abonnement Unibet Coolblue
pi_28216519
Vervolg van Vermiste meisje op Aruba en Vermist meisje op Aruba #2



  • Natalee Holloway is nog steeds niet terecht
  • Vijf mannen zitten vast:
    .....- Joran van der Sloot; zoon van een Nederlandse rechter
    .....- Paul van der Sloot; vader van Joran (update: vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs)
    .....- Deepak Kalpoe
    .....- Satish Kalpoe
    .....- Steve Croes; werkzaam op een party boot: arubatattoo.com
  • Zoektochten in de omgeving hebben niets opgeleverd



    Satish, Joran en Deepak



    Steve Croes

    Updates:
    cnn.com
    foxnews.com
    news.google
    riehlworldview.com

    Reportages van Nova:
    Vader en zoon op Aruba gearresteerd
    De ouders van Natalee Holloway
    Exclusief interview met Paul en Anita van der Sloot
    quote:
    De mysterieuze verdwijning van Natalee Holloway houdt Aruba nu al een maand in zijn greep. Het 18-jarige Amerikaanse meisje verdween spoorloos na een avondje stappen op het eiland met Joran (17), een zoon van een Nederlandse rechter. Hoewel de familie van Natalee hoop blijft houden op haar terugkeer, gaat justitie op Aruba er al een tijd vanuit dat het meisje niet meer leeft. Inmiddels zitten vijf Nederlanders in voorarrest, onder wie (sinds eergisteren), rechter Paul van der S. Heeft deze als zeer intelligent omschreven magistraat werkelijk zijn zoon geholpen bij het vermoorden van Natalee Holloway?

    'Happy' eiland nu al maand in greep van vermissing Amerikaans meisje

    Raadsels op Aruba

    door John van den Heuvel

    Heeft rechter Paul S. zijn zoon geholpen bij een moord?

    Wat is er gebeurd na de zoenpartij van Joran en Natalee?

    ORANJESTAD (Aruba), zaterdag
    Het politiebureau in de wijk 'Noord' in Oranjestad, Aruba, donderdagavond. Zojuist is hier de Nederlandse rechter Paul van der S. geboeid naar binnen gevoerd. Cameraploegen, fotografen en tientallen journalisten zijn voor de deur samengestroomd om live verslag te doen van de zaak die Aruba nu al weken in zijn greep houdt: de raadselachtige verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway.

    Het zijn vooral de Amerikaanse media die massaal op Aruba zijn neergestreken. Grote netwerken als CNN, ABC en NBC hebben eigen teams gestuurd die de Amerikaanse bevolking op de hoogte houden van de zoektocht naar Natalee. De arrestatie van rechter Van der S. was eergisteren 'breaking news' op alle grote televisiestations in de VS. Teneur van de berichtgeving: het vooral bij de Amerikaanse toeristen zo populaire Aruba is niet meer 'one happy island'.



    Vermist: Natalee Holloway (inzet). Alleen een spoedige oplossing van de zaak lijkt de toekomst van Aruba als zonnig vakantieparadijs voor Amerikaanse toeristen te kunnen redden.



    V.l.n.r. de Nederlandse rechter Paul van der S., zijn vrouw Anita en hun zoon Joran. Hielp hij zijn zoon bij het laten verdwijnen van Natalee? Of is zijn arrestatie een poging van de Arubaanse justitie om te laten zien dat alles wordt gedaan om de zaak op te lossen?



    Moeder Beth en vader Jug leven tussen hoop en vrees. "De gedachte dat Natalee er niet meer is, is onverdraaglijk."

    Crimineel broeinest
    Het Nederlandse eilandje in de Cariben is een crimineel broeinest waar vakantievierende ouders hun dochters geen minuut alleen kunnen laten, zo laten de reporters hun achterban in ronkende reportages weten. Intussen proberen de plaatselijke autoriteiten verwoed het imago van Aruba te redden. Alleen een spoedige oplossing van de zaak lijkt de toekomst van het eiland als zonnig vakantieparadijs voor Amerikaanse toeristen te kunnen redden.
    Een ontknoping lijkt sinds eergisteren een stap dichterbij. Was Paul van der S. - een voormalig kabinetschef van de procureur-generaal op Aruba - werkelijk degene die zijn zoon Joran hielp bij het laten verdwijnen van Natalee Holloway? Of is de arrestatie een wanhoopspoging van de Arubaanse justitie om de machtige Amerikaanse media te laten zien dat wel degelijk alle middelen worden aangewend om de zaak op te lossen?
    Zaterdag 28 mei. Natalee Holloway is met 124 schoolgenoten op Aruba neergestreken. Het meisje heeft van haar ouders toestemming het afsluiten van de high school te vieren met een spetterende vakantie in de Cariben. Vooraf is op de school overigens weerstand tegen de reis ontstaan. In het zeer conservatieve staalstadje Birmingham in de staat Alabama vinden sommige ouders het maar niets dat zo'n grote groep kinderen op reis gaat met als toezicht 'slechts' zeven chaperonnes. Het schoolbestuur realiseert zich kennelijk ook dat er risico's aan de reis kleven, want de ouders die hun kinderen wel laten meereizen moeten een verklaring ondertekenen die de school vrijwaart van verantwoordelijkheid bij eventuele ongelukken.
    De groep wordt ondergebracht in het Holiday Inn Hotel op Aruba, gelegen aan het prachtige hagelwitte strand van Palm Beach. Op vrijdag 27 mei ontmoet Natalee in het hotel Joran van der S., een 17-jarige jongen die op Aruba studeert aan de internationale school. Joran komt uit een keurig gezin. Zijn vader is sinds 2002 rechter in opleiding en zijn moeder geeft les op dezelfde school waar haar drie kinderen hun lessen volgen. De familie Van der S. behoort tot de upper-class van Aruba. Joran heeft een eigen appartement naast de villa met zwembad waar zijn ouders wonen. Hij draait lekker op school, maar staat wel onder behandeling van een psychiater omdat hij een nogal opvliegend karakter heeft.
    In het Holiday Inn blijkt het te klikken tussen Joran en Naalee, waarna de twee besluiten elkaar de volgende dag weer te zien in de nachtclub Carlos 'N Charlie's. Het is Natalees laatste dagje op het eiland, dus als Joran aan het einde van de avond nog een stukje wil rijden pakt ze de kans op een avontuurtje. Twee Surinaamse vrienden van Joran, de gebroeders Deepak en Satish K., zitten voor in de auto, terwijl de tieners op de achterbank tegen elkaar kruipen en beginnen te zoenen. Wat er daarna is gebeurd is tot op de dag van vandaag onduidelijk.
    Vaststaat dat Natalee Holloway niet meer terugkeert in haar hotel. Als het meisje de volgende dag spoorloos blijkt, wordt direct groot alarm geslagen. Haar gescheiden ouders vliegen over vanaf Alabama en de politie wordt gewaarschuwd. Tot groot onbegrip van de Amerikanen worden Joran en zijn vrienden in eerste instantie alleen als getuigen gehoord. Het onderzoek komt sowieso moeizaam op gang omdat er direct al onenigheid ontstaat over wie het rechercheteam moet leiden. De Arubaanse minister van Justitie Croes leeft al enige tijd in onmin met de top van politie en het openbaar ministerie en de bewindsman wil niet dat de Nederlandse politiecommissaris Jan van der Straaten het onderzoek leidt. Die krijgt echter steun van de lokale politiebonden, waarna Croes alsnog eieren voor zijn geld kiest en Van der Straaten mag aanblijven.
    Al snel brengt de zeer ervaren politiechef, die aan zijn vooravond van zijn pensionering staat, een gedreven politieteam bijeen, bestaande uit Arubaanse en Nederlandse rechercheurs. Het team krijgt bovendien steun van zeven FBI-experts. De 'aanvankelijke getuigen' veranderen al snel in verdachten als het drietal steeds wisselende verklaringen aflegt. Joran zegt eerst dat hij eerder naar huis ging en Natalee achterliet bij zijn twee vrienden. De broers verklaren echter dat zij het meisje gedrieën bij haar hotel hebben afgezet waar ze dronken naar binnen zou zijn gestrompeld. Op de bewakingscamera's van het Holiday Inn Hotel is daar echter niets van te zien.
    De drie worden na een week gearresteerd en de auto waarin het laatste ritje met Natalee plaatsvond gaat voor technisch onderzoek naar het politielab. De politie krijgt steeds meer de overtuiging dat de drie meer weten van de verdwijning van Natalee en gaandeweg het onderzoek ontstaat de overtuiging bij het politieteam (van inmiddels bijna dertig rechercheurs) dat het meisje door hen is vermoord. De recherche acht het het meest aannemelijk dat Natalee is meegenomen naar het 'Light House' op Aruba, een uitgestorven plek op het meest noordelijke puntje van het eiland. In de ogen van justitie zouden Joran en zijn vrienden daar hebben getracht seks met de Amerikaanse te hebben, maar die zou daar niet van zijn gediend en hebben tegengestribbeld. Natalee Holloway zou vervolgens zijn vermoord en haar lichaam zou op een van de talloze verlaten plekjes van het eiland zijn achtergelaten of mogelijk zelfs in zee zijn gedumpt.

    Jorans vader
    Wat er die nacht verder is gebeurd en welke rol Jorans vader Paul van der S. bij het misdrijf heeft gespeeld, is nog een raadsel. Van der S. woont al zeventien jaar op het eiland en werd drie jaar geleden plaatsvervangend rechter in opleiding. De rechterlijke macht was echter niet tevreden over zijn functioneren en had intern al de beslissing genomen dat Van der S. zijn functie zou moeten neerleggen. Er werd een ander plekje binnen het justitieapparaat voor hem gezocht en Van der S. deed al geen rechtszaken meer.
    De politie op Aruba begint zijn optreden steeds meer verdacht te vinden als uit het onderzoek blijkt dat Paul alle verdachten instructies geeft en ze probeert voor te houden wat ze wel en niet moeten verklaren. Dat leidt ertoe dat Van der S. een verbod krijgt zijn zoon nog langer te bezoeken in de cel, waarna de magistraat een kort geding aanspant om deze stap aan te vechten. Afgelopen donderdag besluit justitie Paul van der S. te arresteren op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Natalee. Keihard bewijs ontbreekt vooralsnog, maar de ondoorzichtige houding van Van der S. roept te veel vragen op. Of de aanklacht van moord ook in een later stadium van kracht blijft, moet nog blijken. Justitie kan de verdenking ook hebben aangevoerd om Van der S. in verzekering te kunnen stellen. De tenlastelegging kan dan later alsnog worden aangepast in bijvoorbeeld het wegwerken van bewijsmateriaal.

    Wanhoop
    Inmiddels is de familie van Natalee Holloway de wanhoop nabij. De vader en moeder van Natalee verblijven met hun nieuwe partners al een maand in het Holiday Inn Hotel. De kamer van het meisje verkeert nog steeds in dezelfde staat als op de dag van haar verdwijning. "We hebben nog steeds niet de kracht gevonden de kamer te ontruimen", zegt Beth Holloway in de lobby van het hotel, waar vakantievierende landgenoten van haar voor een oorverdovend kabaal zorgen.
    "We leven tussen hoop en vrees. Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat de autoriteiten hier er alles aan doen de zaak op te lossen. We krijgen ook heel veel steun en liefde van de Arubaanse bevolking. Maar het paradijs dat Aruba was is voor ons veranderd in een nachtmerrie. Ik heb nog met een van die vrienden van Joran gesproken, die nu ook vastzit. Onvoorstelbaar hoe koel en afstandelijkheid hij deed over de verdwijning van Natalee. Dat vond ik direct al verdacht. Mijn dochter was het liefste, vrolijkste en knapste meisje dat je je kunt voorstellen. De gedachte dat ze er niet meer is, is onverdraaglijk. Maar dat we niet weten wat er met haar is gebeurd is zo mogelijk nog erger. Ik blijf daarom op Aruba tot daar duidelijkheid over is."
    bron

    [ Bericht 0% gewijzigd door Mylene op 29-06-2005 10:50:53 ]
  •   zaterdag 25 juni 2005 @ 11:03:22 #2
    108357 Xenomaniac
    Radical outlet
    pi_28216779
    tvp
    "Socialism only works in two places: Heaven, where they don't need it and Hell, where they already have it." - Ronald Reagan
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:09:37 #3
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28216910
    Ik vind het wel een spannend verhaal ...
    pi_28216972
    die vader is in ieder geval mindel slim dan je van een rechter zou verwachten, da's duidelijk.
    anderen benaderen om hun getuigenissen te sturen, per telefoon nog wel .... en dan denken dat het niet uitkomt en als het uitkomt je niet als verdacht overkomt... de man is niet vies van een gokje wagen, en nu heeft hij dus verkeerd gegokt, de knullen trekken hun eerder verklaringen in, ondanks zijn aanwijzingen
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:15:39 #5
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28217032
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:13 schreef milagro het volgende:
    die vader is in ieder geval mindel slim dan je van een rechter zou verwachten, da's duidelijk.
    anderen benaderen om hun getuigenissen te sturen, per telefoon nog wel .... en dan denken dat het niet uitkomt en als het uitkomt je niet als verdacht overkomt... de man is niet vies van een gokje wagen, en nu heeft hij dus verkeerd gegokt, de knullen trekken hun eerder verklaringen in, ondanks zijn aanwijzingen
    Hij was nog geen rechter.
    pi_28217092
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:15 schreef ShaoliN het volgende:

    [..]

    Hij was nog geen rechter.
    En zal dat nu ook wel niet meer worden .
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:18:12 #7
    3542 Gia
    User under construction
    pi_28217101
    Zomaar een gedachtegang:

    Laatste avond....

    Ik denk dat Joran hevig verliefd was en er bij haar op aangedrongen had om op Aruba te blijven.
    Hij heeft tenslotte een eigen appartement waar ze voorlopig zouden kunnen samenwonen.
    Toen zij dit weigerde is hij doorgedraaid door de gedachte dat zij hem dan zou vergeten en dat hij haar nooit meer zou zien.
    Gezien zijn driftige karakter, heeft hij haar dan geslagen. Wellicht is ze gevallen en met haar hoofd ergens op geslagen wat de dood tot gevolg heeft gehad.

    Ik vermoed dat hier die twee vrienden al niet meer bij waren, maar dat die wel wisten dat Joran met haar ergens naartoe is gegaan.
    Ik denk ook dat hij, toen zij dood bleek te zijn, zijn vader heeft gebeld voor hulp.

    Tja, en sommige papa's proberen altijd alles te regelen voor hun kinderen.

    Was dus zomaar een gedachte, maar ik denk wel dat Joran schuldig is aan de dood van het meisje.
    De vader medeplichtig aan de verdwijning van het lichaam en de twee vrienden schuldig wegens het achterhouden van informatie die zou kunnen leiden tot oplossing van deze zaak.

    Ben erg benieuwd hoe het nou werkelijk zit.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:19:29 #8
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28217129
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:17 schreef Roel_Jewel het volgende:

    [..]

    En zal dat nu ook wel niet meer worden .
    Nee. Zelfs al zou hij onschuldig zijn.
    pi_28217171
    quote:
    die vader is in ieder geval mindel slim dan je van een rechter zou verwachten
    Een rechter is ook maar iemand die rechten heeft gestudeerd hoor.
    @find the_riaa_cant_touch_me.mp3
    pi_28217181
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:15 schreef ShaoliN het volgende:

    [..]

    Hij was nog geen rechter.
    weet ik, aankomend rechter, en zoals nu blijkt, zelfs dat niet.
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:21 schreef hi2uplz het volgende:

    [..]

    Een rechter is ook maar iemand die rechten heeft gestudeerd hoor.
    ook dat weet ik, maar er zijn users die menen dat een rechter nooit zo dom zou kunnen zijn om zich zo in de nesten te werken, vandaar die opmerking van mij
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:24:14 #11
    120604 DeltaHF
    HPE 2.0 HF Turbo
    pi_28217234
    quote:
    ijn dochter was het liefste, vrolijkste en knapste meisje dat je je kunt voorstellen.
    Ok, ik ken haar verder niet ofzo, maar als ik me probeer een zo knap mogelijk iemand voor te stellen komt er een heel ander beeld boven drijven in mijn gedacht
    Met dubbel s; aldus
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:25:12 #12
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28217255
    Pfff .. wie zegt dat.

    Alsof slechte dingen doen met domheid te maken heeft.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:26:12 #13
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28217283
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:22 schreef milagro het volgende:

    [..]

    weet ik, aankomend rechter, en zoals nu blijkt, zelfs dat niet.
    [..]

    ook dat weet ik, maar er zijn users die menen dat een rechter nooit zo dom zou kunnen zijn om zich zo in de nesten te werken, vandaar die opmerking van mij
    Ja een kat in het nauw maakt soms rare sprongen. Ongeacht de intelligentie. Heb trouwens toch het idee dat de FBI achter de schermen de touwtjes in handen heeft.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:26:29 #14
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28217288
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:24 schreef DeltaHF het volgende:

    [..]

    Ok, ik ken haar verder niet ofzo, maar als ik me probeer een zo knap mogelijk iemand voor te stellen komt er een heel ander beeld boven drijven in mijn gedacht
    Dat zeggen ouders altijd over hun kinderen.

    En ik vind d'r niet lelijk.
    pi_28217309
    Enigszins verwonderlijk dat er overal gesteld wordt dat de vader van Joran van der Sloot rechter is. Dat is hij niet. Tot ongeveer drie a vier maanden geleden volgde van der Sloot te Den Bosch de de opleiding tot rechter (verplicht onderdeel om rechter te worden op Aruba). Die heeft hij niet succesvol afgerond en is vervolgens weer richting Aruba vetrokken. Gedurende de opleiding ben je zogenaamd 'rechter plaatsvervanger'. Rechter ben je pas na benoeming door de Koningin en ben je voor het leven.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:27:40 #16
    120604 DeltaHF
    HPE 2.0 HF Turbo
    pi_28217320
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:26 schreef -DailaLama- het volgende:

    [..]

    Dat zeggen ouders altijd over hun kinderen.

    En ik vind d'r niet lelijk.
    Ik zeg ook niet dat ik haar lelijk vind; ik vraag me alleen af waarom die zin erbij staat, omdat ouders dat, zoals je zelf al zegt, altijd over hun eigen kinderen zeggen
    Met dubbel s; aldus
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:28:27 #17
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28217336
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:27 schreef ZeroVince het volgende:
    Enigszins verwonderlijk dat er overal gesteld wordt dat de vader van Joran van der Sloot rechter is. Dat is hij niet. Tot ongeveer drie a vier maanden geleden volgde van der Sloot te Den Bosch de de opleiding tot rechter (verplicht onderdeel om rechter te worden op Aruba). Die heeft hij niet succesvol afgerond en is vervolgens weer richting Aruba vetrokken. Gedurende de opleiding ben je zogenaamd 'rechter plaatsvervanger'. Rechter ben je pas na benoeming door de Koningin en ben je voor het leven.
    Dat ligt vooral aan CNN e.d. Die vonden het nodig om hem als judge neer te zetten zodat het verhaal wat pakkender was.
    pi_28217359
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:21 schreef hi2uplz het volgende:

    [..]

    Een rechter is ook maar iemand die rechten heeft gestudeerd hoor.
    ...en vervolgens nog een zesjarige RAIO-opleiding heeft gevolgd.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:31:04 #19
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28217402
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:27 schreef DeltaHF het volgende:

    [..]

    Ik zeg ook niet dat ik haar lelijk vind; ik vraag me alleen af waarom die zin erbij staat, omdat ouders dat, zoals je zelf al zegt, altijd over hun eigen kinderen zeggen
    Tja ...

    Daar wordt het artikel wat sentimenteler van. Dat is nou eenmaal de Telegraaf.
    pi_28217416
    Op Amerikaanse fora [ScaredMonkeys, RiehlWorld] word je ziek van de vooringenomen meningen over Joran, zijn vader, de Arubaanse politie en de Nederlandse mentaliteit. Als je ergens tegenin gaat word je afgemaakt.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:32:30 #21
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28217436
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:31 schreef Mano het volgende:
    Op Amerikaanse fora [ScaredMonkeys, RiehlWorld] word je ziek van de vooringenomen meningen over Joran, zijn vader, de Arubaanse politie en de Nederlandse mentaliteit. Als je ergens tegenin gaat word je afgemaakt.
    Oei. Link?
    pi_28217593
    http://www.scaredmonkeys.com/

    http://www.riehlworldview.com/carnivorous_conservative/

    Ze willen bloed zien en snel. Dat begrijp ik wel. Maar wel jammer dat ze maar open staan voor een mening.

    Er waren drie kinderen zoek, in New Jersey. Ik begreep dat die kinderen uit een achterstandsgezin kwamen. Daar is geen heisa rond ontstaan. Maar door de verdwijning van Natalee kunnen ze lekker Aruba bashen -derde wereld land- en de Nederlandse mentaliteit -kinderporno, drugs.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 11:40:49 #23
    120604 DeltaHF
    HPE 2.0 HF Turbo
    pi_28217621
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:31 schreef -DailaLama- het volgende:

    [..]

    Tja ...

    Daar wordt het artikel wat sentimenteler van. Dat is nou eenmaal de Telegraaf.
    Ja.
    HEt blijft natuurlijk een kutkrant he
    Met dubbel s; aldus
    pi_28220210
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:39 schreef Mano het volgende:
    http://www.scaredmonkeys.com/

    http://www.riehlworldview.com/carnivorous_conservative/

    Ze willen bloed zien en snel. Dat begrijp ik wel. Maar wel jammer dat ze maar open staan voor een mening.

    Er waren drie kinderen zoek, in New Jersey. Ik begreep dat die kinderen uit een achterstandsgezin kwamen. Daar is geen heisa rond ontstaan. Maar door de verdwijning van Natalee kunnen ze lekker Aruba bashen -derde wereld land- en de Nederlandse mentaliteit -kinderporno, drugs.
    Alleen het hele idee dat Aruba een derde wereldland zou zijn, is al te belachelijk voor woorden. Iemand die dat stelt geloof ik sowieso niet.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28220334
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:18 schreef Gia het volgende:
    Zomaar een gedachtegang:

    -knip-
    Ik heb begrepen dat Joran en de anderen worden vastgehouden als verdachten van moord met voorbedachte rade. Dat zegt mij dat van een ongeluk geen sprake kan zijn. Of hoef je een dergelijke aanklacht niet serieus te nemen en kan de aanklacht ook veranderen?
    pi_28222035
    Wie weet hebben de ouders zelf Natalee omgebracht. Er gebeuren tenslotte de raarste dingen. Zoals een moeder in Amerika die haar eigen kleine zonen in de auto liet verdrinken. Wat een rare foto trouwens van Natalee. Lijkt wel digitaal bewerkt.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
    pi_28222280
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 13:26 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Alleen het hele idee dat Aruba een derde wereldland zou zijn, is al te belachelijk voor woorden. Iemand die dat stelt geloof ik sowieso niet.
    Idd het zijn ook mensen die nooit naar het eiland zijn geweest en weten dus niet beter. Die denken dat Amerika beter is en alles beter kan regelen. Aruba heeft een per capita inkomen die zelfs hoger is dan de meeste Amerikaanse staten.

    De term Derde Wereld land wordt niet eens meer gebruikt, ze worden tegenwoordig ontwikkelingslanden genoemd.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 14:38:06 #28
    123184 Stuiter_en_Co
    In silence we service
    pi_28222362
    weer een amerikaan minder....
    The truth will set you free
    In god we trust all others we monitor...
    trust no one....
      zaterdag 25 juni 2005 @ 14:39:53 #29
    49894 POLL
    Pathetisch
    pi_28222402
    Op foxnews staan nieuwsfilmpjes. Die moeder van het vermiste meisje is met een cameraploeg naar dat huis van die nederlandse moeder op Aruba gegaan. Voiceover: "she's ready to confront the parents. she wants answers!". Heel aangedikt. Staat ze daar voor het hek te schreeuwen "hellooooo. knock, knock, I can see you behind the bushes!!!1"



    Hysterisch wijf. Waarom neem je een hele cameraploeg mee? Alsof de moeder van die nederlandse jongen zich geen slachtoffer voelt.
    The Black Knight always triumphs!
    pi_28223803
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 14:38 schreef Stuiter_en_Co het volgende:
    weer een amerikaan minder....
    hey! doe 'ns niet zo ziek!
      zaterdag 25 juni 2005 @ 17:47:52 #31
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28227197
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:18 schreef Gia het volgende:
    Zomaar een gedachtegang:

    Laatste avond....

    Ik denk dat Joran hevig verliefd was en er bij haar op aangedrongen had om op Aruba te blijven.
    Hij heeft tenslotte een eigen appartement waar ze voorlopig zouden kunnen samenwonen.
    Toen zij dit weigerde is hij doorgedraaid door de gedachte dat zij hem dan zou vergeten en dat hij haar nooit meer zou zien.
    Gezien zijn driftige karakter, heeft hij haar dan geslagen. Wellicht is ze gevallen en met haar hoofd ergens op geslagen wat de dood tot gevolg heeft gehad.
    Ik denk het niet, Joran zou ook binnenkort het eiland verlaten om in de VS te gaan studeren.
    Volgens zijn moeder had hij al een beurs gekregen van een Amerikaanse school.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      zaterdag 25 juni 2005 @ 17:50:16 #32
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28227257
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 14:39 schreef POLL het volgende:
    Op foxnews staan nieuwsfilmpjes. Die moeder van het vermiste meisje is met een cameraploeg naar dat huis van die nederlandse moeder op Aruba gegaan. Voiceover: "she's ready to confront the parents. she wants answers!". Heel aangedikt. Staat ze daar voor het hek te schreeuwen "hellooooo. knock, knock, I can see you behind the bushes!!!1"



    Hysterisch wijf. Waarom neem je een hele cameraploeg mee? Alsof de moeder van die nederlandse jongen zich geen slachtoffer voelt.
    Willibrord Frequin moet es bij Fox solliciteren.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 17:50:50 #33
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28227275
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 14:38 schreef Stuiter_en_Co het volgende:
    weer een amerikaan minder....
    weer een debiele nederlander meer ...
    pi_28229351
    ik mis Maartena in dit topic. Maartena, where r u?
    pi_28229407
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 11:39 schreef Mano het volgende:


    Er waren drie kinderen zoek, in New Jersey. Ik begreep dat die kinderen uit een achterstandsgezin kwamen. Daar is geen heisa rond ontstaan. Maar door de verdwijning van Natalee kunnen ze lekker Aruba bashen -derde wereld land- en de Nederlandse mentaliteit -kinderporno, drugs.
    die kinderen zijn gestikt in de achterbak van een auto, toen ze daar per ongeluk bij het spelen in waren belandt. Geen moord dus.
    pi_28229474
    Nova besteedt er vanavond ook aandacht aan, om 22:10 begint het.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 18:53:59 #37
    107125 dancemacabre
    is niet zo heel erg
    pi_28229478
    Maar door de verdwijning van Natalee kunnen ze lekker Aruba bashen -derde wereld land- en de Nederlandse mentaliteit -kinderporno, drugs.
    [/quote]

    Drugs, dat klopt
    Kp, dat klopte eind jaren 70.
    dus het klopt niettegenstaande de meest gore troep made in usa is.
    pi_28229668
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 18:53 schreef schatje het volgende:
    Nova besteedt er vanavond ook aandacht aan, om 22:10 begint het.
    alsof ze nog iets boeiends te melden hebben, met bronnen als Riehlworldview.com, Foxnews.com en CNN.com binnen handbereik.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 19:08:57 #39
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_28229880
    quote:
    103 Teletekst za 25 jun
    ***************************************
    Particuliere zoektocht op Aruba

    ***************************************
    ORANJESTAD Een Amerikaanse groep met
    reddingswerkers is op Aruba begonnen
    met zoeken naar de vermiste Amerikaanse
    scholiere Natalee Holloway.

    De groep komt uit Texas en bestaat uit
    24 vrijwilligers.Acht van hen zijn
    duikers die sonarapparatuur zullen
    gebruiken bij hun zoektocht.Ook zijn
    vier honden meegekomen die speciaal
    zijn afgericht om menselijke resten te
    vinden.

    De vrijwilligers zijn ingeschakeld door
    de oom van Natalee Holloway.Ze gaan
    proberen te slagen waar eerder de
    Arubaanse politie,Nederlandse mariniers
    en duizenden vrijwilligers faalden.
    Dat helpt meer dan blauwe polsbandjes .
    pi_28230267
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 19:08 schreef Roel_Jewel het volgende:

    [..]

    Dat helpt meer dan blauwe polsbandjes .
    old news.
    pi_28230823
    http://www.planethuff.com/darkside/archives/000816.html

    hier lees je een mogelijk scenario, niet veel verschillend met die van o.a. mijn persoon.
    voor mij is dit nog steeds het meest waarschijnlijke, want voorstelbaar toch ergens, een vader die probeert te redden wat er te redden valt, voor zijn gezin, zoon.

    alleen de vader had niet gerekend met de exorbitante media aandacht vanuit de VS
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      zaterdag 25 juni 2005 @ 20:09:08 #42
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_28231577
    http://www.nataleeholloway.net/

    Waarvoor is in godsnaam zoveel geld nodig?
    Die familie heeft blijkbaar 150.000 dollar uitgeloofd. Neem aan dat ze dat dan ook hebben (en dat niet nu nog moeten gaan inzamelen). En waarvoor is verder geld nodig?

    En volgens http://www.companywebserver.net/natalee.htm wordt 'maar' 55.000 dollar uitgeloofd?
    pi_28231629
    http://www2.telegraaf.nl/(...)meisje_op_Aruba.html


    Natalee Holloway (links) met drie vriendinnen.
    pi_28231761
    Zelfs Bush en dat andere nare mens Condoleezza hebben de premier van Aruba gebeld. Het lijkt erop dat de Holloways contacten met het Witte Huis hebben en een Republikeinse familie zijn.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      † In Memoriam † zaterdag 25 juni 2005 @ 20:38:54 #45
    21290 NorthernStar
    Insurgent
    pi_28232426
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 20:16 schreef Mikrosoft het volgende:
    Zelfs Bush en dat andere nare mens Condoleezza hebben de premier van Aruba gebeld. Het lijkt erop dat de Holloways contacten met het Witte Huis hebben en een Republikeinse familie zijn.
    Ah vandaar dit hele circus. Vond die verklaring dat Aruba bang was voor haar reputatie al niet zo geloofwaardig.
    pi_28232623
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 20:16 schreef Mikrosoft het volgende:
    Zelfs Bush en dat andere nare mens Condoleezza hebben de premier van Aruba gebeld. Het lijkt erop dat de Holloways contacten met het Witte Huis hebben en een Republikeinse familie zijn.
    flikker toch eens op met die anti-bush bullshit.
    als jullie ergens een pak Cornflakes zien staan denken jullie al dat er een Republikeinse gedachte achter zit. Amerika is meer dan Bush. Maar dat kunnen jullie in een landje als NL, dat al vijf keer in de staat Florida past, blijkbaar niet begrijpen.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 20:54:22 #47
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28232893
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 20:45 schreef halion het volgende:

    [..]

    flikker toch eens op met die anti-bush bullshit.
    als jullie ergens een pak Cornflakes zien staan denken jullie al dat er een Republikeinse gedachte achter zit. Amerika is meer dan Bush. Maar dat kunnen jullie in een landje als NL, dat al vijf keer in de staat Florida past, blijkbaar niet begrijpen.
    Nee inderdaad. Het is beter om Aruba onder de as van het kwaad te scheren en allerlei bullshit de wereld in te helpen terwijl het in Amerika een grote puinhoop is. Die arrogante houding van die Amerikanen in deze hele kwestie is gewoon tering irritant.
    pi_28233095
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 20:54 schreef ShaoliN het volgende:

    [..]

    Nee inderdaad. Het is beter om Aruba onder de as van het kwaad te scheren en allerlei bullshit de wereld in te helpen terwijl het in Amerika een grote puinhoop is. Die arrogante houding van die Amerikanen in deze hele kwestie is gewoon tering irritant.
    Jij vindt die houding arrogant, je kunt het ook zien als standvastig en doelgericht.
    Ik vind die immer bescheiden en 'nederige' (whats in a name) opstelling van de Nederlanders echt om van te kotsen.
    pi_28233358
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:01 schreef halion het volgende:

    [..]

    Jij vindt die houding arrogant, je kunt het ook zien als standvastig en doelgericht.
    Ik vind die immer bescheiden en 'nederige' (whats in a name) opstelling van de Nederlanders echt om van te kotsen.
    Dan zit je zelf onder de kots neem ik aan want je praat denigrerend over ons land met je " een landje als NL, dat al vijf keer in de staat Florida past". What's in a name zeg je. What's in size? Een hoop als het aan jou ligt. Dan ben je zeker zeer te spreken over China en Rusland.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 21:46:25 #50
    96190 PJORourke
    Beautiful burnout
    pi_28234499
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 14:39 schreef POLL het volgende:
    Hysterisch wijf
    Raar he, als je kind al vier weken weg is?
    What are you going to do to me? You go fuck yourself - I say what I want.
    - Oriana Fallaci 1929-2006
      zaterdag 25 juni 2005 @ 21:46:54 #51
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28234515
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:01 schreef halion het volgende:

    [..]

    Jij vindt die houding arrogant, je kunt het ook zien als standvastig en doelgericht.
    Ik vind die immer bescheiden en 'nederige' (whats in a name) opstelling van de Nederlanders echt om van te kotsen.
    Doelgericht?? Een eiland waar normale gesproken de headlines van het nieuws bestaan uit zwangere ezels en de uitslagen van het voetbalteam onder de as van het kwaad scheren is doelgericht? Er gebeurt 1x iets op zo'n eilandje, het is toevallig een gewillige Amerikaanse hoer en de Amerikanen hebben hun oordeel al weer klaar.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 21:47:30 #52
    96190 PJORourke
    Beautiful burnout
    pi_28234534
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:01 schreef halion het volgende:
    Ik vind die immer bescheiden en 'nederige' (whats in a name) opstelling van de Nederlanders echt om van te kotsen.
    Idd, want in die vier weken met de NL'se aanpak is er nog nauwelijks wat bereikt. Geen wonder dat die Amerikanen het getreuzel en gepolder zat zijn.
    What are you going to do to me? You go fuck yourself - I say what I want.
    - Oriana Fallaci 1929-2006
      zaterdag 25 juni 2005 @ 21:49:45 #53
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28234600
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:46 schreef ShaoliN het volgende:

    [..]

    een gewillige Amerikaanse hoer
      zaterdag 25 juni 2005 @ 21:54:04 #54
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28234728
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:49 schreef -DailaLama- het volgende:

    [..]

    Dronken in een auto bij drie vreemde gasten gaan zitten. Dan ben je toch niet zo onschuldig als men het wil doen voorkomen.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 22:09:31 #55
    49894 POLL
    Pathetisch
    pi_28235163
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:46 schreef PJORourke het volgende:

    [..]

    Raar he, als je kind al vier weken weg is?
    Bel dan met het OM daar. Ga langs bij de ambassade, praat met de politie, praat met de vrienden en vriendinnen van je dochter en ja, ga ook langs bij de ouders van de verdachten. Maar waarom zou je dan -onaangekondigd- met een heel leger van Foxnews op de stoep staan?
    The Black Knight always triumphs!
      zaterdag 25 juni 2005 @ 22:14:42 #56
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_28235311
    Hilarisch om te zien hoe Nova de achternaam van Paul krampachtig wegpiept .
      zaterdag 25 juni 2005 @ 22:18:38 #57
    95998 -DailaLama-
    Het is Dalai, niet Daila!
    pi_28235423
    Hilarisch om te zien hoe Twan Huys het heeft over "zijn zoon en zijn twee vriendjes" .
    pi_28235637
    Ik zie 't probleem niet helemaal eigenlijk. Wat is de nieuwswaarde van dit hele gedoe? Dat 't een "Nederlandse" moordenaar betreft oid? Dat dit 'n conflict is tussen Amerika en Nederland? Tussen Bush en Balk?

    Ik vind 't 'spannend', nouja niet echt het goede woord, interessant om te volgen, maar ik slaap er geen nacht minder om. Er verdwijnen dagelijks mensen voor minder, óók in Nederland. En dit ís niet eens in Nederland.
    pi_28235879
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:47 schreef PJORourke het volgende:

    [..]

    Idd, want in die vier weken met de NL'se aanpak is er nog nauwelijks wat bereikt. Geen wonder dat die Amerikanen het getreuzel en gepolder zat zijn.
    Ik vraag het me af of de Amerikaanse aanpak in dit geval beter had gewerkt. Zeker nu er zoveel media opduikt. Bij de NL aanpak wordt weinig bekend gemaakt door justitie, in dit geval lijkt me dat beter. En daarnaast kunnen ze de verdachte personen gewoon arresteren en lang vast houden, zonder dat er daadwerkelijk bewijs is.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 22:38:38 #60
    107125 dancemacabre
    is niet zo heel erg
    pi_28235985
    Zoontje kreeg zijn zin niet, de rest historie.
      zaterdag 25 juni 2005 @ 22:52:41 #61
    46960 StefanP
    polemicist
    pi_28236292
    Dom pubermeisje gaat 'partyen' met domme vriendinnetjes, stapt stomdronken bij 3 kerels in de auto. Eenmaal thuis aangekomen bij het huis van het witte kereltje, blijkt dat ze toch geen zin heeft om haar benen te spreiden. Kereltje wordt kwaad en verkracht haar, terwijl de andere jochies op hun beurt wachten. Maar dan gaat het fout en stikt ze. Kereltjes zijn in paniek, bellen de pappie van het witte kereltje die rechter is. Die weet namelijk vast wel hoe je een lijk wegwerkt. Enter party boot. Kereltjes en pappa slepen het inmiddels dode meisje naar de boot, waarna ze in zee gegooid wordt en nooit meer gevonden wordt.

    Moraal van het verhaal: denk 3x na voor je je klem zuipt in een of andere vage disco in een ver weg land, en denk 30x na voor je daarna nog eens met iemand mee gaat.
    "Welfare culture is bad not just because, as in Europe, it's bankrupting the state, but because it enfeebles the citizenry, it erodes self-reliance and resourcefulness."
    -Mark Steyn
      zaterdag 25 juni 2005 @ 23:59:13 #62
    107125 dancemacabre
    is niet zo heel erg
    pi_28238244
    Is erg plausibel, eerst wat chum om de vis op te winden en dan de kut overboord kieperen.
    Lokaal alternatief voor varkens.
    pi_28238302
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:01 schreef halion het volgende:

    [..]

    Jij vindt die houding arrogant, je kunt het ook zien als standvastig en doelgericht.
    Ik vind die immer bescheiden en 'nederige' (whats in a name) opstelling van de Nederlanders echt om van te kotsen.
    alles is sentiment, media speelt in op sentimenten en de discussiefora zitten ook barstensvol meningen gespeelt op het sentiment. Standvastig en doelgericht? Ten aanzien waarvan dan?
    pi_28238354
    'making money over other people's misery'
    pi_28238416
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 22:27 schreef Taurus het volgende:
    Wat is de nieuwswaarde van dit hele gedoe?
    En dit ís niet eens in Nederland.
    Aruba maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. De Amerikaanse media pakten het verhaal groots op, en Nederland volgde (in wat mindere mate).
    pi_28238499
    quote:
    Op zondag 26 juni 2005 00:04 schreef Studio_100 het volgende:

    [..]

    Aruba maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. De Amerikaanse media pakten het verhaal groots op, en Nederland volgde (in wat mindere mate).
    In Nederland kwam het in het nieuws omdat de VS er zo'n circus van maakte voor zover ik weet.
    pi_28238564
    Dat bedoelde ik ook met dat Nederland volgde.
    pi_28244847
    Ik denk dat Nederland ook volgde omdat twee Nederlanders betrokken zijn in de circus.
    pi_28248294
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 21:46 schreef PJORourke het volgende:

    [..]

    Raar he, als je kind al vier weken weg is?
    Maar "mevrouw" Holloway krijgt alle aandacht. Ouders die actie voeren omdat hun kind gestorven is voor de leugens van een criminele regering worden zowat doodgezwegen.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
    pi_28249321
    quote:
    Op zondag 26 juni 2005 13:52 schreef Mikrosoft het volgende:

    [..]

    Maar "mevrouw" Holloway krijgt alle aandacht. Ouders die actie voeren omdat hun kind gestorven is voor de leugens van een criminele regering worden zowat doodgezwegen.
    ???
    pi_28249415
    quote:
    Op zondag 26 juni 2005 13:52 schreef Mikrosoft het volgende:

    [..]

    Maar "mevrouw" Holloway krijgt alle aandacht. Ouders die actie voeren omdat hun kind gestorven is voor de leugens van een criminele regering worden zowat doodgezwegen.
    Triest, is het.
      zondag 26 juni 2005 @ 20:13:24 #72
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_28255006
    quote:
    Op zaterdag 25 juni 2005 20:11 schreef Virus.NL het volgende:
    http://www2.telegraaf.nl/(...)meisje_op_Aruba.html

    [afbeelding]
    Natalee Holloway (links) met drie vriendinnen.
    Zo he, wat is die rechter knap!
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      zondag 26 juni 2005 @ 23:24:13 #73
    23267 Roel_Jewel
    Gobbledigook
    pi_28258557
    http://www.telegraaf.nl/b(...)way_vrijgelaten.html :
    quote:
    Een verdachte verdwijning Holloway vrijgelaten
    AMSTERDAM - Een van de verdachten in de verdwijning van de Amerikaanse Nathalee Holloway op Aruba is zondag vrijgelaten. Het gaat om de discjockey Steven Gregory Croes, een van de vijf verdachten die zijn opgepakt na de verdwijning. Vier verdachten zitten nog vast in de zaak: de Nederlandse rechter in opleiding Paul van der S., zijn 17-jarige zoon Joran en twee vrienden.


    Over het verhoor van de donderdag opgepakte Paul van der S. heeft de Arubaanse justitie nog niets naar buiten gebracht. Joran zit sinds 9 juni vast en geldt als de hoofdverdachte in de zaak. Zijn vader zou volgens de politie mogelijk een rol hebben gespeeld bij het opruimen van het lichaam van Holloway nadat ze was overleden.

    Zaterdag zijn 24 Amerikaanse vrijwilligers met speurhonden, sonar- en duikapparatuur een zoektocht begonnen naar sporen van de 18-jarige vermiste scholiere Holloway. De speurders van de groep Texas EquuSearch zijn ingeschakeld door de familie van het meisje.
      † In Memoriam † maandag 27 juni 2005 @ 00:00:13 #74
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28259841
    En ook PvdS komt vrij zo te lezen

    http://www.foxnews.com/story/0,2933,160699,00.html
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28259952
    Vader van der Sloot is vrijgelaten (bron: FOX)
    Vanwaar komen wij dan, dat wij ergens heen willen?
    pi_28260338
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 00:04 schreef Cosma-Shiva het volgende:
    Vader van der Sloot is vrijgelaten (bron: FOX)
    Hij ook al! Dat is nieuws.
    pi_28262860
    Pff, het begint steeds meer op een soap te lijken. Al viel dat van Paul wel te verwachten.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      maandag 27 juni 2005 @ 03:31:12 #78
    1316 PLAE@
    Founded by fuckers
    pi_28262976
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 03:04 schreef heiden6 het volgende:
    Pff, het begint steeds meer op een soap te lijken. Al viel dat van Paul wel te verwachten.
    Een insider?

    ga dan niet hier van die halve nieuwschierigheid opwekkende opmerkingen plaatsen en zeg gewoon wat je te zeggen hebt.



    Ik had met de 3e van links aangepapt mmm
      maandag 27 juni 2005 @ 07:33:49 #79
    110962 Jaguarized
    Globetrotter
    pi_28263418
    Mijn pa kent Paul van der Sloot gewoon.
    Travelling in 2015: Parijs // Luxemburg // Verenigde Staten // Frankfurt (?)
      maandag 27 juni 2005 @ 08:12:39 #80
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28263558
    Sjongejonge, maffe Amerikanen weer te janken
    Haters everywhere but I don't really care.
    pi_28263814
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 03:31 schreef PLAE@ het volgende:

    [..]

    Een insider?

    ga dan niet hier van die halve nieuwschierigheid opwekkende opmerkingen plaatsen en zeg gewoon wat je te zeggen hebt.

    [afbeelding]

    Ik had met de 3e van links aangepapt mmm
    Kneus, ik bedoel dat het toch vrij duidelijk is dat die vader er niets mee te maken heeft, en dat zijn aanhouding alleen een schijnvertoning was. Zodat het nog wat op lijkt te schieten.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      Redactie Frontpage / Spellchecker maandag 27 juni 2005 @ 09:02:46 #82
    13151 crew  Rewimo
    Nederduitse/Mevrouw qltel
    pi_28263962
    Terug bij af dus, nu pa en Steve vrijgelaten zijn.
    Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
    <a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
      maandag 27 juni 2005 @ 09:10:20 #83
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28264055
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 08:52 schreef heiden6 het volgende:
    Kneus, ik bedoel dat het toch vrij duidelijk is dat die vader er niets mee te maken heeft, en dat zijn aanhouding alleen een schijnvertoning was. Zodat het nog wat op lijkt te schieten.
    Naja, niks mee te maken; hij zal haar niet vermoord hebben. Het is al wel vrij vaag dat een rechter zijn zoontje helpt de verhalen op elkaar af te stemmen.
    Haters everywhere but I don't really care.
    pi_28264088
    Begin bijna het gevoel te krijgen dat dat meisje misschien nog leeft...

    Wie weet toch (weer) weggelopen.
    pi_28264130
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 09:10 schreef matthijst het volgende:

    [..]

    Naja, niks mee te maken; hij zal haar niet vermoord hebben. Het is al wel vrij vaag dat een rechter zijn zoontje helpt de verhalen op elkaar af te stemmen.
    Ik denk dat de Van Der Sloots onder zware druk staan van een derde partij die verantwoordelijk is voor de verdwijning van Natalee. Vandaar ook het barricaderen van de deuren van hun huis toen Paul VDS gearresteerd was. Misschien loopt zijn vrouw gevaar?

    De Van der Sloots hebben haar misschien niet vermoord, maar ze weten wel wat er gebeurd is. 100%.
      maandag 27 juni 2005 @ 09:38:12 #86
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28264483
    tvp
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
    pi_28264675
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 09:38 schreef Marietje_34 het volgende:
    tvp
    ?
    pi_28264851
    nee natuurlijk is het niet eigen schuld dikke bult....maar de Amerikaanse media zou niet Aruba als gevaarlijk moeten verklaren, maar de naieviteit/opvoeding/verstandigheid van meiden die in beschonken toestand instappen bij kerels die ze net kennen....3 nog wel...Nu weet ik wel dat er maar 1 voor nodig is om je wat aan te doen, maar zo'n absolute meerderheid zoek je niet op....snap niet dat dit niet wat kritischer wordt benaderd. Je verdient zo'n stommiteit niet met je leven te bekopen, dat is de discussie niet. Maar haar nu laten voorkomen als het engeltje dat geen keus had...
    Ik verwacht een ontknoping waarbij plaatselijke justitie, colombia, chantage en macht uiteindelijk de echte factoren blijken te zijn...
    ik ben niet eigenwijs; ik weet het gewoon beter
      maandag 27 juni 2005 @ 10:25:37 #89
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28265354
    quote:
    Ik verwacht een ontknoping waarbij plaatselijke justitie, colombia, chantage en macht uiteindelijk de echte factoren blijken te zijn...
    Ik vind t ook heel erg, maar t is geen engeltje en ik hoop ergens dat ze ergens in venezuela zit en ineens tevoorschijnkomt...... dan is kijken wat een grote mond de moeder heeft. Ik denk dat ze dan heel snel weg is zonder iets te zeggen. Nogmaals 't is heel erg voor een moeder om d'r dochter kwijt te raken, maar dat betekent niet dat ze zelf over lijken kan gaan en alles zeggen. Toch valt t me op dat de meeste amerikanen die in t casino komen van holliday inn 't ook erg vinden maar ze de hype ook overdreven vinden.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28265381
    Ik snap niet helemaal hoe ze dit volhouden. Iedereen wil weten wat er is gebeurt, ze zijn er al bij, en toch houden ze de hele tijd hun bek dicht Een 17 jarige jongen nog wel.. Je zou zeggen dat met 'n beetje druk op de ketel wel iets los gelaten zou worden..
      maandag 27 juni 2005 @ 10:27:22 #91
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28265393
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 09:47 schreef halion het volgende:

    [..]

    ?
    hoezo '?' ?
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
    pi_28265425
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:27 schreef Marietje_34 het volgende:

    [..]

    hoezo '?' ?
    ??


    wat betekent TVP?
    pi_28265433
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:26 schreef Taurus het volgende:
    Ik snap niet helemaal hoe ze dit volhouden. Iedereen wil weten wat er is gebeurt, ze zijn er al bij, en toch houden ze de hele tijd hun bek dicht Een 17 jarige jongen nog wel.. Je zou zeggen dat met 'n beetje druk op de ketel wel iets los gelaten zou worden..
    Hoezo? Wie zegt dat ze daadwerkelijk de schuldigen zijn?
    pi_28265437
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:28 schreef halion het volgende:

    [..]

    ??


    wat betekent TVP?
    TerugVindPost
    pi_28265447
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:28 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Hoezo? Wie zegt dat ze daadwerkelijk de schuldigen zijn?
    Ik.
    pi_28265466
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:29 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    TerugVindPost
    cheers mate
    pi_28265511
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:30 schreef halion het volgende:

    [..]

    cheers mate
    d

    Ja sorry hoor, maar ik vind dat zoiets doms. In stormlooptopics staat 1/3e vol met "TVP" als enige inhoud van 'n post. Als je 't interessant vindt kun je toch net zo goed 'n bijdrage leveren lijkt me..

    Even ontopic op mijn vorige post: Ik denk niet per sé dat ze 't gedaan hebben, daarom vind ik 't ook zo raar dat ze niks los laten.. Kan betekenen dat ze inderdaad gewoon niet eens zouden weten wat ze moeten loslaten. Maar als ze 't wel gedaan hebben en ze houden zo strak hun bek dicht, vind ik 't des te brutaler.
    pi_28265569
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:31 schreef Taurus het volgende:

    Even ontopic op mijn vorige post: Ik denk niet per sé dat ze 't gedaan hebben, daarom vind ik 't ook zo raar dat ze niks los laten.. Kan betekenen dat ze inderdaad gewoon niet eens zouden weten wat ze moeten loslaten. Maar als ze 't wel gedaan hebben en ze houden zo strak hun bek dicht, vind ik 't des te brutaler.
    Ze laten toch dingen 'los'? Ze hebben verklaard het meisje bij het hotel afgezet te hebben. Hoe bedoel je je vindt het raar dat ze niks loslaten?
    pi_28265631
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:34 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Ze laten toch dingen 'los'? Ze hebben verklaard het meisje bij het hotel afgezet te hebben. Hoe bedoel je je vindt het raar dat ze niks loslaten?
    Well duh, als ze het gedaan hebben natuurlijk! Dan valt er nog wel wat los te laten he??
      maandag 27 juni 2005 @ 10:38:50 #100
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28265667
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:31 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    d

    Ja sorry hoor, maar ik vind dat zoiets doms. In stormlooptopics staat 1/3e vol met "TVP" als enige inhoud van 'n post. Als je 't interessant vindt kun je toch net zo goed 'n bijdrage leveren lijkt me..
    ach man zeik niet zo om niks
    Ik wil gewoon dit topic volgen en post pas een reactie als ik er wat over te zeggen heb. En dat was net dus niet het geval.
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
    pi_28265701
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:37 schreef Taurus het volgende:

    Well duh, als ze het gedaan hebben natuurlijk! Dan valt er nog wel wat los te laten he??
    Ik snap geen hol van wat je bedoelt. Je zegt dat je niet denkt dat ze het per se gedaan hebben, en het daarom raar vindt dat ze niks los laten. Ten eerste is het helemaal niet zo dat ze niks los laten, ten tweede, als ze het niet gedaan hebben, wat zouden ze los moeten laten en daarbij mijn eerste punt, ze hebben dingen los gelaten.
    pi_28265749
    Tja, wie weet waar dat meisje heen is gegaan net voor ze haar bij het hotel hebben uitgelaten. Of hebben ze bevestigd dat ze haar naar binnen hebben zien lopen? Want op de camera's was namelijk niks te zien.

    Het is een groot mysterie. Misschien hebben ze het toch gedaan, misschien waren er andere daders, of misschien is ze heel ergens anders en lacht ze ons allemaal uit. Of ze is echt ontvoerd ofzo.
    pi_28265887
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:40 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Ik snap geen hol van wat je bedoelt. Je zegt dat je niet denkt dat ze het per se gedaan hebben, en het daarom raar vindt dat ze niks los laten. Ten eerste is het helemaal niet zo dat ze niks los laten, ten tweede, als ze het niet gedaan hebben, wat zouden ze los moeten laten en daarbij mijn eerste punt, ze hebben dingen los gelaten.
    Ik bedoelde, aangezien ze zo lang niks los laten (en wellicht niks loslaten omdat ze dus geen idee hebben wat er met haar is gebeurt) zijn ze misschien wel onschuldig
    Maarrr als ze het wel gedaan hebben vind ik 't vrij bruut om zo lang je mond dicht te houden.. Dat is toch vreemd te noemen..
    Snap?
    pi_28266085
    In geval ze verantwoordelijk zijn voor de vermissing van het meisje is het een vanzelfsprekendheid dat het bruut is dat ze 'niks los laten', maar volgens mij gaat dergelijk bruut gedrag hand in hand met criminele acties, dus zo vreemd is dat volgens mij niet hoor.
      maandag 27 juni 2005 @ 10:59:25 #105
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28266189
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:38 schreef Marietje_34 het volgende:

    [..]

    ach man zeik niet zo om niks
    Ik wil gewoon dit topic volgen en post pas een reactie als ik er wat over te zeggen heb. En dat was net dus niet het geval.
    wel eens van een 'bookmark' gehoord?
      maandag 27 juni 2005 @ 11:04:03 #106
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28266310
    anyway, ik denk dat die vader precies weet wat er gebeurd is, maar dat zowel hij als Joran er niet verantwoordelijk voor zijn. Zijn eigen familie loopt gevaar als eea naar buiten wordt gebracht.
    pi_28266372
    Vader werd gearresteerd om druk uit te oefenen op zoon Joran zodat hij kan praten, vader heeft inmiddels ook voor zijn zoon gelogen dus reden tot arrestatie. De DJ werd gearresteerd omdat hij als getuige verklaarde dat hij zag dat de drie jongens Natalee Holloway bij de Holiday Inn afzette. Dat verhaal van het afzetten bij de Holiday Inn blijkt achteraf niet waar te zijn. De DJ van Tattoo is trouwens een goede vriend van Joran. De drie jongens hadden dus in hun eerste verklaring aan de politie gelogen. De twee Surinaamse vrienden, de DJ van Tattoo en Paul van der Sloot werden door Joran gevraagd om te liegen en te zeggen tegen de autoriteiten dat hij en de twee Surinamers Natalee bij de Holiday Inn heeft gebracht na een avondje stappen. Het zijn goede vrienden en een vader die voor elkaar zijn en die elkaar verdedigen, maar hun verhalen zitten vol gaten.

    Conclussie Joran van der Sloot weet veel meer wat er in die nacht gebeurd is.
      maandag 27 juni 2005 @ 11:09:26 #108
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28266438
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:07 schreef Stratos het volgende:
    Vader werd gearresteerd om druk uit te oefenen op zoon Joran zodat hij kan praten, vader heeft inmiddels ook voor zijn zoon gelogen dus reden tot arrestatie. De DJ werd gearresteerd omdat hij als getuige verklaarde dat hij zag dat de drie jongens Natalee Holloway bij de Holiday Inn afzette. Dat verhaal van het afzetten bij de Holiday Inn blijkt achteraf niet waar te zijn. De drie jongens hadden dus in hun eerste verklaring aan de politie gelogen. De twee Surinaamse vrienden, de DJ van Tattoo en Paul van der Sloot werden door Joran gevraagd om te liegen en te zeggen tegen de autoriteiten dat hij en de twee Surinamers Natalee bij de Holiday Inn heeft gebracht na een avondje stappen.

    Conclussie Joran van der Sloot weet veel meer wat er in die nacht gebeurd is.
    misschien heeft Joran zelf ook een date rape drug gehad van een 3e partij, zodat hij zich niets meer zou herinneren...
      maandag 27 juni 2005 @ 11:21:39 #109
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28266769
    Misschien is Joran wel misbruikt door die bitch van een Natalee!
    Heeft ze hem viagra en GHB gegeven en een uurtje op z'n leuter gereden. Vervolgens werd ze nuchter en is ze in paniek weggevlucht?
    Haters everywhere but I don't really care.
    pi_28266829
    @ Halion

    Een Joran met een date rape pil op kan niet liegen en weet niet wat er gebeurd is die avond. Hij zou dan gewoon vertellen wat er gebeurd is tot bij het innemen van de pil en na de afwerking van de pil. Als je niks te schuilen hebt en als je weet dat je onschuldig bent aan iets vertel je gewoon de waarheid. Als je niks te schuilen hebt vraag je je vrienden niet om hun verhaal te veranderen of zelfs eentje als getuige te laten komen (DJ van Tattoo) terwijl hij er nooit aanwezig was. The truth will set you free!
      maandag 27 juni 2005 @ 11:26:27 #111
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28266893
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:23 schreef Stratos het volgende:
    @ Halion

    Een Joran met een date rape pil op kan niet liegen en weet niet wat er gebeurd is die avond. Hij zou dan gewoon vertellen wat er gebeurd is tot bij het innemen van de pil en na de afwerking van de pil. Als je niks te schuilen hebt en als je weet dat je onschuldig bent aan iets vertel je gewoon de waarheid. Als je niks te schuilen hebt vraag je je vrienden niet om hun verhaal te veranderen of zelfs eentje als getuige te laten komen (DJ van Tattoo) terwijl hij er nooit aanwezig was. The truth will set you free!
    ja, dat klopt inderdaad...
    Er kan maar een reden zijn voor het niet onder druk bezwijken van Joran als hij het wel gedaan heeft.
    Namelijk er 100% zeker van zijn dat het lichaam van Natalee nooit gevonden wordt.
    pi_28266908
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:21 schreef matthijst het volgende:
    Misschien is Joran wel misbruikt door die bitch van een Natalee!
    Heeft ze hem viagra en GHB gegeven en een uurtje op z'n leuter gereden. Vervolgens werd ze nuchter en is ze in paniek weggevlucht?
    Lijkt me sterk, ze zou dan al gevonden zijn. En als Joran misbruikt was zou hij dat gewoon vertellen aan de politie en was er geen aanleiding voor de onware verklaringen.
    pi_28267153
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:26 schreef halion het volgende:

    [..]

    ja, dat klopt inderdaad...
    Er kan maar een reden zijn voor het niet onder druk bezwijken van Joran als hij het wel gedaan heeft.
    Namelijk er 100% zeker van zijn dat het lichaam van Natalee nooit gevonden wordt.
    Precies. Maar als Natalee vermoord is, hoe kan 1 persoon en dan een 17 jarige op zo'n slimme manier een lichaam van een meisje verbergen?! De theorie dat het lichaam gedumpt is in Palm Beach betwijfel ik, trouwens er is nog steeds geen bewijs gevonden dat aanduidt dat Natalee vermoord is.
      maandag 27 juni 2005 @ 11:35:19 #114
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28267194
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:34 schreef Stratos het volgende:

    [..]

    Precies. Maar als Natalee vermoord is, hoe kan 1 persoon en dan een 17 jarige op zo'n slimme manier een lichaam van een meisje verbergen?! De theorie dat het lichaam gedumpt is in Palm Beach betwijfel ik, trouwens er is nog steeds geen bewijs gevonden dat aanduidt dat Natalee vermoord is.
    met een boot de zee op en haar lichaam in het diepe water gooien lijkt me de enige optie.
    pi_28267196
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 10:38 schreef Marietje_34 het volgende:

    [..]

    ach man zeik niet zo om niks
    Ik wil gewoon dit topic volgen en post pas een reactie als ik er wat over te zeggen heb. En dat was net dus niet het geval.
    Ja je doet maar, 't schijnt te mogen dus ik kan er vrij weinig aan doen. Het was slechts mijn bescheiden mening, dank je.
      maandag 27 juni 2005 @ 11:37:32 #116
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28267264
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:35 schreef halion het volgende:

    [..]

    met een boot de zee op en haar lichaam in het diepe water gooien lijkt me de enige optie.
    Dat is niet makkelijk. Vanaf het hotel gebied is geen enkele boot makkelijk bereikbaar. Vanaf de haven van Oranjestad is het moeilijk om dit ongezien te doen.
      maandag 27 juni 2005 @ 11:45:36 #117
    1316 PLAE@
    Founded by fuckers
    pi_28267506
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 08:52 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Kneus,
    kneus nog wel

    Ik hou ook van jou
    pi_28267633
    Opvallend wel dat Pa zijn recht om te weigeren tegen zijn zoon te getuigen ge-'waived' heeft.
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      maandag 27 juni 2005 @ 11:52:05 #119
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28267689
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:35 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    Ja je doet maar, 't schijnt te mogen dus ik kan er vrij weinig aan doen. Het was slechts mijn bescheiden mening, dank je.
    ga dan niet gelijk lopen kotsen..
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
      maandag 27 juni 2005 @ 11:54:04 #120
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28267749
    Hou is op met die kinderachtige discussie en die domme flames.
      maandag 27 juni 2005 @ 12:00:53 #121
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28267920
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 11:50 schreef milagro het volgende:
    Opvallend wel dat Pa zijn recht om te weigeren tegen zijn zoon te getuigen ge-'waived' heeft.
    ja, waarom zou hij die weg 'waven' ?
    Hij wil dus tegen zijn zoon getuigen, en vermoedt dus klaarblijkelijk iets...
      maandag 27 juni 2005 @ 12:04:25 #122
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28268002
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:00 schreef halion het volgende:

    [..]

    ja, waarom zou hij die weg 'waven' ?
    Hij wil dus tegen zijn zoon getuigen, en vermoedt dus klaarblijkelijk iets...
    Nee natuurlijk niet. Pa is overtuigd van zijn zoon zijn onschuld. Dat is iig hetgene wat hij men wil laten geloven. Hij wil waarschijnlijk dus een getuigenis afleggen die gunstig uitpakt voor zijn zoon. Tenminste, dat denk ik.
    pi_28268049
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:00 schreef halion het volgende:

    [..]

    ja, waarom zou hij die weg 'waven' ?
    Hij wil dus tegen zijn zoon getuigen, en vermoedt dus klaarblijkelijk iets...
    mocht dat nodig zijn, ja.

    het is wel vreemd, want een vader die pal achter zijn zoon staat en wilt blijven staan, zal dat recht nemen om te weigeren, lijkt mij althans.

    ms , als hij idd niets te maken heeft met 'wegwissen van sporen' , is hij gaan twijfelen aan zoons onschuld.
    of hij weet drommels goed dat zoon schuldig is (het bellen naar die andere knullen om de verklaringen op 1 lijn te krijgen is ook wel wat dubieus), maar ziet nu in dat met hem de hand boven het hoofd houden tot het bittere einde, hij de hele familie naar de klote helpt (zover dat niet al is gebeurd).
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
    pi_28268132
    Gebruik maken van dat recht impliceert juist dat hij weet hoe het zit, en dat het voor Joran niet zo best is. Heel verstandig dus om dat (voorlopig) te weigeren.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28268354
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:08 schreef heiden6 het volgende:
    Gebruik maken van dat recht impliceert juist dat hij weet hoe het zit, en dat het voor Joran niet zo best is. Heel verstandig dus om dat (voorlopig) te weigeren.
    Voor hemzelf wel ja, voor zoon niet.
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      maandag 27 juni 2005 @ 12:44:52 #126
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28269319
    website van het nieuwe searchteam: http://www.texasequusearch.org/
      maandag 27 juni 2005 @ 12:48:19 #127
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28269438
    The Texas EquuSearch Mounted Search and Recovery Team was started in August, 2000 with the purpose to provide Volunteer Horse Mounted Search and Recovery for Lost and Missing persons. The Team was started in the North Galveston County area because of the high incidence of missing persons in the largely undeveloped area of South Harris and North Galveston Counties. With this in mind, the team's existence and purpose are dedicated to the memory of Laura Miller, a young woman abducted and murdered in North Galveston County in 1984. Laura was the daughter of our director,Tim Miller. Our team is composed of volunteers of various experiences, but most are experienced horse owners.

    We currently have approximately 250 + members and are growing rapidly. We are currently available to conduct searches state wide. We are a 501 (c) (3) nonprofit organization, which is funded solely by donations from team members and the surrounding communities.

    You will find our organization to be compassionate, dedicated and professional. We believe that we can better ourselves by working together to help the community and people in need. Many of our members are trained in various rescue and life saving skills such as CPR, advanced lifesaving skills and field craft. Our members come from all walks of life. We have business owners, medics, firefighters, housewives, electricians and students on our team. Our resources range from horse and rider teams to foot searchers, water (divers, boats) air (planes, helicopters), dog teams (air scent, cadaver and tracking) and 4x4's. We have also utilized infared cameras in some of our searches.

    Texas EquuSearch is a professional organization and we take notification of a missing person very seriously. If you are interested in volunteering with us, making a donation, learning more or, God forbid, you need our help, please contact us.
      maandag 27 juni 2005 @ 12:50:13 #128
    1316 PLAE@
    Founded by fuckers
    pi_28269500
    Ik heb last van antipathie gevoelens tegenover de Amerikanen in dit verhaal.

    Terwijl als ze Nederlands was ik het vreselijk zou vinden
      maandag 27 juni 2005 @ 12:51:15 #129
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28269536
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:50 schreef PLAE@ het volgende:


    Ik heb last van antipathie gevoelens tegenover de Amerikanen in dit verhaal.

    Terwijl als ze Nederlands was ik het vreselijk zou vinden
    Dat zegt genoeg over jou.
      maandag 27 juni 2005 @ 13:37:57 #130
    11464 Cosma-Shiva
    ikookvanjou
    pi_28271244
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 09:10 schreef matthijst het volgende:

    Naja, niks mee te maken; hij zal haar niet vermoord hebben. Het is al wel vrij vaag dat een rechter zijn zoontje helpt de verhalen op elkaar af te stemmen.
    Misschien vaag, misschien gewoon juridisch advies?
    Vanwaar komen wij dan, dat wij ergens heen willen?
      maandag 27 juni 2005 @ 13:38:44 #131
    1316 PLAE@
    Founded by fuckers
    pi_28271277
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:51 schreef halion het volgende:

    [..]

    Dat zegt genoeg over jou.
    I know
    pi_28273280
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 12:06 schreef milagro het volgende:

    [..]

    mocht dat nodig zijn, ja.

    het is wel vreemd, want een vader die pal achter zijn zoon staat en wilt blijven staan, zal dat recht nemen om te weigeren, lijkt mij althans.

    ms , als hij idd niets te maken heeft met 'wegwissen van sporen' , is hij gaan twijfelen aan zoons onschuld.
    of hij weet drommels goed dat zoon schuldig is (het bellen naar die andere knullen om de verklaringen op 1 lijn te krijgen is ook wel wat dubieus), maar ziet nu in dat met hem de hand boven het hoofd houden tot het bittere einde, hij de hele familie naar de klote helpt (zover dat niet al is gebeurd).
    Ook al zou de vader weten dat zoon van der Sloot iets met de verdwijning te maken zou hebben of zelfs dat meisje zou vermoorden, dan zou die vader als nog de zoon beschermen lijkt mij. Er zijn weinig vaders die hun eigen zoon in de bak wil zien zitten.
      maandag 27 juni 2005 @ 16:52:49 #133
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28277212
    Als de Arubanen met de FBI ipv de kaaskoppen dit onderzoek zouden leiden wisten we nu al precies wat er plaatsgevonden zou hebben.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      maandag 27 juni 2005 @ 17:05:33 #134
    103590 dvdfreak
    geen dvdfreak maar kc27
    pi_28277593
    Zal Nederland de verdachte aan USA uitleveren?.............Denk van wel
    pi_28277620
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:05 schreef dvdfreak het volgende:
    Zal Nederland de verdachte aan USA uitleveren?.............Denk van wel
    Wat heeft Nederland ermee te maken?
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28277625
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 14:40 schreef Stratos het volgende:

    [..]

    Ook al zou de vader weten dat zoon van der Sloot iets met de verdwijning te maken zou hebben of zelfs dat meisje zou vermoorden, dan zou die vader als nog de zoon beschermen lijkt mij. Er zijn weinig vaders die hun eigen zoon in de bak wil zien zitten.
    go figure...
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
    pi_28277663
    De FBI was/is er ook, maar kan kennelijk ook weinig uithalen. Volgens mij weten ze echt helemaal niks daar en arresteren ze zo nu en dan maar eens iemand voor de vorm.
      maandag 27 juni 2005 @ 17:09:24 #138
    103590 dvdfreak
    geen dvdfreak maar kc27
    pi_28277705
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:06 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Wat heeft Nederland ermee te maken?
    Ik hoorde laatst bij Larry King live dat Aruba onder Nederland rechtssysteem valt of niet?

    [ Bericht 1% gewijzigd door dvdfreak op 27-06-2005 17:21:40 ]
    pi_28277719
    Vanavond bij NOVA een interview met dat takkewijf. De mama van Natalee en haar man gaa converseren met onze Twan.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28277752
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:10 schreef heiden6 het volgende:
    Vanavond bij NOVA een interview met dat takkewijf. De mama van Natalee en haar man gaa converseren met onze Twan.
    wanneer wordt zij gearresteerd?
    De VS zou op z'n kop liggen, lijkt me wel grappig eigenlijk.
    pi_28277883
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:05 schreef dvdfreak het volgende:
    Zal Nederland de verdachte aan USA uitleveren?.............Denk van wel
    Nee want de misdaad is niet op amerikaans grondgebied gepleegt, hij wordt gewoon volgens het daar geldende recht behandeld.
    🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
    pi_28277926
    quote:
    Vanavond bij NOVA een interview met dat takkewijf. De mama van Natalee en haar man gaa converseren met onze Twan.
    Ouders zoeken de media wel op zeg.

    Als ik in hun schoenen zou staan zou ik daar geen behoefte aan hebben eigenlijk.
    pi_28277969
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:09 schreef dvdfreak het volgende:

    [..]

    Ik hoorde laatst bij Larry King live dat Aruba onder Nederland rechtsysteem valt of niet?
    Dat zou best kunnen, het is in ieder geval niet zo. Aruba heeft een eigen rechtssysteem, gebaseerd op dat van Antillen waar het onder viel tot 1986. Het schijnt iets nieuwe te zijn dan dat van de Antillen, om die reden, maar beide rechtssystemen zijn vrijwel identiek aan elkaar en aan dat van Nederland.

    (Je kunt overigens zelfs Arubaans Recht studeren op Aruba, waarmee je later binnen korte tijd nog een studie Internationaal of Nederlands recht kunt doen.)

    De rechtsspraak van de Antillen en Aruba gebeurt grotendeels samen, hoe dat zit weet ik niet meer precies, maar ik dacht dat het in eerste instantie in het land zelf geregeld wordt (dus Aruba of de Antillen), bij het Gerecht in Eerste Aanleg. Dan is er voor het hoger beroep nog een Gemeenschappelijk Hof voor de Antillen en Aruba, hier is de samenwerking dus van kracht.

    Het laatste niveau is wanneer men in cassatie gaat. Dan komt de zaak voor het Hoge Raad, en ben je beland op Koninkrijsniveau.

    Pin me er niet op vast, want het is al jaren geleden dat ik de Staatsinrichting van Aruba in m'n kop moest stampen, en het was een saaie en uitgebreide bedoening.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28286256
    er schijnt iets gevonden te zijn in een \quarry' achter vdS's huis, lees ik op Riehl/Scared Monkeys... de quarry (groeve) is afgezet met geel lint, dat zou betekenen dat er iets ligt... honden zijn ook 'aangeslagen' op die plek.

    maar goed, geruchten.
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
    pi_28286682
    "Mevrouw" Holloway: "Zij kunnen alles uitleggen. Wie, wat, waar, wanneer en hoe. Maar dat willen ze niet. Ze laten ons dit doormaken. En 'n heel land, de VS. Wat willen ze?"
    What about the children who died for the lies of your buddy Resident Bush?, "Mrs" Holloway?
    Stom wijf met haar Alabamese rotaccent.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
    pi_28286750
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 22:37 schreef Mikrosoft het volgende:
    "Mevrouw" Holloway: "Zij kunnen alles uitleggen. Wie, wat, waar, wanneer en hoe. Maar dat willen ze niet. Ze laten ons dit doormaken. En 'n heel land, de VS. Wat willen ze?"
    What about the children who died for the lies of your buddy Resident Bush?, "Mrs" Holloway?
    Stom wijf met haar Alabamese rotaccent.
    Zowieso, hoe kun je hier nou wéér iemand anders dan de uiteindelijke daders de schuld van geven.. Zo irritant vind ik dat..
      dinsdag 28 juni 2005 @ 00:15:18 #147
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28290108
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 17:17 schreef nummer_zoveel het volgende:

    [..]

    Ouders zoeken de media wel op zeg.

    Als ik in hun schoenen zou staan zou ik daar geen behoefte aan hebben eigenlijk.
    Omdat deze moord zonder de media gewoon in de doofpot was geschoven, net zoals dat zou plaatsgevonden hebben als jij, ik of de eerste de beste andere Nederlander het slachtoffer zou zijn van Joran en zijn vader.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28291247
    Pff, die moeder. Wat een hysterische trut.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 01:07:56 #149
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28291315
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:04 schreef heiden6 het volgende:
    Pff, die moeder. Wat een hysterische trut.
    Waar haalt ze het lef vandaan he? een beetje niet 100% je emoties onder controle hebben als je kind afgemaakt is dat is een schande
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28291615
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:07 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Waar haalt ze het lef vandaan he? een beetje niet 100% je emoties onder controle hebben als je kind afgemaakt is dat is een schande
    Je hebt het niet gezien, of wel?

    Dat stukje over haar dochter, dat ze 'impecable' is. Dat toontje.

    En dan even stellen dat die jongens en die vader volgens haar alles weten, maar dat weigeren. En dat ze haar door dit hele gebeuren willen slepen. Heel de V.S..

    Het toppunt is nog wel "he tends to prey upon young, American, female tourists'. Dat wijf heeft echt een gaatje in haar kop.

    Het heeft niets met emoties te maken, ze loopt maar wat te schreeuwen. Het is nergens op gebaseerd, behalve haar kromme aannames. Omdat Paul zei dat die jongens hun mond moesten houden, zijn ze schuldig aan haar moord? Kom nou toch. Laat het onderzoek lekker over aan de politie, en ga breien ofzo, conservatieve gilteef.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 01:36:48 #151
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28291634
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:34 schreef heiden6 het volgende:


    Je hebt het niet gezien, of wel?
    Jawel knul.
    quote:
    Het toppunt is nog wel "he tends to prey upon young, American, female tourists'. Dat wijf heeft echt een gaatje in haar kop.
    Het zou natuurlijk wel kunnen kloppen, ik zou iniedergeval ook mijn kaarten zetten op mooie toeristes die de bloemetjes buiten komen zetten ipv dikke Arubaanse koeien die al op hun 19'e zeker 2 kinderen hebben
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28291645
    Ik heb het gezien en ik vond het meevallen.
    Dat ze hier en daar ms overdrijft, met dan heel de VS meeslepen, mijn God, zeg, mag ze ajb onder deze omstandigheden af en toe wat onredelijk zijn.

    Ik zag geen hysterisch wijf, verre van dat, wel een wanhopige maar kordate moeder die alles aangrijpt om meer te weten te komen en juist in mijn ogen nog vrij rustig is juist.
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
    pi_28291654
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:36 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Jawel knul.
    Ah ja. En niet zo denigrerend tegen andere behaarde mannen hè? Ik heb nota bene een baardje.
    quote:
    Het zou natuurlijk wel kunnen kloppen, ik zou iniedergeval ook mijn kaarten zetten op mooie toeristes die de bloemetjes buiten komen zetten ipv dikke Arubaanse koeien die al op hun 19 zeker 2 kinderen hebben
    Nah, ik ben meer van de latina's. Maar je begrijpt toch wel hoe je zoiets op moet vatten? Alsof ze het over Jack the Ripper heeft.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 01:42:53 #154
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28291677
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:39 schreef heiden6 het volgende:

    Ah ja. En niet zo denigrerend tegen andere behaarde mannen hè? Ik heb nota bene een baardje.
    Mannen met behaarde gezichten vertrouw ik niet, een harige rug is wat echt telt binnen de harige gemeenschap!
    quote:
    Nah, ik ben meer van de latina's.
    Die zijn ook mooi, maar die kosten daar geld
    quote:
    Maar je begrijpt toch wel hoe je zoiets op moet vatten? Alsof ze het over Jack the Ripper heeft.
    Zo voelt ze dat denk ik ook, als iemand degene waar jij het meeste om geeft dood maakt dan is die persoon iniedergeval de eerste tijd de slechtste persoon op aarde...
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 06:22:32 #155
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28292404
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:38 schreef milagro het volgende:

    Ik zag geen hysterisch wijf, verre van dat, wel een wanhopige maar kordate moeder die alles aangrijpt om meer te weten te komen en juist in mijn ogen nog vrij rustig is juist.
    Alles doen om je dochter te vinden ok, maar iedereen schuldig te noemen en van alles te verwijten en dan maar hopen dat de echte schuldige ertussen zit gaat een beetje ver. Ze moet zich eerst focussen op de terugkomst/vinden van haar dochter, niet op het beschuldiggen van mensen.

    ps. is heiden6 van aruba??
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 28 juni 2005 @ 07:10:07 #156
    13151 crew  Rewimo
    Nederduitse/Mevrouw qltel
    pi_28292483
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 22:27 schreef milagro het volgende:
    er schijnt iets gevonden te zijn in een \quarry' achter vdS's huis, lees ik op Riehl/Scared Monkeys... de quarry (groeve) is afgezet met geel lint, dat zou betekenen dat er iets ligt... honden zijn ook 'aangeslagen' op die plek.

    maar goed, geruchten.
    Verder niks meer over gehoord?
    Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
    <a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 07:18:24 #157
    92279 N.icka
    Windforce 11
    pi_28292520
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 06:22 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ze moet zich eerst focussen op de terugkomst/vinden van haar dochter, niet op het beschuldiggen van mensen.
    Vreselijk , die mensen die menen te kunnen zeggen hoe andere zich moeten gedragen
      dinsdag 28 juni 2005 @ 08:41:18 #158
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28293022
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 07:18 schreef N.icka het volgende:

    [..]

    Vreselijk , die mensen die menen te kunnen zeggen hoe andere zich moeten gedragen
    Uhm iedereen mag zich gedragen zoals ze willen, maar niet ten koste van iemand anders!! En 't is inderdaad vervelend, mensen die menen te weten hoe anderen zich moeten gedragen, zoals bijvoorbeeld die moeder die hier zo'n grote mond heeft.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:00:44 #159
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28293287
    Ik heb niet zo'n moeite met die moeder hoor, heb er wel respect voor.
    Je moet nu eenmaal een grote bek hebben in deze wereld, wil er nog naar je geluisterd worden.
    Geloof me, met de welbekende Nederlandse 'nuchter -en bescheidenheid' was deze zaak al lang niet meer in het nieuws. Ik kots op die eeuwige Hollandse nuances. Fuck off.
    pi_28293449
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 06:22 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Alles doen om je dochter te vinden ok, maar iedereen schuldig te noemen en van alles te verwijten en dan maar hopen dat de echte schuldige ertussen zit gaat een beetje ver. Ze moet zich eerst focussen op de terugkomst/vinden van haar dochter, niet op het beschuldiggen van mensen.

    ps. is heiden6 van aruba??
    3 knullen die als laatste met jouw kind gezien zijn en die al 2 keer hun verhaal gewijzigd hebben, die mag je beschuldigen van te weten wat er gebeurd is, want dat is wat ze doet.

    ze zegt niet dat zij de moordenaars zijn, ze zegt dat zij moeten weten wat zich heeft afgespeeld, maar dat ze dat maar niet willen zeggen en dat dat haar razend maakt.

    als je dat als wanhopig ouder al niet meer mag, zonder voor hysterisch wijf weggezet te worden.... ze was helemaal niet hysterisch, en al was ze dat wel, so fucking what! haar kind is ws dood!!!
    [i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:10:41 #161
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28293485
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 09:00 schreef halion het volgende:
    Ik heb niet zo'n moeite met die moeder hoor, heb er wel respect voor.
    Je moet nu eenmaal een grote bek hebben in deze wereld, wil er nog naar je geluisterd worden.
    Geloof me, met de welbekende Nederlandse 'nuchter -en bescheidenheid' was deze zaak al lang niet meer in het nieuws. Ik kots op die eeuwige Hollandse nuances. Fuck off.
    Maar je moet rekening houden waar je ben. Vergeet niet dat Aruba relatief heel crimineel vrij is. Een van de grote problemen is ook geweest dat de regering hier niet geweten heeft hoe met de situatie om te gaan, en dan bedoel ik nu ff vooral omgang met de media.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:15:14 #162
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28293548
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 09:10 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Maar je moet rekening houden waar je ben. Vergeet niet dat Aruba relatief heel crimineel vrij is. Een van de grote problemen is ook geweest dat de regering hier niet geweten heeft hoe met de situatie om te gaan, en dan bedoel ik nu ff vooral omgang met de media.
    Het probleem is dat Nederlanders bepaalde gedragingen vaak 'te gek' of 'overdreven' vinden.
    De 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' overtuiging dus. En juist met die mentaliteit zul je nooit boven de massa uitstijgen. En mocht je dat toch lukken, dan wordt je kop wel afgehakt door de rest.
    Het wordt tijd dat we wat van de Amerikanen leren. Durf eens een standpunt in te nemen en die hoog te houden. Big up voor Momma Holloway, dat is tenminste een echte vrouw, waarvan ik er in ons land erg weinig zie rondlopen.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:17:54 #163
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28293593
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 09:08 schreef milagro het volgende:

    [..]

    3 knullen die als laatste met jouw kind gezien zijn en die al 2 keer hun verhaal gewijzigd hebben, die mag je beschuldigen van te weten wat er gebeurd is, want dat is wat ze doet.

    ze zegt niet dat zij de moordenaars zijn, ze zegt dat zij moeten weten wat zich heeft afgespeeld, maar dat ze dat maar niet willen zeggen en dat dat haar razend maakt.

    als je dat als wanhopig ouder al niet meer mag, zonder voor hysterisch wijf weggezet te worden.... ze was helemaal niet hysterisch, en al was ze dat wel, so fucking what! haar kind is ws dood!!!
    Ik persoonlijk denk dat Joran wat met de verdwijning zelf te maken heeft, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik ben nog steeds van mening dat iemand pas schuldig is als dat bewezen is. Vergeet niet dat er nog geen lichaam is gevonden en dit niet de eerste keer is. Ook is deze mevrouw t eiland opgekomen met een grote mond, nog voordat er iemand is aangehouden.
    En betreft dat ze een verhaal hebben veranderd, ze zijn jong en hebben ongetwijfeld geen christelijk feestje gehad, ik keen geen tieners die na een uitgaans nachtje geen lul verhaaltje verzint, en al helemaal niet als blijkt dat er een chick is verdwenen waarmee je was.

    Overigens voor de duidelijkheid denk ik dat de jongen er best is wat mee te maken kan hebben, ook vind ik t heel erg voor die moeder, maar geen van allen zijn we bezig met t onderzoek, lijkt me dan ook niet correct om al mensen te gaan beschuldiggen.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:21:40 #164
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28293667
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 09:17 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ik persoonlijk denk dat Joran wat met de verdwijning zelf te maken heeft, maar dat is mijn persoonlijke mening. Ik ben nog steeds van mening dat iemand pas schuldig is als dat bewezen is. Vergeet niet dat er nog geen lichaam is gevonden en dit niet de eerste keer is. Ook is deze mevrouw t eiland opgekomen met een grote mond, nog voordat er iemand is aangehouden.
    En betreft dat ze een verhaal hebben veranderd, ze zijn jong en hebben ongetwijfeld geen christelijk feestje gehad, ik keen geen tieners die na een uitgaans nachtje geen lul verhaaltje verzint, en al helemaal niet als blijkt dat er een chick is verdwenen waarmee je was.

    Overigens voor de duidelijkheid denk ik dat de jongen er best is wat mee te maken kan hebben, ook vind ik t heel erg voor die moeder, maar geen van allen zijn we bezig met t onderzoek, lijkt me dan ook niet correct om al mensen te gaan beschuldiggen.
    Momma Holloway heeft nog helemaal niemand van moord beschuldigd, dus ik weet niet waar je het vandaan haalt. Ga eerst eens wat lezen op Foxnews.com ofzo voordat je onzin post.
    Momma Holloway geeft alleen aan dat de verdachten bepaalde zaken achter houden en niet alles vertellen wat ze weten. En dat lijkt me vrij duidelijk doordat ze hun verklaringen vier keer omgegooid hebben.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 09:25:18 #165
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28293739
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 09:15 schreef halion het volgende:

    [..]

    Het probleem is dat Nederlanders bepaalde gedragingen vaak 'te gek' of 'overdreven' vinden.
    De 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg' overtuiging dus. En juist met die mentaliteit zul je nooit boven de massa uitstijgen. En mocht je dat toch lukken, dan wordt je kop wel afgehakt door de rest.
    Het wordt tijd dat we wat van de Amerikanen leren. Durf eens een standpunt in te nemen en die hoog te houden. Big up voor Momma Holloway, dat is tenminste een echte vrouw, waarvan ik er in ons land erg weinig zie rondlopen.
    Ik persoonlijk heb mij nooit echt op me gemak gevoeld met nederlandse mentaliteit. Maar ik werk nu 2 jaar met amerikanen en ze zijn soms wel een beetje overdreven. Maar dit is allemaal persoonlijk, wat vind je zelf t prettigst om bij te leven, leef hoe je wil, doe wat je wil, maar laat daar wel iemand anders in z'n waarde. Er zijn hier spots op TV geweest van zwervers die crack doen, ze doen een rondje hoeren buurt ze laten jonge US chicks zien die party'en met de text "why do kids still go to aruba". Moeders en vaders hebben groot leed, maar vergeet niet wat ze teweeg brengen door de deze media hype.
    Overigens moeten we ook niet alle amerikanen over 1 hoop gooien, ik spreek er veel die 't zelf ook een te grote hype vinden. Mooiste actie vind ik nog wel dat ze in alabama een lijst in de krant zouden hebben geplaatst van alle mensen die vermist zijn ofzo en nooit iemand van in de media is geweest.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 11:21:37 #166
    38070 Kabouter_Krulleput
    Kabouter_Krulleput
    pi_28296809
    Dat die moeder met droge ogen kan beweren dat haar dochter een heel rustig meisje is dat zichzelf nooit in de problemen zou werken... Wat een naïviteit zeg. Tuurlijk is zijn lekker gaan feesten en los gegaan. Welke op vakantie zijnde tiener doet dat nou niet? Helemaal in zo'n tropische setting als Aruba.
    Ook jammer dat ze gelijk denkt te weten wie er schuldig is. Ze weet zeker dat dat die rechter er wat mee te maken heeft. Sorry hoor, maar heeft die moeder een politietraining achter de rug ofzo? What makes her the expert?

    Natuurlijk kan je haar reactie begrijpen maar een beetje Amerikaanse arrogantie komt er ook wel om de hoek kijken.
    I don't really come from outer space || Last.fm
      dinsdag 28 juni 2005 @ 11:26:20 #167
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28296917
    Amerikanen sporen niet, maffe gasten.
    Wat moet er dan gebeuren: die jongens veroordelen zonder dat er een lijk gevonden is?
    Haters everywhere but I don't really care.
    pi_28296961
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:21 schreef Kabouter_Krulleput het volgende:
    Dat die moeder met droge ogen kan beweren dat haar dochter een heel rustig meisje is dat zichzelf nooit in de problemen zou werken... Wat een naïviteit zeg. Tuurlijk is zijn lekker gaan feesten en los gegaan. Welke op vakantie zijnde tiener doet dat nou niet? Helemaal in zo'n tropische setting als Aruba.
    Het gaat erom dat de moeder van mening is dat de dochter nooit het gedrag zal gaan vertonen wat tot de moord van de dochter zal leiden. Lijkt me toch voor de hand liggend dat elke moeder op zo'n manier over haar dochter zou praten, niet?
    quote:
    Ook jammer dat ze gelijk denkt te weten wie er schuldig is. Ze weet zeker dat dat die rechter er wat mee te maken heeft. Sorry hoor, maar heeft die moeder een politietraining achter de rug ofzo? What makes her the expert?
    Wat maakt jou de expert? Wie ben jij om de moeder de les te leren?
    quote:
    Natuurlijk kan je haar reactie begrijpen maar een beetje Amerikaanse arrogantie komt er ook wel om de hoek kijken.
    Net als jouw arrogantie?
      dinsdag 28 juni 2005 @ 11:30:47 #169
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28297087
    Chickie duikt binnenkort op in Girls Gone Wild deel 816 gok ik
    En die moeder nog volhouden dat het haar dochter niet is. Tieten aan het flashen. Paspoort in de hand, sofinummer op d'r voorhoofd getatoeerd... "nee hoor, mijn dochter is braaf".
    Haters everywhere but I don't really care.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 11:41:43 #170
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28297448
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:27 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Wat maakt jou de expert? Wie ben jij om de moeder de les te leren?
    Ik geloof dat je nou juist zijn punt sterk maakt, net zo min als hij de les aan de moeder kan leren kan die moeder niet het rechts systeem gaan vertellen wie er schuldig is.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28297603
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 01:36 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Jawel knul.
    [..]

    Het zou natuurlijk wel kunnen kloppen, ik zou iniedergeval ook mijn kaarten zetten op mooie toeristes die de bloemetjes buiten komen zetten ipv dikke Arubaanse koeien die al op hun 19'e zeker 2 kinderen hebben
    Er zijn zat mooie Arubaanse dames die niet dik zijn en die niet op een jonge leeftijd kinderen krijgen. Beetje domme vooroordeel van je!
    pi_28297896
    quote:
    Op maandag 27 juni 2005 16:52 schreef HarigeKerel het volgende:
    Als de Arubanen met de FBI ipv de kaaskoppen dit onderzoek zouden leiden wisten we nu al precies wat er plaatsgevonden zou hebben.
    Er waren er 6 FBI agenten nu zijn dat er 3. De FBI is daar op verzoek van familie Holloway. De FBI heeft een begeleidende rol in de zaak.
    pi_28297960
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:41 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ik geloof dat je nou juist zijn punt sterk maakt, net zo min als hij de les aan de moeder kan leren kan die moeder niet het rechts systeem gaan vertellen wie er schuldig is.
    Maar je kan niet ontkennen dat zo'n moeder dichter bij het vuur staat, en vanuit die positie wellicht een betere waarneming kan doen dan iemand die in nederland op z'n kamertje naar z'n monitortje zit te turen. Dus in dat opzicht vind ik niet dat ik zijn punt sterk.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 12:08:49 #174
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28298387
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:56 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Maar je kan niet ontkennen dat zo'n moeder dichter bij het vuur staat, en vanuit die positie wellicht een betere waarneming kan doen dan iemand die in nederland op z'n kamertje naar z'n monitortje zit te turen. Dus in dat opzicht vind ik niet dat ik zijn punt sterk.
    Ik denk dat dat in deze tijd niet zoveel uitmaakt of je in nederland achter een monitor zit of hier, met de media weet je in nederland net zoveel als de moeder weet. Overigens zeg je dat zij een betere waarneming kan nemen, maar daar ben ik 't niet zo mee eens, juist omdat ze de emotionele band heeft zal haar waarneming wat sneller op emotie gebasseerd zijn dan op feiten.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 12:59:54 #175
    28167 matthijst
    In a New York State of Mind
    pi_28300085
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:54 schreef Stratos het volgende:

    [..]

    Er waren er 6 FBI agenten nu zijn dat er 3. De FBI is daar op verzoek van familie Holloway. De FBI heeft een begeleidende rol in de zaak.
    Ook zoiets belechelijks: fuck de FBI, gasten hebben daar niks te zoeken.
    Haters everywhere but I don't really care.
    pi_28300431
    Ook het feit dat de moeder van het meisje verteld dat de verdachte een bepaalde reputatie heeft als het om versieren van toeristes gaat doet haar geen goed, erg dom van die vrouw, maar ze komt me niet al te snugger over, kan zijn dat ze geheel overmand is door emoties.
    Yeah baby Yeah!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 13:21:27 #177
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28300902
    Intussen heeft de Arubaanse minister van Justitie uitgesproken dat zij wil dat Nederland steun betuigt aan Aruba, omdat de Amerikaanse pers het doet voorkomen dat Aruba een soort van Sodom en Gomorra zou zijn en hun (Nederlandse) rechtssysteem zou ook verderfelijk zijn.

    Ik vind dat ze wel een punt heeft eigenlijk.
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
    pi_28301190
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 12:08 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ik denk dat dat in deze tijd niet zoveel uitmaakt of je in nederland achter een monitor zit of hier, met de media weet je in nederland net zoveel als de moeder weet.
    Nou, ik weet wel zeker dat dit uitmaakt. Iedereen denkt tegenwoordig alles te weten zonder feiten te kennen of iets mee gemaakt te hebben.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 13:33:28 #179
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28301356
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 13:21 schreef Marietje_34 het volgende:
    Intussen heeft de Arubaanse minister van Justitie uitgesproken dat zij wil dat Nederland steun betuigt aan Aruba, omdat de Amerikaanse pers het doet voorkomen dat Aruba een soort van Sodom en Gomorra zou zijn en hun (Nederlandse) rechtssysteem zou ook verderfelijk zijn.

    Ik vind dat ze wel een punt heeft eigenlijk.
    Nederland durft echt geen positie in te nemen tegenover Amerika, dus dat zie ik niet gebeuren.
    pi_28301438
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 13:28 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Nou, ik weet wel zeker dat dit uitmaakt. Iedereen denkt tegenwoordig alles te weten zonder feiten te kennen of iets mee gemaakt te hebben.
    Ganz richtig Massive
    Yeah baby Yeah!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 14:02:39 #181
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28302337
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 13:33 schreef halion het volgende:

    [..]

    Nederland durft echt geen positie in te nemen tegenover Amerika, dus dat zie ik niet gebeuren.
    Hm, daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
    pi_28302534
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 13:33 schreef halion het volgende:

    [..]

    Nederland durft echt geen positie in te nemen tegenover Amerika, dus dat zie ik niet gebeuren.
    ik geef Balkenende een " " als ze het zouden doen.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 14:13:16 #183
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28302655
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 14:09 schreef SlimShady het volgende:

    [..]

    ik geef Balkenende een " [afbeelding] " als ze het zouden doen.
    De Bush administratie weet niet eens wie 'Balkenende' is man. Laat staan hoe je het moet uitspreken.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 14:29:27 #184
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28303135
    net gelezen op NU:

    'Minister Donner is dat met zijn collega eens. Hij zegde in een reactie toe de zaak aan te kaarten bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. "We moeten kijken hoe we kunnen voorkomen dat dit tot grote schade gaat leiden voor het eiland Aruba. Misschien kunnen we via de ambassade in Washington de beeldvorming in de pers weer rechtzetten."

    Dat de Amerikaanse autoriteiten kritiek zouden hebben op Aruba wees Donner resoluut van de hand. "Ik weet gewoon dat naar hun gevoel alles wordt gedaan wat gedaan kan worden", aldus de minister. '


    '
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 15:04:29 #185
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28304321
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 14:29 schreef Marietje_34 het volgende:


    Misschien kunnen we via de ambassade in Washington de beeldvorming in de pers weer rechtzetten."
    Hahaha, de hoogmoedswaanzin.


    Rice: " Hey George, there is some dude here who wants to talk to you about Natalee Holloway."
    Bush: " Ah Con, thank you. Where's he from?"
    Rice: " I'm not sure, seems to be from some country near Finland. I think it's called 'Newlands' or something like that."
    Bush: "Newlands..hmm...., isn't that close to the country of Amsterdam?"
    Rice: " right, that's where he's from, Amsterdam."
    Bush: " Oh well, send him back home then. I heard on the news that under-age drinking is legal there, as well as taking drugs in public and raping."
    Rice: "Will do. He is wearing weird wooden shoes anyway and I just can't remember his name."
    Bush: " Good. And while you're at it, let him take away his bike from the main entrance. We're not in France, you know."

    [ Bericht 1% gewijzigd door halion op 28-06-2005 15:43:14 ]
    pi_28304521
    Criminelen waarderen hun reetlikkers. De bende van de regering Bush weet dan ook zeer goed wie Balkenende is.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 15:12:05 #187
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28304579
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 14:29 schreef Marietje_34 het volgende:
    net gelezen op NU:

    Dat de Amerikaanse autoriteiten kritiek zouden hebben op Aruba wees Donner resoluut van de hand. "Ik weet gewoon dat naar hun gevoel alles wordt gedaan wat gedaan kan worden", aldus de minister. '
    persoonlijk lijkt me het mij toch niet geheel onmogelijk dat ze wel kritiek zouden hebben op ofwel Aruba danwel het Nederlandse rechtssysteem

    ik bedoel, het Internationaal Gerechtshof in Den Haag aanvaarden ze ook niet.
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 16:26:40 #188
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28306970
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 13:28 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Nou, ik weet wel zeker dat dit uitmaakt. Iedereen denkt tegenwoordig alles te weten zonder feiten te kennen of iets mee gemaakt te hebben.
    Ik heb t niet over wat mensen denken te weten, want voorlopig denkt die moeder alles al te weten, zij is immers degene die alle beschuldigingen al klaar heeft voor dat t rechtssysteem dat heeft. Waar ik t over heb is dat iemand in nederland kwa feiten net zoveel kan weten als hier op aruba.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28307132
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:26 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ik heb t niet over wat mensen denken te weten, want voorlopig denkt die moeder alles al te weten, zij is immers degene die alle beschuldigingen al klaar heeft voor dat t rechtssysteem dat heeft. Waar ik t over heb is dat iemand in nederland kwa feiten net zoveel kan weten als hier op aruba.
    Sjees zeg, dus iemand die achter z'n pctje een beetje zit te surfen weet net zoveel als een moeder die dingen op de plek zelf te horen kan krijgen? Dat vind ik best knap zeg! Op die manier hoeven we nooit meer de straat op om iets te weten te komen en kunnen we altijd vanuit onze luie stoel conclusies trekken! Gaaf!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 16:37:10 #190
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28307309
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:31 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Sjees zeg, dus iemand die achter z'n pctje een beetje zit te surfen weet net zoveel als een moeder die dingen op de plek zelf te horen kan krijgen? Dat vind ik best knap zeg! Op die manier hoeven we nooit meer de straat op om iets te weten te komen en kunnen we altijd vanuit onze luie stoel conclusies trekken! Gaaf!
    Dude, alles wat hier gebeurt staat binnen vijf minuten op minstens 5 internet sites en CNN. En als je denkt dat die moeder er zo op zit.... zij zit nog steeds te zeggen dat d'r dochter zo'n engel is terwijl de rest van de wereld al weet dat t niet zo is. Tenzij je onder een steen leeft maakt t in deze tijd weinig uit waar je woont, nieuws gaat snel.

    Trouwens zeg me is wat die moeder zou kunnen weten dat iemand achter z'n pc'tje niet zou kunnen weten??
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28307431
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:37 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Dude, alles wat hier gebeurt staat binnen vijf minuten op minstens 5 internet sites en CNN. En als je denkt dat die moeder er zo op zit.... zij zit nog steeds te zeggen dat d'r dochter zo'n engel is terwijl de rest van de wereld al weet dat t niet zo is. Tenzij je onder een steen leeft maakt t in deze tijd weinig uit waar je woont, nieuws gaat snel.

    Trouwens zeg me is wat die moeder zou kunnen weten dat iemand achter z'n pc'tje niet zou kunnen weten??
    Denk je niet dat zij bedoelt dat haar dochter met haar gedrag nooit gevraagd heeft vermoord te worden?
    pi_28307596
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:41 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Denk je niet dat zij bedoelt dat haar dochter met haar gedrag nooit gevraagd heeft vermoord te worden?
    Nee, volgens haad is haar dochter heilig en zalig, en is Joran een sluwe, gewetenloze seriemoordenaar.

    En dat terwijl er nog steeds een kans is dat ze weggelopen is - iets waar ik inmiddels alle begrip voor zou hebben.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 16:48:49 #193
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28307684
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:41 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Denk je niet dat zij bedoelt dat haar dochter met haar gedrag nooit gevraagd heeft vermoord te worden?
    Djees je heb mooie woorden maar zelf zit je wel conclussies te trekken, jij weet al dat ze "vermoord" is? En niemand vraagt om de dood over vermissing, maar bij bepaalde levenstijlen is er wel een hogere risico op problemen!

    En weet je al wat iemand achter z'n PC zou kunnen missen wat moeders wel weet?
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 16:51:29 #194
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28307783
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:46 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Nee, volgens haad is haar dochter heilig en zalig, en is Joran een sluwe, gewetenloze seriemoordenaar.

    En dat terwijl er nog steeds een kans is dat ze weggelopen is - iets waar ik inmiddels alle begrip voor zou hebben.
    Heb gehoord (weet niet of t waar is) dat ze al is een stunt heeft uitgehaald met verdwijnen omdat ze een BMW van d'r pappie wilde
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28307815
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:51 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Heb gehoord (weet niet of t waar is) dat ze al is een stunt heeft uitgehaald met verdwijnen omdat ze een BMW van d'r pappie wilde
    Ach, dat soort verhalen moet je maar met een korrel zout nemen hoor.

    Waar op Aruba woon je ergens?
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 16:54:33 #196
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28307884
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:52 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Ach, dat soort verhalen moet je maar met een korrel zout nemen hoor.

    Waar op Aruba woon je ergens?
    Ik weet maar ik hoor t steeds vaker van amerikanen, want om te beginnen geloof ik niets uit de Diario!

    Terrabana Residence.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28309644
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:54 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Ik weet maar ik hoor t steeds vaker van amerikanen, want om te beginnen geloof ik niets uit de Diario!

    Terrabana Residence.
    Netjes hoor.

    Ik heb familie daar ergens in de buurt, in Alto Vista.

    En ach, de Diario.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 19:26:34 #198
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28312430
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 11:26 schreef matthijst het volgende:
    Amerikanen sporen niet, maffe gasten.
    Wat moet er dan gebeuren: die jongens veroordelen zonder dat er een lijk gevonden is?
    Dus als je het lijk maar gewoon laat verdwijnen mag je van matthijst je suf moorden
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 19:27:53 #199
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28312486
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 16:46 schreef heiden6 het volgende:


    Nee, volgens haad is haar dochter heilig en zalig, en is Joran een sluwe, gewetenloze seriemoordenaar.

    En dat terwijl er nog steeds een kans is dat ze weggelopen is - iets waar ik inmiddels alle begrip voor zou hebben.
    Volgens de Nederlandse leider van het onderzoek is ze naar zijn mening gewoon dood.
    Bron, Parool van vandaag.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 20:05:22 #200
    107125 dancemacabre
    is niet zo heel erg
    pi_28313790
    Dood en gesodomiseerd door het olijke trio
      dinsdag 28 juni 2005 @ 20:08:29 #201
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28313903
    Nova besteedt vanavond alweer aandacht aan de zaak. Aruba versus America is de titel van de reportage. Je zou bijna denken dat ze overstap naar RTL4 al hebben gemaakt.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 20:12:37 #202
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28314053
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 20:08 schreef schatje het volgende:
    Nova besteedt vanavond alweer aandacht aan de zaak. Aruba versus America is de titel van de reportage. Je zou bijna denken dat ze overstap naar RTL4 al hebben gemaakt.
    En dat terwijl de echte fustratie van de Arubaanse regering natuurlijk het gedrag van de Nederlanders is die met hun rechtsgang en dader de economie van Aruba kunnen verpesten.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 20:18:12 #203
    12280 Mukie
    Mukie is lief!
    pi_28314246
    Een vriendin van me kent een van die mensen die ermee te maken heeft
    Doodeng.
    *rilt*
    To be conscious that you are ignorant is a great step to knowledge.
    Imagination is the one weapon in the war against reality.
    pi_28316048
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 20:08 schreef schatje het volgende:
    Nova besteedt vanavond alweer aandacht aan de zaak. Aruba versus America is de titel van de reportage. Je zou bijna denken dat ze overstap naar RTL4 al hebben gemaakt.
    Tja, jammer voor Aruba als er minder Amerikaanse toeristen komen maar de Amerikanen die er al zijn geweest en ervan genoten hebben trappen niet in de leugens van de media.
    En zoals Amerika er nu voor staat met leugens, Hitleriaanse invasie(s), oorlogsmisdaden, ontvoeringen en martelingen is het samen met o.a. Saoedie-Arabië en China geen land dat met de vinger naar een ander kan wijzen.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:35:24 #205
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28317092
    Ja, ik ben ook niet echt te spreken over het buitenlandbeleid van de VS, maar om daar nu dit topic voor te gebruiken gaat mij wat ver.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:39:49 #206
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28317260
    Sommige mensen hebben nou eenmaal een onzeker zelfbeeld en dat uiten ze dan middels haat jegens de VS
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28317261
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 19:27 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Volgens de Nederlandse leider van het onderzoek is ze naar zijn mening gewoon dood.
    Bron, Parool van vandaag.
    Jan van der Straten bedoel je? Da's de politiecommisaris. Ik heb nog met z'n zoon op school gezeten.

    Die vent weet wel hoe dat werkt hoor, die doet dat werk al sinds de eerste wereldoorlog ofzo.

    De kans dat Natalee dood is is heel groot, maar dat doet niets af aan de constatering dat haar moeder een schreeuwerig wijf is.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:41:06 #208
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28317313
    Ja dat is hem!
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:50:56 #209
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28317731
    quote:
    Polderen op Aruba


    Het moet een potsierlijke vertoning geweest zijn. De Arubaanse minister van Justitie Croes die zijn Nederlandse collega verzoekt de woedende Yanks op zijn eiland in toom te houden door in Washington te verklaren dat alle spookverhalen in de Amerikaanse pers uit de lucht zijn gegrepen. De reikende hand van het grote moederland, ik hou het amper droog. Het is weer eens wat anders dan stoere taal over kolonisatie en wellicht dat er nu eens een in Den Haag opgesteld regeltje zal worden nagekomen. Het akkefietje op Aruba zal het onbegrip tussen Nederlanders en Amerikanen overigens niet verkleinen.


    De verontwaardiging op het Amerikaanse optreden is immers niet van de lucht en vanzelfsprekend gaat dat samen met de nodige anti Amerika retoriek. Zo is het bijzonder asociaal dat de Amerikaanse high tech opsporingsdiensten het volledige eiland uitkammen op zoek naar een lichaam. Zo raar is het tenslotte toch niet dat een meisje sinds 30 mei spoorloos is verdwenen op een stuk grond ter grote van Texel?
    Typisch Amerikaans...


    Ook moet die vermaledijde Amerikaanse pers het ontgelden die het in haar hoofd haalt te speculeren naar de toedracht, plaats van delict en motief. Het zou tenslotte een grof schandaal zijn wanneer iets lulligs als een verdwijning Aruba inkomsten uit toeristenwerving zou mislopen. Zou Croes in een commissariaatje bij Van der Valk zitten?


    Bijna een maand houden de autoriteiten de 17-jarige Joran van der Sloot vast op verdenking van de moord. Welke beproefde Zaanse verhoortechnieken zouden Joran zo koud laten dat hij Justitie zo weinig op weg kan helpen? Dat de ouders van Holloway vervolgens ook nog het lef hebben openlijk hun twijfel over Joran’s verklaringen uit te spreken is een gotspe. Wat denken die mensen wel niet? Typisch Amerikaans.


    Voorts is Croes doodsbenauwd dat Aruba in Amerika bekend komt te staan als een crimineel eiland waar volop wordt gedeald, gegokt en gedronken. In dat kader is het inderdaad erg verstandig Nederland in het verhaal te betrekken aangezien wij bij Joe Sixpack bekend schijnen te staan als voorbeeldburgers. Iedereen die trouwens wel eens op Aruba is geweest weet dat deze “spookverhalen” verhalen volledig uit de lucht zijn gegrepen.


    Hoe typisch Nederlands is het ontkennen van problemen door er over te zwijgen?


    Nederland zet zichzelf ongekend voor schut wanneer het de bananenrepubliek openlijk gaat verdedigen tegen over de Amerikanen. Die leven namelijk in een grote mensenland waar met een halfslachtig antwoord zelden genoegen wordt genomen. Dat is altijd tegen het zere been van de rest van de wereld maar geeft aan waarom het publieke debat daar zoveel oneindig meer voorstelt dan hier.


    Brusselmans
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/005868.html#more

    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28317732
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 21:39 schreef HarigeKerel het volgende:
    Sommige mensen hebben nou eenmaal een onzeker zelfbeeld en dat uiten ze dan middels haat jegens de VS
    Slijmen met Amerika, dát is pas een zeker zelfbeeld.
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:52:58 #211
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28317812
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 21:51 schreef Mikrosoft het volgende:

    Slijmen met Amerika, dát is pas een zeker zelfbeeld.
    Alsof je dat in Bot zijn gezicht zou durven te zeggen, held
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28317935
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 21:52 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Alsof je dat in Bot zijn gezicht zou durven te zeggen, held
    Ben jij Bot?
    De Postcodeloterij helpt!........mensen de vernieling in.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 21:58:00 #213
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28318013
    Nee, Bot is een vuile nep-Turk.
    Als er iets erger is dan een behaarde MHP Turk is het wel een Nederlander die er het liefste 1 zou willen zijn
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:02:05 #214
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28318189
    Heeft iemand nog toevallig de naam danwel foto's van die Arubaanse justitie woordvoerster? een chick van een jaar of zeg 28 is het.

    Mooi wief!
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:33:28 #215
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28319395
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 21:39 schreef HarigeKerel het volgende:
    Sommige mensen hebben nou eenmaal een onzeker zelfbeeld en dat uiten ze dan middels haat jegens de VS
    Guy let je wel op? Die haat komt hier niet uit onzekerheid, maart uit t feit wat er allemaal over aruba word gezegd. Terwijl aruba 1 van de meest crimineel vrije landen in de caribbean is! Als die amerikanen zo zelfverzekerd zijn, laat ze zich dan focussen op natalie te zoeken, en niet op het laten zien hoe slecht aruba is!
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
    pi_28319409
    Ik vind 't wel 'n rare vent, die vader. Hij vertelt 't zo voorzichtig enzo, maar zal wel komen omdat ie rechter is ook.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:36:05 #217
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28319479
    Je laat een meisje toch niet alleen achter op het strand
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:47:52 #218
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28319947
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:33 schreef KumA het volgende:


    Guy let je wel op? Die haat komt hier niet uit onzekerheid, maart uit t feit wat er allemaal over aruba word gezegd. Terwijl aruba 1 van de meest crimineel vrije landen in de caribbean is! Als die amerikanen zo zelfverzekerd zijn, laat ze zich dan focussen op natalie te zoeken, en niet op het laten zien hoe slecht aruba is!
    En je gelooft het nog allemaal zelf ook
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:48:19 #219
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28319977
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:36 schreef schatje het volgende:
    Je laat een meisje toch niet alleen achter op het strand
    Nee, maar dat heeft Joran dan vast ook niet gedaan lijkt mij zo.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28320014
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:36 schreef schatje het volgende:
    Je laat een meisje toch niet alleen achter op het strand
    Misschien wist ie er niet zo goed raad mee Of kregen ze ruzie.. Of lachte ze 'm uit omdat ie 'n klein pikkie had.. Of kon ie niet klaarkomen.

    Nee das wel raar inderdaad.. Zowieso denk ik gewoon dat er nog meer achter gehouden word, door hem of door die vriendjes van 'm. Zij zijn gewoon als laatste met haar gesignaleerd, en ze geven dat toe ook.. En dit is 'n erg rare afdruiper van hun ontmoeting met dat meisje. 't voelt verdacht bij mij
    pi_28320059
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:48 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Nee, maar dat heeft Joran dan vast ook niet gedaan lijkt mij zo.
    Waarom zou hij dat zeggen dan. Wat heeft ie wel gedaan dan?
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:50:52 #222
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28320091
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 21:35 schreef schatje het volgende:
    Ja, ik ben ook niet echt te spreken over het buitenlandbeleid van de VS, maar om daar nu dit topic voor te gebruiken gaat mij wat ver.
    Het verschijnsel 'Mod' lijkt bijna gelijk te staan aan 'Anti-Amerika' en daar zijn genoeg verklaringen voor.
    Maar goed, ik sla je over.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 22:53:32 #223
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28320217
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:50 schreef Taurus het volgende:


    Waarom zou hij dat zeggen dan. Wat heeft ie wel gedaan dan?
    Nou omdat hij haar zelf heeft gedood of dat ze gestorven is en hij het lichaam heeft laten verdwijnen.
    Nu kan zijn advocaat altijd nog aanvoeren dat ze bv op het strand in slaap is gevallen of daar gedood is door iemand anders (drugs smokkelaars ofzo).
    Er moet immers gerede twijfel zijn in een rechtzaak vanuit het oogpunt van Joran gezien.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
    pi_28320562
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:02 schreef HarigeKerel het volgende:
    Heeft iemand nog toevallig de naam danwel foto's van die Arubaanse justitie woordvoerster? een chick van een jaar of zeg 28 is het.

    Mooi wief!
    Marianne Croes volgens mij. Uiteraard zijn er geen foto's van haar te vinden op Google.
    pi_28320588
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:33 schreef Taurus het volgende:
    Ik vind 't wel 'n rare vent, die vader. Hij vertelt 't zo voorzichtig enzo, maar zal wel komen omdat ie rechter is ook.
    Op mij kwam hij juist oprecht over, iemand die zorgvuldig zijn woorden koos.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:05:49 #226
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28320645
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:47 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    En je gelooft het nog allemaal zelf ook
    Ik geloof t niet, ik zie en hoor t..... Zelfs de US time shares hier vinden t belachelijk!
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:09:11 #227
    112371 halion
    Iqztrepp
    pi_28320768
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:03 schreef Toad het volgende:

    [..]

    Op mij kwam hij juist oprecht over, iemand die zorgvuldig zijn woorden koos.
    Pa van der Sloot kwam zeker oprecht over.
    Ze moeten stoppen met die man zwart te maken. Hij is onschuldig.
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:20:33 #228
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28321201
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:09 schreef halion het volgende:

    [..]

    Pa van der Sloot kwam zeker oprecht over.
    Ze moeten stoppen met die man zwart te maken. Hij is onschuldig.
    Hij komt oprecht over, dus is hij onschuldig. Het is maar goed dat jij gewoon vakkenvuller bent bij de Edah.
    Hup, aan het werk!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:28:10 #229
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28321458
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:20 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Hij komt oprecht over, dus is hij onschuldig. Het is maar goed dat jij gewoon vakkenvuller bent bij de Edah.
    Waarom geef je geen commentaar op iedereen hier die hem schuldig verklaren? Zijn die wel experts? Zijn die vakkenvullers bij AH?

    (overigens voordat ik gezeik krijg, ik probeer met deze statement niet te zeggen dat ik denk dat die vader onschuldig is!!)
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:39:24 #230
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28321904
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:05 schreef KumA het volgende:


    Ik geloof t niet, ik zie en hoor t..... Zelfs de US time shares hier vinden t belachelijk!
    Zie je nou wel, je gelooft het zelf ook niet.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:40:22 #231
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28321934
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:03 schreef Toad het volgende:


    Op mij kwam hij juist oprecht over, iemand die zorgvuldig zijn woorden koos.
    Maar goed, overtuigend overkomen is dan ook al zeker 13 jaar zijn broodwinning.
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:44:19 #232
    85299 HarigeKerel
    Ontvacht dus Tabee
    pi_28322091
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:03 schreef SlimShady het volgende:


    Marianne Croes volgens mij. Uiteraard zijn er geen foto's van haar te vinden op Google.
    Die ja, jammer! tis best een babe
    "Pim Fortuyn was een Cylon" - Theo van Gogh te Amsterdam 5-8-2005
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:47:07 #233
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28322188
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:39 schreef HarigeKerel het volgende:

    [..]

    Zie je nou wel, je gelooft het zelf ook niet.
    Je snapt de point ook niet he, geloven doe je in de kerk, ik neem feiten waar.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:50:10 #234
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28322308
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:28 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Waarom geef je geen commentaar op iedereen hier die hem schuldig verklaren? Zijn die wel experts? Zijn die vakkenvullers bij AH?

    (overigens voordat ik gezeik krijg, ik probeer met deze statement niet te zeggen dat ik denk dat die vader onschuldig is!!)
    Je mist het punt. Jammer.
    Hup, aan het werk!
      dinsdag 28 juni 2005 @ 23:58:36 #235
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28322614
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:50 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Je mist het punt. Jammer.
    Leg dan is uit....
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      woensdag 29 juni 2005 @ 00:03:25 #236
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28322787
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:58 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Leg dan is uit....
    Dat je hem niet onschuldig kunt verklaren omdat hij oprecht overkomt. Hallo, de man is rechter. Die wordt er voor betaald om oprecht over te komen en Richard Harteveld kwam ook erg oprecht over toen hij flyers aan het uitdelen was.

    Alleen op iemand z'n ogen kan je iemand niet veroordelen of vrijlaten. Heeft niets te maken met hoe ik er over denk.

    Paul van der S heeft er volgens mij niets mee te maken, zijn zoontje heeft wel een verklaring afgelegd die achteraf niet echt blijkt te kloppen. Toch verdacht, hoe je het ook went of keert.
    Hup, aan het werk!
      woensdag 29 juni 2005 @ 00:09:08 #237
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28322968
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 00:03 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Dat je hem niet onschuldig kunt verklaren omdat hij oprecht overkomt. Hallo, de man is rechter. Die wordt er voor betaald om oprecht over te komen en Richard Harteveld kwam ook erg oprecht over toen hij flyers aan het uitdelen was.

    Alleen op iemand z'n ogen kan je iemand niet veroordelen of vrijlaten. Heeft niets te maken met hoe ik er over denk.

    Paul van der S heeft er volgens mij niets mee te maken, zijn zoontje heeft wel een verklaring afgelegd die achteraf niet echt blijkt te kloppen. Toch verdacht, hoe je het ook went of keert.
    Dan heb ik je point wel gesnapt maar jij de mijne niet, ik zeg niet dat omdat hij oprecht is dat hij onschuldig moet zijn. Wat mij irriteerd is dat iedereen hier t over moord en stuff heeft, blijkbaar weet iedereen al wie er schuldig. En als er iemand dan zegt dat hij onschuldig is dan word hij erop afgerekend. Ik bedoel Joran word wel schuldig geacht omdat hij niet altijd "netjes" is, dat klopt dan ook niet!
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      woensdag 29 juni 2005 @ 00:11:28 #238
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28323061
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 00:09 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Dan heb ik je point wel gesnapt maar jij de mijne niet, ik zeg niet dat omdat hij oprecht is dat hij onschuldig moet zijn. Wat mij irriteerd is dat iedereen hier t over moord en stuff heeft, blijkbaar weet iedereen al wie er schuldig. En als er iemand dan zegt dat hij onschuldig is dan word hij erop afgerekend. Ik bedoel Joran word wel schuldig geacht omdat hij niet altijd "netjes" is, dat klopt dan ook niet!
    Joran zit vast omdat hij als laatste met de dame in kwestie is gesignaleerd en daarover verklaringen heeft afgelegd die niet kloppen. Dat heeft niets te maken met "niet altijd netjes zijn".

    Mevrouw is verdwenen, geen teken van leven meer van vernomen dus de kans is aanwezig dat het niet zo goed is afgelopen met mevrouw. Joran was voor zover nu bekend is als laatste bij haar en legt leugenachtige verklaringen af.... Maar mooi eventjes vasthouden...
    Hup, aan het werk!
      woensdag 29 juni 2005 @ 00:19:49 #239
    31971 KumA
    [ Layer 13: Ego ]
    pi_28323307
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 00:11 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Joran zit vast omdat hij als laatste met de dame in kwestie is gesignaleerd en daarover verklaringen heeft afgelegd die niet kloppen. Dat heeft niets te maken met "niet altijd netjes zijn".

    Mevrouw is verdwenen, geen teken van leven meer van vernomen dus de kans is aanwezig dat het niet zo goed is afgelopen met mevrouw. Joran was voor zover nu bekend is als laatste bij haar en legt leugenachtige verklaringen af.... Maar mooi eventjes vasthouden...
    Vasthouden ja, maar is dat reden genoeg om te zeggen dat hij haar vermoord heeft? Nogmaals jij vond t lam dat iemand zegt dat pa van der sloot om die redenen onschuldig is, maar t lijkt erop dat iedereen t wel normaal vind hier dat Joran schuldig bevonden kan worden zonder dat er iet daadwerkelijk bewezen is. Hij heeft fouten gemaakt (gelogen, wie doet dat niet, nogmaals hij is jong en er is ineens een meisje verdwenen, flinke jongen die dan nog sterk in z'n schoenen staat), maar dat zegt nog niet dat hij schuldig is.

    En dan nog 1 keer, ik gaf geen commentaar op t feit dat vader schuldig was of niet, maar op t feit dat er zoveel oordelen hier over moord worden gemaakt, en als er dan iemand een oordeel over onschuld maakt het ineens een vakkenvuller is.
    no me digas que me amas, no me digas que me adoras, dime solo que te quedas una vida junto a mi
      woensdag 29 juni 2005 @ 01:28:40 #240
    17550 machteld
    Arafat should have dyed
    pi_28325045
    Wat mij betreft mogen ze iedereen vrijlaten.
    There's no trace of evidence.
    Koranfascisme bedankt Islam
      woensdag 29 juni 2005 @ 01:32:52 #241
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28325107
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 00:19 schreef KumA het volgende:

    [..]

    Vasthouden ja, maar is dat reden genoeg om te zeggen dat hij haar vermoord heeft? Nogmaals jij vond t lam dat iemand zegt dat pa van der sloot om die redenen onschuldig is, maar t lijkt erop dat iedereen t wel normaal vind hier dat Joran schuldig bevonden kan worden zonder dat er iet daadwerkelijk bewezen is. Hij heeft fouten gemaakt (gelogen, wie doet dat niet, nogmaals hij is jong en er is ineens een meisje verdwenen, flinke jongen die dan nog sterk in z'n schoenen staat), maar dat zegt nog niet dat hij schuldig is.

    En dan nog 1 keer, ik gaf geen commentaar op t feit dat vader schuldig was of niet, maar op t feit dat er zoveel oordelen hier over moord worden gemaakt, en als er dan iemand een oordeel over onschuld maakt het ineens een vakkenvuller is.
    Hij is verdachte, men roept niet dat hij de dader is. Hij was als laatste bij het vermiste meisje en heeft leugenachtige verklaringen afgelegd over dit hele gebeuren. Alle reden om hem vast te houden dus.
    Hup, aan het werk!
      woensdag 29 juni 2005 @ 03:38:55 #242
    13042 KreKkeR
    Waddap homie
    pi_28326629
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 22:50 schreef halion het volgende:

    [..]

    Het verschijnsel 'Mod' lijkt bijna gelijk te staan aan 'Anti-Amerika' en daar zijn genoeg verklaringen voor.
    Maar goed, ik sla je over.
    Uiteraard staat het niet eens zijn met bepaalde aspecten of daden gelijk aan 'Anti-Amerika' gedrag
    Krekker is de bom!
    pi_28326784
    Ja heftige shit, Joran weet meer...
    pi_28326907
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 01:32 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Hij is verdachte, men roept niet dat hij de dader is.
    En hij is geen verdachte omdat z'n haar zo leuk zit. (Al zou zo'n kapsel best verboden kunnen worden.)

    Hij is verdacht van 't een of ander (moord, verdwijning?) omdat men vermoed dat hij de dader daarvan is. Ieder bewijs voor zoiets ontbreekt echter, en dat zou essentiëel moeten zijn.
    quote:
    Hij was als laatste bij het vermiste meisje en heeft leugenachtige verklaringen afgelegd over dit hele gebeuren. Alle reden om hem vast te houden dus.
    Dat valt te betwijfelen. Ik vind het al veel te lang duren.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28330236
    Het is wel verschrikkelijk irritant dat er iemand is, en wellicht die Joran, die weet wat er met haar gebeurt is en 't maar niet wil zeggen
    Straks waait dit gewoon over, en komen we er nooit achter en wordt er nooit iemand op gepakt! Terwijl ik nu best wel nieuwsgierig ben geworden.. Het duurt veel te lang allemaal.
    pi_28331066
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 03:38 schreef KreKkeR het volgende:

    [..]

    Uiteraard staat het niet eens zijn met bepaalde aspecten of daden gelijk aan 'Anti-Amerika' gedrag
    Nope. you're wrong.

    Taxi voor KreKkeR.
    pi_28331113
    quote:
    Op dinsdag 28 juni 2005 23:20 schreef Ciurlizza het volgende:

    [..]

    Hij komt oprecht over, dus is hij onschuldig. Het is maar goed dat jij gewoon vakkenvuller bent bij de Edah.
    Nope. you're wrong.

    Taxi voor Ciurlizza.
    pi_28331513
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 10:40 schreef Taurus het volgende:
    Het is wel verschrikkelijk irritant dat er iemand is, en wellicht die Joran, die weet wat er met haar gebeurt is en 't maar niet wil zeggen
    Wie zegt dat hij meer weet??
    pi_28331742
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:22 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Wie zegt dat hij meer weet??
    Dat zegt Taurus niet, maar er is wel iemand die er meer van weet, misschien is het het meisje zelf die ergens ondergedoken zit, ik verbaas me alleen wel over de massale media-aandacht.
    Overal ter wereld verdwijnen dagelijks mensen, maar een media-circus wordt er niet van gemaakt, nu wel dus.
    Heeft het ermee te maken dat de vermiste een Amerikaanse is op een populair eiland?
    Yeah baby Yeah!
    pi_28331889
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:29 schreef Elgigante het volgende:

    [..]

    Dat zegt Taurus niet, maar er is wel iemand die er meer van weet, misschien is het het meisje zelf die ergens ondergedoken zit, ik verbaas me alleen wel over de massale media-aandacht.
    Overal ter wereld verdwijnen dagelijks mensen, maar een media-circus wordt er niet van gemaakt, nu wel dus.
    Heeft het ermee te maken dat de vermiste een Amerikaanse is op een populair eiland?
    Dat vroeg ik mij dus ook al af, maar ik denk dat 't gewoon overhyped is. Bij nova zeiden ze ook dat het kwam omdat de familie van die Natalee een behoorlijk goede naam heeft in de VS, en dat dat daar dus veel aandacht trekt. En dat Nederland daar gewoon in volgt. (uiteraard )
    pi_28331933
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:22 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Wie zegt dat hij meer weet??
    "Wellicht" = mogelijkheid. En ik zeg dat. Dus ongegrond inderdaad, boeiend, maakt geen verschil op de inhoud van mijn post.
    pi_28331952
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:34 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    Dat vroeg ik mij dus ook al af, maar ik denk dat 't gewoon overhyped is. Bij nova zeiden ze ook dat het kwam omdat de familie van die Natalee een behoorlijk goede naam heeft in de VS, en dat dat daar dus veel aandacht trekt. En dat Nederland daar gewoon in volgt. (uiteraard )
    De familie van Natalee schijnt banden te hebben met de minister van Buitenlandse zaken, wat weer extra mogelijkheden biedt voor de familie van het vermiste meisje
    Yeah baby Yeah!
    pi_28332036
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:29 schreef Elgigante het volgende:

    [..]

    Dat zegt Taurus niet, maar er is wel iemand die er meer van weet, misschien is het het meisje zelf die ergens ondergedoken zit, ik verbaas me alleen wel over de massale media-aandacht.
    Overal ter wereld verdwijnen dagelijks mensen, maar een media-circus wordt er niet van gemaakt, nu wel dus.
    Heeft het ermee te maken dat de vermiste een Amerikaanse is op een populair eiland?
    En dat ze wit is en dat ze van rijke, invloedrijke ouders komt (connecties met het witte huis).
    pi_28332225
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:39 schreef ChRoNiC het volgende:

    [..]

    En dat ze wit is en dat ze van rijke, invloedrijke ouders komt (connecties met het witte huis).
    Dat schijnt het te zijn inderdaad, ik hoop dat ze ballen genoeg hebben in Aruba om hun eigen koers te varen.
    Yeah baby Yeah!
      woensdag 29 juni 2005 @ 11:52:44 #255
    44672 ffTzz
    kopje thee ??
    pi_28332427
    quote:
    Het moet een potsierlijke vertoning geweest zijn. De Arubaanse minister van Justitie Croes die zijn Nederlandse collega verzoekt de woedende Yanks op zijn eiland in toom te houden door in Washington te verklaren dat alle spookverhalen in de Amerikaanse pers uit de lucht zijn gegrepen. De reikende hand van het grote moederland
    edit: bron Vermist meisje op Aruba #3

    Vreemd stukje tekst dit:
    Ten eerst Bot is niet de collega van Croes, Bot is Buitenlandse zaken en Croes is Justitie.
    Ten tweede heeft Aruba geen buitenlandse zaken dit word geregeld vanuit Nederland door Bot, dus zo vreemd is dit verzoek niet, het is juist correct dit verzoek bij buza te deponeren.
    Goed gedaan van Croes.
    pi_28332528
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:52 schreef ffTzz het volgende:

    [..]

    Vreemd stukje tekst dit:
    Ten eerst Bot is niet de collega van Croes, Bot is Buitenlandse zaken en Croes is Justitie.
    Ten tweede heeft Aruba geen buitenlandse zaken dit word geregeld vanuit Nederland door Bot, dus zo vreemd is dit verzoek niet, het is juist correct dit verzoek bij buza te deponeren.
    Goed gedaan van Croes.
    In deze zaak kan Nederland alleen maar winnen als het zich ermee bemoeit.
    We moeten toezeggen alles te doen om de naam van Aruba te redden en onze integerheid inzetten tov de Amerikanen, als tegenbod kun je eisen van Aruba wat je wilt als Nederlandse regering, hier moet je niet te lang mee wachten.
    Yeah baby Yeah!
    pi_28332536
    Misschien reageer ik wel niet op alle politieke gebeurtenissen die nu gaande zijn.. Maar even over Natalee.

    Ik had gisteren een gesprek met een vriendin van me over de zaak. We bedachten wat er met haar gebeurd zou kunnen zijn. Misschien is ze op de 1 of andere manier in zee beland, toch best wel dronken, ging steeds kopje onder, verdronk en is ze nog niet terecht omdat ze misschien vast zit met haar been ofzo? Klinkt luguber.. maar ik vraag me af of er al duikers ooit ingezet zijn om een heel zee gedeelte af te zoeken.
    Oke, het is veel werk. Maar als ze eindelijk antwoorden willen hebben, waarom niet? Ik heb namelijk niks gelezen over duikers, wel zoekboten etc, maar duikers?
    pi_28332577
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:55 schreef Laniboekje het volgende:
    Misschien reageer ik wel niet op alle politieke gebeurtenissen die nu gaande zijn.. Maar even over Natalee.

    Ik had gisteren een gesprek met een vriendin van me over de zaak. We bedachten wat er met haar gebeurd zou kunnen zijn. Misschien is ze op de 1 of andere manier in zee beland, toch best wel dronken, ging steeds kopje onder, verdronk en is ze nog niet terecht omdat ze misschien vast zit met haar been ofzo? Klinkt luguber.. maar ik vraag me af of er al duikers ooit ingezet zijn om een heel zee gedeelte af te zoeken.
    Oke, het is veel werk. Maar als ze eindelijk antwoorden willen hebben, waarom niet? Ik heb namelijk niks gelezen over duikers, wel zoekboten etc, maar duikers?
    het schijnt dat de stromingen rondom het eiland zeer sterk zijn en dat ze nu al voor de kust van Panama zou kunnen drijven.
    Yeah baby Yeah!
    pi_28332850
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:57 schreef Elgigante het volgende:

    [..]

    het schijnt dat de stromingen rondom het eiland zeer sterk zijn en dat ze nu al voor de kust van Panama zou kunnen drijven.
    Klopt. zo'n lijf blijft daar niet op de bodem liggen o.i.d.
      woensdag 29 juni 2005 @ 12:05:49 #260
    70844 Marietje_34
    neuronennetwerkster
    pi_28332860
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:55 schreef Laniboekje het volgende:
    Misschien reageer ik wel niet op alle politieke gebeurtenissen die nu gaande zijn.. Maar even over Natalee.

    Klinkt luguber.. maar ik vraag me af of er al duikers ooit ingezet zijn om een heel zee gedeelte af te zoeken.
    Oke, het is veel werk. Maar als ze eindelijk antwoorden willen hebben, waarom niet? Ik heb namelijk niks gelezen over duikers, wel zoekboten etc, maar duikers?
    Ik heb gelezen dat dat zoekteam uit Texas ook gaat duiken, en apparatuur heeft om de zeebodem af te zoeken.
    Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
      woensdag 29 juni 2005 @ 12:29:38 #261
    44672 ffTzz
    kopje thee ??
    pi_28333711
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:55 schreef Elgigante het volgende:

    [..]

    In deze zaak kan Nederland alleen maar winnen als het zich ermee bemoeit.
    We moeten toezeggen alles te doen om de naam van Aruba te redden en onze integerheid inzetten tov de Amerikanen, als tegenbod kun je eisen van Aruba wat je wilt als Nederlandse regering, hier moet je niet te lang mee wachten.
    Nederland of liever gezegd het koninkrijk der Nederlanden moet zich hiermee wel bemoeien maar niet met het justitieel gedeelte, wel met buitenlandse aangelegenheden. Of Bot hier blij mee is, ik denk het niet, er valt hier niet veel te winnen. De uitspraken gedaan over Aruba zijn gedaan in de Amerikaanse pers.
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 14:06:15 #262
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28337551
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:22 schreef TheMassive het volgende:

    [..]

    Wie zegt dat hij meer weet??
    Nou bijvoorbeeld deze video:

    http://www.planet.nl/plan(...)id=592111/sc=15f6ca#

    In het laatste stukje zegt de moeder van Joran dat hij heeft gezegd tegen haar:
    “I should have brought her to a responsible adult. That I blame myself and I will blame my whole life.”

    Dit betekent toch wel zeker dat Van der Sloot jr. er veel meer van af weet m.i. Vooralsnog blijft hij daarover zwijgen of heeft hij het misschien wel aan de Arubaanse politie gezegd (en dus niet bekend bij de media) en de Arubaanse politie/justitie probeert alle passende stukjes aan elkaar te lijmen. Ik las ergens op Scared Monkeys dat ene Lorenzo eveneens is verhoord in deze zaak maar een goede alibi heeft verstrekt door zijn zijn vrienden die stellen dat hij die nacht de hele nacht thuis was. Deze blijkt afterparty's te organiseren in Aruba en wordt een als "crazy" beschreven nadat zijn vader (een VW dealer) zelfmoord heeft gepleegd. Ook werd er gesuggereerd op SM dat hij de dagen voordat Natalee vermist werd en vóórdat zij Joran onmoette, met haar zou zijn opgetrokken, danwel een relatie zou hebben gehad. Vooralsnog zijn het geruchten maar toch... De opmerking in deze video van AvdS doet mij dan weer vermoeden of er inderdaad niet een ander in het spel is en er veel meer aan de hand is dan tot nu toe in de media wordt vertelt. Toch?
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 14:13:05 #263
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28337814
    BTW hier wat info over die Lorenzo:
    quote:
    According to AmericaninAruba, Lorenzo has a house on the main road of Savaneta and also another one in Seroe Alejandro.

    Per AmericaninAruba:

    The Lorenzo guy who was questioned yesterday is known for having underground parties at one of his houses. The house is rather isolated and surrounded by lots of brush & cactus.

    A poster from Aruba on Scared Monkeys is claiming that in addition to SGC, there was another guy detained yesterday. This other guy, Lorenzo, is known to be wild and crazy, especially since his father killed himself a few years ago, according to the poster.

    The other person, a “Lorenzo” who was allegedly questioned yesterday, is a crazy dude whose father owned the local VW dealership but the father offed himself a few years ago.

    the lorenzo character - hsi father owned the Vwagen distributor here….but after his father committed suicide they family sold th ebusiness…

    teh SBC (this mornigns arrest) - i have no idea!!!

    The lorenzo guy reportedly has connections to drugs and parties. The someone named Lorenzo was detained and questioned yesterday, but we don’t think he has been arrested yet. He is known to be a nutcase, maybe capable of something. His dad owned the Volkswagon dealership there but committed suicide 3 years ago and was found hanging in the hallway of their home. Finally, someone suggested that maybe Natalee was taken to an “underground party”. Other posters have explained that these parties are thrown after the bars close, that they are supposed to get permissions before they have them, that the police quickly close down any parties that don’t have permission, but that Lorenzo lives out away from town and does throw parties and the police don’t close those down as easily.

    This “Lorenzo” kid’s name was mentioned from the very beginning..In fact it is the first name I heard when this whole thing started…. My guess is that he must have been involved with her sometime during her trip, and that they are now bringing in EVERYBODY that had come in contact with her…. (from what I hear, “lorenzo” is ONE troublemaker…… )I don’t know him, but I know he has had problems with the law before…..something about a fight at one of his parties….can’t remember the details…

    Does anyone one remember the first couple of night we were all talk ing someone said basically, “when this all shakes out there are going to be major ramifications, there are ppl involved that are high up”.. and it aint gonna be pretty….sounds like this guy knew something about the actual crime…this was post in the other area before we had this forum.. does anyone remeber and also, do you know who this might have been…

    I don’t know if his name is Lorenzo or not…But from the very beginning “the son of an ex Vwagen dealer” was somehow involved….. He was the first one mentioned….
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28339060
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 14:06 schreef BwennieBren het volgende:

    [..]

    Nou bijvoorbeeld deze video:

    http://www.planet.nl/plan(...)id=592111/sc=15f6ca#

    In het laatste stukje zegt de moeder van Joran dat hij heeft gezegd tegen haar:
    “I should have brought her to a responsible adult. That I blame myself and I will blame my whole life.”

    Dit betekent toch wel zeker dat Van der Sloot jr. er veel meer van af weet m.i. Vooralsnog blijft hij daarover zwijgen of heeft hij het misschien wel aan de Arubaanse politie gezegd (en dus niet bekend bij de media) en de Arubaanse politie/justitie probeert alle passende stukjes aan elkaar te lijmen. Ik las ergens op Scared Monkeys dat ene Lorenzo eveneens is verhoord in deze zaak maar een goede alibi heeft verstrekt door zijn zijn vrienden die stellen dat hij die nacht de hele nacht thuis was. Deze blijkt afterparty's te organiseren in Aruba en wordt een als "crazy" beschreven nadat zijn vader (een VW dealer) zelfmoord heeft gepleegd. Ook werd er gesuggereerd op SM dat hij de dagen voordat Natalee vermist werd en vóórdat zij Joran onmoette, met haar zou zijn opgetrokken, danwel een relatie zou hebben gehad. Vooralsnog zijn het geruchten maar toch... De opmerking in deze video van AvdS doet mij dan weer vermoeden of er inderdaad niet een ander in het spel is en er veel meer aan de hand is dan tot nu toe in de media wordt vertelt. Toch?
    Kun je even uitleggen waarom dat zinnetje verdacht is? Waarom is dat wat anders dan hij heeft verteld? (Joran dus)
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 15:44:39 #265
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28341236
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 14:47 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    Kun je even uitleggen waarom dat zinnetje verdacht is? Waarom is dat wat anders dan hij heeft verteld? (Joran dus)
    Sorry moest weer ff hard werken..

    Aldus:
    AvdS zegt dat Joran tegen haar gezegd heeft: "Ik had haar naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen. Daar ben ik schuldig aan en dat zal ik mijn hele leven mij schuldig om voelen."

    Dit impliceert dus dat hij wel meer weet dan dat er nu bekend is van hem (hij was alleen met haar op het strand en heeft haar daar achtergelaten). Hij vertelt niet met WIE hij haar daar heeft achtergelaten.
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28341388
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 15:44 schreef BwennieBren het volgende:

    [..]

    Sorry moest weer ff hard werken..

    Aldus:
    AvdS zegt dat Joran tegen haar gezegd heeft: "Ik had haar naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen. Daar ben ik schuldig aan en dat zal ik mijn hele leven mij schuldig om voelen."

    Dit impliceert dus dat hij wel meer weet dan dat er nu bekend is van hem (hij was alleen met haar op het strand en heeft haar daar achtergelaten). Hij vertelt niet met WIE hij haar daar heeft achtergelaten.
    Misschien met niemand? Dat is toch ook 'n optie? Ze was dronken volgens hem, hij had haar daarom waarschijnlijk naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen vond ie zelf. Ik zie daar niks schuldigs in eerlijk gezegd..
    Zijn opmerking impliceert toch niet zonder meer dat hij haar naar 'n verantwoordelijke volwassene had moeten brengen in plaats van iemand die niet verantwoordelijk is? Kan ook niemand geweest zijn. Hij had haar naar 'n verantwoordelijke volwassene moeten brengen in plaats van alleen achter laten..
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 16:21:18 #267
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28342531
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 15:48 schreef Taurus het volgende:

    [..]

    Misschien met niemand? Dat is toch ook 'n optie? Ze was dronken volgens hem, hij had haar daarom waarschijnlijk naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen vond ie zelf. Ik zie daar niks schuldigs in eerlijk gezegd..
    Zijn opmerking impliceert toch niet zonder meer dat hij haar naar 'n verantwoordelijke volwassene had moeten brengen in plaats van iemand die niet verantwoordelijk is? Kan ook niemand geweest zijn. Hij had haar naar 'n verantwoordelijke volwassene moeten brengen in plaats van alleen achter laten..
    Tsja .... als je het zo stelt.. zou kunnen. Maar Is het dan niet makkelijker om te zeggen: ik had haar daar niet alleen moeten achterlaten. Wat zou je zelf zeggen als je met iemand naar het strand bent gegaan ewn je hebt haar daar achtergelaten en de dag erna wordt ze vermist. Zou je dan "Ik had haar naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen" gezegd of "ik had haar daar niet alleen moeten achterlaten". Ikzelf zou voor het laatste kiezen omdat hij niet rept over haar gemoedstoestand.
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28342720
    Ik haal het er ook niet uit hoor. Die zin impliceert wat mij betreft niet dat hij het meisje bij een onverantwoord persoon heeft achtergelaten.
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 16:36:19 #269
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28343102
    Trouwens, Joran heb ik niet horen reppen over haar dronken zijn (niettemin, ik zou wat gemist kunnen hebben bij het lezen van al die blog en het nieuws) maar dat heeft een van de broers Deepak (via de bewaker) gezegd toch?
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28343857
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 16:21 schreef BwennieBren het volgende:

    [..]

    Tsja .... als je het zo stelt.. zou kunnen. Maar Is het dan niet makkelijker om te zeggen: ik had haar daar niet alleen moeten achterlaten. Wat zou je zelf zeggen als je met iemand naar het strand bent gegaan ewn je hebt haar daar achtergelaten en de dag erna wordt ze vermist. Zou je dan "Ik had haar naar een verantwoordelijke volwassene moeten brengen" gezegd of "ik had haar daar niet alleen moeten achterlaten". Ikzelf zou voor het laatste kiezen omdat hij niet rept over haar gemoedstoestand.
    Ik zou denk ik niets zeggen - hier blijkt eens te meer hoe mensen dingen kunnen horen en lezen die er niet zijn.

    Waar jij dit vandaan haalt is me een raadsel.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 17:06:41 #271
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28344282
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 16:55 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Ik zou denk ik niets zeggen - hier blijkt eens te meer hoe mensen dingen kunnen horen en lezen die er niet zijn.

    Waar jij dit vandaan haalt is me een raadsel.
    Heb je de rest van mijn opmerkingen wel gelezen eigenlijk? Heb je link wel bekeken?
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28345188
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 17:06 schreef BwennieBren het volgende:

    [..]

    Heb je de rest van mijn opmerkingen wel gelezen eigenlijk? Heb je link wel bekeken?
    Ja en ja.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      woensdag 29 juni 2005 @ 17:36:03 #273
    32871 Ludwig
    Seniel, Jong en Snel
    pi_28345316
    Waarom gaat iedereen automatisch van kwade intenties van die Joran uit? Misschien is ze wel in dr uppie een baantje gaan zwemmen en is er daarbij iets misgegaan. Hij hoeft daar niet eens een aandeel in te hebben.....
    the speed of sound is defined by the distance from door to computer divided by the time interval needed to close the media player and pull up your pants when your mom shouts "OH MY GOD WHAT ARE YOU DOING"
      † In Memoriam † woensdag 29 juni 2005 @ 18:21:27 #274
    1576 BwennieBren
    1 + 1 = 11
    pi_28346560
    Mooi en fijn!

    IK heb het zo begrepen na het zien van de video maar sta eveneens open voor de opmerking van Taurus, m.a.w. oh ja dat kan ook. Ik speculeer slechts n.a.v. de verhalen op de blogs en Riehl en Bange Aapjes (zie post over Lorenzo en daar haal ik het ook vandaan!). Ik vind het nl. enig! Neemt niet weg dat ik sommige Amerikaanse posters op Riehl en Bange Aapjes belachelijk vindt reageren door alle Arubanen/Nederlanders over één kam scheren. Nogmaals ik speculeer slechts en wijs nog niet mijn vinger naar iemand eerdat haar lichaam gevonden wordt en een autopsie is gedaan (indien dat nog mogelijk is).

    Sinds wanneer mag er op FOK niet meer gespeculeerd worden? Ken jij de ware toedracht? Nee toch, hoop ik? Ik wilde de bovenstaande link alleen met jullie delen. JULLIE geven je opmerkingen daarover dat het ook anders kan. Daar is m.i. ook niets mis mee.

    Derhalve, IK speculeer: Joran weet meer dan dat hij verteld en speculeer IK dat zij door een ander om het leven is gebracht en Joran haar slechts heeft achtergelaten bij diegene zonder kwade intenties maar wellicht met de gedachte: Ey, wat moet ik hiermee...? Maar...... IK kan het natuurlijk fout hebben. Time will tell... (hopelijk voor alle betroken partijen wordt zij gevonden dead or alive).
    Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
    pi_28348049
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 18:21 schreef BwennieBren het volgende:
    Mooi en fijn!

    IK heb het zo begrepen na het zien van de video maar sta eveneens open voor de opmerking van Taurus, m.a.w. oh ja dat kan ook. Ik speculeer slechts n.a.v. de verhalen op de blogs en Riehl en Bange Aapjes (zie post over Lorenzo en daar haal ik het ook vandaan!). Ik vind het nl. enig! Neemt niet weg dat ik sommige Amerikaanse posters op Riehl en Bange Aapjes belachelijk vindt reageren door alle Arubanen/Nederlanders over één kam scheren. Nogmaals ik speculeer slechts en wijs nog niet mijn vinger naar iemand eerdat haar lichaam gevonden wordt en een autopsie is gedaan (indien dat nog mogelijk is).

    Sinds wanneer mag er op FOK niet meer gespeculeerd worden? Ken jij de ware toedracht? Nee toch, hoop ik? Ik wilde de bovenstaande link alleen met jullie delen. JULLIE geven je opmerkingen daarover dat het ook anders kan. Daar is m.i. ook niets mis mee.

    Derhalve, IK speculeer: Joran weet meer dan dat hij verteld en speculeer IK dat zij door een ander om het leven is gebracht en Joran haar slechts heeft achtergelaten bij diegene zonder kwade intenties maar wellicht met de gedachte: Ey, wat moet ik hiermee...? Maar...... IK kan het natuurlijk fout hebben. Time will tell... (hopelijk voor alle betroken partijen wordt zij gevonden dead or alive).
    helemaal mee eens.
    Altijd die Hollandse nuchterheid..."Tja, er is nog niets bewezen dus doe maar normaal dan doe je al gek genoeg."
    Speculeren maakt het juist spannend!

    Flikker toch op suffe nuchtere mensjes!
    Laat je fantasie eens werken, schakel je verbeeldingskracht in.
    Nu weet je ook waarom er nog steeds geen goede Nederlandse speelfilms worden gemaakt, het ontbreekt de Hollanders aan fantasie. Nuchter-the-fuck-up!
    pi_28348160
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 11:55 schreef Elgigante het volgende:

    [..]

    In deze zaak kan Nederland alleen maar winnen als het zich ermee bemoeit.
    We moeten toezeggen alles te doen om de naam van Aruba te redden en onze integerheid inzetten tov de Amerikanen, als tegenbod kun je eisen van Aruba wat je wilt als Nederlandse regering, hier moet je niet te lang mee wachten.
    Hahaha, de hoogmoedswaanzin.


    Rice: " Hey George, there is some dude here who wants to talk to you about Natalee Holloway."
    Bush: " Ah Con, thank you. Where's he from?"
    Rice: " I'm not sure, seems to be from some country near Finland. I think it's called 'Newlands' or something like that."
    Bush: "Newlands..hmm...., isn't that close to the country of Amsterdam?"
    Rice: " right, that's where he's from, Amsterdam."
    Bush: " Oh well, send him back home then. I heard on the news that under-age drinking is legal there, as well as taking drugs in public and raping."
    Rice: "Will do. He is wearing weird wooden shoes anyway and I just can't remember his name."
    Bush: " Good. And while you're at it, let him take away his bike from the main entrance. We're not in France, you know."
      woensdag 29 juni 2005 @ 19:22:13 #277
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28348316
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:14 schreef halion het volgende:

    [..]

    helemaal mee eens.
    Altijd die Hollandse nuchterheid..."Tja, er is nog niets bewezen dus doe maar normaal dan doe je al gek genoeg."
    Speculeren maakt het juist spannend!

    Flikker toch op suffe nuchtere mensjes!
    Laat je fantasie eens werken, schakel je verbeeldingskracht in.
    Nu weet je ook waarom er nog steeds geen goede Nederlandse speelfilms worden gemaakt, het ontbreekt de Hollanders aan fantasie. Nuchter-the-fuck-up!
    Ja echt mooi die fantasie. Er zijn vast wel wapens daar in het midden oosten. Laten we ze aanvallen, een land overhoop halen en duizenden burgerslachtoffers maken. Echt goed, die levendige fantasie onder de Amerikanen.
    pi_28348365
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:18 schreef halion het volgende:

    [..]

    Hahaha, de hoogmoedswaanzin.


    Rice: " Hey George, there is some dude here who wants to talk to you about Natalee Holloway."
    Bush: " Ah Con, thank you. Where's he from?"
    Rice: " I'm not sure, seems to be from some country near Finland. I think it's called 'Newlands' or something like that."
    Bush: "Newlands..hmm...., isn't that close to the country of Amsterdam?"
    Rice: " right, that's where he's from, Amsterdam."
    Bush: " Oh well, send him back home then. I heard on the news that under-age drinking is legal there, as well as taking drugs in public and raping."
    Rice: "Will do. He is wearing weird wooden shoes anyway and I just can't remember his name."
    Bush: " Good. And while you're at it, let him take away his bike from the main entrance. We're not in France, you know."
    Heb je nu echt die matige poging om grappig te zijn uit het vorige topic gekopiëerd?

    Heb je last van een minderwaardigheidscomplex ofzo, dat je van elke mogelijkheid gebruik lijkt te willen maken om jezelf te overtuigen dat de V.S. zoveel beter zijn dan Nederland?
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
      woensdag 29 juni 2005 @ 19:26:29 #279
    32597 ShaoliN
    *BLiNg bLiNG*
    pi_28348458
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:23 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Heb je nu echt die matige poging om grappig te zijn uit het vorige topic gekopiëerd?

    Heb je last van een minderwaardigheidscomplex ofzo, dat je van elke mogelijkheid gebruik lijkt te willen maken om jezelf te overtuigen dat de V.S. zoveel beter zijn dan Nederland?
    Grappig dat onze exportprodukten zo gigantisch die drang hebben om de oud landgenootjes te overtuigen van het machtige Amerika. Soort van heimwee maar te trots om het toe te geven denk ik.
    pi_28348618
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:26 schreef ShaoliN het volgende:

    [..]

    Grappig dat onze exportprodukten zo gigantisch die drang hebben om de oud landgenootjes te overtuigen van het machtige Amerika. Soort van heimwee maar te trots om het toe te geven denk ik.
    Dat idee heb ik ook. Het is net Vampier.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28348661
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:23 schreef heiden6 het volgende:

    [..]

    Heb je nu echt die matige poging om grappig te zijn uit het vorige topic gekopiëerd?
    yeah Heiden, het is immers mijn eigen materiaal.
    pi_28348682
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:32 schreef halion het volgende:

    [..]

    yeah Heiden, het is immers mijn eigen materiaal.
    Wees d'r maar trotst op, knul.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28348706
    Maar Heiden, doe nou niet alsof ik onzin loop te blaten.
    Jij en ik weten allebei, dat Nederland een flater figuur slaat als ze Washington op andere media-gedachten willen brengen. Daarom heb ik dat scenariootje geschreven, om te illustreren dat Nederland in zo'n setting nooit serieus genomen gaat worden. En iedereen die denkt dat men wel naar NL zal luisteren, heeft last van een bord voor zijn kop. Of van hoogmoedswaanzin.

    [ Bericht 31% gewijzigd door halion op 29-06-2005 19:50:33 ]
    pi_28349897
    Men luistert naar NL als ze wat bijzonders hebben te vertellen, en zo is het omgekeerd ook, niet meer, niet minder. Wat een rancune halion, waar heb jij in vredesnaam last van zeg.
    pi_28350541
    De media valt niet te beïnvloeden, en dat de V.S. veel machtiger is dan alle andere landen (en dus ook Nederland) is vanzelfsprekend. Je trekt het echter door tot in het bizarre en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je dat blijkbaar nodig acht.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28354360
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 19:14 schreef halion het volgende:

    [..]

    helemaal mee eens.
    Altijd die Hollandse nuchterheid..."Tja, er is nog niets bewezen dus doe maar normaal dan doe je al gek genoeg."
    Speculeren maakt het juist spannend!

    Flikker toch op suffe nuchtere mensjes!
    Laat je fantasie eens werken, schakel je verbeeldingskracht in.
    Nu weet je ook waarom er nog steeds geen goede Nederlandse speelfilms worden gemaakt, het ontbreekt de Hollanders aan fantasie. Nuchter-the-fuck-up!
    Er is hier iemand waarschijnlijk dood he. Stick to the movies als je spanning en sensatie zoekt.
    pi_28354701
    Zo ik krijg meer en meer het indruk dat vader en zoon van der Sloot veel meer weten.

    Vader van der Sloot zei tegen de jongens op dag 1, "no body, no crime".. Waarom zou iemand dat zeggen? Ik kan alleen denken om de jongens gerust te houden dat ze niks hoeven te vertellen zolang zij de lichmaan niet hebben. Dus ze hebben waarschijnlijk Natalee vermoord, anders snap ik de nut van die commentaar niet.

    Pa van der Sloot is een rechter in opleiding en hij zou beter advies moeten geven als deze jongens echt onschuldig zijn. Dat is als je onschuldig bent zeg je alleen maar de feiten over wat er gebeurd is.. Geen verhaal verdraaien, geen leugens ect je maakt het alleen moeilijker voor jezelf. Als je liegt moet je altijd weer een ander verhaal erbij verzinnen om je eerdere leugens te beschermen. Liegen in een onderzoek is dus geen slimme zet vooral als je je sterk maakt dat je onschuldig bent.


    Volgens CNN heeft Joran van der Sloot zijn verhaal al 8 keer veranderd. It makes you wonder...
      Redactie Frontpage / Spellchecker donderdag 30 juni 2005 @ 13:25:04 #288
    13151 crew  Rewimo
    Nederduitse/Mevrouw qltel
    pi_28354994
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 13:16 schreef Stratos het volgende:
    Volgens CNN heeft Joran van der Sloot zijn verhaal al 8 keer veranderd. It makes you wonder...
    Zit CNN bij de verhoren

    Volgens pa Van der Sloot heeft hij de jongens in dat bewuste gesprek alleen de procedure uitgelegd zoals die bij een arrestatie en verdenking plaatsvindt, meer niet. Tja... we kunnen niet weten of dat klopt.
    Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
    <a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
    pi_28355088
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 13:25 schreef Rewimo het volgende:

    [..]

    Zit CNN bij de verhoren

    Volgens pa Van der Sloot heeft hij de jongens in dat bewuste gesprek alleen de procedure uitgelegd zoals die bij een arrestatie en verdenking plaatsvindt, meer niet. Tja... we kunnen niet weten of dat klopt.
    Volgens de OM op Aruba heeft de vader veel meer verteld aan de drie jongens dan wat hij op Nova zei dinsdag, zie Nova van gisteren (woensdag).
    pi_28355269
    "No body, no crime", is natuurlijk wel de werkelijkheid. En ik kan me best voorstellen dat als jij een expert bent op dat gebied, en je zoon van 17 staat op het punt gearressteerd te worden als verdachte van een moord, dat je dan even uitlegt hoe en waarom hij z'n mond moet houden als hij onder druk staat.

    Als ze bij wijze van spreke tegen hem hadden gezegd dat hij 20 jaar zou krijgen, maar 5 als hij bekend, dan zou hij dat best eens gedaan kunnen hebben, of het nu waar is of niet. Ik vind het heel begrijpelijk dat die vader zijn zoon probeert te beschermen.

    En daar moet die Hoofdofficier van Justitie niet zo over miepen. 'Frustreert het onderzoek', ja vind je het gek? Zijn zoon wordt al wekenlang vast gehouden zonder enige concrete aanleiding, en hijzelf is inmiddels ook al opgesloten. Sowieso, waarom zou hij in vredesnaam niet uitleggen hoe dat werkt?

    Het hele systeem op Aruba is niet zo netjes als hier, dus het is een goede zaak dat die jongens nu weten wat ze wel en niet hoeven.
    As the officer took her away, she recalled that she asked,
    "Why do you push us around?"
    And she remembered him saying,
    "I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
    pi_28355357
    Wel lullig dat Steve Croes is ontslagen bij de Tattoo Party Boat. In feite heeft hij er niets mee te maken, maar de negatieve publiciteit heeft wel zijn tol ge-eist.
    pi_28361568
    Je hebt tegengestelde verklaringen, een vader die zegt dat ze zonder lijk geen goede zaak kunnen maken en niemand vertelt iets. Die ouders van Juran zeggen natuurlijk wat een geweldige zoon het is, maar ze zien hoop ik toch wel dat hij wel erg schuldig lijkt. Wat doet een 17 jarige trouwens in een casino?
    Ik weet niet precies hoe ze hem verhoren, maar ze zouden veel trucs kunnen toepassen (zeggen dat 1 van de andere verdachtes bereid is tegen Juran te getuigen, zeggen dat het lijk is gevonden met het DNA van Juran enz.)
      donderdag 30 juni 2005 @ 17:43:14 #293
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28362619
    Maareh, misschien een stomme vraag, als hij en z'n vrienden hun mobiele telefoon nou hadden aan staan, dan kunnen ze toch nagaan waar ze precies geweest zijn? Toch

    Volgens mij zei de hoofdofficier van justitie gisteren ook zoiets in Nova. Ik heb het maar half gehoord.
    pi_28364002
    quote:
    Die ouders van Juran zeggen natuurlijk wat een geweldige zoon het is
    Zijn ouders dachten dat hij lag te slapen, maar hij zat in het casino. Ze hebben dus totaal niet door wat hun zoontje allemaal uitspookt.

    Hij legt ook steeds tegenstrijdige verklaringen af, die soms later niet blijken te kloppen.
    FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
    Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
    pi_28364935
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 17:43 schreef schatje het volgende:
    Maareh, misschien een stomme vraag, als hij en z'n vrienden hun mobiele telefoon nou hadden aan staan, dan kunnen ze toch nagaan waar ze precies geweest zijn? Toch

    Volgens mij zei de hoofdofficier van justitie gisteren ook zoiets in Nova. Ik heb het maar half gehoord.
    daar zijn ze nu mee bezig (Foxnews.com)
    pi_28368181
    quote:
    Op woensdag 29 juni 2005 12:05 schreef ChRoNiC het volgende:

    [..]

    Klopt. zo'n lijf blijft daar niet op de bodem liggen o.i.d.
    de rotsen zijn er steil (en hard), de golven slaan er met kracht tegenaan....als ze daar is gevlogen, dan is ze in een paar golfslagen veranderd in stukjes visvoer (sorry, heb het niet van mezelf). Het enige dat je dan nog ooit van haar zou kunnen vinden is een hak van een schoen oid, en tja, de zee is groot....
    ik ben niet eigenwijs; ik weet het gewoon beter
      donderdag 30 juni 2005 @ 20:57:06 #297
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28368247
    Een vriend van me vertelde dat Natalee zelf ook niet zo'n lieverdje was en er best weleens gewoon vandoor zou kunnen zijn gegaan.

    Het zou kunnen, maar toch heb ik wat bedenkingen daarbij. Aruba is een klein eiland, waar leeft ze van, bij wie is ze? Waarom legt Joran een leugenachtige verklaring af als hij niets heeft gedaan?
    Hup, aan het werk!
      donderdag 30 juni 2005 @ 21:02:26 #298
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28368403
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 20:54 schreef betterBgood het volgende:

    [..]

    de rotsen zijn er steil (en hard), de golven slaan er met kracht tegenaan....als ze daar is gevlogen, dan is ze in een paar golfslagen veranderd in stukjes visvoer (sorry, heb het niet van mezelf).
    Volgens Twan Huys is er dan überhaupt niets meer van over. Zo krachtig schijnen sommige stromingen daar te zijn.
      donderdag 30 juni 2005 @ 21:03:45 #299
    111482 Ciurlizza
    Opgeruimd staat netjes!
    pi_28368445
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 21:02 schreef schatje het volgende:

    [..]

    Volgens Twan Huys is er überhaupt dan niets meer over. Zo krachtig schijnen sommige stromingen daar te zijn.
    Klopt, die stromingen zijn daar echt behoorlijk sterk. Als ze niet tegen de rotsen in stukjes is gemaald is het ook nog mogelijk dat een sterke stroming haar verder de zee op heeft gebracht. Dat lijkt blijft dus niet keurig intact voor het strand dobberen.

    Het is een optie, zij het in mijn ogen een niet al te waarschijnlijke.
    Hup, aan het werk!
      donderdag 30 juni 2005 @ 21:04:10 #300
    16715 Mylene
    *schatje*
    pi_28368462
    quote:
    Op donderdag 30 juni 2005 20:57 schreef Ciurlizza het volgende:

    Waarom legt Joran een leugenachtige verklaring af als hij niets heeft gedaan?
    Ik denk dat ie beter niet naar zijn vader had kunnen luisteren.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')