abonnement Unibet Coolblue
pi_146638472
Fruitontbijtje:


Blauwe druiven, gepocheerd in bloedsinaasappelazijn & honing.
Met vanilleyoghurt. :)
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 14 november 2014 @ 11:31:40 #202
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_146640545
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 10:01 schreef minilot het volgende:
Fruitontbijtje:
[ afbeelding ]

Blauwe druiven, gepocheerd in bloedsinaasappelazijn & honing.
Met vanilleyoghurt. :)
Ziet er heerlijk en mooi uit. Indien tinnen bord zou ik wel oppassen met zuren zoals azijn, kans is dat je tin daardoor deels in je systeem krijgt en stapeling in je lijf krijgt in de loop der tijd.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_146641259
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 november 2014 11:31 schreef Molo het volgende:

[..]

Ziet er heerlijk en mooi uit. Indien tinnen bord zou ik wel oppassen met zuren zoals azijn, kans is dat je tin daardoor deels in je systeem krijgt en stapeling in je lijf krijgt in de loop der tijd.
Geen idee of het tin is eigenlijk. :) Maar bedankt voor de waarschuwing. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_146645505
quote:
0s.gif Op zondag 9 november 2014 17:17 schreef RobinOok het volgende:
Gisteren eten gekookt voor 2 collega's van mijn lief.

[ link | afbeelding ]

1e gang. Silken tofu salade

2e gang. Geclarificeerde eendenbouillon met beukenzwammetjes en wat enoki.

3e gang. Gestoomde coquilles

4e gang. Zalm met zwarte boontjes met roerbakje van asperges, haricot verts en peultjes en wat witte rijst.

[ link | afbeelding ]

5e gang. Zuurzakijs (eigen recept) in een bakje van brandy snaps (Mary Berry’s recept) met een Kaapse kruisbes en wat honey cress (in de gescoord in de Markthal)

:P :s)
Je bent wel fan van rauwe lente uitjes he? ;)
Ik zou ze de volgende dag nog proeven denk ik...
Die zalm herken ik, dat recept heb ik een keer gebruikt tijdens een eetclub :)
pi_146646643
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 14:17 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Je bent wel fan van rauwe lente uitjes he? ;)
Boh, hou op! Sinds ik meermaals per week Chinees/Japans/Koraans kook besta ik volgens mij van binnen voor de helft uit bosuitjes! :D O+
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:16:37 #206
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146679714
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 10:00 schreef minilot het volgende:

[..]

Robin, jemig, was je restaurantje aan het spelen!? O+ Wat vond iedereen ervan?
En wat zien die gestoomde coquilles er lekker uit! :9 Dat ga ik eens maken!
Ik geloof dat ze nogal flabbergasted waren. :D
Komt natuurlijk ook gewoon omdat ze die smaken niet kennen. Veel mensen hebben een nogal lomp idee van de Aziatische keuken in het algemeen en de Chinese in het bijzonder. Dus dan is het makkelijk scoren. En nou ja, het was ook wel enigzins "restaurantwaardig", dat maakte ook best wat indruk. Maar ja, zeg ik dan, als je al die uren Masterchef kijken bij elkaar optelt, dan mag het toch ook wel? Bijna elke dag voor de buis zitten en commentaar geven op de presentatie van kandidaten en er dan zelf met de pet naar gooien?

Het is alleen lastig dat je ook nog verwacht wordt gezellig bij de gasten te zitten, dat hoeven die kandidaten niet. Dat is een extra uitdaging, zoveel mogelijk voorbereiden en klaarzetten zodat je zo kort mogelijk in de keuken staat om het klaar te maken. En dat ging deze keer ook beter dan ooit. Geen grote puinzooi in de keuken en zelfs tijd om snel foto's te maken.

Toch lijkt het me heerlijk om in de keuken te mogen blijven. :-)
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:17:27 #207
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146679738
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 14:17 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Je bent wel fan van rauwe lente uitjes he? ;)
Yup! Altijd in huis. Lente uitjes en koriander. Yum! :9
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:20:34 #208
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_146679826
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 10:01 schreef minilot het volgende:
Fruitontbijtje:
[ afbeelding ]

Blauwe druiven, gepocheerd in bloedsinaasappelazijn & honing.
Met vanilleyoghurt. :)
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:21:43 #209
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_146679853
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 10:01 schreef minilot het volgende:
Fruitontbijtje:
[ afbeelding ]

Blauwe druiven, gepocheerd in bloedsinaasappelazijn & honing.
Met vanilleyoghurt. :)
Dit lijkt op een echo van een foetus. :')
Niet om af te kraken, maar daar denk ik aan.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_146680066
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:21 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Dit lijkt op een echo van een foetus. :')
Niet om af te kraken, maar daar denk ik aan.
:D Gave associatie wel.
Foto zag ik zelf ook niet zozeer als mooi en lekker eten (al was het erg lekker!) maar meer als een enigszins merkwaardig stilleventje. :+
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:33:02 #211
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146680180


Mij herinnert het aan cherry tomaatjes uit de oven. En die mogen niet meer van Kranenburg dus ik vind het wel een leuk alternatief. En ik vind het er wel lekker uitzien daardoor.
pi_146680210
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:16 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik geloof dat ze nogal flabbergasted waren. :D
Komt natuurlijk ook gewoon omdat ze die smaken niet kennen. Veel mensen hebben een nogal lomp idee van de Aziatische keuken in het algemeen en de Chinese in het bijzonder. Dus dan is het makkelijk scoren. En nou ja, het was ook wel enigzins "restaurantwaardig", dat maakte ook best wat indruk. Maar ja, zeg ik dan, als je al die uren Masterchef kijken bij elkaar optelt, dan mag het toch ook wel? Bijna elke dag voor de buis zitten en commentaar geven op de presentatie van kandidaten en er dan zelf met de pet naar gooien?

Het is alleen lastig dat je ook nog verwacht wordt gezellig bij de gasten te zitten, dat hoeven die kandidaten niet. Dat is een extra uitdaging, zoveel mogelijk voorbereiden en klaarzetten zodat je zo kort mogelijk in de keuken staat om het klaar te maken. En dat ging deze keer ook beter dan ooit. Geen grote puinzooi in de keuken en zelfs tijd om snel foto's te maken.

Toch lijkt het me heerlijk om in de keuken te mogen blijven. :-)
Snap ik goed, van het in de keuken blijven :) Koken en borden opmaken is leuker dan gekoetjesenkalfjeskletsen aan tafel. :+

En ja, je zou verwachten dat iedereen na de overkill aan kookprogramma's de afgelopen Jaren toch niet meer zo snel onder de indruk te krijgen is van een beetje fraaie manier van eten presenteren, maar blijbaar toch. Al zal in jouw geval inderdaad wel meegespeeld hebben dat mensen niet alleen mooie borden voor zich kregen maar zo te lezen óók voor het eerst authentiek Chinees eten te eten kregen :)
*O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_146680232
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 november 2014 14:33 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
En die mogen niet meer van Kranenburg
Is dat zo ja? :D
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 15 november 2014 @ 14:41:19 #214
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146680407
Ja, al jaaaaaaren niet meer.
  zaterdag 15 november 2014 @ 15:54:41 #215
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_146682329
Kranenborg zou ook al jaren niet meer mogen als het aan mij lag
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_146682837
Ik mag Kranenborg al jaren niet.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 15 november 2014 @ 17:33:46 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_146685041
Ongetwijfeld iemand de zeer kundig is, maar ik zap hem weg, net als U2 of Simply Red op de radio, dan gaat er een andere zender op
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_146710369


Semi-transparante aardappelchips gemaakt. *O* *O* *O*
Bijzonder leuk om te doen! Zie:
http://www.instructables.com/id/Glass-Potato-Chips/

Opgegeten met semi-transparante tomatenketchup van Crick's
Let me see you stripped down to the bone
pi_146713038


Vanuit een inmiddels donkere keuken (en heb momenteel even geen Photoshop om het bij te trekken): gyoza (homemade velletjes) met vulling van eend en bosui, met versgemaakte pruimensaus.
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 16 november 2014 @ 17:00:37 #220
255392 De_Taartjesfee
Hoardin' like a hoarder
pi_146713104
Ohhhhhh gyoza, zooo lekker :9 Zag net op twitter je vellen al voorbij komen, zag er al goed uit :)

En die doorzichtige chips, wat gaaf!
I`m not weird. I`m limited edition.
  zondag 16 november 2014 @ 17:30:31 #221
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146714082
Respect! Ze zien er prachtig uit! Vulling alleen eend & ui of nog iets smeuïgs ook?
pi_146715450
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 16:58 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]

Vanuit een inmiddels donkere keuken (en heb momenteel even geen Photoshop om het bij te trekken): gyoza (homemade velletjes) met vulling van eend en bosui, met versgemaakte pruimensaus.
En toen heb je ze gebakken? Gekookt?
Sterkheidsbaas van alles.
pi_146717458
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 17:30 schreef RobinOok het volgende:
Respect! Ze zien er prachtig uit! Vulling alleen eend & ui of nog iets smeuïgs ook?
Beetje sesamolie en hoisinsaus erin :) O, en heel ragfijn gesneden chinese kool die ik even gestoomd had
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 16 november 2014 @ 18:53:19 #224
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146717468
quote:
2s.gif Op zondag 16 november 2014 18:09 schreef Lonaa het volgende:

[..]

En toen heb je ze gebakken? Gekookt?
Beide. :) Het zijn potstickers.
Jiaozi kun je op 3 manieren bereiden:
* Koken in ruim water (shuǐjiǎo, 水餃)
* Stomen (zhēngjiǎo, 蒸餃)
* In een koekenpan bakken (guōtiē, 鍋貼)
Voor deze laatste zogenaamde “potstickers” bak je de dumplings eerst eventjes in een hete koekenpan met een beetje olie bruin, giet er daarna een klein laagje water bij, leg de deksel op de pan en stoom de jiaozi gaar. Laat het water verdampen. Als de onderkant een mooi bruin korstje heeft serveren.
pi_146717529
quote:
2s.gif Op zondag 16 november 2014 18:09 schreef Lonaa het volgende:

[..]

En toen heb je ze gebakken? Gekookt?
Gewoon, wat je met gyoza doet. Gaarstomen in een beetje water in een hete pan met deksel erop, daarna deksel eraf en er een knapperig onderkantje aan bakken :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_146717545
Ahem, spuitelf (ga niet zo rap op mobiel), maar derde manier van Robin dus :)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 16 november 2014 @ 19:14:04 #227
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146718231


Ik had vanmiddag op eens onbedwingbare zin in zo'n gerookt kipfiletje van de AH.
Thuis een soort kipsalade van gemaakt:
1 gerookte kipfilet in blokjes
1 nashi peer in blokjes
lente-uitje in ringetjes

Sausje
1 el mayo
1 el stijfgeslagen room
1 tl citroensap
versgemalen 4-seizoenenpeper
zout

Nashipeer deed het goed! :-)

[ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 16-11-2014 20:17:47 ]
  zondag 16 november 2014 @ 19:30:25 #228
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_146718934
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 19:14 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]

Ik had vanmiddag op eens onbedwingbare zin in zo'n gerookt kipfiletje van de AH.
Thuis een soort kipsalade van gemaakt:
1 gerookte kipfilet in blokjes
1 nashi peer in blokjes
lente-uitje in ringetjes

Sausje
1 el mayo
2 el stijfgeslagen room
1 tl citroensap
versgemalen 4-seizoenenpeper
zout

Nashipeer deed het goed! :-)
Hmm dat ziet er goed uit!

Gyozo's (let even niet op mijn spelling) ook! Ik heb nog velletjes liggen, kan prima bij mijn maaltje van morgen :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_146719596
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 18:53 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Beide. :) Het zijn potstickers.
Jiaozi kun je op 3 manieren bereiden:
* Koken in ruim water (shuǐjiǎo, 水餃)
* Stomen (zhēngjiǎo, 蒸餃)
* In een koekenpan bakken (guōtiē, 鍋貼)
Voor deze laatste zogenaamde “potstickers” bak je de dumplings eerst eventjes in een hete koekenpan met een beetje olie bruin, giet er daarna een klein laagje water bij, leg de deksel op de pan en stoom de jiaozi gaar. Laat het water verdampen. Als de onderkant een mooi bruin korstje heeft serveren.
quote:
1s.gif Op zondag 16 november 2014 18:54 schreef minilot het volgende:

[..]

Gewoon, wat je met gyoza doet. Gaarstomen in een beetje water in een hete pan met deksel erop, daarna deksel eraf en er een knapperig onderkantje aan bakken :9
Dank!
Sterkheidsbaas van alles.
  zondag 16 november 2014 @ 21:23:03 #230
100164 MoChe
Uncle Joe
pi_146724462
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 16:58 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]

Vanuit een inmiddels donkere keuken (en heb momenteel even geen Photoshop om het bij te trekken): gyoza (homemade velletjes) met vulling van eend en bosui, met versgemaakte pruimensaus.
Ziet er super uit!!
пусть всегда будет солнце
pi_146802404
Awesome ontbijt!



Sinassplit-granola! >:) Het zijn brokken gepofte gierst met een laagje van witte chocolade, mandarijntjesschil en bergamotextract. .En een kwak yoghurt erbij dus. :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_146803715
Vandaag ook gyoza gemaakt, maar ze smaakten gewoon niet lekker -O-. Better luck next time.

Deze tomaten galette was iig wel gelukt.

pi_146803753
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 11:57 schreef n0a het volgende:
Vandaag ook gyoza gemaakt, maar ze smaakten gewoon niet lekker -O-. Better luck next time.

Deze tomaten galette was iig wel gelukt.

[ afbeelding ]
Die zag ik al voorbij komen, prachtig!
pi_146806145
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 11:57 schreef n0a het volgende:
Vandaag ook gyoza gemaakt, maar ze smaakten gewoon niet lekker -O-. Better luck next time.

Deze tomaten galette was iig wel gelukt.

[ afbeelding ]
Aww, jammer! Waar had je de gyzoa mee gevuld?

En inderdaad een schitterende galette! Ik eet pas weer verse tomaten als de winter voorbij is, maar als ik het zo zie krijg ik er toch wel erg veel trek in! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 19 november 2014 @ 13:37:12 #235
181448 littlepea
does humor belong in music?
pi_146806823
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 11:14 schreef minilot het volgende:
Awesome ontbijt!

[ afbeelding ]

Sinassplit-granola! >:) Het zijn brokken gepofte gierst met een laagje van witte chocolade, mandarijntjesschil en bergamotextract. .En een kwak yoghurt erbij dus. :9
Hmm.. dat ziet er lekker uit! Hoe kom je aan die gepofte gierst?
pi_146807157
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 13:37 schreef littlepea het volgende:

[..]

Hmm.. dat ziet er lekker uit! Hoe kom je aan die gepofte gierst?

Online besteld bij Pit&Pit.com maar elke goed gesoorteerde biowinkel heeft het wel liggen. En anders zijn er ook genoeg andere webshops, zoek maar 'ns op 'gepofte gierst' met Google.

Zelf maken kan ook, maar is wel (heel) veel meer gedoe en vond ik zelf niet zo'n succes :)
Veel lastiger dan popcorn, dat maak ik altijd gewoon zelf van maïskorrels. Zo gebeurd. Maar gierst moet je eerst weken, dan stomen, dan drogen en dan kun je het pas poffen.
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 19 november 2014 @ 13:58:02 #237
181448 littlepea
does humor belong in music?
pi_146807611
Dat klinkt inderdaad bewerkelijk.
  woensdag 19 november 2014 @ 13:58:46 #238
370431 drakin
vurig typje
pi_146807651
Mijn eerste bijdrage aan dit topic, ben geen fotograaf of goede opmaker om het voedsel er schitterend uit te laten zien, en heb het eten meestal ook al op voor ik denk om het eens op camera vast te leggen, maar deze keer dacht ik kom laat ik eens een kiekje schieten:



Gevulde paprika met shoarma uit de oven.
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
pi_146808051
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 13:58 schreef drakin het volgende:
Mijn eerste bijdrage aan dit topic, ben geen fotograaf of goede opmaker om het voedsel er schitterend uit te laten zien, en heb het eten meestal ook al op voor ik denk om het eens op camera vast te leggen, maar deze keer dacht ik kom laat ik eens een kiekje schieten:
Ik hou niet zo van gevulde paprika, maar je foto is wel tof, waarschijnlijk omdat je gave retro ovenschaal onderaan oranje en bovenaan een pietsje zwart is, net als de paprika's die erin staan! :D ^O^

En welkom als deelnemer van dit topic! *O*
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 19 november 2014 @ 14:31:53 #240
370431 drakin
vurig typje
pi_146808947
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 14:08 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik hou niet zo van gevulde paprika, maar je foto is wel tof, waarschijnlijk omdat je gave retro ovenschaal onderaan oranje en bovenaan een pietsje zwart is, net als de paprika's die erin staan! :D ^O^

En welkom als deelnemer van dit topic! *O*
Dankjewel voor je compliment minilot, zelfs al is de foto met mijn mobiel gemaakt :)
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
pi_146809300
quote:
14s.gif Op woensdag 19 november 2014 11:58 schreef Myraela het volgende:

[..]

Die zag ik al voorbij komen, prachtig!
Dank je :).

quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 13:16 schreef minilot het volgende:

[..]

Aww, jammer! Waar had je de gyzoa mee gevuld?

En inderdaad een schitterende galette! Ik eet pas weer verse tomaten als de winter voorbij is, maar als ik het zo zie krijg ik er toch wel erg veel trek in! ^O^
Tnx! Ik had de gyoza met kimchi gevuld en onder andere potato starch noodles. Moet er de volgende keer meer dingen in doen. Het was pittig en flauw tegelijk.
pi_146809350
Noedels in gyoza, ik kan me voorstellen dat dat wat saaiïg en nogal deegachtig wordt. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_146811931
De noodles zou ik er normaal ook niet in hebben gehad, maar ik zag dat Maanchi ze ook in de kimchi dumplings stopte. Volgende keer verzin ik wel zelf iets :D.
pi_146812233
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 16:10 schreef n0a het volgende:
Maanchi
Wie? :)

Edit: Lama, al gevonden :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_146813069
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 15:24 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]

Semi-transparante aardappelchips gemaakt. *O* *O* *O*
Bijzonder leuk om te doen! Zie:
http://www.instructables.com/id/Glass-Potato-Chips/

Opgegeten met semi-transparante tomatenketchup van Crick's
ziet er gaaf uit ^O^
pi_146813107
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 16:47 schreef Prego het volgende:

[..]

ziet er gaaf uit ^O^
Ja, vond ik ook wel! En het grappige is, als je je ogen dichtdeed was het net of je gewoon normale aardappelchips zat te eten, qua smaak en kraak! :D
Let me see you stripped down to the bone
pi_146829057
Fuck, nou heb ik zin in kimchi. :D
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
  zondag 23 november 2014 @ 21:11:36 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  zondag 23 november 2014 @ 21:33:16 #250
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146938779
Gewoon zelf de keuken in gaan is toch veel makkelijker? ;-)
Koken is heus niet moeilijk. Zeker dit soort dingen niet.
  zondag 23 november 2014 @ 23:28:20 #251
296595 foodlover
live and learn
pi_146943425
quote:
0s.gif Op woensdag 19 november 2014 13:58 schreef drakin het volgende:
Mijn eerste bijdrage aan dit topic, ben geen fotograaf of goede opmaker om het voedsel er schitterend uit te laten zien, en heb het eten meestal ook al op voor ik denk om het eens op camera vast te leggen, maar deze keer dacht ik kom laat ik eens een kiekje schieten:

[ afbeelding ]

Gevulde paprika met shoarma uit de oven.
Hmm paprika en shoarma, dat ga ik eens maken, doe ik mijn vriend denk ik een groot plezier mee.
  dinsdag 25 november 2014 @ 11:30:53 #252
370431 drakin
vurig typje
pi_146982826
Ik had zin in een eenvoudig gebakken eitje:



Ei met ham en kaas op een oerbroodje met pesto, daarbij kleine tomaatjes met ui en verse tijm even apart gebakken. Door het verschuiven van het telefoonhoesje best wel een leuk effect zo geworden deze foto.
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
  dinsdag 25 november 2014 @ 16:54:39 #253
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_146994194
Kan het er niet lekker uit vinden zien, sorry.
Ham ziet er ook wat treurig uit. Probeer volgende keer ham die niet op elkaar geperst is met water en zenen en zulks, dat is echt veel lekkerder.
En tomaatjes in hete olie bakken, dan worden ze ook lekkerder :9
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_147024107


Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_147024144
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 15:43 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]

Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel :9
nomnomnom!
  woensdag 26 november 2014 @ 18:25:08 #256
370431 drakin
vurig typje
pi_147029269
quote:
0s.gif Op woensdag 26 november 2014 15:43 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]

Sinterklaassurprisemaken-ontwijkgedrag resulteerde vandaag in een vanillepavlova met mandarijncurd en herfstfruit in siroop van bloedsinaasappelazijn en kaneel :9
O echt, wat lekker ziet dat er weer uit zeg :Y)
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:39:48 #257
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120198


Rara, wat is het? :)

*edit* als je klikt zie je een uitvergroting....

[ Bericht 12% gewijzigd door RobinOok op 29-11-2014 16:50:17 ]
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:41:34 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_147120232
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:39 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Rara, wat is het? :)
Jacob op toast
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:43:02 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120268
Nope. :-)
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:45:54 #260
280022 houdjemond
Sicker than the rest.
pi_147120325
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 november 2014 16:54 schreef Molo het volgende:
Kan het er niet lekker uit vinden zien, sorry.
Ham ziet er ook wat treurig uit. Probeer volgende keer ham die niet op elkaar geperst is met water en zenen en zulks, dat is echt veel lekkerder.
En tomaatjes in hete olie bakken, dan worden ze ook lekkerder :9
Ik vind het ook een beetje een zielig broodje, maargoed als het maar smaakt :Y)
T2K; "Je posts zijn leuker dan je lijstje"
-Scorpion_17
pi_147120462
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Nope. :-)
Koningsoesterzwam?
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:56:44 #262
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120543
Nee, ook niet. *O*
  zaterdag 29 november 2014 @ 16:57:51 #263
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120569
Modjes mogen het straks wel weghalen, want zit nu wel het foodgawkers topic te vervuilen. :D
Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? *O*
pi_147120609
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:57 schreef RobinOok het volgende:
Modjes mogen het straks wel weghalen, want zit nu wel het foodgawkers topic te vervuilen. :D
Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? Za'k het zeggen? *O*
Foodgawkerstopic was ooit mijn idee, en ind eze reeks hebben we over een beetje slowchat nooit moeilijk gedaan dus kom maar op met je raadspelletje ;)
Is het kwal?
Let me see you stripped down to the bone
pi_147120614
ik denk iets van kaasachtig spul ofzo.
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:00:54 #266
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120643
Nee, geen kwal en geen kaasachtig spul.
Het is de bovenste helft van iets. Dus eigenlijk 2 keer zo hoog. Misschien helpt dat.
En het is een ieniemienie stukje toast, dus dat dingetje erop is ter grootte van een kleine st. jacobsmossel. Dat dan weer wel....
pi_147120668
Is het gegeleerde ragout?
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:02:34 #268
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120683
Nee, het hoort zo.
pi_147120689
Ik geef het op :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_147120706
Nee, wacht, aubergine?
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:03:38 #271
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120716
Dan ga ik het zeggen, ja?
Of beter, laten zien met nog een foodgawkerfoto... :P
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:04:02 #272
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120723
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:03 schreef minilot het volgende:
Nee, wacht, aubergine?
Nee, ook niet. Maar wel goed bedacht. :D
pi_147120746
wel een schelpdier?
pi_147120775
paddo!
pi_147120787
* opgeeft *
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:08:52 #276
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120825
Geen schelpdier. Geen paddo.
Modjes kunnen misschien splitten? Naar een apart topic? :P

Had gedacht dat mannen als PietVerdriet het gewoon meteen zouden zien hoor.
pi_147120844
wat is het wat is het

pi_147120914
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:08 schreef RobinOok het volgende:
Had gedacht dat mannen als PietVerdriet het gewoon meteen zouden zien hoor.
:o
..wát heb je op je toast gedaan? Is het een plakje..? Neeee.
Let me see you stripped down to the bone
pi_147120957
:')
pi_147120979
ow bal zou nog wel kunnen misschien. maar nee dat lijkt me een te dikke plak en ... ehm.. nee dat is het niet... toch
pi_147120986
Ik dacht aan beenmerg, maar dat past niet echt bij de omschrijving.
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:15:25 #282
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147120993
Jaaaaaaaaaaaaaaa, N0a! Mijn heldin. *O*



pi_147121002
Wha *O*
pi_147121034
*O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_147121042
wie gaat er nou een bot op een broodje leggen. echt. ik verdenk je er tevens van de meest niet op bot lijkende foto te hebben uitgezocht. -O-
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:18:27 #286
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147121045
Ik had het al bijna op en toen dacht ik, misschien toch ook wel interessant om te laten zien hoe dat er nou uitziet. Op internet zie je eigenlijk voornamelijk de foto's van die geroosterde stukken botten.
Maar het ziet er dus niet uit. Je moet er niet te lang naar kijken voor je het in je mond stopt. Maar lekker is het wel. :-)
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:19:25 #287
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147121071
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:18 schreef SuperFood het volgende:
wie gaat er nou een bot op een broodje leggen. echt. ik verdenk je er tevens van de meest niet op bot lijkende foto te hebben uitgezocht. -O-
Niet het bot maar het merg, mevrouw 95% Vegan. :9
pi_147121128
hoe heb je dat er zo mooi uitgekregen? en dan is het wel een fucking fucking klein stuk broodje (en dat het 2 x zo groot was en de bovenkant was is ook een slechte hint want beenmerg loopt gewoon veel verder door normaal gesproken - mits rund waar ik dan maar vanuit ga).

:'(
pi_147121138
en ik ben niet vegan ik ben een worstje :D
pi_147121145
:@
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:26:28 #291
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147121262
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:21 schreef SuperFood het volgende:
hoe heb je dat er zo mooi uitgekregen? en dan is het wel een fucking fucking klein stuk broodje (en dat het 2 x zo groot was en de bovenkant was is ook een slechte hint want beenmerg loopt gewoon veel verder door normaal gesproken - mits rund waar ik dan maar vanuit ga).

:'(
Gewoon met een klein mesje. Heb ooit bij de action minibestek gekocht, komt heel vaak van pas.
En ja, het is een heel klein stukje brood. Had 1 boterhammetje geroosterd, in 4 driekantjes gesneden.
Was eerst niet van plan dit te fotograferen, maar toen ik het at realiseerde ik me dat ik op internet alleen maar foto's van hele, geroosterde botten zag. Nooit van de smurrie die je eruit peutert.
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:27:12 #292
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147121269
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:22 schreef SuperFood het volgende:
en ik ben niet vegan ik ben een worstje :D
Oh fuck, sorry, ik dacht dat ik op Minilot reageerde. :o
Niks gezegd!
pi_147121283
nou wel leuke presentatie. alhoewel je misschien iets met het bot had moetenkunnen doen omdat foto's die een verhaal vertellen ook wat waard zijn O-)
pi_147121530
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:27 schreef SuperFood het volgende:
nou wel leuke presentatie. alhoewel je misschien iets met het bot had moetenkunnen doen omdat foto's die een verhaal vertellen ook wat waard zijn O-)
Bleh, voedselfoto's die een verhaal vertellen. Ik wil dat op foto's van eten gewoon alleen iets staat dat eruit ziet alsof ik het zo uit het beeldscherm kan pakken en in mijn mond kan steken, zonder al teveel afleiding. Al die foto's met opzetjes met props en brokken ingredienten op de achtergrond, dat vind ik niks. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_147121570
ook iets voor te zeggen. ik wilde gewoon goedpraten dat ik het niet had geraden - het lag aan de foto ja :( :@ :')
pi_147121604
(En ja, ik weet dat ik de laatste tijd veel foto's heb geplaatst waar ook wel een propje op te vinden was, maar da's omdat ik per se een gratis Foodeliciousbox wilde winnen, en dat is inmiddels gelukt, dus weer klaar ermee. :+ )
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 29 november 2014 @ 17:40:14 #297
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147121617
Hooooerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :-)
pi_147121646
Ja, slecht van me! Ben er wel weer overheen. :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_147121665
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 november 2014 17:40 schreef RobinOok het volgende:
Hooooerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :-)
pi_147121674
ow nog 2
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')