abonnement Unibet Coolblue
pi_166662028
Hallo fokkers,

Ik zit met een probleem en ik wil graag meningen van jullie horen en wie zich in recht staat. Ik heb mijn advocaat nog niet gesproken ( ga ik vandaag doen )

Ik heb via marktplaats een auto gevonden die precies aan mijn principes voldoen. Ik heb contact opgenomen met de eigenaar en die vertelde mij dat ik de auto kon bezichtigen. Het was 200km rijden en toen kwam ik daar aan. Een hele mooie Mercedes C220 uit 2015 die niet eens 10,000 km gereden had. Ik zou mijn golf 7 in ruilen en zijn auto overnemen met een bedrag van mijn kant. De auto stond in de showroom en ik vroeg of ik er even in kon rijden. Hij vertelde mij dat hij de sleutels van de overige auto's niet bij zich had dus een proefrit kon ik niet maken jammer genoeg. Toen ik de sleutel in het contact van de auto stopte zagik al een motor lichtje branden en vroeg waarom die brandde, hij zei dat het aan de accu lag en dat zo weg was goed zei ik. Ik ging weer naar huis en dagen gingen voorbij en ik contacteerde mijn Lease financiering aangezien ik niet in 1x een hele grote bedrag wil overmaken. Die zouden de betalingen voor mij regelen enkel wat ik hoefde te doen was een handtekening zetten in het contract die zij mij stuurde.

Mij goed dacht ik. ik wacht het contract af en het was donderdag avond en de eigenaar vroeg mij wanneer ik de auto kon ophalen. Ik zei ik wacht op de financiering die mij tot een oke seintje geven waarop hij antwoorde dat hij zei dat het al kon en ik belde de financiering en die vertelde mij dat ik de auto al kon ophalen en de contract daar bij hun teken. Geen probleem dacht ik dan hoef ik geen weekend te wachten op mijn auto. Ik ging er naar toe en we gingen als eerst naar een postkantoor en hij zette de auto op mijn naam. Terug naar de garage bleek dat hij zijn 'sleutels' niet bij zich had en hij het contract niet kon uitprinten en mij geen garantie bewijs kon meegeven. Geen probleem dacht ik, ik ben geen moeilijke type dus dan kom ik morgen wel langs om het contract te tekenen zei ik. Dat is goed zei de man. Dus ik gaf mijn golf 7 aan hem die nog steeds op mijn naam stond en hij gaf zijn mercedes aan mij die op dat moment op mijn naam stond. Op weg naar huis hoorde ik hele rare dingen onder de auto en brandde het motorlichtje weer. Morgen ochtend bracht ik de auto naar de mercedes dealer en die vertelde mij dat het om een schade auto ging en de kosten ongeveer 5000,- zou kosten.

Ik contacteerde de eigenaar van de auto en vertelde hem dat dit niet de bedoeling is en hij mij duidelijk heeft gemaakt dat er geen problemen met de auto waren. Het eerste wat hij vroeg was of ik de contract al had ingevuld en opgestuurd had en ik zei nee, want ik annuleer de koop zei ik. Hij was boos en vertelde mij dat ik de auto kon brengen en mijn auto kon ophalen. Goed dacht ik ik ging met een vriend er naar toe en kwam bij zijn garage aan en hij vroeg mij om de mercedes sleutel we stapten in en ik dacht dat hij ons naar de golf 7 zou brengen waarop hij ons dus naar centraal bracht. Waarop ik zei dat dit niet klopte en ik mijn golf terug wilde hebben.Hij trok mij uit de mercedes en ik zei niet aanraken, waarop hij zei van wat wilde je er aan gaan doen terwijl ik heel netjes vroeg laten we het als een normaal manier oplossen. Hij luisterde niet en ik zei dan bel ik de politie wel, hij werd heel aggressief en begon mij te duwen en bedreigen met dat als ik de politie bel dat hij mensen op mij af zou sturen en hij weet waar ik woon etc Mij maak je daarmee niet bang zei ik. Toen stapte hij en zijn vriend de auto in en ik liep naar het politiebureau om aangifte te doen. Zij vertelde mij dat hij nu mijn eigendom verduisterd wat strafbaar is en het om een civiele zaak ging en zij niet echt veel kunnen doen :?

Maar goed, nu was ik dus met de trein naar huis gegaan 200km en heb hem verteld zo snel mogelijk mijn golf 7 terug te geven waarop hij zei dat de golf 7 al verkocht was. Maar dat kan niet zei ik want beiden auto's staan nog steeds op mijn naam. Ik heb de financiering gebeld en die stonden achter mij en hebben de koop ook geannuleerd. Ik heb de man gecontacteerd dat ik er een rechtzaak van zou maken en hij geen poot heeft om op te staan aangezien 1 zijn auto niet voldoet aan wat er op zijn advertentie staat 2 hij mij bedreigd heeft en aangerand heeft 3 er niks was getekend.
Nu sta ik zonder auto en heeft hij mijn golf en de Mercedes terwijl beide auto's op mijn naam staan.

Hij vertelde mij dat hij een factuur zou maken en ik die moet betalen om zo alsnog de golf terug te krijgen.
Hier het factuur :
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hij vraagt zonder pardon 3500¤ omdat hij zelf de mercedes op mijn naam heeft gezet en 500 euro dat hij mijn golf rijklaar heeft gemaakt en een onderhoud gegeven heeft ZONDER dat de koop nog rond was ( contracten etc waren nog niet getekend)

Ik heb hem verteld dat ik al een advocaat heb ingeschakeld aangezien ik daarvoor verzekerd ben.

Ik heb hem ook meerdere malen verteld dat ik het niet zover wil krijgen om het tot een rechtzaak te schoppen want ik heb hem verteld dat het om een civiele rechtzaak en als hij verliest hij voor de alle opkomende kosten moet betalen en hij nog meer geld moet betalen. maar hij wilt niet luisteren en wilt zo graag mij ''afpersen'' en 3500 euro ontvangen terwijl hij tegen een politie agent zei enkel 250 euro te willen omdat hij de auto al gepoetst had.

In ieder geval bedankt voor het lezen ik zou graag jullie mening hierover willen
pi_166662072
Ik heb met mijn advocaat gesproken. M'n advocaat heeft duidelijk gezegd dat ik de koop kan ONTBINDEN Als je wél een wettelijke grondslag hebt om van de koop af te zien, dan is er sprake van ontbinding. Er kan bijvoorbeeld worden ontbonden als het product niet goed is. In dat geval krijg je de aankoopsom terug.

er is sprake van een dwaling
De verkoper geeft foute informatie
De verkoper zwijgt over een punt wat hij had moeten melden


19 INC Mercedes C63 AMG Performance Breedset Velgen
Dit heeft hij in zijn advertentie staan. De velgen die hij heeft in zijn advertentie zijn slechts IMITATIE. en dus geen originele C63 AMG velgen

Stoelverwarming in 3 standen
Auto heeft geen stoelverwarmingen in 3 standen.

- 8 Versnellingen / 8 Bak Automaat Met Flippers
Auto heeft geen 8 versnellingen

M.a.w
Ik sta erg sterk in mijn schoenen aangezien ik niet pas na 2 maanden kwam met de problemen maar direct na 20 minuten en binnen 24 uur de auto al bij hem ingeleverd te hebben. Hij met geweld mij uit de mercedes getrokken heeft en mij bedreigd heeft.

[ Bericht 28% gewijzigd door Policy2 op 14-11-2016 23:52:47 ]
pi_166662311
Mij lijkt het dat je idd de som wel kan terugkrijgen en dat hij jou die Golf 7 of de waarde daarvan moet afgeven.

Kerel staat er niet zo goed voor. Die dreigementen zijn (naar mijn gevoel) een wanhoopsdaad van zijn kant.
Cindy De Vuyst
pi_166662352
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 23:38 schreef Policy2 het volgende:
Ik heb met mijn advocaat gesproken. M'n advocaat heeft duidelijk gezegd dat ik de koop kan ONTBINDEN Als je wél een wettelijke grondslag hebt om van de koop af te zien, dan is er sprake van ontbinding. Er kan bijvoorbeeld worden ontbonden als het product niet goed is. In dat geval krijg je de aankoopsom terug.
No shit, wat heb jij een slimme advocaat. Doe mij even zijn naam, dat wil ik ook wel zo'n advocaat die persoonlijk langskomt om een open deur in te trappen zoiets even te vertellen.

Had ie ook nog meer?
.
pi_166662635
Ja en nu?
.
pi_166662707
Cindy De Vuyst
pi_166662771
Verkoper heeft zo te zien een niet al te goeie reputatie!
Cindy De Vuyst
pi_166662786
In het vorige topic had iemand het over onderzoeksplicht?
Dat is natuurlijk totaal niet van toepassing meer als de teller is teruggedraaid, en het een slecht herstelde schade auto is, terwijl vermeld word dat hij schadevrij is.
Dan kan je natuurlijk gewoon ontbinden op basis van dwaling.
Voor de rest moet ik er maar niet te veel op in gaan, want daar word ik zelf niet happy van. :N Stomme actie volgt nog stommere actie op, en als je denkt dat het klaar is, komen er nog 3 van die acties. Als je die auto ziet moeten er al alarmbellen af gaan. En zo niet moet je nooit meer een grote aankoop doen. Lijkt me uberhaupt een goed plan, als het toch allemaal geleend geld is.
Een auto van +- 33.000 kopen zonder een proefrit :') Sorry, maar dan ben je echt een mongool. Zelfs als ik een auto koop voor 500 euro wil ik nog een proefrit maken.
Dan heb ik het nog niet over de lening van een mercedes, bovenop een lening voor een golf. Dat gaat echt de goede kant op zo |:( :')

[ Bericht 25% gewijzigd door OpgeFOKt1991 op 15-11-2016 00:55:30 ]
Niks interessants hier.
pi_166662820
Whehe, die factuur ook. Man man man.
  dinsdag 15 november 2016 @ 00:37:44 #10
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_166662836
En wat zei de advocaat over het geweld?
  dinsdag 15 november 2016 @ 00:37:58 #11
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166662840
Maar laten we eve concreet zijn. Wat wordt de manier van aanpak?
  dinsdag 15 november 2016 @ 00:38:47 #12
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166662846
Maar even een vraagje: waarom koopt een jong broekie als jij een auto als zijnde een rechtspersoon?
pi_166662882
Laat maar.

[ Bericht 88% gewijzigd door OpgeFOKt1991 op 15-11-2016 01:05:18 ]
Niks interessants hier.
pi_166662970
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 november 2016 00:37 schreef Zolderkamer het volgende:
En wat zei de advocaat over het geweld?
Geen bewijs.
pi_166662981
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 00:11 schreef Fer het volgende:
Ja en nu?
Heeft TS schuld bij de VW dealer, 2 auto's op zijn naam maar die zijn zoek.
pi_166663017
quote:
2s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:02 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Heeft TS schuld bij de VW dealer, 2 auto's op zijn naam maar die zijn zoek.
wat meer bedoel, er komt een advocaat langs. Lijkt dat hij nu ook een plan of eerste aanzet heeft. Niet dat hij ts wat standaard consumentenrechtwijsheden geeft.
.
pi_166663027
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:07 schreef Fer het volgende:

[..]

wat meer bedoel, er komt een advocaat langs. Lijkt dat hij nu ook een plan of eerste aanzet heeft. Niet dat hij ts wat standaard consumentenrechtwijsheden geeft.
Echt gemotiveerd komt de advocaat niet over.
pi_166663038
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:09 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Echt gemotiveerd komt de advocaat niet over.
Wat moet je dan ook met zo'n cliënt.
Niks interessants hier.
pi_166663045
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:11 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Wat moet je dan ook met zo'n cliënt.
Die heeft ook geen zin in balkan mafia op zijn dak.
pi_166663065
quote:
12s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:13 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Die heeft ook geen zin in balkan mafia op zijn dak.
Dat zou natuurlijk ook zomaar kunnen. Maar met een client zoals deze ga je natuurlijk ook niet echt ver komen. Als je aangifte niet eens serieus genomen word, kan het bij de rechtbank ook behoorlijk lastig worden.
Niks interessants hier.
pi_166663081
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:18 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Dat zou natuurlijk ook zomaar kunnen. Maar met een client zoals deze ga je natuurlijk ook niet echt ver komen. Als je aangifte niet eens serieus genomen word, ga je in een rechtzaak helemaal nergens komen.
Het wordt sowieso civiele zaak, er is geen sprake van diefstal of iets anders strafbaars, TS is 2 auto's incl sleutels en kenteken kwijt, ze staan alleen nog op zijn naam
  dinsdag 15 november 2016 @ 01:28:17 #22
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166663107
Ach, TS, je kunt het ook van de positieve kant bekijken. Je word nu gedwongen worden om een goedkoop, aftands auto'tje te kopen als je wilt blijven rijden en dat heeft zo enkele voordelen:

1. Je wordt niet etnisch meer geprofileerd. Want een 19-jarig pikkie in een dure mercedes c220 uit 2015 trekt nogal de aandacht van de politie.

2. Als je een leuk meisje trekt, weet ze dat je van je houdt om wie je bent, in plaats van dat het gaat om jouw dure mercedes op afbetaling.

3. Je bespaart maandelijks een berg geld, waardoor je straks wel een 100% eigen mercedes kunt kopen. En die ster, daar gaat het om bij bepaalde culturen, dus die nieuwe is nergens voor nodig.

Maar al met al; je hebt een wijze les geleerd. Vertrouw niet alles en iedereen blindeling en wees kritisch.
pi_166663273
Volgens mij heeft de verkoper de auto hier vandaan TS:

http://m.speurders.nl/ove(...)-navi-157464680.html
[Maakt daar even voor de zekerheid een screenprintje van]

Toen nog 2425km op de teller volgens de advertentie, dus daarvoor al teruggedraaid of er is in al die maanden nog geen nieuwe kilometerstand geregistreerd.

Tomarza BV was blijkbaar een autoschadeherstelbedrijf of verkocht schadeauto's. Tomarza zat eerst op het adres waar je nu de auto gekocht hebt en/of die twee hebben op een andere manier een link.
  dinsdag 15 november 2016 @ 02:31:00 #24
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166663366
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:59 schreef Physsic het volgende:
Volgens mij heeft de verkoper de auto hier vandaan TS:

http://m.speurders.nl/ove(...)-navi-157464680.html
[Maakt daar even voor de zekerheid een screenprintje van]

Toen nog 2425km op de teller volgens de advertentie, dus daarvoor al teruggedraaid of er is in al die maanden nog geen nieuwe kilometerstand geregistreerd.

Tomarza BV was blijkbaar een autoschadeherstelbedrijf of verkocht schadeauto's. Tomarza zat eerst op het adres waar je nu de auto gekocht hebt en/of die twee hebben op een andere manier een link.
Zelfde auto inderdaad.

Kun je bij speurders niet zien wanneer een advertentie geplaatst is?

edit: 6 maanden terug, zoals TS ook aangeeft.

[ Bericht 2% gewijzigd door Halle_Luja op 15-11-2016 02:54:44 ]
pi_166663380
https://www.google.nl/?gw(...)0xf91d7cb797ac99a0,1,

quote:
Verkopen overgespoten schade auto's. Ken meerdere auto's en vooral BMW's die ervandaan komen. Worden allemaal als pareltje geadverteerd met een lijst aan verborgen gebreken. Heb er zelf ook een e36 cabrio gekocht waarvan zelf 3 van de 5 wielbouten aan beide kanten afgeslepen waren en maar met 2 omwentelingen vastzaten in het schroefdraad... Oplichters eerste klas daar.
pi_166663402
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 02:31 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Zelfde auto inderdaad.

Kun je bij speurders niet zien wanneer een advertentie geplaatst is?
Niet nauwkeuriger dan "5 maanden geleden". Er staan meer dan 100 oude advertenties op die teruggaan tot "1 jaar en 5 maanden geleden". Toen stond er als adres echter nog Stieltjesweg 6 in de advertenties. Daar zit ook een aantal schadeauto's tussen, soms ook zonder kenteken. Pas sinds de auto's nieuwer dan "9 maanden geleden" is het adres gewijzigd in Veldoven 15.

Over schadeauto's gesproken: Tussen de advertenties van TS' verkoper staat ook een advertentie van een schadeauto.
http://www.marktplaats.nl(...)-performance-09.html
pi_166663407
Het hangt van vage BV's stromannen en steeds wisselende bedrijven aan elkaar, wens TS veel succes met zijn rechtszaak
pi_166663416
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 23:35 schreef Policy2 het volgende:
Hallo fokkers,

Ik zit met een probleem en ik wil graag meningen van jullie horen en wie zich in recht staat. Ik heb mijn advocaat nog niet gesproken ( ga ik vandaag doen )

Ik heb via marktplaats een auto gevonden die precies aan mijn principes voldoen. Ik heb contact opgenomen met de eigenaar en die vertelde mij dat ik de auto kon bezichtigen. Het was 200km rijden en toen kwam ik daar aan. Een hele mooie Mercedes C220 uit 2015 die niet eens 10,000 km gereden had. Ik zou mijn golf 7 in ruilen en zijn auto overnemen met een bedrag van mijn kant. De auto stond in de showroom en ik vroeg of ik er even in kon rijden. Hij vertelde mij dat hij de sleutels van de overige auto's niet bij zich had dus een proefrit kon ik niet maken jammer genoeg. Toen ik de sleutel in het contact van de auto stopte zagik al een motor lichtje branden en vroeg waarom die brandde, hij zei dat het aan de accu lag en dat zo weg was goed zei ik. Ik ging weer naar huis en dagen gingen voorbij en ik contacteerde mijn Lease financiering aangezien ik niet in 1x een hele grote bedrag wil overmaken. Die zouden de betalingen voor mij regelen enkel wat ik hoefde te doen was een handtekening zetten in het contract die zij mij stuurde.

Mij goed dacht ik. ik wacht het contract af en het was donderdag avond en de eigenaar vroeg mij wanneer ik de auto kon ophalen. Ik zei ik wacht op de financiering die mij tot een oke seintje geven waarop hij antwoorde dat hij zei dat het al kon en ik belde de financiering en die vertelde mij dat ik de auto al kon ophalen en de contract daar bij hun teken. Geen probleem dacht ik dan hoef ik geen weekend te wachten op mijn auto. Ik ging er naar toe en we gingen als eerst naar een postkantoor en hij zette de auto op mijn naam. Terug naar de garage bleek dat hij zijn 'sleutels' niet bij zich had en hij het contract niet kon uitprinten en mij geen garantie bewijs kon meegeven. Geen probleem dacht ik, ik ben geen moeilijke type dus dan kom ik morgen wel langs om het contract te tekenen zei ik. Dat is goed zei de man. Dus ik gaf mijn golf 7 aan hem die nog steeds op mijn naam stond en hij gaf zijn mercedes aan mij die op dat moment op mijn naam stond. Op weg naar huis hoorde ik hele rare dingen onder de auto en brandde het motorlichtje weer. Morgen ochtend bracht ik de auto naar de mercedes dealer en die vertelde mij dat het om een schade auto ging en de kosten ongeveer 5000,- zou kosten.

Ik contacteerde de eigenaar van de auto en vertelde hem dat dit niet de bedoeling is en hij mij duidelijk heeft gemaakt dat er geen problemen met de auto waren. Het eerste wat hij vroeg was of ik de contract al had ingevuld en opgestuurd had en ik zei nee, want ik annuleer de koop zei ik. Hij was boos en vertelde mij dat ik de auto kon brengen en mijn auto kon ophalen. Goed dacht ik ik ging met een vriend er naar toe en kwam bij zijn garage aan en hij vroeg mij om de mercedes sleutel we stapten in en ik dacht dat hij ons naar de golf 7 zou brengen waarop hij ons dus naar centraal bracht. Waarop ik zei dat dit niet klopte en ik mijn golf terug wilde hebben.Hij trok mij uit de mercedes en ik zei niet aanraken, waarop hij zei van wat wilde je er aan gaan doen terwijl ik heel netjes vroeg laten we het als een normaal manier oplossen. Hij luisterde niet en ik zei dan bel ik de politie wel, hij werd heel aggressief en begon mij te duwen en bedreigen met dat als ik de politie bel dat hij mensen op mij af zou sturen en hij weet waar ik woon etc Mij maak je daarmee niet bang zei ik. Toen stapte hij en zijn vriend de auto in en ik liep naar het politiebureau om aangifte te doen. Zij vertelde mij dat hij nu mijn eigendom verduisterd wat strafbaar is en het om een civiele zaak ging en zij niet echt veel kunnen doen :?

Maar goed, nu was ik dus met de trein naar huis gegaan 200km en heb hem verteld zo snel mogelijk mijn golf 7 terug te geven waarop hij zei dat de golf 7 al verkocht was. Maar dat kan niet zei ik want beiden auto's staan nog steeds op mijn naam. Ik heb de financiering gebeld en die stonden achter mij en hebben de koop ook geannuleerd. Ik heb de man gecontacteerd dat ik er een rechtzaak van zou maken en hij geen poot heeft om op te staan aangezien 1 zijn auto niet voldoet aan wat er op zijn advertentie staat 2 hij mij bedreigd heeft en aangerand heeft 3 er niks was getekend.
Nu sta ik zonder auto en heeft hij mijn golf en de Mercedes terwijl beide auto's op mijn naam staan.

Hij vertelde mij dat hij een factuur zou maken en ik die moet betalen om zo alsnog de golf terug te krijgen.
Hier het factuur :
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hij vraagt zonder pardon 3500¤ omdat hij zelf de mercedes op mijn naam heeft gezet en 500 euro dat hij mijn golf rijklaar heeft gemaakt en een onderhoud gegeven heeft ZONDER dat de koop nog rond was ( contracten etc waren nog niet getekend)

Ik heb hem verteld dat ik al een advocaat heb ingeschakeld aangezien ik daarvoor verzekerd ben.

Ik heb hem ook meerdere malen verteld dat ik het niet zover wil krijgen om het tot een rechtzaak te schoppen want ik heb hem verteld dat het om een civiele rechtzaak en als hij verliest hij voor de alle opkomende kosten moet betalen en hij nog meer geld moet betalen. maar hij wilt niet luisteren en wilt zo graag mij ''afpersen'' en 3500 euro ontvangen terwijl hij tegen een politie agent zei enkel 250 euro te willen omdat hij de auto al gepoetst had.

In ieder geval bedankt voor het lezen ik zou graag jullie mening hierover willen
Dat "garagebedrijf" heette niet toevallig "Jet Cars B.V." he ? :')
pi_166663418
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 02:31 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

edit: 6 maanden terug, zoals TS ook aangeeft.
Op 4 juli is de auto ook nog overgeschreven.
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 07:55:40 #30
39093 crew  jitzzzze
Banaan in je oor
pi_166663853
Nou heb ik beide topics helemaal gelezen, maar ik vraag me een beetje af waar TS een rechtszaak op wil baseren?

Want hij koopt zelf een auto zonder proefrit, ruilt zelf een auto daarop in (die later blijkt helemaal niet in te ruilen is).

Vervolgens wil TS de koop (denk ik terecht) ontbinden, maar dat besluit hij eventjes zelfstandig aan de keukentafel. En daarna geeft hij ook weer vrijwillig zijn nieuw aangeschafte vehikel terug.
pi_166664081
Zal een lastige zaak worden, zeker omdat die verkoper niet aan zijn proefstuk toe is. Verdiep je in Google en krantenartikelen en je vindt meteen heel wat elementen die niet pluis zijn op dit adres of onder die naam.

Lijkt me eerder dat de verkoper een crimineel is. Volgens mij mag je er van uitgaan dat hij al een plan in gedachten heeft hoe hij TS' antwoord in de rechtbank zo kan wegpraten.
Cindy De Vuyst
  dinsdag 15 november 2016 @ 08:31:05 #32
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_166664083
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 07:55 schreef jitzzzze het volgende:
Nou heb ik beide topics helemaal gelezen, maar ik vraag me een beetje af waar TS een rechtszaak op wil baseren?

Want hij koopt zelf een auto zonder proefrit, ruilt zelf een auto daarop in (die later blijkt helemaal niet in te ruilen is).

Vervolgens wil TS de koop (denk ik terecht) ontbinden, maar dat besluit hij eventjes zelfstandig aan de keukentafel. En daarna geeft hij ook weer vrijwillig zijn nieuw aangeschafte vehikel terug.
Verzwegen schade auto, slecht gerepareerd, geen 8 versnellingen, geen stoelverwarming, imitatie velgen? En het feit dat de verkoper beide auto's nu gijzelt?
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
  dinsdag 15 november 2016 @ 08:55:18 #33
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_166664276
Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het te mooi om waar te zijn. Hoeveel 'suckers' lopen er toch rond dat dit soort bedrijven kunnen blijven bestaan.
  dinsdag 15 november 2016 @ 09:19:14 #34
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_166664503
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 november 2016 08:55 schreef Twiitch het volgende:
Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het te mooi om waar te zijn. Hoeveel 'suckers' lopen er toch rond dat dit soort bedrijven kunnen blijven bestaan.
Ik vraag me af waarom mensen tot twee keer toe een auto op een financiering willen kopen; dan leef je toch aardig boven je stand imho.
  dinsdag 15 november 2016 @ 10:10:45 #35
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_166665156
quote:
0s.gif [b]
Een auto van +- 33.000 kopen zonder een proefrit :') Sorry, maar dan ben je echt een mongool. Zelfs als ik een auto k]oop voor 500 euro wil ik nog een proefrit maken.
m'n pa maakt maar zelden een proefrit. "'t zal wel goed rijden" :{ maar ja die koopt dan weer niet bij zo'n dubieuze toko.

opvallend aan de auto van TS is ook het BPM bedrag


een vergelijkbare c220 cdi uit 2015
pi_166665297
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:10 schreef Gnittoo het volgende:

[..]

m'n pa maakt maar zelden een proefrit. "'t zal wel goed rijden" :{ maar ja die koopt dan weer niet bij zo'n dubieuze toko.

opvallend aan de auto van TS is ook het BPM bedrag
[ afbeelding ]

een vergelijkbare c220 cdi uit 2015
[ afbeelding ]
Import met schade.
  dinsdag 15 november 2016 @ 10:19:56 #37
151749 Gnittoo
I WANT THAT ONE!
pi_166665321
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:18 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Import met schade.
dat had idd een eerste alarmbel moeten zijn.
pi_166665336
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:19 schreef Gnittoo het volgende:

[..]

dat had idd een eerste alarmbel moeten zijn.
Klopt. Maar volgens mij zijn er in dit geval wel meerdere alarmbellen niet afgegaan of niet gehoord.
  dinsdag 15 november 2016 @ 10:21:19 #39
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166665346
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 23:38 schreef Policy2 het volgende:
Ik heb met mijn advocaat gesproken. M'n advocaat heeft duidelijk gezegd dat ik de koop kan ONTBINDEN Als je wél een wettelijke grondslag hebt om van de koop af te zien, dan is er sprake van ontbinding. Er kan bijvoorbeeld worden ontbonden als het product niet goed is. In dat geval krijg je de aankoopsom terug.

er is sprake van een dwaling
De verkoper geeft foute informatie
De verkoper zwijgt over een punt wat hij had moeten melden


19 INC Mercedes C63 AMG Performance Breedset Velgen
Dit heeft hij in zijn advertentie staan. De velgen die hij heeft in zijn advertentie zijn slechts IMITATIE. en dus geen originele C63 AMG velgen

Stoelverwarming in 3 standen
Auto heeft geen stoelverwarmingen in 3 standen.

- 8 Versnellingen / 8 Bak Automaat Met Flippers
Auto heeft geen 8 versnellingen

M.a.w
Ik sta erg sterk in mijn schoenen aangezien ik niet pas na 2 maanden kwam met de problemen maar direct na 20 minuten en binnen 24 uur de auto al bij hem ingeleverd te hebben. Hij met geweld mij uit de mercedes getrokken heeft en mij bedreigd heeft.
Dat zijn de punten die je noemt terwijl de man je een schade-auto heeft verkocht zonder het te melden?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166665355
quote:
3s.gif Op dinsdag 15 november 2016 01:22 schreef Piet_Piraat het volgende:
TS is 2 auto's incl sleutels en kenteken kwijt,
Of de één of de ander, maar absoluut niet allebeide.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  dinsdag 15 november 2016 @ 10:21:48 #41
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_166665357
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:19 schreef Gnittoo het volgende:

[..]

dat had idd een eerste alarmbel moeten zijn.
Heel erg vreemd dat er geen research gedaan is voor aanschaf.. Toen ik mijn Punto van 1500¤ kocht heb ik alles over die auto onderzocht. dit is een wagen van 30k.. die laat je toch even nakijken voor aanschaf..
I wonder what it's all about
pi_166665369
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat zijn de punten die je noemt terwijl de man je een schade-auto heeft verkocht zonder het te melden?
Dit.
Maar in hoeverre vallen deze punten ook niet onder onderzoeksplicht?
Imitatie kun je zien, stoelverwarming en versnelling idem.
pi_166665468
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:21 schreef hottentot het volgende:

[..]

Of de één of de ander, maar absoluut niet allebeide.
Welke heeft ie nog thuis staan dan?
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 10:29:59 #44
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166665495
quote:
19s.gif Op dinsdag 15 november 2016 09:19 schreef Gunner het volgende:

[..]

Ik vraag me af waarom mensen tot twee keer toe een auto op een financiering willen kopen; dan leef je toch aardig boven je stand imho.
Nou, dat is het eerste issue, want als TS dat niet had gedaan had ie dit issue niet gehad. Aan de andere kant, los van het geld (wat hij dus helemaal niet heeft), heeft TS in dit hele verhaal stomme beslissing op stomme beslissing gestapeld.

TS is, let´s just say it, gewoon niet het helderste licht. Maar ik denk dat je zult schrikken hoeveel van dit soort simpele zielen rondlopen, want anders konden dat soort bedrijfjes ook niet bestaan.
Breitling - Instruments for Professionals
  dinsdag 15 november 2016 @ 10:35:26 #45
293652 Habbezak
"I pity the fool"
pi_166665600
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:22 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Dit.
Maar in hoeverre vallen deze punten ook niet onder onderzoeksplicht?
Imitatie kun je zien, stoelverwarming en versnelling idem.
Ook al had hij gevraagd "is de auto motorisch in orde" dan kan je niet van een particuliere verkoper verwachten dat hij de kennis heeft om daar een sluitend antwoord op te geven. Bij een garage is dit anders. Ik weet ook niet of dit een particuliere verkoper is.. (via marktplaats / uitgeschreven bedrijf?)

des al niet te min.. een auto kopen zonder proefrit :') |:( _O- 8)7
I wonder what it's all about
pi_166665626
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:35 schreef Habbezak het volgende:

[..]

Ook al had hij gevraagd "is de auto motorisch in orde" dan kan je niet van een particuliere verkoper verwachten dat hij de kennis heeft om daar een sluitend antwoord op te geven. Bij een garage is dit anders. Ik weet ook niet of dit een particuliere verkoper is.. (via marktplaats / uitgeschreven bedrijf?)

des al niet te min.. een auto kopen zonder proefrit :') |:( _O- 8)7
Ik koop ook een auto zonder proefrit. Wel nieuw en weet wat ik kan verwachten. Dat kan ik nog wel begrijpen.

Maar imitatie, aantal versnellingen en wel of geen stoelverwarming hoef je geen kundige voor te zijn natuurlijk. Imitatie kan dan nog een discussie zijn, maar de andere 2 punten lijken me duidelijk wel of niet aanwezig.
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 10:40:46 #47
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166665709
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:36 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Ik koop ook een auto zonder proefrit. Wel nieuw en weet wat ik kan verwachten. Dat kan ik nog wel begrijpen.

Maar imitatie, aantal versnellingen en wel of geen stoelverwarming hoef je geen kundige voor te zijn natuurlijk. Imitatie kan dan nog een discussie zijn, maar de andere 2 punten lijken me duidelijk wel of niet aanwezig.
Wat ik me nou afvraag he, maar ik kan er ook overheen gelezen hebben...TS geeft aan dat hij wel direct had gezien dat het motorlampje aan ging, maar dat zou allemaal geen issue zijn. Maar hij schrijft ook volgens mij dat een proefrit niet ging want de sleutels waren niet aanwezig. ( :') ).

Nu weet ik niet hoe dat is bij Mercedes, misschien dat dat daar direct getoond wordt bij het openen van de deur (hoe doe je dat zonder sleutel?) maar, als dat niet zo is, en je moet de auto op contact zetten om dat lampje op te zien lichten (waarvoor je IN de auto moet zijn en daar heb je ook sleutels voor nodig), dan waren er toch ook sleutels?

Of heb ik over een deel van het verhaal heen gelezen?
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166665762
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:40 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Wat ik me nou afvraag he, maar ik kan er ook overheen gelezen hebben...TS geeft aan dat hij wel direct had gezien dat het motorlampje aan ging, maar dat zou allemaal geen issue zijn. Maar hij schrijft ook volgens mij dat een proefrit niet ging want de sleutels waren niet aanwezig. ( :') ).

Nu weet ik niet hoe dat is bij Mercedes, misschien dat dat daar direct getoond wordt bij het openen van de deur (hoe doe je dat zonder sleutel?) maar, als dat niet zo is, en je moet de auto op contact zetten om dat lampje op te zien lichten (waarvoor je IN de auto moet zijn en daar heb je ook sleutels voor nodig), dan waren er toch ook sleutels?

Of heb ik over een deel van het verhaal heen gelezen?
De sleutels van de andere auto's waren niet aanwezig. Dus ik neem aan dat die niet uit de showroom gereden konden worden om een proefrit mogelijk te maken.
  dinsdag 15 november 2016 @ 11:09:08 #49
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_166666392
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:43 schreef Blue_note het volgende:

[..]

De sleutels van de andere auto's waren niet aanwezig. Dus ik neem aan dat die niet uit de showroom gereden konden worden om een proefrit mogelijk te maken.
Lekker handig als er brand uitbreekt. Fikt bij voorbaat je hele tent incl voorraad af.
pi_166666929
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:35 schreef Habbezak het volgende:
Ook al had hij gevraagd "is de auto motorisch in orde" dan kan je niet van een particuliere verkoper verwachten dat hij de kennis heeft om daar een sluitend antwoord op te geven. Bij een garage is dit anders. Ik weet ook niet of dit een particuliere verkoper is.. (via marktplaats / uitgeschreven bedrijf?)
Als een particulier uitspraken doet over het te verkopen product dient het product daar aan te voldoen, als die particulier geen kennis van zaken heeft moet hij dat gewoon zeggen in plaats van dingen uit zijn duim te zuigen.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166668287
[/quote]
quote:
19s.gif Op dinsdag 15 november 2016 11:09 schreef Gunner het volgende:

[..]

Lekker handig als er brand uitbreekt. Fikt bij voorbaat je hele tent incl voorraad af.
Het mag niet eens zo zijn dat je de sleutels niet voorhanden hebt. Juist vanwege brand.
Verzekering zou bij hem juist wel een voordeel kunnen zijn denk ik ;).

[ Bericht 49% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2016 12:31:31 ]
  dinsdag 15 november 2016 @ 14:19:19 #53
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166670318
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:40 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Wat ik me nou afvraag he, maar ik kan er ook overheen gelezen hebben...TS geeft aan dat hij wel direct had gezien dat het motorlampje aan ging, maar dat zou allemaal geen issue zijn. Maar hij schrijft ook volgens mij dat een proefrit niet ging want de sleutels waren niet aanwezig. ( :') ).

Nu weet ik niet hoe dat is bij Mercedes, misschien dat dat daar direct getoond wordt bij het openen van de deur (hoe doe je dat zonder sleutel?) maar, als dat niet zo is, en je moet de auto op contact zetten om dat lampje op te zien lichten (waarvoor je IN de auto moet zijn en daar heb je ook sleutels voor nodig), dan waren er toch ook sleutels?

Of heb ik over een deel van het verhaal heen gelezen?
Ik las het als: de auto stond ingesloten tussen andere auto's, waarvan de sleutels niet aanwezig waren waardoor een proefrit onmogelijk was.

Ben er niet zeker van, maar volgens mij moeten alle sleutels altijd aanwezig zijn op last van de brandweer.
pi_166670489
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:29 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nou, dat is het eerste issue, want als TS dat niet had gedaan had ie dit issue niet gehad. Aan de andere kant, los van het geld (wat hij dus helemaal niet heeft), heeft TS in dit hele verhaal stomme beslissing op stomme beslissing gestapeld.

TS is, let´s just say it, gewoon niet het helderste licht. Maar ik denk dat je zult schrikken hoeveel van dit soort simpele zielen rondlopen, want anders konden dat soort bedrijfjes ook niet bestaan.
En welk nut heeft het, achteraf, om dat tig keer te herhalen? TS weet dat zelf ondertussen ook wel.
pi_166670574
quote:
Fuck. Dan heeft TS ook nog een ander probleem... is zijn golf in beslag genomen door de domeinen..
  dinsdag 15 november 2016 @ 14:41:25 #56
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166670654
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:36 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

Fuck. Dan heeft TS ook nog een ander probleem... is zijn golf in beslag genomen door de domeinen..
Als.. dan is het probleem opgelost. Die auto staat nl. nog steeds op naam van TS of eigenlijk de VW dealer en dan is de auto dus terecht. Die kan dus niet verkocht worden.

Alleen zie ik niet wat de relevantie met dit topic te maken heeft met deze inval. TS heeft de auto in Arnhem gekocht.
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 14:42:26 #57
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166670676
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:29 schreef Ouder1 het volgende:

[..]

En welk nut heeft het, achteraf, om dat tig keer te herhalen? TS weet dat zelf ondertussen ook wel.
Dan zou ik het vooral ook nóg een keer quoten.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166670702
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:42 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dan zou ik het vooral ook nóg een keer quoten.
_O-
pi_166673418
Cindy De Vuyst
pi_166674286
quote:
Sleutelbloemstraat, daar zitten alle malafide bedrijfjes bij elkaar.
jeuk aan mn zak..
pi_166674526
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 10:18 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Import met schade.
Dat zou dus ook míjn eerste gedachte zijn en meteen ook reden genoeg om er met een grote boog omheen te lopen.
pi_166674934
En Ts, heeft je advocaat al de dagvaarding geschreven?
.
pi_166675032
Het blijft angstvallig stil hier. Ben wel benieuwd
pi_166675136
en nog steeds zie ik nergens de kopie van de aangifte... wat denk je te bereiken ? Je moet aangifte doen sufferd.. Ik geloof er niets van als dit verhaal klopt heb je zat redenen om aangifte te doen, je bent opgelicht ! En dat met geleend geld ook nog eens.. man man man..
pi_166675665
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 17:26 schreef GeoffreyCLN het volgende:

[..]

Sleutelbloemstraat, daar zitten alle malafide bedrijfjes bij elkaar.
Toepasselijke straatnaam ook.
pi_166675804
Ik denk dat Ts binnenkort bericht krijgt van de advocaat van de verkoper.

Ts biedt een inruiler aan die niet overschrijfbaar is.

Ts koopt een auto, die hij vervolgens niet wil hebben en niet betaalt.

Ts wil de verkoper niet schadeloos stellen voor geleden verlies en reeds gemaakte kosten.

Nu ben ik niet van mening dat de verkoper erg netjes en correct was, maar zomaar eens vanaf de andere kant bekeken staat Ts ook niet sterk.
.
pi_166676572
Wacht... heeft ts nu serieus zijn lease auto ingeruild? :D
Knapen die storneren willen moeten mannen met automatische incasso's zijn
pi_166676669
Wat is dit voor topic? :o

* OscarMopperkont pakt er wat chips bij
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166677689
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 19:10 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Wacht... heeft ts nu serieus zijn lease auto ingeruild? :D
In overleg met de leasemaatschappij als ik het goed begrepen heb.
Maar dan vind ik het alsnog een apart verhaal.
Als dit kan dan ga ik ook proberen mijn huurwoning te verkopen. :+
  dinsdag 15 november 2016 @ 20:20:43 #70
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_166678016
Wtf, waarom koop je voor dat bedrag niet een nieuwe auto bij een betrouwbare dealer? :?
All she wants and needs is just a little taste..
pi_166679199
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 18:37 schreef Fer het volgende:
Ik denk dat Ts binnenkort bericht krijgt van de advocaat van de verkoper.

Ts biedt een inruiler aan die niet overschrijfbaar is.
Hoezo is die niet overschrijfbaar? Hij heeft dat toch in overleg gedaan met de financieringsmaatschappij?

quote:
Ts koopt een auto, die hij vervolgens niet wil hebben en niet betaalt.
TS koopt een auto die vervolgens niet voldoet aan wat hij had mogen verwachten, namelijk dat de auto schijnbaar flinke schade heeft (a ¤5000) en een onjuiste tellerstand, waardoor hij (mits het voorgaande en de rest van het verhaal juist is) recht had om te koop te ontbinden.
quote:
Ts wil de verkoper niet schadeloos stellen voor geleden verlies en reeds gemaakte kosten.
Ik zou niet weten waarom TS dat zomaar zou moeten doen. De verkoper heeft niet aannemelijk gemaakt dat TS in <12uur 1200km met de auto heeft gereden en ook niet dat die 1200km zorgt voor een waardevermindering gelijk aan het bedrag dat is vermeld op de factuur.

Ik las net over een vergelijkbare zaak, waar iemand (een automonteur) een auto koop waarbij tijdens de proefrit ook al een dashboardlampje was gaan branden. Al een dag na de aankoop klaagt de koper bij de verkoper dat de motor rammelt en dat de auto tijdens het rijden af slaat.
In die zaak had de verkoper de auto zelfs (op eigen kosten) bij de koper moeten ophalen, omdat niet verwacht kon worden dat de koper dat hele stuk zelf zou terugrijden en daarbij misschien nog meer schade zou veroorzaken. Ook kon niet van de koper worden verwacht dat hij zou opdraaien voor de hoge transportkosten als hij de auto zou laten vervoeren.

quote:
Nu ben ik niet van mening dat de verkoper erg netjes en correct was, maar zomaar eens vanaf de andere kant bekeken staat Ts ook niet sterk.
Niet netjes? De verkoper had na de klacht van TS kunnen aanbieden de auto te herstellen, kunnen onderhandelen over verlaging van de verkoopprijs of alles weigeren en een rechtszaak kunnen beginnen om TS te vorderen het aankoopbedrag te betalen.
De verkoper had er daarnaast ook voor kunnen kiezen om de auto terug te nemen, daarmee de koop ongedaan maken en vervolgens een rechtszaak beginnen om de schade wat betreft het aantal gereden km's en het poetsen van de Golf terug te vorderen. Het is niet de bedoeling dat de verkoper de auto van TS achterhoudt, omdat hij zijn zin niet krijgt..
pi_166679315
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 20:20 schreef Luxuria het volgende:
Wtf, waarom koop je voor dat bedrag niet een nieuwe auto bij een betrouwbare dealer? :?
Waarom koop je uberhaupt een nieuwe auto als je de huidige nog niet eens hebt afbetaald en die pas 2 jaar oud is. (Dat laatste zou trouwens betekenen dat hij die Golf al sinds z'n 17e heeft, en dat is vreemd)
  dinsdag 15 november 2016 @ 21:45:29 #73
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_166680330
Het blijft met verbazen dat je de vorige auto nieuw bij een offciele dealer koopt en dat je twee jaar later die auto inruilt voor een gebruikte auto bij een bulgaar.

Ben je (tussen nu en twee jaar geleden) een keer hard gevallen of zo?
Tot nooit .......
pi_166681248
Een vergelijkbare Benz kost minimaal 40000, is hij dan nog non-conform voor 30000¤ + 5000¤ (dealertarief) schade. En wat staat er op de factuur ? Op de advertentie staat ook nergens dat ie in nieuwstaat is. Je moet het wel bewijzen.
.
  dinsdag 15 november 2016 @ 22:14:28 #75
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166681255
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 21:45 schreef Speekselklier het volgende:
Het blijft met verbazen dat je de vorige auto nieuw bij een offciele dealer koopt en dat je twee jaar later die auto inruilt voor een gebruikte auto bij een bulgaar.

Ben je (tussen nu en twee jaar geleden) een keer hard gevallen of zo?
Dat was een financial lease, bij de VW-dealer, dus als je een nieuwe auto moet hebben zijn wat dat betreft je mogelijkheden nogal beperkt.

Maar goed, wat ik me vooral afvraag; hoe werkt dat?
Je hebt een financial lease bij de VW-dealer, die zal dat wel in het eigen bedrijf ondergebracht hebben, maar als je die auto wilt inruilen moet de VW-dealer een restbedrag ontvangen, en dat gaan ze dan dus krijgen van?
De verkoper van de nieuwe auto die je "koopt" met een volgende financial lease? Van de maatschappij die de financial lease regelt? Die geven dan de VW-dealer geld voor de Golf en de verkoper van je nieuwe auto geld voor de nieuwe auto?
En wat met het bedrag wat daartussen zit?

Of heb je bijvoorbeeld de situatie dat er nog 17.000 openstaat voor je VW, je 15.000 bij moet leggen voor de nieuwe auto, terwijl je 15.000 aan "inruil" voor je VW krijgt, je dan een nieuwe financial lease van 32.000 aangaat?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166681344
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat was een financial lease, bij de VW-dealer, dus als je een nieuwe auto moet hebben zijn wat dat betreft je mogelijkheden nogal beperkt.

Maar goed, wat ik me vooral afvraag; hoe werkt dat?
Je hebt een financial lease bij de VW-dealer, die zal dat wel in het eigen bedrijf ondergebracht hebben, maar als je die auto wilt inruilen moet de VW-dealer een restbedrag ontvangen, en dat gaan ze dan dus krijgen van?
De verkoper van de nieuwe auto die je "koopt" met een volgende financial lease? Van de maatschappij die de financial lease regelt? Die geven dan de VW-dealer geld voor de Golf en de verkoper van je nieuwe auto geld voor de nieuwe auto?
En wat met het bedrag wat daartussen zit?

Of heb je bijvoorbeeld de situatie dat er nog 17.000 openstaat voor je VW, je 15.000 bij moet leggen voor de nieuwe auto, terwijl je 15.000 aan "inruil" voor je VW krijgt, je dan een nieuwe financial lease van 32.000 aangaat?
Dit kan gewoon prima hoor. De financieringsmaatschappij heeft de papieren die nodig zijn voor overschrijving. Dus pas nadat de handelaar het openstaande bedrag aftikt voor de auto, krijgt hij pas de autopapieren opgestuurd en kan hem dan pas tenaamstellen.

Tot die tijd blijft de financieringsmaatschappij gewoon eigenaar en bij uitblijven betalen kan deze dus gewoon de auto vorderen.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  dinsdag 15 november 2016 @ 22:24:45 #77
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_166681608
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:14 schreef Leandra het volgende:
Maar goed, wat ik me vooral afvraag; hoe werkt dat?
Financial lease is gewoon een ander wordt voor 'geld lenen'. Er staat gewoon nog een bedrag open en als je dat netjes aflost is de auto van jouw. Als onderpand heeft de bank de papieren. Als je de auto verkoop krijg je de papieren na bataling van het bedrag dat open staat.
Tot nooit .......
  dinsdag 15 november 2016 @ 22:28:07 #78
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166681747
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:24 schreef Speekselklier het volgende:

[..]

Financial lease is gewoon een ander wordt voor 'geld lenen'. Er staat gewoon nog een bedrag open en als je dat netjes aflost is de auto van jouw. Als onderpand heeft de bank de papieren. Als je de auto verkoop krijg je de papieren na betaling van het bedrag dat open staat.
Man man man wat een moeilijk doen allemaal....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166683502
Maar ik neem aan dat VW niet de 'nieuwe' Mercedes gaat financieren, dus dat maakt het nog lastiger.. :{
pi_166683626
Toch indrukwekkend dat je jezelf zo in de problemen kan werken.
Niks interessants hier.
pi_166683791
Doorgaans is er al iets ingeruild, dus is de nieuwe auto vaak niet 100% gefinancieerd. Daarnaast zal je bij een dagwaarde van 15000 en een restschuld van 17000, gewoon 17000¤ inruilwaarde krijgen. Zolang je maar de volle mep betaalt voor de nieuwe wagen, verekenen ze alles weer met de marge.

Hoe ts had gedacht de Golf af te lossen is nog onbekend. Misschien was de Benz voor 30k geleased en kwam daar nog wat contant vrij, of hij was dit nog even "vergeten".

Dit laatste zou nog een verweer van de verkoper kunnen zijn, dat Ts de auto niet kan betalen en expres over een rotsblok is gereden om de verkoper zwart te maken om zo onder de koop vandaan te komen.
Aan Ts om te bewijzen dat de auto echt al non-conform was, toen hij ermee wegreed.
.
  dinsdag 15 november 2016 @ 23:39:13 #82
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166683943
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 23:32 schreef Fer het volgende:
Doorgaans is er al iets ingeruild, dus is de nieuwe auto vaak niet 100% gefinancieerd. Daarnaast zal je bij een dagwaarde van 15000 en een restschuld van 17000, gewoon 17000¤ inruilwaarde krijgen. Zolang je maar de volle mep betaalt voor de nieuwe wagen, verekenen ze alles weer met de marge.

Hoe ts had gedacht de Golf af te lossen is nog onbekend. Misschien was de Benz voor 30k geleased en kwam daar nog wat contant vrij, of hij was dit nog even "vergeten".

Dit laatste zou nog een verweer van de verkoper kunnen zijn, dat Ts de auto niet kan betalen en expres over een rotsblok is gereden om de verkoper zwart te maken om zo onder de koop vandaan te komen.
Aan Ts om te bewijzen dat de auto echt al non-conform was, toen hij ermee wegreed.
De BPM is daarbij wel in z'n voordeel....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166687034
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 23:32 schreef Fer het volgende:Dit laatste zou nog een verweer van de verkoper kunnen zijn, dat Ts de auto niet kan betalen en expres over een rotsblok is gereden om de verkoper zwart te maken om zo onder de koop vandaan te komen.
Aan Ts om te bewijzen dat de auto echt al non-conform was, toen hij ermee wegreed.
Een expert (of andere garagist) prikt die ballon zo door in dat geval! Die ziet in één oogopslag dat de schade er al weken/maanden (zoniet 2 jaar is).
Cindy De Vuyst
  woensdag 16 november 2016 @ 07:51:27 #84
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_166687098
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:24 schreef Speekselklier het volgende:
Als je de auto verkoop krijg je de papieren na bataling van het bedrag dat open staat.
Maar TS kan de auto helemaal niet verkopen omdat hij; de eigenaar niet is en daarom de overschrijvingspapieren niet heeft. Dus hoe hij bij het briljante plan kwam om hem in te ruilen ontgaat me volledig.
pi_166687939
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Man man man wat een moeilijk doen allemaal....
In de praktijk werkt het echter erg simpel.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166687945
quote:
19s.gif Op woensdag 16 november 2016 07:51 schreef Gunner het volgende:

[..]

Maar TS kan de auto helemaal niet verkopen omdat hij; de eigenaar niet is en daarom de overschrijvingspapieren niet heeft. Dus hoe hij bij het briljante plan kwam om hem in te ruilen ontgaat me volledig.
Zie mijn eerdere reactie.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166688000
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 18:11 schreef poldervrouwtje het volgende:
en nog steeds zie ik nergens de kopie van de aangifte... wat denk je te bereiken ? Je moet aangifte doen sufferd.. Ik geloof er niets van als dit verhaal klopt heb je zat redenen om aangifte te doen, je bent opgelicht ! En dat met geleend geld ook nog eens.. man man man..
Ik ben gisteren 2 keer langs de politie geweest en zij zeiden dat het om een CIVIELE zaak ging.
Ik moet eerst een aangetekend brief versturen en als de termijn is verlopen en hij nog niet gereageerd heeft dan pas kan ik aangifte doen :')
pi_166688049
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 21:03 schreef Physsic het volgende:

[..]

Hoezo is die niet overschrijfbaar? Hij heeft dat toch in overleg gedaan met de financieringsmaatschappij?

[..]

TS koopt een auto die vervolgens niet voldoet aan wat hij had mogen verwachten, namelijk dat de auto schijnbaar flinke schade heeft (a ¤5000) en een onjuiste tellerstand, waardoor hij (mits het voorgaande en de rest van het verhaal juist is) recht had om te koop te ontbinden.

[..]

Ik zou niet weten waarom TS dat zomaar zou moeten doen. De verkoper heeft niet aannemelijk gemaakt dat TS in <12uur 1200km met de auto heeft gereden en ook niet dat die 1200km zorgt voor een waardevermindering gelijk aan het bedrag dat is vermeld op de factuur.

Ik las net over een vergelijkbare zaak, waar iemand (een automonteur) een auto koop waarbij tijdens de proefrit ook al een dashboardlampje was gaan branden. Al een dag na de aankoop klaagt de koper bij de verkoper dat de motor rammelt en dat de auto tijdens het rijden af slaat.
In die zaak had de verkoper de auto zelfs (op eigen kosten) bij de koper moeten ophalen, omdat niet verwacht kon worden dat de koper dat hele stuk zelf zou terugrijden en daarbij misschien nog meer schade zou veroorzaken. Ook kon niet van de koper worden verwacht dat hij zou opdraaien voor de hoge transportkosten als hij de auto zou laten vervoeren.

[..]

Niet netjes? De verkoper had na de klacht van TS kunnen aanbieden de auto te herstellen, kunnen onderhandelen over verlaging van de verkoopprijs of alles weigeren en een rechtszaak kunnen beginnen om TS te vorderen het aankoopbedrag te betalen.
De verkoper had er daarnaast ook voor kunnen kiezen om de auto terug te nemen, daarmee de koop ongedaan maken en vervolgens een rechtszaak beginnen om de schade wat betreft het aantal gereden km's en het poetsen van de Golf terug te vorderen. Het is niet de bedoeling dat de verkoper de auto van TS achterhoudt, omdat hij zijn zin niet krijgt..
Ik moest van die bosnier de auto terug brengen. Waardevermindering van de auto heeft te maken dat de auto nu 1 meer eigenaar heeft gehad.. Maar dan ineens 10 % ?
Ik heb na de klachten de verkoper aangeboden om de auto bij de mercedes dealer te laten maken en dan de kosten voor hem. Hij werd razend en vertelde dat hij enkel de auto wilde maken. Dat vond ik geen goed idee aangezien hij mij al een kapotte auto gegeven heeft en ik een 2015 auto graag bij de dealer laat repareren.Ik heb natuurlijk ook geprobeerd om met de prijs te spelen maar dat vond hij geen goed idee.
pi_166688114
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 21:08 schreef Physsic het volgende:

[..]

Waarom koop je uberhaupt een nieuwe auto als je de huidige nog niet eens hebt afbetaald en die pas 2 jaar oud is. (Dat laatste zou trouwens betekenen dat hij die Golf al sinds z'n 17e heeft, en dat is vreemd)
Waarom zou dat vreemd zijn? Ik heb een eigen onderneming waar ik hard voor werk. Ik maak dagelijks 10 uur. Mag ik dan niet ook even genieten van mijn leven en een mooie auto kopen?
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 21:08 schreef Physsic het volgende:

[..]

Waarom koop je uberhaupt een nieuwe auto als je de huidige nog niet eens hebt afbetaald en die pas 2 jaar oud is. (Dat laatste zou trouwens betekenen dat hij die Golf al sinds z'n 17e heeft, en dat is vreemd)
Ik heb alles op lease aangezien dat kosten zijn voor mijn bedrijf. Wat fiscaal beter is ipv alles in 1keer te betalen.
Ik heb liever geld in mijn sok dan dat ik alles in 1 keer betaal
pi_166688138
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 22:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat was een financial lease, bij de VW-dealer, dus als je een nieuwe auto moet hebben zijn wat dat betreft je mogelijkheden nogal beperkt.

Maar goed, wat ik me vooral afvraag; hoe werkt dat?
Je hebt een financial lease bij de VW-dealer, die zal dat wel in het eigen bedrijf ondergebracht hebben, maar als je die auto wilt inruilen moet de VW-dealer een restbedrag ontvangen, en dat gaan ze dan dus krijgen van?
De verkoper van de nieuwe auto die je "koopt" met een volgende financial lease? Van de maatschappij die de financial lease regelt? Die geven dan de VW-dealer geld voor de Golf en de verkoper van je nieuwe auto geld voor de nieuwe auto?
En wat met het bedrag wat daartussen zit?

Of heb je bijvoorbeeld de situatie dat er nog 17.000 openstaat voor je VW, je 15.000 bij moet leggen voor de nieuwe auto, terwijl je 15.000 aan "inruil" voor je VW krijgt, je dan een nieuwe financial lease van 32.000 aangaat?
Restbedrag zou ik overmaken naar de volkswagen dealer.
  woensdag 16 november 2016 @ 09:52:43 #91
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166688145
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 09:52 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Restbedrag zou ik overmaken naar de volkswagen dealer.
Hoe zou je daar dan aan komen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166688181
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 09:52 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hoe zou je daar dan aan komen?
Ik heb een eigen onderneming.
pi_166688200
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 03:41 schreef r_one het volgende:

[..]

Omdat je voor dat bedrag nooit zo'n patserbak kunt kopen. TS wil kennelijk indruk maken op z'n matties met een uit 2 delen samengelaste AMG met full options, een Golf VII is te gewoontjes.
Indruk maken op mijn mattie's ?
Nou nee, ik wilde mijzelf belonen. Dat wordt dus nu gezien als 'patserig' ?
Man man man jaloezie
pi_166688212
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 november 2016 23:32 schreef Fer het volgende:
Doorgaans is er al iets ingeruild, dus is de nieuwe auto vaak niet 100% gefinancieerd. Daarnaast zal je bij een dagwaarde van 15000 en een restschuld van 17000, gewoon 17000¤ inruilwaarde krijgen. Zolang je maar de volle mep betaalt voor de nieuwe wagen, verekenen ze alles weer met de marge.

Hoe ts had gedacht de Golf af te lossen is nog onbekend. Misschien was de Benz voor 30k geleased en kwam daar nog wat contant vrij, of hij was dit nog even "vergeten".

Dit laatste zou nog een verweer van de verkoper kunnen zijn, dat Ts de auto niet kan betalen en expres over een rotsblok is gereden om de verkoper zwart te maken om zo onder de koop vandaan te komen.
Aan Ts om te bewijzen dat de auto echt al non-conform was, toen hij ermee wegreed.
De auto kan ik zeker wel betalen, anders zou de financieel lease mij geen akkoord geven. Zij wilden natuurlijk de jaarcijfers zien van de afgelopen 3 jaar
pi_166688262
Ts, je bent ongelofelijk belazerd. Je auto's kun je wel naar fluiten. Ondanks dat je gelijk hebt. Je bent in zee gegaan met Balkan maffia, geen enkele keer zelf nagedacht of wat je deed wel kon.

De Golf mag je afbetalen, dus nu heb je precies niets voor veel geld. Dure les.

Ik wens je succes, geef de auto maar op als gestolen.... Als dat tenminste kan als je de sleutel hebt afgegeven...
Whatever...
pi_166688565
Dat is inderdaad het enige niet slimme punt van TS.

Commentaar op z'n bedrijf, zijn financial lease etc. zijn niet aan mensen hier om te oordelen. Trust me, ik heb financial lease financieringen gedaan. Het kan. En is voorderest ook helemaal niet raar om een auto na 2 jaar in te ruilen. 2-3 jaar is vrij standaard voor financial lease. Dat heeft niks met "je moet hem eerst afbetalen" te maken.

[ Bericht 47% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:18:29 ]
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  woensdag 16 november 2016 @ 10:23:46 #97
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166688599
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:22 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Dat is inderdaad het enige niet slimme punt van TS.

Commentaar op z'n bedrijf, zijn financial lease etc. zijn niet aan mensen hier om te oordelen. Trust me, ik heb financial lease financieringen gedaan. Het kan. En is voorderest ook helemaal niet raar om een auto na 2 jaar in te ruilen. 2-3 jaar is vrij standaard voor financial lease. Dat heeft niks met "je moet hem eerst afbetalen" te maken.
Tsja, ik heb bij een fiscalist gewerkt en ik merk toch dat mensen die echt geld hebben het niet op die manier over de balk smijten.
Maar goed.... dat is misschien ook de reden dat ze echt geld hebben.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166688660
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tsja, ik heb bij een fiscalist gewerkt en ik merk toch dat mensen die echt geld hebben het niet op die manier over de balk smijten.
Maar goed.... dat is misschien ook de reden dat ze echt geld hebben.
Ik zou niet weten waarom een auto in de prijsklasse van 33.000 euro waarvan 27.000 ex btw is, over de balk smijten is. Daarnaast weet je niet hoeveel % TS heeft aanbetaald op zijn Golf en wat daar het huidige saldo was.
Beginnende bedrijven moeten toch vaak minimaal 50% aanbetalen. Als ze een goed plan en dergelijke hebben misschien max 75%. Dus als je uitgaat van 50% heb je een financiering van 13.000 euro waar in 2 jaar tijd al een deel van is afgelost.

Dus het kan allemaal meevallen. En nogmaals nu lijkt 33.000 euro veel omdat het om een Mercedes gaat. Een nieuwe Ford Focus kost je ook al 33.000 euro voor een beetje knappe. Maar dan is niemand onder de indruk omdat het een Ford Focus is. Toyota Prius kost je ook 30.000 euro. Maar als TS die had genoemd dan had niemand zich druk gemaakt om de prijs.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166688677
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:25 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dat is het punt niet, het punt is dat de beslissingen in dat hele auto traject qua auto afgeven blabla niet passen bij het op erg jonge leeftijd succesvol een bedrijf kunnen starten.
Zoals ik al eerder zei, de auto afgeven is 1. Dat het bedrijf daadwerkelijk eigenaar wordt is 2. Zolang het financial lease contract niet is ingelost kan het autobedrijf de auto toch niet op naam zetten.
Daarbij is de keuze om een zo'n auto niet bij een dealer te kopen natuurlijk niet slim. Echter heeft men commentaar op dat het niet zou kunnen dat hij een auto van 33.000 euro koopt en dat het geld over de balk smijten is.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  woensdag 16 november 2016 @ 10:30:59 #100
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166688703
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:28 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Ik zou niet weten waarom een auto in de prijsklasse van 33.000 euro waarvan 27.000 ex btw is, over de balk smijten is. Daarnaast weet je niet hoeveel % TS heeft aanbetaald op zijn Golf en wat daar het huidige saldo was.
Beginnende bedrijven moeten toch vaak minimaal 50% aanbetalen. Als ze een goed plan en dergelijke hebben misschien max 75%. Dus als je uitgaat van 50% heb je een financiering van 13.000 euro waar in 2 jaar tijd al een deel van is afgelost.

Dus het kan allemaal meevallen. En nogmaals nu lijkt 33.000 euro veel omdat het om een Mercedes gaat. Een nieuwe Ford Focus kost je ook al 33.000 euro voor een beetje knappe. Maar dan is niemand onder de indruk omdat het een Ford Focus is. Toyota Prius kost je ook 30.000 euro. Maar als TS die had genoemd dan had niemand zich druk gemaakt om de prijs.
Die zou hij dan ook gewoon bij een dealer gehaald hebben, gezien je nieuwprijzen hanteert.
En dan kun je ook een normaal leasecontract afsluiten met een leasemaatschappij, heb je ook gelijk geen zorgen meer over de auto.
IPV een verkapte lening waarbij alle onderhoud en andere lasten nog wel voor jezelf zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166688779
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die zou hij dan ook gewoon bij een dealer gehaald hebben, gezien je nieuwprijzen hanteert.
En dan kun je ook een normaal leasecontract afsluiten met een leasemaatschappij, heb je ook gelijk geen zorgen meer over de auto.
IPV een verkapte lening waarbij alle onderhoud en andere lasten nog wel voor jezelf zijn.
Je weet echt niet wat financial lease is he? Het is gewoon een mooie term van een lening voor een auto op naam van de zaak. Het heeft helemaal NIKS met leasen te maken verder.

En daarbij, de keuze voor lease of financial lease wordt gebaseerd op meerdere factoren. Het is echt niet standaard zo dat een lease contract beter is. Sterker nog, voor kleine zelfstandigen is financial lease gewoon de betere oplossing.

Ik had mijn auto ook als financial lease. Op jaarbasis was ik daarmee veel goedkoper uit dan een lease auto.

Nogmaals, wij hebben te weinig info om TS af te rekenen op zijn keuzes en wij weten ook niet hoe zijn financial lease contracten zijn. Dus enige waar wij commentaar op kunnen hebben is het niet slim handelen van hem om met deze garage in zee te gaan.

Alle andere zaken over zijn bedrijf en zijn financial lease contracten zijn overbodig en voegen niks toe.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 10:35:53 #102
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166688781
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:29 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Zoals ik al eerder zei, de auto afgeven is 1. Dat het bedrijf daadwerkelijk eigenaar wordt is 2. Zolang het financial lease contract niet is ingelost kan het autobedrijf de auto toch niet op naam zetten.
Daarbij is de keuze om een zo'n auto niet bij een dealer te kopen natuurlijk niet slim. Echter heeft men commentaar op dat het niet zou kunnen dat hij een auto van 33.000 euro koopt en dat het geld over de balk smijten is.

Het gaat me niet om de auto. Het gaat me om de gedachtengang erachter, dat ie geen proefrit maakt, daar ook niet op staat, dat ie 't motorlampje aan ziet gaan en dan het verhaal 'komt wel goed' slikt zonder dingen op papier, dat ie de auto ongetest mee neemt. Het afgeven van de Golf, etc. Het laat gewoon een en al naïviteit zien, en ik vraag me dan vooral af waarom je, als je dan gaat leasen, waarom je dan bij een shady bedrijf als dit uitkomt, waar je dan zaken mee doet terwijl er allerlei alarmbellen zouden moeten afgaan als je ook maar een heel klein beetje onderzoek doet.

Dan heb je OF dat onderzoek gedaan en je zag het niet/wilde het niet zien want 'andere auto, spannend!' of je hebt gewoon geen onderzoek gedaan. Beide dingen zijn naïef. Dat is waar het me om gaat.

Of TS een fiets, step, motor, trike, auto, helicopter, vliegtuig of wat dan ook heeft, boeit me totaal niet.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166688791
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die zou hij dan ook gewoon bij een dealer gehaald hebben, gezien je nieuwprijzen hanteert.
En dan kun je ook een normaal leasecontract afsluiten met een leasemaatschappij, heb je ook gelijk geen zorgen meer over de auto.
IPV een verkapte lening waarbij alle onderhoud en andere lasten nog wel voor jezelf zijn.
Je kent toch helemaal de situatie van de TS niet? Misschien is TS wel de next Warren Buffett en maakt hij met gemak 30% winst op zijn geld. Dan ben je juist dom om geen geld te lenen..

Beter helpt men ts met het waarom de politie hem niet serieus neemt..
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_166688798
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die zou hij dan ook gewoon bij een dealer gehaald hebben, gezien je nieuwprijzen hanteert.
En dan kun je ook een normaal leasecontract afsluiten met een leasemaatschappij, heb je ook gelijk geen zorgen meer over de auto.
IPV een verkapte lening waarbij alle onderhoud en andere lasten nog wel voor jezelf zijn.
Financial lease is juist een voordelige manier van voorfinanciering ten opzichte van een persoonlijke lening, Net zoals een hypotheek een voordelige manier van een lening is door de garantie dat de waarde van het goed de schuld gemakkelijk opeisbaar maakt bij wanbetaling.

En dit boeit allemaal niet, en het is tevens absoluut niet relevant.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 10:39:28 #105
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166688813
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:36 schreef ITrade het volgende:

[..]

Je kent toch helemaal de situatie van de TS niet? Misschien is TS wel de next Warren Buffett en maakt hij met gemak 30% winst op zijn geld. Dan ben je juist dom om geen geld te lenen..

Beter helpt men ts met het waarom de politie hem niet serieus neemt..
Daar kennen we net zo goed de situatie van TS niet. De politie zegt dat het een civiele zaak is etc. Nou, wil jij het dan beter weten dan de politie? Het kan ook zijn (en dit is speculatie, maar het IS een mogelijkheid) dat TS hier niet het achterste van zijn tong laat zien, en er nog dingen aan dit verhaal zijn die hij niet heeft verteld, waardoor de politie hem niet serieus neemt.

Ik bedoel, er kunnen 1001 dingen zijn, dus waarom zouden we TS dan ineens wél kunnen helpen met iets waar zijn advocaat veel beter in is, of in ieder geval, zou moeten zijn, dan wij hier.
Breitling - Instruments for Professionals
  woensdag 16 november 2016 @ 10:39:46 #106
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166688817
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:35 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Je weet echt niet wat financial lease is he? Het is gewoon een mooie term van een lening voor een auto op naam van de zaak. Het heeft helemaal NIKS met leasen te maken verder.

En daarbij, de keuze voor lease of financial lease wordt gebaseerd op meerdere factoren. Het is echt niet standaard zo dat een lease contract beter is. Sterker nog, voor kleine zelfstandigen is financial lease gewoon de betere oplossing.

Ik had mijn auto ook als financial lease. Op jaarbasis was ik daarmee veel goedkoper uit dan een lease auto.

Nogmaals, wij hebben te weinig info om TS af te rekenen op zijn keuzes en wij weten ook niet hoe zijn financial lease contracten zijn. Dus enige waar wij commentaar op kunnen hebben is het niet slim handelen van hem om met deze garage in zee te gaan.

Alle andere zaken over zijn bedrijf en zijn financial lease contracten zijn overbodig en voegen niks toe.
Ik weet prima wat financial lease is; de nadelen van een auto aanschaffen in plaats van leasen plus de nadelen van een lening.

Overigens blijf je zelf vrolijk doorgaan met je offtopic over financial lease, dus misschien kun je daar dan ook gewoon mee ophouden, want dat denigrerende "Je weet echt niet wat financial lease is hè" helpt ook niet echt.
Het is simpelweg een lening, maar jij vindt het kennelijk een prima idee als mensen of bedrijven voor dat soort bedragen een lening aangaan voor een auto. En dan niet een auto die ze nodig hebben, zoals een bedrijfsbus bijvoorbeeld, maar een auto die vooral een dure uitstraling heeft.

TS had natuurlijk ook gewoon naar de Mercedesdealer kunnen gaan en zakelijk een nieuwe Mercedes kunnen leasen, waarbij hij dan geen zorgen had over onderhoud, verzekering, wegenbelasting enz.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166688821
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:36 schreef ITrade het volgende:
Beter helpt men ts met het waarom de politie hem niet serieus neemt..
Nou dat is simpel.

Het is een civiele kwestie.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166688836
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:39 schreef Leandra het volgende:
TS had natuurlijk ook gewoon naar de Mercedesdealer kunnen gaan en zakelijk een nieuwe Mercedes kunnen leasen, waarbij hij dan geen zorgen had over onderhoud, verzekering, wegenbelasting enz.
Tenzij ik eroverheen heb gelezen. Waaruit blijkt dat TS een bedrijf heeft?
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 10:44:04 #109
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166688867
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik weet prima wat financial lease is; de nadelen van een auto aanschaffen in plaats van leasen plus de nadelen van een lening.

Overigens blijf je zelf vrolijk doorgaan met je offtopic over financial lease, dus misschien kun je daar dan ook gewoon mee ophouden, want dat denigrerende "Je weet echt niet wat financial lease is hè" helpt ook niet echt.
Het is simpelweg een lening, maar jij vindt het kennelijk een prima idee als mensen of bedrijven voor dat soort bedragen een lening aangaan voor een auto. En dan niet een auto die ze nodig hebben, zoals een bedrijfsbus bijvoorbeeld, maar een auto die vooral een dure uitstraling heeft.

TS had natuurlijk ook gewoon naar de Mercedesdealer kunnen gaan en zakelijk een nieuwe Mercedes kunnen leasen, waarbij hij dan geen zorgen had over onderhoud, verzekering, wegenbelasting enz.
Dit. Maar dat deed hij niet. Hij kwam bij dit bedrijf uit. Dan klopt ook nog eens de advertentie niet, want allerlei beschreven opties waren niet aanwezig, of die zijn niet van tevoren opgevallen (wat me in sommige gevallen van die opties echt lastig lijkt dat niet te zien) of hij heeft er niet naar gekeken (naief) en als het dan wél is opgevallen, dan tóch verder gaan met die hele auto ipv af te vragen 'waarom klopt die advertentie niet'.

Het is gewoon...ja...het is gewoon een raar verhaal. Waarom zou je dat doen ipv naar Mercedes gaan. En als je dan niet naar de Mercedes dealer gaat, waarom ga je dan, met zoveel alarmbellen, wél verder met dit verhaal?

Ik kan -en dit is wederom gespeculeer- wel een reden bedenken, en dat is 'omdat Mercedes, want toffer dan Golf 7'. Het was een beloning, zo schreef TS zelf.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166688871
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik weet prima wat financial lease is; de nadelen van een auto aanschaffen in plaats van leasen plus de nadelen van een lening.

Overigens blijf je zelf vrolijk doorgaan met je offtopic over financial lease, dus misschien kun je daar dan ook gewoon mee ophouden, want dat denigrerende "Je weet echt niet wat financial lease is hè" helpt ook niet echt.
Het is simpelweg een lening, maar jij vindt het kennelijk een prima idee als mensen of bedrijven voor dat soort bedragen een lening aangaan voor een auto. En dan niet een auto die ze nodig hebben, zoals een bedrijfsbus bijvoorbeeld, maar een auto die vooral een dure uitstraling heeft.

TS had natuurlijk ook gewoon naar de Mercedesdealer kunnen gaan en zakelijk een nieuwe Mercedes kunnen leasen, waarbij hij dan geen zorgen had over onderhoud, verzekering, wegenbelasting enz.
:') Juist, jij praat offtopic en dan is het ok, maar als iemand anders het doet die het niet met je eens is, ga je de mod kaart spelen.

Sorry, maar als je had gelezen dan is financial vaak de betere oplossing van de 2. Zeker voor kleine zelfstandigen. Full operational lease is handig voor grote bedrijven met een wagenpark.
En ja, er is niks raars aan een financial lease constructie en is vaak aantrekkelijker fiscaal dan gewoon full operational lease. En vaak ook qua maandbedrag goedkoper.

Nogmaals er zijn te veel factoren in het spel om te beslissen welke optie het best bij een bedrijf past. Dat jij blijft roepen dat full operational lease altijd beter is, zegt wederom genoeg over jouw inhoudelijke kennis hierover.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  woensdag 16 november 2016 @ 10:44:31 #111
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166688874
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:42 schreef hottentot het volgende:

[..]

Tenzij ik eroverheen heb gelezen. Waaruit blijkt dat TS een bedrijf heeft?
Hier kwam die aap ineens uit de mouw. :)
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 09:55 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik heb een eigen onderneming.
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166688881
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:44 schreef Norma_Jeane het volgende:

[..]

Hier kwam die aap ineens uit de mouw. :)

[..]

^O^
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  woensdag 16 november 2016 @ 10:48:05 #113
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166688937
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:44 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

:') Juist, jij praat offtopic en dan is het ok, maar als iemand anders het doet die het niet met je eens is, ga je de mod kaart spelen.

Sorry, maar als je had gelezen dan is financial vaak de betere oplossing van de 2. Zeker voor kleine zelfstandigen. Full operational lease is handig voor grote bedrijven met een wagenpark.
En ja, er is niks raars aan een financial lease constructie en is vaak aantrekkelijker fiscaal dan gewoon full operational lease. En vaak ook qua maandbedrag goedkoper.

Nogmaals er zijn te veel factoren in het spel om te beslissen welke optie het best bij een bedrijf past. Dat jij blijft roepen dat full operational lease altijd beter is, zegt wederom genoeg over jouw inhoudelijke kennis hierover.
Lees even terug wie er tegen mij begon over financial lease, diverse malen.
Daaaag Oscar :W

En dat jij nog in je salespitch zit kan ik niets aan doen, misschien moet je daar eens mee ophouden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 16 november 2016 @ 10:50:40 #114
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166688982
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:49 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Welke dan?
Jij haalde #91 aan. Ik #95.
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
  woensdag 16 november 2016 @ 10:51:35 #115
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166688997
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:47 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

In zijn OP heeft ie het al over financial lease. Dat had al een hint kunnen zijn. ;)
Want financial Lease kan niet voor een particulier?
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166689009
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:47 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

In zijn OP heeft ie het al over financial lease. Dat had al een hint kunnen zijn. ;)
Nee hoor.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166689020
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:52 schreef hottentot het volgende:

[..]

Nee hoor.
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:51 schreef Norma_Jeane het volgende:

[..]

Want financial Lease kan niet voor een particulier?
Nee. Financial lease is alleen voor ondernemers. Anders is het gewoon een lening met auto als onderpand.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166689043
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:53 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

[..]

Nee. Financial lease is alleen voor ondernemers. Anders is het gewoon een lening met auto als onderpand.
Onzin.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166689075
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:55 schreef hottentot het volgende:

[..]

Onzin.
Ja, tegenwoordig hebben ze een product in de markt gezet dat financial lease voor particulieren heet. Echter zijn daar andere regels in het spel dan financial lease voor bedrijven.

Dus ja, ze noemen het beestje zo. Echter zijn de regels voor bedrijfsmatige financial lease anders en dus is financial lease voor particulieren gewoon een lening met auto als onderpand.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166689111
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:58 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Ja, tegenwoordig hebben ze een product in de markt gezet dat financial lease voor particulieren heet. Echter zijn daar andere regels in het spel dan financial lease voor bedrijven.

Dus ja, ze noemen het beestje zo. Echter zijn de regels voor bedrijfsmatige financial lease anders en dus is financial lease voor particulieren gewoon een lening met auto als onderpand.
Financial lease is niets meer of minder dan het fiscaal en economisch eigendom verwerven terwijl het juridisch eigendom bij de leasemaatschappij/financieringsmaatschappij (en dus het recht op doorverkoop) terecht komt.

Overige randvoorwaarden doen hiervoor niet ter zake.

[ Bericht 7% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:22:24 ]
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 11:05:57 #121
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166689170
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:01 schreef hottentot het volgende:

[..]


Financial lease is niets meer of minder dan het fiscaal en economisch eigendom verwerven terwijl het juridisch eigendom bij de leasemaatschappij (en dus het recht op doorverkoop) terecht komt.

Overige randvoorwaarden doen hiervoor niet ter zake.

Nou, niet alleen dat, hij roept dat het feit dat TS in de OP rept over financial lease een hint had kunnen zijn op basis waarvan jij had kunnen weten dat TS een eigen zaak heeft. Later moet hij dan erkennen dat er een product is wat dan blijkbaar financial lease voor particulieren genoemd wordt, maar waarvoor blijkbaar de regels op de achtergrond anders zijn.

Maar op de voorgrond is 'particuliere financial lease' dus blijkbaar wel mogelijk. Daarmee haalt hij zijn eigen punt onderuit dat je op basis van het feit dat TS in de OP spreekt over financial lease eenduidig kunt concluderen dat hij een eigen bedrijf heeft.

[ Bericht 7% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:22:38 ]
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166689193
Een financiering of lening kost geld. Maar dat is te verantwoorden als de opbrengst meer oplevert dan de kosten. Misschien is Ts' bedrijf wel het volgende grote piramidespel aan het opzetten en heeft hij de Mercedes nodig om succes uit te stralen en vertrouwen van potentiële investeerders te trekken.

Dan is zo'n investering te verantwoorden. Net als een trucker een vrachtwagen nodig heeft of een loodgieter een busje.

En ja er zijn genoeg ondernemers die het met een hoop impulsiviteit en kortzichtigheid gemaakt hebben.
.
pi_166689244
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 10:28 schreef OscarMopperkont het volgende:

Ik zou niet weten waarom een auto in de prijsklasse van 33.000 euro waarvan 27.000 ex btw is,
Hoe wil je de btw terugkrijgen van een 2e handse marge auto gekocht bij iemand die geen bedrijf heeft?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2016 11:13:04 ]
pi_166689309
quote:
5s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:12 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Hoe wil je de btw terugkrijgen van een 2e handse marge auto gekocht bij iemand die geen bedrijf heeft?
Vordering neerleggen ter terugverkrijging onterecht in rekening gebracht BTW, daarna naar de rechtbank om de mogelijkheid tot inbeslagname te verkrijgen en hiermee een andere schadebak zien te verkrijgen voor verkoop :P

In de praktijk zal TS vooral achter het net vissen.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166689328
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:01 schreef hottentot het volgende:

[..]


Financial lease is niets meer of minder dan het fiscaal en economisch eigendom verwerven terwijl het juridisch eigendom bij de leasemaatschappij/financieringsmaatschappij (en dus het recht op doorverkoop) terecht komt.

Overige randvoorwaarden doen hiervoor niet ter zake.

Maar zijn die privatelease producten voor particulieren tegenwoordig financial lease dan? Ik dacht altijd operational lease... Niet dat het voor dit topic wat uit maakt trouwens, maar ff voor mijn eigen duidelijkheid.

[ Bericht 6% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:23:25 ]
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_166689364
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:17 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

Maar zijn die lease producten voor particulieren tegenwoordig financial lease dan? Ik dacht altijd operational lease... Niet dat het voor dit topic wat uit maakt trouwens, maar ff voor mezelf.
Particulieren kunnen kiezen voor financial lease of een andere vorm zoals operational.

Particulier is het vooral voor 2e hands vrij normaal, de rente is doorgaans voordeliger dan een persoonlijk krediet, dus als je wilt financieren kan het aantrekkelijk zijn.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166689481
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:05 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nou, niet alleen dat, hij roept dat het feit dat TS in de OP rept over financial lease een hint had kunnen zijn op basis waarvan jij had kunnen weten dat TS een eigen zaak heeft. Later moet hij dan erkennen dat er een product is wat dan blijkbaar financial lease voor particulieren genoemd wordt, maar waarvoor blijkbaar de regels op de achtergrond anders zijn.

Maar op de voorgrond is 'particuliere financial lease' dus blijkbaar wel mogelijk. Daarmee haalt hij zijn eigen punt onderuit dat je op basis van het feit dat TS in de OP spreekt over financial lease eenduidig kunt concluderen dat hij een eigen bedrijf heeft.
Meestal nadat men op zoiets gewezen word verdwijnt men stilletjes uit een topic in plaats van toe te geven dat men zelf ook fout zat en blijft men zonder te posten met ergernis, onbegrip en interne woede uit nieuwsgierigheid toch meelezen.

Dergelijke zwakheid zal ook hier wel weer het geval zijn verwacht ik.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166689486
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:20 schreef hottentot het volgende:

[..]

Particulieren kunnen kiezen voor financial lease of een andere vorm zoals operational.

Particulier is het vooral voor 2e hands vrij normaal, de rente is doorgaans voordeliger dan een persoonlijk krediet, dus als je wilt financieren kan het aantrekkelijk zijn.
Oké, gezien de reclames tegenwoordig wist ik niet dat ze die keuzes gaven, die wekten bij mij de indruk dat private lease juist operational lease is (betalen belasting, max. 10.000 km per jaar, schades bij inleveren betalen etc etc). Had me er verder nog niet in verdiept.
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_166689514
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:29 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

Oké, gezien de reclames tegenwoordig wist ik niet dat ze die keuzes gaven, die wekten bij mij de indruk dat private lease juist operational lease is (betalen belasting, max. 10.000 km per jaar, schades bij inleveren betalen etc etc). Had me er verder nog niet in verdiept.
Dat komt omdat zij graag willen dat jij in hun auto rijd i.p.v. zelf ergens een auto te kopen en deze dan van een lease te voorzien.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 11:34:16 #130
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166689539
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:29 schreef hottentot het volgende:

[..]

Meestal nadat men op zoiets gewezen word verdwijnt men stilletjes uit een topic in plaats van toe te geven dat men zelf ook fout zat en blijft men zonder te posten met ergernis, onbegrip en interne woede uit nieuwsgierigheid toch meelezen.

Dergelijke zwakheid zal ook hier wel weer het geval zijn verwacht ik.
:D I see what you did there ;)
Breitling - Instruments for Professionals
  woensdag 16 november 2016 @ 11:36:44 #131
12821 gateway
@ [DPC]Fokschaap
pi_166689575
zou fijn zijn als TS eens zou reageren ipv al dat gelul over lease en financial lease etc....

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het afloopt.....
pi_166689580
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:32 schreef hottentot het volgende:

[..]

Dat komt omdat zij graag willen dat jij in hun auto rijd i.p.v. zelf ergens een auto te kopen en deze dan van een lease te voorzien.
Dat is zeker zo en ik verwacht dat we met een paar jaar alle consumentenprogramma's vol hebben met mensen die dachten (of zitten die er nu al vol mee?, kijk ze eigenlijk nooit) ik heb geleased, dus nu is de auto van mij aan het eind van de lease en zich dan pas beseffen dat ze operational lease hadden ipv financial.....
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Moderator woensdag 16 november 2016 @ 11:40:11 #133
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_166689628
quote:
6s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:36 schreef ender_xenocide het volgende:

[..]

Dat is zeker zo en ik verwacht dat we met een paar jaar alle consumentenprogramma's vol hebben met mensen die dachten (of zitten die er nu al vol mee?, kijk ze eigenlijk nooit) ik heb geleased, dus nu is de auto van mij aan het eind van de lease en zich dan pas beseffen dat ze operational lease hadden ipv financial.....
Dat is al jaren zo, met allerlei producten, nu dan toevallig deze manier van auto rijden. Dat zijn ook meestal de mensen waarbij de hebberigheid groter is dan het logisch denkvermogen.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_166689970
Vervelende situatie inderdaad. Je hebt er nu niets meer aan maar op het moment dat je 200 km reist om de auto te bekijken, een dure zo te zien, en de eigenaar heeft de sleutels niet en er branden lampjes die niet horen te branden dan had ik hem toch vriendelijk bedankt en de auto niet gekocht / ingeruild. Ik heb zelf ooit een auto ingeruild met iemand via marktplaats, ging allemaal prima totdat ik er zelf achter kwam dat de ingeruilde auto al een jaar geen APK had.. iets waar ik zelf helemaal overheen had gekeken...
  woensdag 16 november 2016 @ 14:35:30 #135
137360 mrPanerai
Bekende Belg!
pi_166692683
Ik wist niet dat je een lease mocht verkopen zolang het contract nog loopt.
pi_166692706
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 14:35 schreef mrPanerai het volgende:
Ik wist niet dat je een lease mocht verkopen zolang het contract nog loopt.
Ja ik snap het eerlijk gezegd ook niet helemaal
pi_166692780
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 14:35 schreef mrPanerai het volgende:
Ik wist niet dat je een lease mocht verkopen zolang het contract nog loopt.
Bij financial lease kan dat gewoon hoor. Het is namelijk niks anders dan een zakelijke lening met auto als onderpand.
De papieren tot overdracht tenaamstelling zijn in bezit van de financier. Dus pas als het openstaande bedrag is ingelost worden de papieren vrijgegeven.

Dus ja, je zal wel even moeten overleggen met de kopende partij hoe of wat en het is handig de financier even op de hoogte te brengen.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  woensdag 16 november 2016 @ 14:54:22 #138
137360 mrPanerai
Bekende Belg!
pi_166692966
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 14:41 schreef OscarMopperkont het volgende:

[..]

Bij financial lease kan dat gewoon hoor. Het is namelijk niks anders dan een zakelijke lening met auto als onderpand.
De papieren tot overdracht tenaamstelling zijn in bezit van de financier. Dus pas als het openstaande bedrag is ingelost worden de papieren vrijgegeven.

Dus ja, je zal wel even moeten overleggen met de kopende partij hoe of wat en het is handig de financier even op de hoogte te brengen.
Zijn die Financial lease constructies niet altijd, [Deel betalen - x maanden betalen - Restwaarde aflossen ] ?, dan staat TS nog wel wat te wachten.
pi_166692991
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 14:54 schreef mrPanerai het volgende:

[..]

Zijn die Financial lease constructies niet altijd, [Deel betalen - x maanden betalen - Restwaarde aflossen ] ?, dan staat TS nog wel wat te wachten.
Restwaarde hoeft niet afgesproken te zijn.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166692995
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 14:54 schreef mrPanerai het volgende:

[..]

Zijn die Financial lease constructies niet altijd, [Deel betalen - x maanden betalen - Restwaarde aflossen ] ?, dan staat TS nog wel wat te wachten.
Ja, al kan je ook kiezen dat je genoeg betaald met restwaarde contract nul.
Sowieso worden contracten eigenlijk altijd veilig ingezet. Oftewel, bij normaal gebruik van je auto zal de geschatte restwaarde altijd hoger zijn dan de restschuld op je financiering.

Taxi's, lesauto's etc. kregen bij ons dan ook nooit meer dan 50% gefinancieerd en was het altijd einde looptijd restbedrag 0 euro.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_166693250
- Overleg met financier.
- Financier keurt af (om geldige redenen die je zelf mag verzinnen)
- Papieren komen niet vrij.
- Koop gaat niet door.

[ Bericht 63% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:14:12 ]
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166693321
Het is de geldverstrekker die bepaalt of aan de voorwaarden is voldaan (of zal worden voldaan) en of de koop doorgang kan vinden.

[ Bericht 57% gewijzigd door Nizno op 16-11-2016 16:14:35 ]
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166693517
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 15:16 schreef hottentot het volgende:

Het is de geldverstrekker die bepaalt of aan de voorwaarden is voldaan (of zal worden voldaan) en of de koop doorgang kan vinden.
Ik weet niet waar je nou een punt van wil maken.
Als TS gewoon een afkoopsom betaald (wat hij dus afgesproken heeft) is er helemaal niets aan de hand.
pi_166693709
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 15:26 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Ik weet niet waar je nou een punt van wil maken.
Als TS gewoon een afkoopsom betaald (wat hij dus afgesproken heeft) is er helemaal niets aan de hand.
Dat klopt.

Nochtans is het niet aan de verkoper om de voorwaarden van de verkoop te bepalen. Als dit wel vrij zou staan aan de fiscaal bezitter dan zou het juridisch eigenaarschap namelijk een waardeloos iets zijn. En daar is geen sprake van.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
  woensdag 16 november 2016 @ 15:49:54 #145
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_166694031
Echt, kap eens met dat gekut. Als dit mijn topic zou zijn zou ik me dr voor schamen en ook niet meer reageren.
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
pi_166694203
Hoe loopt dit nu af?
Cuore Sportivo
pi_166694493
Heten, in deel 1 heeft TS al aangegeven dat hij groen licht kreeg van financieringsmaatschappij.
Discussie omtrent afkoop contract/verkoop is in dit topic compleet overbodig.
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 16 november 2016 @ 16:12:44 #148
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_166694541
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 16:10 schreef Vliegbaard het volgende:
Heten, in deel 1 heeft TS al aangegeven dat hij groen licht kreeg van financieringsmaatschappij.
Discussie omtrent afkoop contract/verkoop is in dit topic compleet overbodig.
Dit inderdaad, plus dat daarnaast van bepaalde heren het gekat op elkaar ook mag stoppen.
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 15:49 schreef caspervc het volgende:
Echt, kap eens met dat gekut. Als dit mijn topic zou zijn zou ik me dr voor schamen en ook niet meer reageren.
Aangezien ik het hier helemaal mee eens ben wil ik deze ook even onder de aandacht brengen.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_166694779
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 09:50 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Waarom zou dat vreemd zijn? Ik heb een eigen onderneming waar ik hard voor werk. Ik maak dagelijks 10 uur. Mag ik dan niet ook even genieten van mijn leven en een mooie auto kopen?

[..]

Ik had het over de leeftijd. Dat je op je 17e al een nieuwe Golf op je naam hebt staan en een financieringsmaatschappij daar blijkbaar mee akkoord is. Op je 17e heb je nog geen zelfstandig rijbewijs en ik dacht dat je dan ook niet zomaar een contract kon afsluiten.
pi_166694845
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 09:44 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik moest van die bosnier de auto terug brengen. Waardevermindering van de auto heeft te maken dat de auto nu 1 meer eigenaar heeft gehad.. Maar dan ineens 10 % ?
Ik heb na de klachten de verkoper aangeboden om de auto bij de mercedes dealer te laten maken en dan de kosten voor hem. Hij werd razend en vertelde dat hij enkel de auto wilde maken. Dat vond ik geen goed idee aangezien hij mij al een kapotte auto gegeven heeft en ik een 2015 auto graag bij de dealer laat repareren.Ik heb natuurlijk ook geprobeerd om met de prijs te spelen maar dat vond hij geen goed idee.
Hmm, dat is wel een probleem. Als je klaagt over een gebrek ben je namelijk wel verplicht om de verkoper de kans te geven het probleem op te lossen, behalve wanneer hij aangeeft daar niet toe bereid te zijn. Pas dan kan je de koop ontbinden.

Wanneer je klaagt over iets dat niet te herstellen is, zoals een onjuiste tellerstand, mag je de koop wel direct ontbinden.
  woensdag 16 november 2016 @ 16:34:17 #151
449329 Speekselklier
Komt niet meer terug
pi_166694963
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 16:28 schreef Physsic het volgende:
Wanneer je klaagt over iets dat niet te herstellen is, zoals een onjuiste tellerstand, mag je de koop wel direct ontbinden.
Onjuiste tellerstand is toch ook te herstellen? Gewoon weer goed zetten. :)
Tot nooit .......
pi_166695047
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 16:34 schreef Speekselklier het volgende:

[..]

Onjuiste tellerstand is toch ook te herstellen? Gewoon weer goed zetten. :)
Nee, want je weet vaak niet wat het in werkelijkheid zou moeten zijn.
Dat een onjuiste tellerstand reden is voor ontbinding heb ik trouwens niet zelf bedacht, dat is het volgens de rechter.

Maar dan moet TS dat wel kunnen aantonen natuurlijk.
  Moderator / Kerstkaart terrorist woensdag 16 november 2016 @ 16:50:20 #153
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_166695320
Laten we nu geen offtopic gepraat krijgen over hoe je de tellerstand moet corrigeren.

Leuker is het om nu ook TS een kans te geven om weer te reageren dan alleen maar onderlinge reacties van anderen te krijgen waarbij er veel aannames en zijwegen bewandeld zullen worden.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_166695500
quote:
99s.gif Op woensdag 16 november 2016 16:50 schreef Nizno het volgende:
Laten we nu geen offtopic gepraat krijgen over hoe je de tellerstand moet corrigeren.

Leuker is het om nu ook TS een kans te geven om weer te reageren dan alleen maar onderlinge reacties van anderen te krijgen waarbij er veel aannames en zijwegen bewandeld zullen worden.
Dit is geen aanname of zijweg, de garage waar TS de Mercedes liet onderzoeken gaf aan dat er met de tellerstand is gerommeld.
pi_166695516
Wat TS het beste kan doen is gewoon die Mercedes op gaan halen en door de dealer laten fixen.
Ik weet niet of de verkoper het hier nou mee eens is, maar gewoon zonder gezeik oplossen. De verkoper heeft mooi alle touwtjes in handen en er is weinig wat je er tegen kunt doen.
Verkoper kan morgen met 2 auto's in Bosnië zitten en dan heb je helemaal niks. Dan kun je de rechter aan jouw kant hebben staan maar je bent gewoon genaaid door met een buitenlander in zee te gaan die achteraf gewoon een particuliere verkoper blijkt te zijn.
  woensdag 16 november 2016 @ 17:04:09 #156
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166695622
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 16:58 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dit is geen aanname of zijweg, de garage waar TS de Mercedes liet onderzoeken gaf aan dat er met de tellerstand is gerommeld.
TS heeft de auto toch nog helemaal niet door een garage laten onderzoeken? Als hij dat gedaan had dan had hij gelijk geweten dat het een schadebak is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166695648
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

TS heeft de auto toch nog helemaal niet door een garage laten onderzoeken? Als hij dat gedaan had dan had hij gelijk geweten dat het een schadebak is.
Dat heeft de dealer vastgesteld. In het eerste deel te lezen.
pi_166695741
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

TS heeft de auto toch nog helemaal niet door een garage laten onderzoeken? Als hij dat gedaan had dan had hij gelijk geweten dat het een schadebak is.
Dit was een bericht:
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 17:07 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Hij vertelde mij dat auto 100% in orde was.
Zaterdag ochtend ben ik naar de dealer gegaan zij keken even onder de auto en heel het onderkap van de auto was kapot. Linksvooraandrijving was scheef, KM stand kloptte niet etc
Ergens anders stond nog dat het 5000euro zou gaan kosten, dacht ik.
pi_166695989
quote:
5s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:12 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Hoe wil je de btw terugkrijgen van een 2e handse marge auto gekocht bij iemand die geen bedrijf heeft?
Het is een BTW auto
pi_166696062
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 11:36 schreef gateway het volgende:
zou fijn zijn als TS eens zou reageren ipv al dat gelul over lease en financial lease etc....

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het afloopt.....
Ik heb het zelf heel erg druk op de zaak... zusjes ophalen van school, naar klanten gaan en dan ook nog op de zaak en dan zit ik hier ook nog mee met dat gebeuren... de bosnier heeft mij vandaag gebeld en heeft mij verteld dat hij de golf verkocht heeft en er mensen nu in rond rijden en dat als er boetes worden gereden hij daar niet voor verantwoordelijk is. Hij heeft dit allemaal gezegd via whatsapp. Ik ga zometeen hiermee naar de politie en wil dit hun allemaal laten zien. Ik heb hem verteld dat hij alles mag doen maar dat hij er wel verantwoordelijk voor wordt gehouden en dat hij binnen een week mijn golf moet terug geven anders wordt het echt een rechtzaak. Ik heb al een aangetekend brief verstuurd die zal hij morgen ontvangen.
pi_166696107
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:25 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik heb het zelf heel erg druk op de zaak... zusjes ophalen van school, naar klanten gaan en dan ook nog op de zaak en dan zit ik hier ook nog mee met dat gebeuren... de bosnier heeft mij vandaag gebeld en heeft mij verteld dat hij de golf verkocht heeft en er mensen nu in rond rijden en dat als er boetes worden gereden hij daar niet voor verantwoordelijk is. Hij heeft dit allemaal gezegd via whatsapp. Ik ga zometeen hiermee naar de politie en wil dit hun allemaal laten zien. Ik heb hem verteld dat hij alles mag doen maar dat hij er wel verantwoordelijk voor wordt gehouden en dat hij binnen een week mijn golf moet terug geven anders wordt het echt een rechtzaak. Ik heb al een aangetekend brief verstuurd die zal hij morgen ontvangen.
Je kunt er een rechtszaak vaan maken wat je wil, maar geloof me, die Golf zie je niet meer terug.
pi_166696109
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 15:12 schreef hottentot het volgende:

- Overleg met financier.
- Financier keurt af (om geldige redenen die je zelf mag verzinnen)
- Papieren komen niet vrij.
- Koop gaat niet door.

quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 15:16 schreef hottentot het volgende:

Het is de geldverstrekker die bepaalt of aan de voorwaarden is voldaan (of zal worden voldaan) en of de koop doorgang kan vinden.
Ja precies. De lease maatschappij heeft mij verteld dat zij sowieso geen schade auto's willen financieren. De koop ging al sowieso niet door nadat ik hun dit verteld heb en zij staan ook volledig achter mij maar die bosnier wilt alsmaar niet luisteren. Ik zal vanavond hem een berichtje sturen dat hij echt totaal geen poot heeft om op te staan
pi_166696145
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:25 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik heb het zelf heel erg druk op de zaak... zusjes ophalen van school, naar klanten gaan en dan ook nog op de zaak en dan zit ik hier ook nog mee met dat gebeuren... de bosnier heeft mij vandaag gebeld en heeft mij verteld dat hij de golf verkocht heeft en er mensen nu in rond rijden en dat als er boetes worden gereden hij daar niet voor verantwoordelijk is. Hij heeft dit allemaal gezegd via whatsapp. Ik ga zometeen hiermee naar de politie en wil dit hun allemaal laten zien. Ik heb hem verteld dat hij alles mag doen maar dat hij er wel verantwoordelijk voor wordt gehouden en dat hij binnen een week mijn golf moet terug geven anders wordt het echt een rechtzaak. Ik heb al een aangetekend brief verstuurd die zal hij morgen ontvangen.
Ik vind dat echt heel raar.. Je weet zeker dat hij nog niet het resterende bedrag heeft betaald aan de financieringsmaatschappij en het kenteken is overeschreven?
Als dat zo is zou ik toch echt proberen aangifte te doen..

quote:
Mijn auto is gestolen. Wat moet ik doen?
Is uw auto, motor of ander motorvoertuig met kenteken in Nederland gestolen, dan moet u dit melden bij het Aangifteloket Gestolen Voertuigen. Met één telefoontje zorgen zij ervoor dat politie en verzekeraars op de hoogte zijn. Houd (zo mogelijk) uw kentekenbewijs en verzekeringspapieren bij de hand. Het Aangifteloket Gestolen Voertuigen is (24 uur per dag) bereikbaar op 088-0087444. Bel zo snel mogelijk. De melding vergroot namelijk de kans op terugvinden!

Let op: de aangifte van de diefstal van uw brom- of snorfiets kunt u niet via het Aangifteloket regelen. Wij raden u aan dit via internet te doen. Ga hiervoor naar onze aangiftepagina.
https://www.politie.nl/th(...)len-wat-moet-ik-doen

Trouwens.. Wie koopt er nou een Golf waarvan het kenteken niet kan worden overgeschreven? Het zal wel een vriendje van 'm zijn die er in rond rijdt.
pi_166696208
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:28 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik vind dat echt heel raar.. Je weet zeker dat hij nog niet het resterende bedrag heeft betaald aan de financieringsmaatschappij en het kenteken is overeschreven?
Als dat zo is zou ik toch echt proberen aangifte te doen..

[..]

https://www.politie.nl/th(...)len-wat-moet-ik-doen

Trouwens.. Wie koopt er nou een Golf waarvan het kenteken niet kan worden overgeschreven? Het zal wel een vriendje van 'm zijn die er in rond rijdt.
Het restrerend bedrag zou ik overmaken aan de volkswagen dealer. stop eens met dat rest bedrag dit dat dat was allemaal al geregeld. Ik zou netjes 8000 euro overmaken en dan zou ik de papieren krijgen en daarmee zou ik de golf op zijn naam zetten. Het was allemaal onderling geregeld.
pi_166696225
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:27 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Je kunt er een rechtszaak vaan maken wat je wil, maar geloof me, die Golf zie je niet meer terug.
Het is een feit dat hij hem heeft en dat kan ik zwart op wit aantonen.
Op het moment dat hij verteld dat hij de golf niet meer heeft dan is hij de verantwoordelijke ervoor en moet hij alles terug betalen!
pi_166696292
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:31 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Het restrerend bedrag zou ik overmaken aan de volkswagen dealer. stop eens met dat rest bedrag dit dat dat was allemaal al geregeld. Ik zou netjes 8000 euro overmaken en dan zou ik de papieren krijgen en daarmee zou ik de golf op zijn naam zetten. Het was allemaal onderling geregeld.
Maar hij kan de Golf toch niet verkocht hebben, immers heeft hij geen mogelijkheid om hem over te schrijven zonder jouw papieren ?!

Nb: hij kan hem vast verkocht hebben, maar iemand die een auto koopt die niet op zijn naam komt kan nooit veel goeds voor hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2016 17:36:51 ]
pi_166696293
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:32 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Het is een feit dat hij hem heeft en dat kan ik zwart op wit aantonen.
Op het moment dat hij verteld dat hij de golf niet meer heeft dan is hij de verantwoordelijke ervoor en moet hij alles terug betalen!
Correct, maar je hebt hier niet met de doorsnee persoon te maken. Als hij morgen met zijn kont in het Oostblok zit heb je helemaal niks.
pi_166696317
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:31 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Het restrerend bedrag zou ik overmaken aan de volkswagen dealer. stop eens met dat rest bedrag dit dat dat was allemaal al geregeld. Ik zou netjes 8000 euro overmaken en dan zou ik de papieren krijgen en daarmee zou ik de golf op zijn naam zetten. Het was allemaal onderling geregeld.
Wat ik bedoel is, wat als de verkoper die 8000euro heeft overgemaakt en de tenaamstelling heeft ontvangen..

En met wat ik als laatste zeg heb ik het over de persoon aan wie de verkoper nu de Golf zegt verkocht te hebben.
pi_166696326
Bosnier : Is goed, kom zelf wel de papieren ophalen met de politie jullie betalen mij factuur hebben jullie alles terug. Auto is mijn eigendom jullie auto is onderpand voor de factuur die dient betaald te worden.

Ik heb daar niet op gereageerd ivm drukte

later die dag :

Beter stuur je de papieren door want boetes en exstra ksten zijn voor jou rekkening ik wil graag de auto overschrijven is die van je naam af Vechten we de exstra kosten voor de golf later in rechtszaak uit. Heb de auto verkocht eigen risico als de mensen boetes maken etc

Natuurlijk is dit allemaal niet waar en kan hij de auto niet verkopen. Maar deze man is toch dom?
pi_166696338
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:36 schreef Physsic het volgende:

[..]

Wat ik bedoel is, wat als de verkoper die 8000euro heeft overgemaakt en de tenaamstelling heeft ontvangen..
Aan de volkswagen dealer?
Dat kan niet want de tenaamstelling wordt naar mijn adres opgestuurd. Hij kan niet ineens 8000 euro overmaken aan de vw dealer en eisen dat de tenaamstelling naar een ander adres moet
pi_166696373
Wat ik mij ineens bedenk, de KVK van het bedrijf klopt niet, is uitgeschreven dus dan kan heel de koop niet doorgaan neem ik aan toch? Ik heb geprobeerd mijn financiering nu te bereiken alleen ze zijn net gesloten
pi_166696375
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:39 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Aan de volkswagen dealer?
Dat kan niet want de tenaamstelling wordt naar mijn adres opgestuurd. Hij kan niet ineens 8000 euro overmaken aan de vw dealer en eisen dat de tenaamstelling naar een ander adres moet
Oke, dan is dat in ieder geval duidelijk. Ik had gelezen dat het ook op die manier kon gaan wanneer iemand een auto wilde inruilen.

Hij geeft trouwens zelf inderdaad ook al aan dat de auto helemaal niet is overgeschreven, want anders zou "de boetes en andere kosten zijn voor jou" niet kloppen.

Wat is je advocaat nu op korte termijn van plan? Een kort geding?
  woensdag 16 november 2016 @ 17:46:00 #173
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166696465
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:09 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dit was een bericht:

[..]

Ergens anders stond nog dat het 5000euro zou gaan kosten, dacht ik.
Thnx :)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166696585
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:32 schreef Policy2 het volgende:
Het is een feit dat hij hem heeft en dat kan ik zwart op wit aantonen.
Op het moment dat hij verteld dat hij de golf niet meer heeft dan is hij de verantwoordelijke ervoor en moet hij alles terug betalen!
Beter span je zo snel mogelijk een kort geding aan om de Golf terug te vorderen en gezien het spoedeisend karakter zou ik gijzeling zeker niet uitsluiten als dwangmiddel als dit tot de mogelijkheden behoort.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
pi_166696601
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:53 schreef hottentot het volgende:

[..]

Beter span je zo snel mogelijk een kort geding aan om de Golf terug te vorderen en gezien het spoedeisend karakter zou ik gijzeling zeker niet uitsluiten als dwangmiddel als dit tot de mogelijkheden behoort.
Dat zou ik ook echt aanraden. :Y
  woensdag 16 november 2016 @ 18:01:33 #176
137360 mrPanerai
Bekende Belg!
pi_166696739
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:54 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dat zou ik ook echt aanraden. :Y
Mss wacht hij op z'n advocaat.
pi_166696890
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:53 schreef hottentot het volgende:

[..]

Beter span je zo snel mogelijk een kort geding aan om de Golf terug te vorderen en gezien het spoedeisend karakter zou ik gijzeling zeker niet uitsluiten als dwangmiddel als dit tot de mogelijkheden behoort.
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:54 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dat zou ik ook echt aanraden. :Y
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 18:01 schreef mrPanerai het volgende:

[..]

Mss wacht hij op z'n advocaat.
Advocaat heeft mij verteld dat we even afwachten op volgende week. Indien hij binnen 1 week niet op mijn aangetekende brief reageert dan wordt het een rechtzaak
  woensdag 16 november 2016 @ 18:20:33 #178
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166697148
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:41 schreef Policy2 het volgende:
Wat ik mij ineens bedenk, de KVK van het bedrijf klopt niet, is uitgeschreven dus dan kan heel de koop niet doorgaan neem ik aan toch? Ik heb geprobeerd mijn financiering nu te bereiken alleen ze zijn net gesloten
Sowieso kan hij niet zomaar even 10% willen incasseren als dat nooit ter sprake is gekomen in het gesprek of is aangegeven middels wijzen algemene voorwaarden waarin dit vermeld staat. En aangezien jij ook geen getekend contract hebt waarbij daarnaar verwezen wordt, zal ie dat zelf moeten zien te bewijzen mocht dat voor de rechter komen.

Natuurlijk stinkt deze zaak; ik denk dat ie probeert gewoon alsnog de deal eruit te trekken om zijn deel van de winst te pakken. Zo even snel gekeken hebben, zou het mij niets verbazen als die knakker gewoon samen met wat maatjes een deal heeft gesloten en auto's verkoopt op provisiebasis.

quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:37 schreef Policy2 het volgende:
Bosnier : Is goed, kom zelf wel de papieren ophalen met de politie jullie betalen mij factuur hebben jullie alles terug. Auto is mijn eigendom jullie auto is onderpand voor de factuur die dient betaald te worden.

Ik heb daar niet op gereageerd ivm drukte

Je hebt zelf al aangegeven dat de politie neits doet, want civiele zaak. Ergo: bluf.

quote:
later die dag :

Beter stuur je de papieren door want boetes en exstra ksten zijn voor jou rekkening ik wil graag de auto overschrijven is die van je naam af Vechten we de exstra kosten voor de golf later in rechtszaak uit. Heb de auto verkocht eigen risico als de mensen boetes maken etc

Natuurlijk is dit allemaal niet waar en kan hij de auto niet verkopen. Maar deze man is toch dom?
En hierin schuilt het gevaar nu wel. Boetes die nu met beide auto's gereden zijn, komen primair op jouw naam binnen omdat jij de kentekenhouder bent. Dit geldt zowel voor de mercedes die nu op jouw naam staat, als de VW Golf. In geval van boetes, heb jij dus een potentieel probleem met het CJIB en afhankelijk van wat er bij de politie bekend is, zou dat weleens problemen kunnen gaan opleveren. Dus daar moeten beide auto's in het systeem staan met jouw melding, wil je dergelijke problemen eventueel voor zijn.

Denk dat dit een gevalletje gaat worden: wie daagt wie het eerst voor de rechter. Op marktplaats heeft ie de auto momenteel ook als 'gereserveerd' staan. Dat insinueert wel enigzins dat ie jou aan die koop wilt houden en dat heeft vandaag of gisteren gedaan.

En die Golf van jou. Die heeft ie echt niet binnen een dag doorverkocht. Kan ook niet, want die kan ie niet overschrijven en die gast gaat echt die golf niet doorverkopen zonder overschrijving. Daar rijdt ie dus hooguit zelf in met zn al dan niet malafide matties.

[ Bericht 0% gewijzigd door Halle_Luja op 16-11-2016 19:21:20 ]
pi_166698681
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 18:09 schreef Policy2 het volgende:

[..]

[..]

[..]

Advocaat heeft mij verteld dat we even afwachten op volgende week. Indien hij binnen 1 week niet op mijn aangetekende brief reageert dan wordt het een rechtzaak
1 week op een aangetekende brief gaan zitten wachten :')

quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 18:20 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]


Denk dat dit een gevalletje gaat worden: wie daagt wie het eerst voor de rechter. Op marktplaats heeft ie de auto momenteel ook als 'gereserveerd' staan. Dat insinueert wel enigzins dat ie jou aan die koop wilt houden en dat heeft vandaag of gisteren gedaan.


Misschien heeft hij ondertussen dit topic ook gelezen ;)
En dan zal hij idd ook wel hard aan de slag gaan.

[ Bericht 19% gewijzigd door OpgeFOKt1991 op 16-11-2016 19:25:14 ]
Niks interessants hier.
pi_166700195
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:21 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Het is een BTW auto
Bedrijf is uitgeschreven bij KvK?
pi_166701110
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 20:14 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Bedrijf is uitgeschreven bij KvK?
Ja precies. En waar ik vandaag achter ben gekomen is dat het adres die hij op factuur heeft een heel ander bedrijf komt en meerdere bedrijven heeft gehad als je op kvk.nl alleen 't sttaat adres intypt
pi_166701354
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 20:48 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ja precies. En waar ik vandaag achter ben gekomen is dat het adres die hij op factuur heeft een heel ander bedrijf komt en meerdere bedrijven heeft gehad als je op kvk.nl alleen 't sttaat adres intypt
Vraag me af op welke naam die auto precies stond?
Op adres van verkoper in Apeldoorn stonden in 2014 drie bedrijven ingeschreven.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2016 21:12:44 ]
pi_166701386
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 20:48 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ja precies. En waar ik vandaag achter ben gekomen is dat het adres die hij op factuur heeft een heel ander bedrijf komt en meerdere bedrijven heeft gehad als je op kvk.nl alleen 't sttaat adres intypt
Toch niet
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
he?
  woensdag 16 november 2016 @ 21:02:17 #184
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166701460
Beetje apart is het wel. Die mercedes stond 5 maanden terug geadverteerd bij een bedrijf in de spoiler. Vanaf die tijd is ie niet overgeschreven tot een paar dagen terug, toen ie over is geschreven naar TS, die blijkens de historie van zomoto.nl een rechtspersoon is. Dan zou je denken, dat dat bedrijf de verkopende partij is.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als ik vervolgens wat auto's bekijk die op de site van het bedrijf staan, staan er daar echt meerdere tussen die al even geadverteerd worden of in ieder geval al even vermeld staan op de website van het bedrijf, maar die nog wel gewoon op naam van een particulier staan en dus nooit in de bedrijfsvoorraad lijkt te zijn opgenomen. Sommige daarvan worden met een apart accountje aangeboden op marktplaats, andere staan al een tijdje vermeld op de site of advertenties geplaatst door het bedrijf.

En ik denk dus, dat TS (omdat die auto maanden terug blijkens de Speurders-advertentie) door dat bedrijf aangeboden werd, dat die Bosnier dus gewoon een stromannetje is die op provisiebasis autoi's voor ze verkoopt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus ze verkopen niet alleen 'eigen' auto's, maar ook particulier handelen ze erop los.

[ Bericht 7% gewijzigd door Halle_Luja op 16-11-2016 21:24:16 ]
pi_166702248
Oké. Je golf is niet verkocht, maar wat als er flinke boetes worden gereden? Dan is TS toch de lul?
  woensdag 16 november 2016 @ 21:45:00 #186
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166702681
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:29 schreef Bucketlist het volgende:
Oké. Je golf is niet verkocht, maar wat als er flinke boetes worden gereden? Dan is TS toch de lul?
Dan kan ie de lul zijn, als het CJIB weigert om de boetes door te sturen naar die vermeende Bosnier of het bedrijf waar ie voor werkt of.. Hetzelfde geldt voor de mercedes. Die staat nu op zijn naam, maar wordt bereden mogelijk door anderen. Boetes gaan dus richting het adres van TS als kentekenhouder en die zal daar dus potentieel problemen mee kunnen verwachten.
pi_166702730
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:45 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Dan kan ie de lul zijn, als het CJIB weigert om de boetes door te sturen naar die vermeende Bosnier of het bedrijf waar ie voor werkt of.. Hetzelfde geldt voor de mercedes. Die staat nu op zijn naam, maar wordt bereden mogelijk door anderen. Boetes gaan dus richting het adres van TS als kentekenhouder en die zal daar dus potentieel problemen mee kunnen verwachten.
Belasting en verzekering is ook dubbel nu.
  woensdag 16 november 2016 @ 21:50:25 #188
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166702863
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:46 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Belasting en verzekering is ook dubbel nu.
Ook dat.. maar die boetes zouden mij meer zorgen baren eigenlijk. Geen idee hoe het CJIB daarmee omgaat.
pi_166703090
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:50 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Ook dat.. maar die boetes zouden mij meer zorgen baren eigenlijk. Geen idee hoe het CJIB daarmee omgaat.
Als iemand die auto's in de prak rijd, heb je toch wel een behoorlijk probleem denk ik. Laat staan als iemand een ongeluk met slachtoffers maakt, en wegkomt. In beide gevallen denken ze dat TS bij een ongeval is weggelopen.
Daar zou ik me toch echt wel heel grote zorgen over maken.
Niks interessants hier.
pi_166703113
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:45 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Dan kan ie de lul zijn, als het CJIB weigert om de boetes door te sturen naar die vermeende Bosnier of het bedrijf waar ie voor werkt of.. Hetzelfde geldt voor de mercedes. Die staat nu op zijn naam, maar wordt bereden mogelijk door anderen. Boetes gaan dus richting het adres van TS als kentekenhouder en die zal daar dus potentieel problemen mee kunnen verwachten.
Kom net weer van het politiebureau. ZIj hebben mij gezegd dat ik eerst alles moet gaan doen en dan pas kunnen ze mijn aangifte op nemen bijv aangetekend brief sturen en dan een week termijn geven en dan pas kunnen ze aangifte opnemen.. heb ze idd ook verteld dat als er nu een boete enzo wordt geschreven dat ik dan daar niet voor verantwoordelijk ben en zij hebben dat precies in het systeem gezet dat ik sinds vrijdagavond de auto's niet meer beschik en ik dan dus op zwart en wit kan aantonen dat ik diegene niet ben geweest en zij mij daar niet aansprakelijk voor kunnen stellen.

De verzekeringen van beide auto's zijn ook gestopt vertelde ze. In de hoop dat als ze erin rijden ze door de politie worden gecontroleerd en dan ze op die manier gepakt worden... en dan krijgt hij de boete ipv ik
pi_166703129
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:58 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Als iemand die auto's in de prak rijd, heb je toch wel een behoorlijk probleem denk ik. Laat staan als iemand een ongeluk met slachtoffers maakt, en wegkomt. In beide gevallen denken ze dat TS bij een ongeval is weggelopen.
Daar zou ik me toch echt wel heel grote zorgen over maken.
Ik kan dan aantonen dat ik het niet geweest ben aangezien ik sinds vijdag avond geen gezag heb over mijn auto.
pi_166703217
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:59 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik kan dan aantonen dat ik het niet geweest ben aangezien ik sinds vijdag avond geen gezag heb over mijn auto.
Hoop dat je dat dan heel sterk kan bewijzen. Zou erg lastig kunnen worden.
Daarom snap ik niet dat er zo langzaam gedaan word. Ik zou echt absoluut niet 1 week op een aangetekende brief gaan wachten, en aangifte doen mogen ze ook niet weigeren.
Hoe kan je aantonen dat je geen gezag hebt gehad? Wat is er precies gebeurd op dat politiebureau?
Weet dat een "aantekening" heel erg vaak gewoon verloren gaat.
Je moet gewoon een aangifte op papier hebben staan.

[ Bericht 5% gewijzigd door OpgeFOKt1991 op 16-11-2016 22:08:34 ]
Niks interessants hier.
  woensdag 16 november 2016 @ 22:03:20 #193
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_166703234
Laat je advocaat beslag leggen.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_166703237
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:59 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik kan dan aantonen dat ik het niet geweest ben aangezien ik sinds vijdag avond geen gezag heb over mijn auto.
Ik hoop het voor je dat de politiecommunicatie goed werkt, je hebt daarnaast ook nog met RDW te maken voor boete bij geen verzekering en belastingdienst die lak hebben aan die melding, belasting voor die 2 auto's krijg jij gewoon.
pi_166703253
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:02 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Hoop dat je dat dan heel sterk kan bewijzen. Zou erg lastig kunnen worden.
Daarom snap ik niet dat er zo langzaam gedaan word. Ik zou echt absoluut niet 1 week op een aangetekende brief gaan wachten, en aangifte doen mogen ze ook niet weigeren.
Hoe kan je aantonen dat je geen gezag hebt gehad? Wat is er precies gebeurd op dat politieburo?
Weet dat een "aantekening" heel erg vaak gewoon verloren gaat.
Je moet gewoon een aangifte op papier hebben staan.
Geloof het of niet. Ik heb van alles geprobeerd...
Ik kan aantonen dat ik sinds vrijdagavond de auto niet meer in mijn bezit heb. Vrijdagavond is er een notitie gemaakt met wat er allemaal gebeurd is. Ik heb ook elke dag het bewijs dat ik de oplichter vraag om mijn golf terug te geven en hij ZELF beweert dat hij de auto verkocht heeft en de boete's etc niet zijn probleem zijn maar mijn probleem.
pi_166703292
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:03 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Ik hoop het voor je dat de politiecommunicatie goed werkt, je hebt daarnaast ook nog met RDW te maken voor boete bij geen verzekering en belastingdienst die lak hebben aan die melding, belasting voor die 2 auto's krijg jij gewoon.
Ik ga morgen de RDW bellen en hun alles vertellen en kijken of zij nog wat kunnen betekenen.
pi_166703328
Een vriend van mij vertelde ook dat ik morgen de belastingdienst moet bellen en hun vertellen dat de factuur die hij mij verstuurde niet klopte en of zij het allemaal na kunnen checken.. wie weet zullen zij dan even zijn bedrijf erbij pakken en een inval doen ( wat voorheen bij Car Store ook gebeurd was ) KVK klopt niet, BTW nummer klopt niet niks klopt
  woensdag 16 november 2016 @ 22:06:32 #198
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166703332
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:58 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Kom net weer van het politiebureau. ZIj hebben mij gezegd dat ik eerst alles moet gaan doen en dan pas kunnen ze mijn aangifte op nemen bijv aangetekend brief sturen en dan een week termijn geven en dan pas kunnen ze aangifte opnemen.. heb ze idd ook verteld dat als er nu een boete enzo wordt geschreven dat ik dan daar niet voor verantwoordelijk ben en zij hebben dat precies in het systeem gezet dat ik sinds vrijdagavond de auto's niet meer beschik en ik dan dus op zwart en wit kan aantonen dat ik diegene niet ben geweest en zij mij daar niet aansprakelijk voor kunnen stellen.

De verzekeringen van beide auto's zijn ook gestopt vertelde ze. In de hoop dat als ze erin rijden ze door de politie worden gecontroleerd en dan ze op die manier gepakt worden... en dan krijgt hij de boete ipv ik
De politie vertelde je dat de verzekeringen voor beide auto's ook gestopt zijn? Wie heeft die verzekeringen dan stopgezet, en vooral: Waarom?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166703342
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:58 schreef Policy2 het volgende:

[..]

De verzekeringen van beide auto's zijn ook gestopt vertelde ze. In de hoop dat als ze erin rijden ze door de politie worden gecontroleerd en dan ze op die manier gepakt worden... en dan krijgt hij de boete ipv ik
Ik ben benieuwd hoe dat werkt, want als uit een registercontrole van de RDW blijkt dat jij wel een kenteken op je naam hebt staan en geen verzekering hebt, dan gaat er automatisch een boete naar het adres van de kentekenhouder.
Dat is dus anders dan de boete die de politie oplegt aan de bestuurder bij een controle.
pi_166703358
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

De politie vertelde je dat de verzekeringen voor beide auto's ook gestopt zijn? Wie heeft die verzekeringen dan stopgezet, en vooral: Waarom?
Ik heb gisteren de verzekering gebeld en ik heb ze alles uitgelegd. Hij zei dat het een lastige situatie is en ik hoorde dus net van de politie dat er geen verzekering is op beiden auto's
pi_166703365
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 21:58 schreef Policy2 het volgende:

De verzekeringen van beide auto's zijn ook gestopt vertelde ze.
Hoe kan iemand anders jouw verzekering stop zetten? Of stond de verzekering niet op jouw naam?
pi_166703408
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:06 schreef Policy2 het volgende:
Een vriend van mij vertelde ook dat ik morgen de belastingdienst moet bellen en hun vertellen dat de factuur die hij mij verstuurde niet klopte en of zij het allemaal na kunnen checken.. wie weet zullen zij dan even zijn bedrijf erbij pakken en een inval doen ( wat voorheen bij Car Store ook gebeurd was ) KVK klopt niet, BTW nummer klopt niet niks klopt
Contact opnemen met RDW en belastingdienst om geval uit te leggen is verstandig.
De inval bij die andere Car Store in Brabant heeft er niets met te maken, die hadden nog iets duurdere auto's.
pi_166703411
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:07 schreef vannelle het volgende:

[..]

Hoe kan iemand anders jouw verzekering stop zetten? Of stond de verzekering niet op jouw naam?
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:07 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik heb gisteren de verzekering gebeld en ik heb ze alles uitgelegd. Hij zei dat het een lastige situatie is en ik hoorde dus net van de politie dat er geen verzekering is op beiden auto's
pi_166703438
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:09 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Contact opnemen met RDW en belastingdienst om geval uit te leggen is verstandig.
De inval bij die andere Car Store in Brabant heeft er niets met te maken, die hadden nog iets duurdere auto's.
Dan nog. Misschien vinden zij het wel een interessante zaak en gaan ze even het bedrijf controleren en wie weet dmv van die factuur gaan ze een inval houden?
pi_166703476
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:06 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoe dat werkt, want als uit een registercontrole van de RDW blijkt dat jij wel een kenteken op je naam hebt staan en geen verzekering hebt, dan gaat er automatisch een boete naar het adres van de kentekenhouder.
Dat is dus anders dan de boete die de politie oplegt aan de bestuurder bij een controle.
Dat dus, werkt langs elkaar heen net zoals de flitsboetes van CJIB.
pi_166703498
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:10 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Dan nog. Misschien vinden zij het wel een interessante zaak en gaan ze even het bedrijf controleren en wie weet dmv van die factuur gaan ze een inval houden?
Die kans zit er wel in.
pi_166703509
quote:
12s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:12 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Die kans zit er wel in.
Of helemaal niet.
Niks interessants hier.
  woensdag 16 november 2016 @ 22:13:12 #208
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166703515
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:06 schreef Policy2 het volgende:
Een vriend van mij vertelde ook dat ik morgen de belastingdienst moet bellen en hun vertellen dat de factuur die hij mij verstuurde niet klopte en of zij het allemaal na kunnen checken.. wie weet zullen zij dan even zijn bedrijf erbij pakken en een inval doen ( wat voorheen bij Car Store ook gebeurd was ) KVK klopt niet, BTW nummer klopt niet niks klopt
De vraag is maar of de Car Store waar jij nu op doelt, waar 1-2 jaar terug ingevallen is en die dik 30km verderop zat in een totaal andere stad, gelinkt kan worden met jouw adverteerder. Ik heb zelf het idee dat die gewoon met een fictief naampje bij zn advertentie handelt maar dat het werkelijke bedrijf waar ie voor werkt of mee samenwerkt en mee/voor werkt de eerder genoemde To.arza BV is.
pi_166703564
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:12 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Of helemaal niet.
Heb geen idee hoe fanatiek ze zijn daar maar dit geval is wel beetje vaag gedoe met verschillende snel wisselende bedrijven die zich weer uitschrijven.
pi_166703597
quote:
5s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:14 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Heb geen idee hoe fanatiek ze zijn daar maar dit geval is wel beetje vaag gedoe met verschillende snel wisselende bedrijven die zich weer uitschrijven.
Ik weet niet hoe sterk die bedrijven aan elkaar gekoppeld zijn. Dat zal ook allemaal uitgezocht moeten worden.
Niks interessants hier.
pi_166703605
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:06 schreef Policy2 het volgende:
Een vriend van mij vertelde ook dat ik morgen de belastingdienst moet bellen en hun vertellen dat de factuur die hij mij verstuurde niet klopte en of zij het allemaal na kunnen checken.. wie weet zullen zij dan even zijn bedrijf erbij pakken en een inval doen ( wat voorheen bij Car Store ook gebeurd was ) KVK klopt niet, BTW nummer klopt niet niks klopt
Doe dat dan ook even een melding over Tomarza. Op hun website staat geen kvk- of btw-nummer vermeld en verder klopt er weinig van.
Je zou bijna denken dat een aantal bedrijven hun kvk-nummer en andere gegevens telkens met elkaar ruilen. :P
pi_166703647
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:16 schreef Physsic het volgende:

[..]

Doe dat dan ook even een melding over Tomarza. Op hun website staat geen kvk- of btw-nummer vermeld en verder klopt er weinig van.
Je zou bijna denken dat een aantal bedrijven hun kvk-nummer en andere gegevens telkens met elkaar ruilen. :P
Zal ik zeker doen.
Maar los daarvan KVK klopt niet, BTW klopt niet. Hoe de fuck wilt hij dan zich verantwoorden voor de leasemaatschappij? Dat betekend dat hij dus ook de leasemaatschappij oplicht..
pi_166703662
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:15 schreef OpgeFOKt1991 het volgende:

[..]

Ik weet niet hoe sterk die bedrijven aan elkaar gekoppeld zijn. Dat zal ook allemaal uitgezocht moeten worden.
Met beetje speurwerk op google kom je al een eind, instanties hebben nog veel meer mogelijkheden.
pi_166703791
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:17 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Zal ik zeker doen.
Maar los daarvan KVK klopt niet, BTW klopt niet. Hoe de fuck wilt hij dan zich verantwoorden voor de leasemaatschappij? Dat betekend dat hij dus ook de leasemaatschappij oplicht..
Bedoel je de financieringsmaatschappij? Ik begrijp eigenlijk sowieso niet waarom een financieringsmaatschappij een hoge lening zou verstrekken voor een tweedehandsauto die ze nog nooit gezien hebben. Misschien gaat het wel om een auto waar na 2km het motorblok onderuit valt of een auto die achteraf gestolen (en omgekat) blijkt. Dan heb je als financieringsmaatschappij dus een onderpand wat niets waard blijkt te zijn..
  woensdag 16 november 2016 @ 22:23:33 #215
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166703824
Dit vond ik altijd het leukste van schadebehandelaar zijn. :)
Dit soort mysteries ontrafelen. Kvk bellen en de doopceel van bedrijven lichten enzo. Rdw-histories uitpluizen. Hier kon ik compleet mijn creativiteit in kwijt.
Ik moet me ook enigzins beheersen er niet nu een paar centen tegenaan te gooien en eea bij de kvk op te vragen. :@
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166703834
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:22 schreef Physsic het volgende:

[..]

Bedoel je de financieringsmaatschappij? Ik begrijp eigenlijk sowieso niet waarom een financieringsmaatschappij een hoge lening zou verstrekken voor een tweedehandsauto die ze nog nooit gezien hebben. Misschien gaat het wel om een auto waar na 2km het motorblok onderuit valt of een auto die achteraf gestolen (en omgekat) blijkt. Dan heb je als financieringsmaatschappij dus een onderpand wat niets waard blijkt te zijn..
Ja klopt.
De oplichters hebben dus een bedrijf opgegeven die helemaal niet bestaat.
maw de koop kan dus sowieso niet door gaan omdat de gegevens niet kloppen...
pi_166703864
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:23 schreef Norma_Jeane het volgende:
Dit vond ik altijd het leukste van schadebehandelaar zijn. :)
Dit soort mysteries ontrafelen. Kvk bellen en de doopceel van bedrijven lichten enzo. Rdw-histories uitpluizen. Hier kon ik compleet mijn creativiteit in kwijt.
Ik moet me ook enigzins beheersen er niet nu een paar centen tegenaan te gooien en eea bij de kvk op te vragen. :@
Hahaha

Ik waardeer echt de mensen die mij hier proberen te helpen..
pi_166703909
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:23 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ja klopt.
De oplichters hebben dus een bedrijf opgegeven die helemaal niet bestaat.
maw de koop kan dus sowieso niet door gaan omdat de gegevens niet kloppen...
Met dit topic kun je 2 dingen bereiken, ze kiezen eieren voor hun geld en beginnen weer nieuw bedrijf of ze worden boos en gaan lastig worden.
pi_166703957
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:23 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ja klopt.
De oplichters hebben dus een bedrijf opgegeven die helemaal niet bestaat.
maw de koop kan dus sowieso niet door gaan omdat de gegevens niet kloppen...
Had jij dan een (nog niet getekende) schriftelijke koopovereenkomst met dezelfde gegevens erop?
pi_166704002
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:23 schreef Norma_Jeane het volgende:
Dit vond ik altijd het leukste van schadebehandelaar zijn. :)
Dit soort mysteries ontrafelen. Kvk bellen en de doopceel van bedrijven lichten enzo. Rdw-histories uitpluizen. Hier kon ik compleet mijn creativiteit in kwijt.
Ik moet me ook enigzins beheersen er niet nu een paar centen tegenaan te gooien en eea bij de kvk op te vragen. :@
Mag gewoon hoor. ;)

Ik vind dat trouwens wel slecht dat (een deel van) die informatie niet gewoon openbaar is.

pi_166704005
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:26 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Met dit topic kun je 2 dingen bereiken, ze kiezen eieren voor hun geld en beginnen weer nieuw bedrijf of ze worden boos en gaan lastig worden.
Ik ga ze geen cent uitbetalen, daar kunnen ze wel naar fluiten!
Boos en lastig worden om wat? Ik neem aan dat zij niet zo dom zijn en voor een auto mij gaan bedreigen en opzoeken..
  woensdag 16 november 2016 @ 22:34:11 #222
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166704136
Vooralsnog vind ik dr alles op lijken dat deze Bosnier handelt namens of in dienst van Toma.za bv.
Dat ie via marktplaats onder een andere naam aanbiedt, zegt niet zoveel.nIk kan in Arnhem geen befrijf vinden met die naam bij de Kvk. Een deel van de auto's die in ieder geval Toma.za bv aanbiedt via diverse adverentiesites en dr eigen bedrijfspagina, zijn allen geimporteerde schadegebakjes en staan nog steeds op naam van een particulier ook al worden ze al maanden aangeboden. Particulier en zakelijk (lees: auto's op bedrijfsvoooraad) door elkaar dus vind ik ietwat vreemd voor een zuiver eerlijk bedrijf..

Dat bedrijf Toma.za BV doet ook schadeherstel volgens kvk en 2 facebookpagina's van ze. En jouw verkoper is facebookvriendjes met ze. Ook een reden om aan te nemen dat die toko de eigenlijk toko is waar je eigenlijk zaken mee doet via een dubieus figuur.

Verder vind ik het nogal wat op afpersing lijken en zeker met die factuur waar geen hout van klopt. Dat lijkt ie zo in zn zak te willen steken, anders had ie wel een kloppend kvk-en btwnummer gehad.

Misschein is binnenstappen bij een ander poltiebueau ook wel een idee. Sowiese vind ik het raar dat de poltie zeg dat je eerst een aangetkeend brief enz moet sturen en moet afwachten. Iets is een strafbaar feit of niet, lijkt mij.
pi_166704149
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:29 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik ga ze geen cent uitbetalen, daar kunnen ze wel naar fluiten!
Boos en lastig worden om wat? Ik neem aan dat zij niet zo dom zijn en voor een auto mij gaan bedreigen en opzoeken..
Als je voor wat (extra) geld weer een auto hebt, en van alle problemen af bent, zo ik al snel eieren voor mijn geld kiezen in deze zaak moet ik zeggen.
Ze hoeven jou niet te bedreigen en op te zoeken. Ze hebben de auto's.
Ze hebben alles wat ze willen. Jij wil iets van hun.
Niks interessants hier.
  woensdag 16 november 2016 @ 22:35:04 #224
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704158
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:07 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik heb gisteren de verzekering gebeld en ik heb ze alles uitgelegd. Hij zei dat het een lastige situatie is en ik hoorde dus net van de politie dat er geen verzekering is op beiden auto's
Dus de verzekeraar heeft dat zelf besloten maar jou niet geïnformeerd? Odd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704160
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:29 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik ga ze geen cent uitbetalen, daar kunnen ze wel naar fluiten!
Boos en lastig worden om wat? Ik neem aan dat zij niet zo dom zijn en voor een auto mij gaan bedreigen en opzoeken..
Daar denken ze in die kringen wat anders over.
pi_166704207
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dus de verzekeraar heeft dat zelf besloten maar jou niet geïnformeerd? Odd.
Precies...
pi_166704214
Dit is overeenkomst wat nog niet getekend is en opgestuurd is.



Bedrijf bestaat niet. maw contract geldt als niet geldig
  woensdag 16 november 2016 @ 22:39:01 #228
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704244
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:37 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Precies...
Dus als die verkoper je vanmiddag had gebeld dat je je Golf kon komen halen dan had je onverzekerd in je Golf rondgereden?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704271
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:29 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik ga ze geen cent uitbetalen, daar kunnen ze wel naar fluiten!
Boos en lastig worden om wat? Ik neem aan dat zij niet zo dom zijn en voor een auto mij gaan bedreigen en opzoeken..
Je hebt gewoon met een particuliere oplichter te maken. Die rechtszaak gaat er niet komen om de doodeenvoudige reden dat dit soort mensen "ongrijpbaar" zijn. Die kerel weet dondersgoed dat hij geen enkele kans maakt om die zaak te winnen.

Die gast zit straks met zijn kont en jouw auto ergens ondergedoken.
pi_166704275
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:34 schreef Halle_Luja het volgende:
Vooralsnog vind ik dr alles op lijken dat deze Bosnier handelt namens of in dienst van Toma.za bv.
Dat ie via marktplaats onder een andere naam aanbiedt, zegt niet zoveel.nIk kan in Arnhem geen befrijf vinden met die naam bij de Kvk. Een deel van de auto's die in ieder geval Toma.za bv aanbiedt via diverse adverentiesites en dr eigen bedrijfspagina, zijn allen geimporteerde schadegebakjes en staan nog steeds op naam van een particulier ook al worden ze al maanden aangeboden. Particulier en zakelijk (lees: auto's op bedrijfsvoooraad) door elkaar dus vind ik ietwat vreemd voor een zuiver eerlijk bedrijf..

Dat bedrijf Toma.za BV doet ook schadeherstel volgens kvk en 2 facebookpagina's van ze. En jouw verkoper is facebookvriendjes met ze. Ook een reden om aan te nemen dat die toko de eigenlijk toko is waar je eigenlijk zaken mee doet via een dubieus figuur.

Verder vind ik het nogal wat op afpersing lijken en zeker met die factuur waar geen hout van klopt. Dat lijkt ie zo in zn zak te willen steken, anders had ie wel een kloppend kvk-en btwnummer gehad.

[b]Misschein is binnenstappen bij een ander poltiebueau ook wel een idee.[/b] Sowiese vind ik het raar dat de poltie zeg dat je eerst een aangetkeend brief enz moet sturen en moet afwachten. Iets is een strafbaar feit of niet, lijkt mij.
Afgelopen 24 uur ben ik 3x naar het politiebureau geweest. Ze kunnen pas een aangifte opnemen als ik pas alles uit de kast heb gehaald en geprobeerd heb om de auto terug te nemen en dan pas kunnen ze mij helpen als niks meer lukt.
pi_166704292
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dus als die verkoper je vanmiddag had gebeld dat je je Golf kon komen halen dan had je onverzekerd in je Golf rondgereden?
Verzekering afsluiten is 1 telefoontje. Dat is het probleem niet.
pi_166704304
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dus als die verkoper je vanmiddag had gebeld dat je je Golf kon komen halen dan had je onverzekerd in je Golf rondgereden?
Dan had ik mijn verzekering gebeld en verteld dat alles weer oke is. Maar wel raar dat zij mij niks hierover gezegd hebben...
  woensdag 16 november 2016 @ 22:42:06 #233
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704319
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:41 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Verzekering afsluiten is 1 telefoontje. Dat is het probleem niet.
De verzekeraar heeft zelf besloten de verzekering stop te zetten en TS daar niet over geïnformeerd.
Met andere woorden: als hij z'n eigen auto weer had kunnen ophalen had hij niet eens geweten dat de auto niet meer verzekerd was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704372
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:41 schreef Policy2 het volgende:

Maar wel raar dat zij mij niks hierover gezegd hebben...
Ja, dat zei ik dus ook al maar daar kwam niet echt een antwoord op.
  woensdag 16 november 2016 @ 22:44:14 #235
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704381
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:41 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Dan had ik mijn verzekering gebeld en verteld dat alles weer oke is. Maar wel raar dat zij mij niks hierover gezegd hebben...
Ik zou morgen nog maar eens met de verzekering bellen, en dan gelijk vragen wat er gebeurt als je een automatische boete krijgt wegens niet verzekerd zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704430
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zou morgen nog maar eens met de verzekering bellen, en dan gelijk vragen wat er gebeurt als je een automatische boete krijgt wegens niet verzekerd zijn.
Dat zal ik ook doen dan.
pi_166704517
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:44 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zou morgen nog maar eens met de verzekering bellen, en dan gelijk vragen wat er gebeurt als je een automatische boete krijgt wegens niet verzekerd zijn.
Hoezo daar naar vragen?
De verzekeringsmaatschappij deelt die boetes niet uit en de politie heeft blijkbaar al gezegd dat TS gevrijwaard is van boetes vanaf de datum van zijn melding bij de politie.
pi_166704545
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:51 schreef vannelle het volgende:

[..]

Hoezo daar naar vragen?
De verzekeringsmaatschappij deelt die boetes niet uit en de politie heeft blijkbaar al gezegd dat TS gevrijwaard is van boetes vanaf de datum van zijn melding bij de politie.
Maar nu vraag ik mij af, als er nu een ongeluk gebeurd en mijn auto is total loss, wie betaald dat?
pi_166704549
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:37 schreef Policy2 het volgende:
Dit is overeenkomst wat nog niet getekend is en opgestuurd is.

[ afbeelding ]

Bedrijf bestaat niet. maw contract geldt als niet geldig
http://www.detelefoongids.nl/t-h-garage/20100168/5-1/
T&H zit er wel.

Zelfde adres. http://www.oozo.nl/insolv(...)ionaal-transport-b-v

En wat kom je tegen dan met wat zoeken: http://tomarzabv.nl/index.php/welcome/Contact

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2016 22:56:21 ]
pi_166704605
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:53 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Maar nu vraag ik mij af, als er nu een ongeluk gebeurd en mijn auto is total loss, wie betaald dat?
Niemand.
pi_166704633
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:53 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Maar nu vraag ik mij af, als er nu een ongeluk gebeurd en mijn auto is total loss, wie betaald dat?
Jij nog de openstaande lening en heleboel gezeik.
pi_166704653
quote:
11s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:58 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Jij nog de openstaande lening en heleboel gezeik.
Ik zal geen cent uitbetalen. Heb op tijd alles gemeld en politie nam geen actie dus ligt echter de fout bij de politie zelf dan. Zij kunnen alles voorkomen maar meneer en mevrouw zitten liever achter hun computertje en bonnen uitschrijven..
  woensdag 16 november 2016 @ 23:00:34 #243
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704681
Beetje apart; degene die hem in mei dit jaar geïmporteerd heeft was een particulier die hem 34 dagen op naam heeft gehad, (31 mei tot 4 juli), daarna kwam hij in de handelsvoorraad van een (erkend) bedrijf.

Een Mercedesdealer zal trouwens ook de historie uit het buitenland wel kunnen achterhalen, want dat hij een half jaar oud als schadebak geïmporteerd is (zie BPM) is wel opvallend.
En gezien de hoogte van de BPM verwacht ik eigenlijk dat de auto maar heel weinig meer waard was toen hij geïmporteerd werd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704729
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:34 schreef Halle_Luja het volgende:
Misschein is binnenstappen bij een ander poltiebueau ook wel een idee. Sowiese vind ik het raar dat de poltie zeg dat je eerst een aangetkeend brief enz moet sturen en moet afwachten. Iets is een strafbaar feit of niet, lijkt mij.
Offtopic:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_166704745
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:59 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik zal geen cent uitbetalen. Heb op tijd alles gemeld en politie nam geen actie dus ligt echter de fout bij de politie zelf dan. Zij kunnen alles voorkomen maar meneer en mevrouw zitten liever achter hun computertje en bonnen uitschrijven..
Nu begin ik weer te twijfelen aan je verhaal, Mercedes staat nog gewoon op MP, wel overgeschreven op de dag dat je topic openende naar rechtspersoon.
pi_166704767
quote:
5s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:02 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Nu begin ik weer te twijfelen aan je verhaal, Mercedes staat nog gewoon op MP, wel overgeschreven op de dag dat je topic openende naar rechtspersoon.
Ik vertel alles met waarheid, waar twijfel je aan dan?
  woensdag 16 november 2016 @ 23:04:00 #247
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166704778
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:53 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Maar nu vraag ik mij af, als er nu een ongeluk gebeurd en mijn auto is total loss, wie betaald dat?
De tegenpartij als deze schuldig is en als de bestuurder van jouw auto's de schuldige is, wens ik je veel succes.

Op de site van het RDW staat ie nog steeds als verzekerd gemeld. Raar dat de plitie vermeld dat ie niet verzekerd is. Vanuit de verzekering snap ik wel dat ze deze auto's nu niet willen vezekeren overigens.
pi_166704801
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:00 schreef Leandra het volgende:
Beetje apart; degene die hem in mei dit jaar geïmporteerd heeft was een particulier die hem 34 dagen op naam heeft gehad, (31 mei tot 4 juli), daarna kwam hij in de handelsvoorraad van een (erkend) bedrijf.

Een Mercedesdealer zal trouwens ook de historie uit het buitenland wel kunnen achterhalen, want dat hij een half jaar oud als schadebak geïmporteerd is (zie BPM).
En gezien de hoogte van de BPM verwacht ik eigenlijk dat de auto maar heel weinig meer waard was toen hij geïmporteerd werd.
Nog vreemder:
In de voorraad van Tomarza staan veel meer auto's die sinds invoer op naam van een particulier staan en daarna niet meer zijn overgeschreven.
pi_166704803
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:00 schreef Leandra het volgende:
Beetje apart; degene die hem in mei dit jaar geïmporteerd heeft was een particulier die hem 34 dagen op naam heeft gehad, (31 mei tot 4 juli), daarna kwam hij in de handelsvoorraad van een (erkend) bedrijf.

Een Mercedesdealer zal trouwens ook de historie uit het buitenland wel kunnen achterhalen, want dat hij een half jaar oud als schadebak geïmporteerd is (zie BPM).
En gezien de hoogte van de BPM verwacht ik eigenlijk dat de auto maar heel weinig meer waard was toen hij geïmporteerd werd.
Ik gok opgeknapt met onderdelen van gestolen exemplaar met de goede kleur en nodige beunhazerij.
pi_166704813
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:00 schreef Leandra het volgende:
Beetje apart; degene die hem in mei dit jaar geïmporteerd heeft was een particulier die hem 34 dagen op naam heeft gehad, (31 mei tot 4 juli), daarna kwam hij in de handelsvoorraad van een (erkend) bedrijf.

Een Mercedesdealer zal trouwens ook de historie uit het buitenland wel kunnen achterhalen, want dat hij een half jaar oud als schadebak geïmporteerd is (zie BPM).
En gezien de hoogte van de BPM verwacht ik eigenlijk dat de auto maar heel weinig meer waard was toen hij geïmporteerd werd.
Precies.
Ik vertelde het vandaag aan een vriend en die was geschokt toen ik vertelde dat hij maar 1100 euro betaalde aan bpm aan een auto van NIET EENS toen een 7 maanden oud?
pi_166704850
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:03 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Ik vertel alles met waarheid, waar twijfel je aan dan?
Je reactie is nogal laconiek, ben bij de politie geweest dus nu is het hun schuld.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:07:08 #252
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704854
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:04 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

De tegenpartij als deze schuldig is en als de bestuurder van jouw auto's de schuldige is, wens ik je veel succes.

Op de site van het RDW staat ie nog steeds als verzekerd gemeld. Raar dat de plitie vermeld dat ie niet verzekerd is. Vanuit de verzekering snap ik wel dat ze deze auto's nu niet willen vezekeren overigens.
De site van de RDW loopt wat dat betreft vaak achter, iets met een maand na overschrijving verzekerd houden ofzo, maar goed, dat zou in het geval een een bewust niet verzekerd zijn omdat de verzekeraar zelf de verzekering stopgezet heeft wel anders moeten zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 16 november 2016 @ 23:08:47 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166704896
quote:
12s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:05 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Ik gok opgeknapt met onderdelen van gestolen exemplaar met de goede kleur en nodige beunhazerij.
Ja, dat kan ook nog.... Maar die ¤ 1.108 BPM moet toch betekenen dat dat ding zo ongeveer total loss was?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166704931
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:07 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Je reactie is nogal laconiek, ben bij de politie geweest dus nu is het hun schuld.
Ik heb de politie sinds vrijdag avond vermeld dat de mensen van alles in staat zijn met mijn auto. En ik daar ben gekomen om aangifte ervan te doen aangezien ik het niet in de hand heb mijn auto en ik niet weet wat er mee gebeurd. Zij kunnen dat voorkomen maar dat doen ze niet
pi_166704940
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:04 schreef Halle_Luja het volgende:

Op de site van het RDW staat ie nog steeds als verzekerd gemeld. Raar dat de plitie vermeld dat ie niet verzekerd is. Vanuit de verzekering snap ik wel dat ze deze auto's nu niet willen vezekeren overigens.
Hangt van verzekering af hoe snel het doorgegeven wordt, welke database politie gebruikt weet ik niet.
pi_166704952
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, dat kan ook nog.... Maar die ¤ 1.108 BPM moet toch betekenen dat dat ding zo ongeveer total loss was?
Ja dat was een wrak.
pi_166705015
Kon vandaag niet langs de mercedes dealer. Ik ga morgen proberen om tevragen of zij de geschiedenis en km stand van auto kunnen achterhalen en of er gespeeld is met km
pi_166705083
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:12 schreef Policy2 het volgende:
Kon vandaag niet langs de mercedes dealer. Ik ga morgen proberen om tevragen of zij de geschiedenis en km stand van auto kunnen achterhalen en of er gespeeld is met km
Een Mercedes diesel uit 2015 met nog geen 10k op de teller? Dat gelooft niemand.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:19:58 #259
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166705172
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

De site van de RDW loopt wat dat betreft vaak achter, iets met een maand na overschrijving verzekerd houden ofzo, maar goed, dat zou in het geval een een bewust niet verzekerd zijn omdat de verzekeraar zelf de verzekering stopgezet heeft wel anders moeten zijn.
Kan, maar toen ik de apk van mn pa's auto bekeek, kon ik op de avond van de apk zelf zien dat zn apk verlengd was. Maar zou idd best kunnen dat de rdw niet dagelijks alles van verzekeringen doorkrijgen.
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, dat kan ook nog.... Maar die ¤ 1.108 BPM moet toch betekenen dat dat ding zo ongeveer total loss was?
Dat zal ook wel het geval geweest zijn. En/of alle dure opties waren eruit gesloopt ten tijde van de keuring. Ook dat scheelt weer BPM.

De schade zal fors geweest zijn. Dat blijkt ook wel uit de verkoopprijs nu: 25k ex BTW. Ofwel 30k, 25k waardevermindering met nauwelijks km's en net een jaar oud.

Ik vraag me dan ook af, of deze auto nog wel fabrieksgarantie heeft ook. Iets zegt me dat Mercedes bij dergelijke schades eist dat ie bij een mercedes dealer of een door de mercedes dealer aangewezen en erkend schadeherstelbedrijf gerepareerd moet worden als ie zo in de kreukels zit.
pi_166705224
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:19 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Kan, maar toen ik de apk van mn pa's auto bekeek, kon ik op de avond van de apk zelf zien dat zn apk verlengd was. Maar zou idd best kunnen dat de rdw niet dagelijks alles van verzekeringen doorkrijgen.

[..]

Dat zal ook wel het geval geweest zijn. En/of alle dure opties waren eruit gesloopt ten tijde van de keuring. Ook dat scheelt weer BPM.

De schade zal fors geweest zijn. Dat blijkt ook wel uit de verkoopprijs nu: 25k ex BTW. Ofwel 30k, 25k waardevermindering met nauwelijks km's en net een jaar oud.

Ik vraag me dan ook af, of deze auto nog wel fabrieksgarantie heeft ook. Iets zegt me dat Mercedes bij dergelijke schades eist dat ie bij een mercedes dealer of een door de mercedes dealer aangewezen en erkend schadeherstelbedrijf gerepareerd moet worden als ie zo in de kreukels zit.
Dat heb ik hem ook voorgesteld. Dan pas zou ik de auto overnemen vertelde ik hem en hij vertelde mij dat hij dat geen goed idee vind en hij het zelf zou willen oplossen. En dat vind ik ook geen goed idee heb ik hem verteld.
pi_166705236
quote:
10s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:16 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Een Mercedes diesel uit 2015 met nog geen 10k op de teller? Dat gelooft niemand.
Maar als je de auto van buiten en binnen bekijkt dan denk je van wow maar als je de auto van onder bekijkt dan denk je ook weer van wow wat is hiermee gebeurd
  woensdag 16 november 2016 @ 23:24:52 #262
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166705287
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:11 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Ja dat was een wrak.
Ik dacht, ik zoek eens even wat de BPM van een zelfde auto is, kom ik er een tegen die te koop staat voor ¤ 41.950 en een nog lagere BPM had :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 16 november 2016 @ 23:24:56 #263
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166705288
quote:
10s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:16 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Een Mercedes diesel uit 2015 met nog geen 10k op de teller? Dat gelooft niemand.
kan
quote:
10s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:16 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Een Mercedes diesel uit 2015 met nog geen 10k op de teller? Dat gelooft niemand.
Kan prima. Die wagen was een half jaar oud toen ie met schade geimporteerd werd. Je hebt maar een paar meter nodig om een gloedjenieuwe auto totalloss te rijden. En iets dat een enorme schade aanricht. Een vrachtwagen waar je m vol in kan parkeren bijvoorbeeld.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:25:53 #264
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166705316
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:19 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Kan, maar toen ik de apk van mn pa's auto bekeek, kon ik op de avond van de apk zelf zien dat zn apk verlengd was. Maar zou idd best kunnen dat de rdw niet dagelijks alles van verzekeringen doorkrijgen.

APK gaat idd realtime, ik weet vaak al dat m'n auto een verse APK heeft voor de garage belt dat ik m weer kan komen halen :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166705323
Nu claimt hij ook de auto ( mercedes ) verkocht te hebben en van mij de papieren wilt. Op marktplaats staat ook dat de auto gereserveerd is. Maar in hoeverre zou dit waarheid zijn? Als het echt zo zou zijn dan moet hij zo snel mogelijk opschieten met de papieren zou je denken maar die heeft hij niet en de verkoper heeft geen zin om dan zo lang te wachten neem ik aan dus die zal dan ook van zijn koop afzien.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:28:16 #266
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166705371
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:26 schreef Policy2 het volgende:
Nu claimt hij ook de auto ( mercedes ) verkocht te hebben en van mij de papieren wilt. Op marktplaats staat ook dat de auto gereserveerd is. Maar in hoeverre zou dit waarheid zijn? Als het echt zo zou zijn dan moet hij zo snel mogelijk opschieten met de papieren zou je denken maar die heeft hij niet en de verkoper heeft geen zin om dan zo lang te wachten neem ik aan dus die zal dan ook van zijn koop afzien.
Wacht, hij heeft je Golf verkocht en aan mensen meegegeven terwijl hij die nog niet kan overschrijven, maar de verkoop van de Mercedes is zonder de papieren ineens wel een probleem?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166705384
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:26 schreef Policy2 het volgende:
Nu claimt hij ook de auto ( mercedes ) verkocht te hebben en van mij de papieren wilt. Op marktplaats staat ook dat de auto gereserveerd is. Maar in hoeverre zou dit waarheid zijn? Als het echt zo zou zijn dan moet hij zo snel mogelijk opschieten met de papieren zou je denken maar die heeft hij niet en de verkoper heeft geen zin om dan zo lang te wachten neem ik aan dus die zal dan ook van zijn koop afzien.
Pas op, eerst de Golf terug en dan pas verder.
pi_166705398
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 17:35 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Maar hij kan de Golf toch niet verkocht hebben, immers heeft hij geen mogelijkheid om hem over te schrijven zonder jouw papieren ?!

Nb: hij kan hem vast verkocht hebben, maar iemand die een auto koopt die niet op zijn naam komt kan nooit veel goeds voor hebben.
Klopt

+ Voor 3000 euro kon TS de Golf terugkopen? Is hij dan verkocht of niet?
Cindy De Vuyst
pi_166705438
Sowieso moet je altijd ver weg blijven van Oostblokkers en Marrokanen die in auto's handelen! Heb er ervaring mee en heb een vriend die garagist is!
Van zodra dit type over de vloer komt controleert hij alles tot in detail en bij het minste haakt hij gewoon af. 98% van dat volk bedriegt je gewoon.

Kerel zei me onlangs dat mensen in de garage vaak wantrouwig naar de garagist kijken en uiteindelijk toch niet kopen. Even later kopen ze dan een schadewagen op internet die 1000 euro goedkoper was en binnen het eerste jaar al voor 1000 euro kosten aan hebben. 'Ze moeten het maar weten' zegt hij dan

Als dat lampje niet brandde had je gewoon moeten vertrekken, dat was de indicatie van meer problemen. Je mocht dan nog niet testrijden!!! Op dat moment moest jij met jouw Golf 7 gewoon alweer thuis gestaan hebben en verder zoeken naar een Mercedes als je er zo nodig één wilde.
Cindy De Vuyst
pi_166705444
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:24 schreef Halle_Luja het volgende:

[..]

Kan prima. Die wagen was een half jaar oud toen ie met schade geimporteerd werd. Je hebt maar een paar meter nodig om een gloedjenieuwe auto totalloss te rijden. En iets dat een enorme schade aanricht. Een vrachtwagen waar je m vol in kan parkeren bijvoorbeeld.
Ok kan, hebben ze aardig wat tijd nodig gehad om ding op de foto en van binnen weer in orde te krijgen.
pi_166705491
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:29 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Pas op, eerst de Golf terug en dan pas verder.
Dat zeker
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:29 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Klopt

+ Voor 3000 euro kon TS de Golf terugkopen? Is hij dan verkocht of niet?
De golf is niet verkocht. Hij zegt van wel maar dat kan niet. Hij wilt gewoon geld van mijn kant zien wat niet gaat komen. Hij zei vrijdagmiddag tegen mij dat de golf al was doorverkocht aan een auto handelaar voor 15,000 euro en die vraagt ineens 17,500 euro ervoor. Nu komt die ineens met annuleringskosten van 3,000,- wat totaal niet klopt
pi_166705516
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:31 schreef einzeinz het volgende:
Sowieso moet je altijd ver weg blijven van Oostblokkers en Marrokanen die in auto's handelen! Heb er ervaring mee en heb een vriend die garagist is!

Ik heb buurman uit Armenië en samen met zoon prima monteurs met garage om de hoek, een auto daar zal ik niet zo snel kopen.
pi_166705520
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:31 schreef einzeinz het volgende:
Sowieso moet je altijd ver weg blijven van Oostblokkers en Marrokanen die in auto's handelen! Heb er ervaring mee en heb een vriend die garagist is!
Van zodra dit type over de vloer komt controleert hij alles tot in detail en bij het minste haakt hij gewoon af. 98% van dat volk bedriegt je gewoon.

Kerel zei me onlangs dat mensen in de garage vaak wantrouwig naar de garagist kijken en uiteindelijk toch niet kopen. Even later kopen ze dan een schadewagen op internet die 1000 euro goedkoper was en binnen het eerste jaar al voor 1000 euro kosten aan hebben. 'Ze moeten het maar weten' zegt hij dan

Als dat lampje niet brandde had je gewoon moeten vertrekken, dat was de indicatie van meer problemen. Je mocht dan nog niet testrijden!!! Op dat moment moest jij met jouw Golf 7 gewoon alweer thuis gestaan hebben en verder zoeken naar een Mercedes als je er zo nodig één wilde.
Lampje brandde ook niet, Tijdens de RIT naar huis brandde die ineens
HIj vertelde eerst dat het met de accu te maken had :') Dat kan niet zei hij en hij zei dat de auto zo lang stil stond het daardoor kwam.

Ik : dit vanuit ons whatsapp gesprek nadat het lampje ineens brandde:
Yo bro, tijdens het rijden ging weer het motor lichtje aan.. en banden maken geluid, ik ga morgen even alles laten nakijken.

Oplichter : Is goed man laat me weten

Ik : Auto is motorisch enzo 100% in orde toch bro?

oplichter : Ja man je zag mij toch rijden elke dag, niks mis mee als iets is kijk ik wel even na

Er is zeker wel motorische problemen..
pi_166705603
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:34 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Dat zeker

[..]

De golf is niet verkocht. Hij zegt van wel maar dat kan niet. Hij wilt gewoon geld van mijn kant zien wat niet gaat komen. Hij zei vrijdagmiddag tegen mij dat de golf al was doorverkocht aan een auto handelaar voor 15,000 euro en die vraagt ineens 17,500 euro ervoor. Nu komt die ineens met annuleringskosten van 3,000,- wat totaal niet klopt
Je moet nu heft in eigen handen nemen, wanneer hij Golf terugbrengt bij je thuis met sleulels en wat ie nog meer heeft, krijgt hij overschrijvingsbewijs voor Mercedes, uiteraard zit je huis vol dan.
pi_166705656
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 22:37 schreef Policy2 het volgende:
Dit is overeenkomst wat nog niet getekend is en opgestuurd is.

[ afbeelding ]

Bedrijf bestaat niet. maw contract geldt als niet geldig
Bedrijf bestond wel, maar is intussen uitgeschreven uit het handelsregister
  woensdag 16 november 2016 @ 23:40:16 #276
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166705657
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:35 schreef Policy2 het volgende:
Lampje brandde ook niet, Tijdens de RIT naar huis brandde die ineens
HIj vertelde eerst dat het met de accu te maken had :') Dat kan niet zei hij en hij zei dat de auto zo lang stil stond het daardoor kwam.

In je OP zeg je wat anders

quote:
De auto stond in de showroom en ik vroeg of ik er even in kon rijden. Hij vertelde mij dat hij de sleutels van de overige auto's niet bij zich had dus een proefrit kon ik niet maken jammer genoeg. Toen ik de sleutel in het contact van de auto stopte zagik al een motor lichtje branden en vroeg waarom die brandde, hij zei dat het aan de accu lag en dat zo weg was goed zei ik.
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166705660
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:38 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Je moet nu heft in eigen handen nemen, wanneer hij Golf terugbrengt bij je thuis met sleulels en wat ie nog meer heeft, krijgt hij overschrijvingsbewijs voor Mercedes, uiteraard zit je huis vol dan.
Mijn huis komt die zeker niet in. We regelen dat wel bij de postkantoor om de hoek. Wil niks met die klootzak te maken hebben
  woensdag 16 november 2016 @ 23:41:09 #278
455618 Halle_Luja
Lekkere kont, niet?
pi_166705679
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:26 schreef Policy2 het volgende:
Nu claimt hij ook de auto ( mercedes ) verkocht te hebben en van mij de papieren wilt. Op marktplaats staat ook dat de auto gereserveerd is. Maar in hoeverre zou dit waarheid zijn? Als het echt zo zou zijn dan moet hij zo snel mogelijk opschieten met de papieren zou je denken maar die heeft hij niet en de verkoper heeft geen zin om dan zo lang te wachten neem ik aan dus die zal dan ook van zijn koop afzien.
Die is gereserveerd voor jou :) Hij wil je toch aan de koop houden, of niet dan?
pi_166705697
De Mercedes verkocht aan iemand zonder dat die de auto gezien heeft?

Normaliter zeg ik ongeloofwaardig, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Het kan!
pi_166705701
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:40 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Mijn huis komt die zeker niet in. We regelen dat wel bij de postkantoor om de hoek. Wil niks met die klootzak te maken hebben
Spreek je af bij de Dealer waar je Golf gekocht hebt.
Die kan ook overschrijven.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 16-11-2016 23:43:45 ]
pi_166705706
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:40 schreef Norma_Jeane het volgende:

[..]

In je OP zeg je wat anders
Bij de eerste keer dat ik auto ging bezichtigen brandde het lichtje. IK vroeg hierom en hij gaf dat als antwoord. Dagen daarna kreeg ik een appje van hem dat het geregeld was en ik kreeg een foto dat het lichtje uit was gezet. Toen ik de auto op mijn naam kreeg en het naar huis reed kreeg ik ineens het lichtje weer
pi_166705712
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:41 schreef opgebaarde het volgende:
De Mercedes verkocht aan iemand zonder dat die de auto gezien heeft?

Normaliter zeg ik ongeloofwaardig, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Het kan!
Verkoper heeft die auto nog.
pi_166705735
quote:
1s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:41 schreef opgebaarde het volgende:
De Mercedes verkocht aan iemand zonder dat die de auto gezien heeft?

Normaliter zeg ik ongeloofwaardig, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Het kan!
Verkoper heeft beiden auto's nog maar claimt mijn golf al verkocht te hebben.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:45:46 #284
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166705781
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:35 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Lampje brandde ook niet, Tijdens de RIT naar huis brandde die ineens
HIj vertelde eerst dat het met de accu te maken had :') Dat kan niet zei hij en hij zei dat de auto zo lang stil stond het daardoor kwam.

Ik : dit vanuit ons whatsapp gesprek nadat het lampje ineens brandde:
Yo bro, tijdens het rijden ging weer het motor lichtje aan.. en banden maken geluid, ik ga morgen even alles laten nakijken.

Oplichter : Is goed man laat me weten

Ik : Auto is motorisch enzo 100% in orde toch bro?

oplichter : Ja man je zag mij toch rijden elke dag, niks mis mee als iets is kijk ik wel even na

Er is zeker wel motorische problemen..
Ha, hij kon de auto niet meegeven voor een proefrit omdat hij geen sleutels van de andere auto's had, maar hij stelt wel dat hij er dagelijks mee reed? :D
Nou, daar gaat z'n claim over de kilometerstand ook gelijk.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_166705804
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:43 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Verkoper heeft beiden auto's nog maar claimt mijn golf al verkocht te hebben.
Terug bluffen nu. Hij wil Mercedes terug op zijn naam, ok kom Golf maar terugbrengen bij mijn dealer, die kan overschrijven en voor je vordering zien we elkaar in de rechtbank wel.
pi_166705838
Een beetje doorgewinterde heeft dit topic al wel gevonden. Staat genoeg die de interesse bij wat instanties ook wel zal trekken.
pi_166705841
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ha, hij kon de auto niet meegeven voor een proefrit omdat hij geen sleutels van de andere auto's had, maar hij stelt wel dat hij er dagelijks mee reed? :D
[b]Nou, daar gaat z'n claim over de kilometerstand ook gelijk.[/b]
Precies waar ik ook aan dacht!
  woensdag 16 november 2016 @ 23:50:56 #288
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_166705866
De Mercedes heeft waarschijnlijk geen airbag(s) meer maar een kapje in plaats daarvan als ie echt ver in elkaar heeft gezeten..

Een echte sjacheraar gaat natuurlijk geen onnodig geld uitgeven aan het oplappen van wrakken :{w


http://www.airbagspeciali(...)kapje%20Fiat%20Panda

Ik had geen zin om die voor het juiste merk op te zoeken maar die zijn er ook gewoon
pi_166705870
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:47 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Terug bluffen nu. Hij wil Mercedes terug op zijn naam, ok kom Golf maar terugbrengen bij mijn dealer, die kan overschrijven en voor je vordering zien we elkaar in de rechtbank wel.
En die dealer checkt dan meteens even of er in de tussentijd geen gekke dingen mee zijn gebeurd en of bijvoorbeeld alle airbags er nog in zitten. ^O^
pi_166705884
quote:
2s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:47 schreef Piet_Piraat het volgende:
j wil Mercedes terug op zijn
Hij wilt pas de golf terugbrengen nadat ik 3500 euro overmaak.
Dit heb ik al talloze keren gezegd
  woensdag 16 november 2016 @ 23:51:33 #291
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166705886
oplichter : Ja man je zag mij toch rijden elke dag, niks mis mee als iets is kijk ik wel even na

Eh je woonde toch 200 km verderop? Hoe heb je hem iedere dag ermee zien rijden dan? :?
Heeft hij iedere dag youtube filmpjes gepost ofzo? :')
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166705903
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:51 schreef Norma_Jeane het volgende:
oplichter : Ja man je zag mij toch rijden elke dag, niks mis mee als iets is kijk ik wel even na

Eh je woonde toch 200 km verderop? Hoe heb je hem iedere dag ermee zien rijden dan? :?
Heeft hij iedere dag youtube filmpjes gepost ofzo? :')
_O-
  woensdag 16 november 2016 @ 23:52:36 #293
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_166705907
Jammer dat TS nu wel de mist in gaat...
  woensdag 16 november 2016 @ 23:53:53 #294
446591 Norma_Jeane
Some like it hot!
pi_166705926
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:52 schreef Policy2 het volgende:

[..]

_O-
Nou ja je trapte ook in een foto waar het lampje uit is dus zo raar vind ik het niet helemaal. :P
It's great to be a blonde. With low expectations it's very easy to surprise people.
If someone shows you who they are, believe them the first time.
The best part of being blonde is forgivable momentary lapses of common sense.
pi_166705930
quote:
14s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:52 schreef Zolderkamer het volgende:
Jammer dat TS nu wel de mist in gaat...
Als je geen toegevoegde waarde te vertellen hebt wil je aub dan mijn topic niet volplaatsen met onzin?
  woensdag 16 november 2016 @ 23:54:33 #296
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_166705939
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:54 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Als je geen toegevoegde waarde te vertellen hebt wil je aub dan mijn topic niet volplaatsen met onzin?
_O-
pi_166705956
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:51 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Hij wilt pas de golf terugbrengen nadat ik 3500 euro overmaak.
Dit heb ik al talloze keren gezegd
Dan geen overschrijving van Mercedes en je gaat overal aan de gang om melding te maken.
Om te beginnen aangifte wegens Carjacking toen je jouw Mercedes uitgezet bent met intimidatie, geweld is lastig te bewijzen.
  woensdag 16 november 2016 @ 23:56:31 #298
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_166705973
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:55 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Dan geen overschrijving van Mercedes en je gaat overal aan de gang om melding te maken.
Om te beginnen aangifte wegens Carjacking toen je jouw Mercedes uitgezet bent met intimidatie, geweld is lastig te bewijzen.
Geweld zonder letsel is geen reden om geen aangifte op te hoeven nemen..
pi_166705980
quote:
3s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:55 schreef Piet_Piraat het volgende:

[..]

Dan geen overschrijving van Mercedes en je gaat overal aan de gang om melding te maken.
Om te beginnen aangifte wegens Carjacking toen je jouw Mercedes uitgezet bent met intimidatie, geweld is lastig te bewijzen.
Ja, De politie zei dat ik de sleutels aan hem had gegeven en ik zelf achterin ging zitten.
pi_166706000
quote:
14s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:56 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Geweld zonder letsel is geen reden om geen aangifte op te hoeven nemen..
Want dan is het zijn woord tegen die van mij.
pi_166706012
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 23:22 schreef Policy2 het volgende:

[..]

Dat heb ik hem ook voorgesteld. Dan pas zou ik de auto overnemen vertelde ik hem en hij vertelde mij dat hij dat geen goed idee vind en hij het zelf zou willen oplossen. En dat vind ik ook geen goed idee heb ik hem verteld.
Alarmlichtje 6 dus?
Cindy De Vuyst
  woensdag 16 november 2016 @ 23:59:12 #302
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_166706024
TS mag zelf een deel 3 openen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')