Geraspt minstens 100 gram, voor vier personen is dat onderste grens. Beter is 200quote:Op zondag 22 januari 2012 00:49 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Piet ik wil dit weer maken omdat we nu een blok échte parmezaan hebben gevonden. Er werd toen gezegd een (zoals in je quote ook) een 'flinke berg parmezaan', wat moet ik me hierbij voorstellen ongeveer? Het blok is zo'n 180-200 gram.
We zijn met zijn zessenquote:Op zondag 22 januari 2012 01:44 schreef Isegrim het volgende:
Wie gaat er nou in zijn eentje uit eten?
Voor 4 personen zo'n 200 gram kaas dus? Oké dan hebben we ruim genoeg.quote:Op zondag 22 januari 2012 01:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Laatste post vorige topic
[..]
Geraspt minstens 100 gram, voor vier personen is dat onderste grens. Beter is 200
Puh!quote:
We zijn een geweldig team.quote:Op zondag 22 januari 2012 01:53 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Voor 4 personen zo'n 200 gram kaas dus? Oké dan hebben we ruim genoeg.
(ik was even vergeten te vertellen dat we het recept door de helft doen )
Ik dacht laat ik deze vraag nu nog even stellen, misschien heb ik antwoord morgenmiddag.
Krijg ik het 's nacht al 45 minuten later
Piet: Dankje.
Het team dat deze Pietverdriet account gebruikt om te posten, Ik bedoel niet de mensen die hier ook regelmatig vragen beantwoorden.quote:Op zondag 22 januari 2012 11:15 schreef komrad het volgende:
Gefeliciteerd met je jubileum Piet
Wie zijn er eigenlijk 'on the team'?
yeah rightquote:Op zondag 22 januari 2012 11:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het team dat deze Pietverdriet account gebruikt om te posten, Ik bedoel niet de mensen die hier ook regelmatig vragen beantwoorden.
We hebben gestemt en de meerderheid zegt van niet.quote:
quote:Op zondag 22 januari 2012 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
We hebben gestemt en de meerderheid zegt van niet.
quote:Op zondag 22 januari 2012 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
We hebben gestemt en de meerderheid zegt van niet.
Lief!quote:
Als hij rauw was geweest had hij een veel steviger structuur gehad. De eismaak kan ik niet echt begrijpen, bedoel je het mondgevoel?quote:Op maandag 23 januari 2012 14:54 schreef rhubarb het volgende:
Afgelopen weekend at ik eendenlever. Ik weet even niet of het licht gebakken was of niet. Het proefde een beetje naar ei. Hoort dat?
Gefeliciteerd met je (jullie) jubileum hier, ondanks dat je comments vaak arrogant en compleet egocentrisch vindt, waardeer ik ze wel bijna altijd! Goed bezigquote:Op zondag 22 januari 2012 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
We hebben gestemt en de meerderheid zegt van niet.
Hmm, ik heb eigenlijk precies dezelfde vraag. Ben benieuwd Piet!quote:Op woensdag 25 januari 2012 09:02 schreef Aegithalos het volgende:
Piet ik heb een vraagje.
Ik heb afgelopen week voor het eerst canard a l'orange gemaakt. Hij was niet slecht maar de saus was het toch niet helemaal. Heb je een goed recept daarvoor?
De Sausquote:Op woensdag 25 januari 2012 09:02 schreef Aegithalos het volgende:
Piet ik heb een vraagje.
Ik heb afgelopen week voor het eerst canard a l'orange gemaakt. Hij was niet slecht maar de saus was het toch niet helemaal. Heb je een goed recept daarvoor?
Rijstazijn? Tamarinde?quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:50 schreef Bienelientjee het volgende:
Heb net mijn nasi vlees net wat op smaak gebracht met ketjap, basterdsuiker en olie. Had alleen helemaal geen citroensap in huis! Wat zou nou een goede vervanging kunnen zijn daarvoor in de toekomst?
Eh, niks?quote:Op woensdag 25 januari 2012 16:50 schreef Bienelientjee het volgende:
Heb net mijn nasi vlees net wat op smaak gebracht met ketjap, basterdsuiker en olie. Had alleen helemaal geen citroensap in huis! Wat zou nou een goede vervanging kunnen zijn daarvoor in de toekomst?
Op brood met kaas doen? Een pizza bakken en het er daarna erop strooien?quote:Op zaterdag 28 januari 2012 11:34 schreef fotostarter het volgende:
Piet,
ik heb gisteren een mooi doosje met Cress gekregen. Wat kan ik hier in hemelsnaam mee doen behalve door de sla doen?
Even wat plaatjes voor de leuk Weet ook totaal niet welke cress het is. De een proeft naar ui, de ander komkommer
t klinkt zo simpel...... thnx piet:)quote:Op zaterdag 28 januari 2012 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op brood met kaas doen? Een pizza bakken en het er daarna erop strooien?
Met gekookte aardappels en een klont boter stampen? Door de puree roeren?
Kunst van goed eten is niet zo moeilijk.quote:Op zaterdag 28 januari 2012 11:40 schreef fotostarter het volgende:
[..]
t klinkt zo simpel...... thnx piet:)
Ach, de hele gezond ongezond discussie is grotendeels onzin, je moet gewoon gevarieerd en niet teveel eten.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |