abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_189996481
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:
[ Bericht 2% gewijzigd door Lavenderr op 11-12-2019 20:49:07 ]
pi_189998168
JFK JR heeft weinig met Q te maken en is door Q zelf aangegeven als zijnde niet waar, al zou dat theoretisch ook disinformatie kunnen zijn.
Maar in feite staat Q los van R (JFK JR).

En die theorie is al meer als een jaar oud overigens en dus niet een half jaar.

Verder heeft trump nooit ontkent iets met trump te maken te hebben want de vraag is hem nog nooit gesteld.
Hoe je het schrijft is het wel een beetje de klok zien hangen maar niet weten waar de klepel hangt.

Je informatie is op veel gebieden onvoldoende , jammer genoeg.

Mischien is het beter om te proberen de ontzettend veel clues die gegeven zijn door o.a. trump te ontkrachten.

Zoals bv het vliegtuig waar hij in vloog Q0 te noemen en aangezien onder de 0 de + zit kan je dat zien als Q+ waarvan men ook bijna zeker weet dat hij dat is.

IIG zou ik zeggen, zet alles op een rijtje en probeer het te ontmaskeren als zijnde een larp.
succes het is eerder geprobeerd en niet gelukt
pi_190003085


Nieuws van het front, zeg maar. :P.
pi_190003158
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2019 12:43 schreef Ryan3 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuws van het front, zeg maar. :P.
Zo gauw het over SOROS en ANTIFA gaat, weet je dat je goed zit ^O^
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190004342
quote:
10s.gif Op maandag 18 november 2019 12:47 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Zo gauw het over SOROS en ANTIFA gaat, weet je dat je goed zit ^O^
Je weet dat er gewoon duidelijke bewijzen zijn voor dat soros dit soort zaken fund.

er is ook genoeg mail mbt soros:
https://www.scribd.com/do(...)ineVisaMemosJune2016

Overigens is trump niet dood en is er geen q drop die dat beweert.
Ik heb er iig geen gelezen, wel dat men hem wilde vermoorden, maar dat is iets anders.

[ Bericht 12% gewijzigd door zomerindebol op 18-11-2019 14:40:18 ]
pi_190004663
quote:
14s.gif Op maandag 18 november 2019 12:43 schreef Ryan3 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuws van het front, zeg maar. :P.
Omdat een troll een onzin-tekst in een plaatje plaatst is het van enige betekenis?
pi_190009988
JustInformU twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 21:25:49 Nothing to see here...Just @realDonaldTrump confirming the new https://t.co/VATQsMK5Sa 'FORUM' in last night's speech.Wait...WHAT? https://t.co/xJok3WucGK reageer retweet
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
  maandag 18 november 2019 @ 20:15:41 #8
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190010288
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 19:59 schreef QAnonn het volgende:
JustInformU twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 21:25:49 Nothing to see here...Just @:realDonaldTrump confirming the new https://t.co/VATQsMK5Sa 'FORUM' in last night's speech.Wait...WHAT? https://t.co/xJok3WucGK reageer retweet
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
Fok zal hij nooit bij naam noemen dus ik denk het niet ;) Ze vermoeden dat hij het over 8kun heeft zoals hier gepost ook.
2019: The Great Awakening
pi_190040754
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 19:59 schreef QAnonn het volgende:
the Forum? zou ie t over Fok forum hebben?
Volgens mij bedoelde hij dit forum: https://thedonald.win/login

/LurktWeerVerder
Jawel!
  woensdag 20 november 2019 @ 21:09:27 #10
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190043481
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 18:12 schreef Begieltie het volgende:

[..]

Volgens mij bedoelde hij dit forum: https://thedonald.win/login

/LurktWeerVerder
Zo, dat ziet er in ieder geval uit als een geslaagde kloon van The_Donald op Reddit. ^O^ Benieuwd of Q erover gaat posten.
2019: The Great Awakening
pi_190067662
https://www.wbtv.com/2019(...)d-rowan-now-closing/

En weer eentje met link naar de Clintons, gaat hard zo de laatste tijd.
En dan nog de karrevracht wat er uit oekraine gaat komen.
pi_190072828
Deze video moet in de OP worden geplaatst:


Het is vrij simpel:

De NSA is military intelligence en binnen het leger zweren ze een eed om de grondwet te beschermen. Dit is een belangrijk onderdeel van dienen in het leger.

De CIA is een schimmige organisatie met een hele slechte naam door de slechte dingen die ze in het geheim hebben gedaan, zoals Project Mockingbird, MK Ultra en het bedenken van Operation Northwoods.

Het is de CIA die bezig is met een coup (de zogenaamde Deepstate) en het is de NSA die dit probeert te voorkomen.

Via de Podesta emails weten we dat vrijwel de gehele Amerikaanse mainstream media in het geheim samenwerkte met de Clinton campagne. Met andere woorden, de democratie wordt bedreigd omdat de pers niet meer vrij is, het is propaganda geworden.

De Q-operatie is een communicatiekanaal van het leger, om zo de onbetrouwbare mainstream media te omzeilen. En de reden dat Q soms zoveel vragen stelt en niet gewoon heel duidelijk zegt waar het op staat? Omdat het tegen de wet is om gevoelige informatie rondom national security zomaar publiekelijk te maken. Vandaar dat de Q-groep op zo'n manier communiceert dat ze deze wet kunnen omzeilen.

En voor alle duidelijkheid, er is geen enkele discussie omtrent het feit dat er een Q-group bestaat. Dit zijn artikelen over de Q-group ver voordat Q actief werd na de verkiezing van Trump:

https://www.thedailybeast(...)-down-edward-snowden

https://www.cnet.com/news(...)ctor-over-nsa-leaks/

https://www.news.com.au/t(...)4d721724b2e956fa01d1
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_190080932
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:02 schreef zomerindebol het volgende:
https://www.wbtv.com/2019(...)d-rowan-now-closing/

En weer eentje met link naar de Clintons, gaat hard zo de laatste tijd.
En dan nog de karrevracht wat er uit oekraine gaat komen.
Een link met Clinton? Omdat hij ooit een marinier was die de presidentiële helikopter vloog?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190081123
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:08 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Een link met Clinton? Omdat hij ooit een marinier was die de presidentiële helikopter vloog?
Dan is dat toch een link of niet dan?
2 mensen op dezelfde plaats met dezelfde hobbies vind ik een link, en als je ziet er dat er veel meer links zijn met pedos en doden, dan is het teveel om toeval te zijn.

De Clintons zijn al decennia lang met doden en pedos verbonden, maar bij hoeveel zeg je dat kan geen toeval meer zijn?
3,9,18?
pi_190081365
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:27 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dan is dat toch een link of niet dan?
2 mensen op dezelfde plaats met dezelfde hobbies vind ik een link, en als je ziet er dat er veel meer links zijn met pedos en doden, dan is het teveel om toeval te zijn.

De Clintons zijn al decennia lang met doden en pedos verbonden, maar bij hoeveel zeg je dat kan geen toeval meer zijn?
3,9,18?
De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190081564
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:48 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
nee dat heeft Q nergens gezegd.
en je kan zien waar de beweging naar toe gaat met onderzoeken .

Maar waarom hebben andere families dan minder doden en pedos in hun sporen?
Het verschil is nogal significant.
Dus wat is jou ijkpunt alvorens je beseft dat het buitengewoon is?
pi_190115074
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 12:48 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De Clintons hebben een nogal omvangrijke bekendenkring. Dat krijg je wanneer je decennialang in de politiek zit en president bent geweest.

Maar goed, volgens jouw held Q hadden Clinton en consorten in december 2017 al worden opgepakt en opgesloten. We wachten nog steeds.
ben jij een shill van de deep state?
pi_190115154
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 13:04 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nee dat heeft Q nergens gezegd.

en je kan zien waar de beweging naar toe gaat met onderzoeken .

Maar waarom hebben andere families dan minder doden en pedos in hun sporen?
Het verschil is nogal significant.
Dus wat is jou ijkpunt alvorens je beseft dat het buitengewoon is?
Maar jij wel. _O- :W
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115162
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 12:52 schreef QAnonn het volgende:

[..]

ben jij een shill van de deep state?
Ben jij zo'n complotgekkie met een voorliefde voor sterke wiet?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115220
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 12:58 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Ben jij zo'n complotgekkie met een voorliefde voor sterke wiet?
complotten zijn per se onwaar?
pi_190115271
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 13:03 schreef QAnonn het volgende:

[..]

complotten zijn per se onwaar?
Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190115313
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 13:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
zulke mensen zitten ook op twitter dus t zou kunnen dat ze ook op fok zitten.
pi_190116646
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 13:11 schreef QAnonn het volgende:

[..]

zulke mensen zitten ook op twitter dus t zou kunnen dat ze ook op fok zitten.
Tuurlijk, op een Nederlands forum. 8)7
pi_190118535
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 12:58 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Maar jij wel. _O- :W
Maar zoals eerder gezegd is het qua timing een raadsel en zijn veel zaken gewoon uitgekomen wat q beweerde.
Dat jij er maar niet over heen kan komen dat ik het logisch vond dat veel zaken al voor de 2018 elections klaar zouden zijn, maar gewoon niet was omdat ik maar een deel van de info heb.

Nu ik meer weet en met de uitleg is het duidelijk dat het een veel langer spel was en dat de 2018 elections juist waren om ze in de val te laten lopen en dus het domme impeachment proces begonnen.

Maar goed heb ook altijd aangegeven dat je zelf onderzoek moet doen ipv luisteren naar iemand en zeker omdat we niet alle kaarten kennen.
En het future proofs past is en dat het bewijs levert telkens opnieuw.

Maar goed je kan Q niet ontmaskeren en dan probeer je mij te ontmaskeren wat onnozel is omdat je weet dat ik niet weet wat Q weet , en ook al vaker verteld heb.

Veel plezier iig
pi_190118580
quote:
2s.gif Op maandag 25 november 2019 13:07 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee, maar meteen Koos persoonlijk aanvallen met van die typische internetcomplotgekkiespraat is uitermate zwak.
Dus als koos iets beweert wat Q heeft gezegd en dat gewoon niet waar is, dan mag ik dat niet beantwoorden en is het in jou visie meteen een aanval.
pi_190119101
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:21 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dus als koos iets beweert wat Q heeft gezegd en dat gewoon niet waar is, dan mag ik dat niet beantwoorden en is het in jou visie meteen een aanval.
Uhm, de aanval was het betichten dat Koos een shill van de deep state zou zijn. 8)7 Wel even goed lezen knul.
pi_190119149
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Uhm, de aanval was het betichten dat Koos een shill van de deep state zou zijn. 8)7 Wel even goed lezen knul.
het was meer een vraag.
pi_190119489
quote:
0s.gif Op maandag 25 november 2019 16:18 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Maar zoals eerder gezegd is het qua timing een raadsel en zijn veel zaken gewoon uitgekomen wat q beweerde.
Dat jij er maar niet over heen kan komen dat ik het logisch vond dat veel zaken al voor de 2018 elections klaar zouden zijn, maar gewoon niet was omdat ik maar een deel van de info heb.

Nu ik meer weet en met de uitleg is het duidelijk dat het een veel langer spel was en dat de 2018 elections juist waren om ze in de val te laten lopen en dus het domme impeachment proces begonnen.

Maar goed heb ook altijd aangegeven dat je zelf onderzoek moet doen ipv luisteren naar iemand en zeker omdat we niet alle kaarten kennen.
En het future proofs past is en dat het bewijs levert telkens opnieuw.

Maar goed je kan Q niet ontmaskeren en dan probeer je mij te ontmaskeren wat onnozel is omdat je weet dat ik niet weet wat Q weet , en ook al vaker verteld heb.

Veel plezier iig
Maar als we twee jaar verder zijn en Obama en Clinton zitten nog altijd niet vast, wat dan?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190126971
https://www.zerohedge.com(...)riously-or-committed

Complete List Of Clinton Associates Who Allegedly Died Mysteriously Or Committed Suicide Before Testimony

32 - James Milan - Found decapitated. However, the Coroner ruled his death was due to natural causes".
pi_190242129
Mooie duidelijk signaal van melania in het kerstfilmpje (door veel media eruit gehaalde deel) waar je de domino stenen ziet hangen met een onmogelijke 17 op een steen, en natuurlijk the rabbit:)


rond sec 28


https://twitter.com/USArmy
En de us army twitter:

[ Bericht 35% gewijzigd door zomerindebol op 03-12-2019 00:02:44 ]
  dinsdag 3 december 2019 @ 00:17:40 #31
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190242493
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2019 23:43 schreef zomerindebol het volgende:

https://twitter.com/USArmy
En de us army twitter:

USArmy twitterde op maandag 02-12-2019 om 06:05:03 The calm before the storm ⚡A team of Rangers silently hold their position before executing a platoon raid. Photo by 2nd Battalion, 75th Ranger Regiment#Ready2Fight https://t.co/tIzshCsmpu reageer retweet
2019: The Great Awakening
pi_190243038
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
  dinsdag 3 december 2019 @ 09:17:24 #33
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190245099
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 01:15 schreef zomerindebol het volgende:
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
Ik zou inzetten op een paar mass shootings. En dan niet de veel-voorkomende gang-gerelateerde versie.
pi_190245184
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 01:15 schreef zomerindebol het volgende:
Bijna report is comming out en ze verwachten het overlijden van carter of de rechter ginsberg.
ben benieuwd of er iets van uit gaat komen.
Zodat men het rapport kan gaan ondersneeuwen met zoiets of iets anders groots.

Hoop van niet uiteraard
Bovendien gaan Clinton,Comey en Obama bijna de bak in. _O- 8)7
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_190253256
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 december 2019 09:26 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Bovendien gaan Clinton,Comey en Obama bijna de bak in. _O- 8)7
Ehm dat zal niet met dit rapport zijn zoals iedereen weet , heeft hij daar de macht niet voor.
Daarvoor moet je bij Durham zijn als die zijn rapport vrij geeft, en wat daar uit gaat voort vloeien.
pi_190253274
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 09:17 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ik zou inzetten op een paar mass shootings. En dan niet de veel-voorkomende gang-gerelateerde versie.
het kan ook zo maar de koningin van de Uk zijn
  dinsdag 3 december 2019 @ 21:06:31 #37
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190255739
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 19:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

het kan ook zo maar de koningin van de Uk zijn
We zullen zien. Er moet in ieder geval iets groots gebeuren om de aandacht van het rapport te halen.


Ondertussen is Lisa Page in ieder geval al druk bezig de slachtofferrol in te duiken. Ik ga ervan uit dat ze niet goed voor de dag gaat komen in het rapport.
pi_190256148
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 21:06 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

We zullen zien. Er moet in ieder geval iets groots gebeuren om de aandacht van het rapport te halen.

Ondertussen is Lisa Page in ieder geval al druk bezig de slachtofferrol in te duiken. Ik ga ervan uit dat ze niet goed voor de dag gaat komen in het rapport.
lijkt me dat het nooit goed kan zijn aangezien ze in het eerste rapport al niet goed voor de dag kwamen.

Maar goed het rapport is het begin punt en de andere onderzoeken zijn iig belangrijker op dat gebied aangezien die wel iets kunnen doen
  dinsdag 3 december 2019 @ 21:37:48 #39
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190256335
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2019 21:27 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

lijkt me dat het nooit goed kan zijn aangezien ze in het eerste rapport al niet goed voor de dag kwamen.

Maar goed het rapport is het begin punt en de andere onderzoeken zijn iig belangrijker op dat gebied aangezien die wel iets kunnen doen
Inderdaad. We zijn niet vergeten dat Durham zijn onderzoek heeft geupgrade naar een criminal investigation.
pi_190268602
https://www.justice.gov/o(...)ampaign-contribution

Er zijn er al een paar opgepakt en meest in het oog springend is nader die mee hielp met Russia collusion hoax
  woensdag 4 december 2019 @ 19:33:32 #41
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190270388
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 18:22 schreef zomerindebol het volgende:
https://www.justice.gov/o(...)ampaign-contribution

Er zijn er al een paar opgepakt en meest in het oog springend is nader die mee hielp met Russia collusion hoax
Verkeerde link? De link die je post beschrijft totaal niet wat je zeg, namelijk.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190270816
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 19:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Verkeerde link? De link die je post beschrijft totaal niet wat je zeg, namelijk.
Klopt had het te snel neer geplempt ging mij voornamelijk om nader die al opgepakt was en meest belangrijk is in dit geheel.
  woensdag 4 december 2019 @ 20:31:02 #43
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190271632
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 19:54 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Klopt had het te snel neer geplempt ging mij voornamelijk om nader die al opgepakt was en meest belangrijk is in dit geheel.
Dus staat er een loze link boven je loze bewering. Doe nog eens een poging en kom met de juiste link.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190272291
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2019 20:31 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dus staat er een loze link boven je loze bewering. Doe nog eens een poging en kom met de juiste link.
Link is goed en als men een poging doet ook makkelijk te begrijpen.
Ik heb geen zin in je spelletjes keer op keer terwijl je het belangrijke altijd wil omspelen met onzin
veel plezier
pi_190383437
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 19:52 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Deze video moet in de OP worden geplaatst:


Het is vrij simpel:

De NSA is military intelligence en binnen het leger zweren ze een eed om de grondwet te beschermen. Dit is een belangrijk onderdeel van dienen in het leger.

De CIA is een schimmige organisatie met een hele slechte naam door de slechte dingen die ze in het geheim hebben gedaan, zoals Project Mockingbird, MK Ultra en het bedenken van Operation Northwoods.

Het is de CIA die bezig is met een coup (de zogenaamde Deepstate) en het is de NSA die dit probeert te voorkomen.

Via de Podesta emails weten we dat vrijwel de gehele Amerikaanse mainstream media in het geheim samenwerkte met de Clinton campagne. Met andere woorden, de democratie wordt bedreigd omdat de pers niet meer vrij is, het is propaganda geworden.

De Q-operatie is een communicatiekanaal van het leger, om zo de onbetrouwbare mainstream media te omzeilen. En de reden dat Q soms zoveel vragen stelt en niet gewoon heel duidelijk zegt waar het op staat? Omdat het tegen de wet is om gevoelige informatie rondom national security zomaar publiekelijk te maken. Vandaar dat de Q-groep op zo'n manier communiceert dat ze deze wet kunnen omzeilen.

En voor alle duidelijkheid, er is geen enkele discussie omtrent het feit dat er een Q-group bestaat. Dit zijn artikelen over de Q-group ver voordat Q actief werd na de verkiezing van Trump:

https://www.thedailybeast(...)-down-edward-snowden

https://www.cnet.com/news(...)ctor-over-nsa-leaks/

https://www.news.com.au/t(...)4d721724b2e956fa01d1
wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
pi_190384786
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 18:35 schreef QAnonn het volgende:

[..]

wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
  woensdag 11 december 2019 @ 20:03:40 #47
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190385520
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
Lekken is zogenaamd niet erg als het om Trump gaat.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190386246
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 19:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Q doet toch dingen die je in de functie van president helemaal niet zou mogen doen? Belangenverstrengeling enzo.
mag hij niet zeggen dat er biljoenen aan belastinggeld weg gegeven wordt aan corrupte mensen en instellingen als het rode kruis? Q kan trouwens ook niet alles zeggen daarom is veel info in vraagvorm.
pi_190386605
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 18:35 schreef QAnonn het volgende:

[..]

wat ik me weleens afvraag; waarom tweet Trump niet de dingen die Q post, dat is toch effectiever? meer volgers.
Hij staat in de OP.
  woensdag 11 december 2019 @ 22:59:10 #50
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190389271
quote:
0s.gif Op woensdag 11 december 2019 20:34 schreef QAnonn het volgende:

[..]

mag hij niet zeggen dat er biljoenen aan belastinggeld weg gegeven wordt aan corrupte mensen en instellingen als het rode kruis? Q kan trouwens ook niet alles zeggen daarom is veel info in vraagvorm.
Biljoenen? :o
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')