Gurken viertel zijn augurken in kwarten gesneden in de lengte.quote:
Ah txquote:Op woensdag 10 juli 2019 12:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gurken viertel zijn augurken in kwarten gesneden in de lengte.
Ziet er goed uit!quote:Op woensdag 10 juli 2019 14:07 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch geheel zelfgestoomde dimsum van de toko![]()
[ afbeelding ]
Vanavond Broccoli en twee kleuren paprika uit de oven, zilvervliesrijst en gochujang-gehakt
quote:Op woensdag 10 juli 2019 14:07 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond Broccoli en twee kleuren paprika uit de oven, zilvervliesrijst en gochujang-gehakt
Ik denk dat wij het voedseltechnisch gezien best goed met elkaar zouden kunnen vindenquote:
Brada, je eet bizar veel zalm.quote:Op woensdag 10 juli 2019 23:26 schreef stokj het volgende:
Gebakken krieltjes met witte bonen in tomatensaus en een gebakken zalm.
Als jij nou de tomaten op eet, kom ik eraanquote:Op donderdag 11 juli 2019 15:53 schreef Karzai het volgende:
Koffie, water, thee, banaan worteltjes, boterhammen met kaas/ham/komkommer
vanavond spaghetti carbonara met gemengde sla, tomaat en feta
Zeker mattie, zalm is heerlijk! (doet me ook denken aan iets wat ook mooi roze isquote:Op donderdag 11 juli 2019 14:49 schreef McBrokkie het volgende:
[..]
Brada, je eet bizar veel zalm.![]()
OT: tosti.
zo danquote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
Ja, ik doopte ze vroeger in chilisausquote:Op donderdag 11 juli 2019 23:49 schreef Tai-Mai-Shu het volgende:
Wat zijn die kan-en-klaar quiche lorraine taartjes flauw. Zo zonde.
En hoe was het? Gaaf hoor.quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
dat is toch zo'n hele simpele spaghetti met alleenquote:Op vrijdag 12 juli 2019 09:25 schreef anndb het volgende:
Zometeen spaghetti amatriciana. Vanavond roti.
Zo, gaaf hee!quote:Op donderdag 11 juli 2019 16:16 schreef Resistor het volgende:
Buikspek in de rookton. Gewoon, omdat ik dit kan
Nou ja, kunnen... is de eerste keer dat ik dit doe. Wat ik wel merk is dat het veel heter moet dan ik met vis gewend ben.
Hoe heet? Geen idee, thermometer gebruik ik niet.
ik vind eieren met spek, dooier half gaar en heel, ook zo lekker, alleen niet elke dagquote:Op vrijdag 12 juli 2019 12:47 schreef vosss het volgende:
Ontbijt hier 4 boterhammen en 2 eitjes en een blikje 7UP
ik heb ook nog een potje honing/mosterd in de koelkastquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:35 schreef emmyemmy2 het volgende:
Roerbak van kipfilet, courgette, rode ui, knoflook en honingmosterd. Met een schep cottage cheese
kom maar mee, daar is de afvalbak, hup, opschieten, goed zoquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:47 schreef Karzai het volgende:
Ik heb nog een pot sinaasappel sambal, staat ook al 4 jaar.
het zijn meestal buitjes, als je gaat bbqen in een storm is het een ander verhaal, zou ik ook niet doen, maar het zijn een paar druppelsquote:Op vrijdag 12 juli 2019 13:54 schreef SVW6. het volgende:
Hij En Ik Nemen Elke Keer Een Nieuwe (ik ben onverbeterlijk)
Straks BBQ met familie. Als het goed is blijft het vanaf nu aan de kust droog.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |