abonnement Unibet Coolblue
pi_205959772
SCHIPHOL - De problemen op Schiphol zijn, met de zomervakantie steeds dichter aan de horizon, nog altijd verre van verholpen. Zondag kwam het tot knokpartijen, maandag tot urenlange rijen. Tot overmaat van ramp kan Schiphol de aanvragen voor Privium, een peperdure nooddeur, ook niet meer aan.Schiphol waarschuwt inmiddels onomwonden dat het de komende weken tot urenlange rijen kan komen. Dat gebeurde ook maandag, aldus een woordvoerder. Soms stonden er rijen van vijf uur. „Er was minder personeel dan gepland en het was wel een erg drukke dag. De komende tijd is het ongeveer net zo druk als tijdens de meivakantie. Het aantal passagiers ligt echter nog onder het niveau van 2019, maar omdat er niet genoeg handjes zijn bij de bagagecontrole, zijn niet alle controleposten bemand. Daardoor stroopt het op in de terminals, en tot daarbuiten.

Hij vervolgt: „Elke dag is het een kwestie van vraag en aanbod, waar we zo goed mogelijk op inspelen. Maar op piekmomenten kunnen er langere wachttijden ontstaan.”

Overvolle vetrekhallen
Op social media gaan foto’s rond van overvolle vertrekhallen en bronnen melden aan De Telegraaf dat sommige vluchten met drie uur vertraging zijn vertrokken. ’Nog stonden er passagiers bij de bagagecontrole”, meldt een direct betrokkene. Luchtvaartmaatschappij KLM bevestigt de urenlange rijen. Al weken zijn de luchtvaartmaatschappijen in gesprek om tot een oplossing te komen, maar KLM zegt dat er nog geen uitkomst is.

Tot overmaat van ramp zit nu ook op een dure ontsnappingsroute een slot. Schiphol ontving talloze aanvragen voor Privium, een abonnementsservice waarmee je de lange rijen goeddeels ontloopt. „Veel mensen willen na corona heractiveren en we hebben ook erg veel nieuwe aanvragen. Door personeelstekort kunnen we maar een beperkt aantal aanvragen per dag verwerken. Dat is een heel proces, dus er zijn wachttijden.”

Of dat een kwestie van weken of maanden is, kan de woordvoerder niet zeggen. Voor reizigers die de komende tijd op vakantie willen, is het echter een bittere pil. De meivakantie ontaardde ruim een maand geleden in een ongekende puinhoop op de luchthaven. Ondanks tijdige waarschuwingen vanuit de reissector, luchtvaart en vakbonden was Schiphol er niet in geslaagd om genoeg personeel aan te trekken. Met name bij de security ging het helemaal mis, waardoor mensen hun vluchten misten, hun vakantie in het water zagen vallen of zelfs onwel werden.

Chaos en ’grimmige omstandigheden’
Dat laatste gebeurde ook maandag weer, erkent de Koninklijke Marechausee. „We hadden te maken met enkele onwelwordingen”, aldus een woordvoerder. Een brief van beveiligingsbedrijf CTSN Group maakte maandag melding van ’een zeer gevaarlijke situatie’ op zondag, waardoor er een risico ontstond van ’massale doorlopers’. De beveiligingsmedewerkers wisten de chaos en ’grimmige omstandigheden’ onder controle te krijgen, zo meldt general manager Adan Morik, in de brief die is ingezien door De Telegraaf. CTSN was ondanks meerdere verzoeken niet bereikbaar voor commentaar.

https://www.telegraaf.nl/(...)er-gevaarlijke-chaos
Check hier de actuele verwachte drukte van de komende 2 weken per dag.
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205959779
Dat hele maar de mensuh hebben twee jaar gespaard voor deze vakantie jankverhaal :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205959782
En stil blijft het vanuit Schiphol.
Man, wat een bagger bedrijf is dat geworden.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205959957
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 12:09 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Ik kan mij er wel wat bij voorstellen omdat je met een aankomst van 4 uur voor je vlucht nog altijd geen garantie heb dat je ook daadwerkelijk op tijd bent. Binnen afzienbare tijd moet ik zelf ook op het vliegtuig, en helaas ben ik zo onverstandig geweest een ticket via Schiphol te kopen. Ik was zo naÔef om te denken dat het na de zomervakantie wel beter zou worden. Nu weet ik ook nog niet wat ik ga doen. Misschien arriveer ik ook wel gewoon op locatie met een zeer ruime marge.

Het blijft natuurlijk ook gewoon de schuld van Schiphol. Zij verkopen de slots aan de luchtvaartmaatschappijen die vervolgens vliegtickets verkopen aan hun klanten. Als Schiphol niet kan leveren, moeten ze gewoon niet verkopen of anders hun verplichtingen op een redelijke manier nakomen.
Ik kan het mij ook heel goed voorstellen hoor, het is heel begrijpelijk dat mensen op die manier reageren. Dat wat vanuit je individuele perspectief heel begrijpelijk is, maakt het voor het collectief echter alleen maar erger. Dat is wat ik er interessant aan vind.

En natuurlijk ligt de oorzaak bij Schiphol. Als alles soepel door zou stromen, dan zouden we het Łberhaupt niet hebben over vier, zes of acht uur van tevoren aanwezig zijn. Schiphol creŽert een probleem, laat dat duidelijk zijn. Vervolgens gaan mensen zich echter op een manier gedragen, die vanuit hun perspectief te begrijpen valt, maar die er wel voor zorgt dat het probleem alleen nog maar verergert. En als je daar niet op ingrijpt, versterkt dat effect zichzelf steeds meer: hoe vroeger mensen komen, hoe erger de rijen, wat er toe leidt dat mensen nůg vroeger komen, enzovoorts, enzovoorts.

Ik heb daar verder ook geen oplossing voor, ik vind het vooral een interessant fenomeen - die tegenstelling tussen het individuele en het collectieve belang.
pi_205959979
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 13:47 schreef Red_85 het volgende:
En stil blijft het vanuit Schiphol.
Man, wat een bagger bedrijf is dat geworden.
Hoezo? Het verantwoordelijke directielid heeft gisteren toch uitgebreid alle pers te woord gestaan? Het is een grote bende, maar ze probeert het wel uit te leggen.

Of begrijp ik je niet goed en bedoel je wat anders, wanneer je zegt dat het stil blijft?
pi_205960153
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:10 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hoezo? Het verantwoordelijke directielid heeft gisteren toch uitgebreid alle pers te woord gestaan? Het is een grote bende, maar ze probeert het wel uit te leggen.

Ja ik kan ook uitleggen dat het ons spijt. Maar dat we als directie in de afgelopen 6 maanden geen resultaten geboekt hebben om deze chaos te voorkomen is natuurlijk de vraag die beantwoord moet worden.
pi_205960217
Het lijkt me ook heel simpel, de overheid is eigenaar van Schiphol, Benschop heeft niet in een half jaar laten zien de problemen te kunnen overwinnen, nog had hij het inzicht van het dreigende probleem. In mijn ogen ben je dan gewoon onacceptabel incapabel. Zoals gezegd, dit is gewoon een geldkwestie, als er betere salarissen werden betaald was het personeel niet weg geweest, en als je ECHT geen personeel kan krijgen, dan had Schiphol al veel eerder de luchtvaartmaatschappijen moeten beperken op hun slots.

En dat mensen roepen: Mensen lopen te janken dat ze niet op vakantie kunnen....
Nee je gaat er niet van dood, maar na 2 jaar Corona weegt het wel wat zwaarder als je vakantie op het allerlaatste moment niet doorgaat, hadden ze die mensen gewoon een maand van te voren gemeld: Sorry we kunnen uw vlucht niet verzorgen, dan had dat dikke prima geweest, daarnaast hadden de vliegtuigmaatschappijen ook de prijzen wat omhoog kunnen doen om de aanloop te verminderen.

Dit is gewoon gehobby.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 13 september 2022 @ 14:45:29 #8
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_205960287
Regular day morgen!

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_205960343
Benschop blijft daar nog tot zijn pensioen zitten. :')
pi_205960352
Is het op andere vliegvelden eigenlijk al verbeterd?
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_205960573
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_205960648
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 15:26 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Dit is nep toch, toch... ?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205960669
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:29 schreef Basp1 het volgende:

[..]
Ja ik kan ook uitleggen dat het ons spijt. Maar dat we als directie in de afgelopen 6 maanden geen resultaten geboekt hebben om deze chaos te voorkomen is natuurlijk de vraag die beantwoord moet worden.
Ze begon met laten we niet beginnen met schuldigen aan te wijzen _O- .
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205960726
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 15:36 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Ze begon met laten we niet beginnen met schuldigen aan te wijzen _O- .
Dat er ernstig gebrek aan zelfreflectie is bij dit bestuur maken ze wel erg duidelijk. _O-
pi_205960842
Eindelijk een goeie TT _O_ _O_
pi_205961597
Zaterdag een uurtje voor de Security moeten staan, dat was nog goed te doen.
Er waren wel plukjes mensen die vroegen of ze er langs mochten omdat ze anders hun vlucht mistten. Geen idee of die mensen nou zelf zo laat* waren of dat ze vanaf een andere rij aansloten.
Feit was wel dat er maar twee (dubbele) security bays open waren terwijl er zoveel meer zijn, zonde wel!

*(Kan ook komen doordat alle treinreizigers boven de IJssel via Zwolle-Amersfoort moesten, overvolle treinen waardoor mensen achterbleven)
pi_205961612
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:19 schreef Sodemieters het volgende:
Waarom post je dit?
Omdat er niet hard en vaak genoeg geroepen kan worden dat Benschop moet oprotten *O* *O*
pi_205961785
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:21 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Omdat er niet hard en vaak genoeg geroepen kan worden dat Benschop moet oprotten *O* *O*
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
pi_205961832
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:38 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
Wil je een bal door je slaapkamerraam van Harry?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_205962038
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:38 schreef Sodemieters het volgende:
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
pi_205962064
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 18:10 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
Is dat zo? Erger dan Hugo de Jonge? Erger dan Wopke Hoekstra? Erger dan Sywert? Erger dan Rutte?

Hou je daar een ranglijst van bij?
pi_205962103
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:19 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Waarom post je dit?
Goeie vraag.

Het begint een beetje op een act te lijken, met bij elk bericht een rij emoticons.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_205962335


Is er een update september oktober?
  dinsdag 13 september 2022 @ 18:43:37 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205962401
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 18:10 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
De hele overheid is volledig zwakzinnig en kiest alleen vriendjes voor een functie
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 13 september 2022 @ 18:45:47 #27
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205962426
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:52 schreef Jed1Gam het volgende:
Benschop blijft daar nog tot zijn pensioen zitten. :')
of hij krijgt een andere baan di ehij kan verzieken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205963009
twitter
pi_205963021
twitter
pi_205965829
quote:
Je zal maar net een paar man teveel oproepen om te werken.
pi_205966586
Gewoon meet and assist reserveren. Kost wat, maar ben je lekker snel met alles.
pi_205966622
Schop Benschop!
pi_205966676
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
pi_205966776
Net bij Jinek Schiphol item
Helemaal afgebrand door ex medewerker
En Benschop met de grond gelijk gemaakt ^O^ _O_ _O_
pi_205966795
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:36 schreef Breekfast het volgende:
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
Omdat ze worden gechanteerd door de leiding, kijk Jinek maar terug ;)
pi_205966878
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:41 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Omdat ze worden gechanteerd door de leiding, kijk Jinek maar terug ;)
Heb Jinek niet gezien maar hoe dan? Als een meerderheid meedoet met een staking van heeft Schiphol niet zoveel te willen.
  Moderator dinsdag 13 september 2022 @ 22:54:53 #37
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_205967135
Ben ik blij dat het anderhalf week geleden (op een zaterdagochtend!) maar max 1,5u van in de rij tot na de douane was :o !!

In december een treinticket naar Londen geboekt. Hopen dat dat bevalt :) !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accťnt aigu
pi_205967267
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:44 schreef Breekfast het volgende:
Heb Jinek niet gezien maar hoe dan? Als een meerderheid meedoet met een staking van heeft Schiphol niet zoveel te willen.
Kijk Jinek maar terug, de moeite waard :7
pi_205968083
Reiswereld: ’Chaos Schiphol kan nog maanden duren’

Reizigers moeten de komende maanden iedere dag weer vrezen voor chaos op Schiphol. Dat klinkt vanuit de reiswereld, die vreest voor een tombola. ,,Dat men nog steeds volop boekt is goed voor ons, maar je houdt je hart vast als het al misgaat op een dag als afgelopen maandag.”

ANVR-topman Frank Oostdam moest zelf maandag via Schiphol, en is daags erna nog perplex. :o _O-

quote:
,,Het is beschamend, een nachtmerrie. Internationaal is de reputatie van Schiphol te grabbel gegooid”, beziet hij de ellende die ook dinsdag voortduurde.
Opnieuw stonden er lange rijen op de geplaagde luchthaven, al was de chaos minder dan op maandag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://www.telegraaf.nl/(...)an-nog-maanden-duren
pi_205968380
Ik vloog dus gisteren.
10 uur aanwezig en gelijk in de rij gaan staan ook al was de balie nog dicht.
Tegen de tijd dat ie open was waren we in de buurt, was na ruim een uur.
Rond kwart voor 12 naar de rij bij de veiligheidscontrole.
Was wel steeds spannender, omdat we 12:35 gingen vliegen..
Uiteindelijk kwart over 12 erdoor heen en toen goed doorstappen.
Stond al dat de gate ging sluiten..
En achter ons kwamen mensen aan rennen toen zelf ook maar een sprintje getrokken.
Net aan het vliegtuig gehaald en kwamen nog meer dus was niet de laatste maar was even spannend
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egoÔst
pi_205968642
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 07:06 schreef Ellatjuh het volgende:
Ik vloog dus gisteren.
10 uur aanwezig en gelijk in de rij gaan staan ook al was de balie nog dicht.
Tegen de tijd dat ie open was waren we in de buurt, was na ruim een uur.
Rond kwart voor 12 naar de rij bij de veiligheidscontrole.
Was wel steeds spannender, omdat we 12:35 gingen vliegen..
Uiteindelijk kwart over 12 erdoor heen en toen goed doorstappen.
Stond al dat de gate ging sluiten..
En achter ons kwamen mensen aan rennen toen zelf ook maar een sprintje getrokken.
Net aan het vliegtuig gehaald en kwamen nog meer dus was niet de laatste maar was even spannend
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
pi_205968668
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_205968713
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:13 schreef Enawh het volgende:

[..]
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  woensdag 14 september 2022 @ 08:32:48 #44
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_205968731
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:36 schreef Breekfast het volgende:
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
Gewoon lekker ergens anders gaan werken, fuck schiphol
pi_205968749
quote:
5s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
Hoogstens bij het bagage inchecken.
pi_205968760
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Als de incheckbalie niet open is heeft het geen zin om 2,5u voor de incheckbalie te wachten.
- verwijderd door admin -
pi_205968773
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:38 schreef groenen het volgende:

[..]
Als de incheckbalie niet open is heeft het geen zin om 2,5u voor de incheckbalie te wachten.
Nu kom je aan met een rij en ben je niet de eerste. Dus nee het maakt wel uit. Je verliest tijd.

Daarbij advies van Schiphol om 4 uur aan te houden.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  woensdag 14 september 2022 @ 10:08:49 #48
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_205969531
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:35 schreef Aurelius het volgende:

[..]
Hoogstens bij het bagage inchecken.
Business class heb je toch je eigen rij bij de security? Die aan de rechterkant?
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_205969627
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:13 schreef Enawh het volgende:

[..]
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
Nee hij ging om 10:35 open
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egoÔst
pi_205969637
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:41 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Nu kom je aan met een rij en ben je niet de eerste. Dus nee het maakt wel uit. Je verliest tijd.

Daarbij advies van Schiphol om 4 uur aan te houden.
Maar je bent nooit in 2,5 uur door de security rijen als het weer zo'n bende is.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 14 september 2022 @ 10:20:01 #51
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205969639
4 uur van tevoren aanwezig voor je vlucht, van de gekke eigenlijk.
pi_205969676
quote:
5s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
Ja en nee.

Ja, het zou wel horen want je hebt aparte rijen.
Nee, dezelfde pool van medewerkers werken daar ook, dus daar is ook hetzelfde probleem.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205969686
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 10:20 schreef WheeledWarrior het volgende:
4 uur van tevoren aanwezig voor je vlucht, van de gekke eigenlijk.
Ja, sick. 2,5 uur van te voren op parkeerterrein/station was altijd ruim en prima. Zelfs met een uur voor start boarden had je geen stress.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205970340
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 10:23 schreef Red_85 het volgende:
Ja, het zou wel horen want je hebt aparte rijen.
Dat functioneert momenteel niet echt, die hele boarding groups enz worden massaal genegeerd door de luchthaven medewerkers.
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
pi_205972258
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 11:04 schreef DX11 het volgende:

[..]
Dat functioneert momenteel niet echt, die hele boarding groups enz worden massaal genegeerd door de luchthaven medewerkers.
Het boarden heeft weinig te maken met de rijen bij het inchecken en de security.

Met BC mag je als eerste aan boord, maar da's niet echt interessant wanneer de vraag is of je Łberhaupt op tijd bij de gate kunt zijn.
  woensdag 14 september 2022 @ 21:27:32 #56
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205978320
waarom moet die toeslag eraf ?/
https://www.telegraaf.nl/(...)-nog-capabele-mensen
Kunnen ze niet eens gewoon een fatsoendelijk salaris ontvangen ???
ik had ook opgestapt als ze opeens weer 500 euro vam nijn salaris gaan afpakken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205978380
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
  woensdag 14 september 2022 @ 21:50:24 #58
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205978659
quote:
7s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:32 schreef Sodemieters het volgende:
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
er hadden best contracten kunnen worden gemaakt met de beveiligers voordat de toeslag eraf ging
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205978694
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:50 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
er hadden best contracten kunnen worden gemaakt met de beveiligers voordat de toeslag eraf ging
Maar dat wil Schiphol helemaal niet. Die wil per dag een aantal uitvragen bij een externe partij. En zonder bonus is de pool een stuk kleiner en gaat het mis. Deze situatie is gewoon het gevolg van de keuzes van Schiphol
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205978844
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
pi_205979187
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:06 schreef bianconeri het volgende:
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
Groeien terwijl er nu al geen personeel te vinden is?
  woensdag 14 september 2022 @ 22:49:51 #62
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979471
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:06 schreef bianconeri het volgende:
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Maar dat wil Schiphol helemaal niet. Die wil per dag een aantal uitvragen bij een externe partij. En zonder bonus is de pool een stuk kleiner en gaat het mis. Deze situatie is gewoon het gevolg van de keuzes van Schiphol
aan bonus van 5 euro voor beveliging personeel afpakken

terwijl ze zoveel winst kunnen maken, dat is gewoon kruidenier metaliteit van een ex-ambtenaar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979527
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
[..]
aan bonus van 5 euro voor beveliging personeel afpakken

terwijl ze zoveel winst kunnen maken, dat is gewoon kruidenier metaliteit van een ex-ambtenaar
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2022 23:03:50 ]
pi_205979530
quote:
7s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:32 schreef Sodemieters het volgende:
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
Ja, je personeel slecht betalen voor functies met slechte werkomstandigheden, een hoge inflatie en een zeer krappe arbeidsmarkt: lastig voorspellen of dat tot personeelstekorten zal leiden inderdaad. Moet een hoofdbreker zijn geweest voor de directie.
pi_205979561
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Breekfast het volgende:

[..]
Ja, je personeel slecht betalen voor functies met slechte werkomstandigheden, een hoge inflatie en een zeer krappe arbeidsmarkt: lastig voorspellen of dat tot personeelstekorten zal leiden inderdaad. Moet een hoofdbreker zijn geweest ja voor de directie.
Ik zie graag de quotes waarin jij dit al vanaf het begin af aan voorspeld had.
  woensdag 14 september 2022 @ 23:10:34 #66
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979688
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?
en bij de groninger gaswinng
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979738
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:10 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
en bij de groninger gaswinng
Huh, wat? Jij denkt dat de directeur van Shell een ambtenaar is?
  woensdag 14 september 2022 @ 23:19:51 #68
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979787
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?
Dick Benschop is een zielige kruidenier

die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen

de sukkel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979809
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Dick Benschop is een zielige kruidenier

die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen

de sukkel
Dat is ook best gelukt hŤ? Dat ver komen. Dus dat doet-ie dan toch wel goed.

Blijft nog wel steeds de vraag waarom jij het hebt over een ex-ambtenaar? Was dat een foutje?
  donderdag 15 september 2022 @ 04:42:47 #70
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205980721
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:21 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat is ook best gelukt hŤ? Dat ver komen. Dus dat doet-ie dan toch wel goed.

Blijft nog wel steeds de vraag waarom jij het hebt over een ex-ambtenaar? Was dat een foutje?
Benschop die bootje gaat varen als ie op het werk moet zijn

in het bedrijfsleven was ie allang ontslagen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205981319
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Easyjet.
Ik vlieg morgen en krijg zojuist van easyjet bericht dat je op tijd aanwezig moest zijn maar dat de dropoff pas 2 uur van te voren open is.
_O-
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205981784
twitter
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:19 schreef michaelmoore het volgende:
Dick Benschop is een zielige kruidenier
die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen
de sukkel
pi_205982032
Die rij met wachtenden voor een laatste groet aan de queen is korter dan die op Schiphol.

Ze hebben 1 ding gemeen, beide wachten op een kist.
Zonder wrijving geen glans
pi_205982620
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 04:42 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Benschop die bootje gaat varen als ie op het werk moet zijn

in het bedrijfsleven was ie allang ontslagen
In het bedrijfsleven was ie allang ontslagen? Je bedoelt dat ie het nog geen jaar zou hebben volgehouden als president-directeur bij Shell? Om maar een willekeurig voorbeeld te noemen?
pi_205984038
Nou die lamlul is opgestapt. :W
Zonder wrijving geen glans
pi_205984039
Eindelijk! Dickie gone!
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Moderator donderdag 15 september 2022 @ 12:44:06 #77
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_205984102
Recordhouder aantal posts op ťťn dag.
4045
onlogisch
pi_205984114
Beter laat dan nooit :D
pi_205984117
Eindelijk.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_205984118
Maar hij heeft zijn best gedaan!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205984129
Mooi!

Maar wat lost het op? De volgende van de haagse baantjescaroussel zal wel weer klaar staan.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205984130
Gelukkig is daarmee nu alles in een klap opgelost

Enige wat help is vliegen stuk duurder maken. Iedereen weet het maar ja. kop in het zand
Wie dit leest is gek
pi_205984148
quote:
99s.gif Op donderdag 15 september 2022 12:47 schreef Nieuwschierig het volgende:
Gelukkig is daarmee nu alles in een klap opgelost

Enige wat help is vliegen stuk duurder maken. Iedereen weet het maar ja. kop in het zand
Meer personeel wat beter betaald krijgt, dat helpt.
pi_205984152
Dick is eindelijk eruit getrapt, wat heeft dat lang geduurd.
pi_205984163
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 15 september 2022 @ 12:52:28 #86
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_205984189
quote:
Opgestapt om de aandacht niet teveel af te leiden van Schiphol zelf, want het ging teveel over hem. Natuurlijk niet opgestapt omdat hij het gewoon kut deed.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 15 september 2022 @ 12:53:19 #87
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_205984198
Overigens is hij natuurlijk nog niet echt weg.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_205984214
twitter
pi_205984232
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2022 12:45 schreef Mortaxx het volgende:
Maar hij heeft zijn best gedaan!
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_205984253
Zou hij nog een flinke oprotbonus incasseren?
pi_205984262
https://www.telegraaf.nl/(...)rug-reiziger-de-klos

Oh oh het gaat weer pijnlijker worden.

En Schiphol geeft nu schuld aan de bedrijven ipv zelf weer hoger salaris aan te bieden.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_205984311
twitter
pi_205984368
Misschien kan Fred Teeven het overnemen, die heeft al ervaring in de transportsector.
You need to be cold to be queen.
pi_205984371
Dick Benschop stapt op als topman van Schiphol na maanden van chaos *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Dick Benschop vertrekt als baas van luchthaven Schiphol. Hij heeft zijn functie zelf ter beschikking gesteld. De druk op Benschop nam toe na maanden van chaos op de luchthaven, vooral als gevolg van personeelstekorten. Onder leiding van Benschop lukte het niet om aan de problemen een einde te maken.

Sinds de meivakantie zijn er aanhoudend problemen op de luchthaven met lange rijen en reizigers die hun vluchten missen.

quote:
Nieuwe beperkingen Schiphol
En er komt opnieuw slecht nieuws aan zegt Benschop in een videoboodschap over zijn vertrek. "Vandaag of morgen is Schiphol genoodzaakt om nieuwe beperkingen voor de komende weken af te kondigen. Dat is slecht nieuws. Opnieuw. Ook zullen nieuwe maatregelen ten aanzien van de beveiliging bekend worden gemaakt."
Hij benadrukt dat opstappen zijn eigen keuze was. "Er is veel aandacht en ook kritiek op de manier waarop Schiphol de problemen te lijf gaat. En dat geldt ook voor mijn verantwoordelijkheid als CEO. Ik maak op eigen initiatief ruimte om Schiphol een nieuwe start te geven. Ik wil niet dat de aandacht voor mijn eigen persoon een belemmering voor Schiphol gaat vormen. De situatie op Schiphol en wat dat voor de reizigers betekent gaat me aan het hart. Ik heb mijn uiterste best gedaan, maar we zijn er nog niet. Ik hoop wel dat het snel weer beter gaat."

Tekort personeel
Schiphol kampt onder andere met een tekort aan beveiligers. Ook bij de bagageafhandeling is de situatie nijpend. Een wilde staking van bagage-afhandelaars dit voorjaar was een voorbode voor een zomer vol problemen en vertragingen. Om personeel te behouden, deelde Schiphol een zomertoeslag uit. Maar deze regeling liep per september af, waarna veel medewerkers alsnog besloten hun heil elders te zoeken. Dit had opnieuw grote problemen tot gevolg.

Ook deze week was het nog zo druk op de luchthaven dat opnieuw mensen hun vlucht misten.

Benschop was sinds 1 mei 2018 de president-directeur van Schiphol. De voormalig staatssecretaris en oud-topman van Shell Nederland volgde destijds Jos Nijhuis op.

Dick Benschop blijft in functie tot zijn opvolger er is.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)-topman-van-schiphol
pi_205984393
@ikweethetookniet, heb je al gesolliciteerd?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205984473
quote:
Dit is DEP3 waar nooit een probleem is geweest, tenminste niet z hardnekkig.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  donderdag 15 september 2022 @ 13:29:05 #98
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205984627
EINDELIJK TYFT DIE MONGOOL OP
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 15 september 2022 @ 13:31:10 #99
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_205984649
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:10 schreef recursief het volgende:
@:ikweethetookniet, heb je al gesolliciteerd?
Staat al klaar met _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- onder de Ctrl + V om de volgende aan te kondigen, ongeacht wie het wordt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_205984659
quote:
Dick Benschop stapt op als baas van Schiphol na maanden van chaos: ‘Ik heb mijn best gedaan’
Nee Dick, kinderen doen hun best op een tekening, als je een salaris van een half miljoen ex-bonussen hebt word er verwacht dat je levert, en zo niet dan kun je moven, en dat had al 6 maanden eerder gemoeten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 15 september 2022 @ 13:33:32 #101
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_205984682
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:19 schreef rutger05 het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)-luchthaven-schiphol

Benschop stapt op of misschien kan ik beter schrijven vliegt eruit.
Bijna jammer, hij heeft veel betekend voor het inperken van het vliegverkeer.
Vůůr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 15 september 2022 @ 13:35:14 #102
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_205984703
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nee Dick, kinderen doen hun best op een tekening, als je een salaris van een half miljoen ex-bonussen hebt word er verwacht dat je levert, en zo niet dan kun je moven, en dat had al 6 maanden eerder gemoeten.
Idd. Het gaat, zeker in die categorie banen, niet om je best doen maar om het resultaat. Siert hem wel dat hij zelf opstapt en niet zo lang mogelijk blijft plakken.
Vůůr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_205984791
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:35 schreef Perrin het volgende:

[..]
Idd. Het gaat, zeker in die categorie banen, niet om je best doen maar om het resultaat. Siert hem wel dat hij zelf opstapt en niet zo lang mogelijk blijft plakken.
Dit is meestal een gevalletje "we zijn in goed overleg uit elkaar gegaan", met andere woorden, je mag het zelf naar buiten brengen of anders doen wij het om een minder prettige manier.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 15 september 2022 @ 13:43:26 #104
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_205984801
Er staan lange rijen voor zijn afscheidsreceptie:
Vůůr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_205984805
quote:
11s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:43 schreef Perrin het volgende:
Er staan lange rijen voor zijn afscheidsreceptie:
[ afbeelding ]
:D
pi_205984877
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:10 schreef recursief het volgende:
@:ikweethetookniet, heb je al gesolliciteerd?
:{w Eerst de champagne opdrinken dan twee dagen dronken van geluk *O* *O*
pi_205984906
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2022 13:08 schreef Waldorf22 het volgende:
Misschien kan Fred Teeven het overnemen, die heeft al ervaring in de transportsector.
Camiel Eurlings al voorgedragen :P
Die gaat er zo een puinhoop van maken dat we terug gaan verlangen naar Dickie :o _O-
pi_205985044
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 12:38 schreef Haags het volgende:
Nou die lamlul is opgestapt. :W
Dat werd tijd!
Zou hij nog een vette bonus meekrijgen voor zijn galante gebaar?
pi_205985189
pi_205985203
Ben benieuwd welke talkshow hij vanavond gaat zitten janken :')
Het ligt tenslotte niet aan hem dus hij is zielig en slachtoffer van de omstandigheden :r
Maar wel vooraf eisen dat er geen andere gasten aantafel zitten die spontaan kritische opmerkingen kunnen plaatsen zoals Huub Stapel ^O^ dat wel deed
O ja ook even de vragen van te voren inleveren zodat zijn pr team kan influisteren wat hij antwoorden moet :r
pi_205985232
twitter


Dat kijken naar z’n blaadje :D
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  donderdag 15 september 2022 @ 14:30:59 #112
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205985278
Alweer zo'n falende topman die voor de hoofdprijs heeft lopen cashen.
pi_205985292
Ik loop niet weg :') _O- _O-
Hij heeft zo een schop onder zijn hol gehad dat hij de komende weken niet meer kan lopen ^O^ *O* *O*
pi_205985373
Dit is echt een geschikte post voor Hugo de Jonge, ik neem aan dat hier niet nog meer kapot kan worden gemaakt, zet hem op Huug!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205985409
twitter
pi_205985447
Ze geven Dickie toch wel een zakcentje mee? Die man heeft ook een hoge energierekening. :+
Het is koud, het is guur....
pi_205985555
twitter
pi_205985560
twitter


_O- _O- _O-
pi_205985570
twitter
pi_205985581
twitter


_O- _O-
pi_205985594
twitter


_O- _O-
pi_205985602
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 12:46 schreef Red_85 het volgende:
Mooi!

Maar wat lost het op? De volgende van de haagse baantjescaroussel zal wel weer klaar staan.
Waarom denk je dat? Jos Nijhuis en Gerlach Cerfontaine hadden toch ook geen Haags verleden?
pi_205985625
twitter


_O-
pi_205985632
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:15 schreef Sodemieters het volgende:
Waarom denk je dat? Jos Nijhuis en Gerlach Cerfontaine hadden toch ook geen Haags verleden?
Camiel Eurlings wel en dat was een succes :o _O- _O-
pi_205985661
Dick Anne (Dick) Benschop 15-9-2022 virtueel seppuku

pi_205985680
twitter


_O- _O-
pi_205985690
quote:
Waarom post je toch steeds dit soort filmpjes?

Vond je het niet duidelijk genoeg dat de vorige werd verwijderd?
pi_205985710
quote:
6s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:18 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Camiel Eurlings wel en dat was een succes :o _O- _O-
Camiel Eurlings werkte niet bij Schiphol, Einstein.
pi_205985767
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:24 schreef Sodemieters het volgende:
Camiel Eurlings werkte niet bij Schiphol, Einstein.
Hij is vast al benaderd voor deze baan, na zijn succesvolle periode bij KLM :+ _O- _O-
pi_205985779


_O-
pi_205985870
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:23 schreef Sodemieters het volgende:
Waarom post je toch steeds dit soort filmpjes?
Vond je het niet duidelijk genoeg dat de vorige werd verwijderd?
Er is al weer een nieuwe uit :P
Zal ik …… :@
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 15 september 2022 @ 15:45:17 #134
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_205985880
quote:
Er is veel leed op aarde, maar de wachtrijen op Schiphol staan toch wel bovenaan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_205985930
quote:
9s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:45 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Er is veel leed op aarde, maar de wachtrijen op Schiphol staan toch wel bovenaan.
Tijd dat die Afrikanen eens gaan doneren zodat wij weer een fatsoenlijk vliegveld hebben.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205986083
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:24 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Camiel Eurlings werkte niet bij Schiphol, Einstein.
Nee, klm cargo.
Maar even he, die gast weet niet eens wat een AirWayBill is volgens mij, of een vliegtuigpallet. Hij werd uitgescheten door de cargo community dus zo erg succesvol was die periode nu ook weer niet.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205986091
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:15 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Waarom denk je dat? Jos Nijhuis en Gerlach Cerfontaine hadden toch ook geen Haags verleden?
Omdat er op het moment niet zo veel soeps rondloopt in den haag.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205986247
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 16:11 schreef Red_85 het volgende:
Omdat er op het moment niet zo veel soeps rondloopt in den haag.
Sophie Hermans vergeten :?
Enorm talent volgens Rutte
En dochter van een andere topbestuurder Loek Hermans :') _O- _O-
pi_205986292
Hier even het interview terug kijken van 21 augustus :D

https://www.npostart.nl/pak-de-macht/28-08-2022/BV_101408009

Vanaf min 33.41

En vanaf min 38.45 de bewuste vraag

Nog geen maand later

:W :W :W :W :W :W :W :W :W
_O- _O- _O- _O- _O-
pi_205986435
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 16:11 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Omdat er op het moment niet zo veel soeps rondloopt in den haag.
Dus daar zou Schiphol dan wel enthousiast over zijn ofzo? Wat bedoel je nou eigenlijk?
pi_205986448
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 16:10 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Nee, klm cargo.
Maar even he, die gast weet niet eens wat een AirWayBill is volgens mij, of een vliegtuigpallet. Hij werd uitgescheten door de cargo community dus zo erg succesvol was die periode nu ook weer niet.
Iedereen is het er over eens dat Eurlings bij KLM mislukt is, maar dat heeft niks met Schiphol te maken. Compleet ander bedrijf.
pi_205986830
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 16:52 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Iedereen is het er over eens dat Eurlings bij KLM mislukt is, maar dat heeft niks met Schiphol te maken. Compleet ander bedrijf.
Klopt. Compleet ander bedrijf. Maar op het Schipholse zijn die lijntjes wel kort kan ik je vertellen. Daarom werd Eurlings ook gevraagd om wat te gaan doen toen. Goed voor het netwerk met den haag enzo.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  donderdag 15 september 2022 @ 17:38:50 #143
65846 Bocaj
Un-Break My Heart
pi_205986867
quote:
Haha daar was'ie weer... @monkyyy
  donderdag 15 september 2022 @ 18:01:24 #144
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205987104
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 10:35 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
In het bedrijfsleven was ie allang ontslagen? Je bedoelt dat ie het nog geen jaar zou hebben volgehouden als president-directeur bij Shell? Om maar een willekeurig voorbeeld te noemen?
zelfs bij de action was ie eruit gegooid
https://www.telegraaf.nl/(...)o-wel-heel-erg-groot


https://www.telegraaf.nl/(...)-nog-capabele-mensen
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 16:52 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Iedereen is het er over eens dat Eurlings bij KLM mislukt is, maar dat heeft niks met Schiphol te maken. Compleet ander bedrijf.
eurlings heeft KLM verkwanseld
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205987204
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 18:01 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
zelfs bij de action was ie eruit gegooid
https://www.telegraaf.nl/(...)o-wel-heel-erg-groot


https://www.telegraaf.nl/(...)-nog-capabele-mensen
[..]
eurlings heeft KLM verkwanseld

Je hebt dus eigenlijk geen flauw idee wat ie deed voordat ie directeur werd bij Schiphol? Zelfs na een stuk of wat hints dringt het nog niet door?
  donderdag 15 september 2022 @ 18:39:24 #146
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205987508
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 18:11 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Je hebt dus eigenlijk geen flauw idee wat ie deed voordat ie directeur werd bij Schiphol? Zelfs na een stuk of wat hints dringt het nog niet door?
Benschop is een kruidenier sukkel die eindelijk doorheeft dat er een echte manager moet komen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205987606
quote:
Je kan het accent door de plaatjes heen horen
pi_205988257
Net gehoord dat hij opstapt de baas van Schiphol

Een slimme beslissing. Ik zou er mijn gezicht niet meer durven tonen, zelfs daar nooit meer het vliegtuig nemen.
pi_205988412
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 18:39 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Benschop is een kruidenier sukkel die eindelijk doorheeft dat er een echte manager moet komen
Dat is geen antwoord op mijn post.
  donderdag 15 september 2022 @ 20:26:03 #150
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205989190
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 19:46 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat is geen antwoord op mijn post.
het is gewoon goed dat hij doorheeft dat ie zwaar incompentent is
respect , en nu weg wezen dan kan ik ook weer boeken
Als Benschop zijn salaris aan de beveiligers had gegeven dan was alles in orde geweest
https://www.telegraaf.nl/(...)gers-17-in-twee-jaar

quote:
Forse salarisplus voor 5000 beveiligers: 17% in twee jaar
1 uur geleden in CARRI»RE

UTRECHT (ANP) - Zo'n 5000 beveiligers in Nederland gaan er in twee jaar tijd 17% in loon op vooruit.
Volgens werkgeversorganisatie VBe NL is een fikse loonsverhoging nodig om voldoende personeel aan te trekken.
Eerder dit jaar ging onder andere een huldiging van voetbalclub Ajax op het Amsterdamse Museumplein niet door omdat er te weinig beveiligers voorhanden waren.


[ Bericht 13% gewijzigd door michaelmoore op 15-09-2022 20:47:53 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205990134
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 20:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
het is gewoon goed dat hij doorheeft dat ie zwaar incompentent is
respect , en nu weg wezen dan kan ik ook weer boeken
Als Benschop zijn salaris aan de beveiligers had gegeven dan was alles in orde geweest
https://www.telegraaf.nl/(...)gers-17-in-twee-jaar
[..]

Aha. En ben je er inmiddels zelf ook achter dat je er naast zat toen je hem een ex-ambtenaar noemde, die in het bedrijfsleven direct ontslagen zou worden?
  donderdag 15 september 2022 @ 21:26:08 #152
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205990177
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 21:23 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Aha. En ben je er inmiddels zelf ook achter dat je er naast zat toen je hem een ex-ambtenaar noemde, die in het bedrijfsleven direct ontslagen zou worden?
hij heeft zich zelf al ontslagen dus dat kan niet meer nu

ook goed als die kruidenier maar weg is , dan durf ik weer te boeken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205990669
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 21:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
hij heeft zich zelf al ontslagen dus dat kan niet meer nu

ook goed als die kruidenier maar weg is , dan durf ik weer te boeken
Reageer eens op mijn vraag?
  donderdag 15 september 2022 @ 23:09:23 #154
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205991598
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 21:58 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Reageer eens op mijn vraag?
doet er niet toe

het gaat om het resultaat

Benschop is weg en we kunne weer een vliegreis boeken

wat hij gedaan heeft of verder gaat doen is niet relevant
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205991659
Kaag: Het moet een vrouw zijn :') |:(
pi_205991721
quote:
6s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Kaag: Het moet een vrouw zijn :') |:(
Toen Nuis vertrok zei-ie dat z'n opvolger een man zou moeten zijn. We weten inmiddels hoe dat heeft uitgepakt.
pi_205991734
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:09 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
doet er niet toe

het gaat om het resultaat

Benschop is weg en we kunne weer een vliegreis boeken

wat hij gedaan heeft of verder gaat doen is niet relevant
Lastig om toe te geven dat je er naast zat?
pi_205991759
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:21 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Lastig om toe te geven dat je er naast zat?
En dan? Kan jij jezelf masturberen omdat je je gelijk hebt gehaald?
pi_205991771
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:24 schreef Prego het volgende:

[..]
En dan? Kan jij jezelf masturberen omdat je je gelijk hebt gehaald?
Ja en het is al bijna bedtijd, dus ik hoop wel dat-ie een beetje opschiet.
pi_205991903
quote:
6s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Kaag: Het moet een vrouw zijn :') |:(
Misschien wil kaag wel een nieuwe carriŤre
  donderdag 15 september 2022 @ 23:43:14 #161
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205991914
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:21 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Lastig om toe te geven dat je er naast zat?
ik zit nergens naast

Benschop gaat weg en nu zo snel mogelijk de beveiligers fatsoenlijk betalen en dan kunnen we weer vliegen

het kan niet duren dat er een kruidenier de salarissen van essentieel personeel gaat vaststellen

Het gaat bij schiphol niet om een paar miljoen extra winst maar om vitale infrastructuur en aanzien in de wereld
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 16 september 2022 @ 00:04:32 #162
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205992128
twitter


Harbers :')
De lul die in 10 jaar tijd niet eens een vier jarige studie af kan maken :') :|W
pi_205992136
Genoten van de reacties. Dank u.
pi_205992260
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 23:43 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
ik zit nergens naast

Benschop gaat weg en nu zo snel mogelijk de beveiligers fatsoenlijk betalen en dan kunnen we weer vliegen

het kan niet duren dat er een kruidenier de salarissen van essentieel personeel gaat vaststellen

Het gaat bij schiphol niet om een paar miljoen extra winst maar om vitale infrastructuur en aanzien in de wereld
Je zat er niet naast? Dus je houdt nog steeds vol dat Benschop een ex-ambtenaar is die in het bedrijfsleven meteen ontslagen zou worden?

Het interessante is nou juist dat hij wel behoorlijk succesvol was in het bedrijfsleven. Na staatssecretaris te zijn geweest, is ie bij Shell gaan werken. Daar is ie opgeklommen tot president-directeur. Dat word je niet zo maar. Hij is dat vijf jaar geweest, tot Van Loon hem opvolgde.

Dat is nou net het fascinerende. Hoe kan het dat iemand die zo succesvol was bij Shell, het vervolgens zo verprutst bij Schiphol?

Dat is echter een vraagstuk dat jouw pet duidelijk te boven gaat. Met jouw posts laat je immers zien dat je niks snapt van wie hij is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2022 00:25:44 ]
pi_205993065
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 00:23 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Je zat er niet naast? Dus je houdt nog steeds vol dat Benschop een ex-ambtenaar is die in het bedrijfsleven meteen ontslagen zou worden?

Het interessante is nou juist dat hij wel behoorlijk succesvol was in het bedrijfsleven. Na staatssecretaris te zijn geweest, is ie bij Shell gaan werken. Daar is ie opgeklommen tot president-directeur. Dat word je niet zo maar. Hij is dat vijf jaar geweest, tot Van Loon hem opvolgde.

Dat is nou net het fascinerende. Hoe kan het dat iemand die zo succesvol was bij Shell, het vervolgens zo verprutst bij Schiphol?

Dat is echter een vraagstuk dat jouw pet duidelijk te boven gaat. Met jouw posts laat je immers zien dat je niks snapt van wie hij is.
Sommige vonden hem meer politicus dan bestuurder. Dat is wat hij bedoelde. Leek mij niet lastig te destilleren.

En ja daar kan je het mee eens of oneens zijn.

twitter
pi_205993149
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 07:32 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Sommige vonden hem meer politicus dan bestuurder. Dat is wat hij bedoelde. Leek mij niet lastig te destilleren.

En ja daar kan je het mee eens of oneens zijn.

[ twitter ]
Benschop & Kaag wisselen :Y van baan
  vrijdag 16 september 2022 @ 08:45:18 #167
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205993460
twitter
pi_205993983
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 15:15 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Waarom denk je dat? Jos Nijhuis en Gerlach Cerfontaine hadden toch ook geen Haags verleden?
Nou... Hier heb je je antwoord al.
alexander 'ik beuk mn vriendin in elkaar' peggold
alexander 'ik geef een huis ff maar niet op wat ik van een politieke vriend heb gekregen' peggold

Jesus...
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 16 september 2022 @ 10:02:01 #169
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205994091
twitter
  vrijdag 16 september 2022 @ 10:07:30 #170
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205995173
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 07:53 schreef quirina het volgende:

[..]
Benschop & Kaag wisselen :Y van baan
Kaag heeft al een hele drukke baan op Schiphol.
pi_205995291
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 09:49 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Nou... Hier heb je je antwoord al.
alexander 'ik beuk mn vriendin in elkaar' peggold
alexander 'ik geef een huis ff maar niet op wat ik van een politieke vriend heb gekregen' peggold

Jesus...
Je doet net alsof bekend geworden is dat hij het wordt.

Hij is slechts genoemd (bij Vandaag Inside :') nota bene) als ťťn van degenen die op het lijstje potentiŽle opvolgers zouden staan. Waarbij bovendien is aangemerkt dat hij geen erg waarschijnlijk kandidaat is, maar dat het een wild gerucht is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2022 11:53:59 ]
pi_205995368
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 09:49 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Nou... Hier heb je je antwoord al.
alexander 'ik beuk mn vriendin in elkaar' peggold
alexander 'ik geef een huis ff maar niet op wat ik van een politieke vriend heb gekregen' peggold

Jesus...
Het wordt Pechtold dus?
pi_205995557
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 11:58 schreef EinarBoe het volgende:

[..]
Het wordt Pechtold dus?
Zit er wel in. Waar rook is..
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205995566
quote:
Schiphol laat komende weken ruim 9000 reizigers per dag minder vertrekken

De komende anderhalve maand kunnen er vanaf Schiphol per dag gemiddeld 9250 minder reizigers vertrekken. De luchthaven zegt dat deze maatregel heeft gevolg is van het feit dat beveiligingsbedrijven de "aankomende maanden minder beveiligers leveren dan zij eerder aangaven".

Schiphol verlaagt hiermee het aantal vertrekkers met 18 procent. De maatregel geldt tot ten minste 31 oktober.
Bron

Mooi hoe het compleet bij de beveiligingsbedrijven gegooid wordt. En ben benieuwd hoe er geschrapt gaat worden, dat zal wel weer compleet bij de luchtvaartmaatschappijen gelegd worden.
pi_205995810
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:16 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Zit er wel in. Waar rook is..
Er worden meerdere namen genoemd. Die worden het dus allemaal. Waar rook is..
pi_205995822
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:16 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Zit er wel in. Waar rook is..
Erger dan iedere militair PANG PANG laten roepen kan het niet meer worden.
Zonder wrijving geen glans
pi_205995983
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:41 schreef Haags het volgende:

[..]
Erger dan iedere militair PANG PANG laten roepen kan het niet meer worden.
Wat heeft dat met Pechtold te maken dan?
pi_205996119
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:41 schreef Haags het volgende:

[..]
Erger dan iedere militair PANG PANG laten roepen kan het niet meer worden.
Haha dat was wel een van z'n vreemdste ideeŽn :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_205996186
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:56 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Wat heeft dat met Pechtold te maken dan?
Alles. Zoek maar op
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205996441
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 13:12 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Haha dat was wel een van z'n vreemdste ideeŽn :')
Dat was geen idee van Pechtold, maar van Hennis. Pechtold maakte het idee juist belachelijk (en kreeg daar kritiek op van Hennis).
pi_205996736
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 12:17 schreef -0- het volgende:

[..]
Bron

Mooi hoe het compleet bij de beveiligingsbedrijven gegooid wordt. En ben benieuwd hoe er geschrapt gaat worden, dat zal wel weer compleet bij de luchtvaartmaatschappijen gelegd worden.
Bij wie anders?

Minder passagiers betekent dat de luchtvaartmaatschappijen er minder kunnen/mogen vervoeren.
  vrijdag 16 september 2022 @ 14:57:27 #183
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205997279
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 13:44 schreef Sodemieters het volgende:
Dat was geen idee van Pechtold, maar van Hennis…..
Hennis die van:Ik moet niet aftreden maar optreden :') _O-
En eruit getrapt en nooit meer gezien of gehoord *O*
  vrijdag 16 september 2022 @ 15:03:28 #184
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205997339
twitter
  vrijdag 16 september 2022 @ 15:06:13 #185
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_205997369
twitter


Sow :o koekoek _O_
pi_205998501
quote:
6s.gif Op vrijdag 16 september 2022 15:06 schreef ikweethetookniet het volgende:
[ twitter ]

Sow :o koekoek _O_
Wat is dit toch iedere keer met jou? Vond je Harry Vermeegen nog niet erg genoeg? Ben je op zoek gegaan naar een nog grotere idioot? Wat komt hierna? Jensen?
  vrijdag 16 september 2022 @ 17:12:36 #187
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205998733
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 september 2022 00:23 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Je zat er niet naast? Dus je houdt nog steeds vol dat Benschop een ex-ambtenaar is die in het bedrijfsleven meteen ontslagen zou worden?

Het interessante is nou juist dat hij wel behoorlijk succesvol was in het bedrijfsleven. Na staatssecretaris te zijn geweest, is ie bij Shell gaan werken. Daar is ie opgeklommen tot president-directeur. Dat word je niet zo maar. Hij is dat vijf jaar geweest, tot Van Loon hem opvolgde.

Dat is nou net het fascinerende. Hoe kan het dat iemand die zo succesvol was bij Shell, het vervolgens zo verprutst bij Schiphol?

Dat is echter een vraagstuk dat jouw pet duidelijk te boven gaat. Met jouw posts laat je immers zien dat je niks snapt van wie hij is.
Dick Benschop is een domme kruidenier
quote:
Benschop was teveel een politicus, te weinig een bestuurder, en totaal geen gevoel voor de werknemers. De zomerbonus was afgeschaft bv.
Wat een Idioot he
de baantjescarrousel van de overheid en maar bootjevaren
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205999003
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:12 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Dick Benschop is een domme kruidenier
[..]
Wat een Idioot he
de baantjescarrousel van de overheid en maar bootjevaren
De vraag die ik hierboven stelde was bedoeld voor @ikweethetookniet Dat had je wel door, toch?

Wat is dat toch met de users hier? Dat ze hun punt menen te moeten ondersteunen door het posten van filmpjes van willekeurige idioten? Is het niet Harry Vermeegen, dan is het wel Jan Dijkgraaf. En is het geen Jan Dijkgraaf, dan is het wel Wilfred Genee.

Waarom zouden we ons in hemelsnaam iets gelegen laten liggen aan de mening van die lui? Ze zijn ongeveer net zo deskundig als mijn tante Bertha. En die is al geruime tijd overleden.
  vrijdag 16 september 2022 @ 17:46:25 #189
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205999188
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:33 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
De vraag die ik hierboven stelde was bedoeld voor @:ikweethetookniet Dat had je wel door, toch?

Wat is dat toch met de users hier? Dat ze hun punt menen te moeten ondersteunen door het posten van filmpjes van willekeurige idioten? Is het niet Harry Vermeegen, dan is het wel Jan Dijkgraaf. En is het geen Jan Dijkgraaf, dan is het wel Wilfred Genee.

Waarom zouden we ons in hemelsnaam iets gelegen laten liggen aan de mening van die lui? Ze zijn ongeveer net zo deskundig als mijn tante Bertha. En die is al geruime tijd overleden.
Benschop is eindelijk weg prima, nu wachten op de volgende mislukte ambtenaar uit de baantjes carrousel van de overheid
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205999242
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Benschop is eindelijk weg prima, nu wachten op de volgende mislukte ambtenaar uit de baantjes carrousel van de overheid
Waarom noem je Benschop toch steeds een ambtenaar? Dringt er nou echt niks bij je door?
pi_205999256
Hoezo betalen ze die security lui niet gewoon het dubbele ofzo? Kan nooit zoveel geld kosten als al die gecancelde vluchten.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  vrijdag 16 september 2022 @ 18:18:23 #192
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_205999506
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:52 schreef Nielsch het volgende:
Hoezo betalen ze die security lui niet gewoon het dubbele ofzo? Kan nooit zoveel geld kosten als al die gecancelde vluchten.
De kosten voor die gecancelde vluchten komen waarschijnlijk niet bij Schiphol terecht maar bij de luchtvaartmaatschappijen. Schiphol zal zich vervolgens wel op overmacht beroepen terwijl het gewoon ordinair wanbeleid is.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  vrijdag 16 september 2022 @ 19:15:12 #193
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206000195
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:52 schreef Nielsch het volgende:
Hoezo betalen ze die security lui niet gewoon het dubbele ofzo? Kan nooit zoveel geld kosten als al die gecancelde vluchten.
Ja omdat Hr Benschop een domme kruidenier is die uit de banen carrousel van de overheid komt, die scoort met het afknijpen van onderbetaalde werknemers

Ik hoor dat Pechtold de volgende baas van schiphol gaat worden
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  vrijdag 16 september 2022 @ 20:17:21 #194
389558 britneycheers
It's Britney Bitch
pi_206001103
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:52 schreef Nielsch het volgende:
Hoezo betalen ze die security lui niet gewoon het dubbele ofzo? Kan nooit zoveel geld kosten als al die gecancelde vluchten.
Het probleem zit hem meer in de onmogelijke rooster waardoor je geen sociaal leven heb. Daarnaast krijg je nauwelijks reiskostenvergoeding, terwijl mensen toch vaak van ver komen.

Sommige collega’s komen uit Zwolle of Amersfoort en zelfs uit Noord brabant.
If you're easy to get, you are probably easy to forget.
pi_206001345
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 17:52 schreef Nielsch het volgende:
Hoezo betalen ze die security lui niet gewoon het dubbele ofzo?
Omdat ze dan dat altijd moeten blijven doen, salaris verlaging is vrij lastig.

En ze hopen dat het vanzelf goed komt als ze lang genoeg wachten :')
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
  zaterdag 17 september 2022 @ 11:29:50 #196
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206006223
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 september 2022 20:42 schreef DX11 het volgende:

[..]
Omdat ze dan dat altijd moeten blijven doen, salaris verlaging is vrij lastig.

Benschop heeft het wel geprobeerd

maar het is niet leuk thuis komen als je moet zeggen volgende week gaan ik 15 % minder salaris krijgen van Meneer Benschop
Dan zegt de vrouw, dan gaat ie toch lekker zelf koffers sjouwen !!
KLM schrapt 34 vluchten: vliegtuigen vertrekken alsnog zonder passagiers
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_206006228
We leven in een bananenrepubliek
https://www.nu.nl/economi(...)stijgen-leeg-op.html
pi_206007026
quote:
Nee, niet echt. Gewoon een bedrijfseconomische afweging van KLM.

Dat het chaos is op Schiphol, wil niet zeggen dat het ook chaos is op de plek van bestemming. Als dat vliegtuig niet vertrekt, staan op de plek van bestemming ook weer passagiers te wachten met een ticket. Kennelijk is het financieel aantrekkelijker om leeg heen te vliegen, dan om alle passagiers op de terugvlucht te moeten compenseren voor een geannuleerde vlucht.

Wat veel belachelijker was, was dat er allerlei vliegtuigen tijdens corona leeg heen en weer bleven vliegen, alleen maar om de landingsrechten veilig te stellen (die vervallen als je er geen gebruik van maakt).
pi_206007279
Geen vertrekregeling voor Schiphol-baas Dick Benschop

Schiphol heeft geen vertrekregeling afgesproken met scheidend topman Dick Benschop. Omdat hij er zelf voor koos zijn tweede termijn niet af te maken kan Benschop geen aanspraak maken op een financiŽle vergoeding, bevestigt een woordvoerder berichtgeving van Het Financieele Dagblad.

De druk op Benschop om op te stappen nam steeds verder toe omdat het Schiphol niet lukte een einde te maken aan chaos op het vliegveld. Sinds de meivakantie zijn er aanhoudend problemen op de luchthaven met lange rijen en reizigers die hun vluchten missen. Ook moesten luchtvaartmaatschappijen vluchten schrappen wegens de drukte. Schiphol kampt onder andere met een tekort aan beveiligers, maar ook bij de bagageafhandeling is de situatie nijpend.

In 2021 ontving Benschop een salaris van 585.284 euro, inclusief pensioenbijdragen. Wegens de coronacrisis en de financiŽle steun die Schiphol van de overheid ontving voor het doorbetalen van lonen, ontvingen directieleden geen bonussen. Doorgaans kunnen bonussen oplopen tot maximaal 20 procent van het vaste jaarsalaris, dat bij Benschop vorig jaar op net geen 444.000 euro lag.

https://www.msn.com/nl-nl(...)45efdb43796497cdbbcb

• Geen receptie
• Geen veer in zijn reet van al zijn vrienden
• Geen bonus
• Geen doorbetaling

:o ^O^

Nu nog

• Beslag leggen op zijn inkomen
• Beslag leggen op zijn vermogen
• Alle bonussen terugvorderen
• Procedure starten om schade door wanbeleid vergoed te krijgen
• Beroepsverbod voor de rest van zijn leven

*O* *O*
Dat noemen ze nou voorbeeld functie en precedentwerking dat zoiets nooit meer mag en kan gebeuren :7
pi_206007331
Weet iemand misschien hoe de situatie met de koffers is?

Toen deze ellende op Schiphol nog niet speelde, hadden we ruimbagage geboekt, maar we twijfelen nu of we niet beter kunnen proberen alles in een handbagagekoffer te proppen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 17 september 2022 @ 13:50:44 #201
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206007334
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:43 schreef ikweethetookniet het volgende:
• Beslag leggen op zijn inkomen
• Beslag leggen op zijn vermogen
:?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 17 september 2022 @ 15:00:54 #202
401485 Molo
VŲllig losgelŲst
pi_206007822
Ik had besloten om met de trein te gaan, moest reizen voor werk.
Van de mensen die via Schiphol reisden kwam de helft veel te laat aan door problemen. En nu voor de terugvlucht zijn er een aantal waarvan de vlucht gisteravond werd geannuleerd, omgeboekt naar vandaag.
En nu... Weer geannuleerd... dus nog later pas naar huis.
Zo blij met mijn besluit om met de Thalys en TGV te gaan, mijn hemel wat een gekut zeg
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_206008100
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:50 schreef heywoodu het volgende:
:?
Beslag op vermogen is wat er op de bank staat en vastgoed etc
Beslag op inkomen zijn alle toekomstige geldstromen die nog gaan plaatsvinden zoals loon aow en pensioen
Alles bij elkaar zal het bij lange na niet genoeg zijn om alle schade door wanbeleid te dekken
Voor al het leed dat dit sujet ons aangedaan heeft is alleen jarenlange gevangenis straf de oplossing
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 17 september 2022 @ 15:41:55 #204
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206008141
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 september 2022 15:36 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Beslag op vermogen is wat er op de bank staat en vastgoed etc
Beslag op inkomen zijn alle toekomstige geldstromen die nog gaan plaatsvinden zoals loon aow en pensioen
Alles bij elkaar zal het bij lange na niet genoeg zijn om alle schade door wanbeleid te dekken
Voor al het leed dat dit sujet ons aangedaan heeft is alleen jarenlange gevangenis straf de oplossing
Om maar passend te antwoorden: _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206008432
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:50 schreef kermit71 het volgende:
Weet iemand misschien hoe de situatie met de koffers is?

Toen deze ellende op Schiphol nog niet speelde, hadden we ruimbagage geboekt, maar we twijfelen nu of we niet beter kunnen proberen alles in een handbagagekoffer te proppen.
Sowieso 100% een samsung smarttag of apple airtag in elke koffer doen. Gaf ons heel veel rust om tijdens het opstijgen te zien dat je koffer nog altijd binnen 50m van je is (dus mee gaat).

En mocht hij toch kwijtraken kan je hem in ieder geval vinden in de hallen met duizenden koffers.

Mocht je geen samsung of apple telefoon hebben, de andere tags zijn niet de moeite waard (heb het uitgezocht), dan moet je het er maar gewoon op gokken dat het goed gaat.
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 17 september 2022 @ 16:57:49 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206008610
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 16:23 schreef DX11 het volgende:

[..]
Sowieso 100% een samsung smarttag of apple airtag in elke koffer doen. Gaf ons heel veel rust om tijdens het opstijgen te zien dat je koffer nog altijd binnen 50m van je is (dus mee gaat).

En mocht hij toch kwijtraken kan je hem in ieder geval vinden in de hallen met duizenden koffers.

Mocht je geen samsung of apple telefoon hebben, de andere tags zijn niet de moeite waard (heb het uitgezocht), dan moet je het er maar gewoon op gokken dat het goed gaat.
Deze gewoon?
https://www.bol.com/nl/nl(...)4_19.23.ProductTitle

En de enige voorwaarde is dan een Samsung-telefoon met minstens Android 8 zo te zien?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206008728
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 16:57 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Deze gewoon?
https://www.bol.com/nl/nl(...)4_19.23.ProductTitle

En de enige voorwaarde is dan een Samsung-telefoon met minstens Android 8 zo te zien?
Klopt helemaal, dan kan je altijd zien waar je koffer is, en als je weer thuis bent verstop je hem ergens in je auto voor het geval die ooit gejat word :)
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
pi_206009498
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 12:59 schreef Sodemieters het volgende:
Wat veel belachelijker was, was dat er allerlei vliegtuigen tijdens corona leeg heen en weer bleven vliegen, alleen maar om de landingsrechten veilig te stellen (die vervallen als je er geen gebruik van maakt).
dat ben ik met je eens. dat was een zwaar milieudelict.
echt schandalig en ook heel oneerlijk dat stikstof en CO2 en milieuvervuiling bij Schiphol nooit een rol spelen
uiteindelijk lukt altijd alles
pi_206009946
Wij mogen morgen weer… nog niks gecanceld. Voor nu. :+
ProtŤge moi de mes dťsirs.
  zaterdag 17 september 2022 @ 19:25:19 #210
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206010012
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 18:41 schreef eigendeegcookie het volgende:

[..]
dat ben ik met je eens. dat was een zwaar milieudelict.
echt schandalig en ook heel oneerlijk dat stikstof en CO2 en milieuvervuiling bij Schiphol nooit een rol spelen
nog schandaliger is dat Schiphol de NORMALE drukte niet meer aan kan, en dat Airport Lelystad niet gebruikt wordt , zet daar een competente vent of vrouw neer en het probleem is opgelost
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_206010494
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 19:25 schreef michaelmoore het volgende:
en dat Airport Lelystad niet gebruikt wordt , zet daar een competente vent of vrouw neer en het probleem is opgelost
Jawel hoor, elke dag zeker een stuk of 3 cessna 172's ;)
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
pi_206010554
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 12:59 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Nee, niet echt. Gewoon een bedrijfseconomische afweging van KLM.

Dat het chaos is op Schiphol, wil niet zeggen dat het ook chaos is op de plek van bestemming. Als dat vliegtuig niet vertrekt, staan op de plek van bestemming ook weer passagiers te wachten met een ticket. Kennelijk is het financieel aantrekkelijker om leeg heen te vliegen, dan om alle passagiers op de terugvlucht te moeten compenseren voor een geannuleerde vlucht.

Wat veel belachelijker was, was dat er allerlei vliegtuigen tijdens corona leeg heen en weer bleven vliegen, alleen maar om de landingsrechten veilig te stellen (die vervallen als je er geen gebruik van maakt).
Schiphol is een zooitje geworden onder het bewind van een ex-politicus die zijn zakken flink heeft kunnen vullen ten koste van andere werknemers binnen de organisatie en met het annuleren van vluchten tot gevolg. Dit zijn bananenpraktijken.

Schiphol is een voorbeeld van een ontwikkeling die gaande is op NLs bodem.
  zaterdag 17 september 2022 @ 20:22:51 #213
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206010643
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 20:14 schreef RapaNui het volgende:

[..]
Schiphol is een zooitje geworden onder het bewind van een ex-politicus die zijn zakken flink heeft kunnen vullen ten koste van andere werknemers binnen de organisatie en met het annuleren van vluchten tot gevolg. Dit zijn bananenpraktijken.

Schiphol is een voorbeeld van een ontwikkeling die gaande is op NLs bodem.
Is de schuld van de overheid die zijn mislukte ex-politici altijd mooie baantjes geeft
In dit geval kan dat omdat de overheid de enige aandeelhouder is en die maffe Benschop gaat vrolijk uit varen als de zak in de soep loopt door het afknijpen van onderbetaalde werknemers
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_206011045
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 20:14 schreef RapaNui het volgende:

[..]
Schiphol is een zooitje geworden onder het bewind van een ex-politicus die zijn zakken flink heeft kunnen vullen ten koste van andere werknemers binnen de organisatie en met het annuleren van vluchten tot gevolg. Dit zijn bananenpraktijken.

Schiphol is een voorbeeld van een ontwikkeling die gaande is op NLs bodem.
Welnee, als het al iets bewijst, dan juist het tegenovergestelde. Benschop had al een uitstekende staat van dienst in het bedrijfsleven, op het moment dat-ie tekende bij Schiphol. Het beeld dat een ex-politicus een baantje nodig had, is veel te kort door de bocht.

Z'n zakken gevuld? Ik betwijfel het. Ik vermoed eigenlijk dat de president-directeur bij Shell meer verdient dan de directeur van Schiphol. Al kan ik zo snel niet vinden of dat inderdaad zo is.

Vervolgens blijken bij Schiphol problemen te ontstaan. Je gooit echter niet iemand eruit op de eerste dag dat zich een ernstig probleem voordoet. Je moet iemand wel de kans geven het op te lossen. Is dat na een paar maanden nog steeds niet gelukt, dan wordt het wel tijd te vertrekken. Zoals hier is gebeurd.

Tenslotte, jij ziet Schiphol kennelijk als een voorbeeld van iets dat in Nederland aan de hand zou zijn. Kun je dat gevoel ook staven met andere voorbeelden?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2022 20:51:07 ]
pi_206011591
Luchtvaart is rennen of stilstaan. We zijn niet de enige luchthaven met dit probleem.
pi_206012246
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 september 2022 21:25 schreef potjecreme het volgende:
Luchtvaart is rennen of stilstaan. We zijn niet de enige luchthaven met dit probleem.
Dit.

Waar was het in de zomer een puinhoop en is alles nu opgelost? Nog geen naam gehoord eigenlijk.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zondag 18 september 2022 @ 19:43:20 #217
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206022513
https://www.telegraaf.nl/(...)-maandag-42-vluchten

is er nu al iemand anders of zit die mislukte ambtenaar er volgende week nog ?/
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_206022531
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 19:43 schreef michaelmoore het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)-maandag-42-vluchten

is er nu al iemand anders of zit die mislukte ambtenaar er volgende week nog ?/
Wat ben jij triggered joh, heeft hij je vriendin geneukt ofzo
You need to be cold to be queen.
  zondag 18 september 2022 @ 19:49:50 #219
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206022605
Net even langs gereden was toch in de buurt, de hele tent vol ging net goed toen de regenbui losbarstte :D
En dat om 18.00 op zondag :')
  zondag 18 september 2022 @ 19:54:51 #220
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_206022659
quote:
6s.gif Op zondag 18 september 2022 19:49 schreef ikweethetookniet het volgende:
Net even langs gereden was toch in de buurt, de hele tent vol ging net goed toen de regenbui losbarstte :D
En dat om 18.00 op zondag :')
Wij vliegen vannacht van Schiphol 🤞🤞🤞
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_206022740
Nou Dickie weg dus.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dick_Benschop

Als je de carriŤre van die man volgt is dat wel een aaneenschakeling van teleurstellingen

Campagne leider PvdA met historisch verlies
Staatssecretaris (dat ging nog wel)
Pief bij Shell
Hierdoor mede verantwoordelijk voor het teveel gas Pompen uit Groningen en daardoor aardbevingen
Schiphol that escalated quickly

Ergste van dit jaar vond ik nog toen de problemen echt uitbraken hij afreisde naar dat decadente Davos feestje.
Vakman pur sang
  zondag 18 september 2022 @ 21:11:08 #222
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206023398
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2022 20:03 schreef Lospedrosa het volgende:
Nou Dickie weg dus.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dick_Benschop

Als je de carriŤre van die man volgt is dat wel een aaneenschakeling van teleurstellingen

Campagne leider PvdA met historisch verlies
Staatssecretaris (dat ging nog wel)
Pief bij Shell
Hierdoor mede verantwoordelijk voor het teveel gas Pompen uit Groningen en daardoor aardbevingen
Schiphol that escalated quickly

Ergste van dit jaar vond ik nog toen de problemen echt uitbraken hij afreisde naar dat decadente Davos feestje.
Ja het schijnt echt een volledig mislukte ex-anbtenaar te zijn
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_206023795
https://www.ad.nl/politie(...)profiteert~ae09e485/

quote:
Ze streven naar een compensatieregeling waarbij huishoudens een fikse korting krijgen voor een gemiddeld stroom- en gasverbruik, bijvoorbeeld van 1200 kuub gas en 2500 kilowattuur stroom per jaar. Tot die grens bereikt is, betalen mensen dan het tarief dat begin dit jaar voor de invasie van OekraÔne gold.
pi_206023800
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 21:11 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Ja het schijnt echt een volledig mislukte ex-anbtenaar te zijn
Het is je niet opgevallen dat in die hele opsomming geen enkele baan als ambtenaar staat?
pi_206023811
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2022 19:54 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Wij vliegen vannacht van Schiphol 🤞🤞🤞
Hahaha, dat denk je maar!
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 18 september 2022 @ 21:40:35 #226
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206023821
quote:
1s.gif Op zondag 18 september 2022 19:54 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]
Wij vliegen vannacht van Schiphol 🤞🤞🤞
Ik hoop het voor je :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206023832
quote:
3s.gif Op zondag 18 september 2022 21:40 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Verkeerde topic...
Dankjewel voor het melden. Zal het verplaatsen.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 18 september 2022 @ 21:41:12 #229
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206023833
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 21:39 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is je niet opgevallen dat in die hele opsomming geen enkele baan als ambtenaar staat?
Je reageert op iemand die 'mislukte ambtenaar' onder zijn Ctrl + V heeft staan zodra Benschop genoemd wordt, dus ach...
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206023864
quote:
10s.gif Op zondag 18 september 2022 21:41 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Je reageert op iemand die 'mislukte ambtenaar' onder zijn Ctrl + V heeft staan zodra Benschop genoemd wordt, dus ach...
Ik ben een positief gestemd mens, dus ik heb nog altijd de hoop dat-ie een keer uitlegt waar dat op gebaseerd is.
  zondag 18 september 2022 @ 21:47:27 #231
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_206023909
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 21:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Ik hoop het voor je :D
Komt vast goed :Y
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 18 september 2022 @ 22:48:54 #232
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_206024709
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2022 21:39 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Het is je niet opgevallen dat in die hele opsomming geen enkele baan als ambtenaar staat?
nou ik ga voorlopig niet vliegen ,, ik vertik het om uren in de rij te gaan staan

ik wacht wel tot er een goede manager op schiphol loopt , die niet als een kruidenier te werk gaat en onderbetaalde sjouwers afknijpt

Zodat er ieder dag 50 vluchten afgelast moeten worden
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 18 september 2022 @ 23:00:30 #233
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206024859
In 2023 ga ik pas weer nadenken of ik wil vliegen vanaf Schiphol
Tot die tijd :R
  zondag 18 september 2022 @ 23:07:17 #234
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_206024940
quote:
6s.gif Op zondag 18 september 2022 23:00 schreef ikweethetookniet het volgende:
In 2023 ga ik pas weer nadenken of ik wil vliegen vanaf Schiphol
Tot die tijd :R
Tsja, wij hebben afgelopen februari al geboekt. Toen waren er 0 problemen op Schiphol :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  maandag 19 september 2022 @ 01:13:23 #235
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_206025619
0 minuten wachten bij de bagage drop off, 0 minuten wachten bij de security,
4 uur wachten tot we gaan vliegen _O- _O- _O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 19 september 2022 @ 08:03:31 #236
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206026102
Ook vandaag is een heel groot deel van de geannuleerde vluchten binnen Europa, ik zie er een naar Toronto en een naar Washington maar verder allemaal Duitsland, ItaliŽ, dat soort landen. Lijkt me ook wel logischer dan intercontinentale vluchten annuleren, omdat er makkelijker een alternatief is om in - laten we zeggen - Barcelona te komen, gok ik?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206026606
quote:
1s.gif Op maandag 19 september 2022 01:13 schreef Whiskers2009 het volgende:
0 minuten wachten bij de bagage drop off, 0 minuten wachten bij de security,
4 uur wachten tot we gaan vliegen _O- _O- _O-
^O^
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_206051716
Voorlopig blijft het feest op Schiphol
https://www.nu.nl/economi(...)ten-op-schiphol.html
pi_206061833
Vanmorgen 40 minuten wachtrij voor de security. Rij zwelt wel aan op het moment zag ik achter me.

Nog te veel, maar te doen. Alles staat voorlopig wel netjes binnen ipv in het tentenkamp.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_206063187
En dan staan ze op vliegveld Napels gewoon te wuiven bij de security van loop eens door. Er zijn acht loopbanden met 24 medewerkers en we hebben niks te doen. Kom bij deze, kom bij ons!

Wat een verademing was dat.
pi_206063246
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2022 11:45 schreef bloodymary1 het volgende:
En dan staan ze op vliegveld Napels gewoon te wuiven bij de security van loop eens door. Er zijn acht loopbanden met 24 medewerkers en we hebben niks te doen. Kom bij deze, kom bij ons!

Wat een verademing was dat.
Ik kom nooit in ItaliŽ. Is dat typisch Italiaans ofzo?
Overal ter wereld is security streng. Doorlopen moet je altijd, maar makkelijk vind ik ze nooit.
Fouillering tot in je kruis, schoenen uit, tas open, you name it.

-edit
Ik las het verkeerd denk ik, jij bedoelt wellicht enkel dat er meer dan zat personeel is.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 22 september 2022 @ 12:05:16 #242
401485 Molo
VŲllig losgelŲst
pi_206063420
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2022 11:51 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Ik kom nooit in ItaliŽ. Is dat typisch Italiaans ofzo?
Overal ter wereld is security streng. Doorlopen moet je altijd, maar makkelijk vind ik ze nooit.
Fouillering tot in je kruis, schoenen uit, tas open, you name it.

-edit
Ik las het verkeerd denk ik, jij bedoelt wellicht enkel dat er meer dan zat personeel is.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_206063515
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2022 11:51 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Ik kom nooit in ItaliŽ. Is dat typisch Italiaans ofzo?
Overal ter wereld is security streng. Doorlopen moet je altijd, maar makkelijk vind ik ze nooit.
Fouillering tot in je kruis, schoenen uit, tas open, you name it.

-edit
Ik las het verkeerd denk ik, jij bedoelt wellicht enkel dat er meer dan zat personeel is.
Jup, Amerika hetzelfde. 5min ben je er doorheen. Verschillende luchthavens deze zomer gehad.

Ook Spanje Valencia ging als een trein
pi_206063662
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2022 12:13 schreef Drass het volgende:

[..]
Jup, Amerika hetzelfde. 5min ben je er doorheen. Verschillende luchthavens deze zomer gehad.

Ook Spanje Valencia ging als een trein
5 minuten red ik ook wel. Maar het geneuzel altijd. :+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 22 september 2022 @ 12:38:20 #245
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_206063897
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2022 09:40 schreef Red_85 het volgende:
Vanmorgen 40 minuten wachtrij voor de security. Rij zwelt wel aan op het moment zag ik achter me.

Nog te veel, maar te doen. Alles staat voorlopig wel netjes binnen ipv in het tentenkamp.
Hoe laat was je vlucht?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_206065681
Ik ben vorige week donderdag wezen vliegen. Binnen 30 minuten door de beveiliging heen.
‘ mon citoyens vous serez unis.
pi_206065734
Ga ook weer binnenkort via schiphol met KLM *O*
oO<
  donderdag 22 september 2022 @ 16:23:29 #248
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_206066430
quote:
7s.gif Op donderdag 22 september 2022 15:06 schreef HSG het volgende:
Ik ben vorige week donderdag wezen vliegen. Binnen 30 minuten door de beveiliging heen.
Hoe laat was je vlucht, en waarheen?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_206066488
HSG ziet ze vliegen.
pi_206066641
quote:
19s.gif Op donderdag 22 september 2022 16:23 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]
Hoe laat was je vlucht, en waarheen?
13:15 naar Schotland.
‘ mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 22 september 2022 @ 17:19:54 #251
389558 britneycheers
It's Britney Bitch
pi_206066781
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 08:03 schreef heywoodu het volgende:
Ook vandaag is een heel groot deel van de geannuleerde vluchten binnen Europa, ik zie er een naar Toronto en een naar Washington maar verder allemaal Duitsland, ItaliŽ, dat soort landen. Lijkt me ook wel logischer dan intercontinentale vluchten annuleren, omdat er makkelijker een alternatief is om in - laten we zeggen - Barcelona te komen, gok ik?
Naar Benelux, Duitsland en Frankrijk gaan veel internationale treinen, meerdere keren per dag.

Ik heb een mail gehad van mijn werk dat het zeker tot aan het einde van de kerstvakantie ellende gaat worden. Het security tekort blijft toenemen. Ook onderscheppen van bagage is vaak een probleem. Te weinig mankracht.
If you're easy to get, you are probably easy to forget.
  donderdag 22 september 2022 @ 17:22:27 #252
389558 britneycheers
It's Britney Bitch
pi_206066801
quote:
7s.gif Op donderdag 22 september 2022 16:53 schreef HSG het volgende:

[..]
13:15 naar Schotland.
Schotland hoort ook bij niet-schengen. Daar staat nauwelijks een rij. Het schengen gedeelte (europa) is juist extreem druk.
If you're easy to get, you are probably easy to forget.
pi_206066926
Vandaag gevlogen.

Vanaf Cluj-Napoca naar Eindhoven. Cluj-Napoca ging alles lekker vlot. Geen rijen, was overal zo doorheen, relaxt dus.

Eindhoven zag ik dat ze al tot aan de autoverhuur buiten in de rij stonden. :')
pi_206068245
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2022 11:51 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Ik kom nooit in ItaliŽ. Is dat typisch Italiaans ofzo?
Overal ter wereld is security streng. Doorlopen moet je altijd, maar makkelijk vind ik ze nooit.
Fouillering tot in je kruis, schoenen uit, tas open, you name it.

-edit
Ik las het verkeerd denk ik, jij bedoelt wellicht enkel dat er meer dan zat personeel is.
Yep dat bedoel ik. Goede controle, maar veel personeel, en daardoor niet wachten.
pi_206071209
quote:
19s.gif Op donderdag 22 september 2022 12:38 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]
Hoe laat was je vlucht?
1200
En had dus rekening gehouden met een lange rij. Extra vroeg.
Ow en die 4 uur van te voren welkom? Niemand checkt dat actief. Niemand.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_206071302
quote:
1s.gif Op donderdag 22 september 2022 12:13 schreef Drass het volgende:

[..]
Jup, Amerika hetzelfde. 5min ben je er doorheen. Verschillende luchthavens deze zomer gehad.

Ook Spanje Valencia ging als een trein
Zurich, ook een topper.
Wachttijd kon niet eens in minuten gemeten worden met 17 seconden.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 23 september 2022 @ 08:40:45 #257
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206073181
Schiphol geeft bonus voor annuleren vluchten :o

https://www.telegraaf.nl/(...)eld-naar-beveiliging

Maar er is geen geld voor beveiliging :') _O- _O-
pi_206073207
Luchtvaartmaatschappijen betalen om niet te vliegen :')
pi_206073214
quote:
0s.gif Op donderdag 22 september 2022 17:19 schreef britneycheers het volgende:

[..]
Naar Benelux, Duitsland en Frankrijk gaan veel internationale treinen, meerdere keren per dag.

Ik heb een mail gehad van mijn werk dat het zeker tot aan het einde van de kerstvakantie ellende gaat worden. Het security tekort blijft toenemen. Ook onderscheppen van bagage is vaak een probleem. Te weinig mankracht.
Ik zou daar gewoon mee stoppen met vluchten naar Brussel, Parijs,Frankfurt. Genoeg mogelijkheden om daar op een andere manier in een redelijk tijdsbestek te komen. Dat hoeft echt niet met een vliegtuig.

Of in elk geval stoppen met de huidige flutprijzen, wat kan door allerlei regelingen.
  vrijdag 23 september 2022 @ 08:48:05 #260
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206073231
'Geschrapte vluchten kost Schiphol miljoenen per dag'

Om het aantal passagiers te verlagen, biedt Schiphol luchtvaartmaatschappijen 350 euro per reiziger per geannuleerde vlucht. De tijdelijke oplossing voor het personeelstekort kost de luchthaven miljoenen en is volgens de branchevereniging voor luchtvaartmaatschappijen 'slechts een pleister op een zere wond’. Dat schrijft de Volkskrant.

Maatschappijen: 350 euro van Schiphol per geannuleerde reiziger

De noodgreep is een antwoord op de nieuwe problemen die vorige week ontstonden toen de zomerbonus voor beveiligers verdween en van de een op de andere dag veel minder personeel kwam opdagen. De wachtrijen namen weer toe en de luchthaven moest opnieuw vluchten schrappen. Om de lange rijen deze herfst te voorkomen, wil Schiphol tot minimaal eind oktober ruim 12.000 passagiers minder laten vertrekken. Dit komt boven op het reeds aangekondigde reizigersplafond van 69.500 passagiers.

Hoeveel de noodgreep gaat kosten, is volgens Schiphol onduidelijk. Maar uitgaande van het geschatte aantal geannuleerde tickets kan het flink in de papieren lopen. Als Schiphol de capaciteit met 18 procent reduceert (ruim 12.150 passagiers per dag minder), kan de compensatie ruim 4,2 miljoen euro per dag kosten.

https://www.bnr.nl/nieuws(...)ol-miljoenen-per-dag

4 miljoen per dag :o _O- _O-
pi_206073359
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 september 2022 08:48 schreef ikweethetookniet het volgende:

4 miljoen per dag :o _O- _O-
Ach maar 1.2 miljard op jaarbasis. :D

Ik zou als luchtvaartmaatschappij zeggen dat er veel meer boekingen zijn draai die organisatie maar een poot uit. :P
  vrijdag 23 september 2022 @ 09:07:14 #262
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206073371
Benschop _O_ wat een briljante leider _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 23 september 2022 @ 09:27:37 #263
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206073520
twitter
pi_206073529
Och heden, hier ook al zo'n WEFmalloot. :')
Het is koud, het is guur....
pi_206073543
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 09:06 schreef Basp1 het volgende:

[..]
Ach maar 1.2 miljard op jaarbasis. :D

Ik zou als luchtvaartmaatschappij zeggen dat er veel meer boekingen zijn draai die organisatie maar een poot uit. :P
Ja, tickets lekker goedkoop verkopen en dan geld vangen om niet te vliegen.
pi_206073586
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 09:30 schreef TweedeKlum het volgende:
Och heden, hier ook al zo'n WEFmalloot. :')
Zie niet in waarom dat met wef te maken zou hebben maar intens dom is het wel.

Zeg het lukt om 1000 mensen per dag weg te boeken van AMS dan kost dat dus §350.000.-. Daar kan je 7 security medewerkers toch prima een fatsoenlijk salaris van betalen voor een jaar lang. Iedere. Dag. Weer.

Dan ben je wel een totaalmalloot zonder enige werkende breincel.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 23 september 2022 @ 10:02:26 #267
389558 britneycheers
It's Britney Bitch
pi_206073773
Ik heb vanochtend een mail gehad dat er vandaag nog eens 3000” extra passagiers gaan worden weggeboekt om de drukte in de vertrekhallen beheersbaar te maken.
If you're easy to get, you are probably easy to forget.
  vrijdag 23 september 2022 @ 10:04:50 #268
389558 britneycheers
It's Britney Bitch
pi_206073800
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 08:45 schreef Halcon het volgende:

[..]
Ik zou daar gewoon mee stoppen met vluchten naar Brussel, Parijs,Frankfurt. Genoeg mogelijkheden om daar op een andere manier in een redelijk tijdsbestek te komen. Dat hoeft echt niet met een vliegtuig.

Of in elk geval stoppen met de huidige flutprijzen, wat kan door allerlei regelingen.
Nee zeker voor lokale passagiers niet nodig.
Als je toch 4/5 uur in de rij voor security staat, maakt de treinreis naar Parijs ook geen verschil :')

Dan nog het boarden/wachten op bagage etc.
If you're easy to get, you are probably easy to forget.
pi_206074047
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 09:41 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Zie niet in waarom dat met wef te maken zou hebben maar intens dom is het wel.

Zeg het lukt om 1000 mensen per dag weg te boeken van AMS dan kost dat dus §350.000.-. Daar kan je 7 security medewerkers toch prima een fatsoenlijk salaris van betalen voor een jaar lang. Iedere. Dag. Weer.

Dan ben je wel een totaalmalloot zonder enige werkende breincel.
Ik kan me voorstellen dat tijd ook een rol speelt. Die extra beveiligers heb je waarschijnlijk niet morgen al in huis, die vluchten kun je wel direct annuleren.

Betalen om vluchten te annuleren zal ook vast niet de structurele maatregel zijn, maar een noodgreep om nu snel wat meer lucht te hebben.
  vrijdag 23 september 2022 @ 10:41:49 #270
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206074155
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 10:30 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Ik kan me voorstellen dat tijd ook een rol speelt. Die extra beveiligers heb je waarschijnlijk niet morgen al in huis, die vluchten kun je wel direct annuleren.

Betalen om vluchten te annuleren zal ook vast niet de structurele maatregel zijn, maar een noodgreep om nu snel wat meer lucht te hebben.
Misschien hadden ze beter die zomertoeslag in stand kunnen houden.

Nou ja weet je, laat dat "misschien" maar weg. Wat een fucking mongolen, Benschop voorop.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 23 september 2022 @ 10:46:34 #271
401485 Molo
VŲllig losgelŲst
pi_206074202
quote:
Ik geloof niet in WEF zaken hoor, maar er wordt er wel alles aan gedaan lijkt het wel om mensen het idee te geven dat die WEF agenda idd doorgeduwd wordt :X
Bevestiging op bevestiging daar
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_206075495
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 september 2022 10:41 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Misschien hadden ze beter die zomertoeslag in stand kunnen houden.

Nou ja weet je, laat dat "misschien" maar weg. Wat een fucking mongolen, Benschop voorop.
Hindsight is a wonderful thing.
  vrijdag 23 september 2022 @ 14:03:39 #273
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_206076311
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 12:40 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hindsight is a wonderful thing.
Dit is geen hindsight meer, maar gewoon bewust een risico nemen. Iedereen kan verwachten wat er gebeurt als je een bonus laat vervallen zonder dat er een structurele oplossing is.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_206076475
Wat een kermis, wel 4,2 miljoen betalen per dag voor annuleringen, daar kan je 52.500 beveiligers 10 euro meer loon geven op een 8 uurige werkdag 8)7 _O-
  vrijdag 23 september 2022 @ 14:34:41 #275
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206076589
En Benschop zag dit al aankomen en besloot ons een week geleden te doen geloven dat hij zelf tot inzicht was gekomen dat hij nietvde juiste man was :')
Zijn we weer besodemieterd door dit sujet :r
En nog steeds zit dit hopeloze varken op die stoel omdat er geen vakman te vinden is of omdat er een nieuwe mongool uit de carrousel gevonden moet worden
Pechthold bijvoorbeeld :|W |:(
pi_206076768
quote:
19s.gif Op vrijdag 23 september 2022 14:03 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]
Dit is geen hindsight meer, maar gewoon bewust een risico nemen. Iedereen kan verwachten wat er gebeurt als je een bonus laat vervallen zonder dat er een structurele oplossing is.
Ja, dat zie ik nu diverse mensen beweren. Veel mensen zijn in staat om achteraf aan te geven dat je al van te voren had kunnen voorspellen dat dit een stom idee was. Het is wel opvallend dat geen van die mensen dat ook daadwerkelijk al van tevoren had voorspeld.
pi_206076780
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 14:21 schreef spoilert het volgende:
Wat een kermis, wel 4,2 miljoen betalen per dag voor annuleringen, daar kan je 52.500 beveiligers 10 euro meer loon geven op een 8 uurige werkdag 8)7 _O-
Mits je die beveiligers hebt.
pi_206076811
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 14:59 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Mits je die beveiligers hebt.
Die waren er wel voor een §5,- zomerbonus....
pi_206076815
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 september 2022 10:46 schreef Molo het volgende:

[..]
Ik geloof niet in WEF zaken hoor, maar er wordt er wel alles aan gedaan lijkt het wel om mensen het idee te geven dat die WEF agenda idd doorgeduwd wordt :X
Bevestiging op bevestiging daar
Wat heeft betalen voor annuleren nou met WEF te maken :')
Doe niet zo dom
pi_206076824
Volgende week terug vliegen op Schiphol.

Kunnen ze mij niet geld betalen om nog niet terug te vliegen?
Dan blijf ik lekker in het buitenland.

Geen gedoe hier met zeik Nederlanders, geen terror boeren.
pi_206076875
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 14:59 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Mits je die beveiligers hebt.
In de vakantieperiode waren ze er blijkbaar wel die zijn niet zomaar verdwenen. :D
pi_206076923
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 09:41 schreef Red_85 het volgende:

[..]
Zie niet in waarom dat met wef te maken zou hebben maar intens dom is het wel.

Zeg het lukt om 1000 mensen per dag weg te boeken van AMS dan kost dat dus §350.000.-. Daar kan je 7 security medewerkers toch prima een fatsoenlijk salaris van betalen voor een jaar lang. Iedere. Dag. Weer.

Dan ben je wel een totaalmalloot zonder enige werkende breincel.
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 14:21 schreef spoilert het volgende:
Wat een kermis, wel 4,2 miljoen betalen per dag voor annuleringen, daar kan je 52.500 beveiligers 10 euro meer loon geven op een 8 uurige werkdag 8)7 _O-
Dat soort bedrijven zijn allergisch voor extra kosten waar ze aan vastzitten en doen liever iets tijdelijks of eenmaligs. Zie ook die zomerbonus die onlangs weer werd opgeheven (met alle gevolgen van dien). Kosten waar ze aan vastzitten drukken de waarde van het bedrijf, de budgetten etc. terwijl tijdelijke of eenmalige uitgaven apart worden gezien en dat negatieve effect niet of minder hebben. Allemaal boekhoudkundige en waarde gerelateerde redenen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_206077010
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 15:16 schreef Ronald-Koeman het volgende:
. Allemaal boekhoudkundige en waarde gerelateerde redenen.
De typische boekhouders waarbij vaak uiteindelijk weer het kortzichtige beleid keihard als een boomerang terug komt. Pennywise pound foolish.
  vrijdag 23 september 2022 @ 15:37:41 #284
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_206077125
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 15:03 schreef bianconeri het volgende:
Volgende week terug vliegen op Schiphol.

Kunnen ze mij niet geld betalen om nog niet terug te vliegen?
Dan blijf ik lekker in het buitenland.

Geen gedoe hier met zeik Nederlanders, geen terror boeren.
Jup blijf maar lekker weg
  vrijdag 23 september 2022 @ 16:12:13 #285
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_206077431
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 september 2022 15:03 schreef bianconeri het volgende:
Volgende week terug vliegen op Schiphol.

Kunnen ze mij niet geld betalen om nog niet terug te vliegen?
Dan blijf ik lekker in het buitenland.

Geen gedoe hier met zeik Nederlanders, geen terror boeren.
Met deze Energieprijzen wordt het aantrekkelijk te overwinteren in Thailand.
  vrijdag 23 september 2022 @ 19:17:27 #286
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206079203
Annuleerbonus Schiphol is 'noodgreep, die niet is vol te houden' :o _O-

Schiphol maakte deze week bekend luchtvaartmaatschappijen 350 euro te gaan betalen per passagier die niet kan vertrekken door de omstandigheden. Waarom wordt dat geld niet gestoken in beveiliging of verbetering van de arbeidsomstandigheden? Die vraag wordt hardop gesteld in de reiswereld.

quote:
"Dit heb ik nog nooit eerder gezien", zegt luchtvaartdeskundige Joris Melkert over de vergoeding van 350 euro per passagier die Schiphol tegenover het annuleren van vluchten zet. "Dit is behoorlijk uniek." Het is volgens hem 'niet megawinstgevend' voor de luchtvaartmaatschappijen.
Feitelijk worden luchtvaartmaatschappijen gecompenseerd voor verliezen van omzet, omdat de vluchten geannuleerd worden, legt de deskundige uit. "De vliegtuigen zouden natuurlijk gewoon de lucht in moeten. Het is uitermate slecht, hiermee bevestig je het beeld van onzekerheid rond het doorgaan van vluchten."

Niet maanden vol te houden
Het zou volgens Melkert kunnen betekenen dat Schiphol drie miljoen euro per dag moet uitkeren. Volgens hem gaat het om een 'noodgreep' die Schiphol 'niet maanden vol kan houden'.

Een structurele oplossing is het dus niet. Wat zou er dan wel moeten gebeuren? Volgens Melkert zit er voorlopig niks anders op dan Schiphol te laten krimpen.

"Mensen moeten een aantrekkelijk baan hebben en een aantrekkelijk salaris. Dat betekent meer kosten voor de luchthaven en dus meer kosten voor een ticket. Het betekent ook dat mensen die het werk doen, een goed salaris moeten krijgen en de arbeidsomstandigheden normaal moeten zijn. Daar hoort ook een passend salaris bij. Dat zijn we over het algemeen vergeten lijkt wel in de samenleving."

Minister: een sluit ander niet uit
Op dit moment kiest Schiphol er dus voor om veel geld te betalen aan vliegmaatschappijen, terwijl dit geld ook naar beveiligingspersoneel zou kunnen gaan. Volgens Minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers sluit het een het andere wat hem betreft niet uit. "Het is niet of, of."

https://www.rtlnieuws.nl/(...)veiliging-annulering

Nog een laatste blunder van Benshop dus om zijn vriendjes geld in de zakken te stoppen :r
  vrijdag 23 september 2022 @ 19:18:55 #287
401485 Molo
VŲllig losgelŲst
pi_206079215
Volgende reis ook maar met de trein geboekt ipv vliegtuig. Schiphol kan voorlopig nog even de tering krijgen
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 23 september 2022 @ 19:19:59 #288
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_206079229
Harbers: ’Terecht dat Schiphol vergoeding geeft aan maatschappijen na schrappen van vluchten’

Het is ’niet meer dan terecht’ dat Schiphol luchtvaartmaatschappijen een vergoeding geeft als vluchten te elfder ure geschrapt worden door de chaos op de luchthaven. Dat vindt minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat).
quote:
Hij stelt dat Schiphol „netjes moet omgaan” met de vliegmaatschappijen en hun passagiers, omdat ze schade lijden en tickets vaak al zijn verkocht.
https://www.telegraaf.nl/(...)hrappen-van-vluchten

En Benschop krijgt rugdekking van een andere kneus :r

Schiphol moet netjes omgaan met hun passagiers _O- _O-
Nou Mark dat hebben we de afgelopen tijd kunnen zien o|O
pi_206091114
twitter_O_ _O_
pi_206141347
’MisŤre Schiphol hangt samen met krimpagenda van kabinet’

Amsterdam - Dat de problemen op Schiphol maar voort blijven duren, hangt samen met de krimpagenda van het kabinet. Die harde conclusie trekt TUI-topman en ANVR-voorzitter Arjan Kers in afwachting van nieuwe capaciteitsreductie voor de wintermaanden.

„Ik ben geen complotdenker, maar ik kan het niet anders verklaren. Alles wijst erop dat de krimpagenda leidend is, want de problemen zijn gewoon op te lossen”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. Zijn overtuiging na ruim vijf maanden Schiphol-ellende, is dat de directie van de luchthaven de beurs niet mŠg trekken om de chaos te verhelpen. „Zo kun je geen bedrijf runnen, ik geloof dat niet.”

Hij roept na het vertrek van topman Dick Benschop de resterende Schiphol-top op om te handelen, of aandeelhouder Staat dat nu wel of niet. Een hele sector, van airlines tot toeleveranciers en van hotels tot reisbureaus, is ervan afhankelijk. „Zet een zak geld neer, ga het regelen. Of vertel eerlijk dat het niet mag. Maar dan zou ik opstappen als ik hun was.”

https://www.telegraaf.nl/(...)mpagenda-van-kabinet
pi_206141359
Nieuwe voorzitter ANVR trekt fel van leer: ’Politiek speelt een spel met Schiphol’

„Ik kan het woord capaciteitsreductie niet meer horen”, zegt Arjan Kers. De TUI-topman en nieuwbakken voorzitter van reiskoepel ANVR wacht net als de rest van de reis- en luchtvaartwereld af of Schiphol opnieuw de bijl moet zetten in het aantal vertrekkende passagiers, zowel in de laatste maanden van dit jaar als de zomer van 2023.
TUI-topman en kersverse voorzitter van reiskoepel ANVR Arjan Kers: „Geen behoefte aan een politieke benoeming in de Schiphol-top.”

TUI-topman en kersverse voorzitter van reiskoepel ANVR Arjan Kers: „Geen behoefte aan een politieke benoeming in de Schiphol-top.”

https://www.telegraaf.nl/(...)en-spel-met-schiphol

_O_ _O_
pi_206141370
Zelfs als Schiphol krimpt moet de luchthaven aan de bak en moet er personeel bij

De luchtvaart- en reissector gingen langs de afgrond tijdens de coronacrisis. Afgelopen zomer zou men dan eindelijk weer goed kunnen draaien, om zo de verliezen in te lopen. Maar dat is mislukt door het tekort aan beveiligingspersoneel. De afgelopen tijd deed de luchthaven vooral aan symptoombestrijding in de vorm van het schrappen van stoelen.

Al maanden verbazen velen zich erover waarom Schiphol niet harder in actie komt om het personeelsprobleem op te lossen. De reis- en luchtvaartbranche gaven de Schipholdirectie nog lang het voordeel van de twijfel. Zelfs toen paraplu’s aan in de regen wachtende reizigers werden uitgedeeld, bleef men beleefd volhouden dat topman Dick Benschop niet weg hoefde.

Maar nu opnieuw het mes gaat in het aantal vluchten in de komende maanden en mogelijk zelfs het volgende zomerseizoen, ziet de sector het somber in. De wil om het personeelstekort op te lossen op Schiphol lijkt er niet te zijn, hoewel dit met een leiding die verstand heeft van luchtvaart, een betere beloning en dito roosters zou moeten kunnen.

Sinds een paar weken vermoedt de sector dat Schiphol op de stoel van de politiek zit. Het kabinet wil dat de luchthaven krimpt naar 440.000 vliegbewegingen per jaar in weerwil van het pas verschenen regeerakkoord. Maar zelfs als dat zo zou zijn, dan moet Schiphol alsnog aan de bak, want het aantal vliegbewegingen ligt dit jaar nog onder die 440.000 die het kabinet wil toestaan.

Er moet hoe dan ook personeel bij, want de luchthaven zegt zelf een internationaal topproduct te willen bieden. Zoals vůůr de coronacrisis: in tien minuten door de security.

https://www.telegraaf.nl/(...)oet-er-personeel-bij

:o Het is een puinhoop daar :B
pi_206141376
’Schipholchaos bewust onopgelost’

https://www.telegraaf.nl/(...)os-bewust-onopgelost
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 29 september 2022 @ 15:15:07 #294
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiŽr:
pi_206141455
Bij de komende dagen staan er toch weer meer busy en zelfs regular dagen dan peak, ik heb nog wel wat hoop voor onze vlucht op de 19e :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiŽr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_206142338
Nou ze zijn weer breaking news…

Schiphol wil het aantal reizigers tot maart 2023 beperken

https://www.ad.nl/binnenl(...)3-beperken~a71caaba/
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).