abonnement Unibet Coolblue
pi_189996481
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:




[ Bericht 2% gewijzigd door Lavenderr op 11-12-2019 20:49:07 ]
pi_189998168
JFK JR heeft weinig met Q te maken en is door Q zelf aangegeven als zijnde niet waar, al zou dat theoretisch ook disinformatie kunnen zijn.
Maar in feite staat Q los van R (JFK JR).

En die theorie is al meer als een jaar oud overigens en dus niet een half jaar.

Verder heeft trump nooit ontkent iets met trump te maken te hebben want de vraag is hem nog nooit gesteld.
Hoe je het schrijft is het wel een beetje de klok zien hangen maar niet weten waar de klepel hangt.

Je informatie is op veel gebieden onvoldoende , jammer genoeg.

Mischien is het beter om te proberen de ontzettend veel clues die gegeven zijn door o.a. trump te ontkrachten.

Zoals bv het vliegtuig waar hij in vloog Q0 te noemen en aangezien onder de 0 de + zit kan je dat zien als Q+ waarvan men ook bijna zeker weet dat hij dat is.

IIG zou ik zeggen, zet alles op een rijtje en probeer het te ontmaskeren als zijnde een larp.
succes het is eerder geprobeerd en niet gelukt
pi_190003085


Nieuws van het front, zeg maar. :P.
I´m back.
pi_190003158
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2019 12:43 schreef Ryan3 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuws van het front, zeg maar. :P.
Zo gauw het over SOROS en ANTIFA gaat, weet je dat je goed zit ^O^
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190004342
quote:
10s.gif Op maandag 18 november 2019 12:47 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Zo gauw het over SOROS en ANTIFA gaat, weet je dat je goed zit ^O^
Je weet dat er gewoon duidelijke bewijzen zijn voor dat soros dit soort zaken fund.

er is ook genoeg mail mbt soros:
https://www.scribd.com/do(...)ineVisaMemosJune2016

Overigens is trump niet dood en is er geen q drop die dat beweert.
Ik heb er iig geen gelezen, wel dat men hem wilde vermoorden, maar dat is iets anders.

[ Bericht 12% gewijzigd door zomerindebol op 18-11-2019 14:40:18 ]
pi_190004663
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2019 12:43 schreef Ryan3 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuws van het front, zeg maar. :P.
Omdat een troll een onzin-tekst in een plaatje plaatst is het van enige betekenis?
pi_190009988
JustInformU twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 21:25:49 Nothing to see here...Just @realDonaldTrump confirming the new https://t.co/VATQsMK5Sa 'FORUM' in last night's speech.Wait...WHAT? https://t.co/xJok3WucGK reageer retweet
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
#GoBankrupt4Ukraine
  maandag 18 november 2019 @ 20:15:41 #8
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190010288
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 19:59 schreef QAnonn het volgende:
JustInformU twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 21:25:49 Nothing to see here...Just @:realDonaldTrump confirming the new https://t.co/VATQsMK5Sa 'FORUM' in last night's speech.Wait...WHAT? https://t.co/xJok3WucGK reageer retweet
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
Fok zal hij nooit bij naam noemen dus ik denk het niet ;) Ze vermoeden dat hij het over 8kun heeft zoals hier gepost ook.
2019: The Great Awakening
pi_190040754
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 19:59 schreef QAnonn het volgende:
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
Volgens mij bedoelde hij dit forum: https://thedonald.win/login

/LurktWeerVerder
Jawel!
  woensdag 20 november 2019 @ 21:09:27 #10
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190043481
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 18:12 schreef Begieltie het volgende:

[..]

Volgens mij bedoelde hij dit forum: https://thedonald.win/login

/LurktWeerVerder
Zo, dat ziet er in ieder geval uit als een geslaagde kloon van The_Donald op Reddit. ^O^ Benieuwd of Q erover gaat posten.
2019: The Great Awakening
pi_190067662
https://www.wbtv.com/2019(...)d-rowan-now-closing/

En weer eentje met link naar de Clintons, gaat hard zo de laatste tijd.
En dan nog de karrevracht wat er uit oekraine gaat komen.
pi_190072828
Deze video moet in de OP worden geplaatst:


Het is vrij simpel:

De NSA is military intelligence en binnen het leger zweren ze een eed om de grondwet te beschermen. Dit is een belangrijk onderdeel van dienen in het leger.

De CIA is een schimmige organisatie met een hele slechte naam door de slechte dingen die ze in het geheim hebben gedaan, zoals Project Mockingbird, MK Ultra en het bedenken van Operation Northwoods.

Het is de CIA die bezig is met een coup (de zogenaamde Deepstate) en het is de NSA die dit probeert te voorkomen.

Via de Podesta emails weten we dat vrijwel de gehele Amerikaanse mainstream media in het geheim samenwerkte met de Clinton campagne. Met andere woorden, de democratie wordt bedreigd omdat de pers niet meer vrij is, het is propaganda geworden.

De Q-operatie is een communicatiekanaal van het leger, om zo de onbetrouwbare mainstream media te omzeilen. En de reden dat Q soms zoveel vragen stelt en niet gewoon heel duidelijk zegt waar het op staat? Omdat het tegen de wet is om gevoelige informatie rondom national security zomaar publiekelijk te maken. Vandaar dat de Q-groep op zo'n manier communiceert dat ze deze wet kunnen omzeilen.

En voor alle duidelijkheid, er is geen enkele discussie omtrent het feit dat er een Q-group bestaat. Dit zijn artikelen over de Q-group ver voordat Q actief werd na de verkiezing van Trump:

https://www.thedailybeast(...)-down-edward-snowden

https://www.cnet.com/news(...)ctor-over-nsa-leaks/

https://www.news.com.au/t(...)4d721724b2e956fa01d1
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_190080932
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:02 schreef zomerindebol het volgende:
https://www.wbtv.com/2019(...)d-rowan-now-closing/

En weer eentje met link naar de Clintons, gaat hard zo de laatste tijd.
En dan nog de karrevracht wat er uit oekraine gaat komen.
Een link met Clinton? Omdat hij ooit een marinier was die de presidentiële helikopter vloog?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190081123
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:08 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Een link met Clinton? Omdat hij ooit een marinier was die de presidentiële helikopter vloog?
Dan is dat toch een link of niet dan?
2 mensen op dezelfde plaats met dezelfde hobbies vind ik een link, en als je ziet er dat er veel meer links zijn met pedos en doden, dan is het teveel om toeval te zijn.

De Clintons zijn al decennia lang met doden en pedos verbonden, maar bij hoeveel zeg je dat kan geen toeval meer zijn?
3,9,18?
pi_190081365
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:27 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dan is dat toch een link of niet dan?
2 mensen op dezelfde plaats met dezelfde hobbies vind ik een link, en als je ziet er dat er veel meer links zijn met pedos en doden, dan is het teveel om toeval te zijn.

De Clintons zijn al decennia lang met doden en pedos verbonden, maar bij hoeveel zeg je dat kan geen toeval meer zijn?
3,9,18?
De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190081564
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:48 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
nee dat heeft Q nergens gezegd.
en je kan zien waar de beweging naar toe gaat met onderzoeken .

Maar waarom hebben andere families dan minder doden en pedos in hun sporen?
Het verschil is nogal significant.
Dus wat is jou ijkpunt alvorens je beseft dat het buitengewoon is?
pi_190115074
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:48 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
ben jij een shill van de deep state?
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190115154
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 13:04 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nee dat heeft Q nergens gezegd.

en je kan zien waar de beweging naar toe gaat met onderzoeken .

Maar waarom hebben andere families dan minder doden en pedos in hun sporen?
Het verschil is nogal significant.
Dus wat is jou ijkpunt alvorens je beseft dat het buitengewoon is?
Maar jij wel. _O- :W
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115162
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 12:52 schreef QAnonn het volgende:

[..]

ben jij een shill van de deep state?
Ben jij zo'n complotgekkie met een voorliefde voor sterke wiet?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115220
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 12:58 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Ben jij zo'n complotgekkie met een voorliefde voor sterke wiet?
complotten zijn per se onwaar?
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190115271
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 13:03 schreef QAnonn het volgende:

[..]

complotten zijn per se onwaar?
Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115313
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 13:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
zulke mensen zitten ook op twitter dus t zou kunnen dat ze ook op fok zitten.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190116646
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 13:11 schreef QAnonn het volgende:

[..]

zulke mensen zitten ook op twitter dus t zou kunnen dat ze ook op fok zitten.
Tuurlijk, op een Nederlands forum. 8)7
pi_190118535
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 12:58 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Maar jij wel. _O- :W
Maar zoals eerder gezegd is het qua timing een raadsel en zijn veel zaken gewoon uitgekomen wat q beweerde.
Dat jij er maar niet over heen kan komen dat ik het logisch vond dat veel zaken al voor de 2018 elections klaar zouden zijn, maar gewoon niet was omdat ik maar een deel van de info heb.

Nu ik meer weet en met de uitleg is het duidelijk dat het een veel langer spel was en dat de 2018 elections juist waren om ze in de val te laten lopen en dus het domme impeachment proces begonnen.

Maar goed heb ook altijd aangegeven dat je zelf onderzoek moet doen ipv luisteren naar iemand en zeker omdat we niet alle kaarten kennen.
En het future proofs past is en dat het bewijs levert telkens opnieuw.

Maar goed je kan Q niet ontmaskeren en dan probeer je mij te ontmaskeren wat onnozel is omdat je weet dat ik niet weet wat Q weet , en ook al vaker verteld heb.

Veel plezier iig
pi_190118580
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 13:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
Dus als koos iets beweert wat Q heeft gezegd en dat gewoon niet waar is, dan mag ik dat niet beantwoorden en is het in jou visie meteen een aanval.
pi_190119101
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:21 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dus als koos iets beweert wat Q heeft gezegd en dat gewoon niet waar is, dan mag ik dat niet beantwoorden en is het in jou visie meteen een aanval.
Uhm, de aanval was het betichten dat Koos een shill van de deep state zou zijn. 8)7 Wel even goed lezen knul.
pi_190119149
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Uhm, de aanval was het betichten dat Koos een shill van de deep state zou zijn. 8)7 Wel even goed lezen knul.
het was meer een vraag.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190119489
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:18 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Maar zoals eerder gezegd is het qua timing een raadsel en zijn veel zaken gewoon uitgekomen wat q beweerde.
Dat jij er maar niet over heen kan komen dat ik het logisch vond dat veel zaken al voor de 2018 elections klaar zouden zijn, maar gewoon niet was omdat ik maar een deel van de info heb.

Nu ik meer weet en met de uitleg is het duidelijk dat het een veel langer spel was en dat de 2018 elections juist waren om ze in de val te laten lopen en dus het domme impeachment proces begonnen.

Maar goed heb ook altijd aangegeven dat je zelf onderzoek moet doen ipv luisteren naar iemand en zeker omdat we niet alle kaarten kennen.
En het future proofs past is en dat het bewijs levert telkens opnieuw.

Maar goed je kan Q niet ontmaskeren en dan probeer je mij te ontmaskeren wat onnozel is omdat je weet dat ik niet weet wat Q weet , en ook al vaker verteld heb.

Veel plezier iig
Maar als we twee jaar verder zijn en Obama en Clinton zitten nog altijd niet vast, wat dan?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190126971
https://www.zerohedge.com(...)riously-or-committed

Complete List Of Clinton Associates Who Allegedly Died Mysteriously Or Committed Suicide Before Testimony

32 - James Milan - Found decapitated. However, the Coroner ruled his death was due to natural causes".
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190242129
Mooie duidelijk signaal van melania in het kerstfilmpje (door veel media eruit gehaalde deel) waar je de domino stenen ziet hangen met een onmogelijke 17 op een steen, en natuurlijk the rabbit:)


rond sec 28


https://twitter.com/USArmy
En de us army twitter:

[ Bericht 35% gewijzigd door zomerindebol op 03-12-2019 00:02:44 ]
  dinsdag 3 december 2019 @ 00:17:40 #31
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190242493
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2019 23:43 schreef zomerindebol het volgende:

https://twitter.com/USArmy
En de us army twitter:

USArmy twitterde op maandag 02-12-2019 om 06:05:03 The calm before the storm ⚡A team of Rangers silently hold their position before executing a platoon raid. Photo by 2nd Battalion, 75th Ranger Regiment#Ready2Fight https://t.co/tIzshCsmpu reageer retweet
2019: The Great Awakening
pi_190243038
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
  dinsdag 3 december 2019 @ 09:17:24 #33
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190245099
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 01:15 schreef zomerindebol het volgende:
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
Ik zou inzetten op een paar mass shootings. En dan niet de veel-voorkomende gang-gerelateerde versie.
pi_190245184
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 01:15 schreef zomerindebol het volgende:
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
Bovendien gaan Clinton,Comey en Obama bijna de bak in. _O- 8)7
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190253256
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 december 2019 09:26 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Bovendien gaan Clinton,Comey en Obama bijna de bak in. _O- 8)7
Ehm dat zal niet met dit rapport zijn zoals iedereen weet , heeft hij daar de macht niet voor.
Daarvoor moet je bij Durham zijn als die zijn rapport vrij geeft, en wat daar uit gaat voort vloeien.
pi_190253274
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 09:17 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ik zou inzetten op een paar mass shootings. En dan niet de veel-voorkomende gang-gerelateerde versie.
het kan ook zo maar de koningin van de Uk zijn
  dinsdag 3 december 2019 @ 21:06:31 #37
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190255739
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 19:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

het kan ook zo maar de koningin van de Uk zijn
We zullen zien. Er moet in ieder geval iets groots gebeuren om de aandacht van het rapport te halen.


Ondertussen is Lisa Page in ieder geval al druk bezig de slachtofferrol in te duiken. Ik ga ervan uit dat ze niet goed voor de dag gaat komen in het rapport.
pi_190256148
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 21:06 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

We zullen zien. Er moet in ieder geval iets groots gebeuren om de aandacht van het rapport te halen.

Ondertussen is Lisa Page in ieder geval al druk bezig de slachtofferrol in te duiken. Ik ga ervan uit dat ze niet goed voor de dag gaat komen in het rapport.
lijkt me dat het nooit goed kan zijn aangezien ze in het eerste rapport al niet goed voor de dag kwamen.

Maar goed het rapport is het begin punt en de andere onderzoeken zijn iig belangrijker op dat gebied aangezien die wel iets kunnen doen
  dinsdag 3 december 2019 @ 21:37:48 #39
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190256335
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 21:27 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

lijkt me dat het nooit goed kan zijn aangezien ze in het eerste rapport al niet goed voor de dag kwamen.

Maar goed het rapport is het begin punt en de andere onderzoeken zijn iig belangrijker op dat gebied aangezien die wel iets kunnen doen
Inderdaad. We zijn niet vergeten dat Durham zijn onderzoek heeft geupgrade naar een criminal investigation.
pi_190268602
https://www.justice.gov/o(...)ampaign-contribution

Er zijn er al een paar opgepakt en meest in het oog springend is nader die mee hielp met Russia collusion hoax
  woensdag 4 december 2019 @ 19:33:32 #41
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190270388
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 18:22 schreef zomerindebol het volgende:
https://www.justice.gov/o(...)ampaign-contribution

Er zijn er al een paar opgepakt en meest in het oog springend is nader die mee hielp met Russia collusion hoax
Verkeerde link? De link die je post beschrijft totaal niet wat je zeg, namelijk.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190270816
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 19:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Verkeerde link? De link die je post beschrijft totaal niet wat je zeg, namelijk.
Klopt had het te snel neer geplempt ging mij voornamelijk om nader die al opgepakt was en meest belangrijk is in dit geheel.
  woensdag 4 december 2019 @ 20:31:02 #43
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190271632
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 19:54 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Klopt had het te snel neer geplempt ging mij voornamelijk om nader die al opgepakt was en meest belangrijk is in dit geheel.
Dus staat er een loze link boven je loze bewering. Doe nog eens een poging en kom met de juiste link.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190272291
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 20:31 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dus staat er een loze link boven je loze bewering. Doe nog eens een poging en kom met de juiste link.
Link is goed en als men een poging doet ook makkelijk te begrijpen.
Ik heb geen zin in je spelletjes keer op keer terwijl je het belangrijke altijd wil omspelen met onzin
veel plezier
pi_190383437
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 19:52 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Deze video moet in de OP worden geplaatst:


Het is vrij simpel:

De NSA is military intelligence en binnen het leger zweren ze een eed om de grondwet te beschermen. Dit is een belangrijk onderdeel van dienen in het leger.

De CIA is een schimmige organisatie met een hele slechte naam door de slechte dingen die ze in het geheim hebben gedaan, zoals Project Mockingbird, MK Ultra en het bedenken van Operation Northwoods.

Het is de CIA die bezig is met een coup (de zogenaamde Deepstate) en het is de NSA die dit probeert te voorkomen.

Via de Podesta emails weten we dat vrijwel de gehele Amerikaanse mainstream media in het geheim samenwerkte met de Clinton campagne. Met andere woorden, de democratie wordt bedreigd omdat de pers niet meer vrij is, het is propaganda geworden.

De Q-operatie is een communicatiekanaal van het leger, om zo de onbetrouwbare mainstream media te omzeilen. En de reden dat Q soms zoveel vragen stelt en niet gewoon heel duidelijk zegt waar het op staat? Omdat het tegen de wet is om gevoelige informatie rondom national security zomaar publiekelijk te maken. Vandaar dat de Q-groep op zo'n manier communiceert dat ze deze wet kunnen omzeilen.

En voor alle duidelijkheid, er is geen enkele discussie omtrent het feit dat er een Q-group bestaat. Dit zijn artikelen over de Q-group ver voordat Q actief werd na de verkiezing van Trump:

https://www.thedailybeast(...)-down-edward-snowden

https://www.cnet.com/news(...)ctor-over-nsa-leaks/

https://www.news.com.au/t(...)4d721724b2e956fa01d1
wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190384786
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 18:35 schreef QAnonn het volgende:

[..]

wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
  woensdag 11 december 2019 @ 20:03:40 #47
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190385520
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
Lekken is zogenaamd niet erg als het om Trump gaat.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190386246
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
mag hij niet zeggen dat er biljoenen aan belastinggeld weg gegeven wordt aan corrupte mensen en instellingen als het rode kruis? Q kan trouwens ook niet alles zeggen daarom is veel info in vraagvorm.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190386605
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 18:35 schreef QAnonn het volgende:

[..]

wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
Hij staat in de OP.
  woensdag 11 december 2019 @ 22:59:10 #50
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190389271
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 20:34 schreef QAnonn het volgende:

[..]

mag hij niet zeggen dat er biljoenen aan belastinggeld weg gegeven wordt aan corrupte mensen en instellingen als het rode kruis? Q kan trouwens ook niet alles zeggen daarom is veel info in vraagvorm.
Biljoenen? :o
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_190389889
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 20:34 schreef QAnonn het volgende:

[..]

mag hij niet zeggen dat er biljoenen aan belastinggeld weg gegeven wordt aan corrupte mensen en instellingen als het rode kruis? Q kan trouwens ook niet alles zeggen daarom is veel info in vraagvorm.
Ik heb het niet over 1 specifiek ding natuurlijk, en je geeft het antwoord daarna zelf al.

Overigens kom Zijne Oranjigheid dan ook niet meer weg met de false claims en leugens onder het mom "disinformation is necessary." :')
pi_190400814
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 22:59 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Biljoenen? :o
is het minder dan?
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190407330
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 17:23 schreef QAnonn het volgende:

[..]

is het minder dan?
Je weet hoeveel een biljoen is?

Waarschijnlijk ben je iemand anders z'n oneliner in het Engels aan het napraten, anders had je het wel over miljarden.
pi_190419280
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2019 21:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Je weet hoeveel een biljoen is?

Waarschijnlijk ben je iemand anders z'n oneliner in het Engels aan het napraten, anders had je het wel over miljarden.
1000 miljard. Q heeft t over trillions of dollars, daar kom je makkelijk aan, zeker in de VS.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190420500
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 16:08 schreef QAnonn het volgende:

[..]

1000 miljard. Q heeft t over trillions of dollars, daar kom je makkelijk aan, zeker in de VS.
Lijkt me sterk, de bailout van 2008 kostte $3 biljoen (trillion), er zijn weinig duurdere kostenposten dan dat.
pi_190426270
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 17:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Lijkt me sterk, de bailout van 2008 kostte $3 biljoen (trillion), er zijn weinig duurdere kostenposten dan dat.
over meerdere jaren is het niet moeilijk om zoveel geld uit te geven.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190427023
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2019 21:49 schreef QAnonn het volgende:

[..]

over meerdere jaren is het niet moeilijk om zoveel geld uit te geven.
Het is toch ook niet dat ál het geld dat op een corrupte manier wordt weggegeven?

Beetje simpel gedacht dit, maargoed je gaf zelf het antwoord al - "Q kan trouwens ook niet alles zeggen", dus de president al helemaal niet.
pi_190538772
Nou, Trump is impeached hoor jongens. Zou er dan toch bewijs zijn? :X
  donderdag 19 december 2019 @ 23:47:41 #59
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190548757


Als je de 1 en 2 minuut erbij rekent kom je rond de 80, ze willen wel erg duidelijk hun punt maken hier lijkt me.
2019: The Great Awakening
pi_190565219
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:47 schreef MangoTree het volgende:
[ afbeelding ]

Als je de 1 en 2 minuut erbij rekent kom je rond de 80, ze willen wel erg duidelijk hun punt maken hier lijkt me.
Mathematically impossible.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_190568534
quote:
0s.gif Op donderdag 19 december 2019 23:47 schreef MangoTree het volgende:
[ afbeelding ]

Als je de 1 en 2 minuut erbij rekent kom je rond de 80, ze willen wel erg duidelijk hun punt maken hier lijkt me.
Wat bedoel je?
  zaterdag 21 december 2019 @ 01:50:15 #62
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190569248
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 00:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Welk deel begrijp je niet?
2019: The Great Awakening
pi_190569264
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 01:50 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Welk deel begrijp je niet?
Het deel waar je over een plaatje praat die niet zichtbaar is.
  zaterdag 21 december 2019 @ 02:14:13 #64
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190569355
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 01:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Het deel waar je over een plaatje praat die niet zichtbaar is.
Ah thanks voor het melden, hier is de link naar de Q post met het plaatje: https://qmap.pub/read/3727
2019: The Great Awakening
pi_190569366
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 02:14 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ah thanks voor het melden, hier is de link naar de Q post met het plaatje: https://qmap.pub/read/3727
Ah ok, nu snap ik 'm. Apart dan dat de user hierboven een statistiek als wiskundig onmogelijk bestempelt, een vrij onmogelijke stelling.
  zaterdag 21 december 2019 @ 02:21:01 #66
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190569380
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 02:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Ah ok, nu snap ik 'm. Apart dan dat de user hierboven een statistiek als wiskundig onmogelijk bestempelt, een vrij onmogelijke stelling.
Prima ;)
2019: The Great Awakening
  vrijdag 21 februari 2020 @ 14:29:26 #67
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_191615344
Vorige week was er dan eindelijk een journalist die Trump over Q Anon vroeg. ("You'd be surprised!")

Ook interessant:
2019: The Great Awakening
pi_191615609
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2020 14:29 schreef MangoTree het volgende:
Vorige week was er dan eindelijk een journalist die Trump over Q Anon vroeg. ("You'd be surprised!")

Ook interessant:
Ja, ook helemaal geen generiek antwoord dat "you'd be surprised". Als je aan hem vroeg wie The Stig was dan zou hij hetzelfde zeggen. :P
  vrijdag 21 februari 2020 @ 15:10:00 #69
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_191615981
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 februari 2020 14:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, ook helemaal geen generiek antwoord dat "you'd be surprised". Als je aan hem vroeg wie The Stig was dan zou hij hetzelfde zeggen. :P
Goed punt!
2019: The Great Awakening
  woensdag 25 maart 2020 @ 16:31:55 #70
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192269905
CBSNews twitterde op maandag 23-03-2020 om 20:30:11 8chan founder @HW_BEAT_THAT tells @DanPatterson that coronavirus re-energized online conspiracy groups like QAnon, which spread dangerous disinformation about the disease: "They see the end of the world coming, and they've been predicting it for years" https://t.co/SJySkLg8Ex https://t.co/reZP9XV6p8 reageer retweet
Q is er nog steeds en kun je vinden op qmap.pub
2019: The Great Awakening
  zaterdag 28 maart 2020 @ 23:37:42 #71
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192330082
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 29 maart 2020 @ 00:27:49 #72
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192330828
NEW Q DROP #3906

https://www.qmap.pub/read(...)SRSFI4sj2tKggdQlRJYo

WHEN YOU ARE AWAKE, YOU ARE ABLE TO CLEARLY SEE

>Decide for yourself (be free from outside opinion).
>Decide for yourself (be objective in your conclusions).
>Decide for yourself (be true in your own beliefs).
>Decide for yourself (be open to following the facts).
>Decide for yourself (be strong in defending your beliefs).
>Decide for yourself (be resistant to blindly accepting fact-less statements).
Those who attack you.
Those who mock you.
Those who cull you.
Those who control you.
Those who label you.
Do they represent you?
Or, do they represent themselves (in some form)?
Mental Enslavement.
The Great Awakening ('Freedom of Thought’), was designed and created not only as a backchannel to the public (away from the longstanding ‘mind’ control of the corrupt & heavily biased media) to endure future events through transparency and regeneration of individual thought (breaking the chains of ‘group-think’), but, more importantly, aid in the construction of a vehicle (a ‘ship’) that provides the scattered (‘free thinkers’) with a ‘starter’ new social-networking platform which allows for freedom of thought, expression, and patriotism or national pride (the feeling of love, devotion and sense of attachment to a homeland and alliance with other citizens who share the same sentiment).
When ‘non-dogmatic’ information becomes FREE & TRANSPARENT it becomes a threat to those who attempt to control the narrative and/or the stable.
When you are awake, you stand on the outside of the stable (‘group-think’ collective), and have ‘free thought’.
"Free thought" is a philosophical viewpoint which holds that positions regarding truth should be formed on the basis of logic, reason, and empiricism, rather than authority, tradition, revelation, or dogma.
When you are awake, you are able to clearly see.
The choice is yours, and yours alone.
Trust and put faith in yourself.
You are not alone and you are not in the minority.
Difficult truths will soon see the light of day.
WWG1WGA!!!
Q
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 29 maart 2020 @ 00:39:19 #73
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192330960
Lange Frans maakt een rap over de val van de Cabal

2019: The Great Awakening
  maandag 30 maart 2020 @ 17:16:37 #74
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192356824
zit nog steeds te wachten op de eerste die daadwerkelijk bewijs heeft dat q fake is lol.
Ik ben zelf al meer dan een jaar 100 procent overtuigd dat trump Q plus is.
Het hele q gebeuren zelfs nog wat langer, en dat kwam idd na dat het onmogelijk was dat het niet zo zou zijn.

Trump had laatst nog een mooie Q plus op zn twitter in een filmpje over het corona virus van een paar weken terug.

Waarom zou de media zo tegen trump zijn als hij daadwerkelijk het over een middel had wat goed werkt tegen de corona.
pi_192357755
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 17:16 schreef zomerindebol het volgende:
zit nog steeds te wachten op de eerste die daadwerkelijk bewijs heeft dat q fake is lol.

Ja lol :')

Je kan een negatief niet bewijzen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Burden_of_proof_(philosophy)#Proving_a_negative

Nogal logisch. 8)7
pi_192357777
quote:
Waarom zou de media zo tegen trump zijn als hij daadwerkelijk het over een middel had wat goed werkt tegen de corona.
Omdat het een mongool is die niet weet waar hij het over heeft.

Trump falsely claims 'nobody ever thought about' virus a month ago
Many rang the alarm a month ago, pointing to steps that could've been taken to mitigate the problem. Trump wasn't listening.

https://www.msnbc.com/rac(...)s-month-ago-n1161416

De ene oerstomme uitspraak na de andere maar de Trump fanboys staan nog steeds aan de zijlijn te juichen. :')
  maandag 30 maart 2020 @ 18:54:03 #77
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192358283
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 18:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja lol :')

Je kan een negatief niet bewijzen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Burden_of_proof_(philosophy)#Proving_a_negative

Nogal logisch. 8)7
maar als je alles bij elkaar op telt is het een bewijs van dat trump Q plus is .
Dat mensen niet echt de moeite nemen om alles door te nemen of het gewoon niet kunnen kan ik wel begrijpen, maar het is een zekerheid of je zou alles af moeten doen als louter toeval.

De bewijzen beginnen namelijk wel steeds duidelijker te worden zoals dat filmpje over corona waar snel een q verschijnt en een FF en een aantal plusjes , of zn vliegtuig wat q0 als call sign had en 0 staat dus op de plus, of de q verbanden bij de navy, marines ,army etc etc etc etc etc


En zeg nou zelf een larp die meer dan 2 jaar aan de gang is en niemand heeft kunnen vinden wie er achter zou zitten terwijl er miljoenen mensen al naar kijken.

Het is nog nooit gebeurt dat zoiets zo lang heeft kunnen bestaan zonder ontmaskering.
oh en vergeet niet dat de servers nu een militair ip hebben en dat de 8 chan eigenaar met een dikke q op zn jas zat
pi_192359266
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 18:54 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

maar als je alles bij elkaar op telt is het een bewijs van dat trump Q plus is .
Dat mensen niet echt de moeite nemen om alles door te nemen of het gewoon niet kunnen kan ik wel begrijpen, maar het is een zekerheid of je zou alles af moeten doen als louter toeval.

De bewijzen beginnen namelijk wel steeds duidelijker te worden zoals dat filmpje over corona waar snel een q verschijnt en een FF en een aantal plusjes , of zn vliegtuig wat q0 als call sign had en 0 staat dus op de plus, of de q verbanden bij de navy, marines ,army etc etc etc etc etc

En zeg nou zelf een larp die meer dan 2 jaar aan de gang is en niemand heeft kunnen vinden wie er achter zou zitten terwijl er miljoenen mensen al naar kijken.

Het is nog nooit gebeurt dat zoiets zo lang heeft kunnen bestaan zonder ontmaskering.
oh en vergeet niet dat de servers nu een militair ip hebben en dat de 8 chan eigenaar met een dikke q op zn jas zat

Dat zeg je niet, jij vraagt om iets wat niet te bewijzen is, en vraagt vervolgens waarom de media tegen Trump zou zijn omdat hij een medicijn tegen Corona heeft. :') Op beide heb je antwoorden gehad, maar daar ga je niet op in.
  maandag 30 maart 2020 @ 23:47:41 #79
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192363758
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 19:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat zeg je niet, jij vraagt om iets wat niet te bewijzen is, en vraagt vervolgens waarom de media tegen Trump zou zijn omdat hij een medicijn tegen Corona heeft. :') Op beide heb je antwoorden gehad, maar daar ga je niet op in.
het is niet te bewijzen omdat het waar is, als het een hoax was , dan was het al lang bewezen en had die persoon al heel lang exposed geweest.
En wat betreft trump was hij al vrij snel met het vliegverbod van china en heeft hij vrij snel een team samengesteld.
Wat had hij dan nog meer moeten doen in jou ogen

Nogmaals ik zeg niet dat hij perfect is , maar wel beter dan velen anderen die pas later de vliegverboden ingesteld hadden en de media heeft ook geclaimd dat de griep veel erger was en waar trump zich nou druk over maakte.

Je hoeft maar wat videos te kijken van tim pool en die legt het allemaal haarfijn voor je uit , en hij is links en heeft absoluut niets met trump.

De media is altijd anti trump en het maakt niet uit wat hij doet ,en zelfs liegt en bedriegt men continue om hem zwart te maken, meer en meer mensen in de US zien dat maar jij blijkbaar niet.

Nogmaals tim pool maakt er veel videos over en hij is meer anti dan pro trump, en anders zijn er nog wel veel meer bronnen te vinden
pi_192363793
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 23:47 schreef zomerindebol het volgende:
het is niet te bewijzen omdat het waar is, als het een hoax was , dan was het al lang bewezen en had die persoon al heel lang exposed geweest.
Onzin, een negatief valt niet te bewijzen.

Het zou best waar kunnen zijn, maar het tegendeel valt principieel niet te bewijzen.

Waarom is Trump zo geniaal, waarom denk je dat hij een medicijn tegen corona heeft als hij zulke domme opmerkingen als hieronder maakt? Dat soort dingen negeer je gewoon. Cherry picking heet dat.

Trump falsely claims 'nobody ever thought about' virus a month ago
Many rang the alarm a month ago, pointing to steps that could've been taken to mitigate the problem. Trump wasn't listening.

https://www.msnbc.com/rac(...)s-month-ago-n1161416

En ja, NBC, maar er is gewoon video van dat hij dat gezegd heeft.
  dinsdag 31 maart 2020 @ 00:05:22 #81
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192363984
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 23:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Onzin, een negatief valt niet te bewijzen.

Het zou best waar kunnen zijn, maar het tegendeel valt principieel niet te bewijzen.

Waarom is Trump zo geniaal, waarom denk je dat hij een medicijn tegen corona heeft als hij zulke domme opmerkingen als hieronder maakt? Dat soort dingen negeer je gewoon. Cherry picking heet dat.

Trump falsely claims 'nobody ever thought about' virus a month ago
Many rang the alarm a month ago, pointing to steps that could've been taken to mitigate the problem. Trump wasn't listening.

https://www.msnbc.com/rac(...)s-month-ago-n1161416

En ja, NBC, maar er is gewoon video van dat hij dat gezegd heeft.
Het probleem is dat vaak mensen hem te letterlijk nemen terwijl iedereen in feite weet dat hij altijd overdrijft, maar als men dan om meer verduidelijking zou vragen, dan krijg je dat probleem niet.
En vaak is het een uit context genomen stuk,
Maar als trump dacht dat er niets aan de hand was, waarom heeft hij dan al in januari een taskforce in elkaar gezet, en waarom werden de vluchten met china dan al gestopt, dat zou dan toch niet logisch zijn,
Overigens was er in die tijd dat de WHO aan had gegeven dat er nog geen bewijzen waren van mens op mens besmetting en had hij de media tegen dat hij zo erg tegen china was.

Het is anders allemaal wel vrij duidelijk lijkt me, als je het maar wil zien.
leg anders effe uit waarom de media dan altijd alles uit context moet halen en altijd het negatieve moet laten zien en overigens is msnbc wel een van de ergste met 3 jaar een rusland hoax waar niets aan de hand was.
  Moderator dinsdag 31 maart 2020 @ 09:46:25 #83
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_192367405
@Donderjagers is dit wel het goede topic?
A child is born with no state of mind.
pi_192367442
Ja hoor. De video-reeks gaat uiteindelijk over Q. (White hats)
  dinsdag 31 maart 2020 @ 10:08:58 #85
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192367715
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 00:05 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het probleem is dat vaak mensen hem te letterlijk nemen terwijl iedereen in feite weet dat hij altijd overdrijft, maar als men dan om meer verduidelijking zou vragen, dan krijg je dat probleem niet.
En vaak is het een uit context genomen stuk,
Maar als trump dacht dat er niets aan de hand was, waarom heeft hij dan al in januari een taskforce in elkaar gezet, en waarom werden de vluchten met china dan al gestopt, dat zou dan toch niet logisch zijn,
Overigens was er in die tijd dat de WHO aan had gegeven dat er nog geen bewijzen waren van mens op mens besmetting en had hij de media tegen dat hij zo erg tegen china was.

Het is anders allemaal wel vrij duidelijk lijkt me, als je het maar wil zien.
leg anders effe uit waarom de media dan altijd alles uit context moet halen en altijd het negatieve moet laten zien en overigens is msnbc wel een van de ergste met 3 jaar een rusland hoax waar niets aan de hand was.
^O^
2019: The Great Awakening
  dinsdag 31 maart 2020 @ 13:26:40 #86
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192370959
[quote]0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 10:08 schreef MangoTree het volgende:

[..]

^O^
[/quote
niet alleen dat natuurlijk, het is ook nog eens zo dat er vaak een reporter hem probeert te beschuldigen en hij dus gewoon dat niet pikt, en dat het laatste stuk dan uit context wordt getrokken om hem in een kwaad daglicht te zetten.

Maar de mensen zien bijna alleen maar dat deel, terwijl het in feite niets zegt.
Ik had graag zo iemand gehad in nederland , mischien wat minder narcistisch , maar goed hij heeft dan weer wel veel humor
  dinsdag 31 maart 2020 @ 23:23:48 #87
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_192382198
Blijven we vanavond wakker om te zien of de grote schoonmaak werkelijk start of gaan we braaf slapen?

Volgens de docu: fall of the cabal zou vannacht het internet er als eerste uitvliegen en tevens het startsein voor de grote schoonmaak.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
  donderdag 2 april 2020 @ 19:34:51 #88
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192416509
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 23:23 schreef Walterwhite64 het volgende:
Blijven we vanavond wakker om te zien of de grote schoonmaak werkelijk start of gaan we braaf slapen?

Volgens de docu: fall of the cabal zou vannacht het internet er als eerste uitvliegen en tevens het startsein voor de grote schoonmaak.
Er word gesuggereerd dat eerst de kinderen uit de tunnels worden bevrijd en dat de schepen er zijn voor de kinderen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192416679
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 23:23 schreef Walterwhite64 het volgende:
Blijven we vanavond wakker om te zien of de grote schoonmaak werkelijk start of gaan we braaf slapen?

Volgens de docu: fall of the cabal zou vannacht het internet er als eerste uitvliegen en tevens het startsein voor de grote schoonmaak.
We zijn al een paar dagen later. Doet internet het nog?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  donderdag 2 april 2020 @ 20:20:50 #90
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192417481
Vaag

Prosecutors: Engineer deliberately ran train off tracks in attempt to smash the USNS Mercy

https://abc7.com/usns-mer(...)-derailment/6069395/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 2 april 2020 @ 22:02:58 #91
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_192419757
quote:
11s.gif Op donderdag 2 april 2020 19:43 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

We zijn al een paar dagen later. Doet internet het nog?
Jazeker, maar het kan nog natuurlijk.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_192421014
Blijven vasthouden en hopen mannen
Net zolang tot je erbij neervalt
  donderdag 2 april 2020 @ 23:11:45 #93
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192421279
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 22:57 schreef koosbasterd het volgende:
Blijven vasthouden en hopen mannen
Net zolang tot je erbij neervalt
komt eraan I believe :Y
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192421361
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 23:11 schreef Summers het volgende:

[..]

komt eraan I believe :Y
Jammer Summers, ik denk niet dat die Q het antwoord is. We worden niet gered.
We zullen het zelf moeten gaan doen whatever hoe en wat. Of niet.
  donderdag 2 april 2020 @ 23:19:54 #95
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192421400
Kan er nog steeds niet bij dat Trump zo ontzettend populair is in de VS, het land lijkt met de dag dommer te worden.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 2 april 2020 @ 23:20:58 #96
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192421411
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 23:23 schreef Walterwhite64 het volgende:
Blijven we vanavond wakker om te zien of de grote schoonmaak werkelijk start of gaan we braaf slapen?

Volgens de docu: fall of the cabal zou vannacht het internet er als eerste uitvliegen en tevens het startsein voor de grote schoonmaak.
Toeval dat het precies op 1 april valt?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 3 april 2020 @ 00:53:55 #97
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192422781
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 23:17 schreef koosbasterd het volgende:

[..]

Jammer Summers, ik denk niet dat die Q het antwoord is. We worden niet gered.
We zullen het zelf moeten gaan doen whatever hoe en wat. Of niet.
Trump zei watch the water , hij zei ook Mercy en comfort is voor NON covid-19 patienten .




Prosecutors: Engineer deliberately ran train off tracks in attempt to smash the USNS Mercy

https://abc7.com/usns-mer(...)-derailment/6069395/

[ Bericht 3% gewijzigd door Summers op 03-04-2020 01:20:28 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 3 april 2020 @ 01:17:19 #98
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192422970

En het zou best weleens kunnen zijn dat italie overloopt van patienten omdat er misschien ook een ondergrondse beerput van kinderen is opengetrokken in het vaticaan .

[ Bericht 12% gewijzigd door Summers op 03-04-2020 01:48:36 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 3 april 2020 @ 01:26:32 #99
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192423055
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 23:23 schreef Walterwhite64 het volgende:
Blijven we vanavond wakker om te zien of de grote schoonmaak werkelijk start of gaan we braaf slapen?

Volgens de docu: fall of the cabal zou vannacht het internet er als eerste uitvliegen en tevens het startsein voor de grote schoonmaak.
Je eerste post hier, welkom. ;)
2019: The Great Awakening
  vrijdag 3 april 2020 @ 02:22:58 #100
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192423390
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een paar geredde babies ik weet niet waar ze heen vliegen

THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192423505
Summers, ik dacht dat....ach laat maar
Geloof niet alles wat je leest of ziet. Prik er doorheen, dat kan je toch wel?
  vrijdag 3 april 2020 @ 05:07:35 #102
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192424037
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 02:46 schreef koosbasterd het volgende:
Summers, ik dacht dat....ach laat maar
Geloof niet alles wat je leest of ziet. Prik er doorheen, dat kan je toch wel?
Dan moet je zelf maar op zoek gaan
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 3 april 2020 @ 08:54:33 #103
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_192425368
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 01:26 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Je eerste post hier, welkom. ;)
Dankjewel. :) al lees ik al wat jaartjes mee hoor.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
  vrijdag 3 april 2020 @ 08:59:37 #104
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_192425427
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 02:22 schreef Summers het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Een paar geredde babies ik weet niet waar ze heen vliegen

[ afbeelding ]

Best een luguber stukje uit The Simpsons - eigenlijk niets leuks aan.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 3 april 2020 @ 09:22:49 #105
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192425816
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 08:59 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]


Best een luguber stukje uit The Simpsons - eigenlijk niets leuks aan.
:r wist eigenlijk niet dat mensenvlees eten daarbij hoorde , COOKING

[ Bericht 1% gewijzigd door Summers op 03-04-2020 09:30:57 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  Moderator vrijdag 3 april 2020 @ 09:57:55 #106
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_192426455
Moet meteen denken aan Marina Abramovic, met haar Spirit Cooking dat kunst moet voorstellen. Want blijkbaar als je gestoorde rituelen uitvoert en je bent kunstenaar, worden die rituelen als kunst beschouwd :{
A child is born with no state of mind.
  vrijdag 3 april 2020 @ 10:51:06 #107
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_192427144


Heeft die broche van Bea niet iets weg van een pizza slice? Toeval :{

Grimes die jonge chick van Elon Musk die haar zwangerschap laat zien met dit soort foto's. Ik heb um onder een spoilertje gedaan vind het best onsmakelijk namelijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-O-

[ Bericht 11% gewijzigd door controlaltdelete op 03-04-2020 11:00:59 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 3 april 2020 @ 10:52:57 #108
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192427171
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 17:16 schreef zomerindebol het volgende:
zit nog steeds te wachten op de eerste die daadwerkelijk bewijs heeft dat q fake is lol.
Ik ben zelf al meer dan een jaar 100 procent overtuigd dat trump Q plus is.
Het hele q gebeuren zelfs nog wat langer, en dat kwam idd na dat het onmogelijk was dat het niet zo zou zijn.

Trump had laatst nog een mooie Q plus op zn twitter in een filmpje over het corona virus van een paar weken terug.

Waarom zou de media zo tegen trump zijn als hij daadwerkelijk het over een middel had wat goed werkt tegen de corona.
Maarals Trump het is, waarom zou je het dan wel moeten geloven?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_192428246
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 10:51 schreef controlaltdelete het volgende:
[ afbeelding ]

Heeft die broche van Bea niet iets weg van een pizza slice? Toeval :{

Grimes die jonge chick van Elon Musk die haar zwangerschap laat zien met dit soort foto's. Ik heb um onder een spoilertje gedaan vind het best onsmakelijk namelijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-O-
Jij maakt je nogal druk om de lichamen van jonge vrouwen he? _O- Hoe is het met de tietjes van Greta tegenwoordig? _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  vrijdag 3 april 2020 @ 12:22:46 #110
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192428691
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 10:51 schreef controlaltdelete het volgende:
[ afbeelding ]

Heeft die broche van Bea niet iets weg van een pizza slice? Toeval :{

Grimes die jonge chick van Elon Musk die haar zwangerschap laat zien met dit soort foto's. Ik heb um onder een spoilertje gedaan vind het best onsmakelijk namelijk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-O-
Ehhhh wat is mis met die spoiler foto? Er zijn tig zwangere vrouwen die dit soort dingen op Twitter Facebook Instagram etc pleuren.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 3 april 2020 @ 12:32:07 #111
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192428870
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 12:22 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ehhhh wat is mis met die spoiler foto? Er zijn tig zwangere vrouwen die dit soort dingen op Twitter Facebook Instagram etc pleuren.
Dat staat er toch bij waarom :?
2019: The Great Awakening
pi_192429100
Nieuw nietszeggend filmpje kwam ik tegen op Twitter.


Geen Nederlander ertussen btw. :D.
I´m back.
pi_192430530
AndreVanDelft twitterde op vrijdag 03-04-2020 om 14:13:14 Alex Jones says he is going to “reveal #Q’s identity” next Wednesday & have him on the show if @joerogan
doesn’t do it before then.

So who will be exposed as Q? reageer retweet
Alex Jones heeft Q in zijn show volgende week woensdag.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 09:28:22 #114
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192443445
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 14:16 schreef Ryan3 het volgende:
AndreVanDelft twitterde op vrijdag 03-04-2020 om 14:13:14 Alex Jones says he is going to “reveal #Q’s identity” next Wednesday & have him on the show if @:joerogan
doesn’t do it before then.

So who will be exposed as Q? reageer retweet
Alex Jones heeft Q in zijn show volgende week woensdag.
Q zelf? :D
2019: The Great Awakening
pi_192444127
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 09:28 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Q zelf? :D
Ja, dat idee had ik erbij, maar dat hoeft niet natuurlijk idd. :D.
Maar wie worden genoemd: Dan Scorvino, director of Social Media, en al sinds 2015 in het team van Trump. Ooit caddy geweest van Trump vanaf 1992 toen hij nog maar 16 was.
En Michael Anton, ook een communicatie guy en ghostwriter, alleen is die niet meer in dienst bij Trump right now.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 11:15:00 #116
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192444883
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 14:16 schreef Ryan3 het volgende:
AndreVanDelft twitterde op vrijdag 03-04-2020 om 14:13:14 Alex Jones says he is going to “reveal #Q’s identity” next Wednesday & have him on the show if @:joerogan
doesn’t do it before then.

So who will be exposed as Q? reageer retweet
Alex Jones heeft Q in zijn show volgende week woensdag.
Alex Jones is de mannelijke versie van Rachel Loony Maddow.

En volgens mij was jij toch degene die alles gerelateerd aan Q antisemitisch en/of rechts-extremistisch vindt? Ik meen zelfs dat jij het gebruik van het woord Cabal verdacht vindt. :')
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192444904
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:15 schreef dellipder het volgende:

[..]

Alex Jones is de mannelijke versie van Rachel Loony Maddow.

En volgens mij was jij toch degene die alles gerelateerd aan Q antisemitisch en/of rechts-extremistisch vindt? Ik meen zelfs dat jij het gebruik van het woord Cabal verdacht vindt. :')
Ik ben niet van mening veranderd hoor. Waarom zou je denken van wel? Ik vind dat de crazzyness zelfs nog een graadje verergerd is afgelopen tijd.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 11:18:16 #118
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192444916
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:17 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik ben niet van mening veranderd hoor. Waarom zou je denken van wel? Ik vind dat de crazzyness zelfs nog een graadje verergerd is afgelopen tijd.
Ik heb helemaal niks gezegd over het veranderen van jouw mening.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192444933
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:18 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik heb helemaal niks gezegd over het veranderen van jouw mening.
Dat concludeer ik hieruit: 'En volgens mij was jij toch degene [..]'.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 11:22:44 #120
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192444972
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat concludeer ik hieruit: 'En volgens mij was jij toch degene [..]'.

Ik wilde inbrengen over Alex Jones, dat het zo'n zelfde conspiracy theorist is als mafklapper Rachel Maddow en ik herinnerde ineens jouw usernaam in relatie tot alles gerelateerd aan Q rechts-extremistisch, terroristisch en antisemitisch te bombarderen. Zelfs het gebruik van het woord Cabal was bij jou al verdacht.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192445042
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:22 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik wilde inbrengen over Alex Jones, dat het zo'n zelfde conspiracy theorist is als mafklapper Rachel Maddow en ik herinnerde ineens jouw usernaam in relatie tot alles gerelateerd aan Q rechts-extremistisch, terroristisch en antisemitisch te bombarderen. Zelfs het gebruik van het woord Cabal was bij jou al verdacht.
Ja, klopt en dat blijft ook hetzelfde dus dat woord 'toch' is onterecht. Neemt niet weg dat ik deze fringe nog wel altijd volg. André van Delft, volgens mij één van de bekendere Q-adepten in NL, volg ik op Twitter.

En ja hoor, ik mag wel graag luisteren naar Rachel Maddow. Je zou mij wel kunnen zien binnen Amerikaanse verhoudingen als een typische 'liberal'.

[ Bericht 2% gewijzigd door Ryan3 op 04-04-2020 12:16:31 ]
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 11:35:37 #122
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192445147
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 11:27 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, klopt en dat blijft ook hetzelfde dus dat wordt 'toch' is onterecht. Neemt niet weg dat ik deze fringe nog wel altijd volg. André van Delft, volgens mij één van de bekendere Q-adepten in NL, volg ik op Twitter.

En ja hoor, ik mag wel graag luisteren naar Rachel Maddow. Je zou mij wel kunnen zien binnen Amerikaanse verhoudingen als een typische 'liberal'.
Toch in deze is meer spreektaal en taalkundig fout, dus vooral niet zo zwaar aan tillen!
Mijn mening over Rachel Maddow is dat zij het al ruim drie jaar fout heeft in relatie tot alle opjuttende verhalen over president Trump, als je alleen al in beschouwing neemt wat ze voor een onzin heeft uitgekraamd in de Russia colsuion delusion hoax, maar ook over de tax returns en de emoluments; het is werkelijk beschamend. Wat zij -en overigens heel MSDNC brengt, heeft niets (onderzoeks-)journalistiek te maken. Mensen laten zich blijkbaar graag verkeerd inlichten. :)
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 13:43:22 #123
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192446621
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zaterdag 4 april 2020 @ 13:48:37 #125
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192446672
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 13:47 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, geen geluid.
Dat is maar een minuut , na 6 minuut ofzo komt er pas echt info
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192446715
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 13:48 schreef Summers het volgende:

[..]

Dat is maar een minuut , na 6 minuut ofzo komt er pas echt info
O, nou ja, okee, ik keek het even door, maar eh wat heeft dit met het topic te maken?
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 14:43:08 #127
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192447322
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 13:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

O, nou ja, okee, ik keek het even door, maar eh wat heeft dit met het topic te maken?
De cabal opereerd vanuit DUMBS (deep underground militaire bases ) over de hele wereld . Onder de grond hebben ze , concentratiekampen , steden , infrastructuur , geheime labs enz .
De strijd tegen de cabal is inclusief het vernietigen van die D.U.M.B 's en alle ondergrondse tunnels die ze gebruiken om o.a drugs , wapens en kinderen te smokkelen . Het filmpje laat de locaties zien van die DUMB's en welke al ingenomen zijn door the white hats . The cabal is een satanische cult die o.a babies offeren aan hun god moloch . Ook worden ze gebruikt voor de nummer 1 drug van de elite "adrenochrome " .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192447454
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 14:43 schreef Summers het volgende:

[..]

De cabal opereerd vanuit DUMBS (deep underground militaire bases ) over de hele wereld . Onder de grond hebben ze , concentratiekampen , steden , infrastructuur , geheime labs enz .
De strijd tegen de cabal is inclusief het vernietigen van die D.U.M.B 's en alle ondergrondse tunnels die ze gebruiken om o.a drugs , wapens en kinderen te smokkelen . Het filmpje laat de locaties zien van die DUMB's en welke al ingenomen zijn door the white hats . The cabal is een satanische cult die o.a babies offeren aan hun god moloch . Ook worden ze gebruikt voor de nummer 1 drug van de elite "adrenochrome " .
Ja, dat zijn wel behoorlijk zieke eh fantasieën van de Qanon gemeenschap iig, lees ik nu. Daar verwijs je naar ook?

Slender Man for Boomers

Moet zeggen dat ik eea een tijdje niet meer echt goed gevolgd heb, maar bij uitblijven van de grote Trumpiaanse katharsis (45.000 concealed indictments?) is men dus verder gaan theoretiseren kennelijk? En jij gelooft daar in? Nee, toch zeker?

Over adrenochrome:

quote:
I should provide some background for this new narrative, which argues that Democrats are not just kidnapping children for sexual purposes, but actively harvesting their blood in torture dungeons in order to get high and achieve immortality. The real-life version of adrenochrome, the purported sicko-lib drug so potent that it can only be harvested from the glands of scared children, isn't actually psychoactive. It's a derivative of adrenaline that doesn't do anything.

In the 1950s, a couple third-rate Timothy Learys theorized that adrenochrome is essentially LSD made by the human brain and that schizophrenics were just, like, tripping on their own natural LSD, man. This was later debunked, but in the meantime Hunter S. Thompson came across the theory and adapted it for a scene in the semi-fictional book Fear and Loathing in Las Vegas.



[ Bericht 9% gewijzigd door Ryan3 op 04-04-2020 15:28:12 ]
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 15:05:24 #129
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192447587
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 14:55 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat zijn wel behoorlijk zieke eh fantasieën van de Qanon gemeenschap iig, lees ik nu. Daar verwijs je naar ook?

Slender Man for Bommers

Moet zeggen dat ik eea een tijdje niet meer echt goed gevolgd heb, maar bij uitblijven van de grote Trumpiaanse katharsis (45.000 concealed indictments?) is men dus verder gaan theoretiseren kennelijk? En jij gelooft daar in? Nee, toch zeker?
Sowieso zijn dat sealed proceedings en geen indictments. En daaronder vallen alle soorten procedures zoals voogdij, jeugddelicten, huiszoekingsbevelen, starfrechtelijke aanklachten, et cetera. En dat ze "sealed" zijn wil enkel zeggen dat er geen informatie over beschikbaar is, inclusief of het wel of niet een aanklacht is. Dat "sealed" wordt meestal gedaan wanneer minderjarigen zijn betrokken, ter bescherming van reputatie, et cetera.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192447723
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:05 schreef dellipder het volgende:

[..]

Sowieso zijn dat sealed proceedings en geen indictments. En daaronder vallen alle soorten procedures zoals voogdij, jeugddelicten, huiszoekingsbevelen, starfrechtelijke aanklachten, et cetera. En dat ze "sealed" zijn wil enkel zeggen dat er geen informatie over beschikbaar is, inclusief of het wel of niet een aanklacht is. Dat "sealed" wordt meestal gedaan wanneer minderjarigen zijn betrokken, ter bescherming van reputatie, et cetera.
Nee, nee, waren "sealed indictments" in de OP deel1 waren dit er nog 13.000, het liep vervolgens al snel op naar 45.000 en toen vervolgens naar 55.000 en meer. Volgens Qanon zou dat De Storm zijn. Trump zou iedere 'liberal' (en uiteraard jood zoals je ook kon lezen op dat forum van hen) van enige betekenis hiermee laten oppakken en nou ja, opsluiten of de doodstraf geven of zo. Inclusief uiteraard Hillary & Bill Clinton en Obama en zijn vrouw/man (zoals ze haar zien). Dat is die Trumpiaanse katharsis. Alleen probleempje dat kwam er niet van. :D.

Zie: sealed indictments Hierin staat de stand inmiddels op 94K btw.

Zoals alles wat ze voorspellen niet uitkomt, zeg maar. Ook onlangs op 1 april niet.
En bij gebrek daaraan theoretiseren ze door en wordt het allemaal steeds gekker dus.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ryan3 op 04-04-2020 15:25:51 ]
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 15:32:50 #131
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192447909
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, nee, waren "sealed indictments" in de OP deel1 waren dit er nog 13.000, het liep vervolgens al snel op naar 45.000 en toen vervolgens naar 55.000 en meer. Volgens Qanon zou dat De Storm zijn. Trump zou iedere 'liberal' (en uiteraard jood zoals je ook kon lezen op dat forum van hen) van enige betekenis hiermee laten oppakken en nou ja, opsluiten of de doodstraf geven of zo. Inclusief uiteraard Hillary & Bill Clinton en Obama en zijn vrouw/man (zoals ze haar zien). Dat is die Trumpiaanse katharsis. Alleen probleempje dat kwam er niet van. :D.

Zie: sealed indictments Hierin staat de stand inmiddels op 94K btw.

Zoals alles wat ze voorspellen niet uitkomt, zeg maar. Ook onlangs op 1 april niet.
En bij gebrek daaraan theoretiseren ze door en wordt het allemaal steeds gekker dus.
Ik vind dit allemaall weinig problematisch. Als er argumenten opduiken wil ik er gerust naar kijken. En soms hoef ik er niet naar te kijken, want dan kun je ze simpel debunken.
Maar ik vind dit net zo problematisch of niet problematisch als mensen die de informatie om hun mening te vormen bij lunatic Rachel Maddow halen. Die heeft mee ervoor gezorgd dat een aanzienlijk grote groep mensen dacht dat Donald Trump kerst 2017 niet zou halen, omdat zijn presidentschap niet legitiem zou zijn vanwege coördinatie met de Russen. Dit is een conspiracy thoerie die ook al ruim drie jaar aan de gang is. En erg vermoeiend is, want daarin was erg veel te debunken. ;)
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192448054
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:32 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik vind dit allemaall weinig problematisch. Als er argumenten opduiken wil ik er gerust naar kijken. En soms hoef ik er niet naar te kijken, want dan kun je ze simpel debunken.
Maar ik vind dit net zo problematisch of niet problematisch als mensen die de informatie om hun mening te vormen bij lunatic Rachel Maddow halen. Die heeft mee ervoor gezorgd dat een aanzienlijk grote groep mensen dacht dat Donald Trump kerst 2017 niet zou halen, omdat zijn presidentschap niet legitiem zou zijn vanwege coördinatie met de Russen. Dit is een conspiracy thoerie die ook al ruim drie jaar aan de gang is. En erg vermoeiend is, want daarin was erg veel te debunken. ;)
Dit is alleen niet problematisch omdat het maar een relatief kleine groep van individuen betreft, zoals in dat artikel Slender Man for Boomers echter terecht wordt opgemerkt zijn er mensen die dit wel als werkelijkheid zien en die kunnen evt. een gevaar vormen met name voor lui als genoemde Clintons en Obama's bijv.
En nee, iemand haalt niet zijn (enige) informatie bij Rachel Maddow vandaan, dat is onzin. Maddow is één van de vele pundits. Zo zijn er bijv. uitstekende actuele documentaires van Frontline (PBS): 'Putin's Revenge' of 'America's Great Divide' die veel informatiever zijn. Maar die zal jij ook wel afkeuren dan of niet?
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 15:45:29 #133
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192448102
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 14:55 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat zijn wel behoorlijk zieke eh fantasieën van de Qanon gemeenschap iig, lees ik nu. Daar verwijs je naar ook?

Slender Man for Bommers
Ja maar het slaat nergens op dat degene die evil waarnemen degene zijn die ziek zijn in plaats van de ziekelingen die zich daarmee bezighouden . Dat is precies de illusie waardoor het al zo lang voortduurt en we steeds dichter bij een new world order komen .
quote:
Moet zeggen dat ik eea een tijdje niet meer echt goed gevolgd heb, maar bij uitblijven van de grote Trumpiaanse katharsis (45.000 concealed indictments?) is men dus verder gaan theoretiseren kennelijk? En jij gelooft daar in? Nee, toch zeker?

Over adrenochrome:
[..]

yep en pizzagate is ook gewoon waar , In de politiek , media enz kan je dus zien wie bij het zieke clubje hoort . De msm die pizzagate ontkent en conspiracy theoristen zwart maken de afgelopen jaren . Of fact checkers op facebook is puur wat ze niet willen dat je ziet of geloofd .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zaterdag 4 april 2020 @ 15:47:00 #134
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448118
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:42 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dit is alleen niet problematisch omdat het maar een relatief kleine groep van individuen betreft, zoals in dat artikel Slender Man for Boomers echter terecht wordt opgemerkt zijn er mensen die dit wel als werkelijkheid zien en die kunnen evt. een gevaar vormen met name voor lui als genoemde Clintons en Obama's bijv.
En nee, iemand haalt niet zijn (enige) informatie bij Rachel Maddow vandaan, dat is onzin. Maddow is één van de vele pundits. Zo zijn er bijv. uitstekende actuele documentaires van Frontline (PBS): Putin's Revenge of America's Great Divide die veel informatiever zijn. Maar die zal jij ook wel afkeuren dan of niet?
Ik vind dit maar matige argumentatie. Het zijn internethelden die t-shirtjes dragen met de letter Q erop of borden met de letter Q meenemen naar rallies van de Amerikaanse president. Hoe precies, want dat leg je helemaal niet uit, vormen deze mensen een gevaar? En dan heb ik het over voorbeelden van reële dreiging.
Ik keur alleen zaken af die echt delusional zijn, zoals bijvoobeeld onder de groep CNN, en MSDNC kijkers de overtuiging was dat Micheal Avenatti een presidentskandidaat zou kunnen worden die een geduchte tegenstander voor Trump zou zijn of dat gedoe met Micheal Cohen dat 5 keer een come-back maakte dat hij naar Praag zou zijn geweest. Sorry, maar ik vind dit soort mensen beyond repair.

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 04-04-2020 15:52:10 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 15:51:12 #135
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448197
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:45 schreef Summers het volgende:

yep en pizzagate is ook gewoon waar , In de politiek , media enz kan je dus zien wie bij het zieke clubje hoort . De msm die pizzagate ontkent en conspiracy theoristen zwart maken de afgelopen jaren . Of fact checkers op facebook is puur wat ze niet willen dat je ziet of geloofd .
Dat Lolita-eiland van Jeffrey Epstein werd ook jarenlang afgeserveerd als conspiracy theorie, maar dat bleek toch ook wat meer met de realiteit te maken hebben dan de met verve ontkenning daarvan.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192448335
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:47 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik vind dit maar matige argumentatie. Het zijn internethelden die t-shirtjes dragen met de letter Q erop of borden met de letter Q meenemen naar rallies van de Amerikaanse president. Hoe precies, want dat leg je helemaal niet uit, vormen deze mensen een gevaar? En dan heb ik het over voorbeelden van reële dreiging.
Dan moet jij even dat artikel lezen, gaat erover dat er lui zijn die dit soort zaken serieus nemen zoals die Slender Man-moord door die twee jonge meisjes, die dat Slender Man verhaal geloofden. Ik denk vooralsnog niet dat het een overdreven groot gevaar is, want ja in de VS lopen er zoveel gevaarlijke gekken met wapens rond dus het is een beetje all in the game en genoemde lieden zullen wel een zekere beveiliging hebben. Overigens die machinist die paar dagen geleden zijn trein liet ontsporen om naar verluid eoa aanslag te plegen wordt wel weer met Qanon in verband gebracht hè, maar heb nog geen opvolging hierop gelezen.
quote:
Ik keur alleen zaken af die die echt delusional zijn, zoals bijvoobeeld onder de groep CNN, en MSDNC kijkers de overtuiging waren dat Micheal Avenatti een presidentskandidaat zou kunnen zijn die een geduchte tegenstanders voor Trump zou zijn of dat gedoe met Micheal Cohen dat 5 keer een come-back maakte dat hij naar Praag zou zijn geweest. Sorry, maar ik vind dit soort mensen beyond repair.
Nee, en dat DUMB verhaal hierboven, en de elite drug andrenochrome, plus satanische rituelen waarbij kinderen worden ontvoerd, vermoord, hun gezichten worden afgestroopt en dan als masker worden gebruikt door Hillary Clinton die vervolgens hun bloed drinkt om onsterfelijk te worden daar trek je je schouders een beetje bij op? :D. _O- .
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:06:17 #137
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448453
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dan moet jij even dat artikel lezen, gaat erover dat er lui zijn die dit soort zaken serieus nemen zoals die Slender Man-moord door die twee jonge meisjes, die dat Slender Man verhaal geloofden. Ik denk vooralsnog niet dat het een overdreven groot gevaar is, want ja in de VS lopen er zoveel gevaarlijke gekken met wapens rond dus het is een beetje all in the game en genoemde lieden zullen wel een zekere beveiliging hebben. Overigens die machinist die paar dagen geleden zijn trein liet ontsporen om naar verluid eoa aanslag te plegen wordt wel weer met Qanon in verband gebracht hè, maar heb nog geen opvolging hierop gelezen.
Dus je hebt twee voorbeelden. Eén over Slenderman -wie dat ook mag zijn- en dit staat in welke relatie tot Q dat dan weer een reële dreiging vormt voor Hillary Clinton?
En dan het voorval met de machinist en The Mercy, waar helemaal niet vaststaat of Q een directe link of motivatie is.
Nogmaals heel erg matige argumentatie.

quote:
Nee, en dat DUMB verhaal hierboven, en de elite drug andrenochrome, plus satanische rituelen waarbij kinderen worden ontvoerd, vermoord, hun gezichten worden afgestroopt en dan als masker worden gebruikt door Hillary Clinton die vervolgens hun bloed drinkt om onsterfelijk te worden daar trek je je schouders een beetje bij op? :D. _O- .
Dat andrenochrome heb ik pas een week of twee geleden "ontdekt". Ja, ik haal mijn schouders erbij op. Ik ben niet zo'n believer zoals jij die dit gefantaseer en getheoretiseer terrorisme vindt en dit een reële dreiging beschouwt voor Michelle Obama. :')
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192448544
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 15:45 schreef Summers het volgende:

[..]

Ja maar het slaat nergens op dat degene die evil waarnemen degene zijn die ziek zijn in plaats van de ziekelingen die zich daarmee bezighouden . Dat is precies de illusie waardoor het al zo lang voortduurt en we steeds dichter bij een new world order komen .
[..]
Wat bedoel je met 'evil' precies en wat duurt voort en welke new order? Bush seniors 'new order' uit een toespraak in 1990? Dat was toen Irak Koeweit binnenviel en Bush senior met een VN resolutie op zak en dus met een grote coalitie van geallieerden Koeweit ging bevrijden. Dat was wat hij met die nieuwe wereldorde bedoelde. Koude Oorlog was net over en dit zou betekenen dat de gezamenlijke wereldgemeenschap voortaan eendrachtig via de VN-veiligheidsraad kon ingrijpen bij dit soort conflicten. Dat was tijdens de Koude Oorlog schier onmogelijk omdat de Sovjet Unie of China of allebei altijd dwars lagen. Alleen Bush senior was veel te optimistisch. En inmiddels 30 jaar later zijn de zaken alweer dusdanig verziekt dat we eigenlijk al bijna weer kunnen spreken van een soort Koude Oorlog.
quote:
yep en pizzagate is ook gewoon waar , In de politiek , media enz kan je dus zien wie bij het zieke clubje hoort . De msm die pizzagate ontkent en conspiracy theoristen zwart maken de afgelopen jaren . Of fact checkers op facebook is puur wat ze niet willen dat je ziet of geloofd .
Pizzagate is debunked en daar kwam trouwens dus ook een achterlijke idioot met wapens op af hè. Ik bedoel het gevaar is niet ondenkbaar. Conspiracytheoristen 'zwart' maken in MSM? Eén blik die je weer eens werpt in deze afgrond maakt toch meteen duidelijk dat we hier te maken hebben met gierende gekte? Kom op zeg. Je maakt me niet wijs dat je dit gelooft.
I´m back.
pi_192448581
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:06 schreef dellipder het volgende:

[..]

Dus je hebt twee voorbeelden. Eén over Slenderman -wie dat ook mag zijn- en dit staat in welke relatie tot Q dat dan weer een reële dreiging vormt voor Hillary Clinton?
En dan het voorval met de machinist en The Mercy, waar helemaal niet vaststaat of Q een directe link of motivatie is.
Nogmaals heel erg matige argumentatie.
[..]
Overmatig groot is het gevaar vooralsnog niet, dat zei ik je al, en idd nam dat aangehaalde artikeltje als grond aan.
quote:
Dat andrenochrome heb ik pas een week of twee geleden "ontdekt". Ja, ik haal mijn schouders erbij op. Ik ben niet zo'n believer zoals jij die dit gefantaseer en getheoretiseer terrorisme vindt en dit een reële dreiging beschouwt voor Michelle Obama. :')
Nee, vooralsnog geen terrorisme, kan er wel uit ontstaan natuurlijk, maar volgens mij toch wel stukje psychopathologie hoor.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:17:40 #140
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448607
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wat bedoel je met 'evil' precies en wat duurt voort en welke new order? Bush seniors 'new order' uit een toespraak in 1990? Dat was toen Irak Koeweit binnenviel en Bush senior met een VN resolutie op zak en dus met een grote coalitie van geallieerden Koeweit ging bevrijden. Dat was wat hij met die nieuwe wereldorde bedoelde. Koude Oorlog was net over en dit zou betekenen dat de gezamenlijke wereldgemeenschap voortaan eendrachtig via de VN-veiligheidsraad kon ingrijpen bij dit soort conflicten. Dat was tijdens de Koude Oorlog schier onmogelijk omdat de Sovjet Unie of China of allebei altijd dwars lagen. Alleen Bush senior was veel te optimistisch. En inmiddels 30 jaar later zijn de zaken alweer dusdanig verziekt dat we eigenlijk al bijna weer kunnen spreken van een soort Koude Oorlog.
Wat bedoel je vragen en dan meteen zelf het antwoord geven is niet heel erg oprecht zoeken naar uitleg. Maar volgens mij gaat het er bij jou ook meer om mensen te weg te kunnen zetten.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:20:05 #141
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448637
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:15 schreef Ryan3 het volgende:

Nee, vooralsnog geen terrorisme, kan er wel uit ontstaan natuurlijk, maar volgens mij toch wel stukje psychopathologie hoor.
Prima, dat jij je daarmee bezighoudt. Je moet toch wat #ikblijfthuis
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192448643
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:17 schreef dellipder het volgende:

[..]

Wat bedoel je vragen en dan meteen zelf het antwoord geven is niet heel erg oprecht zoeken naar uitleg. Maar volgens mij gaat het er bij jou ook meer om mensen te weg te kunnen zetten.
Nee, dat zie je verkeerd. New order daar heb ik een idee van, want dat is dat uit het verband gehaalde verhaal over die toespraak van Bush sr, dus dat leg ik even uit, althans hoe ik dat zie. Dat evil dat voortduurt, geen idee wat ze precies bedoelt.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:21:18 #143
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448656
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, dat zie je verkeerd. New order daar heb ik een idee van, want dat is dat uit het verband gehaalde verhaal over die toespraak van Bush sr, dus dat leg ik even uit, althans hoe ik dat zie. Dat evil dat voortduurt, geen idee wat ze precies bedoelt.
Ja, precies. Stel geen vraag als je eigenlijk geen uitleg wil aanvaarden.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192448702
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:21 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ja, precies. Stel geen vraag als eigenlijk geen uitleg wil aanvaarden.
Ik ben benieuwd wat ze onder 'evil' dat voortduurt verstaat hoor. Dus dan gaat ze dat straks uitleggen, neem ik aan. Evil is trouwens imho een theologisch begrip. Het Kwaad. Ik heb sws wel moeite met dat concept. Ik ben geen theoloog en geen gelovige in religie. De woordjes satan, satanisme, god en weet ik weet ik veel wat kan ik slechts plaatsen in een bepaalde cultuuropvatting dus niet iets mbt de reëel ervaren empirische werkelijkheid.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:32:06 #145
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192448757
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wat bedoel je met 'evil' precies en wat duurt voort en welke new order? Bush seniors 'new order' uit een toespraak in 1990? Dat was toen Irak Koeweit binnenviel en Bush senior met een VN resolutie op zak en dus met een grote coalitie van geallieerden Koeweit ging bevrijden. Dat was wat hij met die nieuwe wereldorde bedoelde. Koude Oorlog was net over en dit zou betekenen dat de gezamenlijke wereldgemeenschap voortaan eendrachtig via de VN-veiligheidsraad kon ingrijpen bij dit soort conflicten. Dat was tijdens de Koude Oorlog schier onmogelijk omdat de Sovjet Unie of China of allebei altijd dwars lagen. Alleen Bush senior was veel te optimistisch. En inmiddels 30 jaar later zijn de zaken alweer dusdanig verziekt dat we eigenlijk al bijna weer kunnen spreken van een soort Koude Oorlog.
[..]
De elite plant nou eenmaal alles ver vantevoren , het is het publiek die te naief is en verwacht dat machthebbers normaal zijn en dezelfde normen en waarden hebben als het gewone volk .
quote:
Pizzagate is debunked en daar kwam trouwens dus ook een achterlijke idioot met wapens op af hè. Ik bedoel het gevaar is niet ondenkbaar. Conspiracytheoristen 'zwart' maken in MSM? Eén blik die je weer eens werpt in deze afgrond maakt toch meteen duidelijk dat we hier te maken hebben met gierende gekte? Kom op zeg. Je maakt me niet wijs dat je dit gelooft.
Pizzagate is ontkent via msm propaganda , daarom moet je de msm nooit geloven maar zelf op zoek gaan naar de waarheid . Duik maar in James Allefante of google afbeeldingen jon podesta art.

Begrijp je niet dat ze zulke aanslagen plannen en in verband brengen met conspiracy theoristen zodat mensen zoals jij denken dat het gevaarlijk is om conspiracys serieus te nemen en dat je er gek van word als je erin geloofd ? Dat is toch briljant dat je jezelf zo onder controle houd dat je niet voorbij de main stream grens gaat of denkt . Die anti conspiracy campagne is niks meer dan 50 jaar oude cia propaganda die tot op de dag van vandaag nog steeds voortduurt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Summers op 04-04-2020 16:48:56 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:41:02 #146
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192448869
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:32 schreef Summers het volgende:

Maar moet je nu eens voorstellen, dat omdat je dit denkt, gelooft of daarin verdiept je dit volgens een beredenatie jou terroristisch maakt of in het gunstigste geval antisemitisch en rechts-extremistisch.
Heb je affiniteit met bovengenoemde termen. En zo ja, op welke wijze?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192449021
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:32 schreef Summers het volgende:

[..]

De elite plant nou eenmaal alles ver vantevoren , het is het publiek die te naief is en verwacht dat machthebbers normaal zijn en dezelfde normen en waarden hebben als het gewone volk .
[..]

Pizzagate is ontkent via msm propaganda , daarom moet je de msm nooit geloven maar zelf op zoek gaan naar de waarheid . Duik maar in James Allefante of google afbeeldingen jon podesta art.

Begrijp je niet dat ze zulke aanslagen plannen en in verband brengen met conspiracy theoristen zodat mensen zoals jij denken dat het gevaarlijk is om conspiracys serieus te nemen en dat je er gek van word als je erin geloofd ? Dat is toch briljant dat je jezelf zo onder controle houd dat je niet voorbij de main stream grens gaat of denkt . Die anti conspiracy campagne is niks meer dan 50 jaar oude cia propaganda die tot op de dag van vandaag nog steeds voortduurt.
Apart toch dat sommige mensen denken zo verlicht te zijn, dat ze denken te weten dat anderen niet kritisch denken en alleen main stream media volgen, terwijl juist zij degenen zijn die alle conspiracies voor zoete koek slikken - volgas voorbij alle vorm van redenatie.
  zaterdag 4 april 2020 @ 16:56:08 #148
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192449078
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:41 schreef dellipder het volgende:

[..]

Maar moet je nu eens voorstellen, dat omdat je dit denkt, gelooft of daarin verdiept je dit volgens een beredenatie jou terroristisch maakt of in het gunstigste geval antisemitisch en rechts-extremistisch.
Heb je affiniteit met bovengenoemde termen. En zo ja, op welke wijze?
Nee gewone mensen die tegen corruptie en misbruik zijn en in een vrije eerlijke rechtvaardige wereld willen leven waar je met je evil ( bijv organ harvesting of childfarms ) smerige poten van onschuldige kinderen en mensen afblijft.
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:02:55 #149
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192449151
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:56 schreef Summers het volgende:

[..]

Nee gewone mensen die tegen corruptie en misbruik zijn en in een vrije eerlijke rechtvaardige wereld willen leven waar je met je evil ( bijv organ harvesting of childfarms ) smerige poten van onschuldige kinderen en mensen afblijft.
Ik vraag het me af of @Ryan3 akkoord gaat met deze verklaring.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:06:39 #150
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192449189
Rachel Maddow een vrouwelijke Alex Jones noemen, omdat ze wel eens kritiek heeft op Trump.

Dan heb je ze niet allemaal op een rijtje. Wat een niveau weer...

En dan nog iemand die vindt dat de BostonMarathpn Bombing en Sandy Hook nep zijn... wat voor figuur ben je dan? (Dan valt die Jones vergelijking nog wel mee)

En Pizzagate leeft ook nog bij de meest volhoudende complotgekkies.Fuck realiteit en feiten!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_192449239
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 16:56 schreef Summers het volgende:

[..]

Nee gewone mensen die tegen corruptie en misbruik zijn en in een vrije eerlijke rechtvaardige wereld willen leven waar je met je evil ( bijv organ harvesting of childfarms ) smerige poten van onschuldige kinderen en mensen afblijft.
Gewone mensen tegen corruptie en misbruik van allerlei aard, mee eens, maar waarom je je verzet tegen iets dat puur verzonnen is, childfarms for organ harvesting??? Houd je er rekening mee dat jezelf hierdoor wordt afgeleid van allerlei dagelijkse ellende, corruptie, wanpraktijken en misbruik juist, die wel voor iedereen zichtbaar is en die eigenlijk makkelijk kan worden aangepakt? Niet zelden in de VS aangekaart door de Democraten btw. Heb je Bernie Sanders een beetje gevolgd afgelopen jaren? Ik zou het ook niet 'evil' noemen btw, want hierboven uitgelegd een theologische term in feite.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:13:05 #152
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192449251
Ruim drie jaar Russia collusion delusion verkopen -en dat is dus niet "weleens kritiek hebben op Trump"- is wel erg dwangmatig, dus compleet delusional imo.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:18:03 #153
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192449326
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Gewone mensen tegen corruptie en misbruik van allerlei aard, mee eens, maar waarom je je verzet tegen iets dat puur verzonnen is, childfarms for organ harvesting??? Houd je er rekening mee dat jezelf hierdoor wordt afgeleid van allerlei dagelijkse ellende, corruptie, wanpraktijken en misbruik juist, die wel voor iedereen zichtbaar is en die eigenlijk makkelijk kan worden aangepakt? Niet zelden in de VS aangekaart door de Democraten btw. Heb je Bernie Sanders een beetje gevolgd afgelopen jaren? Ik zou het ook niet 'evil' noemen btw, want hierboven uitgelegd een theologische term in feite.
Heb je mij gevolgd over de corruptie binnen de FBI en de DoJ? Dat overigens dan weer niet door de Democrats is aangekaart. Sterker nog door hen wordt vergoelijkt en genegeerd.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192449464
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:18 schreef dellipder het volgende:

[..]

Heb je mij gevolgd over de corruptie binnen de FBI en de DoJ? Dat overigens dan weer niet door de Democrats is aangekaart. Sterker nog door hen wordt vergoelijkt en genegeerd.
O, goeie ja, om even een misverstand uit de weg te werken: ik zeg dus niet dat de Democraten 'Het Goede' vertegenwoordigen hè. Of altijd goed zijn oid. Dan zou ik net als Summer theologie bedrijven en dat zei ik dat doe ik niet.
I´m back.
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:32:43 #155
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192449490
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

O, goeie ja, om even een misverstand uit de weg te werken: ik zeg dus niet dat de Democraten 'Het Goede' vertegenwoordigen hè. Of altijd goed zijn oid. Dan zou ik net als Summer theologie bedrijven en dat zei ik dat doe ik niet.
Oké, je heb hem door.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 4 april 2020 @ 20:08:44 #156
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192451918
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Gewone mensen tegen corruptie en misbruik van allerlei aard, mee eens, maar waarom je je verzet tegen iets dat puur verzonnen is, childfarms for organ harvesting??? Houd je er rekening mee dat jezelf hierdoor wordt afgeleid van allerlei dagelijkse ellende, corruptie, wanpraktijken en misbruik juist, die wel voor iedereen zichtbaar is en die eigenlijk makkelijk kan worden aangepakt? Niet zelden in de VS aangekaart door de Democraten btw. Heb je Bernie Sanders een beetje gevolgd afgelopen jaren? Ik zou het ook niet 'evil' noemen btw, want hierboven uitgelegd een theologische term in feite.
Het is niet verzonnen , onderzoek maar epstein island , st james island , john of god ( gearresteerd ) , pizzagate kijk " fall of the cabal " 1 tot en met 10 , hillary clinton emails , weinstein laptop .

Dat is waarom dit " the great awakening" heet , de hele wereld is in leugens opgegroeid en de dagelijkse ellende corruptie enz is helemaal niet makkelijk om aangepakt te worden omdat de tentakels van de cabal door de jaren heen op elk gebied geinfiltreerd is . Main stream media , educatie, politiek , wetenschap , geheime diensten , militair , big pharma enz enz .. Ik zie op dit moment dus geen belangrijker doel dan de strijd tegen de cabal .

En wat de corruptie betreft die wel zichtbaar is , dat zijn dan kruimeldiefjes , de echte corruptie word gecensureerd en krijg je niet op het nos journaal of cnn .

Voor de rest ga ik je toch niet overtuigen want deze zaken kan je alleen zelf opzoeken . Gelukkig komen de massa arrestaties eraan en krijgt iedereen de hele dag de waarheid over de wereld op tv te zien zodat niemand het meer kan ontkennen . _O_

Bernie sanders volg ik niet , trump wel .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192461380
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 20:08 schreef Summers het volgende:

[..]

Het is niet verzonnen , onderzoek maar epstein island , st james island , john of god ( gearresteerd ) , pizzagate kijk " fall of the cabal " 1 tot en met 10 , hillary clinton emails , weinstein laptop .

Dat is waarom dit " the great awakening" heet , de hele wereld is in leugens opgegroeid en de dagelijkse ellende corruptie enz is helemaal niet makkelijk om aangepakt te worden omdat de tentakels van de cabal door de jaren heen op elk gebied geinfiltreerd is . Main stream media , educatie, politiek , wetenschap , geheime diensten , militair , big pharma enz enz .. Ik zie op dit moment dus geen belangrijker doel dan de strijd tegen de cabal .

En wat de corruptie betreft die wel zichtbaar is , dat zijn dan kruimeldiefjes , de echte corruptie word gecensureerd en krijg je niet op het nos journaal of cnn .

Voor de rest ga ik je toch niet overtuigen want deze zaken kan je alleen zelf opzoeken . Gelukkig komen de massa arrestaties eraan en krijgt iedereen de hele dag de waarheid over de wereld op tv te zien zodat niemand het meer kan ontkennen . _O_

Bernie sanders volg ik niet , trump wel .
Ik zie nu dat men op de Amerikaanse wikipedia inmiddels een uitgebreid lemma heeft toegevoegd mbt QAnon. Dus ik zou zeggen, verdiep je erin. https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon

quote:
Some Q followers break away when they recognize the content of the theories is not self-consistent, or they see that some of the content is directly aimed at getting donations from a specific audience, such as evangelical or conservative Christians. This then "breaks the spell" the conspiracies had over them. Others start watching Q-debunking videos; one former believer says that the videos "saved" her.[59]


[ Bericht 11% gewijzigd door Ryan3 op 05-04-2020 13:49:09 ]
I´m back.
pi_192461499
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 20:08 schreef Summers het volgende:

[..]

Het is niet verzonnen , onderzoek maar epstein island , st james island , john of god ( gearresteerd ) , pizzagate kijk " fall of the cabal " 1 tot en met 10 , hillary clinton emails , weinstein laptop .

Dat is waarom dit " the great awakening" heet , de hele wereld is in leugens opgegroeid en de dagelijkse ellende corruptie enz is helemaal niet makkelijk om aangepakt te worden omdat de tentakels van de cabal door de jaren heen op elk gebied geinfiltreerd is . Main stream media , educatie, politiek , wetenschap , geheime diensten , militair , big pharma enz enz .. Ik zie op dit moment dus geen belangrijker doel dan de strijd tegen de cabal .

En wat de corruptie betreft die wel zichtbaar is , dat zijn dan kruimeldiefjes , de echte corruptie word gecensureerd en krijg je niet op het nos journaal of cnn .

Voor de rest ga ik je toch niet overtuigen want deze zaken kan je alleen zelf opzoeken . Gelukkig komen de massa arrestaties eraan en krijgt iedereen de hele dag de waarheid over de wereld op tv te zien zodat niemand het meer kan ontkennen . _O_

Bernie sanders volg ik niet , trump wel .
Oh wanneer? _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 5 april 2020 @ 15:30:21 #159
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192462843
quote:
14s.gif Op zondag 5 april 2020 13:38 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zie nu dat men op de Amerikaanse wikipedia inmiddels een uitgebreid lemma heeft toegevoegd mbt QAnon. Dus ik zou zeggen, verdiep je erin. https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon
[..]

De propaganda versie ( wikipedia ) van alle conspiracys zijn allemaal hetzelfde : ER IS NIETS TE ZIEN EN BLIJF GEWOON DOORLOPEN . Als ik me daar op zou richten zou ik nooit achter de waarheid komen . Wil je de waarheid of wil je een brave staatsburger zijn die de cabal meer macht laat vergaren , je moet kiezen want beide kan niet . Plus dat is me niet in het onderwerp verdiepen want wikipedia heeft er niks mee te maken .

Tot nu toe zie ik het plan ontvouwen ( eerst SA ) en zie ik hooggeplaatste/massa arrestaties plaatsvinden voor corruptie , drugs , mensensmokkel , pedofielen ringen wereldwijd . Al die hooggeplaatste figuren zijn allemaal pedo's dus ze zijn altijd te chanteren en zullen altijd de zin van de cabal doen . Daarom zie je zoveel politici het ene zeggen en het tegenovergestelde doen . Daarom wint het volk nooit en verliezen we steeds meer vrijheden en geld .

Saudi Arabia Arrests 11 Princes, Including Billionaire Alwaleed bin Talal
https://www.nytimes.com/2(...)aleed-bin-talal.html

Saudi Arabia detains 298 public officials in new corruption probes
https://news.yahoo.com/sa(...)hl-viewer&soc_trk=fb

US arrests 600 Mexican cartel members in one of the largest ever raids
https://americanmilitaryn(...)WD-ho0VU1Q82vC9AqVEI

Weinstein en epstein zijn gepakt die onaantastbaar leken met hun hooggeplaatste status en connecties .

Half hollywood gaat achter de tralies omdat ze allemaal pedo's zijn .

Hillary en obama die aan de beurt komen die al die jaren onaantastbaar leken .

Ik zie een rutte of een eu dat niet doen , zeker te druk met zelf corrupt zijn en het volk klem zetten en uitzuigen. Die komen ook aan de beurt .

It's happening :Y
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 5 april 2020 @ 15:38:59 #160
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192462952
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 13:49 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Oh wanneer? _O-
Hopelijk snel maar nu zijn er al massa arrestaties van iedereen die volwassenen en kinderen gevangen houden onder de grond .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192464130
quote:
0s.gif Op zondag 5 april 2020 15:38 schreef Summers het volgende:

[..]

Hopelijk snel maar nu zijn er al massa arrestaties van iedereen die volwassenen en kinderen gevangen houden onder de grond .
Waar en wie?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 5 april 2020 @ 18:52:11 #162
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192465773
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 17:03 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Waar en wie?
lees het topic door en kijk de filmpjes over underground war ^O^
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192465775
quote:
0s.gif Op zondag 5 april 2020 18:52 schreef Summers het volgende:

[..]

lees het topic door en kijk de filmpjes over underground war ^O^
:')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 5 april 2020 @ 19:06:32 #164
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192465999
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 18:52 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

:')
Als het op YouTube staat moet het wel waar zijn.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_192466310
quote:
0s.gif Op zondag 5 april 2020 19:06 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Als het op YouTube staat moet het wel waar zijn.
Helemaal als er VEEL HOOFDLETTERS IN DE TITEL STAAN.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 6 april 2020 @ 15:11:12 #166
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192478856
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 13:49 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Oh wanneer? _O-
Ik neem aan als de endictments geopend worden het zullen er inmiddels wel bijna 200.000 zijn , en ja die bestaan echt, wat al lang bewezen is.
Overigens wil het niet zeggen dat een endictment meteen een arrest betekend , maar in die hoeveelheid zullen er wel veel komen.
Die endictments begonnen op te stapelen net na dat huber is begonnen met zn onderzoek, dus de aanname is vrij logisch dat huber het moment aan zal kondigen.
  maandag 6 april 2020 @ 15:23:34 #167
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192479018
quote:
14s.gif Op zondag 5 april 2020 13:38 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik zie nu dat men op de Amerikaanse wikipedia inmiddels een uitgebreid lemma heeft toegevoegd mbt QAnon. Dus ik zou zeggen, verdiep je erin. https://en.wikipedia.org/wiki/QAnon
[..]

Q is nooit debunked, wel zijn er pogingen toe gedaan , met als leukste iemand die zij er zelf aan meegewerkt te hebben en die theorie werd debunked aangezien hij een behoorlijke misser door iets te plaatsen wat onmogelijk was.

Maar er zijn wel genoeg gegevens om aan te nemen dat Q verbonden is met trump dmv de vele links en de info die gewoon overall spot on is, dat is nu meer helder dan ooit.
Het probleem is en daar ben ik zelf ook ingetrapt , dat de mensen zelf conclusies gaan trekken en dus die arrests meteen verwachten zoals die van hillary (waar gewoon op dit moment diverse onderzoeken naar gedaan worden) .

Q is niet meer dan zelf informatie opzoeken aangezien de media een narrative heeft,
Net zoals men perse trump zwart wil maken zoals nu weer mbt het virus.
En komt dan met veel niet kloppende zaken aan zetten zoals dat er iemand dood is gegaan naar aanleiding van trump mbt chloroquine .
In de mooie media was er een ouder echtpaar dat trump geloofde en het middel ging in nemen , waarna de man overleed.

In de echte wereld was de vrouw een democrat met een bloedhekel aan trump en heeft ze geld gedoneerd aan de democrats , en tevens waren er redelijk wat aanklachten tegen haar ivm echtelijke ruzies
En hebben ze dus koi vis reiniger genuttigd , waar toevallig alleen de man aan is overleden.
Maar die data laten ze de mensen niet horen.

Ik volg Q al bijna vanaf het begin en in al die tijd is het nog nooit debunked, sterker nog de bewijzen zijn steeds duidelijker aan het worden , met een ip adres wat alleen door government gebruikt kan worden voor de boards en de eigenaar die met een grote q speld in de media verschijnt , en dan zijn er nog 100en links die in feite onmogelijk zijn om als toeval weg te zetten zoals de post en twitter deltas etc etc
pi_192479810
^
Wonderlijk. Je denkt dus echt dat Donald, wiens hele leven in het teken van hebzucht staat, de grote roerganger is om (onbewezen) complot misstanden in de wereld te ontmaskeren. 8)7
  maandag 6 april 2020 @ 18:17:34 #169
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192481906
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 16:16 schreef fliert het volgende:
^
Wonderlijk. Je denkt dus echt dat Donald, wiens hele leven in het teken van hebzucht staat, de grote roerganger is om (onbewezen) complot misstanden in de wereld te ontmaskeren. 8)7
ik denk echt dat hij idd meewerkt aan de Q beweging, wat in feite ook te zien is aan hoe hij bepaalde zaken aan het licht brengt zoals bv op zn twitter icm wat q post en vooral de delta tussen de 2.
En zo zijn er nog veel meer momenten die erop wijzen zoals de fotos met bv de comfort of het kerstfilmpje van afgelopen jaar , wat veel tekens had zoals domino stenen met 17 punten terwijl het tot max 12 gaat en nog veel meer.

Of zoals de marines en leger en navy ook Q zaken posten.
Al de endictments
Al de wetten die hij heeft doorgevoerd mbt kinderhandel,pedos etc etc
En nog een lange lijst meer, maar daar zou je je echt moeten verdiepen in de zaken en al wat basis kennis is wel makkelijk zodat het allemaal niet te groot is.

Maar waarom zou hij niet zelfzuchtig kunnen zijn, hij heeft ten slotte ook epstein uit mar lago gedonderd en aangeboden het slachtoffer te helpen waar het kan , iets wat haar advocaat heeft aangegeven.
Of dat hij heeft meegeholpen met FBI met het aankopen van zn casino.

Hij is narcistisch , hij overdrijft op alles, hij is gek van vrouwen , maar volgens mij is hij echt een patriot
Dat omdat de media in 99 procent hem vuil afschildert wil niet zeggen dat het waar is, dat de media alles negatief spint ten opzichte van trump zou toch een belletje moeten doen rinkelen.
pi_192494319
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 15:23 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Q is nooit debunked, wel zijn er pogingen toe gedaan , met als leukste iemand die zij er zelf aan meegewerkt te hebben en die theorie werd debunked aangezien hij een behoorlijke misser door iets te plaatsen wat onmogelijk was.
Pizzagate is debunked, claims rondom moord op Seth Rich zijn debunked, voor allerlei andere (zeer verreikende en bizarre) zaken totaal geen bewijs. Alle voorspellingen die vanaf het begin werden gedaan en dan met name 'The Storm': massa arrestaties ogv die 'sealed indictments' en daarna afrekenen met Hillary, Bill, Obama, Soros en alle linkse en joodse volgers van enige prominentie, vervolgens het instellen van een militair bewind onder Trump, het komt allemaal niet uit....

Je ziet hetzelfde gebeuren als bij allerlei andere apocalyptische cults. Voorspellingen (die bewust vaag zijn) komen niet uit, er worden dan nieuwe vage voorspellingen gedaan, die vervolgens ook niet uitkomen, vervolgens gaat men hineininterpreteren en wordt men steeds radicaler: zie dat overzicht van Summers mbt DUMB, andrenochrome, ontvoeringen van kinderen, drinken van bloed etc (hetgeen aansluit bij al bestaande (far-right) conspiracytheorieen). Sommige mensen zijn dan al lang afgehaakt natuurlijk, een groep mensen gaat mee in het verder hineininterpreteren en andere mensen zullen de boel willen forceren en gaan dan over tot actie. In dat wikipedia lemma wordt een aantal van dat soort lieden genoemd onder het kopje incidents. Overigens je ziet ook ineens weer de 5G-samenzweringstheorie overal opduiken, ook in NL zijn er al wat van die masten in de fik gezet geloof ik.
quote:
Maar er zijn wel genoeg gegevens om aan te nemen dat Q verbonden is met trump dmv de vele links en de info die gewoon overall spot on is, dat is nu meer helder dan ooit.
Het probleem is en daar ben ik zelf ook ingetrapt , dat de mensen zelf conclusies gaan trekken en dus die arrests meteen verwachten zoals die van hillary (waar gewoon op dit moment diverse onderzoeken naar gedaan worden) .
Dat er diverse onderzoekingen worden gedaan naar Hillary betekent niet dat ze dus lid is van eoa peadophile ring die kinderen ontvoert, verkracht en hun bloed drinkt om het eeuwige leven te verkrijgen hè.
quote:
Q is niet meer dan zelf informatie opzoeken aangezien de media een narrative heeft,
Net zoals men perse trump zwart wil maken zoals nu weer mbt het virus.
En komt dan met veel niet kloppende zaken aan zetten zoals dat er iemand dood is gegaan naar aanleiding van trump mbt chloroquine .
In de mooie media was er een ouder echtpaar dat trump geloofde en het middel ging in nemen , waarna de man overleed

In de echte wereld was de vrouw een democrat met een bloedhekel aan trump en heeft ze geld gedoneerd aan de democrats , en tevens waren er redelijk wat aanklachten tegen haar ivm echtelijke ruzies
En hebben ze dus koi vis reiniger genuttigd , waar toevallig alleen de man aan is overleden.
Maar die data laten ze de mensen niet horen..
Heeft gewoon in de MSM gestaan over dat echtpaar dat maar alvast aquariumreiniger ging slikken hoor.
quote:
Ik volg Q al bijna vanaf het begin en in al die tijd is het nog nooit debunked, sterker nog de bewijzen zijn steeds duidelijker aan het worden , met een ip adres wat alleen door government gebruikt kan worden voor de boards en de eigenaar die met een grote q speld in de media verschijnt , en dan zijn er nog 100en links die in feite onmogelijk zijn om als toeval weg te zetten zoals de post en twitter deltas etc etc
Wat bedoel je met Q is nog nooit debunked? Q zelf kun je niet debunken, het is duidelijk dat één of meerdere onbekende personen die Qdrops plaatst, maar de claims (i.e. interpretaties) van de adapten zijn hoogst onwaarschijnlijk en de voorspellingen (die altijd lekker vaag gehouden worden natuurlijk in de Qdrops) komen nooit uit. En als er dus binnen het WH-personeel iemand is die zich ongans maakt al vanaf 2017 met het spelen van dit spelletje (Social Media directeur Dan Scovino????) dan lijkt me dat nogal bizar en trouwens dan was het ook al lang uitgelekt vermoedelijk.

Hoe ik dit QAnon-fenomeen een beetje plaats?

Centrale thema is dat er een apocalyptische Bijbelse strijd gaande is tegen 'Het Kwaad', dit is de zogenaamde 'cabal', ook wel 'deep state' genoemd in andere samenzweringstheorieën. Cabal is afgeleid van de kaballah wat verwijst naar de mystieke interpretatie van de Joodse heilige boeken. Hiermee kun je dit linken aan bijv. de Protocollen van de Wijzen van Sion dat zoals iedereen weet een eind 19de eeuw door de Russische geheime dienst vervaardigd document was waarin een plan werd beschreven voor de Joodse omverwerping en overheersing van de 'christelijk wereld'. Hoewel puur fictief is dit gegeven van een Joodse samenzwering nog steeds eigenlijk de harde kern van iedere enigszins samengestelde samenzweringstheorie op dit moment (ook UFO-conspiracies), zoals dus ook in dit QAnon verhaal. Het kent vanuit de antisemitische harde kern aan aantal varianten, zoals bij de nazi's, die dit verbonden aan het bolsjewisme (en alles wat links is) of varianten die dit weer verbonden aan al eerdere samenzweringstheorieën die vanaf de Franse Revolutie werden ingezet en waarin een aantal geheime genootschappen, met name de vrijmetselaars, maar nog wat andere van dat soort gezelligheidsclubjes, figureren.

QAnon lijkt in de familie van conspiracytheorieën weer erg op theorieën samenhangend met het eindtijdsgevoel dat zich in de VS van veel mensen meester maakte in een aantal periodes vanaf de 18de t/m begin 20ste eeuw. Tijden van grote verandering, tijden soms ook van crises, tijden waarin oude opvattingen langzaam gingen plaats maken voor nieuwe opvattingen. Dit leidde tot wat men the Great Awakenings noemde. Het einde der tijden was nakende en fundamentalistische dominees gingen de mensen opnieuw kerstenen of zochten nieuwe klantjes. Great Awakening vormt ook een vast bestanddeel van de QAnon narrative. Ook tegenwoordig maken we grote veranderingen mee en veel sneller nog dan eeuwen geleden, samengevat onder het kopje 'globalisme', en hebben we echt een grote economische crisis nog maar net achter de rug. Is er veel veranderd na die crisis? Nee, en dit sentiment is dan ook gebruikt in de verkiezingscampagne van Trump, als relatieve outsider, in 2016. 'Drain the swamp' slaat in feite op het opruimen van de rotzooi die toegeschreven wordt aan het globalisme (olv de cabal) en de economische crises na 2008 (veroorzaakt door corrupte 'joodse' bankiers). Steve Bannon wordt gezien, volgens mij, als degene die deze strategie tijdens de verkiezingscampagne heeft verzonnen.

Zodoende is Trump uitgegroeid tot mythische proporties in het QAnon universum, dit vermengd met antisemitische fundamentalistisch christelijk noties over een heilige eindstrijd waarna de zoon van god weer op aarde terugkeert ahw en een 1000-jarig rechtvaardig rijk sticht, volgens de openbaringen van Johannes. Maar ook bijvoorbeeld voor bijna alle populistische politieke partijen en groeperingen van de laatste tijd, die in Europa het daglicht lieten zien, is Trump een soort grote wreker van Het Kwaad. Maar als je dus enigszins objectief bekijkt wat Trump allemaal voor mekaar heeft gekregen voor degenen die hem als groot schijnend licht zien?

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 07-04-2020 13:31:07 ]
I´m back.
  dinsdag 7 april 2020 @ 13:28:05 #171
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192494629
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192494897
quote:
ITNJ, maar die zijn zo goochem dat je op Google zo gauw geen objectieve informatie over hen kunt vinden....... Is gewoon een clubje mensen met de wildste claims?
I´m back.
pi_192495110
quote:
Overigens als ik in QAnon zou geloven hè, dan zou ik toch denken dat de cabal aan het winnen is van Trump op dit moment. Alle zogenaamde prestaties van Trump de afgelopen jaren worden in één klap te niet gedaan op dit moment. Dow-Jones stond lager dan toen hij aantrad, werkloosheid loopt gierend uit de hand, economie naar de sodemieter en het is nog lang niet over. Hoe zit dat?
I´m back.
  dinsdag 7 april 2020 @ 14:19:42 #174
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192495521
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 13:04 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Pizzagate is debunked, claims rondom moord op Seth Rich zijn debunked, voor allerlei andere (zeer verreikende en bizarre) zaken totaal geen bewijs. Alle voorspellingen die vanaf het begin werden gedaan en dan met name 'The Storm': massa arrestaties ogv die 'sealed indictments' en daarna afrekenen met Hillary, Bill, Obama, Soros en alle linkse en joodse volgers van enige prominentie, vervolgens het instellen van een militair bewind onder Trump, het komt allemaal niet uit....

Je ziet hetzelfde gebeuren als bij allerlei andere apocalyptische cults. Voorspellingen (die bewust vaag zijn) komen niet uit, er worden dan nieuwe vage voorspellingen gedaan, die vervolgens ook niet uitkomen, vervolgens gaat men hineininterpreteren en wordt men steeds radicaler: zie dat overzicht van Summers mbt DUMB, andrenochrome, ontvoeringen van kinderen, drinken van bloed etc (hetgeen aansluit bij al bestaande (far-right) conspiracytheorieen). Sommige mensen zijn dan al lang afgehaakt natuurlijk, een groep mensen gaat mee in het verder hineininterpreteren en andere mensen zullen de boel willen forceren en gaan dan over tot actie. In dat wikipedia lemma wordt een aantal van dat soort lieden genoemd onder het kopje incidents. Overigens je ziet ook ineens weer de 5G-samenzweringstheorie overal opduiken, ook in NL zijn er al wat van die masten in de fik gezet geloof ik.
[..]

Dat er diverse onderzoekingen worden gedaan naar Hillary betekent niet dat ze dus lid is van eoa peadophile ring die kinderen ontvoert, verkracht en hun bloed drinkt om het eeuwige leven te verkrijgen hè.
[..]

Heeft gewoon in de MSM gestaan over dat echtpaar dat maar alvast aquariumreiniger ging slikken hoor.
[..]

Wat bedoel je met Q is nog nooit debunked? Q zelf kun je niet debunken, het is duidelijk dat één of meerdere onbekende personen die Qdrops plaatst, maar de claims (i.e. interpretaties) van de adapten zijn hoogst onwaarschijnlijk en de voorspellingen (die altijd lekker vaag gehouden worden natuurlijk in de Qdrops) komen nooit uit. En als er dus binnen het WH-personeel iemand is die zich ongans maakt al vanaf 2017 met het spelen van dit spelletje (Social Media directeur Dan Scovino????) dan lijkt me dat nogal bizar en trouwens dan was het ook al lang uitgelekt vermoedelijk.

Hoe ik dit QAnon-fenomeen een beetje plaats?

Centrale thema is dat er een apocalyptische Bijbelse strijd gaande is tegen 'Het Kwaad', dit is de zogenaamde 'cabal', ook wel 'deep state' genoemd in andere samenzweringstheorieën. Cabal is afgeleid van de kaballah wat verwijst naar de mystieke interpretatie van de Joodse heilige boeken. Hiermee kun je dit linken aan bijv. de Protocollen van de Wijzen van Sion dat zoals iedereen weet een eind 19de eeuw door de Russische geheime dienst vervaardigd document was waarin een plan werd beschreven voor de Joodse omverwerping en overheersing van de 'christelijk wereld'. Hoewel puur fictief is dit gegeven van een Joodse samenzwering nog steeds eigenlijk de harde kern van iedere enigszins samengestelde samenzweringstheorie op dit moment (ook UFO-conspiracies), zoals dus ook in dit QAnon verhaal. Het kent vanuit de antisemitische harde kern aan aantal varianten, zoals bij de nazi's, die dit verbonden aan het bolsjewisme (en alles wat links is) of varianten die dit weer verbonden aan al eerdere samenzweringstheorieën die vanaf de Franse Revolutie werden ingezet en waarin een aantal geheime genootschappen, met name de vrijmetselaars, maar nog wat andere van dat soort gezelligheidsclubjes, figureren.

QAnon lijkt in de familie van conspiracytheorieën weer erg op theorieën samenhangend met het eindtijdsgevoel dat zich in de VS van veel mensen meester maakte in een aantal periodes vanaf de 18de t/m begin 20ste eeuw. Tijden van grote verandering, tijden soms ook van crises, tijden waarin oude opvattingen langzaam gingen plaats maken voor nieuwe opvattingen. Dit leidde tot wat men the Great Awakenings noemde. Het einde der tijden was nakende en fundamentalistische dominees gingen de mensen opnieuw kerstenen of zochten nieuwe klantjes. Great Awakening vormt ook een vast bestanddeel van de QAnon narrative. Ook tegenwoordig maken we grote veranderingen mee en veel sneller nog dan eeuwen geleden, samengevat onder het kopje 'globalisme', en hebben we echt een grote economische crisis nog maar net achter de rug. Is er veel veranderd na die crisis? Nee, en dit sentiment is dan ook gebruikt in de verkiezingscampagne van Trump, als relatieve outsider, in 2016. 'Drain the swamp' slaat in feite op het opruimen van de rotzooi die toegeschreven wordt aan het globalisme (olv de cabal) en de economische crises na 2008 (veroorzaakt door corrupte 'joodse' bankiers). Steve Bannon wordt gezien, volgens mij, als degene die deze strategie tijdens de verkiezingscampagne heeft verzonnen.

Zodoende is Trump uitgegroeid tot mythische proporties in het QAnon universum, dit vermengd met antisemitische fundamentalistisch christelijk noties over een heilige eindstrijd waarna de zoon van god weer op aarde terugkeert ahw en een 1000-jarig rechtvaardig rijk sticht, volgens de openbaringen van Johannes. Maar ook bijvoorbeeld voor bijna alle populistische politieke partijen en groeperingen van de laatste tijd, die in Europa het daglicht lieten zien, is Trump een soort grote wreker van Het Kwaad. Maar als je dus enigszins objectief bekijkt wat Trump allemaal voor mekaar heeft gekregen voor degenen die hem als groot schijnend licht zien?
Geef eens een voorbeeld waar Q het over pizzagate had?
Check zn posts maan na , geen woord over pizza.
De moord op seth rich is ook nooit echt debunked.
Wat wel vast staat op dat gebied is dat hij toevallig beroofd was en er geen geld of wat dan ook weg was,
Wat was het overtuigende bewijs dan dat het debunked was

Q is nooit debunked en dan ga je er zaken bij zoeken die niet kloppen.
In de Q drops staan erg veel zaken die uit zijn gekomen zoals de verdeling van zetels en zaken over het IG rapport en nog vele zaken meer.

Net als wat nu aan de gang is.
  dinsdag 7 april 2020 @ 14:20:50 #175
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192495544
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 13:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Overigens als ik in QAnon zou geloven hè, dan zou ik toch denken dat de cabal aan het winnen is van Trump op dit moment. Alle zogenaamde prestaties van Trump de afgelopen jaren worden in één klap te niet gedaan op dit moment. Dow-Jones stond lager dan toen hij aantrad, werkloosheid loopt gierend uit de hand, economie naar de sodemieter en het is nog lang niet over. Hoe zit dat?
Op dit moment is het gewoon de eindfase en de cabal zal alles doen om te zorgen dat trump niet reelected wordt , niet voor niets dat men zo graag via mail wil stemmen etc.
pi_192495635
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Geef eens een voorbeeld waar Q het over pizzagate had?
Check zn posts maan na , geen woord over pizza.
De moord op seth rich is ook nooit echt debunked.
Wat wel vast staat op dat gebied is dat hij toevallig beroofd was en er geen geld of wat dan ook weg was,
Wat was het overtuigende bewijs dan dat het debunked was

Q is nooit debunked en dan ga je er zaken bij zoeken die niet kloppen.
In de Q drops staan erg veel zaken die uit zijn gekomen zoals de verdeling van zetels en zaken over het IG rapport en nog vele zaken meer.

Net als wat nu aan de gang is.
Punt is die Qdrops zijn vaag, mensen interpreteren iets en als dit vervolgens niet uitkomt dan bestaat er altijd de uitweg van plausible deniability. Ja, maar dat stond er helemaal niet, Een methode die toch wel als bekend verondersteld mag worden?
I´m back.
pi_192495729
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:20 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Op dit moment is het gewoon de eindfase en de cabal zal alles doen om te zorgen dat trump niet reelected wordt , niet voor niets dat men zo graag via mail wil stemmen etc.
Maar hij heeft toch zeker al hopeloos verloren op dit moment, als dit idd een grote eindstrijd is tussen goed en kwaad? Wat ik zeg, er is helemaal niets van zijn zogenaamd grote prestaties meer over. En wat pijnlijk duidelijk wordt iedere dag weer, is dat hij maar wat aan klungelt, toch? Of verwacht jij nu dat straks als het zonnetje schijnt alles idd ineens afgelopen zal zijn en dat al die miljoenen Amerikanen die nu werkloos zijn in november weer fluitend naar hun werk gaan en dat de situatie nog veel beter wordt voor iedereen dan dat-ie voor het virus zogenaamd was? Als er een eindstrijd gaande zou zijn (wat natuurlijk niet zo is) dan is Trump verslagen. Dat lijkt me logisch binnen het kader van het gegevene.
I´m back.
  dinsdag 7 april 2020 @ 14:35:01 #178
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192495754
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:27 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Punt is die Qdrops zijn vaag, mensen interpreteren iets en als dit vervolgens niet uitkomt dan bestaat er altijd de uitweg van plausible deniability. Ja, maar dat stond er helemaal niet, Een methode die toch wel als bekend verondersteld mag worden?
Mischien moet je eerst beginnen bij het begin en zien dat Q direct met trump verbonden is, want hoe anders kan de delta en de bewijzen in overvloed plaats vinden.
Als je dat al zou kunnen debunken dan zou je in feite Q debunken,

Het is gewoon onmogelijk dat het niet verbonden is met de idioot vele aanwijzingen.
Ik neem aan dat je dat soort berekeningen begrijpt.
Ik bedoel iets kan een keer toevallig zijn en 2 of 3 keer kan ook toeval zijn, maar als je spreekt over meer dan 100 punten en enorm veel zaken met een bepaalde delta , dan kan het geen toeval zijn, en zeker niet als de aanwijzingen beide kanten op gaan
  dinsdag 7 april 2020 @ 14:38:47 #179
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192495813
quote:
15s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:33 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maar hij heeft toch zeker al hopeloos verloren op dit moment, als dit idd een grote eindstrijd is tussen goed en kwaad? Wat ik zeg, er is helemaal niets van zijn zogenaamd grote prestaties meer over. En wat pijnlijk duidelijk wordt iedere dag weer, is dat hij maar wat aan klungelt, toch? Of verwacht jij nu dat straks als het zonnetje schijnt alles idd ineens afgelopen zal zijn en dat al die miljoenen Amerikanen die nu werkloos zijn in november weer fluitend naar hun werk gaan en dat de situatie nog veel beter wordt voor iedereen dan dat-ie voor het virus zogenaamd was? Als er een eindstrijd gaande zou zijn (wat natuurlijk niet zo is) dan is Trump verslagen. Dat lijkt me logisch binnen het kader van het gegevene.
Hij is verslagen , maar tegelijkertijd is hij meer populair dan ooit volgens de peilingen,
Hoe weet jij dan wat er nog te wachten staat de komende 2 weken.
Tot nog toe zie ik een trump die met alles wat hij doet en heeft gedaan uiteindelijk bijna alles heeft gewonnen wat van belang is.

Hij is meer populair maar toch is hij verslagen in jou ogen lol

Mischien toch wat beter op de man opletten en wat er nu allemaal in feite gebeurt.
Kijk alleen maar na het chlorquine middel, waarom is de media daar zo op tegen, terwijl er meer en meer dokters en landen het middel willen gebruiken.
pi_192496097
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:38 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Hij is verslagen , maar tegelijkertijd is hij meer populair dan ooit volgens de peilingen,
Hoe weet jij dan wat er nog te wachten staat de komende 2 weken.
Tot nog toe zie ik een trump die met alles wat hij doet en heeft gedaan uiteindelijk bijna alles heeft gewonnen wat van belang is.

Hij is meer populair maar toch is hij verslagen in jou ogen lol

Mischien toch wat beter op de man opletten en wat er nu allemaal in feite gebeurt.
Kijk alleen maar na het chlorquine middel, waarom is de media daar zo op tegen, terwijl er meer en meer dokters en landen het middel willen gebruiken.
Die eindstrijd gaat over het verslaan van de cabal hè, niet over zijn populariteit. Een voorspelling over wie de presidentsverkiezingen in november wint is sws echt koffiedikkijkerij ook nog. Zal allemaal liggen aan hoe de zaken ervoor staan in het najaar wrs. Ogv wat we nu weten en zien gebeuren echter gok ik erop dat als er idd, zonder dat wij dit zien, een soort Bijbelse eindstrijd tegen de cabal bezig is, dat Trump gewoon al volledig verslagen is door dat illustere genootschap. Ik zie niet zo gauw de boel dusdanig verbeteren binnen iets meer dan een half jaar dat we overal slingers kunnen gaan ophangen.
I´m back.
  dinsdag 7 april 2020 @ 16:18:43 #181
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192497423
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 14:57 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die eindstrijd gaat over het verslaan van de cabal hè, niet over zijn populariteit. Een voorspelling over wie de presidentsverkiezingen in november wint is sws echt koffiedikkijkerij ook nog. Zal allemaal liggen aan hoe de zaken ervoor staan in het najaar wrs. Ogv wat we nu weten en zien gebeuren echter gok ik erop dat als er idd, zonder dat wij dit zien, een soort Bijbelse eindstrijd tegen de cabal bezig is, dat Trump gewoon al volledig verslagen is door dat illustere genootschap. Ik zie niet zo gauw de boel dusdanig verbeteren binnen iets meer dan een half jaar dat we overal slingers kunnen gaan ophangen.
dan let maar op wat er gebeurt met de FED en wat er gebeurt met het medicijn waar trump het over had.
Voor mij is het iig heel duidelijk dat en q direct gelinkt is met trump en dat het echt niet zomaar wat pubers zijn die zomaar ala nostradamus de toekomst voorspellen.
Trump is Q plus hoe je het went of keert en als je de Q posts bekijkt dan kan je voor een heel groot deel dat al aangekondigd is wat er aan het gebeuren is.

Ik kan overigens wel begrijpen waarom mensen het nog niet geloven , aangezien ik bepaalde posts heb zien gebeuren zoals het bom incident in new york , wat hij al vermeld had voor het gebeurde en ook dat de aanslag zou mislukken en uit welk land hij kwam dmv de valuta

En zo zijn er nog zo ontzettend veel voorbeelden zoals bv en er is een hele site aan q proofs
pi_192498073
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 16:18 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

dan let maar op wat er gebeurt met de FED en wat er gebeurt met het medicijn waar trump het over had.
Er zijn berichten dat die hydroxychloroquine idd hier en daar toegepast wordt bij de behandeling van coronapatiënten, maar over de uitwerking zijn er volgens mij nog niet echt eensluidende berichten. Of dit een soort door Trump gepropageerd wondermiddel is, kun je op dit moment niet zeggen. En volgens mij zijn wetenschappers erg sceptisch vanwege meerdere redenen. 1) het kan gevaarlijk zijn, 2) onvoldoende getest tot nu toe.

Ook chloroquine wordt genoemd:
quote:
Werkzaamheid tegen COVID-19[bewerken | brontekst bewerken]
Op 17 februari 2020 werd gerapporteerd dat chloroquine bij klinische tests werkzaam bleek tegen het coronavirus COVID-19. Het was getest in meer dan 10 ziekenhuizen in Beijing en de Chinese provincies Guangdong en Hunan. Dit op initiatief van onderzoekers van de KU Leuven.[6][7] Uit het bericht blijkt niet hoe effectief het middel is, hoeveel sneller patiënten genazen of hoe veel complicaties werden voorkomen.[8] Tijdens een persconferentie van 20 februari 2020 van de wereldgezondheidsorganisatie werd aangegeven, dat er op dat moment geen bewijs was dat chloroquine een effectief middel was tegen COVID-19.[9] Het RIVM kwam op 4 maart 2020 wel met een voorlopig positief advies over de off-label werkzaamheid.[10]Chloroquine (Nivaquine) werd in Belgie in 2016 uit de handel genomen zodat BCFI[11] of FAGG de bijsluiter niet meer vermelden.
quote:
Voor mij is het iig heel duidelijk dat en q direct gelinkt is met trump en dat het echt niet zomaar wat pubers zijn die zomaar ala nostradamus de toekomst voorspellen.
Trump is Q plus hoe je het went of keert en als je de Q posts bekijkt dan kan je voor een heel groot deel dat al aangekondigd is wat er aan het gebeuren is.
Dus de pandemie is dan ook voorspeld? Ik neem aan dat je zoiets niet over het hoofd ziet?
quote:
Ik kan overigens wel begrijpen waarom mensen het nog niet geloven , aangezien ik bepaalde posts heb zien gebeuren zoals het bom incident in new york , wat hij al vermeld had voor het gebeurde en ook dat de aanslag zou mislukken en uit welk land hij kwam dmv de valuta

En zo zijn er nog zo ontzettend veel voorbeelden zoals bv en er is een hele site aan q proofs
Bomaanslag NYC is pijpbomaanslag in december 2017, neem ik aan? Hoe kan iemand die voorspellen, toch alleen maar als je voorkennis hebt dan? Of heeft Trump idd een soort occulte voorspellingsgave?
I´m back.
  dinsdag 7 april 2020 @ 23:49:06 #183
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192506181
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 17:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn berichten dat die hydroxychloroquine idd hier en daar toegepast wordt bij de behandeling van coronapatiënten, maar over de uitwerking zijn er volgens mij nog niet echt eensluidende berichten. Of dit een soort door Trump gepropageerd wondermiddel is, kun je op dit moment niet zeggen. En volgens mij zijn wetenschappers erg sceptisch vanwege meerdere redenen. 1) het kan gevaarlijk zijn, 2) onvoldoende getest tot nu toe.

Ook chloroquine wordt genoemd:
[..]

[..]

Dus de pandemie is dan ook voorspeld? Ik neem aan dat je zoiets niet over het hoofd ziet?
[..]

Bomaanslag NYC is pijpbomaanslag in december 2017, neem ik aan? Hoe kan iemand die voorspellen, toch alleen maar als je voorkennis hebt dan? Of heeft Trump idd een soort occulte voorspellingsgave?
De bomaanslag werd in de post al aangegeven dat het niet zou lukken om zn doel te bereiken, en hij blies zichzelf dus op althans verwond.

Pandemie is niet voorspeld, maar wel al jaren voor gewaarschuwd.
Niet toevallig dat 150 meter van de wetmarket het lab zich bevind, waar op dit moment steeds meer vragen over gesteld worden.
In 2007 was de wuhan situatie al aangegeven in de reviews.
Een tijdje geleden zijn een paar mensen opgepakt die met het lab te maken hadden.

Het Chloroquine middel is al jaren in de omloop en de effecten zijn er van bekend, men wist tot een tijdje geleden alleen nog niet of het zou werken op covid 19, maar het blijkt zeer goede effecten te hebben bij veel mensen.
Gek dat dan sommige democrats het verbieden in hun staat.
Dat zou dan zijn omdat de effecten nog niet geheel bekend zouden zijn, maar je krijgt zoiets alleen voorgeschreven door een arts.
Maar goed keuze een bijna zekere dood of een middel innemen waar je een redelijke kans maakt om te genezen , dan zou ik het wel weten.
Niet geheel toevallig dat trump 2 jaar geleden al geregeld had , dat het wettelijk mogelijk is.

Maar goed , waarom anders zou de media alles over trump zo moeten verdraaien om hem in een kwaad daglicht te zetten samen met de democrats
zou dat te maken kunnen hebben dat ze weten dat hun tijd er bijna op zit met hun criminele praktijken

Trump stopt vluchten van china en stelt taskforce samen
Media en dems_trump is racist.
Dems - ga maar lekker naar chinese winkels en ga naar buiten en ontmoet mensen
Media - de gewone griep is erger dan corona
WHO geen aantoonbaar mens op mens overdracht virus
nu zeggen ze dat hij niets deed en te laat reageerde en downplayen ze het medicijn , en de media probeerde zelfs hem te beschuldigen van de dood van een man die aquariumschoonmaakmiddel had genuttigd.

Hmm en dan zou al die misinformatie alleen maar vanwege politiek zijn of is er toch iets meer.
Heel veel mensen hebben er banden met oekraine en china en hebben er veel geld mee verdiend.
En ook trump heeft men van alles proberen aan te smeren en dat is niet gelukt , en dat wil in feite zeggen dat hij schoner is dan een gemiddelde grote zakenman of politicus.

iets op fraude gegooid omdat hij een zelfportret kocht wat niemand wilde hebben en een fontijn die in het zicht stond van trump tower.
En nu weer een hoop onzin omdat hij aandelen zou hebben in chloroquine wat wel eens 100 dollar zou kunnen zijn, lol dat geeft hij aan fooi elke keer aan werkpersoneel in restaurants e.d.

Maar goed , het zal nu wel snel moeten gaan en als je zn twitter in de gaten houd en van anderen dan zie je dat de bewijzen steeds groter worden dat q en trump verbonden zijn.

Hier trouwens iemand die zei dat hij q was, wat overduidelijk niet was.
https://www.courtlistener(...)-states-v-steinbart/
  woensdag 8 april 2020 @ 00:01:04 #184
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_192506361
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 13:04 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Pizzagate is debunked
Wow..!
Breaking News
Huig
  woensdag 8 april 2020 @ 00:15:00 #185
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192506559
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:01 schreef Orwell het volgende:

[..]

Wow..!
Breaking News
Ik weet eerlijk gezegt niet wat debunked nou eigenlijk betekend , het lijkt te betekenen "de msm zegt dat het niet waar is en die zullen dat wel onderzocht hebben dus ik hoef niet meer te kijken "
.
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  woensdag 8 april 2020 @ 00:19:18 #186
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_192506603
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:15 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik weet eerlijk gezegt niet wat debunked nou eigenlijk betekend , het lijkt te betekenen "de msm zegt dat het niet waar is en die zullen dat wel onderzocht hebben dus ik hoef niet meer te kijken "
.
there you go..

net als :"dat is nep nieuws, of dat is conspiracy denken.."
case closed...

waarom zijn mensen zo dom onnozel..?
Huig
  woensdag 8 april 2020 @ 00:32:04 #187
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192506736
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:19 schreef Orwell het volgende:

[..]

there you go..

net als :"dat is nep nieuws, of dat is conspiracy denken.."
case closed...

waarom zijn mensen zo dom onnozel..?

:D

THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  woensdag 8 april 2020 @ 00:38:08 #188
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192506771
Trump Bans CNN and MSNBC From Pandemic Briefings…

https://www.theconservati(...)RLmjig-GRmqoIIgtE4I4 _O-
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  woensdag 8 april 2020 @ 00:41:56 #189
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_192506792
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:38 schreef Summers het volgende:
Trump Bans CNN and MSNBC From Pandemic Briefings…

https://www.theconservati(...)RLmjig-GRmqoIIgtE4I4 _O-
cool..!
Huig
  woensdag 8 april 2020 @ 00:50:44 #190
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192506874
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:38 schreef Summers het volgende:
Trump Bans CNN and MSNBC From Pandemic Briefings…

https://www.theconservati(...)RLmjig-GRmqoIIgtE4I4 _O-
Die zijn ook al even gestopt met het uitzenden van die briefings. Behalve domme vragen stellen heb ik geen idee wat ze überhaupt daar deden.
Ik vind het werkelijk onvoorstelbaar dat die vrouw van de CPC daar gewoon kan zitten. Die zou het Witte Huis ook moeten bannen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 01:21:24 #191
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192507075
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:50 schreef dellipder het volgende:

[..]

Die zijn ook al even gestopt met het uitzenden van die briefings. Behalve domme vragen stellen heb ik geen idee wat ze überhaupt daar deden.
Ik vind het werkelijk onvoorstelbaar dat die vrouw van de CPC daar gewoon kan zitten. Die zou het Witte Huis ook moeten bannen.
ik las ergens dat cnn trump de schuld gaf dat niemand meer naar ze keek _O- _O_ _O-
als er rechtvaardigheid bestaat gebeurd dat ook met de nederlandse msm .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192511426
^
Natuurlijk, dat is de oplossing!
Slechts ja-knikkers bij die persmomenten, en allen roepen dat Donald het geweldig doet. De ratings zijn tremendous, billions and billions of lives saved. Zoiets? Schaf de persvrijheid maar af.

Echt de gedachtenspinsels in dit topic zijn mind-boggling. 8)7
  woensdag 8 april 2020 @ 12:02:14 #193
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192512065
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 11:28 schreef fliert het volgende:
^
Natuurlijk, dat is de oplossing!
Slechts ja-knikkers bij die persmomenten, en allen roepen dat Donald het geweldig doet. De ratings zijn tremendous, billions and billions of lives saved. Zoiets? Schaf de persvrijheid maar af.

Echt de gedachtenspinsels in dit topic zijn mind-boggling. 8)7
Jouw beschouwing dat het de taak van journalisten "ja knikken en roepen dat Donald het geweldig doet" is, is precies dat wat er mis met de media -en dus jouw perceptie. Het is geen taak van journalisten hun persoonlijke mening als maatstaf te gebruiken om officials ter verantwoording te roepen, maar de taak is neutraal het nieuws te berichten door vragen te stellen die beide kanten van een verhaal evenwaardig behandelen waardoor de consumenten van het nieuws zelf hun mening kunnen vormen; wel of niet "ja te knikken" en wel of niet vinden dat de Amerikaanse president 'het geweldig doet".
Dit is ook precies de reden dat de berichtgeving over de Rusia collusion delusion complete BS was. Werkelijke onderzoeksjournalistiek was er niet bij. Donald Trump was een vazal van Vladimir Putin en zijn presidentschap was illegitiem. Beschuldigd en meteen schuldig bevonden door opjuttende BS media-artikelen en pundits. Mensen hebben tientallen artikelen gelezen, uren conspiracy theorist Rachel Maddow televisie gekeken en 100.000 Twitterberichten van Seth Abramson doorgeworsteld om uiteindelijk, na ruim twee jaar (!) deze BS te hebben geloofd geconfronteerd te worden met de realiteit dat heel deze kwestie een hoax was. En dit precies is daadwerkelijk mind boggling.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 12:56:13 #194
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192512906
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 11:28 schreef fliert het volgende:
^
Natuurlijk, dat is de oplossing!
Slechts ja-knikkers bij die persmomenten, en allen roepen dat Donald het geweldig doet. De ratings zijn tremendous, billions and billions of lives saved. Zoiets? Schaf de persvrijheid maar af.

Echt de gedachtenspinsels in dit topic zijn mind-boggling. 8)7
Het is echt ontzettend vermakelijk inderdaad. Het vervelende is dat ze dit al jaren roepen en het constant al onderuit gehaald is. Ik wil best geloven dat Q verbonden is aan Trump. Ik zie zijn club er wel voor aan om vage tweets de wereld in te sturen en een soort mythe te maken van Trump zelf. Dat zoiets dan wil zeggen dat hij echt aan het vechten is tegen de deep state is natuurlijk kul. Sterker nog, ik zou dan nog minder geloven dat hij een soort messias is.

Het is heel simpel om zoiets op te zetten (als bijvoorbeeld Miller dit soort dingen bedenkt) en je ziet hoe sterk het werkt voor mensen die totaal losgeslagen zijn van het 'normale'. Noem de media fake, kom zelf met fake news en zeg dat alles wat de 'MSM' daarover schrijft fake news is. En dan gaan gasten, zoals in dit topic helemaal los. Wow er zijn vage tweets en dat moet dan wel betekenen dat Trump (man zogenaamd van het volk) echt de swamp aan het drainen is. Het hele Oekraïne gedoe en nu ook weer de crisis laat juist zien dat een man als Trump de swamp is.

Ik lees al 4 jaar op BNW dat Obama, Clinton, Tapper en alle andere mensen die kritiek hebben gehad op koning Trump worden opgepakt. En alles wat al lang is gedebunked is gedaan door de deep state natuurlijk.

Je kunt deze mensen herkennen aan zinnen als: 'Het is nu wel duidelijk dat...', terwijl er helemaal niets duidelijk is.

Toen ik werkloos was volgde ik het hele 911 gebeuren en voelde mij 'wakker' tussen de slapende mensen. Een spannend gevoel, maar het was gebaseerd op YouTube-filmpjes van mensen die een hele kanaal hebben over complotten en deze zolderkameramateur toevallig precies weet hoe en wat. Opmerkelijk dat mensen graag een of ander vaag kanaal vertrouwen, terwijl alles daarbuiten nep is. Eigenlijk zit dan bijna de hele wereld in het complot.

Het is dan ook niet voor niets dat dit BNW is, net zoals het hele gelieg over de zogenaamde cabal. Ik denk wel dat Trump en zijn team heel goed weten wat hun die hard achterban wil horen en hoe je ze aan je blijft verbinden. Het komt allemaal erg over als 'The Wave'.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 13:00:34 #195
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192512979
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 12:02 schreef dellipder het volgende:

[..]

Jouw beschouwing dat het de taak van journalisten "ja knikken en roepen dat Donald het geweldig doet" is, is precies dat wat er mis met de media -en dus jouw perceptie. Het is geen taak van journalisten hun persoonlijke mening als maatstaf te gebruiken om officials ter verantwoording te roepen, maar de taak is neutraal het nieuws te berichten door vragen te stellen die beide kanten van een verhaal evenwaardig behandelen waardoor de consumenten van het nieuws zelf hun mening kunnen vormen; wel of niet "ja te knikken" en wel of niet vinden dat de Amerikaanse president 'het geweldig doet".
Dit is ook precies de reden dat de berichtgeving over de Rusia collusion delusion complete BS was. Werkelijke onderzoeksjournalistiek was er niet bij. Donald Trump was een vazal van Vladimir Putin en zijn presidentschap was illegitiem. Beschuldigd en meteen schuldig bevonden door opjuttende BS media-artikelen en pundits. Mensen hebben tientallen artikelen gelezen, uren conspiracy theorist Rachel Maddow televisie gekeken en 100.000 Twitterberichten van Seth Abramson doorgeworsteld om uiteindelijk, na ruim twee jaar (!) deze BS te hebben geloofd geconfronteerd te worden met de realiteit dat heel deze kwestie een hoax was. En dit precies is daadwerkelijk mind boggling.
Talking points weer gekregen. Ineens komt dit overal naar boven bij complotwappies.

Journalisten die kritische vragen stellen, boehoe. Op die manier maak je juist persvrijheid kapot. Ik vind het dan ook schandalig hoe jullie in dit topic persvrijheid proberen te verkrachten. En vervolgens zelf met allerlei onzin verhalen zoals pizzagate en Q aan te komen. Dat krijg je als je niet meer kritisch bent.

Trump is de allerslechtste president die wij hebben meegemaakt iig. Man kan amper oplezen, heeft totaal geen gevoel voor 'het volk' en loopt constant te zeggen dat hij het allerbeste is in werkelijk alles. Het zegt echt bijzonder veel dat je oprecht denkt dat deze man zuiver is.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_192513035
^
^
^
Natuurlijk met mijn perceptie is van alles mis, en jij hebt het hele gebeuren haarfijn in beeld.
Fijn voor je, maar mag ik er een andere mening op na houden? Journalisten weren omdat ze je niet aanstaan is iets voor hele foute regimes.

Dat verhaal over de Rusia collusion, die discussie is hier tot in den treure behandeld. Als je denkt dat ik ook maar de moeite ga nemen om hier op in te gaan, jammer maar helaas.
  woensdag 8 april 2020 @ 13:11:01 #197
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192513144
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Talking points weer gekregen. Ineens komt dit overal naar boven bij complotwappies.

Journalisten die kritische vragen stellen, boehoe. Op die manier maak je juist persvrijheid kapot. Ik vind het dan ook schandalig hoe jullie in dit topic persvrijheid proberen te verkrachten. En vervolgens zelf met allerlei onzin verhalen zoals pizzagate en Q aan te komen. Dat krijg je als je niet meer kritisch bent.

Trump is de allerslechtste president die wij hebben meegemaakt iig. Man kan amper oplezen, heeft totaal geen gevoel voor 'het volk' en loopt constant te zeggen dat hij het allerbeste is in werkelijk alles. Het zegt echt bijzonder veel dat je oprecht denkt dat deze man zuiver is.
Volgens mij trok jij het eerder ook erg persoonlijk aan dat ik vind dat Rachel Maddow een delusional conspiracy theorist is. Dit ligt nogal gevoelig bij jou, merk ik op.
En voor de rest interesseert mij dat Q eigenlijk helemaal niet zo en ik heb daarover niets in dit topic ingebracht. Ik vind dat de mafklappers die ruim twee jaar Russia collusion deluison hebben geloofd alle krediet hebben verspeeld om door mij serieus genomen te kunnen worden.
Meer had ik eigenlijk naar aanleiding van dat eerdere bericht niet ingebracht.

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 08-04-2020 16:10:18 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 13:28:09 #198
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192513406
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:04 schreef fliert het volgende:
^
^
^
Natuurlijk met mijn perceptie is van alles mis, en jij hebt het hele gebeuren haarfijn in beeld.
Fijn voor je, maar mag ik er een andere mening op na houden? Journalisten weren omdat ze je niet aanstaan is iets voor hele foute regimes.

Dat verhaal over de Rusia collusion, die discussie is hier tot in den treure behandeld. Als je denkt dat ik ook maar de moeite ga nemen om hier op in te gaan, jammer maar helaas.
Jij hebt jouw mening gegeven en ik heb daarop vervolgens gereageerd. Als je hier iets post dan kan het gebeuren dat iemand daar iets van vindt. En als je het vervelend vindt dat iemand een opvatting uit over jouw inbreng dan is het misschien handig om eerst even na te denken, dat je die wel/niet verstuurt.
Er is helemaal geen verklaring bekend waarom het Witte Huis CNN en MSNBC heeft geweerd. Ik weet dat met de nieuwe social distancing regels, waaraan ook de press pool onderworpen is, een carousel is ingesteld die verdeeld worden over de overgebleven zitplaatsen. Daarnaast zou een afweging kunnen zijn dat in elk geval CNN in en persverklaring heeft laten weten de Taskforce persconferenties niet uit te zenden. Jouw claim, die je verder niet onderbouwt, is dat het Witte Huis CNN en MSNBC hebben geweerd, omdat de regering deze mediaoutlets niet uit zou kunnen staan. Dit lijkt me volkomen onzin, omdat de Amerikaanse president CNN en MSNBC al vanaf 2017 #fakenewsmedia noemt. De deductie die jij maakt van de informatie over het zogenaamde weren van media-outlets raakt in mijn ogen kant nog wal. En dan ook nog eens zonder onderbouwing.
Ik heb niets meegekregen over de Russia collusion delusion discussie hier in dit topic. Ik wil het daarover ook helemaal niet hebben. Mijn punt daarmee was dat de media zoveel spin, misleiding, onnauwkeurigheden en leugens voor waarheid hebben verkocht dat een hele horde mensen compleet overtuigd waren geworden dat Donald Trump de kerst van 2017 niet zou halen, omdat zijn presidentschap illegitiem zou zijn. Dit vind ik zo mind boggling dat ik deze mensen niet serieus neem als het gaat om deductie van nieuws waarvan het lijdend onderwerp de Amerikaanse president is. Alle krediet bij mij voor hen is wel aardig verdwenen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192513449
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:11 schreef dellipder het volgende:

[..]

Volgens mij trok jij het eerder ook erg persoonlijk aan dat ik vind dat Rachel Maddow een delusional conspiracy theorist vind. Dit ligt nogal gevoelig bij, merk ik op.
En voor de rest interesseert mij dat Q eigenlijk helemaal niet zo en ik heb daarover niets in dit topic ingebracht. Ik vind dat de mafklappers die ruim twee jaar Russia collusion deluison hebben geloofd alle krediet hebben verspeeld om door mij serieus genomen te kunnen worden.
Meer had ik eigenlijk naar aanleiding van dat eerdere bericht niet ingebracht.
Wat ben jij een agressieve en arrogante kwast joh :D
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_192513489
God man wat ben je vermoeiend. Jij zegt dat er wat mis is met mijn perceptie, en daarna dram je weer door over de Russische hoax. Het aller aller beste.
  woensdag 8 april 2020 @ 13:37:24 #201
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192513569
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:11 schreef dellipder het volgende:

[..]

Volgens mij trok jij het eerder ook erg persoonlijk aan dat ik vind dat Rachel Maddow een delusional conspiracy theorist vind. Dit ligt nogal gevoelig bij, merk ik op.
En voor de rest interesseert mij dat Q eigenlijk helemaal niet zo en ik heb daarover niets in dit topic ingebracht. Ik vind dat de mafklappers die ruim twee jaar Russia collusion deluison hebben geloofd alle krediet hebben verspeeld om door mij serieus genomen te kunnen worden.
Meer had ik eigenlijk naar aanleiding van dat eerdere bericht niet ingebracht.
Dat ligt niet gevoelig, maar het slaat totaal nergens op. En gek genoeg is dat sinds deze week ineens een verhaal geworden bij bepaalde mensen.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 13:41:50 #202
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192513647
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:33 schreef fliert het volgende:
God man wat ben je vermoeiend. Jij zegt dat er wat mis is met mijn perceptie, en daarna dram je weer door over de Russische hoax. Het aller aller beste.
Nee. Ik heb gezegd WAT er mis is met jouw perceptie, in mijn opinie. En ik heb die met argumenten onderbouwd. Daarnaast heb ik een voorbeeld gegeven van die argumenten over de media die haar primaire taak als doorgeefluik van nieuws en behandeling van alle kanten van een verhaal op gelijkwaardige manier hebben verzaakt waardoor een hoop naïevelingen ruim twee jaar BS hebben geloofd.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 13:43:27 #203
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192513678
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dat ligt niet gevoelig, maar het slaat totaal nergens op. En gek genoeg is dat sinds deze week ineens een verhaal geworden bij bepaalde mensen.
Het slaat op ruim jaar twee conspiracy verkopen over zogenaamde Russia collusion. En mijn opvatting dat Rachel Maddow een complete lunatic is, vind ik al jaren.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192513876
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:38 schreef Summers het volgende:
Trump Bans CNN and MSNBC From Pandemic Briefings…

https://www.theconservati(...)RLmjig-GRmqoIIgtE4I4 _O-
Ja, en dan promoot hij OAN?

erikmouthaanRTL twitterde op woensdag 08-04-2020 om 04:10:34 Het obscure tv kanaal dat door Trump wordt gepusht. Daarbij vergeleken is Fox News een baken van waarheid. John Oliver ontleedt OAN. Ht @_janpostma_ https://t.co/8zBI0xtkOc reageer retweet

One America News Network

Trump has a new favourite news network – and it's more rightwing than Fox

:').
I´m back.
pi_192513883
Tja, nog maar een keer dan, ik claim niks, Summers en Orwell staan erbij te juichen en daar reageer ik op. Lees het anders even terug. Ik ga even van de zon genieten.
  woensdag 8 april 2020 @ 13:56:15 #206
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192513917
quote:
9s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:53 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, en dan promoot hij OAN?

erikmouthaanRTL twitterde op woensdag 08-04-2020 om 04:10:34 Het obscure tv kanaal dat door Trump wordt gepusht. Daarbij vergeleken is Fox News een baken van waarheid. John Oliver ontleedt OAN. Ht @:_janpostma_ https://t.co/8zBI0xtkOc reageer retweet

One America News Network

Trump has a new favourite news network – and it's more rightwing than Fox

:').
Ik snap ook niet dat het blijkbaar grappig is dat journalisten worden geweerd om kritische vragen. Gevaarlijke mensen die hierom lachen.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 13:59:51 #207
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192513998
Er niets dat je hebt ingebracht dat jouw claim onderbouwt dat journalisten zijn geweerd vanwege het stellen van kritische vragen. Dit is zonder enige toevoeging simpelweg #fakenews
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192514016
quote:
9s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:53 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, en dan promoot hij OAN?

erikmouthaanRTL twitterde op woensdag 08-04-2020 om 04:10:34 Het obscure tv kanaal dat door Trump wordt gepusht. Daarbij vergeleken is Fox News een baken van waarheid. John Oliver ontleedt OAN. Ht @:_janpostma_ https://t.co/8zBI0xtkOc reageer retweet

One America News Network

Trump has a new favourite news network – and it's more rightwing than Fox

:').
Damn, de 'vragen' die OAN stelt zeg :') _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 8 april 2020 @ 14:05:39 #209
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192514107
quote:
Whisky Tango Foxtrot

Wat is dit voor een artikel? Is dit opinie/ lol
quote:
The obscure One America News Network (OAN) makes up for its lack of clout or viewers by covering every Trump utterance, recycling conspiracy theories, downplaying Russian threats, bashing the mainstream media and championing the “Make America Great Again” agenda.
Echt een zogehete hitpiece. "Downplaying Russia threats" _O-

Mooi verhaal. Lekker up to date ook.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 14:07:17 #210
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192514132
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:59 schreef dellipder het volgende:
Er niets dat je hebt ingebracht dat jouw claim onderbouwt dat journalisten zijn geweerd vanwege het stellen van kritische vragen. Dit is zonder enige toevoeging simpelweg #fakenews
Dat zeg ik ook niet. Het is een reactie op Summers die een link post en daarbij lacht dat journalisten geweerd zijn. Kom op, zo moeilijk was ie niet.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 14:09:59 #211
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192514176
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:05 schreef dellipder het volgende:

[..]

Whisky Tango Foxtrot

Wat is dit voor een artikel? Is dit opinie/ lol
[..]

Echt een zogehete hitpiece. "Downplaying Russia threats" _O-

Mooi verhaal. Lekker up to date ook.
https://www.wsj.com/artic(...)-network-11578696767
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 14:12:15 #212
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192514202
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:07 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dat zeg ik ook niet. Het is een reactie op Summers die een link post en daarbij lacht dat journalisten geweerd zijn. Kom op, zo moeilijk was ie niet.
Dat zeg je wel.
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:56 schreef Vis1980 het volgende:

Ik snap ook niet dat het blijkbaar grappig is dat journalisten worden geweerd om kritische vragen. Gevaarlijke mensen die hierom lachen.
Want daaruit maak je de conclusie dat dit gevaarlijke mensen zijn.

Ik heb het bericht van Summers nog eens nagekeken en daarin wordt niet gelachen, omdat journalisten geweerd worden vanwege kritische vragen. Dit laatste breng jij toch echt zelf in.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 14:19:28 #213
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514323
quote:
9s.gif Op woensdag 8 april 2020 13:53 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, en dan promoot hij OAN?

Ik heb oan bekeken en ik begrijp zijn voorkeur , oan benoemt het fake news van andere zenders en zjn duidelijk niet betaald om de hielen te likken van WHO enzo . Het is de hoogste tijd dat mensen een keer loskomen van de pro deep state fake news ^O^

THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  woensdag 8 april 2020 @ 14:20:00 #214
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192514338
quote:
2s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:12 schreef dellipder het volgende:

[..]

Dat zeg je wel.
[..]

Want daaruit maak je de conclusie dat dit gevaarlijke mensen zijn.

Ik heb het bericht van Summers nog eens nagekeken en daarin wordt niet gelachen, omdat journalisten geweerd worden vanwege kritische vragen. Dit laatste breng jij toch echt zelf in.
Trololololol

Summers stelt het. Ik reageer daar op, arrogantje. En wat denk je dat deze smiley _O- betekent
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 14:23:40 #215
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192514395
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Trololololol

Summers stelt het. Ik reageer daar op, arrogantje. En wat denk je dat deze smiley _O- betekent
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 april 2020 @ 14:33:02 #216
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514569
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:07 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dat zeg ik ook niet. Het is een reactie op Summers die een link post en daarbij lacht dat journalisten geweerd zijn. Kom op, zo moeilijk was ie niet.
CNN en msnbc bedrijven geen journalistiek maar pro deep state PR ze liegen jaar in jaar uit om de machtpositie van de deep state vast te houden . Dat noem ik geen journalistiek maar bagger . Mensen gaan dood door die leugens . Ik zou eigenlijk moeten huilen voor die klap in het gezicht van de mensheid .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192514591
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:33 schreef Summers het volgende:

[..]

CNN en msnbc bedrijven geen journalistiek maar pro deep state PR ze liegen jaar in jaar uit om de machtpositie van de deep state vast te houden . Dat noem ik geen journalistiek maar bagger . Mensen gaan dood door die leugens . Ik zou eigenlijk moeten huilen voor die klap in het gezicht van de mensheid .
Toon maar aan.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 8 april 2020 @ 14:34:24 #218
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192514594
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:33 schreef Summers het volgende:

[..]

CNN en msnbc bedrijven geen journalistiek maar pro deep state PR ze liegen jaar in jaar uit om de machtpositie van de deep state vast te houden . Dat noem ik geen journalistiek maar bagger . Mensen gaan dood door die leugens . Ik zou eigenlijk moeten huilen voor die klap in het gezicht van de mensheid .
Zoek hulp.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 14:41:01 #219
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514688
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:34 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Toon maar aan.
Al die leugens over Irak bijv zoveel doden en geen enkele spijt voor het meedoen van angstzaaien en leugens verspreiden . Ga je schamen dat je in 2020 een voorbeeld aan iemand moet vragen over hun leugens terwijl het allemaal onder je neus afspeelt .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  woensdag 8 april 2020 @ 14:41:53 #220
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_192514702
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:41 schreef Summers het volgende:

[..]

Al die leugens over Irak bijv zoveel doden en geen enkele spijt voor het meedoen van angstzaaien en leugens verspreiden . Ga je schamen dat je in 2020 een voorbeeld aan iemand moet vragen over hun leugens terwijl het allemaal onder je neus afspeelt .
Geweldige bron. Leugenaar.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 8 april 2020 @ 14:42:23 #221
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514710
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:34 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zoek hulp.
Ik heb me zelfstandig losgemaakt uit de levenslange indoctrinatie en mind control van de msm en het systeem . Als jou dat niet zelfstandig lukt raad ik je aan om daar hulp bij te zoeken.
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192514717
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:41 schreef Summers het volgende:

[..]

Al die leugens over Irak bijv zoveel doden en geen enkele spijt voor het meedoen van angstzaaien en leugens verspreiden . Ga je schamen dat je in 2020 een voorbeeld aan iemand moet vragen over hun leugens terwijl het allemaal onder je neus afspeelt .
Dat is ook een manier om niks aan te hoeven tonen. :') :') :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_192514722
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:42 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik heb me zelfstandig losgemaakt uit de levenslange indoctrinatie en mind control van de msm en het systeem . Als jou dat niet zelfstandig lukt raad ik je aan om daar hulp bij te zoeken.
8)7 koekoek
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 8 april 2020 @ 14:58:59 #224
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514898
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:41 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Geweldige bron. Leugenaar.
Dan ben je echt chronisch wereldvreemd als je nu nog niet weet dat er geen massavernietigs wapens waren en dat je jarenlang bent voorgelogen door de MSM met fake news . Wat jij nodig hebt is zelf op onderzoek gaan en stoppen met mensen te vragen je wereldbeeld in te vullen. Ik ben je secretaresse niet en ook niet je mammie .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192514947
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 14:58 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik ben je secretaresse niet en ook niet je mammie .
Ik vermoed dat dat een hele opluchting is voor vis. :)

Maar bedankt voor het kaartje op de vorige pagina, echt een eye-opener.
  woensdag 8 april 2020 @ 15:05:22 #226
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192514999
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 15:03 schreef fliert het volgende:

[..]

Ik vermoed dat dat een hele opluchting is voor vis. :)

Maar bedankt voor het kaartje op de vorige pagina, echt een eye-opener.
top ik heb er nog 1 ff zoeken
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192515020
:9

Smullen, laat maar komen.
  woensdag 8 april 2020 @ 15:30:12 #228
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192515394
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 15:06 schreef fliert het volgende:
:9

Smullen, laat maar komen.
Dit is van New York , zoals je ziet eindigt er een tunnel bij pier 90 waar 1 van de schepen staat Comfort of Mercy en Trump had al gezegt dat de ziekenhuis schepen voor Non-covid 19 patienten waren . Ook zie je dat bij de clinton foundation een tunnel loopt .
Ik kan het nu ff niet vinden maar in central park hebben ze witte tenten opgezet die erbij horen . De theorie is dat de kinderen uit de tunnels worden gehaald en verzorgt worden op de schepen.

THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192515573
Hmmz, maar waar eet Hillary die babietjes nou op, bij de pier of toch op de plek van de Clinton foundation?
  woensdag 8 april 2020 @ 17:35:19 #230
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192517312
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 15:45 schreef fliert het volgende:
Hmmz, maar waar eet Hillary die babietjes nou op, bij de pier of toch op de plek van de Clinton foundation?
Je moet maar gaan zoeken naar pizzagate , epstein island of weiner laptop , wikileaks dan kom je haar vanzelf tegen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192531106
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 17:35 schreef Summers het volgende:

[..]

Je moet maar gaan zoeken naar pizzagate , epstein island of weiner laptop , wikileaks dan kom je haar vanzelf tegen .
Die tunneltjes lopen van oostkust naar westkust? Mag hopen dat ze dan een soort vervoermiddel gebruiken en dat die tunneltjes breed genoeg zijn daarvoor ook, want dat is lopend niet te doen natuurlijk hè.
I´m back.
  donderdag 9 april 2020 @ 12:31:15 #232
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192531833
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 11:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die tunneltjes lopen van oostkust naar westkust? Mag hopen dat ze dan een soort vervoermiddel gebruiken en dat die tunneltjes breed genoeg zijn daarvoor ook, want dat is lopend niet te doen natuurlijk hè.
Leuk grapje
2019: The Great Awakening
pi_192531866
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 12:31 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Leuk grapje
Hoezo leuk grapje? Stel dat de EU een tunneltje graaft van Rotterdam naar Kiev? Wat zeg ik van Rotterdam tot diep in de Russische steppen. What's the bloody point?

I´m back.
  donderdag 9 april 2020 @ 12:56:51 #234
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192532268
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 11:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die tunneltjes lopen van oostkust naar westkust? Mag hopen dat ze dan een soort vervoermiddel gebruiken en dat die tunneltjes breed genoeg zijn daarvoor ook, want dat is lopend niet te doen natuurlijk hè.
Kan je zien in de underground war filmpjes
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 9 april 2020 @ 12:58:19 #235
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192532296
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 12:32 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Hoezo leuk grapje? Stel dat de EU een tunneltje graaft van Rotterdam naar Kiev? Wat zeg ik van Rotterdam tot diep in de Russische steppen. What's the bloody point?

[ afbeelding ]
Je grap uitleggen, kansloos.
2019: The Great Awakening
pi_192532364
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 12:56 schreef Summers het volgende:

[..]

Kan je zien in de underground war filmpjes
Leg het anders even uit.
I´m back.
  donderdag 9 april 2020 @ 13:59:43 #237
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192533232
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 13:02 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Leg het anders even uit.
:N
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192533335
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 13:59 schreef Summers het volgende:

[..]

:N
Waarom niet? Ik bedoel als ik naar jouw kaartje kijk dan zie ik dat er reusachtige tunnels qua lengte en breedte zijn aangelegd, althans die breedte neem ik maar even aan, die de gehele VS zo'n beetje beslaan en omvatten, maar what's the bloody point. De afstand oostkust naar westkust alleen al is bijna 5.000 km? Hoe lang ben je bezig met zo'n project? Hoe duur en ingewikkeld is het onderhoud? En nogmaals neem toch aan dat de boel breed genoeg is om daar met gemotoriseerd verkeer doorheen te razen, want het is me nogal een afstand hè. Kortom dit is zo batshit crazy. Heb je dat niet in de gaten?

[ Bericht 2% gewijzigd door Ryan3 op 09-04-2020 14:40:09 ]
I´m back.
  donderdag 9 april 2020 @ 14:57:01 #239
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192534190
U.N Peacekeepers caught running a child sex ring , 2000+cases of sexual abuse reported .

https://worldtruth.tv/uni(...)xual-abuse-reported/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192534228
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 14:57 schreef Summers het volgende:
U.N Peacekeepers caught running a child sex ring , 2000+cases of sexual abuse reported .

https://worldtruth.tv/uni(...)xual-abuse-reported/
O, wacht sorry, ik las te snel. Dus de Verenigde Naties zijn bezig met een kinderporno netwerk? Heb je daar nog een artikeltje over uit de gangbare media?

Nog even antwoord graag op die tunnels hè. Thank you.

[ Bericht 7% gewijzigd door Ryan3 op 09-04-2020 15:23:09 ]
I´m back.
  vrijdag 10 april 2020 @ 08:50:14 #241
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192548295
quote:
11s.gif Op donderdag 9 april 2020 14:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

O, wacht sorry, ik las te snel. Dus de Verenigde Naties zijn bezig met een kinderporno netwerk? Heb je daar nog een artikeltje over uit de gangbare media?

Nog even antwoord graag op die tunnels hè. Thank you.
De gangbare media is juist iets wat je niet te veel moet geloven aangezien ze erg vaak bias nieuws brengen en in feite maar na pappagaaien wat hun opgedragen wordt.
Of het nu irak oorlog of Vietnam of 9-11 of epstein of trump met Russia hoax , terlkens laat die zich van de onbetrouwbare kant zien met zogenaamde anonieme insiders en bronnen of uit verband gerukte zaken.

Al die gotcha momenten op trump gelezen en nog niets is daadwerkelijk uitgekomen, integendeel bewijzen gaan vaak juist de andere kant op.
En dat zie jij dus als betrouwbaar.

Een van de weinige researchers op YouTube die veel onderzoek doet is tim pool en kan je aanbevelen die te volgen , want die laat precies met regelmaat zien hoe de media bias is, en hij is imo nog veel te mild/
Als je naar bv project veritas kijkt, dan zie je dat de hoofd van sommige media zelf op camera zeggen alleen maar negatief trump nieuws te willen, en men niets geeft om belangrijkere zaken zoals de epstein die gewoon door jou type media begraven is
pi_192548797
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 14:06 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Waarom niet? Ik bedoel als ik naar jouw kaartje kijk dan zie ik dat er reusachtige tunnels qua lengte en breedte zijn aangelegd, althans die breedte neem ik maar even aan, die de gehele VS zo'n beetje beslaan en omvatten, maar what's the bloody point. De afstand oostkust naar westkust alleen al is bijna 5.000 km? Hoe lang ben je bezig met zo'n project? Hoe duur en ingewikkeld is het onderhoud? En nogmaals neem toch aan dat de boel breed genoeg is om daar met gemotoriseerd verkeer doorheen te razen, want het is me nogal een afstand hè. Kortom dit is zo batshit crazy. Heb je dat niet in de gaten?
Uitleg ga je toch niet krijgen, sommigen hier zien de alternatieve media als iets heiligs, iets wat per se correct en legitiem is, dat hoef je niet kritisch te bekijken noch te controleren. 8)7
pi_192550102
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 09:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Uitleg ga je toch niet krijgen, sommigen hier zien de alternatieve media als iets heiligs, iets wat per se correct en legitiem is, dat hoef je niet kritisch te bekijken noch te controleren. 8)7
Ze geeft geen antwoord, omdat ze er wrs ook geen verklaring voor heeft. Alleen dat geeft ze niet toe.
I´m back.
pi_192550136
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 08:50 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De gangbare media is juist iets wat je niet te veel moet geloven aangezien ze erg vaak bias nieuws brengen en in feite maar na pappagaaien wat hun opgedragen wordt.
Of het nu irak oorlog of Vietnam of 9-11 of epstein of trump met Russia hoax , terlkens laat die zich van de onbetrouwbare kant zien met zogenaamde anonieme insiders en bronnen of uit verband gerukte zaken.

Al die gotcha momenten op trump gelezen en nog niets is daadwerkelijk uitgekomen, integendeel bewijzen gaan vaak juist de andere kant op.
En dat zie jij dus als betrouwbaar.

Een van de weinige researchers op YouTube die veel onderzoek doet is tim pool en kan je aanbevelen die te volgen , want die laat precies met regelmaat zien hoe de media bias is, en hij is imo nog veel te mild/
Als je naar bv project veritas kijkt, dan zie je dat de hoofd van sommige media zelf op camera zeggen alleen maar negatief trump nieuws te willen, en men niets geeft om belangrijkere zaken zoals de epstein die gewoon door jou type media begraven is
Sorry, maar als de 'Verenigde Naties' bezig zouden zijn met een pedofiel netwerk van ontvoeringen en misbruik van kinderen en er worden 2.000+ kinderen gered dan komt dat gewoon in de reguliere media terecht, all over the world.
I´m back.
pi_192550184
Trump heeft het zo druk met zn strijd tegen de onzichtbare molens dat hij vergeet wie er president is.
  vrijdag 10 april 2020 @ 11:49:32 #246
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192550575
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 11:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Sorry, maar als de 'Verenigde Naties' bezig zouden zijn met een pedofiel netwerk van ontvoeringen en misbruik van kinderen en er worden 2.000+ kinderen gered dan komt dat gewoon in de reguliere media terecht, all over the world.
Het is de vraag maar of dat in de media terecht zou komen en op welke positie als het al in de media terecht komt.
De reguliere media liegt geregeld zoals bv eerst een politico aangaf dat oekraine de democrats hielp en vervolgens klopte het weer niet.
Media over trump
trump doet ban op china
media trump is racist
daarna doet trump weer te weinig en was er te laat bij terwijl men eerst hem het tegenovergestelde verweet en dat het virus niets voorstelde en dat de griep veel erger was.
Elke keer draait de media

Overigens zeg ik niets over die kinderen , maar het gaat mij puur om de media die jij blijkbaar gelooft.
Mensen beweren nu eenmaal veel zaken die q helemaal niet zegt.
Daarom is het mooie van mensen die q volgen, dat men zelf onderzoek doet, en ja daar maakt men soms een fout, maar je komt wel veel meer te weten dan wat de media je verteld en ook vaak met echte bewijzen zoals documenten of filmpjes.

En dan zijn er altijd mensen zoals jij die perse een link willen hebben om zelf maar niet echt te hoeven verdiepen.
En dat is dan een link van iets wat je perse geloofd.
Maar goed als je logisch na denkt dan weet je dat als bv een epstein controle over iemand wil hebben in politiek of de zakenwereld.
Dan zijn bv opnames van sex met kinderen wel het beste om iemand te chanteren, zelfs in de gevangenis ben je als pedo het laagste van het laagste.

Dus in principe is het een vrij logisch iets om als middel in te zetten, als je de meeste slagingskans wil.
Ik denk dat je maar half beseft hoe gek de wereld in elkaar steekt.

Je hebt toch wel gezien dat die media een top item zoals epstein in de doofpot heeft gestopt.
En ook dat bv de vrouw van meen biden of mc cain op tv zei dat men allemaal al lang wist wat epstein deed.

Of heb je dat niet gezien , want het was wel in die media van je maar na het per ongeluk bekennen is er weinig te doen over geweest
Terwijl het toch wel een item is als een groot deel van de hoge ambtenaren allemaal wisten wat epstein deed en dus willens en wetens een pedo vrij rond lieten lopen met slachtoffers tot gevolg
Of zou dat niet groter nieuws zijn dan de schoenen van bv the first lady
pi_192550882
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 11:49 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is de vraag maar of dat in de media terecht zou komen en op welke positie als het al in de media terecht komt.
De reguliere media liegt geregeld zoals bv eerst een politico aangaf dat oekraine de democrats hielp en vervolgens klopte het weer niet.
Media over trump
trump doet ban op china
media trump is racist
daarna doet trump weer te weinig en was er te laat bij terwijl men eerst hem het tegenovergestelde verweet en dat het virus niets voorstelde en dat de griep veel erger was.
Elke keer draait de media

Overigens zeg ik niets over die kinderen , maar het gaat mij puur om de media die jij blijkbaar gelooft.
Mensen beweren nu eenmaal veel zaken die q helemaal niet zegt.
Daarom is het mooie van mensen die q volgen, dat men zelf onderzoek doet, en ja daar maakt men soms een fout, maar je komt wel veel meer te weten dan wat de media je verteld en ook vaak met echte bewijzen zoals documenten of filmpjes.

En dan zijn er altijd mensen zoals jij die perse een link willen hebben om zelf maar niet echt te hoeven verdiepen.
En dat is dan een link van iets wat je perse geloofd.
Maar goed als je logisch na denkt dan weet je dat als bv een epstein controle over iemand wil hebben in politiek of de zakenwereld.
Dan zijn bv opnames van sex met kinderen wel het beste om iemand te chanteren, zelfs in de gevangenis ben je als pedo het laagste van het laagste.

Dus in principe is het een vrij logisch iets om als middel in te zetten, als je de meeste slagingskans wil.
Ik denk dat je maar half beseft hoe gek de wereld in elkaar steekt.

Je hebt toch wel gezien dat die media een top item zoals epstein in de doofpot heeft gestopt.
En ook dat bv de vrouw van meen biden of mc cain op tv zei dat men allemaal al lang wist wat epstein deed.

Of heb je dat niet gezien , want het was wel in die media van je maar na het per ongeluk bekennen is er weinig te doen over geweest
Terwijl het toch wel een item is als een groot deel van de hoge ambtenaren allemaal wisten wat epstein deed en dus willens en wetens een pedo vrij rond lieten lopen met slachtoffers tot gevolg
Of zou dat niet groter nieuws zijn dan de schoenen van bv the first lady
Het hele probleem met Epstein is, denk ik, dat het een misdadiger was 'hiding in plain sight'. Plus hij was puissant vermogend, had een enorm netwerk van bekende en machtige mensen en men heeft kilo's boter op hun hoofd in die kringen wrs. Daarnaast had hij wel al een veroordeling en gevangenisstraf gehad, maar ook hierbij is hij weer op één of andere manier geholpen door lieden die daar weer beter van probeerden te worden. Dat er in de VS sprake is van vergaande klassenjustitie, mag bekend verondersteld worden.
I´m back.
  vrijdag 10 april 2020 @ 12:46:41 #248
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192551291
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 12:13 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Het hele probleem met Epstein is, denk ik, dat het een misdadiger was 'hiding in plain sight'. Plus hij was puissant vermogend, had een enorm netwerk van bekende en machtige mensen en men heeft kilo's boter op hun hoofd in die kringen wrs. Daarnaast had hij wel al een veroordeling en gevangenisstraf gehad, maar ook hierbij is hij weer op één of andere manier geholpen door lieden die daar weer beter van probeerden te worden. Dat er in de VS sprake is van vergaande klassenjustitie, mag bekend verondersteld worden.
Niet dat ik hierin compleet ben ingelezen, maar jouw inbreng raakt wel heel voorzichtig het oppervlak in mijn optiek. Als er lieden zijn die helpen "om daar weer beter van proberen te worden" dan gaat dit in de meeste gevallen ten koste van andere mensen die er flink op achteruit gaan. En omdat het hier gaat over een veroordeelde zedendelinquent van minderjarigen zijn het minderjarige meisjes (en hun families) die hier aan het korste eind zaten. De plea deal waar Jeffrey Epstein in 2008 instemde was volgens mij gebaseerd op slechts een of twee aanklachten. Dit was feitelijk nog minder dan een tik op de vingers, omdat de FBI, meen ik, van bijna 40 meisjes bewijs had. Hij werd opgesloten in de mildste vorm van detentie met nog eens veel mogelijkheden de straf buiten de tralies te voldoen. En daarna nog eens ongeveer 10 jaar in vrijheid, inderdaad zoals jij zegt, "hiding in plain sight". Niet ondenkbaar is dat hij in deze periode nog veel meer slachtoffers heeft gemaakt. Ik heb hier eerder ingebracht dat het Lolita eiland of de Lolita expresse vaak werd afgedaan als conspiracy theorie, maar in mijn optiek valt dit afserveren niet meer vol te houden.
Dit staat overigens los van Q, want dit is gewoon openbaar toegankelijke informatie.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192552520
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 april 2020 12:46 schreef dellipder het volgende:

[..]

Niet dat ik hierin compleet ben ingelezen, maar jouw inbreng raakt wel heel voorzichtig het oppervlak in mijn optiek. Als er lieden zijn die helpen "om daar weer beter van proberen te worden" dan gaat dit in de meeste gevallen ten koste van andere mensen die er flink op achteruit gaan. En omdat het hier gaat over een veroordeelde zedendelinquent van minderjarigen zijn het minderjarige meisjes (en hun families) die hier aan het korste eind zaten. De plea deal waar Jeffrey Epstein in 2008 instemde was volgens mij gebaseerd op slechts een of twee aanklachten. Dit was feitelijk nog minder dan een tik op de vingers, omdat de FBI, meen ik, van bijna 40 meisjes bewijs had. Hij werd opgesloten in de mildste vorm van detentie met nog eens veel mogelijkheden de straf buiten de tralies te voldoen. En daarna nog eens ongeveer 10 jaar in vrijheid, inderdaad zoals jij zegt, "hiding in plain sight". Niet ondenkbaar is dat hij in deze periode nog veel meer slachtoffers heeft gemaakt. Ik heb hier eerder ingebracht dat het Lolita eiland of de Lolita expresse vaak werd afgedaan als conspiracy theorie, maar in mijn optiek valt dit afserveren niet meer vol te houden.
Dit staat overigens los van Q, want dit is gewoon openbaar toegankelijke informatie.
Overigens nog een opmerking, en niet om te bagatelliseren, bij Epstein draait het om tienermeisjes. Rijke mannen met een smaak voor heel jonge meisjes is natuurlijk een vrij algemeen voorkomend verschijnsel. Er is ook sprake van 'Lolita'- eiland, afgeleid van de titel van het boek 'Lolita' van Nabokov, waarin het ook om een tienermeisje draait. Bij pedofilie draait het om kinderen in een stadium voor de seksuele volwassenheid.

[ Bericht 2% gewijzigd door Ryan3 op 10-04-2020 14:21:52 ]
I´m back.
pi_192555015
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 00:32 schreef Summers het volgende:

[..]

:D

[ afbeelding ]
Ja, jij geeft natuurlijk toch nooit antwoord, dus ben ik zelf een beetje gaan zoeken. Hoef je tegenwoordig niet meer voor naar de bibliotheek zoals je weet. Die DUMB of 'deep underground military basis' komt kennelijk voor het eerst voor in een UFO-samenzweringstheorie in de jaren 90, gepropageerd door een zekere Philip Schneider.

quote:
Philip Schneider of the patriot movement, an engineer and geologist formerly working for the U.S. government, made a few appearances at UFO conventions in the 1990s, espousing essentially a new version of the theories mentioned above. He claimed to have played a role in the construction of Deep Underground Military Bases (DUMBs) across the United States, and as a result he said that he had been exposed to classified information of various sorts as well as having personal experiences with EBEs. He claimed to have survived the Dulce Base catastrophe and decided to tell his tale.[54] He died by suicide on January 17, 1996, after a series of lectures given in late 1995 on topics including the Black Budget and underground alien bases. Others believe that Schneider did not take his own life and that he was actually murdered by the government.[55]

In 1999 a group in France published a study, "UFOs and Defense: What Must We Be Prepared For?" Among other topics, the study concluded that the United States government has withheld valuable evidence.[56]
https://en.wikipedia.org/wiki/UFO_conspiracy_theory


Het vuurgevecht tussen de grey ones (buitenaardsen) en militairen waarbij 60 mensen werden gedood vond plaats op de Dulce base, een soortgelijke basis als Area 51. Die Schneider vogel was 1 van de 3 mensen die dit overleefde, alhoewel hij een been en drie vingers verloor. Grey ones schoten met een soort beamer zoals in Star Trek wordt gebruikt. Naar verluid allemaal hè. Dit lijkt me idd toch meer een vorm van 'controlled opposition'.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base

Vraag echter: dus QAnon is evt ook gerelateerd aan UFO's??? Maken de grey ones deel uit van de cabal? En vecht Trump niet alleen tegen de cabal dus, maar ook tegen de grey ones?

[ Bericht 5% gewijzigd door Ryan3 op 10-04-2020 17:50:08 ]
I´m back.
  vrijdag 10 april 2020 @ 18:10:30 #251
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192555388
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 april 2020 17:42 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, jij geeft natuurlijk toch nooit antwoord, dus ben ik zelf een beetje gaan zoeken.
Bravo zoals het hoort
quote:
Hoef je tegenwoordig niet meer voor naar de bibliotheek zoals je weet. Die DUMB of 'deep underground military basis' komt kennelijk voor het eerst voor in een UFO-samenzweringstheorie in de jaren 90, gepropageerd door een zekere Philip Schneider.
[..]
In underground wars komt er volgens mij niks naar boven over ufo's of van het beeldmateriaal wat ze laten zien van de DUMB's . Wel bijv een heel hoog hotel met liften aan de buitenkant . En alle locaties op de wereld met DUMbs en de namen ervan en welke al zijn ingenomen door de white hats en welke niet .
quote:
https://en.wikipedia.org/wiki/UFO_conspiracy_theory

Het vuurgevecht tussen de grey ones (buitenaardsen) en militairen waarbij 60 mensen werden gedood vond plaats op de Dulce base, een soortgelijke basis als Area 51. Die Schneider vogel was 1 van de 3 mensen die dit overleefde, alhoewel hij een been en drie vingers verloor. Grey ones schoten met een soort beamer zoals in Star Trek wordt gebruikt. Naar verluid allemaal hè. Dit lijkt me idd toch meer een vorm van 'controlled opposition'.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base

Vraag echter: dus QAnon is evt ook gerelateerd aan UFO's??? Maken de grey ones deel uit van de cabal? En vecht Trump niet alleen tegen de cabal dus, maar ook tegen de grey ones?
Jij bent de eerste die daarover begint . Wie weet wat er allemaal niet voor ons verborgen is gehouden . Het gerucht gaat dat er technologie voor ons verborgen is gehouden zoals een apparaat voor gratis energie en 6000 genezingen voor ziektes zoals kanker .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192555614
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 18:10 schreef Summers het volgende:

[..]

Bravo zoals het hoort
[..]

In underground wars komt er volgens mij niks naar boven over ufo's of van het beeldmateriaal wat ze laten zien van de DUMB's . Wel bijv een heel hoog hotel met liften aan de buitenkant . En alle locaties op de wereld met DUMbs en de namen ervan en welke al zijn ingenomen door de white hats en welke niet .
[..]

Jij bent de eerste die daarover begint . Wie weet wat er allemaal niet voor ons verborgen is gehouden . Het gerucht gaat dat er technologie voor ons verborgen is gehouden zoals een apparaat voor gratis energie en 6000 genezingen voor ziektes zoals kanker .
Er moet toch een soort 'Grote Universele samenzweringstheorie bestaan, lijkt me? Ik bedoel, mensen die in QAnon geloven, geloven ook vaak in allerlei andere conspiracies. Op zich dus niet vreemd dat bijv. via die DUMBs nu die hele UFO handel erbij komt?
I´m back.
  vrijdag 10 april 2020 @ 20:13:55 #253
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192557262
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 18:28 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er moet toch een soort 'Grote Universele samenzweringstheorie bestaan, lijkt me? Ik bedoel, mensen die in QAnon geloven, geloven ook vaak in allerlei andere conspiracies. Op zich dus niet vreemd dat bijv. via die DUMBs nu die hele UFO handel erbij komt?
Je moet bij degene wezen die dat op wikipedia heeft geschreven maar bij Qanon heb ik er nog nooit over gehoord .. De cabal die een new world order wilt vind ik voorlopig wel groot genoeg .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 10 april 2020 @ 23:38:39 #254
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192560772
zoals aangegeven is het vandaag DJT dag en zijn de DC Grand Jury subpoenas geopend door Durham
  zaterdag 11 april 2020 @ 10:47:27 #255
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192564860
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 14:15 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Overigens nog een opmerking, en niet om te bagatelliseren, bij Epstein draait het om tienermeisjes. Rijke mannen met een smaak voor heel jonge meisjes is natuurlijk een vrij algemeen voorkomend verschijnsel. Er is ook sprake van 'Lolita'- eiland, afgeleid van de titel van het boek 'Lolita' van Nabokov, waarin het ook om een tienermeisje draait. Bij pedofilie draait het om kinderen in een stadium voor de seksuele volwassenheid.
"Minderjarige meisjes" is een volkomen accurate omschrijving, dus ik begrijp jouw mitsen en maren niet. Waar het over gaat, is dat mensen in een machtspositie, of het financieel, een bepaalde status of een vertrouwensrelatie betreft, misbruik maken van die positie ten koste van mensen die niet in zulke posities verkeren of kwetsbaar zijn. En dat dit met de mantel der liefde is bedekt of door andere wordt weggezet als conspiracy is bijna net zo laakbaar, want dit is in mijn optiek simpelweg enabling.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192565129
quote:
2s.gif Op zaterdag 11 april 2020 10:47 schreef dellipder het volgende:

[..]

"Minderjarige meisjes" is een volkomen accurate omschrijving, dus ik begrijp jouw mitsen en maren niet. Waar het over gaat, is dat mensen in een machtspositie, of het financieel, een bepaalde status of een vertrouwensrelatie betreft, misbruik maken van die positie ten koste van mensen die niet in zulke posities verkeren of kwetsbaar zijn. En dat dit met de mantel der liefde is bedekt of door andere wordt weggezet als conspiracy is bijna net zo laakbaar, want dit is in mijn optiek simpelweg enabling.
Is geen bagatellisering, dat zei ik er al bij, maar het was geen pedofilie.Er wordt van gemaakt dat het een pedofiel is, maar feitelijk is dat niet zo.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 11:03:04 #257
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192565164
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 23:38 schreef zomerindebol het volgende:
zoals aangegeven is het vandaag DJT dag en zijn de DC Grand Jury subpoenas geopend door Durham
Ik weet even niet wat DJT-dag is, maar wat je hier inbrengt is niet nieuws. Het is al een tijdje bekend dat het onderzoek naar de oorsprong van het FBI-onderzoek Crossfire Hurricane een strafrechtelijk onderzoek is geworden. Dit betekent dat openbaar aanklager John Durham aan het onderzoeken is of de feiten die hij in het voortraject heeft gevonden kan verbinden aan bepaalde personen om te bepalen of daarbij de wet is overtreden. Durham probeert informatie en feiten te verzamelen die hem helpt in het opbouwen van een zaak. En een openbaar aanklager heeft altijd al de mogelijkheden vanuit zijn autoriteit mensen of documenten te dagvaarden en een grand jury in te stellen. De grand jury heeft hij waarschijnlijk vorig jaar oktober/november al ingesteld.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 11 april 2020 @ 11:04:10 #258
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192565177
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:00 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Is geen bagatellisering, dat zei ik er al bij, maar het was geen pedofilie.Er wordt van gemaakt dat het een pedofiel is, maar feitelijk is dat niet zo.
Nogmaals ik heb een accurate omschrijving gegeven.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192565232
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 20:13 schreef Summers het volgende:

[..]

Je moet bij degene wezen die dat op wikipedia heeft geschreven maar bij Qanon heb ik er nog nooit over gehoord .. De cabal die een new world order wilt vind ik voorlopig wel groot genoeg .
Nee, maar jij gelooft bijv. letterlijk in elke samenzweringstheorie die er bestaat toch? En veel van jouw medestanders ook. Dan ga je toch een beetje theoretiseren? Dan zou je toch verbanden kunnen leggen tussen de ene en andere samenzweringstheorie? En op die manier kunnen komen tot niet alleen dus die klassieke Grote Samenzweringstheorie, maar een bij wijze van spreke Grote Universele Samenzweringstheorie. Zoals men in de fysica opzoek is naar een Grand Unified Theory bijv. die theorieën omtrent zwaartekracht, sterke en zwakke kernbinding en electro-magnetica in zich kan verenigen. Of kan je dat abstractievermogen niet aan?

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 11-04-2020 11:26:49 ]
I´m back.
pi_192565246
quote:
2s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:04 schreef dellipder het volgende:

[..]

Nogmaals ik heb een accurate omschrijving gegeven.
Ja, nou ja als je het woord pedofilie gebruikt dan hebben mensen daar het beeld bij van kinderlokkers en -verkrachters, maar die Epstein was dus niet in die zin een pedofiel, alhoewel hij zo wel wordt genoemd.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 11:21:06 #261
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192565412
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, nou ja als je het woord pedofilie gebruikt dan hebben mensen daar het beeld bij van kinderlokkers en -verkrachters, maar die Epstein was dus niet in die zin een pedofiel, alhoewel hij zo wel wordt genoemd.
Ik heb het woord pedofilie niet gebruikt, maar minderjarige meisjes en dit is een accurate omschrijving. Jouw verdediging tegen een bepaald beeld dat ik in elk geval niet heb ingebracht begint rare vormen aan te nemen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192565464
quote:
2s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:21 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik heb het woord pedofilie niet gebruikt, maar minderjarige meisjes en dit is een accurate omschrijving. Jouw verdediging tegen een bepaald beeld dat ik in elk geval niet heb ingebracht begint rare vormen aan te nemen.
Nee, akkoord, dat doe jij ook niet, maar dat woord wordt altijd gebruikt, dus toen ik er voor het eerst van hoorde had ik daar ene bepaalde idee bij, maar het ging dus om jonge tienermeisjes. Daar is ook een woord voor btw, kan het even niet vinden.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 11:32:47 #263
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192565555
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:08 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, maar jij gelooft bijv. letterlijk in elke samenzweringstheorie die er bestaat toch? En veel van jouw medestanders ook. Dan ga je toch een beetje theoretiseren? Dan zou je toch verbanden kunnen leggen tussen de ene en andere samenzweringstheorie? En op die manier kunnen komen tot niet alleen dus die klassieke Grote Samenzweringstheorie, maar een bij wijze van spreke Grote Universele Samenzweringstheorie. Zoals men in de fysica opzoek is naar een Grand Unified Theory bijv. die theorieën omtrent zwaartekracht, sterke en zwakke kernbinding en electro-magnetica in zich kan verenigen. Of kan je abstractievermogen dat niet aan?
Aangezien de politiek en de msm altijd liegen en zaken verdraaien en een realiteit weerspiegelen die een politieke agenda dienen in plaats van de waarheid , ben jij eigenlijk degene die in samenzweringstheorieen gelooft , dat het als waarheid word gebracht of dat jij ervan uitgaat dat men niet liegt maakt geen verschil .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192565671
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 april 2020 23:38 schreef zomerindebol het volgende:
zoals aangegeven is het vandaag DJT dag en zijn de DC Grand Jury subpoenas geopend door Durham
Ja, wat is dat DJT dag? Donald J. Trump dag, maar hoezo? Ik zag dat paar keer langs komen idd gisteren, met een fotootje uit de jaren 70 van Trump naast een auto waarop het nummerbord was gesoept naar 4-10-20, dus april 10th 2020. Zijn de massa-arrestaties begonnen dan? Ook internationaal worden er mensen opgepakt, zag ik bij een Q-adept btw.
I´m back.
pi_192565702
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:32 schreef Summers het volgende:

[..]

Aangezien de politiek en de msm altijd liegen en zaken verdraaien en een realiteit weerspiegelen die een politieke agenda dienen in plaats van de waarheid , ben jij eigenlijk degene die in samenzweringstheorieen gelooft , dat het als waarheid word gebracht of dat jij ervan uitgaat dat men niet liegt maakt geen verschil .
Ik ga er niet vanuit dat "men" niet liegt iig. Liegen is bijna tweede natuur van politici. En ik ga er ook niet vanuit dat de reguliere media het altijd bij het rechte eind hebben. Ik ga er ook niet vanuit dat je altijd alles weet of te weten komt over allerlei kwesties via de reguliere media. Dus ik weet niet precies wat je bedoelt eigenlijk. Mijn vraag is of je niet een Grote Universele Samenzweringstheorie kunt opzetten onderhand. Wat denk jij? Ik bedoel ook Terry (FvD) hanteert een samenzweringstheorie. Populisten zijn ook een onderdeel dus van die Grote Universele Samenzweringstheorie wat mij betreft.

[ Bericht 5% gewijzigd door Ryan3 op 11-04-2020 11:52:29 ]
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 11:52:08 #266
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192565747
quote:
2s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:03 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik weet even niet wat DJT-dag is, maar wat je hier inbrengt is niet nieuws. Het is al een tijdje bekend dat het onderzoek naar de oorsprong van het FBI-onderzoek Crossfire Hurricane een strafrechtelijk onderzoek is geworden. Dit betekent dat openbaar aanklager John Durham aan het onderzoeken is of de feiten die hij in het voortraject heeft gevonden kan verbinden aan bepaalde personen om te bepalen of daarbij de wet is overtreden. Durham probeert informatie en feiten te verzamelen die hem helpt in het opbouwen van een zaak. En een openbaar aanklager heeft altijd al de mogelijkheden vanuit zijn autoriteit mensen of documenten te dagvaarden en een grand jury in te stellen. De grand jury heeft hij waarschijnlijk vorig jaar oktober/november al ingesteld.
Ja het is oud nieuws dat men er mee bezig is , maar er was nog niet echt iets naar buiten gekomen over daadwerkelijke subpoenas.
DJT dag is donald j trump staat gelijk aan 10-4-20 . gewoon een mooie bijkomstigheid imo.
De zaken gaan nu eenmaal een stuk langzamer dan gewenst ,maar er is beweging,
En natuurlijk proberen de verdachten zoals een HRC de zaken de vertragen zoals ze nu ook niet een verklaring wil geven onder ede.
pi_192565777
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:52 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja het is oud nieuws dat men er mee bezig is , maar er was nog niet echt iets naar buiten gekomen over daadwerkelijke subpoenas.
DJT dag is donald j trump staat gelijk aan 10-4-20 . gewoon een mooie bijkomstigheid imo.
De zaken gaan nu eenmaal een stuk langzamer dan gewenst ,maar er is beweging,
En natuurlijk proberen de verdachten zoals een HRC de zaken de vertragen zoals ze nu ook niet een verklaring wil geven onder ede.
Maar hoezo is 4-10-20 (Amerikaanse notatie hè, dus niet 10-4-20) DJT dag dan, hij is niet jarig bijv. dat is 14 juni. Ik zag wel iemand een verwijzing geven naar de bijbel hoofdstuk, paragraaf, vers.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 12:00:35 #268
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192565840
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:44 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, wat is dat DJT dag? Donald J. Trump dag, maar hoezo? Ik zag dat paar keer langs komen idd gisteren, met een fotootje uit de jaren 70 van Trump naast een auto waarop het nummerbord was gesoept naar 4-10-20, dus april 10th 2020. Zijn de massa-arrestaties begonnen dan? Ook internationaal worden er mensen opgepakt, zag ik bij een Q-adept btw.
hoe denk je dat een proces moet gebeuren om een zittende wereldwijde macht omver te gooien.
Dat gebeurt in stappen en kan nooit ineens gebeuren
Het probleem van de Q volgers waaronder ik is dat je maar een deel van de kennis hebt, en het dus vaak een gok is wat er gebeurt.

Maar geloof je zelf dan echt dat bv de Clintons geld hebben gekregen voor hun goede doelen van russen en SA onder er iets voor terug tte hoeven doen.

Ik heb altijd problemen om het uit te leggen en mijn excuses daarvoor ,maar mijn gedachten gaan nu eenmaal veel sneller dan mijn typen op een toetsenbord al ben ik daar zelfs vrij snel op.
En ik heb overigens ook het geluk dat ik daadwerkelijk echte bronnen heb i, alleen heeft een ander daar niets aan behalve mijn eigen becestiging.

Overigens gaat een vergelijk met fysica is al erg fout en onmogelijke
Geloof je bv in skull and bones of is dat ook een samenzwering volgens jou
  zaterdag 11 april 2020 @ 12:13:52 #269
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192565972
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:47 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik ga er niet vanuit dat "men" niet liegt iig. Liegen is bijna tweede natuur van politici. En ik ga er ook niet vanuit dat de reguliere media het altijd bij het rechte eind hebben. Ik ga er ook niet vanuit dat je altijd alles weet of te weten komt over allerlei kwesties via de reguliere media. Dus ik weet niet precies wat je bedoelt eigenlijk. Mijn vraag is of je niet een Grote Universele Samenzweringstheorie kunt opzetten onderhand. Wat denk jij? Ik bedoel ook Terry (FvD) hanteert een samenzweringstheorie. Populisten zijn ook een onderdeel dus van die Grote Universele Samenzweringstheorie wat mij betreft.
Dat heb je al twee keer gevraagd en mijn antwoord is nog steeds hetzelfde dus de volgende keer geef ik er geen antwoord meer op .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192566059
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:13 schreef Summers het volgende:

[..]

Dat heb je al twee keer gevraagd en mijn antwoord is nog steeds hetzelfde dus de volgende keer geef ik er geen antwoord meer op .
Flauw hoor. Elke keer als iemand jouw een vraag stelt of een kritiekpuntje probeert aan te halen loop je gauw weg. Je wilt gewoon niet uitgedaagd worden in je standpunten of je weet dat het eigenlijk allemaal flauwekul is, want het weerstaat geen uitdaging.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 12:27:11 #271
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192566141
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:20 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Flauw hoor. Elke keer als iemand jouw een vraag stelt of een kritiekpuntje probeert aan te halen loop je gauw weg. Je wilt gewoon niet uitgedaagd worden in je standpunten of je weet dat het eigenlijk allemaal flauwekul is, want het weerstaat geen uitdaging.
Het is niet echt boeiend als iemands uitgangspunt vooroordelen zijn en alleen interesse heeft om zijn vooroordelen te bevestigen . Dan kan je net zo goed uit je neus peuteren , daar heb je nog meer voordeel aan . Als je echt iets wilt leren moet je je eigen kennis gaan re-evalueren . Een ander uitdagen is de makkelijkste weg .

[ Bericht 3% gewijzigd door Summers op 11-04-2020 12:32:19 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192566267
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:00 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

hoe denk je dat een proces moet gebeuren om een zittende wereldwijde macht omver te gooien.
Dat gebeurt in stappen en kan nooit ineens gebeuren
Het probleem van de Q volgers waaronder ik is dat je maar een deel van de kennis hebt, en het dus vaak een gok is wat er gebeurt.

Maar geloof je zelf dan echt dat bv de Clintons geld hebben gekregen voor hun goede doelen van russen en SA onder er iets voor terug tte hoeven doen.

Ik heb altijd problemen om het uit te leggen en mijn excuses daarvoor ,maar mijn gedachten gaan nu eenmaal veel sneller dan mijn typen op een toetsenbord al ben ik daar zelfs vrij snel op.
En ik heb overigens ook het geluk dat ik daadwerkelijk echte bronnen heb i, alleen heeft een ander daar niets aan behalve mijn eigen becestiging.

Overigens gaat een vergelijk met fysica is al erg fout en onmogelijke
Geloof je bv in skull and bones of is dat ook een samenzwering volgens jou
Nou ja, hoe ik denk dat een zittende wereldwijde macht ten val gebracht moet worden is niet de vraag hè. QAnon adepten komen met deze stelling en ze hadden van stond af aan daar een bepaald vastomlijnde interpretatie over. Via The Great Awakening en The Storm. En die storm dat waren die inmiddels 100.000 sealed indictments. En jij zei gister dus dat ze begonnen waren om die sealed indictments voor een Grand Jury te brengen in Durham? Overigens zegt dat nog niets hè. Een Grand Jury bepaalt (via dus ook jurysysteem) of iemand kan worden aangeklaagd of niet, dus daar kan ook nog een negatief antwoord uit vallen. En wat ik gelezen had, zou het een soort Nacht van de Lange Messen worden, naar Hitlers afrekening met de SA-top en andere tegenstanders in 1934. Zo noemen sommigen QAnons dit ook letterlijk. Trump zou hiervoor ook de staat van beleg invoeren, dus dan is een Grand Jury ook niet nodig. Lieden als Hillary, Bill, Barry Soetero a.k.a. Barack Obama en zijn man Michelle (ja, ja voor QAnons is Michelle een man), Soros, een hele zwik Hollywood acteurs en actrices zouden voor een militair tribunaal gesleept worden en dan of in Quantanamo terecht komen of worden geëxecuteerd. Hierna treedt een soort eeuwigdurende vrede op onder een regime van de Trump familie. Dus hierna krijg je Donald jr., dan Ivank, dan die andere zoon, dan die griezel waar Ivank mee is getrouwd en dan Barron en daarna komt dan de volgende generatie weer aan de beurt.
I´m back.
pi_192566297
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:27 schreef Summers het volgende:

[..]

Het is niet echt boeiend als iemands uitgangspunt vooroordelen zijn en alleen interesse heeft om zijn vooroordelen te bevestigen . Dan kan je net zo goed uit je neus peuteren , daar heb je nog meer voordeel aan . Als je echt iets wilt leren moet je je eigen kennis gaan re-evalueren . Een ander uitdagen is de makkelijkste weg .
Hoe bedoel je vooroordelen? Ik ben vooral vanuit sociologische aspecten geïnteresseerd eigenlijk.
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 12:57:55 #274
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192566486
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:40 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Hoe bedoel je vooroordelen? Ik ben vooral vanuit sociologische aspecten geïnteresseerd eigenlijk.
Je bent 1 klomp vooroordelen , als je meer wilt weten over conspiracies moet je je gewoon gaan verdiepen net als ieder ander . Je verspild je tijd om andere redenen te zoeken en uit te sluiten dat bnw onderwerpen waar kunnen zijn . Wat je eigenlijk doet is jezelf ontlopen want als het echt waar is moet je je wereldbeeld aanpassen , daarom zoek je 100 andere wegen om het te verklaren behalve de enige weg om erachter te komen en dat is je erin verdiepen zonder vooroordelen .
Aangezien er maar 1 weg is help ik je niet door mee te wandelen op doodlopende wegen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_192566693
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:57 schreef Summers het volgende:

[..]

Je bent 1 klomp vooroordelen , als je meer wilt weten over conspiracies moet je je gewoon gaan verdiepen net als ieder ander . Je verspild je tijd om andere redenen te zoeken en uit te sluiten dat bnw onderwerpen waar kunnen zijn . Wat je eigenlijk doet is jezelf ontlopen want als het echt waar is moet je je wereldbeeld aanpassen , daarom zoek je 100 andere wegen om het te verklaren behalve de enige weg om erachter te komen en dat is je erin verdiepen zonder vooroordelen .
Aangezien er maar 1 weg is help ik je niet door mee te wandelen op doodlopende wegen .
Beetje vreemde constatering hoor, dat ik me er niet in verdiep. Ik verdiep me er juist heel erg in, dat kun je toch zien, dat leg ik toch steeds uit? Ik ben niet wat je kunt noemen een 'pseudo-skepticus' die zich er niet in verdiept en alles gewoon meteen afwijst. Ik ben wat je een 'skepticus' kunt noemen, ik verdiep me er wel in en probeer dan te weerleggen of niet. Hangt samen met de 'epistemologie' die je gebruikt, volgens mij. Dus wanneer kun je aannemen dat iets waar is en dus kennis oplevert en wanneer kun je aannemen dat dit niet het geval is.

Jij zegt dat je niet alles wat in de reguliere media aanbod komt kunt vertrouwen (of althans niets eigenlijk), ik ben het daarmee eens (alhoewel niet in de sterke variant), dat leg ik hierboven uit, om ongeveer dezelfde redenen (ofschoon niet omdat er een cabal oid zou zijn). Jij hangt dan alternatieve theorieën aan, die je vervolgens wel gelooft. Maar wat mij betreft moet je die alternatieve theorieën net zo goed als alles wat in de reguliere media aanbod komt ook niet op hun blauwe ogen geloven natuurlijk. Daarvoor geldt hetzelfde als voor mainstream informatie wat mij betreft. En hoe verder een bepaalde alternatieve theorie van de dagelijkse werkelijkheid afstaat hoe hoger de lat ligt voor het bewijs zelfs, denk ik. Dan ben je echt kritisch en onafhankelijk bezig, niet als je zomaar een serie niet te bewijzen vreemde alternatieve theorieën aanhangt omdat je denkt dat wat de reguliere media ons voorschotelen niet klopt.

Maar goed, dat doe je niet en dus, ben ik bang, ben je helemaal geen kritisch, zelfstandig nadenkend persoon.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ryan3 op 11-04-2020 13:40:11 ]
I´m back.
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:12:47 #276
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192566696
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 11:52 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja het is oud nieuws dat men er mee bezig is , maar er was nog niet echt iets naar buiten gekomen over daadwerkelijke subpoenas.
DJT dag is donald j trump staat gelijk aan 10-4-20 . gewoon een mooie bijkomstigheid imo.
De zaken gaan nu eenmaal een stuk langzamer dan gewenst ,maar er is beweging,
En natuurlijk proberen de verdachten zoals een HRC de zaken de vertragen zoals ze nu ook niet een verklaring wil geven onder ede.
De subpoenas worden teveel gehypet. Ik bedoel dat als ik het goed begrijp, verwijs je naar het interview van Hannity en John Solomon? In elk geval een subpoena is een middel om een zaak rond te krijgen. Dit middel volgt uit het instellen van een grand jury panel. Het zou eerder vreemd zijn dat er niemand gedagvaard zou worden, want er was voldoende basis om het onderzoek op te schalen naar het strafrechtelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 12-04-2020 09:35:32 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:47:11 #277
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192567173
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Beetje vreemde constatering hoor, dat ik me er niet in verdiep. Ik verdiep me er juist heel erg in, dat kun je toch zien, dat leg ik toch steeds uit? Ik ben niet wat je kunt noemen een 'pseudo-skepticus' die zich er niet in verdiept en alles gewoon meteen afwijst. Ik ben wat je een 'skepticus' kunt noemen, ik verdiep me er wel in en probeer dan te weerleggen of niet. Hangt samen met de 'epistemologie' die je gebruikt, volgens mij. Dus wanneer kun je aannemen dat iets waar is en dus kennis oplevert en wanneer kun je aannemen dat dit niet het geval is.

Jij zegt dat je niet alles wat in de reguliere media aanbod komt kunt vertrouwen (of althans niets eigenlijk), ik ben het daarmee eens (alhoewel niet in de sterke variant), dat leg ik hierboven uit, om ongeveer dezelfde redenen (ofschoon niet omdat er een cabal oid zou zijn). Jij hangt dan alternatieve theorieën aan, die je vervolgens wel gelooft. Maar wat mij betreft moet je die alternatieve theorieën net zo goed als alles wat in de reguliere media aanbod komt ook niet op hun blauwe ogen geloven natuurlijk. Daarvoor geldt hetzelfde als voor mainstream informatie wat mij betreft. En hoe verder een bepaalde alternatieve theorie van de dagelijkse werkelijkheid afstaat hoe hoger de lat ligt voor het bewijs zelfs, denk ik. Dan ben je echt kritisch en onafhankelijk bezig, niet als je zomaar een serie niet te bewijzen vreemde alternatieve theorieën aanhangt omdat je denkt dat wat de reguliere media ons voorschotelen niet klopt.

Maar goed, dat doe je niet en dus, ben ik bang, ben je helemaal geen kritisch, zelfstandig nadenkend persoon.
Als ik het maar begrijp en weet dat ik een kritisch zelfstandig denkend persoon ben , meer heb ik niet nodig . Het was toch maar een illusie dat je externe goedkeuring nodig had om te zijn wie je bent , dat geloof heb ik laten vallen _O_
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  Beste debater 2022 zaterdag 11 april 2020 @ 13:49:19 #278
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192567203
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:57 schreef Summers het volgende:

[..]

Je bent 1 klomp vooroordelen , als je meer wilt weten over conspiracies moet je je gewoon gaan verdiepen net als ieder ander . Je verspild je tijd om andere redenen te zoeken en uit te sluiten dat bnw onderwerpen waar kunnen zijn . Wat je eigenlijk doet is jezelf ontlopen want als het echt waar is moet je je wereldbeeld aanpassen , daarom zoek je 100 andere wegen om het te verklaren behalve de enige weg om erachter te komen en dat is je erin verdiepen zonder vooroordelen .
Aangezien er maar 1 weg is help ik je niet door mee te wandelen op doodlopende wegen .
:')

De enigen die als de dood zijn dat hun wereldbeeld in elkaar dondert zijn aluhoedjes.

De wereld zal eens geen theater van grote kosmische tegenstellingen zijn met duistere elites en oppermachtige boemannen...

... zo saai.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zaterdag 11 april 2020 @ 13:58:21 #279
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192567307
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:49 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

:')

De enigen die als de dood zijn dat hun wereldbeeld in elkaar dondert zijn aluhoedjes.

De wereld zal eens geen theater van grote kosmische tegenstellingen zijn met duistere elites en oppermachtige boemannen...

... zo saai.
Wees dan tevreden en gelukkig dat jij de waarheid weet ^O^ Niemand hoeft door jullie gered te worden want andere mensen zijn weer tevreden en gelukkig met hun wereldbeeld .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  Beste debater 2022 zaterdag 11 april 2020 @ 14:03:23 #280
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192567371
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:58 schreef Summers het volgende:

[..]

Wees dan tevreden en gelukkig dat jij de waarheid weet ^O^ Niemand hoeft door jullie gered te worden want andere mensen zijn weer tevreden en gelukkig met hun wereldbeeld .
Een wereldbeeld gebaseerd op leugens, laster en karaktermoord. Oh, en een goede internetverbinding voor je 'research'.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zaterdag 11 april 2020 @ 14:08:53 #281
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_192567465
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 14:03 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Een wereldbeeld gebaseerd op leugens, laster en karaktermoord. Oh, en een goede internetverbinding voor je 'research'.
Dat is jouw perceptie en niet de leidraad van je 7 miljard mede-aardbewoners .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zaterdag 11 april 2020 @ 16:56:24 #282
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192569526
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:37 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou ja, hoe ik denk dat een zittende wereldwijde macht ten val gebracht moet worden is niet de vraag hè. QAnon adepten komen met deze stelling en ze hadden van stond af aan daar een bepaald vastomlijnde interpretatie over. Via The Great Awakening en The Storm. En die storm dat waren die inmiddels 100.000 sealed indictments. En jij zei gister dus dat ze begonnen waren om die sealed indictments voor een Grand Jury te brengen in Durham? Overigens zegt dat nog niets hè. Een Grand Jury bepaalt (via dus ook jurysysteem) of iemand kan worden aangeklaagd of niet, dus daar kan ook nog een negatief antwoord uit vallen. En wat ik gelezen had, zou het een soort Nacht van de Lange Messen worden, naar Hitlers afrekening met de SA-top en andere tegenstanders in 1934. Zo noemen sommigen QAnons dit ook letterlijk. Trump zou hiervoor ook de staat van beleg invoeren, dus dan is een Grand Jury ook niet nodig. Lieden als Hillary, Bill, Barry Soetero a.k.a. Barack Obama en zijn man Michelle (ja, ja voor QAnons is Michelle een man), Soros, een hele zwik Hollywood acteurs en actrices zouden voor een militair tribunaal gesleept worden en dan of in Quantanamo terecht komen of worden geëxecuteerd. Hierna treedt een soort eeuwigdurende vrede op onder een regime van de Trump familie. Dus hierna krijg je Donald jr., dan Ivank, dan die andere zoon, dan die griezel waar Ivank mee is getrouwd en dan Barron en daarna komt dan de volgende generatie weer aan de beurt.
pff je dwaalt wel erg af, je bent weer bezig interpretaties van mensen te geven die niet veel draagvlak hebben.
in feite is het dat je moet afwachten hoe het allemaal gaat lopen en intussen is het verstandig om zelf info uit te vogelen ipv na pappagaaien
ik probeer het grootste deel wat ik zie nog verder te checken en bewijzen te zoeken of iig zal er ergens een behoorlijke lijn in moeten zitten om het kloppend te kunnen krijgen.

Voor mij en dat geld in feite voor iedereen moeilijk om te weten in hoeverre je op de hoogte bent en wat je daadwerkelijk wil zien.
Bv van mensen die behoorlijk democrat zijn is het bekend dat men amper iets kijkt van de republican point of view , terwijl dat andersom wel is,
Daarom zie je dat de mafkezen hoofdzakelijk aan linkse kant zijn terwijl het onder de rechtse kan vrij rustig is op dat gebied.

Het is voornamlijk dankzij de media niet gezond om uit de kast te komen als trump stemmer
  zondag 12 april 2020 @ 13:27:50 #283
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192580387

Goed gemaakte documentaire, bijna 1.5 miljoen views in 2 dagen, ging al hard voordat Q hem gister noemde.
2019: The Great Awakening
  Beste debater 2022 zondag 12 april 2020 @ 14:46:02 #284
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192581370
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 16:56 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

pff je dwaalt wel erg af, je bent weer bezig interpretaties van mensen te geven die niet veel draagvlak hebben.
in feite is het dat je moet afwachten hoe het allemaal gaat lopen en intussen is het verstandig om zelf info uit te vogelen ipv na pappagaaien
ik probeer het grootste deel wat ik zie nog verder te checken en bewijzen te zoeken of iig zal er ergens een behoorlijke lijn in moeten zitten om het kloppend te kunnen krijgen.

Voor mij en dat geld in feite voor iedereen moeilijk om te weten in hoeverre je op de hoogte bent en wat je daadwerkelijk wil zien.
Bv van mensen die behoorlijk democrat zijn is het bekend dat men amper iets kijkt van de republican point of view , terwijl dat andersom wel is,
Daarom zie je dat de mafkezen hoofdzakelijk aan linkse kant zijn terwijl het onder de rechtse kan vrij rustig is op dat gebied.

Het is voornamlijk dankzij de media niet gezond om uit de kast te komen als trump stemmer
Uh ja, rustig aan de rechtse kant... Tea Party waanzin vergeten?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  zondag 12 april 2020 @ 22:46:00 #285
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_192588594
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 april 2020 12:57 schreef Summers het volgende:

[..]

{ } als je meer wilt weten over conspiracies moet je je gewoon gaan verdiepen net als ieder ander . Je verspild je tijd om andere redenen te zoeken en uit te sluiten dat bnw onderwerpen waar kunnen zijn . Wat je eigenlijk doet is jezelf ontlopen want als het echt waar is moet je je wereldbeeld aanpassen , daarom zoek je 100 andere wegen om het te verklaren behalve de enige weg om erachter te komen en dat is je erin verdiepen zonder vooroordelen .
Aangezien er maar 1 weg is help ik je niet door mee te wandelen op doodlopende wegen .
mooi verwoord.
en gaat denk ik op voor veel fulltime 'debunkers' hier.
Informeer je zelf je zelf gewoon..breed...
als je het echt wilt weten.

en zoniet, ook prima, maar besteed je tijd dan lieveraan dingen waar je wél in gelooft, waarde aan hecht, passie voor hebt. (zou ik zeggen :-)
Lego, darten, macrame, pantomime, keelklank-zingen, paaldansen..
iets Leuks
Huig
pi_192588765
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 april 2020 13:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Beetje vreemde constatering hoor, dat ik me er niet in verdiep. Ik verdiep me er juist heel erg in, dat kun je toch zien, dat leg ik toch steeds uit? Ik ben niet wat je kunt noemen een 'pseudo-skepticus' die zich er niet in verdiept en alles gewoon meteen afwijst. Ik ben wat je een 'skepticus' kunt noemen, ik verdiep me er wel in en probeer dan te weerleggen of niet. Hangt samen met de 'epistemologie' die je gebruikt, volgens mij. Dus wanneer kun je aannemen dat iets waar is en dus kennis oplevert en wanneer kun je aannemen dat dit niet het geval is.

Jij zegt dat je niet alles wat in de reguliere media aanbod komt kunt vertrouwen (of althans niets eigenlijk), ik ben het daarmee eens (alhoewel niet in de sterke variant), dat leg ik hierboven uit, om ongeveer dezelfde redenen (ofschoon niet omdat er een cabal oid zou zijn). Jij hangt dan alternatieve theorieën aan, die je vervolgens wel gelooft. Maar wat mij betreft moet je die alternatieve theorieën net zo goed als alles wat in de reguliere media aanbod komt ook niet op hun blauwe ogen geloven natuurlijk. Daarvoor geldt hetzelfde als voor mainstream informatie wat mij betreft. En hoe verder een bepaalde alternatieve theorie van de dagelijkse werkelijkheid afstaat hoe hoger de lat ligt voor het bewijs zelfs, denk ik. Dan ben je echt kritisch en onafhankelijk bezig, niet als je zomaar een serie niet te bewijzen vreemde alternatieve theorieën aanhangt omdat je denkt dat wat de reguliere media ons voorschotelen niet klopt.

Maar goed, dat doe je niet en dus, ben ik bang, ben je helemaal geen kritisch, zelfstandig nadenkend persoon.
Daar gaat het mis bij veel mensen, zo ook de persoon die je quote. Sommigen nemen alles wat via alternatieve media komt gelijk voor waarheid aan, het 5G gebeuren bijvoorbeeld.
  maandag 13 april 2020 @ 08:26:54 #287
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192592265
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2020 14:46 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Uh ja, rustig aan de rechtse kant... Tea Party waanzin vergeten?
Het gaat meer om het nu dan om 10 jaar geleden.
Want dan kan je wel door blijven gaan en het hebben over de slavendrijvers van een democraten
  maandag 13 april 2020 @ 09:33:30 #288
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192592665
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2020 22:46 schreef Orwell het volgende:

[..]

mooi verwoord.
en gaat denk ik op voor veel fulltime 'debunkers' hier.
Informeer je zelf je zelf gewoon..breed...
als je het echt wilt weten.

en zoniet, ook prima, maar besteed je tijd dan lieveraan dingen waar je wél in gelooft, waarde aan hecht, passie voor hebt. (zou ik zeggen :-)
Lego, darten, macrame, pantomime, keelklank-zingen, paaldansen..
iets Leuks
mooi gevarieerd :D

BTW ik was me even wat aan het verdiepen in dit onderwerp.
en kwam dit tegen op wiki

Enkele prominente aanhangers van de complottheorie zijn actrice en comédienne Roseanne Barr en honkbalspeler Curt Schilling. Bekende personen als James Woods, Jenna Jameson en Mike Cernovich hebben in het openbaar hun interesse in het onderwerp getoond.

Roseanne was meen ik ooit President kandidaat green party.
James Woods, Jenna Jameson James woods ( een van de meest slimme mensen in hollywood) en dan een porno ster, die combi ook :D
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_192595892
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2020 13:27 schreef MangoTree het volgende:

Goed gemaakte documentaire, bijna 1.5 miljoen views in 2 dagen, ging al hard voordat Q hem gister noemde.
Nou krijgen we het hoor, dacht ik even, maar in feite gewoon bagger "docu", zelfde laken een pak, zoals altijd... Recap: meneer is een stuntman in Hollywood, krijgt een (niet eens levensbedreigende) verwonding, komt in een persoonlijke crisis terecht en gaat zogenaamd kritisch nadenken en enfin we krijgen veel zelfde onzin, die je altijd krijgt, over santanisme (wat alleen relevant is natuurlijk als je überhaupt in goden en duivels gelooft) dan wat dezelfde ouwe MK-ultra crap erin, die altijd weer wordt gebruikt (ooit 1 persoon om het leven gekomen met die LSD-experimenten, waar genoeg docu's over zijn, verder is dit project al heeeeel lang geleden gestopt, omdat het niet werkte net als allerlei andere bizarre experimenten) en dan komt-ie op debunked #pizzagate terecht (neem dit artikel op wikipedia als uitgangspunt: https://en.wikipedia.org/wiki/Pizzagate_conspiracy_theory en zoek vandaar verder) en vervolgens zegt de meneer dat-ie alleen wil werken aan mooie en lieve films in de industrie (want niet iedereen is slecht in Hollywood of bij de CIA). Groot segment van films uit Hollywood is juist mooi en lief, in de meeste Hollywood films overwint ook het "goede" en wordt het "kwade" gestraft, maar ja.... laat maar, eerste wat in deze docu zo'n beetje wordt gezegd: hoe weet je dat alles wat je ziet en hoort waar is... klopt en geldt zeker voor deze "docu" ook. Het is echt een sleets verhaal aan het worden wat het samenzweringsgilde steeds weer weet te fabriceren imho. Het blijft bij verdachtmakingen en een vage zondagschool wereldbeschouwing over krachten van het goede die strijden tegen krachten van het kwade.

[ Bericht 1% gewijzigd door Ryan3 op 13-04-2020 13:46:20 ]
I´m back.
  Beste debater 2022 maandag 13 april 2020 @ 14:13:54 #290
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192596541
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 08:26 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het gaat meer om het nu dan om 10 jaar geleden.
Want dan kan je wel door blijven gaan en het hebben over de slavendrijvers van een democraten
Oh je hebt het over de Breckinridge-democraten. Interessant.

Wat vindt jij van de stelling van Breckinridge inzake slavernij? En hoe zou je dat koppelen aan de stelling aangaande mensenrechten zoals door Humphrey geformuleerd in 1948? Enige inzichten in hoe deze verandering in denken is gekomen?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Beste debater 2022 maandag 13 april 2020 @ 14:17:08 #291
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192596585
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 13:37 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou krijgen we het hoor, dacht ik even, maar in feite gewoon bagger "docu", zelfde laken een pak, zoals altijd... Recap: meneer is een stuntman in Hollywood, krijgt een (niet eens levensbedreigende) verwonding, komt in een persoonlijke crisis terecht en gaat zogenaamd kritisch nadenken en enfin we krijgen veel zelfde onzin, die je altijd krijgt, over santanisme (wat alleen relevant is natuurlijk als je überhaupt in goden en duivels gelooft) dan wat dezelfde ouwe MK-ultra crap erin, die altijd weer wordt gebruikt (ooit 1 persoon om het leven gekomen met die LSD-experimenten, waar genoeg docu's over zijn, verder is dit project al heeeeel lang geleden gestopt, omdat het niet werkte net als allerlei andere bizarre experimenten) en dan komt-ie op debunked #pizzagate terecht (neem dit artikel op wikipedia als uitgangspunt: https://en.wikipedia.org/wiki/Pizzagate_conspiracy_theory en zoek vandaar verder) en vervolgens zegt de meneer dat-ie alleen wil werken aan mooie en lieve films in de industrie (want niet iedereen is slecht in Hollywood of bij de CIA). Groot segment van films uit Hollywood is juist mooi en lief, in de meeste Hollywood films overwint ook het "goede" en wordt het "kwade" gestraft, maar ja.... laat maar, eerste wat in deze docu zo'n beetje wordt gezegd: hoe weet je dat alles wat je ziet en hoort waar is... klopt en geldt zeker voor deze "docu" ook. Het is echt een sleets verhaal aan het worden wat het samenzweringsgilde steeds weer weet te fabriceren imho. Het blijft bij verdachtmakingen en een vage zondagschool wereldbeschouwing over krachten van het goede die strijden tegen krachten van het kwade.
Hulde... het is en blijft een infantiele wereld, die hele complotdenkerij.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  maandag 13 april 2020 @ 15:10:34 #292
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_192597352
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 14:17 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Hulde... het is en blijft een infantiele wereld, die hele complotdenkerij.
De gedachtenpolitie :W
2019: The Great Awakening
pi_192597383
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2020 22:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Daar gaat het mis bij veel mensen, zo ook de persoon die je quote. Sommigen nemen alles wat via alternatieve media komt gelijk voor waarheid aan, het 5G gebeuren bijvoorbeeld.
Klopt, eigenschap van veel complotteurs. Voor degenen die weer onderzoek doen naar complottheorieën en de complottheoriegemeenschap (en ik weet niet of dat inmiddels in de NLse academische wereld een volwaardige discipline is; indien niet zo, dan zou ik daar toch maar eens aan beginnen langzamerhand) is vervolgens de vraag of je prima facie iedere complottheorie van de hand moet wijzen en dus niet inhoudelijk moet onderzoeken, maar alleen voor wat betreft de consequenties mbt bijv. nationale veiligheid, of toch ook inhoudelijk. Ikzelf denk dat je de boel zeker inhoudelijk moet blijven bestuderen. We zien nu al dat 5G gelinkt wordt aan deze pandemie en dat mensen die 5G-4G masten aan het vernielen zijn. Je moet natuurlijk de gevolgen dus van die complottheorieën bestuderen maar ook de inhoud imho, om de beweegredenen van deze mensen te kunnen begrijpen.
I´m back.
  Beste debater 2022 maandag 13 april 2020 @ 15:18:23 #294
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192597475
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 15:10 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De gedachtenpolitie :W
Ook die bestaat niet, hoe graag jij en je vriendjes, gehuld in de mantel van gewaand slachtofferschap, dat ook zouden willen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  maandag 13 april 2020 @ 19:12:59 #295
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_192601331
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 15:10 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De gedachtenpolitie :W
Jup en dan ook nog ene van the special forces - die hoog van de toren blaast alle truthers over 1 kam scheert met als bonus steeds moet benadrukken hoe infantiel ze zijn want hij heeft het bestudeerd en begrijpt de beweegredenen. Eigendunk stinkt.

[ Bericht 2% gewijzigd door SuperHartje op 13-04-2020 22:28:39 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Beste debater 2022 maandag 13 april 2020 @ 20:49:14 #296
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192603097
quote:
14s.gif Op maandag 13 april 2020 19:12 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Jup en dan ook nog ene van the special forces - die hoog van de toren blaast alle truthers over 1 kam scheert met als bonus steeds moet benadrukken hoe infantiel ze zijn want hij heeft het bestudeerd en begrijpt de beweegredenen. Eigendunk stinkt.
Wat een eer.

In tegenstelling tot complotters pleeg ik inderdaad eerst research te doen aleer ik met allerhande beweringen op de proppen kom.

Dat is overigens ook best christelijk; verder zal ik best falen als de pest, maar wanneer het karaktermoord betreft, en het vals beschuldigen van jan en alleman omdat jij zo nodig in een grote boze elite moet geloven is het tijd om je van weerwoord te dienen inderdaad.

Succes verder met je wel onderzochte, diepgaand bestudeerde kruistocht.

[ Bericht 7% gewijzigd door SuperHartje op 13-04-2020 22:28:18 ]
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  maandag 13 april 2020 @ 22:10:32 #297
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_192604510
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 15:18 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Ook die bestaat niet, hoe graag jij en je vriendjes, gehuld in de mantel van gewaand slachtofferschap, dat ook zouden willen.
nice..
Leon de Winter?
Huig
  dinsdag 14 april 2020 @ 00:21:13 #298
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192606500
quote:
0s.gif Op maandag 13 april 2020 14:13 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Oh je hebt het over de Breckinridge-democraten. Interessant.

Wat vindt jij van de stelling van Breckinridge inzake slavernij? En hoe zou je dat koppelen aan de stelling aangaande mensenrechten zoals door Humphrey geformuleerd in 1948? Enige inzichten in hoe deze verandering in denken is gekomen?
Nou ging het mij er voornamelijk om dat we het niet over een ver verleden hebben maar over nu, en dan ga je in feite nog verder het verleden in.
Trouwens over breckinridge zijn de experts het niet echt eens, dus daar kan je op dat gebied dan niet zoveel mee lijkt me.

Maar nogmaals het gaat over het nu en niet over de amerikaanse historie al is die wel interessant natuurlijk.
Ik zou zeggen maak een topic aan
  Beste debater 2022 dinsdag 14 april 2020 @ 00:21:52 #299
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192606506
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2020 00:21 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nou ging het mij er voornamelijk om dat we het niet over een ver verleden hebben maar over nu, en dan ga je in feite nog verder het verleden in.
Trouwens over breckinridge zijn de experts het niet echt eens, dus daar kan je op dat gebied dan niet zoveel mee lijkt me.

Maar nogmaals het gaat over het nu en niet over de amerikaanse historie al is die wel interessant natuurlijk.
Ik zou zeggen maak een topic aan
Hoezo zijn de experts het niet eens over Breckinridge? Noem er eens een paar...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  dinsdag 14 april 2020 @ 00:26:11 #300
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192606537
quote:
10s.gif Op maandag 13 april 2020 09:33 schreef theguyver het volgende:

[..]

mooi gevarieerd :D

BTW ik was me even wat aan het verdiepen in dit onderwerp.
en kwam dit tegen op wiki

Enkele prominente aanhangers van de complottheorie zijn actrice en comédienne Roseanne Barr en honkbalspeler Curt Schilling. Bekende personen als James Woods, Jenna Jameson en Mike Cernovich hebben in het openbaar hun interesse in het onderwerp getoond.

Roseanne was meen ik ooit President kandidaat green party.
James Woods, Jenna Jameson James woods ( een van de meest slimme mensen in hollywood) en dan een porno ster, die combi ook :D
En vergeet niet dat ook de half broer van obama erin gelooft , kim dot com en ook de eigenaar van 8chan.
Oh en er zijn er nog veel meer.
Maar de hoeveelheid mensen wil overigens niets zeggen of iets waar is of niet.

Een hoop geouwehoer maar nog geen debunking van Q , wel van soms de conclusies die mensen trekken, wat gewoon ook vrij logisch is.
Maar als je gewoon goed kijkt zie je het gebeuren en dan kom je tot de conclusie dat het onmogelijk is dat trump en q niet verbonden zijn en dat het een militair gebeuren is.
  dinsdag 14 april 2020 @ 14:44:35 #301
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_192613468
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 april 2020 00:21 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Hoezo zijn de experts het niet eens over Breckinridge? Noem er eens een paar...
Ik zou zeggen maak een topic aan, dan kan ik me erin verdiepen en mischien een beter antwoord geven.
Het is niet mijn expertise, en het gaat hier over Q en niet over onzin die je via via erbij wil slepen.

Dus wil je erover discuseren dan maak je een topic daarvoor.

Overigens steeds meer Q proofs de laatste weken zoals trump op de foto met de comfort , en het fragmentje van de corona op zn twitter en nu ook weer weg lopend met een 5,4,3,2,1 en een dikke Q en sean hannity met de punisher lol
En halfbroer obama als Q volger met wwg1wga
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')