Hmm paprika en shoarma, dat ga ik eens maken, doe ik mijn vriend denk ik een groot plezier mee.quote:Op woensdag 19 november 2014 13:58 schreef drakin het volgende:
Mijn eerste bijdrage aan dit topic, ben geen fotograaf of goede opmaker om het voedsel er schitterend uit te laten zien, en heb het eten meestal ook al op voor ik denk om het eens op camera vast te leggen, maar deze keer dacht ik kom laat ik eens een kiekje schieten:
[ afbeelding ]
Gevulde paprika met shoarma uit de oven.
nomnomnom!quote:Op woensdag 26 november 2014 15:43 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel
O echt, wat lekker ziet dat er weer uit zegquote:Op woensdag 26 november 2014 15:43 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel
Jacob op toastquote:
Ik vind het ook een beetje een zielig broodje, maargoed als het maar smaaktquote:Op dinsdag 25 november 2014 16:54 schreef Molo het volgende:
Kan het er niet lekker uit vinden zien, sorry.
Ham ziet er ook wat treurig uit. Probeer volgende keer ham die niet op elkaar geperst is met water en zenen en zulks, dat is echt veel lekkerder.
En tomaatjes in hete olie bakken, dan worden ze ook lekkerder
Foodgawkerstopic was ooit mijn idee, en ind eze reeks hebben we over een beetje slowchat nooit moeilijk gedaan dus kom maar op met je raadspelletjequote:Op zaterdag 29 november 2014 16:57 schreef RobinOok het volgende:
Modjes mogen het straks wel weghalen, want zit nu wel het foodgawkers topic te vervuilen.
Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? Za'k het zeggen?
Nee, ook niet. Maar wel goed bedacht.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |