bakkers moeten mensen gewoon lokken met 25 cent croissantsquote:Op zaterdag 7 september 2019 01:14 schreef racerdkb het volgende:
[..]
De conclusie was gewoon dat het vroeger in Nederland ambachtelijk gemaakt werd en ze de prijzen van het ambachtelijke product aan hebben gehouden voor het industriele product.
Maar ik vind niet dat daar iets mis mee is. Ken weinig bakkers die een Audi S7 rijden. Het blijft een niche en geen vetpot. Met de prijs van hun casinowit zitten ze dicht bij de supermarktprijzen en pakken ze amper tot geen marge op, op andere producten misschien verlies of een beetje winst. Om rond te komen heb je grote marges nodig op producten waar veel vraag naar is. Letterlijk als warme broodjes over de toonbank worden ze verkocht blijkbaar.
Bakkerij vmbo schoolquote:Op zaterdag 7 september 2019 07:09 schreef Mip1988 het volgende:
Grote vraag is dus... waar vinden we een bakker in NL die nog wél zelf croissants maakt?
Leuke aflevering!
Ah, een klimaat-ontkenner. Lid van FvD ?quote:
Die FvD obsessie van je is wel een dingetje he?quote:Op dinsdag 10 september 2019 17:50 schreef golfer het volgende:
Ah, een klimaat-ontkenner. Lid van FvD ?
Maar ze werken meestal wel mee, in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven.quote:Op dinsdag 10 september 2019 22:18 schreef kloon_bassie het volgende:
FrieslandCampina komt wel regelmatig aan bod bij KvW, niet altijd even positief.
Oh dat is zeker waar. Maar ik vind de communicatie niet altijd even sterk, bijvoorbeeld bij die aflevering van halfvolle melk. Daarin zat die directeur een beetje krampachtig te vertellen dat de melk van FC wel beter was. Terwijl die boer gewoon eerlijk zei dat het dezelfde melk was maar dat je extra betaalt voor een hardloopster op het pak.quote:Op dinsdag 10 september 2019 22:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar ze werken meestal wel mee, in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven.
goede vraag.quote:Op zaterdag 7 september 2019 07:09 schreef Mip1988 het volgende:
Grote vraag is dus... waar vinden we een bakker in NL die nog wél zelf croissants maakt?
Leuke aflevering!
https://thedailymilk.nl/melk-ongezond-gezond/quote:‘Melk is voor kalfjes’
Sommige mensen vinden het drinken van melk onnatuurlijk. Melk is voor kalfjes, niet voor mensen, zeggen ze. Of: we zijn de enige diersoort die melk drinkt van een ander dier. Dat is waar, maar… dat maakt toch niet uit? We zijn ook de enigen die voetballen, op schoenen lopen en voor de lol zwemmen. Bovendien verteren we melk op precies dezelfde manier als kalfjes. En dan zijn er natuurlijk ook mensen die uit principe geen melk of andere dierlijke producten willen gebruiken. En daar is helemaal niets mis mee. Als je zelf twijfels hebt over het dierenwelzijn, dan zou je zelf een melkboerderij kunnen bezoeken om te zien hoe het er daar aan toe gaat.
quote:
En dat is het ook ...quote:
Was best wel de moeite waard. Streekprodukten is geen beschermde of erkende kreet, dus iedereen kan overal iets maken en er dan een bepaalde streek op zetten.quote:
https://www.npostart.nl/k(...)6-09-2019/KN_1709869quote:Waldkorn blijkt een Nederlandse uitvinding. Het is een merkbrood dat vooral bestaat uit witte bloem, vermomd in een donkerbruin Duits jasje.
Dit wist iedereen al 100 jaar. Het zit niet voor niets in hetzelfde potje en er staat niet voor niets gewoon op de verpakking dat het dezelfde ingrediënten heeft en uit dezelfde fabriek komt. Daar hoef je echt geen programma over te maken. Wat is dit programma aan het afglijden de afgelopen seizoenen. Allemaal open deuren op een gemaakt naďeve manier intrappen.quote:Op zaterdag 21 september 2019 16:03 schreef Isane het volgende:
Vond t wel een interessante aflevering, Zeeuwse stroop is hetzelfde als Friese stroop maar de Zeeuwse is goedkoper
quote:Op donderdag 24 oktober 2019 22:36 schreef golfer het volgende:
Wat in Nederland als Kefir verkocht wordt heeft dus helemaal niks met de echte Kaukasische Kefir te maken.
Blijkbaar is het in Nederland dus gewoon karnemelk die als kefir wordt verkocht...quote:Op donderdag 24 oktober 2019 22:44 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Die 'kefir' van Albert Heijn is ook super mild ja, dat is gemaakt om zeer makkelijk weg te drinken.
Zij zijn ook de enige die het zo omschrijven!quote:Op zaterdag 26 oktober 2019 15:05 schreef BasEnAad het volgende:
Die van Arla heeft dus als enige wel gist en koolzuur. Heb het maar even gekocht vanmiddag, wel een duidelijk verschil met andere merken.
quote:Arla biologische kefir is een pure zuiveldrank en een natuurlijke bron van voedingsstoffen. Kefir bevat rechtsdraaiende melkzuurbacteriën, calcium, eiwitten, vitamine b2 & b12. Arla biologische kefir heeft maar 2 ingrediënten. Biologische melk en echte kefirculturen. Net zoals de authentieke receptuur.
Gemaakt met échte kefir culturen
Puur natuurlijke zuiveldrank
Fris en vol van smaak, zacht qua structuur
100% natuurlijk
Maar dat is dus gewoon een leugen.quote:Op zaterdag 26 oktober 2019 16:47 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Zij zijn ook de enige die het zo omschrijven!
[..]
Volgens dat laboratorium gebruikt Arla ook geen kefirculturen, maar een ander soort gist.quote:
Je hebt gelijk.... Nog erger dus! Wij Nederlanders worden gewoon bij de neus genomen!quote:Op zaterdag 26 oktober 2019 16:56 schreef Zelva het volgende:
"Een echte kefirgist, die we in de collectie hebben gezien, die hebben we niet gevonden"
Nu is karnemelk ook gewoon heel gezondquote:Op zaterdag 26 oktober 2019 14:50 schreef Bocaj het volgende:
Blijkbaar is het in Nederland dus gewoon karnemelk die als kefir wordt verkocht...
Dat is dus weer lekker cashen voor de producenten en de domme Nederlander koopt het!
Heb de zending nog een keer gezien, er zit dus wel gist in maar niet de échte kefir gist... Terwijl ze het wel op de verpakking zetten!quote:Op zaterdag 26 oktober 2019 15:05 schreef BasEnAad het volgende:
Die van Arla heeft dus als enige wel gist en koolzuur. Heb het maar even gekocht vanmiddag, wel een duidelijk verschil met andere merken.
Ja, pak dus gewoon karnemelk.... Al is karnemelk ook niet de karnemelk van vroeger... maar dat is weer een andere uitzending!quote:Op zaterdag 26 oktober 2019 17:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nu is karnemelk ook gewoon heel gezond
Ik vind Kefir lekkerder dan karnemelkquote:Op zaterdag 26 oktober 2019 17:29 schreef Bocaj het volgende:
Ja, pak dus gewoon karnemelk.... Al is karnemelk ook niet de karnemelk van vroeger... maar dat is weer een andere uitzending!
Van nachos hebben de mexicanen echt wel gehoord, van nachoschips absoluut niet.quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 15:22 schreef golfer het volgende:
a.s. Donderdag:
Een kijker heeft een merkwaardige ontdekking gedaan: nacho- en tortillachips van hetzelfde huismerk hebben dezelfde ingrediënten, maar toch zijn de nachochips veel duurder. Dat deed haar afvragen wat dan eigenlijk het verschil is tussen die chips. De Keuringsdienst reist af naar Mexico en leert dat er nog veel exotischer benamingen zijn voor het chipje. Maar van nacho's hebben Mexicanen nog nooit gehoord.
Tex-Mex gerecht.quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 16:23 schreef TjjWester het volgende:
Van nachos hebben de mexicanen echt wel gehoord, van nachoschips absoluut niet.
Nachos worden geserveerd met tortillachips, daar gaat het om.quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 17:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Tex-Mex gerecht.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nachos
Een beetje naar Mexico om een zak chips aan een dikke Mexicaan te tonen ...quote:
Gekeken?quote:Op dinsdag 29 oktober 2019 18:10 schreef TjjWester het volgende:
Nachos worden geserveerd met tortillachips, daar gaat het om.
Volgens mij komen veel vragen daardoor ook in aanbod, ik vind dat dit programma zelf ook weleens nader onderzocht mag worden.quote:
Ik vind dat die reisjes werkelijk bijdragen aan het programma. Sowieso laten ze daar meer zien over de oorsprong van een product. Zonder die reisjes zou het maar een saai programma worden vrees ik.quote:Op vrijdag 1 november 2019 12:09 schreef TLC het volgende:
[..]
Volgens mij komen veel vragen daardoor ook in aanbod, ik vind dat dit programma zelf ook weleens nader onderzocht mag worden.
Jawel, ligt inmiddels 'toevallig' bij de AH zag ik gisterenquote:Op maandag 4 november 2019 16:54 schreef Bocaj het volgende:
Nou ik zou niet iets eten van die Mexicaan met zijn hakblok!
Dus je kunt in Nederland niet de echte kopen? (Waar je dus geen maagpijn van krijgt?!)
Welk merk? Of ligt het bij de versafdeling?quote:Op maandag 4 november 2019 17:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Jawel, ligt inmiddels 'toevallig' bij de AH zag ik gisteren
Hypocriet als ik ben wel een zak van meegenomen, want nieuwsgierig. Zag er niet lekker uit (grijzige harde meuk), maar misschien is dat het wel
https://www.ah.nl/product(...)-mais-tortilla-chipsquote:Op maandag 4 november 2019 17:36 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Welk merk? Of ligt het bij de versafdeling?
Ze hebben ook die blauwe mais die je zag in de uitzending!quote:Op maandag 4 november 2019 17:38 schreef Molo het volgende:
[..]
https://www.ah.nl/product(...)-mais-tortilla-chips
Ze hebben een paar varianten
Klopt. Zag er niet lekker uit en was duurder, dus niet meegenomenquote:Op maandag 4 november 2019 18:57 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Ze hebben ook die blauwe mais die je zag in de uitzending!
Maar daar staat ook geen extra ingrediënt op (niet verplicht als het wordt gezien als proceshulpstof)quote:Op maandag 4 november 2019 17:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Jawel, ligt inmiddels 'toevallig' bij de AH zag ik gisteren
Hypocriet als ik ben wel een zak van meegenomen, want nieuwsgierig. Zag er niet lekker uit (grijzige harde meuk), maar misschien is dat het wel
Kloptquote:Op maandag 4 november 2019 23:07 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Maar daar staat ook geen extra ingrediënt op (niet verplicht als het wordt gezien als proceshulpstof)
Dit doet mij denken aan de horror verhalen van de champignon plukkers in Limburg.quote:Op dinsdag 5 november 2019 16:22 schreef golfer het volgende:
a.s. Donderdag:
Tomaat in blik.
De verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde lezen een verontrustend bericht: Italiaanse tomaten in blik worden onder erbarmelijke omstandigheden geplukt door migranten. Hoe zit dat? En hoe weten we of de tomaten die wij in de supermarkt kopen vrij zijn van misstanden? De Keuringsdienst volgt het blik tot aan de plantage en wordt geconfronteerd met de duistere kant van de Italiaanse tomatenindustrie.
Asperges bedoel je?quote:Op dinsdag 5 november 2019 16:36 schreef blessed19 het volgende:
[..]
Dit doet mij denken aan de horror verhalen van de champignon plukkers in Limburg.
Ik heb vandaag een zak blauwe gehaald, ik ga eens proevenquote:Op dinsdag 5 november 2019 16:27 schreef Molo het volgende:
[..]
Klopt
Ik weet dus niet of het daadwerkelijk dat is maar gezien het merk, de naam van product en hoe het eruit ziet gok ik van wel
Voor frituren kun je beter arachideolie gebruiken.quote:Op dinsdag 5 november 2019 18:20 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb vandaag een zak blauwe gehaald, ik ga eens proeven
Het zou gaan om genixtamaliseerde maďs.
https://www.ourfood.nl/info/begr_techn/nixtamaliseren.html
Het kan ook met maismeel, je kunt dat ook in pakken kopen:
[ afbeelding ]
Interessant, ik wist dit niet en ik was ook nooit zo gek op maistortillachips, wellicht dat dit beter bevalt. Dan wil ik het zelf ook wel proberen te maken, kan ik het ten minste in de (verantwoorde) palmolie frituren in plaats van in zonnebloemolie.
Overigens: deze zijn in de oven gebakken met avocadoolie, ben benieuwd.
Gebruik ik alleen voor oliebollen. Voor al het andere (verantwoorde, ongeharde) palmolie, behalve voor patat, dat bak ik in ossewit. Vloeibare olie is niet goed om in te frituren.quote:Op dinsdag 5 november 2019 18:24 schreef Nine. het volgende:
[..]
Voor frituren kun je beter arachideolie gebruiken.
Nee, champignons. De kvw heeft daar een aflevering over gemaakt. Sindsdien mijd ik de "blauwe bakken".quote:
Dit klinkt wederom zeer herkenbaar.quote:Op dinsdag 5 november 2019 16:22 schreef golfer het volgende:
a.s. Donderdag:
Tomaat in blik.
De verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde lezen een verontrustend bericht: Italiaanse tomaten in blik worden onder erbarmelijke omstandigheden geplukt door migranten. Hoe zit dat? En hoe weten we of de tomaten die wij in de supermarkt kopen vrij zijn van misstanden? De Keuringsdienst volgt het blik tot aan de plantage en wordt geconfronteerd met de duistere kant van de Italiaanse tomatenindustrie.
Bron?quote:Op dinsdag 5 november 2019 18:38 schreef djkoelkast het volgende:
Vloeibare olie is niet goed om in te frituren.
Die zijn genoeg te vinden. Bij het verhitten van vloeibare olie ontstaan transvetzuren. Vast vet als (ongeharde!) palmolie, kokosolie, ossewit, reuzel etc. is veel stabieler, er ontstaan veel minder snel schadelijke vetzuren en het is nog veel lekkerder ook.quote:
PietVerdriet raadt naast ossenwit juist arachideolie aan, vandaar dat ik hem tag.quote:Op woensdag 6 november 2019 09:34 schreef djkoelkast het volgende:
Die zijn genoeg te vinden. Bij het verhitten van vloeibare olie ontstaan transvetzuren. Vast vet als (ongeharde!) palmolie, kokosolie, ossewit, reuzel etc. is veel stabieler, er ontstaan veel minder snel schadelijke vetzuren en het is nog veel lekkerder ook.
Pietverdriet kan er veel meer over vertellen inderdaad.
Dat is spijtig, weet je toevallig ook waarom?quote:Op woensdag 6 november 2019 09:40 schreef Molo het volgende:
Piet post helaas niet meer, net als Robin
Laten we het houden op oneens met beleid van modjesquote:Op woensdag 6 november 2019 09:42 schreef Nine. het volgende:
[..]
Dat is spijtig, weet je toevallig ook waarom?
Dat is allemaal gebaseerd op dat men denkt dat verzadigd vet slecht voor je is en onverzadigd vet goed is. Hey, een gezond hart ligt beschermd in een bedje van verzadigd vet. Je hersenen bestaan voor een groot deel uit cholesterol.quote:Op woensdag 6 november 2019 09:40 schreef Nine. het volgende:
[..]
PietVerdriet raadt naast ossenwit juist arachideolie aan, vandaar dat ik hem tag.
Ik heb verder ook nog nooit iemand palmolie zien aanbevelen, vandaar. Wel het tegenovergestelde.
Denken we ook aan onze gezondheid, dan hebben palmolie en rundvet de minst goede vetzuursamenstelling. Koolzaadolie is wel een goede keuze: ze combineert een relatief lage impact met een goede vetzuursamenstelling.
https://www.eoswetenschap.eu/voeding/boter-olie-margarine
In olijfolie kan prima hoor.quote:Op woensdag 6 november 2019 09:56 schreef Molo het volgende:
Maar patat in zonnebloemolie of olijfolie is zo lekker
Dat vind ik dus echt helemaal niet lekker. Chips gebakken in zonnebloemolie is ook echt niet lekker naar mijn mening, toch is dat zowat het enige wat je nog kunt kopen in de winkels.quote:Op woensdag 6 november 2019 09:56 schreef Molo het volgende:
Maar patat in zonnebloemolie of olijfolie is zo lekker
Ik vind er weinig bizars aan. Veel van deze migranten kiezen er zelf voor om naar Europa te gaan en daar te gaan werken.quote:Op donderdag 7 november 2019 20:50 schreef Remco het volgende:
Goede invalshoek deze keer. Bizar hoe die tomaten in Italië worden geplukt.
Hij zegt zelf gekomen te zijn vanuit Ghana voor een beter leven!quote:Op donderdag 7 november 2019 21:10 schreef Kickinalfa het volgende:
[..]
Ik vind er weinig bizars aan. Veel van deze migranten kiezen er zelf voor om naar Europa te gaan en daar te gaan werken.
Niemand dwingt ze om het te doen of om hun eigen land te verlaten.
De rol van de "caporetta?" is zeker dubieus maar als ik ze hoor klagen over dat ze moeten betalen voor eten, drinken en vervoer, dat doet elke Europeaan.
Of dat ze maar x bedrag per kistje krijgen, er zijn hier ook legio aardbeien en appel plukkers die betaald krijgen per kistje.
alleen tomaten?quote:Op donderdag 7 november 2019 20:50 schreef Remco het volgende:
Goede invalshoek deze keer. Bizar hoe die tomaten in Italië worden geplukt.
Juist wel, wie gaat anders de tomaatjes plukken? Heb je weleens Europa vanuit Google maps gezien? Lijkt een grote lappendeken aan landbouwgrond, letterlijk overal waar je inzoomt zie je landbouw, landbouw, landbouw, en lang niet alles kan met machines geoogst worden. Dat is ook de reden waarom economische vluchtelingen vaak toegelaten worden, omdat ze gewoon nodig zijn, desnoods als moderne slaven. Maar je hebt wel gelijk, heb veel vluchtelingen gekend die vonden achteraf dat hun eigen land beter was, maar teruggaan is voor velen geen optie, teveel geďnvesteerd en moeite gedaan om hierheen te komen en ze hopen ergens dat het in de toekomst beter wordt.quote:Op donderdag 7 november 2019 22:07 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Hij zegt zelf gekomen te zijn vanuit Ghana voor een beter leven!
Hij is dus economische vluchteling.. en hoe hard het ook klinkt... voor hen is geen plaats!
Al zal hij naar Nederland komen dan wordt hij gezien als economische vluchteling!
Ik zou gewoon teug gaan en een cafeetje beginnen ofzo of een restaurant! Dit is ook nix!
Die koop ik ook altijd al.quote:Op donderdag 7 november 2019 23:46 schreef golfer het volgende:
Die van Mutti vond ik altijd al de lekkerste en dat bedrijf blijkt dus wel te deugen.
Is toch controleerbaar hoe die tomaten geoogst worden en bij hem gaat het machinaal.quote:Op zondag 10 november 2019 21:23 schreef ddx het volgende:
Die koop ik ook altijd al.
Maar ik vraag mij toch af of het niet mooie pr praat was van die meneer Mutti ?
Olie is per definitie vloeibaar en vet vast. Palmvet en olie zijn dus hetzelfde, maar op een andere temperatuur.quote:Op dinsdag 5 november 2019 18:38 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Gebruik ik alleen voor oliebollen. Voor al het andere (verantwoorde, ongeharde) palmolie, behalve voor patat, dat bak ik in ossewit. Vloeibare olie is niet goed om in te frituren.
Waar zeg ik dat dat anders is dan?quote:Op zondag 10 november 2019 23:36 schreef kanovinnie het volgende:
[..]
Olie is per definitie vloeibaar en vet vast. Palmvet en olie zijn dus hetzelfde, maar op een andere temperatuur.
Daar werden de nacho's toch in gebakken, doe anders even lekker moeilijk.quote:
Vooral doorgaan over een detail en er van alles bijhalen dat niks met die uitzending over nacho's te maken heeft.quote:Op maandag 11 november 2019 14:14 schreef djkoelkast het volgende:
Daar werden de nacho's toch in gebakken, doe anders even lekker moeilijk.
Die vond ik totaal niet boeiend, dus ik niet nee, anders had ik er ook wel iets over gezegd misschien? Als je er verder over in discussie wil kun je me een DM/PM sturen.quote:Op maandag 11 november 2019 14:26 schreef golfer het volgende:
[..]
Vooral doorgaan over een detail en er van alles bijhalen dat niks met die uitzending over nacho's te maken heeft.
Nog iets te melden over de uitzending daarna?
Als jij verder over olie's wilt praten en discussiëren kan je de user waarmee je zo lang er over doorging een DM/PM sturen.quote:Op maandag 11 november 2019 14:38 schreef djkoelkast het volgende:
Die vond ik totaal niet boeiend, dus ik niet nee, anders had ik er ook wel iets over gezegd misschien? Als je er verder over in discussie wil kun je me een DM/PM sturen.
Ga lekker in FB zeiken ipv hier de boel te verkloten.quote:Op maandag 11 november 2019 14:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Als jij verder over olie's wilt praten en discussiëren kan je de user waarmee je zo lang er over doorging een DM/PM sturen.
Eens, er zijn al veel meer brood programma's geweest. Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.quote:Op woensdag 13 november 2019 16:34 schreef BasEnAad het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat dit een boeiende aflevering wordt.
Spoiler alertquote:Op woensdag 13 november 2019 17:24 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Eens, er zijn al veel meer brood programma's geweest. Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.
Dus niet.quote:Op woensdag 13 november 2019 17:24 schreef qajariaq het volgende:
Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.
Na het zien van de uitzending blijkt het inderdaad nog gekker te zijn dan ik verwachte. Vloerbrood kan dus zelfs in een vierkant blik gebakken zijn.quote:
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?quote:Op woensdag 20 november 2019 15:36 schreef golfer het volgende:
De Keuringsdienst van Waarde duikt de wereld in van baarden, haren en snorren en stuit op een onverwacht dier dat de allermooiste baard van onze (hulp)Sinten levert.
Er zal ongetwijfeld een leuke tripje inzitten voor de programmamakersquote:Op woensdag 20 november 2019 16:31 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?
Het begint wel meer en meer een reisprogramma te wordenquote:Op woensdag 20 november 2019 16:39 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Er zal ongetwijfeld een leuke tripje inzitten voor de programmamakers
Kan echt niet meerquote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Dat heb je overal mee hoor. Veredeling kost veel tijd. Als je dat door bedrijven laat doen, dan wil je natuurlijk niet hebben dat de concurrent er mee vandoor gaat. "Hmm lekker appeltje, bedankt!"quote:
Precies. Volgende keer gewoon maar naakt daten?quote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Het stelde me licht teleur dat ze niet met haar Consumer Journey Board kwam aankakken die past bij de aankoop van een appel.quote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Iedereen kan proeven dat de verschillende appels bij se supermarkten een andere smaak hebben......quote:Op vrijdag 22 november 2019 00:08 schreef golfer het volgende:
Leerzame aflevering voor mij.
Had nog nooit van club-, concept- of licensie-appels gehoord.
In het vervolg dus gewoon allen maar Elstars hier en niks meer van die modepoppetjes/appels met marketing.
De appeldeskundige bij een blindproeverij blijkbaar niet.quote:Op vrijdag 22 november 2019 11:47 schreef TjjWester het volgende:
Iedereen kan proeven dat de verschillende appels bij se supermarkten een andere smaak hebben......
Het lijkt me gewoon een dure Elstar met een kleine aanpassing onder licentiequote:Op vrijdag 22 november 2019 12:01 schreef golfer het volgende:
[..]
De appeldeskundige bij een blindproeverij blijkbaar niet.
Lekker baantje hebben ze toch ook.quote:Op woensdag 20 november 2019 16:31 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?
Even teruggekeken nav het commentaar hier, leuk, hoewel ik al jaren geen appels meer eet.quote:Op vrijdag 22 november 2019 00:08 schreef golfer het volgende:
Leerzame aflevering voor mij.
Had nog nooit van club-, concept- of licensie-appels gehoord.
In het vervolg dus gewoon allen maar Elstars hier en niks meer van die modepoppetjes/appels met marketing.
Dat niet alleen. De directie van de club kan ook volledig het moment en hoeveelheid afzet bepalen. En daarmee proberen de kiloprijs op pijl te houden.quote:Op donderdag 21 november 2019 20:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat heb je overal mee hoor. Veredeling kost veel tijd. Als je dat door bedrijven laat doen, dan wil je natuurlijk niet hebben dat de concurrent er mee vandoor gaat. "Hmm lekker appeltje, bedankt!"
Niet echt iets wat je met elkaar kan vergelijken.quote:Op woensdag 11 december 2019 08:20 schreef Nine. het volgende:
Is Yorkham ook zoveel duurder dan Serranoham of Parmaham? Zelf koop ik alleen maar de laatste twee.
FTFYquote:Op donderdag 12 december 2019 20:37 schreef Van_Poppel het volgende:
Je wordt dus genept met de ....(vul hier onderwerp random aflevering in)
In Nederland denk ik niet.quote:Op donderdag 12 december 2019 20:56 schreef NoCigar het volgende:
Zou je nou ergens authentieke Yorkham kunnen krijgen hier?
Yorkham is een gekookte ham, dat is een totaal ander product dan Parmaham ...quote:Op woensdag 11 december 2019 08:20 schreef Nine. het volgende:
Is Yorkham ook zoveel duurder dan Serranoham of Parmaham? Zelf koop ik alleen maar de laatste twee.
Dat is dan ook een beschermde naam. Yorkham niet.quote:Op vrijdag 13 december 2019 10:56 schreef djkoelkast het volgende:
Ham zit vaak vol met aroma's en andere rommel.
In Parmaham hoort dat niet, daar zou alleen zout in moeten zitten.
ik ving iets op van aardappelzetmeetquote:Op vrijdag 13 december 2019 10:56 schreef djkoelkast het volgende:
Ham zit vaak vol met aroma's en andere rommel.
In Parmaham hoort dat niet, daar zou alleen zout in moeten zitten.
Sowieso vleeswaren kopen in de supermarkt. Als je ziet hoe bewerkt dat vlees; is..... Enige uitzondering is gedroogde ham maar ook dat kan nog behoorlijk verschillen in kwaliteit.quote:Op woensdag 11 december 2019 09:47 schreef BasEnAad het volgende:
Ik hoorde wel eens dat ham in de supermarkt meer naar ham smaakt dan ham van zichzelf smaakt. Er zal wel het een en ander aan toegevoegd worden.
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?quote:Op vrijdag 13 december 2019 12:49 schreef Black-Hole het volgende:
[..]
Sowieso vleeswaren kopen in de supermarkt. Als je ziet hoe bewerkt dat vlees; is..... Enige uitzondering is gedroogde ham maar ook dat kan nog behoorlijk verschillen in kwaliteit.
Als ik vleeswaren haal is het altijd bij de slager, dat is een wereld van verschil qua smaak.
Er zijn toch ook slagers die gewoon nog zelf hun vleeswaren maken?quote:Op woensdag 18 december 2019 17:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?
Zullen er vast van zijn maar de slager waar ik kom maakt zelf zijn hammen, en (grill)worsten en die zijn echt ontzettend lekker en ook meerdere malen bekroond. Is een echte vakman en dat merk je niet alleen aan zijn eigen vleeswaren.quote:Op woensdag 18 december 2019 17:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?
Die zijn helaas wel een uitzondering geworden ...quote:Op woensdag 18 december 2019 19:22 schreef Black-Hole het volgende:
[..]
Zullen er vast van zijn maar de slager waar ik kom maakt zelf zijn hammen, en (grill)worsten en die zijn echt ontzettend lekker en ook meerdere malen bekroond. Is een echte vakman en dat merk je niet alleen aan zijn eigen vleeswaren.
Ik denk dat je met een pak pure appelsap en een fles spa rood en een schut wodka ook een heel eind komt!quote:Op donderdag 19 december 2019 20:50 schreef zoem het volgende:
Doe mij maar de cider van die ouwe kerel, puur natuur.
Jillz is dus gewoon een suikerdrankje met alcohol.
true wel “weinig” nieuws onder de zon , behalve de cowboy steak al had ik daar überhaupt nog nooit van gehoortquote:
Had je toch beter naar die ouwe @Pietverdriet moeten luisterenquote:Op donderdag 9 januari 2020 21:53 schreef golfer het volgende:
Ik wist niet dat een flat-ironsteak gewoon een doormidden gesneden sukadelap was.
Ja, die bejaarde wist wel wat van sommige dingen.quote:Op donderdag 9 januari 2020 23:31 schreef Molo het volgende:
Had je toch beter naar die ouwe @:Pietverdriet moeten luisteren
Wat van de ene kant sterk is aan het programma, dat ze sceptisch zijn en de leveranciers het zelf laten uitleggen, is vaak ook een zwakte in die zin dat ze in een sfeer van verdachtmaking blijven hangen.quote:Op donderdag 9 januari 2020 22:14 schreef Tegan het volgende:
Leuke aflevering verder. Keertje wat leuker onderwerp. Leerzaam ook al die onderdelen van de koe.
Inderdaad. De subtiele smaak van witvis wordt soberso overheerst door het bierbeslag en het viskruidenmengsel wat eroverheen wordt gestrooid. Wijting of koolvis voldoen daarom prima.quote:Op woensdag 15 januari 2020 14:27 schreef golfer het volgende:
Kabeljauw is eigenlijk een te dure vis om te gebruiken voor lekkerbekjes. Wijting is ook prima en lekker.
Kabeljauw is ook alleen maar een dure vis geworden omdat hij overbevist was en daardoor schaars werd. Daar kwam nog bij dat hij in hele mooie gekromde structuur uiteen valt en dat het goed doet bij de steeds visueler ingestelde en foodporn kijkende mens.quote:Op woensdag 15 januari 2020 14:27 schreef golfer het volgende:
Kabeljauw is eigenlijk een te dure vis om te gebruiken voor lekkerbekjes. Wijting is ook prima en lekker.
Geen herhaling.quote:Op woensdag 15 januari 2020 21:25 schreef ddx het volgende:
Is dat geen herhaling, of heeft een soortgelijk programma (Wouter oid?) hier eerder uitzending over gemaakt.
volgens mij is er wel eens een aflevering over Kibbeling geweest.quote:Op woensdag 15 januari 2020 21:25 schreef ddx het volgende:
Is dat geen herhaling, of heeft een soortgelijk programma (Wouter oid?) hier eerder uitzending over gemaakt.
Ze verzinnen altijd wel een reden heb ik het idee, desnoods achterhalen ze dat het karton van de verpakking “toevallig” uit Curaçao komt ofzo, het liefst naast een bar bij het strand...quote:Op donderdag 16 januari 2020 20:30 schreef BasEnAad het volgende:
Een vakantie naar een warm ver oord zit er niet in deze aflevering
Het meest exotische oord was natuurlijk dit keer wel die gribushaven van IJmuiden en het restaurant van Imko in Wijk aan Zee.quote:Op donderdag 16 januari 2020 20:30 schreef BasEnAad het volgende:
Een vakantie naar een warm ver oord zit er niet in deze aflevering
Deed je dat überhaupt?quote:Op donderdag 16 januari 2020 21:03 schreef golfer het volgende:
Geen smerige smaakloze panga dus meer kopen.
Dit doe ik ook hoorquote:Op donderdag 16 januari 2020 23:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Deed je dat überhaupt?
Bij onbekende viskramen vraag ik het. En als het antwoord pangasius is, bestel ik niets
Nee. Nooit.quote:Op donderdag 16 januari 2020 23:13 schreef derLudolf het volgende:
Deed je dat überhaupt?
Bij onbekende viskramen vraag ik het. En als het antwoord pangasius is, bestel ik niets
Buiten dat, de "echte" paella bestaat soberso niet, elke regio maakt het weer anders.twitter:KvW twitterde op dinsdag 21-01-2020 om 16:06:22 🇪🇸🥘 Wie een lekker pannetje paella wil maken kan het Spaans benauwd krijgen van het grote aantal pakjes in de supermarkt. Geen enkel recept lijkt op de ander, dus wat is nu de echte paella? Donderdagavond 20:25 op NPO 3. #kvw #keuringsdienstvanwaarde #paella https://t.co/7DfwlTrvwF reageer retweet
In die pakjes zit toch ook alleen rijst met een zakje kruiden? Denk dat het gewoon gaat om de rijst die in die pakjes zit.quote:Op donderdag 23 januari 2020 12:16 schreef Nine. het volgende:
Gaat het nu over de paellarijst zélf of over kant en klaar maaltijden? Op Twitter lijkt het om het laatste te gaan...Buiten dat, de "echte" paella bestaat soberso niet, elke regio maakt het weer anders.twitter:KvW twitterde op dinsdag 21-01-2020 om 16:06:22 🇪🇸🥘 Wie een lekker pannetje paella wil maken kan het Spaans benauwd krijgen van het grote aantal pakjes in de supermarkt. Geen enkel recept lijkt op de ander, dus wat is nu de echte paella? Donderdagavond 20:25 op NPO 3. #kvw #keuringsdienstvanwaarde #paella https://t.co/7DfwlTrvwF reageer retweet
Geen idee, ik koop dat nooit, ik maak het altijd zelf.quote:Op donderdag 23 januari 2020 12:19 schreef Chia het volgende:
In die pakjes zit toch ook alleen rijst met een zakje kruiden? Denk dat het gewoon gaat om de rijst die in die pakjes zit.
quote:Geen enkel recept lijkt op de ander, dus wat is nu de echte paella?
Op die Knorr pakjes staat ook een recept.quote:Op donderdag 23 januari 2020 12:24 schreef Nine. het volgende:
[..]
Geen idee, ik koop dat nooit, ik maak het altijd zelf.
Dat laatste is dus niet duidelijk. Op Twitter insinueren ze dat het om KnK maaltijden / recepten gaat.
[..]
quote:Op donderdag 23 januari 2020 12:09 schreef NoCigar het volgende:
Misschien zou het leuk zijn als iemand van de KvW dan met zo'n zakje Nederlandse diepvriespaella op snoepreisje naar Vallencia of zo gaat om daar een
paellamaker dit te laten proeven en keuren.
Is gewoon rijst met dingen.quote:Op donderdag 23 januari 2020 20:48 schreef BasEnAad het volgende:
Het is gewoon geen paella, dat van Knorr.
Dat geldt toch min of meer voor de meeste/alle van die wereldgerechten?quote:Op donderdag 23 januari 2020 20:48 schreef BasEnAad het volgende:
Het is gewoon geen paella, dat van Knorr. Inderdaad gewoon rijst met spul.
Voor zover ik weet wel. Ik koop het nooit. Ik maak het nooit. Ik hou niet van rijst met dingen.quote:Op donderdag 23 januari 2020 20:50 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Dat geldt toch min of meer voor de meeste/alle van die wereldgerechten?
Bespaar je het geld en de moeite. Ik merk iig weinig verschil tussen die twee.quote:Op donderdag 23 januari 2020 21:25 schreef golfer het volgende:
Ik heb naar aanleiding van deze uitzending zojuist maar eens zo'n authentieke paellapan besteld. Het recept voor de echte paella had ik al een aantal keer gemaakt, maar dan in een gewone koekenpan. Ga eens kijken of het de volgende keer als ik het maak nog lekkerder (knapperiger van onderen) wordt.
Welk recept gebruik je?quote:Op donderdag 23 januari 2020 21:25 schreef golfer het volgende:
Ik heb naar aanleiding van deze uitzending zojuist maar eens zo'n authentieke paellapan besteld. Het recept voor de echte paella had ik al een aantal keer gemaakt, maar dan in een gewone koekenpan. Ga eens kijken of het de volgende keer als ik het maak nog lekkerder (knapperiger van onderen) wordt.
Het originele recept is met konijn, maar dat vind ik niet lekker:quote:
Dankuquote:Op donderdag 23 januari 2020 22:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Het originele recept is met konijn, maar dat vind ik niet lekker:
https://paellas.nl/paella-recepten/paella-valenciana-recept/
Ik maak hem meestal van Gordon Ramsay en voeg dan extra nog wat grote gebakken gamba's toe.
https://www.okokorecepten(...)y-paella-kip-chorizo
Inderdaad beetje flauw dit, eigenlijk gewoon een beetje een Knorr Wereldgerecht vergelijken met hoe het écht hoort. Daar kan je wel een heel seizoen mee volmaken.quote:Op vrijdag 24 januari 2020 11:42 schreef ThePlaneteer het volgende:
Flauwe aflevering. Weinig onthullend ook. Voor sommigen zijn die wereldgerechten gewoon prima toch. Als je beetje culinair wil ontwikkelen stap je daar vanaf.
Ze doen nu ook alsof iedereen in NL van die kant en klare shit vreet, dat vind ik nogal storend.
En mensen die het eten kennen doorgaans ook het principe van die wereldgerechten. Die denken echt niet dat ze daarmee echte paella namaken of zo.quote:Op vrijdag 24 januari 2020 11:42 schreef ThePlaneteer het volgende:
Flauwe aflevering. Weinig onthullend ook. Voor sommigen zijn die wereldgerechten gewoon prima toch. Als je beetje culinair wil ontwikkelen stap je daar vanaf.
Ze doen nu ook alsof iedereen in NL van die kant en klare shit vreet, dat vind ik nogal storend.
Ja daarom vond ik ook mooi dat die kerel van Knorr niet in de val van Ersin trapte maar gewoon al zelf zei dat ze hem in Valencia waarschijnlijk zouden hatenquote:Op vrijdag 24 januari 2020 12:50 schreef Chia het volgende:
[..]
En mensen die het eten kennen doorgaans ook het principe van die wereldgerechten. Die denken echt niet dat ze daarmee echte paella namaken of zo.
Ik lees het al, deze aflevering ga ik niet terugkijken.
Als het dan ook nog lekker goedkoop is dan hebben we zo'n beetje de Nederlandse eetcultuur samengevatquote:Op vrijdag 24 januari 2020 13:34 schreef Vallon het volgende:
Wanneer je in 20 minuten iets op tafel moet flikkeren om het in 10 minuten weg te werken, heb je geen uren de tijd om het te laten sudderen.
Nooit naar risottorijst gekeken?quote:Op zondag 26 januari 2020 14:36 schreef qajariaq het volgende:
Nieuw voor mij is dat langkorrelrijst minder smaak opneemt dan rondkorrel. Wat de samenstelling is van paella wist en weet ik ook niet, die kant en klaar wereldkeukendoosjes vind ik niet lekker. Rijst met spullen wel maar dan stel ik het zelf wel samen.
quote:Op woensdag 5 februari 2020 20:42 schreef JayHovah het volgende:
Dat wordt weer een reisje naar Italië om te onderzoeken wat ze daar van de smaak van het schuim vinden, vervolgens naar Hawaii vliegen om te onderzoeken wat ze van het zuurstofgehalte van het schuim vinden en daarna naar de Maladieven om de kleur van de verpakking te vergelijken met de kleur van de zee daar...
En bovenal, zulke domme vragen stellen dat de gastheer of gastvrouw van de fabriek - die er sowieso al treurig bijstaat in zo'n gekke overal en een baardslip - er helemaal kierewiet van wordt.quote:Op woensdag 5 februari 2020 20:42 schreef JayHovah het volgende:
Dat wordt weer een reisje naar Italië om te onderzoeken wat ze daar van de smaak van het schuim vinden, vervolgens naar Hawaii vliegen om te onderzoeken wat ze van het zuurstofgehalte van het schuim vinden en daarna naar de Maladieven om de kleur van de verpakking te vergelijken met de kleur van de zee daar...
En het dan gek vinden dat ze nergens in de Nederlandse fabrieken mogen kijkenquote:Op donderdag 6 februari 2020 07:32 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
En bovenal, zulke domme vragen stellen dat de gastheer of gastvrouw van de fabriek - die er sowieso al treurig bijstaat in zo'n gekke overal en een baardslip - er helemaal kierewiet van wordt.
En die kaas, waar komt die dan vandaan?
Ergens is het wel een geinig en informatief programma, maar je wordt als kijker wel als een kleuter behandeld.
Idd, dus een [insert stadsnaam] [insert product] komt niet altijd uit [stadsnaam]?quote:Op donderdag 6 februari 2020 10:16 schreef JayHovah het volgende:
[..]
En het dan gek vinden dat ze nergens in de Nederlandse fabrieken mogen kijken
En vergeet ook niet om elk antwoord te herhalen met verbaasde blik...
Ik vind het afgelopen seizoen wel meevallen, de nadruk is wel meer komen te liggen op informatie verschaffen en minder op het 'ontmaskeren'. Het lijkt wel alsof ze vorig jaar hier hebben meegelezen.quote:Op donderdag 6 februari 2020 07:32 schreef Lyrebird het volgende:
[..]
Ergens is het wel een geinig en informatief programma, maar je wordt als kijker wel als een kleuter behandeld.
Ok - ik kijk vooral oudere afleveringen, dus ik loop achter.quote:Op donderdag 6 februari 2020 11:22 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik vind het afgelopen seizoen wel meevallen, de nadruk is wel meer komen te liggen op informatie verschaffen en minder op het 'ontmaskeren'. Het lijkt wel alsof ze vorig jaar hier hebben meegelezen.
Er is niet veel beters op tv hequote:Op donderdag 6 februari 2020 11:50 schreef golfer het volgende:
Ik snap niet dat iedereen die zoveel kritiek op dit programma heeft toch nog de moeite en de tijd neemt om er naar te kijken en er zich aan te ergeren.
Is er na 22 seizoen nog wel een hoop te onthullen?quote:Op donderdag 6 februari 2020 11:34 schreef djkoelkast het volgende:
Sinds het niet meer bij de RVU zit is het sowieso al een heel ander programma geworden. Het is best grappig, maar het onthullen en ontmaskeren wat ze vroeger hadden is al lang geleden.
Ik heb geen problemen met het programma hoor, het is in de loop van de jaren alleen veranderd van onderzoeksprogramma naar puur entertainment / reportage. Ik denk dat je 90% van elke aflevering van tevoren de afloop al kan uittekenen op een briefje...quote:Op donderdag 6 februari 2020 11:50 schreef golfer het volgende:
Ik snap niet dat iedereen die zoveel kritiek op dit programma heeft toch nog de moeite en de tijd neemt om er naar te kijken en er zich aan te ergeren.
alles anders dan zwarte koffie is kinderkoffiequote:Op donderdag 6 februari 2020 20:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Sowieso melk in de koffie
Zwarte koffie
Nu ja. Met een goede cappuccino is weinig mis vind ik.quote:Op donderdag 6 februari 2020 20:47 schreef Van_Poppel het volgende:
Sowieso melk in de koffie
Zwarte koffie
Roberto Payer van het Hilton doet ook al 22 jaar mee aan dit programma. Leuk om hem steeds ouder te zien worden.quote:
Stoompijpje liet wel meteen zien waarom hij over het algemeen aansturend in beeld komt.quote:Op donderdag 6 februari 2020 22:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Roberto Payer van het Hilton doet ook al 22 jaar mee aan dit programma. Leuk om hem steeds ouder te zien worden.
Haha ja, zijn hele Zegna-pak onder de melk, met zijn hoderd jaar ervaring. Ik vond het wel apart dat ze niet met een man of vier naar Napels en/of Palermo zijn gereisd. In plaats daarvan is Teun von der Küche met zijn eigen auto naar Duitsland gereden, en Marijn op haar eigen fiets naar een koffietentje. Zou dit te maken hebben met die verschrikkelijke bezuinigingen op de PO waar ik zoveel over hoor?quote:Op donderdag 6 februari 2020 22:23 schreef showtimer het volgende:
[..]
Stoompijpje liet wel meteen zien waarom hij over het algemeen aansturend in beeld komt.
Nee, dat komt vast vanwege al het negatieve commentaar van de Fok!ertjes hier in dit topic.quote:Op vrijdag 7 februari 2020 15:08 schreef NoCigar het volgende:
Zou dit te maken hebben met die verschrikkelijke bezuinigingen op de PO waar ik zoveel over hoor?
Lekker snacken! Volgens mij is het meeste snackvlees gewoon bijna afval toch? Dan ben ik iig pro snacks.quote:Deze week is er helaas geen uitzending van de Keuringsdienst van Waarde in verband met het WK schaatsen. Volgende week zijn we er weer met een aflevering over het Beter Welzijn keurmerk van snackfabrikant Mora
Gok dat het vooral van dat seperator vlees is. Dat geldt sowieso voor de frikandellen.quote:Op dinsdag 11 februari 2020 12:33 schreef ThePlaneteer het volgende:
Lekker snacken! Volgens mij is het meeste snackvlees gewoon bijna afval toch? Dan ben ik iig pro snacks.
Dat kan... maar het veranderd weinig aan de inhoud voor m'n gevoel. Het is enigszins voorspelbaar geworden, maar aan de andere kant nog niet gedateerdquote:Op zaterdag 15 februari 2020 13:19 schreef potjecreme het volgende:
Ik vind het concept niet meer leuk.
Voor mij wel. Dat gebel en die vragen en de medewerkers die van niks weten. Dat weten we nu wel. Dat is voor mij gedateerd. Het onderzoek gedeelte is nog wel te doen.quote:Op maandag 17 februari 2020 13:34 schreef Cinemaniak het volgende:
[..]
Dat kan... maar het veranderd weinig aan de inhoud voor m'n gevoel. Het is enigszins voorspelbaar geworden, maar aan de andere kant nog niet gedateerd
De industrie heeft het kennelijk nog niet door dat klanten graag een echt antwoord hebben in plaats van wat fantaseren in het wilde weg. Als de boodschap niet wordt begrepen dan is herhalen niet fout hoewel je de boodschap misschien ook wel op een andere manier moet gaan proberen over te brengen. Ik vind die inleiding nog steeds vermakelijk.quote:Op maandag 17 februari 2020 13:54 schreef potjecreme het volgende:
Dat gebel en die vragen en de medewerkers die van niks weten. Dat weten we nu wel.
Ja...want fuck die luchtigheid.quote:Op maandag 17 februari 2020 13:54 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Voor mij wel. Dat gebel en die vragen en de medewerkers die van niks weten. Dat weten we nu wel. Dat is voor mij gedateerd. Het onderzoek gedeelte is nog wel te doen.
Lijkt mij meer een format dan de industrie de les lezen.quote:Op maandag 17 februari 2020 14:17 schreef qajariaq het volgende:
[..]
De industrie heeft het kennelijk nog niet door dat klanten graag een echt antwoord hebben in plaats van wat fantaseren in het wilde weg. Als de boodschap niet wordt begrepen dan is herhalen niet fout hoewel je de boodschap misschien ook wel op een andere manier moet gaan proberen over te brengen. Ik vind die inleiding nog steeds vermakelijk.
Waar zeg ik dat ik tegen de luchtigheid ben. Die act aan het begin vind ik toe aan verandering.quote:Op maandag 17 februari 2020 14:28 schreef Cinemaniak het volgende:
[..]
Ja...want fuck die luchtigheid.
De kracht van de herhaling, duidelijk maken aan de industrie dat ze kundiger personeel moeten inhuren en waarschuwing aan de consument dat marketingmensen een grote duim hebben.quote:Op maandag 17 februari 2020 14:30 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Waar zeg ik dat ik tegen de luchtigheid ben. Die act aan het begin vind ik toe aan verandering.
Dat is dus niet waarquote:Op donderdag 20 februari 2020 21:13 schreef golfer het volgende:
Mora voldoet aan de minimale wettelijke eisen van Europa.
Minimale eisen voor scharrelkippen. Kooikippen zijn in Nederland verboden.quote:Op donderdag 20 februari 2020 21:25 schreef Piles het volgende:
Dat is dus niet waar
Minimale eisen van Europa is kooidieren, en daar staan ze boven.
Ja zie edit. Al die snackkip komt niet uit Nederland, daar is het veel te duur voor.quote:Op donderdag 20 februari 2020 21:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Minimale eisen voor scharrelkippen. Kooikippen zijn in Nederland verboden.
Met die heerlijk slappe kammen.quote:Op zaterdag 22 februari 2020 17:42 schreef Bocaj het volgende:
Die witte leg kipjes van die eerste boer zagen er goed en gezond uit! (Vond ik!)
Kunnen zo de snack in hoor!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |