en dan meer tegen een onvoldoende aan. Optisch zag het er allemaal erg vertrouwd uit in die bakjes maar eenmaal in de mond viel vooral op hoe doorkookt alles was, on- Indisch (meer chinees..logisch want...Chinese eigenaar) en de sauzen erg zoetig.. Misschien lekker als je een hele erge trek hebt en het niet uitmaakt wat je in je maagje stopt, maar als je gewoon lekker Indisch wil tafelen dan is dit het duidelijk niet.

Cijfer:

5-
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2016 03:55:19 ]
pi_159672972
Jammer, want het ziet er idd lekker uit -O-
I'm walking on sunshine
  vrijdag 5 februari 2016 @ 08:47:50 #133
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159673414
De keren dat ik er ben geweest vond ik het eigenlijk niet zo slecht. Het smaakte me in elk geval wel. De ambiance is wel echt ' :') '. Echt zo'n bejaardenrestaurant.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159676541
quote:
"Stripalbum
De verhaallijn is geschreven door een culinair journalist. Wie dat is, houdt de topkok nog even geheim. ‘We gaan niet alles prijsgeven.’ Gasten kunnen het stripalbum straks kopen in het restaurant. Daarnaast is het verkrijgbaar op de website. Het verhaal beperkt zich overigens niet tot FG Restaurant. FG Food Labs, FG Noodle Bar, de medewerkers en de vaste gasten komen aan bod."
Tof Iwanius.

Ben benieuwd naar de strip en de overeenkomsten met je recensies (en vooral je eigenschap trekjes zoals extra uitvragen etc)

ga aub niet allen weer gokken wie iwanius nu is, ik ga er gewoon van uit dat hij als vaste gast, zo dan niet anoniem, in de strip terug komt, dit is niet bedoeld om de heksenjacht aan te slingeren

[ Bericht 3% gewijzigd door DrParanoid op 05-02-2016 12:45:26 ]
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
pi_159678905
Katakmas ligt helemaal niet aan de Kralingse plas.Weet je zeker dat je er wel geweest ben? :D
  vrijdag 5 februari 2016 @ 14:24:20 #136
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159679157
Het ligt aan de Vierkante Plas met het Vierkante Eiland in de Plas. :7
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159696249
En het "op niveau eten" wat ik gisteren melde is geworden:



Waar?




© Elizabethonfood.


© Google




Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?


Zoals gewoonlijk het welbekende Parkheuvel 'knabbel' arsenaal (kerrie,kummel en kaas op filodeeg,wonton met ganzen
lever en zoetzuur gemarineerde groenten etc.) als voorafje voor bij de....



Champagne! want..vorige keer goed bevallen, dus nemen we het opnieuw
gewoon omdat 'Miep' een schat is.



Eerste gerechtje is deze amuse van o.a.pompoen met een krokantje Mwah..best lekker.



Parkheuvel's 'boterham' kreeft-ei-combinatie met Perle Imperial kaviaar.



Parkheuvel's eigen buikspek combinatie. Apart in smaak maar wel erg lekker!



Parkheuvel's witlof warm/koud combinatie. Nog nooit gegeten,waar dan ook ter
wereld in al die jaren en verrassend lekker. Toppertje en nog een keer uitgevraagd!



Deze Château Clarke - Baron Edmond de Rothschild 2010 maar gekozen
aangezien deze nieuw in het assortiment was en ik ook nooit eerder had
gedronken. Bij een eerste aanblik in het glas valt de bijna inktzwarte kleur
erg op. In de neus een mooi boeket van naar ik rook 'zwart' fruit i.c.m. iets
van eikenhout,cacao en zelfs wat vanille. Bij een eerste slok proef je duidelijk
de levendigheid van deze wijn met zijn vele fruitige smaken. Topper!



Parkheuvel's haas op verschillende manieren bereid. Dit was het eerste gerecht! Heel, maar dan ook heel
erg lekker! Nog maar een keer uitgevraagd en met de Château Clarke - Baron Edmond de Rothschild
2010 een "to die for"combinatie.



Wij kregen er nog een bordje kalfszwezerik bij... zomaar omdat de chef ons wil verrassen.Heel eerlijk
hoe goed bedoelt het allemaal was maar de krokant gebakken kalfszwezerik zou afbreuk doen aan
de smaak van het Haas gerecht die wij op dat moment verorberden. Wij hebben deze dan ook
beleefd laten staan want.....



Daar kwam de tweede bereiding van Parkheuvel's Haas gerecht dit keer i.c.m. o.a. bloemkool! En i.c.m.
de Château Clarke - Baron Edmond de Rothschild 2010 een werkelijk overheerlijk drank-spijs combinatie!
Het is dat ik al redelijk vol zat want zou zo nog een keer dit gerecht willen uitvragen.



'Miep' nam nog een toetje en ik maakte alleen maar een foto van dit fraaie palet aan zoetigheden.


Impressies / Op of aanmerkingen

Het wordt bijna eentonig maar andermaal was het zoals te lezen onder de foto's een zeer
geslaagde avond zo met zijn tweeën en was alles op culinair gebied gewoon goed tot uitstekend.

We zeggen dan ook maar: Tot de volgende keer!

Cijfer
9
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-02-2016 17:20:18 ]
pi_159696354
Het lijkt me allemaal weer zalig toe, Iwanius _O_ En ik vind de borden er ook altijd zo mooi opgemaakt.
Maar ben je nog steeds wakker of ben je zo akelig vroeg op?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_159718558
Zwezerik laten staan ;(
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_159719377
quote:
2s.gif Op zaterdag 6 februari 2016 04:23 schreef Iwanius het volgende:
En het "op niveau eten" wat ik gisteren melde is geworden:

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
© Elizabethonfood.

[ afbeelding ]
© Google


[ afbeelding ]

Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Champagne! want..vorige keer goed bevallen, dus nemen we het opnieuw
gewoon omdat 'Miep' een schat is.


De 2006 is dus al goed te drinken? Heb zelf nog een 2002, niet bepaald veel verstand ervan maar las laatst dat volgens "kenners" die beter nog een aantal jaar kan liggen.
pi_159729673
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 08:47 schreef Isegrim het volgende:
De keren dat ik er ben geweest vond ik het eigenlijk niet zo slecht. Het smaakte me in elk geval wel. De ambiance is wel echt ' :') '. Echt zo'n bejaardenrestaurant.
Mijn oma komt daar vaak. _O-

Overigens, dat water achter het restaurant is de Kralingse plas niet! :P
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 7 februari 2016 @ 17:19:31 #142
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159730762
quote:
0s.gif Op zondag 7 februari 2016 04:58 schreef Tim86 het volgende:
Zwezerik laten staan ;(
Ja, dat vind ik ook wel een beetje -O- .
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 7 februari 2016 @ 17:26:02 #143
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159730938
quote:
0s.gif Op zondag 7 februari 2016 16:39 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Mijn oma komt daar vaak. _O-

Overigens, dat water achter het restaurant is de Kralingse plas niet! :P
Het is door jouw oma dat ik die tent überhaupt ken. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_159731152
quote:
1s.gif Op zondag 7 februari 2016 17:26 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Het is door jouw oma dat ik die tent überhaupt ken. :P
:D '

Helemaal geen erg in, verbaasde me al dat je er geweest was. :') :Y)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 7 februari 2016 @ 17:37:06 #145
280165 Preston_Marlowe
Cool. Cool, cool, cool
pi_159731206
Heb je dat Laguiole mes altijd in je binnenzak, net als wijlen de heer van Dam?
I have a time machine at home. But it only goes forward at regular speed.........
pi_159823300


Waar?


© Funkblog


© Bird Rotterdam



De inkijk als je binnenkomt vanuit het voorste gedeelte van het restaurant en naar het achterste deel loopt.


De open keuken in het achterste gedeelte van het restaurant.


En zo ziet het achterste gedeelte van het restaurant eruit.




Restaurant Bird
Raampoortstraat 26
3032 Rotterdam

Wat dronk / at je?


Bird heeft geen officiële menukaarten want het menu staat op de borden in krijt geschreven en is simpel: pizza's en pasta of
spaghetti schotels. Dit krijgt trouwens iedereen: Gratis fles water (je mag kiezen plat of bruisend) en wat organisch? brood met wat olijf?
olie.



Een echt bord Spaghetti Bolognese met Meatballs 'American -sicilian- style d.w.z.grote ballen gehakt! Perfect! Smaakvolle en
wat drassige tomatensaus die precies goed combineert met de grote ballen gehakt en uiteraard de spaghetti die een prima beet had.
Zo smaakvol en lekker die ballen gehakt waarbij je gewoon proeft dat deze niet van de groothandel komen maar zelf zijn gemaakt.



Deze pizza mediterrane stijl was volgens zegge de beste pizza de men had. Nou...1 hap van genomen en...nee....valt duidelijk
in het niet bij mijn bord spaghetti. Jammer.



En zoals het 'heurt' zet je datgene wat je niet meer eet boven en wat je wel eet voor je.


Impressies / Op of aanmerkingen

Bird is duidelijk een zaak die een muziek podium en restaurant in 1 is. De muziek begint pas laat in de avond als
het eten voorbij is en vooral een plek waar een doornsnee van veelal hipstervolk zijn weg weet te vinden.

Is Bird een zaak waar je vaker zou gaan eten,gewoon een hapje doen?

Bird is niet echt mijn soort zaak maar alleen voor de spaghetti met die ballen gehakt kom ik graag voor terug want
als gerecht was die perfect! Echt perfect en ik durf met enige zekerheid te zeggen dat men bij Bird als enige in geheel Rotterdam deze op de juiste Amerikaanse manier weet te bereiden. Zowel in smaak (tomatensaus) als de grootte van de ballen gehakt. Het klopt gewoon allemaal! Ik ben fan!

Cijfer
7,5
/ 10
  woensdag 10 februari 2016 @ 22:51:14 #147
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159823486
:D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 10 februari 2016 @ 23:18:41 #148
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_159824431
Die pasta met die meatballs ziet er heerlijk uit. :9
Die pizza met wat mossels, venusschelpen en een grote gamba ziet er inderdaad wat triest uit.
Poef.....gone! ©golfer
pi_159824650
Ik zie geen eens een hap uit die pizza :o
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 10 februari 2016 @ 23:33:13 #150
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_159824946
Misschien was de geur al genoeg.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')