abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_146360618
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 09:41 schreef minilot het volgende:

[..]

Lonaaaaaaaaaa, wat goed! Op je blog reacties sturen loopt elke keer spaak (krijg jij ze wel binnen?) dus maar even hier. Wat een goeie tafel vol! O+ Ik heb zelf een jaar lang meermaals per week heel fanatiek gerechten uit deze hoek van de wereld gekookt, dus mijn hartje gaat er wel sneller van kloppen! :D
Ben het met je eens over de halloumi. Al toen ik het op die foto zo zag staan dacht ik al: neee, geen foto maken, eerst de halloumi opeten anders koelt ie af! en daarna las ik je blog pas. :+ Ik vind halloumi wel erg lekker als het echt nét uit de pan komt, maar het is dan wel dooreten: al na een paar minuten afkoelen verandert de structuur zodanig dat het voelt en klinkt alsof er in je mond piepkleine glazenwassertjes los gaan op je tanden. Squeeeek! Brrr, verschrikkelijk!
Ik vind dat rubberige juist zo lekker aan halloumi :D Vind ik ook lekker bij Mozzarella :')
pi_146360635
quote:
2s.gif Op woensdag 5 november 2014 23:55 schreef Lonaa het volgende:
Ik kookte Libanees vandaag.
En ik maakte dit allemaal:
[ afbeelding ]

Close-up van de Baba Ghanoush:
[ afbeelding ]
Ik wil dat ook allemaal eten, ik ben zó dol op Arabisch eten O+
pi_146363002
quote:
14s.gif Op donderdag 6 november 2014 10:43 schreef Selestha het volgende:

[..]

Ik vind dat rubberige juist zo lekker aan halloumi :D Vind ik ook lekker bij Mozzarella :')
Ik heb nog nooit gehad dat mozzarella in je mond piept als een harde substantie die tegen het glazuur van je tanden aanwrijft. Waar koop jij je mozzarella? :D
Let me see you stripped down to the bone
pi_146364022
quote:
0s.gif Op donderdag 6 november 2014 12:01 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit gehad dat mozzarella in je mond piept als een harde substantie die tegen het glazuur van je tanden aanwrijft. Waar koop jij je mozzarella? :D
Ik bedoel dat het rubberig kan worden, een beetje als gummi. Dat kan ook met halloumi, alleen bij halloumi doet het dan ook nog ''squeak'' en dat doet mozzarella idd niet :)
pi_146364094
quote:
0s.gif Op zondag 2 november 2014 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Ik zou dit elke dag kunnen eten, silken tofu simpelweg met wat sojasaus, verse lente-ui, koriander of in dit geval verse gemberbloemknoppen. Yum!

[ link | afbeelding ]Silken Tofu met Myoga

En misschien ga ik het doen ook! Een silken tofu dieet. Jottum!!!!!!!!!!!!!
Goeie tip en schitterende foto! :)
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
  zaterdag 8 november 2014 @ 14:32:06 #181
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146431479
Voorbereidingen voor etentje vanavond. Heb zuurzakijs gedraaid en wil dat serveren in een brandysnap bakje. Recept van Mary Berry: 10-15 minuten in de oven, zegt ze, ha, niet dus. Na 10 minuten al verbrand.
Gelukkig bak je ze maar met 4 tegelijk, was het recept voor 16 en heb ik er uiteindelijk genoeg over gehouden. Maar ze breken al als je ernaar kijkt, dus alleen den dizze mocht op de foto. :-P



Met mini ananas en kaapse kruisbes.
  zaterdag 8 november 2014 @ 14:34:03 #182
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146431546
Eigenlijk slaat die hele foto nergens op: de ananas kun je zo niet eten, een verdwaalde goudbes, een vies verbrand koekje en geen ijs. Hahahahhahaha. Okay, laat mij maar. Ik ga de keuken in en het echte eten voorbereiden....
pi_146433498
Robin! :D Nou ja, mooie compositie zullen we dan maar zeggen >:) Stilleventje :*
Je koekjes doen me denken aan van die tot sleutel- en sieradenbakjes omgesmolten single-elpees van ooit.
Enneh, mini-ananasjes zijn altijd goed! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_146433566
Oh ja, ik kwam ook iets plaatsen:



Het is min of meer dit recept:
http://ladyandpups.com/20(...)feta-w-carrot-pesto/
..maar dan met betere feta en met palmsuiker in plaats van lichtbruine suiker. Erg lekker, zo samen! :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_146433870
Met wat voor camera fotograferen jullie?
pi_146434033
Ik met een Canon powershot point&click-ding. Op de auto-stand. :') (Te lui om me erin te verdiepen)
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 8 november 2014 @ 16:34:24 #187
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_146434410
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 november 2014 16:12 schreef Unites het volgende:
Met wat voor camera fotograferen jullie?
Robin heeft wel eens een post gemaakt (of het was op haar website) waarin ze vertelde hoe ze te werk ging. Was wel leuk!
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_146435407
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 november 2014 16:12 schreef Unites het volgende:
Met wat voor camera fotograferen jullie?
Styling, licht en juiste hoek is denk ik nog het belangrijkste. Op instagram bijv genoeg top foto's die gewoon met een telefoon gemaakt zijn. En vooral geen flits gebruiken.
  zaterdag 8 november 2014 @ 17:57:21 #189
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146436640
Ikgebruik tegenwoordig een Olympus Stylus XZ10.
Daarvoor heel lang een Fuji Finepix gehad.
Ben nog steeds niet aan de spiegelreflex omdat ik nu al weet dat ik te lui ben om te leren hoe die werkt. Nu met zo'n kleintje voel ik me minder schuldig dat ik bijna alles op de automatische stand fotografeer. ;-)
pi_146437720
zoisdat en myraela O+ _O_
pi_146437752
ow en n0a :D
pi_146437759
ik heb honger nu :P
pi_146442580
Een paar van mijn laatste foto's. Geen culinaire hoogstandjes, wel overheerlijk comfortfood c_/



Mijn Turkse recepten: www.mijnmixedkitchen.nl
pi_146445392
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 november 2014 20:50 schreef Eslem het volgende:
Een paar van mijn laatste foto's. Geen culinaire hoogstandjes, wel overheerlijk comfortfood c_/

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Oeh, als ik kaas zo zie loopt het water altijd in m'n mond. :9
  zondag 9 november 2014 @ 17:17:25 #195
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146468696
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.



1e gang. Silken tofu salade

2e gang. Geclarificeerde eendenbouillon met beukenzwammetjes en wat enoki.

3e gang. Gestoomde coquilles

4e gang. Zalm met zwarte boontjes met roerbakje van asperges, haricot verts en peultjes en wat witte rijst.



5e gang. Zuurzakijs (eigen recept) in een bakje van brandy snaps (Mary Berry’s recept) met een Kaapse kruisbes en wat honey cress (in de gescoord in de Markthal)

:P :s)

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 09-11-2014 18:03:13 ]
pi_146470337
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 17:17 schreef RobinOok het volgende:
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.

[ link | afbeelding ]


:P :s)
eerste foto werkt niet. 5e foto ziet er om te smullen uit, erg nice :D
  zondag 9 november 2014 @ 18:04:27 #197
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146470458
Ik
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 18:00 schreef SuperFood het volgende:

[..]

eerste foto werkt niet. 5e foto ziet er om te smullen uit, erg nice :D
Ik krijg wat van dat flickr tegenwoordig. Kutcodes met hun shithttps. Grrrrrr.
Werkt het nu wel? (er staan maar 2 foto's trouwens ;-) )

En bedankt. :-)
pi_146470476
ja ^O^ ziet er ook lekker uit!
pi_146638444
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 17:17 schreef RobinOok het volgende:
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.

[ link | afbeelding ]

1e gang. Silken tofu salade

2e gang. Geclarificeerde eendenbouillon met beukenzwammetjes en wat enoki.

3e gang. Gestoomde coquilles

4e gang. Zalm met zwarte boontjes met roerbakje van asperges, haricot verts en peultjes en wat witte rijst.

[ link | afbeelding ]

5e gang. Zuurzakijs (eigen recept) in een bakje van brandy snaps (Mary Berry’s recept) met een Kaapse kruisbes en wat honey cress (in de gescoord in de Markthal)

:P :s)
Robin, jemig, was je restaurantje aan het spelen!? O+ Wat vond iedereen ervan?
En wat zien die gestoomde coquilles er lekker uit! :9 Dat ga ik eens maken!
Let me see you stripped down to the bone
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')