abonnement Unibet Coolblue
pi_96709866
Deel nummer 5

Plaats hier klachten die eigenlijk geen topic verdienen maar waarbij je wel zoiets hebt van: dat is wel een klacht.

Vorige delen:
[Centraal] Kleine Klachten Topic #1
[Centraal] Kleine Klachten Topic #2
[Centraal] Kleine Klachten Topic #3
[Centraal] Kleine Klachten Topic #4
pi_96709943
Ok.
Ik heb balkanker.
  donderdag 12 mei 2011 @ 19:23:38 #3
205549 daruk
Honten,kadden en caffia's
pi_96709987
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:22 schreef GeileHond het volgende:
Ok.
Ik heb balkanker.
en dat is een kleine klacht?
Op donderdag 6 januari 2011 23:31 schreef Chillerd het volgende:
O ja. Op FOK is iedereen perfect.
pi_96710013
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:23 schreef daruk het volgende:

[..]

en dat is een kleine klacht?
Mijn penis is groter ja.
  donderdag 12 mei 2011 @ 19:25:02 #5
333374 Lithia
Too serious
pi_96710067
Topics die 7 maanden nodig hebben om vol te raken.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
pi_96710905
quote:
11s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:25 schreef Lithia het volgende:
Topics die 7 maanden nodig hebben om vol te raken.
Dat geeft toch niks? 't is mooi dat dit soort topics er zijn.
  donderdag 12 mei 2011 @ 20:24:29 #7
333374 Lithia
Too serious
pi_96713656
Nee.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
  donderdag 12 mei 2011 @ 20:25:26 #8
340390 sinepedraap
lieve baggeraar
pi_96713710
KLB is al een kleine klachten topic :')
Mijn nieuwe ondertitel
pi_96714492
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 19:24 schreef GeileHond het volgende:

[..]

Mijn penis is groter ja.
_O-
Mag deze opmerking een lintje?
zarGon schreef het volgende:
SwJ, waarom probeer je het nog?
Compliment schreef het volgende:
SofaKing heeft de sterkste argumenten! De winnaar van deze mentale battle _O_
pi_96714730
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2011 15:57 schreef Chai het volgende:
okay mijn ergernissen (bereid je voor...)

mensen die andere mensen niet in hun waarde kunnen laten en maar door blijven zagen omdat hun mening toch altijd de enige is die geldig is Zal er even bij zeggen dat ik dit asociale gedrag hier in het topic heb gezien en dat het me zeer verbaast dat zoveel bokkers het niet gewoon oneens kunnen zijn met iemand, maar dat ze er dan altijd een discussie van moeten maken wie er gelijk heeft.
Verder ook veel bokkers die compleet uit hun dak gaan tegen 12jarige meisjes hier op bokt, die meiden kun je echt beter op een andere manier uitleggen dat ze niet goed bezig zijn dan om ze uit te foeteren hoor.

het overgrote deel van 'de jeugd van tegenwoordig'. Ik zit in de eindexamenklas (VWO 6) en ik moet werkelijk in de gangen oppassen voor losse beentjes en word regelmatig uitgescholden, en dat zijn dan kinderen die in de 3e klas zitten, maar ook een stel uit de 5e klas (waarvan je toch verwacht dat ze iets volwassener zijn). "in mijn tijd" in de derde klas moest je het echt niet in je hoofd halen om uit te halen naar zesdeklassers.
En dan heb je in de winter de sneeuwballen die op een of andere manier ook áltijd op mij terecht komen, want ze gaan met een heel peloton voor de deur van de school staan zodat je er niet langs kunt en net zo lang blijven gooien tot er eentje raak is. En in de zomer gooien mensen flesjes water naar je. En dan niet alleen het water maar regelmatig het hele flesje.

Overigens ben ik ook al eens in elkaar geslagen door een groepje mensen, gewoon omdat ik er wat 'anders' uit zie dan de gemiddelde persoon. Ze wilden mijn fiets het kanaal in gooien, hebben op mij gespuugd, geslagen, geschopt en ik ben weggefietst om hulp te halen maar mijn vriendin kon niet meer lopen (wat overigens wel haar eigen aanstellerij was hoor, maar daar is ze goed in) dus die hebben ze nog eens te pakken gehad.

Mensen die altijd lopen te klagen dat ze zelfmoord gaan plegen, het liefst zo hard mogelijk zodat iedereen medelijden met ze krijgt. Gister weer iemand gehad die zaagde dat haar vriendin zelfmoord wilde plegen, dus ik rustig uitgelegd dat dat 9 van de 10 keer niet gebeurt, en begint zij op me te vitten dat ik me er niet mee moet bemoeien want ik weet er toch niks van af. Ik ben zelf ook meer dan 2 jaar suicidaal geweest dus ik weet er dus echt wel iets van af, en mede daardoor kan ik ook zeggen dat het meestal toch niet gebeurt, zeker bij die leeftijdsgroepen is het heel vaak meer een roep om aandacht (14-17)

Mensen die zeggen 'ohja, dat heb ik ook gehad maar dan veel erger' en dan een heel eigen verhaal gaan ophangen over hoeveel blessures en gebroken botten ze al wel niet gehad hebben en hoe erg dat wel niet is.

oudere mensen die overal over zitten te zagen. Laatst in de buurtbus kwamen er twee oudere vrouwen binnen, rekenen kaartje af, gaan met z'n tweeën naast elkaar zitten en gaan vervolgens tegen elkaar zitten zagen "ja dat kind staat niet eens voor ons op, asociaal van hier tot ginder, die jeugd van tegenwoordig!" Nou dames, jullie hebben allebei een plek en nog naast elkaar ook dus ga dan niet op mij zitten vitten zeg.
Sowieso ouderen die alléén maar zitten te roddelen met elkaar en je boos aankijken als je erlangs wilt of als je überhaupt geluid maakt, want je bent tenslotte één van die asociale rotkinderen.

de buschauffeurs in zutphen.. die komen dan met een noodgang ergens uit een afslag en vinden dat de weg van hen is waardoor je als fietser daar regelmatig je stuur om moet gooien omdat je anders gewoon platgereden wordt. Zelfde voor mensen die niet in hun achteruitkijkspiegel kijken als ze uitparkeren, ik ben niet onzichtbaar ofzo. Ben op die manier ook al eens aangereden door iemand die achteruit van de oprit af reed, dus ik netjes stoppen, hij stopte ook dus ik reed door, en uiteraard precies toen ik erachter zat ging hij weer met een noodgang achteruit, tegen mij aan, reed hard weg, stopte na een x aantal meter en kwam terug om te vragen of hij me geraakt had (voel je dat niet dan?) en verder geen sorry of wat dan ook. Ik vermoed dat het meer was dat ik anders zijn kentekennummer had, dat hij nog stopte en terug kwam.

mensen die je omver duwen bij concerten, als het nou begonnen is en je bent enthousiast aan het dansen en je raakt iemand.. okay. maar als je gewoon naar binnen wilt kun je best even wachten tot de deuren open zijn, je komt echt niet sneller binnen als er een hele berg omver geduwde mensen voor je ligt.

mensen die de hele tijd aan je zitten. Vooral ook met concerten denken oude kerels dat ze elk jong meisje wel even aan de kont kunnen zitten, maar ook van die jonge gozers. Had laatste keer dat dat gebeurde m'n kisten van New Rock aan met overal ijzer, dan krijg je toch wel de neiging om net even te gaan verstaan op de voet van zo'n jongen, ik kan er zó slecht tegen. Afgelopen vakantie was er ook een 'vriend' van ons op bezoek die ook vreselijk asociaal was, ik had hem gesmst dat ik ziek was (migraine, misselijk, viel bijna om) en nog heeft hij me de hele twee dagen dat hij bij ons was alleen maar betast en geprobeerd te zoenen, hij dronk zo uit de fles drinken die mijn vriend voor MIJ gekocht had (want ik drink geen bier dus hij had voor mij smirnoff gekocht), hij at het eten op wat mijn vriend en ik wilden bewaren voor later, hij dronk al het bier op.. en het was zijn eerste keer bij ons. Nou vind ik het prima als iemand zich op z'n gemak voelt maar er zijn wel grenzen..

onze buurman die altijd bijen hield. Ja leuke hobby, maar daardoor konden wij niet meer in de tuin zitten omdat wij elke zomer weer een bijenplaag over ons heen kregen. Konden niet meer schommelen want daar zaten altijd beesten op, trampoline zaten altijd beesten op.. blegh. Ik twijfel ook of je bijen mag houden in een woonwijk, de meeste imkers die ik ken houden hun bijen in een weiland zo ver mogelijk weg van de bewoonde wereld. Ben stiekem ook wel blij dat die man overleden is.

Mensen die mij als dagboek gebruiken. Krijg nu net weer een smsje toevallig, maar ik kan tegenwoordig van tevoren al zeggen van wie het is. "omg er stond een man op het station!" "omg de shcoenenmaker bij de sims heet bedankt dee!".. Ik heb zelf ook nog een leven, heb ook al meerdere keren gezegd dat ik het nogal irritant vind, maar dan is luisteren opeens heel moeilijk.

Mensen die gaan staan kijken bij een ongeluk of als iemand in elkaar geslagen wordt. En dan ook puur kijken, niks geen 112 bellen of helpen.

Traktoren en vrachtwagens die veeeel te hard rijden en veel te breed zijn waardoor je met de auto of met de buurtbus zowat de sloot in moet rijden wil je niet geplet worden, want ze vertragen echt niet voor je

van die schoolgaande jeugd die met z'n 3en tot 8en naast elkaar (proberen te) fietsen en vaak als ik eraan kom expres de hele weg innemen omdat dat grappig is. Vind het dan zelf ook wel grappig als ik me er eens langsheen moet duwen dat mijn fietstas perongeluk wat te ver uitsteekt en zij met z'n allen neer gaan (wat nog niet gebeurd is, maar eerlijk is eerlijk, dat zouden ze wel verdienen). Of van die fietsers die midden op het fietspad gaan staan bij een stoplicht en dan héél langzaam optrekken.. daar wil ik ook nog wel eens kort voor langs rijden als ik ze inhaal.

Mensen die overal op lopen te spugen.

KINDEREN EN VUURWERK. Ik durf hier rond oud en nieuw een week niet naar buiten. Ben meerdere keren bekogeld met vuurwerk en ook onze huisdieren moeten het regelmatig bezuren. Bovendien blazen ze je brievenbus op als je iets te laat bent om die eraf te halen.

kinderfeestjes waar geen ouders bij zijn. dan zijn ze eerst een paar uurtjes bij pietje thuis geweest en dan mogen ze even loslopen en komen ze hierheen, gaan ze stenen tegen onze ruiten gooien, aanbellen, wegrennen, gillen, op de ramen slaan, zelfs ACHTER het huis lopen en daar op de deur slaan.. dat vind ik echt te gek voor woorden. Dat dronken jongelui dat af en toe doen, tsja, die zijn niet intelligenter.. maar kinderen van 5 jaar!!!

auto's die niet afremmen voor je paard. Heb dan een keer gehad met een verzorgtinker, nou is dat een kalm beest maar moet er niet aan denken als ik dan op een heethoofd zit, paard kon nergens heen (was onder een viaduct) dus daar waren gegarandeerd ongelukken van gekomen.

chauffeur van de buurtbus die rookt in de bus met alle ramen en deuren dicht. Heb hier melding van gemaakt en de beste man is er inmiddels op aangesproken, ik was het wel eens zat om steeds misselijk en stinkend naar de rook thuis te komen.

mensen die schelden met k*nker.

mensen die langs komen fietsen met hun muziek op hun mobiel op z'n hardst aan, koop dan even oortjes als die niet bij je telefoon geleverd waren, ik vind het vervelend om dat soort muziek van anderen te moeten horen.

ongevraagd aan andermans spullen of beesten zitten, of dingen jatten.

van die grote paardentrams die in een vlotte draf langskomen op een groot breed pad terwijl ze je hebben gezien, hierdoor is het paard waar wij mee reden met iemand op de bok die bezig was met een cursus op hol geslagen. Ik snap dat je je rondje gewoon wil maken zoals jij het wilt, maar de regels zijn niet voor niets dat je elkaar in stap moet passeren, en zeker met dit soort grote wagens volgeladen met mensen die kabaal maken..

wielrenners.

foto's jatten.. ben nu al regelmatig foto's tegengekomen die ik gemaakt heb, die van mijn eigen site gehaald zijn waar duidelijk op stond dat de foto's NIET GEBRUIKT mochten worden. Vervolgens een boel gezeik en scheldwoorden over je heen krijgen als je iemand daarop wijst en dan vaak ook nog van 12/13 jarige meiden die denken dat ze alles toch beter weten. Totdat ze een keer iemand op hun dak krijgen voor copyrightschending etc.

mensen die heel veel drinken of drugs gebruiken en dan andere mensen ermee lastig gaan vallen. Als je zonodig zat moet worden, doe het dan thuis of zorg dat je binnen de grenzen van 'leuk' blijft.

mensen die hun kinderen op de manege niet een beetje in toom kunnen houden. Vaak van die kinderen die niks van paarden willen weten maar nog niet alleen thuis kunnen blijven, en dus maar hard gillend en schreeuwend rondjes gaan rennen langs de paarden, en dat dan ook vaak tijdens de wedstrijden, want dan komt natuurlijk het hele gezin kijken.

mensen die tegen je stoel aan schoppen in de bioscoop of in de bus. Of mensen die in de bioscoop met hun benen op 'tafel' gaan zitten, de hele tijd met hun mobiel zitten, zitten te praten, met eten zitten te gooien, gillende kinderen.. etcetera

mensen die je hun geloof proberen op te dringen. Merk vooral bij christenen dat ze heel erg vaak roepen dat je respect voor hen moet hebben, maar andersom merk ik er nog niet zoveel van. Heb al regelmatig van christenen te horen gekregen dat ik door demonen bezeten ben omdat ik vaak in het zwart gekleed ga.

mensen die vinden dat mijn vriend en ik geen relatie hebben, omdat het een open relatie op basis van vertrouwen is in plaats van een jaloerse gesloten relatie. Als iemand dan ook nog gaat roepen 'ach ik hecht gewoon meer aan normen en waarden dan mensen van onze leeftijd' heb ik wel echt zoiets van.. we gaan niet vreemd, we geven elkaar de vrijheid om dingen te ontdekken..

zo.. voorlopig wel weer even genoeg gezeurd denk ik
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=2&t=1462507&uf=80863 :')
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_96714778
Klacht: Dit topic zit ineens in mijn myAT :(
pi_96715785
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2011 20:25 schreef sinepedraap het volgende:
KLB is al een kleine klachten topic :')
Er zitten soms zeer terechte klachten in KLB. Soms.
Dit is gewoon even een 'ongemakje' klb topic, zoals dat je net je telefoonbotje stoot, of je kleine teen tegen de tafelpoot tikt. Of als je je volle koffiemok over je dure nieuwe macbook heenslaat. ofwachtnee dat laatste is dan natuurlijk een echte KLACHT, dat past hier niet meer.
  donderdag 12 mei 2011 @ 21:52:01 #13
344777 MrAerox
Aerox driver. (H)
pi_96721624
:{ Ik moet de hond nog uitlaten, geen zin.
pi_96721632
Even een kleine klacht dan maar: die voortdurende layout changes bij Youtube.
Elke keer weer zitten ze te kloten met de opmaak. Dan zit je subscriptions knopje rechts, dan links, dan is het onder een uitklapmenuutje, nu is het weer veranderd en zit er plots een volle balk rechts met een onzinnige recommended channels list...
Laat het toch even zo zoals het is!
pi_96721678
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
pi_96721767
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:52 schreef Dimens het volgende:
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
't is wel een volhouder, die gast in je UI! Of hij heeft 'moeite'.
  Forum Admin donderdag 12 mei 2011 @ 21:54:45 #17
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_96721950
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:52 schreef Dimens het volgende:
Iemand heeft mijn UI gejat. :(
Jij was ook niet de eerste toch?
pi_96722546
quote:
5s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:54 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Jij was ook niet de eerste toch?
Ik heb nu mooie kleurtjes, dat heeft niemand.
  Forum Admin donderdag 12 mei 2011 @ 22:06:24 #19
240730 crew  Opa.Bakkebaard
Heeft een huisje.
pi_96723203
quote:
7s.gif Op donderdag 12 mei 2011 21:59 schreef Dimens het volgende:
Ik heb nu mooie kleurtjes, dat heeft niemand.
Zo herken ik je iig weer.
pi_96723406
quote:
14s.gif Op donderdag 12 mei 2011 22:06 schreef Opa.Bakkebaard het volgende:

[..]

Zo herken ik je iig weer.
Deze:
avatar4773_3.gif
Of deze:
Dimens.gif
pi_96803405
quote:
Moest jij niet gniffelen dan?
  zaterdag 14 mei 2011 @ 19:28:11 #22
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_96803717
Pricecheck, Ibood, tekst-selecteer-blokje, je-hebt-een-pm-blokje, van dat soort onzin.

:(
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
pi_96808846
Geweldig! Heb ik net hoofdpijn is er geen paracetamol in huis :') kan t nog erger... slapen helpt niet :{
pi_96835231
Alweer bijna een jaar geleden dat Hetiszover zijn laatste post plaatste. -O-
  Forum Admin zondag 15 mei 2011 @ 14:04:16 #25
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_96836163
Upc live doet het niet
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_96846098
Regen, net nu ik een stuk wil gaan hardlopen.
pi_96854824
Anti-klacht: chocomelreclame (de enige echte) is terug. _O_ "Freedom! freedom! freedom!"
  donderdag 19 mei 2011 @ 21:47:12 #28
320187 Hatsekiedee
Ik ben een FOK!piraat
pi_97050959
Dikke papzakken die zeggen dat ik homo ben omdat ik geen zin om op hun kosten naar de peepshow te gaan :r
pi_97061479
-

[ Bericht 100% gewijzigd door smileyface op 21-05-2011 13:01:40 ]
  zondag 22 mei 2011 @ 15:45:29 #30
345389 Afghaanke
Een afgestudeerde Afghaan
pi_97156414
[anti] coca cola reclame is baas
Laat iederen in z'n waarde.
pi_97157239
Een vlieg/mug vloog recht in mijn neusgat.
life goes by...
  zondag 22 mei 2011 @ 19:05:07 #32
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_97165665
Een vriendin kocht vanmiddag een wolvenshirt op de rommelmarkt en was er nog trots op ook.

Ter illustratie:



Ik kon m'n lach niet inhouden :')
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_97165726
quote:
10s.gif Op zondag 22 mei 2011 19:05 schreef 08gnoT. het volgende:
Een vriendin kocht vanmiddag een wolvenshirt op de rommelmarkt en was er nog trots op ook.

Ter illustratie:

[ afbeelding ]

Ik kon m'n lach niet inhouden :')
Mooi shirt.
pi_97165861
Je kunt merken dat het voorjaar is. Weer kutcaravans al dagen in de straat, meerdere parkeerplaatsen opslokkend.

En aan het begin van elke winkelstraat weer leurende mensen over een krantenabonnement, over dierenmishandeling, nog meer goede doelen, de opening van de nieuwe winkel, een of andere enquête. :{w
  dinsdag 24 mei 2011 @ 00:21:46 #35
271665 08gnoT.
Mwoooaahhh!!
pi_97232451
Sinds deze week na o.a. aardappel, ananas, kiwi, banaan, latex, ook allergisch voor meloen. Takke-kruisallergieën, precies de lekkerste fruitsoorten. Ik kan straks niks meer eten zonder onder de uitslag te staan of in shock te liggen schuimbekken ergens
[PAINT] Wat gebeurt er bij de formaties #1 -- #2 -- #3 -- #4 -- #5 -- #6 -- #7 -- #8 -- #9 -- #10
Steun de strijd voor een indianenforum!
pi_97297225
Lang niet in KLB komen en zien dat swarmahoer terug is of nog steeds hier is.
pi_97304638
Net jeuk onder mijn linkervoet; had m'n schoenen aan.
  Forum Admin donderdag 26 mei 2011 @ 08:26:05 #38
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97325885
quote:
8s.gif Op woensdag 25 mei 2011 18:39 schreef OeJ het volgende:
Net jeuk onder mijn linkervoet; had m'n schoenen aan.
Dat is klote, is het over?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_97327187
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2011 08:26 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Dat is klote, is het over?
:Y had gekrabd.
pi_97331547
Terechte klacht gezegd in een R&P topic, nu heb ik via de mail een waarschuwing gekregen dat ik dat niet meer moet doen.
Ik dacht dat het KLB was omdat het echt op een klacht leek. ;(
  donderdag 26 mei 2011 @ 12:10:32 #41
333374 Lithia
Too serious
pi_97332318
Fok!en op vakantie. :')
Alleen omdat mijn enkel pijn doet.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
pi_97386691
life goes by...
pi_97412539
Enorme pijn in me rug. :(
  zaterdag 28 mei 2011 @ 10:00:02 #44
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_97413036
APPLAUS! VOOR DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG!!!!!!!!!!!

Klacht: Vrouwen die zeggen 'hard to get' te spelen; wtf is je probleem :{w
pi_97457612
Godver, heb je echt al 3 jaar een klok. valt het sinds een week op dat hij best hard tikt.. nu word ik er helemaal crazy van :')
Kan niet eens meer normaal slapen.. :')
  zondag 29 mei 2011 @ 15:35:34 #46
333374 Lithia
Too serious
pi_97457775
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 15:58 schreef Wing het volgende:
:') :')

Beste spel ooit gespot
:')
Japanners blijven mij verbazen.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
  Forum Admin maandag 30 mei 2011 @ 07:55:27 #47
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97485442
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2011 15:31 schreef linpunt het volgende:
Godver, heb je echt al 3 jaar een klok. valt het sinds een week op dat hij best hard tikt.. nu word ik er helemaal crazy van :')
Kan niet eens meer normaal slapen.. :')
Heb ik ook, die loopt nu gewoon niet meer :') (ook iets te maken met batterij)
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_97486266
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2011 07:55 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Heb ik ook, die loopt nu gewoon niet meer :') (ook iets te maken met batterij)
eruit gesloopt :D
Ik kom er ook achter dat mijn pocketwatch, jaa, zo'n cool ding aan een clipje voor in je borstzak of aan je nek, ook zo hard tikt.

Ik haat dingen waardoor ik niet kan slapen. :(

Vannochtend ook; crazy man van hier tegenover had iets in de fik gezet en er kwam een brandweerwagen aan.. om half 6 :') ___! why?!?!
  Forum Admin maandag 30 mei 2011 @ 11:49:53 #49
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97490488
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2011 09:11 schreef linpunt het volgende:

[..]

eruit gesloopt :D
Ik kom er ook achter dat mijn pocketwatch, jaa, zo'n cool ding aan een clipje voor in je borstzak of aan je nek, ook zo hard tikt.

Ik haat dingen waardoor ik niet kan slapen. :(

Vannochtend ook; crazy man van hier tegenover had iets in de fik gezet en er kwam een brandweerwagen aan.. om half 6 :') ___! why?!?!
Op dat tijdstip rijden ze nog wel eens zonder sirene. Als ik eenmaal slaap dan word ik nergens wakker van.

(Vroeger stopten we dat soort mensen een paar maandjes weg, nu komt er zo'n halfzachte sociale werk(st)er even een kwartiertje met de crazyman babbelen.)
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_97563542
Het lipje van mijn blik Unox Champignonsoep is stuk :( :(

Waar is mama?
life goes by...
pi_97571457
quote:
2s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 22:51 schreef Wing het volgende:
Het lipje van mijn blik Unox Champignonsoep is stuk :( :(

Waar is mama?
Echte mannen openen een blik met hamer en beitel.
pi_97576603
De hele dag gaan wachten op een pakketje, ik durf niet eens te gaan douche. ;(
  maandag 6 juni 2011 @ 03:44:41 #53
139770 Miasan
Roemer has it
pi_97773776
Het schrijven van een essay te lang uitstellen terwijl ik vanaf 21 uur 's avonds gewoon de tijd had. Om 7 uur gaat de wekker.

/faal
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
  Forum Admin maandag 6 juni 2011 @ 12:44:08 #54
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97781552
quote:
0s.gif Op maandag 6 juni 2011 03:44 schreef Miasan het volgende:
Het schrijven van een essay te lang uitstellen terwijl ik vanaf 21 uur 's avonds gewoon de tijd had. Om 7 uur gaat de wekker.

/faal
en is het gelukt?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_97782021
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2011 11:49 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Op dat tijdstip rijden ze nog wel eens zonder sirene. Als ik eenmaal slaap dan word ik nergens wakker van.

(Vroeger stopten we dat soort mensen een paar maandjes weg, nu komt er zo'n halfzachte sociale werk(st)er even een kwartiertje met de crazyman babbelen.)
Je word er wel wakker van als een size brandweerwagenvoertuig het steegje in komt rijden.. :') Als ik het raam opendeed kon ik er zo bovenop springen..
Het is weer te snel licht, daar word ik ook wakker van :(
  maandag 6 juni 2011 @ 16:03:29 #56
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_97789238
Een lichte slapert?
pi_97789302
quote:
11s.gif Op maandag 6 juni 2011 16:03 schreef RickoKun het volgende:
Een lichte slapert?
Dan zou ik het moeten merken als vriendlief tegen me aan rolt of juist ineens verdwenen is s' ochtends als ik wakker word.

kleine klacht: het gevoel dat je valt in een droom..
  maandag 6 juni 2011 @ 16:28:37 #58
139770 Miasan
Roemer has it
pi_97790635
quote:
0s.gif Op maandag 6 juni 2011 12:44 schreef Pharkus het volgende:

[..]

en is het gelukt?
Half. Heb college geskipt om het net niet af te kunnen maken. En nu krijg ik op mijn kop van de docent, ieks! O-)
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
  Forum Admin dinsdag 7 juni 2011 @ 17:54:46 #59
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97846849
Mensen die niet duidelijk zijn :r
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  woensdag 8 juni 2011 @ 14:14:54 #60
139770 Miasan
Roemer has it
pi_97886201
Kermis voor de deur met twee deadlines in aantocht.
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
pi_97886599
ij ons werkt er een Willem die op een chimpansee lijkt hij gedraagt zich ook zo altijd op zn hoofd krabbe enz. En hij zet zn auto altijd verder op bij een flat 5 min lopen als je vraagt waarom wordt ie kwaad ? ook gaat ie in de pauze altijd slapen op een machine ?

Net was dus zon andere werknemer niks aan het doen dus zegt eeen collega ga eens werken joh toen zei die niks en krabte die op zn hoofd dus kzeg zo haha willem de 2e kvond hem erg diepgaand maar de rest snapte m niet volgens mij:')
Ne mutlu Türküm diyene
pi_97924991
Ik word knettergek van die piano in de meest recente variant van het Google-logo, die ook nog eens telkens geluid maakt als je hem per ongeluk aanraakt. :(
pi_97925201
Ik ben te lui om naar de wc te gaan.. vooral sochtends.. als het bed nog lekker warm is.. :')
pi_97925241
Ik snap het duitse QWERTZ-toetsenbord hier niet. Als ik normaal typ zoals ik gewend ben krijg ik dus dit :) :

Ik snap het qwertz´toetsenbord hier niet, als ik normaal tzp krijg ik dus dit. Ö) Ö
En elke keer dat ik kut-TS typ krijg ik: Elke keer dat ik kutßTS tzp..

[ Bericht 6% gewijzigd door linpunt op 09-06-2011 08:13:22 ]
  Forum Admin donderdag 9 juni 2011 @ 11:29:00 #65
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97930261
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2011 07:34 schreef linpunt het volgende:
Ik ben te lui om naar de wc te gaan.. vooral sochtends.. als het bed nog lekker warm is.. :')
Bekende klacht.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  Forum Admin donderdag 9 juni 2011 @ 11:30:41 #66
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_97930327
De koffie is op en vriendin beweert te hebben gehaald.
Ik ga nog eens thuiswerken...
Tevens zijn die mongolen hieronder bezig met verwarmingsbuizen wat mijn thuiswerkdag helemaal verkloot.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_97951825
Zit in de bieb. Een paar rijen verderop is iemand aan het vloeken en tieren. Denk dat hij in een inrichting hoort. Gaat ongeveer zo:

"Peper in de reet douwen hun. Zo zout heb ik het nog nooit gegeten. Terwijl ik nooit zout eet. Godverdomme. Kankerzakken. Godnondeju. Vuile flikkers."

:D :D :D

Kortom: Ik vermaak me! :)
pi_97951959
Hij is terug: "Morgen naar een conferentie. Zakken vullen dat kunnen ze wel.....Was vroeger al zo. Ze praten alles recht wat nee...krom is krom en recht is recht. ja, da is toch zo."

:D :D
pi_97978023
Als ik op tijd weg wil gaan naar werk regent het.. en dan wacht ik tot het wat droger is.. en dan ben ik te laat. :')
pi_98052976
Ik heb altijd honger, behalve tijdens het avond eten. ;(
pi_98053061
zeikende vrouwen die gezag niet accepteren omdat ik zo'n 20 jaar jonger ben.. :')
pi_98055464
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 02:44 schreef linpunt het volgende:
zeikende vrouwen die gezag niet accepteren omdat ik zo'n 20 jaar jonger ben.. :')
Respect krijg je niet, dat verdien je op den duur.
pi_98055490
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 02:44 schreef linpunt het volgende:
zeikende vrouwen die gezag niet accepteren omdat ik zo'n 20 jaar jonger ben.. :')
Logisch. Als zij ook 20 jaar meer ervaring hebben dan jou.
  Forum Admin zondag 12 juni 2011 @ 09:59:30 #74
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98055684
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 09:39 schreef Chai het volgende:

[..]

Logisch. Als zij ook 20 jaar meer ervaring hebben dan jou.
Waarom is dat logisch?

Dit is het juiste antwoord:
quote:
6s.gif Op zondag 12 juni 2011 09:37 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Respect krijg je niet, dat verdien je op den duur.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  zondag 12 juni 2011 @ 11:28:34 #75
283085 TWP
kassalade
pi_98057302
SBS6: " 'Burgers Zoo, Drukte in de Dierentuin' wordt mede mogelijk gemaakt door Burgers Zoo."

Waarom kijk ik naar deze debiele zender, verdomme. :')
:)
pi_98075751
Moslims :r Kan me steeds minder redenen bedenken waarom ik positief zou moeten zijn over de aanwezigheid van de poepbruingekleurde medemensen van het Islamitisch geloof. Ratten zijn het.
pi_98108642
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 09:39 schreef Chai het volgende:

[..]

Logisch. Als zij ook 20 jaar meer ervaring hebben dan jou.
Erm, behalve niet. Ik ben aangenomen op een leidinggevende functie omdat ik de ervaring heb. "Levenservaring" is een loos argument hier.

quote:
6s.gif Op zondag 12 juni 2011 09:37 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Respect krijg je niet, dat verdien je op den duur.
Das wat anders dan taken accepteren. :*
pi_98108748
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 13:14 schreef linpunt het volgende:

[..]

Erm, behalve niet. Ik ben aangenomen op een leidinggevende functie omdat ik de ervaring heb. "Levenservaring" is een loos argument hier.

[..]

Das wat anders dan taken accepteren. :*
Oké in dat geval terechte klacht. :)
pi_98108799
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 13:16 schreef Chai het volgende:

[..]

Oké in dat geval terechte klacht. :)
Maar blijft rot hoor.. 120 vrouwen en 3 mannen om leiding over te hebben loopt bijna altijd uit op geroddel of erger. :') Vooral a lze 40+ zijn en zich met dingen (rooster+planning+events) gaan bemoeien.
  maandag 13 juni 2011 @ 14:32:49 #80
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_98111803
Ik heb echt gruwelijke zin om te neuken.
pi_98209523
Wat irritant eigenlijk, die achtergrond muziek bij keygens.
pi_98213648
Het is warm en het is vochtig weer.. :(
  Forum Admin woensdag 15 juni 2011 @ 20:31:11 #83
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98218862
Windows updates duren uren
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_98268134
Verdomme net gestoken door een mug.
pi_98268165
quote:
8s.gif Op donderdag 16 juni 2011 21:27 schreef Dimens het volgende:
Verdomme net gestoken door een mug.
Ik ook, midden op mijn wang.. op mijn jukbeen.. en het jeukt :')
pi_98268311
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 21:27 schreef linpunt het volgende:

[..]

Ik ook, midden op mijn wang.. op mijn jukbeen.. en het jeukt :')
Ik op mijn linker hand, verdomme kut beesten.
pi_98268400
quote:
8s.gif Op donderdag 16 juni 2011 21:30 schreef Dimens het volgende:

[..]

Ik op mijn linker hand, verdomme kut beesten.
En op mijn slaap trouwens, alleen op mijn gezicht :')
pi_98268475
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2011 21:31 schreef linpunt het volgende:

[..]

En op mijn slaap trouwens, alleen op mijn gezicht :')
Onder je voet is pas kut, jeuken dat het doet bij elke stap.
pi_98269915
quote:
8s.gif Op donderdag 16 juni 2011 21:33 schreef Dimens het volgende:

[..]

Onder je voet is pas kut, jeuken dat het doet bij elke stap.
Ohja, door een gat in de vloer van mijn werk stapte ik mis en spande ik mijn voetspieren raar aan.. nu doet mijn linkerwijs-teen pijn :')
pi_98275295
vliesjes van popcorn :'(
  zondag 19 juni 2011 @ 13:39:57 #91
319952 waj1
Wat kijk je nou?
pi_98368332
Dronken vrouw die om 1 uur 's nachts aanbelt :')
"There are no stupid questions, just stupid people."
"être, c'est être vu"
pi_98414780
Verdomme, ik wil dat nummer van Barry Badpak hebben alleen is deze nergens te downloaden.
Moet ik zo meteen nog ¤0,99 betalen op iTunes. :')
pi_98428288
quote:
13s.gif Op maandag 20 juni 2011 15:44 schreef Dimens het volgende:
Verdomme, ik wil dat nummer van Barry Badpak hebben alleen is deze nergens te downloaden.
Moet ik zo meteen nog ¤0,99 betalen op iTunes. :')
rip em gewoon uit een youtubefilmpje.
pi_98428442
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:16 schreef linpunt het volgende:

[..]

rip em gewoon uit een youtubefilmpje.
Ben je debiel. :')
Die kwaliteit kan ik mijn oren niet aandoen, dat is pure bagger. Nee dan koop ik het liever van iTunes.
pi_98428511
quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:18 schreef Dimens het volgende:

[..]

Ben je debiel. :')
Die kwaliteit kan ik mijn oren niet aandoen, dat is pure bagger. Nee dan koop ik het liever van iTunes.
Gratisj of nie he. :')

klacht: Dimens die goeie tip niet aanvaard maar linpunt debiel noemt :(
pi_98428875
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:20 schreef linpunt het volgende:

[..]

Gratisj of nie he. :')

klacht: Dimens die goeie tip niet aanvaard maar linpunt debiel noemt :(
Terechte klacht eigenlijk.
pi_98429064
quote:
14s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:26 schreef Dimens het volgende:

[..]

Terechte klacht eigenlijk.
klacht: mannen die hun excuses niet aanbieden maar iets algemeens zeggen om het af te wimpelen. :(

quote:
10s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:32 schreef Dimens het volgende:
Klacht: Eigenlijk ben ik wel een lompe hork,
:)
pi_98429192
Klacht: Eigenlijk ben ik wel een lompe hork,
pi_98429627
Als je 3 weken aan een project hebt gewerkt en je team happy hebt.. zelfs moeilijkere collega's (20 jaar ouder, altijd naar de wc willen, het altijd koud hebben, altijd zeiken) zijn blij..
Komt iemand anders het overnemen.. die altijd zucht en zeikt dat ze wil zitten en het is o zo zwaar..

kortom; 3 weken werk weg.. :') __!
  Forum Admin woensdag 22 juni 2011 @ 10:48:00 #100
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98500513
al 4 keer gepoept vandaag, wtf.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_98536436
Thai sweet chili veel te heet man maar geen drinken wtf echt erg
pi_98538812
Mijn ouders zijn een klacht.
  donderdag 23 juni 2011 @ 08:14:39 #103
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_98542737
Een half uur te vroeg komen en moeten wachten ....
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
pi_98561527
Iemand add mij op facebook in het kader van netwerken..
Krijg je deze shit:

quote:
zij:
maar jij kent djamila wel
maar jij kent djamila wel
die ken ik wel nMELIJK
YEP
SORRY HAAR KEN IK WEL VANDAAR....
maar ben jij ook bezig met mo0deshows?
catwalk?
\

ik:
ik ben van communicatie, pr en sales

vet cool
okok ik werk bij een autobedrijf in de ADMINIESTARTIE
en gridgirl op circuit zandvoort
en soms model lingerie voor sapph
voor de rest doe ik niks eigelijk
hiervoor was ik managementassistente bij gemeente ----
maar ik zou wel heel erg graag meer willen doen
uhm wat doe ik lang?!
management assistente
en dat modellenwerk dit jaar
soms ook war shoots in meppel
ik zou wel eens heel eerg graag een modeshow willen lopen....]
zo van: niggah please, ik ga hier dus geen tijd in steken. :')
pi_98562306
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 17:11 schreef linpunt het volgende:
Iemand add mij op facebook in het kader van netwerken..
Krijg je deze shit:

[..]

zo van: niggah please, ik ga hier dus geen tijd in steken. :')
Wat?
pi_98563289
quote:
10s.gif Op donderdag 23 juni 2011 17:32 schreef Dimens het volgende:

[..]

Wat?
ze probeert via de chat een baan als catwalkmodel te hosselen. Maar ik boek ze altijd via een bureau.. zeker niet via facebook. :') __!

klacht: ik word lastiggevallen door wannabe modellen die pitspoes en gridgirl zijn xDDD
pi_98563363
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 18:00 schreef linpunt het volgende:

[..]

ze probeert via de chat een baan als catwalkmodel te hosselen. Maar ik boek ze altijd via een bureau.. zeker niet via facebook. :') __!

klacht: ik word lastiggevallen door wannabe modellen die pitspoes en gridgirl zijn xDDD
Mag ik het via Fok! proberen, heb al eens model "gestaan".
  Forum Admin vrijdag 24 juni 2011 @ 07:40:35 #108
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98592949
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 17:11 schreef linpunt het volgende:
Iemand add mij op facebook in het kader van netwerken..
Krijg je deze shit:

[..]

zo van: niggah please, ik ga hier dus geen tijd in steken. :')
Is het geen troll fokker?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_98593457
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 07:40 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Is het geen troll fokker?
ik heb haar "portfolio" gezien.. Ze bestaat echt en heeft voor sapph gestaan.. :'(
pi_98595491
Shit! De verkeerde files gewist... Die op mijn backup schijf stonden ipv die van mijn harde schijf.
Ik stond simpelweg in de verkeerde map toen ik op enter drukte.
Daar is maar 1 woord voor: DOM!
  vrijdag 24 juni 2011 @ 10:26:46 #111
333374 Lithia
Too serious
pi_98596028
misselijk zijn *O*
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
  vrijdag 24 juni 2011 @ 11:31:26 #112
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_98598163
Niets te doen op fok-O-
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
  Forum Admin vrijdag 24 juni 2011 @ 11:54:52 #113
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98599088
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 08:36 schreef linpunt het volgende:

[..]

ik heb haar "portfolio" gezien.. Ze bestaat echt en heeft voor sapph gestaan.. :'(
yikes
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  Forum Admin vrijdag 24 juni 2011 @ 11:55:29 #114
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98599120
quote:
9s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 10:07 schreef gebrokenglas het volgende:
Shit! De verkeerde files gewist... Die op mijn backup schijf stonden ipv die van mijn harde schijf.
Ik stond simpelweg in de verkeerde map toen ik op enter drukte.
Daar is maar 1 woord voor: DOM!
Is synctoy niet iets voor je?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_98626544
Klacht: Het vrijdag middag Jailbait chicks topic werd gesloten door Yvonne. Erg onterecht want het was een goed topic, bevatte goede plaatjes en had een OP die met zorg was ingevuld.

Dus Yvonne, STERF!!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_98632828
quote:
8s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 22:22 schreef Dimens het volgende:
Klacht: Het vrijdag middag Jailbait chicks topic werd gesloten door Yvonne. Erg onterecht want het was een goed topic, bevatte goede plaatjes en had een OP die met zorg was ingevuld.

Dus Yvonne, STERF!!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
OP is weggehaald, PM mij maar ^O^

Klacht: MSN smilies :')
life goes by...
pi_98637623
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 00:20 schreef Wing het volgende:

[..]

OP is weggehaald, PM mij maar ^O^

Klacht: MSN smilies :')
Voor jailbait zoek op reddit.com
Terechte kleine klacht trouwens.
  Forum Admin zaterdag 25 juni 2011 @ 15:29:32 #118
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98647045
Katers blijven stom
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_98712934
Even klagen over de onhandige Dubbelfriss-kloon van Albert Heijn, met zo'n raar druk-dopje (soort wipwap-system), waarbij als je niet uitkijkt de halve inhoud van het pak over de tafel gaat. :(

Ze hebben een paar light-varianten die de 'echte' Dubbelfriss niet in het assortiment heeft (ik ben wegens diabetes van light-frisdrank afhankelijk), en die wilde ik toch eens proberen. Ze smaken prima, maar waarom geen normaal draai-dopje? :?
  maandag 27 juni 2011 @ 11:33:47 #120
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_98713001
In het straatje van die klacht wil ik mijn beklag doen over de Heinz Tomato ketchup flesch.

Menigeen zullen het fantastisch vinden, maar ik nimmer. Als je hem inknijpt komt er niks uit. Als je uit frustratie hard begint te knijpen spuit je met een snelheid van 200 km per uur een gigastraal tomatenketchup eruit :(
pi_98723665
ouders met msn :')
Die zeuren dat ik ze geblokkeerd heb.. :')
pi_98725772
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2011 11:33 schreef RickoKun het volgende:
In het straatje van die klacht wil ik mijn beklag doen over de Heinz Tomato ketchup flesch.

Menigeen zullen het fantastisch vinden, maar ik nimmer. Als je hem inknijpt komt er niks uit. Als je uit frustratie hard begint te knijpen spuit je met een snelheid van 200 km per uur een gigastraal tomatenketchup eruit :(
Zelfde klacht hier, ze moeten zoals Calvé mayonaise zijn want daar kun je tenminste wel goed doseren.
pi_98725788
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2011 16:21 schreef linpunt het volgende:
ouders met msn :')
Die zeuren dat ik ze geblokkeerd heb.. :')
Je had ze nooit moeten toevoegen.
pi_98725885
quote:
10s.gif Op maandag 27 juni 2011 17:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Je had ze nooit moeten toevoegen.
Nog net geen "ciao for now" :9

quote:
Linpunt zei (16:27):
x
mams zei (16:27):
groetjes van mam en pap
byeeeeeeeeeeeeeeeee
o_0
  maandag 27 juni 2011 @ 23:34:56 #125
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_98744911
Ik zie mijzelf gedwongen een tweedaagse scheercyclus aan te nemen.

;(
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
  dinsdag 28 juni 2011 @ 17:32:36 #126
232644 Dhaha
lachmeneer
pi_98775270
klacht: het is warm
wat is dit
pi_98776189
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2011 17:32 schreef Dhaha het volgende:
klacht: het is warm
Terechte klacht.
  donderdag 30 juni 2011 @ 11:21:34 #128
210501 right_turn
It's my turn
pi_98859162
ik heb net lekker eitjes voor op brood gebakken... wil ik een hap nemen... zie ik schimmelplekken op het brood :r
Acht Cola, Acht Bier!
pi_98859288
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2011 11:21 schreef right_turn het volgende:
ik heb net lekker eitjes voor op brood gebakken... wil ik een hap nemen... zie ik schimmelplekken op het brood :r
OH!...MY!...G! :r

:9

[ Bericht 9% gewijzigd door OeJ op 30-06-2011 11:35:05 ]
pi_98874768
Islamitische kinderen zijn ratten. Onopgevoed en ongemanierd.
  Forum Admin donderdag 30 juni 2011 @ 22:09:38 #131
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_98884106
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2011 18:16 schreef thedude0 het volgende:
Islamitische kinderen zijn ratten. Onopgevoed en ongemanierd.
Want zo staat het in de koran?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  vrijdag 1 juli 2011 @ 22:50:44 #132
174659 Billy_Talent
stiekem mag alles
pi_98930786
Het nieuwe logo van FBTO lijkt belachelijk veel op het logo van BT (british telecom)


vs.
I can't come to the phone right now, I'm eating corn chips and masturbating. Please leave a message.
pi_98932528
quote:
13s.gif Op vrijdag 1 juli 2011 22:50 schreef Billy_Talent het volgende:
Het nieuwe logo van FBTO lijkt belachelijk veel op het logo van BT (british telecom)

[ afbeelding ]
vs.
[ afbeelding ]
Die van BTO ziet er niet uit.
life goes by...
  Forum Admin maandag 4 juli 2011 @ 07:36:35 #134
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99011139
Het is weer maandag
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99032850
Dubbelvla zijn doordat je verbrand bent door zon. :')
pi_99132584
Ik heb last van hooikoorts ;(
  woensdag 6 juli 2011 @ 23:16:39 #137
349658 FipoSepo
Die eindbaas, je weet wel
pi_99134201
klacht: tyfuskwaliteit van UPC
Mwuhaha
pi_99135528
hoesten en er komt ineens slijm uit o_0
pi_99136280
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
hoesten en er komt ineens slijm uit o_0
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
komt ineens slijm uit o_0
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
ineens slijm uit o_0
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
slijm uit o_0
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
uit o_0
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
o_0
pi_99136345
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2011 23:44 schreef linpunt het volgende:
hoesten en er komt ineens slijm uit o_0
Dat is juist baas, van dat harde groene keelslijm uitspugen _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door 9611Niels op 07-07-2011 00:09:41 ]
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_99136365
quote:
11s.gif Op donderdag 7 juli 2011 00:01 schreef Dimens het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[ afbeelding ]
Awh, vet lief katje.. ook al is hij raar..

klacht: katje moet worden ingeslapen omdat hij tumor in zijn kop heeft terwijl hij er juist zo lief uitziet.. :'(
  donderdag 7 juli 2011 @ 00:03:33 #142
179024 Huppelmuts
Ja...nou...NEE dus!
pi_99136377
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juli 2011 00:02 schreef 9611Niels het volgende:

[..]

Dat is juist, van dat harde groene keelslijm uitspugen _O_
Hoe is het met je zak?
If God was a woman, wouldn't sperm taste like chocolat?
[b]AirwiN schreef [/b]
De posts van Huppelmuts onderscheiden zich toch al door hun grammaticale correctheid en scherpe spitsvondigheden? Daar heb je geen UI voor nodig om ze te herkennen.
pi_99136420
quote:
1s.gif Op donderdag 7 juli 2011 00:02 schreef 9611Niels het volgende:

[..]

Dat is juist, van dat harde groene keelslijm uitspugen _O_
Te hard lopen gillen bij Iron Maiden op Rockwerchter.. :')
pi_99136873
quote:
5s.gif Op donderdag 7 juli 2011 00:03 schreef Huppelmuts het volgende:

[..]

Hoe is het met je zak?
Hij houdt zich goed
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
  Forum Admin donderdag 7 juli 2011 @ 08:09:32 #145
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99141152
quote:
14s.gif Op donderdag 7 juli 2011 00:17 schreef 9611Niels het volgende:

[..]

Hij houdt zich goed
Er zit nog teken van leven in?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99159211
Knie net gestoten.. kak man. :(
pi_99159535
Meisjes die haten.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_99178961
Ik denk even een pizza te maken, heb ik per ongeluk grill aangelaten en heb ik de oven niet terug geschakeld naar oven stand. :')

Resultaat:


pi_99179014
Nog steeds moeten hoesten van een week schreeuwen en meezingen.. :')
pi_99186502
Vanochtend vroeg op de gebruikelijke tijd (lees: erg vroeg) na het aankleden pas beseffen dat het vrijdag is en je vandaag vrij hebt. }:|
pi_99196096
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 07:58 schreef gebrokenglas het volgende:
Vanochtend vroeg op de gebruikelijke tijd (lees: erg vroeg) na het aankleden pas beseffen dat het vrijdag is en je vandaag vrij hebt. }:|
Pessimist. :{w
pi_99211109
Het is nog geen 6 uur en ik heb alweer 6 bier op. :')

Ik kan bier niet weerstaan, het is zo lekker. :')
pi_99212458
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 13:23 schreef Dimens het volgende:

[..]

Pessimist. :{w
Nou ik had dus niet zo vroeg op hoeven staan...
pi_99212505
quote:
3s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:24 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Nou ik had dus niet zo vroeg op hoeven staan...
Wees blij dat je hebt kunnen uitslapen i.p.v. dat je moest opstaan.
pi_99212599
quote:
13s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 17:51 schreef Dimens het volgende:
Het is nog geen 6 uur en ik heb alweer 6 bier op. :')

Ik kan bier niet weerstaan, het is zo lekker. :')
Pro, pro.

Ik zit nog maar aan #3.
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_99212638
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:28 schreef Hooidraad het volgende:

[..]

Pro, pro.

Ik zit nog maar aan #3.
Ik ben gestopt, mijn bier is op. :')
Zo meteen nieuwe halen als ik naar de snackbar ga.
pi_99212745
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:25 schreef Dimens het volgende:

[..]

Wees blij dat je hebt kunnen uitslapen i.p.v. dat je moest opstaan.
Dat is het nou juist, ik stond om 6:30 uur aangekleed en wel in de woonkamer.
nouja, toen maar een kop koffie gepakt en de Apple macbook aangezet... :')
pi_99212877
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:31 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Dat is het nou juist, ik stond om 6:30 uur aangekleed en wel in de woonkamer.
nouja, toen maar een kop koffie gepakt en de Apple macbook aangezet... :')
Maakt het uit wat voor laptop je hebt?

*Verstuurd vanaf mijn Sony Vaio VPCF13M1E aangesloten op mijn LE40C530 met op mijn Sony Vaio VPCF13M1E een iPhone 4 16GB op de USB aangesloten.
En ook nog een Logitech muis, even geen typenummer bij de hand en een Logitech MK300 toetsenbord en ook nog Typhoon speakers aangesloten maar daar heb ik ook geen typenummer van bij de hand.

-Edit: Ik heb ook mijn Western Digital Elements 1TB harde schijf op aangesloten staan, die was ik even vergeten maar is wel belangrijk om te laten weten welk apparaat natuurlijk aangesloten staan.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 08-07-2011 18:35:59 ]
pi_99213103
Een IP-ban hebben.

Gepost vanaf mijn HP weetikveelwatvoorsoortlaptop met een internet verbinding via mijn Samsung Galaxy S zodat ik toch eventjes op FOK! kan posten.
pi_99213143
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:40 schreef Rectum het volgende:
Een IP-ban hebben.

Gepost vanaf mijn HP weetikveelwatvoorsoortlaptop met een internet verbinding via mijn Samsung Galaxy S zodat ik toch eventjes op FOK! kan posten.
Maar kan je dan nog wel inloggen op je eigen account?
pi_99213208
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:42 schreef Dimens het volgende:

[..]

Maar kan je dan nog wel inloggen op je eigen account?
Blijkbaar.
  vrijdag 8 juli 2011 @ 20:12:48 #162
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_99216735
ik ben moe maar moet om 10 uur 8 uur lang werk0n ;(
pi_99216874
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 20:12 schreef RickoKun het volgende:
ik ben moe maar moet om 10 uur 8 uur lang werk0n ;(
Succes.
  vrijdag 8 juli 2011 @ 20:16:48 #164
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_99216912
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 20:15 schreef Dimens het volgende:

[..]

Succes.
Dank je broeder, dank je ;(
  vrijdag 8 juli 2011 @ 20:18:08 #165
204987 9611Niels
berenpak9
pi_99216967
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:40 schreef Rectum het volgende:
Een IP-ban hebben.

Gepost vanaf mijn HP weetikveelwatvoorsoortlaptop met een internet verbinding via mijn Samsung Galaxy S zodat ik toch eventjes op FOK! kan posten.
wrm
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_99217020
Godverdomme, de uitjes vallen van mijn broodje hamburger af.
pi_99217134
Het is opgelost met mayo en ketchup.
pi_99224425
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 18:35 schreef Dimens het volgende:

[..]

Maakt het uit wat voor laptop je hebt?

*Verstuurd vanaf mijn Sony Vaio VPCF13M1E aangesloten op mijn LE40C530 met op mijn Sony Vaio VPCF13M1E een iPhone 4 16GB op de USB aangesloten.
En ook nog een Logitech muis, even geen typenummer bij de hand en een Logitech MK300 toetsenbord en ook nog Typhoon speakers aangesloten maar daar heb ik ook geen typenummer van bij de hand.

-Edit: Ik heb ook mijn Western Digital Elements 1TB harde schijf op aangesloten staan, die was ik even vergeten maar is wel belangrijk om te laten weten welk apparaat natuurlijk aangesloten staan.
Ik wist dat er zo'n soort reactie zou komen...

Maar even zonder gekheid: een macbook noem je een macbook, en geen laptop. Een laptop vind ik ook heel wat anders en associeer ik met een Windows computer.
Zo noem je een iPod ook een iPod en geen mp3-speler.

Zo, en weer terug naar de klachten...
pi_99224965
Klacht: Mensen die hun Macbook geen laptop willen noemen omdat het zo'n speciaal ding is.
Doe normaal, het is gewoon een computer en een laptop en daar is niets speciaals aan. :')
  Forum Admin zaterdag 9 juli 2011 @ 09:41:04 #170
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99234991
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 juli 2011 22:46 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Ik wist dat er zo'n soort reactie zou komen...

Maar even zonder gekheid: een macbook noem je een macbook, en geen laptop. Een laptop vind ik ook heel wat anders en associeer ik met een Windows computer.
Zo noem je een iPod ook een iPod en geen mp3-speler.

Zo, en weer terug naar de klachten...
Doe mij maar een bakje StarBucks na het toetje van Ben&Jerry's, daarna nog een Talisker 18 years en dan kruip ik zo tegen de Marlies Dekkers van mijn vriendin aan.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99241579
Even klagen over die radio-reclames van 'ze is mijn maatje'. Ik word er misselijk van. Terwijl het eigenlijk goed bedoeld is. De politiek correcte zoetigheid van die spotjes staat me simpelweg tegen.
pi_99244726
Mijn waterflesje ruikt naar een aquarium
pi_99245516
quote:
2s.gif Op zaterdag 9 juli 2011 15:53 schreef iBenny het volgende:
Mijn waterflesje ruikt naar een aquarium
Te lang dichtgehad? Misschien heb je zelfs algen aan de binnenkant? :D
pi_99269332
2 keer douchen en ik ben een vlekkerig bolletje.. Al mijn bruin valt eraf.. :')

klacht: ik ben stiekem een bleekscheet.. :')
  maandag 11 juli 2011 @ 00:35:41 #175
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_99304913
De mail van m'n werk ligt er uit, nu kan ik niet zien hoe laat ik morgen present moet zijn.

;(

Vroeg opstaan dus om te kijken of 'ie het dan doet.
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
pi_99309923
<< edit: gewist >>

[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 11-07-2011 12:52:07 ]
pi_99400805
Wat een slecht weer ineens... Regen regen regen regen. En daar moet ik doorheen fietsen.
  Forum Admin woensdag 13 juli 2011 @ 07:34:37 #178
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99400829
quote:
15s.gif Op woensdag 13 juli 2011 07:29 schreef gebrokenglas het volgende:
Wat een slecht weer ineens... Regen regen regen regen. En daar moet ik doorheen fietsen.
Inderdaad, lopen in mijn geval, maar dat maakt het niet minder zuur.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99409188
lens eruit gevallen toen ik het niet door had..
..
bijna overgegeven in prullenbak omdat na 4 uur beeldschermstaren ik ineens misselijk werd :')
pi_99424153
Beetje laat, maar om zeven uur is er nooit iets interessants op tv. :') Het hele stuk 1900-2000 uur zuigt gewoon.

Antikleineklacht: 21.00 uur een nieuwe aflevering van Topgear :)
pi_99430248
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2011 19:42 schreef OverRated het volgende:
Beetje laat, maar om zeven uur is er nooit iets interessants op tv. :') Het hele stuk 1900-2000 uur zuigt gewoon.

Antikleineklacht: 21.00 uur een nieuwe aflevering van Topgear :)
Het probleem is dat er om 20.00 uur er ook geen GTST meer is, door de zomerstop. ;(
  donderdag 14 juli 2011 @ 20:59:10 #182
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_99475378
Ik heb last van vliegen.

Ving ik er net een met m'n handen, bleek 'ie tussen mijn vingers te zitten. Toen ik mijn vuist opende vloog 'ie weer weg.

;(
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
pi_99475472
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2011 20:59 schreef Ensaf het volgende:
Ik heb last van vliegen.

Ving ik er net een met m'n handen, bleek 'ie tussen mijn vingers te zitten. Toen ik mijn vuist opende vloog 'ie weer weg.

;(
  donderdag 14 juli 2011 @ 21:06:58 #184
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_99475772
quote:
2s.gif Op donderdag 14 juli 2011 21:01 schreef OverRated het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ze werken goed, maar om d' een of andere manier voelt het onsportief.

;(
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
  donderdag 14 juli 2011 @ 21:19:38 #185
174659 Billy_Talent
stiekem mag alles
pi_99476457
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2011 21:06 schreef Ensaf het volgende:

[..]

Ze werken goed, maar om d' een of andere manier voelt het onsportief.

;(
Alsof een amerikaanse tank het onsportief vindt om een talibanstrijder uit z'n slippers te schieten.
Dit is oorlog!
I can't come to the phone right now, I'm eating corn chips and masturbating. Please leave a message.
  donderdag 14 juli 2011 @ 21:22:19 #186
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_99476622
quote:
2s.gif Op donderdag 14 juli 2011 21:19 schreef Billy_Talent het volgende:

[..]

Alsof een amerikaanse tank het onsportief vindt om een talibanstrijder uit z'n slippers te schieten.
Dit is oorlog!
Zo'n tank dat gaat nog ja. Ik heb er ook totaal geen probleem mee om een krant te gebruiken. Maar die drones die ze tegenwoordig gebruiken waarbij een man met een joystick in het Pentagon in Pakistan luchtaanvallen kan uitvoeren, dat is een beetje lafjes.
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
pi_99476763
Niets toffer dan die harde droge klap van een half opgerolde krant op tafel, waarna de vlieg geplet aan het papier blijft plakken.
  donderdag 14 juli 2011 @ 22:42:54 #188
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_99481654
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2011 21:24 schreef gebrokenglas het volgende:
Niets toffer dan die harde droge klap van een half opgerolde krant op tafel, waarna de vlieg geplet aan het papier blijft plakken.
poëzie in mijn oren O+
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
pi_99484187
Door en door natgeregend zijn :(
pi_99508261
Tv aanbod om 17.15 is dramatisch :')



Alleen maar vrouwenprogramma's en wielrennen :r
pi_99518251
blaar op hand door te veel flesjes opendraaien achter elkaar :'(
pi_99518510
Zin in seks als vriendlief niet hier is. ;(
pi_99518539
Samsung Galaxy SII bezitters die mij keihard gaan uitlachen omdat ik een iPhone heb. :')
Jezus man, care wat voor telefoon je heb. En als je dan ergens mee pocht, poch dan met een fatsoenlijke telefoon ipv. zo'n stuk plastic en neem een HTC of zo.
pi_99518542
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:32 schreef friekin_ het volgende:
Zin in seks als vriendlief niet hier is. ;(
Geen zin meer in seks nu vriendlief in hetzelfde huis woont.. _O-
pi_99518752
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:33 schreef linpunt het volgende:

[..]

Geen zin meer in seks nu vriendlief in hetzelfde huis woont.. _O-
Dat post ik misschien over 2 maanden wel hehe. _O-
pi_99518801
Ik vond het vroeger zo leuk als mijn vriend bleef slapen in mijn 1persoonbedje.. nu ligt hij telkens in de weg in ons 2persoonsbed.. :')
pi_99518859
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:33 schreef Dimens het volgende:
Samsung Galaxy SII bezitters die mij keihard gaan uitlachen omdat ik een iPhone heb. :')
Jezus man, care wat voor telefoon je heb. En als je dan ergens mee pocht, poch dan met een fatsoenlijke telefoon ipv. zo'n stuk plastic en neem een HTC of zo.
Terechte klacht. Android :r

Jij was toch op vakantie?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_99519087
quote:
13s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:39 schreef OverRated het volgende:

[..]

Terechte klacht. Android :r

Jij was toch op vakantie?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Android is geen probleem, de Samsung en de mensen die stoer doen wel. :')

Inderdaad, vakantie in de regen en koud. :') even FOK!ken dus nu ik internet heb.
pi_99519158
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:43 schreef Dimens het volgende:

[..]

Android is geen probleem, de Samsung en de mensen die stoer doen wel. :')

Inderdaad, vakantie in de regen en koud. :') even FOK!ken dus nu ik internet heb.
Ach, Samsung en zijn bezitters zijn ook kut ja.

Waar zit je dan ergens, in Nederland? :P
pi_99519323
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:44 schreef OverRated het volgende:

[..]

Ach, Samsung en zijn bezitters zijn ook kut ja.

Waar zit je dan ergens, in Nederland? :P
Engeland, hele dag warm tot etenstijd en het over was met de warmte.
pi_99520389
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:47 schreef Dimens het volgende:

[..]

Engeland, hele dag warm tot etenstijd en het over was met de warmte.
JA, Engeland is leuker dan Nederland. Ben net een paar dagen terug. Wat heb ik daar genoten zeg!
pi_99520562
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 22:04 schreef friekin_ het volgende:

[..]

JA, Engeland is leuker dan Nederland. Ben net een paar dagen terug. Wat heb ik daar genoten zeg!
Maar nu is het over met de pret, hopen dat het over een paar dagen weer goed weer is.

Nog een klacht, exen die niet willen snappen dat ik ze gewoon niet moet en dan zeggen dat ik ze nodig heb. :')

Debiel wijf, tyft toch op en verpest mijn vakantie niet.
  Forum Admin zaterdag 16 juli 2011 @ 08:45:29 #203
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99533018
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 22:07 schreef Dimens het volgende:

[..]

Maar nu is het over met de pret, hopen dat het over een paar dagen weer goed weer is.

Nog een klacht, exen die niet willen snappen dat ik ze gewoon niet moet en dan zeggen dat ik ze nodig heb. :')

Debiel wijf, tyft toch op en verpest mijn vakantie niet.
Ben je met je ex op vakantie? Indien nee, negeren en plezier maken
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99551430
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 21:47 schreef Dimens het volgende:

[..]

Engeland, hele dag warm tot etenstijd en het over was met de warmte.
Engeland is nice, ben ik ook eens geweest :) Maar het weer is daar helaas net zo wisselvallig als hier.

En nog een kleine klacht: het is te rustig op FOK!, niemand opent topics en niemand reageert in topics uit MyAt -O-
  zaterdag 16 juli 2011 @ 21:34:29 #205
270971 Starm
Altijd hard aan het werk
pi_99557528
Ze gingen hier net vuurwerk afsteken :')
Ik ben de stem uit het kussen, vertel je dromen terwijl je slaapt.
pi_99561492
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2011 21:34 schreef Starm het volgende:
Ze gingen hier net vuurwerk afsteken :')
lol.. nu hier o_0
pi_99567116
/kijkt TLC; I didn't know I was pregnant
..
..
/voelt alle symptonen..

..
..

OMFG, IK BEN ZWANGER :o

En dit gaat zo bij elk programma met ziektes :')
  Forum Admin zondag 17 juli 2011 @ 10:01:46 #208
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99571491
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 01:28 schreef linpunt het volgende:
/kijkt TLC; I didn't know I was pregnant
..
..
/voelt alle symptonen..

..
..

OMFG, IK BEN ZWANGER :o

En dit gaat zo bij elk programma met ziektes :')
Je hebt last van hypochondrische symptomen
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99573100
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 10:01 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Je hebt last van hypochondrische symptomen
Maar als t afgelopen is zijn de symptonen weg :')
pi_99586545
Kamer zoeken.. alle grote en goedkope kamers:

quote:
Kamer vanaf oktober te huur in een meisjeshuis in Amsterdam Noord. Mocht je interesse hebben dan kom je te wonen in een ruim appartement met nog één ander meisje (21 jaar). Om hier te kunnen wonen is het dan ook van belang dat je een praktiserende katholiek bent. Op maandagavond is er altijd een huisavond met het jongenshuis (vijf jongens) waar je bij aanwezig dient te zijn, deze avond wordt geleid door de paters.
wtf man o_0
pi_99600872
Gisteren toen ging ik drinken samen met wat vrienden en een meid die mij al een hele tijd leuk vindt en haar beste vriendin. Ze heeft dus over mij gehoord dat ik een seksrelatie met een blondje heb.

Gingen zij en haar beste vriendin dus continu lopen zeiken over dat het niet normaal is om zo'n relatie te hebben. Telkens als ik mijn telefoon pakte zeiden ze: "Oo ga je .... bellen?"
Ik zei van: "Luister het is alleen maar seks en wij zijn gewoon normale mensen met behoeftes, als we samen zijn en we hebben zin dan doen we dat gewoon."

Toen ging ik hun afzeiken over hun troluiterlijk en toen kwamen er nog meer opmerkingen van: "Met haar is het natuurlijk perfect en moet je nagaan hoe zij eruit ziet" Mijn blondje ziet er 10x zo goed uit als hen. :{w Uiteindelijk kreeg ik een platte hand in mijn gezicht van die beste vriendin toen keek ik haar aan zei ze: "Dat moest gewoon ff" Toen antwoordde ik dat ze geluk had dat ze een meisje is en als ze een jongen was dat ik haar van de kruk af zou slaan.

Voor de rest van de avond genegeerd maar fakkk dat was gewoon echt triest :')
  maandag 18 juli 2011 @ 00:10:11 #212
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_99601677
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 23:55 schreef Spacevietnamees het volgende:
Gisteren toen ging ik drinken samen met wat vrienden en een meid die mij al een hele tijd leuk vindt en haar beste vriendin. Ze heeft dus over mij gehoord dat ik een seksrelatie met een blondje heb.

Gingen zij en haar beste vriendin dus continu lopen zeiken over dat het niet normaal is om zo'n relatie te hebben. Telkens als ik mijn telefoon pakte zeiden ze: "Oo ga je .... bellen?"
Ik zei van: "Luister het is alleen maar seks en wij zijn gewoon normale mensen met behoeftes, als we samen zijn en we hebben zin dan doen we dat gewoon."

Toen ging ik hun afzeiken over hun troluiterlijk en toen kwamen er nog meer opmerkingen van: "Met haar is het natuurlijk perfect en moet je nagaan hoe zij eruit ziet" Mijn blondje ziet er 10x zo goed uit als hen. :{w Uiteindelijk kreeg ik een platte hand in mijn gezicht van die beste vriendin toen keek ik haar aan zei ze: "Dat moest gewoon ff" Toen antwoordde ik dat ze geluk had dat ze een meisje is en als ze een jongen was dat ik haar van de kruk af zou slaan.

Voor de rest van de avond genegeerd maar fakkk dat was gewoon echt triest :')
Hier kun je beter een nieuw topic voor openen.
pi_99601858
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 23:55 schreef Spacevietnamees het volgende:
Gisteren toen ging ik drinken samen met wat vrienden en een meid die mij al een hele tijd leuk vindt en haar beste vriendin. Ze heeft dus over mij gehoord dat ik een seksrelatie met een blondje heb.

Gingen zij en haar beste vriendin dus continu lopen zeiken over dat het niet normaal is om zo'n relatie te hebben. Telkens als ik mijn telefoon pakte zeiden ze: "Oo ga je .... bellen?"
Ik zei van: "Luister het is alleen maar seks en wij zijn gewoon normale mensen met behoeftes, als we samen zijn en we hebben zin dan doen we dat gewoon."

Toen ging ik hun afzeiken over hun troluiterlijk en toen kwamen er nog meer opmerkingen van: "Met haar is het natuurlijk perfect en moet je nagaan hoe zij eruit ziet" Mijn blondje ziet er 10x zo goed uit als hen. :{w Uiteindelijk kreeg ik een platte hand in mijn gezicht van die beste vriendin toen keek ik haar aan zei ze: "Dat moest gewoon ff" Toen antwoordde ik dat ze geluk had dat ze een meisje is en als ze een jongen was dat ik haar van de kruk af zou slaan.

Voor de rest van de avond genegeerd maar fakkk dat was gewoon echt triest :')
Ook ik adviseer je hier een topic over te openen.

De TT: 'Lelijke jaloerse hoer slaat me in mijn gezicht.'
pi_99601901
Ik vond het echt diep triest, je zag gewoon hoe erg ze het vonden dat ik mijn aandacht liever aan iemand anders besteed. En dan zelf de handen niet thuis kunnen houden omdat ze weten dat ze uitgeluld zijn.
pi_99602181
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 23:55 schreef Spacevietnamees het volgende:
Gisteren toen ging ik drinken samen met wat vrienden en een meid die mij al een hele tijd leuk vindt en haar beste vriendin. Ze heeft dus over mij gehoord dat ik een seksrelatie met een blondje heb.

Gingen zij en haar beste vriendin dus continu lopen zeiken over dat het niet normaal is om zo'n relatie te hebben. Telkens als ik mijn telefoon pakte zeiden ze: "Oo ga je .... bellen?"
Ik zei van: "Luister het is alleen maar seks en wij zijn gewoon normale mensen met behoeftes, als we samen zijn en we hebben zin dan doen we dat gewoon."

Toen ging ik hun afzeiken over hun troluiterlijk en toen kwamen er nog meer opmerkingen van: "Met haar is het natuurlijk perfect en moet je nagaan hoe zij eruit ziet" Mijn blondje ziet er 10x zo goed uit als hen. :{w Uiteindelijk kreeg ik een platte hand in mijn gezicht van die beste vriendin toen keek ik haar aan zei ze: "Dat moest gewoon ff" Toen antwoordde ik dat ze geluk had dat ze een meisje is en als ze een jongen was dat ik haar van de kruk af zou slaan.

Voor de rest van de avond genegeerd maar fakkk dat was gewoon echt triest :')
Je had ook gewoon de stoel onder haar weg kunnen trappen.
Technically ben je dan nog safe :)
Ik ben een meisje en ik stel dit voor.
pi_99602660
quote:
2s.gif Op maandag 18 juli 2011 00:19 schreef linpunt het volgende:

[..]

Je had ook gewoon de stoel onder haar weg kunnen trappen.
Technically ben je dan nog safe :)
Ik ben een meisje en ik stel dit voor.
Nice :) ik heb toch maar een apart topic geopend in ONZ Lelijke jaloerse hoer slaat me in mijn gezicht
pi_99662085
Wespen steken doen TERING veel pijn, vooral ik je kleine teen godverdomme. :')
pi_99697586
Dus ik kwam aan op mijn werk en zag een (reeds geopend) zakje Fisherman's Friend liggen. Ik had daar wel zin in dus ik pakte het zakje en schudde zo'n snoepje op mijn handpalm. Maar in plaats van een snoepje lag er een oorkruiper/-knijper/-worm op mijn hand.

Klacht: oorkruipers die aan mijn Fisherman's Friend zitten te knagen.
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_99698895
Ook irritant: vijf cd's besteld hebben, reeds betaald hebben, en er maar eentje krijgen omdat de andere vier zogenaamd niet leverbaar zijn.

Dan wordt er ergens wel vermeld dat ze nog ooit aan zouden moeten komen, maar ja, eerst zien dan geloven. :{

ZET DAN NIET OP DE SITE DAT JE ZE KUNT KOPEN, VERDOMME!

Het betrof hier Proxis.be, met eens stel cd's dat helaas niet gewoon via de Nederlandse variant, Bol.com, te vinden was. :{

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2011 11:39:57 ]
pi_99699450
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2011 19:07 schreef linpunt het volgende:
Kamer zoeken.. alle grote en goedkope kamers:

[..]

wtf man o_0
Je woonde toch samen :@ ?

KLACHT: Nog 9 dagen werken en dan pas kan ik weg bij mijn grote KUTbaan. :r
pi_99700423
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2011 11:57 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Je woonde toch samen :@ ?

KLACHT: Nog 9 dagen werken en dan pas kan ik weg bij mijn grote KUTbaan. :r
Ja, maar ik ga niet elke dag een uur reizen :')
Dat huis blijft wel staan hoor :)

Oh god, afsprakenkaart dokter kwijt.. BAM.. alle tassen op zn kop :')
pi_99700934
Hebben we ook een kleine geluksmomentjes topic?
pi_99701134
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2011 12:49 schreef friekin_ het volgende:
Hebben we ook een kleine geluksmomentjes topic?
Die staat centraal hieronder :)

[Centraal] Het blije, kleine grote vreugdetopic #3
  woensdag 20 juli 2011 @ 16:32:01 #224
139770 Miasan
Roemer has it
pi_99709884
Net m'n nieuwe epileerapparaat geprobeerd. ;(
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
pi_99748802
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2011 16:32 schreef Miasan het volgende:
Net m'n nieuwe epileerapparaat geprobeerd. ;(
Uitgeschoten?
pi_99761943
5 wekkers gezet en me vanmorgen alsnog verslapen. Was nog net op tijd maar dat haasten is ook niet alles.

fucking Nachtbagger :')
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_99772374
Ik haat het als mensen tegen mij liegen.
life goes by...
pi_99773400
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2011 22:46 schreef Wing het volgende:
Ik haat het als mensen tegen mij liegen.
Bij mij is het dan meteen gedaan en dat weten de mensen om mij heen maar al te goed.
pi_99787825
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2011 23:02 schreef Dimens het volgende:

[..]

Bij mij is het dan meteen gedaan en dat weten de mensen om mij heen maar al te goed.
Een leugentje om bestwil mag best.
pi_99792018
Ik wil een kamer niet en als ik bel neemt ie niet op :')
pi_99792178
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2011 11:24 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Een leugentje om bestwil mag best.
Ligt eraan wat het is, liegen omdat je ergens niet heen wilt kan ik begrijpen en zie ik door de vingers. Maar iemand met echt een grote leugen mag van mij opzouten.
  vrijdag 22 juli 2011 @ 23:12:08 #232
271634 Lon3
Lone! Lone! Lone! Lone!
pi_99820617
verveling op de vrijdag avond :(
Het is Lon3 de 3 hoort bij mijn naam. Spreek uit als een E... Dus LonE...herhaal! LonE....LLooonnnnnEEEEEEEEE
pi_99828555
Klacht: De ICE naar Dusseldorf, die vanaf vandaag geruime tijd niet rijdt. :{

Terwijl ik juist vandáág naar Dusseldorf wilde (die enorme kermis staat er maar één week, en voor degenen die deze kermis niet kennen, met vooroordelen over kermis: zelfs Tilburg lijkt er miezerig bij). :{

(Voor het eerst in drie jaar ook nog eens, de voorgaande jaren heb ik dergelijke dingen om fysieke redenen niet gedaan. Maar nu heb ik eens een keer zowaar het gevoel dat ik het aan zou kunnen.)

Nu zal de rit dus verlopen met de hobbeltrein vanuit Venlo, met tevens ongeveer een uur wachten op station Venlo. Er is officieel ongeveer vijf minuten speling, officieel zou je direct op die trein richting Dusseldorf kunnen stappen, maar ik weet uit het verleden dat dat in werkelijkheid never NOOIT het geval is. -O-

(In dat uur dan maar eens kijken of Sounds nog iets leuks heeft...)

Extra klacht: Fabrikanten van halve liter-flesjes fris die diabetici links laten liggen. Er is echt bijna niks 'light' te krijgen. Alsof ons soort mensen alleen maar water wil drinken tijdens een dagje weg. -O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2011 06:34:20 ]
pi_99830396
Oeh succes!

OT, nu met de trein reizen en nog niks gegeten hebben.
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
pi_99830457
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 10:05 schreef Tamashii het volgende:
Oeh succes!

OT, nu met de trein reizen en nog niks gegeten hebben.
ff langs de ah to go op het station, een sandwich meepakken.
pi_99830743
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 10:09 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

ff langs de ah to go op het station, een sandwich meepakken.
Geen tijd voor. Had net 1 minuut om over te stappen.
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
  zaterdag 23 juli 2011 @ 10:33:41 #237
246584 Ensaf
IK DACHT HET NIET.
pi_99830896
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 10:23 schreef Tamashii het volgende:

[..]

Geen tijd voor. Had net 1 minuut om over te stappen.
Wel goed dat je het gehaald hebt.

:Y
¿sɐʍ puǝǝ uǝǝ ʞı sןɐ uǝzǝן ʞoo ʇɥɔıɹǝq ʇıp ǝɾ noZ
  Forum Admin zaterdag 23 juli 2011 @ 12:57:03 #238
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_99834523
Mensen die zeggen om 11:30 langs te komen en er nog niet zijn....
Ben ik voor niets vroeg op gestaan met kater.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_99852719
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 10:05 schreef Tamashii het volgende:
Oeh succes!
Het vermoedelijk uit de jaren 50/60 stammende, stinkende hobbeltreintje dat voorheen tussen Venlo en Düsseldorf reed (nog ouderwetser dan die treinen met die coupé-tjes met zes blauwe stoelen die hier in Nederland lang hebben gereden), bleek ergens in de voorbije drie jaar zowaar vervangen door een hypermodern, makkelijk rijdend exemplaar.

Dus dat was een grote verrassing. :)

(Helaas wel zonder toilet, maar ja, da's de norm tegenwoordig.)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2011 21:41:06 ]
pi_99923812
Anders
quote:
In de krant staat nu heel veel geschreven over die Anders. Maar als ik dan een zin lees die begint met Anders leg ik het zinsverband verkeerd in mijn hoofd en dan snap ik de zin halverwege niet meer. Dan moet ik de zin dus opnieuw lezen en dat is irritant. Waarom heette die vent niet anders?

Klacht: Anders
gr gr
  maandag 25 juli 2011 @ 15:48:58 #241
13042 KreKkeR
Waddap homie
pi_99924103
quote:
8s.gif Op maandag 25 juli 2011 15:41 schreef Quyxz_ het volgende:
Anders

[..]

Arme Quyxz_ :'(
Krekker is de bom!
pi_99924134
quote:
6s.gif Op maandag 25 juli 2011 15:48 schreef KreKkeR het volgende:

[..]

Arme Quyxz_ :'(
Ja lekker willekeurig slotje. Een topic als deze Google maps over bumperkleven en rechts inhalen is dan wel een grote klacht? :P
gr gr
pi_99937717
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2011 15:49 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

Ja lekker willekeurig slotje. Een topic als deze Google maps over bumperkleven en rechts inhalen is dan wel een grote klacht? :P
Terechte klacht.
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_99965901
Gebruikers die direct een incident aanmelden zonder goed te lezen wat voor foutmelding op hun scherm staat.

Als een printer meldt: "papier is op", dan hoef je echt niet de helpdesk te bellen voor een storing, maar dan kun je gewoon papier bijvullen hoor. Er staan dozen vol A4 printpapier klaar in de voorraadkast.

sjongejongejonge

:( :( :( :( :(
pi_99996949
Nog andere mensen van buiten Amsterdam hier, die in de Amsterdamse tram allemaal van die chagrijnige k**koppen te zien krijgen als ze daar een ov-dagkaartje laten zien (waarmee je gewoon die tram in mag), in plaats van de reguliere chipkaart? :{

Met name een of andere trut op lijn 17, die wilde me niet eens meenemen (na een hoop gezeur toch ingestapt). :N

Als je op die lijn, in zo'n hokje in de tram, een donkere vrouw van een jaar of 40 tegenkomt, met een kop alsof ze zojuist een fles azijn leeg heeft gedronken: Grote kans dat ze dat is.

Sowieso: Het OV in Amsterdam. Was, net als Düsseldorf, de eerste keer in drie jaar (vroeger kwam ik er regelmatig). Als je in rustiek oostelijk Brabant woont, en er een dergelijke lange periode uit bent geweest, raak je er eventjes lichtelijk gedesoriënteerd. Die chipkaart, het station half in puin, veel andere plekken van de stad half in puin, de blijkbaar 23 juli jongstleden gesloten metrolijn richting Waterlooplein, waar je rechtstreeks uit het station al rechtstreeks tegenaan loopt... :N

Klinkt echt alsof m'n dagjes Düsseldorf en Amsterdam compleet in het water zijn gevallen, alsof ik totaal geen plezier heb gehad, maar zo erg is het nou ook weer niet. ;)

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2011 11:43:39 ]
pi_100139135
Ik draaide mijn arm.. ineens deed het knak. kak. :')
pi_100142885
Zo naar een dubstep feest en van tevoren wil ik nog even mijn maag vullen, de enige keten in de buurt en die ik onderweg tegen kom is de Mac dus dat wordt een dikke hamburger alles.
Helaas is deze gesloten vanaf 12 uur, moet ik met mijn fietjes weer door de Mac drive gaan rijden.

Godverdomme. :(
pi_100160871
Goed Engels kunnen.. en dan door facebook scrollen.. en dan geen Engels meer kunnen.. :')

Slecht engels is besmettelijk.
  zondag 31 juli 2011 @ 17:01:48 #249
284294 BBQSausage
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_100160989
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2011 16:57 schreef linpunt het volgende:
Goed Engels kunnen.. en dan door facebook scrollen.. en dan geen Engels meer kunnen.. :')

Slecht engels is besmettelijk.
Dat heb ik als ik een gesprek aanga met iemand die nogal spraakgebrek heeft. Dan beging ik ook echt bullshit te praten. :{

Schijt irritant is dat. |:(
pi_100162314
klacht : geen zin in zondag/ boontjes doppen (ook al heb ik dat al gedaan).
Redacted
  zondag 31 juli 2011 @ 18:31:00 #251
342521 vieze_freddie
Deze ruimte is te huur !
pi_100163817
Klacht: Vakantie is saai, en het weer is bagger
pi_100186681
Vrijdag met spoed worden er kaartjes voor zondag gestuurd.
Het is maandag en er ligt een brief in mijn brievenbus met 'Maak eenvoudig en snel een nieuwe afleverafspraak'.. Ik ben al sinds 8 uur wakker hiervoor. En volgens dit ding is hij er om 10.45 geweest en was er niemand. :')

FU TNT, FU.
pi_100189679
-O- werken op deze zonnige dag
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_100215548
En de bedrading van mijn oordopjes is kapot, daar betaal je dan ¤150,- voor. ;(
pi_100218371
Reclames die ineens veel harder gaan dan series/film.. :')
sowieso reclame trouwens.. :')

om de 5 minuten: "I'm Blabla! And you're watching Fashion TV" Alsof ik iets heb van; goh, thnx, was t even vergeten.. doh! :')
pi_100218405
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 00:38 schreef linpunt het volgende:
Reclames die ineens veel harder gaan dan series/film.. :')
sowieso reclame trouwens.. :')

om de 5 minuten: "I'm Blabla! And you're watching Fashion TV" Alsof ik iets heb van; goh, thnx, was t even vergeten.. doh! :')
Kun je vaak instellen in je televisie/decoder dat je geluidsniveau gelijk wilt houden.
pi_100218447
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 00:39 schreef Dimens het volgende:

[..]

Kun je vaak instellen in je televisie/decoder dat je geluidsniveau gelijk wilt houden.
Oh lol echt, ik kijk nooit tv dus ik snap sowieso niet waar dat dan moet staan :')
  dinsdag 2 augustus 2011 @ 10:24:53 #258
333374 Lithia
Too serious
pi_100225215
Bol.com :r
Als je die zooi niet hebt, vraag er dan geen geld voor.
Na 3 weken vermelden ze dat ze niet eens weten wanneer mijn boek binnenkomt, dus ik annuleerde het maar.
Op dinsdag 13 november 2012 21:54 schreef tong80 het volgende:
Ik laat je kreunen en smeken naar genade als ik je achterlangs neem.
:P
pi_100229594
Beenerkeekee199nogwat zag ik vandaag en die boii heeft kapsones gekregen. Hij studeert zijn liedjes niet meer in, het gaat hem meer om kwantiteit dan om kwaliteit. :r

Sowieso is die beener kankersneu.
pi_100246014
Ik kan dit topic nooit vinden als ik het nodig heb. gelukkig staat 't in my active topics, want ook al heb ik er net in gepost, hij is niet te vinden in KLB, hoe kan dat :?

[ Bericht 25% gewijzigd door Sosha op 02-08-2011 21:15:21 ]
pi_100246808
Weer even mekkeren over de spoorwegen. Want de zomertoer ging vandaag weer verder. *lijkt onderhand wel een feuilleton...*

Circa 55 minuten moeten wachten op de trein naar Brussel, in Roosendaal, en dan erachter komen dat de stationsrestauratie (waar je je maaltijd voor die dag gepland had, wétende dat je er een eeuwigheid zou moeten wachten) gesloten is. -O-

Die Döner op het station, daar heb ik niks aan, want dat soort voedsel mag ik niet hebben (krijg ik enorme last van). :{

Het centrum van Roosendaal ligt dermate ver van het station vandaan, dat je díe optie maar even moet vergeten.

Kortom: Je verveelt je een klein uur lang dood. Nou hebben ze de stoptrein en sneltrein naar België ook zo keurig op elkaar afgestemd dat ze nagenoeg tegelijkertijd vertrekken, dus je kunt écht maar eens per uur weg.

Uiteindelijk wel een leuke dag gehad in Brussel, en in de basis vind ik dit soort uitstapjes ook hartstikke leuk (hoewel m'n recente berichten hier een wat rare indruk wekken), maar toch.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 02-08-2011 21:18:52 ]
  Forum Admin dinsdag 2 augustus 2011 @ 21:42:46 #262
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_100248138
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 20:56 schreef Sosha het volgende:
Ik kan dit topic nooit vinden als ik het nodig heb. gelukkig staat 't in my active topics, want ook al heb ik er net in gepost, hij is niet te vinden in KLB, hoe kan dat :?
onderaan, boven de gesloten topics
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_100249279
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 21:42 schreef Pharkus het volgende:

[..]

onderaan, boven de gesloten topics
Oh jemig, vandaar! Wat onlogisch! Ik leer vandaag allemaal nieuwe dingen over FOK!, haha. Hoe lang zit ik hier nou... jaar of 10..? Nee toch? Hoe lang bestaat FOK!?
pi_100251847
Uitgeblust de hele avond passief op de bank gelegen, beetje suf tv kijken. Stress maakt je een wrak, I think.
  Forum Admin woensdag 3 augustus 2011 @ 12:59:08 #265
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_100267546
quote:
15s.gif Op dinsdag 2 augustus 2011 22:57 schreef gebrokenglas het volgende:
Uitgeblust de hele avond passief op de bank gelegen, beetje suf tv kijken. Stress maakt je een wrak, I think.
Herkenbaar.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_100273057
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 12:59 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Herkenbaar.
pi_100283560
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 12:59 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Herkenbaar.
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_100285486
Klacht : Heel de vakantie niks te doen :r
pi_100291807
Plaatsvervange schaamte dfoor het programma Lipdub van de NCRV
pi_100292426
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 20:26 schreef Plastic_zak het volgende:
Klacht : Heel de vakantie niks te doen :r
Ga centjes verdienen dan :)
pi_100293180
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 22:32 schreef linpunt het volgende:

[..]

Ga centjes verdienen dan :)
Is het daar niet te laat voor ? Ik heb nog 2.5 weken vakantie :P
pi_100297215
quote:
Inloggen niet mogelijk

Op dit moment kun je niet inloggen. Je kunt iedere dag inloggen van 07.00 tot 00.00 uur.

Onze excuses voor het ongemak.
Aaaaaah shit, morgen weer. Maar alsnog. :')
pi_100304353
Zit ik hier op m'n werk terwijl ik pas om 10u hoefde te beginnen.

Ik had nog een uur kunnen slapen :'(
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
pi_100381344
mn BB ligt nog in mn m3 moet ik weer naar buiten zo
Ne mutlu Türküm diyene
pi_100384329
Buren die keihard ruzie staan te maken. Bons gaat de voordeur. Hij scheurt kwaad weg met de auto. :N
  zaterdag 6 augustus 2011 @ 10:39:30 #276
174659 Billy_Talent
stiekem mag alles
pi_100385358
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 09:19 schreef gebrokenglas het volgende:
Buren die keihard ruzie staan te maken. Bons gaat de voordeur. Hij scheurt kwaad weg met de auto. :N
Als de buurvrouw enigszins aantrekkelijk is, moet je nú langsgaan. Nu is ze kwetsbaar en wil ze je vast wel gebruiken om haar frustaties kwijt te raken/haar man bos te krijgen.
I can't come to the phone right now, I'm eating corn chips and masturbating. Please leave a message.
pi_100391575
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 augustus 2011 10:39 schreef Billy_Talent het volgende:

[..]

Als de buurvrouw enigszins aantrekkelijk is, moet je nú langsgaan. Nu is ze kwetsbaar en wil ze je vast wel gebruiken om haar frustaties kwijt te raken/haar man bos te krijgen.
Nee, geen interesse. :D Ze hebben wel een heule knappe dochter. :9

[ Bericht 8% gewijzigd door gebrokenglas op 06-08-2011 19:11:10 ]
pi_100400425
Op woensdag 5 mei 2010 00:37 schreef henrydg het volgende:
GATVERDAMME TS. GAT VR DAMME WAT BEN JIJ GOOR JE KUNT TOCH NAAR HE TOILET LOPEN VUIEL RANSAAP GATVERDAMME :r :r
pi_100403324
Ik kijk nu naar NL1.. wtf man..
pi_100404959
Skins reclame op TLC van 3 minuten ben ik nu ook zat. :(
Daardoor vind ik de serie niet meer leuk. :(
  maandag 8 augustus 2011 @ 14:11:16 #281
302853 themole
graaft totaal door.
pi_100460995
Ups ik wacht op mijn pakketje duurt lang. :(
Niet altijd serieus
pi_100471456
Hondenweer is het.
pi_100495335
Klacht : Vanaf nu bij elk youtube filmpje reclame :r :r
pi_100505492
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 03:33 schreef Plastic_zak het volgende:
Klacht : Vanaf nu bij elk youtube filmpje reclame :r :r
Dat is echt....godnondejuteringkutvervelend.
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
pi_100510707
Door raffano (4vwo) op 11-03-2011, 09:11
ey bedankt je hebt me ass gered, ik weet niet wie ik moet bedanken maar als je dit leest, thanks G


Op scholieren.com ;(
pi_100529349
Nu eens een anti-klacht: De Buren zijn de hele avond al weg. Geen ruzie, geen gvd's, geen dichtslaande deuren, heerluk. *O*
pi_100529598
Kleine klacht: UMG op elke youtube video GVD.
pi_100530326
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 22:30 schreef Spacevietnamees het volgende:
Kleine klacht: UMG op elke youtube video GVD.
Reclame overkill: dat gaat hun meer kosten dan het oplevert. Als mensen eenmaal van een site zat zijn komen ze er niet meer terug..... weg potentiele inkomsten.
pi_100533357
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 22:42 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Reclame overkill: dat gaat hun meer kosten dan het oplevert. Als mensen eenmaal van een site zat zijn komen ze er niet meer terug..... weg potentiele inkomsten.
Alsof de CIA Google dat laat gebeuren
pi_100539718
YouTube is inmiddels vergeven van reclame, de filmpjes hakkelen en haperen, het komt als stroop binnengedruppeld, en de echt interessante filmpjes zijn na 5 uur a; verwijderd wegens copyright en auteursrechtengeneuzel enzovoorts.
Ik zit er steeds minder vaak op.
  Forum Admin woensdag 10 augustus 2011 @ 08:25:10 #291
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_100540370
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2011 22:26 schreef gebrokenglas het volgende:
Nu eens een anti-klacht: De Buren zijn de hele avond al weg. Geen ruzie, geen gvd's, geen dichtslaande deuren, heerluk. *O*
die hoort hier [Centraal] Het blije, kleine grote vreugdetopic #4 :') (kleine kacht: user die in de verkeerde draad posten)
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  Forum Admin woensdag 10 augustus 2011 @ 08:30:51 #292
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_100540439
De ; en de p zijn brak op mijn toetsenbord, klote schoonmaaksters hebben er vast iets over heen gegooid, aangezien mijn toetsenbord en muis verspreid over mijn bureau lagen.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_100540517
Krijg je straf voor twee dagen, is je straf pas na twee dagen en een uur opgeheven. :')
pi_100565624
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 08:25 schreef Pharkus het volgende:

[..]

die hoort hier [Centraal] Het blije, kleine grote vreugdetopic #4 :') (kleine kacht: user die in de verkeerde draad posten)
Ja klopt. Ik kon dat nieuwe topic niet vinden, ik kon alleen de gesloten #3 vinden, en dacht ik dat ik een nieuwe moest openen, waar ik geen zin in had. :s)
pi_100581362
Klacht : Alleen maar tassen, laptops of koptelefoons bij de iBOOD hunt :r
pi_100621428
De buren hebben weer ruzie, over geld zo te horen... Al een half uur lang geschreeuw tussen haar en hem.
pi_100623763
quote:
15s.gif Op donderdag 11 augustus 2011 22:34 schreef gebrokenglas het volgende:
De buren hebben weer ruzie, over geld zo te horen... Al een half uur lang geschreeuw tussen haar en hem.
Prachtwijken :')
  Forum Admin vrijdag 12 augustus 2011 @ 11:41:24 #298
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_100634975
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 20:36 schreef gebrokenglas het volgende:

[..]

Ja klopt. Ik kon dat nieuwe topic niet vinden, ik kon alleen de gesloten #3 vinden, en dacht ik dat ik een nieuwe moest openen, waar ik geen zin in had. :s)
ja het topic was centraal, nu niet meer, het is een complot zeg ik je
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_100644666
Belachelijk veel reclame ineens op YouTube... Echt niet normaal.
pi_100677781
Buren die de hele nacht het buitenlicht laten branden wat mijn kamer binnen schijnt. Hierdoor kan ik niet in één stuk door slapen en wordt ik chagrijnig wakker. :(

Mijn buren :(

Mensen die iedereen die anders is autist noemen, terwijl ze niet eens weten wat een autist is :')

Mensen die hun land van herkomst helemaal geweldig vinden en Nederland altijd afkraken. Als je het zo geweldig vind, ga je er maar lekker wonen! Lekker rustig!
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_100680273
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')