Om dingen zouter te maken?quote:Op dinsdag 4 januari 2005 19:48 schreef Martijn_77 het volgende:
Waar gebruik je dan zout voor Piet?
quote:Op dinsdag 4 januari 2005 23:24 schreef krakkemieke het volgende:
Boter is lekker! Liever een boterham met boter, als met margarine en beleg!
Nee, je begrep mijn vraag niet verkeerd. Want zoals je in dat andere topic ook al duidelijk maakte gebruik je zelf heel weinig zout.quote:Op dinsdag 4 januari 2005 19:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Om dingen zouter te maken?
Om te conserveren (als je ham droogt) of te bewerken (witte kool in zuurkool ) vocht er uit te trekken (snijbonen, groente voordat je ze in zuur legt), of als zoutkorst om een vis of kip,
Of begrijp ik je vraag verkeerd?
Waquote:Op dinsdag 4 januari 2005 16:58 schreef Pietverdriet het volgende:
maar geeft de saus meer Umami.
nooit gegeten, is dat lekker?quote:Op woensdag 5 januari 2005 23:24 schreef prupke het volgende:
Hoe maak ik rodekool soep?
MOet heel erg lekker zijn naar wat ik vernomen heb.quote:Op woensdag 5 januari 2005 23:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
nooit gegeten, is dat lekker?
Ja maar dat is toch met alles?quote:Op woensdag 5 januari 2005 23:49 schreef Pietverdriet het volgende:
recepten verschillen nogal in smaak, lijkt het
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |