Niemand die bij je thuis komt kijken of dat wel het geval is hoor. Wij voldeden daar in het begin natuurlijk ook niet aan. Geen enkel woonhuis voldoet daaraan.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Ga eens praten met de KVK en met de VWA
Als je het echt als bedrijf wilt doen en niet een beetje erbij voor cash in the tash zal je moeten voldoen aan allerlei hygiene regels.
Ik zou wel graag willen weten of een keuken daar aan voldoet voordat ik er catering bestel.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:37 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Niemand die bij je thuis komt kijken of dat wel het geval is hoor. Wij voldeden daar in het begin natuurlijk ook niet aan. Geen enkel woonhuis voldoet daaraan.
Mijn zusje heeft een aantal jaar vanuit huis gecaterd en heeft daar in die tijd niet één keer een vraag over gehad.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:40 schreef bijdehand het volgende:
[..]
Ik zou wel graag willen weten of een keuken daar aan voldoet voordat ik er catering bestel.
Ik zag ooit een man de falafel klaarmaken met een sigaret in zijn bekquote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:46 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Mijn zusje heeft een aantal jaar vanuit huis gecaterd en heeft daar in die tijd niet één keer een vraag over gehad.
Je eet ook liever niet bij iemand thuis? Of als een collega een taart bakt, wil je eerst zijn of haar keuken zien?
Een thuiskeuken kan nog zo schoon en netjes zijn, maar zal nooit voldoen aan de officiële regels.
Er zijn echt heel veel foodtrucks e.d. die een groot deel van de bereiding thuis doen.
This may come as a shock to you, maar een groot deel van de restaurants voldoet ook niet heel erg aan de regels.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:48 schreef bijdehand het volgende:
[..]
Ik zag ooit een man de falafel klaarmaken met een sigaret in zijn bekFoodtrucks vertrouw ik sowieso niet. Maar als ik ergens voor moet betalen, dan wil ik wel dat het voldoet aan de vereisten die worden gesteld, terwijl ik dat niet verwacht als ik bij iemand eet. Als je daar namelijk vanaf wil zien kan je je ook afvragen waarom een restaurant aan de regels moet voldoen; immers voldoe je thuis niet ook aan die regels.
Nou, dat geloof ik wel, maar de illusie van controle vind ik wel prettig. Natuurlijk kunnen restaurants niet aan de eisen voldoen maar vind het wel prettig dat er een controle kan komen. Verder heb ik niets tegen mensen die thuis produceren en dan doorverkopen, alleen zal ik niet zo snel zo'n catering laten komen voor een feestje of iets dergelijks.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 17:04 schreef Isegrim het volgende:
[..]
This may come as a shock to you, maar een groot deel van de restaurants voldoet ook niet heel erg aan de regels.
Maar goed, het is niet verboten om op kleine schaal vanuit huis te produceren. Gebeurt steeds meer.
En op een gegeven moment krijg je behoefte aan een productieruimte en zoek je een pandje.
Het is geen slecht idee om aan voldoen van de HACCP regels te gaan werken, die zijn er niet om je te pesten maar een duidelijke handleiding in hoe je hygiënisch werkt. Ik heb de VWA een dikke tien jaar lang over de vloer gehad en nooit conflicten met ze gehad.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:37 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Niemand die bij je thuis komt kijken of dat wel het geval is hoor. Wij voldeden daar in het begin natuurlijk ook niet aan. Geen enkel woonhuis voldoet daaraan.
Ik zeg ook niet dat je niet moet proberen om zoveel mogelijk HACCP-conform te werken. Maar je huis zal daar gewoon nooit aan voldoen (zeker niet met een hond of zoals in ons geval met katten), maar dat is geen ramp.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 20:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is geen slecht idee om aan voldoen van de HACCP regels te gaan werken, die zijn er niet om je te pesten maar een duidelijke handleiding in hoe je hygiënisch werkt. Ik heb de VWA een dikke tien jaar lang over de vloer gehad en nooit conflicten met ze gehad.
Zie het net als je boekhouding goed op orde hebben, daar heb je zelf ook profijt van
Dit.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Even KVK langs, inschrijven, btw nummer, is in een uurtje geregeld.
Oh, en nooit je rekeningen lang open laten staan bij klanten. Boter bij de vis. Het is heel Nederlands om je leveranciers te laten bungelen, de betalingsmentaliteit hufterig tot schofterig noemen is een understatement.
Betaaltermijn verstreken - > Aanmaning met kostenquote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:35 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dit.
Ik betaal rekeningen op de dag dat ik ze krijg. Kan niet van alle klanten hetzelfde zeggen...
Je kunt ze beter vast klaarzetten met de dag voor de uiterste betaaldatum als uitvoerdatumquote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:35 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dit.
Ik betaal rekeningen op de dag dat ik ze krijg. Kan niet van alle klanten hetzelfde zeggen...
Mag dat wel?quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Betaaltermijn verstreken - > Aanmaning met kosten
Alle inkopen halen we zelf bij de groothandel of bestellen we online. Meteen betaald. Alle door ons verstuurde facturen zijn tot nu toe nog netjes binnen de gestelde termijn van 15 dagen betaald. Daarbij moet wel gezegd dat al onze opdrachten zo ver binnen de vrienden-en-bekenden kring hebben gelegen. Dat scheelt.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Even KVK langs, inschrijven, btw nummer, is in een uurtje geregeld.
Oh, en nooit je rekeningen lang open laten staan bij klanten. Boter bij de vis. Het is heel Nederlands om je leveranciers te laten bungelen, de betalingsmentaliteit hufterig tot schofterig noemen is een understatement.
Meest gangbaar: eerst een eerste herinnering zonder kosten, dan een tweede herinnering met administratiekosten, vervolgens aanmaning en deurwaarder. Ik hoop dat het nooit zo ver hoeft te komen.quote:
Ik weet niet of het mag, maar ik denk dat ze je gewoon uitlachen als je dat doet.quote:
quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Je kunt ze beter vast klaarzetten met de dag voor de uiterste betaaldatum als uitvoerdatum
Daar ben ik niet van. Ik praat met mensen. En als het structureel is, besluit ik op enig moment dat ik ze niet meer als klant wil.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Betaaltermijn verstreken - > Aanmaning met kosten
Termijn Aanmaning verstreken -> Deurwaarder
Gewoon keihard zijn, kleintjes laten ze bungelen
komt zeker uit je ervaring of niet ?quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Even KVK langs, inschrijven, btw nummer, is in een uurtje geregeld.
Oh, en nooit je rekeningen lang open laten staan bij klanten. Boter bij de vis. Het is heel Nederlands om je leveranciers te laten bungelen, de betalingsmentaliteit hufterig tot schofterig noemen is een understatement.
wow...quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 21:14 schreef _Newman_ het volgende:
Nou ik ben ook wel eens voor mezelf begonnen en al die statistieken klopt geen reet van, maar dat was dan kookspullen verkopen omdat dat hip is nou echt geen levensvatbaar geheel. Ik maakte wel winst maar kon er niet van leven. En tevens wat boeit het. Doe gewoon waar je passie ligt.
Ik zie overigens niet echt in hoe het kan mislukken. Je koop pas spullen of ingredienten in zodra je een opdracht hebt. Je hebt geen voorraad nodig of wat dan ook behalve dan misschien wat RVS serveer bakken of schalen en servies en bestek. Maar daar ben je voor 300 of 400 euro ook wel mee klaar lijkt me en dat is als je het een beetje luxe wil doen.
Dus als het mislukt heb je 400 euro aan een duur servies en bestekset uitgegeven.
Sorry, maar ik vind dat je veel te stellig reageert op zaken waar je niet veel ervaring in hebt. Komt een beetje over alsof je zegt: 'In India wassen ze hun kleren in een rivier waar even verderop babylijkjes drijven en mensen aan het schijten zijn, en nog steeds is het zo'n grote bevolking, dus er is niets mis mee.'quote:Op zondag 30 augustus 2015 17:58 schreef _Newman_ het volgende:
Nou zeg het hoeft toch niet het bestek van de koningin te zijn maar mag er wel netjes uitzien. Overigens heb ik het dan wel over 400 euro inkoops prijs en niet over 400 euro detailhandel prijs, plus nog btw aftrek. Dus dat is best te doen hoor.
En de apparatuur die je nodig hebt dat ligt er aan wat je wil maken. Als je een wok en wok brander van de londonshop koopt ben je ook wel voor 200 euro klaar, als je broodjes smeert kost het bijna niets behalve een snijplank en een mes en een soeppan, ja oven of grill kan wel wat kosten, maar ik ben overal ter wereld geweest ongeveer en geloof me in de meeste arme gebieden krijgen ze het voor elkaar een oventje te maken wat geen drol kost. Staat misschien niet zo professioneel voor een catering bedrijf maar met creatief denken kan je veel geld besparen, koop dan een COBB bbq ofzo bijvoorbeeld.
Het is een eerste investering om te kijken of het loopt. Daarna kan je altijd gaan upgraden.
Maar ik had inderdaad vergeten nog marketing mee te nemen in de prijzen. Dat gaat ook nog in de honderden euros lopen.
In eerste instantie 010 en omstreken. Eerst rustig wat inventaris en naamsbekendheid bouwen. Bij succes: een eigen stand bouwen. Bij opvolgend grandioos success: crowdfunding voor een food truck.quote:Op zondag 30 augustus 2015 08:23 schreef refro het volgende:
Tof man, waar zitten jullie ergens en welk gebied willen jullie bedienen?
Hij zou bij jou in de leer moeten over hoe zijn site te spammen pluggenquote:Op zondag 30 augustus 2015 18:04 schreef RobinOok het volgende:
Je moet duidelijk nog wat beter leren spammen!
Zoek op Facebook naar SouthernbelleNLquote:
Kan je nagaan! Ik verkoop niet eens wat!quote:Op zondag 30 augustus 2015 18:26 schreef CrashO het volgende:
[..]
Hij zou bij jou in de leer moeten over hoe zijn site te spammen pluggen
Gevonden, maar realiseer je, mensen zijn lui en mensen zijn dom. You have to shove it in their face! :-)quote:Op zondag 30 augustus 2015 18:26 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Zoek op Facebook naar SouthernbelleNLIk kan hier nu even niets planten, want mobieltje.
Waarom? Betalen moet je toch dan kun je het beter direct doen.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 14:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Je kunt ze beter vast klaarzetten met de dag voor de uiterste betaaldatum als uitvoerdatum
Zullen we hem even helpen?quote:Op woensdag 2 september 2015 17:21 schreef Erasmo het volgende:
Zeg meneer de sociale media specialist ik zie nog steeds geen linkje hier
Als er een gaatje in zit wordt de koek zacht? Vreemd.quote:Op maandag 7 september 2015 13:15 schreef robdriessen het volgende:
Niets zo frustrerend als een paar uur werken aan een verse cheesecake en vervolgens ontdekken dat er ondanks nauwkeurige inspectie TOCH een gaatje in de aluminiumfolie om de springvorm heeft gezeten.Voor de rest: perfecte cheesecake, helaas nu met een zachte koekbodem in plaats van een knapperige.
Eerste keer dat ik Kim ooit iets negatiefs over Nederland heb horen zeggen: de dunne aluminiumfolie
Dan komt er water bij.quote:Op maandag 7 september 2015 13:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als er een gaatje in zit wordt de koek zacht? Vreemd.
Bij AH kan je ook een dikkere/steviger variant kopen, van Toppitsquote:Op maandag 7 september 2015 13:15 schreef robdriessen het volgende:
Niets zo frustrerend als een paar uur werken aan een verse cheesecake en vervolgens ontdekken dat er ondanks nauwkeurige inspectie TOCH een gaatje in de aluminiumfolie om de springvorm heeft gezeten.Voor de rest: perfecte cheesecake, helaas nu met een zachte koekbodem in plaats van een knapperige.
Eerste keer dat ik Kim ooit iets negatiefs over Nederland heb horen zeggen: de dunne aluminiumfolie
Toppits heeft extra dikke/sterke alufolie.quote:Op maandag 7 september 2015 13:15 schreef robdriessen het volgende:
Niets zo frustrerend als een paar uur werken aan een verse cheesecake en vervolgens ontdekken dat er ondanks nauwkeurige inspectie TOCH een gaatje in de aluminiumfolie om de springvorm heeft gezeten.Voor de rest: perfecte cheesecake, helaas nu met een zachte koekbodem in plaats van een knapperige.
Eerste keer dat ik Kim ooit iets negatiefs over Nederland heb horen zeggen: de dunne aluminiumfolie
GMTA.quote:Op maandag 7 september 2015 13:36 schreef computergirl het volgende:
[..]
Bij AH kan je ook een dikkere/steviger variant kopen, van Toppits
quote:Op maandag 7 september 2015 13:36 schreef computergirl het volgende:
[..]
Bij AH kan je ook een dikkere/steviger variant kopen, van Toppits
Een virtueel choc chip cookie voor julliequote:Op maandag 7 september 2015 13:36 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Toppits heeft extra dikke/sterke alufolie.
Heb je ook foto's van al dat heerlijks?quote:Op maandag 7 september 2015 13:45 schreef robdriessen het volgende:
[..]
[..]
Een virtueel choc chip cookie voor jullie
Maar goed, eerst even 15 man te eten geven vanavond. "Blackened" Chicken Alfredo met knoflookbrood en Vanilla Cheesecake als toetje. Jammer dat ik niet kan zien hoe ze vervolgens in de trainingsruimte in een food coma verzakken
IDD, ik zou ook best wel graag foto's willen zien hoor!!quote:Op maandag 7 september 2015 19:34 schreef Underdoggy het volgende:
[..]
Heb je ook foto's van al dat heerlijks?
De bazin is Engelstaligquote:Op dinsdag 8 september 2015 20:02 schreef Dunckie het volgende:
Waarom doen jullie alles in het Engels online?
Er is ook een boekenmarkt en een vinylmarkt. Maar dat ligt wat zwaar op de maagquote:Op donderdag 10 september 2015 13:37 schreef MutedFaith het volgende:
Als ik in de buurt woonde kwam ik zeker langs!
En dat jullie de enige zijn die eten aanbiedt dat je ter plekke kan/moet eten kan natuurlijk ook een enorm voordeel zijn.. Van al dat gekijk naar eten de hele tijd krijgen de mensen vast honger!
Je kunt er een standaard marktkraam huren, desgewenst met electriciteit. Da's de enige optie. Gelukkig is het een stichting die het regelt, lage huurkosten. Later deze maand zijn de Brandersfeesten, daar kan men ook een plek of marktkraam huren, maar daar zijn we nog niet klaar voor. Klein beginnen.quote:Op donderdag 10 september 2015 13:54 schreef Knutknuttsson het volgende:
Succes alvast!
Verkoop je vanaf een daar gehuurde stand of heb je je eigen verkoopmogelijkheden?
Step 1: make foodquote:
Tip, koop voortaan Nitril handschoenen, Latex is hier in D door de zg Berufgenossenschaften (zijn oa verantwoordelijk voor de veiligheid op het werk) verboden omdat het allergische reacties geeft. Mensen kunnen er ook na een tijdje allergisch voor worden.quote:
Oh ja, dat was de naam!quote:Op vrijdag 11 september 2015 13:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tip, koop voortaan Nitril handschoenen, Latex is hier in D door de zg Berufgenossenschaften (zijn oa verantwoordelijk voor de veiligheid op het werk) verboden omdat het allergische reacties geeft. Mensen kunnen er ook na een tijdje allergisch voor worden.
Ik werk al jaren met blauwe nitril handschoenen, ze zijn ongepoederd (niet nodig) en omdat ze blauw zijn zie je ze ook direct als er eentje in het eten blijft.
Het poeder wat op latex handschoenen zit kan ook allergische reacties veroorzaken en dat is niet leuk voor je klanten
Kijk, dan was mijn tip een goeie, maar niet meer nodig.quote:Op vrijdag 11 september 2015 13:58 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Oh ja, dat was de naam!We hebben de Nitril handschoenen, was alleen vergeten hoe het ook alweer heette. Vriendin is allergisch voor latex.
fixedquote:Op zaterdag 12 september 2015 10:30 schreef Holyme het volgende:
Dit topic moet wel wat meer foto's hebben
Ziet er lekker uit hoorquote:Op zaterdag 12 september 2015 12:30 schreef robdriessen het volgende:
De meeste pics staan op Facebook maar hier een portie chili voor jullie
[ afbeelding ]
3 Euro voor een kleine portie. 5 voor een grote.quote:Op zaterdag 12 september 2015 16:38 schreef Underdoggy het volgende:
Hoe duur waren je gerechten Rob?
Bedankt voor de tipquote:Op zaterdag 12 september 2015 16:44 schreef Holyme het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit hoor![]()
Maar een tip: om mensen naar je FB (of site) te lokken, moet je ze wel een beetje lekker maken. Ik ga met alleen wat tekst in een topic niet zo snel op zoek naar je FB. Terwijl als je wat mooie foto's post, ik eerder zal denken 'daar wil ik meer van zien!'. En met een lekker uitziend plaatje trek je ook de aandacht als ik alleen even voorbij scroll
Dat is erg goedkoop.quote:Op zaterdag 12 september 2015 18:13 schreef robdriessen het volgende:
[..]
3 Euro voor een kleine portie. 5 voor een grote.
Net thuis. Au, mijn voeten.
Zou dan vooral naar foodie events gaan waar je wel een prijs kan krijgen die het product waardig is, je bent er niet om mensen van een lekkere maaltijd te voorzien, je bent er om geld te verdienen.quote:Op zondag 13 september 2015 10:01 schreef robdriessen het volgende:
Schiedamse prijzen. Op een foodie event in Rotterdam zouden de prijzen wel hoger liggen. Het was in alle opzichten een try out.
We hebben dit weekend veel dingen geleerd, en een daarvan is dat we inderdaad beter op een food-evenement thuishoren (waar iedereen komt om direct te consumeren) dan op een markt vol met waren om mee naar huis te nemen. We hadden daadwerkelijk 2 klanten die ontstemd waren dat we geen afsluitbare bakjes haddenquote:Op zondag 13 september 2015 10:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zou dan vooral naar foodie events gaan waar je wel een prijs kan krijgen die het product waardig is, je bent er niet om mensen van een lekkere maaltijd te voorzien, je bent er om geld te verdienen.
Ik heb geleerd in de horeca dat als je dezelfde maaltijd aanbied flink onder de prijs je er weinig van verkoopt, want voor die prijs kan dat niets zijn, maakte je dezelde maaltijd duurder wilden veel meer mensen het eten.
Let er op dat je jezelf niet uit de markt prijs, als jij er niet op vertrouwt dat een portie 7,50 waard is ipv 3,50 waarom zouden je klanten er dan van overtuigd zijn?
Denk je veel aan worsten onder de douche?quote:Op maandag 14 september 2015 15:42 schreef Kreator het volgende:
Leuk topic, ik krijg er honger van.
Vanmorgen spookte het idee door mijn hoofd (geen idee waarom) om een corndog stand te beginnen. Die hebben we in Nederland maar weinig (tot niet). Maar dat zal wel bij een shower-thought blijven.
Succes met de business. Als het dichterbij was geweest, had ik er wel een keer gebruik van gemaakt.
Allereerst rustig blijven uitbouwen qua apparatuur. Nog benodigd: twee elektrische soepketels (hotpots), een of twee contactgrills of panini-toasters (voor Cubanos en Muffulettas) en een koelkastje. Daarnaast aankleding in de vorm van een chilipeper-lichtsnoerquote:Op maandag 14 september 2015 15:14 schreef _Liek het volgende:
Spannend hoor! Wat word de volgende stap?
Niet bovengemiddeld denk ik. Ik heb laatst wel een lebbische vriendin een worstenpakket cadeau gedaan. Maar dat is licht offtopic.quote:Op maandag 14 september 2015 15:49 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Denk je veel aan worsten onder de douche?
Een kennis van mij heeft een camper omgebouwd tot marktkraam. Best handig. Het ziet er niet uit, maar dat komt omdat hij het zelf heeft verneukt. Misschien is dat ook wel een idee.quote:Op maandag 14 september 2015 15:50 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Allereerst rustig blijven uitbouwen qua apparatuur. Nog benodigd: twee elektrische soepketels (hotpots), een of twee contactgrills of panini-toasters (voor Cubanos en Muffulettas) en een koelkastje. Daarnaast aankleding in de vorm van een chilipeper-lichtsnoer, veel kralenkettingen en ... een Amerikaanse vlag
De eerstvolgende grote stap is een (transporteerbare) 'stand' in elkaar timmeren waarmee we zelfstandig op evenementjes kunnen staan zonder van een standaard marktkraam afhankelijk te zijn.
Ik wel.quote:Op maandag 14 september 2015 15:49 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Denk je veel aan worsten onder de douche?
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Op TREK! zagen we dit jaar een Koreaanse dame die vanuit het achterraam van een piepkleine caravan haar Bibimbap verkocht. Iets met wielen is fase 3. Eerst iets op poten zetten. (quote:Op maandag 14 september 2015 15:52 schreef Kreator het volgende:
[..]
Een kennis van mij heeft een camper omgebouwd tot marktkraam. Best handig. Het ziet er niet uit, maar dat komt omdat hij het zelf heeft verneukt. Misschien is dat ook wel een idee.
quote:Op dinsdag 15 september 2015 09:19 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Airstream food truck![]()
[ afbeelding ]
Alleen nog even mijn E achter B halen danquote:
Dat hoeft lang niet altijd hè, afhankelijk van je auto en het gewicht van de caravan.quote:Op dinsdag 15 september 2015 10:47 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Alleen nog even mijn E achter B halen dan
En vast gaan sparen.quote:Op dinsdag 15 september 2015 10:47 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Alleen nog even mijn E achter B halen dan
Een airstream (klein) weegt zo'n 1800kg. Daar mag je dus rustig mee rijden als je een auto hebt van 1699kg. Het wordt wel wat krap met zo'n zware caravan idd.quote:Op dinsdag 15 september 2015 11:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Zo een airstream met apparatuur weegt meer dan 750 kilo denk ik
Bij die 3499 kilo moet je ook het max laadvermogen optellen.quote:Op dinsdag 15 september 2015 11:27 schreef Kreator het volgende:
[..]
Een airstream (klein) weegt zo'n 1800kg. Daar mag je dus rustig mee rijden als je een auto hebt van 1699kg. Het wordt wel wat krap met zo'n zware caravan idd.
Oja.quote:Op dinsdag 15 september 2015 11:31 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Bij die 3499 kilo moet je ook het max laadvermogen optellen.
Ik bestel mijn alufolie altijd hier :quote:Op maandag 7 september 2015 13:15 schreef robdriessen het volgende:
Niets zo frustrerend als een paar uur werken aan een verse cheesecake en vervolgens ontdekken dat er ondanks nauwkeurige inspectie TOCH een gaatje in de aluminiumfolie om de springvorm heeft gezeten.Voor de rest: perfecte cheesecake, helaas nu met een zachte koekbodem in plaats van een knapperige.
Eerste keer dat ik Kim ooit iets negatiefs over Nederland heb horen zeggen: de dunne aluminiumfolie
Wel een WA-verzekering?quote:Op dinsdag 15 september 2015 23:18 schreef robdriessen het volgende:
Administratie weer helemaal bij. Stijgende lijn, zelfs met de aankopen qua apparatuur - en ondanks de matige verkopen van de culinaire markt.
Voor het gemak doen we nog maar niet aan ingewikkelde dingen als loon, pensioenopbouw, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of afschrijvingen
Bedankt voor de tip!quote:Op donderdag 17 september 2015 03:21 schreef PestPiloot het volgende:
[..]
Ik bestel mijn alufolie altijd hier :
http://www.aluminiumfolie.nl/c-1837618/horeca-rollen/
0.030mm is fantastisch ...
WA ben ik me in aan het verdiepen, veul aanbieders en de meesten proberen je nog 5 verzekeringen aan te smeren. Hoe hebben jullie destijds de keus gemaakt?quote:Op donderdag 17 september 2015 07:41 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Wel een WA-verzekering?
Afschrijvingen zijn niet ingewikkeld hoor...
Wij zitten bij Centraal Beheer. Voor glas, inboedel, WA nog geen 30 euro per maand dus ik heb niet heel uitgebreid vergeleken.quote:Op donderdag 17 september 2015 11:24 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Bedankt voor de tip!
[..]
WA ben ik me in aan het verdiepen, veul aanbieders en de meesten proberen je nog 5 verzekeringen aan te smeren. Hoe hebben jullie destijds de keus gemaakt?
Ik stuur je zometeen een PM. Alvast dank voor de interesse!quote:Op donderdag 17 september 2015 11:55 schreef kovenant het volgende:
welke afstand kunnen jullie evt. afleggen voor een berijfslunch ?
we hebben binnenkort een afscheid van een collega en daar wilden ze een bedrijfslunch regelen als laatste dag extratje.
dan heb ik liever wat te eten van jullie dan van de mac / subway ofzo....
stuur evt. een PM voor meer informatie / afstand en een menutje kan ik het hier overleggen.
zal man of 10 -20 zijn denk ik.
Dat weet ik pas zodra ik een Jeroentje (of 4) ben gaan halenquote:Op donderdag 17 september 2015 21:50 schreef Myraela het volgende:
Zou dat niet lekkerder zijn op een Jeroentje?
Gaan jullie die ook in de winkel verkopen? Het recept van Levine is lekker, maar de laatste tijd heb ik niet meer zo'n zin om burgerbroodjes te bakken.quote:Op donderdag 17 september 2015 22:40 schreef Isegrim het volgende:
Nee, niet op een Jeroentje. Wel op de brioche-hamburgerbroodjes die we aan het ontwikkelen zijn op verzoek van een restaurant.
Tomatenpassata, bruine suiker, rode wijnazijn, Worchestershire sauce, kruiden en specerijenquote:Op donderdag 17 september 2015 21:59 schreef Molo het volgende:
Zijn te hard en stevig hiervoor lijkt mij.
Wat voor soort saus is dat (qua ingrediënten) bij die sloppy Joes trouwens?
Hamburg? Ter Maarsch? Burgertrut?quote:Op donderdag 17 september 2015 22:40 schreef Isegrim het volgende:
Nee, niet op een Jeroentje. Wel op de brioche-hamburgerbroodjes die we aan het ontwikkelen zijn op verzoek van een restaurant.
Als ik tevreden ben komen ze ook in de winkel natuurlijk.quote:Op vrijdag 18 september 2015 08:17 schreef n0a het volgende:
[..]
Gaan jullie die ook in de winkel verkopen? Het recept van Levine is lekker, maar de laatste tijd heb ik niet meer zo'n zin om burgerbroodjes te bakken.
Nee joh, da's te groot voor ons. Eentje die er 150 per week nodig gaat hebben.quote:Op vrijdag 18 september 2015 09:57 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Hamburg? Ter Maarsch? Burgertrut?
Dan maar nooit meer bestellen.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 16:40 schreef bijdehand het volgende:
[..]
Ik zou wel graag willen weten of een keuken daar aan voldoet voordat ik er catering bestel.
+1quote:Op woensdag 23 september 2015 19:23 schreef Quispi het volgende:
Leuk dit, heel veel succes! En eigenlijk wil ik veel meer foto's
Ik moet eerst eens op een cursus "appetijtelijke food-fotografie", ben ik bangquote:Op woensdag 23 september 2015 19:23 schreef Quispi het volgende:
Leuk dit, heel veel succes! En eigenlijk wil ik veel meer foto's
quote:Op dinsdag 15 september 2015 09:19 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Airstream food truck
Af en toe nog eens kijken je weet maar nooitSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 6% gewijzigd door chufi op 24-09-2015 23:23:18 ]
Digitale fotografie: food van Simone vd Berg vond ik zelf een fijn boek voor tips!quote:Op donderdag 24 september 2015 14:56 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Ik moet eerst eens op een cursus "appetijtelijke food-fotografie", ben ik bangEn om nou elke keer een foto van een buffetje met chafing dishes te plaatsen.... Maar ik blijf azen op mooie photo ops.
Als troost gaat er dit weekend een recept online op de site.
Oeh, bedankt voor de tip, ga ik naar zoeken.quote:Op maandag 28 september 2015 16:55 schreef _Liek het volgende:
[..]
Digitale fotografie: food van Simone vd Berg vond ik zelf een fijn boek voor tips!![]()
Ohhh en ik zag laatst zo'n truck hier in de buurt, was niet stiekem al van jullie?
In Rotterdam zouden we bij wijze van spreken twee zaterdagen in de maand kunnen vullen.quote:Op donderdag 29 oktober 2015 22:47 schreef TwinkleStar001 het volgende:
Zie het topic nu pas, leuk!
Wil je al veel op marktjes staan of is dat voorlopig niet je ambitie? Hier wordt er bijvoorbeeld iedere maand een zelfgemaakt markt gehouden waar ook meer en meer eten wordt verkocht (naast allerhande crea dingen van stripboeken tot rotsplantpotjes), is er zoiets niet bij jullie in de buurt?
En er zijn behoorlijk wat marktjes met eten als uitgangspunt..
Al eens contact gehad met de dames van oogstmarkt?quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 08:57 schreef robdriessen het volgende:
[..]
In Rotterdam zouden we bij wijze van spreken twee zaterdagen in de maand kunnen vullen.
1e zaterdag van de maand: Oogstmarkt op Noordplein
3e zaterdag van de maand: Oogstmarkt op Heemraadsplein of buiten bij Fenix Food Factory
Het is zeker iets waar we mee bezig zijn. Coming soon, 2016Nog even de logistiek 100% op orde krijgen qua apparatuur en voorraden.
Nee, nog niet. Jullie? Ik heb de inschrijfpagina wel gebookmarked.quote:Op donderdag 26 november 2015 10:33 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Al eens contact gehad met de dames van oogstmarkt?
Veelvuldigquote:Op donderdag 26 november 2015 10:37 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Nee, nog niet. Jullie? Ik heb de inschrijfpagina wel gebookmarked.
Binnenkort samen een kraam delen?
Zijn we wel sjiek genoeg voor het Preuvenemint?quote:Op vrijdag 4 december 2015 09:23 schreef MutedFaith het volgende:
Ik ken nog wel een culinair evenement in Zuid-Limburg dat interesse heeft, als dat niet te ver is voor jullie..
Grote kans dat we komend jaar op Klein New Orleans staan. Pinksterweekend, Breedstraat.quote:Op vrijdag 4 december 2015 09:42 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Kom alsjeblieft naar de streekmarkt in Utrecht, dan probeer ik alles wat jullie verkopen die dag
http://destreekmarkt.nl/
Nicequote:Op woensdag 9 december 2015 10:11 schreef robdriessen het volgende:
Het begint nu toch wel te kriebelen. 50 man snacks en diner in een bedrijfspand. Twee keer zoveel als we tot nu toe maximaal hebben gekookt. Als dit allemaal goed afloopt dan wordt 50 onze nieuwe limiet (was 30).
Maandagavond de Makro getackeld. Kim blij gemaakt met een brede sauteerpan voor het bereiden van gumbo en tacovlees en een kleine waterkoker zodat we op locatie chafing dishes kunnen vullen.
Gisteren het vlees gehaald. Ik ben zo blij met de marokkaanse slager in mijn wijk. "Hallo slager. Mag ik 6 kilo kipfilet, 4 kilo kippendijfilet, 1 kilo rundergehakt en 3 kilo pittige worstjes?" - "Alstublief meneer." Zonder met zijn ogen te knipperen
Vandaag waarschijnlijk nog wat extra schalen/kommen en serveerbestek scoren zodat alle hapjes en gerechten zich ook goed presenteren. Op locatie zijn er borden en bestek, dat scheelt aanzienlijk in het tillen.
Wat gaan we serveren?
Snacks:
- Maque choux crostini's (veg)
- Onion dip with french bread (veg)
- Mini bean and cheese burrito's (veg)
- Chicken bacon ranch wraps
- Taco beef flautas
- Tortilla chips with homemade salsa
Dinner buffet:
- Chicken and sausage gumbo
- Cajun pasta alfredo (veg)
- Blackened chicken (to add to the pasta - for the non-vegetarians)
- Creole ratatouille (veg)
- Potato salad (veg)
- Rice
- Garlic Bread
Die bedoelde ik niet, maar ik zou jullie er graag zien hoor..quote:Op woensdag 9 december 2015 10:14 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Zijn we wel sjiek genoeg voor het Preuvenemint?Maar ik heb nog veel vrienden in Maastricht waar we kunnen blijven slapen, dus het zou best nog wel eens kunnen werken.....
In de oudste straat van ons dorp Onderste Puth (tussen de Margrietstraat en de Mauritsstraat) is een markt met zo'n 40 standhouders uit de regioquote:Op woensdag 9 december 2015 13:26 schreef MutedFaith het volgende:
http://fairculinairputh.weebly.com/
Hoe staat het met m'n stokbrood? Doe nou niet net alsof je het druk hebtquote:Op woensdag 9 december 2015 11:59 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Nice![]()
Dat zijn de aantallen ook wel.
Ik krijg echt honger van die lijst.quote:Op woensdag 9 december 2015 10:11 schreef robdriessen het volgende:
Het begint nu toch wel te kriebelen. 50 man snacks en diner in een bedrijfspand. Twee keer zoveel als we tot nu toe maximaal hebben gekookt. Als dit allemaal goed afloopt dan wordt 50 onze nieuwe limiet (was 30).
Maandagavond de Makro getackeld. Kim blij gemaakt met een brede sauteerpan voor het bereiden van gumbo en tacovlees en een kleine waterkoker zodat we op locatie chafing dishes kunnen vullen.
Gisteren het vlees gehaald. Ik ben zo blij met de marokkaanse slager in mijn wijk. "Hallo slager. Mag ik 6 kilo kipfilet, 4 kilo kippendijfilet, 1 kilo rundergehakt en 3 kilo pittige worstjes?" - "Alstublief meneer." Zonder met zijn ogen te knipperen
Vandaag waarschijnlijk nog wat extra schalen/kommen en serveerbestek scoren zodat alle hapjes en gerechten zich ook goed presenteren. Op locatie zijn er borden en bestek, dat scheelt aanzienlijk in het tillen.
Wat gaan we serveren?
Snacks:
- Maque choux crostini's (veg)
- Onion dip with french bread (veg)
- Mini bean and cheese burrito's (veg)
- Chicken bacon ranch wraps
- Taco beef flautas
- Tortilla chips with homemade salsa
Dinner buffet:
- Chicken and sausage gumbo
- Cajun pasta alfredo (veg)
- Blackened chicken (to add to the pasta - for the non-vegetarians)
- Creole ratatouille (veg)
- Potato salad (veg)
- Rice
- Garlic Bread
Bedankt!quote:
Zo te horen dus prima gegaan! De kunst is natuurlijk om het voor deze aantallen te kunnen bereiden, dan kan je ook op evenementen aanstormende drukte aan.quote:Op vrijdag 11 december 2015 09:02 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Bedankt!
We hebben het overleefd. Mijn gedachten vliegen nog alle kanten op, maar bottom line: de gasten waren zeer tevreden, de opdrachtgever (een goede vriend) was zeer tevreden. 50 medewerkers van een zorginstelling hebben zich tegoed gedaan aan onze snacks en maaltijden. Score. Maar we hadden echt mazzel dat we (onverwacht) een kookeiland tot onze beschikking hadden als uitvalsbasis. Het had heel anders kunnen aflopen
Notes to self:
- Als je snacks en diner serveert, bereken de maaltijden dan niet alsof je alleen diner serveert
- Timemanagement is een kunst.
- Bij meer dan 25 personen is het geen schande om sommige ingrediënten al geschild/gesneden in te kopen
- Meer goedsluitende containers kopen zodat je geen gemorste gumbo van de achterbank van je auto hoeft te schrobben.
- Stel meer vragen over 'de klus': voor wie is het? Wie komen er? Wat is de gelegenheid? Hoe ziet de locatie er uit? Wat zijn de faciliteiten? Is er werkruimte?
- Maak verdorie eens tijd vrij om eindelijk die checklist te maken zodat je nooooooooit meer spullen zoals een broodmes of een soeplepel vergeet
Gevonden! Bedanktquote:Op maandag 14 december 2015 21:45 schreef _Liek het volgende:
Voor digitaliseren.. Ik ben echt fan van Carta! Hier kan je alles indelen op voorgerecht, hoofdgerecht of dit aanpassen naar eigen termen en zoeken op ingredienten en namen.. Echt een ideaal programmaatje
De kantine van een ICT bedrijf in Nieuwegein. Moet je daarna wel blijven voor de training Lean Six Sigma Green Beltquote:
quote:Op dinsdag 15 december 2015 10:00 schreef robdriessen het volgende:
[..]
De kantine van een ICT bedrijf in Nieuwegein. Moet je daarna wel blijven voor de training Lean Six Sigma Green Belt
Ik hoor net dat er een afmelding is....quote:Op dinsdag 15 december 2015 10:21 schreef MutedFaith het volgende:
Ik moet vanavond toch in de buurt van Nieuwegein zijn. Kan ik wat ophalen?
Ik zit nu al in het Rijnmond gebied (jullie ook toch?) dus ik rij wel even langs voor jullie die kant op gaan!quote:Op dinsdag 15 december 2015 10:35 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Ik hoor net dat er een afmelding is....
De keuken is inderdaad in Schiedam, maar de maaltijd is ondertussen al in de regio 010.quote:Op dinsdag 15 december 2015 10:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ik zit nu al in het Rijnmond gebied (jullie ook toch?) dus ik rij wel even langs voor jullie die kant op gaan!
ik moet nog tanken vandaagquote:Op dinsdag 15 december 2015 11:21 schreef robdriessen het volgende:
[..]
De keuken is inderdaad in Schiedam, maar de maaltijd is ondertussen al in de regio 010.
Leuk viral marketing idee: vanavond een bericht rondsturen met de naam van het tankstation waar ik ga staan met een gratis af te halen maaltijd. Eerste die komt heeft prijs
De video van de kalkoen staat op Facebook.quote:Op woensdag 30 december 2015 10:36 schreef _Liek het volgende:
Altijd goed dat ze werkenNog lekkere foto's van die kalkoen? Ben benieuwd
quote:Op woensdag 6 januari 2016 17:07 schreef robdriessen het volgende:
Op mijn bedrijf zijn ze ondertussen zo'n groot fan van mijn vriendin dat we de komende 3 maanden al zeker 15 keer een avondmaaltijd voor circa 15 man mogen verzorgen.
quote:Op woensdag 6 januari 2016 17:07 schreef robdriessen het volgende:
Op mijn bedrijf zijn ze ondertussen zo'n groot fan van mijn vriendin dat we de komende 3 maanden al zeker 15 keer een avondmaaltijd voor circa 15 man mogen verzorgen.
Je moet er wel voor zorgen dat ze niet verzadigd raken he! beter 30 in het hele jaar dan 15 in de eerste 3 maand en dan niks. Gelukkig is er vast veel te variëren!quote:Op woensdag 6 januari 2016 17:07 schreef robdriessen het volgende:
Op mijn bedrijf zijn ze ondertussen zo'n groot fan van mijn vriendin dat we de komende 3 maanden al zeker 15 keer een avondmaaltijd voor circa 15 man mogen verzorgen.
Nou....quote:
3 melkjes?quote:Op dinsdag 12 januari 2016 18:15 schreef robdriessen het volgende:
Het toetje van vanavond: Tres Leches Cake.
[ afbeelding ]
Yep. Koffiemelk, gecondenseerde melk en ongeslagen room.quote:
en laagste percentage lactose-intolerantquote:Op woensdag 13 januari 2016 14:59 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Yep. Koffiemelk, gecondenseerde melk en ongeslagen room.
Mexico is niet voor niets het land met hoogste percentage obesitas
Die is zeker niet van ons.quote:Op donderdag 14 januari 2016 08:03 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
"Gezonde catering voor het werk" is de banner die ik nu krijg.
Omdat de bazin Amerikaans is?quote:Op donderdag 14 januari 2016 22:10 schreef Elleska het volgende:
waarom wordt er enkel in het engels gecommuniceerd terwijl jullie werkterrein nederland is?
We wonen aan het 'arme' uiteinde van de straat. Vlak bij het centrum heb je inderdaad de jaren dertig herenhuizen en stadsvilla's, maar hoe verder van het centrum je rijdt, hoe minder indrukwekkend de woningen hoorquote:Op donderdag 14 januari 2016 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:
Krijg nou wat, jullie wonen bij mijn vriends oma in de straat. Op stand hoor
Ah. Ja, oma woont in zo'n stadsvilla. Tof mens, is 85 en doet vrijwilligerswerk in het bejaardenhuis. Jammer dat we haar zo weinig zien. Misschien als we een cake bij je kunnen halen, gaan we weer eens bij haar op bezoekquote:Op donderdag 14 januari 2016 22:30 schreef robdriessen het volgende:
[..]
We wonen aan het 'arme' uiteinde van de straat. Vlak bij het centrum heb je inderdaad de jaren dertig herenhuizen en stadsvilla's, maar hoe verder van het centrum je rijdt, hoe minder indrukwekkend de woningen hoorDoe je vriends oma maar de groeten van ons.
Het is niet mijn ding, een enkel Engelstalige site bij een Nederlands bedrijf. Als je vriendin Zweeds was dan was de website toch ook niet in het Zweeds geweest? Juist een website heb je in een handomdraai meertalig met de welbekende selectievlaggetjes aan de bovenkant.quote:Op donderdag 14 januari 2016 22:29 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Omdat de bazin Amerikaans is?We volgen om eerlijk te zijn het voorbeeld van een andere zaak die ook door iemand uit de VS en iemand uit Nederland gerund wordt. Bijna heel Nederland kan Engels lezen en als we in het Nederlands zouden communiceren kan een hele doelgroep (expats) het juist moeilijk lezen.
Hoe snel maak jij nieuwe vrienden ..?quote:Op dinsdag 12 januari 2016 14:34 schreef robdriessen het volgende:
Beetje van de prijs afgeklopt voor het ongemak, komt vast goed.
Weer nieuwe klussen binnen van 'de zaak', plus een verjaardag en we doen een besloten Superbowl feestje bij ons thuis voor vrienden en bekenden. Teller staat nu op 20 klussen in Q1. Da's net zo veel als het hele vorige jaar
Toch maar eens aan Isegrim en LeeHarveyOswald het telefoonnummer van hun accountant vragen.
En zoals het er nu naar uitziet, gaan we ruim over de '24 uur per week' die noodzakelijk zijn voor de eigen-zaak belastingvoordeeltjes. Dus geen 'inkomsten uit nevenactiviteiten' meer, maar daadwerkelijk 'inkomsten'. Nog maar eens de presentatie van de KvK Startersdag er op naslaan hoe het ook alweer zit.
Ik snap wel dat je de buitenlandse expats wil bereiken. Maar dan zou ik eerder kiezen voor een 2talige website en 2talig op FB. iets meer werk maar het geeft echt een veel betere uitstraling.quote:Op donderdag 14 januari 2016 22:29 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Omdat de bazin Amerikaans is?We volgen om eerlijk te zijn het voorbeeld van een andere zaak die ook door iemand uit de VS en iemand uit Nederland gerund wordt. Bijna heel Nederland kan Engels lezen en als we in het Nederlands zouden communiceren kan een hele doelgroep (expats) het juist moeilijk lezen.
quote:Op donderdag 14 januari 2016 23:14 schreef Erasmo het volgende:
Het is niet mijn ding, een enkel Engelstalige site bij een Nederlands bedrijf. Als je vriendin Zweeds was dan was de website toch ook niet in het Zweeds geweest? Juist een website heb je in een handomdraai meertalig met de welbekende selectievlaggetjes aan de bovenkant.
quote:Op donderdag 14 januari 2016 23:24 schreef Elleska het volgende:
Ik snap wel dat je de buitenlandse expats wil bereiken. Maar dan zou ik eerder kiezen voor een 2talige website en 2talig op FB. iets meer werk maar het geeft echt een veel betere uitstraling.
Je doelgroep zijn toch alle nederlanders en niet enkel de amerikanen in nederland? Er zijn helaas ook veel nederlanders voor wie die talen niet zo gemakkelijk zijn...
Hmmm, stof tot nadenken. De pagina is op basis van een Wordpress template, even samen met de websitebeherende vriend kijken wat er mogelijk is.quote:Op donderdag 14 januari 2016 23:29 schreef roos85 het volgende:
Ik zou ook gaan voor een tweetalige website/berichten op FB.
Inderdaad genoeg Nederlanders die moeite hebben met taal, en dan niet alleen de buitenlandse talen. Je maakt het wel veel toegankelijker als je in meerdere talen communiceert.
Haha, verwacht er niet te veel van hoor. Bij ons thuis met max. 10 mensen naar de wedstrijd kijken (gestreamed via nfl.com) onder het genot van een bijpassend hapje en drankje. Maar als jij daarvoor een nachtje slaap wil opofferen en naar Schiedam wil afreizen, kunnen we altijd kijken wat er te regelen valtquote:Op donderdag 14 januari 2016 23:23 schreef probeer het volgende:
[..]
Hoe snel maak jij nieuwe vrienden ..?
*heeft ontzettend zin in een goed superbowl-feestje*
Het klinkt allemaal ontzettend lekker, en ik wens jullie bij deze enorm veel succes.
Als je met 'in de buurt' de regio 010 bedoelt, dan hebben we nog niets concreets. Klein New Orleans en Fabrique Magnifique zijn met potlood op de kalender gezet, en we hebben de contactgegevens van de Oogstmarkt en Fenix. Eerst even komende maand doorkomen met alle dinertjes, dan kunnen we weer wat ademhalen en nieuwe dingen in de week gaan zetten.quote:Op donderdag 14 januari 2016 23:07 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hebben jullie voor komend voorjaar/zomer ook evenementen in de buurt in de planning staan?
misschien had je een gebruiksaanwijzing in het Nederlands erbij moeten leggenquote:Op vrijdag 22 januari 2016 13:14 schreef robdriessen het volgende:
Dus je zet voor een groep mensen een heerlijke cherry-almond-crumble midden op tafel met een serveerlepel er in ("Help yourself!"). Kom ik een paar minuten later terug is de hele bovenste crumble laag verdwenen, maar ligt ruim de helft van de kersen nog in de bakvorm.
Barbaren
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
Magimix aanschaffen.quote:Op dinsdag 2 februari 2016 15:04 schreef robdriessen het volgende:
Drukke maand voor de boeg: drie avonden per week gemiddeld 15 collega's te eten geven. Kan met m'n ogen dicht naar de Makro en de slager rijden. En ondertussen op zoek naar een goede 'chopper'/hakmolen. R.I.P. staafmixer met hulpstukken.
Wijze les van de week: een smoothiemaker verandert je pecans in poeder i.p.v. stukjes
Gaafquote:Op donderdag 18 februari 2016 18:03 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb jullie getipt aan de organisator van het Pijnackerplein Bluegrass Festival. Jullie zouden daar echt helemaal thuis passen!
http://bluegrassfestival.nl/
En mag je hier de stad niet meer in.quote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:10 schreef derLudolf het volgende:
Grote auto kopen van 15 jaar oud. Betaal je bijtelling over de dagwaarde die niet al te hoog is waarschijnlijk.
Kun je privé voor een schijntje rijden
Huur je voor dat klusje in Utrecht een busquote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:11 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En mag je hier de stad niet meer in.
Toch ongelooflijk dat Rotterdam die milieuzone echt gaat invoeren. Maar ach, dan kom ik mijn Jeroentjes wel op de fiets halenquote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:11 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En mag je hier de stad niet meer in.
En Rotterdam. En laat Rob nu hier praktisch om de hoek wonen in suburbiaquote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Huur je voor dat klusje in Utrecht een bus
quote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:13 schreef robdriessen het volgende:
[..]
Toch ongelooflijk dat Rotterdam die milieuzone echt gaat invoeren. Maar ach, dan kom ik mijn Jeroentjes wel op de fiets halen
Oh, hebben ze die idioterie daar ook al bedacht? Gecondoleerd.quote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
En Rotterdam. En laat Rob nu hier praktisch om de hoek wonen in suburbia
Denk dat je beter in PTA kunt vragenquote:
Choripanman mag meedoen aan het WK Choripan in Argentinië. Als enige buitenlanderquote:Op dinsdag 8 maart 2016 11:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Choripanman![]()
In het ondernemerstopic zitten vast mensen die je kunnen helpen met de keuze voor een auto.
Ik zou zeker (mits redelijk geprijsd) cajun/tex mex/etc kruidenmixen kopen bij zo'n stand in Schiedam. Of taart. Of twee verschillende eenpersoonsgerechten die alleen nog opgewarmd hoeven te worden. Twee want dan kunnen we ieder de helft doen
Wow!quote:Op woensdag 9 maart 2016 18:58 schreef robdriessen het volgende:
Choripanman mag meedoen aan het WK Choripan in Argentinië. Als enige buitenlander
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-WK-in-Cordoba.dhtmlquote:Op woensdag 9 maart 2016 19:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wow!
Ik zal even een vriend van me tippen. Hij is journalist in Argentinie en schrijft en filmt voor diverse Nederlandse media.
Oh kutquote:Op woensdag 9 maart 2016 19:28 schreef robdriessen het volgende:
[..]
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-WK-in-Cordoba.dhtml
Even een collega promoten. Zo zijn we dan ook wel weer
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |