abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 13 september 2022 @ 13:45:41 #1
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205959772
SCHIPHOL - De problemen op Schiphol zijn, met de zomervakantie steeds dichter aan de horizon, nog altijd verre van verholpen. Zondag kwam het tot knokpartijen, maandag tot urenlange rijen. Tot overmaat van ramp kan Schiphol de aanvragen voor Privium, een peperdure nooddeur, ook niet meer aan.Schiphol waarschuwt inmiddels onomwonden dat het de komende weken tot urenlange rijen kan komen. Dat gebeurde ook maandag, aldus een woordvoerder. Soms stonden er rijen van vijf uur. „Er was minder personeel dan gepland en het was wel een erg drukke dag. De komende tijd is het ongeveer net zo druk als tijdens de meivakantie. Het aantal passagiers ligt echter nog onder het niveau van 2019, maar omdat er niet genoeg handjes zijn bij de bagagecontrole, zijn niet alle controleposten bemand. Daardoor stroopt het op in de terminals, en tot daarbuiten.

Hij vervolgt: „Elke dag is het een kwestie van vraag en aanbod, waar we zo goed mogelijk op inspelen. Maar op piekmomenten kunnen er langere wachttijden ontstaan.”

Overvolle vetrekhallen
Op social media gaan foto’s rond van overvolle vertrekhallen en bronnen melden aan De Telegraaf dat sommige vluchten met drie uur vertraging zijn vertrokken. ’Nog stonden er passagiers bij de bagagecontrole”, meldt een direct betrokkene. Luchtvaartmaatschappij KLM bevestigt de urenlange rijen. Al weken zijn de luchtvaartmaatschappijen in gesprek om tot een oplossing te komen, maar KLM zegt dat er nog geen uitkomst is.

Tot overmaat van ramp zit nu ook op een dure ontsnappingsroute een slot. Schiphol ontving talloze aanvragen voor Privium, een abonnementsservice waarmee je de lange rijen goeddeels ontloopt. „Veel mensen willen na corona heractiveren en we hebben ook erg veel nieuwe aanvragen. Door personeelstekort kunnen we maar een beperkt aantal aanvragen per dag verwerken. Dat is een heel proces, dus er zijn wachttijden.”

Of dat een kwestie van weken of maanden is, kan de woordvoerder niet zeggen. Voor reizigers die de komende tijd op vakantie willen, is het echter een bittere pil. De meivakantie ontaardde ruim een maand geleden in een ongekende puinhoop op de luchthaven. Ondanks tijdige waarschuwingen vanuit de reissector, luchtvaart en vakbonden was Schiphol er niet in geslaagd om genoeg personeel aan te trekken. Met name bij de security ging het helemaal mis, waardoor mensen hun vluchten misten, hun vakantie in het water zagen vallen of zelfs onwel werden.

Chaos en ’grimmige omstandigheden’
Dat laatste gebeurde ook maandag weer, erkent de Koninklijke Marechausee. „We hadden te maken met enkele onwelwordingen”, aldus een woordvoerder. Een brief van beveiligingsbedrijf CTSN Group maakte maandag melding van ’een zeer gevaarlijke situatie’ op zondag, waardoor er een risico ontstond van ’massale doorlopers’. De beveiligingsmedewerkers wisten de chaos en ’grimmige omstandigheden’ onder controle te krijgen, zo meldt general manager Adan Morik, in de brief die is ingezien door De Telegraaf. CTSN was ondanks meerdere verzoeken niet bereikbaar voor commentaar.

https://www.telegraaf.nl/(...)er-gevaarlijke-chaos
Check hier de actuele verwachte drukte van de komende 2 weken per dag.
Op vrijdag 21 april 2023 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Hoe je tyfusbek kneus
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 13 september 2022 @ 13:47:03 #2
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205959779
Dat hele maar de mensuh hebben twee jaar gespaard voor deze vakantie jankverhaal :')
Op vrijdag 21 april 2023 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Hoe je tyfusbek kneus
pi_205959782
En stil blijft het vanuit Schiphol.
Man, wat een bagger bedrijf is dat geworden.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205959957
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 12:09 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Ik kan mij er wel wat bij voorstellen omdat je met een aankomst van 4 uur voor je vlucht nog altijd geen garantie heb dat je ook daadwerkelijk op tijd bent. Binnen afzienbare tijd moet ik zelf ook op het vliegtuig, en helaas ben ik zo onverstandig geweest een ticket via Schiphol te kopen. Ik was zo naïef om te denken dat het na de zomervakantie wel beter zou worden. Nu weet ik ook nog niet wat ik ga doen. Misschien arriveer ik ook wel gewoon op locatie met een zeer ruime marge.

Het blijft natuurlijk ook gewoon de schuld van Schiphol. Zij verkopen de slots aan de luchtvaartmaatschappijen die vervolgens vliegtickets verkopen aan hun klanten. Als Schiphol niet kan leveren, moeten ze gewoon niet verkopen of anders hun verplichtingen op een redelijke manier nakomen.
Ik kan het mij ook heel goed voorstellen hoor, het is heel begrijpelijk dat mensen op die manier reageren. Dat wat vanuit je individuele perspectief heel begrijpelijk is, maakt het voor het collectief echter alleen maar erger. Dat is wat ik er interessant aan vind.

En natuurlijk ligt de oorzaak bij Schiphol. Als alles soepel door zou stromen, dan zouden we het überhaupt niet hebben over vier, zes of acht uur van tevoren aanwezig zijn. Schiphol creëert een probleem, laat dat duidelijk zijn. Vervolgens gaan mensen zich echter op een manier gedragen, die vanuit hun perspectief te begrijpen valt, maar die er wel voor zorgt dat het probleem alleen nog maar verergert. En als je daar niet op ingrijpt, versterkt dat effect zichzelf steeds meer: hoe vroeger mensen komen, hoe erger de rijen, wat er toe leidt dat mensen nóg vroeger komen, enzovoorts, enzovoorts.

Ik heb daar verder ook geen oplossing voor, ik vind het vooral een interessant fenomeen - die tegenstelling tussen het individuele en het collectieve belang.
pi_205959979
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 13:47 schreef Red_85 het volgende:
En stil blijft het vanuit Schiphol.
Man, wat een bagger bedrijf is dat geworden.
Hoezo? Het verantwoordelijke directielid heeft gisteren toch uitgebreid alle pers te woord gestaan? Het is een grote bende, maar ze probeert het wel uit te leggen.

Of begrijp ik je niet goed en bedoel je wat anders, wanneer je zegt dat het stil blijft?
pi_205960153
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:10 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Hoezo? Het verantwoordelijke directielid heeft gisteren toch uitgebreid alle pers te woord gestaan? Het is een grote bende, maar ze probeert het wel uit te leggen.

Ja ik kan ook uitleggen dat het ons spijt. Maar dat we als directie in de afgelopen 6 maanden geen resultaten geboekt hebben om deze chaos te voorkomen is natuurlijk de vraag die beantwoord moet worden.
pi_205960217
Het lijkt me ook heel simpel, de overheid is eigenaar van Schiphol, Benschop heeft niet in een half jaar laten zien de problemen te kunnen overwinnen, nog had hij het inzicht van het dreigende probleem. In mijn ogen ben je dan gewoon onacceptabel incapabel. Zoals gezegd, dit is gewoon een geldkwestie, als er betere salarissen werden betaald was het personeel niet weg geweest, en als je ECHT geen personeel kan krijgen, dan had Schiphol al veel eerder de luchtvaartmaatschappijen moeten beperken op hun slots.

En dat mensen roepen: Mensen lopen te janken dat ze niet op vakantie kunnen....
Nee je gaat er niet van dood, maar na 2 jaar Corona weegt het wel wat zwaarder als je vakantie op het allerlaatste moment niet doorgaat, hadden ze die mensen gewoon een maand van te voren gemeld: Sorry we kunnen uw vlucht niet verzorgen, dan had dat dikke prima geweest, daarnaast hadden de vliegtuigmaatschappijen ook de prijzen wat omhoog kunnen doen om de aanloop te verminderen.

Dit is gewoon gehobby.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 13 september 2022 @ 14:45:29 #8
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_205960287
Regular day morgen!

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_205960343
Benschop blijft daar nog tot zijn pensioen zitten. :')
pi_205960352
Is het op andere vliegvelden eigenlijk al verbeterd?
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_205960573
twitter
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_205960648
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 15:26 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Dit is nep toch, toch... ?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205960669
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:29 schreef Basp1 het volgende:

[..]
Ja ik kan ook uitleggen dat het ons spijt. Maar dat we als directie in de afgelopen 6 maanden geen resultaten geboekt hebben om deze chaos te voorkomen is natuurlijk de vraag die beantwoord moet worden.
Ze begon met laten we niet beginnen met schuldigen aan te wijzen _O- .
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205960726
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 15:36 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Ze begon met laten we niet beginnen met schuldigen aan te wijzen _O- .
Dat er ernstig gebrek aan zelfreflectie is bij dit bestuur maken ze wel erg duidelijk. _O-
pi_205960842
Eindelijk een goeie TT _O_ _O_
pi_205961597
Zaterdag een uurtje voor de Security moeten staan, dat was nog goed te doen.
Er waren wel plukjes mensen die vroegen of ze er langs mochten omdat ze anders hun vlucht mistten. Geen idee of die mensen nou zelf zo laat* waren of dat ze vanaf een andere rij aansloten.
Feit was wel dat er maar twee (dubbele) security bays open waren terwijl er zoveel meer zijn, zonde wel!

*(Kan ook komen doordat alle treinreizigers boven de IJssel via Zwolle-Amersfoort moesten, overvolle treinen waardoor mensen achterbleven)
pi_205961612
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:19 schreef Sodemieters het volgende:
Waarom post je dit?
Omdat er niet hard en vaak genoeg geroepen kan worden dat Benschop moet oprotten *O* *O*
pi_205961785
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:21 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Omdat er niet hard en vaak genoeg geroepen kan worden dat Benschop moet oprotten *O* *O*
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
pi_205961832
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:38 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
Wil je een bal door je slaapkamerraam van Harry?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_205962038
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:38 schreef Sodemieters het volgende:
Zelfs als het gebeurt door een of andere willekeurige idioot?
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
pi_205962064
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 18:10 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
Is dat zo? Erger dan Hugo de Jonge? Erger dan Wopke Hoekstra? Erger dan Sywert? Erger dan Rutte?

Hou je daar een ranglijst van bij?
pi_205962103
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 17:19 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Waarom post je dit?
Goeie vraag.

Het begint een beetje op een act te lijken, met bij elk bericht een rij emoticons.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_205962335


Is er een update september oktober?
-nee-
  dinsdag 13 september 2022 @ 18:43:37 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205962401
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 18:10 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Er is er maar een de grootste mongool en idioot en dat is

Dick Benschop :7
De hele overheid is volledig zwakzinnig en kiest alleen vriendjes voor een functie
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 13 september 2022 @ 18:45:47 #27
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205962426
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 14:52 schreef Jed1Gam het volgende:
Benschop blijft daar nog tot zijn pensioen zitten. :')
of hij krijgt een andere baan di ehij kan verzieken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205963009
twitter
pi_205963021
twitter
pi_205965829
quote:
Je zal maar net een paar man teveel oproepen om te werken.
pi_205966586
Gewoon meet and assist reserveren. Kost wat, maar ben je lekker snel met alles.
pi_205966622
Schop Benschop!
pi_205966676
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
pi_205966776
Net bij Jinek Schiphol item
Helemaal afgebrand door ex medewerker
En Benschop met de grond gelijk gemaakt ^O^ _O_ _O_
pi_205966795
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:36 schreef Breekfast het volgende:
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
Omdat ze worden gechanteerd door de leiding, kijk Jinek maar terug ;)
pi_205966878
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:41 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]
Omdat ze worden gechanteerd door de leiding, kijk Jinek maar terug ;)
Heb Jinek niet gezien maar hoe dan? Als een meerderheid meedoet met een staking van heeft Schiphol niet zoveel te willen.
  Moderator dinsdag 13 september 2022 @ 22:54:53 #37
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_205967135
Ben ik blij dat het anderhalf week geleden (op een zaterdagochtend!) maar max 1,5u van in de rij tot na de douane was :o !!

In december een treinticket naar Londen geboekt. Hopen dat dat bevalt :) !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_205967267
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:44 schreef Breekfast het volgende:
Heb Jinek niet gezien maar hoe dan? Als een meerderheid meedoet met een staking van heeft Schiphol niet zoveel te willen.
Kijk Jinek maar terug, de moeite waard :7
pi_205968083
Reiswereld: ’Chaos Schiphol kan nog maanden duren’

Reizigers moeten de komende maanden iedere dag weer vrezen voor chaos op Schiphol. Dat klinkt vanuit de reiswereld, die vreest voor een tombola. ,,Dat men nog steeds volop boekt is goed voor ons, maar je houdt je hart vast als het al misgaat op een dag als afgelopen maandag.”

ANVR-topman Frank Oostdam moest zelf maandag via Schiphol, en is daags erna nog perplex. :o _O-

quote:
,,Het is beschamend, een nachtmerrie. Internationaal is de reputatie van Schiphol te grabbel gegooid”, beziet hij de ellende die ook dinsdag voortduurde.
Opnieuw stonden er lange rijen op de geplaagde luchthaven, al was de chaos minder dan op maandag.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://www.telegraaf.nl/(...)an-nog-maanden-duren
pi_205968380
Ik vloog dus gisteren.
10 uur aanwezig en gelijk in de rij gaan staan ook al was de balie nog dicht.
Tegen de tijd dat ie open was waren we in de buurt, was na ruim een uur.
Rond kwart voor 12 naar de rij bij de veiligheidscontrole.
Was wel steeds spannender, omdat we 12:35 gingen vliegen..
Uiteindelijk kwart over 12 erdoor heen en toen goed doorstappen.
Stond al dat de gate ging sluiten..
En achter ons kwamen mensen aan rennen toen zelf ook maar een sprintje getrokken.
Net aan het vliegtuig gehaald en kwamen nog meer dus was niet de laatste maar was even spannend
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egoïst
pi_205968642
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 07:06 schreef Ellatjuh het volgende:
Ik vloog dus gisteren.
10 uur aanwezig en gelijk in de rij gaan staan ook al was de balie nog dicht.
Tegen de tijd dat ie open was waren we in de buurt, was na ruim een uur.
Rond kwart voor 12 naar de rij bij de veiligheidscontrole.
Was wel steeds spannender, omdat we 12:35 gingen vliegen..
Uiteindelijk kwart over 12 erdoor heen en toen goed doorstappen.
Stond al dat de gate ging sluiten..
En achter ons kwamen mensen aan rennen toen zelf ook maar een sprintje getrokken.
Net aan het vliegtuig gehaald en kwamen nog meer dus was niet de laatste maar was even spannend
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
pi_205968668
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_205968713
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:13 schreef Enawh het volgende:

[..]
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  woensdag 14 september 2022 @ 08:32:48 #44
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_205968731
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2022 22:36 schreef Breekfast het volgende:
Ik snap sowieso niet waarom de beveiligers en het bagagepersoneel niet gaan staken. Er is een groot personeelstekort en de zomerbonus is weer afgeschaft. Zeker met de huidige inflatie erbij is dat niet uit te leggen.
Gewoon lekker ergens anders gaan werken, fuck schiphol
pi_205968749
quote:
5s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
Hoogstens bij het bagage inchecken.
pi_205968760
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Als de incheckbalie niet open is heeft het geen zin om 2,5u voor de incheckbalie te wachten.
- verwijderd door admin -
pi_205968773
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:38 schreef groenen het volgende:

[..]
Als de incheckbalie niet open is heeft het geen zin om 2,5u voor de incheckbalie te wachten.
Nu kom je aan met een rij en ben je niet de eerste. Dus nee het maakt wel uit. Je verliest tijd.

Daarbij advies van Schiphol om 4 uur aan te houden.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  woensdag 14 september 2022 @ 10:08:49 #48
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_205969531
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:35 schreef Aurelius het volgende:

[..]
Hoogstens bij het bagage inchecken.
Business class heb je toch je eigen rij bij de security? Die aan de rechterkant?
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_205969627
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:13 schreef Enawh het volgende:

[..]
12.35 vliegen en 10u aankomen is ook niet verstandig he ?

En 11u ging de incheckbalie pas open ?
Nee hij ging om 10:35 open
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egoïst
pi_205969637
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:41 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Nu kom je aan met een rij en ben je niet de eerste. Dus nee het maakt wel uit. Je verliest tijd.

Daarbij advies van Schiphol om 4 uur aan te houden.
Maar je bent nooit in 2,5 uur door de security rijen als het weer zo'n bende is.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 14 september 2022 @ 10:20:01 #51
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205969639
4 uur van tevoren aanwezig voor je vlucht, van de gekke eigenlijk.
pi_205969676
quote:
5s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:18 schreef Notorious_Roy het volgende:
Maakt het nog eigenlijk uit of je economy of business vliegt?
Ja en nee.

Ja, het zou wel horen want je hebt aparte rijen.
Nee, dezelfde pool van medewerkers werken daar ook, dus daar is ook hetzelfde probleem.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205969686
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 10:20 schreef WheeledWarrior het volgende:
4 uur van tevoren aanwezig voor je vlucht, van de gekke eigenlijk.
Ja, sick. 2,5 uur van te voren op parkeerterrein/station was altijd ruim en prima. Zelfs met een uur voor start boarden had je geen stress.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_205970340
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 10:23 schreef Red_85 het volgende:
Ja, het zou wel horen want je hebt aparte rijen.
Dat functioneert momenteel niet echt, die hele boarding groups enz worden massaal genegeerd door de luchthaven medewerkers.
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
pi_205972258
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 11:04 schreef DX11 het volgende:

[..]
Dat functioneert momenteel niet echt, die hele boarding groups enz worden massaal genegeerd door de luchthaven medewerkers.
Het boarden heeft weinig te maken met de rijen bij het inchecken en de security.

Met BC mag je als eerste aan boord, maar da's niet echt interessant wanneer de vraag is of je überhaupt op tijd bij de gate kunt zijn.
  woensdag 14 september 2022 @ 21:27:32 #56
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205978320
waarom moet die toeslag eraf ?/
https://www.telegraaf.nl/(...)-nog-capabele-mensen
Kunnen ze niet eens gewoon een fatsoendelijk salaris ontvangen ???
ik had ook opgestapt als ze opeens weer 500 euro vam nijn salaris gaan afpakken
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205978380
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
  woensdag 14 september 2022 @ 21:50:24 #58
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205978659
quote:
7s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:32 schreef Sodemieters het volgende:
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
er hadden best contracten kunnen worden gemaakt met de beveiligers voordat de toeslag eraf ging
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 14 september 2022 @ 21:53:40 #59
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205978694
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:50 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
er hadden best contracten kunnen worden gemaakt met de beveiligers voordat de toeslag eraf ging
Maar dat wil Schiphol helemaal niet. Die wil per dag een aantal uitvragen bij een externe partij. En zonder bonus is de pool een stuk kleiner en gaat het mis. Deze situatie is gewoon het gevolg van de keuzes van Schiphol
Op vrijdag 21 april 2023 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Hoe je tyfusbek kneus
pi_205978844
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
pi_205979187
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:06 schreef bianconeri het volgende:
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
Groeien terwijl er nu al geen personeel te vinden is?
  woensdag 14 september 2022 @ 22:49:51 #62
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979471
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:06 schreef bianconeri het volgende:
De overheid maakt Schiphol gewoon kapot.
Schiphol was internationaal gwn een top vliegveld en ging super goed.

Gewoon laten groeien en door gaan!
Ipv die belachelijke regels. Schiphol gaat zo kapot door de overheid.
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Maar dat wil Schiphol helemaal niet. Die wil per dag een aantal uitvragen bij een externe partij. En zonder bonus is de pool een stuk kleiner en gaat het mis. Deze situatie is gewoon het gevolg van de keuzes van Schiphol
aan bonus van 5 euro voor beveliging personeel afpakken

terwijl ze zoveel winst kunnen maken, dat is gewoon kruidenier metaliteit van een ex-ambtenaar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979527
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
[..]
aan bonus van 5 euro voor beveliging personeel afpakken

terwijl ze zoveel winst kunnen maken, dat is gewoon kruidenier metaliteit van een ex-ambtenaar
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?

[ Bericht 4% gewijzigd door Sodemieters op 14-09-2022 23:03:50 ]
pi_205979530
quote:
7s.gif Op woensdag 14 september 2022 21:32 schreef Sodemieters het volgende:
Hindsight is a wonderful thing...

Het was van het begin af aan bekend dat die toelage een tijdelijk karakter had en bedoeld was om de zomerdrukte op te kunnen vangen. Daar heb ik toen niemand over gehoord. Nu de zomertoeslag gestopt is en dat (kennelijk) opnieuw tot problemen leidt, weet iedereen opeens te vertellen dat het een ontstellend stom idee was. Ja, da's makkelijk, achteraf voorspellingen doen.
Ja, je personeel slecht betalen voor functies met slechte werkomstandigheden, een hoge inflatie en een zeer krappe arbeidsmarkt: lastig voorspellen of dat tot personeelstekorten zal leiden inderdaad. Moet een hoofdbreker zijn geweest voor de directie.
pi_205979561
quote:
10s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Breekfast het volgende:

[..]
Ja, je personeel slecht betalen voor functies met slechte werkomstandigheden, een hoge inflatie en een zeer krappe arbeidsmarkt: lastig voorspellen of dat tot personeelstekorten zal leiden inderdaad. Moet een hoofdbreker zijn geweest ja voor de directie.
Ik zie graag de quotes waarin jij dit al vanaf het begin af aan voorspeld had.
  woensdag 14 september 2022 @ 23:10:34 #66
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979688
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?
en bij de groninger gaswinng
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979738
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:10 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
en bij de groninger gaswinng
Huh, wat? Jij denkt dat de directeur van Shell een ambtenaar is?
  woensdag 14 september 2022 @ 23:19:51 #68
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205979787
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 22:54 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Ex-ambtenaar? Bedoel je Benschop? Vanwege die twee jaar bij het Commissariaat voor de Media, 25 jaar geleden?
Dick Benschop is een zielige kruidenier

die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen

de sukkel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205979809
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Dick Benschop is een zielige kruidenier

die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen

de sukkel
Dat is ook best gelukt hè? Dat ver komen. Dus dat doet-ie dan toch wel goed.

Blijft nog wel steeds de vraag waarom jij het hebt over een ex-ambtenaar? Was dat een foutje?
  donderdag 15 september 2022 @ 04:42:47 #70
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_205980721
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:21 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Dat is ook best gelukt hè? Dat ver komen. Dus dat doet-ie dan toch wel goed.

Blijft nog wel steeds de vraag waarom jij het hebt over een ex-ambtenaar? Was dat een foutje?
Benschop die bootje gaat varen als ie op het werk moet zijn

in het bedrijfsleven was ie allang ontslagen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_205981319
quote:
1s.gif Op woensdag 14 september 2022 08:29 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Dit. Een incheckbalie die 1,5 uur voor vertrek opent? Welke is dat? :D

Met 4 uur van te voren had je dus niet hoeven rennen. Maar ieder z’n keuze.
Easyjet.
Ik vlieg morgen en krijg zojuist van easyjet bericht dat je op tijd aanwezig moest zijn maar dat de dropoff pas 2 uur van te voren open is.
_O-
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_205981784
twitter
quote:
0s.gif Op woensdag 14 september 2022 23:19 schreef michaelmoore het volgende:
Dick Benschop is een zielige kruidenier
die met afknijpen van beneden modaal mensen en likken naar boven ver denkt te komen
de sukkel
  User die overal opduikt 2022 donderdag 15 september 2022 @ 09:48:50 #73
186611 Haags
pi_205982032
Die rij met wachtenden voor een laatste groet aan de queen is korter dan die op Schiphol.

Ze hebben 1 ding gemeen, beide wachten op een kist.
Zonder wrijving geen glans
pi_205982620
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2022 04:42 schreef michaelmoore het volgende:

[..]
Benschop die bootje gaat varen als ie op het werk moet zijn

in het bedrijfsleven was ie allang ontslagen
In het bedrijfsleven was ie allang ontslagen? Je bedoelt dat ie het nog geen jaar zou hebben volgehouden als president-directeur bij Shell? Om maar een willekeurig voorbeeld te noemen?
  User die overal opduikt 2022 donderdag 15 september 2022 @ 12:38:40 #75
186611 Haags
pi_205984038
Nou die lamlul is opgestapt. :W
Zonder wrijving geen glans
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')