sterktequote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:30 schreef ChildoftheStars het volgende:
Hier aan de thee
Dadelijk brood denk ik. Gisteren had ik migraine en ging alles er sneller uit dan in. Weet nog niet zeker of ik eten al aan kan en durf
Oh balen, sterkte!quote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:30 schreef ChildoftheStars het volgende:
Hier aan de thee
Dadelijk brood denk ik. Gisteren had ik migraine en ging alles er sneller uit dan in. Weet nog niet zeker of ik eten al aan kan en durf
Jaloers!quote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:24 schreef Karzai het volgende:
Nog meer lekkers gehaald empenada's met kip, kaas en rund, Japanse nootjes, haring kaviaar, pistache nootjes
[ afbeelding ]
Beterschap, vervelend is dat.quote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:30 schreef ChildoftheStars het volgende:
Hier aan de thee
Dadelijk brood denk ik. Gisteren had ik migraine en ging alles er sneller uit dan in. Weet nog niet zeker of ik eten al aan kan en durf
Oei zo'n zak gebrande pistaches van de markt moet ik écht niet voor me hebbenquote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:24 schreef Karzai het volgende:
Nog meer lekkers gehaald empenada's met kip, kaas en rund, Japanse nootjes, haring kaviaar, pistache nootjes
[ afbeelding ]
Ongelooflijk, had ik niet verwacht gezien er immens veel wordt ingekocht.quote:Op vrijdag 29 maart 2024 10:37 schreef PzKpfw het volgende:
Helaas zijn de (grote) zakken paaseitjes overal al uitverkocht
Lekker he, zondag kun je er weer zittenquote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh balen, sterkte!
Hier boterham met ham jn de tuin, fris maar eindelijk weer een zonnetje
Moet ineens aan een uitsmijter van een rock cafe denken, een indo die mensen inschuchterde door roepen, ik maak Sateh van je, we noemden hem dus Babiquote:
Ik ben er nog steeds ziek van. Wel zo echt wat eten. Anders blijf ik erin hangenquote:Op vrijdag 29 maart 2024 15:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Beterschap, vervelend is dat.
Is de migraine nu wel opgelost?
[..]
Oei zo'n zak gebrande pistaches van de markt moet ik écht niet voor me hebben
[..]
Ongelooflijk, had ik niet verwacht gezien er immens veel wordt ingekocht.
Ik vind de dragee eitjes zo lekker maar niet gekocht dit jaar want 3,49 voor een klein zakje
quote:Op vrijdag 29 maart 2024 12:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Oh balen, sterkte!
Hier boterham met ham jn de tuin, fris maar eindelijk weer een zonnetje
Dank julliequote:
Bij mij was de slager wel open. Zo'n enorm verschil met shoarma uit de supermarkt.quote:Op vrijdag 29 maart 2024 16:19 schreef foodlover het volgende:
Balen supermarkt toch dicht terwijl ik van de week nog op hun site had gecheckt... Morgen dus naar de Lidl.
Voor straks wat kalkoenfilet uit de vriezer, met wat shoarma of gyros kruiden en pitabroodjes eten dan maar
Oh wauw, is dat die oscypek (?) waar je laatst ook over schreef?quote:Op vrijdag 29 maart 2024 16:37 schreef Molo het volgende:
Gerookte geitenkaas uit Polen
Middagsnackje
[ afbeelding ]
Ook namens mij beterschap! Echt klote, migraine...quote:Op vrijdag 29 maart 2024 16:16 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Ik ben er nog steeds ziek van. Wel zo echt wat eten. Anders blijf ik erin hangen
Dank je wel
quote:Op vrijdag 29 maart 2024 17:01 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Oh wauw, is dat die oscypek (?) waar je laatst ook over schreef?
Doe je gewoon de kaas in de oven?
Het ziet er ontzettend lekker uit (ik lust alleen geen geitenkaas)quote:Op vrijdag 29 maart 2024 16:37 schreef Molo het volgende:
Gerookte geitenkaas uit Polen
Middagsnackje
[ afbeelding ]
Ziet er prachtig uit! Smaakt het een beetje halloumi--achtig? En eet je daar nog brood of toast bij?quote:Op vrijdag 29 maart 2024 17:10 schreef Molo het volgende:
[..]![]()
Ik heb ze nu in een koekenpan opgewarmd maar even in de oven of airfryer op niet al te hoge temperatuur is makkelijker en gelijkmatiger denk ik
Hier te koop in de grotere Poolse supermarkten
Qua structuur vergelijkbaar maar wel wat zachter dan halloumi bij verwarmen. Gerookt en lekkere boerderijgeur/smaakquote:Op vrijdag 29 maart 2024 17:12 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ziet er prachtig uit! Smaakt het een beetje halloumi--achtig? En eet je daar nog brood of toast bij?
Vragen, vragen
Lekker! Ook weer eens zin in maar er wordt pasta met garnalen voor me gefixt. Alleen geen zin inquote:Op vrijdag 29 maart 2024 17:13 schreef Kanaroe het volgende:
O.T. hier naanbroodjes met shoarmavlees en/of falafel, met knoflooksaus, sla en gebakken uitjes met groene paprika
Laat je het weten als je de Screamin Sicilian hebt geprobeerd?quote:Op vrijdag 29 maart 2024 19:03 schreef Smart_ass het volgende:
Ik had als lunch restjes overgebleven pizza en haricot verts.
Vanavond ovenschotel die ik uit de vriezer heb gehaald, geen zin om te koken.
Niets mis mee, klinkt prima!quote:Op vrijdag 29 maart 2024 19:03 schreef Smart_ass het volgende:
Ik had als lunch restjes overgebleven pizza en haricot verts.
Vanavond ovenschotel die ik uit de vriezer heb gehaald, geen zin om te koken.
Oh dat klinkt echt lekkerquote:Op vrijdag 29 maart 2024 20:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Laat je het weten als je de Screamin Sicilian hebt geprobeerd?![]()
Ik kreeg aspergequiche met geitenkaas-avocadosalade en toe een lavacakeje met ijs
Hahahaquote:Op vrijdag 29 maart 2024 21:16 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Oh dat klinkt echt lekker!
Nou die heeft m’n vriend dus laatst op haha! Hij vond ‘m mwoah (maar hij houdt sowieso niet super erg van pizza). Ik ga ‘m nog weleens voor mezelf halen. Ik had die betreffende avond taco bell
.
Verwennerij zegquote:Op vrijdag 29 maart 2024 21:22 schreef golfer het volgende:
Lekker decadent tijdens het televisie kijken een bakje met Hollandse garnalen en stukjes gerookte paling.
[ link | afbeelding ]
Hij heeft ‘m sowieso niet helemaal opgegeten (die avond in elk geval) dus ik twijfel of ik er een stukje van op heb. Het is niet blijven hangen in ieder geval dus als dat het geval was, was ik niet impressedquote:Op vrijdag 29 maart 2024 22:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
HahahaPff hij had je best een puntje mogen geven
quote:Op vrijdag 29 maart 2024 22:37 schreef MadMaster het volgende:
Food for thought:
Kokuscurry en Camambert... 🤔
[ afbeelding ]
Kalamata oiljven zijn ook best interessant.quote:Op vrijdag 29 maart 2024 22:37 schreef MadMaster het volgende:
Food for thought:
Kokuscurry en Camambert... 🤔
[ afbeelding ]
Die waren me nog niet eens opgevallen…quote:Op zaterdag 30 maart 2024 05:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Kalamata oiljven zijn ook best interessant.
Wij hebben het voordeel om dichtbij IJmuiden te wonen. Daar volop en diverse soorten en prijsklassen verkrijgbaar.quote:Op zaterdag 30 maart 2024 12:58 schreef Karzai het volgende:
geen kreeft te krijgen hier in de buurt ben alle supermarkten en de visboer afgegaan, eet het wel een keertje in een restaurant
Updatequote:Op vrijdag 29 maart 2024 16:05 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Vanavond iets eenvoudigs gepimpt want een wat verdrietige vriendin komt onverwacht mee-eten.
Vooraf
Gebonden aspergeroomsoep (uit de vriezer, altijd goed wat op voorraad te hebben)
Kippenvleugels met aardappelen uit de oven met een groene salade
Een Hollandse Dame Blance (Perzik uit blik, vanille-ijs van de supermarkt en zelfgemaakte chocoladesaus want ik heb geen fles
Hierbij een Sekt voor bezoek en manlief, ik drink water, nog steeds droog, voel me daar erg goed bij
Morgen komt het verwachte bezoek
Vitello Tonato
Hollandse boerderijeend filet met Sinaasappelsaus, Puree, Rode kool, stoofpeertjes
Na weet ik nog niet, denk aan of nog een keer dame blanche, of Flan Caramel, of of
Kreeft is lekker, maar als ik heel eerlijk ben, Noordzeegarnalen zijn lekkerder.quote:Op zaterdag 30 maart 2024 12:58 schreef Karzai het volgende:
geen kreeft te krijgen hier in de buurt ben alle supermarkten en de visboer afgegaan, eet het wel een keertje in een restaurant
Spaghetti Hollandse stijlquote:Op zaterdag 30 maart 2024 15:26 schreef Molo het volgende:
Die zijn prima ja
Hier spaghetti vanavond, Hollandse stijl met gehaktsaus![]()
Wat is een raviolisalade?quote:Op zaterdag 30 maart 2024 16:45 schreef Scriptascripta het volgende:
Raviolisalade vanavond met sla, tomaatjes, rode pesto en gegrilde paprika.
Ohhhhhhhhhquote:Op zaterdag 30 maart 2024 17:43 schreef ondeugend het volgende:
Yaaaay de eerste keer asperges dit seizoen
[ afbeelding ]
Verspil mij niet asperges van de Lidl. Nou niks verspild. Van het afval bouillon getrokken.
Ah, dankje. Ik zou er nooit op komen om ravioli als salade (lauw/koud) te etenquote:Op zaterdag 30 maart 2024 20:17 schreef Scriptascripta het volgende:
[..]
https://www.leukerecepten.nl/recepten/snelle-ravioli-salade/
Deze was het Kanaroe
Het is een eierlikeur en dus te vergelijken met advocaat maar dan zachter romiger van smaak. Deze is gemaakt met jenever maar kan ook met brandewijn. 8% alc.quote:Op zondag 31 maart 2024 16:18 schreef Karzai het volgende:
[..]
dit ken ik niet, waar smaakt het naar?
Neequote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Wat is dat? Een soort advocaat?quote:
Ja een zachtere en lichtgele versie, dus minder alcohol. Tokkelroom zit rond de 8% en advocaat 14%.quote:Op zondag 31 maart 2024 20:09 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Wat is dat? Een soort advocaat?
Lekker bij ijs, appeltaart en andere toetjes ook.quote:Op zondag 31 maart 2024 20:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja een zachtere en lichtgele versie, dus minder alcohol. Tokkelroom zit rond de 8% en advocaat 14%.
Oei sterkte met het verlies.quote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Lieverdquote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Uniekie wat verdrietig, sterktequote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Troost gewenst. Naar altijd.quote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Gecondoleerdquote:Op zondag 31 maart 2024 19:37 schreef uniekhoorn het volgende:
Teoostvoer dag 2, chinnees-insdisch rijsttafel.
Onze vrolijke noot, Mechelaar gisteren in moeten laten slapen
Even teruggelezen; veel sterkte met jullie verliesquote:Op maandag 1 april 2024 15:44 schreef uniekhoorn het volgende:
Bedankt allemaalHet is vreselijk stil in huis maar dat gaat ook wel wennen.
Gewerkt vandaag, morgen samen vrij dus wij gaan maar even gourmetten.. Vlees snij ik zelf wel.
Kogelbiefstuk, kippendij, shoarma, catalaanse worstjes, varkenshaas. Met grote champignons, rode paprika en ui
Dat vleesquote:Op maandag 1 april 2024 18:11 schreef Bzzzzt het volgende:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
400 gram ribeye
Ik vind het heerlijk bij alle rund wat je medium rare eet.quote:Op maandag 1 april 2024 20:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat vlees![]()
Is die dressing lekker? Staat hier in de voorraadkast te wachten tot gebruik
Nu het grill/bbq seizoen weer geopend is, zal ik die fles ook eens openrukkenquote:Op maandag 1 april 2024 20:50 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Ik vind het heerlijk bij alle rund wat je medium rare eet.
Wat lijkt me dit superrrrlekkerquote:Op maandag 1 april 2024 23:18 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Zoete aubergine, low and slow (uurtje op 170 daarna anderhalf op 140 of zo), met miso en maple syrup en een miso-maple botersaus.
Koningsoesterzwam met miso, knoflook, gember, en een miso-gember-lente ui saus.
Gegeten met gebakken rijst.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Dat klinkt geweldig, ook met die cordon bleu!quote:Op dinsdag 2 april 2024 17:19 schreef Kanaroe het volgende:
Straks nog eens een portie verse witte asperges met peterselieboter, cordon bleu van kipfilet en aardappelgratin
Het was erg lekker, een herhaling van vorige week maar nu nog beter want ik had geoefendquote:Op dinsdag 2 april 2024 20:01 schreef foodlover het volgende:
[..]
Dat klinkt geweldig, ook met die cordon bleu!
Heerlijk!quote:Op dinsdag 2 april 2024 21:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Rijst met avocado, 2 zachtgekookte eieren, zwarte bonen en bbq-chilisaus.
quote:Op woensdag 3 april 2024 16:16 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag, als tussendoortje, hadden wij een paar stokjes yakitori.
Vanavond wordt het op de huid gebakken doradefilets met daarbij patat van Friethoes met zelfgemaakte mayonaise en gekookte mais met roomboter.
Het zou fijn zijn als je niet alleen een foto dumpt, maar er ook even bijzet wat het allemaal is.quote:
Zie post #132quote:Op woensdag 3 april 2024 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Het zou fijn zijn als je niet alleen een foto dumpt, maar er ook even bijzet wat het allemaal is.
Aha. Die had ik gemist.quote:Op woensdag 3 april 2024 18:50 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Zie post #132
"Vanavond weer een kaassoufle, salade en aardappeltjes
Toetje
Framboos, granaatappel roomyoghurt"
No thanks, sorrie voor de bemoeienis![]()
![]()
Niet zo haten op @Karzaiquote:Op woensdag 3 april 2024 18:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Het zou fijn zijn als je niet alleen een foto dumpt, maar er ook even bijzet wat het allemaal is.
ik kan het wel hebben hoorquote:Op woensdag 3 april 2024 18:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Niet zo haten op @:karzai
Hier rösti rondjes, snijbonen en halskarbonade met één of andere slagersmarinade. Was erg lekker
Ik hoop dat je ook eens succesverhalen hebt in de keuken, dit klinkt frustrerend.quote:Op donderdag 4 april 2024 12:57 schreef junkiesietze het volgende:
Gister een maaltijdpakket lasange gemaakt, nou godsamme zeg in je eentje sta je gewoon een uur shit te snijden
En ik heb het alsnog niet klein genoeg gesneden, want het was een soort groente ovenschotel met lasange bladeren er doorheenvond er weinig aan.
ohja en oventijden kloppen NOOOOOIT op recepten, echt fucking NOOIT
Heb net een nieuwe oven dus hij komt goed op temperatuur. maar alsnog was het bijna rauwen zat er nog veel te veel vocht in
Had je wel een geschikte schaal? Je laagjes lasagnebladen moeten wel allemaal onder staan, dus niet boven je saus uitkomen.quote:Op donderdag 4 april 2024 12:57 schreef junkiesietze het volgende:
Gister een maaltijdpakket lasange gemaakt, nou godsamme zeg in je eentje sta je gewoon een uur shit te snijden
En ik heb het alsnog niet klein genoeg gesneden, want het was een soort groente ovenschotel met lasange bladeren er doorheenvond er weinig aan.
ohja en oventijden kloppen NOOOOOIT op recepten, echt fucking NOOIT
Heb net een nieuwe oven dus hij komt goed op temperatuur. maar alsnog was het bijna rauwen zat er nog veel te veel vocht in
Oh goede guilty pleasure dit! Ik herinner me Aldi lasagne nog welquote:Op donderdag 4 april 2024 14:52 schreef mascara-klodder het volgende:
Guilty pleasure, cheap ass lasagne van de Aldi in België![]()
[ link | afbeelding ]
@:praadje
quote:Op donderdag 4 april 2024 14:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik hoop dat je ook eens succesverhalen hebt in de keuken, dit klinkt frustrerend.
Ja de knorr pakjes lasange gaan altijd prima en perfect, maar had dit maaltijdpakket gekregen in een to good to go ding.quote:Op donderdag 4 april 2024 15:03 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Had je wel een geschikte schaal? Je laagjes lasagnebladen moeten wel allemaal onder staan, dus niet boven je saus uitkomen.
Ik vind die maaltijdpakketten altijd super. Ja, je weet dat er snijwerk in zit, is ook niet mijn favoriet, maar dat weet je als je het koopt. De AH nasi is ook erg lekker. Daar zit de groente er voorgesneden bijquote:Op donderdag 4 april 2024 14:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik hoop dat je ook eens succesverhalen hebt in de keuken, dit klinkt frustrerend.
Wel jammer van het werk dan. En dan maar weer terug naar je vertrouwde recept.quote:Op donderdag 4 april 2024 15:18 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
[..]
Ja de knorr pakjes lasange gaan altijd prima en perfect, maar had dit maaltijdpakket gekregen in een to good to go ding.
en ja mn schaal is geschikt, gewoon glas.
Succes verhalen in de keuken, ja die zijn er wel als ik aan het slowcooken ben, maar na een dag hard werken heb ik geen zin om nog uren bezig te zijn en wil ik gewoon iets snels maken. Maar variatie is dan ver te zoeken.
Frustrerend om altijd maar voor jezelf te moeten koken en dat nooit iemand anders het een keer voor je kan doen. of samen koken
quote:Op donderdag 4 april 2024 14:52 schreef mascara-klodder het volgende:
Guilty pleasure, cheap ass lasagne van de Aldi in België![]()
[ link | afbeelding ]
@:praadje
Oeh die milkshake wil ik ookquote:Op donderdag 4 april 2024 15:05 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Oh goede guilty pleasure dit! Ik herinner me Aldi lasagne nog wel.
Ben gisteren uiteindelijk eindelijk eens naar de Culver’s geweest ipv soep gemaakt, altijd al eens willen proberen. Had een butter burger deluxe, kreukelfriet en een milkshake cookie dough/brownie pieces. Viel niet tegen.
Dat begrijp ik. Voor alleen is er lang niet altijd motivatie.quote:Op donderdag 4 april 2024 15:18 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
[..]
Ja de knorr pakjes lasange gaan altijd prima en perfect, maar had dit maaltijdpakket gekregen in een to good to go ding.
en ja mn schaal is geschikt, gewoon glas.
Succes verhalen in de keuken, ja die zijn er wel als ik aan het slowcooken ben, maar na een dag hard werken heb ik geen zin om nog uren bezig te zijn en wil ik gewoon iets snels maken. Maar variatie is dan ver te zoeken.
Frustrerend om altijd maar voor jezelf te moeten koken en dat nooit iemand anders het een keer voor je kan doen. of samen koken
Ooh lekker, eigen gemaakte hamburgersquote:Op donderdag 4 april 2024 16:44 schreef Kanaroe het volgende:
Ik ga zo burgers bakken van runder-en een beetje varkensgehakt.
Kropsla, tomaatje, rood uitje, augurkje, plakje spek en plastic cheddar
Sausjes, jalapeņo en tijgerbollen en zachte bolletjes erbij
Komkommers klaargemaakt?quote:Op donderdag 4 april 2024 17:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh lekker, eigen gemaakte hamburgers![]()
Er worden op dit moment komkommers klaargemaakt. Hoe heb ik dat kunnen vergeten
Sarma is sowieso lekker tochquote:Op donderdag 4 april 2024 18:38 schreef anndb het volgende:
Word griek hier zometeen... Eigenlijk te moe voor (vandaag bloedtransfusie gehad) maar goed. Moeten iets eten. Word gelukkig wel opgehaald.
Maandag word er traditioneel roemeens voor me gekookt, kijk ik naar uit! Geen idee of het smaakt, toen ik in Roemenië was was het eten niet zo maargoed misschien zelf gekookt door een Roemeense dat wel smaakt. Sarma en een traditionele Roemeense soep gaat ze maken.
quote:Op donderdag 4 april 2024 17:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh lekker, eigen gemaakte hamburgers![]()
Er worden op dit moment komkommers klaargemaakt. Hoe heb ik dat kunnen vergeten
Sterktequote:Op donderdag 4 april 2024 18:38 schreef anndb het volgende:
Word griek hier zometeen... Eigenlijk te moe voor (vandaag bloedtransfusie gehad) maar goed. Moeten iets eten. Word gelukkig wel opgehaald.
Maandag word er traditioneel roemeens voor me gekookt, kijk ik naar uit! Geen idee of het smaakt, toen ik in Roemenië was was het eten niet zo maargoed misschien zelf gekookt door een Roemeense dat wel smaakt. Sarma en een traditionele Roemeense soep gaat ze maken.
Sterkte en beterschap!quote:Op donderdag 4 april 2024 18:38 schreef anndb het volgende:
Word griek hier zometeen... Eigenlijk te moe voor (vandaag bloedtransfusie gehad) maar goed. Moeten iets eten. Word gelukkig wel opgehaald.
Maandag word er traditioneel roemeens voor me gekookt, kijk ik naar uit! Geen idee of het smaakt, toen ik in Roemenië was was het eten niet zo maargoed misschien zelf gekookt door een Roemeense dat wel smaakt. Sarma en een traditionele Roemeense soep gaat ze maken.
Jouw vaders noodzakelijke komkommersalade waarschijnlijk?quote:Op donderdag 4 april 2024 17:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh lekker, eigen gemaakte hamburgers![]()
Er worden op dit moment komkommers klaargemaakt. Hoe heb ik dat kunnen vergeten
Chapagetti, heerlijk comfort food en zo klaarquote:Op donderdag 4 april 2024 17:48 schreef Molo het volgende:
[..]
Komkommers klaargemaakt?![]()
![]()
Hier nog geen idee, zou linzensoep met ajvar maken maar ik ben veel te laat thuis daarvoor![]()
Wellicht een chapagetti met wortel erdoor ofzo (stiekem ook heel lekker)
quote:Op donderdag 4 april 2024 17:57 schreef Smart_ass het volgende:
Ik ben ook wel benieuwd naar de komkommers!
Hier een caesar salad.
Leuk! Niet bekend met dat eten.quote:Op donderdag 4 april 2024 18:38 schreef anndb het volgende:
Word griek hier zometeen... Eigenlijk te moe voor (vandaag bloedtransfusie gehad) maar goed. Moeten iets eten. Word gelukkig wel opgehaald.
Maandag word er traditioneel roemeens voor me gekookt, kijk ik naar uit! Geen idee of het smaakt, toen ik in Roemenië was was het eten niet zo maargoed misschien zelf gekookt door een Roemeense dat wel smaakt. Sarma en een traditionele Roemeense soep gaat ze maken.
Yes was onverwacht goed zie andere restaurant review topic :-)quote:Op donderdag 4 april 2024 21:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Leuk! Niet bekend met dat eten.
Was het Griekse eten lekker? Beter dan Center Parcs denk
Oh dit ziet er heerlijk uitquote:
Zelfgemaakt. Wel met dressing uit een flesje hoorquote:Op donderdag 4 april 2024 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Chapagetti, heerlijk comfort food en zo klaar
[..]zelfgemaakt of k&k?
Mijn vader wil al jarenlang elke avond komkommer bij het eten. En nog is hij het niet zat.
Die gewoonte heb ik ook! Zelfs bij het ontbijt heb ik vaak schijfjes komkommer. Omdat het lekker fris is, gewoon een schoteltje ernaast.quote:Op donderdag 4 april 2024 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Chapagetti, heerlijk comfort food en zo klaar
[..]zelfgemaakt of k&k?
Mijn vader wil al jarenlang elke avond komkommer bij het eten. En nog is hij het niet zat.
Je moet uit de gein eens uit de slowcooker proberen (6 a 7 uur laagste stand), kluiven is dan verleden tijd en je krijgt er ook vanzelf een jusje bij.quote:Op vrijdag 5 april 2024 12:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Het werd gisteren mix grill van shoarma en spareribs, was tevens mijn lunch net.
Vanavond een kippenbout uit de oven
Is ook lekker maar is wel compleet andere textuur dan. Ik vind dat knapperige velletje uit de oven juist zo ontzettend lekker bij kippenpotenquote:Op vrijdag 5 april 2024 14:20 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Je moet uit de gein eens uit de slowcooker proberen (6 a 7 uur laagste stand), kluiven is dan verleden tijd en je krijgt er ook vanzelf een jusje bij.
Toen ik een grote slowcooker had (die staat nu ergens op zolder), heb ik er een keer een hele kip in gestopt. Subliem. Het karkas is dan al perfect schoon, niks blijft er meer aanhangen.
Dat klopt helemaal, je hebt dat knapperige niet. Het wordt ook geen pulled chicken, maar het vlees glijdt gewoon van het bot en het velletje is zacht. Het is wat je persoonlijke smaak is. Ik ben niet zo'n liefhebber van kluiven.quote:Op vrijdag 5 april 2024 14:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Is ook lekker maar is wel compleet andere textuur dan. Ik vind dat knapperige velletje uit de oven juist zo ontzettend lekker bij kippenpoten
Hier vanavond Finse zalmsoep.
Nu net bakje griesmeelpudding met aardbeiensaus op![]()
quote:Op vrijdag 5 april 2024 15:46 schreef Karzai het volgende:
Vanavond patatje en een berenklauw halen bij de frituur
Knikkers?quote:Op vrijdag 5 april 2024 15:22 schreef foodlover het volgende:
Gisteren kipfilet haasjes, ijsbergsla salade, gekookte aardappelen en knikkers...
Kocht hier in ES eens een blik doperwten brrr. knikkers
Straks naar ons appartement aan de kust, denk dat we pizza gaan eten daar bij een van de weinige pizzeria s daar die een echte Italiaanse stijl pizza weten te fabriceren. Je moet wel "quatro quesos" zeggen niet in het Italiaans want dan zijn ze de weg kwijt
Worden niet kapucijners bedoeld?quote:
Klinkt goeeeeedquote:Op vrijdag 5 april 2024 17:20 schreef Kanaroe het volgende:
Straks snackbarvoer, mijn wederhelft kookt, vandaar![]()
Voor mij Franse frietjes met tartaarsaus, kaassouflesse en Belse sate
In de koelkast ligt nu 1 kilo buikspek te marineren, want morgen wil ik krokant buikspek uit de oven toveren
Voor mij de eerste keer, dus ik ben benieuwd of het lukt!
Je snapt nu ook wel dat wij elke week een bereid recept uit het boekje hier verwachten incl foto verslag en uitgetypt recept.quote:Op vrijdag 5 april 2024 17:50 schreef Smart_ass het volgende:
Mijn oma is onlangs overleden (lieve schat is 96 jaar geworden) en er werd gevraagd of er iets was wat ik graag wilde hebben dus ik heb gezegd dat ik haar receptenschriftje wel wil hebben.
Nu is dit ranzige ding naar me onderweg:
[ afbeelding ]
Geweldig toch zoiets.
Je moet maar zo bedenken, beter geen berenklauw bij de frituur, dan een overvloed ervan in de natuurquote:Op vrijdag 5 april 2024 18:16 schreef Karzai het volgende:
geen berenklauw bij de frituurik heb maar een kroketje genomen
nu een lekker koud pilsje, weeeeeeeeekaend
Ja maar knapperige gegratineerde ovenschalenquote:Op vrijdag 5 april 2024 18:24 schreef Blues het volgende:
Ik maakte open lasagne, met wat resten uit onze koelkast.
Paddo's, sjalot, knoflook, baconreepjes, tijm en een rest truffeltapanade z/p bakken.
Bladen 5 min koken in water met zout en wat olie.
Ricotta met kaas mengen.
Laagjes maken en nog een restje geraspte mozzarella erover en dat ziet er zo uit:
#disclamer omdat de ricotta koud wordt verwerkt is, voor opdienen 35 sec in de mag.
Heel lekker!!
[ link | afbeelding ]
Dat is een erfenis met veel betekenis, de bestequote:Op vrijdag 5 april 2024 17:50 schreef Smart_ass het volgende:
Mijn oma is onlangs overleden (lieve schat is 96 jaar geworden) en er werd gevraagd of er iets was wat ik graag wilde hebben dus ik heb gezegd dat ik haar receptenschriftje wel wil hebben.
Nu is dit ranzige ding naar me onderweg:
[ afbeelding ]
Geweldig toch zoiets.
Ik herlas de post van @foodlover en ze had het over een blik doperwtenquote:
Spannend welquote:Op vrijdag 5 april 2024 21:38 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ik herlas de post van @:foodlover en ze had het over een blik doperwten
We gaan het vast nog lezen
Ja dat is ook lekker! Maar ik wilde weer eens wat anders met alle restanten die ik kon vinden.quote:Op vrijdag 5 april 2024 18:46 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja maar knapperige gegratineerde ovenschalen![]()
quote:Op zaterdag 6 april 2024 18:16 schreef Kanaroe het volgende:
Nou, m'n buikspek is gelukt![]()
Lekkere bubbelie krokante korst
Het vlees een nacht laten marineren in een 5- spice marinade, het vel ingekerfd, gezouten enz. enz.
Opgegeten met een eenvoudige nasi, het gerecht had nog wel iets fris nodig maar ik was te lui om nog meer te verzinnen
Dit klinkt fantastischquote:Op zaterdag 6 april 2024 18:16 schreef Kanaroe het volgende:
Nou, m'n buikspek is gelukt![]()
Lekkere bubbelie krokante korst
Het vlees een nacht laten marineren in een 5- spice marinade, het vel ingekerfd, gezouten enz. enz.
Opgegeten met een eenvoudige nasi, het gerecht had nog wel iets fris nodig maar ik was te lui om nog meer te verzinnen
Heb je een recept vd sticky bloemkool?quote:Op zaterdag 6 april 2024 19:47 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Sticky bloemkool. Met een zelfgebrouwen biertje.
Oh daar wil ik ook wel het recept van weten! Ziet er erg lekker uitquote:Op zaterdag 6 april 2024 19:47 schreef stavromulabeta het volgende:
[ afbeelding ]
Sticky bloemkool. Met een zelfgebrouwen biertje.
quote:Op zaterdag 6 april 2024 21:36 schreef Blues het volgende:
[..]
Heb je een recept vd sticky bloemkool?
https://www.tablefortwoblog.com/sticky-korean-style-cauliflower/quote:Op zaterdag 6 april 2024 21:39 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Oh daar wil ik ook wel het recept van weten! Ziet er erg lekker uit
Dank je welquote:Op zaterdag 6 april 2024 21:43 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
https://www.tablefortwoblog.com/sticky-korean-style-cauliflower/
quote:Op zondag 7 april 2024 17:10 schreef golfer het volgende:
Straks: gebakken biefstukspiesjes net zwarte knoflookmarinade, een restje pilavrijst en een komkommer-tomaat-ei salade met honig-mosterddressing.
Ff mezelf quoten....quote:Op zondag 7 april 2024 17:35 schreef Kanaroe het volgende:
Wij hebben een pizza besteld, ik een pinsa quattro formaggio.
Ben benieuwd, tis een nieuw tentje uit een naburig dorp....pompidom
Dit ziet er geweldig uit!quote:Op zondag 7 april 2024 19:42 schreef MadMaster het volgende:
Inktvis tentakels van de grill, met een beetje knoflookzout en bieslook.
En wat zelfgemaakte whisky saus…
[ afbeelding ]
Mooi zo!quote:Op zondag 7 april 2024 19:23 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ff mezelf quoten....
Hele goede pinsa, luchtige en krokante bodem, en lekkere kaas
Mijn man was ook blij met zijn pikante pizza
Voor herhaling vatbaar als er geen kookzin is
Goed gebakkenquote:Op zondag 7 april 2024 19:42 schreef MadMaster het volgende:
Inktvis tentakels van de grill, met een beetje knoflookzout en bieslook.
En wat zelfgemaakte whisky saus…
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 7 april 2024 19:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Had een verse pizza tonijn, ontzettend goed belegd maar smaakte me helaas niet
Nu thee en dropjes
Pinsa Romana bevat mengeling van tarwebloem, rijstebloem en sojabloem, hierdoor krijg je een zeer luchtig en krokant deeg.quote:Op maandag 8 april 2024 09:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mooi zo!
Is een pinsa een kleine pizza?
Wat Foodlover al zegt, lekker luchtig deeg en meestal ovaal van vorm i.p.v rondquote:Op maandag 8 april 2024 09:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mooi zo!
Is een pinsa een kleine pizza?
[..]
Goed gebakken
[..]Was het niet lekker of voel jij je niet zo goed?
Ik vroeg dit omdat ik verse asperges uit Nedersaksen ga consumeren vanavond, misschien heb jij het over heel iets anders.quote:
Geen idee of verse asperges uit Nedersaksen hetzelfde zijn als verse asperges uit Nederland. Lijkt mij niet dat daar veel verschil tussen zit.quote:Op maandag 8 april 2024 12:44 schreef Jeroboam het volgende:
Ik vroeg dit omdat ik verse asperges uit Nedersaksen ga consumeren vanavond, misschien heb jij het over heel iets anders.
Dit zijn hele dikke dus misschien heeft de boer ze niet milieuvriendelijk opgekweekt, zo vroeg in het seizoen. Ik vraag me ook af in hoeverre Nederlandse asperges in potjes verdwijnen.quote:Op maandag 8 april 2024 12:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Geen idee of verse asperges uit Nedersaksen hetzelfde zijn als verse asperges uit Nederland. Lijkt mij niet dat daar veel verschil tussen zit.
https://www.dutchfoodexpr(...)perges-pot-530-gram/quote:Op maandag 8 april 2024 12:53 schreef Jeroboam het volgende:
Ik vraag me ook af in hoeverre Nederlandse asperges in potjes verdwijnen.
Op AH.nl staat dit over hetzelfde product:quote:Op maandag 8 april 2024 12:58 schreef golfer het volgende:
[..]
https://www.dutchfoodexpr(...)perges-pot-530-gram/
Die provincies zijn natuurlijk ook geen onderdeel van Nederland...quote:Op maandag 8 april 2024 13:01 schreef Jeroboam het volgende:
Edit: mijn voorgevoel is correct: De aanvoer komt van de zandgronden in Limburg, Brabant en voor een deel uit Duitsland.
Volgens mij wel!quote:Op maandag 8 april 2024 13:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Die provincies zijn natuurlijk ook geen onderdeel van Nederland...
Vanaf aanstaande donderdag pas verkrijgbaar zoals in de folder staatquote:Op maandag 8 april 2024 14:53 schreef junkiesietze het volgende:
[ link | afbeelding ]
Nu bij de lidl, straks kijken of ze het hebben, en dat dan wss morgen eten...
Vanavond spaghetti met shitload aan parmazaanse kaas
Oh gaaf! Enjoy, hopelijk geen wolkje aan de luchtquote:Op maandag 8 april 2024 15:00 schreef Smart_ass het volgende:
Gisteravond creamy cajun chicken pasta gegeten, was erg lekker en snel.
Vanavond weer eens beef&broccoli.
En tussendoor is er blijkbaar een zonsverduistering hier vandaag, ben wel benieuwd.
Wat is dat nou weer voor bullshit dan, klik je de folders aan van 08/04 - 14/04 beginnen ze in het midden van de folder opeens "vanaf donderdag 11 april!"quote:Op maandag 8 april 2024 15:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Vanaf aanstaande donderdag pas verkrijgbaar zoals in de folder staat
Ga m dan ook halen, want nieuwsgierig
Dat is al jaren, en nee, logisch is het niet echt neequote:Op maandag 8 april 2024 15:14 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Wat is dat nou weer voor bullshit dan, klik je de folders aan van 08/04 - 14/04 beginnen ze in het midden van de folder opeens "vanaf donderdag 11 april!"![]()
![]()
het valt me nu pas op, vandaar dat ik altijd moeite heb met bepaalde producten vinden daarquote:Op maandag 8 april 2024 15:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat is al jaren, en nee, logisch is het niet echt nee
Ik ook zeker, alleen al een tijd niet meer gegeten.quote:Op maandag 8 april 2024 15:54 schreef Kanaroe het volgende:
Straks ook weer verse witte asperges. Met een kleintje aardappelgratin en zelfgemaakte kip cordon bleu
Ik hou zo van cordon bleu
Dat is geen bullshit, dat is gewoon wat ze aanbieden en wanneer. En het staat er heel erg duidelijk. En zoals Molo schrijft, het is al heel lang, is gewoon zoals Lidl dat doet. Heeft niets met bullshit te maken.quote:Op maandag 8 april 2024 15:14 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Wat is dat nou weer voor bullshit dan, klik je de folders aan van 08/04 - 14/04 beginnen ze in het midden van de folder opeens "vanaf donderdag 11 april!"![]()
![]()
Juist handig dan dat Molo je een tripje heeft bespaardquote:Op maandag 8 april 2024 15:24 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
het valt me nu pas op, vandaar dat ik altijd moeite heb met bepaalde producten vinden daar
Sinds ik eindelijk het geduld kan opbrengen om zelf cordon bleu's te maken ben ik helemaal om!quote:Op maandag 8 april 2024 15:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ook zeker, alleen al een tijd niet meer gegeten.
Gisteren had ik een Double Bacon King, twister friet met bbqsaus en Oreo fusion bij BK.
Vanavond gezond. Broccoli met kruidensaus, aardappelen en tartaar.
Oh ik vind de verpakte al lekker haha. Maar zelfgemaakt is helemaal lekker, zeker als de kaas blijft zitten, niet in de pan verdwijnt.quote:Op maandag 8 april 2024 16:01 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Sinds ik eindelijk het geduld kan opbrengen om zelf cordon bleu's te maken ben ik helemaal om!
BK, heerlijk op z'n tijd, maar jou diner klinkt ook niet verkeerd, tartaartjes; mjammie
Als je weer een keertje aan de andere kant van de oceaan bent raad ik je Culver’s dus wel aan (gezien je liefde voor BKquote:Op maandag 8 april 2024 15:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ook zeker, alleen al een tijd niet meer gegeten.
Gisteren had ik een Double Bacon King, twister friet met bbqsaus en Oreo fusion bij BK.
Vanavond gezond. Broccoli met kruidensaus, aardappelen en tartaar.
Asperges uit pot zijn echt not done idd, dat zit ook in mijn hoofd ingeprent.quote:Op maandag 8 april 2024 16:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Juist handig dan dat Molo je een tripje heeft bespaard
Over asperges; ik heb een keer uit een potje gegeten, vind het prima te doen.
Pfff ik wil zoveel, dat red ik niet in een paar weken.quote:Op maandag 8 april 2024 16:40 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Als je weer een keertje aan de andere kant van de oceaan bent raad ik je Culver’s dus wel aan (gezien je liefde voor BK)! Of ben je daar al ooit geweest? Volgende keer ga ik daar de cheese curds proberen
.
Is hier niet zo lang geleden in de buurt ook een whataburger geopend, daar moet ik ook nog eens heen. Is echt 10 jaar geleden ofzo dat ik daar gegeten heb.
quote:Op maandag 8 april 2024 12:34 schreef golfer het volgende:
Vanavond: nieuwe Nederlandse witte asperges met gebakken krielaardappels, een gebraden varkenshaas (die ik eerst in de sousvide bak heb gegaard) en een gekookt eitje en roombotersaus.![]()
Van de schillen en de kontjes van de schoongemaakte asperges ben ik nu bezig een aspergesoep te brouwen.
Jonge, als er ergens staat "08/04 - 14/04" ga ik er vanuit dat er aanbiedingen in de folder staan die gelden vanaf 8-4 tot 14-4. zoals elk normaal mens.quote:Op maandag 8 april 2024 15:59 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Dat is geen bullshit, dat is gewoon wat ze aanbieden en wanneer. En het staat er heel erg duidelijk. En zoals Molo schrijft, het is al heel lang, is gewoon zoals Lidl dat doet. Heeft niets met bullshit te maken.
Dus, bullshit.quote:
Neem het leven niet zo zwaar, scheelt een hoop gewichtquote:Op dinsdag 9 april 2024 07:41 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Jonge, als er ergens staat "08/04 - 14/04" ga ik er vanuit dat er aanbiedingen in de folder staan die gelden vanaf 8-4 tot 14-4. zoals elk normaal mens.
Want @:Molo zei ook:
[..]
Dus, bullshit.
Strand. In (herfst)vakanties loop ik ook vaak op het strand (Nederland). Met normale schoenen is dat niet te doen. Helemaal als het net vloed is geweest. Dan heb je een paar stevige wandelschoenen nodig tot boven de enkels, waarmee je moeiteloos ook door een ondergelopen stuk kunt modderen. Dat is de reden waarschijnlijk.quote:Op dinsdag 9 april 2024 10:08 schreef Molo het volgende:
Appeltje in de trein![]()
Ik ga vanavond patat halen denk ik, zo'n eckte stationsbak patat met dikke kledder mayo
Verbaas me over de hoeveelheid mensen met bergschoenen aan in de trein. In Nederland, jn de Randstad![]()
Ziet er niet uit man, stelletje horken
Strand, op een dinsdagochtend, met je aktetas richting Utrecht, rrrrightquote:Op dinsdag 9 april 2024 10:21 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Strand. In (herfst)vakanties loop ik ook vaak op het strand (Nederland). Met normale schoenen is dat niet te doen. Helemaal als het net vloed is geweest. Dan heb je een paar stevige wandelschoenen nodig tot boven de enkels, waarmee je moeiteloos ook door een ondergelopen stuk kunt modderen. Dat is de reden waarschijnlijk.
Appeltjes in treinen eten heb ik nooit begrepen (net zo min als eten van patat in de trein, je komt toch zo thuis, dan kun je toch ook eten?) Fruit is voor mij verplichte kost om de vitamines. Anders zou ik het niet eten. Niet dat ik er tegenop zie, zo erg is het nou ook weer niet, maar om de nodige stoffen binnen te krijgen voor de weerstand moet het gewoon. Een koelkastkoude sinaasappel tijdens hittegolven vind ik trouwens wel weer onweerstaanbaar en kijk ik echt naar uit (ok, en naast een glas cola vol met ijsblokjes).
Dus jij weet van iedereen die in de trein zit dat die naar huis gaanquote:Op dinsdag 9 april 2024 10:21 schreef Vincent_student het volgende:
[..]
Strand. In (herfst)vakanties loop ik ook vaak op het strand (Nederland). Met normale schoenen is dat niet te doen. Helemaal als het net vloed is geweest. Dan heb je een paar stevige wandelschoenen nodig tot boven de enkels, waarmee je moeiteloos ook door een ondergelopen stuk kunt modderen. Dat is de reden waarschijnlijk.
Appeltjes in treinen eten heb ik nooit begrepen (net zo min als eten van patat in de trein, je komt toch zo thuis, dan kun je toch ook eten?) Fruit is voor mij verplichte kost om de vitamines. Anders zou ik het niet eten. Niet dat ik er tegenop zie, zo erg is het nou ook weer niet, maar om de nodige stoffen binnen te krijgen voor de weerstand moet het gewoon. Een koelkastkoude sinaasappel tijdens hittegolven vind ik trouwens wel weer onweerstaanbaar en kijk ik echt naar uit (ok, en naast een glas cola vol met ijsblokjes).
Patat van Smullers? Hoorde laatst van iemand die weinig eisen stelt aan eten dat ze haar bak van Smullers terug heeft gebracht omdat het koud en niet lekker was. En ze kreeg haar geld niet terug (had er ook niet om gevraagd).quote:Op dinsdag 9 april 2024 10:08 schreef Molo het volgende:
Appeltje in de trein![]()
Ik ga vanavond patat halen denk ik, zo'n eckte stationsbak patat met dikke kledder mayo
Verbaas me over de hoeveelheid mensen met bergschoenen aan in de trein. In Nederland, jn de Randstad![]()
Ziet er niet uit man, stelletje horken
Die moussaka ziet er heerlijk uit!quote:Op dinsdag 9 april 2024 15:22 schreef golfer het volgende:
Nu, als tussendoortje, een kom zelfgemaakate aspergesoep met daarin wat sockeye-zalmsnippers.![]()
Voor vanavond maak ik auberginemoussaka.
Jammer van de muntquote:Op dinsdag 9 april 2024 15:59 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Die moussaka ziet er heerlijk uit!
Hier vanavond voor 2 disgenoten spareribs (de prijswinnende van mijn slager dus waarom zelf maken:9), met venkelsalade, sinaasappel en munt, en voor 1 disgenoot varkenssaucijzen met restant nasi en rauwe worteltjes
Tja, helaas. 't Zijn maar een paar snippertjes Marokkaanse munt uit de tuin, voor de mooi en de smaakquote:Op dinsdag 9 april 2024 17:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jammer van de munt![]()
![]()
Het wordt hier vanavond penne gorgonzola met salade.
Uitgebreid ontbijtquote:Op dinsdag 9 april 2024 17:17 schreef anndb het volgende:
Er werd een keer ontbijt voor me gemaakt, ook een keer wat anders....
[ afbeelding ]
gister avond hier Center Parcs gegeten was 3x niks bij La Nonna, wat een grap. En dan was ik nog met iemand die in Italië geboren is ook. Ze geven zelfs personeel neppe Italiaanse namen terwijl duidelijk nederlanders zijn.
We hadden de anti pasti
[ afbeelding ]
En daarna salade en lasagne maar die was nog slechter dan kant en klaar.
De kaas was het beste van het bord, die parma ham en zo niet een van snijmachine, gewoon uit een pakje kant en klaar spul.quote:Op dinsdag 9 april 2024 17:37 schreef Smart_ass het volgende:
Ontbijt ziet er best oke uit! De anti pasti eigenlijk ook voor zover ik kan zien, maar jammer dat ‘t niet smaakte. Die neppe Italiaanse namen voor de medewerkers is wel cringe ja.
Hier zometeen een caesar salade, vanavond kip gyro bowls.
Oh en gorgonzola.
quote:Op dinsdag 9 april 2024 15:22 schreef golfer het volgende:
Nu, als tussendoortje, een kom zelfgemaakate aspergesoep met daarin wat sockeye-zalmsnippers.![]()
Voor vanavond maak ik auberginemoussaka.
Was het plan, maar eet toch maar gezond thuis straks want verstandig endezo en op zich niet idioot laat thuis vandaagquote:Op dinsdag 9 april 2024 13:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Patat van Smullers? Hoorde laatst van iemand die weinig eisen stelt aan eten dat ze haar bak van Smullers terug heeft gebracht omdat het koud en niet lekker was. En ze kreeg haar geld niet terug (had er ook niet om gevraagd).
Geen idee wat het vanavond wordt. Zal ik waarschijnlijk in de Lidl beslissen.
Ja daarom komen ze er waarschijnlijk mee weg inderdaad. Eén keer en nooit weerquote:Op dinsdag 9 april 2024 17:43 schreef anndb het volgende:
[..]
De kaas was het beste van het bord, die parma ham en zo niet een van snijmachine, gewoon uit een pakje kant en klaar spul.
Voor het geld echt niet de moeite, echt gericht op mensen die komen hier maar 1x en we geven er niks om of iets goed is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |