abonnement Unibet Coolblue
  zondag 7 april 2013 @ 18:00:19 #1
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_124996005

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.


Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.
Bekijk ook deze presentatie ^O^.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 50 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 50 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 7 april 2013 @ 18:01:04 #2
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_124996049
Laatste post:

quote:
Inderdaad, ik denk dat ik in het vervolg als er een rekening gesplitst betaald moet worden ik ook maar gewoon om BTC ga vragen

Heb ik meer Bitcoins, en is er weer een gebruiker bijgekomen, win-win lijkt me.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_124996104
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 16:58 schreef wfoes1989 het volgende:
Ik heb een account aangemaakt op Mt.Gox, alleen is deze nog niet geverifieerd, kan ik nu al handel drijven of via mijn bankrekening bitcoins kopen? Hij geeft aan dat het tot 10 dagen kan duren voordat hij geverifieerd is.. moet ik tot die tijd ook wachten?
Waarom Mt.Gox, zoals al vaker opgemerkt: er zijn betere exchanges (beter als in: sneller, goedkoper, makkelijker, minder gezeik met identificatie, minder vaak gehackt, etc).

Open bijvoorbeeld een account op bitstamp.net of bitcoin.de en je kunt direct beginnen (en bovendien hoef je je niet te identificeren of dat soort onzin).

quote:
Houden ze de koers aan op het moment dat je koopt of verkoopt? Of zit hier tijdverschil in?
Voor vrijwel alle exchanges geldt: je zet er euro's op (bankoverschrijving), vervolgens plaats je zelf een order om x bitcoins te kopen voor y euro's, zodra er iemand zijn bitcoins voor die prijs wil verkopen heb jij x bitcoins op je account staan daar. En die kun je dan weer bij de exchange vandaan halen, naar je eigen wallet. Uitzondering is bitcoin.de, daar maak je niet van te voren geld over naar de exchange, maar maak je dat direct over naar de verkoper van de betreffende bitcoins (d.w.z. degene die jouw aanbod heeft geaccepteerd als je zelf een order plaatste, of wiens aanbod jij hebt geaccepteerd als diegene een order plaatste).

quote:
Ik heb èèn bitaddres met de key code.. veel sites geven allemaal een nieuwe bitcode, waarmee je naar hun zeggen aan de slag kunt gaan? Maar stel ik maak een x-aantal bitcoins over op een bitadres die hun weergeven, zijn deze bitcoins dan ook over te zetten zonder key code naar het bitaddres waarvan ik wel een code heb?
Ik zou om te beginnen even simpel een online wallet aanmaken (aanrader: blockchain.info/wallet) en even verdomd goed begrijpen waar je mee bezig bent alvorens er echt geld in te steken. Want je verhaal klinkt wat warrig, en als je een fout maakt doordat je niet weet wat je doet en je geld is weg, word je verdrietig. Eerst snappen wat je doet (even proberen met een klein bedrag, koop bijvoorbeeld voor ¤10 aan bitcoins ofzo) en even mee klooien, en pas als dat lukt, er echt geld in steken.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 7 april 2013 @ 18:02:48 #4
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_124996119
Bij PPC duurt het wel belachelijk lang voordat de coins die gemined heb confirmed worden zeg.

Een aantal heb ik al ruim 24 uur geleden gemined..

En de difficulty is ook een stuk hoger geworden ondertussen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_124996338
$161 volgens bitcoincharts, $159,67001 volgens MtGox. Going up!
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_124996416
Wat een raket! :D
pi_124996462
Rise chickun
  zondag 7 april 2013 @ 18:12:49 #8
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_124996553
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:02 schreef Jace_TBL het volgende:
Ik zou om te beginnen even simpel een online wallet aanmaken (aanrader: blockchain.info/wallet) en even verdomd goed begrijpen waar je mee bezig bent alvorens er echt geld in te steken. Want je verhaal klinkt wat warrig, en als je een fout maakt doordat je niet weet wat je doet en je geld is weg, word je verdrietig. Eerst snappen wat je doet (even proberen met een klein bedrag, koop bijvoorbeeld voor ¤10 aan bitcoins ofzo) en even mee klooien, en pas als dat lukt, er echt geld in steken.
Eens. Enkele dagen geleden investeerde ik als test 15 euro en daarvan is door te gehaast handelen inmiddels meer dan 90% verdampt. Inmiddels zijn BTC's zó duur geworden dat ik afzie van verdere investeringen, tenzij de koers keldert naar 20 dollar ofzo. Kans op ijsberen in de Sahara acht ik echter groter :+
pi_124996651
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:12 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Eens. Enkele dagen geleden investeerde ik als test 15 euro en daarvan is door te gehaast handelen inmiddels meer dan 90% verdampt. Inmiddels zijn BTC's zó duur geworden dat ik afzie van verdere investeringen, tenzij de koers keldert naar 20 dollar ofzo. Kans op ijsberen in de Sahara acht ik echter groter :+
Zonde, kan ik 0.1 bitcoin naar je sturen?
  zondag 7 april 2013 @ 18:17:16 #10
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_124996726
quote:
7s.gif Op zondag 7 april 2013 18:15 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Zonde, kan ik 0.1 bitcoin naar je sturen?
Neen, te duur (marktconform is ca. 13 euro al)
  zondag 7 april 2013 @ 18:19:40 #11
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_124996831
Yo, dit is toch ook gewoon een ordinaire bubble?
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_124996847
Pff, gaat nergens meer over dit. $20 gestegen in het weekend.
  zondag 7 april 2013 @ 18:20:53 #13
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_124996888
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:20 schreef Ravarian het volgende:
Pff, gaat nergens meer over dit. $20 gestegen in het weekend.
Allemaal door die Klöpping-dude die vrijdagavond bij DWDD alle ins en outs van Bitcoins uitlegde!!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 7 april 2013 @ 18:22:35 #14
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_124996948
quote:
6s.gif Op zondag 7 april 2013 18:20 schreef Falco het volgende:

[..]

Allemaal door die Klöpping-dude die vrijdagavond bij DWDD alle ins en outs van Bitcoins uitlegde!!!
Juist ja, door een item op een Nederlandse PO stijgt de waarde van BTC met 20 Dollar..
Denk niet dat DWDD wat voor invloed dan ook heeft. In ieder geval minder dan alle Amerikaanse zenders die er items over hebben gemaakt de laatste weken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_124996987
quote:
6s.gif Op zondag 7 april 2013 18:20 schreef Falco het volgende:

[..]

Allemaal door die Klöpping-dude die vrijdagavond bij DWDD alle ins en outs van Bitcoins uitlegde!!!
Eerder omdat verwacht word dat de koers morgen en dinsdag heel erg gaat stijgen zoals vorige week gebeurde.
pi_124997050
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:23 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Eerder omdat verwacht word dat de koers morgen en dinsdag heel erg gaat stijgen zoals vorige week gebeurde.
En vrijdag stijgt hij weer, omdat hij de zondag ervoor steeg, omdat hij de maandag daarvoor steeg :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_124997086
quote:
2s.gif Op zondag 7 april 2013 18:19 schreef Falco het volgende:
Yo, dit is toch ook gewoon een ordinaire bubble?
Nee natuurlijk niet, dit is nog maar het begin. Bitcoin luidt het begin aan van nieuwe tijden, een nieuwe vorm van geld die meegaat met het voortschrijden der techniek, en beter aansluit bij de "information age" waarin we leven.

Weet je wat een ordinaire bubbel is? Banken, met hun euro's en dollars. :')
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_124997150
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:25 schreef mike-amersfoort het volgende:
En vrijdag stijgt hij weer, omdat hij de zondag ervoor steeg, omdat hij de maandag daarvoor steeg :)
Hij stijgt omdat hij op dit moment nog veel te goedkoop is. 21 BTC vertegenwoordigt één miljoenste van de potentiële online wereldeconomie. Hoeveel denk je zelf dat dat waard is?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_124997208
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:27 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Hij stijgt omdat hij op dit moment nog veel te goedkoop is. 21 BTC vertegenwoordigt één miljoenste van de potentiële online wereldeconomie. Hoeveel denk je zelf dat dat waard is?
21 BTC = $1.000.000, mocht het ooit zo groot worden.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_124997881
Dipje anyone?
జ్ఞ‌ా
pi_124997934
Goed moment om nu te kopen via bitonic of happycoins. Fees maken in een dip niet meer uit.
pi_124997993
Ik zie in euro's nog geen dip hoor
pi_124998267
Natuurlijk is het een bubble

Bitcoin heeft alle aspecten van een commodity, zoals goud en zilver, en niet van geld. Het wordt gemined en wordt steeds moeilijker om te minen, en vervolgens wordt het opgeslagen en bewaard.

Op dit moment heb je enorme deflatie in bitcoin, en dat wil je juist niet in een munteenheid. Een huis van $200.000 was een jaar geleden 10.000 bitcoin, nu nog maar 1000 bitcoin, volgend jaar 100 bitcoin ? Deflatie zorgt ervoor dat niemand bezittingen wil hebben maar alleen geld oppot, in dit geval de bitcoins. Dat laat zien dat het geen currency is, maar een commodity.

Een bubble volgt meestal dit patroon


We zitten nu in de enthousiasme fase, de rest volgt vanzelf.

Het grote probleem is dat er onevenredig veel coins zitten bij de vroege beginners. Is iemand die een ATI kaart kocht en in 2010 10.000 coins heeft gemined over 5 jaar 100 miljoen waard ? Al die coins worden bewaard in de hoop ze later aan anderen te verkopen. Dat schijnt nu de enige waarde te zijn, hopen dat iemand anders ze later duurder van je koopt, iets wat niet vol te houden is.

Met een prijs van $150 en 11 miljoen coins in omloop praat je over 1.6 miljard aan waarde. Het probleem is dat er misschien maar 3% van dat bedrag in de bitcoin-economie is gestoken door mensen die coins kopen voor geld, dat geeft een werkelijke waarde van misschien $5 per coin. De prijs is opgepompt door misschien 100.000 aan coins die verhandeld worden, 90% van de coins worden gewoon bewaard en nooit verhandeld.

Als de prijs stijgt en iedereen wil cashen, zal de prijs crashen zodra een paar procent van de bestaande coins worden aangeboden voor verkoop omdat er domweg niet genoeg USD of EUR in de bitcoin economie bestaat. De rest van de mensen zal teleurgesteld en blut achterblijven. Bij een crash verdwijnt de liquiditeit, het heeft al veel beleggers in het verleden verbijsterd dat hoewel ze willen verkopen tegen elke prijs, hun aandelen of goud toch niet verkocht wordt omdat er domweg geen kopers zijn terwijl de prijs keldert.

Bitcoin heeft ook genoeg praktische nadelen. De trage transactietijd zorgt ervoor dat je er wel in een webwinkel mee kan betalen, maar niet in het echt, of je moet graag nadat je afrekent een half uur willen wachten voordat je je spullen meekrijgt als er eindelijk meer dan 6 bevestigingen binnen zijn gekomen.

Het maakt ook een hoop misdaad makkelijker. Het grote probleem bij afpersing en kidnapping is om niet gepakt te worden als je het losgeld ophaalt, een inspiratiebron voor veel films. Nu vraag je gewoon om 1000 BTC op een adres en je kan gewoon veilig thuis blijven zitten.

De meeste sites zoals exchanges worden gerund door amateurs en de hele bitcoin wereld wordt geteistert door hackers die je coins willen stelen of ddos aanvallen uitvoeren op alles en nog wat. Een site als MtG.ox is leuk, maar het is simpel om er USD op te krijgen, maar bijna onmogelijk om het er weer af te halen.
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 april 2013 @ 19:04:16 #24
862 Arcee
Look closer
  zondag 7 april 2013 @ 19:22:52 #25
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_124999484
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:55 schreef pikinhand het volgende:
Natuurlijk is het een bubble

Bitcoin heeft alle aspecten van een commodity, zoals goud en zilver, en niet van geld. Het wordt gemined en wordt steeds moeilijker om te minen, en vervolgens wordt het opgeslagen en bewaard.

Op dit moment heb je enorme deflatie in bitcoin, en dat wil je juist niet in een munteenheid. Een huis van $200.000 was een jaar geleden 10.000 bitcoin, nu nog maar 1000 bitcoin, volgend jaar 100 bitcoin ? Deflatie zorgt ervoor dat niemand bezittingen wil hebben maar alleen geld oppot, in dit geval de bitcoins. Dat laat zien dat het geen currency is, maar een commodity.

Een bubble volgt meestal dit patroon
[ afbeelding ]

We zitten nu in de enthousiasme fase, de rest volgt vanzelf.

Het grote probleem is dat er onevenredig veel coins zitten bij de vroege beginners. Is iemand die een ATI kaart kocht en in 2010 10.000 coins heeft gemined over 5 jaar 100 miljoen waard ? Al die coins worden bewaard in de hoop ze later aan anderen te verkopen. Dat schijnt nu de enige waarde te zijn, hopen dat iemand anders ze later duurder van je koopt, iets wat niet vol te houden is.

Met een prijs van $150 en 11 miljoen coins in omloop praat je over 1.6 miljard aan waarde. Het probleem is dat er misschien maar 3% van dat bedrag in de bitcoin-economie is gestoken door mensen die coins kopen voor geld, dat geeft een werkelijke waarde van misschien $5 per coin. De prijs is opgepompt door misschien 100.000 aan coins die verhandeld worden, 90% van de coins worden gewoon bewaard en nooit verhandeld.

Als de prijs stijgt en iedereen wil cashen, zal de prijs crashen zodra een paar procent van de bestaande coins worden aangeboden voor verkoop omdat er domweg niet genoeg USD of EUR in de bitcoin economie bestaat. De rest van de mensen zal teleurgesteld en blut achterblijven. Bij een crash verdwijnt de liquiditeit, het heeft al veel beleggers in het verleden verbijsterd dat hoewel ze willen verkopen tegen elke prijs, hun aandelen of goud toch niet verkocht wordt omdat er domweg geen kopers zijn terwijl de prijs keldert.

Bitcoin heeft ook genoeg praktische nadelen. De trage transactietijd zorgt ervoor dat je er wel in een webwinkel mee kan betalen, maar niet in het echt, of je moet graag nadat je afrekent een half uur willen wachten voordat je je spullen meekrijgt als er eindelijk meer dan 6 bevestigingen binnen zijn gekomen.

Het maakt ook een hoop misdaad makkelijker. Het grote probleem bij afpersing en kidnapping is om niet gepakt te worden als je het losgeld ophaalt, een inspiratiebron voor veel films. Nu vraag je gewoon om 1000 BTC op een adres en je kan gewoon veilig thuis blijven zitten.

De meeste sites zoals exchanges worden gerund door amateurs en de hele bitcoin wereld wordt geteistert door hackers die je coins willen stelen of ddos aanvallen uitvoeren op alles en nog wat. Een site als MtG.ox is leuk, maar het is simpel om er USD op te krijgen, maar bijna onmogelijk om het er weer af te halen.
Je noemt nadelen, maar geen voordelen. De voordelen zijn immens en ver reikend. De nadelen die je noemt zijn allemaal oplosbaar.

Velen zien Bitcoin als een revolutionaire technologie. Zoals er velen zijn geweest in de geschiedenis, van stoommachines tot telefoons, van auto's tot muziek recording.
pi_124999621
Als de bubble knapt zijn er dan nog wel kopers? Of zit je trillend achter je pc te wachten tot iemand eindelijk wat bitcoins van je koopt voordat ze onder de 50$ komen?
  zondag 7 april 2013 @ 19:29:32 #27
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_124999768
Ik moet er eerlijkheidshalve wel aan toevoegen dat ik er niet over pieker op deze prijs nog bitcoins te kopen (en zo dacht ik er op 70 dollar al over).
pi_124999786
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:29 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Ik moet er eerlijkheidshalve wel aan toevoegen dat ik er niet over pieker op deze prijs nog bitcoins te kopen (en zo dacht ik er op 70 dollar al over).
Gisteren nog gedaan :+.
జ్ఞ‌ా
pi_124999824
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:30 schreef µ het volgende:

[..]

Gisteren nog gedaan :+.
  zondag 7 april 2013 @ 19:31:28 #30
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_124999833
Als ik iemand zou moeten adviseren die sceptisch naar deze koers krijgt: koop er 1, zodat je in ieder geval mee doet.
  zondag 7 april 2013 @ 19:31:30 #31
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_124999835
Ik verwacht dat de BTC-koers nu gaat jojo-en. Meer mensen zullen nu geneigd zijn hun BTC's (deels) te verkopen, waardoor de koers kortstondig keldert wat weer grote aankopen in de hand werkt en de BTC-koers weer omhoogvliegt. Voor de waaghalzen die al stevig in de BTC's zitten wellicht een pump & dump gelegenheid ...
  zondag 7 april 2013 @ 19:31:35 #32
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_124999838
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:30 schreef µ het volgende:

[..]

Gisteren nog gedaan :+.
en kijk daar weer 10% erbij :)
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_124999888
Queue van 14000 man bij MtGox...
జ్ఞ‌ా
pi_124999903
ik lurk vooral in dit topic maar ben trots om te melden dat ik vandaag voor het eerst betaald ben in bitcoins voor een klusje! iemand moest een smiley sprite geript hebben en heeft me daar 0.05 BTC voor betaald :D
  zondag 7 april 2013 @ 19:32:55 #35
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_124999905
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:30 schreef µ het volgende:

[..]

Gisteren nog gedaan :+.
Voor mijn gevoel gaat de prijs nog flink stijgen (zit eigenlijk geen limiet op), maar ik vind het vervelend om te veel ergens voor te betalen. En speculeren zit ook niet echt in mijn bloed. Beetje eerloos. Tenzij je het echt vanuit verstand van zake doet.
pi_124999947
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:55 schreef pikinhand het volgende:
De meeste sites zoals exchanges worden gerund door amateurs en de hele bitcoin wereld wordt geteistert door hackers die je coins willen stelen of ddos aanvallen uitvoeren op alles en nog wat.
Het zijn net banken :o.
quote:
Een site als MtG.ox is leuk, maar het is simpel om er USD op te krijgen, maar bijna onmogelijk om het er weer af te halen.
Onmogelijk? Que?
జ్ఞ‌ా
pi_124999970
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:32 schreef spiedermann het volgende:
ik lurk vooral in dit topic maar ben trots om te melden dat ik vandaag voor het eerst betaald ben in bitcoins voor een klusje! iemand moest een smiley sprite geript hebben en heeft me daar 0.05 BTC voor betaald :D
*G*.

Heel goed. Dit soort dingen zijn veel belangrijker dan prijzen die omhoog gaan :+.
జ్ఞ‌ా
  zondag 7 april 2013 @ 19:34:38 #38
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_124999971
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:31 schreef MissionPhailed het volgende:
Ik verwacht dat de BTC-koers nu gaat jojo-en. Meer mensen zullen nu geneigd zijn hun BTC's (deels) te verkopen, waardoor de koers kortstondig keldert wat weer grote aankopen in de hand werkt en de BTC-koers weer omhoogvliegt. Voor de waaghalzen die al stevig in de BTC's zitten wellicht een pump & dump gelegenheid ...
Omdat er een verzonnen plafon in zit?
Nee tuurlijk niet. Zo een coin heeft totaal geen echte waarde meer. Begin beetje op highstake poker te lijken. Daar zijn het ook alleen chips die je verschuift zonder enige waarde aan te kennen.
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_125000069
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:34 schreef µ het volgende:

[..]

*G*.

Heel goed. Dit soort dingen zijn veel belangrijker dan prijzen die omhoog gaan :+.
Het was meer voor de lol, maar tof om te zien dat die 0.05 BTC inmiddels weer $0.70 meer waard is geworden
pi_125000104
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 18:55 schreef pikinhand het volgende:

Een site als MtG.ox is leuk, maar het is simpel om er USD op te krijgen, maar bijna onmogelijk om het er weer af te halen.
Als je op MtGox verkoopt voor Dollars is het inderdaad lastig om ze naar je rekening te krijgen.

Zet je verkooporder dus altijd op "Euro", kies dan Withdraw en binnen een paar dagen heb je het geld weer op je rekening.

Mocht je per ongeluk toch voor Dollars verkopen, koop dan Bitcoins terug en verkoop ze direct weer voor Euro's.
Is me al 2x overkomen en heeft me in beide gevallen geld opgeleverd :P
  zondag 7 april 2013 @ 19:38:46 #41
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125000179
Gaat de prijs niet simpelweg omhoog omdat er maar een beperkt aantal bitcoins zijn, met een snel groeiende userbase?

Weet iemand hoeveel mensen bitcoins hebben? En hoe dit aantal groeit? En hoe die groeit zich verhoudt met de groei in prijs?
pi_125000197
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:30 schreef µ het volgende:

[..]

Gisteren nog gedaan :+.
:)
  zondag 7 april 2013 @ 19:40:08 #43
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125000233
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:38 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Gaat de prijs niet simpelweg omhoog omdat er maar een beperkt aantal bitcoins zijn, met een snel groeiende userbase?

Weet iemand hoeveel mensen bitcoins hebben? En hoe dit aantal groeit? En hoe die groeit zich verhoudt met de groei in prijs?
elke keer als er weer iets in de media staat komen er weer mensen die de lijn zien en ook denken wat te kunnen verdienen en daarom weer kopen.

Zolang er meer mensen zijn die het willen hebben maar de vraag niet kan voldoen zal de prijs stijgen
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_125000262
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:38 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Gaat de prijs niet simpelweg omhoog omdat er maar een beperkt aantal bitcoins zijn, met een snel groeiende userbase?
:Y.

Vraag en aanbod..
quote:
Weet iemand hoeveel mensen bitcoins hebben? En hoe dit aantal groeit? En hoe die groeit zich verhoudt met de groei in prijs?
Nope. Als het goed is niet in ieder geval :+.
జ్ఞ‌ా
  zondag 7 april 2013 @ 19:41:27 #45
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125000297
als je van grafieken houdt:
http://blockchain.info/nl/charts
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
pi_125000312
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:38 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Gaat de prijs niet simpelweg omhoog omdat er maar een beperkt aantal bitcoins zijn, met een snel groeiende userbase?

Weet iemand hoeveel mensen bitcoins hebben? En hoe dit aantal groeit? En hoe die groeit zich verhoudt met de groei in prijs?
Dat is wel een groot deel van het verhaal.

Er zijn nu 11 miljoen coins in de omloop, er komen er maximaal 21 miljoen.
Als je alleen al ziet hoeveel aanmeldingen MtGox heeft per maand (60.000 in februari) dan mag je aannemen dat ze nu een stuk of 300.000 accounts hebben (wilde gok).

Dan kom ik op maximaal 36,67 BTC per persoon, als je gaat delen.

Er zijn echter meer exchanges, niet iedereen koopt ze via een exchange, een deel heeft ze gemined en doet ze niet weg, er zijn mensen die er véél meer hebben, dus het wordt al lastig om er meer dan 10 per persoon te hebben zonder de waarde belachelijk op te voeren.

In dit tempo werken we op korte termijn achter de komma en dan verhandel je Bitcoin ineens als 0,001 Bitcoin op de exchange.
pi_125000569
Vergeet niet dat er ook een heleboel verloren coins zijn. Coins die op wallets staan die niet meer toegankelijk zijn om welke reden dan ook.

P.S: Had ik toch een beetje gelijk met een dipje :)
pi_125000697
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:46 schreef Ravarian het volgende:
Vergeet niet dat er ook een heleboel verloren coins zijn. Coins die op wallets staan die niet meer toegankelijk zijn om welke reden dan ook.

P.S: Had ik toch een beetje gelijk met een dipje :)
Was er maar een manier om er achter te komen hoeveel bitcoins er 'weg' zijn, ben eigenlijk best benieuwd.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 7 april 2013 @ 19:57:40 #49
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125001049
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:04 schreef Arcee het volgende:
TT :N

High: $162.90 w/
Dacht ook echt dat ik er $200 had gezet..

MODJEEEEE!!!!!!
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125001662
PPC's net verkocht voor 0.0031 _O- sick
pi_125001947
quote:
3s.gif Op zondag 7 april 2013 19:30 schreef µ het volgende:
Gisteren nog gedaan :+.
Idem. En ze zijn alweer meer waard. :+ Niet dat ik ze heb gekocht om euro's mee te verdienen - ik hoop mijn bitcoins nooit meer te hoeven terugruilen, maar er ooit al mijn shit mee te kunnen betalen (boodschappen, hypotheeklasten, pizza bestellen, vakanties, etc) als ze alom geaccepteerd worden.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 7 april 2013 @ 20:16:36 #52
50623 Matty___
Konichiwa Bitches
pi_125002047
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:14 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Idem. En ze zijn alweer meer waard. :+ Niet dat ik ze heb gekocht om euro's mee te verdienen - ik hoop mijn bitcoins nooit meer te hoeven terugruilen, maar er ooit al mijn shit mee te kunnen betalen (boodschappen, hypotheeklasten, pizza bestellen, vakanties, etc) als ze alom geaccepteerd worden.
gaat nooit gebeuren als ze zo volatile zijn. Vandaag koop je er 1 pizza voor en een week later 4?
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
  zondag 7 april 2013 @ 20:27:58 #53
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125002644
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2013 19:40 schreef µ het volgende:

[..]

:Y.

Vraag en aanbod..

[..]

Nope. Als het goed is niet in ieder geval :+.
Even de grafiek van 'blockchain > my wallet gebruikers' over die van de prijs leggen. Is alleen down op het moment.
pi_125002979
Mixriot.com accepteert bitcoin.

Ze zijn alleen down.

Zal wel vanwege het nieuws komen :+.
జ్ఞ‌ా
pi_125003153
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:38 schreef Wouter_Drucker het volgende:
Gaat de prijs niet simpelweg omhoog omdat er maar een beperkt aantal bitcoins zijn, met een snel groeiende userbase?

Weet iemand hoeveel mensen bitcoins hebben? En hoe dit aantal groeit? En hoe die groeit zich verhoudt met de groei in prijs?
Er zijn inderdaad cijfers beschikbaar. De blockchain is voor iedereen zichtbaar, dus ook alle transacties, en mensen dataminen dat om statistieken te krijgen, oa. de site blockchain.info

Zie http://www.fool.com/inves(...)-doomed-to-fail.aspx

Blockchain.info, which claims to be Bitcoin's most popular wallet (every user needs a digital "wallet," which is something like an anonymous checking account, to transact Bitcoins), provides the following statistics on its userbase and on Bitcoin itself. I've rounded some numbers for convenience:

[*]Total wallet users: 180,400.
[*]Bitcoins created to date: 11,000,000.
[*]Bitcoin transaction volume (weekly moving average): 344,000.
[*]Wallet users engaging in transactions (weekly moving average): 10,000.
[*]Total Bitcoin exchange dollar volume (weekly moving average): $9,600,000.
[*]Estimated Bitcoins transacted on exchanges (at $135 price): 71,000.


Je ziet het probleem, maar 3% van alle bitcoins wordt gebruikt op dit moment, en maar 1% via een exchange. Maar 5% van de wallets doet transacties, 95% zijn slapende wallets. Er wordt maar voor totaal $10 miljoen per week verhandeld en dat zijn voor een groot deel mensen die continu handelen, zoals mensen die steeds BTC naar LTC en terug verhandelen. Als er maar 1% van de coins liquide is hangen die overige 99% als een zwaard van Damocles boven de hoofden van beleggers.

Er wordt, ondanks de gestegen prijs maar $10 miljoen per week verhandeld, maar $1.5 miljoen per dag (waarschijnlijk dubbeltelling), dat zijn 10.000 coins per dag. Er hoeft maar 1 iemand aan komen te zetten met een wallet uit 2010, toen je makkelijk 10.000 coins kon kopen voor een schijntje (we kennen allemaal het verhaal over een miner die via via 2 pizza's ter waarde van $20 liet bezorgen voor 10.000 coins). Als die aan komt zetten met 50.000 coins dan kan die (zelfs al is dat een kleine speler) de koers totaal laten crashen als hij ze zomaar op de markt gooit, als het totale dagvolume maar 10.000 is. En er zijn honderden van dat soort vroege beginners met hun 10.000+ wallets, die allemaal ooit eens willen cashen.

Dat verhaal van $1.6 miljard marktkapitalisatie is puur fictief, er is misschien maar $20 miljoen totaal cash in de markt gestoken, en elke poging om een deel daarvan te verzilveren zal de koers serieus laten inzakken.
  zondag 7 april 2013 @ 20:35:33 #56
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125003157


Boven: aantal my wallet gebruikers
Onder: marktprijs

De prijs wordt opgedreven doordat het aantal gebruikers groeit. Niet door speculatie.
  zondag 7 april 2013 @ 20:36:50 #57
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125003228
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2013 20:32 schreef µ het volgende:
Mixriot.com accepteert bitcoin.

Ze zijn alleen down.

Zal wel vanwege het nieuws komen :+.
nice, wat voor site is het?
pi_125003439
quote:
7s.gif Op zondag 7 april 2013 16:26 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Lukt het?
Happycoins en bitonic zijn snel maar duur.
Als je geduld hebt kan je het beter via bitcoin.de of bitstamp doen
Ja het begint een beetje duidelijk te worden, heb nu mensen via Bitcoin.de gevonden die wel een muntje willen verkopen voor 124.99 Euro.

Is dat een redelijke deal? :)
pi_125003554
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:36 schreef Mender het volgende:

[..]

nice, wat voor site is het?
Ze verkopen muziek. Drum&Bass, Elektro, Dubstep enzo :s).
జ్ఞ‌ా
pi_125003580
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:40 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ja het begint een beetje duidelijk te worden, heb nu mensen via Bitcoin.de gevonden die wel een muntje willen verkopen voor 124.99 Euro.

Is dat een redelijke deal? :)
De koers is op dit moment: http://bitcoinity.org/mar(...)y=EUR&exchange=mtgox
  zondag 7 april 2013 @ 20:43:08 #61
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125003631
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:40 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ja het begint een beetje duidelijk te worden, heb nu mensen via Bitcoin.de gevonden die wel een muntje willen verkopen voor 124.99 Euro.

Is dat een redelijke deal? :)
Ik zou bitonic doen. Veiliger en snel. Dat het duur is, ok, maar snelheid is ook kostbaar als de prijs zo snel stijgt.
pi_125003750
Ik wou net zeggen. Heb er een paar dagen terug wat gekocht voor 110eu, ze zijn nu 122eu waard :P
pi_125003794
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 19:22 schreef Wouter_Drucker het volgende:

Je noemt nadelen, maar geen voordelen. De voordelen zijn immens en ver reikend. De nadelen die je noemt zijn allemaal oplosbaar.

Velen zien Bitcoin als een revolutionaire technologie. Zoals er velen zijn geweest in de geschiedenis, van stoommachines tot telefoons, van auto's tot muziek recording.
Kan best, maar ik kijk hier puur naar de financiele en beurstechnische kant van het verhaal. Bovendien volg ik in technische analyse, price action, niet echt fundamentele analyse. Verliefd worden op het product is meestal een foute factor, daar blijven continu mensen arm door worden op de beurs. Je kan goud, zilver, een tomtom of een iphone wel fantastisch vinden, de onderliggende koers van het bedrijf vertelt zijn eigen verhaal.

Een eigenschap van bubbles is dat het rooskleurig denken over het product de gokker volledig verblindt wat betreft de risico's. En in het geval van bitcoin is de lage liquiditeit, het kleine deel van de coins dat actief in omloop is een enorm risico. Het is leuk als 1% van de coins heen en weer handelt tot de prijs $500 is, als de overige 99% aan komt zetten met hun coins om te cashen is daar niets meer van over, en zijn degenen die boven de 100 euro voor een coin betaalden de grote verliezers.
  zondag 7 april 2013 @ 20:51:41 #64
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125004068
Ik heb 1 bitcoin. Als die op een gegeven moment 1 miloen dollar zou worden zou ik niet incashen. Simpelweg omdat ik geen enkel vertrouwen heb in de dollar, het financiele stelsel, en het gehele establishment.

Het 'dan hoef ik nooit meer te werken' gaat m.i. niet op. Dat dachten sommige joden vast ook een paar jaar voor ze werden opgepakt.
pi_125004130
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:43 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Ik zou bitonic doen. Veiliger en snel. Dat het duur is, ok, maar snelheid is ook kostbaar als de prijs zo snel stijgt.
Wat is het verschil qua snelheid dan? moet ik dan denken aan minuten of dagen?
Bij Bitonic.nl vraagt men 133 dat is inderdaad een stuk duurder.
pi_125004184
Het staat direct op je wallet
pi_125004270
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:40 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ja het begint een beetje duidelijk te worden, heb nu mensen via Bitcoin.de gevonden die wel een muntje willen verkopen voor 124.99 Euro.

Is dat een redelijke deal? :)
Op moment van schrijven kost 1 BTC op mtgox ¤124. Dus ¤125 voor de moeite is erg schappelijk. :)
pi_125004280
Dat is rap dan, alleen Bitonic heeft nu dan weer niks beschikbaar.
  zondag 7 april 2013 @ 20:55:23 #69
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125004290
quote:
one of Bitcoin's greatest problems -- its dramatic price instability
Dat is duidelijk incorrect. Op de grafieken hierboven kun je aflezen dat de prijs instabiliteit komt door een instabiliteit in het aantal gebruikers. Je kan dit Bitcoin niet aanrekenen.
  zondag 7 april 2013 @ 21:01:56 #70
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125004708
quote:
Why does the news cycle drive prices so much? Simply put: Very few people who hold Bitcoins actually want to use them once they've been acquired, as the prevailing belief among Bitcoin holders is that it will continue to appreciate in price.
Zie bovenstaande grafieken en je ziet dat dit niet waar is. Markt prijs loopt gelijke tred met adoptie. Adoptie met media aandacht.

Een zelfversterkende cyclus is het wel. Hoe hoger de prijs, hoe meer aandacht, hoe meer adoptie, hoe hoger de prijs.

De hoarders gaan uitgeven op het moment dat er spullen te koop komen die ze willen hebben. Dat is nu duidelijk niet het geval. De bitcoin economie is geen consumptie maatschappij, dus dat kan ook nog wel een tijdje duren.

[ Bericht 11% gewijzigd door Wouter_Drucker op 07-04-2013 21:18:40 ]
pi_125004837
En nu is het wachten op de verificatie van Bitcoin.de, dus zit naar een scherm van telebankieren te staren en wacht op een code... dat kan sneller!!!! :P
  zondag 7 april 2013 @ 21:08:55 #72
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125005086
Je kan je afvragen of mensen hun bitcoins niet zouden uitgeven als mensen om hun heen zouden sterven van de honger. Over een jaar is het meer waard. Laat maar sterven.

Oh nee, mensen horen niet empathisch te zijn.

_O-
  zondag 7 april 2013 @ 21:12:37 #73
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125005282
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:04 schreef WammesWaggel het volgende:
En nu is het wachten op de verificatie van Bitcoin.de, dus zit naar een scherm van telebankieren te staren en wacht op een code... dat kan sneller!!!! :P
Dat kan inderdaad, met Litecoin ;)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125005446
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:12 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat kan inderdaad, met Litecoin ;)
Hij bedoelt de ¤ 0,01 die bitcoin.de naar je overmaakt met verificatiecode. Die krijg je denk ik op z'n vroegst dinsdag.
pi_125005453
Heb mijn litecoins maar verkocht. Concentreer me liever op 1 ding. Bitcoin!
జ్ఞ‌ా
  zondag 7 april 2013 @ 21:15:37 #76
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125005457
Ik geef soms een klein deel van m'n bitcoins gewoon uit als fooi. Gewoon om het werk van bepaalde mensen te steunen.
  zondag 7 april 2013 @ 21:18:21 #77
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125005626
Op Bitcurex zijn ze nu E 114,5, waarom verschilt dat zoveel met mtgox bijvoorbeeld?
Wil nu namelijk instappen, waar kan ik dat het beste doen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125005647
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2013 21:15 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Hij bedoelt de ¤ 0,01 die bitcoin.de naar je overmaakt met verificatiecode. Die krijg je denk ik op z'n vroegst dinsdag.
WTF???? dan staan we al op 200 :( :P

Hoe kom ik sneller aan mijn coins? :@
  zondag 7 april 2013 @ 21:20:52 #79
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125005783
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:18 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

WTF???? dan staan we al op 200 :( :P

Hoe kom ik sneller aan mijn coins? :@
Bitonic.nl. Even op de tanden bijten vwb die 10 euro. :+
pi_125005895
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:15 schreef µ het volgende:
Heb mijn litecoins maar verkocht. Concentreer me liever op 1 ding. Bitcoin!
Over 4 weken heb je spijt, net zoveel als in 2011 toen je je Bitcoins voor 50 cent per stuk verkocht :P

MtGox lanceert (vrijwel zeker) binnenkort een LTC exchange en dan gaan ze naar de 15-20 Dollar!
Ik voel het :P
pi_125005985
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 20:35 schreef pikinhand het volgende:
Je ziet het probleem, maar 3% van alle bitcoins wordt gebruikt op dit moment, en maar 1% via een exchange. Maar 5% van de wallets doet transacties, 95% zijn slapende wallets.
Hoeveel % van de wereldvoorraad goud wordt er eigenlijk gebruikt op dit moment, en hoeveel ligt te slapen in kluizen? Dan is goud dus ook waardeloos, een bubble, gebakken lucht, etc.

Oh wacht, dan gaat datzelfde argument natuurlijk ineens niet meer op? :{

quote:
Er wordt maar voor totaal $10 miljoen per week verhandeld en dat zijn voor een groot deel mensen die continu handelen, zoals mensen die steeds BTC naar LTC en terug verhandelen. Als er maar 1% van de coins liquide is hangen die overige 99% als een zwaard van Damocles boven de hoofden van beleggers.
Geen idee waar je (c.q. de schrijver van dat bedenkelijke artikel) die stats vandaan haalt. In de actuele gegevens volgens blockchain.info staat bijna $25 miljoen per dag (dat is nog slechts het estimated handelsvolume met tx change niet meegeteld).

Die gast op fool.com geeft trouwens duidelijk blijk geen hol te begrijpen van Bitcoin, in plaats daarvan schermt hij met wat grafiekjes, maakt vergelijkingen met andere grafiekjes (van instrumenten die totaal niet te vergelijken zijn met Bitcoin) en trekt daar allerlei wilde conclusies uit. Technische analyse heet dat, en dat zijn de állerergsten. Een soort glazen bollen en koffiedik kijkers, maar dan vermomd met dure termen en ingewikkelde grafiekjes.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125006005
quote:
11s.gif Op zondag 7 april 2013 21:18 schreef Quotidien het volgende:
Op Bitcurex zijn ze nu E 114,5, waarom verschilt dat zoveel met mtgox bijvoorbeeld?
Wil nu namelijk instappen, waar kan ik dat het beste doen?
a). waar je het snelst geld heen kan krijgen
b). waar ze het goedkoopst zijn

Als je langer moet wachten, worden ze weer duurder (gezien de trend).
pi_125006027
quote:
11s.gif Op zondag 7 april 2013 21:18 schreef Quotidien het volgende:
Op Bitcurex zijn ze nu E 114,5, waarom verschilt dat zoveel met mtgox bijvoorbeeld?
Wil nu namelijk instappen, waar kan ik dat het beste doen?
Die zijn net verkocht. :+

Maar er is daar zo goed als geen handel. Kijk eens naar het "orderboek":

pi_125006063
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:20 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Bitonic.nl. Even op de tanden bijten vwb die 10 euro. :+
Die hebben momenteel niks te verkopen :'(

quote:
Helaas, er zijn onvoldoende bitcoins beschikbaar. U kunt op dit moment geen bitcoins bestellen.
Valt toch wel tegen eigenlijk, overal moet je een paar dagen wachten of ze hebben niks... wat een vooruitgang :')
  zondag 7 april 2013 @ 21:26:43 #85
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125006210
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:24 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die zijn net verkocht. :+

Maar er is daar zo goed als geen handel. Kijk eens naar het "orderboek":

[..]

Die zet je toch op je wallet alvorens ze bij een andere exchange weer te verkopen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125006575
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:26 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Die zet je toch op je wallet alvorens ze bij een andere exchange weer te verkopen?
Dat kun je inderdaad doen, zou ze dan rechtstreeks naar een andere exchange sturen. Arbitrage heet dat. Alleen is het bij veel exchanges nog een heel gedoe geld erop te krijgen. Kost je minimaal een aantal werkdagen, of je betaalt zoveel aan fees dat het verschil daarmee weer teniet wordt gedaan.
  zondag 7 april 2013 @ 21:34:48 #87
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125006705
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:32 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Dat kun je inderdaad doen, zou ze dan rechtstreeks naar een andere exchange sturen. Arbitrage heet dat. Alleen is het bij veel exchanges nog een heel gedoe geld erop te krijgen. Kost je minimaal een aantal werkdagen, of je betaalt zoveel aan fees dat het verschil daarmee weer teniet wordt gedaan.
Aha, dus het beste is om ze op zo'n orderboek te zetten. :) zal eens op happycoins beginnen..
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  zondag 7 april 2013 @ 21:36:15 #88
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125006796
quote:
wat een vooruitgang :')
Hihi. :P

Dan happycoins.nl proberen.
  zondag 7 april 2013 @ 21:37:02 #89
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125006842
Trollbox op BTC-e ontspoort :+
  zondag 7 april 2013 @ 21:39:07 #90
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125006973
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:37 schreef MissionPhailed het volgende:
Trollbox op BTC-e ontspoort :+
lol :D
pi_125007204
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:37 schreef MissionPhailed het volgende:
Trollbox op BTC-e ontspoort :+
De moderators zijn gelukkig ook weer wakker :P
  zondag 7 april 2013 @ 21:42:38 #92
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125007241
Iemand gebanned voor 6000 dagen _O-
pi_125007242
Lees nog eens een stukje terug uit 2011 toen het ook zo omhoog ging, je bescheurt je soms :D
  zondag 7 april 2013 @ 21:42:55 #94
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125007262
Ja, nu bans uitgedeeld van 60 tot 6000 dagen _O-
pi_125007345
Hoelang kan het duren voordat je bitcoins hebt overgezet naar btc-e?
  zondag 7 april 2013 @ 21:44:38 #96
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125007386
10 min tot een uur.
  zondag 7 april 2013 @ 21:44:41 #97
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125007395
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:44 schreef wfoes1989 het volgende:
Hoelang kan het duren voordat je bitcoins hebt overgezet naar btc-e?
In mijn ervaring duurt bevestiging door het netwerk circa 10 minuten.
pi_125007434
Half uurtje? Ik heb paar dagen terug een coin gekocht via bitonic, stond direct op mn wallet. Daarna naar btc-e gestuurd en dat duurde een klein half uurtje. Van af dat moment beetje zitten ruilen. Heb nu 1,03 btc :')
pi_125007445
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:36 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Hihi. :P

Dan happycoins.nl proberen.
Oke :)
Even kijken..

Tijdens het registreren krijg ik deze vraag.
quote:
A Bitcoin address of your private wallet (to receive Bitcoins):
Die wallet, kan ik die vinden in MultiBit?
pi_125007533
Wat of wie is trouwens "Fontas" ?
pi_125007614
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2011 09:54 schreef PiRANiA het volgende:
Op mtgox zijn bitcoins nu $1 waard! :D
pi_125007630
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:46 schreef Faazz het volgende:
Wat of wie is trouwens "Fontas" ?
Één of andere LiteCoin trader die de koers omhoog zou drijven :P

"The legend of Fontas"
  zondag 7 april 2013 @ 21:48:15 #104
332574 µ
alt-m
pi_125007660
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:47 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:D
జ్ఞ‌ా
  zondag 7 april 2013 @ 21:48:48 #105
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125007702
even een leuke post terugzoeken.... moment :D
pi_125007704
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2013 21:48 schreef µ het volgende:

[..]

:D
Daarom moest je die Litecoins nog niet dumpen :P
  zondag 7 april 2013 @ 21:49:43 #107
332574 µ
alt-m
pi_125007766
quote:
Krijgt teringhenkie daar nou 0.25btc zomaar :o
జ్ఞ‌ా
  zondag 7 april 2013 @ 21:50:37 #108
332574 µ
alt-m
pi_125007829
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:48 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Daarom moest je die Litecoins nog niet dumpen :P
Krijg het gevoel dat het een nogal kleine en gemanipuleerde markt is.
జ్ఞ‌ా
pi_125007849
He!

Iemand enig idee of deze ook dichterbij te bestellen zijn?
Of wil iemand ze eventueel samen bestellen zodat we de verzendkosten kunnen delen.

Link
Chinakopen.nl - Alle informatie over het kopen van producten op betrouwbare Chinese webshops!
  zondag 7 april 2013 @ 21:52:13 #110
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125007933
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 08:27 schreef Whuzz het volgende:
Je quotes staan in de verkeerde volgorde. Ik heb die 5 BTC van MtGox natuurlijk gewoon teruggekregen, net als jij (eregsns eind juni). Na een paar dagen ofzo een mailtje van MtGox gehad voor account confirmatie, waarna ik weer bij het account kon. Mijn BTC stond er nog. Die heb ik daarna bij MtGox weggehaald en een poosje later definitief weggepleurd (in augustus) :P
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2012 11:38 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Vanuit een filosofisch standpunt: ik denk niet dat op termijn iemand gelukkig gaat worden van bitcoins :')
Vanuit een meer praktisch oogpunt: shift-del ging sneller dan rondvragen wie er wat bitcoins wil hebben. ;)

[..]

Momenteel waren ze minder dan 50 euro waard geweest. Mijns inziens zijn ze over een jaar of wat nog maar 5 cent waard. Dat wordt een klein stadje dan. Misschien iets van playmobil ofzo :P
Niet dat je ergens playmobil met bitcoins kunt kopen, maar toch...
pi_125007991
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2013 21:49 schreef µ het volgende:

[..]

Krijgt teringhenkie daar nou 0.25btc zomaar :o
Ja, wilde net zeggen. AEX / Nieuw digitaal geld Bitcoin - Interview op One Radio Network

Noemt hij je nog een krent ook. _O-
  zondag 7 april 2013 @ 21:53:08 #112
332574 µ
alt-m
pi_125007993
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:52 schreef Mender het volgende:

[..]

Ouch.
జ్ఞ‌ా
pi_125008047
quote:
1s.gif Op zondag 7 april 2013 21:50 schreef µ het volgende:

[..]

Krijg het gevoel dat het een nogal kleine en gemanipuleerde markt is.
Klopt :)
Maar... De MtGox API ticker is echt...
  zondag 7 april 2013 @ 21:54:34 #114
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125008094
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:52 schreef Mender het volgende:

[..]

Oeps, 600 euro door de plee :o
pi_125008116
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 21:54 schreef MissionPhailed het volgende:

[..]

Oeps, 600 euro door de plee :o
En mogelijk zelfs 6000 of meer, afhankelijk van wat de koers nog gaat doen...
  zondag 7 april 2013 @ 22:00:46 #116
253364 Karasta
Arubanaan
pi_125008556
Is het nog waard om hier geld in te investeren? Ik heb het nog aan het begin gezien toen ze $5 waard waren en heb toen niets geinvesteerd omdat ik er niet in geloofde.

Had met $1000 investering veel geld kunnen maken ...

Nu is het bijna $160 waard , 2 weken geleden was het $75 dacht ik?
Heb zo'n zin om $1000 van mijn spaargeld erin te storten , maar is het nog waard om dit te doen?

[ Bericht 0% gewijzigd door Karasta op 07-04-2013 22:06:56 ]
Steam id : Kim the boss.
pi_125008665
Wie weet staat BTC volgende week wel rond de $200,-

Heb je toch mooi 500 winst te pakken, eh? :P
  zondag 7 april 2013 @ 22:02:48 #118
332574 µ
alt-m
pi_125008715
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 22:00 schreef Karasta het volgende:
Is het nog waard om hier geld in te investeren? Ik heb ht nog aan het begin gezien toen ze $5 waard waren en heb toen niets geinvesteerd mdat ik er niet in geloofde.

Had met $1000 investering veel geld kunnen maken ...

Nu is het bijna $160 waard , 2 weken geleden was het $75 dacht ik?
Heb zo'n zin om $1000 van mijn spaargeld erin te storten , maar is het nog waard om dit te doen?
De ene voorspelt dat ze naar de $1 gaan, de ander zegt $1000. Mensen hier zijn eerder geneigd dat tweede te denken.
జ్ఞ‌ా
pi_125008988
Als je hart sneller gaat kloppen als je denkt aan alle winsten die je gaat maken, en je voelt dat je snel moet zijn om de boot niet te missen, dan is het waarschijnlijk fout. Het tweede is wat je slechte beslissingen laat maken.
pi_125009182
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 22:07 schreef pikinhand het volgende:
Als je hart sneller gaat kloppen als je denkt aan alle winsten die je gaat maken, en je voelt dat je snel moet zijn om de boot niet te missen, dan is het waarschijnlijk fout. Het tweede is wat je slechte beslissingen laat maken.
Wat dat betreft ben ik toch blij dat ik die fase in 2011 / 2012 al doorgemaakt heb.
Heb nu 2700 LTC, de markt gaat op en neer als een roeiboot in een storm maar ik voel me er best rustig onder :)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 april 2013 @ 22:11:40 #121
862 Arcee
Look closer
pi_125009339
quote:
Over een tijdje gaan we ook lachen op dit topic en dat er toen maar liefst het absurd hoge bedrag van $160 voor een bitcoin werd betaald. :+
pi_125009381
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2013 22:11 schreef Arcee het volgende:

[..]

Over een tijdje gaan we ook lachen op dit topic en dat er toen maar liefst het absurd hoge bedrag van $160 voor een bitcoin werd betaald. :+
En dat kan dan 2 kanten opgegaan zijn >:)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 april 2013 @ 22:12:56 #123
862 Arcee
Look closer
pi_125009437
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 22:12 schreef MaGNeT het volgende:
En dat kan dan 2 kanten opgegaan zijn >:)
Niet als $160 als absurd hoog wordt gezien. ;)
pi_125009464
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2013 22:11 schreef Arcee het volgende:
Over een tijdje gaan we ook lachen op dit topic en dat er toen maar liefst het absurd hoge bedrag van $160 voor een bitcoin werd betaald. :+
Of huilen dat we ze toen nog hadden kunnen kopen voor het absurd lage bedrag van $160 :'(
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 april 2013 @ 22:15:23 #125
862 Arcee
Look closer
pi_125009619
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 22:13 schreef Jace_TBL het volgende:
Of huilen dat we ze toen nog hadden kunnen kopen voor het absurd lage bedrag van $160 :'(
Nou ja, dan is de $0.75 uit de eerste topics nog meer om te janken dan nu al. :{
  zondag 7 april 2013 @ 22:20:09 #126
155021 Mender
Gekke Henkie
  zondag 7 april 2013 @ 22:20:16 #127
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_125009959
Trotse bezitter reporting

Gekocht: 0.78137652 BTC
Voor: 100 euro
Waar? http://www.happycoins.nl/home

Bedankt voor de hulp! :)
  zondag 7 april 2013 @ 22:20:28 #128
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125009976
edit: foutje
  zondag 7 april 2013 @ 22:21:37 #129
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125010077
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2013 22:20 schreef WammesWaggel het volgende:
Trotse bezitter reporting

Gekocht: 0.78137652 BTC
Voor: 100 euro
Waar? http://www.happycoins.nl/home

Bedankt voor de hulp! :)
14.gif
pi_125010081
quote:
10s.gif Op zondag 7 april 2013 22:20 schreef WammesWaggel het volgende:
Trotse bezitter reporting

Gekocht: 0.78137652 BTC
Voor: 100 euro
Waar? http://www.happycoins.nl/home

Bedankt voor de hulp! :)
Ze zijn net gezakt naar 30 Euro ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 14% gewijzigd door TheFreshPrince op 07-04-2013 22:28:18 ]
  zondag 7 april 2013 @ 22:35:53 #131
155021 Mender
Gekke Henkie
  zondag 7 april 2013 @ 22:45:54 #132
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
  zondag 7 april 2013 @ 22:49:06 #133
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125011906
quote:
Er is hier ook nog geen een vrouw geweest.

Is ook niet leuk, vrouwen die goed zijn in waar jij goed in bent. ;)
  zondag 7 april 2013 @ 22:54:09 #134
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125012272
Last price:125.15451 ¤

Eindelijk de 125¤ barrière doorbroken *O*

Ik zie net dat er al een Amerikaanse hardwareshop is die BTC accepteert, zouden we eigenlijk ook in Nederland op moeten zetten.

Het is dat ik het geld niet heb om wat voor voorraad dan ook aan te houden, maar het is zeker wel een leuk idee, vooral nu er steeds meer mensen richting Bitcoin komen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125012885
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 22:54 schreef Maxbet het volgende:
Last price:125.15451 ¤

Eindelijk de 125¤ barrière doorbroken *O*

Ik zie net dat er al een Amerikaanse hardwareshop is die BTC accepteert, zouden we eigenlijk ook in Nederland op moeten zetten.

Het is dat ik het geld niet heb om wat voor voorraad dan ook aan te houden, maar het is zeker wel een leuk idee, vooral nu er steeds meer mensen richting Bitcoin komen.
Dropshipping.
If not now, then when.
  zondag 7 april 2013 @ 23:04:17 #136
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125013040
Ik neem trouwens aan dat het Bitcoin logo onder Creative Commons valt? Gewoon vrij te gebruiken toch?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125013482
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:04 schreef Maxbet het volgende:
Ik neem trouwens aan dat het Bitcoin logo onder Creative Commons valt? Gewoon vrij te gebruiken toch?
Rechtzaak zullen ze niet starten tegen je, omdat alles en iedereen anoniem is...gaat lastig als ze aangifte van misbruik willen doen :P
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 7 april 2013 @ 23:11:31 #138
862 Arcee
Look closer
pi_125013740
Rond welke tijden wordt er eigenlijk het meest verhandeld op BTC-e?
pi_125013776
LitecoinWatch twitterde op zondag 07-04-2013 om 15:54:03 Flibbr is a bitcoin based marketplace where you can buy and sell anything you like for bitcoins. @flibbr Will you accept #Litecoin too? reageer retweet
http://flibbr.com
pi_125013814
Een week geleden de vlag uitgehangen voor de 1 miljard market cap en we zitten nu alweer bijna op het dubbele :D (1.7mld)
  zondag 7 april 2013 @ 23:21:09 #142
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_125013974
Het wordt tijd dat Fok! bitcoins gaat accepteren voor abbo's
  zondag 7 april 2013 @ 23:21:14 #143
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125013982
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:11 schreef wfoes1989 het volgende:

[..]

Rechtzaak zullen ze niet starten tegen je, omdat alles en iedereen anoniem is...gaat lastig als ze aangifte van misbruik willen doen :P
Ik wou er eigenlijk een T-shirt mee ontwerpen, maar als ik er een aantal zou kunnen verkopen gaat de kostprijs behoorlijk omlaag. Vandaar, is niet om heel veel geld mee te verdienen, meer om zelf een tof shirt te kunnen fixen voor een leuke prijs.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 7 april 2013 @ 23:21:35 #144
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125014001
quote:
12s.gif Op zondag 7 april 2013 23:21 schreef Mender het volgende:
Het wordt tijd dat Fok! bitcoins gaat accepteren voor abbo's
Voorstellen, Bitpay lijkt best prima te werken al.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125014043
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:21 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik wou er eigenlijk een T-shirt mee ontwerpen, maar als ik er een aantal zou kunnen verkopen gaat de kostprijs behoorlijk omlaag. Vandaar, is niet om heel veel geld mee te verdienen, meer om zelf een tof shirt te kunnen fixen voor een leuke prijs.
Lijkt me iets wat je ook op Marktplaats kwijt zou kunnen.

"Time for plan B"
"We need Banks"

Naja, noem maar wat.

Of wat dacht je van custom T-shirts met de QR van een Bitcoin adres van je wallet en "I accept Bitcoin" eronder :D
pi_125014228
$164
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 7 april 2013 @ 23:26:45 #147
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125014252
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Lijkt me iets wat je ook op Marktplaats kwijt zou kunnen.

"Time for plan B"
"We need Banks"

Naja, noem maar wat.

Of wat dacht je van custom T-shirts met de QR van een Bitcoin adres van je wallet en "I accept Bitcoin" eronder :D
Die laatste is cool, maar juist omdat ieder t-shirt dan speciaal gedrukt moet worden ook weer duur.

It's time for plan B wou ik inderdaad doen.

Grootste probleem is eigenlijk dat je er minimaal 20 kwijt moet kunnen voordat de prijzen een beetje inetresant worden
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 7 april 2013 @ 23:28:47 #148
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125014357
Heel simpel even gedaan om te laten zien: http://www.spreadshirt.nl(...)10667631/view/2/sb/l
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 7 april 2013 @ 23:34:50 #149
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125014696
Ik zie dit topic nu pas, en schrok me een hoedje van hoeveel 1 btc waard is. _O-

Heb een tijdje geleden een paar voor 10 euro per stuk gekocht ofzo, van mn laatste geld. :') Nu zjn ze 10 keer zoveel waard. :@
Kaleidoscopiklimax
  zondag 7 april 2013 @ 23:35:37 #150
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125014726
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2013 23:34 schreef RadioSlut het volgende:
Ik zie dit topic nu pas, en schrok me een hoedje van hoeveel 1 btc waard is. _O-

Heb een tijdje geleden een paar voor 10 euro per stuk gekocht ofzo, van mn laatste geld. :') Nu zjn ze 10 keer zoveel waard. :@
Dat was een wijs besluit dus *O*
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 7 april 2013 @ 23:36:23 #151
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125014759
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:35 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Dat was een wijs besluit dus *O*
Zeker, en had ik ook niet verwacht. _O-
Kaleidoscopiklimax
  zondag 7 april 2013 @ 23:43:44 #152
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125015102
Hehe, er wordt gebedeld in de trollbox (BTC-e) :7
  zondag 7 april 2013 @ 23:48:51 #153
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125015408
quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 16:41 schreef mike-amersfoort het volgende:
$159, ik vermoed vandaag $165+
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
  zondag 7 april 2013 @ 23:55:19 #155
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125015626
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 april 2013 00:12 schreef Wouter_Drucker het volgende:
[ afbeelding ]
Komende vier dagen stijgen we naar de 200. ^O^
  maandag 8 april 2013 @ 00:00:28 #156
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125015810
Mijn PPC die ik vanaf gister aan het minen ben beginnen eindelijk stukje bij beetje confirmed te raken, mocht ook wel tijd worden zeg.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125016094
Als dit de weekend-dip was, ben ik heel benieuwd wat er morgen gaat gebeuren. Ladies and Gentlemen, fasten you seatbelts! :P

pi_125016379
quote:
14s.gif Op zondag 7 april 2013 23:36 schreef RadioSlut het volgende:

[..]

Zeker, en had ik ook niet verwacht. _O-
Hoeveel heb je er? :)
pi_125016526
Binnenkort $1 per coin
  maandag 8 april 2013 @ 00:22:16 #160
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125016561
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:21 schreef pikinhand het volgende:
Binnenkort $1 per coin
Haha.
pi_125016571
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:21 schreef pikinhand het volgende:
Binnenkort $1 per coin
Noem maar een datum, dan wedden we? :P

Inzet is 1 bitcoin
  maandag 8 april 2013 @ 00:24:01 #162
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125016624
Lees nu pas zijn naam goed.
  maandag 8 april 2013 @ 00:25:24 #163
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125016671
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 00:22 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Noem maar een datum, dan wedden we? :P

Inzet is 1 bitcoin
Ik doe mee
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 00:25:39 #164
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_125016684
Wij geven hem onze bitcoins, hij betaalt ons over een jaar terug in dollars tegen de dan geldende marktprijs.
  maandag 8 april 2013 @ 00:30:05 #165
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125016832
Daar zit voor ons geen winst in, een Bitcoin bewaren kan ik prima zelf.

Hij zegt een datum, is de BTC dan 1 dollar, dan betaal ik hem 1 dollar. Is de BTC dan meer dan 1 dollar, dan betaalt hij de dan geldende waarde aan mij :7

Edit: Ik zal het nog makkelijker maken: komt de BTC op de genoemde datum onder de $5 dan betaal ik wel.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125016901
Jullie zullen nog zwaar teleurgesteld worden in de toekomst, vooral als je nu nog zit in te kopen als een sukkel.
  maandag 8 april 2013 @ 00:34:36 #167
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125016945
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:21 schreef pikinhand het volgende:
Binnenkort $1 per coin
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:30 schreef Maxbet het volgende:

Edit: Ik zal het nog makkelijker maken: komt de BTC op de genoemde datum onder de $5 dan betaal ik wel.
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:32 schreef pikinhand het volgende:
Jullie zullen nog zwaar teleurgesteld worden in de toekomst, vooral als je nu nog zit in te kopen als een sukkel.
Noem maar een datum "binnenkort".
Wel ook mans genoeg zijn om te betalen als je verliest, liefst met een Bitcoin
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125016998
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:32 schreef pikinhand het volgende:
Jullie zullen nog zwaar teleurgesteld worden in de toekomst, vooral als je nu nog zit in te kopen als een sukkel.
Meneer is jaloers omdat ie geen bitcoins had gekocht :'(
pi_125017037
Haha typische uitspraak weer van iemand die gewoon niet op tijd in heeft durven te stappen :D Noem inderdaad een datum, ik neem je bet wel aan.

No guts, no glory.
  maandag 8 april 2013 @ 00:38:58 #170
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017077
Koersen op BTC-e en MtGox liggen nog steeds bijna 10 dollar uit elkaar, is dat een trend? best wel easy money op die manier. Orderboek is misschien niet dik, maar wel genoeg om 2 a 300 dollar te verdienen per dag
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 00:39:45 #171
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017102
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:37 schreef Bowny het volgende:
Haha typische uitspraak weer van iemand die gewoon niet op tijd in heeft durven te stappen :D Noem inderdaad een datum, ik neem je bet wel aan.

No guts, no glory.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125017140
Een voetbal maatje belde me vandaag op: hey jij hebt toch verstand van het bouwen van websites, uuuh ja, en jij weet toch ook wat af van bitcoins? Uh jaaa? Hoeveel zou het kosten als ik door jou een website laat maken waar je bitcoins met Ideal kan kopen? Mmmmmmmm kennelijk is de bitcoin korts mainstream geworden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 8 april 2013 @ 00:42:37 #173
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017186
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:41 schreef raptorix het volgende:
Een voetbal maatje belde me vandaag op: hey jij hebt toch verstand van het bouwen van websites, uuuh ja, en jij weet toch ook wat af van bitcoins? Uh jaaa? Hoeveel zou het kosten als ik door jou een website laat maken waar je bitcoins met Ideal kan kopen? Mmmmmmmm kennelijk is de bitcoin korts mainstream geworden.
Ik heb vandaag een hele tijd met het idee lopen spelen, maar uiteindelijk besloten geen zin in het gedoe te hebben.

Kan goed geld inzitten als je het goed aanpakt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125017205
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:41 schreef raptorix het volgende:
Een voetbal maatje belde me vandaag op: hey jij hebt toch verstand van het bouwen van websites, uuuh ja, en jij weet toch ook wat af van bitcoins? Uh jaaa? Hoeveel zou het kosten als ik door jou een website laat maken waar je bitcoins met Ideal kan kopen? Mmmmmmmm kennelijk is de bitcoin korts mainstream geworden.
En ze zeiden altijd, als de portier of de schoenpoetser je begint aan te spreken over het kopen van aandelen, dan is het tijd om uit te stappen. Als nu zelfs de grootste onbenul websites wil bouwen om te profiteren van de hype, dan kan het niet lang meer duren. Verkoop liever snel voordat je dure bitcoins onder de $1 duiken.
pi_125017259
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:43 schreef pikinhand het volgende:

[..]

En ze zeiden altijd, als de portier of de schoenpoetser je begint aan te spreken over het kopen van aandelen, dan is het tijd om uit te stappen. Als nu zelfs de grootste onbenul websites wil bouwen om te profiteren van de hype, dan kan het niet lang meer duren. Verkoop liever snel voordat je dure bitcoins onder de $1 duiken.
Als de bakker en de schoenmaker bitcoins accepteren leidt dat juist tot weer tot een stijging in waarde van de bitcoin :D
pi_125017269
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:42 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Ik heb vandaag een hele tijd met het idee lopen spelen, maar uiteindelijk besloten geen zin in het gedoe te hebben.

Kan goed geld inzitten als je het goed aanpakt.
Ja technisch zou ik het prima kunnen, heb genoeg ervaring in bouwen van complexe websites en werken met API's, maar ik heb hem wel gelijk gewezen op het feit dat hij min of meer in een financieel product handelt, en dat daar gezeik van kan komen, nog maar niet te spreken van Wet kopen op afstand, wat als de koers daalt, en iemand na 5 dagen zegt: hey ik wil afzien van me koop..... Bovendien krijg je natuurlijk allemaal enorme noobs die het niet snappen, en waar je meer bezig bent met uitleg geven, dan er geld aan verdienen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_125017303
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:43 schreef pikinhand het volgende:

[..]

En ze zeiden altijd, als de portier of de schoenpoetser je begint aan te spreken over het kopen van aandelen, dan is het tijd om uit te stappen. Als nu zelfs de grootste onbenul websites wil bouwen om te profiteren van de hype, dan kan het niet lang meer duren. Verkoop liever snel voordat je dure bitcoins onder de $1 duiken.
Ik zit persoonlijk niet in bitcoins, niet omdat ik er geen vertrouwen in heb, maar eigenljk omdat ik niet zoveel om geld geef, het geld wat ik heb is puur voor ongemakken op te vangen, ik kom altijd wel aan me geld/coins ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 8 april 2013 @ 00:52:48 #178
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125017411
Ook op BTC-e heeft Bitcoin nu de grens van 150 dollar doorbroken met een stijging van 20 dollar in één dag. Ik denk de komende week een woest slingerende BTC-koers tussen 110 en 180 dollar door massalere inkoop & verkoop. Bron: mijn duim :+
  maandag 8 april 2013 @ 00:53:31 #179
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017428
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:46 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja technisch zou ik het prima kunnen, heb genoeg ervaring in bouwen van complexe websites en werken met API's, maar ik heb hem wel gelijk gewezen op het feit dat hij min of meer in een financieel product handelt, en dat daar gezeik van kan komen, nog maar niet te spreken van Wet kopen op afstand, wat als de koers daalt, en iemand na 5 dagen zegt: hey ik wil afzien van me koop..... Bovendien krijg je natuurlijk allemaal enorme noobs die het niet snappen, en waar je meer bezig bent met uitleg geven, dan er geld aan verdienen.
Koop op afstand hoef je je niet druk om te maken, dit valt daar echt niet onder.
Belangrijker is dat je hoe dan ook naar de KVK moet, alleen al om iDeal aan te kunnen bieden, daarna gaat de belastingdienst interesse tonen en dan is het hek van de dam.

Als je zin hebt om over een aantal jaar eeuwenlange discussies te houden met ambtenaren en misschien zelfs rechtbanken moet je het zeker doen, mij is het het niet waard.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125017434
quote:
12s.gif Op maandag 8 april 2013 00:52 schreef MissionPhailed het volgende:
Ook op BTC-e heeft Bitcoin nu de grens van 150 dollar doorbroken met een stijging van 20 dollar in één dag. Ik denk de komende week een woest slingerende BTC-koers tussen 110 en 180 dollar door massalere inkoop & verkoop. Bron: mijn duim :+
Wat is je bitcoinadres nou?
Ik stuur je 0.1 bitcoin om je verlies goed te maken :P
Niet te veel meer op de trollbox op BTC-e letten he

[ Bericht 12% gewijzigd door EugeneKrabs op 08-04-2013 01:00:00 ]
  maandag 8 april 2013 @ 01:00:46 #181
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017593
Zit nog steeds voor die T-Shirts te kijken, zou op ongeveer ¤20 per stuk uitkomen ex verzending, maar dat kan geloof ik gewoon door de brievenbus, en enveloppen zullen ook niet heel duur zijn gok ik, dus als je daar ¤1 voor zou rekenen kom je al een heel eind.

Toch interessant.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125017696
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 01:00 schreef Maxbet het volgende:
Zit nog steeds voor die T-Shirts te kijken, zou op ongeveer ¤20 per stuk uitkomen ex verzending, maar dat kan geloof ik gewoon door de brievenbus, en enveloppen zullen ook niet heel duur zijn gok ik, dus als je daar ¤1 voor zou rekenen kom je al een heel eind.

Toch interessant.
Welke t-shirts? :o

Ik moet nu echt slapen trouwens ;(
  maandag 8 april 2013 @ 01:06:31 #183
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125017722
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 01:05 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Welke t-shirts? :o

Ik moet nu echt slapen trouwens ;(
Uhm, dit ongeveer:

quote:
0s.gif Op zondag 7 april 2013 23:28 schreef Maxbet het volgende:
Heel simpel even gedaan om te laten zien: http://www.spreadshirt.nl(...)10667631/view/2/sb/l
Maar dan mooi zeg maar.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125017867
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:53 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Koop op afstand hoef je je niet druk om te maken, dit valt daar echt niet onder.
Belangrijker is dat je hoe dan ook naar de KVK moet, alleen al om iDeal aan te kunnen bieden, daarna gaat de belastingdienst interesse tonen en dan is het hek van de dam.

Als je zin hebt om over een aantal jaar eeuwenlange discussies te houden met ambtenaren en misschien zelfs rechtbanken moet je het zeker doen, mij is het het niet waard.
Ik ben er ook niet zo bang voor, maar wel voor de rompslomp, stel dat iemand koopt op 150, en het door gedoe van zijn kant niet lukt om de transactie in 2 dagen te fixen, mocht de prijs dan intussen dalen dan krijg je weer van die zeikerds die van hun koop afwillen, been there done that, had al ecommerce shops in 1998 ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_125018044
Huh wat is er aan de hand op btc e btc/euro is nu 3?


Edit: Wss 1 iemand die iets fout had ingevoerd ofzo, prijs is nu weer normaal
pi_125018200
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 01:22 schreef jaricool het volgende:
Huh wat is er aan de hand op btc e btc/euro is nu 3?

Edit: Wss 1 iemand die iets fout had ingevoerd ofzo, prijs is nu weer normaal
Ja, iemand verkocht zijn bitcoins voor heul weinig:

pi_125018219
Wat is daar de functie precies van? :')
  maandag 8 april 2013 @ 01:37:49 #189
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125018308
Fout gekeken, my bad
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125018386
Ja, die heeft iets van 52 BTC aan het hele orderboek verkocht. Iemand heeft dus 45.7655 BTC voor ¤ 137 kunnen kopen. _O-
  maandag 8 april 2013 @ 01:46:13 #191
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125018461
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 01:42 schreef Tourniquet het volgende:
Ja, die heeft iets van 52 BTC aan het hele orderboek verkocht. Iemand heeft dus 45.7655 BTC voor ¤ 137 kunnen kopen. _O-
Dat was ik dus vergeten, ik wou een tientje op BTC-e zetten om bij zoiets wat te kunnen krijgen..

Maargoed, zal vast nog wel een keer fout gaan. Misschien verkoop ik morgen wel even 2 of 3 ltc om dat te kunnen doen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 01:50:00 #192
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125018519
BTC-Euro ook flink wat transacties onder de prijs zojuist, prijs gedaald naar 100 euro op BTC-e
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 02:20:35 #193
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
  maandag 8 april 2013 @ 02:30:12 #194
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
  maandag 8 april 2013 @ 03:41:23 #195
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_125019262
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2013 01:32 schreef Faazz het volgende:
Wat is daar de functie precies van? :')
Paniek zaaien en een crash bewerkstelligen misschien.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_125019593
$173! Heel lekker wakker worden zo.
pi_125019636
LTC's stijgen behoorlijk :o
pi_125019748
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 07:24 schreef Faazz het volgende:
LTC's stijgen behoorlijk :o
Ik vind het prima :P
Was hier niet iemand die ze gisteren allemaal verkocht heeft? :P
  maandag 8 april 2013 @ 07:51:06 #199
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125019763
MtGox: Last price:$174.74400

BTC-e: Last Price: 160.062 USD

Nog steeds die grote verschillen, lijkt me toch niet dat dat lang stand kan houden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125019772
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 07:48 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik vind het prima :P
Was hier niet iemand die ze gisteren allemaal verkocht heeft? :P
Jij doet lekker mee op de troll chat zie ik? Fontas is nog steeds aan het pompen, als hij stopt verkoop ik ook alvast.
pi_125019790
Ik probeer een beetje te switchen tussen LTC en BTC. Dat gaat steeds op en neer. Op die manier toch al wat winst gemaakt..
pi_125019934
Banken gaan vandaag $$$ naar de exchanges shippen. Ik neig naar de 190 vandaag, maar sta niet van 200 te kijken! :P
  maandag 8 april 2013 @ 08:23:39 #203
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125020020
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 08:12 schreef Bowny het volgende:
Banken gaan vandaag $$$ naar de exchanges shippen. Ik neig naar de 190 vandaag, maar sta niet van 200 te kijken! :P
Weet je.. Het zou me niet eens verbazen.als het zo is.

200 U.S. dollars = 153.929039 Euros
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125020113
In 2011 had ik 6 bitcoins voor ¤25, kon niet eens meer inloggen. Net meteen verkocht :D.
  maandag 8 april 2013 @ 09:20:22 #205
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125020786
Ben nu een beetje aan het traden met automatische buy/sell orders tussen 0,22 en 0,27 ltc/btc
Dat gaat best goed :)
pi_125020840
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 09:20 schreef Revolution-NL het volgende:
Ben nu een beetje aan het traden met automatische buy/sell orders tussen 0,22 en 0,27 ltc/btc
Dat gaat best goed :)
Hoe doe je dat automatisch?

New high: $176 $177!

[ Bericht 2% gewijzigd door Ravarian op 08-04-2013 09:28:42 ]
  maandag 8 april 2013 @ 09:31:47 #207
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125020976
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2013 09:22 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Hoe doe je dat automatisch?

New high: $176 $177!

Op BTC-E kan je LTC kopen en verkopen, als je een andere prijs instelt dan maakt hij een automatische order. Zodra de prijs bereikt is wordt je order automatisch actief.

Erg handig :)
pi_125021204
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 09:31 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Op BTC-E kan je LTC kopen en verkopen, als je een andere prijs instelt dan maakt hij een automatische order. Zodra de prijs bereikt is wordt je order automatisch actief.

Erg handig :)
Ah zo, tuurlijk, ik dacht dat je er een programmaatje had die de orders automatisch maakte.

High: $179 :D
pi_125021260
Ik heb wel zin om een bot daarvoor te maken :s)
pi_125021328
200 USD voor het avondeten? Wellicht :D
Wel fijn om te weten dat ik het nu al kwijt zou kunnen met winst ondanks de behoorlijk hoge provisie bij aankoop.

Meteen ook mijn investering als kopie op een USB met wachtwoord gezet :7
pi_125021361
jammer dat litecoins verkrijgen (en bitcoins ook eigenlijk) niet heel gemakkelijk gaat nog.
Vooral die eerste, dan zou je via sepa bankoverschrijven het moeten verkrijgen.

Vind ik irritant.
  maandag 8 april 2013 @ 09:57:32 #212
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125021510
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 08:12 schreef Bowny het volgende:
Banken gaan vandaag $$$ naar de exchanges shippen. Ik neig naar de 190 vandaag, maar sta niet van 200 te kijken! :P
Last price:$180.00000
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125021518
Wie opent er een kantoortje aan bv de Zuid-As of op een groot station waar je middels pin of cash geld bitcoins middels bluetooth naar je telefoon of tablet kan halen?

Een automaat waar je zo een USB kan opladen zoals dat nu ook met een ov-chipkaart kan is ook een idee.
  maandag 8 april 2013 @ 09:59:34 #214
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125021547
Dat is dan ook de enige drempel, het aankopen van Bitcoins gaat nog omslachtig.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 april 2013 @ 10:02:26 #215
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125021610
quote:
1s.gif Op maandag 8 april 2013 09:58 schreef WammesWaggel het volgende:
Wie opent er een kantoortje aan bv de Zuid-As of op een groot station waar je middels pin of cash geld bitcoins middels bluetooth naar je telefoon of tablet kan halen?

Een automaat waar je zo een USB kan opladen zoals dat nu ook met een ov-chipkaart kan is ook een idee.
http://news.cnet.com/8301(...)-funds-your-account/



Edit: En een (zo te zien) werkende PoS device.


[ Bericht 13% gewijzigd door Maxbet op 08-04-2013 10:20:17 ]
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125022160
Wie gebruikt hier mtgox en laat uitbetalen in dollars? Las hier een stukje hoger dat euro's wel gaat maar dollars lastig naar je rekening zijn te krijgen?
pi_125022553
Ik gebruik geen MtGox voor uitbetalingen. Ik doe het via virwox en neteller/paypal/moneybookers.
pi_125022659
Stél nou dat de banken/overheden echt bang zouden worden voor de concurrentie van bitcoin. Wat is de marktwaarde van alle bitcoins nu? Ongeveer 1.8 miljard. Wat weerhoudt deze grote jongens ervan om gewoon alle bitcoins op te kopen en ze vervolgens lekker weg te pleuren?

Ik ben vast niet de eerste die deze vraag stelt, maar ik heb hem persoonlijk nog niet voorbij zien komen.
  maandag 8 april 2013 @ 10:52:43 #219
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_125022705
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 10:50 schreef Skint het volgende:
Stél nou dat de banken/overheden echt bang zouden worden voor de concurrentie van bitcoin. Wat is de marktwaarde van alle bitcoins nu? Ongeveer 1.8 miljard. Wat weerhoudt deze grote jongens ervan om gewoon alle bitcoins op te kopen en ze vervolgens lekker weg te pleuren?

Ik ben vast niet de eerste die deze vraag stelt, maar ik heb hem persoonlijk nog niet voorbij zien komen.
Niets. Sterker nog, de kans dat de gevestigde orde hier iets aan gaat proberen te doen is 1.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_125022827
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 10:50 schreef Skint het volgende:
Stél nou dat de banken/overheden echt bang zouden worden voor de concurrentie van bitcoin. Wat is de marktwaarde van alle bitcoins nu? Ongeveer 1.8 miljard. Wat weerhoudt deze grote jongens ervan om gewoon alle bitcoins op te kopen en ze vervolgens lekker weg te pleuren?

Ik ben vast niet de eerste die deze vraag stelt, maar ik heb hem persoonlijk nog niet voorbij zien komen.
Gewoon voor een zo hoog mogelijke prijs aan ze verkopen en lekker cashen.
pi_125022828
Alles opkopen lijkt mij duur want dan stijgen de prijzen rap en geen structurele oplossing want dan bloeit er gewoon een alternatief op.
pi_125022858
oeps

pi_125022872
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 10:57 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Gewoon voor een zo hoog mogelijke prijs aan ze verkopen en lekker cashen.
Dat is m'n punt niet.
pi_125022895
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 10:46 schreef Ravarian het volgende:
Ik gebruik geen MtGox voor uitbetalingen. Ik doe het via virwox en neteller/paypal/moneybookers.
Hoe haal je het van mtgox? Dwolla?
pi_125023059
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:00 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Hoe haal je het van mtgox? Dwolla?
Bitcoins naar virwox.
  maandag 8 april 2013 @ 11:09:41 #226
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_125023164
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 10:50 schreef Skint het volgende:
Stél nou dat de banken/overheden echt bang zouden worden voor de concurrentie van bitcoin. Wat is de marktwaarde van alle bitcoins nu? Ongeveer 1.8 miljard. Wat weerhoudt deze grote jongens ervan om gewoon alle bitcoins op te kopen en ze vervolgens lekker weg te pleuren?

Ik ben vast niet de eerste die deze vraag stelt, maar ik heb hem persoonlijk nog niet voorbij zien komen.
Nog niet alle bitcoins zijn in omloop, gezien niemand eigenaar kan worden van het bitcoin netwerk betekend dit dat je dan een enorme prijs kan vragen voor je bitcoins. De prijs van een BTC zal exploderen.
pi_125023197
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 11:05 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Bitcoins naar virwox.
Daar krijg je dan de mtgox waarde?
pi_125023228
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:09 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Nog niet alle bitcoins zijn in omloop, gezien niemand eigenaar kan worden van het bitcoin netwerk betekend dit dat je dan een enorme prijs kan vragen voor je bitcoins. De prijs van een BTC zal exploderen.
Nee, maar we zitten ongeveer op de helft. En correct me if I am wrong, maar met genoeg rekenkracht kún je geloof ik wel eigenaar worden van het netwerk?
pi_125023238
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:10 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Daar krijg je dan de mtgox waarde?
De laatste keer wel, je betaald alleen iets van 7% fee
  maandag 8 april 2013 @ 11:16:11 #230
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125023355
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 00:53 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Wat is je bitcoinadres nou?
Ik stuur je 0.1 bitcoin om je verlies goed te maken :P
Niet te veel meer op de trollbox op BTC-e letten he
1DSaH4q1YnuEhNRvxherezJyyjCG2Q8vNH :+

Zomaar 14 euro weggeven aan een wildvreemde ... ? :o
Edit: mijn dank zou wel groot zijn ... !

[ Bericht 2% gewijzigd door MissionPhailed op 08-04-2013 11:24:48 ]
pi_125023536
Voor een AEX thread hebben de mensen hier verbazend weinig verstand van de beurs of economie.
pi_125023565
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:22 schreef pikinhand het volgende:
Voor een AEX thread hebben de mensen hier verbazend weinig verstand van de beurs of economie.
Voor een Bitcoin topic heb jij vrij weinig verstand van Bitcoins.

Edit: $186 :D
pi_125024314
ook een miniem aantal bitcoins gekocht. (0.30) :')

Ben helaas even de rijkste niet meer door medische rot rekeningen. _O-

feel free to donate : 12cSjPudSNGznyNT2VvTyEZ9wwfH5p8RcA :@

Anyway, het is grappig, maar duidelijk een bubbel als je die hard stijgende lijn ziet, klassieker kan haast niet.
  maandag 8 april 2013 @ 12:03:27 #234
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125024782
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 11:22 schreef pikinhand het volgende:
Voor een AEX thread hebben de mensen hier verbazend weinig verstand van de beurs of economie.
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 00:34 schreef Maxbet het volgende:

[..]

[..]

[..]

Noem maar een datum "binnenkort".
Wel ook mans genoeg zijn om te betalen als je verliest, liefst met een Bitcoin
Ik zie je vooral veel roepen en weinig onderbouwen voor iemand met veel verstand van de beurs of economie. Beetje jammer.

Dat het een bubbel blijkt te zijn kan, daar kan ieder het zijne van denken, maar jij loopt hier gewoon een beetje in de rondte te schreeuwen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125024849
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:03 schreef Maxbet het volgende:

Ik zie je vooral veel roepen en weinig onderbouwen voor iemand met veel verstand van de beurs of economie. Beetje jammer.

Dat het een bubbel blijkt te zijn kan, daar kan ieder het zijne van denken, maar jij loopt hier gewoon een beetje in de rondte te schreeuwen.
Ik heb twee uitgebreide artikelen met veel onderbouwing gepost gisteren, eerder in deze thread.
pi_125024976
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:05 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Ik heb twee uitgebreide artikelen met veel onderbouwing gepost gisteren, eerder in deze thread.
Klopt, maar latere posts voegden weinig toe.
  maandag 8 april 2013 @ 12:13:04 #237
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125025116
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:05 schreef pikinhand het volgende:

[..]

Ik heb twee uitgebreide artikelen met veel onderbouwing gepost gisteren, eerder in deze thread.
Je hebt in het begin van dit topic inderdaad wat onderbouwing geplaatst, en daar kan ik ook wel wat mee. Het is niet zo dat ik helemaal blind ben voor al het andere buiten Bitcoin.

Alleen verval je daarna in roepen en rellen, en daar kan ik helemaal niks mee. En het voegt ook niks toe aan dit topic.

Dat het een bubbel kan zijn zie ik wel, ik geloof alleen dat de prijzen nog een heel stuk omhoog kunnen. Dat deze groei niet 10 jaar door kan zetten snapt iedereen wel, dat wil alleen niet meteen zeggen dat het dan maar in moet storten, het kan ook prima normaliseren. En ik heb er qua geld tot nu toe ongeveer ¤5 inzitten. En een iets hogere elektra rekening natuurlijk omdat ik nu ongeveer een week aan het minen ben.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 12:13:09 #238
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125025121
Zo, lang niet hier geweest!

Zoals een paar topics (naja, boel topic inmiddels?) terug gepost had ik een weddenschap met een ex-collega met als inzet van zijn kant een wallet.dat met bijna 100 bitcoins en van mijn kant 500 euro. Ik heb die weddenschap aangenomen toen een bitcoin iets 4,50 waard was. Weddenschap ging om een zakelijk project waarvan hij zei dat het compleet zou falen. Ik riep dat mijn project eerder een succes zou zijn dan dat één bitcoin weer meer dan 30 euro waard was.
Ik heb mijn weddenschap gewonnen. Kennelijk ternauwernood naar nu blijkt. Halverwege Maart mijn project met succes afgerond en de wallet.dat in ontvangst genomen. was toen (meen ik) iets van 10 of 12 euro per bitcoin, dus dat was een leuke weddenschap gebleken. Wegens drukte en wat zakenreizen nog niets mee gedaan sinds dien en was het eigenlijk half vergeten :$

Krijg ik vanochtend een appje of ik ook een Porsche ga kopen van mijn bitcoins. Op mijn "Een schaalmodel misschien ja :P" reply kreeg ik een linkje terug. En hier ben ik dan, met zoals beloofd: Oprechte excuses aan de "believers". Jullie hadden gelijk, ik had ongelijk. Bitcoin heeft zijn oude record wel degelijk gehaald, and then some! You were right, I was wrong. Mea culpa.

Ik heb mijn ex-collega de helft van zijn bitcoins terug gestuurd. Dus nu heb ik ~50 bitcoins. $9300. Serieus. What. The. Fuck. heb ik gemist? :D
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
pi_125025227
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:13 schreef Whuzz het volgende:
Zo, lang niet hier geweest!

Zoals een paar topics (naja, boel topic inmiddels?) terug gepost had ik een weddenschap met een ex-collega met als inzet van zijn kant een wallet.dat met bijna 100 bitcoins en van mijn kant 500 euro. Ik heb die weddenschap aangenomen toen een bitcoin iets 4,50 waard was. Weddenschap ging om een zakelijk project waarvan hij zei dat het compleet zou falen. Ik riep dat mijn project eerder een succes zou zijn dan dat één bitcoin weer meer dan 30 euro waard was.
Ik heb mijn weddenschap gewonnen. Kennelijk ternauwernood naar nu blijkt. Halverwege Maart mijn project met succes afgerond en de wallet.dat in ontvangst genomen. was toen (meen ik) iets van 10 of 12 euro per bitcoin, dus dat was een leuke weddenschap gebleken. Wegens drukte en wat zakenreizen nog niets mee gedaan sinds dien en was het eigenlijk half vergeten :$

Krijg ik vanochtend een appje of ik ook een Porsche ga kopen van mijn bitcoins. Op mijn "Een schaalmodel misschien ja :P" reply kreeg ik een linkje terug. En hier ben ik dan, met zoals beloofd: Oprechte excuses aan de "believers". Jullie hadden gelijk, ik had ongelijk. Bitcoin heeft zijn oude record wel degelijk gehaald, and then some! You were right, I was wrong. Mea culpa.

Ik heb mijn ex-collega de helft van zijn bitcoins terug gestuurd. Dus nu heb ik ~50 bitcoins. $9300. Serieus. What. The. Fuck. heb ik gemist? :D
Een hoop speculatie en pump en dump methodes.

Het zal ongetwijfeld weer kelderen.
Maar bitcoins is dan wel weer van nature "deflationaire" currency, als ik dat goed schreef lol. :')
Inflatie kan eigenlijk niet.

Maakt het om meerdere redenen wel interessant.
  maandag 8 april 2013 @ 12:16:08 #240
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125025234
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:13 schreef Whuzz het volgende:
Zo, lang niet hier geweest!

Zoals een paar topics (naja, boel topic inmiddels?) terug gepost had ik een weddenschap met een ex-collega met als inzet van zijn kant een wallet.dat met bijna 100 bitcoins en van mijn kant 500 euro. Ik heb die weddenschap aangenomen toen een bitcoin iets 4,50 waard was. Weddenschap ging om een zakelijk project waarvan hij zei dat het compleet zou falen. Ik riep dat mijn project eerder een succes zou zijn dan dat één bitcoin weer meer dan 30 euro waard was.
Ik heb mijn weddenschap gewonnen. Kennelijk ternauwernood naar nu blijkt. Halverwege Maart mijn project met succes afgerond en de wallet.dat in ontvangst genomen. was toen (meen ik) iets van 10 of 12 euro per bitcoin, dus dat was een leuke weddenschap gebleken. Wegens drukte en wat zakenreizen nog niets mee gedaan sinds dien en was het eigenlijk half vergeten :$

Krijg ik vanochtend een appje of ik ook een Porsche ga kopen van mijn bitcoins. Op mijn "Een schaalmodel misschien ja :P" reply kreeg ik een linkje terug. En hier ben ik dan, met zoals beloofd: Oprechte excuses aan de "believers". Jullie hadden gelijk, ik had ongelijk. Bitcoin heeft zijn oude record wel degelijk gehaald, and then some! You were right, I was wrong. Mea culpa.

Ik heb mijn ex-collega de helft van zijn bitcoins terug gestuurd. Dus nu heb ik ~50 bitcoins. $9300. Serieus. What. The. Fuck. heb ik gemist? :D
Wel netjes dat je hem de helft hebt terug gegeven, hadden veel mensen niet gedaan denk ik.

Gister een van de oude topics terug gelezen waarin je aan het roepen bent dat het een bubbel is enzo, moest er net aan denken toen ik die post richting pikinhand schreef, grappig.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 12:18:08 #241
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125025293
Naja, de 186$ momenteel lijkt me wel weer een bubbel ja. Maar ondanks dat een bubbel waarvan ik voorspeld had dat die nooit meer zou komen, dus hoe dan ook zat ik er flink naast.

Vraag is wanneer het beste moment is om te verkopen en hoe ver ze dan weer terug gaan vallen voor degenen die ze weer willen aankopen.
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
  maandag 8 april 2013 @ 12:19:34 #242
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125025339
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:18 schreef Whuzz het volgende:
Naja, de 186$ momenteel lijkt me wel weer een bubbel ja. Maar ondanks dat een bubbel waarvan ik voorspeld had dat die nooit meer zou komen, dus hoe dan ook zat ik er flink naast.

Vraag is wanneer het beste moment is om te verkopen en hoe ver ze dan weer terug gaan vallen voor degenen die ze weer willen aankopen.
Wat is je plan met die 50 die je nu hebt?
Alles gelijk cashen, of blijf je er toch nog even inzitten?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125025369
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:18 schreef Whuzz het volgende:
Naja, de 186$ momenteel lijkt me wel weer een bubbel ja. Maar ondanks dat een bubbel waarvan ik voorspeld had dat die nooit meer zou komen, dus hoe dan ook zat ik er flink naast.

Vraag is wanneer het beste moment is om te verkopen en hoe ver ze dan weer terug gaan vallen voor degenen die ze weer willen aankopen.
Dat is net als met aandelen, proberen de piek te berekenen of voorspellen.
Maar het blijft gokken.
pi_125025433
Maar iemand ervaring met de dollars van je mtgox uit laten betalen naar je Nederlandse (ING) rekening via bank transfer?

Heb namelijk best wat verkocht en als het echt lastig is koop ik liever weer BTC om daarna EUR te kopen, maar USD koers is over het algemeen best een stukje beter. Al mag je natuurlijk niet klagen met de winst die je momenteel maakt op je BTCs uit 2011 ;)

Met de huidige koersen heb ik sowieso al bijna spijt dat ik voor het weekend het een en ander heb verkocht.
  maandag 8 april 2013 @ 12:22:32 #245
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125025437
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:19 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Wat is je plan met die 50 die je nu hebt?
Alles gelijk cashen, of blijf je er toch nog even inzitten?
Tja, lastig. Ik heb bitcoin al een poosje niet meer gevolgd, dus ik durf weinig te voorspellen. Maar durf ook niet te lang te wachten. _O-
Durf zelfs bijna niet te gaan lunchen nu. Straks kom ik terug en is het weer $5 per bitcoin :P
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
pi_125025502
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:22 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Tja, lastig. Ik heb bitcoin al een poosje niet meer gevolgd, dus ik durf weinig te voorspellen. Maar durf ook niet te lang te wachten. _O-
Durf zelfs bijna niet te gaan lunchen nu. Straks kom ik terug en is het weer $5 per bitcoin :P
Ik zou het nu verkopen eigenlijk.

Kijk eerst had je het ook niet, dus het grootste verlies is misschien "wat het nóg meer had kunnen zijn".
  maandag 8 april 2013 @ 12:25:16 #247
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125025524
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:24 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Ik zou het nu verkopen eigenlijk.

Kijk eerst had je het ook niet, dus het grootste verlies is misschien "wat het nóg meer had kunnen zijn".
Zit er aan te denken de helft te verkopen. Dan heb ik een deel gecashed en een deel als "afdekkend" voor winststijging.
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
  maandag 8 april 2013 @ 12:25:27 #248
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125025531
quote:
7s.gif Op maandag 8 april 2013 00:17 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Hoeveel heb je er? :)
Anderhalf. :)
Kaleidoscopiklimax
pi_125025539
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:25 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Zit er aan te denken de helft te verkopen. Dan heb ik een deel gecashed en een deel als "afdekkend" voor winststijging.
Ja bijv. inderdaad.

Niet bang zijn, je hebt nu eigenlijk al dikke winst zonder veel te hoeven doen.
pi_125025594
idd cash de helft uit. en speel een beetje met een gedeelte van wat je over hebt

mocht je er echt neit meer uitkomen.. 1E37UxXJUhFn7grmW1KLQ57trRvJ7h2RVF :D
pi_125025606
quote:
14s.gif Op maandag 8 april 2013 12:25 schreef RadioSlut het volgende:

[..]

Anderhalf. :)
kleine dingen worden groot. ^O^
  maandag 8 april 2013 @ 12:31:44 #252
174211 RadioSlut
Magistrale zeikstraal
pi_125025743
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

kleine dingen worden groot. ^O^
Dat is best letterlijk te nemen. _O-
Kaleidoscopiklimax
pi_125025835
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:25 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Zit er aan te denken de helft te verkopen. Dan heb ik een deel gecashed en een deel als "afdekkend" voor winststijging.
Dat heb ik dus ook, volgens mij zat ik 2 jaar terug met jou ook in de Bitcoin thread. Ik heb toen een wallet met een aantal bitcoins bij elkaar gemined. Verder vergeten, maar de berichten met betrekking tot de Bitcoin koers in het nieuws hebben mij er toch toe gebracht de wallet.dat weer op te hengelen ;)

Ik heb ook spijt van wat ik voor het weekend heb verkocht ;) maar bij deze koers nu 1/3 van de hand gedaan en kom ik er sowieso leuk vanaf met een zakcentje. Met de rest nog even afwachten.

Jij zou 1000 euro kunnen verkopen, heb je de inzet van je weddenschap ondanks het inleveren van de helft toch verdubbeld en misschien wordt het allemaal nog veel mooier.
  maandag 8 april 2013 @ 12:53:30 #254
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125026313
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 12:25 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Zit er aan te denken de helft te verkopen. Dan heb ik een deel gecashed en een deel als "afdekkend" voor winststijging.
Omdat ik je berichten een beetje ken zou ik zeggen: cash nu de helft, heb je mooi bijna 10 keer de weddenschap, de rest in een wallet laten staan. Dan een reminder in de telefoon/agenda voor over een jaar oid en dan nog eens kijken.

Maar dat ben ik
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 13:05:05 #255
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125026655
Zojuist op Bitonic maar gekocht wat er over was; bijna 0,03 BTC, voor zo'n 5 euro. :P
Nu maar eens op Happycoins proberen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125026752
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2013 13:05 schreef Quotidien het volgende:
Zojuist op Bitonic maar gekocht wat er over was; bijna 0,03 BTC, voor zo'n 5 euro. :P
Nu maar eens op Happycoins proberen.
Ja gaat zo snel op bitonic he?
Echt absurd.
  maandag 8 april 2013 @ 13:16:52 #257
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125027044
quote:
10s.gif Op maandag 8 april 2013 13:05 schreef Quotidien het volgende:
Zojuist op Bitonic maar gekocht wat er over was; bijna 0,03 BTC, voor zo'n 5 euro. :P
Nu maar eens op Happycoins proberen.
Misschien wil Whuzz je er wel een paar verkopen ;)
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 13:17:56 #258
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125027086
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:08 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Ja gaat zo snel op bitonic he?
Echt absurd.
Geen idee eigenlijk, wallet is nog aan het synchroniseren en heb dus nog niks ontvangen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 13:18:26 #259
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125027102
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:16 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Misschien wil Whuzz je er wel een paar verkopen ;)
Heb net de helft verkocht, met de rest maar even afwachten. Misschien is het morgen wel $300 per bitcoin. of $500 :P

Volgende "probleem": Nu heb ik lekker geld op MtGox. Woopie. Maar hoe krijg ik dat naar NL zonder dat de belastingdienst daar de helft van wil inpikken? :D
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
pi_125027180
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:17 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Geen idee eigenlijk, wallet is nog aan het synchroniseren en heb dus nog niks ontvangen.
Nou ja ik heb er nu 3x iets gekocht, onmiddellijk op mn wallet.
  maandag 8 april 2013 @ 13:22:11 #261
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125027252
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:18 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Heb net de helft verkocht, met de rest maar even afwachten. Misschien is het morgen wel $300 per bitcoin. of $500 :P

Volgende "probleem": Nu heb ik lekker geld op MtGox. Woopie. Maar hoe krijg ik dat naar NL zonder dat de belastingdienst daar de helft van wil inpikken? :D
Niet, in ieder geval niet legaal. De Nederlandse belastingdienst wil graag de helft van alles inpikken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 13:23:45 #262
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125027308
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:20 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Nou ja ik heb er nu 3x iets gekocht, onmiddellijk op mn wallet.
Als je ze op je wallet hebt staan kunnen ze niet meer in het orderboek ofwel? Dan moet je weer die fees betalen als je wilt verkopen toch?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 8 april 2013 @ 13:23:59 #263
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125027317
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:22 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Niet, in ieder geval niet legaal. De Nederlandse belastingdienst wil graag de helft van alles inpikken.
Aangezien de bitcoins via een "gojke" verkregen zijn, kan ik dat niet wegschrijven als winst uit optiehandel ofzo? :P
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
pi_125027370
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:18 schreef Whuzz het volgende:

[..]

Heb net de helft verkocht, met de rest maar even afwachten. Misschien is het morgen wel $300 per bitcoin. of $500 :P

Volgende "probleem": Nu heb ik lekker geld op MtGox. Woopie. Maar hoe krijg ik dat naar NL zonder dat de belastingdienst daar de helft van wil inpikken? :D
mtgox ----> moneybookers ----> paxum
en dan kan je t zelfs met je paxum kaart uit de automaat trekken
als die methode nog werkt
pi_125027407
Kan je ze niet gewoon inwisselen voor dollars of Euro's en zo nu en dan wat van afsnoepen als je wat nodig hebt? Ik dacht er ook aan maar wat nou als je ineens 800k kan innen? Je wilt niet dat de helft gekaapt wordt...
pi_125027484
quote:
11s.gif Op maandag 8 april 2013 13:23 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Als je ze op je wallet hebt staan kunnen ze niet meer in het orderboek ofwel? Dan moet je weer die fees betalen als je wilt verkopen toch?
Ik heb nog niets verkocht, maar volgens mij niet?
Heb qua ontvangen geen fees gekregen in ieder geval.
pi_125027485
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:25 schreef Faazz het volgende:
Kan je ze niet gewoon inwisselen voor dollars of Euro's en zo nu en dan wat van afsnoepen als je wat nodig hebt? Ik dacht er ook aan maar wat nou als je ineens 800k kan innen? Je wilt niet dat de helft gekaapt wordt...
Belastingontduiking blijft belastingontduiking.
pi_125027507
Op Marktplaats staat iemand die coins verkoopt, dat zou je ook kunnen proberen.
  maandag 8 april 2013 @ 13:28:34 #269
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125027522
Voor zover ik het heb begrepen is het gewoon inkomen, dus bij je salaris erbij tellen.

Bitcoin heeft bij de overheid en belastingdienst geen enkele status, je zou kunnen zeggen dat het een gokje is en dus 29% maar ik denk dat daar niet ingetrapt wordt. Is geloof ik hetzelfde met gokken op bijvoorbeeld de paardenraces in Engeland, kun je ook niet opgeven onder het mom van de kansspelbelasting..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_125027738
Vermogensrendementsheffing zou wel voordelig zijn, wie begint er een proces als proef?
pi_125027755
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:27 schreef Skint het volgende:

[..]

Belastingontduiking blijft belastingontduiking.
Sjah dus? Niemand weet, behalve jij. Het is niet zo omdat als ik toevalligerwijs perongeluk met veel succes een shitload aan euro's heb omgezet met BTC's, ik dan maar meteen de belastingdienst inlicht en maar alles bloot leg.

Belasting wordt er toch wel geheven zodra ik ga uitgeven in NL onder het mom van BTW.

En achterhalen waar het geld allemaal vandaan komt lijkt mij in de essentie van BTC's toch al onmogelijk. So why bother.
pi_125027823
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:34 schreef Faazz het volgende:

[..]

Sjah dus? Niemand weet, behalve jij. Het is niet zo omdat als ik toevalligerwijs perongeluk met veel succes een shitload aan euro's heb omgezet met BTC's, ik dan maar meteen de belastingdienst inlicht en maar alles bloot leg.

Belasting wordt er toch wel geheven zodra ik ga uitgeven in NL onder het mom van BTW.

En achterhalen waar het geld allemaal vandaan komt lijkt mij in de essentie van BTC's toch al onmogelijk. So why bother.
Sja, je moet het zelf weten natuurlijk, maar je loopt wel een risico, vooral als je dat geld op een bankrekening wilt zetten. Op mtgox laten staan lijkt me niet zo slim.
  maandag 8 april 2013 @ 13:39:07 #273
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_125027901
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:34 schreef Faazz het volgende:

[..]

Sjah dus? Niemand weet, behalve jij. Het is niet zo omdat als ik toevalligerwijs perongeluk met veel succes een shitload aan euro's heb omgezet met BTC's, ik dan maar meteen de belastingdienst inlicht en maar alles bloot leg.

Belasting wordt er toch wel geheven zodra ik ga uitgeven in NL onder het mom van BTW.

En achterhalen waar het geld allemaal vandaan komt lijkt mij in de essentie van BTC's toch al onmogelijk. So why bother.
Hoewel ik zeker geen heilige ben lijkt me dit niet de plaats om fraude aan te gaan moedigen, en al zeker niet uit gaan lopen leggen hoe je het beste fraude kan plegen..

Iemand die koste wat kost geen belasting wil betalen kan op genoeg andere plekken manieren vinden om dat voor elkaar te krijgen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  maandag 8 april 2013 @ 13:40:56 #274
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_125027957
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:27 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Ik heb nog niets verkocht, maar volgens mij niet?
Heb qua ontvangen geen fees gekregen in ieder geval.
Maar je ontvangt het als alle blockchains opgehaald zijn toch?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_125028052
Valt volgens mij onder vermogen, niet inkomen.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_125028117
Als al je geld plotseling verdampt is dat geen probleem meer.
pi_125028153
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:39 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Hoewel ik zeker geen heilige ben lijkt me dit niet de plaats om fraude aan te gaan moedigen, en al zeker niet uit gaan lopen leggen hoe je het beste fraude kan plegen..

Iemand die koste wat kost geen belasting wil betalen kan op genoeg andere plekken manieren vinden om dat voor elkaar te krijgen.
Dat is ook weer waar inderdaad.. Just sayin eh :7
  maandag 8 april 2013 @ 13:51:34 #278
35948 Whuzz
Globo Gym!
pi_125028386
Laten we de belastingdiscussie even laten voor wat het is, had het beter niet kunnen vragen, hoort niet in dit topic thuis. :)
'cos here at Globo Gym, we're better than you! And we know it.
  maandag 8 april 2013 @ 13:54:48 #279
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_125028510
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:34 schreef Faazz het volgende:

[..]

Sjah dus? Niemand weet, behalve jij. Het is niet zo omdat als ik toevalligerwijs perongeluk met veel succes een shitload aan euro's heb omgezet met BTC's, ik dan maar meteen de belastingdienst inlicht en maar alles bloot leg.

Belasting wordt er toch wel geheven zodra ik ga uitgeven in NL onder het mom van BTW.

En achterhalen waar het geld allemaal vandaan komt lijkt mij in de essentie van BTC's toch al onmogelijk. So why bother.
Hmm maar als het echt om grote bedragen gaat is de belastingdienst er niet vies van om je goed in de gaten te houden. Zelfs een forumpost hier op FOK! met de mededeling dat je zojuist een paar duizend euro hebt overgehouden aan Bitcoins handelen kan al niet slim zijn....
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_125028604
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:18 schreef Whuzz het volgende:
Volgende "probleem": Nu heb ik lekker geld op MtGox. Woopie. Maar hoe krijg ik dat naar NL zonder dat de belastingdienst daar de helft van wil inpikken? :D
Het is vermogen, geen inkomsten. Je had dat vermogen al, eerst in de vorm van bitcoins (wat belastingtechnisch dezelfde status heeft als goud), nu in de vorm van euro's.

Als je geld verdient uit arbeid of activiteiten is het andere koek, maar als je vermogen domweg in waarde stijgt blijft dat gewoon vermogen, oftewel box 3.

Dus volgend jaar even bij je aangifte invullen wat het waard was in euro's op 1 januari 2012, daarover 1.2% aftikken (behalve de eerste ±20K), en klaar.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_125028786
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:51 schreef Whuzz het volgende:
Laten we de belastingdiscussie even laten voor wat het is, had het beter niet kunnen vragen, hoort niet in dit topic thuis. :)
Waarom niet? Ik vind het wel een interessante bijkomstigheid van het hele bitcoin-gebeuren.
pi_125028820
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:57 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Het is vermogen, geen inkomsten. Je had dat vermogen al, eerst in de vorm van bitcoins (wat belastingtechnisch dezelfde status heeft als goud), nu in de vorm van geld.

Als je geld verdient uit arbeid of activiteiten is het andere koek, maar als je vermogen domweg in waarde stijgt blijft dat gewoon vermogen, oftewel box 3.

Dus volgend jaar even bij je aangifte invullen wat het waard was in euro's op 1 januari 2012, daarover 1.2% aftikken (behalve de eerste ±20K), en klaar.
Dit.

Of via virwox naar neteller/paypal, pre-paid creditcard aanvragen en daar geld mee uit de muur trekken of dingen mee betalen.
pi_125028980
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:24 schreef spiedermann het volgende:

[..]

mtgox ----> moneybookers ----> paxum
en dan kan je t zelfs met je paxum kaart uit de automaat trekken
als die methode nog werkt
Hoe krijg ik het van mtgox op moneybookers?
pi_125029066
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 14:04 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Hoe krijg ik het van mtgox op moneybookers?
Via virwox.com
pi_125029140
Ik had ooit 10 BTC gekocht voor 8 euro de stuk en later weer verkocht voor 9 euro de stuk en toch zit ik eraan te denken om juist nu wederom in te stappen. Zelfs met deze koers a 150 euro de stuk.

Ik heb het idee dat nu instappen nogsteeds vóór de massa is, zeker nu er ook berichten op Nu.nl komen en zelfs op het Journaal. 99 van de 100 klootjesvolk heeft er nogsteeds geen weet van en zal bij de onvermijdelijke volgende paniekgolf in euroland wellicht toch een keer zijn heil hierin willen zoeken.
Maargoed, ik ben dan ook geen beursbobo, ik lees alleen teveel zerohedge.com, infowars.com, keiserreport.com en andere onheilspellende nieuwssites omtrent fiat-currency.

Iemand ervaring met Bitcoin-24.com, aangezien de voorraad bij Bitonic helemaal op is?
pi_125030210
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 14:07 schreef bravilor01 het volgende:
Ik had ooit 10 BTC gekocht voor 8 euro de stuk en later weer verkocht voor 9 euro de stuk en toch zit ik eraan te denken om juist nu wederom in te stappen. Zelfs met deze koers a 150 euro de stuk.

Ik heb het idee dat nu instappen nogsteeds vóór de massa is, zeker nu er ook berichten op Nu.nl komen en zelfs op het Journaal. 99 van de 100 klootjesvolk heeft er nogsteeds geen weet van en zal bij de onvermijdelijke volgende paniekgolf in euroland wellicht toch een keer zijn heil hierin willen zoeken.
Maargoed, ik ben dan ook geen beursbobo, ik lees alleen teveel zerohedge.com, infowars.com, keiserreport.com en andere onheilspellende nieuwssites omtrent fiat-currency.

Iemand ervaring met Bitcoin-24.com, aangezien de voorraad bij Bitonic helemaal op is?
Dit is wel een van de laatste momenten om in te stappen als je nog voor de massa wilt zijn idd.

Zo lang bij Bitcoin-24.com in euro's ruilt werkt het uitstekend.
pi_125030407
$190!
  maandag 8 april 2013 @ 14:39:32 #289
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125030453
Bitcoin-koers explodeert ... ! Binnen enkele uren $200?
pi_125030460
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 13:40 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Maar je ontvangt het als alle blockchains opgehaald zijn toch?
Wat ik gekocht heb, idd als je eenmaal gesychroniseerd bent, is het onmiddellijk eigenlijk.
pi_125030579
MtGox High: $191 Low: $152.

Toch een waardestijging van 25% per coin.
  maandag 8 april 2013 @ 14:46:32 #292
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125030736
Zojuist nieuwe aangelegde voorraad BTC's op Bitonic worden rap weggekocht.
pi_125030791
Zijn alweer op, grafiek wordt steeds steiler ;)

http://bitcoincharts.com/charts/mtgoxUSD#rg360ztgSzm1g10zm2g25zv
pi_125030874
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 14:48 schreef Ralphmeister het volgende:
Zijn alweer op, grafiek wordt steeds steiler ;)

http://bitcoincharts.com/charts/mtgoxUSD#rg360ztgSzm1g10zm2g25zv
Heeft iedereen al een exitstrategie?
pi_125030881
Weet iemand een manier om litecoins te kopen? Ik wil naast mijn bitcoins ook graag litecoins hebben. Nou kan ik via iDeal bitcoins kopen en omruilen voor Litecoins maar das een beetje zonde van de transactiekosten. Ik vroeg me dus af of iemand een directe manier weet toevallig.
Er zitten altijd 2 kanten aan een verhaal. Mijn kant en de verkeerde kant.
Geloof is voor in de kerk, niet voor een merk!
pi_125030941
quote:
0s.gif Op maandag 8 april 2013 14:50 schreef AlfredJKwak5 het volgende:
Weet iemand een manier om litecoins te kopen? Ik wil naast mijn bitcoins ook graag litecoins hebben. Nou kan ik via iDeal bitcoins kopen en omruilen voor Litecoins maar das een beetje zonde van de transactiekosten. Ik vroeg me dus af of iemand een directe manier weet toevallig.
Via bitcoins is het de meest directe manier, je kunt het van iemand direct kopen, maar een website waar je ze via iDeal kunt kopen is er nog niet.
  maandag 8 april 2013 @ 14:53:24 #297
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_125030971
Toch benieuwd hoeveel Bitcoins jullie hier zo'n beetje bezitten en hoe vlug jullie handelen. Ik ben nieuw in het verhaal, dus erg nieuwsgierig.
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  maandag 8 april 2013 @ 14:55:44 #298
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_125031044
Cumulatief zo'n 0,015 BTC hier. Als de koers van BTC tot $1500 stijgt heb ik m'n oorspronkelijke inleg weer terug :7
pi_125031087
quote:
2s.gif Op maandag 8 april 2013 14:50 schreef Ravarian het volgende:

[..]

Heeft iedereen al een exitstrategie?
Mijn strategie is dat ik telkens wat verkoop en wat bewaar voor stijgingen, verkoop niet te veel maar ik heb makkelijk praten omdat ik ze gemined heb in 2010/2011 dus heb er een hoop en sowieso alles wat ik verkoop is dus pure winst. Mijn investering (videokaarten) heb ik eruit met 2 BTC met deze koers.

Maar ik denk dat het nog wel even door kan gaan. De vraag is nu groot en als mensen met veel coins gek gaan doen verkloten ze zelf de markt. Als iedereen mondjesmaat verkoopt (early adopters) kunnen ze het vertrouwen houden en langzaam aan blijven verdienen.
pi_125031093
Ik zit op 0.1 BTC. Afgelopen donderdagavond voor 10euro ingekocht en das nu ongeveer 15euro waard.
Er zitten altijd 2 kanten aan een verhaal. Mijn kant en de verkeerde kant.
Geloof is voor in de kerk, niet voor een merk!
pi_125031104
quote:
Dit is wel een van de laatste momenten om in te stappen als je nog voor de massa wilt zijn idd.

Zo lang bij Bitcoin-24.com in euro's ruilt werkt het uitstekend.
Zo, zit erin. Bitcoin-24.com werkt goed idd. En nu ga ik me er niet meer druk om maken, ik zie het over een aantal maanden wel weer.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')