abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 22:21:18 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198277658


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198277674
Heb je de hoop voor ripple al opgegeven
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 22:23:16 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198277709
quote:
1s.gif Op maandag 1 maart 2021 22:22 schreef Mortaxx het volgende:
Heb je de hoop voor ripple al opgegeven
Je verdient het gewoon :)

Net als iedereen in Binance China scam straks.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 22:23:32 #4
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198277718
Ja, ik ben slecht
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198277761
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 22:23 schreef Nattekat het volgende:
Ja, ik ben slecht
QFT
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 22:28:47 #6
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198277831
;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198278527
Die transactiekosten om een stukje eth te verplaatsen zijn echt lachwekkend.

Stapje terug in de tijd.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 23:18:26 #8
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198278776
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Die transactiekosten om een stukje eth te verplaatsen zijn echt lachwekkend.

Stapje terug in de tijd.
Maakt panicsellen lastiger.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198278791
Dit is trouwens ook wel een handige Reddit:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots

quote:
This subreddit is a place to discuss low market cap cryptocurrencies that might be potential moonshots.
Wel heel goed uitzoeken wat de projecten doen voor je er ook maar 1 cent in steekt.
pi_198278809
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Die transactiekosten om een stukje eth te verplaatsen zijn echt lachwekkend.

Stapje terug in de tijd.
Ja, dat is de reden dat Graphene niet op Ethereum gaat launchen maar op Binance Smart Chain.
Ze willen een airdrop gaan doen naar Phore holders (6 snapshots vanaf 14 maart) maar dat is met de ETH fees een te dure aangelegenheid.
pi_198278856
pi_198278931
quote:
Vechain rebrand?
pi_198278963
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:27 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Vechain rebrand?
:D
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 maart 2021 @ 23:38:13 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198279100
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:21 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ja, dat is de reden dat Graphene niet op Ethereum gaat launchen maar op Binance Smart Chain.
Ze willen een airdrop gaan doen naar Phore holders (6 snapshots vanaf 14 maart) maar dat is met de ETH fees een te dure aangelegenheid.
Jaaaaa, allemaal op de China expres _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198279388
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:19 schreef TheFreshPrince het volgende:
Dit is trouwens ook wel een handige Reddit:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots
[..]

Wel heel goed uitzoeken wat de projecten doen voor je er ook maar 1 cent in steekt.
Meh ik heb daar zelden iets goeds vandaan. Je kunt beter op twitter een lijstje maken van een paar figuren die low cap gems shillen. Wat je kunt doen is zoeken wie er al heel vroeg over een bepaalde succesvolle coin twitterde en die dan volgen.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 00:14:58 #16
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_198279436
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:01 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Die transactiekosten om een stukje eth te verplaatsen zijn echt lachwekkend.

Stapje terug in de tijd.
Wisselgeld. Je moet wel een gigantische pauper zijn als die 25 euro al teveel is.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_198280271
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 00:14 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Wisselgeld. Je moet wel een gigantische pauper zijn als die 25 euro al teveel is.
Als we jou in een kartonnen doos stoppen met een Ledger in je hand en verschepen naar de andere kant van de wereld zijn we goedkoper uit..
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_198280313
quote:
0s.gif Op maandag 1 maart 2021 23:19 schreef TheFreshPrince het volgende:

Wel heel goed uitzoeken wat de projecten doen voor je er ook maar 1 cent in steekt.
Dat doe jij voor ons toch? :7
pi_198280361
quote:
1s.gif Op maandag 1 maart 2021 19:22 schreef Mortaxx het volgende:
@:atypisch ik ben die what is money podcast aan het luisteren. Erg interessant
mooie gesprekken zijn dat ja
pi_198280470


(lol)
pi_198280602
  dinsdag 2 maart 2021 @ 08:33:35 #22
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198280858
quote:
9s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 07:54 schreef aTypisch het volgende:
[ afbeelding ]
Over bitcoinforks gesproken

Iemand nog SuperBitcoin of BitcoinX kopen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198280861
quote:
9s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 07:54 schreef aTypisch het volgende:
[ afbeelding ]
RIP CSW
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198282124
https://t.me/degenpricetalk

https://bscscan.com/token/0x72f28c09be1342447fa01ebc76ef508473d08c5c

Whitepaper: https://unimex.network/Degen-Whitepaper.pdf

Nog niet op Coingecko gelist, marketcap is $5M, kan een leuk moment zijn om in te stappen.
Staat op Pancakeswap. Is onderdeel van Unimex en dat is tot op heden geen scam gebleken (dat dat tegenwoordig een aanbeveling is zegt veel over de cryptomarkt :') )

Verder geen aankoopadvies, doe je eigen onderzoek, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, bla bla bla.

[ Bericht 3% gewijzigd door TheFreshPrince op 02-03-2021 10:38:38 ]
pi_198282742
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 10:32 schreef TheFreshPrince het volgende:
https://t.me/degenpricetalk

https://bscscan.com/token/0x72f28c09be1342447fa01ebc76ef508473d08c5c

Whitepaper: https://unimex.network/Degen-Whitepaper.pdf

Nog niet op Coingecko gelist, marketcap is $5M, kan een leuk moment zijn om in te stappen.
Staat op Pancakeswap. Is onderdeel van Unimex en dat is tot op heden geen scam gebleken (dat dat tegenwoordig een aanbeveling is zegt veel over de cryptomarkt :') )

Verder geen aankoopadvies, doe je eigen onderzoek, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, bla bla bla.
Connecten van Metamask op Pancake:
1Unsupported chain id: 1. Supported chain ids are: 56.

Zal wel aan mij liggen :D
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 11:42:04 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198283001
Hallo 50000
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198283094
waarom zitten jullie niet op de nieuwe hype met die NFT's?
pi_198283145
NFT's de niewe cryptokitties.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198283230
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:42 schreef Nattekat het volgende:
Hallo 50000


;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198283379
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:49 schreef aTypisch het volgende:
waarom zitten jullie niet op de nieuwe hype met die NFT's?
Ik hodl Bondly, is al >500% up sinds aanschaf.
pi_198283400
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:21 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Connecten van Metamask op Pancake:
[ code verwijderd ]

Zal wel aan mij liggen :D
Pancake = Binance Smart Chain = niet Ethereum :P

Ik gebruik de Binance Chain Wallet ;)

Niet tegen Nattekat vertellen, anders komt z'n eten weer naar boven.
  Moderator dinsdag 2 maart 2021 @ 12:11:56 #32
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_198283411
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:49 schreef aTypisch het volgende:
waarom zitten jullie niet op de nieuwe hype met die NFT's?
Jammer dat Vechain helemaal niets met NFT's doet.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_198283416
UBIX 50% up in 24 uur en ook trade-volume trekt aan.
Nog steeds maar $1,5M marketcap dus een x10 moet geen probleem zijn O-)
pi_198283437
Ik heb een paar NFT's van SuperFarm *)
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Eindredactie Games dinsdag 2 maart 2021 @ 12:23:00 #35
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_198283548
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

;(
je weet toch dat je precies het tegenovergestelde van Nattekrant moet doen?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  dinsdag 2 maart 2021 @ 12:23:06 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198283549
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:49 schreef aTypisch het volgende:
waarom zitten jullie niet op de nieuwe hype met die NFT's?
Nieuw?

Wist niet dat je zo traag was.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198283577
quote:
4s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:23 schreef Oscar. het volgende:

[..]

je weet toch dat je precies het tegenovergestelde van Nattekrant moet doen?
Nattekat indicator *O*
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198283587
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 11:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

;(
_O-
pi_198283696
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:11 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Pancake = Binance Smart Chain = niet Ethereum :P

Ik gebruik de Binance Chain Wallet ;)

Niet tegen Nattekat vertellen, anders komt z'n eten weer naar boven.
Ja, dat kan ik allemaal niet meer volgen hoor :D

Waarom bieden ze die optie dan aan :P

Nja, ik ga maar eens Googlen wat ik allemaal moet doen, dit keer zonder mn geld kwijt te raken :D
pi_198283721
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Nieuw?

Wist niet dat je zo traag was.
uh, goeie
pi_198283726
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik hodl Bondly, is al >500% up sinds aanschaf.
ik verwacht veel tranen daar

mensen met de getekoniseerde bil van paris hilton a 1 BTC _O_

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2021 12:39:11 ]
  dinsdag 2 maart 2021 @ 12:43:55 #42
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198283784
Bitcoinmok incl NFT

https://realitems.shop/co(...)oducts/hodln-btc-mug

Wel duur geworden. Paar weken terug waren ze nog maar $15
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198283961
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:36 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ja, dat kan ik allemaal niet meer volgen hoor :D

Waarom bieden ze die optie dan aan :P

Nja, ik ga maar eens Googlen wat ik allemaal moet doen, dit keer zonder mn geld kwijt te raken :D
Pancakeswap is de Uniswap van Binance Smart Chain, dus wat dat betreft vrijwel hetzelfde maar een andere chain.

En de Binance Chain Wallet is ongeveer hetzelfde als Metamask, heb hem hier als plug-in voor Chrome.
pi_198284002
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:38 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik verwacht veel tranen daar

mensen met de getekoniseerde bil van paris hilton a 1 BTC _O_
Bondly doet overigens meer dan NFT's, maar ze willen wel de grootste worden op dat vlak.

Denk dat het token uiteindelijk wel op zo'n $10 tot $25 uit gaat komen.

Ik kan dat soort investeringen rustig doen want ik heb altijd m'n bitcoins nog als alles misgaat ;)
pi_198284025
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 12:43 schreef fathank het volgende:
Bitcoinmok incl NFT

https://realitems.shop/co(...)oducts/hodln-btc-mug

Wel duur geworden. Paar weken terug waren ze nog maar $15
:')
  dinsdag 2 maart 2021 @ 13:05:01 #46
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198284043
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:04 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:')
Universa.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198284049
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:05 schreef fathank het volgende:

[..]

Universa.
jahaaaaaaaaaaaaaaaaa
pi_198284061
SMART CONTRACT PLATFORM VOOR DE HELE WERELD JAAA
AWS KAN OVER 10 JAAR WEL INPAKKEN
UNIVERSAGOD
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 13:31:35 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198284330
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:02 schreef TheFreshPrince het volgende:
Denk dat het token uiteindelijk wel op zo'n $10 tot $25 uit gaat komen.

Ik stuur je een grote taart als dat gebeurt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198284361
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:31 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik stuur je een grote taart als dat gebeurt.
Ik koop een bakkerij als dat gebeurt.
pi_198284377
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:34 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik koop een bakkerij als dat gebeurt.
_O-
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 13:36:32 #52
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198284386
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:34 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik koop een bakkerij als dat gebeurt.
Ik moet all-in gaan om een bakkerij te kunnen kopen.

Hmmmmmm
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 13:40:10 #53
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198284425
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:35 schreef xaban06 het volgende:

[..]

_O-
Lach maar, maar straks weet hij het zo te draaien dat ik die taart in zijn bakkerij koop.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 2 maart 2021 @ 13:46:21 #54
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198284501
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Lach maar, maar straks weet hij het zo te draaien dat ik die taart in zijn bakkerij koop.
Gewoon ruilen voor Chinese pannekoeken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 13:53:44 #55
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198284598
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Gewoon ruilen voor Chinese pannekoeken
Ik doe niet aan Chinese rotzooi.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198284616
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik doe niet aan Chinese rotzooi.
Dat zou ik niet te hard zeggen.
Pak 10 willekeurige producten / apparaten in je huis op en kijk naar de onderkant.

"Made in ......."
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 13:57:57 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198284659
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:54 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat zou ik niet te hard zeggen.
Pak 10 willekeurige producten / apparaten in je huis op en kijk naar de onderkant.

"Made in ......."
Weer een illusie armer.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198287877
twitter


funny memes!
pi_198288039
Geen crash meer naar 45000?
.
pi_198291955
twitter


"Niemand gebruikt Lightning" :')
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 2 maart 2021 @ 20:59:21 #61
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198292256
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
429 tx per dag

Goeie dag omzet wel 429 bakken koffie per dag
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 21:01:08 #62
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198292297
Op Binance is er dump van miljoenen dollars aan Ether geweest, allemaal terug te herleiden naar Binance zelf. Hoe meer ik erover leer, hoe walgelijker ik dat bedrijf vind :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 maart 2021 @ 21:03:38 #63
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198292363
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:59 schreef fathank het volgende:

[..]

429 tx per dag

Goeie dag omzet wel 429 bakken koffie per dag
Koffie goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198292404
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:59 schreef fathank het volgende:

[..]

429 tx per dag

Goeie dag omzet wel 429 bakken koffie per dag
Lijkt mij prima voor iets wat een maand gemplementeerd is. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198292870
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 13:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik doe niet aan Chinese rotzooi.
@KingRoland wel

@onlogisch zie deze grap
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_198296344
twitter


(lol)
pi_198297247
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
Leuke gimmick wel.

Ik denk dat je je meer moet verdiepen in de algemene economie het gedrag van mensen op deflationare assets.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 08:05:52 ]
pi_198297266
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 21:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Lijkt mij prima voor iets wat een maand gemplementeerd is. ^O^
Bitcoin bestaat al 10+ jaar...
pi_198297587
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
35B Bankaccount Paolo _O_
Correctie 36B

[ Bericht 1% gewijzigd door Jed1Gam op 03-03-2021 12:52:00 ]
pi_198297706
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 08:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Bitcoin bestaat al 10+ jaar...
Volgens mij gaat het toch echt over de lightning implementatie sinds een maand bij Bitfinex en niet over 10 jaar bitcoin transacties..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198297709
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
lightninggenot
pi_198297720
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 08:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

Volgens mij gaat het toch echt over de lightning implementatie sinds een maand bij Bitfinex en niet over 10 jaar bitcoin transacties..
misschien moeten we lightning als NFT-token uitbrengen in een project op Vechain, matic en binance chain gecombineerd

daar worden ze hier wel geil van

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 08:58:14 ]
pi_198297784
Generieke game die wat leuke dansjes doet? Take my money!
Lightning Network dat snelle bitcoin transacties mogelijk maakt? LeUkE GiMmIcK
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:09:24 #74
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198297826
Mimimimi NFTs doen het niet op Bitcoin dus ik vind het het kut Universa


https://www.businessinsider.nl/grimes-nft-crypto-kunst-war-nymph/
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:10:12 #75
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198297834
Ok boomer
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198297874
Ik vind NFTs niet kut? Zou er zelf alleen geen geld in stoppen en al helemaal niet nu
pi_198297885
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 01:13 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

(lol)
#silversqueeze genot
pi_198297886
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 08:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

Volgens mij gaat het toch echt over de lightning implementatie sinds een maand bij Bitfinex en niet over 10 jaar bitcoin transacties..
Het heeft blijkbaar 10 jaar geduurd om tools te ontwikkelen om 429 koppen koffie mee te betalen.

'lightning'fast ontwikkelsnelheid bruh.
pi_198297891
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:14 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Het heeft blijkbaar 10 jaar geduurd om tools te ontwikkelen om 429 koppen koffie mee te betalen.

'lightning'fast ontwikkelsnelheid bruh.
nee
via lightning kunnen beurzen bijvoorbeeld relatief goedkoop transacties onderling versturen

erg handig en uiteindelijk goedkoper voor de klant :)
pi_198297895
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:14 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Het heeft blijkbaar 10 jaar geduurd om tools te ontwikkelen om 429 koppen koffie mee te betalen.

'lightning'fast ontwikkelsnelheid bruh.
Wat koffie betalen is ons grootste probleem op aarde.. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198297902
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat koffie betalen is ons grootste probleem op aarde.. :')
nee bro de koffiebonen, die moet je volgen bro

REVOLUTIE BONEN OP DE BLOCKCHAIN JAAA
FUCK HOE JE ER VOOR BETAALT

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 09:17:01 ]
pi_198297905
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat koffie betalen is ons grootste probleem op aarde.. :')
Ja nou, het hier wordt hier onthaald als DE usecase van bitcoin.
pi_198297907
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja nou, het hier wordt hier onthaald als DE usecase van bitcoin.
door wie dan?
pi_198297911
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

door wie dan?
Dimmak en piva bijvoorbeeld.
pi_198297918
een optioneel te gebruiken tweede laag bovenop bitcoin? gimmick
INVESTEER OOK IN VULKANSTORYDEGAME!!
pi_198297920
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:16 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja nou, het hier wordt hier onthaald als DE usecase van bitcoin.
Door wie? Niemand zit een kop koffie betalen als probleem. De enige die steeds over die koffie begint ben jij. Want dat is het enige wat je hier doet, domme betekenisloze one liners posten.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198297923
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:18 schreef aTypisch het volgende:
VULKANSTORYDEGAME!!
:D
pi_198297932
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:18 schreef dimmak het volgende:

[..]

Door wie? Niemand zit een kop koffie betalen als probleem. De enige die steeds over die koffie begint ben jij. Want dat is het enige wat je hier doet, domme betekenisloze one liners posten.
Uhm nee, jij komt hier met koffie propaganda aanzetten en als daar kritisch op wordt gereageerd is het huilen geblazen.
pi_198297935
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:09 schreef fathank het volgende:
Mimimimi NFTs doen het niet op Bitcoin dus ik vind het het kut Universa

https://www.businessinsider.nl/grimes-nft-crypto-kunst-war-nymph/
https://www.rgbfaq.com/faq/what-can-i-do-with-rgb

Als je wil kan het hoor, zie er alleen het nut niet zo erg van in.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198297939
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:18 schreef dimmak het volgende:
Want dat is het enige wat je hier doet, domme betekenisloze one liners posten.
Past mooi in het niveau van dit topic.
pi_198297941
@Dimachaerus waar kan ik straks mijn koffie mee betalen in jouw elvenkasteel?
pi_198297945
quote:
6s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:20 schreef aTypisch het volgende:
@:Dimachaerus waar kan ik straks mijn koffie mee betalen in jouw elvenkasteel?
Ik accepteer alleen bitcoin.
pi_198297952
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Uhm nee, jij komt hier met koffie propaganda aanzetten en als daar kritisch op wordt gereageerd is het huilen geblazen.
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 13:27 schreef dimmak het volgende:

[..]

:') Soms weet ik niet of je nou zo dom bent of dat je gewoon trollt. Het maakt niet uit wat jij met je bitcoin doet, want het is van jou. Wil je ermee betalen? Prima. Wil je sparen? Prima. Wil je ze in je reet drukken? Prima. Money of the people. Het protocol is vrij om te gebruiken. Ik snap dat het lastig is om te begrijpen voor sommige mensen, maar zo moeilijk is het niet.
Nee, dat maak jij er elke keer van.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:21:36 #94
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_198297955
:')
Huilen dan.
pi_198297969
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:21 schreef dimmak het volgende:

[..]

[..]

Nee, dat maak jij er elke keer van.
hoe druk je bitcoin in je reet? :{
pi_198297973
je kunt veel zeggen, maar dat kan met goud weer wel _O_
pi_198297975
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

hoe druk je bitcoin in je reet? :{
Je kan een ledger in je reet drukken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198297981
stiekeme 50k
pi_198297983
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2021 15:41 schreef Piva het volgende:
Paypal die bitcoin gaat accepteren als merchant payment, en nu ook: "Mastercard Will Let Merchants Accept Payments in Crypto This Year"

Het hele "bitcoin is te duur om je koffie te kopen" wordt kei hard omver geworpen door deze twee bedrijven.

Dit zijn slechts de eerste bedrijven die zwichten voor de kracht achter crypto. Bizar om te zien dat in 2020/2021 bitcoin eigenlijk al gewonnen heeft. Op naar de 6/7 figures! *O*
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:18 schreef dimmak het volgende:

[..]

Door wie? Niemand zit een kop koffie betalen als probleem. De enige die steeds over die koffie begint ben jij. Want dat is het enige wat je hier doet, domme betekenisloze one liners posten.
Wablief?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 09:23:46 ]
pi_198297984
quote:
7s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:23 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je kan een ledger in je reet drukken.
true, maar daar staat geen bitcoin op technisch gezien
pi_198297998
quote:
2s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:23 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

[..]

Wablief?
En wat heb ik daar precies mee te maken? En waarom moet jij dan steeds koffie aangrijpen als argument?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198298003
quote:
7s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:21 schreef Isdatzo het volgende:
:')
wat heb jij voor het laatst in je reet gedrukt?
pi_198298008
je koffie van a tot z gevolgd door VETSJEEN _O_
en betalen met bitcoin

WAT EEN MOOIE WERELD ZOU DAT ZIJN HE

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 09:25:42 ]
pi_198298011
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:24 schreef dimmak het volgende:

[..]

En wat heb ik daar precies mee te maken? En waarom moet jij dan steeds koffie aangrijpen als argument?
Oh ik heb niet eens op die twitterlink geklikt, dacht dat om 429 kopjes koffie ging gezien de post van fathank (lol).
pi_198298019
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Oh ik heb niet eens op die twitterlink geklikt, dacht dat om 429 kopjes koffie ging gezien de post van fathank (lol).
:')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198298039
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Oh ik heb niet eens op die twitterlink geklikt, dacht dat om 429 kopjes koffie ging gezien de post van fathank (lol).
netjes

zie hier de gemiddelde fuddert
  woensdag 3 maart 2021 @ 09:29:32 #107
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_198298054
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:24 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat heb jij voor het laatst in je reet gedrukt?
De vinger van je moeder :@ .
Huilen dan.
pi_198298204
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:29 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

De vinger van je moeder :@ .
met of zonder trouwring?
pi_198298442
Voor degenen die nog SNTR hebben (en niet geswapt hebben):

Gisteren werd aangekondigd dat de swap afgerond was maar dat mensen die nog SNTR hebben die voorlopig nog kunnen swappen.

- ga naar de UBIX Telegram groep ( https://t.me/UBIX_Network )
- neem contact op met @MaxBreus via DM
- stuur hem je ETH adres met de SNTR + het UBX adres waar je ze op wil ontvangen
pi_198298870
vulcanstorydegame



wat een animal gaat dit worden
  woensdag 3 maart 2021 @ 10:34:45 #111
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198298911
quote:
6s.gif Op woensdag 3 maart 2021 09:23 schreef aTypisch het volgende:

[..]

true, maar daar staat geen bitcoin op technisch gezien
Die staat gewoon in de database van PayPal dalijk. Fractional bitcoining _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198299815
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 10:32 schreef Dimachaerus het volgende:
vulcanstorydegame

[ afbeelding ]

wat een animal gaat dit worden
Bij dit soort posts is het me nooit duidelijk of dit echt iets is of dat iemand gewoon een powerpoint plaatje in elkaar heeft geklikt.
Wat is het en wat heeft het met cryptocurrencies te maken?
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_198300022
Derden zijn er met gegevens van Litebit vandoor gegaan. Ben je klant, let dan goed op de mail.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198300179
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 11:34 schreef Gremen het volgende:

[..]

Bij dit soort posts is het me nooit duidelijk of dit echt iets is of dat iemand gewoon een powerpoint plaatje in elkaar heeft geklikt.
Wat is het en wat heeft het met cryptocurrencies te maken?
Nogal zo'n geval waarbij een schematische weergave het overzicht van het beschrevene eerder bemoeilijkt dan verhelderd ja.
What Would Goku Do
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 3 maart 2021 @ 12:10:07 #115
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_198300355
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_198300535
Op security.nl staat een forum post uit april 2020 waar al blijkt dat er mailadressen zijn gelekt. Mocht dit gerelateerd zijn is het heel slordig dat het nu pas boven water komt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198300601
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 12:24 schreef dimmak het volgende:
Op security.nl staat een forum post uit april 2020 waar al blijkt dat er mailadressen zijn gelekt. Mocht dit gerelateerd zijn is het heel slordig dat het nu pas boven water komt.
Schijnt al het derde lek te zijn bij litebit wat ik zo begreep.
pi_198300958
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 10:34 schreef fathank het volgende:

[..]

Die staat gewoon in de database van PayPal dalijk. Fractional bitcoining _O_
:?
dat blijkt niet uit de data van mijn eigen node

leg eens uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 maart 2021 @ 13:23:22 #119
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198301254
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 11:47 schreef dimmak het volgende:
Derden zijn er met gegevens van Litebit vandoor gegaan. Ben je klant, let dan goed op de mail.
Ik ben al twee keer de klos geweest, echt triest hoe veel onzin er dan binnen komt :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198301342
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik ben al twee keer de klos geweest, echt triest hoe veel onzin er dan binnen komt :')
Het is ondertussen al de 3e hack. Na de 1e zou ik al afscheid van ze hebben genomen. Een broker die zo onzorgvuldig met je data omgaat verdient het niet om je als klant te hebben.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 maart 2021 @ 13:31:50 #121
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198301368
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het is ondertussen al de 3e hack. Na de 1e zou ik al afscheid van ze hebben genomen. Een broker die zo onzorgvuldig met je data omgaat verdient het niet om je als klant te hebben.
Litebit heb ik niks mee te maken, maar in het verleden ben ik wel al bij twee sites in een lijstje terecht gekomen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198301540
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 11:47 schreef dimmak het volgende:
Derden zijn er met gegevens van Litebit vandoor gegaan. Ben je klant, let dan goed op de mail.
Wat een teringprutsers. Mijn gegevens waren buitgemaakt bij de Ledger hack. Krijg nog regelmatig phishing mails.
pi_198301599
quote:
1s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat een teringprutsers. Mijn gegevens waren buitgemaakt bij de Ledger hack. Krijg nog regelmatig phishing mails.
Ledger was ik ook slachtoffer van, gelukkig alleen met mail en niet met alle gegevens zoals zovele. Wij zullen er zo 1,2,3 niet in trappen maar er zullen genoeg mensen zijn die wl in phishing mails trappen. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 maart 2021 @ 14:46:36 #124
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198302259
Bitcointalk hack beste hack.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 3 maart 2021 @ 14:54:40 #125
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198302356
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:00 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:?
dat blijkt niet uit de data van mijn eigen node

leg eens uit?
https://bitcoin.nl/nieuws(...)is-een-keerzijde-512


quote:
Je mag via hen bitcoin kopen, bewaren en op een later moment verzilveren door het te besteden bij een aangesloten webwinkel, maar het lijkt niet de bedoeling om bitcoinbetalingen te faciliteren van bitcoingebruikers zonder PayPal-account. Het wordt ook niet mogelijk om aangekochte bitcoins op te nemen naar een eigen bitcoinwallet, of ze te versturen naar een ander. Bitcoin via PayPal lijkt vooral een middel om te investeren en speculeren vanuit je PayPal-account, maar verder niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198302381
quote:
ik heb geen bitcoin bij paypal

als je zo'n platform gebruikt loop je inderdaad het risico dat ze zitten te klooien met hun echte bitcoinbalans

je punt?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 14:57:36 ]
  woensdag 3 maart 2021 @ 15:02:35 #127
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198302461
quote:
10s.gif Op woensdag 3 maart 2021 14:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik heb geen bitcoin bij paypal

als je zo'n platform gebruikt loop je inderdaad het risico dat ze zitten te klooien met hun echte bitcoinbalans

je punt?
Bitcoins in de database bij PayPal, waar jij het weer nodig vindt om volledig irrullevant op te reageren met je node.


Je punt?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198302487
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 15:02 schreef fathank het volgende:

[..]

Bitcoins in de database bij PayPal, waar jij het weer nodig vindt om volledig irrullevant op te reageren met je node.

Je punt?
er staan geen bitcoin in de database van PayPal, maar ik snap de verwarring :)

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2021 15:05:05 ]
pi_198302536
misschien hebben we bitcoin op de vechain blockchain powered by thor nodig om te verifiren of het wel echte bitcoin zijn
  woensdag 3 maart 2021 @ 15:11:50 #130
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198302580
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 15:08 schreef aTypisch het volgende:
misschien hebben we bitcoin op de vechain blockchain powered by thor nodig om te verifiren of het wel echte bitcoin zijn
Mwah, bejaarde techniek moet je in het museum zetten en naar kijken. Geen kunstjes mee uithalen om bij de tijd te blijven.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198302661
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 15:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Mwah, bejaarde techniek moet je in het museum zetten en naar kijken. Geen kunstjes mee uithalen om bij de tijd te blijven.
oke
  Eindredactie Games woensdag 3 maart 2021 @ 17:58:22 #132
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_198305118
Oke, de bitcoins is niet van jou van maar PayPal. Net zoals elke Exchange dus.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_198305498
quote:
0s.gif Op woensdag 3 maart 2021 17:58 schreef Oscar. het volgende:
Oke, de bitcoins is niet van jou van maar PayPal. Net zoals elke Exchange dus.
verschil is: bij paypal krijg je ze nooit meer weg daar

je kunt je bitcoin vanaf daar niet naar een bitcoin adres sturen

dus geen BTC opnames
pi_198306627
quote:
1s.gif Op woensdag 3 maart 2021 13:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wat een teringprutsers. Mijn gegevens waren buitgemaakt bij de Ledger hack. Krijg nog regelmatig phishing mails.
Ik krijg ook vaak phishing mails. Denk door btc-e ofzo :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  woensdag 3 maart 2021 @ 19:56:10 #135
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_198307094
Iemand enig idee wat enj vandaag bekend heeft gemaakt? Ben der blij mee hoor maar kan niks vinden 🤷♂
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_198307100
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  woensdag 3 maart 2021 @ 20:30:10 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_198307884
quote:
Ah de maandelijkse China FUD
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 3 maart 2021 @ 20:31:41 #138
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_198307907
Rechtstreeks vanaf Facebook.
Huilen dan.
  woensdag 3 maart 2021 @ 20:32:31 #139
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_198307919
Dan is het waar
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_198308170
Wat is er ineens met Enjin aan de hand. :o *O*

Spuit 11, sorry
pi_198312187
goh, zelfs voor dit soort spielerij heb je geen ethereum of vechain nodig
twitter
pi_198312212
verdrietig dit

twitter
  donderdag 4 maart 2021 @ 07:05:01 #143
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198313560
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 23:54 schreef aTypisch het volgende:
verdrietig dit

[ twitter ]
Gauw een paar miners doneren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198314056
quote:
14s.gif Op woensdag 3 maart 2021 23:54 schreef aTypisch het volgende:
verdrietig dit

[ twitter ]
RSR
  donderdag 4 maart 2021 @ 08:26:21 #145
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_198314107
quote:
1s.gif Op woensdag 3 maart 2021 19:33 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ik krijg ook vaak phishing mails. Denk door btc-e ofzo :')
Ik ook volgens mij van die oude exchange ;( Komt wel allemaal in mijn Spam.
pi_198314584
twitter


druks op de databees
pi_198314627
quote:
6s.gif Op woensdag 3 maart 2021 23:51 schreef aTypisch het volgende:
goh, zelfs voor dit soort spielerij heb je geen ethereum of vechain nodig
[ twitter ]
:O

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-03-2021 09:04:51 ]
pi_198316981
quote:
14s.gif Op donderdag 4 maart 2021 09:00 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

druks op de databees
_O- echt genieten
pi_198319599
quote:
Wat ik niet goed begrijp aan bitcoin; waarom eigenlijk muntjes op een blockchain? Dat kan toch prima in een database?
pi_198319632
Ik heb vorig jaar met Black Friday een Ledger gekocht maar nog niet geactiveerd omdat ik het nog niet de moeite vond.. Op termijn zou ik wel wat willen overhevelen naar cold storage, maar twijfel ik vanwege de Ledger hack.. kzie 'm hierboven ook benoemd worden.. zouden jullie nu nog met Ledger in zee gaan of toch maar een andere manier zoeken?
pi_198319651
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:14 schreef Thrilled het volgende:
Ik heb vorig jaar met Black Friday een Ledger gekocht maar nog niet geactiveerd omdat ik het nog niet de moeite vond.. Op termijn zou ik wel wat willen overhevelen naar cold storage, maar twijfel ik vanwege de Ledger hack.. kzie 'm hierboven ook benoemd worden.. zouden jullie nu nog met Ledger in zee gaan of toch maar een andere manier zoeken?
Wat houdt de Ledger hack volgens jou in en op welke wijze benvloedt dat de functionaliteit en veiligheid van je Ledger??
  donderdag 4 maart 2021 @ 15:18:22 #153
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198319697
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:14 schreef Thrilled het volgende:
Ik heb vorig jaar met Black Friday een Ledger gekocht maar nog niet geactiveerd omdat ik het nog niet de moeite vond.. Op termijn zou ik wel wat willen overhevelen naar cold storage, maar twijfel ik vanwege de Ledger hack.. kzie 'm hierboven ook benoemd worden.. zouden jullie nu nog met Ledger in zee gaan of toch maar een andere manier zoeken?
Als je en bij een retailer hebt gekocht ben je sowieso geen onderdeel van de ledgerhack.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198319709
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:12 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wat ik niet goed begrijp aan bitcoin; waarom eigenlijk muntjes op een blockchain? Dat kan toch prima in een database?
Zou kunnen ja, maar daar zijn de centrale banken mee bezig en dat faalt jammerlijk. :P
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:14 schreef Thrilled het volgende:
Ik heb vorig jaar met Black Friday een Ledger gekocht maar nog niet geactiveerd omdat ik het nog niet de moeite vond.. Op termijn zou ik wel wat willen overhevelen naar cold storage, maar twijfel ik vanwege de Ledger hack.. kzie 'm hierboven ook benoemd worden.. zouden jullie nu nog met Ledger in zee gaan of toch maar een andere manier zoeken?
Qua functionaliteit werkt de Ledger nog steeds goed. Daar verandert die hack niets aan. Ik gebruik hem zelf ook nog steeds.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198319858
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wat houdt de Ledger hack volgens jou in en op welke wijze benvloedt dat de functionaliteit en veiligheid van je Ledger??
Het een op illegale wijze toegang verschaffen tot de database van gebruikers van Ledger t/m juli 2020 (of iets in die richting). :+

Ik ben niet bang voor de kwetsbaarheid van het device zelf, maar meer of Ledger in staat is om dit soort hacks in de toekomst wel kan voorkomen. Ik heb niet zo'n zin om een target te worden voor de onderste lagen uit onze samenleving :9
pi_198319881
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:27 schreef Thrilled het volgende:

[..]

Het een op illegale wijze toegang verschaffen tot de database van gebruikers van Ledger t/m juli 2020 (of iets in die richting). :+

Ik ben niet bang voor de kwetsbaarheid van het device zelf, maar meer of Ledger in staat is om dit soort hacks in de toekomst wel kan voorkomen. Ik heb niet zo'n zin om een target te worden voor de onderste lagen uit onze samenleving :9
Je kan natuurlijk wat Bitcoin Cash op je Ledger zetten en als iemand komt met een wrench attack doe je net alsof Roger Ver Jezus is. Als ze dan een Ledger met BCH zien kruipen ze zelf welw eer weg. En dan koop je een Coldcard voor je eigen cold storage. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 4 maart 2021 @ 15:39:17 #157
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_198320028
Ledger hack was alleen namen en emailadressen toch?

Lijkt me vrij waterdicht voor alsnog.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  donderdag 4 maart 2021 @ 15:42:53 #158
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_198320077
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:39 schreef Quotidien het volgende:
Ledger hack was alleen namen en emailadressen toch?

Lijkt me vrij waterdicht voor alsnog.
Nope. Volledige NAW gegevens (straat, huisnummer, postcode etc.)
pi_198320588
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:12 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wat ik niet goed begrijp aan bitcoin; waarom eigenlijk muntjes op een blockchain? Dat kan toch prima in een database?
ja
  donderdag 4 maart 2021 @ 16:35:17 #160
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_198320815
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:14 schreef Thrilled het volgende:
Ik heb vorig jaar met Black Friday een Ledger gekocht maar nog niet geactiveerd omdat ik het nog niet de moeite vond.. Op termijn zou ik wel wat willen overhevelen naar cold storage, maar twijfel ik vanwege de Ledger hack.. kzie 'm hierboven ook benoemd worden.. zouden jullie nu nog met Ledger in zee gaan of toch maar een andere manier zoeken?
Trezor wellicht?
  donderdag 4 maart 2021 @ 17:42:13 #161
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_198321794
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:42 schreef Plots het volgende:

[..]

Nope. Volledige NAW gegevens (straat, huisnummer, postcode etc.)
Nog niet zo spannend dus.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_198322356
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:42 schreef Plots het volgende:

[..]

Nope. Volledige NAW gegevens (straat, huisnummer, postcode etc.)
+ in een van de leaks telefoonnummer en wat je gekocht had.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  donderdag 4 maart 2021 @ 18:38:34 #163
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_198322787
CHZ gaat ook moon zeg!
pi_198324005
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 15:42 schreef Plots het volgende:

[..]

Nope. Volledige NAW gegevens (straat, huisnummer, postcode etc.)
Ja, maar dit zegt niks over de Ledger hardware natuurlijk. Die is nog wel veilig toch?

Het enige risico is dat er eventueel (minieme kans) een crimineel op je adres thuis komt en met een pistool dwingt je Ledger wallet over te geven inclusief seed phrase
pi_198324081
donderdag 4 maart 2021 15:18 schreef fathank het volgende:[/b]

[..]

Als je en bij een retailer hebt gekocht ben je sowieso geen onderdeel van de ledgerhack.
[/quote]

Dit is wel interessant idd. 99% van de mensen koopt gewoon via een retailer (Coolblue ofzo) en dan heeft Ledger zelf idd nooit je adresgegevens gehad. Hoogstens je emailadres.
pi_198324820
M'n beste investering van vandaag :')

PancakeSocks, oplage van slechts 99 stuks, prijs zit al op 7,75 BNB....
https://bscscan.com/token(...)Ba16DDd01FF37ACF96FD


De UniSocks variant (van UniSwap) is $128k waard :')


_O-
pi_198325061
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 19:53 schreef TheFreshPrince het volgende:
M'n beste investering van vandaag :')

PancakeSocks, oplage van slechts 99 stuks, prijs zit al op 7,75 BNB....
https://bscscan.com/token(...)Ba16DDd01FF37ACF96FD

De UniSocks variant (van UniSwap) is $128k waard :')

_O-
_O- kan leuk uitpakken dan voor je


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-03-2021 20:01:54 ]
pi_198325081
quote:
14s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:01 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O- kan leuk uitpakken dan voor je
[ afbeelding ]
Dat idee _O-

Gaat natuurlijk helemaal nergens meer over maar je kan in deze markt nog een drol verkopen.

Zit nogal wat prijsfluctuatie in :P

Volg de prijs hier live: https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?inputCurrency=0xe3b04fe096e868df46dcba16ddd01ff37acf96fd

[ Bericht 5% gewijzigd door TheFreshPrince op 04-03-2021 20:22:44 ]
pi_198325892
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 19:24 schreef ThijsTH het volgende:

[..]

Ja, maar dit zegt niks over de Ledger hardware natuurlijk. Die is nog wel veilig toch?

Het enige risico is dat er eventueel (minieme kans) een crimineel op je adres thuis komt en met een pistool dwingt je Ledger wallet over te geven inclusief seed phrase
Genoeg verhalen al van mensen die fysiek bedreigd zijn na aanleiding van deze hack. Er is een hele subreddit voor opgericht: https://www.reddit.com/r/ledgerwalletleak/

Mijn persoonsgegevens zaten er ook tussen en ik heb allerlei phishing mails, SMS berichten en belletjes van onbekenden gehad. Daarnaast is er ook een poging gedaan tot sim swapping.

Die hele situatie is gewoon zwaar kut.
pi_198330177
leesvoer

Bitcoin vs Ethereum

https://danheld.substack.com/p/bitcoin-vs-ethereum

DAN HELD _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 maart 2021 @ 00:24:26 #171
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198330520
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 19:53 schreef TheFreshPrince het volgende:
M'n beste investering van vandaag :')

PancakeSocks, oplage van slechts 99 stuks, prijs zit al op 7,75 BNB....
https://bscscan.com/token(...)Ba16DDd01FF37ACF96FD

De UniSocks variant (van UniSwap) is $128k waard :')

_O-
Hmmmm, pannenkoeken
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198330604
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:32 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Genoeg verhalen al van mensen die fysiek bedreigd zijn na aanleiding van deze hack. Er is een hele subreddit voor opgericht: https://www.reddit.com/r/ledgerwalletleak/

Mijn persoonsgegevens zaten er ook tussen en ik heb allerlei phishing mails, SMS berichten en belletjes van onbekenden gehad. Daarnaast is er ook een poging gedaan tot sim swapping.

Die hele situatie is gewoon zwaar kut.
ja maar je hebt toch niks te verbergen? het is slechts je adres uit een database met een link naar bitcoin??
  vrijdag 5 maart 2021 @ 04:34:46 #173
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198331253
Hadden ze maar Vechain gebruikt was dit nooit gebeurd :{
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198332894
quote:
14s.gif Op donderdag 4 maart 2021 23:52 schreef aTypisch het volgende:
leesvoer

Bitcoin vs Ethereum

https://danheld.substack.com/p/bitcoin-vs-ethereum

DAN HELD _O_
Goed stuk. _O_ Verplichte lees kost voor de mensen met kritiek op de bitcoin narratieven en "langzame ontwikkeling".
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198332986
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 maart 2021 20:47 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

"Niemand gebruikt Lightning" :')
twitter


Ook OKCoin heeft nu Lightning deposits/withdrawals. _O_ When Bl3p? :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198333317
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 09:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Goed stuk. _O_ Verplichte lees kost voor de mensen met kritiek op de bitcoin narratieven en "langzame ontwikkeling".
Ik denk dat iedereen wel snapt dat bitcoin de king is en blijft.

Neemt niet weg dat er enkele andere duurzame projecten zijn en kansen om dikke dukaten op je chest te laten kletteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2021 10:24:22 ]
pi_198335061
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 10:22 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ik denk dat iedereen wel snapt dat bitcoin de king is en blijft.
Waarom ben je daar zo zeker van? Als Bitcoin blijft zoals het is en andere projecten blijven doorontwikkelen zal het me niet verbazen als Bitcoin op den duur van de troon gestoten wordt. In de jaren 90 dacht ook niemand dat de superieure Netscape browser van de troon gestoten zou worden door bijvoorbeeld Internet Explorer.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_198335181
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:09 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Waarom ben je daar zo zeker van? Als Bitcoin blijft zoals het is en andere projecten blijven doorontwikkelen zal het me niet verbazen als Bitcoin op den duur van de troon gestoten wordt. In de jaren 90 dacht ook niemand dat de superieure Netscape browser van de troon gestoten zou worden door bijvoorbeeld Internet Explorer.
Bitcoin moet je ook niet als project zien, maar als een store of value, mijn inziens zullen er 3 grote coins over blijven:

-Bitcoin store of value
-Stablecoin, ik hoop geen Tether
-General Purpose, ik zet in op Ada
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335201
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:09 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Waarom ben je daar zo zeker van? Als Bitcoin blijft zoals het is en andere projecten blijven doorontwikkelen zal het me niet verbazen als Bitcoin op den duur van de troon gestoten wordt. In de jaren 90 dacht ook niemand dat de superieure Netscape browser van de troon gestoten zou worden door bijvoorbeeld Internet Explorer.
Appels met peren. Een geldsysteem is andere koek met het oog op waarde, investering en vertrouwen. Maak niet de fout om Bitcoin of andere cryptocurrencies/blockchains te zien als een browser, smartphone, chatprogramma of social media platform.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_198335209
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:16 schreef raptorix het volgende:

[..]

Bitcoin moet je ook niet als project zien, maar als een store of value, mijn inziens zullen er 3 grote coins over blijven:

-Bitcoin store of value
-Stablecoin, ik hoop geen Tether
-General Purpose, ik zet in op Ada
BTC heeft ook een gateway functie.
pi_198335299
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:16 schreef raptorix het volgende:

[..]

Bitcoin moet je ook niet als project zien, maar als een store of value, mijn inziens zullen er 3 grote coins over blijven:

-Bitcoin store of value
-Stablecoin, ik hoop geen Tether
-General Purpose, ik zet in op Ada
Qua store of value zal BTC denk ik wel de grootste blijven, als een project als ADA waarmaakt wat ze beloven zie ik zo'n project qua marketcap BTC op den duur wel inhalen.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_198335480
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:21 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Qua store of value zal BTC denk ik wel de grootste blijven, als een project als ADA waarmaakt wat ze beloven zie ik zo'n project qua marketcap BTC op den duur wel inhalen.
Goud is natuurlijk ook niet de grootste markt :)
En ADA leent zich uiteraard niet als store of value omdat dat niet het concept is ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335531
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Goud is natuurlijk ook niet de grootste markt :)
En ADA leent zich uiteraard niet als store of value omdat dat niet het concept is ;)
ADA is een affinity scam
pi_198335562
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 10:01 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]

Ook OKCoin heeft nu Lightning deposits/withdrawals. _O_ When Bl3p? :P
ik zag bij bitkassa een lightning transactie voorbij komen van 7.000 euro ofzo deze week

genot
pi_198335577
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:21 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Qua store of value zal BTC denk ik wel de grootste blijven, als een project als ADA waarmaakt wat ze beloven zie ik zo'n project qua marketcap BTC op den duur wel inhalen.
wat beloven ze dan?
pi_198335616
quote:
6s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:36 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ADA is een affinity scam
Onzin.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335618
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:42 schreef raptorix het volgende:

[..]

Onzin.
klopt ja, een luchtkasteel
pi_198335621
bitcoin cash > ADA
pi_198335647
quote:
6s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:42 schreef aTypisch het volgende:
bitcoin cash > ADA
Ik neem aan dat je hebt verdiept in de techniek en documentatie?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335663
bitcoin sv > ADA
pi_198335682
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:45 schreef aTypisch het volgende:
bitcoin sv
Je opmerkingen zijn echt te debiel voor woorden, als je niet eens het verschil snapt tussen een Fork en een nieuwe techniek, stop er dan maar mee.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335703
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:46 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je opmerkingen zijn echt te debiel voor woorden, als je niet eens het verschil snapt tussen een Fork en een nieuwe techniek, stop er dan maar mee.
nee, die forks hebben meer bestaansrecht dan Cardano in mijn beleving
  vrijdag 5 maart 2021 @ 12:53:32 #193
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_198335788
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:50 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik ben serieus :D
Bitcoin Trash _O_
pi_198335792
taprootgod komt er trouwens aan _O_

LOT=false for the win

https://bitcoinmagazine.c(...)e-taproot-activation
  vrijdag 5 maart 2021 @ 12:54:14 #195
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_198335801
Overigens is er maar een echte Bitcoin

pi_198335808
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:53 schreef damsco het volgende:

[..]

Bitcoin Trash _O_
heb alleen maar BTC, maar nog altijd logischer dan een SmArT CoNtRaCt PlAtFoRm/netwerk
  vrijdag 5 maart 2021 @ 12:55:20 #197
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_198335813
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

heb alleen maar BTC, maar nog altijd logischer dan een SmArT CoNtRaCt PlAtFoRm/netwerk
Hier ook alleen maar BTC. Ooit eens Waves en Nano gekocht, shitcoins hebben me alleen maar sats gekost.
pi_198335814
wel geinig dat mensen als @raptorix gelijk een beetje onzeker en boos worden als je iets zegt wat ze zelf niet vinden :)
  vrijdag 5 maart 2021 @ 12:56:05 #199
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_198335827
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:55 schreef aTypisch het volgende:
wel geinig dat mensen als @:raptorix gelijk een beetje onzeker en boos worden als je iets zegt wat ze zelf niet vinden :)
Blijkbaar mag je hier alleen maar shitcoins shillen
pi_198335831
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:55 schreef aTypisch het volgende:
wel geinig dat mensen als @:raptorix gelijk een beetje onzeker en boos worden als je iets zegt wat ze zelf niet vinden :)
Je mag vinden wat je wilt, maar stop met het posten van complete onzin die gewoon ook feitelijk niet juist is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198335838
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:55 schreef damsco het volgende:

[..]

Hier ook alleen maar BTC. Ooit eens Waves en Nano gekocht, shitcoins hebben me alleen maar sats gekost.
ik kocht mijn eerst shitcoin in 2016 geloof ik, toen had ik het geluk dat ze nog wel eens wat leuks deden in sats

lekker inkopen doen op een call van iemand in een obscure telegramgroep
vaporware stoelendans _O_
pi_198335843
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:56 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je mag vinden wat je wilt, maar stop met het posten van complete onzin die gewoon ook feitelijk niet juist is.
Wat is niet juist dan?

Dan Held kan het veel beter verwoorden dan ik, dus ik deel maar even zijn artikel nogmaals:

https://danheld.substack.com/p/bitcoin-vs-ethereum

Bitcoin >>>>>> Ethereum
En aftakkingen van bitcoin vind ik dan belangrijker (als experiment) dan een of ander netwerk met een grote ICO en mooie praatjes

[ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2021 13:02:08 ]
  vrijdag 5 maart 2021 @ 12:57:58 #203
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198335854
Doe eens even normaal mannen. Minder op de man posten. Negeer elkaar dan liever. Leven en laten leven.
Spoilers!
pi_198335934
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
[modbreak]Doe eens even normaal mannen. Minder op de man posten. Negeer elkaar dan liever. Leven en laten leven.[/modbreak]
  vrijdag 5 maart 2021 @ 13:04:14 #205
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198335957
quote:
6s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 13:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Lucky_Strike, aangenaam. Ik val in voor Evenstar. En dat weet je want we hebben elkaar al via DM gesproken.
Spoilers!
pi_198335992
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 13:04 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Lucky_Strike, aangenaam. Ik val in voor Evenstar. En dat weet je want we hebben elkaar al via DM gesproken.
bedankt juf lucky_strike
pi_198336020
ondertussen in het land van 'decentralized finance'

twitter


decentralisatie theater _O_
pi_198337095
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:57 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wat is niet juist dan?

Dan Held kan het veel beter verwoorden dan ik, dus ik deel maar even zijn artikel nogmaals:

https://danheld.substack.com/p/bitcoin-vs-ethereum

Bitcoin >>>>>> Ethereum
En aftakkingen van bitcoin vind ik dan belangrijker (als experiment) dan een of ander netwerk met een grote ICO en mooie praatjes

Laat maar zitten, want jij verward zaken als marktwaarde met techniek, als je dat conceptueel niet kunt scheiden, dan lekker niet.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198337101
twitter
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 maart 2021 @ 14:23:24 #210
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198337338
Duurt lang. Het is geen grote correctie meer, daarvoor was meer ellende nodig geweest, dus nu is het wachten op de volgende moon }:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198337366
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:08 schreef raptorix het volgende:

[..]

Laat maar zitten, want jij verward zaken als marktwaarde met techniek, als je dat conceptueel niet kunt scheiden, dan lekker niet.
je vult veel dingen voor mij in, doe maar niet
pi_198337582
quote:
14s.gif Op donderdag 4 maart 2021 23:52 schreef aTypisch het volgende:
leesvoer

Bitcoin vs Ethereum

https://danheld.substack.com/p/bitcoin-vs-ethereum

DAN HELD _O_
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 12:09 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Waarom ben je daar zo zeker van? Als Bitcoin blijft zoals het is en andere projecten blijven doorontwikkelen zal het me niet verbazen als Bitcoin op den duur van de troon gestoten wordt. In de jaren 90 dacht ook niemand dat de superieure Netscape browser van de troon gestoten zou worden door bijvoorbeeld Internet Explorer.
Niet gelezen zeker?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198337585
twitter


_O-
pi_198337641
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

[..]

Niet gelezen zeker?
Waarom zou ik dat moeten lezen dan?
Hij vergelijkt alleen BTC met ETH.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 maart 2021 @ 14:43:51 #215
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198337653
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:38 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

_O-
Ik heb een idee: je maakt je eigen topic waar je dit soort posts plaatst.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198337657
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:43 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

Waarom zou ik dat moeten lezen dan?
Hij vergelijkt alleen BTC met ETH.
De argumenten die hij voor Bitcoin maakt zijn relevant voor jouw opmerking.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 5 maart 2021 @ 14:45:20 #217
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_198337674
Voor de mensen die veel geld willen verdienen: DxSale.

Top 10 partnerships en bsc komen eraan, gegarandeerde pump.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  vrijdag 5 maart 2021 @ 14:47:31 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198337723
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 13:04 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Lucky_Strike, aangenaam. Ik val in voor Evenstar. En dat weet je want we hebben elkaar al via DM gesproken.
(a)Typisch valt weer eens door de mand _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 5 maart 2021 @ 14:49:28 #219
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198337752
:*
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:38 schreef dimmak het volgende:

[..]


[..]

Niet gelezen zeker?
Wel gelezen. Leuk stukje uit het repertoire van een bitcoinmaxi. Bovendien is net nogal appels en peren.

Leest als een religieus stukje geschreven door Abu Bakr al Bitcoinistan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198337774
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb een idee: je maakt je eigen topic waar je dit soort posts plaatst.
Wat probeer je te zeggen? :)
pi_198337787
ben nu halverwege dit artikel

ook een leuke

twitter
pi_198337798
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:49 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel gelezen. Leuk stukje uit het repertoire van een bitcoinmaxi.

Leest als een religieus stukje geschreven door Abu Bakr al Bitcoinistan
waar zit hij fout dan volgens jou?
pi_198337805
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:49 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel gelezen. Leuk stukje uit het repertoire van een bitcoinmaxi.

Leest als een religieus stukje geschreven door Abu Bakr al Bitcoinistan
Kun je dat ook toelichten Henk? Of blijven we lekker onzin posten zonder ergens inhoudelijk op in te gaan?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198337841
quote:
17s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:52 schreef dimmak het volgende:

[..]

Kun je dat ook toelichten Henk? Of blijven we lekker onzin posten zonder ergens inhoudelijk op in te gaan?
ja bro als cardano hun beloftes inlost bro, dan valt die bitcoinmaxi echt door de mand!!
of als waltmart china echt doorzet met vechain bro, dan kunnen AWS en bitcoin wel inpakken bro
pi_198337852
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:47 schreef fathank het volgende:

[..]

(a)Typisch valt weer eens door de mand _O-
was de username vergeten moet ik zeggen :@
pi_198337900
mooi stukje tekst over de verschillen tussen bitcoin en ethereum

maar heb je deze obscure tokensale al gezien?? makkelijk x10
  vrijdag 5 maart 2021 @ 15:04:42 #227
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198338016
quote:
17s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:52 schreef dimmak het volgende:

[..]

Kun je dat ook toelichten Henk? Of blijven we lekker onzin posten zonder ergens inhoudelijk op in te gaan?
Het is een grote redenering vanuit z'n eigen straatje. Appels met beukennootjes vergelijken vanuit het punt dat de appel superieur is.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198338107
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 15:04 schreef fathank het volgende:

[..]

Het is een grote redenering vanuit z'n eigen straatje. Appels met beukennootjes vergelijken vanuit het punt dat de appel superieur is.
Volgens mij is het een reactie op dit artikel. Dus de vergelijking is dan wel raak. Afgelopen tijd halen juist ETH fanboys deze vergelijking aan.

Edit: daarbij kun je Ethereum eigenlijk vervangen met elke shitcoin waarvan iemand beweert dat die Bitcoin van de troon stoot.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198338185
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:49 schreef fathank het volgende:
Abu Bakr al Bitcoinistan
Jesus _O-
  vrijdag 5 maart 2021 @ 15:21:08 #230
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198338293
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 15:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

Volgens mij is het een reactie op dit artikel. Dus de vergelijking is dan wel raak. Afgelopen tijd halen juist ETH fanboys deze vergelijking aan.

Edit: daarbij kun je Ethereum eigenlijk vervangen met elke shitcoin waarvan iemand beweert dat die Bitcoin van de troon stoot.
Eth fanboys zijn dan ook delusional. En eenieder die denkt dat Bitcoin van de troon gestoten gaat worden ook.

Kansloze vergelijkingen van 2 totaal verschillende filosofien.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198338445
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 15:21 schreef fathank het volgende:

[..]

Eth fanboys zijn dan ook delusional. En eenieder die denkt dat Bitcoin van de troon gestoten gaat worden ook.

Kansloze vergelijkingen van 2 totaal verschillende filosofien.
Dus concluderend ben je het eigenlijk met Dan Held eens. O+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198338490
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:52 schreef aTypisch het volgende:

[..]

waar zit hij fout dan volgens jou?
Ik heb het over ADA en jij gaat een stuk posten over het verschil tussen Bitcoin en Ethereum, gast je spoort echt niet.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198338762
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 15:32 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik heb het over ADA en jij gaat een stuk posten over het verschil tussen Bitcoin en Ethereum, gast je spoort echt niet.
oke
  vrijdag 5 maart 2021 @ 17:52:31 #234
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198340809
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 15:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dus concluderend ben je het eigenlijk met Dan Held eens. O+
Ik vind vooral dat ie de doelpalen zet zoals het hem goed uitkomt.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198341355
Btc down vet up

The flippening _O_
pi_198341410
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 18:27 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc down vet up

The flippening _O_
Cardano mag ook wel even up, wilde even tijdelijk uitstappen, maar hij raakt de 1,20 maar niet :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 5 maart 2021 @ 18:37:56 #237
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_198341509
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 18:27 schreef Wereldgozer het volgende:
Btc down vet up, that's the way we like to... crypto

The flippening _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 maart 2021 @ 18:50:55 #238
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198341734
Ik zie Bitcoin vooral als een stuiterbal op en neer gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198342112
quote:
0s.gif Op donderdag 4 maart 2021 20:32 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Genoeg verhalen al van mensen die fysiek bedreigd zijn na aanleiding van deze hack. Er is een hele subreddit voor opgericht: https://www.reddit.com/r/ledgerwalletleak/

Mijn persoonsgegevens zaten er ook tussen en ik heb allerlei phishing mails, SMS berichten en belletjes van onbekenden gehad. Daarnaast is er ook een poging gedaan tot sim swapping.

Die hele situatie is gewoon zwaar kut.
Maar had je rechtstreeks van Ledger.com besteld dan?

Zolang mensen gewoon bij cool blue ofzo hebben besteld is er niks aan de hand toch?

[ Bericht 3% gewijzigd door ThijsTH op 05-03-2021 19:16:35 (t) ]
pi_198342168
Cardano 1.30 vanvond ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198343554
twitter


twitter


lekker experimentjes doen
pi_198343616
jack mallers de nieuwe golden boy
twitter
pi_198343632
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 18:50 schreef Nattekat het volgende:
Ik zie Bitcoin vooral als een stuiterbal op en neer gaan.
dan kijk je niet goed
pi_198343679
quote:
99s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dan kijk je niet goed
Ik wil in veel dingen meegaan maar je kan niet stellen dat het koersverloop van bitcoin rimpelloos is.
pi_198343685
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:19 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik wil in veel dingen meegaan maar je kan niet stellen dat het koersverloop van bitcoin rimpelloos is.
dat zei ik ook niet
pi_198343698
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:19 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat zei ik ook niet
Dat is ook wel een probleem; dat niemand eigenlijk weet of wat je zegt ook aansluit op wat je bedoelt.
pi_198343705
https://mempool.space/nl/ moet je hier maar kijken

elke zoveel tijd een nieuw block met wat nieuwe bitcoin
lekker stabiel
pi_198343711
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:20 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat is ook wel een probleem; dat niemand eigenlijk weet of wat je zegt ook aansluit op wat je bedoelt.
niet mijn probleem
pi_198343750
alles buiten bitcoin is instabiel en volatiel

https://www.swanbitcoin.com/bitcoin-is-time/

  vrijdag 5 maart 2021 @ 20:39:44 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198344133
quote:
6s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:23 schreef aTypisch het volgende:
alles buiten bitcoin is instabiel en volatiel

https://www.swanbitcoin.com/bitcoin-is-time/

[ afbeelding ]
Dat verklaart een hoop
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198344142
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:39 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat verklaart een hoop
joee
  vrijdag 5 maart 2021 @ 20:43:41 #252
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_198344239
Gezellig topicje.
Huilen dan.
pi_198344368
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:42 schreef fathank het volgende:

[..]

Mimimimi
ben wel nog benieuwd naar je inhoudelijke reactie op het bitcoin vs ethereum artikel die je zogenaamd gelezen hebt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 5 maart 2021 @ 21:04:26 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198344820
quote:
10s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ben wel nog benieuwd naar je inhoudelijke reactie op het bitcoin vs ethereum artikel die je zogenaamd gelezen hebt
Al eens bij stil gestaan dat hier helemaal niemand een ene neuk geeft? Iedereen hier is neutraal en doet het gewoon voor de lol, behalve jij, en jij verziekt de sfeer met je eindeloze hoop polarisatie.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198345058
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 19:12 schreef ThijsTH het volgende:

[..]

Maar had je rechtstreeks van Ledger.com besteld dan?

Zolang mensen gewoon bij cool blue ofzo hebben besteld is er niks aan de hand toch?
Via ledger.com inderdaad. Bij andere partijen heb je weer risico op een supply chain attack.
pi_198345073
quote:
6s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:14 schreef aTypisch het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]

lekker experimentjes doen
Lol blij dat ik daar niet inzit. Paid werd al wel zwaar geshilled op CT.
pi_198345085
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 21:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Via ledger.com inderdaad. Bij andere partijen heb je weer risico op een supply chain attack.
jup, je kunt bij dit soort partijen ook zelf mailen met het verzoek of ze je gegevens verwijderen trouwens
zijn ze in europa verplicht geloof ik

ik kan trouwens een Coldcard aanraden qua hardware wallet, mooi apparaat
pi_198345184
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 21:14 schreef aTypisch het volgende:

[..]

jup, je kunt bij dit soort partijen ook zelf mailen met het verzoek of ze je gegevens verwijderen trouwens
zijn ze in europa verplicht geloof ik

ik kan trouwens een Coldcard aanraden qua hardware wallet, mooi apparaat
Op zich is de Ledger hardware gewoon nog te vertrouwen.

De Ngrave Zero is ook wel nice c_/
pi_198346352
Het is hier weer ouderwets gezellig?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 5 maart 2021 @ 22:56:48 #260
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198347580
Kap gewoon eens met elkaar zo opzoeken. Jullie verpesten het voor de rest en het is hier al zo lekker druk.

Is jullie wedstrijd verpissen nou echt zoveel ergernis waard? Steeds weer diezelfde herhaling van steeds dezelfde discussie, wat een intense sneuheid. Gedraag je gewoon als de volwassen vent die je bent.
Spoilers!
pi_198347731
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 22:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kap gewoon eens met elkaar zo opzoeken. Jullie verpesten het voor de rest en het is hier al zo lekker druk.

Is jullie wedstrijd verpissen nou echt zoveel ergernis waard? Steeds weer diezelfde herhaling van steeds dezelfde discussie, wat een intense sneuheid. Gedraag je gewoon als de volwassen vent die je bent.
thanks, wat vond jij van het bitcoin vs ethereum artikel? :)
pi_198347761
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 21:18 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Op zich is de Ledger hardware gewoon nog te vertrouwen.

De Ngrave Zero is ook wel nice c_/
ngrave ken ik niet

Ledger is volgens mij trouwens niet open-source, of wel?
  vrijdag 5 maart 2021 @ 23:28:33 #263
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_198348223
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 23:03 schreef aTypisch het volgende:

[..]

thanks, wat vond jij van het bitcoin vs ethereum artikel? :)
Niet gelezen. Ik klik niet op linkdumps zonder toelichting. En als er "...god _O_ " bij staat is de kans groot dat het om iets niet-serieus gaat.
Spoilers!
  zaterdag 6 maart 2021 @ 00:02:51 #264
364924 CommissarisMissionaris
Keizerlijk uitzonderlijk.
pi_198348769
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 14:45 schreef Quotidien het volgende:
Voor de mensen die veel geld willen verdienen: DxSale.

Top 10 partnerships en bsc komen eraan, gegarandeerde pump.
Zou je dit kunnen toelichten?
pi_198348997
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 23:28 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Niet gelezen. Ik klik niet op linkdumps zonder toelichting. En als er "...god _O_ " bij staat is de kans groot dat het om iets niet-serieus gaat.
je mist wat! :)
pi_198349526
twitter


Oja de mcafee hype coins in 2017 :')
  zaterdag 6 maart 2021 @ 08:05:04 #267
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_198350950
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 01:14 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Oja de mcafee hype coins in 2017 :')
Volgens mij is dit omdat hij zijn piemel niet heeft opgegeten.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator zaterdag 6 maart 2021 @ 08:19:30 #268
18653 crew  D.
pi_198351064
Edit :Y

[ Bericht 78% gewijzigd door D. op 06-03-2021 08:37:03 ]
pi_198351283
twitter


Stuur DNV anders een mailtje dat ze beter een database kunnen gebruiken @aTypisch

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 06-03-2021 08:42:10 ]
  Eindredactie Games zaterdag 6 maart 2021 @ 08:52:18 #270
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_198351398
Zooo das lekker wakker worden op je verjaardag!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_198352011
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 08:52 schreef Oscar. het volgende:
Zooo das lekker wakker worden op je verjaardag!
gefeliciteerd :)
pi_198352417
UNI in de top 10. Zal V3 eraan zitten te komen.
pi_198352952
quote:
6s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 10:31 schreef Gehrman het volgende:
UNI in de top 10. Zal V3 eraan zitten te komen.
Dat zal helpen :P

Giga marketcap, netjes!

Voor wie nog eens een triljoen tokens wil bezitten heb ik nog een leuke shitcoin gevonden:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots/comments/lyts1d/100_rugfree_launched_on_dxsale_and_lp_locked_on/

Absoluut geen investeringsadvies maar aangezien alles op BSC zo'n beetje moon gaat, ook geen giga risico :P

Ga er vanuit de je gerugged wordt, kan het alleen maar meevallen :D

aTypisch is al ingestapt hoorde ik uit betrouwbare kringen! O-)

[ Bericht 3% gewijzigd door TheFreshPrince op 06-03-2021 11:22:00 ]
pi_198353042
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat zal helpen :P

Giga marketcap, netjes!

Voor wie nog eens een triljoen tokens wil bezitten heb ik nog een leuke shitcoin gevonden:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots/comments/lyts1d/100_rugfree_launched_on_dxsale_and_lp_locked_on/

Absoluut geen investeringsadvies maar aangezien alles op BSC zo'n beetje moon gaat, ook geen giga risico :P

Ga er vanuit de je gerugged wordt, kan het alleen maar meevallen :D

aTypisch is al ingestapt hoorde ik uit betrouwbare kringen! O-)
ik heb mijn zeldzame charizard pokemonkaart verkocht en ben all-in gegaan
pi_198353075
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat zal helpen :P

Giga marketcap, netjes!

Voor wie nog eens een triljoen tokens wil bezitten heb ik nog een leuke shitcoin gevonden:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots/comments/lyts1d/100_rugfree_launched_on_dxsale_and_lp_locked_on/

Absoluut geen investeringsadvies maar aangezien alles op BSC zo'n beetje moon gaat, ook geen giga risico :P

Ga er vanuit de je gerugged wordt, kan het alleen maar meevallen :D

aTypisch is al ingestapt hoorde ik uit betrouwbare kringen! O-)
Wat is gerugged?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_198353195
quote:
16s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Wat is gerugged?
"Rugpull" mostly applies to when the owner of a project pulls the rug themselves and runs with everyone's money (they supplied the rug, they pulled it).

The term can also loosely apply to other forms of being screwed over, like when a third-party finds an exploit or hacks the project and the users lose their funds as well (one person supplied the rug, another person pulled it).

Als op een tapijt (rug) staan dat iemand onder je vandaan trekt.
pi_198353464
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:36 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

"Rugpull" mostly applies to when the owner of a project pulls the rug themselves and runs with everyone's money (they supplied the rug, they pulled it).

The term can also loosely apply to other forms of being screwed over, like when a third-party finds an exploit or hacks the project and the users lose their funds as well (one person supplied the rug, another person pulled it).

Als op een tapijt (rug) staan dat iemand onder je vandaan trekt.
Ah oke. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  zaterdag 6 maart 2021 @ 14:27:12 #278
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198355542
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 11:15 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat zal helpen :P

Giga marketcap, netjes!

Voor wie nog eens een triljoen tokens wil bezitten heb ik nog een leuke shitcoin gevonden:

https://www.reddit.com/r/CryptoMoonShots/comments/lyts1d/100_rugfree_launched_on_dxsale_and_lp_locked_on/

Absoluut geen investeringsadvies maar aangezien alles op BSC zo'n beetje moon gaat, ook geen giga risico :P

Ga er vanuit de je gerugged wordt, kan het alleen maar meevallen :D

aTypisch is al ingestapt hoorde ik uit betrouwbare kringen! O-)
When $1 sir?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198355872
quote:
10s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 14:27 schreef fathank het volgende:

[..]

When $1 sir?
Soon!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 6 maart 2021 @ 15:24:58 #280
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198356484
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 14:50 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Soon!
Ik verwacht minimaal $50 van Bondly.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198357069
Universaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pi_198357514
timechain > blockchain
pi_198358033
quote:
10s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 14:27 schreef fathank het volgende:

[..]

When $1 sir?
Mooooonnn

https://goswappcharts.web(...)31ff0093eeb8c8add8d3
pi_198364064
Hoe ver zou Eth gaan vandaag?
.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 maart 2021 @ 00:38:19 #285
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198368727
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:36 schreef Fer het volgende:
Hoe ver zou Eth gaan vandaag?
2000 zou wel leuk zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198369469
twitter
pi_198369863
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 08:05 schreef LXIV het volgende:

[..]

Volgens mij is dit omdat hij zijn piemel niet heeft opgegeten.
Niet overdrijven, het waren slechts zijn ballen.
Wel een baas trouwens :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198369865
Ben er trouwens wel beetje klaar mee, stap met ADA uit op 1.20 en anders laat ik ze lekker staan, en dan hopen dat BTC maar eens onder de 35K wil komen
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 7 maart 2021 @ 06:06:57 #289
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_198369878
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 05:53 schreef raptorix het volgende:
Ben er trouwens wel beetje klaar mee, stap met ADA uit op 1.20 en anders laat ik ze lekker staan, en dan hopen dat BTC maar eens onder de 35K wil komen
Geduld hebben is een schone zaak.
pi_198369896
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 06:06 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Geduld hebben is een schone zaak.
Dat heb ik wel, helaas is de huidige markt een casino waar ik liever niet in speculeer, maar het is natuurlijk wel mijn eer te na om met verlies te verkopen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 7 maart 2021 @ 08:35:18 #291
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_198370355
Wat doet dit soort diaree op mijn newsfeed :')

https://joop.bnnvara.nl/o(...)kapot-dan-je-lief-is
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  zondag 7 maart 2021 @ 08:38:13 #292
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198370379
Lekker wakker worden zeg _O_

quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 08:35 schreef Maikuuul het volgende:
Wat doet dit soort diaree op mijn newsfeed :')

https://joop.bnnvara.nl/o(...)kapot-dan-je-lief-is
quote:
Bitcoin-spaarders zijn wat dat betreft toch een beetje als crossfitters: of je wil of niet, je zal het erover hebben met ze.
Gelachen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198370605
Gaan we nu uit het niets opeens omhoog, na een stille dag gisteren?
.
  zondag 7 maart 2021 @ 09:29:35 #294
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198370764
Retail panic sells getriggerd, nu kunnen we weer omhoog. Fuck de kleine man. Die wordt met zo goed fucked door de big boys als op wall street.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 maart 2021 @ 09:51:49 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198370964
Een stijging van een paar procent, spannend!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 7 maart 2021 @ 11:06:51 #296
18653 crew  D.
pi_198371936
Iemand ook een 'andere' sms gekregen wanneer je bij Binance wil inloggen?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 maart 2021 @ 11:12:08 #297
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198371974
Mijn aankoop van deze week staat nu in de top 10 slechtst presterende coins van de week 14.gif

Ik wil meer van die krengen, maar die vervloekte fees :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_198373101
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 11:06 schreef D. het volgende:
Iemand ook een 'andere' sms gekregen wanneer je bij Binance wil inloggen?
Je kunt beter geen sms authenticatie gebruiken vanwege risico op sim swapping. Een authenticator app is beter.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-03-2021 12:26:58 ]
  Moderator zondag 7 maart 2021 @ 12:39:55 #299
18653 crew  D.
pi_198373304
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 12:26 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je kunt beter geen sms authenticatie gebruiken vanwege risico op sim swapping. Een authenticator app is beter.
Ben niet bekend met simswapping, maar zal er eens induiken :Y
  zondag 7 maart 2021 @ 13:14:03 #300
366734 dimmak
bitcoin
pi_198373831
twitter


O+
Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 7 maart 2021 @ 13:14:21 #301
366734 dimmak
bitcoin
pi_198373834
dicht
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')