abonnement Unibet Coolblue
pi_127502897
And go!
pi_127503650
Nog uit het vorige Big Pharma-topic:
Lambiekje

quote:

Op donderdag 6 juni 2013 22:58 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

zag het net staan .. even zien of het al beschikbaar is online

http://www.kijk.nl/video/zL989DM8kPEt
  vrijdag 7 juni 2013 @ 00:57:05 #3
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127506950
We hebben net het bespottelijke breastremoval van Jolie gehad. En ja wel de volgende celebrity heeft een idioot kankerverhaal te vertellen.

quote:
Michael Douglas may be a cunning linguist, but his cancer explanations still make no sense

With his recent declaration that he "got cancer" by performing oral sex on too many women -- and here's the proof recording of him saying this even though he later denied it -- actor Michael Douglas joins the long list of Hollywood celebrities who embarrass themselves by repeating absurd lies told to them by cancer doctors. According to Douglas, it was not his smoking, drinking, stressful lifestyle and substance abuse that caused his cancer... no, it was all those "deadly vaginas" says hilarious radio guest Liam Scheff on the Robert Scott Bell Show.

If having oral sex with women gives you cancer, then Charlie Sheen should be the world's most monstrous walking tumor. But he isn't. That's because oral sex doesn't cause cancer. It's a delusional medical myth dreamed up by the vaccine industry to sell HPV vaccines to the masses by linking them to common sex acts.[/b]

bron
Snel 12jarige jochies zet de HPV-spuit van van beffen krijg je acuut keelkanker. Ongelooflijk
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 03:39:39 #4
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127508290
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 00:57 schreef Lambiekje het volgende:
We hebben net het bespottelijke breastremoval van Jolie gehad. En ja wel de volgende celebrity heeft een idioot kankerverhaal te vertellen.

[..]

Snel 12jarige jochies zet de HPV-spuit van van beffen krijg je acuut keelkanker. Ongelooflijk
Want volgens jou kan een virus zeker geen kanker veroorzaken?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 7 juni 2013 @ 03:49:49 #5
284578 EricOscuro
Anders dan anders
pi_127508314
Gisteren (donderdag) hier nog iets over gezien op een Nederlandstalige TV zender...
Rauwe broccoli en rauwe spinazie scheiden stoffen uit die zelfs cellen kunnen repareren...
Er was nog veel meer info, maar ik weet de helft niet meer... maar volgens mij was het op Net 5.
De wereld is vol met kleuren, neem geen genoegen met een zwart/ wit visie. De kleuren zitten vaak in de nuance.
pi_127508335
quote:
1s.gif Op donderdag 6 juni 2013 19:13 schreef starla het volgende:

[..]

Kom je weer met je mammografie aanzetten. Beantwoord eens mijn vraag: wat is de gecombineerde specificiteit en sensitiviteit van mammografie + echo + MRI + biopt + debulking.

Nogmaals: succes! :)
Zullen we even recapituleren?
• Jij reageert op een citaat van lambiekje, zijn bron heeft het (op de titel na) haast verbatim overgenomen uit een artikel in The New England Journal of Medicine.
quote:
The studies just keep rolling on in with more and more evidence showing that the breast cancer screening ritual known as mammography is not everything that it is cracked up to be. One of the latest studies published in the New England Journal of Medicine (NEJM), for instance, analyzed more than 30 years' worth of data on mammography and found that nearly 1.5 million women have been needlessly treated for cancers that were not at all harmful or that technically did not even exist.

Similarly, a 2002 study published in the International Journal of Radiation Biology found that the amount of radiation emitted by mammogram x-rays is enough to actually cause cancer in human cells.

bron
Artikel bevat een link naar de studie: http://www.nejm.org/doi/f(...)809#t=articleResults

Jouw reactie:
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 23:07 schreef starla het volgende:
Als dat wereldwijd is, is dat nog vrij netjes over 30 jaar gezien :)
En meteen daarna:
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 mei 2013 23:45 schreef starla het volgende:
[..]
Ja, een ruwe schatting van 3% levert een specificiteit op van 97%. Dat is ruim boven acceptabel.
Natuurlijk is het niet wereldwijd, want:
- dertig jaar data over wereldwijde screening, behandeling, sterftecijfers etc.. dat zou eerder een WHO publicatie zijn dan een artikel in NEJM.
- Als het 3% betrof zou er maar één studie verschenen zijn. Niemand zit te wachten op een bevestiging van een onopmerkelijk resultaat.
- Amerikanen die impliciet over de wereld spreken? fat chance
- Deze discussie wordt al vijftien jaar gevoerd, en de controverse is helemaal losgebarsten met de aanbevelingen van de US Preventive Services Task Force in 2009, die de richtlijnen van oa de American Cancer Society tegenspraken. Iemand die professioneel met borstkanker te maken heeft kan niet onwetend zijn hierover, of ze heeft de laatste 15 jaar onder een steen geleefd.
- En wie geen kankerspecialist is, die hoeft slechts op de link te klikken en het artikel te lezen!

Als ik reageer met: "Ik denk dat je het probleem onderschat. https://en.wikipedia.org/wiki/Mammography lijkt een goed overzicht te geven, met bronnen.", dan volgt:
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juni 2013 19:34 schreef starla het volgende:

[..]

Ik denk dat je niet weet waar je het over hebt. Denk je dat de diagnose wordt gesteld op basis van louter een mammografie?

Bij een afwijkende mammografie wordt verder onderzoek gedaan door middel van evt. echo, steeds vaker MRI en natuurlijk een biopt dan wel debulking. Dit wordt voor PA opgestuurd om te kijken om wat voor soort borstkanker het gaat want daar is de behandeling van afhankelijk.

Dus als je toch zo betweterig wilt doen, dan zie ik graag van je wat de gecombineerde specificiteit is van bovenstaande onderzoeken tezamen.

Succes! :)
Misschien ben ik betweterig, maar dat verandert niets aan het feit dat overbodige behandelingen in de VS delen door het totaal aantal borstkankers wereldwijd een te laag cijfer oplevert. Of is dat geen onderschatting?

Daarna vertel je mij nog twee maal dat mijn argumenten niet relevant zijn , en je laatste reactie, nadat ik erop wijs dat de cijfers enkel op de VS van toepassing zijn, is weer
quote:
1s.gif Op donderdag 6 juni 2013 19:13 schreef starla het volgende:

[..]

Kom je weer met je mammografie aanzetten. Beantwoord eens mijn vraag: wat is de gecombineerde specificiteit en sensitiviteit van mammografie + echo + MRI + biopt + debulking.

Nogmaals: succes! :)
Ik ben niet geïnteresseerd in jouw favoriete getal, heeft er geen zak mee te maken, of ik moet een belangrijke medische doorbraak gemist hebben. Voor zover ik weet kan je nog steeds niet testen of een early-stage kanker zonder behandeling de patient binnen tien jaar doodt, of dat zij er nooit iets van merkt en nog zeventig jaar leeft.
Ik heb erop gewezen dat het geen wereldwijde cijfers betrof, en nog steeds gaat er geen lichtje branden, dat het misschien nuttig zou zijn om het artikel waarover de discussie gaat, of zou moeten gaan, te lezen?

Als je niet eens op de hoogte bent van de studies en meningsverschillen betreffende mammografie screenings en overdiagnose problematiek, als je de cijfers voor de VS niet kan onderscheiden van globale cijfers, als meerdere opmerkingen niet volstaan om eens terug te kijken en de bronnen te checken, als je ondanks een gebrek aan kennis overtuigd bent van je eigen gelijk en er automatisch vanuit gaat dat een ander niet weet waarover ie het heeft, als je niet in staat bent om een tekst rationeel te beoordelen wanneer je denkt dat hij van een foute bron komt, om al die redenen hoop ik van harte dat jij nooit in de zorg gaat werken.

als je 100 patiënten "geneest", en het sterftecijfer daalt met 10 tov bevolkingsgroepen waar men geen screening doet, dan hadden negentig patienten geen behandeling nodig, dat is wat overdiagnosering betekent. Maakt niet uit dat het technisch gezien kanker was. Leek me al duidelijk met het voorbeeld van schildklierkanker, maar blijkbaar niet.

En waarom gaat het over de mammografie? Omdat de technieken die tot jouw lievelingsgetal leiden, echo + MRI + biopt + debulking ook tijd en geld kosten, lichamelijk ongemakken en risico's met zich meebrengen, en de levenskwaliteit naar beneden gaat op het moment dat je een persoon meldt dat verder onderzoek nodig is. Niemand loopt zorgeloos rond als ie misschien kanker heeft. En voor de grote groep die uiteindelijk ok blijken te zijn staat daar niets tegenover, hun levensverwachting stijgt niet, want er valt niets te behandelen.
Maar het centrale punt is dat de de kankers enkel behandeld worden omdat ze ontdekt werden. En het onderzoek gaat over de kankers die ontdekt worden door screening, en of het opsporen ervan ook effectief levens redt.
De meeste zouden nooit ontdekt zijn zonder screening, anders zouden late-stage kankers met hetzelfde aantal omlaag moeten gaan.
Bij de overweging hoeveel screening optimaal is moeten al die factoren meegerekend worden. Er zijn ook de extra kankers veroorzaakt door de screening, eerder een marginaal aantal, veel belangrijker is het totale budget dat naar kankerbestrijding gaat: geld besteed aan screening kan niet besteed worden aan onderzoek naar effectievere behandelingen, en ondanks behandeling sterven er elk jaar nog veertigduizend vrouwen aan borstkanker in de VS.

Goed voor jou dat je de gecombineerde specificiteit en sensitiviteit van de diagnostische tools kent. Misschien vind je wel een discussie waar het ontopic is.
Succes!

[ Bericht 1% gewijzigd door meth1745 op 07-06-2013 04:24:48 ]
pi_127508433
Grappig, ik heb een compleet andere samenvatting:

Ik zeg dat het aantal vals positieven wel meevalt.

Jij zegt: 'hoho, de mammografie is niet sensitief en specifiek'. Dat is een feit en ben ik het alleszins mee eens.

Maar bij de mammografie houdt de diagnostiek niet op, omdat elke chirurg/oncoloog weet dat je de diagnose niet kan stellen op louter een mammografie.

Dus vraag ik je beleefd om de sensitiviteit cq specificiteit te posten van de aanvullende diagnostiek ná een mammografie.

Hier weiger je verder op in te gaan.

Ook het artikel behandelt alleen de mammografie. Dat geeft een verkeerd beeld van de realiteit. Want 'kanker' is een PA-diagnose, geen diagnose die je stelt middels mammografie. Je kunt als radioloog alleen een BI-RADS-classificatie geven, hetgeen wijst in een bepaalde richting.
I feel kinda Locrian today
  vrijdag 7 juni 2013 @ 08:04:40 #8
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127508890
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 03:49 schreef EricOscuro het volgende:
Gisteren (donderdag) hier nog iets over gezien op een Nederlandstalige TV zender...
Rauwe broccoli en rauwe spinazie scheiden stoffen uit die zelfs cellen kunnen repareren...
Er was nog veel meer info, maar ik weet de helft niet meer... maar volgens mij was het op Net 5.
zie tweede post. Lavender wees me er op. En ik had SBS6/Net5/Veronica terugkijk site gevonden.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 08:11:43 #9
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127508949
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 06:12 schreef starla het volgende:
Grappig, ik heb een compleet andere samenvatting:

Ik zeg dat het aantal vals positieven wel meevalt.

Jij zegt: 'hoho, de mammografie is niet sensitief en specifiek'. Dat is een feit en ben ik het alleszins mee eens.

Maar bij de mammografie houdt de diagnostiek niet op, omdat elke chirurg/oncoloog weet dat je de diagnose niet kan stellen op louter een mammografie.

Dus vraag ik je beleefd om de sensitiviteit cq specificiteit te posten van de aanvullende diagnostiek ná een mammografie.

Hier weiger je verder op in te gaan.

Ook het artikel behandelt alleen de mammografie. Dat geeft een verkeerd beeld van de realiteit. Want 'kanker' is een PA-diagnose, geen diagnose die je stelt middels mammografie. Je kunt als radioloog alleen een BI-RADS-classificatie geven, hetgeen wijst in een bepaalde richting.
http://www.naturalnews.com/mammograms.html

Het valt niet mee.


Net als met HPV-prik moeten vrouwen gelokt worden met goedkope rotzooi met giftcards.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lambiekje op 07-06-2013 08:21:36 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 10:36:53 #10
249559 crew  Lavenderr
pi_127512078
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 08:04 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

zie tweede post. Lavender wees me er op. En ik had SBS6/Net5/Veronica terugkijk site gevonden.
Heb je het inmiddels gezien? En zo ja, wat vond je er van?
pi_127513467
Lambiekje blaat:

"Ik heb gezegd dat kanker geepxloiteerd wordt op gigantische schaal sinds ~1900 en daarom manmade. Kanker is een cel proces. en is daarom GEEN ziekte."

Dus Lambiekje zegt dat kanker manmade is, terwijl er fossielen (DUS VOOR ER MENSEN BESTONDEN) gevonden zijn met kanker, contradictie ergens?

Kanker is een celproces dat FOUT gaat, geinduceerd door een grote variatie aan oorzaken, dus WEL een ziekte.

Ga dit maar eens verklaren met je celproces nonsens: http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_facial_tumour_disease
  vrijdag 7 juni 2013 @ 11:31:07 #12
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127513814
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:21 schreef .SP. het volgende:
Lambiekje blaat:

"Ik heb gezegd dat kanker geepxloiteerd wordt op gigantische schaal sinds ~1900 en daarom manmade. Kanker is een cel proces. en is daarom GEEN ziekte."

Dus Lambiekje zegt dat kanker manmade is, terwijl er fossielen (DUS VOOR ER MENSEN BESTONDEN) gevonden zijn met kanker, contradictie ergens?

Kanker is een celproces dat FOUT gaat, geinduceerd door een grote variatie aan oorzaken, dus WEL een ziekte.

Ga dit maar eens verklaren met je celproces nonsens: http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_facial_tumour_disease
Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.

maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127513991
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:31 schreef theguyver het volgende:

[..]

Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.

maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
Onderzoek naar kanker is natuurlijk in de laatste jaren extreem toegenomen. Waar nu vastgelegd kan worden dat het om kanker gaat, konden ze dat vroeger niet en bestempelden ze het als een 'normale dood'.
★★★
pi_127514683
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:31 schreef theguyver het volgende:

[..]

Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.

maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
Je bedoelt HIV i.p.v. AIDS neem ik aan. Daar is allang van aangetoond dat er een voorouder in primaten zit en dat HIV op kleine schaal al honderden jaren lang in mensen heeft rondgewaard. Die theorieen zijn door mensen met net te weinig kennis van zaken en een andere agenda verzonnen.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 12:01:24 #15
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127514754
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:58 schreef .SP. het volgende:

[..]

Je bedoelt HIV i.p.v. AIDS neem ik aan. Daar is allang van aangetoond dat er een voorouder in primaten zit en dat HIV op kleine schaal al honderden jaren lang in mensen heeft rondgewaard. Die theorieen zijn door mensen met net te weinig kennis van zaken en een andere agenda verzonnen.
ff stukje van wikipedia

The subject of suppressed-invention conspiracy also touches on the medical realm: proponents of more unlikely forms of alternative medicine are known to allege conspiracy by mainstream doctors to suppress their cures. Such conspiracies are often said to include government regulators, to the extent that a legal decision may be relevant. Some medical conspiracy theorists argue that the medical community could actually cure supposedly "incurable" diseases such as cancer (like the noted Luigi di Bella's medicines) and AIDS if it really wanted to, but instead prefers to suppress the cures as a way of maintaining the multi-trillion dollar "cancer industry". The costs for long-term treatment are generally higher than for a one-time cure. Other medical conspiracies charge that pharmaceutical companies are in league with some medical practitioners to "invent" new diseases, such as ADD, ADHD, HSV, HPV and even HIV.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127514758
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:31 schreef theguyver het volgende:

[..]

Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.

maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
de wereld wordt gewoon steeds smeriger,
en wat we eten is ook veel ongezonder dan 100 jaar geleden.

alles met dank aan de industrie.

wat een welvaart!!!!!! ;(
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  vrijdag 7 juni 2013 @ 12:03:41 #17
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127514832
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 12:01 schreef new_moon het volgende:

[..]

de wereld wordt gewoon steeds smeriger,
en wat we eten is ook veel ongezonder dan 100 jaar geleden.

alles met dank aan de industrie.

wat een welvaart!!!!!! ;(
Jup komt door bevolkings groei.
kom zelf ook uit aardig groot gezin, maar zie het maar eens te beperken.

hoe oud ben jij summers dat jij dat weet :o

[ Bericht 8% gewijzigd door theguyver op 07-06-2013 12:09:11 ]
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127514857
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 12:01 schreef new_moon het volgende:

[..]

de wereld wordt gewoon steeds smeriger,
en wat we eten is ook veel ongezonder dan 100 jaar geleden.

alles met dank aan de industrie.

wat een welvaart!!!!!! ;(
Grapjas, ga jij maar eens in London van de 18e en 19e eeuw rondlopen en eten en vergelijk dat met de huidige situatie.
pi_127514991
(industriele) vervuiling, bewerkt eten, etc.

dat zal ongetwijfeld veel invloed hebben op een ziekte als kanker
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  vrijdag 7 juni 2013 @ 12:21:23 #20
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127515351
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:31 schreef theguyver het volgende:

[..]

Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.
onzin! vooral jonge mensen krijgen ouderdoms ziekte en meer dan ooit hebben we allergieën. En nee we worden niet ouder. De amerikaan wordt al minder oud dan een generatie eerder. De bezopen voedselindustrie maakt dat mede mogelijk

quote:
maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
AID$ is een verzamelnaam voor een zwik ziektes dat al eeuwen bekend is. Alleen maakt het verzonnen HIV virus het spel anders en dien je alzheimer hetzelfde te behandelen als KS. Hoe fantastisch is dat.

[ Bericht 5% gewijzigd door Lambiekje op 07-06-2013 12:27:42 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 12:22:20 #21
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127515381
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 10:36 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb je het inmiddels gezien? En zo ja, wat vond je er van?
interessant .. .maar ik moet wel zeggen dat gezin van dat behaarde meisje ik weet niet. Ze weten altijd wel de manbijthond-mensen te vinden.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 12:25:45 #22
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127515484
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 12:04 schreef .SP. het volgende:

[..]

Grapjas, ga jij maar eens in London van de 18e en 19e eeuw rondlopen en eten en vergelijk dat met de huidige situatie.
Ik weet niet wat beter is ... ik bedoel je lichaam protesteert wel als je melk drinkt dat bedorven is.
Veel eten wat nu wegflikkeren is nog best goed te eten. We hebben de standaard naar mij idee te hoog gelegd. En het andere is al die (toxische) chemicaliën, een nano-particles in ons eten. Het verarmen van mineralen en vitamines. Groente van die tijd is 100 keer gezonder en voedzamer dan nu.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 12:28:51 #23
249559 crew  Lavenderr
pi_127515588
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:58 schreef .SP. het volgende:

[..]

Je bedoelt HIV i.p.v. AIDS neem ik aan. Daar is allang van aangetoond dat er een voorouder in primaten zit en dat HIV op kleine schaal al honderden jaren lang in mensen heeft rondgewaard. Die theorieen zijn door mensen met net te weinig kennis van zaken en een andere agenda verzonnen.
Voice of reason.
pi_127516360
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 12:25 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ik weet niet wat beter is ... ik bedoel je lichaam protesteert wel als je melk drinkt dat bedorven is.
Veel eten wat nu wegflikkeren is nog best goed te eten. We hebben de standaard naar mij idee te hoog gelegd. En het andere is al die (toxische) chemicaliën, een nano-particles in ons eten. Het verarmen van mineralen en vitamines. Groente van die tijd is 100 keer gezonder en voedzamer dan nu.
Nano particles in eten, klinkt spannend, maar waarschijnlijk net zo waar als de yeti en bigfoot.
Anyway, hier een voorbeeld van het gezonde eten van vroeger: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Antoniusvuur

(en ja, we gooien eten veel te snel weg, geen idee wat het met de discussie te maken heeft echter..)
pi_127516811
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 11:31 schreef theguyver het volgende:

[..]

Kanker bestaat inderdaad al sinds de mens rondloopt ( wat bekend is )
nou moet ik toegeven dat het inderdaad vreemd is dat het aantal gevallen van Kanker toeneemt.
Nou vermoed ik zelf dat het te maken heeft omdat de leeftijd van de Mens omhoog gaat en daardoor sneller deze ziekte krijgen.

maar het is niet zo'n heel gek idee dat hij dat denk, zo zijn er ook genoeg theories dat AIDS ontworpen is door de mens.
Hier nog een leken uitleg over kanker en de bijbehorende getalletjes:

http://www.bbc.co.uk/news/health-22796220

"The growth in the number of people getting cancer is explained by the fact that people are living longer, because as the population ages the incidence of cancer rises."
pi_127516968
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 12:21 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

onzin! vooral jonge mensen krijgen ouderdoms ziekte en meer dan ooit hebben we allergieën. En nee we worden niet ouder. De amerikaan wordt al minder oud dan een generatie eerder. De bezopen voedselindustrie maakt dat mede mogelijk

[..]

AID$ is een verzamelnaam voor een zwik ziektes dat al eeuwen bekend is. Alleen maakt het verzonnen HIV virus het spel anders en dien je alzheimer hetzelfde te behandelen als KS. Hoe fantastisch is dat.
Oh schatje, kom eens lang, dan pak ik een spuit en wat "fictief HIV virus" uit de LN2 en spuit het in. Eens kijken wat er gebeurt.....
pi_127517181
KS en alzheimer.. wtf is KS?
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:34:40 #28
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127517730
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:08 schreef .SP. het volgende:

[..]

Hier nog een leken uitleg over kanker en de bijbehorende getalletjes:

http://www.bbc.co.uk/news/health-22796220

"The growth in the number of people getting cancer is explained by the fact that people are living longer, because as the population ages the incidence of cancer rises."
Ah had ik toch goed :)
al is het een verschrikkelijke ziekte.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:35:39 #29
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127517772
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:14 schreef .SP. het volgende:

[..]

Oh schatje, kom eens lang, dan pak ik een spuit en wat "fictief HIV virus" uit de LN2 en spuit het in. Eens kijken wat er gebeurt.....
lambiekje is bang voor naalden daarom gaat hij ook niet naar het ziekenhuis, en bestaat dit topic ;)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:37:10 #30
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127517816
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:19 schreef meth1745 het volgende:
KS en alzheimer.. wtf is KS?
kaposisarcoom
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:39:04 #31
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127517883
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:35 schreef theguyver het volgende:

[..]

lambiekje is bang voor naalden daarom gaat hij ook niet naar het ziekenhuis, en bestaat dit topic ;)
Ik ga niet naar het ziekenhuis omdat er serialkillers werken.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:43:38 #32
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127518071
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:39 schreef Lambiekje het volgende:
[..]
Ik ga niet naar het ziekenhuis omdat er serialkillers werken.
Die opmerking neem ik net zo serieus als het plaatje hier onder!

btw ik heb 4 weken in ziekenhuis gelegen ik ben er ook nog steeds ;)

Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127518086
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 08:11 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

http://www.naturalnews.com/mammograms.html

Het valt niet mee.

Net als met HPV-prik moeten vrouwen gelokt worden met goedkope rotzooi met giftcards.
Voor wie een gezaghebbende bron wil:
The Cochrane Collaboration

quote:
Background
A variety of estimates of the benefits and harms of mammographic screening for breast cancer have been published and national policies vary.

Main results:
Eight eligible trials were identified. We excluded a trial because the randomisation had failed to produce comparable groups.The eligible trials included 600,000 women in the analyses in the age range 39 to 74 years. Three trials with adequate randomisation did not show a statistically significant reduction in breast cancer mortality at 13 years (relative risk (RR) 0.90, 95% confidence interval (CI) 0.79 to 1.02); four trials with suboptimal randomisation showed a significant reduction in breast cancer mortality with an RR of 0.75 (95% CI 0.67 to 0.83). The RR for all seven trials combined was 0.81 (95% CI 0.74 to 0.87).

We found that breast cancer mortality was an unreliable outcome that was biased in favour of screening, mainly because of differential misclassification of cause of death. The trials with adequate randomisation did not find an effect of screening on total cancer mortality, including breast cancer, after 10 years (RR 1.02, 95% CI 0.95 to 1.10) or on all-cause mortality after 13 years (RR 0.99, 95% CI 0.95 to 1.03).

Total numbers of lumpectomies and mastectomies were significantly larger in the screened groups (RR 1.31, 95% CI 1.22 to 1.42), as were number of mastectomies (RR 1.20, 95% CI 1.08 to 1.32). The use of radiotherapy was similarly increased whereas there was no difference in the use of chemotherapy (data available in only two trials).

Authors' conclusions
If we assume that screening reduces breast cancer mortality by 15% and that overdiagnosis and overtreatment is at 30%, it means that for every 2000 women invited for screening throughout 10 years, one will avoid dying of breast cancer and 10 healthy women, who would not have been diagnosed if there had not been screening, will be treated unnecessarily. Furthermore, more than 200 women will experience important psychological distress including anxiety and uncertainty for years because of false positive findings. To help ensure that the women are fully informed before they decide whether or not to attend screening, we have written an evidence-based leaflet for lay people that is available in several languages on www.cochrane.dk. Because of substantial advances in treatment and greater breast cancer awareness since the trials were carried out, it is likely that the absolute effect of screening today is smaller than in the trials. Recent observational studies show more overdiagnosis than in the trials and very little or no reduction in the incidence of advanced cancers with screening.
In lekentaal:
quote:
Screening with mammography uses X-ray imaging to find breast cancer before a lump can be felt. The goal is to treat cancer earlier, when a cure is more likely. The review includes seven trials that involved 600,000 women in the age range 39 to 74 years who were randomly assigned to receive screening mammograms or not. The studies which provided the most reliable information showed that screening did not reduce breast cancer mortality. Studies that were potentially more biased (less carefully done) found that screening reduced breast cancer mortality. However, screening will result in some women getting a cancer diagnosis even though their cancer would not have led to death or sickness. Currently, it is not possible to tell which women these are, and they are therefore likely to have breasts or lumps removed and to receive radiotherapy unnecessarily. If we assume that screening reduces breast cancer mortality by 15% after 13 years of follow-up and that overdiagnosis and overtreatment is at 30%, it means that for every 2000 women invited for screening throughout 10 years, one will avoid dying of breast cancer and 10 healthy women, who would not have been diagnosed if there had not been screening, will be treated unnecessarily. Furthermore, more than 200 women will experience important psychological distress including anxiety and uncertainty for years because of false positive findings.

Women invited to screening should be fully informed of both the benefits and harms. To help ensure that the requirements for informed choice for women contemplating whether or not to attend a screening programme can be met, we have written an evidence-based leaflet for lay people that is available in several languages on www.cochrane.dk. Because of substantial advances in treatment and greater breast cancer awareness since the trials were carried out, it is likely that the absolute effect of screening today is smaller than in the trials. Recent observational studies show more overdiagnosis than in the trials and very little or no reduction in the incidence of advanced cancers with screening.
http://onlinelibrary.wile(...)001877.pub5/abstract
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 13:45:14 #34
249559 crew  Lavenderr
pi_127518115
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:39 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ik ga niet naar het ziekenhuis omdat er serialkillers werken.
Hoe kom je er toch bij om zulke groteske uitspraken te doen. Ga je schamen.
pi_127518239
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

kaposisarcoom

En wat heeft het met HIV te maken? Oh ja, niets en probeer je de boel af te leiden van je onzinnge uitspraken die te doet.

Wanneer kom je langs voor je HIV shot?
  vrijdag 7 juni 2013 @ 13:50:17 #36
262 Re
Kiss & Swallow
pi_127518284
hey, mijn tvp hier is al een tijdje weg...

mag ik zeggen dat ik ook redelijk negatief sta tegenover het hele HPV vaccinatieprogramma, maar kanker is niet man-made. En het is toch mooi dat de wetenschap onderzoek doet naar de epidemiologie van borstscreening en de resultaten, blijkbaar wordt er dus te rigoureus ingegrepen... alleen maar mooi dat selfcorriigerende van de wetenschap.

zo
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 13:52:19 #37
249559 crew  Lavenderr
pi_127518350
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:50 schreef Re het volgende:
hey, mijn tvp hier is al een tijdje weg...

mag ik zeggen dat ik ook redelijk negatief sta tegenover het hele HPV vaccinatieprogramma, maar kanker is niet man-made. En het is toch mooi dat de wetenschap onderzoek doet naar de epidemiologie van borstscreening en de resultaten, blijkbaar wordt er dus te rigoureus ingegrepen... alleen maar mooi dat selfcorriigerende van de wetenschap.

zo
Hey Re, welcome back.
Niets veranderd hier hoor. Same old same old.
pi_127518444
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:48 schreef .SP. het volgende:

[..]

En wat heeft het met HIV te maken? Oh ja, niets en probeer je de boel af te leiden van je onzinnge uitspraken die te doet.

quote:
Kaposi sarcoma (KS) is a tumor caused by Human herpesvirus 8 (HHV8), also known as Kaposi sarcoma-associated herpesvirus (KSHV). It was originally described by Moritz Kaposi (KA-pə-shi), a Hungarian dermatologist practicing at the University of Vienna in 1872. It became more widely known as one of the AIDS-defining illnesses in the 1980s.
oO<
pi_127518501
quote:
5s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:54 schreef meth1745 het volgende:

[..]

[..]

oO<
Tja, het is een van de oppertunisten die een immuno gecomprimeerd mens te pakken nemen. Nog steeds niets met HIV zelf te maken.
pi_127518581
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:50 schreef Re het volgende:
hey, mijn tvp hier is al een tijdje weg...

mag ik zeggen dat ik ook redelijk negatief sta tegenover het hele HPV vaccinatieprogramma, maar kanker is niet man-made. En het is toch mooi dat de wetenschap onderzoek doet naar de epidemiologie van borstscreening en de resultaten, blijkbaar wordt er dus te rigoureus ingegrepen... alleen maar mooi dat selfcorriigerende van de wetenschap.

zo
HPV vaccinatie is toch een vaccinatie om de kans op baarmoederhalskanker te verkleinen? Zo ja, dan ben jij niet te enige. Wetenschappelijk is daar ook heel veel twijfel over.

M'n ouders hebben het geweigerd voor m'n zusje.
★★★
pi_127518775
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:58 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

HPV vaccinatie is toch een vaccinatie om de kans op baarmoederhalskanker te verkleinen? Zo ja, dan ben jij niet te enige. Wetenschappelijk is daar ook heel veel twijfel over.

M'n ouders hebben het geweigerd voor m'n zusje.
en terecht, heel wijs van ze!!
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
pi_127518877
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:58 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

HPV vaccinatie is toch een vaccinatie om de kans op baarmoederhalskanker te verkleinen? Zo ja, dan ben jij niet te enige. Wetenschappelijk is daar ook heel veel twijfel over.

M'n ouders hebben het geweigerd voor m'n zusje.
Moeilijke keus, ik vraag me af hoe een ouder zich zou voelen als ze horen dat hun dochter baarmoederhalskanker heeft wetende dat ze een vaccinatie geweigerd hebben.
Dit is geen commetaar op je ouders, maar snap niet dat ze deze mogelijke nachtmerrie niet voorkomen met een simpele, veilige vaccinatie.


een recente evaluatie:

Nat Rev Clin Oncol. 2013 Jun 4. doi: 10.1038/nrclinonc.2013.84. [Epub ahead of print]
Clinical trials of human papillomavirus vaccines and beyond.
Lehtinen M, Dillner J.
Source
University of Tampere, School of Health Sciences, Kalevantie 4, FI-33014 Tampere, Finland.
Abstract
Human papillomavirus (HPV) is the most common sexually transmitted infectious agent; its 14 oncogenic types are causally associated with 5-10% of all cancers. The major structural HPV protein self-assembles into immunogenic virus-like particles. Two licensed HPV vaccines-the bivalent vaccine comprising HPV types 16 and 18, and the quadrivalent vaccine comprising HPV types 6, 11, 16 and 18-have proven to be safe and efficacious against 6-month-persistent cervical infections of HPV16 and HPV18 and associated precancerous lesions, and both have efficacies of 90-100%. Among baseline HPV-negative adolescent females, vaccine efficacies against the immediate precursor of cervical cancer (intraepithelial neoplasia grade 3) irrespective of HPV type are 93.2% and 43.0% for the bivalent and quadrivalent vaccines, respectively. The quadrivalent vaccine is efficacious (>75% vaccine efficacy) against any of the more-severe precursors of vulval, vaginal and anal cancers. A strong increase in vaccine efficacy with increasing severity of the precancerous lesion is explained by accumulation of the most-oncogenic HPV types 16 and 18 in these lesions. Therefore, prophylactic HPV vaccination will exceed the best results from screening for cancer. With the extremely efficacious prophylactic HPV vaccines, the focus of organized intervention (vaccination and screening) programmes should, however, shift from reducing the HPV disease burden to controlling the prevalence of oncogenic HPV (and nononcogenic HPV) types. Eradication of the major oncogenic HPV types should be pursued.
pi_127518922
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:08 schreef .SP. het volgende:

[..]

Moeilijke keus, ik vraag me af hoe een ouder zich zou voelen als ze horen dat hun dochter baarmoederhalskanker heeft wetende dat ze een vaccinatie geweigerd hebben.
Dit is geen commetaar op je ouders, maar snap niet dat ze deze mogelijke nachtmerrie niet voorkomen met een simpele, veilige vaccinatie.
Tuurlijk. Dan heb je natuurlijk een 'foute' keus gemaakt. Maar dat kan je nu natuurlijk niet inschatten.

In de familie gelukkig nog nooit met kanker te maken gehad. Dus weinig reden om het wel te doen. Al weet je het nooit. :)

En ohja, m'n ouders hebben nog nooit moeilijk gedaan over een vaccinaties. Maar er is gewoon te weinig informatie beschikbaar over deze HPV vaccinatie (bijwerkingen etc.)
★★★
pi_127518931
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:08 schreef .SP. het volgende:

[..]

Moeilijke keus, ik vraag me af hoe een ouder zich zou voelen als ze horen dat hun dochter baarmoederhalskanker heeft wetende dat ze een vaccinatie geweigerd hebben.
Dit is geen commetaar op je ouders, maar snap niet dat ze deze mogelijke nachtmerrie niet voorkomen met een simpele, veilige vaccinatie.
lijkt mij ook
pi_127518966
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:10 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Tuurlijk. Dan heb je natuurlijk een 'foute' keus gemaakt. Maar dat kan je nu natuurlijk niet inschatten.

In de familie gelukkig nog nooit met kanker te maken gehad. Dus weinig reden om het wel te doen. Al weet je het nooit. :)
Zit weinig tot geen genetische achtergrond bij deze vorm van kanker, dus resultaten uit het verleden voorspellen weinig over de toekomst.
pi_127518992
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:10 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Tuurlijk. Dan heb je natuurlijk een 'foute' keus gemaakt. Maar dat kan je nu natuurlijk niet inschatten.

In de familie gelukkig nog nooit met kanker te maken gehad. Dus weinig reden om het wel te doen. Al weet je het nooit. :)

En ohja, m'n ouders hebben nog nooit moeilijk gedaan over een vaccinaties. Maar er is gewoon te weinig informatie beschikbaar over deze HPV vaccinatie (bijwerkingen etc.)
Zie mijn edit voor een recente evaluatie.

Nog een andere recente:

Prev Med. 2013 May 31. pii: S0091-7435(13)00176-X. doi: 10.1016/j.ypmed.2013.05.013. [Epub ahead of print]
Beliefs, Behaviors and HPV Vaccine: Correcting the Myths and the Misinformation.
Zimet GD, Rosberger Z, Fisher WA, Perez S, Stupiansky NW.
Source
Section of Adolescent Medicine, Department of Pediatrics, Indiana University School of Medicine, 410 W. 10th St., HS1001, Indianapolis, IN, 46260USA. Electronic address: gzimet@iu.edu.
Abstract
OBJECTIVE:
HPV vaccine uptake in many countries has been sub-optimal. We examine several issues associated with non-vaccination that have received particular attention, including fears about sexual risk-compensation, concerns about vaccine safety, inadequate vaccination recommendations by health care providers (HCPs), and distrust due to the perceived "newness" of HPV vaccines.
METHODS:
Selective review of behavioral and social science literature on HPV vaccine attitudes and uptake.
RESULTS:
There is no evidence of post-vaccination sexual risk-compensation, HPV vaccines are quite safe, and they can no longer be considered "new". Nonetheless, research findings point to these issues and, most importantly, to the failure of HCPs to adequately recommend HPV vaccine as major drivers of non-vaccination.
CONCLUSION:
Most fears related to HPV vaccine are more related to myth than reality. In the absence of major health policy initiatives, such as those implemented in Canada, the U.K., and Australia, a multi-level, multi-faceted approach will be required to achieve high rates of HPV vaccination. It will be essential to focus on the education of HCPs regarding indications for HPV vaccination and approaches to communicating most effectively with parents and patients about the safety and benefits of vaccination and the risks associated with non-vaccination.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 14:18:32 #47
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127519162
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:10 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Tuurlijk. Dan heb je natuurlijk een 'foute' keus gemaakt. Maar dat kan je nu natuurlijk niet inschatten.

In de familie gelukkig nog nooit met kanker te maken gehad. Dus weinig reden om het wel te doen. Al weet je het nooit. :)

En ohja, m'n ouders hebben nog nooit moeilijk gedaan over een vaccinaties. Maar er is gewoon te weinig informatie beschikbaar over deze HPV vaccinatie (bijwerkingen etc.)
.. tja mijn broertje heeft keel kanker gehad.
dan overweeg je veel sneller prefentieve maatregelen als die er zijn.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127519409
SP, als je deze evaluaties leest zeg je natuurlijk meteen: neem zo'n vaccinatie,

Maar zoals je kunt zien zijn er veel ouders die twijfelen. En zoals hieronder al staat, het is allemaal iets te makkelijk. Je krijgt een brief thuisgestuurd met bijna geen informatie waarin staat dat je je even moet laten inenten. Terwijl er nog teveel vragen en onduidelijkheden zijn.

quote:
Een marktonderzoek wees uit dat bijna de helft van de ouders ‘Nee’ zeggen tegen het Gardasil-vaccin, dat ‘gelanceerd’ werd afgelopen herfst in het Verenigd Koninkrijk. Dit onderzoek, dat gehouden werd door de Mayo Clinic,toont aan dat steeds méér ouders dit voorbeeld volgen. In 2010 bleek nog 44% van de ‘doelgroep’ te weigeren deze vaccinatie toegediend te krijgen.

Hun bezwaren waren vooral dat er veel te weinig informatie over het vaccin wordt gegeven, en dat het toedienen van het vaccin, door overheden als vanzelfsprekend wordt gezien. Maar veel ouders vinden het vaccin ook volledig onnodig, en zelfs héél gevaarlijk.
Lastige keuze wel. :{
★★★
pi_127520506
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:25 schreef ajacied4lf het volgende:
SP, als je deze evaluaties leest zeg je natuurlijk meteen: neem zo'n vaccinatie,

Maar zoals je kunt zien zijn er veel ouders die twijfelen. En zoals hieronder al staat, het is allemaal iets te makkelijk. Je krijgt een brief thuisgestuurd met bijna geen informatie waarin staat dat je je even moet laten inenten. Terwijl er nog teveel vragen en onduidelijkheden zijn.

[..]

Lastige keuze wel. :{
Zeker waar, ik geloof dat een van de conclusies was dat er veel meer aan voorlichting gedaan moet worden.
pi_127520565
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:55 schreef .SP. het volgende:

[..]

Zeker waar, ik geloof dat een van de conclusies was dat er veel meer aan voorlichting gedaan moet worden.
Dat zou deze 44% wellicht kunnen overhalen ja.
★★★
pi_127534466
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:44 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Voor wie een gezaghebbende bron wil:
The Cochrane Collaboration

[..]

In lekentaal:

[..]

http://onlinelibrary.wile(...)001877.pub5/abstract
Wel een sentimenteel gedoe. Onzekerheid voor jaren? Ik snap werkeljjk waar niet waar ze het vandaan halen. Ja, je zult vals-positieven hebben en daarop bijvoorbeeld een lumpectomie verrichten. Dat wordt onderzocht op PA: wel of geen kanker, binnen 2 weken bekend.

Liever een onnodige operatie dan doodgaan aan een uitgezaaide borstkanker.

Maar in dit soort topics wordt natuurlijk alleen het negatieve benadrukt. Dat begrijp ik heel goed.
I feel kinda Locrian today
  vrijdag 7 juni 2013 @ 21:30:51 #52
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127535778
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:48 schreef .SP. het volgende:

[..]

En wat heeft het met HIV te maken? Oh ja, niets en probeer je de boel af te leiden van je onzinnge uitspraken die te doet.
HIV > AID$ > KS
quote:
Wanneer kom je langs voor je HIV shot?
op je bolle ogen. Geef die shot maar aan je kinderen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 21:34:49 #53
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127535994
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 13:45 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hoe kom je er toch bij om zulke groteske uitspraken te doen. Ga je schamen.
Ga je schamen dat je die geteisem überhaupt verdedigd.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 21:36:39 #54
249559 crew  Lavenderr
pi_127536105
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ga je schamen dat je die geteisem überhaupt verdedigd.
Geteisem nog wel.
Het is echt te hopen dat jou nooit wat overkomt want dan ben je blij dat dat 'geteisem' zich over je ontfermt.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 21:37:28 #55
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127536150
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 14:08 schreef .SP. het volgende:

[..]

Moeilijke keus, ik vraag me af hoe een ouder zich zou voelen als ze horen dat hun dochter baarmoederhalskanker heeft wetende dat ze een vaccinatie geweigerd hebben.
Dit is geen commetaar op je ouders, maar snap niet dat ze deze mogelijke nachtmerrie niet voorkomen met een simpele, veilige vaccinatie.

. SP. Vaccin zijn NIET veilig nooit geweest ook. Dus rot op met je troll gepreek. Het is ronduit crimineel om te stellen dat vaccin veilig zijn. Dat je het nog zonder blikken en blozen durft neer te zetten. Belachelijk.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127536939
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ga je schamen dat je die geteisem überhaupt verdedigd.
Zo, vandaag iemand uit een benzo-coma gehaald, een meningitis behandeld, een aortitis gediagnosticeerd en een halfzijdige verlamde patient aangeboden voor een trombectomie waardoor hij nu alles weer kan bewegen. Nu net thuis na een lange dag en lekker genieten van een wijntje :)

Wat heb jij zoal gedaan vandaag?
I feel kinda Locrian today
pi_127537311
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

. SP. Vaccin zijn NIET veilig nooit geweest ook. Dus rot op met je troll gepreek. Het is ronduit crimineel om te stellen dat vaccin veilig zijn. Dat je het nog zonder blikken en blozen durft neer te zetten. Belachelijk.
'Veilig' was dan misschien een iets ongelukkige woordkeuze van .SP. (als we dan toch gaan woordneuken)

Mocht ik ooit een kind krijgen wordt hij/zij gevaccineerd.

Er is iets als een acceptabel risico. En op dit moment wijst alles uit dat vaccineren beter is dan niet vaccineren. Mocht jij (En dit heb ik je al eerder gezegd) je eventuele kind(eren) niet willen laten vaccineren, prima. Maar ik zou dat graag willen weten want dan laat ik mijn kinderen niet met die van jou naar 1 school gaan.

Dus wat mij betreft gaan we een nieuw bevolkingsregister opzetten zodat ik weet dat mijn (hopelijk toekomstige) zoon/dochter bij alleen gevaccineerde kinderen in de klas zit.

Raar he ? Hoe sommige mensen denken.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
pi_127537422
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:53 schreef starla het volgende:

[..]

Zo, vandaag iemand uit een benzo-coma gehaald, een meningitis behandeld, een aortitis gediagnosticeerd en een halfzijdige verlamde patient aangeboden voor een trombectomie waardoor hij nu alles weer kan bewegen. Nu net thuis na een lange dag en lekker genieten van een wijntje :)

Wat heb jij zoal gedaan vandaag?
En jij hebt je zojuist ook gekwalificeerd voor minstens een wijntje op mijn rekening op de (volgende die er toch niet gaat komen) BNW meeting.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 22:05:39 #59
249559 crew  Lavenderr
pi_127537588
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:53 schreef starla het volgende:

[..]

Zo, vandaag iemand uit een benzo-coma gehaald, een meningitis behandeld, een aortitis gediagnosticeerd en een halfzijdige verlamde patient aangeboden voor een trombectomie waardoor hij nu alles weer kan bewegen. Nu net thuis na een lange dag en lekker genieten van een wijntje :)

Wat heb jij zoal gedaan vandaag?
^O^
Van mij ook een wijntje op de meet die nooit komt .
pi_127537603
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

. SP. Vaccin zijn NIET veilig nooit geweest ook. Dus rot op met je troll gepreek. Het is ronduit crimineel om te stellen dat vaccin veilig zijn. Dat je het nog zonder blikken en blozen durft neer te zetten. Belachelijk.
Aan het niveau van je post is het duidelijk dat je inhoudelijks niets aan deze discussie hebt toe te voegen.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 22:07:28 #61
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127537686
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:00 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

'Veilig' was dan misschien een iets ongelukkige woordkeuze van .SP. (als we dan toch gaan woordneuken)

Mocht ik ooit een kind krijgen wordt hij/zij gevaccineerd.

Er is iets als een acceptabel risico. En op dit moment wijst alles uit dat vaccineren beter is dan niet vaccineren.
Niks hoor ... het wijst juist uit dat het niet beter is. En dat je ondanks je vaccins toch dergelijke ziektes kan oplopen. Kans is nog aanzienlijker ook.

en je hebt dit gemist...
http://www.wanttoknow.nl/(...)inbedrog-is-voorbij/

quote:
Mocht jij (En dit heb ik je al eerder gezegd) je eventuele kind(eren) niet willen laten vaccineren, prima. Maar ik zou dat graag willen weten want dan laat ik mijn kinderen niet met die van jou naar 1 school gaan.
Hier geef je heel goed weer waarom vaccin dus niet werken. Waarom zou je niet je kind is toch beschermd of niet soms.!??

Het zou juist eerder andersom moeten zijn...
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 22:09:54 #62
249559 crew  Lavenderr
pi_127537814
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:07 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Niks hoor ... het wijst juist uit dat het niet beter is. En dat je ondanks je vaccins toch dergelijke ziektes kan oplopen. Kans is nog aanzienlijker ook.

en je hebt dit gemist...
http://www.wanttoknow.nl/(...)inbedrog-is-voorbij/

[..]

Hier geef je heel goed weer waarom vaccin dus niet werken. Waarom zou je niet je kind is toch beschermd of niet soms.!??

Het zou juist eerder andersom moeten zijn...

Nee, niet dus. Maar dat wil je niet begrijpen.
pi_127538069
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:07 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Niks hoor ... het wijst juist uit dat het niet beter is. En dat je ondanks je vaccins toch dergelijke ziektes kan oplopen. Kans is nog aanzienlijker ook.

en je hebt dit gemist...
http://www.wanttoknow.nl/(...)inbedrog-is-voorbij/

[..]

Hier geef je heel goed weer waarom vaccin dus niet werken. Waarom zou je niet je kind is toch beschermd of niet soms.!??

Het zou juist eerder andersom moeten zijn...
Je (wederom) onzin link ga ik niet op in.

Misschien is het nog niet doorgekomen bij je ? Vaccins voorkomen geen ziektes. Dat weet ik ook! Ze prepareren je immuunsysteem alleen op een bepaalde ziekte. En dat is beter dan niet geprepareerd zijn. En dan wil je alsnog niet dragers in je buurt hebben.

Misschien moet ik het plastisch uitleggen; Sta je liever met -of zonder bescherming in de boksriem ?

Mijn kinderen geef ik liever bescherming en ik probeer ze uit de ring te houden.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
  vrijdag 7 juni 2013 @ 22:15:53 #64
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127538191
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:09 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nee, niet dus. Maar dat wil je niet begrijpen.
Ik zou zeggen van je mag niet spelen met een gevaccineerd kind. Die heeft sowieso het virus. Het ongevaccineerde kind is clean en heeft tevens een robuster immuun.

Het komt uit dat ik gelijk heb.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 7 juni 2013 @ 22:16:38 #65
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127538240
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:13 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

Je (wederom) onzin link ga ik niet op in.

Misschien is het nog niet doorgekomen bij je ? Vaccins voorkomen geen ziektes. Dat weet ik ook! Ze prepareren je immuunsysteem alleen op een bepaalde ziekte. En dat is beter dan niet geprepareerd zijn. En dan wil je alsnog niet dragers in je buurt hebben.
En dat is dus de mega giga tera leugen.

Het saboteert.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127538444
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

En dat is dus de mega giga tera leugen.

Het saboteert.
Oh! Je hebt ondertussen wel biologie gestudeerd ? Cool! Vertel!

Trouwens, mijn originele post had ik ondertussen aangevuld, dus als je zin hebt kan je daar ook nog op reageren.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
pi_127538489
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ik zou zeggen van je mag niet spelen met een gevaccineerd kind. Die heeft sowieso het virus. Het ongevaccineerde kind is clean en heeft tevens een robuster immuun.

Het komt uit dat ik gelijk heb.
Waarom komt polio alleen nog maar in de ongevaccineerde bible belt voor?
pi_127538863
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:20 schreef .SP. het volgende:

[..]

Waarom komt polio alleen nog maar in de ongevaccineerde bible belt voor?
Ik heb een vakantiehuisje in de biblebelt en het valt mijn vrouw en mij inderdaad ECHT op hoeveel polio daar nog is. Tip aan Lambiekje: Ga eens lekker winkelen in Barneveld en omstreken.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
pi_127539359
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:26 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

Ik heb een vakantiehuisje in de biblebelt en het valt mijn vrouw en mij inderdaad ECHT op hoeveel polio daar nog is. Tip aan Lambiekje: Ga eens lekker winkelen in Barneveld en omstreken.
Het is zo jammer dat kinderen moeten lijden door een 2000 jaar oud sprookjesboek.
pi_127539442
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:33 schreef .SP. het volgende:

[..]

Het is zo jammer dat kinderen moeten lijden door een 2000 jaar oud sprookjesboek.
Gozer, ik kan het niet nog meer met je eens zijn.
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
pi_127539893
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:34 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

Gozer, ik kan het niet nog meer met je eens zijn.
En Lambiekje is de nieuwe messias!
pi_127540347
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:40 schreef .SP. het volgende:

[..]

En Lambiekje is de nieuwe messias!
All opinions are not equal. Some are a very great deal more robust, sophisticated and well supported in logic and argument than others. [Douglas Adams]
pi_127541275
quote:
Geweldig, erg leuk!
  Moderator vrijdag 7 juni 2013 @ 23:17:20 #74
249559 crew  Lavenderr
pi_127542171
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:34 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

Gozer, ik kan het niet nog meer met je eens zijn.
+1
  zaterdag 8 juni 2013 @ 00:47:38 #75
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127545914
quote:
9s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:19 schreef ChungLingSoo het volgende:

[..]

Oh! Je hebt ondertussen wel biologie gestudeerd ? Cool! Vertel!

Je hoeft geen biologie gestudeerd te hebben om te snappen dat vaccin misdadig criminele onzin is. Hoe in vredesnaam is antivries, kwik e.d. nu goed voor je ? En dat dan in vrijwel direct bij geboorte al. Hoe bezopen is dat. En waarom meteen al als een kind een paar maanden is meteen overstelpen met virussen. Het slaat echt totaal nergens op.

Wat nu uitkomt met de internet, email, telefoongesprekken wat dus al jaren lang wordt gelogd/gemonitord. Hetzelfde gaat gebeuren voor het ultrabedrog van vaccin en medicatie.
5 jaar geleden was ik een een idioot die beweerde dat alles gelogd wordt en zie nu. Het NOS had vanavond een lang item over BigBrother. Nu nog BadPharma.

[ Bericht 9% gewijzigd door Lambiekje op 08-06-2013 01:02:02 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127547414
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 00:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Je hoeft geen biologie gestudeerd te hebben om te snappen dat vaccin misdadig criminele onzin is. Hoe in vredesnaam is antivries, kwik e.d. nu goed voor je ? En dat dan in vrijwel direct bij geboorte al. Hoe bezopen is dat. En waarom meteen al als een kind een paar maanden is meteen overstelpen met virussen. Het slaat echt totaal nergens op.

Wat nu uitkomt met de internet, email, telefoongesprekken wat dus al jaren lang wordt gelogd/gemonitord. Hetzelfde gaat gebeuren voor het ultrabedrog van vaccin en medicatie.
5 jaar geleden was ik een een idioot die beweerde dat alles gelogd wordt en zie nu. Het NOS had vanavond een lang item over BigBrother. Nu nog BadPharma.

Gino ♥
  zaterdag 8 juni 2013 @ 03:59:52 #77
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127548203
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:30 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

HIV > AID$ > KS

[..]

op je bolle ogen. Geef die shot maar aan je kinderen.
Waar ben je bang voor dan? HIV bestaat toch niet?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zaterdag 8 juni 2013 @ 04:03:44 #78
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127548211
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ik zou zeggen van je mag niet spelen met een gevaccineerd kind. Die heeft sowieso het virus. Het ongevaccineerde kind is clean en heeft tevens een robuster immuun.

Het komt uit dat ik gelijk heb.
En daarom heb je natuurlijk ook voornamelijk uitbraken van kinderziekten onder groepen die hun kinderen niet vaccineren... :') Lambiekje, je denkbeeld past niet bij hoe de realiteit is. Of denk je soms dat die expres ziek worden gemaakt, om een 'vaccin fabel' in stand te houden?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zaterdag 8 juni 2013 @ 04:05:56 #79
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127548214
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 00:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Je hoeft geen biologie gestudeerd te hebben om te snappen dat vaccin misdadig criminele onzin is. Hoe in vredesnaam is antivries, kwik e.d. nu goed voor je ? En dat dan in vrijwel direct bij geboorte al. Hoe bezopen is dat. En waarom meteen al als een kind een paar maanden is meteen overstelpen met virussen. Het slaat echt totaal nergens op.

Wat nu uitkomt met de internet, email, telefoongesprekken wat dus al jaren lang wordt gelogd/gemonitord. Hetzelfde gaat gebeuren voor het ultrabedrog van vaccin en medicatie.
5 jaar geleden was ik een een idioot die beweerde dat alles gelogd wordt en zie nu. Het NOS had vanavond een lang item over BigBrother. Nu nog BadPharma.

OMG ANTIVRIES! Suiker is zelfs een antivries :P Dat een stof als antivries werkt, maakt nog niet dat het dezelfde is als je bijv in je auto gooit.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_127549771
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 21:04 schreef starla het volgende:

[..]

Wel een sentimenteel gedoe. Onzekerheid voor jaren? Ik snap werkeljjk waar niet waar ze het vandaan halen. Ja, je zult vals-positieven hebben en daarop bijvoorbeeld een lumpectomie verrichten. Dat wordt onderzocht op PA: wel of geen kanker, binnen 2 weken bekend.

Liever een onnodige operatie dan doodgaan aan een uitgezaaide borstkanker.
En het is omwille van die mentaliteit bij artsen dat regels opgelegd moeten worden, want als je het aan hen overlaat dan wordt alles onderzocht en behandeld. Ze zien elk geval met positieve uitkomst als resultaat van hun werk, en als er iets misloopt hebben ze er niets mee te maken, want "risico's zijn nooit geheel uit te sluiten".

Dat je reageert op de tekst voor het brede publiek, en de conclusies van het onderzoek negeert zegt genoeg.

The trials with adequate randomisation did not find an effect of screening on total cancer mortality, including breast cancer, after 10 years

"Liever een onnodige operatie dan doodgaan aan een uitgezaaide borstkanker."

quote:
Maar in dit soort topics wordt natuurlijk alleen het negatieve benadrukt. Dat begrijp ik heel goed.
Ach ja, de motieven van critici, de "big picture", de nadelige gevolgen van openheid, dat zijn de argumenten die altijd terugkomen. Wie kritiek uit heeft iets tegen de geneeskunde, of men geeft een misleidend beeld want kijk eens hoeveel levens we redden, en fouten die we maken moeten geheim blijven want deze leveren de patient geen nuttige informatie op en zijn stigmatiserend voor de arts.
pi_127549843
Al is dit misschien niet de meest geschikte topicreeks om problemen in de medische sector aan te kaarten.. :')
  Moderator zaterdag 8 juni 2013 @ 10:35:04 #82
249559 crew  Lavenderr
pi_127550049
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 10:18 schreef meth1745 het volgende:
Al is dit misschien niet de meest geschikte topicreeks om problemen in de medische sector aan te kaarten.. :')
Jawel hoor. Al deze dingen zijn zo nauw verweven.

En dan hebben we dit topic BNW / Enorme verspilling in de zorg ook nog, daar gaat het wat specifieker over de dingen die jij aankaart.
pi_127551555
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 juni 2013 22:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Ik zou zeggen van je mag niet spelen met een gevaccineerd kind. Die heeft sowieso het virus. Het ongevaccineerde kind is clean en heeft tevens een robuster immuun.

Het komt uit dat ik gelijk heb.
Nee, je schreeuwt al de hele tijd hetzelfde maar je hebt nog niets gezegd. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat iemand een kind met jou zou willen :D

Maargoed, nogmaals, ga eens een tijdje op lombok (Indonesië) zitten zonder vaccinaties. Kijken hoe gezond je terugkomt.
Conscience do cost.
  zaterdag 8 juni 2013 @ 12:21:43 #84
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127551949
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 04:03 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

En daarom heb je natuurlijk ook voornamelijk uitbraken van kinderziekten onder groepen die hun kinderen niet vaccineren... :') Lambiekje, je denkbeeld past niet bij hoe de realiteit is. Of denk je soms dat die expres ziek worden gemaakt, om een 'vaccin fabel' in stand te houden?
zonder twijfel. -edit, doe normaal-

En Nee het valt juist onder onder de gevaccineerden.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lavenderr op 08-06-2013 12:34:08 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 8 juni 2013 @ 12:26:30 #85
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127552049
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 12:01 schreef ems. het volgende:

[..]

Nee, je schreeuwt al de hele tijd hetzelfde maar je hebt nog niets gezegd. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat iemand een kind met jou zou willen :D

Maargoed, nogmaals, ga eens een tijdje op lombok (Indonesië) zitten zonder vaccinaties. Kijken hoe gezond je terugkomt.
met vaccins krijg je het sowieso.

Ik Ben lang niet de enige die falikant tegen zinloze en kwalijke vaccins is.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127552637
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 12:26 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

met vaccins krijg je het sowieso.
Nee hoor, ik barst van gezondheid ondanks diverse vaccins.
quote:
Ik Ben lang niet de enige die falikant tegen zinloze en kwalijke vaccins is.
Relevant.
Conscience do cost.
pi_127553423
Op de ad hominems ga ik niet in.

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 10:13 schreef meth1745 het volgende:
Dat je reageert op de tekst voor het brede publiek, en de conclusies van het onderzoek negeert zegt genoeg.

The trials with adequate randomisation did not find an effect of screening on total cancer mortality, including breast cancer, after 10 years

"Liever een onnodige operatie dan doodgaan aan een uitgezaaide borstkanker."
Een aantal kanttekeningen:

1) Het betreft een periode van 10 jaar in een populatie van 39 tot 79 jaar. Het kan prima dat na deze periode van 10 jaar de vrouw borstkanker ontwikkelt hetgeen niet gevonden wordt. Des te meer ze randomiseren. An sich is dat goed, maar het kan ook zo zijn dat vrouwen van 39 allemaal gerandomiseerd werden in de gescreende groep (a priori kans op borstkanker laag) en vrouwen van 79 werden gerandomiseerd in de niet gescreende groep (a priori kans op borstkanker hoog). Je kunt hierdoor een bias krijgen.

2) Mortaliteit is niet hetzelfde als incidentie

3) De RR is alle trials is lager dan 1.0, hetgeen pleit voor een tendens richting het verlagen van de mortaliteit, ondanks dat het niet significant is in de trials welke suboptimaal werden gerandomiseerd. Waarom vonden ze dit suboptimaal? Misschien vanwege punt 1?

quote:
Total numbers of lumpectomies and mastectomies were significantly larger in the screened groups (RR 1.31, 95% CI 1.22 to 1.42), as were number of mastectomies (RR 1.20, 95% CI 1.08 to 1.32). The use of radiotherapy was similarly increased whereas there was no difference in the use of chemotherapy (data available in only two trials).
4) In de gescreende vrouwen is er een hoger aantal lumpectomieen, mastectomieen en radiotherapie. Lijkt me logisch. Maar er is geen verschil in het gebruik van CHEMOTHERAPIE?
Hoe zit dat? Dus je screent een vrouw niet, vindt geen borstkanker, maar ze gaat wel aan de chemotherapie? Nogal vreemd me dunkt. Of zou het misschien betekenen dat de borstkanker al zo ver gevorderd is door het niet screenen dat ze neo-adjuvante chemotherapie moeten geven. Of was het al uitgezaaid waardoor ze chemotherapie moesten geven?

Zulke artikelen zijn leuk hoor, maar je moet ze wel een beetje kritisch lezen.

[ Bericht 3% gewijzigd door starla op 08-06-2013 13:32:01 ]
I feel kinda Locrian today
pi_127555110
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 13:26 schreef starla het volgende:
[..]

4) In de gescreende vrouwen is er een hoger aantal lumpectomieen, mastectomieen en radiotherapie. Lijkt me logisch. Maar er is geen verschil in het gebruik van CHEMOTHERAPIE?
Hoe zit dat? Dus je screent een vrouw niet, vindt geen borstkanker, maar ze gaat wel aan de chemotherapie? Nogal vreemd me dunkt. Of zou het misschien betekenen dat de borstkanker al zo ver gevorderd is door het niet screenen dat ze neo-adjuvante chemotherapie moeten geven. Of was het al uitgezaaid waardoor ze chemotherapie moesten geven?

Zulke artikelen zijn leuk hoor, maar je moet ze wel een beetje kritisch lezen.
Het betreft, net zoals in al m'n vorige posts, nog steeds systematische screening van vrouwen die geen symptomen vertonen, jaarlijks of tweejaarlijks. een patient onderzoeken als ie klachten heeft is geen screening.

:|W
pi_127557372
quote:
9s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 14:41 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Het betreft, net zoals in al m'n vorige posts, nog steeds systematische screening van vrouwen die geen symptomen vertonen, jaarlijks of tweejaarlijks. een patient onderzoeken als ie klachten heeft is geen screening.

:|W
Laat maar, je snapt het niet...
I feel kinda Locrian today
pi_127557425
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 16:17 schreef starla het volgende:

[..]

Laat maar, je snapt het niet...
Ik tracht beleefd te blijven, als ik zelfs moet gaan uitleggen hoe je een studie moet lezen, sorry...

de niet-gescreende groep belandt ook bij de dokter als ze symptomen krijgen. dat er geen verschil qua chemo is tussen beide groepen suggereert dat de "extra" gedetecteerde gevallen (in screened groep) allemaal in de categorie van low risk vielen die geen chemo ontvangt en de rest van de kankers die ook in de niet gescreende groep opduiken, niet zoveel later gedetecteerd werden, waardoor ze nog steeds in dezelfde risico categorie vielen.
Of alternatief, dat sommige extra gedetecteerde gevallen wel chemo kregen maar dat dit gecompenseerd werd door vroegere detectie van andere kankers waardoor die geen of minder chemobehandeling nodig hadden.

Dat is gebaseerd op bijvoorbeeld:


[ Bericht 22% gewijzigd door meth1745 op 08-06-2013 16:32:55 ]
  zaterdag 8 juni 2013 @ 16:31:51 #91
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127557722
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 13:26 schreef starla het volgende:
Op de ad hominems ga ik niet in.

[..]

Een aantal kanttekeningen:

1) Het betreft een periode van 10 jaar in een populatie van 39 tot 79 jaar. Het kan prima dat na deze periode van 10 jaar de vrouw borstkanker ontwikkelt hetgeen niet gevonden wordt. Des te meer ze randomiseren. An sich is dat goed, maar het kan ook zo zijn dat vrouwen van 39 allemaal gerandomiseerd werden in de gescreende groep (a priori kans op borstkanker laag) en vrouwen van 79 werden gerandomiseerd in de niet gescreende groep (a priori kans op borstkanker hoog). Je kunt hierdoor een bias krijgen.

2) Mortaliteit is niet hetzelfde als incidentie

3) De RR is alle trials is lager dan 1.0, hetgeen pleit voor een tendens richting het verlagen van de mortaliteit, ondanks dat het niet significant is in de trials welke suboptimaal werden gerandomiseerd. Waarom vonden ze dit suboptimaal? Misschien vanwege punt 1?

[..]

4) In de gescreende vrouwen is er een hoger aantal lumpectomieen, mastectomieen en radiotherapie. Lijkt me logisch. Maar er is geen verschil in het gebruik van CHEMOTHERAPIE?
Hoe zit dat? Dus je screent een vrouw niet, vindt geen borstkanker, maar ze gaat wel aan de chemotherapie? Nogal vreemd me dunkt. Of zou het misschien betekenen dat de borstkanker al zo ver gevorderd is door het niet screenen dat ze neo-adjuvante chemotherapie moeten geven. Of was het al uitgezaaid waardoor ze chemotherapie moesten geven?

Zulke artikelen zijn leuk hoor, maar je moet ze wel een beetje kritisch lezen.
hmm heeft het niet te maken met het verkleinen van de risico factor als dat soort van kanker vaker in de familie al voor komt?
bedoel zie het verhaaltje van Angelina Jolie die een operatie ondergaan heeft laatst?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zaterdag 8 juni 2013 @ 16:34:28 #92
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127557803
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 12:26 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

met vaccins krijg je het sowieso.
Ik heb geen enkele ziekte gehad waartegen ik gevaccineerd was.

quote:
Ik Ben lang niet de enige die falikant tegen zinloze en kwalijke vaccins is.
So what? Rationeel denken is nou niet echt het sterkste punt van de mensheid.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_127558048
Een extra vroege detectie in de niet gescreende groep? :')

Je geeft er wel je eigen draai aan he?
I feel kinda Locrian today
pi_127558081
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 16:43 schreef starla het volgende:
Een extra vroege detectie in de niet gescreende groep? :')

Je geeft er wel je eigen draai aan he?
waar lees je dat nu weer???? Niet zoveel later dat ze in een hogere categorie vallen zeg ik!!!
pi_127558111
Denk aan je bloeddruk ;)
I feel kinda Locrian today
pi_127558331
De studie is niet perfect, maar dat is vooral omdat er haast geen randomized studies zijn van het effect van screening. De Cochrane groep houdt zich bezig met evidence based medicine, zij gaan na of medische guidlines,gangbare procedures, behandelingen etc. door objectief bewijs gesteund worden.
Dat er in de twee randomized studies geeneffect was wil niet zeggen dat er geen is, maar het geeft aan dat het effect klein moet zijn.

De US Preventive Services Task Force is ook met dat doel opgericht, en blijkbaar is het nodig... want ik lees al vijftien jaar medische studies en vaak is het om te huilen. Psychologie en psychiatrie zijn het ergst, maar geneeskunde kan er ook wat van...

The United States Preventive Services Task Force (USPSTF) is "an independent panel of experts in primary care and prevention that systematically reviews the evidence of effectiveness and develops recommendations for clinical preventive services."[1] The task force, a panel of primary care physicians and epidemiologists, is funded, staffed, and appointed by the U.S. Department of Health and Human Services' Agency for Healthcare Research and Quality
http://en.wikipedia.org/w(...)_Services_Task_Force

Dat medici (en patienten) problemen hebben met evidence based medicine blijkt uit bvb de American Cancer society die de aanbevelingen niet wil aanvaarden:

American Cancer society
Yearly mammograms are recommended starting at age 40 and continuing for as long as a woman is in good health
http://www.cancer.org/hea(...)-detection-of-cancer


USPSTF :

Routine screening of average-risk women should begin at age 50, instead of age 40.
Routine screening should end at age 74.
Women should get screening mammograms every two years instead of every year.

of hun eigen woorden:

The USPSTF recommends against routine screening mammography in women aged 40 to 49 years. The decision to start regular, biennial screening mammography before the age of 50 years should be an individual one and take into account patient context, including the patient's values regarding specific benefits and harms. (Grade C recommendation)

The USPSTF recommends biennial screening mammography for women between the ages of 50 and 74 years. (Grade B recommendation)

The USPSTF concludes that the current evidence is insufficient to assess the additional benefits and harms of screening mammography in women 75 years or older. (I statement)

The USPSTF concludes that the current evidence is insufficient to assess the additional benefits and harms of clinical breast examination beyond screening mammography in women 40 years or older. (I statement)

The USPSTF recommends against clinicians teaching women how to perform breast self-examination. (Grade D recommendation)

The USPSTF concludes that the current evidence is insufficient to assess additional benefits and harms of either digital mammography or magnetic resonance imaging instead of film mammography as screening modalities for breast cancer. (I statement)
details, zie:
http://annals.org/article.aspx?articleid=745237

[ Bericht 7% gewijzigd door meth1745 op 08-06-2013 17:03:22 ]
  Moderator zaterdag 8 juni 2013 @ 18:59:35 #97
249559 crew  Lavenderr
pi_127561167
Ik ben blij dat ziektes zoals pokken dankzij vaccinaties tot het verre verleden behoren.
pi_127570837
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 13:26 schreef starla het volgende:
Zulke artikelen zijn leuk hoor, maar je moet ze wel een beetje kritisch lezen.
Ik lees kritisch, maar ik houd rekening met de bron. Als iets gepubliceerd is in journals als BMJ, NEJM, JAMA, The Lancet, en iets lijkt niet te kloppen, dan is m'n eerste idee niet "ik heb een fout gevonden" of "ik ben slimmer dan de schrijvers en reviewers", maar dan ga ik eerst na of ik iets fout interpreteer. Als dat niet helpt zoek ik reviews of kritieken van het artikel op.
Cochrane doet geen studies, zij evalueren de resultaten van studies, en selecteren volgens soms zeer strikte criteria; als hun besluit niet overeenkomt met wat de algemene opinie lijkt, dan kan je beter op zoek gaan naar bronnen die de studie bekritiseren of bronnen die een ander standpunt verdedigen, want op basis van een abstract willen bewijzen dat de studie niet klopt (of heb je volledige toegang? ) kan ik moeilijk ernstig nemen.

Gezien de recente datum van publicatie zijn kritieken misschien niet te vinden, maar wel bvb:

quote:
In 2000, Gøtzsche and Olsen published their controversial paper questioning the value of mammographic screening in general. They declared that six of eight randomized clinical trials were so
methodologically flawed as to justify their exclusion from any serious analysis.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.3322/canjclin.53.3.138/pdf

Als de naam van één van de auteurs dertien jaar later opduikt met een gelijkaardige review die eveneens 6 uit 8 studies verwerpt en dezelfde conclusie trekt, dan ga ik me vragen stellen omtrent de neutraliteit van de auteurs. edit: oeps, niets mis met een herhalen van een review natuurlijk. Dat er sindsdien geen randomized trials meer uitgevoerd zijn betekent dat de besluiten nog steeds gelden.

Je kan verwijzen naar een recente editorial van CA: A Cancer Review for Clinicians, meer specifiek naar de studies die hij vermeldt:
quote:
Estimates from computer models suggest that mammography alone, as used over the past 2 decades, is responsible for 28% to 65% of the mortality reduction, depending on the assumptions used.3 However, several studies from Sweden4-7 and the Netherlands8 suggest that most of the breast cancer mortality reduction is due to screening, in keeping with the upper range of the modeling estimates.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.3322/caac.20137/full
Degelijk opgezette en uitgevoerde studies (als ze dat zijn, heb ze nog niet bekeken) zullen me eerder overtuigen dan een willekeurige user op Fok.

[ Bericht 18% gewijzigd door meth1745 op 09-06-2013 14:14:10 ]
  zondag 9 juni 2013 @ 12:10:10 #99
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127577307
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 juni 2013 18:59 schreef Lavenderr het volgende:
Ik ben blij dat ziektes zoals pokken dankzij vaccinaties tot het verre verleden behoren.
het is niet dankzij. Het is juist weer opgelaaid door vaccins. Hoe komt toch die kolder in 't hoofd dat vaccin goed zijn.



Het is gewoon ronduit treurig dat men gewoon niet weet hoe het zet.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 12:19:33 #100
249559 crew  Lavenderr
pi_127577477
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:10 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

het is niet dankzij. Het is juist weer opgelaaid door vaccins. Hoe komt toch die kolder in 't hoofd dat vaccin goed zijn.

[ afbeelding ]

Het is gewoon ronduit treurig dat men gewoon niet weet hoe het zet.
Je bent dus een 'roepende in de woestijn' Lambiekje?
  zondag 9 juni 2013 @ 12:21:31 #101
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127577519
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:19 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je bent dus een 'roepende in de woestijn' Lambiekje?
Artsen zijn gewoon doelbewust onwetend.

Gister weer verhalen gehoord. Artsen zijn zo dom, hardleers, bot, onverschillig, narrowminded. Men is gewoon niet begaand met de patiënt.

Net als nu uit is gekomen dat alles met google, facebook en telefoon geregistreerd wordt. Zo zal het bedrog rondom vaccins ook uitkomen. Man man man wat zullen je kapot schamen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 12:24:44 #102
249559 crew  Lavenderr
pi_127577575
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:21 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Artsen zijn gewoon doelbewust onwetend.

Gister weer verhalen gehoord. Artsen zijn zo dom, hardleers, bot, onverschillig, narrowminded.

Net als nu uit is gekomen dat alles met google, facebook en telefoon geregistreerd wordt. Zo zal het bedrog rondom vaccins ook uitkomen. Man man man wat zullen je kapot schamen.
Ik zie niet in wat het ene met het andere te maken heeft.

En doelbewust onwetend zijn lijkt me ook onmogelijk.
  zondag 9 juni 2013 @ 12:25:38 #103
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127577590
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik zie niet in wat het ene met het andere te maken heeft.

En doelbewust onwetend zijn lijkt me ook onmogelijk.
Natuurlijk wel ... het totaal corrupte medisch onderwijs. Met industrie belangenverstrengelde docenten. ~85% is industrie gelieerd. Hoe zo onafhankelijk.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127583380
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:10 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

het is niet dankzij. Het is juist weer opgelaaid door vaccins. Hoe komt toch die kolder in 't hoofd dat vaccin goed zijn.

[ afbeelding ]

Het is gewoon ronduit treurig dat men gewoon niet weet hoe het zet.
Als je vergelijkt met de cijfers voor het Franse leger (het was de Frans-Pruisische oorlog die voor de verspreiding en de epidemie zorgde), Van de één miljoen soldaten werden 125000 besmet en 23470 stierven eraan.

373000 werden gevangen genomen door de Duitsers, en toen deze naar Pruisen gevoerd werden braken daar epidemiën uit. Vluchtende bevolking verspreidde de besmetting naar andere landen. Het Pruisische leger had sinds 1835 strikte vaccinatie voorschriften. In totaal werden 8463 soldaten besmet en stierven er 459. Bij de Duitse bevolking waren er grote verschillen in vaccinatiegraad. In Bavaria, beschouwd als best gevaccineerde land in Europa (land, streek staat of whatever) met een bevolking van vijf miljoen, stierven 9174 persoenen aan de pokken in de periode 70-74. In Berlijn daarentegen telde men 66538 slachtoffers op een bevolking van 0.9 miljoen.

In gans europa stierven een half miljoen mensen aan de epidemie. dan lijkt 400 per miljoen inwoners in Engeland en Wales niet erg veel.
pi_127587738
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 12:25 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Natuurlijk wel ... het totaal corrupte medisch onderwijs.
Hoelang heb jij medisch onderwijs gevolgd?
Conscience do cost.
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 18:18:15 #106
249559 crew  Lavenderr
pi_127588140
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 18:03 schreef ems. het volgende:

[..]

Hoelang heb jij medisch onderwijs gevolgd?
Volgens mij helemaal niet.
Anders zou Biekje de dingen die hij er nu uitgooit nooit zeggen.
pi_127589098
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 18:18 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Volgens mij helemaal niet.
Anders zou Biekje de dingen die hij er nu uitgooit nooit zeggen.
Nee je denkt toch niet serieus dat hij dit allemaal roept zonder zelf een medische opleiding te hebben gedaan?
Ich hock in meinem Bonker
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 18:51:35 #108
249559 crew  Lavenderr
pi_127589349
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 18:45 schreef Blaadjes het volgende:

[..]

Nee je denkt toch niet serieus dat hij dit allemaal roept zonder zelf een medische opleiding te hebben gedaan?
Ik vermoed dat Lambiekje een diepgewortelde afkeer heeft van de medische wereld vanwege nare ervaringen. Iets anders kan ik niet bedenken om zijn verregaande uitlatingen te verklaren.
pi_127589788
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 18:51 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik vermoed dat Lambiekje een diepgewortelde afkeer heeft van de medische wereld vanwege nare ervaringen. Iets anders kan ik niet bedenken om zijn verregaande uitlatingen te verklaren.
Dat heeft mijn opa ook. Serieus, iets met 40-45. Toch ziet hij de medische wereld heel wat positiever dan Lambieje. Kan ook niet anders als je al 93 bent en dankzij onze medische wereld nog in leven bent.
Ich hock in meinem Bonker
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 19:08:09 #110
249559 crew  Lavenderr
pi_127589945
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:04 schreef Blaadjes het volgende:

[..]

Dat heeft mijn opa ook. Serieus, iets met 40-45. Toch ziet hij de medische wereld heel wat positiever dan Lambieje. Kan ook niet anders als je al 93 bent en dankzij onze medische wereld nog in leven bent.
Lambiekje zou zeggen: hij is 93 geworden ondanks de medische wereld.
pi_127590254
quote:
10s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lambiekje zou zeggen: hij is 93 geworden ondanks de medische wereld.
:Y

Zonder te weten wat er op 87 en 90 jarige leeftijd is voorgevallen.
Ich hock in meinem Bonker
  zondag 9 juni 2013 @ 19:40:08 #112
397420 tribalwars
jongen 17 jarig
pi_127591312
quote:
10s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lambiekje zou zeggen: hij is 93 geworden ondanks de medische wereld.
ja maar iemand van 93 . Die heeft meestal veel gezonder geleefd dan mijn generatie en die van mijn ouders. omdat er pas in de jaren 70 fastfood kwam en E-nummers in eten.
ben een 17 jarig jongen die woont in nederland. mijn woonplaats hou ik graag prive.
pi_127591574
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:40 schreef tribalwars het volgende:

[..]

ja maar iemand van 93 . Die heeft meestal veel gezonder geleefd dan mijn generatie en die van mijn ouders. omdat er pas in de jaren 70 fastfood kwam en E-nummers in eten.
Dus? Wedden dat er zat mensen 'van jouw generatie' ook 90+ worden? Mensen worden nog steeds ouders dan vroegah, ongeacht hun levensstijl.

Dat, en ondanks popular believe is men in de loop der jaren gezonder gaan eten. Fastfood is er weliswaar bij gekomen maar dat is geen argument. Je hóeft niet naar de mcdonalds te gaan. Daarnaast kan je prima regelmatig ongezond eten, zolang je er maar goed voor compenseert.
Conscience do cost.
  zondag 9 juni 2013 @ 19:50:16 #114
397420 tribalwars
jongen 17 jarig
pi_127591799
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:46 schreef ems. het volgende:

[..]

Dus? Wedden dat er zat mensen 'van jouw generatie' ook 90+ worden? Mensen worden nog steeds ouders dan vroegah, ongeacht hun levensstijl.

Dat, en ondanks popular believe is men in de loop der jaren gezonder gaan eten. Fastfood is er weliswaar bij gekomen maar dat is geen argument. Je hóeft niet naar de mcdonalds te gaan. Daarnaast kan je prima regelmatig ongezond eten, zolang je er maar goed voor compenseert.
Denk het niet die cijfers zijn ook te manipuleren. Ja er zijn altijd uitschieters naar boven en naar onder te gaan. Vind dat mensen niet bepaald om hun gezondheid letten in mijn omgeving.
ben een 17 jarig jongen die woont in nederland. mijn woonplaats hou ik graag prive.
pi_127592009
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:40 schreef tribalwars het volgende:

[..]

ja maar iemand van 93 . Die heeft meestal veel gezonder geleefd dan mijn generatie en die van mijn ouders. omdat er pas in de jaren 70 fastfood kwam en E-nummers in eten.
Veel gezonder? Hoe kom je daarbij?

Leg mij nou eens uit hoe je tot die conclusie komt
Ich hock in meinem Bonker
pi_127592040
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:50 schreef tribalwars het volgende:

[..]

Denk het niet die cijfers zijn ook te manipuleren.
Dat werkt twee kanten op. Verder heeft niemand het over cijfers.
quote:
Ja er zijn altijd uitschieters naar boven en naar onder te gaan.
Maar het gaat niet om uitschieters, het gaat erom dat men gewoon steeds ouder wordt. Ongeacht mcdonalds of burger king.
quote:
Vind dat mensen niet bepaald om hun gezondheid letten in mijn omgeving.
Dat mogen ze lekker zelf weten, toch?
Conscience do cost.
  zondag 9 juni 2013 @ 19:58:19 #117
397420 tribalwars
jongen 17 jarig
pi_127592156
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:55 schreef Blaadjes het volgende:

[..]

Veel gezonder? Hoe kom je daarbij?

Leg mij nou eens uit hoe je tot die conclusie komt
De kwaliteit van het voedsel was veel beter veel minder E-stoffen in het eten en het eten kwam vaak uit nederland en niet uit China . Mensen werden toen nog niet gevaccineerd dus minder gif. chemtrials bestonden nog niet pas vanaf de jaren 90. De medisch zorg was beter want het draaide toen minder om winst nu draait het alleen maar om winst.
ben een 17 jarig jongen die woont in nederland. mijn woonplaats hou ik graag prive.
  Moderator zondag 9 juni 2013 @ 20:03:17 #118
249559 crew  Lavenderr
pi_127592408
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:58 schreef tribalwars het volgende:

[..]

De kwaliteit van het voedsel was veel beter veel minder E-stoffen in het eten en het eten kwam vaak uit nederland en niet uit China . Mensen werden toen nog niet gevaccineerd dus minder gif. chemtrials bestonden nog niet pas vanaf de jaren 90. De medisch zorg was beter want het draaide toen minder om winst nu draait het alleen maar om winst.
Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen met de tegenargumenten.
Dus ik laat het maar voor wat het is deze keer.
pi_127592433
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:58 schreef tribalwars het volgende:

[..]

De kwaliteit van het voedsel was veel beter veel minder E-stoffen in het eten en het eten kwam vaak uit nederland en niet uit China . Mensen werden toen nog niet gevaccineerd dus minder gif. chemtrials bestonden nog niet pas vanaf de jaren 90. De medisch zorg was beter want het draaide toen minder om winst nu draait het alleen maar om winst.
Roken als een wezeloze,Na de duitse experimentjes gewoon lekker de verfhandel ingegaan. Heel gezonde potjes verf toen. Zonder e-nummers.

Nee alles was heel gezond toen. En toen kwamen de jaren 70 met hun e nummers, jaren 90 met hun chemtrails. 2013 inmiddels maar vroeger leefde hij veel gezonder.
Ich hock in meinem Bonker
pi_127592505
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:58 schreef tribalwars het volgende:

[..]

De kwaliteit van het voedsel was veel beter veel minder E-stoffen in het eten en het eten kwam vaak uit nederland en niet uit China .
De kwaliteit van het voedsel was niet beter. Daarnaast, voedsel uit china :? Behalve chinees eten halen we daar niet heel veel vandaan.
quote:
Mensen werden toen nog niet gevaccineerd dus minder gif.
Mensen gingen ook niet of nauwelijks naar het buitenland, anders was het gebrek aan vaccinaties wel eerder opgevallen. Verder is er geen enkel onderzoek dat ondersteunt dat vaccinaties een negatieve invloed hebben op iemands gezondheid.
quote:
De medisch zorg was beter want het draaide toen minder om winst nu draait het alleen maar om winst.
De medische zorg was allesbehalve beter. Jij praat over een tijd dat dokters nog geeneens hun handen gingen wassen voor een operatie nadat ze eerst in een lijk hebben zitten wrikken voor hun opleiding :') Bovendien zijn er talloze ziektes die 100 jaar geleden betekende dat iemand dood ging en tegenwoordig verholpen kunnen worden met een prikje of een pilletje.

En daarnaast; Het draaide niet om winst? Ha.
Conscience do cost.
  maandag 10 juni 2013 @ 07:44:19 #121
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127609671
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 19:55 schreef ems. het volgende:

[..]

Dat werkt twee kanten op. Verder heeft niemand het over cijfers.

[..]

Maar het gaat niet om uitschieters, het gaat erom dat men gewoon steeds ouder wordt. Ongeacht mcdonalds of burger king.
dat is niet waar. De huidige generatie amerikaan wordt minder oud dan zijn ouders.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 08:28:37 #122
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127609987
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 20:03 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen met de tegenargumenten.
dat kan ook niet. Hij heeft gelijk.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 08:37:33 #123
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127610079
quote:
1s.gif Op maandag 10 juni 2013 08:28 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dat kan ook niet. Hij heeft gelijk.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 10 juni 2013 @ 09:07:02 #124
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127610391
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 20:05 schreef ems. het volgende:

Mensen gingen ook niet of nauwelijks naar het buitenland, anders was het gebrek aan vaccinaties wel eerder opgevallen. Verder is er geen enkel onderzoek dat ondersteunt dat vaccinaties een negatieve invloed hebben op iemands gezondheid.
Dat is baarlijk nonsens. En je weet dat.
quote:
[..]

De medische zorg was allesbehalve beter. Jij praat over een tijd dat dokters nog geeneens hun handen gingen wassen voor een operatie nadat ze eerst in een lijk hebben zitten wrikken voor hun opleiding :')
uhh Tros radar heeft laten zien dat de artsen van tegenwoordig het juist niet (meer) doen. En niemand durft iets tegen dergelijke artsen te zeggen. Omdat het onredelijke mensen zijn.
quote:
Bovendien zijn er talloze ziektes die 100 jaar geleden betekende dat iemand dood ging en tegenwoordig verholpen kunnen worden met een prikje of een pilletje.

En daarnaast; Het draaide niet om winst? Ha.
Het heeft altijd om het geld gedraaid.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 09:08:43 #125
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127610407
Iemand gister toevallig "Hoe word je dik?" gezien. Was wel interessant. Met hormonen die gewoon uit onbalans zijn van dikzakken. Genen is dus niet het hele verhaal en dat geldt ook voor ziektes.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127611142
Lambiekje, je praat poep.



En leg eens uit waarom polio in NL alleen nog in die achterlijke achterstandsgebieden als de biblebelt voorkomt?

En hier nog eentje om in te lijsten:



Kan je deze ook nog eens uitleggen met je sneue "kanker is geen ziekte" lulverhaal:

http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_facial_tumour_disease
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 10:22:12 #127
249559 crew  Lavenderr
pi_127611709
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 09:08 schreef Lambiekje het volgende:
Iemand gister toevallig "Hoe word je dik?" gezien. Was wel interessant. Met hormonen die gewoon uit onbalans zijn van dikzakken. Genen is dus niet het hele verhaal en dat geldt ook voor ziektes.
Vreetzucht wordt te vaak op genen gegooid. Men heeft toch ook een eigen wil om zich niet elke dag vol te proppen met Mac en andere rotzooi?
  maandag 10 juni 2013 @ 12:13:52 #128
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127614545
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 10:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vreetzucht wordt te vaak op genen gegooid. Men heeft toch ook een eigen wil om zich niet elke dag vol te proppen met Mac en andere rotzooi?
maar met die type hormonen waar het programma over had ... stelt dus dat als ene persoon zich vol stopt met vet voedsel niet dik wordt en bij een ander wel. Bij dikke mensen wordt er slecht signaal gegeven dat er gegeten is goed/slecht/vet of niet.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 12:16:30 #129
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127614625
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 09:56 schreef .SP. het volgende:
Lambiekje, je praat poep.

[ afbeelding ]

En leg eens uit waarom polio in NL alleen nog in die achterlijke achterstandsgebieden als de biblebelt voorkomt?

En hier nog eentje om in te lijsten:

[ afbeelding ]

Kan je deze ook nog eens uitleggen met je sneue "kanker is geen ziekte" lulverhaal:

http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_facial_tumour_disease
Het is niet sneu. De regulier geneeskunde en de visie op kanker is sneu en onjuist. Het is nu op geld berustend en niet oplossend.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127614717
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet sneu. De regulier geneeskunde en de visie op kanker is sneu en onjuist. Het is nu op geld berustend en niet oplossend.
En nu een inhoudelijke response m.b.t. de voorbeelden die ik gegeven heb, of denk je dat de BigPharma ook een vinger in de Tasmaanse duivel kanker industrie heeft?
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 12:29:12 #131
249559 crew  Lavenderr
pi_127614970
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet sneu. De regulier geneeskunde en de visie op kanker is sneu en onjuist. Het is nu op geld berustend en niet oplossend.
Heb je weleens gelezen hoeveel mensen er tegenwoordig genezen van allerlei soorten kanker?
pi_127615281
quote:
1s.gif Op maandag 10 juni 2013 07:44 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dat is niet waar. De huidige generatie amerikaan wordt minder oud dan zijn ouders.
Nope.
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 09:07 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is baarlijk nonsens. En je weet dat.
Dat vaccins slecht zouden zijn is onzin ja, dat weet jij ook.

quote:
uhh Tros radar heeft laten zien dat de artsen van tegenwoordig het juist niet (meer) doen. En niemand durft iets tegen dergelijke artsen te zeggen. Omdat het onredelijke mensen zijn.
Slap gelul. Dat jij te bang bent om iets tegen ze te zeggen betekent niet dat dat voor de rest zo is. Verder is je generalisatie over artsen erg ondoordacht en spreekt van weinig objectiviteit.

quote:
Het heeft altijd om het geld gedraaid.
Vanzelfsprekend.
Conscience do cost.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 12:42:37 #133
249559 crew  Lavenderr
pi_127615331
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet sneu. De regulier geneeskunde en de visie op kanker is sneu en onjuist. Het is nu op geld berustend en niet oplossend.
Vraagje voor jou:
wat was er eerder, de kanker of het geld.
  maandag 10 juni 2013 @ 12:49:11 #134
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127615544
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Heb je weleens gelezen hoeveel mensen er tegenwoordig genezen van allerlei soorten kanker?
Dat is opgeklopte statistiek.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lambiekje op 10-06-2013 13:06:37 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 12:50:30 #135
249559 crew  Lavenderr
pi_127615584
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:49 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is opgeklopte statiestiek.
Nee dat is het niet.
pi_127615601
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:49 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is opgeklopte statiestiek.
Dat zeg je wel heel makkelijk zo zonder argumentatie, feiten, bronnen.
★★★
pi_127615614
Wat is statiestiek?
I feel kinda Locrian today
pi_127615725
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:49 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is opgeklopte statiestiek.
Lees dit nu eens prutser, samengesteld door macmillan cancer support, een organisatie gesponsord door GIFTEN van de bevolking, dus volkomen onafhankelijk van artsen/BigPharma.

http://www.bbc.co.uk/news/health-22796220

"The growth in the number of people getting cancer is explained by the fact that people are living longer, because as the population ages the incidence of cancer rises."
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 12:56:28 #139
249559 crew  Lavenderr
pi_127615761
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:51 schreef starla het volgende:
Wat is statiestiek?
Lambiestiek is het.
pi_127615798
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:56 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lambiestiek is het.
Lambalstiek
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 12:59:00 #141
249559 crew  Lavenderr
pi_127615836
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:42 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vraagje voor jou:
wat was er eerder, de kanker of het geld.
In de herhaling.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:00:21 #142
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127615872
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:40 schreef ems. het volgende:

[..]

Nope.
you're wrong

quote:
[..]

Dat vaccins slecht zouden zijn is onzin ja, dat weet jij ook.
Alleen al het feit dat er van meet af aan dissidentie is geeft aan dat het dus geheel niet vanzelf sprekend is dat het goed is.

Het is dus ronduit kwalijk (en veel gevallgen gewoon achterlijk) te noemen dat men daar klakkeloos van uit gaat.

quote:
[..]

Slap gelul. Dat jij te bang bent om iets tegen ze te zeggen betekent niet dat dat voor de rest zo is. Verder is je generalisatie over artsen erg ondoordacht en spreekt van weinig objectiviteit.
Niks slapgelul. .. kijk naar Jansen-Steur. Het management was op de hoogte van dergelijke horrorarts en toch wordt er willens en wetens niets aan gedaan.

Gros van de artsen zijn arrogante zakkewassers. Die net als Bram Moszkowicz weigert om bij te leren en verder te kijken dan BadPharma dictaat.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:02:42 #143
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127615934
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:55 schreef .SP. het volgende:

[..]

Lees dit nu eens prutser, samengesteld door macmillan cancer support, een organisatie gesponsord door GIFTEN van de bevolking, dus volkomen onafhankelijk van artsen/BigPharma.

http://www.bbc.co.uk/news/health-22796220

"The growth in the number of people getting cancer is explained by the fact that people are living longer, because as the population ages the incidence of cancer rises."
Dat is dus baarlijke nonsens .aangezien de groep jonge mensen juist kanker krijgen en andere ouderdomsziektes. De stelling dat we meer kanker hebben omdat we ouder worden is onjuist.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:05:49 #144
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127616040
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 12:42 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vraagje voor jou:
wat was er eerder, de kanker of het geld.
Er is een moment in de geschiedenis geweest dat we onze gezondheid uit eigen handen hebben gegeven. Daar is het misgegaan. Toen gros van de mensen fiducie kregen in charlatans is het geexploiteerd.

Overgens heeft geld een ander betekenis gekregen dan 1000 jaar geleden.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:06:48 #145
262 Re
Kiss & Swallow
pi_127616072
duh, beetje nadenken en je weet dat DNA maar beperkt houdbaar is... dus hoe langer je leeft hoe meer schade je oploopt aan je DNA

en weet je wat de grootste schadepost is op DNA niveau.... zuurstof (althans de zuurstof radicalen in de lucht etc.)... bannen die hap 8-) }:|
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 13:08:49 #146
249559 crew  Lavenderr
pi_127616140
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:00 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

you're wrong

[..]

Alleen al het feit dat er van meet af aan dissidentie is geeft aan dat het dus geheel niet vanzelf sprekend is dat het goed is.

Het is dus ronduit kwalijk (en veel gevallgen gewoon achterlijk) te noemen dat men daar klakkeloos van uit gaat.

[..]

Niks slapgelul. .. kijk naar Jansen-Steur. Het management was op de hoogte van dergelijke horrorarts en toch wordt er willens en wetens niets aan gedaan.

Gros van de artsen zijn arrogante zakkewassers. Die net als Bram Moszkowicz weigert om bij te leren en verder te kijken dan BadPharma dictaat.
Dit soort uitspraken zou je eens mee op moeten houden. Je KAN niet alle artsen over een kam scheren. Daar doe je ze groot onrecht mee.
pi_127616176
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:00 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

you're wrong
:)

[..]
quote:
Alleen al het feit dat er van meet af aan dissidentie is geeft aan dat het dus geheel niet vanzelf sprekend is dat het goed is.
Dissidentie zegt helemaal niets over of iets waar is of niet.
quote:
Het is dus ronduit kwalijk (en veel gevallgen gewoon achterlijk) te noemen dat men daar klakkeloos van uit gaat.
Het is zeker achterlijk om zonder motivatie vaccinaties zo te beschrijven.

quote:
Niks slapgelul. .. kijk naar Jansen-Steur. Het management was op de hoogte van dergelijke horrorarts en toch wordt er willens en wetens niets aan gedaan.
Alles slap gelul, en nog dom gelul ook. Dat er een paar stoute jongens tussen zitten betekent niet dat elke arts zo is. Zwarte schapen heb je overal en in elk beroep, zelfs jij moet snugger genoeg zijn om te begrijpen dat je uitspraak een achterlijke generalisatie is.
quote:
Gros van de artsen zijn arrogante zakkewassers. Die net als Bram Moszkowicz weigert om bij te leren en verder te kijken dan BadPharma dictaat.
:') kind
Conscience do cost.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 13:10:50 #148
249559 crew  Lavenderr
pi_127616204
quote:
3s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:06 schreef Re het volgende:
duh, beetje nadenken en je weet dat DNA maar beperkt houdbaar is... dus hoe langer je leeft hoe meer schade je oploopt aan je DNA

en weet je wat de grootste schadepost is op DNA niveau.... zuurstof (althans de zuurstof radicalen in de lucht etc.)... bannen die hap 8-) }:|
Gewoon niet meer ademen is het beste.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:11:29 #149
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127616230
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dit soort uitspraken zou je eens mee op moeten houden. Je KAN niet alle artsen over een kam scheren. Daar doe je ze groot onrecht mee.
Helaas kan dat wel aangezien een medische studie totaal bestuurd wordt door de industrie. Echt maar een handje vol artsen denkt verder na dan de obstructieve dogmatische visie die reguliere geneeskunde afdwingt.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127616291
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:02 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat is dus baarlijke nonsens .aangezien de groep jonge mensen juist kanker krijgen en andere ouderdomsziektes. De stelling dat we meer kanker hebben omdat we ouder worden is onjuist.
je hebt het niet gelezen, jammer.

De arrogantie van jou om het beter te weten dan de dappere mensen van Macmillan die daadwerkelijk met kankerpatienten werken is bij de beesten af.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:15:44 #151
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127616382
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:09 schreef ems. het volgende:

[..]

:)

[..]

[..]

Dissidentie zegt helemaal niets over of iets waar is of niet.
maar de stelling dat er geen enkel punt is dat vaccins slecht zijn is gewoon zwaar onjuist.

quote:
[..]

Het is zeker achterlijk om zonder motivatie vaccinaties zo te beschrijven.
Zonder de motorkap te hoeven te kijken weet je met logisch redeneren dat het basale idee van vaccins onjuist is.

quote:
[..]

Alles slap gelul, en nog dom gelul ook. Dat er een paar stoute jongens tussen zitten betekent niet dat elke arts zo is. Zwarte schapen heb je overal en in elk beroep, zelfs jij moet snugger genoeg zijn om te begrijpen dat je uitspraak een achterlijke generalisatie is.
De corruptie is dermate ver doorgezet dat je dat met het allergrootste gemak kunt stellen.
Dat een willekeurig arts nog normaal kan slapen of zichzelf in de spiegel durft aan te kijken. Het is echt shocking.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 13:17:00 #152
249559 crew  Lavenderr
pi_127616430
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

maar de stelling dat er geen enkel punt is dat vaccins slecht zijn is gewoon zwaar onjuist.

[..]

Zonder de motorkap te hoeven te kijken weet je met logisch redeneren dat het basale idee van vaccins onjuist is.

[..]

De corrupt is dermate ver doorgezet dat je dat met het allergrootste gemak kunt stellen.
Dat een willekeurig arts nog normaal kan slapen of zichzelf in de spiegel durft aan te kijken. Het is echt shocking.

[..]

En daar ga je weer. 'een willekeurig arts' ? Waar slaat het op?
pi_127616493
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:11 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Helaas kan dat wel aangezien een medische studie totaal bestuurd wordt door de industrie. Echt maar een handje vol artsen denkt verder na dan de obstructieve dogmatische visie die reguliere geneeskunde afdwingt.
Prima dat je het er niet mee eens bent, maar dan nog zou een beetje respect niet misstaan. Ik ben het volledig oneens met jou, maar om je nou uit te maken voor alles, nee. Dus hou het normaal aub.
★★★
pi_127616786
Goed nieuws voor mensen in derde wereld landen!

http://www.powned.tv/nieu(...)u_werken_aan_me.html
  maandag 10 juni 2013 @ 13:28:06 #155
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127616827
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:17 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

En daar ga je weer. 'een willekeurig arts' ? Waar slaat het op?
omdat bv de gros van de artsen Van der Linden aanviel over zijn stellingen. Het is zo overduidelijk dat gros van de artsen gewoon echt niet weet wat hij/zij nu aan het doen is. En waar zijn/haar vakgebied is gecorrumpeerd door de industrie. Alles berust op protocollen en naar de patient mag niet geluisterd worden. Als er wel verder gekeken wordt en dus feitelijk buiten het boekje gaat wordt je als arts beticht.

Ik heb zo onnoemelijk veel verhalen gehoord dat er gewoon bijna altijd een soort van defacto rancune is naar de collega artsen. Wat dus voor de patient contraproductief is.

Persoonlijk heb ik nog nimmer een verhaal gehoord dat het goed ging / vlekkeloos in het ziekenhuis, huisarts in het reguliere circuit.

Ik ben betrokken bij een patientenvereniging (niet omdat ik zelf ziek ben) maar de algemene consensus binnen de patienten is dat de Nederlandse arts een domme niet-luisterende hufter is. Protoculair handelend. Menig patient gaat dan ook zijn heil zoek bij onze buren.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127616912
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:15 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

maar de stelling dat er geen enkel punt is dat vaccins slecht zijn is gewoon zwaar onjuist.
De stelling dat vaccins per definitie slecht zijn is gewoon zwaar onjuist.

quote:
Zonder de motorkap te hoeven te kijken weet je met logisch redeneren dat het basale idee van vaccins onjuist is.
Nee, met logisch redeneren kan je juist stellen dat vaccins een goed idee zijn. En sinds wanneer doe jij aan logisch?

quote:
De corruptie is dermate ver doorgezet dat je dat met het allergrootste gemak kunt stellen.
De corruptie in jouw hoofd, wellicht.
quote:
Dat een willekeurig arts nog normaal kan slapen of zichzelf in de spiegel durft aan te kijken. Het is echt shocking.
"Dat jij nog normaal kan slapen of je zelf in de spiegel durft aan te kijken is echt shocking" :')
Conscience do cost.
pi_127616989
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:28 schreef Lambiekje het volgende:
Persoonlijk heb ik nog nimmer een verhaal gehoord dat het goed ging / vlekkeloos in het ziekenhuis, huisarts in het reguliere circuit.
Nee slimbo, natuurlijk niet. Hoe vaak hoor je dat een vliegtuig veilig is geland in het nieuws?
I feel kinda Locrian today
pi_127617054
quote:
0s.gif Op zondag 9 juni 2013 20:05 schreef ems. het volgende:
[..]
De medische zorg was allesbehalve beter. Jij praat over een tijd dat dokters nog geeneens hun handen gingen wassen voor een operatie nadat ze eerst in een lijk hebben zitten wrikken voor hun opleiding :') Bovendien zijn er talloze ziektes die 100 jaar geleden betekende dat iemand dood ging en tegenwoordig verholpen kunnen worden met een prikje of een pilletje.

En dat illustreert ook de kracht en de zwakte van geneeskunde.
Vaccins en geneesmiddelen, nieuwe apparatuur en medische tests maken diagnose en behandeling van steeds meer ziektes mogelijk. Maar de artsen en personeel zijn nog steeds de grootste oorzaak van vermijdbare gezondheidsschade.

Dat de steriele procedures van Semmelweis het dodental met 90% reduceerden maakte geen indruk, omdat hij niet kon verklaren waarom dit was. Ondanks de getoonde resultaten deed men verder als voorheen, Semmelweis belandde in een psychiatrische instelling waar hij door bewakers ineengeslagen werd en twee weken later stierf.

De medische sector is ook mee verantwoordelijk voor de steeds absurdere "economische kost" cijfers voor tabak, alcohol, drugs etc. die in de VS verspreid worden. Door niet-bestaande kosten mee te rekenen, zoals verlies van potentiële produktiviteit, bedraagt de zogenaamde economische kost van roken nu ruim 1% van bbp, alcohol ook in die orde en druggebruik de helft daarvan. Wat de media niet meldt als ze deze cijfers publiceren, is dat bvb een druggebruiker die aan een overdosis sterft als een economische kost van 1.1 miljoen dollar wordt aangerekend. Waarom? Omdat per levende druggebruiker berekend wordt wat hij tot vandaag aan de gemeenschap kost, maar per gestorven gebruiker rekent men wat hij in de toekomst had kunnen bijdragen indien hij nooit drugs zou gebruikt hebben.

Vorig jaar is de rekenwijze als een boemerang teruggekeerd:

quote:
New York (October 17, 2012) – According to an article published in the current issue of Wolters Kluwer’s Journal of Health Care Finance http://www.mediregs.com/economics_of_quality_care preventable medical errors may cost the U.S. economy up to $1 trillion dollars in lost human potential and contributions. That estimate is exponentially higher than previous studies, which focused solely on direct medical expenses associated with preventable medical errors.

Previous studies showed the economic impact to range from $17 billion up to $50 billion annually and only focused on direct medical costs such as ancillary services, prescription drug services, and inpatient and outpatient care. In this article, the authors develop a simple model to begin to more fully estimate the economic impact of deaths resulting from preventable medical errors.
http://news.wolterskluwer(...)-1-trillion-dollars/

De som van de cijfers voor tabak, alcohol en drugs valt in vergelijking nog mee, 520 miljard, slechts de helft...

[ Bericht 3% gewijzigd door meth1745 op 10-06-2013 13:39:13 ]
  maandag 10 juni 2013 @ 13:34:33 #159
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127617106
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:31 schreef starla het volgende:

[..]

Nee slimbo, natuurlijk niet. Hoe vaak hoor je dat een vliegtuig veilig is geland in het nieuws?
Als iemand goed behandeld is voor zijn/haar kwaal dan ga je het toch delen. Dergelijke verhalen zijn mij onbekend.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127617153
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als iemand goed behandeld is voor zijn/haar kwaal dan ga je het toch delen. Dergelijke verhalen zijn mij onbekend.
Frappant, heb vorige week nog een flesje wijn gekregen van een zeer tevreden patiënt O+

En een paar weken geleden een grote pak merci :)

Maar dat komt omdat ik ze beter had gemaakt met mijn kankerverwekkende injecties en insulinebaden.
I feel kinda Locrian today
pi_127617154
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als iemand goed behandeld is voor zijn/haar kwaal dan ga je het toch delen. Dergelijke verhalen zijn mij onbekend.
Jij lijdt aan selectieve perceptie.
-edit, doe maar niet-

[ Bericht 3% gewijzigd door Lavenderr op 10-06-2013 13:36:41 ]
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 13:36:12 #162
249559 crew  Lavenderr
pi_127617166
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als iemand goed behandeld is voor zijn/haar kwaal dan ga je het toch delen. Dergelijke verhalen zijn mij onbekend.
Ik zou zeggen: loop eens een dagje mee in het ziekenhuis. Op de poli's bijvoorbeeld.
En dan als je het aankan ook op oncologie.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:37:10 #163
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127617198
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:27 schreef .SP. het volgende:
Goed nieuws voor mensen in derde wereld landen!

http://www.powned.tv/nieu(...)u_werken_aan_me.html
Een nieuwe patientgroep aanboring.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127617240
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een nieuwe patientgroep aanboring.
Die ook zo rijk is he! :')

In jouw wereld bestaat malaria ook zeker niet?
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 13:38:57 #165
249559 crew  Lavenderr
pi_127617244
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een nieuwe patientgroep aanboring.
Moet je nu álles door een negatieve bril bekijken?
  maandag 10 juni 2013 @ 13:40:22 #166
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127617296
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:38 schreef .SP. het volgende:

[..]

Die ook zo rijk is he! :')

In jouw wereld bestaat malaria ook zeker niet?
Natuurlijk wel maar met alle goede orde dat had al lang verbannen kunnen zijn. Afrika blijft hoe dan ook het verloren continent.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 10 juni 2013 @ 13:40:44 #167
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127617308
quote:
13s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:38 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Moet je nu álles door een negatieve bril bekijken?
zeker als die brillewipper Gates er bij betrokken is.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127617440
Ik snap nog steeds niet waarom Lambiekje niet inziet dat er ook goede artsen rondlopen. Check desnood zorgwijzer op internet. Genoeg artsen die 8'en en 9's scoren van patienten. Dus nee, niet iedereen is een rotte appel.
I feel kinda Locrian today
pi_127617466
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:40 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Natuurlijk wel maar met alle goede orde dat had al lang verbannen kunnen zijn. Afrika blijft hoe dan ook het verloren continent.
Verbannen? Je doelt op malaria zeker, en hoe had dat te werk moeten gaan? Op dezelfde manier als in Europa gebeurt is?
pi_127617650
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:44 schreef starla het volgende:
Ik snap nog steeds niet waarom Lambiekje niet inziet dat er ook goede artsen rondlopen. Check desnood zorgwijzer op internet. Genoeg artsen die 8'en en 9's scoren van patienten. Dus nee, niet iedereen is een rotte appel.
Met zo'n maatstaf scoort alternatieve geneeskunde waarschijnlijk even goed.
pi_127617680
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een nieuwe patientgroep aanboring.
Jij doet ongetwijfeld uitsluitend vrijwilligerswerk? :)
Conscience do cost.
pi_127617688
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:50 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Met zo'n maatstaf scoort alternatieve geneeskunde waarschijnlijk even goed.
Dus? Dat neemt toch niet weg dat er geen positieve verhalen zijn over artsen?
I feel kinda Locrian today
pi_127617944
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:51 schreef starla het volgende:

[..]

Dus? Dat neemt toch niet weg dat er geen positieve verhalen zijn over artsen?
Een tevreden patient zegt weinig over de kwaliteit van de medische zorg, meer over de sociale vaardigheden of de empathie van de arts.
pi_127618054
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:57 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Een tevreden patient zegt weinig over de kwaliteit van de medische zorg, meer over de sociale vaardigheden of de empathie van de arts.
Niet altijd.

En of dat laatste niet belangrijk is...
I feel kinda Locrian today
pi_127621398
quote:
1s.gif Op maandag 10 juni 2013 14:00 schreef starla het volgende:

[..]

Niet altijd.

En of dat laatste niet belangrijk is...
Natuurlijk is dat belangrijk, zeker wanneer mensen hun mening over vaccins baseren op de bedside manners van hun dokter. Maar foute behandelingen gaan niet verminderen door een kursus "medeleven tonen", eerder het tegendeel.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 15:34:35 #176
249559 crew  Lavenderr
pi_127621493
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:31 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat belangrijk, zeker wanneer mensen hun mening over vaccins baseren op de bedside manners van hun dokter. Maar foute behandelingen gaan niet verminderen door een kursus "medeleven tonen", eerder het tegendeel.
Niemand hier die dat beweert.
pi_127621553
Al dat negatieve....geniet van het leven jongens!


O+ :*
I feel kinda Locrian today
  maandag 10 juni 2013 @ 15:36:44 #178
262 Re
Kiss & Swallow
pi_127621559
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:31 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat belangrijk, zeker wanneer mensen hun mening over vaccins baseren op de bedside manners van hun dokter. Maar foute behandelingen gaan niet verminderen door een kursus "medeleven tonen", eerder het tegendeel.
je mening, daarentegen, baseren op een medische journalist aka huisvrouw...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_127622113
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:34 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Niemand hier die dat beweert.
Het is slechts een hypothese. Geen vertrouwen in dokters en niet geloven in vaccins gaan hand in hand. Lijkt me redelijke veronderstelling dat iemand met slechte ervaringen met dokters iets meer open zou staan voor zulke verhalen.
pi_127622224
quote:
3s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:36 schreef Re het volgende:

[..]

je mening, daarentegen, baseren op een medische journalist aka huisvrouw...
heb geen idee naar welke mening of welke huisvrouw je verwijst. care to enlighten me?
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 15:55:47 #181
249559 crew  Lavenderr
pi_127622237
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:52 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Het is slechts een hypothese. Geen vertrouwen in dokters en niet geloven in vaccins gaan hand in hand. Lijkt me redelijke veronderstelling dat iemand met slechte ervaringen met dokters iets meer open zou staan voor zulke verhalen.
Of statistieken?
pi_127622478
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 15:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Of statistieken?
Kan je meer specifiek zijn? is misschien een statistiek in dit topic aanleiding voor je vraag?
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 16:03:37 #183
249559 crew  Lavenderr
pi_127622517
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 16:02 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Kan je meer specifiek zijn? is misschien een statistiek in dit topic aanleiding voor je vraag?
Het gaat mij erom waar je meer waarde aan hecht; verhalen of statistieken.
pi_127623442
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 16:03 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het gaat mij erom waar je meer waarde aan hecht; verhalen of statistieken.
Dat zal strak correleren met intelligentie.
pi_127623618
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 16:03 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het gaat mij erom waar je meer waarde aan hecht; verhalen of statistieken.
Hangt af van de statistieken, het onderwerp, de conclusies die men trekt, of men correlaties veronderstelt die er niet zijn, uit welke populatie de steekpoeven komen etc..
geneeskunde is grotendeels op statistieken gebaseerd; diagnostische richtlijnen steunen op statistieken, je gaat eerst van het meest waarschijnlijke uit, niet van een zeer zeldzame ziekte. Behandelingen worden beoordeeld volgens de resultaten in tests, wat ook "slechts" statistieken zijn. Het verband tussen roken en longkanker, idem.
Als statistieken een duidelijk verband aangeven dan kan het verkeerd zijn als je dit negeert omdat je geen oorzakelijk verband kent.
Omgekeerd kunnen statistieken een veel groter effect suggereren dan er in werkelijkheid is.
Daarom is evidence based medicine belangrijk, want de enige andere optie is mensen volledig onderzoeken, elke bestaande test uitvoeren, en de gegevens geheim houden zodat de medische zorg die ze krijgen niet beïnvloed wordt door het onderzoek. Dan kan je daarna misschien bepalen of sommige behandeling misschien niet nodig waren.
Dat is het hele probleem met overdiagnosering, je kan het effect enkel meten met een controlegroep die niet behandeld wordt.

Anyway, uiteindelijk moet je de keuze maken wiens conclusies je het meest vertrouwt. Dan kies ik voor professionele organisaties die de meeste expertise in huis hebben. Degenen wiens richtlijnen overgenomen worden door overheden, handboeken etc. Maar bij sommige onderwerpen vind je daar zelfs geen duidelijk antwoord. zoals bvb de voordelen van besnijdenis, waar meningen tussen de VS en Europa ver uiteen liggen.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 16:39:13 #186
249559 crew  Lavenderr
pi_127623686
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 16:36 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Hangt af van de statistieken, het onderwerp, de conclusies die men trekt, of men correlaties veronderstelt die er niet zijn, uit welke populatie de steekpoeven komen etc..
geneeskunde is grotendeels op statistieken gebaseerd; diagnostische richtlijnen steunen op statistieken, je gaat eerst van het meest waarschijnlijke uit, niet van een zeer zeldzame ziekte. Behandelingen worden beoordeeld volgens de resultaten in tests, wat ook "slechts" statistieken zijn. Het verband tussen roken en longkanker, idem.
Als statistieken een duidelijk verband aangeven dan kan het verkeerd zijn als je dit negeert omdat je geen oorzakelijk verband kent.
Omgekeerd kunnen statistieken een veel groter effect suggereren dan er in werkelijkheid is.
Daarom is evidence based medicine belangrijk, want de enige andere optie is mensen volledig onderzoeken, elke bestaande test uitvoeren, en de gegevens geheim houden zodat de medische zorg die ze krijgen niet beïnvloed wordt door het onderzoek. Dan kan je daarna misschien bepalen of sommige behandeling misschien niet nodig waren.
Dat is het hele probleem met overdiagnosering, je kan het effect enkel meten met een controlegroep die niet behandeld wordt.

Anyway, uiteindelijk moet je de keuze maken wiens conclusies je het meest vertrouwt. Dan kies ik voor professionele organisaties die de meeste expertise in huis hebben. Degenen wiens richtlijnen overgenomen worden door overheden, handboeken etc. Maar bij sommige onderwerpen vind je daar zelfs geen duidelijk antwoord. zoals bvb de voordelen van besnijdenis, waar meningen tussen de VS en Europa ver uiteen liggen.
Duidelijk antwoord, thanks :)
  maandag 10 juni 2013 @ 19:19:42 #187
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127629197
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 19:29:03 #188
249559 crew  Lavenderr
pi_127629730
quote:
Stel dat dit waar is, stél. Hoe kun je een heel stel kinderen voor onbepaalde tijd naar Tunesië laten vliegen en daar laten onderzoeken zonder medeweten van de ouders?
pi_127632635
quote:
Ministry of Public Health, Republic of Chad
21 jan 2012
2nd Statement from the Government

EXPERT FINDINGS

• The vaccination campaign organized in Gouro was conducted under normal conditions by staffs who are experienced in implementing mass campaigns and routine vaccination programs.
• The conditions of hospitalization, in particular the medical care at the psychological level, the dialogue between the community and the health staff, were insufficient.
• The crises are triggered by noise, visits by foreigners, and the occurrence of crises among other patients.
• Apart from these agitated periods, the children lead normal lives.
• The patients are aged between 8 and 25 years, and with 77% of them being girls, i.e. 27 out of a total of 35.
• A child that had not been vaccinated complains of similar symptoms.
• All the different medical examinations performed on the patients were normal. The neurological examination on patients at the request of the experts also concluded that all was normal.
• The same MenAfriVac vaccine lot 127M1033, used in Gouro, was used in the entire Ennedi region.
• The expert reports from WHO on the vaccine lot at the level of the manufacturer Serum Institute of India (SII), showed no manufacturing defect.
• The MenAfriVac vaccine, prequalified by WHO in 2010, has been subjected to all the required tests before being used. To date, more than 100 million people have been vaccinated in 10 countries (Burkina Faso, Mali, Niger, Cameroon, Nigeria, Ghana, Sudan, Senegal, Chad, and Benin). The vaccine will be further introduced in 16 African countries. Since the introduction of the vaccine, no case of meningitis “A” has been recorded in vaccinated individuals.

EXPERT RECOMMENDATIONS

• Ensure the progressive but rapid return of the children to their families and a medical follow-up;
• Maintain a dialogue with the families, and vaccination stakeholders and partners.
• Reinforce the medical structure at the local level through the addition of a doctor and a
qualified nurse for a better health follow up in the populations and routine immunization
activities.
• Reinforce the ability of the health staff in crisis communication and the management of rumors.
• The experts wish to specifically state that analysis of the epidemiological, medical, clinical, and
diagnostic tests data, has not been able to establish a causal link between the clinical manifestations
observed in the patients and the MenAfriVac vaccine.
• The symptoms observed in patients are similar to those described in the literature under several
names: Collective hysteria; Collective obsessive behavior; Mass psychogenic phenomenon
http://www.meningvax.org/
  Moderator maandag 10 juni 2013 @ 20:22:50 #190
249559 crew  Lavenderr
pi_127633033
quote:
Dat is een heel ander geluid dan het ronkende artikel dat Lambiekje plaatste. Van de titel werd ik al onpasselijk.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 08:06:07 #191
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127651830
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 20:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat is een heel ander geluid dan het ronkende artikel dat Lambiekje plaatste. Van de titel werd ik al onpasselijk.
er is helemaal niets veranderd sinds wo2. Het oneigenlijk experimenteren is alleen maar erger geworden. Of wil jij zeggen dat er integer met de Afrikaan omgesprongen wordt?
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 08:12:34 #192
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127651897
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 19:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Stel dat dit waar is, stél. Hoe kun je een heel stel kinderen voor onbepaalde tijd naar Tunesië laten vliegen en daar laten onderzoeken zonder medeweten van de ouders?
ook hier in nl deden ze het met misleiden van ouders en hpv prik.

Ergens in de jaren80 is er schoolkamp geweest waarbij de leerlingen naar australisch eiland zijn vervoert. Ook een soort van experiment. Dacht meerdere landen bij betrokken. De ouders wisten van niets.

En je weet als het om vaccins gaat is alles geoorloofd. Ethisch of niet.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 09:43:20 #193
249559 crew  Lavenderr
pi_127653443
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 08:12 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ook hier in nl deden ze het met misleiden van ouders en hpv prik.

Ergens in de jaren80 is er schoolkamp geweest waarbij de leerlingen naar australisch eiland zijn vervoert. Ook een soort van experiment. Dacht meerdere landen bij betrokken. De ouders wisten van niets.

En je weet als het om vaccins gaat is alles geoorloofd. Ethisch of niet.
Hoe kan dat dan, dat de ouders van niets weten? Dat geloof ik gewoon niet. Oeps, ik mis Jantje ineens. Oh wacht, al een paar weken niet gezien. Dat kán toch eenvoudigweg niet?

En je hebt vast wel een bron van dat 'schoolkamp'?
pi_127653822
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 19:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Stel dat dit waar is, stél. Hoe kun je een heel stel kinderen voor onbepaalde tijd naar Tunesië laten vliegen en daar laten onderzoeken zonder medeweten van de ouders?
als mensen arm zijn doen ze veel voor geld,.. (dus eerder in africa dan in nl) denk ik. een kind meer of minder, wat geld er bij..
misschien wat valse voorwendselen

hebben we beeld

[ Bericht 2% gewijzigd door new_moon op 11-06-2013 10:07:10 ]
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  dinsdag 11 juni 2013 @ 10:21:59 #195
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127654340
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 09:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Hoe kan dat dan, dat de ouders van niets weten? Dat geloof ik gewoon niet. Oeps, ik mis Jantje ineens. Oh wacht, al een paar weken niet gezien. Dat kán toch eenvoudigweg niet?

En je hebt vast wel een bron van dat 'schoolkamp'?
Er is ooit een film van gemaakt Bootcamp ... maar is wel op true-story. Het is overigens wel een rehab en niet een normale schoolkamp. Maar toch ouders wisten van niets. is je kind in eens aan de andere kant van de wereld.

Overigens wat dacht je die amber alerts. Er wordt meer ontvoert door onze autoriteiten dan ons lief is.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 10:22:49 #196
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127654360
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:00 schreef new_moon het volgende:

[..]

als mensen arm zijn doen ze veel voor geld,.. (dus eerder in africa dan in nl) denk ik. een kind meer of minder, wat geld er bij..
misschien wat valse voorwendselen
Een iPod , zoals in Nederland gebeurde. Tegenwoordig natuurlijk een iPad.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 10:24:42 #197
249559 crew  Lavenderr
pi_127654406
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:21 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Er is ooit een film van gemaakt Bootcamp ... maar is wel op true-story. Het is overigens wel een rehab en niet een normale schoolcamp. Maar toch ouders wisten van niets.

Overigens wat dacht je die amber alerts. Er wordt meer ontvoert door onze autoriteiten dan ons lief is.
De ouders wisten niet dat hun kinderen op rehabcamp waren? Wisten ze wel dat hun kind verslaafd was?
Het verhaal wordt steeds onwaarschijnlijker.
En dat je refereert naar een speelfilm maakt het er niet geloofwaardiger op.
pi_127654559
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:21 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Er is ooit een film van gemaakt Bootcamp ... maar is wel op true-story. Het is overigens wel een rehab en niet een normale schoolkamp. Maar toch ouders wisten van niets. is je kind in eens aan de andere kant van de wereld.

Overigens wat dacht je die amber alerts. Er wordt meer ontvoert door onze autoriteiten dan ons lief is.
Goeie programma over die mexicaanse griep gedoe gisteren avond.
Ik vrees dat lambiekje krijgt meer en meer gelijk over wat dan ook in die not-too-distant future.:)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_127654605
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:30 schreef Tingo het volgende:

[..]

Goeie programma over die mexicaanse griep gedoe gisteren avond.
Ik vrees dat lambiekje krijgt meer en meer gelijk over wat dan ook in die not-too-distant future.:)
zat er ook een stukje van te kijken, niet vanaf het begin

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1350076
look closer. close your eyes. really, it's not about distance
  dinsdag 11 juni 2013 @ 10:35:50 #200
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_127654705
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_127655041
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:30 schreef Tingo het volgende:

[..]

Goeie programma over die mexicaanse griep gedoe gisteren avond.
Ik vrees dat lambiekje krijgt meer en meer gelijk over wat dan ook in die not-too-distant future.:)
Volgens mij ontkent niemand dat er veel fout gaat in de zorg, en dat er veel fraude is. Daarin kan ik Labiekje volgen:
BNW / Enorme verspilling in de zorg

Maar kanker manmade noemen gaat mij toch echt te ver.
★★★
pi_127655925
quote:
15s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 10:46 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Volgens mij ontkent niemand dat er veel fout gaat in de zorg, en dat er veel fraude is. Daarin kan ik Labiekje volgen:
BNW / Enorme verspilling in de zorg

Maar kanker manmade noemen gaat mij toch echt te ver.
Kanker weet ik niet maar AIDS is wel manmade imo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_127656218
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 11:13 schreef Tingo het volgende:

[..]

Kanker weet ik niet maar AIDS is wel manmade imo.
Hoe kom je erbij, al het wetenschappelijk bewijs is kraakhelder.
Waarom nu per se HIV, de pokken is veel dodelijker, dat is opeens wel natuurlijk?
Wat een kolder.....
pi_127656351
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 11:22 schreef .SP. het volgende:

[..]

Hoe kom je erbij, al het wetenschappelijk bewijs is kraakhelder.
Waarom nu per se HIV, de pokken is veel dodelijker, dat is opeens wel natuurlijk?
Wat een kolder.....
En volgens jou is alle wetenschap betrouwbaar.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_127656450
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 11:25 schreef Tingo het volgende:

[..]

En volgens jou is alle wetenschap betrouwbaar.
99.9% ja.

Betrouwbaarder dan leken die op basis van halve kennis en onderbuikgevoelens doen alsof ze de waarheid in pacht hebben.
pi_127656635
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 11:25 schreef Tingo het volgende:

[..]

En volgens jou is alle wetenschap betrouwbaar.
:')
Conscience do cost.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 12:29:23 #207
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127658656
-Edit. Reageer eens inhoudelijk en niet op de man-

[ Bericht 33% gewijzigd door ajacied4lf op 11-06-2013 12:32:07 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127658694
Het enige wat daar grappig aan is is dat uitgerekend jij erom lacht.
Conscience do cost.
pi_127658699
-edit-

[ Bericht 98% gewijzigd door ajacied4lf op 11-06-2013 12:34:20 ]
pi_127658884
Labiek, wat denk jij dan? Hoeveel procent van de wetenschap is betrouwbaar? :) En hoe weet je dat zo zeker?
★★★
  dinsdag 11 juni 2013 @ 12:36:28 #211
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127658913
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:35 schreef ajacied4lf het volgende:
Labiek, wat denk jij dan? Hoeveel procent van de wetenschap is betrouwbaar? :) En hoe weet je dat zo zeker?
Algemene wetenschap minder dan 10%. Medische wetenschap. <0.01%.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127659098
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:36 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Algemene wetenschap minder dan 10%. Medische wetenschap. <0.01%.
En dit zeg je uit ervaring? Of zijn hier (betrouwbare) onderzoekjes van?
★★★
  dinsdag 11 juni 2013 @ 12:44:14 #213
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127659186
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:42 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

En dit zeg je uit ervaring? Of zijn hier (betrouwbare) onderzoekjes van?
Alles binnen de medische wereld is van A tot Z bedrog.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 12:46:31 #214
249559 crew  Lavenderr
pi_127659270
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:44 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Alles binnen de medische wereld is van A tot Z bedrog.
|:(
pi_127659280
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:44 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Alles binnen de medische wereld is van A tot Z bedrog.
quote:
7s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:42 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

En dit zeg je uit ervaring? Of zijn hier (betrouwbare) onderzoekjes van?
En hoe bepaal jij of een onderzoek betrouwbaar is? Is het betrouwbaar als het in jouw visie past? 8)7
★★★
  dinsdag 11 juni 2013 @ 12:48:46 #216
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127659359
http://www.telegraph.co.u(...)ngs-in-research.html

Bijna iedere wetenschapper is een Diederik Stapel. En je weet zelf ook wel dat dergelijke data als dat nog maar het ijsbergtopje is. En als er dan sporadisch een wetenschapper eerlijk bezig is dan wordt hij/zij wel teruggefloten door een meerdere, geldschieter, of producent.

Huidige wetenschap is geen knip voor de neus waard.

Dus hoe SP erbij komt dat 99,9 % goed is .,.. is mij echt een compleet raadsel.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 12:54:59 #217
249559 crew  Lavenderr
pi_127659575
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:48 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.telegraph.co.u(...)ngs-in-research.html

Bijna iedere wetenschapper is een Diederik Stapel. En je weet zelf ook wel dat dergelijke data als dat nog maar het ijsbergtopje is. En als er dan sporadisch een wetenschapper eerlijk bezig is dan wordt hij/zij wel teruggefloten door een meerdere, geldschieter, of producent.

Huidige wetenschap is geen knip voor de neus waard.

Dus hoe SP erbij komt dat 99,9 % goed is .,.. is mij echt een compleet raadsel.
Je zit de boel weer aardig uit te dagen Biekje met je schromelijke generalisaties en verdachtmakingen. Nok daar nu eens mee.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 12:59:40 #218
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127659728
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:54 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Je zit de boel weer aardig uit te dagen Biekje met je schromelijke generalisaties en verdachtmakingen. Nok daar nu eens mee.
SP moet niet zulke bespottelijke zaken claimen. Met zijn/haar reacties maakt mij furieus. Hij/zij moet wel een trol zijn.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 13:01:48 #219
249559 crew  Lavenderr
pi_127659806
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

SP moet niet zulke bespottelijke zaken claimen. Met zijn/haar reacties maakt mij furieus. Hij/zij moet wel een trol zijn.

Ja hoor SP is een troll :+
Kom op nou Biekje, je weet wel beter.
pi_127659818
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

SP moet niet zulke bespottelijke zaken claimen. Met zijn/haar reacties maakt mij furieus. Hij/zij moet wel een trol zijn.
Bespottelijk zaken claimen?

Als dat zo is, dan geldt dat ook voor jou met je 'Algemene wetenschap minder dan 10%. Medische wetenschap. <0.01%'.
★★★
pi_127659945
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 12:48 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.telegraph.co.u(...)ngs-in-research.html

Bijna iedere wetenschapper is een Diederik Stapel. En je weet zelf ook wel dat dergelijke data als dat nog maar het ijsbergtopje is. En als er dan sporadisch een wetenschapper eerlijk bezig is dan wordt hij/zij wel teruggefloten door een meerdere, geldschieter, of producent.

Huidige wetenschap is geen knip voor de neus waard.

Dus hoe SP erbij komt dat 99,9 % goed is .,.. is mij echt een compleet raadsel.
Maar dat artikel wat jij nu linkt is natuurlijk weer wel betrouwbaar :') Dommie.
Conscience do cost.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 13:09:35 #222
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127660023
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja hoor SP is een troll :+
Kom op nou Biekje, je weet wel beter.
ja ik wet weel beter ... hijs is meer dan dat. Hij is zo iemand die als 'agent' geactiveerd kan worden wat ik in het andere topic aanhaalde.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 13:10:35 #223
249559 crew  Lavenderr
pi_127660055
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ja ik wet weel beter ... hijs is meer dan dat. Hij is zo iemand die als 'agent' geactiveerd kan worden wat ik in het andere topic aanhaalde.
Zucht..
pi_127660068
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ja ik wet weel beter ... hijs is meer dan dat. Hij is zo iemand die als 'agent' geactiveerd kan worden wat ik in het andere topic aanhaalde.
Maar dat is iedereen die het niet met jou eens is. Volgens mij ben jij zelf zo'n agent en ben je op dit moment geactiveerd ;)
Conscience do cost.
pi_127660396
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 11:22 schreef .SP. het volgende:

[..]

Hoe kom je erbij, al het wetenschappelijk bewijs is kraakhelder.
Waarom nu per se HIV, de pokken is veel dodelijker, dat is opeens wel natuurlijk?
Wat een kolder.....
Voor de puriteinse Afrikaners van het toenmalige apartheidsregime zou een ziekte die via sexueel contact verspreidt en een lange incubatietijd heeft ideaal geweest zijn om de zwarte meerderheid en blanken die er relaties mee hadden op lange termijn uit te roeien.
Z-Afrika had chemische en biologische wapenprogrammas lopen, zoals http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Coast.
HIV zou een geschikt biologisch wapen zijn. Dat het niet door de mens is gemaakt betekent niet dat de besmetting niet met opzet is gebeurt.

dat was één van mijn hypotheses lang geleden :P Voornaamste bezwaar ertegen: hoe zouden ze HIV en de gevolgen voor de mens ontdekt hebben? Alternatief: besmetting was een toevallig gevolg van research programma. Maar een beetje professionele organisatie laat geen proefpersonen van biologische wapenresearch als potentiële getuigen achter, dus zou de besmetting daar gestopt zijn..
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 13:25:20 #226
249559 crew  Lavenderr
pi_127660613
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:19 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Voor de puriteinse Afrikaners van het toenmalige apartheidsregime zou een ziekte die via sexueel contact verspreidt en een lange incubatietijd heeft ideaal geweest zijn om de zwarte meerderheid en blanken die er relaties mee hadden op lange termijn uit te roeien.
Z-Afrika had chemische en biologische wapenprogrammas lopen, zoals http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Coast.
HIV zou een geschikt biologisch wapen zijn. Dat het niet door de mens is gemaakt betekent niet dat de besmetting niet met opzet is gebeurt.

dat was één van mijn hypotheses lang geleden :P Voornaamste bezwaar ertegen: hoe zouden ze HIV en de gevolgen voor de mens ontdekt hebben? Alternatief: besmetting was een toevallig gevolg van research programma. Maar een beetje professionele organisatie laat geen proefpersonen van biologische wapenresearch als potentiële getuigen achter, dus zou de besmetting daar gestopt zijn..
Ik zie heel veel zou geweest zijn
pi_127660727
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik zie heel veel zou geweest zijn
Het is niet uitgesloten, hoogstens hééééél onwaarschijnlijk.
Dit is toch BNW? Worst case scenarios en dergelijke... ;)
  Moderator dinsdag 11 juni 2013 @ 13:41:09 #228
249559 crew  Lavenderr
pi_127661198
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:28 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Het is niet uitgesloten, hoogstens hééééél onwaarschijnlijk.
Dit is toch BNW? Worst case scenarios en dergelijke... ;)
Jaja, dit is BNW ;)

Zou wel een ramp geweest zijn als dat gebeurd was.
pi_127665301
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ja ik wet weel beter ... hijs is meer dan dat. Hij is zo iemand die als 'agent' geactiveerd kan worden wat ik in het andere topic aanhaalde.
Agent .SP. meldt zich.
Luister Lambiekje, ik heb onnoemelijk meer ervaring met wetenschap dan jij ooit uit de Internets zult halen, dus een beetje respect graag.
Ik weet dat jij net zo denkt als een religie fanaat en dus elke discussie met jou per definitie onmogelijk is, maar probeer eens open te staan voor mensen die meer ervaring hebben met dingen waar je commetaar op hebt.
pi_127665641
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:19 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Voor de puriteinse Afrikaners van het toenmalige apartheidsregime zou een ziekte die via sexueel contact verspreidt en een lange incubatietijd heeft ideaal geweest zijn om de zwarte meerderheid en blanken die er relaties mee hadden op lange termijn uit te roeien.
Z-Afrika had chemische en biologische wapenprogrammas lopen, zoals http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Coast.
HIV zou een geschikt biologisch wapen zijn. Dat het niet door de mens is gemaakt betekent niet dat de besmetting niet met opzet is gebeurt.

dat was één van mijn hypotheses lang geleden :P Voornaamste bezwaar ertegen: hoe zouden ze HIV en de gevolgen voor de mens ontdekt hebben? Alternatief: besmetting was een toevallig gevolg van research programma. Maar een beetje professionele organisatie laat geen proefpersonen van biologische wapenresearch als potentiële getuigen achter, dus zou de besmetting daar gestopt zijn..
Ja, lijkt me briljant plan om je goedkope arbeidskrachten uit te roeien.
Men had toe der tijd absoluut de technologie om te meten waar en wat HIV was, laat staan manipuleren.
pi_127665913
quote:
6s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:19 schreef meth1745 het volgende:

[..]

Voor de puriteinse Afrikaners van het toenmalige apartheidsregime zou een ziekte die via sexueel contact verspreidt en een lange incubatietijd heeft ideaal geweest zijn om de zwarte meerderheid en blanken die er relaties mee hadden op lange termijn uit te roeien.
Z-Afrika had chemische en biologische wapenprogrammas lopen, zoals http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Coast.
HIV zou een geschikt biologisch wapen zijn. Dat het niet door de mens is gemaakt betekent niet dat de besmetting niet met opzet is gebeurt.

dat was één van mijn hypotheses lang geleden :P Voornaamste bezwaar ertegen: hoe zouden ze HIV en de gevolgen voor de mens ontdekt hebben? Alternatief: besmetting was een toevallig gevolg van research programma. Maar een beetje professionele organisatie laat geen proefpersonen van biologische wapenresearch als potentiële getuigen achter, dus zou de besmetting daar gestopt zijn..
FYI:

"The earliest direct evidence of HIV infection in humans was found retrospectively in a serum sample and a lymph node biopsy specimen stored in 1959 and 1960, respectively, in Kinshasa in the DRC 18 and 19. As well as providing direct evidence of the age of the HIV epidemic in humans, these samples have been instrumental in the validation and extrapolations of molecular clock computer programs used to estimate the time to the most recent common ancestors (tMRCAs) and evolutionary rates of various HIV lineages 19 and 20."

"Multiple zoonotic transmissions of simian immunodeficiency virus (SIV) have resulted in different HIV lineages in humans. In addition, the high mutation and recombination rates during viral replication result in a great genetic variability of HIV within individuals, as well as within populations, upon which evolutionary selection pressures act."

Dus meerdere keren van aap naar mens gegaan, wat geleidt heeft toch verschillende HIV lijnen.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 16:24:51 #232
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127668761
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 15:14 schreef .SP. het volgende:

[..]

Agent .SP. meldt zich.
Luister Lambiekje, ik heb onnoemelijk meer ervaring met wetenschap dan jij ooit uit de Internets zult halen, dus een beetje respect graag.
Nu ik dit lees snap ik wel dat jij kwalijke nonsens roept. Wetenschap is tot op het bot gecorrumpeerd. En respect?!! daar is het voor medische tak te corrupt voor. Ik zeg hier niet dat jij corrupt bent maar het milieu waarin jij actief bent is dat gegarandeerd.

quote:
Ik weet dat jij net zo denkt als een religie fanaat en dus elke discussie met jou per definitie onmogelijk is, maar probeer eens open te staan voor mensen die meer ervaring hebben met dingen waar je commetaar op hebt.
Je hebt een roze tunnel visie bril op.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127668879
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 15:22 schreef .SP. het volgende:

[..]

Ja, lijkt me briljant plan om je goedkope arbeidskrachten uit te roeien.
Men had toe der tijd absoluut de technologie om te meten waar en wat HIV was, laat staan manipuleren.
Ze hebben wel meer keuzes gemaakt die economisch nadelig waren. De economische boycot was een rechtstreeks gevolg van de apartheid; de ontruiming van de townships, de interventie in Angola, het kernwapenprogramma, allemaal zaken die geld kostten zonder economische voordelen op te leveren.
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 15:26 schreef .SP. het volgende:

[..]

FYI:

"The earliest direct evidence of HIV infection in humans was found retrospectively in a serum sample and a lymph node biopsy specimen stored in 1959 and 1960, respectively, in Kinshasa in the DRC 18 and 19. As well as providing direct evidence of the age of the HIV epidemic in humans, these samples have been instrumental in the validation and extrapolations of molecular clock computer programs used to estimate the time to the most recent common ancestors (tMRCAs) and evolutionary rates of various HIV lineages 19 and 20."

"Multiple zoonotic transmissions of simian immunodeficiency virus (SIV) have resulted in different HIV lineages in humans. In addition, the high mutation and recombination rates during viral replication result in a great genetic variability of HIV within individuals, as well as within populations, upon which evolutionary selection pressures act."

Dus meerdere keren van aap naar mens gegaan, wat geleidt heeft toch verschillende HIV lijnen.
Heb nooit gedacht dat het "would stand up to scrutiny". Maar imo was het een net iets minder absurd man-made AIDS scenario dan de populaire conspiracy theorieën, zoals HIV gemaakt in een CIA-lab om homo's en african-americans uit te roeien. :P
pi_127669181
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:24 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Nu ik dit lees snap ik wel dat jij kwalijke nonsens roept. Wetenschap is tot op het bot gecorrumpeerd. En respect?!! daar is het voor medische tak te corrupt voor. Ik zeg hier niet dat jij corrupt bent maar het milieu waarin jij actief bent is dat gegarandeerd.

[..]

Je hebt een roze tunnel visie bril op.
ach ach, wat een uitspraken van iemand die nog nooit een voet in een laboratorium heeft gezet.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 16:35:29 #235
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127669236
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 13:41 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Jaja, dit is BNW ;)

Zou wel een ramp geweest zijn als dat gebeurd was.
Het is niet de eerste keer dat zomaar expres een virus in het wild los gelaten wordt.
Varkensgriep is een hyperdepieper geknutseld virus. En is men Baxter vergeten?

Spaanse griep is ook mooi uitgezet.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_127669618
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:35 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet de eerste keer dat zomaar expres een virus in het wild los gelaten wordt.
Varkensgriep is een hyperdepieper geknutseld virus. En is men Baxter vergeten?

Spaanse griep is ook mooi uitgezet.
War verwijs je naar met Baxter? HIV in bloedprodukten voor hemofiliepatienten, dodelijk virus in Ukraine, of het H1N1 vaccin?
  dinsdag 11 juni 2013 @ 16:46:30 #237
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_127669726
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:44 schreef meth1745 het volgende:

[..]

War verwijs je naar met Baxter? HIV in bloedprodukten voor hemofiliepatienten, dodelijk virus in Ukraine, of het H1N1 vaccin?
http://www.bloomberg.com/(...)ive&sid=aTo3LbhcA75I
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 11 juni 2013 @ 16:48:28 #238
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_127669803
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:35 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet de eerste keer dat zomaar expres een virus in het wild los gelaten wordt.
Varkensgriep is een hyperdepieper geknutseld virus. En is men Baxter vergeten?

Spaanse griep is ook mooi uitgezet.
In 1918? :?
pi_127670174
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:35 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is niet de eerste keer dat zomaar expres een virus in het wild los gelaten wordt.
Varkensgriep is een hyperdepieper geknutseld virus. En is men Baxter vergeten?

Spaanse griep is ook mooi uitgezet.
Spaanse griep uitgezet, omdat de eerste wereld oorlog niet genoeg mensen had omgebracht?
Wat een lulkoek.
pi_127679986
quote:
Zal niet de laatste keer zijn dat ze fouten maken. Als er nooit fouten werden gemaakt zouden we veel minder regels en wetgeving nodig hebben. 100% vermijden is een utopie, maar een bedrijf dat wekelijks negatief in het nieuws komt zal niet lang bestaan.
Voor mij zijn die berichten geen bevestiging van big bad farma, ik zou me meer zorgen maken als het volledig stil bleef.
Als ik zie dat na dit nieuws de koers van het aandeel van $58.27 naar 50$ zakt, een waardeverlies van vier miljard dollar, dan is het geen goedkope fout geweest.

[ Bericht 0% gewijzigd door meth1745 op 11-06-2013 21:28:12 ]
pi_127688670
Goh wie had dat nou kunnen bedenken:

Mazelenuitbraak in Bijbelgordel
Ich hock in meinem Bonker
  woensdag 12 juni 2013 @ 04:39:04 #242
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127693237
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:15 schreef Lambiekje het volgende:

...

Zonder de motorkap te hoeven te kijken weet je met logisch redeneren dat het basale idee van vaccins onjuist is.

...
Eens in de zoveel tijd vraag ik je wat het verschil is tussen je immuun systeem trainen op het omhulsel van een virus, en door ziek te worden. Heb je op die basale vraag nou eindelijk een goed doordacht en onderbouwd antwoord?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 12 juni 2013 @ 04:43:26 #243
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127693245
quote:
0s.gif Op maandag 10 juni 2013 13:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als iemand goed behandeld is voor zijn/haar kwaal dan ga je het toch delen. Dergelijke verhalen zijn mij onbekend.
Slecht geheugen joh? Meer dan genoeg mensen die je dergelijke verhalen vertellen. Zag gisteren nog een item langskomen over iemand die 25 jaar geleden een succesvolle hart-long transplantatie had gehad en nog steeds in leven is. Het is maar net wat je wel en niet wilt zien.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 12 juni 2013 @ 04:50:42 #244
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_127693265
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 16:33 schreef .SP. het volgende:

[..]

ach ach, wat een uitspraken van iemand die nog nooit een voet in een laboratorium heeft gezet.
Hoe vaak worden jullie om de oren geslagen met lezingen over good scientific practice? Het is bij ons redelijk aanwezig.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_127696214
quote:
1s.gif Op woensdag 12 juni 2013 04:50 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Hoe vaak worden jullie om de oren geslagen met lezingen over good scientific practice? Het is bij ons redelijk aanwezig.
Niet vaak, er zijn ook niet echt veel spraakmakende fraude gevallen in de UK geweest de laatste tijd.

Wat wel belachelijk strak geregeld is is het bijhouden van labboeken en electronische files, elke bladzijde moet getekend worden door de uitvoerder en een onafhankelijk controleur. Elke bladzijde! Tijdverspilling!
  Moderator woensdag 12 juni 2013 @ 10:09:08 #246
249559 crew  Lavenderr
pi_127696279
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 juni 2013 23:49 schreef Blaadjes het volgende:
Goh wie had dat nou kunnen bedenken:

Mazelenuitbraak in Bijbelgordel
Tof he, niet laten vaccineren waardoor je niet alleen je eigen kind maar ook andere kinderen in gevaar brengt :') .
pi_127696702
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 10:09 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Tof he, niet laten vaccineren waardoor je niet alleen je eigen kind maar ook andere kinderen in gevaar brengt :') .
En dat terwijl ze de werking ervan juist NIET betwijfelen.

Vroegah toen ik nog een klein blaadje was en in het noorden van het land woonde was ik zo'n beetje de enige in heel de klas die vaccinaties had gehad. Een tv ook trouwens maar dat geheel terzijde. :+
Ich hock in meinem Bonker
  Moderator woensdag 12 juni 2013 @ 10:32:17 #248
249559 crew  Lavenderr
pi_127696934
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juni 2013 10:23 schreef Blaadjes het volgende:

[..]

En dat terwijl ze de werking ervan juist NIET betwijfelen.

Vroegah toen ik nog een klein blaadje was en in het noorden van het land woonde was ik zo'n beetje de enige in heel de klas die vaccinaties had gehad. Een tv ook trouwens maar dat geheel terzijde. :+
Dat is idd nog het ergste.
pi_127697485
Jammer dat Lambiekje van de zon aan het genieten is, ik zou zijn mening over dit real-life mazelen experiment wel eens willen weten.
  Moderator maandag 17 juni 2013 @ 10:13:49 #250
249559 crew  Lavenderr
pi_127893450
Dit is toch wel opvallend en hoopgevend nieuws:

http://www.ad.nl/ad/nl/45(...)elden-dodelijk.dhtml
pi_127894944
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 10:13 schreef Lavenderr het volgende:
Dit is toch wel opvallend en hoopgevend nieuws:

http://www.ad.nl/ad/nl/45(...)elden-dodelijk.dhtml
Allemaal leuk en aardig, maar ik vermoed een correlatie met een aankomende collectebak :)
  Moderator maandag 17 juni 2013 @ 11:22:28 #252
249559 crew  Lavenderr
pi_127895210
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 11:13 schreef .SP. het volgende:

[..]

Allemaal leuk en aardig, maar ik vermoed een correlatie met een aankomende collectebak :)
Niet zo cynisch he :X
pi_127895772
quote:
10s.gif Op maandag 17 juni 2013 11:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Niet zo cynisch he :X
Ik neem de fakkel van Biekje over!
  Moderator maandag 17 juni 2013 @ 11:41:32 #254
249559 crew  Lavenderr
pi_127895877
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 11:38 schreef .SP. het volgende:

[..]

Ik neem de fakkel van Biekje over!
Ik zie het .
Met verve :D
pi_127896997
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 11:41 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik zie het .
Met verve :D
Dank!
Maar ik meen het wel een beetje, veel van dit soort juigberichten komt voor grote bedelacties of financieringsrondes. Goed werk niettemin!
  maandag 17 juni 2013 @ 12:19:11 #256
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
  Moderator maandag 17 juni 2013 @ 12:21:18 #257
249559 crew  Lavenderr
pi_127897089
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 12:18 schreef .SP. het volgende:

[..]

Dank!
Maar ik meen het wel een beetje, veel van dit soort juigberichten komt voor grote bedelacties of financieringsrondes. Goed werk niettemin!
Mee eens hoor. Er zit vast een (esculaap)addertje onder het gras.
  maandag 17 juni 2013 @ 12:28:36 #258
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_127897366
quote:
0s.gif Op maandag 17 juni 2013 11:38 schreef .SP. het volgende:

[..]

Ik neem de fakkel van Biekje over!
:o Lambiekje weer es op sabbatical?
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_127972621
quote:
Een gesprek met moleculair oncoloog in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis René Bernards over kanker als chronische ziekte. Bernards behoort tot de wereldtop van zijn vakgebied.

Hij onderzoekt de functie van genen die betrokken zijn bij kanker en ontving voor zijn grensverleggende onderzoek de Spinozaprijs, de meest prestigieuze wetenschapsprijs van Nederland.
Gesprek met oncoloog Rene Bernards, even doorspoelen naar 23:35: filmpje

Hoopgevend. :)
★★★
pi_128021090
TV - TIP:
quote:
'Is kanker de prijs die wij betalen voor onze huidige levenstijl?'

Debat bij 'Hollandse Zaken', vandaag (donderdag) 21:05 op Nederland 2.
★★★
pi_128039584
-doe maar niet-

[ Bericht 91% gewijzigd door ajacied4lf op 20-06-2013 16:50:15 ]
  Moderator zondag 23 juni 2013 @ 13:44:48 #262
249559 crew  Lavenderr
pi_128147561
Goede campagne van het Antoni van Leeuwenhoek Instituut

http://www.telegraaf.nl/w(...)_maat__.html?cid=rss

De gemiddelde kankerpatient bestaat niet, ieder mens is uniek, er zijn geen twee long of borstkankers genetisch gelijk. Toch worden duizenden kankerzieken nu blootgesteld aan mogelijk onnodige bijwerkingen van een 'algemene behandeling'.
Daarom lanceert het nu honderdjarige kankerinstituut AvL deze week de campagne 'Tegen gelijke behandeling'....van kanker.
pi_128150809
quote:
0s.gif Op zondag 23 juni 2013 13:44 schreef Lavenderr het volgende:
Goede campagne van het Antoni van Leeuwenhoek Instituut

http://www.telegraaf.nl/w(...)_maat__.html?cid=rss

De gemiddelde kankerpatient bestaat niet, ieder mens is uniek, er zijn geen twee long of borstkankers genetisch gelijk. Toch worden duizenden kankerzieken nu blootgesteld aan mogelijk onnodige bijwerkingen van een 'algemene behandeling'.
Daarom lanceert het nu honderdjarige kankerinstituut AvL deze week de campagne 'Tegen gelijke behandeling'....van kanker.
Heb je dat filmpje gezien bij post 259? Dat gaat ook hierover. Ze gaan van een algemene aanpak naar een aanpak op maat. Het klinkt allemaal erg goed, dus ben benieuwd hoe het uitpakt.
★★★
  Moderator zondag 23 juni 2013 @ 15:00:35 #264
249559 crew  Lavenderr
pi_128150975
quote:
14s.gif Op zondag 23 juni 2013 14:57 schreef ajacied4lf het volgende:

[..]

Heb je dat filmpje gezien bij post 259? Dat gaat ook hierover. Ze gaan van een algemene aanpak naar een aanpak op maat. Het klinkt allemaal erg goed, dus ben benieuwd hoe het uitpakt.
Ja, gezien.
Goed bezig daar ^O^
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:28:39 #265
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128623265
NCRV 's Altijd wat over de macht van Farmaceuten.

quote:
In deze thema-uitzending van de Altijd Wat Monitor worden de sterk stijgende kosten van de gezondheidszorg kritisch tegen het licht gehouden. Wordt er niet te veel verspild in de zorg?

De Monitor onderzoekt deze aflevering hoe de farmaceutische industrie ons via de ziekenhuizen dure medicijnen laat slikken, terwijl er vaak vergelijkbare en veel goedkopere alternatieven zijn.

De animatie van de Altijd Wat Wijzer zet op een rij waartoe de enorme macht van de farmaceutische industrie in de afgelopen jaren heeft geleid.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:36:45 #266
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128623567
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:28 schreef Lambiekje het volgende:
NCRV 's Altijd wat over de macht van Farmaceuten.

[..]

sinds wanneer geloof jij staatstelevisie :o
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_128623598
Gelegenheids-Massamedia. Aandoenlijk 8-)
Conscience do cost.
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:37:32 #268
262 Re
Kiss & Swallow
pi_128623601
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:28 schreef Lambiekje het volgende:
NCRV 's Altijd wat over de macht van Farmaceuten.

[..]

medicatie is 15% van de totale kosten in de ziektezorg... dus ach
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:42:43 #269
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128623807
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:36 schreef theguyver het volgende:

[..]

sinds wanneer geloof jij staatstelevisie :o
Het is meer dat men hier eens inziet wat voor spelletjes er gespeeld wordt met onze gezondheid.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_128623867
quote:
3s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:37 schreef Re het volgende:

[..]

medicatie is 15% van de totale kosten in de ziektezorg... dus ach
Tja omdat die manager rovers in het ziekenhuis hun zakken vullen maakt het ander zakken vullen niet uit ?
Die 15% Is toch nog gewoon de 2de plek hoor.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:45:24 #271
262 Re
Kiss & Swallow
pi_128623917
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:44 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Tja omdat die manager rovers in het ziekenhuis hun zakken vullen maakt het ander zakken vullen niet uit ?
Die 15% Is toch nog gewoon de 2de plek hoor.
50-60% ziekenhuis en dokterskosten samen... jah
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:46:03 #272
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128623943
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:42 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is meer dat men hier eens inziet wat voor spelletjes er gespeeld wordt met onze gezondheid.
... dus je hebt het beste met ons voor..
OK wie ben jij ... wie heeft lambiekjes account gehackt.. maak u bekend..
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 5 juli 2013 @ 15:51:07 #273
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128624167
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:46 schreef theguyver het volgende:

[..]

... dus je hebt het beste met ons voor..
OK wie ben jij ... wie heeft lambiekjes account gehackt.. maak u bekend..
ik ben onverwacht eerder terug van vakantie
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_128625062
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juli 2013 15:42 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Het is meer dat men hier eens inziet wat voor spelletjes er gespeeld wordt met onze gezondheid.
Dat is geen antwoord op de vraag. Je begrijpt toch wel dat het een beetje krom is dat je aan de ene kant alles wat op Tv komt afkraakt omdat die programma's vermeend door mensen met kwade intenties worden gemaakt, maar zodra ze een liedje zingen dat jij mooi vindt is het opeens betrouwbaar en moet men het kijken.

Maargoed, dit zal wederom wel weer genegeerd worden. Het is meer een waarschuwing voor mensen die dreigen je serieus te nemen.
Conscience do cost.
  dinsdag 9 juli 2013 @ 00:07:52 #275
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128743416
quote:
Huisartsen kunnen mazelen in 96.3% van de gevallen niet herkennen
..

Oftewel, in maar een heel klein gedeelte van de gevallen van mazelen gaat het ook echt om mazelen.
...
Vertaling voor leken:
- als je gevaccineerd bent zal de dokter geen mazelen vermoeden, zal er geen serologische test plaats vinden en zul je niet de boeken in gaan als mazelen-geval
- als je ongevaccineerd bent, maar er is geen uitbraak kun je getest worden
- als je ongevaccineerd bent, en er is een uitbraak, dan hoef je niet getest te worden, dan is het mazelen via diagnose-op-het-oog.
bron
Geen wonder er wordt gewoon met 2 maten gemeten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 9 juli 2013 @ 09:11:19 #276
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128748625
Mazelen en mensenoffers

Kijk kijk mensen pikken de walgelijke RIVM riooljournalistiek niet meer...
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 9 juli 2013 @ 09:18:09 #277
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_128748732
Refereer je nu aan dat opiniestuk? Want dan moet je het toch echt nog eens aandachtig lezen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 9 juli 2013 @ 09:18:37 #278
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128748741
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 09:11 schreef Lambiekje het volgende:
Mazelen en mensenoffers

Kijk kijk mensen pikken de walgelijke RIVM riooljournalistiek niet meer...
ehm het gaat over religieuze mensen die geen vaccinatie voor hun kinderen willen ivm met hun geloof.
als ik het zo ff heel snel doorblader. :{
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_128749877
Misschien bedoelt hij de reacties op het stuk?
  dinsdag 9 juli 2013 @ 10:19:29 #280
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_128749936
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 10:17 schreef meth1745 het volgende:
Misschien bedoelt hij de reacties op het stuk?
Die zijn aardig verdeeld in voor- en tegenstanders.
Lambiekje kennende heeft hij weer eens half gelezen. Met een half oog.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_128750118
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 00:07 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Geen wonder er wordt gewoon met 2 maten gemeten.
Mijn god, dat zijn resultaten van 16! jaar geleden, lekker relevant ook tegenwoordig......
  Moderator dinsdag 9 juli 2013 @ 11:26:06 #282
249559 crew  Lavenderr
pi_128751773
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 10:19 schreef Copycat het volgende:

[..]

Die zijn aardig verdeeld in voor- en tegenstanders.
Lambiekje kennende heeft hij weer eens half gelezen. Met een half oog.
Een lui half oog in dit geval.
  woensdag 10 juli 2013 @ 08:37:29 #283
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128786130
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 10:27 schreef .SP. het volgende:

[..]

Mijn god, dat zijn resultaten van 16! jaar geleden, lekker relevant ook tegenwoordig......
Een arts is hoogstwaarschijnlijk nog onbekwamer dan toen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 10 juli 2013 @ 08:39:25 #284
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_128786162
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 08:37 schreef Lambiekje het volgende:

Een arts is hoogstwaarschijnlijk nog onbekwamer dan toen.
Geef er maar een draai aan. Heb je dat opiniestuk inmiddels al met wat meer aandacht gelezen?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_128787757
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 08:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een arts is hoogstwaarschijnlijk nog onbekwamer dan toen.
Doe eens wat positiefs met je leven in plaats van beroepsgroepen afzeiken.

[ Bericht 3% gewijzigd door ajacied4lf op 10-07-2013 10:08:14 ]
  woensdag 10 juli 2013 @ 10:07:48 #286
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128787874
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 08:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een arts is hoogstwaarschijnlijk nog onbekwamer dan toen.
statestiekjes, bronnen, eigen ervaring, was dit in het nieuws..

mooi dat iemand dat zo goed weet die niet eens naar een ziekenhuis durft ;)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  Moderator woensdag 10 juli 2013 @ 10:11:50 #287
249559 crew  Lavenderr
pi_128787988
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 08:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een arts is hoogstwaarschijnlijk nog onbekwamer dan toen.
Lambiekje, mag ik je wat vragen? Wat eet en drink jij zoal om uit de klauwen van de verschrikkelijke artsen te blijven?
  woensdag 10 juli 2013 @ 12:47:46 #288
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128792839
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 10:03 schreef .SP. het volgende:

[..]

Doe eens wat positiefs met je leven in plaats van beroepsgroepen afzeiken.
Als ik MP zou worden dan zou ik vaccins accuut verbieden en en gros van de artsen voor het gerechtslepen met hun gezondheidvernietigende inslag. Medici die toch doorgaan met het bespottelijke activiteiten krijgen levenslang of enkele reis Texas.
Complete management van ziekenhuizen de laan uitsturen. En universiteiten als Wageningen ontmantelen. Experts zouden opnieuw een hun kunstje moeten bewijzen. Spoedeisende hulp losweken van ziekenhuizen. Want dat is het enige wat nut heeft van de huidige totaal gecorrumpeerde zorg.

Straffen op fraudeurs als Stapel zouden levenslang moeten krijgen. Die niets zeggende straf van hem nu geeft een duidelijk signaal dat frauderen en wetenschaplijk de boel belazeren de norm is en dat er niet tegen wordt opgetreden.

De beroepsgroep heeft zichzelf op die positie gemanoevreerd. Het zal met de dag duidelijk worder hoe corrupt het is.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 10 juli 2013 @ 12:51:16 #289
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128792966
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 10:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lambiekje, mag ik je wat vragen? Wat eet en drink jij zoal om uit de klauwen van de verschrikkelijke artsen te blijven?
Bewust zaken kopen. Geen kiloknaller vlees maar van de bioslager. Alles met aspartaam vermijden.
Geen koeienmelk drinken. En alles met mate.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator woensdag 10 juli 2013 @ 12:53:59 #290
249559 crew  Lavenderr
pi_128793074
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 12:51 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Bewust zaken kopen. Geen kiloknaller vlees maar van de bioslager. Alles met aspartaam vermijden.
Geen koeienmelk drinken. En alles met mate.
Gezond hoor .
pi_128794110
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 12:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als ik MP zou worden dan zou ik vaccins accuut verbieden en en gros van de artsen voor het gerechtslepen met hun gezondheidvernietigende inslag. Medici die toch doorgaan met het bespottelijke activiteiten krijgen levenslang of enkele reis Texas.
Complete management van ziekenhuizen de laan uitsturen. En universiteiten als Wageningen ontmantelen. Experts zouden opnieuw een hun kunstje moeten bewijzen. Spoedeisende hulp losweken van ziekenhuizen. Want dat is het enige wat nut heeft van de huidige totaal gecorrumpeerde zorg.

Straffen op fraudeurs als Stapel zouden levenslang moeten krijgen. Die niets zeggende straf van hem nu geeft een duidelijk signaal dat frauderen en wetenschaplijk de boel belazeren de norm is en dat er niet tegen wordt opgetreden.

De beroepsgroep heeft zichzelf op die positie gemanoevreerd. Het zal met de dag duidelijk worder hoe corrupt het is.
Ken je de definitie van positief wel?

Anyway, wat doe jij persoonlijk nu, op dit moment, om dit allemaal te kunnen bereiken?
pi_128796209
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 12:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als ik MP zou worden dan zou ik vaccins accuut verbieden en en gros van de artsen voor het gerechtslepen met hun gezondheidvernietigende inslag. Medici die toch doorgaan met het bespottelijke activiteiten krijgen levenslang of enkele reis Texas.
Helaas zal het nooit zo ver komen gezien, behalve onderbuikgevoelens, je geen argumenten hebt om anderen ervan te overtuigen dat dat nodig is. Wellicht als je over wat medische kennis beschikt dat je een argument kan maken bij het gepeupel.
Conscience do cost.
  woensdag 10 juli 2013 @ 15:20:54 #293
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_128798107
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:00:59 #294
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_128802208
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 12:47 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Als ik MP zou worden dan zou ik vaccins accuut verbieden en en gros van de artsen voor het gerechtslepen met hun gezondheidvernietigende inslag. Medici die toch doorgaan met het bespottelijke activiteiten krijgen levenslang of enkele reis Texas.
Complete management van ziekenhuizen de laan uitsturen. En universiteiten als Wageningen ontmantelen. Experts zouden opnieuw een hun kunstje moeten bewijzen. Spoedeisende hulp losweken van ziekenhuizen. Want dat is het enige wat nut heeft van de huidige totaal gecorrumpeerde zorg.

Straffen op fraudeurs als Stapel zouden levenslang moeten krijgen. Die niets zeggende straf van hem nu geeft een duidelijk signaal dat frauderen en wetenschaplijk de boel belazeren de norm is en dat er niet tegen wordt opgetreden.

De beroepsgroep heeft zichzelf op die positie gemanoevreerd. Het zal met de dag duidelijk worder hoe corrupt het is.
De meeste dingen kennen we ondertussen wel van je, maar wat heeft Universiteit Wageningen nou weer misdaan? :?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:28:08 #295
262 Re
Kiss & Swallow
pi_128803514
Gesponsored door Monsato, denk ik
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:31:37 #296
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128803687
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:00 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

De meeste dingen kennen we ondertussen wel van je, maar wat heeft Universiteit Wageningen nou weer misdaan? :?
sneue baggetalisatie van bijensterfte en straling
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 10 juli 2013 @ 17:32:37 #297
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_128803725
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:31 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

sneue baggetalisatie van bijensterfte en straling
Dus omdat een klein aantal wetenschappers iets zeggen waar jij het niet mee eens bent, zou je de hele universiteit maar opdoeken? Vind je dat niet een beetje overdreven?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 11 juli 2013 @ 08:34:22 #299
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128825293
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:31 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

sneue baggetalisatie van bijensterfte en straling
word imker :)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 11 juli 2013 @ 08:51:12 #300
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_128825538
quote:
0s.gif Op woensdag 10 juli 2013 17:32 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dus omdat een klein aantal wetenschappers iets zeggen waar jij het niet mee eens bent, zou je de hele universiteit maar opdoeken? Vind je dat niet een beetje overdreven?
Universiteiten zijn inmiddels gecorrumpeerd door de industrie. Objectief onderwijs is dus geinfecteerd.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 11 juli 2013 @ 09:00:04 #301
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_128825682
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2013 08:51 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Universiteiten zijn inmiddels gecorrumpeerd door de industrie. Objectief onderwijs is dus geinfecteerd.
en jij weet dat hoe?
jij hebt ooit op een universiteit gezeten?

ik leg de link niet tussen een opleiding en een fabriek, verklaar u nader.
Universiteit werkt vaak doormiddel van eigen onderzoek en zo.
Er staat nog een vraag voor u open!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')