Hartig en dan met stroop?quote:Op vrijdag 5 juli 2019 20:30 schreef FutureFairytale het volgende:
Appeltaart werd een vruchtenkrakeling van een geweldige bakker.
En foodfestival werd pannenkoekenboerderij. Een pannenkoek met ham, salami, spek, kaas, paprika, champignons, ui en stroop.
Was zo lekker
Kan goed hoor. Is heerlijk.quote:
Ja, maar dat is niet zo heel gek na een jaar hoor.quote:Op vrijdag 5 juli 2019 20:17 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Het gemiddelde misschien...maar deze boy zit daar wel een standaarddeviatie of 2 boven
Ja hoor...quote:Op vrijdag 5 juli 2019 23:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Kan goed hoor. Is heerlijk.
Alleen nadorst van de pannenkoek.
Lekkerquote:Op zaterdag 6 juli 2019 18:29 schreef Uhmmpie het volgende:
Oh en even de knoflooksaus proeven... die zal vast nog iets sterker zijn dan gister.
Ik wil DIT en knoflooksaus ook!quote:Op zaterdag 6 juli 2019 18:45 schreef Smallish het volgende:
Lekker eten van de toko: ketjap-rund, rendang-rund, kip cashew, kousenband met knoflook, sambal goreng telor (eitje), atjar komkommer, bami en kroepoek.
quote:Op zaterdag 6 juli 2019 18:45 schreef Smallish het volgende:
Lekker eten van de toko: ketjap-rund, rendang-rund, kip cashew, kousenband met knoflook, sambal goreng telor (eitje), atjar komkommer, bami en kroepoek.
Zo lekker! Mooie vitrines met heerlijk, vers gemaakt voedsel.quote:
Yes ik hou van toko's.quote:Op zaterdag 6 juli 2019 21:11 schreef Smallish het volgende:
[..]
Zo lekker! Mooie vitrines met heerlijk, vers gemaakt voedsel.
Klinkt lekker maar als ontbijt?quote:Op zondag 7 juli 2019 12:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Potato noodle soup met dumplings en kimchi.
Beste ontbijt ooit
In t weekend vind ik het heerlijk als stevig ontbijt/brunch.quote:Op zondag 7 juli 2019 12:19 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Klinkt lekker maar als ontbijt?
Ik had 1VK boterham met schapenkaas en gekookt ei en een schaal kwark met 2 wilde perzikken in stukjes gesneden erin als Brunch.
Met een groot glas thee.
Bij mij doet TP het ook niet meer. Dacht dat het aan mij lag maar ben dus niet de enige.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Potato noodle soep?quote:Op maandag 8 juli 2019 12:25 schreef FutureFairytale het volgende:
Potato noodle soup.
Vanavond lasagne.
Soep met noodles gemaakt van aardappel(zetmeel).quote:Op maandag 8 juli 2019 15:39 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Potato noodle soep?
Wat moet ik me daar bij voorstellen?
Hier aan de lunch nu.
Beter laat dan nooit ofzo
[ afbeelding ]
Klinkt lekkerquote:Op maandag 8 juli 2019 18:49 schreef realAIVD het volgende:
Ik gooi tegenwoordig graag groenten in de oven (alles even in een zak omhusselen met wat olie en zout en dan 25 minuten in een ovenschaal op 180 graden, tussendoor 1 keer omscheppen).
In eerste instantie deed ik alleen broccoli, maar het gaat eigenlijk ook prima met allerhande wok- en roerbak groenten zakken.
Dus vandaag heb ik bedacht dat ik best zelf een mengsel kan samenstellen, in de oven gaan nu dus:
broccoli ( ), courgette en 2 kleuren paprika.
En daarbij eet ik een stuk warmgerookte zalmmoot en een bakje chogochujang om te dippen.
Ja, en lekker makkelijk!quote:
Met bite...quote:Op maandag 8 juli 2019 18:54 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, en lekker makkelijk!
Alles in een ovenschaal en een klein half uurtje later lekker eten. Geen idee waarom ik dat eerder nooit deed.
(Overigens vind ik de textuur na die oven helemaal geweldig, zeker voor broccoli, maar mijn vriend vind het "prima hoor, maar niets bijzonders")
Ja, doe dat! Ik ken echt veel te weinig van wat jij allemaal eet. Teach mequote:Op maandag 8 juli 2019 18:52 schreef realAIVD het volgende:
Ooooh, en gisteren een mini-bezoekje aan de plaatselijke chinees gebracht om een paar dimsum te eten vlak voor DE wedstrijd.
Het werd cheung fun gevuld met char siu
en Singapore rettich cake
allebei zó ontzettend lekker.
Na de wedstrijd heb ik zelf thuis nog Singapore rettich cake gemaakt, ik was vergeten dat ik dat kon (en hoe simpel het is om te maken)
Voor de cheung fun heb ik ook een prachtig recept, maar dat is wel een stuk bewerkelijker om in elkaar te zetten, dus dat laat ik meestal gewoon aan de Chinees over.
Misschien moeten we eens een dimsum post in elkaar zetten?
Mocht je broccoli nog niet geprobeerd hebben, dan kan ik dat van harte aanbevelen!quote:Op maandag 8 juli 2019 18:56 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Met bite...
Eet ook weleens groente uit de oven... maar echt te weinig denk ik
Haha, ik wil gewoon de dimsum restaurants nadoen omdat veel dingen TE lekker zijn om niet zelf te kunnen makenquote:Op maandag 8 juli 2019 18:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, doe dat! Ik ken echt veel te weinig van wat jij allemaal eet. Teach me
ooooohhhh, ik ga maar eens de keuken in om te koken,quote:Op maandag 8 juli 2019 19:01 schreef Myraela het volgende:
Lenterolletjes met spitskool, wortel, biefstuk, munt en koriander.
Met cakefoto!quote:Op maandag 8 juli 2019 19:01 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Haha, ik wil gewoon de dimsum restaurants nadoen omdat veel dingen TE lekker zijn om niet zelf te kunnen maken
Maar de recepten van de zaken die ik eerder noemde zal ik in ieder geval opschrijven.
Morgen maar eens een leuke dimsum post maken, anderen hebben waarschijnlijk hun eigen recepten en lievelings-dimsums, ben benieuwd!
Lekker hequote:Op maandag 8 juli 2019 21:46 schreef uniekhoorn het volgende:
Mijn nieuwe guilty pleasure.. surimi sticks
Ik ben zoooo ontzettend voor een dimsum topic!quote:Op maandag 8 juli 2019 19:01 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Haha, ik wil gewoon de dimsum restaurants nadoen omdat veel dingen TE lekker zijn om niet zelf te kunnen maken
Maar de recepten van de zaken die ik eerder noemde zal ik in ieder geval opschrijven.
Morgen maar eens een leuke dimsum post maken, anderen hebben waarschijnlijk hun eigen recepten en lievelings-dimsums, ben benieuwd!
http://www.kokkieslomo.nl(...)balletjes-met-kokos/quote:500 gr runder gehakt
1 geklutst ei
1 eetlepel ketjap manis
4 eetlepels paneermeel (30 gram)
8 eetlepels gemalen kokos (45 gram)
Boemboe
40 gram gepelde sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 kemiri’s
1 theelepel zout
2 theelepels ketoembar
1 theelepel djinten
1 theelepel laos
1/2 theelepel sereh
1 theelepel gula djawa
2 theelepels sambal badjak
Het staat je vrij om er één te openen.quote:Op maandag 8 juli 2019 22:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ben zoooo ontzettend voor een dimsum topic!
Die eer is aan realAIVDquote:Op dinsdag 9 juli 2019 02:14 schreef McBrokkie het volgende:
[..]
Het staat je vrij om er één te openen.
quote:Op dinsdag 9 juli 2019 09:51 schreef klappernootopreis het volgende:
[ afbeelding ]
Smoothie met net geplukte Frambozen uit eigen tuin.
Aah lekker he Jammer dat het jet enige gedeelte van HC is wat nog oud is maar tis erg lekkerquote:Op dinsdag 9 juli 2019 07:52 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ga ik doen, hoor.
Door jou ben ik zondag voor de wedstrijd nog even Tai Soen binnen gegaan
Hmm dinsdag is hier “dag bij de klant”.quote:Op dinsdag 9 juli 2019 10:45 schreef Sigaartje het volgende:
Lunchbox meegenomen. Boterhammen met kaas en ontbijtworst. En een mandarijn. Je moet wat op het werk.
quote:[b]Op dinsdag 9 juli 2019 17:03 schreef Bluezz het volgende:
Straks lekker bavette uit de sous vide met gegrilde prei en gebakken aardappeltjes
Gurken viertel zijn augurken in kwarten gesneden in de lengte.quote:
Ah txquote:Op woensdag 10 juli 2019 12:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gurken viertel zijn augurken in kwarten gesneden in de lengte.
Ziet er goed uit!quote:Op woensdag 10 juli 2019 14:07 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch geheel zelfgestoomde dimsum van de toko
[ afbeelding ]
Vanavond Broccoli en twee kleuren paprika uit de oven, zilvervliesrijst en gochujang-gehakt
quote:Op woensdag 10 juli 2019 14:07 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond Broccoli en twee kleuren paprika uit de oven, zilvervliesrijst en gochujang-gehakt
Ik denk dat wij het voedseltechnisch gezien best goed met elkaar zouden kunnen vindenquote:
Brada, je eet bizar veel zalm.quote:Op woensdag 10 juli 2019 23:26 schreef stokj het volgende:
Gebakken krieltjes met witte bonen in tomatensaus en een gebakken zalm.
Als jij nou de tomaten op eet, kom ik eraanquote:Op donderdag 11 juli 2019 15:53 schreef Karzai het volgende:
Koffie, water, thee, banaan worteltjes, boterhammen met kaas/ham/komkommer
vanavond spaghetti carbonara met gemengde sla, tomaat en feta
Zeker mattie, zalm is heerlijk! (doet me ook denken aan iets wat ook mooi roze is )quote:Op donderdag 11 juli 2019 14:49 schreef McBrokkie het volgende:
[..]
Brada, je eet bizar veel zalm.
OT: tosti.
zo danquote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
Ja, ik doopte ze vroeger in chilisausquote:Op donderdag 11 juli 2019 23:49 schreef Tai-Mai-Shu het volgende:
Wat zijn die kan-en-klaar quiche lorraine taartjes flauw. Zo zonde.
En hoe was het? Gaaf hoor.quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
dat is toch zo'n hele simpele spaghetti met alleenquote:Op vrijdag 12 juli 2019 09:25 schreef anndb het volgende:
Zometeen spaghetti amatriciana. Vanavond roti.
Zo, gaaf hee!quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
ik vind eieren met spek, dooier half gaar en heel, ook zo lekker, alleen niet elke dagquote:Op vrijdag 12 juli 2019 12:47 schreef vosss het volgende:
Ontbijt hier 4 boterhammen en 2 eitjes en een blikje 7UP
ik heb ook nog een potje honing/mosterd in de koelkastquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:35 schreef emmyemmy2 het volgende:
Roerbak van kipfilet, courgette, rode ui, knoflook en honingmosterd. Met een schep cottage cheese
kom maar mee, daar is de afvalbak, hup, opschieten, goed zoquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:47 schreef Karzai het volgende:
Ik heb nog een pot sinaasappel sambal, staat ook al 4 jaar.
het zijn meestal buitjes, als je gaat bbqen in een storm is het een ander verhaal, zou ik ook niet doen, maar het zijn een paar druppelsquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:54 schreef SVW6. het volgende:
Hij En Ik Nemen Elke Keer Een Nieuwe (ik ben onverbeterlijk)
Straks BBQ met familie. Als het goed is blijft het vanaf nu aan de kust droog.
Klopt. Mocht regenen dan zet ik bij mijn ouders een tent op. Morgen komen er foto's.quote:Op vrijdag 12 juli 2019 14:01 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het zijn meestal buitjes, als je gaat bbqen in een storm is het een ander verhaal, zou ik ook niet doen, maar het zijn een paar druppels
ik heb zo'n 'tarp' zeil gekocht bij de lidle, ding is 4 bij 4quote:Op vrijdag 12 juli 2019 14:03 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Klopt. Mocht regenen dan zet ik bij mijn ouders een tent op. Morgen komen er foto's.
Oh die maak ik ook gewoon zelf, lekker goedkoop ook.quote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:44 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik heb ook nog een potje honing/mosterd in de koelkast
ga het nu weggooien, gadverdegadver, ik mix het zelf wel, met lekkere honing en lekkere mosterd, idioot dat ik ben
ik snap er zo ook niks van, ik had laatst nog een of ander sambal mexicaans gekocht omdat1 of ander recept dat wouquote:Op vrijdag 12 juli 2019 15:24 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Oh die maak ik ook gewoon zelf, lekker goedkoop ook.
Nu 3 roereitjes met een schep cottage cheese
tegen wie praat je nou eigenlijk? neem een katquote:Op vrijdag 12 juli 2019 16:20 schreef christmastsunami het volgende:
de ene rauwe salade na de andere, en het is zo fout, mijn zus kan blind nog beter koken, ik snap er niks van, zo krijg je vanzelf wel haat opwekkend gedrag, dit is gewoon smakeloos
Ik heb weleens lekkerdere chips gegeten...quote:
Ja, altijd lastig met nieuwe 'smaken' chips.quote:Op vrijdag 12 juli 2019 22:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik heb weleens lekkerdere chips gegeten...
soort van crunchy surimi... smaak en gevoel kloppen niet met elkaar zegmaar
Nahja nieuw... oma en opa namen het mee uit rusland.quote:Op vrijdag 12 juli 2019 22:40 schreef stokj het volgende:
[..]
Ja, altijd lastig met nieuwe 'smaken' chips.
Jij en bier?quote:Op vrijdag 12 juli 2019 22:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Geborreld met werk bij de brouwerij met heerlijke kippendij bitterballen (maat van een oliebol), brood en kaas.
Daarna spontaan gebleven en nog carpaccio, mosselen en huisgemaakt macadamia ijs gegeten.
Met speciaal bier
FFT had al geantwoord maar even plaatje erbij. Gewone augurken enzo vind ik dus niet lekker. Maar die kwartenquote:
Lekker!!quote:Op vrijdag 12 juli 2019 23:37 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Jij en bier?
Ik had een grote pan tomaten-groentensoep gemaakt zonder ballen maar met veul blokjes rundvlees
Daarna 2 Mars-ijsjes
Later thee en kletskoppen. Tot zover mijn spannende vrijdagavond
Klinkt goed,quote:Op zaterdag 13 juli 2019 04:31 schreef flipsen het volgende:
Zal hier ook weer eens posten, nadat ik een leuk receptenboek voor mijn verjaardag heb gehad. Jaja, 46 geworden en nu maar eens echt wat gezonder gaan koken/eten/leven. Tis hier natuurlijk winter, dus winterkost.
Vanmiddag zonder boek aan de slag (meestal lunchen we warm): spruitjes kort gekookt, intussen in de hapjespan ui, gember, knoflook en paddenstoelen (geen idee, cantarellen ofzo) gebakken, spruiten gehalveerd erbij, cashewnoten erbij, beetje sojasaus, beetje paprikapoeder, peper en nog even opbakken. Met één of andere rare rijst die erg lekker is, zal nog wel eens de verpakking zoeken.
[ afbeelding ]
Vrouwlief had een fotootje gemaakt voor de familie app, vandaar dat ik er ook op sta, bij voorbaat excuus
Spruitjes gewoon zijn ook lekker.quote:Op zaterdag 13 juli 2019 10:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Spruitjes klinken zeer prima ja op zn flips
Ik vind dat het er smakelijk uit zietquote:Op zaterdag 13 juli 2019 04:31 schreef flipsen het volgende:
Zal hier ook weer eens posten, nadat ik een leuk receptenboek voor mijn verjaardag heb gehad. Jaja, 46 geworden en nu maar eens echt wat gezonder gaan koken/eten/leven. Tis hier natuurlijk winter, dus winterkost.
Vanmiddag zonder boek aan de slag (meestal lunchen we warm): spruitjes kort gekookt, intussen in de hapjespan ui, gember, knoflook en paddenstoelen (geen idee, cantarellen ofzo) gebakken, spruiten gehalveerd erbij, cashewnoten erbij, beetje sojasaus, beetje paprikapoeder, peper en nog even opbakken. Met één of andere rare rijst die erg lekker is, zal nog wel eens de verpakking zoeken.
[ afbeelding ]
Vrouwlief had een fotootje gemaakt voor de familie app, vandaar dat ik er ook op sta, bij voorbaat excuus
Winter? Je woont op het zuidelijk halfrond?quote:Op zaterdag 13 juli 2019 04:31 schreef flipsen het volgende:
Zal hier ook weer eens posten, nadat ik een leuk receptenboek voor mijn verjaardag heb gehad. Jaja, 46 geworden en nu maar eens echt wat gezonder gaan koken/eten/leven. Tis hier natuurlijk winter, dus winterkost.
Vanmiddag zonder boek aan de slag (meestal lunchen we warm): spruitjes kort gekookt, intussen in de hapjespan ui, gember, knoflook en paddenstoelen (geen idee, cantarellen ofzo) gebakken, spruiten gehalveerd erbij, cashewnoten erbij, beetje sojasaus, beetje paprikapoeder, peper en nog even opbakken. Met één of andere rare rijst die erg lekker is, zal nog wel eens de verpakking zoeken.
[ afbeelding ]
Vrouwlief had een fotootje gemaakt voor de familie app, vandaar dat ik er ook op sta, bij voorbaat excuus
quote:Op zaterdag 13 juli 2019 00:32 schreef SVW6. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bij familie BBQ gehad. Daarna fikkie gestookt.
Mijn vader had ook varkenslappen van de slager gehaald maar ik was te druk met Heineken om een foto te maken. Mijn moeder had pittige pindasaus gemaakt van de Toko hier in de stad. Dat hebben we gegeten met de saté. Ouderwets gezellige avond.quote:
Klinkt als een geslaagde avond.quote:Op zaterdag 13 juli 2019 12:40 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Mijn vader had ook varkenslappen van de slager gehaald maar ik was te druk met Heineken om een foto te maken. Mijn moeder had pittige pindasaus gemaakt van de Toko hier in de stad. Dat hebben we gegeten met de saté. Ouderwets gezellige avond.
Vanavond maak ik pasta.
Wat vond de toko daar eigenlijk van?quote:Op zaterdag 13 juli 2019 12:40 schreef SVW6. het volgende:
Mijn moeder had pittige pindasaus gemaakt van de Toko hier in de stad.
Dat, of op een andere planeet. Place your betsquote:Op zaterdag 13 juli 2019 10:28 schreef aloa het volgende:
[..]
Winter? Je woont op het zuidelijk halfrond?
Ah, ik zie het nu staan. Argentinië (ik zat mobiel, dan zie je dat niet).quote:Op zaterdag 13 juli 2019 13:46 schreef flipsen het volgende:
[..]
Dat, of op een andere planeet. Place your bets
Hahaquote:Op zaterdag 13 juli 2019 13:10 schreef Prego het volgende:
[..]
Wat vond de toko daar eigenlijk van?
OT: koude groene thee
Hij was echt heel lekker! M'n nichtje van 19 logeert hier en die vind koken en bakken leuk maar doet het thuis nooit dus die leeft zich hier uitquote:Op zaterdag 13 juli 2019 21:02 schreef JayHovah het volgende:
[..]
Kan ik voor morgenochtend niet zo’n ontbijtje bij je reserveren?
Onder de naam "bokking" wordt gerookte en gezouten haring aangeboden. In het Engels wordt bokking ook wel bloater genoemd, maar bloater is ook de naam voor Coregonus hoyi en houtingen die vaak gerookt worden verkocht. De term bokking wordt enkel gebruikt voor de variëteit gemaakt van haring. In het Engels is "bloater" een "kipper" welke niet is schoongemaakt en nog alle ingewanden (inclusief hom of kuit) bevat.quote:Op zondag 14 juli 2019 17:36 schreef SVW6. het volgende:
[ afbeelding ]
Drie lekkerbekjes en 4 gerookte (?) haring. Weet niet precies wat het is maar het smaakt goddelijk.
Bedankt voor de uitleg!quote:Op zondag 14 juli 2019 17:42 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Onder de naam "bokking" wordt gerookte en gezouten haring aangeboden. In het Engels wordt bokking ook wel bloater genoemd, maar bloater is ook de naam voor Coregonus hoyi en houtingen die vaak gerookt worden verkocht. De term bokking wordt enkel gebruikt voor de variëteit gemaakt van haring. In het Engels is "bloater" een "kipper" welke niet is schoongemaakt en nog alle ingewanden (inclusief hom of kuit) bevat.
Ik vraag me al heel lang af of het een aanrader is.... dus misschien toch ook maar eens halen.quote:Op zondag 14 juli 2019 18:39 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Bedankt voor de uitleg!
Ze smaakten zo goed ik ga ze morgen weer halen.
Nu ben ik ook wel benieuwdquote:Op zondag 14 juli 2019 18:39 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ik vraag me al heel lang af of het een aanrader is.... dus misschien toch ook maar eens halen.
Welke visboer ga je heen? Je woont toch in DH?quote:Op zondag 14 juli 2019 18:39 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Bedankt voor de uitleg!
Ze smaakten zo goed ik ga ze morgen weer halen.
Kapitein Jack, Savornin Lohmanplein.quote:Op zondag 14 juli 2019 18:46 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Welke visboer ga je heen? Je woont toch in DH?
Hmm dat is niet helemaal in de buurt van waar ik normaal kom denk ik.quote:
Daar zit ook een goede vistent (weet de naam oprecht niet).quote:Op zondag 14 juli 2019 19:09 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm dat is niet helemaal in de buurt van waar ik normaal kom denk ik.
Zit op disndag altijd voor werk bij de leyweg.
Vaak visje van de markt aldaar
Waar moet ik aan denken qua smaak/beleving?quote:Op zondag 14 juli 2019 19:14 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Daar zit ook een goede vistent (weet de naam oprecht niet).
Die gerookte haringen waren in ieder geval heerlijk, kan het iedereen die van vis houdt aanraden.
Soort mix tussen een gerookte makreel en een haring. De huid is redelijk stug maar kan je gewoon mee eten (zitten ook geen graten in)quote:Op zondag 14 juli 2019 19:20 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Waar moet ik aan denken qua smaak/beleving?
Ik vind gerookte paling/makreel ook altijd erg lekker toch
Ha buufquote:Op zondag 14 juli 2019 19:09 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Hmm dat is niet helemaal in de buurt van waar ik normaal kom denk ik.
Zit op disndag altijd voor werk bij de leyweg.
Vaak visje van de markt aldaar
Alleen op dinsdag hoorquote:Op zondag 14 juli 2019 20:01 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ha buuf
Leyweg is wel 1 vd meest troosteloze winkelcentra die ik ken maar toch kom ik er graag want echt alles heb je daar.
Meestal voor ik ga werken doe ik een rondje daar.
Ha, als ik naar NL ga is dat altijd het eerste eten wat ik bij moeders krijg voorgeschoteld: andijviestamppot met spekkiesquote:Op zondag 14 juli 2019 20:00 schreef Muck het volgende:
Stamppot andijvie met een saucijsje
Zowel de aardappelen als de (krul)andijvie kwamen uit de tuin van mijn ouders
De kringloop daar vind ik ook tof.quote:Op zondag 14 juli 2019 20:03 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Alleen op dinsdag hoor
En troosteloos wel ja... maar het winkelt prima.
Ga ook graag buiten lunchen daar.
En een leuke bieb ook.. toevallig laatst even koffie gehaald.
Ha en ik heb deze dinsdag vergadering in capelle dus ben er dan precies niet. Timingquote:Op zondag 14 juli 2019 20:13 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De kringloop daar vind ik ook tof.
Woonde er eerst vlakbij. Nu kom ik er alleen op woensdag en toevallig deze week ook op dinsdag werken.
Vind de Hoogvliet ook een erg fijne supermarkt. Die hebben we helaas niet in Delft.
Ontopic: thee en kletskoppen
Waarom doe je er een plaatje van gerookt zalm bij?quote:Op maandag 15 juli 2019 12:59 schreef SVW6. het volgende:
[ afbeelding ]
Vanavond gekookte aardappels, sperziebonen en drie runderworsten.
Omdat ik dat vanmiddag heb gegeten.quote:Op maandag 15 juli 2019 15:27 schreef Karzai het volgende:
[..]
Waarom doe je er een plaatje van gerookt zalm bij?
wel een plaatje van het internet, maar ziet er net zo uit.quote:Op maandag 15 juli 2019 15:29 schreef SVW6. het volgende:
[..]
Godsamme dat ziet er verdomd lekker uit.
valsspelerquote:
Goed te kanenquote:
Was prima ja maar de double cheeseburger xxl vond ik beter. Ga die whopper volgende keer met kaas nemen, vlees was een beetje oververtegenwoordigd nu.quote:Op maandag 15 juli 2019 19:03 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Goed te kanen
Moet ik morgen eens over denken.
Moet je eens een triple whopper nemenquote:Op maandag 15 juli 2019 19:19 schreef Sapstengel het volgende:
[..]
Was prima ja maar de double cheeseburger xxl vond ik beter. Ga die whopper volgende keer met kaas nemen, vlees was een beetje oververtegenwoordigd nu.
quote:
Werd dus uiteindelijk restjes opmaken: spruitjes, paprika, uitje, knoflook lekker bakken in de hapjespan, kruidig chorizoworstje erbij, beetje terriyakisaus en weer die lekkere rijst. Nu wel even op de verpakking gekeken, het is Japanse yamaní rijst. Geen idee hoe dat in het Nederlands heet. Spaanse website: https://www.secretos-del-arroz.com/arroz-yamani/quote:Op maandag 15 juli 2019 16:16 schreef flipsen het volgende:
Kop koffiechino (half koffie, half cappucino) en een chocolademueslireep. Straks maar even het kookboek in duiken voor de lunch. Iets warms en hartigs in ieder geval, sterf van de kou hier
Zag dat het een familierecept was. Hebben of zijn wij toevallig dezelfde familie? Dit recept ken ik van mijn tante uit Zuid-Limburgquote:Op maandag 15 juli 2019 20:15 schreef realAIVD het volgende:
Duiveltjesvlees uit de slowcooker met krieltjes in de schil en rauwe shanghai paksoi met chogochujang om te dippen
[ afbeelding ]
had ik laatst ook met Nibbit en met Mama Mia’s ook.quote:
Was ook niet van plan morgen naar de markt te gaan want wilde hont meenemen naar werk maar plannen veranderd.quote:Op zondag 14 juli 2019 20:28 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Ha en ik heb deze dinsdag vergadering in capelle dus ben er dan precies niet. Timing
En ik shop idd op weg naar huis weleens bij de hoogvliet (en de takko )
Vond het ook een mooi verhaal hoe dat stadsdeelkantoor er ooit gekomen is.
On topic ook: lasagne
Pomtips ook..quote:Op maandag 15 juli 2019 22:42 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
had ik laatst ook met Nibbit en met Mama Mia’s ook.
Normaal neem ik een schaaltje met chips maar die twee kan ik vaak niet stoppen met eten.
Ontopic: kop thee en zelfgemaakte kletskop
Nope, ik in ieder geval niet op basis van dit recept.quote:Op maandag 15 juli 2019 21:37 schreef flipsen het volgende:
[..]
Zag dat het een familierecept was. Hebben of zijn wij toevallig dezelfde familie? Dit recept ken ik van mijn tante uit Zuid-Limburg
Ik toch maar welquote:Op maandag 15 juli 2019 22:45 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Was ook niet van plan morgen naar de markt te gaan want wilde hont meenemen naar werk maar plannen veranderd.
Oppas van hont gaat mee naar de markt en dan ga ik daarna door naar werk en hont en boodschappen terug naar huis met de oppas
Dus geen sjouwwerk
Zo even lijstje maken
Staat saoto op het menu Eieren en lontong alvast vanavond gekookt
Naar de markt?quote:
Jups... had me vergist.quote:
Roerbakken dusquote:
Yup, lekker makkelijk, lekker saai, weinig moeite.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 14:39 schreef Prego het volgende:
[..]
Roerbakken dus
OT: koude groene thee met een klein beetje citroensap
Ojee hebro saté nietwaar?quote:Op dinsdag 16 juli 2019 18:45 schreef Sigaartje het volgende:
Sate met brood en sambal oelek-ei
[ afbeelding ]
AH-merk. Ik had hard gewerkt, geen zin om iets te verzinnen.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 19:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ojee hebro saté nietwaar?
Ik had net heerlijk twister friet, kaassouffle en een nasischijf. Met een glas orangina.
Wtf Ik had nog een bloemkool liggen en het is niet echt mijn favoriete groente, dus maar even recepten gegoogled. Kom ik inderdaad iets tegen over bloemkool in schijven snijden en zo hup, de oven in met wat olijfolie erop en zout en peper. En krijg nou niets, het was LEKKER! Grappig dat je dezelfde ingeving hadquote:Op dinsdag 16 juli 2019 17:17 schreef golfer het volgende:
Straks: geroosterde bloemkool uit de oven en in geklaarde boter gebakken tongscharfilets.
Ik heb het al vaker gemaakt.quote:Op dinsdag 16 juli 2019 19:15 schreef flipsen het volgende:
Ik had nog een bloemkool liggen en het is niet echt mijn favoriete groente, dus maar even recepten gegoogled. Kom ik inderdaad iets tegen over bloemkool in schijven snijden en zo hup, de oven in met wat olijfolie erop en zout en peper. En krijg nou niets, het was LEKKER! Grappig dat je dezelfde ingeving had
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |