minilot | donderdag 18 september 2014 @ 17:02 |
Het begon allemaal hiermee: Foodgawker - feast your eyes! Naar aanleiding van dat topic zijn we ook op Fok begonnen met showen van foto's van zelfgemaakte lekkernijen: Fok-Foodgawkers! Post hier foto's van je kookkunsten! ..en nu zijn we zijn alweer toe aan het twintigste deel! Het idee: - Je post hier enigszins mooie foto's van je eigen kookkunsten! - Een bijbehorend recept wordt erg op prijs gesteld. - Het is geen FOT hier natuurlijk, maar het zou leuk zijn als er mooie foto's voorbij komen! Al hoeven we niet te gaan mekkeren over croppen, photoshop, etc. - Het is ook geen all-photo topic, dus reageren mag op alles. - Het hoeft geen eigen verzonnen recept te zijn! Als jij een recept van Jamie Oliver of de Appie Heijn maakt kun je net zo goed foto's posten! - We hopen hiermee dat Fokkers op deze manier geïnspireerd raken om eens een beetje moeite te doen voor hun eigen avondeten! Enkele (willekeurige) foto's uit deel 19: raulbouli: dahippieunicorn: Bluezz: Bienelientjee: Minilot: Sararaats: n0a: DjinN: Zakschijt: RobinOok: TheMagnificent: Regnavetto: applemoose: gcjoel: Lonaa: Zo-is-dat: Selestha: Myraela: Game on! | |
Lonaa | donderdag 18 september 2014 @ 17:16 |
nevermind | |
minilot | zaterdag 20 september 2014 @ 10:23 |
Nou, zal ik dan maar beginnen? Flaky biscuits van speltmeel, gewone bloem, karnemelk, zout, honing, bakpoeder en heel veel boter Zojuist lekker warm opgegeten met zoute boter, kazen en frambozenjam | |
minilot | maandag 22 september 2014 @ 16:53 |
Nog maar eentje dan, uit het Baktopic: Gisteren gemaakt, van restjes uit vriezer en voorraadkast. Taartjesdeeg met kokosolie, gekaramelliseerde witte chocolade en een stel frambozen. Waar blijven jullie?! Kom op met die foto's! | |
Lonaa | maandag 22 september 2014 @ 17:20 |
Aargh! Rustig mini! Vanavond is niet zo interessant, morgen wel een mooie foto van mijn salade waar ik nu al zin in heb. En dan is het al weer woensdag. En ik wil nog allerlei kaaskoekjes/scones/biscuits en weet ik t wat allemaal bakken maar het komt er niet van! | |
Lonaa | maandag 22 september 2014 @ 17:22 |
Ik vond nog een foto van de risotto van laatst, vergeten blog te typen. Met erwtjes, spek en citroen. | |
Lonaa | dinsdag 23 september 2014 @ 19:39 |
Ik maakte vandaag deze soep: En deze goddelijke salade: | |
MoChe | vrijdag 26 september 2014 @ 13:29 |
Ziet er erg lekker uit! | |
minilot | zondag 28 september 2014 @ 18:05 |
Die salade schijnt wel heel erg lekker hè? ga 'm gauw ook eens maken! Dank voor al je foto's! | |
minilot | zondag 28 september 2014 @ 18:06 |
O ja, ik had er zelf ook nog eentje. Toetje van vanavond: Citroengras-panna cotta gemaakt, er bovenop een laagje van (eveneens zelfgemaakte natuurlijk) kiwiconfituur en getoaste kokosnoot | |
RobinOok | zondag 28 september 2014 @ 18:09 |
Die kiwi lijkt me niks. (in dit gerecht) De rest lijkt me geweldig! | |
Lonaa | zondag 28 september 2014 @ 18:24 |
Ja! Hij is echt lekker! En dankjewel. Wat lief | |
Lonaa | zondag 28 september 2014 @ 18:25 |
Lijkt mij wel lekker, trouwens. | |
minilot | zondag 28 september 2014 @ 18:58 |
Kiwi was er juist wel lekker bij. Iets scherps, fruitigs met stukjes tegenover een nogal flinke portie zeer romige en flubberzachte panna cotta. Plus, het was het enige fruit dat ik nog in huis had (Want ja, een tropischer soort vrucht was logischer geweest) | |
Myraela | maandag 29 september 2014 @ 11:33 |
Focaccia met vijgen en geitenkaas. Was heel erg lekker. | |
Lonaa | woensdag 1 oktober 2014 @ 20:44 |
Iers! Met Irish Stew met Guinness En sodabread | |
dutchdevil | donderdag 2 oktober 2014 @ 14:49 |
Zwangerschapsverlof dus ik verveel me een beetje. Dacht 'ik ga wel wat bakken'. Dus nu het recept van de las vegas appeltaart van 24 kitchen uitgeprobeerd http://www.24kitchen.nl/recepten/las-vegas-appeltaart . Best goed gelukt al zeg ik het zelf. Nu wachten totdat hij is afgekoeld | |
n0a | vrijdag 3 oktober 2014 @ 12:43 |
Pearl meatballs: heerlijke juicy gehaktballetjes met kleefrijst aan de buitenkant. | |
dahippieunicorn | vrijdag 3 oktober 2014 @ 14:35 |
Mmmmm Hamburgers! | |
Lonaa | vrijdag 3 oktober 2014 @ 20:20 |
Echt herfstvoer! | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 15:39 |
Wat een ontzettend leuk recept is dit! Opgeslagen en snel eens zelf maken | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 15:41 |
Woah, met Snickers en Mars erin?! Was het te eten? | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 15:43 |
Oja, nog twee van mij uit het Baktopic.. Pretzelbroodjes met grof zout: Treacle tart met zeer dike clotted cream: | |
Mord_Sith | zaterdag 4 oktober 2014 @ 15:44 |
Die treacle tart lijkt me echt goddelijk! Ik zag vannacht trouwens een foto op Instagram langskomen, van Jamies Magazine geloof ik, en ik dacht dat die van jou was, die baumkuchen,. Hij leek voor mijn gevoel als twee druppels water op die mooie die jij gemaakt had! | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 15:49 |
Haha, ik zie het ja! Leuk! Morgen eens gauw GBBO terugkijken (daar werd -ie in gemaakt). Ik zat in Engeland afgelopen woensdag en heb nota bene daardoor niet kunnen kijken! | |
n0a | zaterdag 4 oktober 2014 @ 16:28 |
Oef die treacle tart! Heb je de clotted cream zelf gemaakt? | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 16:32 |
Nope, eergisteren meegesleurd uit Dover (Marks & Spencer ingehold tijdens het wachten op de veerpont) Wel eerder gedaan hoor: slagroom en volle boerenmelk in de oven heel lang en heel zachtjes verwarmen en weer terugkoelen en dan het bovenste laagje eraf schrapen. Is lekker. Ik weet wel dat mensen zeggen dat je met het mengen van crème fraiche en mascarpone in uiteenlopende verhoudingen clotted cream kunt maken, maar dat lijkt wat mij betreft voor geen meter op het daadwerkelijke product. | |
n0a | zaterdag 4 oktober 2014 @ 16:38 |
Ik heb het ook eens geprobeerd, maar uiteindelijk was de oven toch te heet. Ik koop heel soms een kuipje van Rodda's maar liefst heb ik zo'n grotere bak zoals in de UK . | |
minilot | zaterdag 4 oktober 2014 @ 21:14 |
Nog een baksel! Niet mooi, maar wél erg lekker (bij de soep): vlugbrood met balsamico-uien en Wensleydalekaas: Receptje: http://roswensian.wordpre(...)alsamic-onion-bread/ | |
dutchdevil | zaterdag 4 oktober 2014 @ 21:58 |
Zeker! Alleen de volgende keer laat ik de pecannoten eruit. En las ook al ergens een variant met twix ipv mars of snickers. Krijg je meer crunch. Nog wat lekkerder dan denk ik | |
regnavetto | zondag 5 oktober 2014 @ 10:30 |
Ontbijt 😋 stokbroodje roerei en tijm champignons. En je ziet et denk ik niet, broodje eerst besmeerd met rode peper jam. | |
dutchdevil | zondag 5 oktober 2014 @ 11:25 |
Rode peper jam? Klinkt goed! Waar heb je dat vandaan? Of zelf gemaakt? | |
regnavetto | zondag 5 oktober 2014 @ 11:56 |
Zelfgemaakt! Hijs nog niet hoe ik hem wil hebben, alsie getweaked is post ik een recept. | |
DancingPhoebe | zondag 5 oktober 2014 @ 12:00 |
Misschien kunnen mensen je juist tweaktips geven als je het nu post | |
Selestha | zondag 5 oktober 2014 @ 19:41 |
Gado Gado voor de zondagsmaaltijd Uiteraard met zelfgemaakte pindasaus.. | |
RobinOok | zondag 5 oktober 2014 @ 19:44 |
http://kokrobin.wordpress.com/2010/04/17/tomato-chilli-jam/. :-P | |
minilot | maandag 6 oktober 2014 @ 07:50 |
En eentje zonder tomaten, recept van Nigella. Ik vind het zelf enorm lekker! Nodig voor anderhalve liter: 150 gram chilipepers, desgewenst zaden en zaadlijsten eruit (doe ik wel) en in stukken gesneden 150 gram rode paprika, zaden en zaadlisjten eruit en in stukken gesneden 1 kilo geleisuiker 600 ml ciderazijn Gesteriliseerde potten om het in te doen - Chilipepers en paprika's fijnhakken in keukenmachine - Geleisuiker in een grote pan doen, ciderazijn erover gieten. Vuur lag zetten en suiker in azijn laten oplossen (roeren hoeft niet) - Zodra de suiker is opgelost: gehakte pepers en paprika toevoegen in de pan en alles aan de kook brengen. - Paar minuutjes laten doorkoken tot het mengsel 110 graden is. - Pan van het vuur halen, zo'n veertig minuten laten afkoelen (zonder roeren), waarbij het spul vanzelf indikt. - In potten gieten en tot een jaar bewaren in je voorraadkast. Minder maken kan natuurlijk ook. | |
regnavetto | maandag 6 oktober 2014 @ 10:47 |
Wat enorm veel suiker t.o.v. Groente!!! | |
regnavetto | maandag 6 oktober 2014 @ 10:48 |
Ik lees hem nog eens, is het niet de bedoeling warm spul in warme potten te gieten? Dat is vgm de hele bedoeling van conserveren. | |
minilot | maandag 6 oktober 2014 @ 13:01 |
Het is wat Nigella zegt! En ik heb het nu een paar keer gemaakt, en ik vind het ontzettend lekker. | |
minilot | maandag 6 oktober 2014 @ 13:03 |
Tsja,het is wat Nigella zegt! En ik heb het nu een paar keer gemaakt, en ik vind het ontzettend lekker. Vergeet niet dat er ook erg veel ciderazijn in gaat, en dat moet gecompenseerd worden. Het is nog steeds flink heet na veertig minuten. | |
minilot | dinsdag 7 oktober 2014 @ 11:02 |
Het lijkt gewoon maïs, maar neeeeee, deze is net gestoofd in de oven met boter en witte miso | |
Blues | dinsdag 7 oktober 2014 @ 12:27 |
Mais | |
Lonaa | woensdag 8 oktober 2014 @ 22:17 |
Mais met miso is heerlijk. Net als mijn suikerbrood trouwens! Geen prachtfoto's, want het was al donker maar: | |
Myraela | woensdag 8 oktober 2014 @ 22:20 |
Suikerbrood. Ik maakte laatste Nutella chocolademelk. Geen culinair hoogstandje, maar als ik het zie krijg ik er wel weer trek in. | |
Lonaa | woensdag 8 oktober 2014 @ 22:22 |
Niet alles hoeft een culinair hoogstandje te zijn. Ik had al tijden zin in suikerbrood en eindelijk gemaakt. Hij is al voor 1 derde op denk ik. | |
minilot | zaterdag 11 oktober 2014 @ 11:41 |
Hoera voor suikerbrood en Myra: wat een tof idee om Nutella door je warme chocolademelk te gooien! Ik maakte ook iets zoets: Chaipeer (peer laten trekken in chaithee en suikerwater), geitenslagroom en blobjes gemaakt van de frambozenazijn uit de Foodeliciousbox, volgens dit principe: http://www.sprinklebakes.com/2012/07/dessert-caviar-minus-molecular.html (Maar dan geen balletjes ) | |
vinnypassy | zondag 12 oktober 2014 @ 19:17 |
Ah, na jaren heb ik dit hoekje eindelijk gevonden. Steeds over het hoofd gezien. Vandaag pompoensoep gemaakt. Erg lekker! Behalve het schillen van de pompoen (kutwerk) is het behoorlijk simpel. Foto is niet super omdat het al donker werd en ik geen goede verlichting voor een goede foto heb. Schil de pompoen en snijdt in blokjes. Leg in een ovenschaal. Kruid peper en zout en fijngehakte rozemarijn, tijm en salie (bij elkaar ongeveer twee eetlepels, niet teveel). Meng met een scheut olijfolie, zodat elk stukje bedekt is. Doe er een grote (of twee kleinere) hele ui bij, samen met twee grote knoflooktenen en zet een minuut of 35 op 200 graden in de oven. Zet ondertussen een liter water op het vuur met twee bouillonblokjes (groenten of kip). Haal de ui en knoflook uit de schil, doe samen met de pompoen in een pan en giet er zo'n 6dl bouillon bij. Laat 10-15 minuten zachtjes pruttelen en pureer dan tot een soep. Naar smaak kun je de soep dunner maken met meer bouillon of juist lekker dik laten en natuurlijk extra kruiden indien nodig. Omdat ik een fetisj heb voor honing, heb ik er ook nog een beetje honing door gedaan. Ik heb er 'croutons' bij geserveerd van mediterraans brood met geitenkaas en uitgebakken spek (en natuurlijk een ietsiepietsie honing). Ook lekker om een beetje geitenkaas en spek door de soep te doen, samen met wat gebakken salie (als je over hebt). Zonder is het ook prima te doen. | |
Lonaa | dinsdag 14 oktober 2014 @ 18:54 |
Stamppot met paksoi en Stoofpeertjes met suikerbroodwentelteefjes. | |
applemoose | dinsdag 14 oktober 2014 @ 19:41 |
Als je de schil lat zitten trek je het na het koken zo weg | |
vinnypassy | dinsdag 14 oktober 2014 @ 20:42 |
Las ik achteraf ook ja, leermomentje ook weer gehad. | |
minilot | donderdag 16 oktober 2014 @ 21:05 |
Twee vegetarische happen! Gebakken aubergine, zeewier, knoflook, sojasaus, honing, zwart sesamzaad, bosui en myoga (Japanse gemberbloem): Indiase rolletjes van kikkererwtenmeel, oftewel khandvi (leuk om te maken!), hier met koriander en piccalilly: [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 17-10-2014 07:43:01 ] | |
minilot | donderdag 16 oktober 2014 @ 21:08 |
O, en geen al te boeiende foto, maar wél bijzonder lekkere rare fusion-dip: munster (kaas), gesmolten in de oven, met agavesiroop en paarse sisho-cress. Opgepeuzeld met stukken versgebakken brood, helaas niet op de foto | |
Molo | donderdag 16 oktober 2014 @ 21:59 |
Lekker en mooi! | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 11:33 |
Halloooo, waar blijven jullie allemaal met jullie foto's? Hier een second breakfast van daarnet, scones met wortelpuree en salie door het deeg, belegd met zoute boter en Double Gloucester: | |
Myraela | zondag 19 oktober 2014 @ 11:37 |
Ik kan de foto's van gisteren hier wel gooien. Pittige eendenbouillon met wontons gevuld met eend, lente ui, paddenstoelen en sojasaus. En ragout van eend. En afgelopen vrijdag maakte ik de hotdog-korst zuurkool pizza van Domino's na. | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 11:42 |
Woah, die laatste! Gaaf hoor, maar smaakte dat nou nog een beetje? | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 11:56 |
Edit: was in de war met de slowchat, sorry! [ Bericht 36% gewijzigd door minilot op 19-10-2014 12:26:24 ] | |
Helsinki | zondag 19 oktober 2014 @ 12:03 |
Wat ben je aan het bakken? Ik ga straks voor appeltaart. Foto volgt nog (mits goed gelukt). | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 12:05 |
Eerst wortel/salie-scones (die zijn al op), nu hiermee bezig: http://elrasbaking.blogsp(...)y-with-pear-and.html | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 12:05 |
Edit: in de war met de slowchat, sorry! [ Bericht 31% gewijzigd door minilot op 19-10-2014 12:11:23 ] | |
Weltschmerz | zondag 19 oktober 2014 @ 12:22 |
Ah, jij had ook al ontdekt dat die stoommandjes van de toko precies overeenkomen met de gangbare kaasmaten. | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 12:26 |
Haha, inderdaad ja! Daarbij komt ook nog dat shiso-blad natuurlijk ook een tikkie Aziatisch is, dus het klopte extra goed! | |
Weltschmerz | zondag 19 oktober 2014 @ 12:30 |
Ik ken het niet, maar de combinatie van Franse kaas met Aziatische smaken klinkt wel erg spannend. | |
minilot | zondag 19 oktober 2014 @ 12:32 |
Nou, die kleine shisoblaadjes van KoppertCress smaken vooral hartstikke naar komijn, dus dat gaat heel puik samen met zo'n doorsnee stinkkaasje als Munster | |
jerney | zondag 19 oktober 2014 @ 17:35 |
Vanavond gado gado met sambal kriepiek en groentenballetjes En er hingen weer een paar rijpe vijgen aan de boom Omnom | |
Zo-is-dat | zondag 19 oktober 2014 @ 17:39 |
Wowh! Prachtige foto's! En ik kwijl nu een beetje | |
jerney | zondag 19 oktober 2014 @ 17:55 |
Thanks Ik ben mijn kookboek aan het afronden, dus leuk om te lezen | |
Zo-is-dat | zondag 19 oktober 2014 @ 18:30 |
Kookboek! Wat tof, heel veel succes | |
jerney | zondag 19 oktober 2014 @ 19:25 |
Dankjewel! Ik heb sowieso al wat mensen die er op zitten te wachten. Ik denk dat ik er 50 laat drukken bij de drukker die mijn lief voor zijn werk gebruikt. Het handigst zou zijn om een fatsoenlijke Print on demand drukker te vinden, maar dat lijkt nogal lastig voor een kleurenboek. Nog snel een plaatje om de slowchat goed te maken | |
Holyme | zondag 19 oktober 2014 @ 19:45 |
Wat leuk, een eigen kookboek ! Ik vind je foto's mooi, kleurrijk eten wat er lekker uitziet, warme en uitnodigende sfeer. Een beetje zo'n "schuif maar aan!" gevoel. | |
jerney | zondag 19 oktober 2014 @ 20:02 |
Dankjewel! Dat was ook mijn bedoeling. Mijn kookboek is compleet veganistisch en de meeste kookboeken (vooral Nederlandstalig, voor zover die er zijn) op dat gebied zijn zo erg geconcentreerd op het gezondheidsaspect dat mijn maag vaak al rammelt als ik alleen maar naar de foto's kijk. Dat wilde ik dus anders doen. Met zoveel mogelijk ingediënten die gewoon in de supermarkt te vinden zijn. Ik was eraan begonnen om geld in het laatje te krijgen voor mijn deelname aan de Benin Classic van Vredeseilanden, maar ik vond het uiteindelijk zo leuk dat er wel nog een tweede gaat komen. | |
RobinOok | zondag 19 oktober 2014 @ 20:38 |
Mooie foto's hoor! Chapeau! | |
jerney | zondag 19 oktober 2014 @ 20:42 |
Dankje! Die van jou vind ik ook altijd erg mooi, ik wou dat ik zo goed was in belichten | |
minilot | maandag 20 oktober 2014 @ 10:55 |
Wat een leuk intitiatief van je! En inderdaad toffe foto's! Ze doen me op een heel warme en knusse manier denken aan kookboeken uit de jaren zeventig. Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel dat op de beste manier! Snoezige vijgentaartjes trouwens | |
jerney | maandag 20 oktober 2014 @ 11:04 |
! Ik kom uit een hippienest, dus vat dat inderdaad op als een compliment Thanks! Ik heb ook nog snoezige falafel in de aanbieding Ik heb last van een kleine hartjesfetish | |
Myraela | maandag 20 oktober 2014 @ 11:05 |
Ziet er wel heel cute uit. Al hou ik helemaal niet van vormpjes geven aan eten. | |
minilot | maandag 20 oktober 2014 @ 11:05 |
Hahaha, ik voelde het aan! Je hebt de esthetiek ervan in elk geval goed te pakken, zonder dat het daadwerkelijk stoffig belegen wordt. Leuk hoor! En qua sfeer echt weer eens iets heel anders dan wat we hier normaal gesproken zien. Zeker snoezig, die falafel! | |
PdeHoog | maandag 20 oktober 2014 @ 11:28 |
Blurb.com? Enneh....mooie foto's | |
Selestha | maandag 20 oktober 2014 @ 13:46 |
Mijn avondeten van gisteren Herfstsalade van pompoen, venkel, aardappel, appel, feta. cranberries en pittenmix Grotere versie staat beneden! Oeps [ Bericht 14% gewijzigd door Selestha op 21-10-2014 15:25:00 ] | |
Myraela | maandag 20 oktober 2014 @ 17:01 |
Even een crosspost uit het brood bak topic. Brood met smeersels erin. Vlechtbrood met tomaten tapenade, olijven tapenade en pesto. Geïnspireerd voor Jacques van heel Holland bakt. | |
jerney | maandag 20 oktober 2014 @ 22:12 |
Oh ik wel, ik hou best wel van cheesy af en toe. Deze falafelhartjes zijn geboren op valentijnsdag en dat was meteen het enige dat ik eraan gedaan had. Haha thanks! Het was wel even zoeken hoor, er zijn wel een paar misbaksels aan vooraf gegaan. Gevloekt dat ik heb! En mijn preischotel heb ik vier keer op de foto moeten leggen voor het eruit zag alsof ik het op wilde eten. Dankjewel Ik ga eens lezen daar! Heb je er zelf al eens iets laten printen? | |
jerney | maandag 20 oktober 2014 @ 22:13 |
En dat brood is awesome! | |
FutureFairytale | maandag 20 oktober 2014 @ 22:40 |
Supervet brood! | |
miss_dynastie | dinsdag 21 oktober 2014 @ 09:36 |
Mag ik iets vragen over de ciderazijn? Als ik zoek op de site van AH komt er ook appelazijn naar voren, maar wordt dat bedoeld? De 'gewone' ciderazijn is op de site van AH 5,16 per liter, heb jij daar anders een goedkoper alternatief voor? Er komen ineens allerlei pepers tevoorschijn uit moestuinen van bekenden en dit is wel een mooie manier om ze te verwerken | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 13:23 |
Haaa, tof zeg! Die van jou ziet er veeeeeeel lekkerder uit dan die van Jacques! (Ga je je voor HHB aanmelden voor volgend jaar? ) | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 13:29 |
Appelazijn en ciderazijn zijn in principe hetzelfde product, al zitten er enorrrrrme verschillen in kwaliteit tussen de verschillende merken. Mijn ervaring met de azijnen van het Albert Heijn-huismerk is dat ze erg vlak en simpel van smaak zijn, maar da's voor zo'n jam als deze verder niet zo'n enorme ramp. Ik vind overigens EUR 5,16 voor zo'n soort azijn nou niet bepaald duur. Het is qua soort product en smaak niet echt te vergelijken met gewone goedkope witte azijn. En niet te vergeten: je maakt er wel anderhalve liter jam mee! Da's niet weinig | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 13:32 |
O ja, ik had ook nog een gevuld brood gemaakt. Paar dagen geleden al gepost in het baktopic, maar mag voor de volledigheid wel even hier, want frisse foto Er zit pittige pompoenpesto (uit de nieuwste Foodelicious-box) in. Niet zo complex als die van Myraela, maar was niettemin erg lekker. | |
jerney | dinsdag 21 oktober 2014 @ 13:55 |
Pompoenpesto! Klinkt goed | |
Selestha | dinsdag 21 oktober 2014 @ 15:22 |
Oh ik wist niet dat mijn foto zo klein was Momentje | |
Selestha | dinsdag 21 oktober 2014 @ 15:24 |
Bij deze | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 20:51 |
Jaaaa, zo kunnen we er tenminste iets van zien! Lekker veel kaas! | |
Selestha | dinsdag 21 oktober 2014 @ 20:53 |
Die gele stukjes zijn appel hoor, de kaas is alleen het witte Leek een klein stukje in de box, maar was met zijn tweeën inderdaad ruim voldoende feta | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 20:54 |
Avondeten! (in stikdonkere keuken ) Gebakken driekazenpolenta - met brie, parmezaan en double gloucester. Tevens geroosterde prinsessenbonen, affillacress en een dressing met yoghurt en mosterd. Was lekker! | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 20:55 |
Weet ik. Ik herken feta nog met een blinddoek voor en een knijper op mijn neus, zonder te proeven! [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-10-2014 21:10:13 ] | |
Molo | dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:18 |
Waar heb je de polenta in gebakken? Qua olie/vet bedoel ik. Door jouw post bij de supermarkt in Rotterdam centrum ook maar weer eens pak polenta meegenomen. Binnenkort eens dit maken | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:28 |
In een flike scheut zonnebloemolie. Maar maakt nidt uit hoor, je kunt gewoon elke soort olie die geschikt is om in te bakken of geklaarde boter gebruiken [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 21-10-2014 21:44:54 ] | |
Molo | dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:36 |
Ik weet niet of de boer hier verderop daar wel zo blij mee is als ik dat doe Ben wel pissig op de boer hier, want de rauwe melk die ik zaterdag kocht was maandagochtend al bedorven , de vla niet te kanen (superzoet en ongare korrels maïzena, brrrrr) en de kaas verre van bijzonder (saaie meuk) Maaruh, thanks. Dat moet lukken, alleen even kwestie van geduld hebben bij het koken. Maak jij kleine beetjes of vries jij restjes in ofzo? | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:48 |
Eh, boter dus Wel balen van het spul van die boer van je, al zou ik zelf eigenlijk niet weten hoe lang rauwe melk goed blijft.. En ik maak gewoon precies zoveel polenta als ik op wil eten. Niks in te vriezen dus | |
Molo | dinsdag 21 oktober 2014 @ 21:51 |
Haha ja snap ik, vond je typo wel mooi Eigenlijk wel rond een week, maar heb het eerder bij een andere boer gehaald dan deze, daar was alles stukken beter. Helaas pindakaas. Aha, ik maak altijd overal teveel van Zal eens proberen echt te portioneren | |
minilot | dinsdag 21 oktober 2014 @ 22:02 |
Als ik teveel avondeten heb, dan wordt dat automatisch de lunch voor de dag erna | |
FutureFairytale | dinsdag 21 oktober 2014 @ 22:30 |
ik vind t weinig kaas /kaasjunkie | |
jerney | woensdag 22 oktober 2014 @ 07:52 |
Ik heb vannacht gedroomd dat ik een stukje feta ging proeven van een achtergelaten bordje, om te kijken of ik het nog altijd lekker vond. I blame Selestha! Ziet er lekker uit! Ik heb ooit gekookte polenta geprobeerd, maar ik vond de textuur nogal griezelig. Als ik mijn trauma heb verwerkt, ga ik het nog eens bakken of grillen. Het ziet er zo leuk uit, ik wil het zo graag lekker vinden. | |
Lonaa | woensdag 22 oktober 2014 @ 11:03 |
Geen prachtfoto's, wel wat foto's. Bijna geen licht in huis hier. Comfortfood voor het uitgaan zaterdag: Pita met kofte, sla en couscous. | |
minilot | woensdag 22 oktober 2014 @ 13:35 |
Lekker! Nou nog zelf pita's maken - is een eitje. | |
minilot | woensdag 22 oktober 2014 @ 13:36 |
Testje voor vanavond: gefrituurde aardappelkoekies met in het deeg: sinaasappelschil, vanille & chorizo | |
Lonaa | woensdag 22 oktober 2014 @ 14:14 |
Dat wilde ik inderdaad de volgende keer doen. Wel nu ook over nagedacht, maar ik was best wel druk de dag en de dag ervoor, dus voor nu was het makkelijker. | |
Lonaa | donderdag 23 oktober 2014 @ 11:00 |
Wereld Woensdag gaf Hongarije. Ik maakte Csirkepaprikás Super lekker en supersimpel! Lokquote omdat je me geholpen hebt met het recept. Dit is het geworden! | |
Myraela | donderdag 23 oktober 2014 @ 11:31 |
Lijkt me wel erg lekker. | |
miss_dynastie | donderdag 23 oktober 2014 @ 11:46 |
Oh wow, anderhalve liter.... en ik heb een pond pepers, daar gaat dus veel te weinig in en om nou 5 liter te maken... Bij de biologische winkel betaal ik voor 750 ml appelazijn ongeveer 2,50 euro, dus ik vond het best duur | |
Lonaa | donderdag 23 oktober 2014 @ 11:51 |
Ja, was het ook echt. Smaakvol, warm en niet "gewoon een hap room". Echte aanrader. | |
Skeletor. | donderdag 23 oktober 2014 @ 14:16 |
Beestachtig! Zo hoort het ! | |
minilot | donderdag 23 oktober 2014 @ 17:07 |
Oe, dat klinkt lekker. Room & Hongaars paprikapoeder samen zijn sowieso Zou het zelf wel bij dikke eiernoedels eten denk ik, niet bij piepers. Ik sla 'm in elk geval even op. Hier net een Turksfruit-hapje Vijg met kaymak en sumak | |
Lonaa | donderdag 23 oktober 2014 @ 17:38 |
Ja, mijn voorkeur ging ook uit naar dikke eiernoedels, maar die had ik niet in huis. En nog wel een kilo'tje vastkokende piepers die op moesten. Vijg. | |
Selestha | donderdag 23 oktober 2014 @ 18:44 |
Het avondeten was weer lekker Tofu-shoarma met boontjes, ovenfrietjes en zelfgemaakte knoflooksaus | |
Selestha | donderdag 23 oktober 2014 @ 18:45 |
Het ziet er weer heerlijk uit Mijn foto's stellen daarbij niets voor | |
Skeletor. | donderdag 23 oktober 2014 @ 21:50 |
Klopt! In Hongarije eet men dit meestal met (zelfgemaakte) pasta. Ikzelf prefereer gepofte aardappel, temeer omdat ik een beetje een issue met pasta heb . Maar het wordt ook met aardappelen gegeten. Sterker nog, met stamppotten is het ook goed te doen (woensdag gehad met rucolastamppot). | |
Myraela | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:06 |
Ik ben al aan het sinterklaas bakken gegaan. En deze Kruidnoten cupcakes waren echt onwijs lekker. Had 4 verschillende dingen gebakken voor de collega's van mijn vriend en juist over dit, wat in mijn ogen het simpelste was, waren ze helemaal lyrisch. | |
Noek | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:11 |
| |
minilot | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:13 |
Dat kan ik me voorstellen - wat een toffe, originele Sinterklaasvariatie! Mooie toef erop ook. Enneh, zijn die garneer-kruidnootjes superklein, of zijn het flinke cupcakes?! | |
minilot | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:16 |
Ik heb trouwens voor dit sinterklaasseizoen een grote pot eigen koek/speculaaskruiden gemaakt, door zaken als kardemom, peperkorrels, kaneelstokjes, kruidnagels etc. eerst zachtjes te roosteren in de oven en daarna fijn te malen met zo'n koffiemolentje. Slaat echt helemaal nergens meer op, zo lekker! Ik kocht al nooit specerijenmengsels zoals 'koekkruiden', maar gebruikte gewoon los een mix van gemberpoeder, kaneelpoeder, kardemompoeder en dergelijke... Maar gemaakt van versgemalen spul maakt wel echt next-levelspeculaaskruiden | |
Myraela | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:21 |
Zelfgebakken kleine kruidnootjes. En zelfgemalen kruiden. Dat wil ik ook eens proberen! | |
minilot | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:26 |
Ik heb in december 2012 vele verwoede pogingen gedaan, hier is er eentje van toen.. ..maar ze werden bij mij steevast echt kei- en keihard. Als in: er ruiten mee kunnen ingooien. Heb jij een foolproof recept? | |
Myraela | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:27 |
Ik vond de mijne ook nog niet geweldig, wel krokant, maar denk dat als ze groter waren geweest dat ze ook te hard waren geweest. Was mijn eerste keer kruidnoten, was ook niet helemaal bewust dat ze zo klein werden. | |
minilot | vrijdag 24 oktober 2014 @ 08:28 |
Ah, nou, dat is bemoedigend! | |
Elleska | vrijdag 24 oktober 2014 @ 10:03 |
te lang in de oven? Kruidnoten harden nog behoorlijk uit als ze afkoelen. | |
minilot | vrijdag 24 oktober 2014 @ 10:07 |
Ja, zoals vrijwel alle koekies. Misschien moet ik het gewoon maar weer eens proberen. | |
Sangha | vrijdag 24 oktober 2014 @ 10:36 |
Lol, simpel? Enig idee hoe lekker het eruit ziet? Maar zo gaat het vaak met eigen werk, dan ben je vaak erg kritisch, maar een ander kijkt er vaak anders naar. Topfoto en ik kan me voorstellen dat het lekker smaakte. | |
Sangha | vrijdag 24 oktober 2014 @ 10:40 |
Lekker is dat dan he! Ik vind het ook altijd lekkerder om zelf kruidenmengsels te maken, maar ook veel leuker. Het geeft een goed gevoel als je een goed mixture hebt gemaakt en je kan een beetje met de smaken spelen door te varieren en hoeveelheden aan te passen. | |
Holyme | vrijdag 24 oktober 2014 @ 13:01 |
Ziet er heerlijk uit Myraela! Ook maar 'ns kruidnootjes bakken, da's lang geleden | |
minilot | zondag 26 oktober 2014 @ 15:42 |
Pumpkin ale (6%) met specerijen en warme, vloeibare butterscotch.. Boterbier! [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 27-10-2014 12:54:24 ] | |
RobinOok | zondag 26 oktober 2014 @ 16:01 |
Boterbier klinkt vies man. En pumpkin ale eigenlijk ook best wel. Maar jij vindt het lekker? Hm... | |
minilot | zondag 26 oktober 2014 @ 16:15 |
Mierzoet vooral. Heel romig en karamellig. Dat in combinatie met het bittere van het bier, het heeft wel wat. Lekker? Daar ben ik nog niet helemaal uit.. Moet er daarvoor denk ik nog eentje drinken. | |
applemoose | maandag 27 oktober 2014 @ 10:19 |
Boterbier klinkt zoooo lekker. Doet me denken aan boterbabbelaars! Dat is ook waar ik aan dacht toen ik harry potter las. Dat warme mondgevoel van boter. Cocos-mango pudding met mango, granaatappel en meringue ( dus uiteindelijk geen veganistisch toetje ). Ik had een recept gevonden voor veganistische panna cotta met cocosmelk en mango. Maar ik vind de textuur van Agar niet zo prettig. Ik wil kijken of ik Xanthan gom kan bestellen, misschien werkt dat beter. Ik oefen voor als er veganistische vrienden komen eten, dan wil ik ook echt wat leuks en lekkers neerzetten in plaats van het groenvoer wat ze overal krijgen | |
#ANONIEM | maandag 27 oktober 2014 @ 11:19 |
Heb jij dat beiden nog nooit geproefd Robin? Is best te doen hoor. Gewoon gewenning zoals dat heet. | |
Lonaa | maandag 27 oktober 2014 @ 12:55 |
Citroentaart! | |
RobinOok | maandag 27 oktober 2014 @ 13:33 |
Nee. Ik ben niet zo van de zoet. Sla dessert meestal over. Zie er het nut niet van in. | |
Selestha | maandag 27 oktober 2014 @ 13:44 |
Ooh mijn lievelingstaart | |
minilot | dinsdag 28 oktober 2014 @ 14:59 |
Ter compensatie voor het vieze boterbier heb ik vandaag je favoriete pompoen gemaakt! Allemaal nootachtige smaken bij elkaar: de kabocha-pompoen, manchego, tahoonkiempjes en platgestampte cantuccini. Wat een lekkere pompoen!! | |
RobinOok | dinsdag 28 oktober 2014 @ 15:35 |
Zeg ook effe hier: http://www.aziatische-ingredienten.nl/kabocha/ Want er zijn nog veel te weinig mensen die dat weten. Dan plak ik je foto in je reply. Ah toe? | |
minilot | dinsdag 28 oktober 2014 @ 15:46 |
Done! | |
Sorella | dinsdag 28 oktober 2014 @ 21:10 |
Je site staat gelinkt bij pom poms robin, weet niet of je dat al gezien had | |
Molo | dinsdag 28 oktober 2014 @ 21:31 |
Ik zal wel scheel zijn, maar waar bestel ik die dingen op de Pom Pom website? | |
Sorella | dinsdag 28 oktober 2014 @ 22:32 |
Ik ben ook scheel. | |
RobinOok | dinsdag 28 oktober 2014 @ 22:55 |
Ooooh, verkopen ze ze niet meer online? Nou, lekker dan, dat had ze me wel even mogen vertellen. (heb contact met haar via facebook, dus zal er eens naar vragen. Kan me wel voorstellen dat het eigenlijk de moeite niet loonde. Maar goed, ik ga mijn post dan wel aanpassen) Post is al 4 jaar oud he, van 19 November 2010. Een van de eerste echte nieuwe, originele posts nadat ik op 1 november was begonnen met Aziatische-ingredienten.nl :-) Heb ook even wat zinnen aangepast, die van "dit jaar voor het eerst, bladiebla". Haha. En dus ja, Sorella, het linkje terug kende ik. | |
minilot | woensdag 29 oktober 2014 @ 15:02 |
Donkere herfstdag vandaag, maar in mijn yoghurt bevindt zich nog een restje zomer: kokos en strasberries (Fragaria × ananassa, is honderd procent wild aardbeitje, maar door diepliggende zaden enigszins framboosesk in uiterlijk.) | |
ChilllayD | woensdag 29 oktober 2014 @ 15:05 |
Die aardbeien heb ik ook alleen die waren flink groter dan deze | |
minilot | woensdag 29 oktober 2014 @ 15:07 |
Aha. Ik kende ze nog niet, kwam ze tegen in R'damse Markthal. Ik vond ze juist zo snoezig omdat ze zo klein waren! Maar er zijn dus ook grote. Ok. | |
Myraela | woensdag 29 oktober 2014 @ 15:24 |
Wat een leuke aardbeitjes. Ik maakte laatst van mijn laatste stoofperen een stoofperen crumble, met kruidnoten. | |
Myraela | woensdag 29 oktober 2014 @ 15:25 |
Overigens is dat dezelfde mislukte (nouja, vooral kleine) lading kruidnoten als bij de cupcakes. Heb het nog geen tweede keer geprobeerd. | |
ChilllayD | woensdag 29 oktober 2014 @ 16:11 |
Ik heb er natuurlijk ook wel eens wat kleintjes tussen hangen haha maar oh, wat zijn ze lekker he? | |
minilot | woensdag 29 oktober 2014 @ 16:37 |
Ooo, je kweekt ze zelf? Tof! | |
ChilllayD | woensdag 29 oktober 2014 @ 16:58 |
Jaaa! Heb net de uitlopertjes allemaal weer in de grond gestoken voor volgend jaar mjammie! | |
#ANONIEM | woensdag 29 oktober 2014 @ 18:04 |
Mits lauw en niet zoals in vaak vele brasserien ijskoud.Het liefst heb ik'm zoals op onderstaand filmpje(aan het begin) van Marco.P.White. Zaaalig en zo puur! | |
minilot | woensdag 29 oktober 2014 @ 18:22 |
Sowieso jammer dat je vrijwel alle soorten taart/gebak vaak zo koud geserveerd krijgt. Veel lekkerder op kamertemperatuur, meestal. | |
z80 | woensdag 29 oktober 2014 @ 19:53 |
welkom in Duitsland. enige nadeel is wel dat je bijna verplicht wordt om minimaal van 2 verschillende taarten een punt te eten. | |
Lonaa | woensdag 29 oktober 2014 @ 22:54 |
Ik heb m alleen maar in de koelkast bewaard 's nachts omdat ik m een dag van te voren gemaakt heb. Maar ruim op tijd voor het eten op kamertemperatuur laten komen. | |
RobinOok | zondag 2 november 2014 @ 18:25 |
Ik zou dit elke dag kunnen eten, silken tofu simpelweg met wat sojasaus, verse lente-ui, koriander of in dit geval verse gemberbloemknoppen. Yum! Silken Tofu met Myoga En misschien ga ik het doen ook! Een silken tofu dieet. Jottum!!!!!!!!!!!!! | |
Myraela | dinsdag 4 november 2014 @ 10:27 |
Een bulgur rode bieten burger. Op zelfgemaakte hamburgerbroodjes, maar die waren iets te dun geworden. Al eet dat wel makkelijk. | |
n0a | dinsdag 4 november 2014 @ 10:51 |
Had je ze wel "gebold" Myraela? Mijn 2 laatste. Orange Chicken En Wafels met gebakken banaan, maple syrup en gesmolten chocolade. | |
Myraela | dinsdag 4 november 2014 @ 10:54 |
Ja, maar na het bollen wel weer plat geslagen zoals in het recept van Levine. Maar iets te plat denk ik dus. Verder wel een lekker broodje qua structuur. | |
n0a | dinsdag 4 november 2014 @ 11:10 |
Na het bollen maak ik ze ook altijd plat, maar bij het bakken rijst het wel nog flink. Hoe vaker ik ze maakte hoe boller ze wel leken te worden. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 4 november 2014 @ 11:19 |
Ze zijn ook een tikje wit - oven niet goed voorverwarmd misschien? Bij ons knalde ze echt in no-time omhoog in de oven. | |
minilot | dinsdag 4 november 2014 @ 11:21 |
Myraela, jij had toch wat oven-issues? Op 180 graden is het beroerd broodbakken | |
minilot | dinsdag 4 november 2014 @ 11:22 |
Ooo, dat ziet er goed uit! | |
minilot | dinsdag 4 november 2014 @ 11:23 |
De structuur van silken tofu is echt zo zalig! Ik eet het te weinig - thanks voor fraaie, lekkermakende foto! | |
minilot | woensdag 5 november 2014 @ 10:34 |
Kardemomchurro's met een nogal heftige maar erg lekkere saus van pure chocolade en balsamicoazijn (uti de Foodelicious-box) | |
Myraela | woensdag 5 november 2014 @ 10:39 |
Erg mooie foto! | |
minilot | woensdag 5 november 2014 @ 10:40 |
Beetje donker Maar ja, dat was het buiten ook, dus tsja. Ze waren vooral errrrrrrg lekker! | |
minilot | woensdag 5 november 2014 @ 12:19 |
Zelfmaakafhaal: tjaptjoi, mét gefrituurde waterkip, mét maïssiroop en mét ve-tsin | |
Lonaa | woensdag 5 november 2014 @ 23:55 |
Ik kookte Libanees vandaag. En ik maakte dit allemaal: Close-up van de Baba Ghanoush: | |
minilot | donderdag 6 november 2014 @ 09:41 |
Lonaaaaaaaaaa, wat goed! Op je blog reacties sturen loopt elke keer spaak (krijg jij ze wel binnen?) dus maar even hier. Wat een goeie tafel vol! Ik heb zelf een jaar lang meermaals per week heel fanatiek gerechten uit deze hoek van de wereld gekookt, dus mijn hartje gaat er wel sneller van kloppen! Ben het met je eens over de halloumi. Al toen ik het op die foto zo zag staan dacht ik al: neee, geen foto maken, eerst de halloumi opeten anders koelt ie af! en daarna las ik je blog pas. Ik vind halloumi wel erg lekker als het echt nét uit de pan komt, maar het is dan wel dooreten: al na een paar minuten afkoelen verandert de structuur zodanig dat het voelt en klinkt alsof er in je mond piepkleine glazenwassertjes los gaan op je tanden. Squeeeek! Brrr, verschrikkelijk! Twee vragen/tips: - Smaakten je platbroden niet heel erg gist-achtig met een heel zakje erin en maar 20 minuten + 30 minuten laten staan? Zo te zijn zijn ze ook gewoon plat (niet erg gerezen dus, ook niet bij het bakken) en zo maak ik ze ook vaak, maar dan is gist vrij nutteloos en dat gebruik ik dus niet. Hoogstens een snuf bakpoeder voor luchtigheid. - Als je een gasfornuis hebt: gooi de aubergines de volgende keer eens los op een pit, op hoog vuur. Met een spatel af en toe omdraaien totdat het vel helemaal zwartgeblakerd is. Het vruchtvlees wordt zo niet alleen boterzacht, maar krijgt ook een verrukkelijke heftige rooksmaak! | |
Lonaa | donderdag 6 november 2014 @ 09:48 |
Ik heb nog halloumi over en ga het nog proberen, zo rechtstreeks uit de pan. Nu waren het inderdaad kleine glazenwassertjes. De eerste hap viel nog mee, daarna niet meer. - Mijn platbroden waren inderdaad vrij plat maar "poefde" wel op in de pan. Ik had dus wel af en toe net een pitabroodje, dus gist heeft wel iets gedaan. De volgende keer begin ik een dag van te voren. Dat moet ik nog een beetje leren, bij brood-dingen. - Los op de pit heb ik over nagedacht, maar het logeerhondje kwam, en daar had ik m'n handen vol aan, gisterenmiddag. Poesjes vindt ie veuls te interessant, dus ik durfde dat even niet aan ivm eventueel rennende katten in paniek en Lonaa die zich er mee moet bemoeien. De oven was voor gisteren de veiligste keus. Boven gas ga ik sowieso wel proberen de volgende keer. En ik krijg vrij weinig reacties op m'n blog. Wel hier en op feestboek. Ik snap het wel, ik reageer zelf eigenlijk ook nooit op het blog zelf. | |
minilot | donderdag 6 november 2014 @ 09:53 |
Nee, ik bedoel dat er technisch iets niet goed gaat: ik heb al een paar keer een reactie op je blog geschreven en die lijkt ook gewoon verstuurd te worden maar vervolgens verschijnt -ie niet. Misschien krijg je eigenlijk wel veel meer reacties maar weet je het niet! En bij platbrood hoef je juist niet twee dagen aan de gang te gaan. Da's gewoon makkelijk, beetje yoghurt of melk of water + zout mengen met bloem en wat bakpoeder (of zelfrijzend bakmeel gebruiken), twee minuutjes kneden, kwartiertje laten staan, uitrollen en hop, in de pan ermee. Er zijn natuurlijk wel 'platte' gistbroden met een echte rijstijd die ook erg lekker zijn (zoals naan), maar voor doordeweeks platbrood om te dippen/besmeren/vulling mee op te scheppen is juist zo'n gistloos soort platbrood echt prima en klaar in een kwartier. | |
Lonaa | donderdag 6 november 2014 @ 09:55 |
Dank voor de tip!! Wat gek dat er technisch iets mis gaat, daar ga ik eens even induiken vandaag dan. | |
Selestha | donderdag 6 november 2014 @ 10:43 |
Ik vind dat rubberige juist zo lekker aan halloumi Vind ik ook lekker bij Mozzarella | |
Selestha | donderdag 6 november 2014 @ 10:44 |
Ik wil dat ook allemaal eten, ik ben zó dol op Arabisch eten | |
minilot | donderdag 6 november 2014 @ 12:01 |
Ik heb nog nooit gehad dat mozzarella in je mond piept als een harde substantie die tegen het glazuur van je tanden aanwrijft. Waar koop jij je mozzarella? | |
Selestha | donderdag 6 november 2014 @ 12:33 |
Ik bedoel dat het rubberig kan worden, een beetje als gummi. Dat kan ook met halloumi, alleen bij halloumi doet het dan ook nog ''squeak'' en dat doet mozzarella idd niet | |
Sangha | donderdag 6 november 2014 @ 12:35 |
Goeie tip en schitterende foto! | |
RobinOok | zaterdag 8 november 2014 @ 14:32 |
Voorbereidingen voor etentje vanavond. Heb zuurzakijs gedraaid en wil dat serveren in een brandysnap bakje. Recept van Mary Berry: 10-15 minuten in de oven, zegt ze, ha, niet dus. Na 10 minuten al verbrand. Gelukkig bak je ze maar met 4 tegelijk, was het recept voor 16 en heb ik er uiteindelijk genoeg over gehouden. Maar ze breken al als je ernaar kijkt, dus alleen den dizze mocht op de foto. :-P Met mini ananas en kaapse kruisbes. | |
RobinOok | zaterdag 8 november 2014 @ 14:34 |
Eigenlijk slaat die hele foto nergens op: de ananas kun je zo niet eten, een verdwaalde goudbes, een vies verbrand koekje en geen ijs. Hahahahhahaha. Okay, laat mij maar. Ik ga de keuken in en het echte eten voorbereiden.... | |
minilot | zaterdag 8 november 2014 @ 15:56 |
Robin! Nou ja, mooie compositie zullen we dan maar zeggen Stilleventje Je koekjes doen me denken aan van die tot sleutel- en sieradenbakjes omgesmolten single-elpees van ooit. Enneh, mini-ananasjes zijn altijd goed! | |
minilot | zaterdag 8 november 2014 @ 15:59 |
Oh ja, ik kwam ook iets plaatsen: Het is min of meer dit recept: http://ladyandpups.com/20(...)feta-w-carrot-pesto/ ..maar dan met betere feta en met palmsuiker in plaats van lichtbruine suiker. Erg lekker, zo samen! | |
#ANONIEM | zaterdag 8 november 2014 @ 16:12 |
Met wat voor camera fotograferen jullie? | |
minilot | zaterdag 8 november 2014 @ 16:19 |
Ik met een Canon powershot point&click-ding. Op de auto-stand. (Te lui om me erin te verdiepen) | |
Klaploper | zaterdag 8 november 2014 @ 16:34 |
Robin heeft wel eens een post gemaakt (of het was op haar website) waarin ze vertelde hoe ze te werk ging. Was wel leuk! | |
n0a | zaterdag 8 november 2014 @ 17:17 |
Styling, licht en juiste hoek is denk ik nog het belangrijkste. Op instagram bijv genoeg top foto's die gewoon met een telefoon gemaakt zijn. En vooral geen flits gebruiken. | |
RobinOok | zaterdag 8 november 2014 @ 17:57 |
Ikgebruik tegenwoordig een Olympus Stylus XZ10. Daarvoor heel lang een Fuji Finepix gehad. Ben nog steeds niet aan de spiegelreflex omdat ik nu al weet dat ik te lui ben om te leren hoe die werkt. Nu met zo'n kleintje voel ik me minder schuldig dat ik bijna alles op de automatische stand fotografeer. ;-) | |
SuperFood | zaterdag 8 november 2014 @ 18:28 |
zoisdat en myraela | |
SuperFood | zaterdag 8 november 2014 @ 18:29 |
ow en n0a | |
SuperFood | zaterdag 8 november 2014 @ 18:29 |
ik heb honger nu | |
Eslem | zaterdag 8 november 2014 @ 20:50 |
Een paar van mijn laatste foto's. Geen culinaire hoogstandjes, wel overheerlijk comfortfood | |
Myraela | zaterdag 8 november 2014 @ 22:01 |
Oeh, als ik kaas zo zie loopt het water altijd in m'n mond. | |
RobinOok | zondag 9 november 2014 @ 17:17 |
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief. 1e gang. Silken tofu salade 2e gang. Geclarificeerde eendenbouillon met beukenzwammetjes en wat enoki. 3e gang. Gestoomde coquilles 4e gang. Zalm met zwarte boontjes met roerbakje van asperges, haricot verts en peultjes en wat witte rijst. 5e gang. Zuurzakijs (eigen recept) in een bakje van brandy snaps (Mary Berry’s recept) met een Kaapse kruisbes en wat honey cress (in de gescoord in de Markthal) [ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 09-11-2014 18:03:13 ] | |
SuperFood | zondag 9 november 2014 @ 18:00 |
eerste foto werkt niet. 5e foto ziet er om te smullen uit, erg nice | |
RobinOok | zondag 9 november 2014 @ 18:04 |
IkIk krijg wat van dat flickr tegenwoordig. Kutcodes met hun shithttps. Grrrrrr. Werkt het nu wel? (er staan maar 2 foto's trouwens ;-) ) En bedankt. :-) | |
SuperFood | zondag 9 november 2014 @ 18:05 |
ja ziet er ook lekker uit! | |
n0a | donderdag 13 november 2014 @ 16:00 |
Koekjes | |
minilot | vrijdag 14 november 2014 @ 10:00 |
Robin, jemig, was je restaurantje aan het spelen!? Wat vond iedereen ervan? En wat zien die gestoomde coquilles er lekker uit! Dat ga ik eens maken! | |
minilot | vrijdag 14 november 2014 @ 10:01 |
Fruitontbijtje: Blauwe druiven, gepocheerd in bloedsinaasappelazijn & honing. Met vanilleyoghurt. | |
Molo | vrijdag 14 november 2014 @ 11:31 |
Ziet er heerlijk en mooi uit. Indien tinnen bord zou ik wel oppassen met zuren zoals azijn, kans is dat je tin daardoor deels in je systeem krijgt en stapeling in je lijf krijgt in de loop der tijd. | |
minilot | vrijdag 14 november 2014 @ 12:01 |
Geen idee of het tin is eigenlijk. Maar bedankt voor de waarschuwing. | |
rhubarb | vrijdag 14 november 2014 @ 14:17 |
Je bent wel fan van rauwe lente uitjes he? Ik zou ze de volgende dag nog proeven denk ik... Die zalm herken ik, dat recept heb ik een keer gebruikt tijdens een eetclub | |
minilot | vrijdag 14 november 2014 @ 14:47 |
Boh, hou op! Sinds ik meermaals per week Chinees/Japans/Koraans kook besta ik volgens mij van binnen voor de helft uit bosuitjes! | |
RobinOok | zaterdag 15 november 2014 @ 14:16 |
Ik geloof dat ze nogal flabbergasted waren. Komt natuurlijk ook gewoon omdat ze die smaken niet kennen. Veel mensen hebben een nogal lomp idee van de Aziatische keuken in het algemeen en de Chinese in het bijzonder. Dus dan is het makkelijk scoren. En nou ja, het was ook wel enigzins "restaurantwaardig", dat maakte ook best wat indruk. Maar ja, zeg ik dan, als je al die uren Masterchef kijken bij elkaar optelt, dan mag het toch ook wel? Bijna elke dag voor de buis zitten en commentaar geven op de presentatie van kandidaten en er dan zelf met de pet naar gooien? Het is alleen lastig dat je ook nog verwacht wordt gezellig bij de gasten te zitten, dat hoeven die kandidaten niet. Dat is een extra uitdaging, zoveel mogelijk voorbereiden en klaarzetten zodat je zo kort mogelijk in de keuken staat om het klaar te maken. En dat ging deze keer ook beter dan ooit. Geen grote puinzooi in de keuken en zelfs tijd om snel foto's te maken. Toch lijkt het me heerlijk om in de keuken te mogen blijven. :-) | |
RobinOok | zaterdag 15 november 2014 @ 14:17 |
Yup! Altijd in huis. Lente uitjes en koriander. Yum! | |
Klaploper | zaterdag 15 november 2014 @ 14:20 |
| |
Klaploper | zaterdag 15 november 2014 @ 14:21 |
Dit lijkt op een echo van een foetus. Niet om af te kraken, maar daar denk ik aan. | |
minilot | zaterdag 15 november 2014 @ 14:29 |
Gave associatie wel. Foto zag ik zelf ook niet zozeer als mooi en lekker eten (al was het erg lekker!) maar meer als een enigszins merkwaardig stilleventje. | |
RobinOok | zaterdag 15 november 2014 @ 14:33 |
Mij herinnert het aan cherry tomaatjes uit de oven. En die mogen niet meer van Kranenburg dus ik vind het wel een leuk alternatief. En ik vind het er wel lekker uitzien daardoor. | |
minilot | zaterdag 15 november 2014 @ 14:33 |
Snap ik goed, van het in de keuken blijven Koken en borden opmaken is leuker dan gekoetjesenkalfjeskletsen aan tafel. En ja, je zou verwachten dat iedereen na de overkill aan kookprogramma's de afgelopen Jaren toch niet meer zo snel onder de indruk te krijgen is van een beetje fraaie manier van eten presenteren, maar blijbaar toch. Al zal in jouw geval inderdaad wel meegespeeld hebben dat mensen niet alleen mooie borden voor zich kregen maar zo te lezen óók voor het eerst authentiek Chinees eten te eten kregen | |
minilot | zaterdag 15 november 2014 @ 14:34 |
Is dat zo ja? | |
RobinOok | zaterdag 15 november 2014 @ 14:41 |
Ja, al jaaaaaaren niet meer. | |
Molo | zaterdag 15 november 2014 @ 15:54 |
Kranenborg zou ook al jaren niet meer mogen als het aan mij lag | |
Weltschmerz | zaterdag 15 november 2014 @ 16:15 |
Ik mag Kranenborg al jaren niet. | |
Pietverdriet | zaterdag 15 november 2014 @ 17:33 |
Ongetwijfeld iemand de zeer kundig is, maar ik zap hem weg, net als U2 of Simply Red op de radio, dan gaat er een andere zender op | |
minilot | zondag 16 november 2014 @ 15:24 |
Semi-transparante aardappelchips gemaakt. Bijzonder leuk om te doen! Zie: http://www.instructables.com/id/Glass-Potato-Chips/ Opgegeten met semi-transparante tomatenketchup van Crick's | |
minilot | zondag 16 november 2014 @ 16:58 |
Vanuit een inmiddels donkere keuken (en heb momenteel even geen Photoshop om het bij te trekken): gyoza (homemade velletjes) met vulling van eend en bosui, met versgemaakte pruimensaus. | |
De_Taartjesfee | zondag 16 november 2014 @ 17:00 |
Ohhhhhh gyoza, zooo lekker Zag net op twitter je vellen al voorbij komen, zag er al goed uit En die doorzichtige chips, wat gaaf! | |
RobinOok | zondag 16 november 2014 @ 17:30 |
Respect! Ze zien er prachtig uit! Vulling alleen eend & ui of nog iets smeuïgs ook? | |
Lonaa | zondag 16 november 2014 @ 18:09 |
En toen heb je ze gebakken? Gekookt? | |
minilot | zondag 16 november 2014 @ 18:53 |
Beetje sesamolie en hoisinsaus erin O, en heel ragfijn gesneden chinese kool die ik even gestoomd had | |
RobinOok | zondag 16 november 2014 @ 18:53 |
Beide. Het zijn potstickers. Jiaozi kun je op 3 manieren bereiden: * Koken in ruim water (shuǐjiǎo, 水餃) * Stomen (zhēngjiǎo, 蒸餃) * In een koekenpan bakken (guōtiē, 鍋貼) Voor deze laatste zogenaamde “potstickers” bak je de dumplings eerst eventjes in een hete koekenpan met een beetje olie bruin, giet er daarna een klein laagje water bij, leg de deksel op de pan en stoom de jiaozi gaar. Laat het water verdampen. Als de onderkant een mooi bruin korstje heeft serveren. | |
minilot | zondag 16 november 2014 @ 18:54 |
Gewoon, wat je met gyoza doet. Gaarstomen in een beetje water in een hete pan met deksel erop, daarna deksel eraf en er een knapperig onderkantje aan bakken | |
minilot | zondag 16 november 2014 @ 18:55 |
Ahem, spuitelf (ga niet zo rap op mobiel), maar derde manier van Robin dus | |
RobinOok | zondag 16 november 2014 @ 19:14 |
Ik had vanmiddag op eens onbedwingbare zin in zo'n gerookt kipfiletje van de AH. Thuis een soort kipsalade van gemaakt: 1 gerookte kipfilet in blokjes 1 nashi peer in blokjes lente-uitje in ringetjes Sausje 1 el mayo 1 el stijfgeslagen room 1 tl citroensap versgemalen 4-seizoenenpeper zout Nashipeer deed het goed! :-) [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 16-11-2014 20:17:47 ] | |
Molo | zondag 16 november 2014 @ 19:30 |
Hmm dat ziet er goed uit! Gyozo's (let even niet op mijn spelling) ook! Ik heb nog velletjes liggen, kan prima bij mijn maaltje van morgen | |
Lonaa | zondag 16 november 2014 @ 19:43 |
Dank! | |
MoChe | zondag 16 november 2014 @ 21:23 |
Ziet er super uit!! | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 11:14 |
Awesome ontbijt! Sinassplit-granola! Het zijn brokken gepofte gierst met een laagje van witte chocolade, mandarijntjesschil en bergamotextract. .En een kwak yoghurt erbij dus. | |
n0a | woensdag 19 november 2014 @ 11:57 |
Vandaag ook gyoza gemaakt, maar ze smaakten gewoon niet lekker . Better luck next time. Deze tomaten galette was iig wel gelukt. | |
Myraela | woensdag 19 november 2014 @ 11:58 |
Die zag ik al voorbij komen, prachtig! | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 13:16 |
Aww, jammer! Waar had je de gyzoa mee gevuld? En inderdaad een schitterende galette! Ik eet pas weer verse tomaten als de winter voorbij is, maar als ik het zo zie krijg ik er toch wel erg veel trek in! | |
littlepea | woensdag 19 november 2014 @ 13:37 |
Hmm.. dat ziet er lekker uit! Hoe kom je aan die gepofte gierst? | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 13:46 |
Online besteld bij Pit&Pit.com maar elke goed gesoorteerde biowinkel heeft het wel liggen. En anders zijn er ook genoeg andere webshops, zoek maar 'ns op 'gepofte gierst' met Google. Zelf maken kan ook, maar is wel (heel) veel meer gedoe en vond ik zelf niet zo'n succes Veel lastiger dan popcorn, dat maak ik altijd gewoon zelf van maïskorrels. Zo gebeurd. Maar gierst moet je eerst weken, dan stomen, dan drogen en dan kun je het pas poffen. | |
littlepea | woensdag 19 november 2014 @ 13:58 |
Dat klinkt inderdaad bewerkelijk. | |
drakin | woensdag 19 november 2014 @ 13:58 |
Mijn eerste bijdrage aan dit topic, ben geen fotograaf of goede opmaker om het voedsel er schitterend uit te laten zien, en heb het eten meestal ook al op voor ik denk om het eens op camera vast te leggen, maar deze keer dacht ik kom laat ik eens een kiekje schieten: Gevulde paprika met shoarma uit de oven. | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 14:08 |
Ik hou niet zo van gevulde paprika, maar je foto is wel tof, waarschijnlijk omdat je gave retro ovenschaal onderaan oranje en bovenaan een pietsje zwart is, net als de paprika's die erin staan! En welkom als deelnemer van dit topic! | |
drakin | woensdag 19 november 2014 @ 14:31 |
Dankjewel voor je compliment minilot, zelfs al is de foto met mijn mobiel gemaakt | |
n0a | woensdag 19 november 2014 @ 14:41 |
Dank je . Tnx! Ik had de gyoza met kimchi gevuld en onder andere potato starch noodles. Moet er de volgende keer meer dingen in doen. Het was pittig en flauw tegelijk. | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 14:43 |
Noedels in gyoza, ik kan me voorstellen dat dat wat saaiïg en nogal deegachtig wordt. | |
n0a | woensdag 19 november 2014 @ 16:10 |
De noodles zou ik er normaal ook niet in hebben gehad, maar ik zag dat Maanchi ze ook in de kimchi dumplings stopte. Volgende keer verzin ik wel zelf iets . | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 16:21 |
Wie? Edit: Lama, al gevonden | |
Prego | woensdag 19 november 2014 @ 16:47 |
ziet er gaaf uit | |
minilot | woensdag 19 november 2014 @ 16:48 |
Ja, vond ik ook wel! En het grappige is, als je je ogen dichtdeed was het net of je gewoon normale aardappelchips zat te eten, qua smaak en kraak! | |
LintuxCx | woensdag 19 november 2014 @ 23:42 |
Fuck, nou heb ik zin in kimchi. | |
RobinOok | zondag 23 november 2014 @ 21:11 |
Koreaanse rice cakes in pittige saus | |
SuperFood | zondag 23 november 2014 @ 21:16 |
adopteer me | |
RobinOok | zondag 23 november 2014 @ 21:33 |
Gewoon zelf de keuken in gaan is toch veel makkelijker? ;-) Koken is heus niet moeilijk. Zeker dit soort dingen niet. | |
foodlover | zondag 23 november 2014 @ 23:28 |
Hmm paprika en shoarma, dat ga ik eens maken, doe ik mijn vriend denk ik een groot plezier mee. | |
drakin | dinsdag 25 november 2014 @ 11:30 |
Ik had zin in een eenvoudig gebakken eitje: Ei met ham en kaas op een oerbroodje met pesto, daarbij kleine tomaatjes met ui en verse tijm even apart gebakken. Door het verschuiven van het telefoonhoesje best wel een leuk effect zo geworden deze foto. | |
Molo | dinsdag 25 november 2014 @ 16:54 |
Kan het er niet lekker uit vinden zien, sorry. Ham ziet er ook wat treurig uit. Probeer volgende keer ham die niet op elkaar geperst is met water en zenen en zulks, dat is echt veel lekkerder. En tomaatjes in hete olie bakken, dan worden ze ook lekkerder | |
minilot | woensdag 26 november 2014 @ 15:43 |
Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel | |
SuperFood | woensdag 26 november 2014 @ 15:44 |
nomnomnom! | |
drakin | woensdag 26 november 2014 @ 18:25 |
O echt, wat lekker ziet dat er weer uit zeg | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 16:39 |
Rara, wat is het? *edit* als je klikt zie je een uitvergroting.... [ Bericht 12% gewijzigd door RobinOok op 29-11-2014 16:50:17 ] | |
Pietverdriet | zaterdag 29 november 2014 @ 16:41 |
Jacob op toast | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 16:43 |
Nope. :-) | |
houdjemond | zaterdag 29 november 2014 @ 16:45 |
Ik vind het ook een beetje een zielig broodje, maargoed als het maar smaakt | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 16:52 |
Koningsoesterzwam? | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 16:56 |
Nee, ook niet. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 16:57 |
Modjes mogen het straks wel weghalen, want zit nu wel het foodgawkers topic te vervuilen. Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 16:59 |
Foodgawkerstopic was ooit mijn idee, en ind eze reeks hebben we over een beetje slowchat nooit moeilijk gedaan dus kom maar op met je raadspelletje Is het kwal? | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 16:59 |
ik denk iets van kaasachtig spul ofzo. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:00 |
Nee, geen kwal en geen kaasachtig spul. Het is de bovenste helft van iets. Dus eigenlijk 2 keer zo hoog. Misschien helpt dat. En het is een ieniemienie stukje toast, dus dat dingetje erop is ter grootte van een kleine st. jacobsmossel. Dat dan weer wel.... | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:02 |
Is het gegeleerde ragout? | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:02 |
Nee, het hoort zo. | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:02 |
Ik geef het op | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:03 |
Nee, wacht, aubergine? | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:03 |
Dan ga ik het zeggen, ja? Of beter, laten zien met nog een foodgawkerfoto... | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:04 |
Nee, ook niet. Maar wel goed bedacht. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:04 |
wel een schelpdier? | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:06 |
paddo! | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:06 |
* opgeeft * | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:08 |
Geen schelpdier. Geen paddo. Modjes kunnen misschien splitten? Naar een apart topic? Had gedacht dat mannen als PietVerdriet het gewoon meteen zouden zien hoor. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:09 |
wat is het wat is het | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:12 |
..wát heb je op je toast gedaan? Is het een plakje..? Neeee. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:14 |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:15 |
ow bal zou nog wel kunnen misschien. maar nee dat lijkt me een te dikke plak en ... ehm.. nee dat is het niet... toch | |
n0a | zaterdag 29 november 2014 @ 17:15 |
Ik dacht aan beenmerg, maar dat past niet echt bij de omschrijving. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:15 |
Jaaaaaaaaaaaaaaa, N0a! Mijn heldin. | |
n0a | zaterdag 29 november 2014 @ 17:16 |
Wha | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:18 |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:18 |
wie gaat er nou een bot op een broodje leggen. echt. ik verdenk je er tevens van de meest niet op bot lijkende foto te hebben uitgezocht. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:18 |
Ik had het al bijna op en toen dacht ik, misschien toch ook wel interessant om te laten zien hoe dat er nou uitziet. Op internet zie je eigenlijk voornamelijk de foto's van die geroosterde stukken botten. Maar het ziet er dus niet uit. Je moet er niet te lang naar kijken voor je het in je mond stopt. Maar lekker is het wel. :-) | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:19 |
Niet het bot maar het merg, mevrouw 95% Vegan. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:21 |
hoe heb je dat er zo mooi uitgekregen? en dan is het wel een fucking fucking klein stuk broodje (en dat het 2 x zo groot was en de bovenkant was is ook een slechte hint want beenmerg loopt gewoon veel verder door normaal gesproken - mits rund waar ik dan maar vanuit ga). | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:22 |
en ik ben niet vegan ik ben een worstje | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:22 |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:26 |
Gewoon met een klein mesje. Heb ooit bij de action minibestek gekocht, komt heel vaak van pas. En ja, het is een heel klein stukje brood. Had 1 boterhammetje geroosterd, in 4 driekantjes gesneden. Was eerst niet van plan dit te fotograferen, maar toen ik het at realiseerde ik me dat ik op internet alleen maar foto's van hele, geroosterde botten zag. Nooit van de smurrie die je eruit peutert. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:27 |
Oh fuck, sorry, ik dacht dat ik op Minilot reageerde. Niks gezegd! | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:27 |
nou wel leuke presentatie. alhoewel je misschien iets met het bot had moetenkunnen doen omdat foto's die een verhaal vertellen ook wat waard zijn | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:36 |
Bleh, voedselfoto's die een verhaal vertellen. Ik wil dat op foto's van eten gewoon alleen iets staat dat eruit ziet alsof ik het zo uit het beeldscherm kan pakken en in mijn mond kan steken, zonder al teveel afleiding. Al die foto's met opzetjes met props en brokken ingredienten op de achtergrond, dat vind ik niks. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:38 |
ook iets voor te zeggen. ik wilde gewoon goedpraten dat ik het niet had geraden - het lag aan de foto ja | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:39 |
(En ja, ik weet dat ik de laatste tijd veel foto's heb geplaatst waar ook wel een propje op te vinden was, maar da's omdat ik per se een gratis Foodeliciousbox wilde winnen, en dat is inmiddels gelukt, dus weer klaar ermee. ) | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 17:40 |
Hooooerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :-) | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:41 |
Ja, slecht van me! Ben er wel weer overheen. | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:42 |
| |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 17:42 |
ow nog 2 | |
minilot | zaterdag 29 november 2014 @ 17:48 |
Ik sluit wel even en maak een nieuwe OP met recente foto's. Momentje. |