Daar werden de nacho's toch in gebakken, doe anders even lekker moeilijk.quote:
Vooral doorgaan over een detail en er van alles bijhalen dat niks met die uitzending over nacho's te maken heeft.quote:Op maandag 11 november 2019 14:14 schreef djkoelkast het volgende:
Daar werden de nacho's toch in gebakken, doe anders even lekker moeilijk.
Die vond ik totaal niet boeiend, dus ik niet nee, anders had ik er ook wel iets over gezegd misschien? Als je er verder over in discussie wil kun je me een DM/PM sturen.quote:Op maandag 11 november 2019 14:26 schreef golfer het volgende:
[..]
Vooral doorgaan over een detail en er van alles bijhalen dat niks met die uitzending over nacho's te maken heeft.
Nog iets te melden over de uitzending daarna?
Als jij verder over olie's wilt praten en discussiëren kan je de user waarmee je zo lang er over doorging een DM/PM sturen.quote:Op maandag 11 november 2019 14:38 schreef djkoelkast het volgende:
Die vond ik totaal niet boeiend, dus ik niet nee, anders had ik er ook wel iets over gezegd misschien? Als je er verder over in discussie wil kun je me een DM/PM sturen.
Ga lekker in FB zeiken ipv hier de boel te verkloten.quote:Op maandag 11 november 2019 14:48 schreef golfer het volgende:
[..]
Als jij verder over olie's wilt praten en discussiëren kan je de user waarmee je zo lang er over doorging een DM/PM sturen.
Eens, er zijn al veel meer brood programma's geweest. Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.quote:Op woensdag 13 november 2019 16:34 schreef BasEnAad het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat dit een boeiende aflevering wordt.
Spoiler alertquote:Op woensdag 13 november 2019 17:24 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Eens, er zijn al veel meer brood programma's geweest. Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.
Dus niet.quote:Op woensdag 13 november 2019 17:24 schreef qajariaq het volgende:
Vloerbrood is in de praktijk dus gewoon niet in maar op een bakblik. Krijg je wat meer korst en boterhammen die geen van allen even groot zijn.
Na het zien van de uitzending blijkt het inderdaad nog gekker te zijn dan ik verwachte. Vloerbrood kan dus zelfs in een vierkant blik gebakken zijn.quote:
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?quote:Op woensdag 20 november 2019 15:36 schreef golfer het volgende:
De Keuringsdienst van Waarde duikt de wereld in van baarden, haren en snorren en stuit op een onverwacht dier dat de allermooiste baard van onze (hulp)Sinten levert.
Er zal ongetwijfeld een leuke tripje inzitten voor de programmamakersquote:Op woensdag 20 november 2019 16:31 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?
Het begint wel meer en meer een reisprogramma te wordenquote:Op woensdag 20 november 2019 16:39 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Er zal ongetwijfeld een leuke tripje inzitten voor de programmamakers
Kan echt niet meerquote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Dat heb je overal mee hoor. Veredeling kost veel tijd. Als je dat door bedrijven laat doen, dan wil je natuurlijk niet hebben dat de concurrent er mee vandoor gaat. "Hmm lekker appeltje, bedankt!"quote:
Precies. Volgende keer gewoon maar naakt daten?quote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Het stelde me licht teleur dat ze niet met haar Consumer Journey Board kwam aankakken die past bij de aankoop van een appel.quote:Op donderdag 21 november 2019 20:46 schreef Chia het volgende:
Al die onnodige verpakking doet voor mij afbreuk aan de beleving.
Iedereen kan proeven dat de verschillende appels bij se supermarkten een andere smaak hebben......quote:Op vrijdag 22 november 2019 00:08 schreef golfer het volgende:
Leerzame aflevering voor mij.
Had nog nooit van club-, concept- of licensie-appels gehoord.
In het vervolg dus gewoon allen maar Elstars hier en niks meer van die modepoppetjes/appels met marketing.
De appeldeskundige bij een blindproeverij blijkbaar niet.quote:Op vrijdag 22 november 2019 11:47 schreef TjjWester het volgende:
Iedereen kan proeven dat de verschillende appels bij se supermarkten een andere smaak hebben......
Het lijkt me gewoon een dure Elstar met een kleine aanpassing onder licentiequote:Op vrijdag 22 november 2019 12:01 schreef golfer het volgende:
[..]
De appeldeskundige bij een blindproeverij blijkbaar niet.
Lekker baantje hebben ze toch ook.quote:Op woensdag 20 november 2019 16:31 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]
Oh zullen ze naar de yaks gaan in Tibet?
Even teruggekeken nav het commentaar hier, leuk, hoewel ik al jaren geen appels meer eet.quote:Op vrijdag 22 november 2019 00:08 schreef golfer het volgende:
Leerzame aflevering voor mij.
Had nog nooit van club-, concept- of licensie-appels gehoord.
In het vervolg dus gewoon allen maar Elstars hier en niks meer van die modepoppetjes/appels met marketing.
Dat niet alleen. De directie van de club kan ook volledig het moment en hoeveelheid afzet bepalen. En daarmee proberen de kiloprijs op pijl te houden.quote:Op donderdag 21 november 2019 20:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat heb je overal mee hoor. Veredeling kost veel tijd. Als je dat door bedrijven laat doen, dan wil je natuurlijk niet hebben dat de concurrent er mee vandoor gaat. "Hmm lekker appeltje, bedankt!"
Niet echt iets wat je met elkaar kan vergelijken.quote:Op woensdag 11 december 2019 08:20 schreef Nine. het volgende:
Is Yorkham ook zoveel duurder dan Serranoham of Parmaham? Zelf koop ik alleen maar de laatste twee.
FTFYquote:Op donderdag 12 december 2019 20:37 schreef Van_Poppel het volgende:
Je wordt dus genept met de ....(vul hier onderwerp random aflevering in)
In Nederland denk ik niet.quote:Op donderdag 12 december 2019 20:56 schreef NoCigar het volgende:
Zou je nou ergens authentieke Yorkham kunnen krijgen hier?
Yorkham is een gekookte ham, dat is een totaal ander product dan Parmaham ...quote:Op woensdag 11 december 2019 08:20 schreef Nine. het volgende:
Is Yorkham ook zoveel duurder dan Serranoham of Parmaham? Zelf koop ik alleen maar de laatste twee.
Dat is dan ook een beschermde naam. Yorkham niet.quote:Op vrijdag 13 december 2019 10:56 schreef djkoelkast het volgende:
Ham zit vaak vol met aroma's en andere rommel.
In Parmaham hoort dat niet, daar zou alleen zout in moeten zitten.
ik ving iets op van aardappelzetmeetquote:Op vrijdag 13 december 2019 10:56 schreef djkoelkast het volgende:
Ham zit vaak vol met aroma's en andere rommel.
In Parmaham hoort dat niet, daar zou alleen zout in moeten zitten.
Sowieso vleeswaren kopen in de supermarkt. Als je ziet hoe bewerkt dat vlees; is..... Enige uitzondering is gedroogde ham maar ook dat kan nog behoorlijk verschillen in kwaliteit.quote:Op woensdag 11 december 2019 09:47 schreef BasEnAad het volgende:
Ik hoorde wel eens dat ham in de supermarkt meer naar ham smaakt dan ham van zichzelf smaakt. Er zal wel het een en ander aan toegevoegd worden.
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?quote:Op vrijdag 13 december 2019 12:49 schreef Black-Hole het volgende:
[..]
Sowieso vleeswaren kopen in de supermarkt. Als je ziet hoe bewerkt dat vlees; is..... Enige uitzondering is gedroogde ham maar ook dat kan nog behoorlijk verschillen in kwaliteit.
Als ik vleeswaren haal is het altijd bij de slager, dat is een wereld van verschil qua smaak.
Er zijn toch ook slagers die gewoon nog zelf hun vleeswaren maken?quote:Op woensdag 18 december 2019 17:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?
Zullen er vast van zijn maar de slager waar ik kom maakt zelf zijn hammen, en (grill)worsten en die zijn echt ontzettend lekker en ook meerdere malen bekroond. Is een echte vakman en dat merk je niet alleen aan zijn eigen vleeswaren.quote:Op woensdag 18 december 2019 17:07 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
[..]
De slager die zelf zijn ham, salami's enzovoort inkoopt bij dezelfde bedrijven als de supermarkt?
Die zijn helaas wel een uitzondering geworden ...quote:Op woensdag 18 december 2019 19:22 schreef Black-Hole het volgende:
[..]
Zullen er vast van zijn maar de slager waar ik kom maakt zelf zijn hammen, en (grill)worsten en die zijn echt ontzettend lekker en ook meerdere malen bekroond. Is een echte vakman en dat merk je niet alleen aan zijn eigen vleeswaren.
Ik denk dat je met een pak pure appelsap en een fles spa rood en een schut wodka ook een heel eind komt!quote:Op donderdag 19 december 2019 20:50 schreef zoem het volgende:
Doe mij maar de cider van die ouwe kerel, puur natuur.
Jillz is dus gewoon een suikerdrankje met alcohol.
true wel “weinig” nieuws onder de zon , behalve de cowboy steak al had ik daar überhaupt nog nooit van gehoortquote:
Had je toch beter naar die ouwe @Pietverdriet moeten luisterenquote:Op donderdag 9 januari 2020 21:53 schreef golfer het volgende:
Ik wist niet dat een flat-ironsteak gewoon een doormidden gesneden sukadelap was.
Ja, die bejaarde wist wel wat van sommige dingen.quote:Op donderdag 9 januari 2020 23:31 schreef Molo het volgende:
Had je toch beter naar die ouwe @:Pietverdriet moeten luisteren
Wat van de ene kant sterk is aan het programma, dat ze sceptisch zijn en de leveranciers het zelf laten uitleggen, is vaak ook een zwakte in die zin dat ze in een sfeer van verdachtmaking blijven hangen.quote:Op donderdag 9 januari 2020 22:14 schreef Tegan het volgende:
Leuke aflevering verder. Keertje wat leuker onderwerp. Leerzaam ook al die onderdelen van de koe.
Inderdaad. De subtiele smaak van witvis wordt soberso overheerst door het bierbeslag en het viskruidenmengsel wat eroverheen wordt gestrooid. Wijting of koolvis voldoen daarom prima.quote:Op woensdag 15 januari 2020 14:27 schreef golfer het volgende:
Kabeljauw is eigenlijk een te dure vis om te gebruiken voor lekkerbekjes. Wijting is ook prima en lekker.
Kabeljauw is ook alleen maar een dure vis geworden omdat hij overbevist was en daardoor schaars werd. Daar kwam nog bij dat hij in hele mooie gekromde structuur uiteen valt en dat het goed doet bij de steeds visueler ingestelde en foodporn kijkende mens.quote:Op woensdag 15 januari 2020 14:27 schreef golfer het volgende:
Kabeljauw is eigenlijk een te dure vis om te gebruiken voor lekkerbekjes. Wijting is ook prima en lekker.
Geen herhaling.quote:Op woensdag 15 januari 2020 21:25 schreef ddx het volgende:
Is dat geen herhaling, of heeft een soortgelijk programma (Wouter oid?) hier eerder uitzending over gemaakt.
volgens mij is er wel eens een aflevering over Kibbeling geweest.quote:Op woensdag 15 januari 2020 21:25 schreef ddx het volgende:
Is dat geen herhaling, of heeft een soortgelijk programma (Wouter oid?) hier eerder uitzending over gemaakt.
Ze verzinnen altijd wel een reden heb ik het idee, desnoods achterhalen ze dat het karton van de verpakking “toevallig” uit Curaçao komt ofzo, het liefst naast een bar bij het strand...quote:Op donderdag 16 januari 2020 20:30 schreef BasEnAad het volgende:
Een vakantie naar een warm ver oord zit er niet in deze aflevering
Het meest exotische oord was natuurlijk dit keer wel die gribushaven van IJmuiden en het restaurant van Imko in Wijk aan Zee.quote:Op donderdag 16 januari 2020 20:30 schreef BasEnAad het volgende:
Een vakantie naar een warm ver oord zit er niet in deze aflevering
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |