abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 22 april 2019 @ 15:08:24 #1
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_186363325
registreer om deze reclame te verbergen
Liveblog NOS:
https://nos.nl/liveblog/2(...)ls-in-sri-lanka.html

Uitzending AgendaFreeTV:

quote:
Zeker twintig doden tijdens explosies in kerken en hotels in Sri Lanka

Op paaszondag zouden bij twee kerken en drie hotels explosies hebben plaatsgevonden in Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, melden lokale media. Volgens de directeur van het Colombo National Hospital kwamen bij de explosies meer dan twintig mensen om het leven en raakten ten minste 280 mensen gewond.

Vanwege Pasen was het druk in de kerken.

Naar verwachting loopt het dodental snel op. Het is nog onbekend of de aanslag is opgeist.

Pasen is een belangrijke feestdag binnen het christendom. Sri Lanka kent een christelijke minderheid, van voornamelijk rooms-katholieken.

https://www.nu.nl/buitenl(...)anka.html?redirect=1
quote:
Explosies bij kerken en hotels op Sri Lanka: 'minstens 80 gewonden'

Bij drie kerken in Sri Lanka hebben vanmorgen explosies plaatsgevonden. Ook bij drie hotels in de hoofdstad Colombo zijn explosieven afgegaan. Daarbij raakten minstens 80 mensen gewond, melden plaatselijke media.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Het is nog niet duidelijk of de explosies levens hebben geist. De eerste explosie vond plaats bij de basiliek Nationaal heiligdom van Sint Antonius in Colombo. Volgens ooggetuigen was de explosie zo krachtig dat omliggende gebouwen schudden.

,,We hebben al 80 gewonde gelovigen opgenomen en er worden nog steeds slachtoffers binnengebracht", verklaarde een functionaris van het Nationale Ziekenhuis van Colombo tegenover persbureau AFP.

De tweede explosie vond plaats bij de Sint Sebastiaan kerk in Negombo, een overwegend katholieke plaats ten noorden van de Sri Lankaanse hoofdstad. De kerk heeft op haar Facebook-pagina om hulp gevraagd.

De politie haastte zich onmiddellijk naar beide gebieden en sloot de toegang tot de kerken af. Sri Lankaanse veiligheidsfunctionarissen zeggen dat ze de omgeving controleren op de aanwezigheid van meer explosieven of aanslagplegers.

Pasen is een belangrijke feestdag binnen het christendom. Sri Lanka kent een christelijke minderheid, van voornamelijk rooms-katholieken.

https://www.ad.nl/buitenl(...)0-gewonden~af38ac5d/
quote:
20+ killed, 280 injured in 6 blasts at Sri Lankan hotels and churches on Easter Sunday

5cbbf7f1fc7e93487f8b4625.png

Six explosions rocked churches and hotels in Sri Lanka as Christian started Easter Sunday celebrations, with more than 20 killed and hundreds injured, local authorities confirmed.

Blasts during Easter mass celebrations reportedly took place at St Anthony's Church in Colombo and another church in Katuwapitiya, Katana, just outside the capital. The explosions appear to have been coordinated, as both occurred around 8:45am local time.

At about the same time in the capital, the Shangri-La and Kingsbury hotels were also hit, local media report.


Alleged footage of the aftermath, shared on social media, showed chaos and large-scale destruction inside at least one of the churches. At least 150 people were reportedly rushed to hospitals.https://www.rt.com/news/457129-sri-lanka-church-hotel-blasts/
quote:
Dit weten we over de aanslagen in Sri Lanka
Sri Lanka werd zondagochtend 21 april getroffen door in totaal acht aanslagen op drie kerken en meerdere hotels. Hierbij zijn ten minste 290 doden gevallen, onder wie een Nederlander. Ook zijn er zeker vijfhonderd gewonden gevallen. Dit is wat we weten over de aanslagen.
De eerste berichten over de explosies kwamen rond 10.00 uur lokale tijd (6.30 uur Nederlandse tijd) binnen.

De eerste aanslag vond zondagochtend plaats in een kerk Negombo, ten noorden van Colombo. Ook kerken in Kochchikade, aan de westkust, en in Batticaloa, aan de oostkust van het eiland waren het doelwit. In verband met paasvieringen was het erg druk in de gebedshuizen.

Naast hotel Shangri-La vonden ook explosies plaats in de hotels Kingsbury en Cinnamon Grand. In deze hotels, alle drie gelegen in het centrum van Colombo, verbleven veel buitenlandse toeristen. In hotel Cinnamon Grand ging een explosief af in het restaurant op de begane grond. Het is nog onduidelijk waar de ontploffingen in de andere hotels hebben plaatsgevonden.

Daarnaast werden ook een vierde hotel en een huis in een buitenwijk van Colombo getroffen door aanslagen. Het is nog niet opgehelderd hoe die aanvallen zijn uitgevoerd.

Tot nu toe 24 verdachten aangehouden
In verband met de aanslagen zijn tot nu toe 24 mensen aangehouden.
Drie Sri Lankaanse politieagenten kwamen tijdens een politie-inval om het leven kwamen door een zelfmoordaanslag. In totaal werden bij die inval zeven personen aangehouden.

Zeker n Nederlander om het leven gekomen
Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde zondagmiddag dat onder de dodelijke slachtoffers n Nederlander is. Het gaat om een 54-jarige vrouw die in het buitenland woonde. Ze woonde overigens niet in Sri Lanka.

Naast de Nederlandse vrouw zijn ook zeker 35 andere buitenlandse slachtoffers gedentificeerd. Zij waren afkomstig uit Denemarken, China, de Verenigde Staten, Japan, Pakistan, Marokko, India en Bangladesh.

De gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen in de hoofdstad Colombo overgebracht. De autoriteiten vragen mensen bloed te doneren

Lokale terreurgroep zit volgens Sri Lankaanse regering achter aanslagen
De Sri Lankaanse regering wijst de lokale terreurgroep National Thowheeth Jama'ath (NTJ) aan als verantwoordelijke voor de aanslagen. Ook gaat de overheid ervan uit gaat dat de terreurgroep is geholpen door een internationaal netwerk van terroristen. Wie de daders precies waren is niet bekend.

De aanslagen zijn nog altijd niet opgeist, maar de Sri Lankaanse autoriteiten spraken zondag gelijk al van een terreurdaad. Ook de NTJ werd toen al genoemd. De groepering van radicale moslims werd vorig jaar ook verantwoordelijk gehouden voor de vernieling van boeddhistische beelden.

De Sri Lankaanse politie waarschuwde tien dagen geleden al op landelijk niveau voor aanslagen op belangrijke kerken.

President roept noodtoestand uit
De president van Sri Lanka, Maithripala Sirisena, riep zondag de noodtoestand uit voor heel het land. Deze geldt vanaf komende nacht. Ook is een avondklok van kracht. Dit houdt in dat niemand zich tussen 20.00 uur en 4.00 uur op straat mag bevinden.

Nederlands reisadvies voor Sri Lanka aangepast, reizen geannuleerd
Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken paste op zondagochtend al het reisadvies voor Sri Lanka aan. Reizigers werd verzocht de omgeving van de aanslagen te mijden en instructies van de lokale politie op te volgen. Ook op het vliegveld zouden toeristen rekening moeten houden met extra veiligheidsmaatregelen.

Het Rode Kruis had de website Ikbenveilig.nl zondagochtend opengesteld, zodat Nederlanders op Sri Lanka hun naasten kunnen laten weten dat ze veilig zijn.
Omgekeerd kan het thuisfront gericht zoeken op namen van familieleden of vrienden die in het getroffen gebied zijn. Er waren zondag rond 11.20 uur 429 matches, mensen die in Sri Lanka aanwezig waren en aan hun naasten lieten weten in orde te zijn.

Premier Sri Lanka: Er waren aanwijzingen voor de aanslagen
De Sri Lankaanse premier Ranil Wickremesinghe gaf toe dat de regering wel degelijk vooraf over belangrijke informatie over de aanslagen beschikte. De informatie zou niet zijn gedeeld met ministers.

Premier Wickremesinghe zei dat er niet adequaat op de informatie gereageerd is. Ook sprak hij over een onderzoek dat wordt ingesteld om vast te stellen hoe de cruciale informatie precies is gebruikt.

Wereldleiders zeggen geschokt te zijn
De premier van Sri Lanka heeft de acht aanslagen sterk veroordeeld.
Andere staatshoofden spraken eveneens hun afschuw uit. De Nederlandse minister-president Mark Rutte reageerde via Twitter op het nieuws: "Vreselijke berichten uit Sri Lanka over bloedige aanslagen op hotels en kerken op deze Eerste Paasdag. Gedachten zijn bij de slachtoffers en nabestaanden."

Sri Lanka kent een christelijke minderheid
Sri Lanka kent een christelijke minderheid van voornamelijk rooms-katholieken. Het aantal katholieken in het land wordt geschat op 1,2 miljoen van de in totaal 21 miljoen inwoners.
De meerderheid (ongeveer 70 procent) van de inwoners van Sri Lanka is boeddhistisch. Zo'n 12 procent is hindoe en 10 procent moslim.

Vorig jaar waren er zo'n 86 meldingen van discriminatie, bedreigingen en geweld tegen christenen, aldus de National Christian Evangelical Alliance of Sri Lanka (NCEASL), die meer dan tweehonderd kerken in het land vertegenwoordigt.

De aanslagen volgen tien jaar na de beindiging van een jarenlange burgeroorlog in Sri Lanka. De Tamils, die een etnische minderheid in Sri Lanka vormen, pakten in 1983 de wapens op in hun streven naar een onafhankelijke staat op het eiland in de Indische Oceaan. Een bloedige burgeroorlog volgde waarbij tienduizenden mensen omkwamen. De oorlog duurde tot 2009.
https://www.nu.nl/buitenl(...)en-in-sri-lanka.html


[ Bericht 34% gewijzigd door Nikonlover op 22-04-2019 15:13:30 ]
Ik ben een Nikon :-)
pi_186363372
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 14:29 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Dat is het punt niet. Het punt is dat moslims onmiddellijk in de slachtofferrol worden geduwd. En zoals dat fragment uit Nieuwsuur laat zien, is dat nog een grotere zorg dan het feit dat er 290 doden zijn door de zoveelste uitbarsting van moslimgeweld. Leon de Winter zegt het ook wel treffend:

leondewinter twitterde op zondag 21-04-2019 om 12:48:27 Sri Lanka: paasaanslagen op kerken: ben benieuwd welke denkers en geschriften die aanslagplegers hebben genspireerd; wil er net zo veel over horen en lezen als bij Christchurch. En verwacht demo's in Sri Lanka met mensen die solidair kruizen dragen. https://t.co/LjN4J2mwFL reageer retweet
Het punt is daarbij ook nog eens dat stel er gebeurt een natuurramp ergens in de Himalaya en je bent niet heel erg verdrietig of laat dit niet meteen weten, dan maken diezelfde mensen die nu die demo's juist niet organiseren, je direct uit voor racist. Anekdote dit.
  maandag 22 april 2019 @ 15:12:25 #3
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 22 april 2019 @ 15:14:53 #4
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186363415
registreer om deze reclame te verbergen
De grootste vraag is natuurlijk: is dit een voorbode voor aanslagen in Europa? Als de anderhalve Srilankaanse moslim die naar Syrie is afgereisd het al voor elkaar krijgt zo'n aanslag te plegen, wat gaat er in Europa gebeuren met de tientallen jihadgangers die erin slagen terug te keren naar hun thuislanden en onder de radar van de veiligheidsdiensten te blijven.
pi_186363418
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Het punt is daarbij ook nog eens dat stel er gebeurt een natuurramp ergens in de Himalaya en je bent niet heel erg verdrietig of laat dit niet meteen weten, dan maken diezelfde mensen die nu die demo's organiseren je direct uit voor racist. Anekdote dit.
Ik zag net nog iemand op Twitter iets delen over het feit dat er volop aandacht is voor de brand in de Notre Dame en niet voor China dat moskeen vernietigt. Diezelfde persoon geeft vervolgens weer geen krimp bij de terreuraanslagen in Sri Lanka.

Dus je verwijt anderen selectieve verontwaardiging en doet zelf vervolgens precies hetzelfde: gesloopte gebouwen zijn erg, een terreurdaad met 290 doden is geen aandacht waard...
pi_186363435
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:15 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Ik zag net nog iemand op Twitter iets delen over het feit dat er volop aandacht is voor de brand in de Notre Dame en niet voor China dat moskeen vernietigt. Diezelfde persoon geeft vervolgens weer geen krimp bij de terreuraanslagen in Sri Lanka.

Dus je verwijt anderen selectieve verontwaardiging en doet zelf vervolgens precies hetzelfde: gesloopte gebouwen zijn erg, een terreurdaad met 290 doden is geen aandacht waard...
Haha bizar he, dat is wat ik bedoelde met; linksextremisme wordt de norm.
Lambo of Rekt
pi_186363452
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:14 schreef -XOR- het volgende:
De grootste vraag is natuurlijk: is dit een voorbode voor aanslagen in Europa? Als de anderhalve Srilankaanse moslim die naar Syrie is afgereisd het al voor elkaar krijgt zo'n aanslag te plegen, wat gaat er in Europa gebeuren met de tientallen jihadgangers die erin slagen terug te keren naar hun thuislanden en onder de radar van de veiligheidsdiensten te blijven.
Ja, er wordt wel gewaarschuwd natuurlijk, alleen we hebben hier in het westen wel veel betere veiligheidsdiensten toch, in ieder geval na november 2015 zijn ze sterk verbeterd. Hier in het westen valt zo'n grote aanslag op vanwege de organisatie die er achter zit en zal dus wrs wel onderschept worden. In het westen zul je vooral die einzelgnger acties blijven zien wrs, van wat de NOS dan verwarde mannen noemt. Is er gister ook n van geweest in een kerk in Mnchen, meen ik.
pi_186363469
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 15:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Haha bizar he, dat is wat ik bedoelde met; linksextremisme wordt de norm.
Dat is ook mijn observatie; iets dat ik al een tijdje zie. Linksextremisme is verregaand genormaliseerd en dat wat voorheen "gewoon" links was, schuift steeds verderop richting links-extremisme.
  maandag 22 april 2019 @ 15:21:12 #9
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186363484
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, er wordt wel gewaarschuwd natuurlijk, alleen we hebben hier in het westen wel veel betere veiligheidsdiensten toch, in ieder geval na november 2015 zijn ze sterk verbeterd. Hier in het westen valt zo'n grote aanslag op vanwege de organisatie die er achter zit en zal dus wrs wel onderschept worden. In het westen zul je vooral die einzelgnger acties blijven zien wrs, van wat de NOS dan verwarde mannen noemt. Is er gister ook n van geweest in een kerk in Mnchen, meen ik.
Ja maar het moet natuurlijk wel een signaal zijn voor de Europese veiligheidsdiensten waakzaam te blijven. Mochten een paar ex-jihadi's het voor elkaar krijgen zich uit het zicht van de veiligheidsdiensten te verenigen dan is de ramp niet te overzien. Dat er jihadisten onder de radar terug kunnen keren is, gezien de grote aantallen afgereisden, onvermijdelijk.
pi_186363488
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:15 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Ik zag net nog iemand op Twitter iets delen over het feit dat er volop aandacht is voor de brand in de Notre Dame en niet voor China dat moskeen vernietigt. Diezelfde persoon geeft vervolgens weer geen krimp bij de terreuraanslagen in Sri Lanka.

Dus je verwijt anderen selectieve verontwaardiging en doet zelf vervolgens precies hetzelfde: gesloopte gebouwen zijn erg, een terreurdaad met 290 doden is geen aandacht waard...
Ja, het is wel weer apart idd.
pi_186363493
Het kan allemaal worden verklaard met de drie wetten van Clough.
pi_186363531
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:18 schreef Ryan3 het volgende:
In het westen zul je vooral die einzelgnger acties blijven zien wrs, van wat de NOS dan verwarde mannen noemt. Is er gister ook n van geweest in een kerk in Mnchen, meen ik.
NWS / Veel gewonden door verwarde man in Duitse kerk
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_186363540
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:21 schreef -XOR- het volgende:
Dat er jihadisten onder de radar terug kunnen keren is, gezien de grote aantallen afgereisden, onvermijdelijk.
Is stemmingmakerij. Er is geen enkel bewijs voor.

Was getekend: die ene domme EU kut waarvan ik ff niet meer op de naam kom.

De naviteit :')

:{
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186363549
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:22 schreef Pleun2011 het volgende:
Het kan allemaal worden verklaard met de drie wetten van Clough.
Die ken ik niet; vertel :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186363555
quote:
3s.gif Op maandag 22 april 2019 15:27 schreef vosss het volgende:

[..]

Is stemmingmakerij. Er is geen enkel bewijs voor.

Was getekend: die ene domme EU kut waarvan ik ff niet meer op de naam kom.

De naviteit :')

:{
Is hysterie, was het, geloof ik.
Judith Sargentini.
pi_186363566
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:28 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Is hysterie, was het, geloof ik.
Judith Sargentini.
Die was het ja. Goddomme. Achterlijk mens :r
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186363568
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:21 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ja maar het moet natuurlijk wel een signaal zijn voor de Europese veiligheidsdiensten waakzaam te blijven. Mochten een paar ex-jihadi's het voor elkaar krijgen zich uit het zicht van de veiligheidsdiensten te verenigen dan is de ramp niet te overzien. Dat er jihadisten onder de radar terug kunnen keren is, gezien de grote aantallen afgereisden, onvermijdelijk.
Ik vermoed dat ze wel op hun qui vive zijn hoor momenteel.
  maandag 22 april 2019 @ 15:30:55 #18
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186363576
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:28 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Is hysterie, was het, geloof ik.
Judith Sargentini.
Dat was natuurlijk wel voordat er daadwerkelijk enige sprake was van terugkeerjihadisten vanwege de implosie van IS maar alsnog politiek niet handig, zo' n uitspraak.
  maandag 22 april 2019 @ 15:32:19 #19
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_186363590
quote:
LIVE. Kanaal gelinkt aan IS verspreidt foto’s van daders

In Sri Lanka zijn gisteren honderden doden en gewonden gevallen bij explosies in drie kerken en drie luxehotels in en rond de hoofdstad Colombo. Later op de dag volgden er ook een zevende en een achtste ontploffing. De politie liet deze ochtend weten dat er inmiddels 290 doden zijn gevallen en dat er zeker 500 gewonden zijn. Onder de doden zijn zeker 37 buitenlanders, onder wie vijf Britten, een Portugese dertiger, een Nederlandse vrouw van 54 jaar, twee Turken en een Chinees. Er zijn nog geen Belgische slachtoffers gemeld. Buitenlandse Zaken vraagt reizigers “de grootste waakzaamheid aan de dag te leggen”. De aanslagen zijn nog niet opgeist, maar worden door de minister van Defensie van Sri Lanka bestempeld als “terreurdaad”. Er zijn intussen 24 verdachten opgepakt, ook zouden twee zelfmoordterroristen zijn gedentificeerd. Zeven zelfmoordcommando’s zouden de aanslagen hebben uitgevoerd. Volg hier alles in onze liveblog.

IS-kanaal verspreidt foto's van daders
IS-gelinkt kanaal heeft drie foto's verspreid die daders van Sri Lanka zouden tonen. Dit is nog geen officile opeising, maar het komt in de buurt. Van n van hen circuleerde de foto gisteren ook al als de zelfmoordterrorist die aan het Shangri-La Hotel in Colombo toesloeg. Dat zou de man op de foto's zijn die zijn gezicht niet bedekt. Zijn naam zou Zahran Hashim luiden. Op Facebook was hij als zelfverklaard moslimpredikant actief. Daar postte hij ook minstens nmaal een video van de Islamitische Staat en had hij veel volgelingen die zich openlijk tot aanhangers van IS verklaarden.

980?appId=8ef24fa41e4bddfa7db0f5082d5ff1bf&quality=0.6

980?appId=8ef24fa41e4bddfa7db0f5082d5ff1bf&quality=0.6

980?appId=8ef24fa41e4bddfa7db0f5082d5ff1bf&quality=0.6

https://www.hln.be/nieuws(...)van-daders~a8ff1d9d/
Ik ben een Nikon :-)
  maandag 22 april 2019 @ 15:35:22 #20
455560 Logic91
Always stay rational
pi_186363633
quote:
6s.gif Op maandag 22 april 2019 15:32 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Wat een vredelievende mensen zijn dat toch. Meer van deze mensen in Europa! :')
''Men find their religions as they find their homelands, their lands, their homes and their fathers. They just find them, they do not search for them, do not understand them, do not choose them either.''
Abdullah al-Qasemi
pi_186363635
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:30 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Dat was natuurlijk wel voordat er daadwerkelijk enige sprake was van terugkeerjihadisten vanwege de implosie van IS maar alsnog niet handig, zo' n uitspraak.
18 mei 2015 idd, was ook nog voor het 'Wir schaffen dass' van Merkel 6 september 2015, en de reeks grotere aanslagen (behalve Charlie Hbdo dan in januari 2015), dus wat dat betreft enigszins verzachtende omstandigheid. Ze heeft het later ietwat halfslachtig rechtgezet trouwens. Maar toch, it's one for the books.
  maandag 22 april 2019 @ 15:49:42 #22
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_186363803
:{ :{ :{ :{ :{ :{ :{ :{

MarianneDavid24 twitterde op maandag 22-04-2019 om 09:52:04 The information about the attacks was known for months but no one was apprehended. We are demanding proper answers: Rauff Hakeem speaking at Temple Trees #lka reageer retweet
Ik ben een Nikon :-)
pi_186363819
quote:
6s.gif Op maandag 22 april 2019 15:49 schreef Nikonlover het volgende:
:{ :{ :{ :{ :{ :{ :{ :{

MarianneDavid24 twitterde op maandag 22-04-2019 om 09:52:04 The information about the attacks was known for months but no one was apprehended. We are demanding proper answers: Rauff Hakeem speaking at Temple Trees #lka reageer retweet
Dus daar wisten de inlichtingendiensten er ook al van, maar reageerden er niet op?

Beetje als The Looming Tower dus.
pi_186363850
quote:
3s.gif Op maandag 22 april 2019 15:27 schreef vosss het volgende:

[..]

Is stemmingmakerij. Er is geen enkel bewijs voor.

Was getekend: die ene domme EU kut waarvan ik ff niet meer op de naam kom.

De naviteit :')

:{
Moet je eens opzoeken wat haar baan nu is.
pi_186363864
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:54 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Moet je eens opzoeken wat haar baan nu is.
Volgens mij gaat ze straks uit het EU-parlement en dan een tijdje opladen oid.
pi_186363865
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:30 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Dat was natuurlijk wel voordat er daadwerkelijk enige sprake was van terugkeerjihadisten vanwege de implosie van IS maar alsnog politiek niet handig, zo' n uitspraak.
Ook toen ze die uitspraak deed wist iedereen dat het complete kolder was.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186363892
Israel recently helped Sri Lanka prepare for 'mega-terror attacks'
www.sott.net/article/4115(...)-mega-terror-attacks

How Israel helped Sri Lanka prepare for mega-attacks
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262154

Sri Lanka believes internaitonal network, not local Islamic militants
were responsible www.reuters.com/article/us-sri-lanka-blasts-network-idUSKCN1RY0H2
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186363949
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:58 schreef Ali_boo het volgende:
Israel recently helped Sri Lanka prepare for 'mega-terror attacks'
www.sott.net/article/4115(...)-mega-terror-attacks

How Israel helped Sri Lanka prepare for mega-attacks
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/262154

Sri Lanka believes internaitonal network, not local Islamic militants
were responsible www.reuters.com/article/us-sri-lanka-blasts-network-idUSKCN1RY0H2
Dat weet jij vast wel: welke overtuigingen doen er in de complotwereld zoal de ronde hierover? Schuld van de 'zionisten'? Amerikanen? Of is het weer eens in scene gezet?
pi_186364006
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:54 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Moet je eens opzoeken wat haar baan nu is.
Ik denk dat ik het niet wil weten, dus ik zoek het niet op en doe gewoon een gokje: grote baas van Frontex? :@
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186364034
quote:
9s.gif Op maandag 22 april 2019 16:07 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik denk dat ik het niet wil weten, dus ik zoek het niet op en doe gewoon een gokje: grote baas van Frontex? :@
Nee, ze gaat psychisch opladen als ze straks uit het EU-parlement stapt. Ze is moe, ze is ook veel bedreigd door mensen op twitter, wil zich herorinteren en kijken welke leuke baan er over een tijdje voor haar in het verschiet ligt.
pi_186364038
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 15:15 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Ik zag net nog iemand op Twitter iets delen over het feit dat er volop aandacht is voor de brand in de Notre Dame en niet voor China dat moskeen vernietigt. Diezelfde persoon geeft vervolgens weer geen krimp bij de terreuraanslagen in Sri Lanka.

Dus je verwijt anderen selectieve verontwaardiging en doet zelf vervolgens precies hetzelfde: gesloopte gebouwen zijn erg, een terreurdaad met 290 doden is geen aandacht waard...
Weet je wat jouw probleem is? Jij maakt je veel te druk over een tweet van de eerste de beste jan lul. Je lijkt te vergeten dat een tweet een hersenscheet is van een individu, en niet van een complete bevolkingsgroep. Hetzelfde in dat topic over die zogenaamde halal stranden, dat is een tweet van een beroepstroll, maar jij doet net alsof het een wet is die al bijna door de kamer is aangenomen. Maak je toch eens niet zo druk over hersenspinsels van individuen, en ga lekker een biertje nemen op een terras of zo.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_186364099
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:09 schreef Hathor het volgende:

[..]

Weet je wat jouw probleem is? Jij maakt je veel te druk over een tweet van de eerste de beste jan lul. Je lijkt te vergeten dat een tweet een hersenscheet is van een individu, en niet van een complete bevolkingsgroep. Hetzelfde in dat topic over die zogenaamde halal stranden, dat is een tweet van een beroepstroll, maar jij doet net alsof het een wet is die al bijna door de kamer is aangenomen. Maak je toch eens niet zo druk over hersenspinsels van individuen, en ga lekker een biertje nemen op een terras of zo.
Ik ben me ervan bewust dat die tweet van Van Doorn een hoog troll-gehalte heeft. Volgens mij heb ik dat in mijn eerste reactie van dat topic ook geschreven. Ik heb vorige week trouwens ook nog een topic over een tweet geopend: NWS / 50 jaar Marokkanen in Nederland: "tijd voor nationale feestdag"

Hersenscheten van individuen geven een kijkje in denkbeelden die leven in een samenleving. Alle waanzin begint ergens mee. En om het een beetje on-topic te trekken: terreurgroepen maken massaal gebruik van social media om hun boodschap te verspreiden.
  maandag 22 april 2019 @ 16:21:27 #33
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186364157
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:02 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Dat weet jij vast wel: welke overtuigingen doen er in de complotwereld zoal de ronde hierover? Schuld van de 'zionisten'? Amerikanen? Of is het weer eens in scene gezet?
Ik heb een aantal islamitische collega's, prima gasten verder, maar die denken ook echt dat de joden achter al die aanslagen zitten. En als je dan vraagt om bewijs worden ze boos..
pi_186364199
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:21 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Ik heb een aantal islamitische collega's, prima gasten verder, maar die denken ook echt dat de joden achter al die aanslagen zitten. En als je dan vraagt om bewijs worden ze boos..
Zeggen die niet gewoon 'zionisten'? Volgens mij zegt niemand meer 'joden'.

Maar dat complotdenken komt inderdaad onder moslims ook vrij veel voor. Zelfde bij 9/11 en IS, om maar eens twee voorbeelden te noemen. Leek me wel logisch dat dit ook wel op de een of andere manier onderdeel zou worden van het grote, spannende verhaal.
  maandag 22 april 2019 @ 16:24:30 #35
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186364203
In Egypte is het volgens mij wel rustig gebleven. Normaal worden daar tijdens christelijke feestdagen wat Koptische kerken de lucht in geknald door aanhangers van de religie van vrede
  maandag 22 april 2019 @ 16:28:18 #36
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186364248
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:24 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Zeggen die niet gewoon 'zionisten'? Volgens mij zegt niemand meer 'joden'.

Maar dat complotdenken komt inderdaad onder moslims ook vrij veel voor. Zelfde bij 9/11 en IS, om maar eens twee voorbeelden te noemen. Leek me wel logisch dat dit ook wel op de een of andere manier onderdeel zou worden van het grote, spannende verhaal.
Beide eigenlijk. Er bestaat in de islamitische wereld ook gigantische afgunst naar Joden toe. Rijk, succesvol en ze hebben natuurlijk die Palestinijnen een poepje laten ruiken.

Moslims geloven massaal in complottherorieen. Social media staat er vol mee. IS staat voor Israelische staat etc. Mossad moet er ook aan geloven.
pi_186364256
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:15 schreef Elfletterig het volgende:
Hersenscheten van individuen geven een kijkje in denkbeelden die leven in een samenleving. Alle waanzin begint ergens mee. En om het een beetje on-topic te trekken: terreurgroepen maken massaal gebruik van social media om hun boodschap te verspreiden.
Elke mafketel kan een (trol)account aanmaken op Twitter. En aangezien Nederland inmiddels 18 miljoen inwoners heeft, zegt n zo'n accoount helemaal niks over de samenleving.
ROBODEMONS..................|:(
pi_186364260
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:09 schreef Hathor het volgende:

[..]

Weet je wat jouw probleem is? Jij maakt je veel te druk over een tweet van de eerste de beste jan lul. Je lijkt te vergeten dat een tweet een hersenscheet is van een individu, en niet van een complete bevolkingsgroep. Hetzelfde in dat topic over die zogenaamde halal stranden, dat is een tweet van een beroepstroll, maar jij doet net alsof het een wet is die al bijna door de kamer is aangenomen. Maak je toch eens niet zo druk over hersenspinsels van individuen, en ga lekker een biertje nemen op een terras of zo.
"Pools are perfect for holding water"
pi_186364265
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:08 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, ze gaat psychisch opladen als ze straks uit het EU-parlement stapt. Ze is moe, ze is ook veel bedreigd door mensen op twitter, wil zich herorinteren en kijken welke leuke baan er over een tijdje voor haar in het verschiet ligt.
Ergo: wachtgeld trekken. En lekker op tijd met een dik pensioen. Kuthoer.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186364304
quote:
6s.gif Op maandag 22 april 2019 16:29 schreef vosss het volgende:

[..]

Ergo: wachtgeld trekken. En lekker op tijd met een dik pensioen. Kuthoer.
Ze is alweer gekapt dus, ik bedoelde eigenlijk dat ze vice-voorzitter van de Commissie Terrorismebestrijding was. En dat is toch geen positie voor zo'n naief iemand. :')
pi_186364325
quote:
6s.gif Op maandag 22 april 2019 16:29 schreef vosss het volgende:

[..]

Ergo: wachtgeld trekken. En lekker op tijd met een dik pensioen. Kuthoer.
Ja, initieel wachtgeld trekken idd, en wrs zal ze willen wachten op een mooie baan in het openbare bestuur of idd bij een NGO of wellicht iets met het klimaat. Ze zal niet voor minder willen gaan ook, denk ik.
  maandag 22 april 2019 @ 16:53:44 #42
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186364575
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:24 schreef Ciclon het volgende:
In Egypte is het volgens mij wel rustig gebleven. Normaal worden daar tijdens christelijke feestdagen wat Koptische kerken de lucht in geknald door aanhangers van de religie van vrede
Nee daar heeft een menigte moslims een kerk bestormd en mensen lastiggevallen. Overal waar moslims zijn, zijn er problemen met andere groepering.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 22 april 2019 @ 16:58:30 #43
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186364656
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:53 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nee daar heeft een menigte moslims een kerk bestormd en mensen lastiggevallen. Overal waar moslims zijn, zijn er problemen met andere groepering.
Wat dat betreft gedragen ze zich exact hetzelfde als hun geliefde profeet
pi_186364678
quote:
6s.gif Op maandag 22 april 2019 16:29 schreef vosss het volgende:

[..]

Ergo: wachtgeld trekken. En lekker op tijd met een dik pensioen. Kuthoer.
Misschien moet jij eens gaan leren normaal te reageren? In plaats van iemand uit te maken voor iets met kut erin? Als je twaalf bent is dat stoer, maar als je volwassen bent is het kinderachtig...

Nu weet ik niet hoe oud jij bent, dus als je twaalf bent : _O_

Stoere jongen hoor.
pi_186364704
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:58 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Wat dat betreft gedragen ze zich exact hetzelfde als hun geliefde profeet
Probleem is dat we niet weten wat hun geliefde profeet deed..
  maandag 22 april 2019 @ 17:01:21 #46
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186364705
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:58 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Wat dat betreft gedragen ze zich exact hetzelfde als hun geliefde profeet
Ja klopt, ik ben zeer bekend met de hadiths van moslims en als moslims nou eens aandacht zouden besteden wat hun profeet nou eens allemaal zegt dan vraag ik me echt legitiem af waarom je nog moslim zou willen zijn. Echt ongelofelijk.

quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:01 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Probleem is dat we niet weten wat hun geliefde profeet deed..
We of de moslims?
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_186364745
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:59 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Misschien moet jij eens gaan leren normaal te reageren? In plaats van iemand uit te maken voor iets met kut erin? Als je twaalf bent is dat stoer, maar als je volwassen bent is het kinderachtig...

Nu weet ik niet hoe oud jij bent, dus als je twaalf bent : _O_

Stoere jongen hoor.
Misschien moet jij me de les niet proberen te lezen. Ik zeg wat ik denk. Dus als ik vind dat iemand een kuthoer is dan zeg ik dat. En verder kan dat achterlijke wijf (en jij ook for that matter) me gestolen worden. No hard feelings :*
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_186364746
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:01 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja klopt, ik ben zeer bekend met de hadiths van moslims en als moslims nou eens aandacht zouden besteden wat hun profeet nou eens allemaal zegt dan vraag ik me echt legitiem af waarom je nog moslim zou willen zijn. Echt ongelofelijk.
[..]

We of de moslims?
Niemand weet dit. Het is allemaal overlevering, mondeling. En we weten hoe betrouwbaar dat is. Zelfde geldt voor Jezus en Boeddha...

En jullie vergeten ook dat in de tijd van Jezus en Boeddha het goed was om spiritueel te zijn, terwijl in de tijd van mohammed en in die cultuur kracht en sterkte golden. Vandaar dat ze aan mohammed allemaal krachtige dingen ophingen en in het geval van jezus en boeddha allemaal spirituele zaken...
Ik weet zeker dat als de islam in de tijd en omgeving van Jezus ontstaan zou zijn Mohammed er veel beter uit kwam....

En als jij bekend bent met de hadith dan weet je dit ook wel...
  maandag 22 april 2019 @ 17:10:22 #49
463668 MrRatio
Never underestimate ratio
pi_186364818
quote:
3s.gif Op maandag 22 april 2019 15:27 schreef vosss het volgende:

[..]

Is stemmingmakerij. Er is geen enkel bewijs voor.

Was getekend: die ene domme EU kut waarvan ik ff niet meer op de naam kom.

De naviteit :')

:{
Er zijn er heleboel van. In dit geval Sargentini.
Een andere domme kut is de EU minister van buitenlandse zaken Mogherini.
https://martienpennings.w(...)-en-moslim-migratie/
https://ejbron.wordpress.(...)sche-hel-veranderen/
Environmentalism and its most extreme version, global warming alarmism, asks for an almost unprecedented expansion of government intrusion and intervention into our lives and of government control over us.
Vclav Klaus
pi_186364826
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:05 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Niemand weet dit. Het is allemaal overlevering, mondeling. En we weten hoe betrouwbaar dat is. Zelfde geldt voor Jezus en Boeddha...

En jullie vergeten ook dat in de tijd van Jezus en Boeddha het goed was om spiritueel te zijn, terwijl in de tijd van mohammed en in die cultuur kracht en sterkte golden. Vandaar dat ze aan mohammed allemaal krachtige dingen ophingen en in het geval van jezus en boeddha allemaal spirituele zaken...
Ik weet zeker dat als de islam in de tijd en omgeving van Jezus ontstaan zou zijn Mohammed er veel beter uit kwam....

En als jij bekend bent met de hadith dan weet je dit ook wel...
Twijfel zaaien over de gebeurtenissen als er op geschoten wordt :') _O_ _O- Deze man, wat een god. Zo kunnen ALLE geschiedenidsboeken rechtstreeks de prullebak in, incl de bijbel en ... ohja, de koran.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 17:12:02 #51
480915 Linkse_krijger
Drie keer rechts is ook links
pi_186364852
Inferieur kutvolk. Misschien maar eens wat ideen van het Noord-Koreaanse regime overnemen en de gehele families van aanslagplegers voor een jaar of 20 opbergen.
  maandag 22 april 2019 @ 17:13:21 #52
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_186365060
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:13 schreef Drugshond het volgende:

Achterlijk naef links EU-kwartel die te dom is om te poepen.
Geloof ik niet. Zulke EU-lieden zijn slim zat, ze beweren alleen dingen die goed zijn voor hun internationale carrire. Die uitspraken leveren weer snoepreisjes naar Afrika, Azie en Zuid-Amerika op en netwerken voor vetbetaalde wereldbaantjes in commissies waar jij en ik misschien nog nooit van gehoord hebben...
of zien ik dat weer verkeert....
pi_186365202
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Twijfel zaaien over de gebeurtenissen als er op geschoten wordt :') _O_ _O- Deze man, wat een god. Zo kunnen ALLE geschiedenidsboeken rechtstreeks de prullebak in, incl de bijbel en ... ohja, de koran.
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Twijfel zaaien over de gebeurtenissen als er op geschoten wordt :') _O_ _O- Deze man, wat een god. Zo kunnen ALLE geschiedenidsboeken rechtstreeks de prullebak in, incl de bijbel en ... ohja, de koran.
Ik vraag me af of je aan het trollen bent. Of dat je eigenlijk thuishoort in een ander topic? Dit is toch niet bwn he?

Bijbel is geen geschiedenisboek, net zo min als koran. De hadith zijn pas 200 jaar na dato opgeschreven. Lekker betrouwbaar allemaal...
Ben benieuwd of jullie geloven dat wat daarin staat waar is omdat Mohammed er slecht uit komt, of dat jullie zo onwetend zijn? Ik hoop het tweede, maar vrees het eerste... Als er staat dat Mohammed een toffe gast was die van zijn familie hield en ze alle vrijheid gaf zullen jullie dit waarschijnlijk niet voor waar aannemen...

Maar jullie zijn dan ook net zo dom als de moslims die beweren dat het historie is. Of als de orthodoxe christenen die beweren dat alles wat in de bijbel staat letterlijk zo gebeurd is.

Gisteren nog een debat gevolgd bij mijn familie, of Jezus nu 1 keer opgevaren was naar de hemel, of dat hij dit twee keer deed.. En toen ik netjes vroeg of men met de hemel bedoelde "bij Mars naar links, en dan bij Jupiter naar rechts" zwegen ze....

Iets wat jullie (islambashers, "onze cultuur is superieur" roepers) ook zouden kunnen doen. Scheelt weer een hoop ergernis bij de mensen die wel weten.
pi_186365252
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 16:02 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Dat weet jij vast wel: welke overtuigingen doen er in de complotwereld zoal de ronde hierover? Schuld van de 'zionisten'? Amerikanen? Of is het weer eens in scene gezet?
De NZ shooter had het over Accelerationism

In political and social theory, accelerationism is the idea that capitalism, or particular processes that historically characterised capitalism, should be accelerated instead of overcome in order to generate radical social change. "Accelerationism" may also refer more broadly, and usually pejoratively, to support for the intensification of capitalism in the belief that this will hasten its self-destructive tendencies and ultimately lead to its collapse.[1][2]

Zijn doel was om hiermee een 'race war' uit te lokken, het westen/christen vs de moslims. Zowel rechts als links doen precies datgene wat die voorspeld had . Links misbruikt de tragedie om alle blanken de schuld van de aanslag te geven, door wapens in beslag nemen , nieuwe privacy schendende maatregelen door te voeren

Zijn hoop was om hiermee de rechtse mensen te radicaliseren , wat ook aardig gelukt is moet ik zeggen

Ik zie het eerlijk gezegd niet zo snel gebeuren , tenzij vanavond nog een aanslag plaatsvind op Europese bodem maar dan moet het ook een grote aanslag zijn vergelijkbaar met Sri Lanka

Waarom we die richting ingeduwd worden volgens de mensen in de complot wereld?

Deze video van 1 min legt het haarfijn uit

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186365291
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:39 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

[..]

Ik vraag me af of je aan het trollen bent. Of dat je eigenlijk thuishoort in een ander topic? Dit is toch niet bwn he?

Bijbel is geen geschiedenisboek, net zo min als koran. De hadith zijn pas 200 jaar na dato opgeschreven. Lekker betrouwbaar allemaal...
Ben benieuwd of jullie geloven dat wat daarin staat waar is omdat Mohammed er slecht uit komt, of dat jullie zo onwetend zijn? Ik hoop het tweede, maar vrees het eerste... Als er staat dat Mohammed een toffe gast was die van zijn familie hield en ze alle vrijheid gaf zullen jullie dit waarschijnlijk niet voor waar aannemen...

Maar jullie zijn dan ook net zo dom als de moslims die beweren dat het historie is. Of als de orthodoxe christenen die beweren dat alles wat in de bijbel staat letterlijk zo gebeurd is.

Gisteren nog een debat gevolgd bij mijn familie, of Jezus nu 1 keer opgevaren was naar de hemel, of dat hij dit twee keer deed.. En toen ik netjes vroeg of men met de hemel bedoelde "bij Mars naar links, en dan bij Jupiter naar rechts" zwegen ze....

Iets wat jullie (islambashers, "onze cultuur is superieur" roepers) ook zouden kunnen doen. Scheelt weer een hoop ergernis bij de mensen die wel weten.
Je snapt denk ik niet het punt wat ik probeer te maken, gezien je vage reactie.

Over een aantal jaar bestaat er niemand meer die WO2 heeft meegemaakt, zelf gezien. Dan zijn dus ook alle verhalen overgeleverd via text, wellicht video of foto met geluk, maar ook die kunnen gemanipuleerd zijn, dus dan wordt het dus ongeloofwaardiger wat daar gebeurd is destijds, dat is feitelijk wat je zegt.

En ik heb het over geschiedenisboeken (incl bijbel + koran alszijnde boeken, niet geschiedenisboeken, al zal er wel wat geschiedenis in staan, zijn het geen ware boeken idd, maar dit was niet goed in mijn post weergegeven idd. dus mijn excuus.). Maar het haalt nog steeds mijn stelling niet onderuit; op die manier, zoals jij redeneerde in die vorige post (je verlegt enkel de aandacht); kunnen alle geschiedenisboeken de prullenbak in.
Lambo of Rekt
pi_186365364
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:42 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

De NZ shooter had het over Accelerationism

In political and social theory, accelerationism is the idea that capitalism, or particular processes that historically characterised capitalism, should be accelerated instead of overcome in order to generate radical social change. "Accelerationism" may also refer more broadly, and usually pejoratively, to support for the intensification of capitalism in the belief that this will hasten its self-destructive tendencies and ultimately lead to its collapse.[1][2]

Zijn doel was om hiermee een 'race war' uit te lokken, het westen/christen vs de moslims. Zowel rechts als links doen precies datgene wat die voorspeld had . Links misbruikt de tragedie om alle blanken de schuld van de aanslag te geven, door wapens in beslag nemen , nieuwe privacy schendende maatregelen door te voeren

Zijn hoop was om hiermee de rechtse mensen te radicaliseren , wat ook aardig gelukt is moet ik zeggen

Ik zie het eerlijk gezegd niet zo snel gebeuren , tenzij vanavond nog een aanslag plaatsvind op Europese bodem maar dan moet het ook een grote aanslag zijn vergelijkbaar met Sri Lanka

Waarom we die richting ingeduwd worden volgens de mensen in de complot wereld?

Deze video van 1 min legt het haarfijn uit

Die man in het filmpje zegt dat het de bedoeling is dat Europa en de islam elkaar afmaken zodat de wederkomst van de Messias versneld wordt. Een joods occult complot dus.
  maandag 22 april 2019 @ 17:57:30 #58
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186365476
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:39 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

[..]

Ik vraag me af of je aan het trollen bent. Of dat je eigenlijk thuishoort in een ander topic? Dit is toch niet bwn he?

Bijbel is geen geschiedenisboek, net zo min als koran. De hadith zijn pas 200 jaar na dato opgeschreven. Lekker betrouwbaar allemaal...
Ben benieuwd of jullie geloven dat wat daarin staat waar is omdat Mohammed er slecht uit komt, of dat jullie zo onwetend zijn? Ik hoop het tweede, maar vrees het eerste... Als er staat dat Mohammed een toffe gast was die van zijn familie hield en ze alle vrijheid gaf zullen jullie dit waarschijnlijk niet voor waar aannemen...

Maar jullie zijn dan ook net zo dom als de moslims die beweren dat het historie is. Of als de orthodoxe christenen die beweren dat alles wat in de bijbel staat letterlijk zo gebeurd is.

Gisteren nog een debat gevolgd bij mijn familie, of Jezus nu 1 keer opgevaren was naar de hemel, of dat hij dit twee keer deed.. En toen ik netjes vroeg of men met de hemel bedoelde "bij Mars naar links, en dan bij Jupiter naar rechts" zwegen ze....

Iets wat jullie (islambashers, "onze cultuur is superieur" roepers) ook zouden kunnen doen. Scheelt weer een hoop ergernis bij de mensen die wel weten.
Ik kan een Quranist niet serieus nemen als het om islam gaat, jullie cherrypicken gewoon en alles wat Mohammad deed in zijn leven wat slecht is negeren jullie.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 22 april 2019 @ 17:58:34 #59
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_186365495
quote:
Gisteren nog een debat gevolgd bij mijn familie, of Jezus nu 1 keer opgevaren was naar de hemel, of dat hij dit twee keer deed.. En toen ik netjes vroeg of men met de hemel bedoelde "bij Mars naar links, en dan bij Jupiter naar rechts" zwegen ze....
Ik vind dat echt triest hoor, om je familie zo onderuit te schoppen met Pasen. En dan ook nog dat "netjes". Alsof je op een nette manier iemand zijn levensbeschouwelijke overtuiging belachelijk kunt maken.

Als iemand mij wil bekeren zal ik zeker mijn mening geven maar ik ga ook niet met Suikerfeest bij een moskee staan schreeuwen dat Mohammed geen vliegend paard had en dat vasten ongezond is. Laat staan dat ik mijn vrienden en familie de les lees.
pi_186365503
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik kan een Quranist niet serieus nemen als het om islam gaat, jullie cherrypicken gewoon en alles wat Mohammad deed in zijn leven wat slecht is negeren jullie.
Wie is er nou weer een quranist in deze?

Ik niet in elk geval. Dus dat "jullie" slaat nergens op.
pi_186365504
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik kan een Quranist niet serieus nemen als het om islam gaat, jullie cherrypicken gewoon en alles wat Mohammad deed in zijn leven wat slecht is negeren jullie.
Dit ja, nu gebeurt dat vrijjwel altijd bij een partijdig iemand, maar derhalve is dat niet serieus te nemen idd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_186365518
Zelfs reddit stelt nu de vraag, waar de politieke correctheid factor erg hoog ligt, waar je niet mag praten over radicale islam.

https://www.reddit.com/r/(...)the_bombings_in_sri/

En al die lui die zeggen het is een ver-van-bed show liepen wel te posten op Nieuw-Zeeland topics hier, wat nog veel verder ligt :{
pi_186365571
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 17:58 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Ik vind dat echt triest hoor, om je familie zo onderuit te schoppen met Pasen. En dan ook nog dat "netjes". Alsof je op een nette manier iemand zijn levensbeschouwelijke overtuiging belachelijk kunt maken.

Als iemand mij wil bekeren zal ik zeker mijn mening geven maar ik ga ook niet met Suikerfeest bij een moskee staan schreeuwen dat Mohammed geen vliegend paard had en dat vasten ongezond is. Laat staan dat ik mijn vrienden en familie de les lees.
Waarom deze reactie? Ik wilde niemand bekeren. Ik vroeg me het gewoon af. Hoe kan je tegenwoordig nog geloven in de hemelvaart? Is toch te dom om waar te zijn? Vroeger kon dat, toen wist men veel minder van het universum dan tegenwoordig. In de koran en andere heilige geschriften gaat het ook over de hemel en Mohammed gaat met een paard naar de hemel...

Waarom geloven jullie (als islam bashers) niet dat Mohammed naar de hemel gevlogen is, maar wel dat hij met geweld steden heeft ingenomen?
Als dat niet cherry picken is dan weet ik het niet meer. Ik geloof niks van de islam of van Mohammed. Lijkt me een betere standpunt dan het cherrypicken van de bashers en de gelovigen.
pi_186365581
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:59 schreef epicbeardman het volgende:
Zelfs reddit stelt nu de vraag, waar de politieke correctheid factor erg hoog ligt, waar je niet mag praten over radicale islam.

https://www.reddit.com/r/(...)the_bombings_in_sri/

En al die lui die zeggen het is een ver-van-bed show liepen wel te posten op Nieuw-Zeeland topics hier, wat nog veel verder ligt :{
Jep, alle linkse protesten en rechtse fouten worden keihard benadrukt, en de rest gaat onder het tapijt, welkom in de wereld anno 2019 :')
Lambo of Rekt
pi_186365635
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit ja, nu gebeurt dat vrijjwel altijd bij een partijdig iemand, maar derhalve is dat niet serieus te nemen idd.
Zoals ik hierboven al schreef geloof ik niks van de koran, de bijbel en de andere heilige geschriften. Wat dit met cherrypicken te maken heeft, gooi maar in mijn pet..

Als er overigens mensen zijn die partijdig zijn zijn het wel de mensen die beweren dat mohammed slecht was op basis van de overlevering maar dan niet geloven in de hemelvaart of het wonder van de maan die naar de Aarde kwam op basis van dezelfde overlevering.
pi_186365667
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:07 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Zoals ik hierboven al schreef geloof ik niks van de koran, de bijbel en de andere heilige geschriften. Wat dit met cherrypicken te maken heeft, gooi maar in mijn pet..

Als er overigens mensen zijn die partijdig zijn zijn het wel de mensen die beweren dat mohammed slecht was op basis van de overlevering maar dan niet geloven in de hemelvaart of het wonder van de maan die naar de Aarde kwam op basis van dezelfde overlevering.
Je mist een post ertussen, nu haal je allerlei shit door elkaar wat niets met elkaar te maken heeft.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 18:10:20 #67
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186365668
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:07 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Zoals ik hierboven al schreef geloof ik niks van de koran, de bijbel en de andere heilige geschriften. Wat dit met cherrypicken te maken heeft, gooi maar in mijn pet..

Als er overigens mensen zijn die partijdig zijn zijn het wel de mensen die beweren dat mohammed slecht was op basis van de overlevering maar dan niet geloven in de hemelvaart of het wonder van de maan die naar de Aarde kwam op basis van dezelfde overlevering.
Dat is toch best simpel te verklaren? Oorlog voeren is van alle tijden, ook nu. Maar niemand heeft ooit een ruiter op zien stijgen naar de hemel.

Ik geloof ook nergens in.
pi_186365683
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:02 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Waarom geloven jullie (als islam bashers) niet dat Mohammed naar de hemel gevlogen is, maar wel dat hij met geweld steden heeft ingenomen?
Als dat niet cherry picken is dan weet ik het niet meer. Ik geloof niks van de islam of van Mohammed.
Mohammed is een historisch figuur waarvan zijn werkelijke bestaan en veroveringen vrij goed objectief aantoonbaar zijn. Daarover kan dus niet heel veel discussie bestaan. De religieuze kant van zijn bestaan echter is veel meer een kwestie van "geloven".
  maandag 22 april 2019 @ 18:16:47 #69
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186365763
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:59 schreef epicbeardman het volgende:
Zelfs reddit stelt nu de vraag, waar de politieke correctheid factor erg hoog ligt, waar je niet mag praten over radicale islam.

https://www.reddit.com/r/(...)the_bombings_in_sri/

En al die lui die zeggen het is een ver-van-bed show liepen wel te posten op Nieuw-Zeeland topics hier, wat nog veel verder ligt :{
Met welke inwoners van een land heb jij meer, Australirs of Malinezen?
  maandag 22 april 2019 @ 18:19:19 #70
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186365789
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 18:16 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Met welke inwoners van een land heb jij meer, Australirs of Malinezen?
Jep. Echter heeft het overgrote gedeelte meer met de overleden slachtoffers in Sri Lanka dan met de slachtoffers in Christchurch...
  maandag 22 april 2019 @ 18:23:50 #71
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186365861
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:19 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Jep. Echter heeft het overgrote gedeelte meer met de overleden slachtoffers in Sri Lanka dan met de slachtoffers in Christchurch...
Omdat de slachtoffers gekozen zijn om hun christelijke achtergrond?

Als ik een land moet kiezen waar ik verwacht dat een groep idioten tig mensen doodschiet ergens in Europa of Afrika. Kan jij mij vast en zeker wel vertellen hoe de gemiddelde top tien er uit ziet

En onze dagelijkse leven. Lijkt dat meer op het leven van een witte Nieuw Zeelander of van een Sri Lankaan?
pi_186365902
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 17:50 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Die man in het filmpje zegt dat het de bedoeling is dat Europa en de islam elkaar afmaken zodat de wederkomst van de Messias versneld wordt. Een joods occult complot dus.
Alleen wanneer de blanke duivel op grote schaal word afgeslacht zal de Mechiah zijn intrede op het wereldtoneel doen , een race war is dus een must

De 3e tempel is bijna af , de joodse mechiah leeft onder ons volgens bepaalde rabbi's , helaas voor de moslims en christenen zal dat hun antichrist zijn . Hopelijk zie je hoe dit compleet uit de hand kan lopen .

Maar dan moet er wel vanavond iets gebeuren , het hart van de westerse samenleving moet geraakt worden

NWS is niet de plek om hier uitgebreid om in te gaan dus laat ik het ook hierbij

Hopelijk beantwoord dit je vraag en nu terug weer naar Sri Lanka :+
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186365911
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 17:58 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Ik vind dat echt triest hoor, om je familie zo onderuit te schoppen met Pasen. En dan ook nog dat "netjes". Alsof je op een nette manier iemand zijn levensbeschouwelijke overtuiging belachelijk kunt maken.

Als iemand mij wil bekeren zal ik zeker mijn mening geven maar ik ga ook niet met Suikerfeest bij een moskee staan schreeuwen dat Mohammed geen vliegend paard had en dat vasten ongezond is. Laat staan dat ik mijn vrienden en familie de les lees.
Ja, lol, af en toe denk ik wel eens dat ik de enige NL'er ben die geen christenen of andere gelovigen onder zijn familieleden heb. En ik ben al redelijk aan de leeftijd. Maar ook mijn vader niet, zijn vader niet etc. Wel redelijk kleine familie verder, behalve dan in de 19de eeuw, toen dijde het even uit. (Overigens van moeders zijde waren ze dan wel weer Hervormd, geloof ik, maar dat heeft weinig impact gehad op mijn opvoeding en die familie is nog kleiner, dacht ik).
pi_186365940
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Alleen wanneer de blanke duivel op grote schaal word afgeslacht zal de Mechiah zijn intrede op het wereldtoneel doen , een race war is dus een must

De 3e tempel is bijna af , de joodse mechiah leeft onder ons volgens bepaalde rabbi's , helaas voor de moslims en christenen zal dat hun antichrist zijn . Hopelijk zie je hoe dit compleet uit de hand kan lopen .

Maar dan moet er wel vanavond iets gebeuren , het hart van de westerse samenleving moet geraakt worden

NWS is niet de plek om hier uitgebreid om in te gaan dus laat ik het ook hierbij

Hopelijk beantwoord dit je vraag en nu terug weer naar Sri Lanka :+
Ja hoor, prima. Dank.
  maandag 22 april 2019 @ 18:36:08 #75
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186366066
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 18:23 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Omdat de slachtoffers gekozen zijn om hun christelijke achtergrond?

Als ik een land moet kiezen waar ik verwacht dat een groep idioten tig mensen doodschiet ergens in Europa of Afrika. Kan jij mij vast en zeker wel vertellen hoe de gemiddelde top tien er uit ziet

En onze dagelijkse leven. Lijkt dat meer op het leven van een witte Nieuw Zeelander of van een Sri Lankaan?
Er zijn ongeveer 60 witte Europeanen overleden in Sri Lanka. Terwijl er volgens mij geen witte Nieuw- Zeelander is overleden. Dus ja, cultureel kom je veel meer overeen met de slachtoffers in Sri Lanka.

Je ziet het ook bij Nederlandse moslims op social media, honderden reacties over afschuw bij het bloedbad in Christchurch, terwijl over Sri Lanka meer geroeptoetert word over haatzaaien, zionistisch complot etc.
pi_186366238
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:28 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Ja hoor, prima. Dank.
Np , ik weet niet of je deze gezien hebt

ISIS Plotting Deadly Attacks Across Europe: Report
Documents seen by The Sunday Times reveal detailed plans of terrorist attacks in Europe and the Middle East, funded and controlled by ISIS leaders who are "actively planning" to recreate the Paris-style attack of November 2015.

https://www.ndtv.com/worl(...)urope-report-2023009

Geschreven op 14 april 2019
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  maandag 22 april 2019 @ 19:02:13 #77
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186366495
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:36 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Er zijn ongeveer 60 witte Europeanen overleden in Sri Lanka. Terwijl er volgens mij geen witte Nieuw- Zeelander is overleden. Dus ja, cultureel kom je veel meer overeen met de slachtoffers in Sri Lanka.

Je ziet het ook bij Nederlandse moslims op social media, honderden reacties over afschuw bij het bloedbad in Christchurch, terwijl over Sri Lanka meer geroeptoetert word over haatzaaien, zionistisch complot etc.
Ik voel me veiliger in Europa dan in de meeste Afrikaanse landen, zeker Sri Lanka. Jij blijkbaar niet en dat vind ik gek alhoewel ik het niet geloof
  maandag 22 april 2019 @ 19:02:20 #78
129292 LXIV
misdunker
pi_186366500
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 18:36 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Er zijn ongeveer 60 witte Europeanen overleden in Sri Lanka. Terwijl er volgens mij geen witte Nieuw- Zeelander is overleden. Dus ja, cultureel kom je veel meer overeen met de slachtoffers in Sri Lanka.

Je ziet het ook bij Nederlandse moslims op social media, honderden reacties over afschuw bij het bloedbad in Christchurch, terwijl over Sri Lanka meer geroeptoetert word over haatzaaien, zionistisch complot etc.
Prima post, maar laat je niet verleiden tot het anglicisme ‘witte’
Thierry for president!
  maandag 22 april 2019 @ 19:03:09 #79
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186366513
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 18:16 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Met welke inwoners van een land heb jij meer, Australirs of Malinezen?
Zoveel meer dat het een verschil tussen een wake, vlag halfstok speaches van burgemeesters maakt en niets van dit alles? Terwijl het aantal dodelijke slachtoffers minimaal vijf maal groter is en er zelfs minimaal een Nederlands slachtoffer bij zit?
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  maandag 22 april 2019 @ 19:09:57 #80
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186366633
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 19:03 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Zoveel meer dat het een verschil tussen een wake, vlag halfstok speaches van burgemeesters maakt en niets van dit alles? Terwijl het aantal dodelijke slachtoffers minimaal vijf maal groter is en er zelfs minimaal een Nederlands slachtoffer bij zit?
Ik reageerde op iemand die de fysieke afstand leidend vindt. Daarom dat ik koos voor een westers land waar de meeste van ons verbinding mee hebben (Australi) en een Afrikaans land (Mali) wat relatief dichtbij ligt, zodat duidelijk is dat fysieke afstand niet leidend is.

Maar misschien probeerde jij iemand anders te quoten
pi_186366718
Ik lees net dat van een gezin, 3 van de 4 kinderen vermoord zijn bij deze weerzinwekkende aanslag. Buitengewoon triest.

https://www.telegraaf.nl/(...)-gedood-in-sri-lanka
pi_186366726
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 18:23 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Omdat de slachtoffers gekozen zijn om hun christelijke achtergrond?

Als ik een land moet kiezen waar ik verwacht dat een groep idioten tig mensen doodschiet ergens in Europa of Afrika. Kan jij mij vast en zeker wel vertellen hoe de gemiddelde top tien er uit ziet

En onze dagelijkse leven. Lijkt dat meer op het leven van een witte Nieuw Zeelander of van een Sri Lankaan?
It's besides the point, denk ik. Als een extreemrechtsje moslims vermoordt in NZ dan is het terecht dat men nadruk legt op de ideologie, die wij als Europeanen zo goed kennen. Maar we moeten nu toch onderhand toegeven dat de ideologie van lui die dit deden in Sri Lanka, en al vele malen eerder in Europa en vooral in het Midden-Oosten, een zelfde soort ideologie is, en dat doet men niet, dat wil men niet? Maar dat zul je toch moeten doen en dan de gematigde moslims meetrekken daarin. De radicale islam is gewoon fascisme, nazisme, extreemrechts, net als die gast in Christchurch, net als Breivik was. Mensonterend kwaad.
  maandag 22 april 2019 @ 19:16:07 #83
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186366743
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 19:09 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik reageerde op iemand die de fysieke afstand leidend vindt. Daarom dat ik koos voor een westers land waar de meeste van ons verbinding mee hebben (Australi) en een Afrikaans land (Mali) wat relatief dichtbij ligt, zodat duidelijk is dat fysieke afstand niet leidend is.

Maar misschien probeerde jij iemand anders te quoten
Nee ik vraag mij alleen af of wij zoveel meer "hebben" met Nieuw-Zeelanders dan met deze slachtoffers dat dit verschil in reacties kan verklaren.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_186366796
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nee ik vraag mij alleen af of wij zoveel meer "hebben" met Nieuw-Zeelanders dan met deze slachtoffers dat dit verschil in reacties kan verklaren.
Blanke slachtoffers maakt niet uit, pas bij blanke daders, dan heb je nieuws.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:18:59 #85
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186366809
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 19:02 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik voel me veiliger in Europa dan in de meeste Afrikaanse landen, zeker Sri Lanka. Jij blijkbaar niet en dat vind ik gek alhoewel ik het niet geloof
Je weet dat Sri Lanka niet in Afrika maar in Azie ligt?
  maandag 22 april 2019 @ 19:19:50 #86
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186366826
quote:
7s.gif Op maandag 22 april 2019 19:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Blanke slachtoffers maakt niet uit, pas bij blanke daders, dan heb je nieuws.
:') :') :')

Onzin, zowel blanke daders als blanke slachtoffers krijgen meer aandacht. Jij zit wel heel erg in het typisch rechtse slachtofferrolletje.
pi_186366862
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:19 schreef -XOR- het volgende:

[..]

:') :') :')

Onzin, zowel blanke daders als blanke slachtoffers krijgen meer aandacht. Jij zit wel heel erg in het typisch rechtse slachtofferrolletje.
Huh? Haha, noem je rechts nou slachtofferrol? _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O-

En meer aandacht? heb jij dit topic wel gevolgd, heb je dat stuk over reddit gezien? :') Leuke troll, dat ik er nog intrap ook :')

Geen TOLERANTIE JEGENS RECHTS!!! RACIST! :') /sarcasm-typisch.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:24:01 #88
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186366924
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:19 schreef -XOR- het volgende:

[..]

:') :') :')

Onzin, zowel blanke daders als blanke slachtoffers krijgen meer aandacht. Jij zit wel heel erg in het typisch rechtse slachtofferrolletje.
Maar ik las dat er nu ook minimaal 37 westerse dodelijke slachtoffers bij zitten?
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_186366944
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 19:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Maar ik las dat er nu ook minimaal 60 westerse dodelijke slachtoffers bij zitten?
37 laatste wat ik las.
  maandag 22 april 2019 @ 19:25:42 #90
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186366966
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:24 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

37 laatste wat ik las.
Mijn fout bedankt voor de correctie. ^O^
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  maandag 22 april 2019 @ 19:26:09 #91
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186366977
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:18 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Je weet dat Sri Lanka niet in Afrika maar in Azie ligt?
Ja eehh nou eigenlijk wel maar dat maakt het niet minder gnant
  maandag 22 april 2019 @ 19:26:46 #92
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186366984
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 19:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Huh? Haha, noem je rechts nou slachtofferrol? _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O- _O_ _O-

En meer aandacht? heb jij dit topic wel gevolgd, heb je dat stuk over reddit gezien? :') Leuke troll, dat ik er nog intrap ook :')
Ik geloof dat ik hier met een geestelijk wat minder valide individu van doen heb maar vooruit:

Ja, blanke slachtoffers genereren meer aandacht, missing white woman syndrome is hiervan een exemplarisch verschijnsel.

Ja, rechtse mensen zitten vaak in de slachtofferrol: "de blanke man wordt gediscrimineerd", "Baudet/Wilders wordt gedemoniseerd", "de hoge heren in Den Haag luisteren niet naar ons", "allochtonen worden voorgetrokken" , etc.
  maandag 22 april 2019 @ 19:27:04 #93
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186366987
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:24 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

37 laatste wat ik las.
Waar lees je dat?

Ik lees over 37 buitenlanders, waarvan dan alleen de slachtoffers uit blanke landen worden gespecificeerd. Er schijnen ook Indiers, Bangladeshi, Chinezen, Japanners en Pakistanen tussen te zitten maar in de media werd eerst gewag gemaakt van Nederlandse Britse en Amerikaanse buitenlandse doden.

Proves my point.
pi_186367030
Er blijkt toch wel wat bekend over de terreurgroep:

De vicevoorzitter van de Moslimraad van Sri Lanka zegt zo'n drie jaar geleden al gewaarschuwd te hebben voor de NTJ. Vanuit die groep zou dodelijk geweld tegen niet-moslims zijn aangemoedigd.

Vicevoorzitter Hilmy Ahamed speelde naar eigen zeggen onder meer namen en gegevens door naar de autoriteiten. "Ze hebben er niets mee gedaan. Dat is de tragedie'', aldus Ahamed in een interview met persbureau Bloomberg.

Ahamed noemt het gedachtegoed van de NTJ "extremistisch'', maar beklemtoonde ook dat niet alle leden geradicaliseerd zijn. Hij stelt dat de organisatie uiteenviel in splintergroepen, omdat individuele leiders los van elkaar zochten naar geldbronnen.
https://www.parool.nl/bui(...)er-aanslag~a4626396/
  maandag 22 april 2019 @ 19:29:11 #95
453049 BoneThugss
#STAYSTRONGAPPIE
pi_186367032
De aanslagen in Sri Lanka hebben ook het leven gekost aan drie kinderen van de rijkste man van Denemarken, Anders Holch Povlsen (46). Deense media berichten dat het gezin op vakantie was in Sri Lanka.

https://www.metronieuws.n(...)-gedood-in-sri-lanka
Op woensdag 4 september 2019 20:10 schreef vogeltjesdans het volgende:
Kost een paar knaken, maar dan heb je tenminste tijd voor andere zaken.
pi_186367073
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:27 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Waar lees je dat?

Ik lees over 37 buitenlanders, waarvan dan alleen de slachtoffers uit blanke landen worden gespecificeerd. Er schijnen ook Indiers, Bangladeshi, Chinezen, Japanners en Pakistanen tussen te zitten maar in de media werd eerst gewag gemaakt van Nederlandse Britse en Amerikaanse buitenlandse doden.

Proves my point.
37 westerlingen dan, waarvan dan wordt verondersteld dat ze "blank" c.q. "wit" zijn, overigens zaten daar die 3 kinderen van die Deense miljardair weer niet bij. VTM bron dacht ik.
Iig vrouw van 54 uit NL, en nog geen Belgen, werd gemeld.
pi_186367085
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:26 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ik geloof dat ik hier met een geestelijk wat minder valide individu van doen heb maar vooruit:
Ja dat kan kloppen, daar heb jij je hele leven al mee te maken denk ik.

quote:
Ja, blanke slachtoffers genereren meer aandacht, missing white woman syndrome is hiervan een exemplarisch verschijnsel.
Ah, vandaar dat we nul komma nul verontwaardiging zien over alle social media platformen om deze srilanka attack, en ongeveer een macht 1000 keeer zoveel bij de Christchurch. Of ligt dat aan mijn internet ofzo?

quote:
Ja, rechtse mensen zitten vaak in de slachtofferrol: "de blanke man wordt gediscrimineerd", "Baudet/Wilders wordt gedemoniseerd", "de hoge heren in Den Haag luisteren niet naar ons", "allochtonen worden voorgetrokken" , etc.
Je bedoelt "omg geen tolerantie voor ons", "omg racisten", "omg discriminatie", "omg we worden aangevallen op geloof", "boohoo iedereen over 1 kam" enzovoort, ik kan nog jaren door :')

Maar dit ga je toch niet echt menen? :') _______

edit, deze screenshot ik ff voor t nageslacht, wat een joke dit :D _O- :') te slecht ook gewoon ;(
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:35:13 #98
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367155
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:31 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

37 westerlingen dan, waarvan dan wordt verondersteld dat ze "blank" c.q. "wit" zijn, overigens zaten daar die 3 kinderen van die Deense miljardair weer niet bij. VTM bron dacht ik.
Iig vrouw van 54 uit NL, en nog geen Belgen, werd gemeld.
waar lees je dat? Ik lees over 39 buitenlanders, waarvan een substantieel deel uit Zuid- en Oost Azie en het Midden Oosten. Dat bewijst dus mijn punt.
  maandag 22 april 2019 @ 19:35:50 #99
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367164
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 19:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja dat kan kloppen, daar heb jij je hele leven al mee te maken denk ik.
[..]

Ah, vandaar dat we nul komma nul verontwaardiging zien over alle social media platformen om deze srilanka attack, en ongeveer een macht 1000 keeer zoveel bij de Christchurch. Of ligt dat aan mijn internet ofzo?
[..]

Je bedoelt "omg geen tolerantie voor ons", "omg racisten", "omg discriminatie", "omg we worden aangevallen op geloof", "boohoo iedereen over 1 kam" enzovoort, ik kan nog jaren door :')

Maar dit ga je toch niet echt menen? :') _______

edit, deze screenshot ik ff voor t nageslacht, wat een joke dit :D _O- :') te slecht ook gewoon ;(
Ah, Srilankanen zijn blank?
pi_186367169
Volkskrant heeft iets meer informatie dan Parool:

Sri Lankaanse moslims zouden de autoriteiten in het verleden al eerder hebben gewaarschuwd voor de NTJ. Hilmu Ahmed, vicevoorzitter van de Sri Lankaanse Moslimraad, zegt in een interview met Bloomberg dat hij drie jaar geleden de militaire inlichtingendienst een document heeft overhandigd met de namen en details van sommige NTJ-leden. Volgens Ahmed is de groepering ‘extremistisch’ in zijn denken. ‘Het aanvallen van de niet-moslimgemeenschap wordt aangemoedigd – ze zeggen dat je hen moet doden in naam van religie.’

De groepering zou eerder boeddhistische afbeeldingen hebben vernield. In 2016 werd een van de leden, Abdul Razik, gearresteerd vanwege het aanwakkeren van racisme. In The New York Times zegt Anne Speckhard, directeur van het International Center for the Study of Violent Extremism, dat NTJ als doel heeft om de internationale jihad naar Sri Lanka te brengen. Het wil daarmee haat, angst en verdeeldheid in de Sri Lankaanse samenleving zaaien.
https://www.volkskrant.nl(...)ch-netwerk~bec8ead0/
  maandag 22 april 2019 @ 19:36:23 #101
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186367174
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 19:02 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik voel me veiliger in Europa dan in de meeste Afrikaanse landen, zeker Sri Lanka. Jij blijkbaar niet en dat vind ik gek alhoewel ik het niet geloof
Huh?
pi_186367202
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:35 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ah, Srilankanen zijn blank?
Verleg de aandacht weer, je weet pri-ma waar het over gaat. Ik stop hier maar, want met die vorige posts ben je of;

Een slechte troll,

of heb je een plaat voor je kop groter dan de kuiper belt gordel.

Veel tussenwegen zijn er niet.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:40:08 #103
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367256
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Verleg de aandacht weer, je weet pri-ma waar het over gaat. Ik stop hier maar, want met die vorige posts ben je of;

Een slechte troll,

of heb je een plaat voor je kop groter dan de kuiper belt gordel.

Veel tussenwegen zijn er niet.
:')

Jochie toch
pi_186367284
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:40 schreef -XOR- het volgende:

[..]

:')

Jochie toch
Haha, ja je hebt wel mn dag gemaakt, een slechtere trol ben ik nog niet tegen gekomen, en geloof me, ik kom me er een partij tegen :')
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:44:11 #105
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186367339
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:40 schreef -XOR- het volgende:

[..]

:')

Jochie toch
Stop met haatzaaien -XOR-. Spread love
pi_186367401
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:39 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

Gisteren nog een debat gevolgd bij mijn familie, of Jezus nu 1 keer opgevaren was naar de hemel, of dat hij dit twee keer deed.. En toen ik netjes vroeg of men met de hemel bedoelde "bij Mars naar links, en dan bij Jupiter naar rechts" zwegen ze....

Misschien hebben gelovige mensen net zo'n hekel aan nare pestkoppen als ongelovige, maar reageren ze iets wijzer....
of zien ik dat weer verkeert....
  maandag 22 april 2019 @ 19:47:45 #107
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367420
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:44 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Stop met haatzaaien -XOR-. Spread love
haatzaaien nog wel :') :') :')

nee, rechtse mensen zitten niet in een slachtofferrol :') :')
  maandag 22 april 2019 @ 19:50:07 #108
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_186367486
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:47 schreef -XOR- het volgende:

[..]

haatzaaien nog wel :') :') :')

nee, rechtse mensen zitten niet in een slachtofferrol :') :')
Waarom begin je eigenlijk over blank zijn, rechtse mensen, slachtofferrollen etc. in een topic over de aanslagen in Sri Lanca? Kun je gewoon echt niet een keer normaal doen?
  maandag 22 april 2019 @ 19:50:39 #109
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367503
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:50 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Waarom begin je eigenlijk over blank zijn, rechtse mensen, slachtofferrollen etc. in een topic over de aanslagen in Sri Lanca? Kun je gewoon echt niet een keer normaal doen?
Ik begon niet over blanke mensen, leer lezen.

quote:
7s.gif Op maandag 22 april 2019 19:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Blanke slachtoffers maakt niet uit, pas bij blanke daders, dan heb je nieuws.
  maandag 22 april 2019 @ 19:53:17 #110
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186367564
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nee ik vraag mij alleen af of wij zoveel meer "hebben" met Nieuw-Zeelanders dan met deze slachtoffers dat dit verschil in reacties kan verklaren.
Omdat Abel Tasman.
  maandag 22 april 2019 @ 19:53:29 #111
251549 SpaceOddity
Allah is gay.
pi_186367572
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 13:45 schreef MrRatio het volgende:

Nee, dode niet-moslims zijn irrelevant voor Erdogan.
Nee dode moslims zijn ook irrelevant voor Erdogan. Bij een nog grotere aanslag op een moskee, hoorde je m ook niet.
Maar dat was omdat de daders zelf ook moslims waren. Goh.

Vreemd genoeg werd er toen niet gevraagd om extra politie bescherming van moskee's, zoals na Nieuw Zeeland. Goh.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_186367591
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:35 schreef -XOR- het volgende:

Ah, Srilankanen zijn blank?
Ja, Srilankaanse katholieken zijn blank, Srilankaanse moslims zwart. Begrijp dat dan! Anders kloppen de smoezen toch niet meer? :)
of zien ik dat weer verkeert....
pi_186367616
Ik vind het altijd schitterend om te zien hoe links de rollen omdraait, dat is een kunst opzich. Die kunnen nog t slachtoffer maken van elke dader, zoiets als dit;

2Q6Iq0S.png

Dan een heksenjacht op allerlei media starten, en zelfs roepen dat baudet doodgeschoten moet worden met een hele optocht, en dan zeggen dat rechts de slachtofferrol aanneemt :') man man man, wat een goden. _O-
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 19:55:47 #114
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186367630
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:26 schreef -XOR- het volgende:

Ja, blanke slachtoffers genereren meer aandacht, missing white woman syndrome is hiervan een exemplarisch verschijnsel.

Ja, rechtse mensen zitten vaak in de slachtofferrol: "de blanke man wordt gediscrimineerd", "Baudet/Wilders wordt gedemoniseerd", "de hoge heren in Den Haag luisteren niet naar ons", "allochtonen worden voorgetrokken" , etc.
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:26 schreef -XOR- het volgende:
Ik geloof dat ik hier met een geestelijk wat minder valide individu van doen heb maar vooruit:
  maandag 22 april 2019 @ 19:57:15 #115
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186367664
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:29 schreef Loekie1 het volgende:

Ahamed noemt het gedachtegoed van de NTJ "extremistisch'', maar beklemtoonde ook dat niet alle leden geradicaliseerd zijn.
Er bestonden ook goeie nazi's... :X
  maandag 22 april 2019 @ 19:58:37 #116
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367693
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 19:55 schreef EggsTC het volgende:
Ik vind het altijd schitterend om te zien hoe links de rollen omdraait, dat is een kunst opzich. Die kunnen nog t slachtoffer maken van elke dader, zoiets als dit;

[ afbeelding ]

Dan een heksenjacht op allerlei media starten, en zelfs roepen dat baudet doodgeschoten moet worden met een hele optocht, en dan zeggen dat rechts de slachtofferrol aanneemt :') man man man, wat een goden. _O-
Nee onnozele, door van die moslim een slachtoffer te maken, plaatst een links-progressief zich in de daderpositie. WIJ hebben wat fout gedaan en daarom komen ZIJ terecht vergelden.

de SJW'er plaatst zichzelf wel in een slachtofferpositie, maar niet alles wat links is, is SJW.
pi_186367750
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:35 schreef -XOR- het volgende:

[..]

waar lees je dat? Ik lees over 39 buitenlanders, waarvan een substantieel deel uit Zuid- en Oost Azie en het Midden Oosten. Dat bewijst dus mijn punt.
VTM artikel was dat, volgens mij werd dat ook aangehaald ergens hier. Maar mogelijk dus nog minder "blanke" c.q. "witte" slachtoffers, begrijp ik?
pi_186367766
quote:
4s.gif Op maandag 22 april 2019 19:53 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Vreemd genoeg werd er toen niet gevraagd om extra politie bescherming van moskee's, zoals na Nieuw Zeeland. Goh.
Toen hier paar maanden geleden een islam fanaat een aanslag pleegde in de tram gingen zelfs werden zelfs moskee's beveiligd.. hoe scheef wil je het hebben? ga dan joodse synagogen en christelijke kerken beveiligen.
  maandag 22 april 2019 @ 20:02:16 #119
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367785
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:55 schreef AchJa het volgende:

[..]

[..]

:')

Iemand roept dat gekleurde slachtoffers in de westerse media meer aandacht krijgen dan blanken, ik zeg dat dat onzin is, dat zowel blanke slachtoffers als blanke daders meer aandacht in de media krijgen en word vervolgens weggehoond door aan cognitieve dissonantie lijdend rechts fok :') :')
pi_186367800
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:57 schreef AchJa het volgende:

[..]

Er bestonden ook goeie nazi's... :X
Jawel, die waren er ook uiteraard. Er waren ook goeie NSB'ers btw, weet ik uit familiegeschiedenis.
pi_186367816
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:02 schreef -XOR- het volgende:

[..]

:')

Iemand roept dat gekleurde slachtoffers in de westerse media meer aandacht krijgen dan blanken, ik zeg dat dat onzin is, dat zowel blanke slachtoffers als blanke daders meer aandacht in de media krijgen en word vervolgens weggehoond door aan cognitieve dissonantie lijdend rechts fok :') :')
?
  maandag 22 april 2019 @ 20:03:52 #122
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367822
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:00 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

VTM artikel was dat, volgens mij werd dat ook aangehaald ergens hier. Maar mogelijk dus nog minder "blanke" c.q. "witte" slachtoffers, begrijp ik?
Ik gok dat net iets over de helft van de slachtoffers Westers is en de rest voornamelijk uit Zuid- en Oost-Azie komt.
pi_186367832
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:00 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

VTM artikel was dat, volgens mij werd dat ook aangehaald ergens hier. Maar mogelijk dus nog minder "blanke" c.q. "witte" slachtoffers, begrijp ik?
Blank wit paars zwart blauw, het maakt niet uit, iedereen weet dat het hier (zoals altijd) het islam versus de rest is, en dan kunnen we lekker woordjes gaan neuken en alles, maar ze plaatsen zichzelf in die positie, zij willen graag worlddominition en overal islam, en niet overal moeten ze (in dit geval boeddhistische regering) daar wat van hebben (zie srilanka) en boem, tis weer met bommen gooien. Dit is een patroon wat we vaker hebben gezien, eigenlijk alleen maar in de afgelopen 2 decades. Eigenlijk vond ik het net vrij rustig worden, afgezien van die aanslag in utrecht hier.

En dan kun je lekker roepen blank oehhh ze zijn niet blank.. daar gaat de hele discussie niet over, dat zijn zijsporen om te ontkomen aan het daadwerkelijke punt.
Lambo of Rekt
pi_186367840
Geen nieuws meer, behalve dat alle vluchten van het eiland af voorlopig vol zitten.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  maandag 22 april 2019 @ 20:04:42 #125
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367845
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:03 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

?
Jij denkt ook dat gekleurde slachtoffers in de media meer aandacht krijgen dan blanke?
pi_186367905
Nog twee Nederlanders dood, 48 jaar en 12 jaar. Fijn die religie(s). :')

https://nos.nl/artikel/22(...)en-in-sri-lanka.html
pi_186367930
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Blank wit paars zwart blauw, het maakt niet uit, iedereen weet dat het hier (zoals altijd) het islam versus de rest is, en dan kunnen we lekker woordjes gaan neuken en alles, maar ze plaatsen zichzelf in die positie, zij willen graag worlddominition en overal islam, en niet overal moeten ze (in dit geval boeddhistische regering) daar wat van hebben (zie srilanka) en boem, tis weer met bommen gooien. Dit is een patroon wat we vaker hebben gezien, eigenlijk alleen maar in de afgelopen 2 decades. Eigenlijk vond ik het net vrij rustig worden, afgezien van die aanslag in utrecht hier.
Klopt, maakt mij ook geen sodemieter uit en idd dit is weer de radicale islam en die leggen vooral ook hun eigen soort om. Het wordt tijd dat men inziet dat dit dus op zijn minst een even slechte ideologie is dan nazisme, fascisme. En communisme. En trek daar die gematigde moslims in mee. Die staan aan de andere kant, niet aan de kant van dit soort lui.
pi_186367962
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:04 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Jij denkt ook dat gekleurde slachtoffers in de media meer aandacht krijgen dan blanke?
Nee, het gaat niet om gekleurd hier toch? media zien elk mens als mens volgens mij,
ongeacht huidskleur, zou het vreemd vinden indien niet zo. :{.
pi_186367967
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:07 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Klopt, maakt mij ook geen sodemieter uit en idd dit is weer de radicale islam en die leggen vooral ook hun eigen soort om. Het wordt tijd dat men inziet dat dit dus op zijn minst een even slechte ideologie is dan nazisme, fascisme. En communisme. En trek daar die gematigde moslims in mee. Die staan aan de andere kant, niet aan de kant van dit soort lui.
Exact, of HERVORM, als gematigde moslim... en maak een andere partij, en niet nogmaals "een andere stroming", nee, noem het gewoon totaal wat anders en neem daar je eigen waarden in op.
Lambo of Rekt
pi_186367969
quote:
15s.gif Op maandag 22 april 2019 20:06 schreef epicbeardman het volgende:
Nog twee Nederlanders dood, 48 jaar en 12 jaar. Fijn die religie(s). :')

https://nos.nl/artikel/22(...)en-in-sri-lanka.html
:{.
pi_186367971
Maar islam is vrede *kuch* :')
metal up your ass
  maandag 22 april 2019 @ 20:10:01 #132
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186367986
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:09 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, het gaat niet om gekleurd hier toch? media zien elk mens als mens volgens mij,
ongeacht huidskleur, zou het vreemd vinden indien niet zo. :{.
EggsTC begon erover, toen ik dat tegensprak kreeg 'ie een meltdown.
pi_186368011
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:10 schreef -XOR- het volgende:

[..]

EggsTC begon erover, toen ik dat tegensprak kreeg 'ie een meltdown.
Haha, een meltdown? nou dat zal wel meevallen, ik lag bijna op de grond van het lachen over je geslachtofferrol, iets typisch links/islamitisch projecteren op rechts, hoe krijg je het voor elkaar :')
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:11:23 #134
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368013
quote:
15s.gif Op maandag 22 april 2019 20:06 schreef epicbeardman het volgende:
Nog twee Nederlanders dood, 48 jaar en 12 jaar. Fijn die religie(s). :')

https://nos.nl/artikel/22(...)en-in-sri-lanka.html
:{

Neem aan dat die in een ziekenhuis zijn overleden.
  maandag 22 april 2019 @ 20:11:52 #135
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368021
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:02 schreef -XOR- het volgende:

:')

Iemand roept dat gekleurde slachtoffers in de westerse media meer aandacht krijgen dan blanken, ik zeg dat dat onzin is, dat zowel blanke slachtoffers als blanke daders meer aandacht in de media krijgen en word vervolgens weggehoond door aan cognitieve dissonantie lijdend rechts fok :') :')
Iemand die dit soort bullshit uit zijn toetsenbord weet te persen neem ik per definitie niet al te serieus:

quote:
Ja, rechtse mensen zitten vaak in de slachtofferrol: "de blanke man wordt gediscrimineerd", "Baudet/Wilders wordt gedemoniseerd", "de hoge heren in Den Haag luisteren niet naar ons", "allochtonen worden voorgetrokken" , etc.
Maar goed, blijf lekker :') 'n...
  maandag 22 april 2019 @ 20:12:41 #136
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368038
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:11 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Haha, een meltdown? nou dat zal wel meevallen, ik lag bijna op de grond van het lachen over je geslachtofferrol, iets typisch links/islamitisch projecteren op rechts, hoe krijg je het voor elkaar :')
islamieten zitten ook vaak in de slachtofferrol. links niet, links bestempelt zichzelf graag tot dader en zwelgt dan in het eigen daderschap, dat is wat anders.
pi_186368043
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:11 schreef AchJa het volgende:

[..]

Iemand die dit soort bullshit uit zijn toetsenbord weet te persen neem ik per definitie niet al te serieus:
[..]

Maar goed, blijf lekker :') 'n...
Ja, ik heb ook meer gelachen in het laatste uur dan de rest van de dag, dus daar is het iig goed voor :)
Lambo of Rekt
pi_186368062
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:12 schreef -XOR- het volgende:

[..]

islamieten zitten ook vaak in de slachtofferrol. links niet, links bestempelt zichzelf graag tot dader en zwelgt dan in het eigen daderschap, dat is wat anders.
Links gaat mee in die slachtofferrol van de sylvana's en de islamieten, dus keuren ze het goed en zijn zij onderdeel van het probleem.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:13:42 #139
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368063
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:04 schreef -XOR- het volgende:

Jij denkt ook dat gekleurde slachtoffers in de media meer aandacht krijgen dan blanke?
Snap je het nou echt niet?
  maandag 22 april 2019 @ 20:16:15 #140
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368117
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Links gaat mee in die slachtofferrol van de sylvana's en de islamieten, dus keuren ze het goed en zijn zij onderdeel van het probleem.
Klopt.
Omgekeerd zal rechts - net als moslims ;) - nooit verantwoordelijkheid nemen voor eigen falen en altijd pogen daarvoor naar een ander te wijzen.

Een gulden middenweg zou fijn zijn.
pi_186368134
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:16 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Klopt.
Omgekeerd zal rechts - net als moslims ;) - nooit verantwoordelijkheid nemen voor eigen falen en altijd pogen daarvoor naar een ander te wijzen.

Een gulden middenweg zou fijn zijn.
Laat rechts het maar ns proberen voorlopig, dat Rutte-links heeft tot nu toe alleen nog maar meer ellende gebracht. Veel slechter kun je t niet doen als je t nu zou overnemen.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:17:56 #143
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_186368146
Is er eigenlijk al een inzamelactie gestart om die kerken weer te herstellen }:|
  maandag 22 april 2019 @ 20:18:49 #144
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368166
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:13 schreef AchJa het volgende:

[..]

Snap je het nou echt niet?
Als iemand gaat roepen dat blanke slachtoffers niemand wat boeit mag ik zeggen dat ik dat onzin vind en dat ik dat exemplarisch vind voor het slachtofferschap waareen bepaalde rechtse stroming zich graag in wentelt, inderdaad.

Net als dat ik wel van mening ben dat de discrepantie tussen de tentoongespreide empathie met de Christchurch-slachtoffers en de verontwaardiging over de dader van bijvoorbeeld de Amsterdamse GroenLinks-afdeling nogal in contrast staat tot de houding tegenover deze aanslag.

dissonante meningen zijn wat lastig voor je?
  maandag 22 april 2019 @ 20:20:23 #145
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186368197
Nog een vrouw en een meisje van 12 uit Nederland omgekomen. :{
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_186368221
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:12 schreef -XOR- het volgende:

[..]

islamieten zitten ook vaak in de slachtofferrol. links niet, links bestempelt zichzelf graag tot dader en zwelgt dan in het eigen daderschap, dat is wat anders.
Het is een bepaald soort links en het is een links dat zich moreel beter acht dan de rest van de goegemeente, want meer kennis. Dat denken ze althans. Je ziet het nu ook weer opmars maken mbt het klimaat.
Het links waarmee ik toen ik in Asd ging studeren als provinciaal gedepriveerde begin jaren 80 kennis maakte en waar ik al sinds eind jaren 80 helemaal klaar mee was, en ik ben nog steeds links, ook dat nog.
  maandag 22 april 2019 @ 20:21:27 #147
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368224
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:18 schreef -XOR- het volgende:

Als iemand gaat roepen dat blanke slachtoffers niemand wat boeit mag ik zeggen dat ik dat onzin vind en dat ik dat exemplarisch vind voor het slachtofferschap waareen bepaalde rechtse stroming zich graag in wentelt, inderdaad.

Net als dat ik wel van mening ben dat de discrepantie empathie met de Christchurch-slachtoffers en de verontwaardiging over de dader van bijvoorbeeld de Amsterdamse GroenLinks-afdeling nogal in contrast staat tot de houding tegenover deze aanslag.

dissonante meningen zijn wat lastig voor je?
Nogmaals, het gaat NIET om de slachtoffers, al zijn ze bruin, wit, oranje, geel of pimpelpaars. Het gaat om het hypocriete gedrag bij het duiden van de daders maar die link schijn jij maar niet te kunnen leggen.
  maandag 22 april 2019 @ 20:21:46 #148
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368229
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:16 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Klopt.
Omgekeerd zal rechts - net als moslims ;) - nooit verantwoordelijkheid nemen voor eigen falen en altijd pogen daarvoor naar een ander te wijzen.

Een gulden middenweg zou fijn zijn.
Alleen zijn linksen en moslims niet hetzelfde. Linksen benoemen zichzelf eerder tot dader. Alleen de intersectionalisten achten zichzelf slachtoffer.
pi_186368266
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:21 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Alleen zijn linksen en moslims niet hetzelfde. Linksen benoemen zichzelf eerder tot dader. Alleen de intersectionalisten achten zichzelf slachtoffer.
Nee, zij zien zich juist niet als dader hoor, zij zijn beter dan dat namelijk, zij doorzien alles en hebben dus afstand genomen van de rest van de "witte" dadergroep.
  maandag 22 april 2019 @ 20:23:17 #150
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368267
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:21 schreef AchJa het volgende:

[..]

Nogmaals, het gaat NIET om de slachtoffers. Het gaat om het hypocriete gedrag bij het duiden van de daders maar die link schijn jij maar niet te kunnen leggen.
??

Ik begon niet over blanke slachtoffers die geen aandacht kregen en gaf nota bene in mijn eerste reply op EggTC' s post al aan dat blanke daders ook meer aandacht krijgen. In de post die quote onderstreep ik dat nog eens en schrijf ik ook nog eens dat ik dat ook dubieus vind. Hoe duidelijk en genuanceerd wil je het hebben?
pi_186368310
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:46 schreef gombro het volgende:

[..]

Misschien hebben gelovige mensen net zo'n hekel aan nare pestkoppen als ongelovige, maar reageren ze iets wijzer....
Dus als je een oprechte vraag stelt ben je een pestkop? Zo kan je het ook zien _O-
  maandag 22 april 2019 @ 20:30:19 #152
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368440
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:23 schreef -XOR- het volgende:

??

Ik begon niet over blanke slachtoffers die geen aandacht kregen en gaf nota bene in mijn eerste reply op EggTC' s post al aan dat blanke daders ook meer aandacht krijgen. In de post die quote onderstreep ik dat nog eens en schrijf ik ook nog eens dat ik dat ook dubieus vind. Hoe duidelijk en genuanceerd wil je het hebben?
Dit is wat je zei:

quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 19:19 schreef -XOR- het volgende:

:') :') :')

Onzin, zowel blanke daders als blanke slachtoffers krijgen meer aandacht. Jij zit wel heel erg in het typisch rechtse slachtofferrolletje.
Met een zooi :') 's en huilen over slachtofferrolletjes... Er genuanceerd allemaal ja...
  maandag 22 april 2019 @ 20:32:38 #153
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368512
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:30 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dit is wat je zei:
[..]

Met een zooi :') 's en huilen over slachtofferrolletjes... Er genuanceerd allemaal ja...
Lijkt mij geen al te gekke opmerking, maar goed.
pi_186368526
quote:
0s.gif [b]Op

Met een zooi :') 's en huilen over slachtofferrolletjes... Er genuanceerd allemaal ja...
Daar heeft hij toch gelijk in? Er zijn 290 mensen gedood, waaronder een heleboel uit Sri Lanka. Maar welke slachtoffers krijgen weer de meeste aandacht? Die uit het blanke Westen.. Alsof dat een aanslag erger of minder erg kan maken..

En rechts zit inderdaad veelal in slachtofferrol. Alsof er een complot is om de blanke witte man uit te schakelen. Die rechtse popijopie's kunnen beter naar BNW, hier is voor hen geen plaats.
  maandag 22 april 2019 @ 20:37:28 #155
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186368671
Ik zie rechts juist alles behalve in de slachtofferrol eigenlijk... Een typische VVD-er zie ik niet snel zaniken. Past meer bij Bij1 en GL volgens mij.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  maandag 22 april 2019 @ 20:39:00 #156
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_186368721
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:33 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Daar heeft hij toch gelijk in? Er zijn 290 mensen gedood, waaronder een heleboel uit Sri Lanka. Maar welke slachtoffers krijgen weer de meeste aandacht? Die uit het blanke Westen.. Alsof dat een aanslag erger of minder erg kan maken..

En rechts zit inderdaad veelal in slachtofferrol. Alsof er een complot is om de blanke witte man uit te schakelen. Die rechtse popijopie's kunnen beter naar BNW, hier is voor hen geen plaats.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 22 april 2019 @ 20:40:21 #157
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186368768
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 20:37 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik zie rechts juist alles behalve in de slachtofferrol eigenlijk... Een typische VVD-er zie ik niet snel zaniken. Past meer bij Bij1 en GL volgens mij.
VVD'ers niet inderdaad GL'ers ook niet. FvD'ers/PVV'ers wel evenals Bij1' ers en de andere intersectionalisten.

Overigens moet ik wel toegeven dat EggTC zijn opmerking over blanke slachtoffers bij nalezen misschien iets anders bedoelde dan ik hem las. Desalniettemin blijf ik bij mijn mening dat het allemaal wel erg slachtofferig overkomt.
  maandag 22 april 2019 @ 20:42:11 #158
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186368825
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:40 schreef -XOR- het volgende:

[..]

VVD'ers niet inderdaad GL'ers ook niet. FvD'ers/PVV'ers wel evenals Bij1' ers en de andere intersectionalisten.

Overigens moet ik wel toegeven dat EggTC zijn opmerking over blanke slachtoffers bij nalezen misschien iets anders bedoelde dan ik hem las. Desalniettemin blijf ik bij mijn mening dat het allemaal wel erg slachtofferig overkomt.
Ja PVV zie ik ook niet echt als rechts eigenlijk. Maar ja. :P
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_186368840
Sws over huidskleur beginnen... :').
pi_186368937
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:42 schreef Ryan3 het volgende:
Sws over huidskleur beginnen... :').
Mja, dat is ook slechts een voorbeeld he, zoals ik eerder hier ook postte, al is het blauw of paars, iedereen weet waar het over gaat. Welke term je eraan hangt maakt niet zo gek veel uit voor de discussie. En op die manier kun je het oneindig verder uitdiepen met "sws, over x beginnen".
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:46:39 #161
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186368968
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:33 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

Daar heeft hij toch gelijk in? Er zijn 290 mensen gedood, waaronder een heleboel uit Sri Lanka. Maar welke slachtoffers krijgen weer de meeste aandacht? Die uit het blanke Westen.. Alsof dat een aanslag erger of minder erg kan maken..
Als je een beetje opgelet had kwam men initieel niet veel verder dan "easter worshippers", alleen de CNN wist vrij in het begin met pijn en moeite het woordje christenen uit de bek te krijgen. Het gaat helemaal niet om blank of wat voor kleur dan ook. Het is gewoon opvallend (en dat valt niet alleen mij op) dat op het moment dat het geweld richting de islam waarschijnlijk ergens uit de (extreem) rechtse hoek komt er pagina's vol geschreven worden over dat verderfelijke extreme rechts (terecht overigens) en de hele wereld weer kan aanschuiven bij allerlei talkshows en zijn zegje doet, er wakes en stille tochten worden georganiseerd, extra beveiliging bij moskees geregeld wordt etc. Maar nu, niks van dat alles... Hell, bij nieuwsuur werden de daders nog net niet als arme slachtoffers gezien die eigenlijk volledig in hun recht stonden vanwege de wereldwijde islamofobie...

quote:
En rechts zit inderdaad veelal in slachtofferrol. Alsof er een complot is om de blanke witte man uit te schakelen. Die rechtse popijopie's kunnen beter naar BNW, hier is voor hen geen plaats.
Ah, "geen plaats voor hen"... Dat klinkt bekend.

[ Bericht 2% gewijzigd door AchJa op 22-04-2019 20:52:15 ]
pi_186369022
https://www.cbsnews.com/n(...)lsens-children-dead/

Pff, dan geef je graag je richness op voor je 3 kinderen ;(
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:48:39 #163
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_186369035
Ondanks de 2 Nederlanders die zijn omgekomen zie je weer eens waarbij in vergelijking met Christchurch de aandacht naartoe gaat..
  maandag 22 april 2019 @ 20:50:25 #164
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369097
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:48 schreef warp995 het volgende:
Ondanks de 2 Nederlanders die zijn omgekomen zie je weer eens waarbij in vergelijking met Christchurch de aandacht naartoe gaat..
3 Nederlanders.
pi_186369100
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:33 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Daar heeft hij toch gelijk in? Er zijn 290 mensen gedood, waaronder een heleboel uit Sri Lanka. Maar welke slachtoffers krijgen weer de meeste aandacht? Die uit het blanke Westen.. Alsof dat een aanslag erger of minder erg kan maken..

En rechts zit inderdaad veelal in slachtofferrol. Alsof er een complot is om de blanke witte man uit te schakelen. Die rechtse popijopie's kunnen beter naar BNW, hier is voor hen geen plaats.
Nee, exact. Maar het lijkt erop dat JUIST de christchurch slachtoffers VEEL groter opgeblazen werd dan dit, omdat daar moslimsslachtoffers waren. Want toen kreeg je via alle mogelijke kanalen dit nieuws door je strot gedrukt, en nu valt dat allemaal wel mee, nu dader/slachtoffer andersom is. Dat was mijn punt eerder. Dus idd, je hebt helemaal gelijk in dat het niet erger is voor 1 bevolkingsgroep, maar wees dan consequent. En dt ontbreekt in MSM
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 20:52:27 #166
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186369169
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:48 schreef warp995 het volgende:
Ondanks de 2 Nederlanders die zijn omgekomen zie je weer eens waarbij in vergelijking met Christchurch de aandacht naartoe gaat..
Yup.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 20:55:56 #167
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369277
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 19:55 schreef EggsTC het volgende:
Ik vind het altijd schitterend om te zien hoe links de rollen omdraait, dat is een kunst opzich. Die kunnen nog t slachtoffer maken van elke dader, zoiets als dit;

[ afbeelding ]

Dan een heksenjacht op allerlei media starten, en zelfs roepen dat baudet doodgeschoten moet worden met een hele optocht, en dan zeggen dat rechts de slachtofferrol aanneemt :') man man man, wat een goden. _O-
ik vind het altijd dieptragisch om te zien dat er nog steeds figuren zijn die dit soort berichten aangrijpen om de eigen lokale politieke tegenstanders onder te kotsen

je hebt schijt aan links of rechts of moslims of boerenkoolstampot?

prima en flikker op naar een topic waar het wel relevant is :r
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 20:57:47 #168
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369318
wel fijn dat je een beetje kunt genieten van een paar 100 doden
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_186369365
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:46 schreef AchJa het volgende:

[..]

Als je een beetje opgelet had kwam men initieel niet veel verder dan "easter worshippers", alleen de CNN wist vrij in het begin met pijn en moeite het woordje christenen uit de bek te krijgen. Het gaat helemaal niet om blank of wat voor kleur dan ook. Het is gewoon opvallend (en dat valt niet alleen mij op) dat op het moment dat het geweld richting de islam waarschijnlijk ergens uit de (extreem) rechtse hoek komt er pagina's vol geschreven worden over dat verderfelijke extreme rechts (terecht overigens) en de hele wereld weer kan aanschuiven bij allerlei talkshows en zijn zegje doet, er wakes en stille tochten worden georganiseerd, extra beveiliging bij moskees geregeld wordt etc. Maar nu, niks van dat alles... Hell, bij nieuwsuur werden de daders nog net niet als arme slachtoffers gezien die eigenlijk volledig in hun recht stonden vanwege de wereldwijde islamofobie...
als je een beetje engels kan dan weet je dat worshippers het engelse woord is voor gelovigen. Voor mensen die actief een eredienst meemaken en meedoen. Heeft niks met iets anders te maken. Komt nog bij dat vaak bij feestdagen er ook mensen in de kerk zitten die niet christelijk zijn, maar gewoon de sfeer opsnuiven. Zoals je bij kerst ook vaak ziet. Geen wonder dat men de term christenen hier niet voor gebruikt.. Het was een aanslag op alles wat moslims als westers zien...

Met de rest heb je wel gelijk. Ik vind het ook vreemd dat hier geen diensten voor zijn, maar toen er een aanslag in nieuw-zeeland was wel. Maar goed, ik heb daar niet aan meegedaan en zou persoonlijk ook niet meedoen aan een actie als die er vandaag wel zou zijn. Maar vreemd is het wel, daar heb je gelijk in.

quote:
Ah, "geen plaats voor hen"... Dat klinkt bekend.
Ik heb het over dit topic. Mensen die in complotten geloven tegen de blanke witte man, en dat die uitgeroeid moet worden moeten dit lekker spuien in fora die daarvoor gemaakt zijn. Zoals BNW of TRUTH.
pi_186369454
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:33 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Daar heeft hij toch gelijk in? Er zijn 290 mensen gedood, waaronder een heleboel uit Sri Lanka. Maar welke slachtoffers krijgen weer de meeste aandacht? Die uit het blanke Westen.. Alsof dat een aanslag erger of minder erg kan maken..

En rechts zit inderdaad veelal in slachtofferrol. Alsof er een complot is om de blanke witte man uit te schakelen. Die rechtse popijopie's kunnen beter naar BNW, hier is voor hen geen plaats.
Ik heb zo'n gevoel dat in het Westen de slachtoffers uit het Westen de meeste aandacht krijgen en in Sri Lanka de slachtoffers uit Sri Lanka, niet zo vreemd
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:03:53 #171
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369468
paasvierders is een gangbare term toch :?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 21:06:59 #172
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369534
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:03 schreef sp3c het volgende:
paasvierders is een gangbare term toch :?
ja dat zei ik ook al maar blijkbaar moet je je woorden op een goudschaal wegen. Bovendien verhaalde CNN uitgebreid over het feit dat het hier Christenen betrof.
pi_186369549
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 19:55 schreef EggsTC het volgende:
Ik vind het altijd schitterend om te zien hoe links de rollen omdraait, dat is een kunst opzich. Die kunnen nog t slachtoffer maken van elke dader, zoiets als dit;

[ afbeelding ]

Dan een heksenjacht op allerlei media starten, en zelfs roepen dat baudet doodgeschoten moet worden met een hele optocht, en dan zeggen dat rechts de slachtofferrol aanneemt :') man man man, wat een goden. _O-
Als jij meent dat links ooit heeft geroepen dat Baudet doodgeschoten moet worden dan neem ik jou bij deze nooit meer serieus. Echt, nog nooit zo'n grote leugen gelezen als dit...

de groeten verder.
  maandag 22 april 2019 @ 21:08:52 #174
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186369572
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:59 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

als je een beetje engels kan dan weet je dat worshippers het engelse woord is voor gelovigen. Voor mensen die actief een eredienst meemaken en meedoen. Heeft niks met iets anders te maken.
Joh...

quote:
Komt nog bij dat vaak bij feestdagen er ook mensen in de kerk zitten die niet christelijk zijn, maar gewoon de sfeer opsnuiven. Zoals je bij kerst ook vaak ziet. Geen wonder dat men de term christenen hier niet voor gebruikt..
Voortaan gaan we ook suikerfeestvierders of naar gelang welke feestdag valide is gebruiken om de slachtoffers te duiden.

quote:
Het was een aanslag op alles wat moslims als westers zien...
Oh, dat dan weer wel.

quote:
Met de rest heb je wel gelijk. Ik vind het ook vreemd dat hier geen diensten voor zijn, maar toen er een aanslag in nieuw-zeeland was wel. Maar goed, ik heb daar niet aan meegedaan en zou persoonlijk ook niet meedoen aan een actie als die er vandaag wel zou zijn. Maar vreemd is het wel, daar heb je gelijk in.
Zijn we het toch ergens over eens.

quote:
Ik heb het over dit topic. Mensen die in complotten geloven tegen de blanke witte man, en dat die uitgeroeid moet worden moeten dit lekker spuien in fora die daarvoor gemaakt zijn. Zoals BNW of TRUTH.
Volgens mij zie ik weinig van dat soort figuren.
pi_186369576
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:03 schreef tfors het volgende:

[..]

Ik heb zo'n gevoel dat in het Westen de slachtoffers uit het Westen de meeste aandacht krijgen en in Sri Lanka de slachtoffers uit Sri Lanka, niet zo vreemd
Maar niet zoals hier. In NL werd al snel na de aanslag gezegd "er is 1 nederlandse dode bij" en dan nog een heel verhaal verder. Dan begrijp je het niet als nos zijnde. Dat er 290 mensen gedood zijn, dat is erg.
  maandag 22 april 2019 @ 21:10:05 #176
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_186369592
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 17:39 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]


[..]


Iets wat jullie (islambashers, "onze cultuur is superieur" roepers) ook zouden kunnen doen.
Westerse cultuur is ook we degelijk superieur, als in moderner, dan de islamcultuur.
pi_186369594
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:59 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

als je een beetje engels kan dan weet je dat worshippers het engelse woord is voor gelovigen. Voor mensen die actief een eredienst meemaken en meedoen. Heeft niks met iets anders te maken. Komt nog bij dat vaak bij feestdagen er ook mensen in de kerk zitten die niet christelijk zijn, maar gewoon de sfeer opsnuiven. Zoals je bij kerst ook vaak ziet. Geen wonder dat men de term christenen hier niet voor gebruikt.. Het was een aanslag op alles wat moslims als westers zien...

Met de rest heb je wel gelijk. Ik vind het ook vreemd dat hier geen diensten voor zijn, maar toen er een aanslag in nieuw-zeeland was wel. Maar goed, ik heb daar niet aan meegedaan en zou persoonlijk ook niet meedoen aan een actie als die er vandaag wel zou zijn. Maar vreemd is het wel, daar heb je gelijk in.
[..]

Ik heb het over dit topic. Mensen die in complotten geloven tegen de blanke witte man, en dat die uitgeroeid moet worden moeten dit lekker spuien in fora die daarvoor gemaakt zijn. Zoals BNW of TRUTH.
newtgingrich twitterde op maandag 22-04-2019 om 15:51:08 How do President Obama and Secretary Clinton both come up with Easter worshippers in their tweets about the murders in Sri Lanka? To have both of them use the same term the same day is strange. Is Easter Worshipper the left’s new way to avoid the word Christian? Pathetic reageer retweet
Veel christen in Amerika vallen obama en hillary ook aan op twitter omdat ze geen christenen benoemen maar wel moslims met een aanslag van veel kleinere schaal. (die ik ook afkeur)

Moslims zijn toch ook geen Rug Worshippers of Floor Worshippers?

Hier wat een Christen er over denkt.

  maandag 22 april 2019 @ 21:10:18 #178
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369600
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:08 schreef AchJa het volgende:

[..]

Joh...
[..]

Voortaan gaan we ook suikerfeestvierders of naar gelang welke feestdag valide is gebruiken om de slachtoffers te duiden.
[..]

Oh, dat dan weer wel.
[..]

Zijn we het toch ergens over eens.
[..]

Volgens mij zie ik weinig van dat soort figuren.
Suikerfeestgangers bekt niet lekker maar Mekkagangers zou bijvoorbeeld goed kunnen.
pi_186369624
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:46 schreef AchJa het volgende:

[..]

Als je een beetje opgelet had kwam men initieel niet veel verder dan "easter worshippers", alleen de CNN wist vrij in het begin met pijn en moeite het woordje christenen uit de bek te krijgen. Het gaat helemaal niet om blank of wat voor kleur dan ook. Het is gewoon opvallend (en dat valt niet alleen mij op) dat op het moment dat het geweld richting de islam waarschijnlijk ergens uit de (extreem) rechtse hoek komt er pagina's vol geschreven worden over dat verderfelijke extreme rechts (terecht overigens) en de hele wereld weer kan aanschuiven bij allerlei talkshows en zijn zegje doet, er wakes en stille tochten worden georganiseerd, extra beveiliging bij moskees geregeld wordt etc. Maar nu, niks van dat alles... Hell, bij nieuwsuur werden de daders nog net niet als arme slachtoffers gezien die eigenlijk volledig in hun recht stonden vanwege de wereldwijde islamofobie...
[..]

Ah, "geen plaats voor hen"... Dat klinkt bekend.
Ja, en dat werd dus nu echt goed gedemonstreerd, ik denk dat iedereen dat toch wel moet erkennen.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:14:30 #180
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369696
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:06 schreef -XOR- het volgende:

[..]

ja dat zei ik ook al maar blijkbaar moet je je woorden op een goudschaal wegen. Bovendien verhaalde CNN uitgebreid over het feit dat het hier Christenen betrof.
in mijn hoofd is dat hetzelfde

iets specifieker maar niet direct teveel info lijkt mij
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:16:14 #181
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369729
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:10 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Suikerfeestgangers bekt niet lekker maar Mekkagangers zou bijvoorbeeld goed kunnen.
Mekka hebben ze het altijd over pelgrims volgens mij
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 21:16:32 #182
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369735
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:14 schreef sp3c het volgende:

[..]

in mijn hoofd is dat hetzelfde

iets specifieker maar niet direct teveel info lijkt mij
ja, paasvierders is gewoon een gangbaar woord:

https://www.google.nl/sea(...)ceid=chrome&ie=UTF-8

net als Mekkagangers:

https://www.google.nl/sea(...)ceid=chrome&ie=UTF-8
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:20:55 #183
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186369810
spijkers op laag water wmb hoor dit
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_186369820
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:16 schreef -XOR- het volgende:

[..]

ja, paasvierders is gewoon een gangbaar woord:

https://www.google.nl/sea(...)ceid=chrome&ie=UTF-8

net als Mekkagangers:

https://www.google.nl/sea(...)ceid=chrome&ie=UTF-8
To worship is aanbidden niet vieren. Zoals je de Manon aanbidt, zeg maar.
pi_186369823
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:10 schreef warp995 het volgende:

[..]

Westerse cultuur is ook we degelijk superieur, als in moderner, dan de islamcultuur.
eigenlijk ben ik het daar wel mee eens.. Maar ik hoop dat de normale moslims zich aanpassen aan onze vrijheid en zo ook gemoderniseerd worden. Zoals de verlichting voor aanpassen van christenen heeft gezorgd.
  maandag 22 april 2019 @ 21:22:43 #186
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_186369868
TomiLahren twitterde op maandag 22-04-2019 om 21:19:13 A tale of two Hillarys. She can easily call out white supremacy but refuses to even say “radical Islam.” https://t.co/ow6bjVHInU reageer retweet
D4x7-OMX4AAQkdY.jpg
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  maandag 22 april 2019 @ 21:23:02 #187
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369878
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:21 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

To worship is aanbidden niet vieren. Zoals je de Manon aanbidt, zeg maar.
https://meadowlakenow.com(...)osure-of-notre-dame/
pi_186369887
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:21 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

To worship is aanbidden niet vieren. Zoals je de Manon aanbidt, zeg maar.
Onzin zeg. Ze aanbidden God en zijn dus aanbidders. Spijkers op laag water zoeken. Altijd maar weer in slachtofferrol kruipen. Wees blij dat ze aandacht krijgen. Moslims plegen ook aanslagen op moskeeen, daar hoor je weinig over.
pi_186369910
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 20:25 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

Dus als je een oprechte vraag stelt ben je een pestkop?
Oprecht noem je dat? Dan ben je inderdaad geen gewone pestkop, maar een huichelende pestkop.
of zien ik dat weer verkeert....
  maandag 22 april 2019 @ 21:25:12 #190
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_186369931
Schijnbaar is de term easter worshippers ongebruikelijk, google er maar eens op. :D
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_186369942
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:24 schreef gombro het volgende:

[..]

Oprecht noem je dat? Dan ben je inderdaad geen gewone pestkop, maar een huichelende pestkop.
Of jij bent gewoon een troll die overal pesters in ziet..Met zo'n karakter kom je nergens.
pi_186369954
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:23 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Onzin zeg. Ze aanbidden God en zijn dus aanbidders. Spijkers op laag water zoeken. Altijd maar weer in slachtofferrol kruipen. Wees blij dat ze aandacht krijgen. Moslims plegen ook aanslagen op moskeeen, daar hoor je weinig over.
Wat zit je nu te lullen met je slachtoffer kruipen?
Worship betekent aanbidden en niet vieren.
Omgekeerd slachtofferschap bij jou wrs.
En ja radicale islam doodt iedereen en voornamelijk eigen moslims in het Midden-Oosten. Tijd dus dat het beest in de bek gekeken wordt zo langzamerhand en dat je de olifant in de kamer bij de naam noemt. It's not the economy, stupid, in dit geval.
pi_186369984
quote:
2s.gif Op maandag 22 april 2019 21:22 schreef Evertjan het volgende:
TomiLahren twitterde op maandag 22-04-2019 om 21:19:13 A tale of two Hillarys. She can easily call out white supremacy but refuses to even say “radical Islam.” https://t.co/ow6bjVHInU reageer retweet
[ afbeelding ]
Bijzonder ook dat die linker zoveel meer likes en retweets heeft.
  maandag 22 april 2019 @ 21:27:15 #194
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186369986
quote:
16s.gif Op maandag 22 april 2019 21:25 schreef FlippingCoin het volgende:
Schijnbaar is de term easter worshippers ongebruikelijk, google er maar eens op. :D
minder gebruikelijk dan het Nederlands equivalent inderdaad miaar men repte dus ook al omtrent de Notre Dame-brand over easter worshippers.
pi_186369999
quote:
2s.gif Op maandag 22 april 2019 21:22 schreef Evertjan het volgende:
TomiLahren twitterde op maandag 22-04-2019 om 21:19:13 A tale of two Hillarys. She can easily call out white supremacy but refuses to even say “radical Islam.” https://t.co/ow6bjVHInU reageer retweet
[ afbeelding ]
Typerend wel voor de linkse SJW-mentaliteit. Het veroordelen van moslimterrorisme past niet in hun straatje want moslims zijn per definitie zielig.
  maandag 22 april 2019 @ 21:30:27 #196
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186370076
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:27 schreef -XOR- het volgende:

minder gebruikelijk dan het Nederlands equivalent inderdaad miaar men repte dus ook al omtrent de Notre Dame-brand over easter worshippers.
Dus easter celebration is hetzelfde als easter worshipping in jouw woordenboek?
  maandag 22 april 2019 @ 21:32:04 #197
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186370116
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:03 schreef sp3c het volgende:
paasvierders is een gangbare term toch :?
Ja, vieren als in celebration wel... Maar goed, de kern van het verhaal lijkt me wel duidelijk na de voorbeelden die voorbij zijn gekomen.
pi_186370120
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:27 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Typerend wel voor de linkse SJW-mentaliteit. Het veroordelen van moslimterrorisme past niet in hun straatje want moslims zijn per definitie zielig.
En zolang dit blijft kan ik helaas niet links stemmen. Hypocrisie staat me gewoon echt niet aan.
  maandag 22 april 2019 @ 21:34:40 #199
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186370182
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:30 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dus easter celebration is hetzelfde als easter worshipping in jouw woordenboek?
Easter worship is inderdaad hetzelfde als easter celebration. Easter worship is alleen wat gangbaarder maar de termen zijn inderdaad onderling redelijk inwisselbaar
pi_186370236
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:25 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

Of jij bent gewoon een troll die overal pesters in ziet..Met zo'n karakter kom je nergens.
Fries zeker?
of zien ik dat weer verkeert....
  maandag 22 april 2019 @ 21:37:24 #201
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186370246
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:34 schreef -XOR- het volgende:

Easter worship is inderdaad hetzelfde als easter celebration. Easter worship is alleen wat gangbaarder maar de termen zijn inderdaad onderling redelijk inwisselbaar
Het is goed... Me dunkt dat Ryan3 redelijk duidelijk was in zijn uitleg.
pi_186370258
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:32 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

En zolang dit blijft kan ik helaas niet links stemmen. Hypocrisie staat me gewoon echt niet aan.
Eens. Het is offtopic maar een tijdje terug heb ik een poging gewaagd het boek van Clinton te lezen over haar verkiezingsnederlaag (What happened). Ik kwam er niet doorheen..vreselijk mens en behoorlijk SJW-achtig. Ik begrijp heel goed dat veel Amerikanen haar niet als president wilden. In Nederland heb je dezelfde policor arrogantie bij veel partijen dus mensen..stem FvD.
  maandag 22 april 2019 @ 21:43:45 #203
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186370397
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:37 schreef AchJa het volgende:

[..]

Het is goed... Me dunkt dat Ryan3 redelijk duidelijk was in zijn uitleg.
Easter worship is gewoon prima, daar iets achter zoeken is echt spijkers op laag water zoeken zoals sp3c al schreef.

Het klopt best wel dat moslimdaderschap in de media minder hard wordt aangezet dan extreemrechtse aanslagen naar voren worden gebracht maar denken dat Hillary en Obama bewust het woord Christian vermijden heeft een hoog alu-hoedjesgehalte.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:47:21 #204
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186370490
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:32 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja, vieren als in celebration wel... Maar goed, de kern van het verhaal lijkt me wel duidelijk na de voorbeelden die voorbij zijn gekomen.
het is mij volstrekt ondelijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 21:49:13 #205
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186370540
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:43 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Easter worship is gewoon prima, daar iets achter zoeken is echt spijkers op laag water zoeken zoals sp3c al schreef.

Het klopt best wel dat moslimdaderschap in de media minder hard wordt aangezet dan extreemrechtse aanslagen naar voren worden gebracht maar denken dat Hillary en Obama bewust het woord Christian vermijden heeft een hoog alu-hoedjesgehalte.
maar is dat wel zo, de enige die ik ken zijn breivik en die eikel in Nieuwzeeland
en daar was idd geen twijfel mogelijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 21:52:55 #206
14513 SilverMane
It`s all about the Mammon
pi_186370652
Vind het zelf wel fascinerend waar opeens die term "Easter Worshipper" vandaan komt? Slaat toch nergens op dat zo'n obscure term die, naar ik aanneem want het slaat imho nergens op, wordt gebruikt om Christenen te duiden zo plotseling `en masse` gebezigd wordt door allerlei leiders alsof het een algemene term is? Hoe werkt dat? Lezen of kijken ze toevallig allemaal hetzelfde kanaal waar dat gentroduceerd wordt en papegaaien ze dat ook allemaal geheel onafhankelijk van elkaar na? Haha wat is nu serieus de kans dat dat gebeurd?

[ Bericht 0% gewijzigd door SilverMane op 22-04-2019 22:06:43 (typo) ]
Je bent geen dwaas als je opgeeft wat je niet kunt vasthouden om te krijgen wat je nooit meer afgenomen kan worden.
pi_186370654
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:43 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Easter worship is gewoon prima, daar iets achter zoeken is echt spijkers op laag water zoeken zoals sp3c al schreef.

Het klopt best wel dat moslimdaderschap in de media minder hard wordt aangezet dan extreemrechtse aanslagen naar voren worden gebracht maar denken dat Hillary en Obama bewust het woord Christian vermijden heeft een hoog alu-hoedjesgehalte.
Nou ja, in hoeverre is dat prima, Americano's vallen er ook over. Worship heeft als vertaling aanbidding en ook nog een beetje een negatieve connotatie, als in de Manon aanbidden. Maar goed, ik ben sws geen gelovige en ga dus uit van de gewone taalspelen en vertalingen en die geven aan aanbidding en easter worshipping is sws een neologisme wrs voor christenen.

Verder denk ik dat je langzamerhand onder ogen moed zien dat radicaal islamisme in zowel uiting als ideologie niets onderdoet voor nazisme/fascisme en ook communisme. En probeer daar dan die gezellige moslims mee te trekken. Spreek het gewoon uit als zogenaamde leider van een land. Als nieuwsoutlet ook. Niemand wil dat dit doorgaat hoor, behalve die gekken zelf, die ook die gematigde moslims mee willen trekken. Overal. Want ze zitten overal.
  maandag 22 april 2019 @ 21:54:02 #208
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186370683
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:49 schreef sp3c het volgende:

[..]

maar is dat wel zo, de enige die ik ken zijn breivik en die eikel in Nieuwzeeland
en daar was idd geen twijfel mogelijk
Ik kan het niet met cijfers staven maar gevoelsmatig wordt er meer aandacht besteed en duiding gegeven door zowel journalistiek als opiniemakers aan de ideologische gedrevenheid van een extreemrechtse dader dan aan die van jihadisten.
  maandag 22 april 2019 @ 21:54:22 #209
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
pi_186370694
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:21 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

eigenlijk ben ik het daar wel mee eens.. Maar ik hoop dat de normale moslims zich aanpassen aan onze vrijheid en zo ook gemoderniseerd worden. Zoals de verlichting voor aanpassen van christenen heeft gezorgd.
Nee dat gebeurt niet. Ze willen in Universiteitsgebouwen een gebedshuisje met een aparte ingang voor man en vrouw, in het Midden-Oosten strijden ze juist voor een gezamenlijke opening, gelijke rechten van man en vrouw. Maar Nederland past zich rustig aan dat ouderwetse tijdsbeeld aan, voor hun. Ook geloof ik niet dat de Islam, de ideologie als doel heeft om aan te passen. En het Midden-Oosten heeft nooit de verlichting gehad en het westen wel, dus dat zal wel de voornaamste reden zijn waarom het Westen voorop loopt.
  maandag 22 april 2019 @ 21:54:39 #210
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186370702
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou ja, in hoeverre is dat prima, Americano's vallen er ook over. Worship heeft als vertaling aanbidding en ook nog een beetje een negatieve connotatie, als in de Manon aanbidden. Maar goed, ik ben sws geen gelovige en ga dus uit van de gewone taalspelen en vertalingen en die geven aan aanbidding en easter worshipping is sws een neologisme wrs voor christenen.

Verder denk ik dat je langzamerhand onder ogen moed zien dat radicaal islamisme in zowel uiting als ideologie niets onderdoet voor nazisme/fascisme en ook communisme. En probeer daar dan die gezellige moslims mee te trekken. Spreek het gewoon uit als zogenaamde leider van een land. Als nieuwsoutlet ook. Niemand wil dat dit doorgaat hoor, behalve die gekken zelf, die ook die gematigde moslims mee willen trekken. Overal. Want ze zitten overal.
Neuh, 'Church is a place of worship', volstrekt neutrale zin.
pi_186370817
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:54 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Neuh, 'Church is a place of worship', volstrekt neutrale zin.
Church is a place of easter worshippers?
  maandag 22 april 2019 @ 21:59:10 #212
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186370847
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Church is a place of easter worshippers?
alleen met pasen.
pi_186371019
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:32 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

En zolang dit blijft kan ik helaas niet links stemmen. Hypocrisie staat me gewoon echt niet aan.
Want links, midden of rechts is niet hypocriet zeker _O-
Om politicus te worden moet je narcist zijn, hypocriet en een leugenaar.
Minstens.
  maandag 22 april 2019 @ 22:06:01 #214
129292 LXIV
misdunker
pi_186371030
quote:
11s.gif Op maandag 22 april 2019 21:52 schreef SilverMane het volgende:
Vind het zelf wel fascinerend waar opeens die term "Eastern Worshipper" vandaan komt? Slaat toch nergens op dat zo'n obscure term die, naar ik aanneem want het slaat imho nergens op, wordt gebruikt om Christenen te duiden zo plotseling `en masse` gebezigd wordt door allerlei leiders alsof het een algemene term is? Hoe werkt dat? Lezen of kijken ze toevallig allemaal hetzelfde kanaal waar dat gentroduceerd wordt en papegaaien ze dat ook allemaal geheel onafhankelijk van elkaar na? Haha wat is nu serieus de kans dat dat gebeurd?
Ik heb gegoogled voor deze aanslagen, maar het is niet zo dat de term nooit gebruikt werd. Misschien heeft het in het Engels eenzelfde betekenis als 'Kerstvierders' in het Nederlands. Niet specifiek anti-Christelijk dus, maar precies aangevend dat het om mensen ging die het paasfeest vierden.

Wat mij wel opviel was dit:
Theresa May, 21 april: The acts of violence against churches and hotels (gebouwen) in Sri Lanka are truly appalling, and my deepest sympathies go out to all of those affected at this tragic time. We must stand together to make sure that no one should ever have to practise their faith in fear.
-
Macron vertaling, 21 april: We are deeply saddened by the terrorist attacks against churches and hotels (gebouwen) in Sri Lanka. We firmly condemn these odious acts. We stand by the people of Sri Lanka and our thoughts go out to the loved ones of the victims on this Easter Sunday.
-
Mark Rutte, 21 april: Vreselijke berichten uit Sri Lanka over bloedige aanslagen op hotels en kerken (gebouwen) op deze Eerste Paasdag. MinBZ volgt situatie op de voet en zoekt uit of er Nederlanders bij betrokken zijn. Gedachten zijn bij de slachtoffers en nabestaanden.

Het lijkt wel of alle communicatie-uitingen van regeringsleiders binnen de EU gesynchroniseerd zijn. Ook opvallend vind ik dat ze het dus telkens over gebouwen hebben (abstract, materieel, niet-menselijk) en niet over aanslagen op mensen.
Thierry for president!
pi_186371045
3 Nederlandse doden met een andere nationaliteit maar we mogen niet weten welke?
Oftewel het waren geen Nederlanders, maar vast weer gewoon Turken ofzo.
pi_186371085
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:59 schreef -XOR- het volgende:

[..]

alleen met pasen.
Dus tussen pasen, hemelvaartsdag, pinkesteren en kerst doen die gasten niets???
pi_186371088
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:06 schreef LXIV het volgende:

Het lijkt wel of alle communicatie-uitingen van regeringsleiders binnen de EU gesynchroniseerd zijn. Ook opvallend vind ik dat ze het dus telkens over gebouwen hebben (abstract, materieel, niet-menselijk) en niet over aanslagen op mensen.
Of je leest het anders?

Het was ook geen aanslag op mensen, de aanslag was gericht op gebouwen/instanties.
En ze noemen wel hun meeleven bij de aanval op de mensen en voor de nabestaanden.
Ze noemen alleen dat de aanslag gericht was op gebouwen, wat het ook was.
Het is niet een hit zoals dat dan in het Engels gezegd zou worden.
pi_186371099
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:07 schreef bianconeri het volgende:
3 Nederlandse doden met een andere nationaliteit maar we mogen niet weten welke?
Oftewel het waren geen Nederlanders, maar vast weer gewoon Turken ofzo.
Wat maakt dat uit?
pi_186371100
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:09 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dus tussen pasen, hemelvaartsdag, pinkesteren en kerst doen die gasten niets???
Dat is zo voor meeste gelovigen xD
pi_186371120
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:10 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Dat is zo voor meeste gelovigen xD
Nou ja, ik dacht dat je ook wel christen was tussen die hoogtijdagen, maar goed, kennelijk ben ik niet au courant meer.
  maandag 22 april 2019 @ 22:11:12 #221
129292 LXIV
misdunker
pi_186371123
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:09 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Of je leest het anders?

Het was ook geen aanslag op mensen, de aanslag was gericht op gebouwen/instanties.
En ze noemen wel hun meeleven bij de aanval op de mensen en voor de nabestaanden.
Ze noemen alleen dat de aanslag gericht was op gebouwen, wat het ook was.
Het is niet een hit zoals dat dan in het Engels gezegd zou worden.
1) Het ging erom dat ze allemaal hetzelfde zeiden
2) Het was geen aanslag op gebouwen (die staan er immers gewoon nog), maar overduidelijk op de mensen in de gebouwen. Anders hadden ze die aanslagen ook niet hoeven doen op het moment dat het druk was in die gebouwen.
Thierry for president!
pi_186371126
Ik weet niet hoe de psyche van die mensen werkt, en het zou kunnen dat ze het woord "Christians" bewust of onbewust proberen te vermijden, maar het is ook domweg zo dat "Easter worshippers" meer informatie over de context bevat dan "Christians". De term "Easter worship" is kennelijk ook niet helemaal onbekend:
https://www.praisecharts.(...)hip-songs-from-2017/
http://www.trinityutica.com/pages/page.asp?page_id=412080
https://briarcliffchurch.org/event/easter-worship-service-2/

De slachtoffers waren daar natuurlijk in het kader van de "Easter worship". Bij de aanslag in Nieuw-Zeeland was er geen bijzondere aanleiding voor de bijeenkomst, maar daar werd bijvoorbeeld ook wel van "mosque-goers" gesproken en niet enkel van "Muslims".
  maandag 22 april 2019 @ 22:11:23 #223
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186371127
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:06 schreef LXIV het volgende:

Ik heb gegoogled voor deze aanslagen, maar het is niet zo dat de term nooit gebruikt werd. Misschien heeft het in het Engels eenzelfde betekenis als 'Kerstvierders' in het Nederlands. Niet specifiek anti-Christelijk dus, maar precies aangevend dat het om mensen ging die het paasfeest vierden.
Een rondje googlen op "Easter Worshippers" levert een kleine 87.000 (12 pages) resultaten op. Filtereren op afgelopen week dan blijven er 10 pages over... Er zijn dus "maar liefst" 2 pages die een eerdere periode beslaan... :')

Het lijkt me dus niet echt een veel gebruikte term maar goed.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 22:11:26 #224
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186371130
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:54 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ik kan het niet met cijfers staven maar gevoelsmatig wordt er meer aandacht besteed en duiding gegeven door zowel journalistiek als opiniemakers aan de ideologische gedrevenheid van een extreemrechtse dader dan aan die van jihadisten.
omdat het nieuws is, ongebruikelijk

moslimaanslagen kennen we nu wel, we weten dat ze het doen en waarom ze het doen, dit is nieuw dan is meer aandacht niet onlogisch

vergelijk het met die schietpartijen op Amerikaanse scholen, de eerste paar waren groot nieuws, nu is het 'ow is het weer zo laat?'
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 22:14:32 #225
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186371189
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:11 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een rondje googlen op "Easter Worshippers" levert een kleine 87.000 (12 pages) resultaten op. Filtereren op afgelopen week dan blijven er 10 pages over... Er zijn dus "maar liefst" 2 pages die een eerdere periode beslaan... :')

Het lijkt me dus niet echt een veel gebruikte term maar goed.
gebeurd ook nooit een reet tijdens pasen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_186371200
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:11 schreef Iblardi het volgende:
Ik weet niet hoe de psyche van die mensen werkt, en het zou kunnen dat ze het woord "Christians" bewust of onbewust proberen te vermijden, maar het is ook domweg zo dat "Easter worshipers" meer informatie over de context bevat dan "Christians". De term "Easter worship" is kennelijk ook niet helemaal onbekend:
https://www.praisecharts.(...)hip-songs-from-2017/
http://www.trinityutica.com/pages/page.asp?page_id=412080
https://briarcliffchurch.org/event/easter-worship-service-2/

De slachtoffers waren daar natuurlijk in het kader van de "Easter worship". Bij de aanslag in Nieuw-Zeeland was er geen bijzondere aanleiding voor de bijeenkomst, maar daar werd bijvoorbeeld ook wel van "mosque-goers" gesproken en niet enkel van "Muslims".
Maar bij hemelvaartsdag, pinksteren en kerst zijn het dan ook hemelvaartsdag-, pinkesteren- en kerst-aanbidders dus? Of christenen???
  maandag 22 april 2019 @ 22:14:52 #227
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186371223
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:14 schreef AchJa het volgende:

[..]

En hoe zit het met de slachtoffers in de hotels dan?
Breakfast worshippers?
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 22:17:30 #229
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186371258
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:14 schreef AchJa het volgende:

[..]

En hoe zit het met de slachtoffers in de hotels dan?
die niet maar dat zijn ook niet per definitie christenen natuurlijk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 22:17:34 #230
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186371262
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:14 schreef sp3c het volgende:

gebeurd ook nooit een reet tijdens pasen
Klopt. (Behalve bij de Ikea's natuurlijk).

Overigens zie ik wel parallellen met de "boreaal" discussie.
  maandag 22 april 2019 @ 22:18:21 #231
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186371282
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:14 schreef AchJa het volgende:

[..]

En hoe zit het met de slachtoffers in de hotels dan?
BarackObama twitterde op zondag 21-04-2019 om 16:02:46 The attacks on tourists and Easter worshippers in Sri Lanka are an attack on humanity. On a day devoted to love, redemption, and renewal, we pray for the victims and stand with the people of Sri Lanka. reageer retweet
Die noemde hij toeristen.
  maandag 22 april 2019 @ 22:18:48 #232
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_186371289
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:15 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Breakfast worshippers?
tumblr_ooihdzK5ZE1uqkmwyo1_640.jpg
Woordengeneuk hiero :(
#ivorytowerlivesmatter
  maandag 22 april 2019 @ 22:19:38 #233
129292 LXIV
misdunker
pi_186371300
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:11 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een rondje googlen op "Easter Worshippers" levert een kleine 87.000 (12 pages) resultaten op. Filtereren op afgelopen week dan blijven er 10 pages over... Er zijn dus "maar liefst" 2 pages die een eerdere periode beslaan... :')

Het lijkt me dus niet echt een veel gebruikte term maar goed.
Nee,is ook niet zo. Maar het is ook weer niet dat deze term specifiek bedacht is voor deze aanslagen. Als je filtert op afgelopen week dan zijn van die 10 pages meer dan de helft dan de hits toch nog over Sri Lanka, maar verkeerd gecategoriseerd blijkbaar.

Dus ja, het is een heel zelden gebruikte term, maar niet totaal uit de lucht gegrepen.
Thierry for president!
  maandag 22 april 2019 @ 22:21:05 #234
129292 LXIV
misdunker
pi_186371333
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:17 schreef AchJa het volgende:

[..]

Klopt. (Behalve bij de Ikea's natuurlijk).

Overigens zie ik wel parallellen met de "boreaal" discussie.
Ja. Beweren dat dit 'noordelijk' betekent en niet erkennen dat het minstens alt-right angehaucht is, is ook hypocriet.
Thierry for president!
pi_186371368
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:19 schreef LXIV het volgende:

[..]

Nee,is ook niet zo. Maar het is ook weer niet dat deze term specifiek bedacht is voor deze aanslagen. Als je filtert op afgelopen week dan zijn van die 10 pages meer dan de helft dan de hits toch nog over Sri Lanka, maar verkeerd gecategoriseerd blijkbaar.

Dus ja, het is een heel zelden gebruikte term, maar niet totaal uit de lucht gegrepen.
Ja, in het NLs wordt het nooit gebruikt iig: paasdagen aanbidders. :D.

Zou je dus ook hemelvaartsdagaanbidders, pinksterenaanbidders en kerstaanbidders moeten hebben. :D.

Belachelijke nonsens.
pi_186371399
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 20:55 schreef sp3c het volgende:

[..]

ik vind het altijd dieptragisch om te zien dat er nog steeds figuren zijn die dit soort berichten aangrijpen om de eigen lokale politieke tegenstanders onder te kotsen

je hebt schijt aan links of rechts of moslims of boerenkoolstampot?

prima en flikker op naar een topic waar het wel relevant is :r
Inderdaad, ik vond het dan ook opmerkelijk dat ik meteen als "typisch rechtse slachtoffer rolletje" werd uitgemaakt. :r

Maargoed, verder kon ik er wel om lachen, bepaalde kortzichtigheid.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 22:24:06 #237
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186371417
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:22 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, in het NLs wordt het nooit gebruikt iig: paasdagen aanbidders. :D.

Zou je dus ook hemelvaartsdagaanbidders, pinksterenaanbidders en kerstaanbidders moeten hebben. :D.


Belachelijke nonsens.
https://www.washingtonpos(...)m_term=.59bac3de0680
  maandag 22 april 2019 @ 22:25:13 #238
129292 LXIV
misdunker
pi_186371449
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:22 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, in het NLs wordt het nooit gebruikt iig: paasdagen aanbidders. :D.

Zou je dus ook hemelvaartsdagaanbidders, pinksterenaanbidders en kerstaanbidders moeten hebben. :D.

Belachelijke nonsens.
Maar wat zou de motivatie zijn van de liberale Anglosaxen om het woord 'christians' te vermijden?
Thierry for president!
  maandag 22 april 2019 @ 22:27:45 #239
476957 Ciclon
San Lorenzo de Almagro
pi_186371501
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 21:54 schreef warp995 het volgende:

[..]

Nee dat gebeurt niet. Ze willen in Universiteitsgebouwen een gebedshuisje met een aparte ingang voor man en vrouw, in het Midden-Oosten strijden ze juist voor een gezamenlijke opening, gelijke rechten van man en vrouw. Maar Nederland past zich rustig aan dat ouderwetse tijdsbeeld aan, voor hun. Ook geloof ik niet dat de Islam, de ideologie als doel heeft om aan te passen. En het Midden-Oosten heeft nooit de verlichting gehad en het westen wel, dus dat zal wel de voornaamste reden zijn waarom het Westen voorop loopt.
De soennieten gaan nooit een verlichting krijgen. De seculiere stromingen in de islam zijn de Alawieten, Alevieten. En die stellen bijna niks voor.
  maandag 22 april 2019 @ 22:28:04 #240
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186371510
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:25 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar wat zou de motivatie zijn van de liberale Anglosaxen om het woord 'christians' te vermijden?
Er is een vrij invloedrijke groepering in de VS die er nogal prat op gaat dat de apocalyps een eerste fase zal doormaken van Christenvervolging. Je zou kunnen denken dat men die groep munitie zou willen ontnemen. Anders weet ik het ook niet.
  maandag 22 april 2019 @ 22:29:11 #241
129292 LXIV
misdunker
pi_186371533
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:28 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Er is een vrij invloedrijke groepering in de VS die er nogal prat op gaat dat de apocalyps een eerste fase zal doormaken van Christenvervolging. Je zou kunnen denken dat men die groep munitie zou willen ontnemen. Anders weet ik het ook niet.
Dat we in de Eindtijd leven is sowieso een feit.
Thierry for president!
  maandag 22 april 2019 @ 22:29:22 #242
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186371536
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:25 schreef LXIV het volgende:

Maar wat zou de motivatie zijn van de liberale Anglosaxen om het woord 'christians' te vermijden?
En dat is dus een beetje de vraag. Bij de Christchurch aanslag heeft men het over de "global muslims" en en nu over de "easter worshippers"... Het voelt als downscalen.
pi_186371564
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:22 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, in het NLs wordt het nooit gebruikt iig: paasdagen aanbidders. :D.

Zou je dus ook hemelvaartsdagaanbidders, pinksterenaanbidders en kerstaanbidders moeten hebben. :D.

Belachelijke nonsens.
Ja, maar in het Engels kun je dat wat makkelijker zeggen dan in het Nederlands. "Worship" is niet alleen het "aanbidden" maar ook de kerkgang in het algemeen.
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/worshipper
https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/worship
  maandag 22 april 2019 @ 22:31:23 #244
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_186371574
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:29 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dat we in de Eindtijd leven is sowieso een feit.
Que?
Hoeveel jaar duurt die eindtijd nog want stel opgebaarde krijgt kinderen, dan is het knap lullig als de hele boel net dan ophoudt met bestaan. En ook zonde van mijn tijd, energie en centen, had ik ook andere leuke dingen kunnen gaan doen
pi_186371607
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:25 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar wat zou de motivatie zijn van de liberale Anglosaxen om het woord 'christians' te vermijden?
Beetje de triggergevoeligheid omlaag halen misschien bij hun landgenoten? Hiervan zijn de meesten nog altijd heel gristelijk. Hoewel de athesten ook daar behoorlijk terrein winnen btw.
pi_186371647
quote:
2s.gif Op maandag 22 april 2019 21:22 schreef Evertjan het volgende:
TomiLahren twitterde op maandag 22-04-2019 om 21:19:13 A tale of two Hillarys. She can easily call out white supremacy but refuses to even say “radical Islam.” https://t.co/ow6bjVHInU reageer retweet
[ afbeelding ]
Tekenend, heel tekenend voor hoe de toon gezet wordt wereldwijd.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 22:40:55 #247
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186371775
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:27 schreef Ciclon het volgende:

[..]

De soennieten gaan nooit een verlichting krijgen. De seculiere stromingen in de islam zijn de Alawieten, Alevieten. En die stellen bijna niks voor.
En waar zitten de Sjiieten?
  maandag 22 april 2019 @ 22:43:52 #248
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186371842
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 22:40 schreef AchJa het volgende:

[..]

En waar zitten de Sjiieten?
Nou als je eens kijkt hoe Iran te werk gaat, die zijn ook zeer conservatief.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_186371918
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:14 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maar bij hemelvaartsdag, pinksteren en kerst zijn het dan ook hemelvaartsdag-, pinkesteren- en kerst-aanbidders dus? Of christenen???
Dit politiek correcte stuiptrekkerige woordgebruik en naarstig zoeken naar woorden die er niet op lijken maar wel de betekenis hebben zal op den duur wel spaaklopen lijkt me.

"Easter worshippers" nog net omdat het echt moet en niet anders kan uit je strot kunnen krijgen maar "Muslims" altijd voor op op de tong hebben liggen.

Om, zodra als het (weer) kan, compleet met een doek op het hoofd solidariteit en liefde te schenken aan en uit te spreken naar Allah's schapen

God is dood, leve Allah!

Tering.

[ Bericht 3% gewijzigd door Frutsel op 23-04-2019 10:28:48 ]
pi_186371971
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:25 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar wat zou de motivatie zijn van de liberale Anglosaxen om het woord 'christians' te vermijden?
Waarschijnlijk heeft het hiermee te maken

D4yEPcHW0AEV6wt.jpg
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186371992
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:48 schreef DrMabuse het volgende:

[..]

Dit politiek correcte stuiptrekkerige woordgebruik en naarstig zoeken naar woorden die er niet op lijken maar wel de betekenis hebben zal op den duur wel spaaklopen lijkt me.

"Easter worshippers" nog net omdat het echt moet en niet anders kan uit je strot kunnen krijgen maar "Muslims" altijd voor op op de tong hebben liggen.

Om, zodra als het (weer) kan, compleet met een doek op het hoofd solidariteit en liefde te schenken aan en uit te spreken naar Allah's schapen

God is dood, leve Allah!

Tering.

De debiliteit van de policor selectiviteit is grenzeloos.
Noemen we de moslims toch suikeraanbidders ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186371996
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:48 schreef DrMabuse het volgende:

[..]

Dit politiek correcte stuiptrekkerige woordgebruik en naarstig zoeken naar woorden die er niet op lijken maar wel de betekenis hebben zal op den duur wel spaaklopen lijkt me.

"Easter worshippers" nog net omdat het echt moet en niet anders kan uit je strot kunnen krijgen maar "Muslims" altijd voor op op de tong hebben liggen.

Om, zodra als het (weer) kan, compleet met een doek op het hoofd solidariteit en liefde te schenken aan en uit te spreken naar Allah's schapen

God is dood, leve Allah!

Tering.

De debiliteit van de policor selectiviteit is grenzeloos.
Snapt nou niemand dat tijdens paasdagen en andere feestdagen er ook niet christenen zijn in de kerken en dat men die ook bedoeld met "pasenworshippers" en dat men ze daarom niet christenen noemt?

Volgens de washingtonpost zijn er bij de aanslagen bijna 300 christenen omgekomen. Dat is al helemaal fout, omdat er ook veel bij hotels zijn omgekomen. En easternworshippers dekt de lading veel beter dan christenen... Jammer dat sommige mensen hier zelf niet op gekomen zijn, zo moeilijk is het niet... Neen, dan moeten de aluhoedjes weer op....

Driewerf bah.

[ Bericht 1% gewijzigd door Frutsel op 23-04-2019 10:29:20 ]
pi_186372048
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:51 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft het hiermee te maken

[ afbeelding ]
Jezus, over dom onderzoek gesproken zeg. Over weggooien van geld. Iedereen weet dat christendom meest vervolgde religie is. Is ook het grootst, zou daar wel mee te maken kunnen hebben.. En het meest intolerant naar andersdenkenden.. En het meest opdringerig. En het meest gezinnen uit elkaar halend... Je zou voor minder vervolgen...

En de meeste in slachtofferrol kruipend ook. Aangezien er gelovigen zij die beweren dat ze zelfs in NL vervolgd worden..
pi_186372055
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:48 schreef DrMabuse het volgende:

[..]

Dit politiek correcte stuiptrekkerige woordgebruik en naarstig zoeken naar woorden die er niet op lijken maar wel de betekenis hebben zal op den duur wel spaaklopen lijkt me.

"Easter worshippers" nog net omdat het echt moet en niet anders kan uit je strot kunnen krijgen maar "Muslims" altijd voor op op de tong hebben liggen.

Om, zodra als het (weer) kan, compleet met een doek op het hoofd solidariteit en liefde te schenken aan en uit te spreken naar Allah's schapen

God is dood, leve Allah!

Tering.

De debiliteit van de policor selectiviteit is grenzeloos.
Hopelijk nog maar een paar jaar, maar ik ga uit van 10 a 20 jaar voordat men het zat is en eindelijk weer gewoon gezegd wordt wat het allemaal is, ipv eromheen gedraai om maar geen racist te zijn en niet op zgn tere zieltjes te trappen. Een keer is men het zat. Jammer dat het z veel bloed (nog) moet kosten.

Het einde van de policor is nabij, ze begrijpen (lijkt mij) zelf ook wel dat dit niet vol te houden is, het is nu al lachwekkend aan het worden en ze verbergen het niet eens meer, dat zou toch wel tegen het einde moeten lopen zou je zeggen dan. In mijn ogen moet het gewoon consequent, want wat er nu gebeurt is gewoon schandelijk.
Lambo of Rekt
  maandag 22 april 2019 @ 22:57:37 #255
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186372098
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:52 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Jouw domheid is grenzeloos...

Snapt nou niemand dat tijdens paasdagen en andere feestdagen er ook niet christenen zijn in de kerken en dat men die ook bedoeld met "pasenworshippers" en dat men ze daarom niet christenen noemt?

Volgens de washingtonpost zijn er bij de aanslagen bijna 300 christenen omgekomen. Dat is al helemaal fout, omdat er ook veel bij hotels zijn omgekomen. En easternworshippers dekt de lading veel beter dan christenen... Jammer dat sommige mensen hier zelf niet op gekomen zijn, zo moeilijk is het niet... Neen, dan moeten de aluhoedjes weer op....

Driewerf bah.
Ja, keeldoorsnijders dekt de lading ook veel beter als we het over het offerfeest hebben...
  maandag 22 april 2019 @ 23:00:22 #256
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186372152
realDonaldTrump twitterde op zondag 21-04-2019 om 13:20:25 138 people have been killed in Sri Lanka, with more that 600 badly injured, in a terrorist attack on churches and hotels. The United States offers heartfelt condolences to the great people of Sri Lanka. We stand ready to help! reageer retweet
Dit was overigens de tweet van Trump, die rept ook met geen woord over Christenen. Overigens een zeer nette tweet.
pi_186372154
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:55 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Jezus, over dom onderzoek gesproken zeg. Over weggooien van geld. Iedereen weet dat christendom meest vervolgde religie is. Is ook het grootst, zou daar wel mee te maken kunnen hebben.. En het meest intolerant naar andersdenkenden.. En het meest opdringerig. En het meest gezinnen uit elkaar halend... Je zou voor minder vervolgen...

En de meeste in slachtofferrol kruipend ook. Aangezien er gelovigen zij die beweren dat ze zelfs in NL vervolgd worden..
Alles goed met jouw ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  maandag 22 april 2019 @ 23:00:56 #258
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186372164
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 22:55 schreef FoppeBoppe1986II het volgende:

[..]

Jezus, over dom onderzoek gesproken zeg. Over weggooien van geld. Iedereen weet dat christendom meest vervolgde religie is. Is ook het grootst, zou daar wel mee te maken kunnen hebben.. En het meest intolerant naar andersdenkenden.. En het meest opdringerig. En het meest gezinnen uit elkaar halend... Je zou voor minder vervolgen...

En de meeste in slachtofferrol kruipend ook. Aangezien er gelovigen zij die beweren dat ze zelfs in NL vervolgd worden..
Link naar het onderzoek?
  maandag 22 april 2019 @ 23:02:57 #259
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_186372218
Volgens mij is Barack Obama ook een moslim. Hij zal die term eastern worshippers dus niet toevallig gebruikt hebben denk ik zo.
  maandag 22 april 2019 @ 23:02:58 #260
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186372220
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:00 schreef -XOR- het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 21-04-2019 om 13:20:25 138 people have been killed in Sri Lanka, with more that 600 badly injured, in a terrorist attack on churches and hotels. The United States offers heartfelt condolences to the great people of Sri Lanka. We stand ready to help! reageer retweet
Dit was overigens de tweet van Trump, die rept ook met geen woord over Christenen. Overigens een zeer nette tweet.
Eens een keer geen commentaar op een tweet van Trump... Dat is ook iets nieuws...
  maandag 22 april 2019 @ 23:04:44 #261
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186372247
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 23:02 schreef AchJa het volgende:

[..]

Eens een keer geen commentaar op een tweet van Trump... Dat is ook iets nieuws...
In zijn aanvankelijke tweet had ie het per ongeluk over 138 miljoen doden, waar smalend om gelachen werd. Dat vond ik een beetje flauw. Hij schrijft z'n medeleven in ieder geval zelf en laat dat niet afhandelen door de persdienst.
  maandag 22 april 2019 @ 23:10:09 #262
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186372348
charliekirk11 twitterde op maandag 22-04-2019 om 20:23:23 I recall more media outrage and backlash for a teenager wearing a MAGA hat doing nothing wrong, than the media’s outrage and coverage when hundreds of Christians are killed on their most holy day reageer retweet
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:11:28 #263
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186372374
quote:
14s.gif Op maandag 22 april 2019 22:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Inderdaad, ik vond het dan ook opmerkelijk dat ik meteen als "typisch rechtse slachtoffer rolletje" werd uitgemaakt. :r

Maargoed, verder kon ik er wel om lachen, bepaalde kortzichtigheid.
je nee lollig allemaal dit ja
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 23:17:58 #264
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_186372508
En nog steeds maar 1 topic hierover :)
  maandag 22 april 2019 @ 23:20:28 #265
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186372576
washingtonpost twitterde op maandag 22-04-2019 om 20:30:35 Analysis: Sri Lanka church bombings stoke far-right anger in the West https://t.co/seWuJwgzwG reageer retweet
:') :r
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  maandag 22 april 2019 @ 23:20:51 #266
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_186372583
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:17 schreef Tengano het volgende:
En nog steeds maar 1 topic hierover :)
Nee dit is de 2e of 3e maar ze vergeten #2/3 bij te doen.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_186372763
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:20 schreef vigen98 het volgende:
washingtonpost twitterde op maandag 22-04-2019 om 20:30:35 Analysis: Sri Lanka church bombings stoke far-right anger in the West https://t.co/seWuJwgzwG reageer retweet
:') :r
Dammit je was me net voor , hoe durven ze idd :(
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_186372975
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:00 schreef -XOR- het volgende:
realDonaldTrump twitterde op zondag 21-04-2019 om 13:20:25 138 people have been killed in Sri Lanka, with more that 600 badly injured, in a terrorist attack on churches and hotels. The United States offers heartfelt condolences to the great people of Sri Lanka. We stand ready to help! reageer retweet
Dit was overigens de tweet van Trump, die rept ook met geen woord over Christenen. Overigens een zeer nette tweet.
Ook niet paasdagen aanbidders.
pi_186373001
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:02 schreef Tengano het volgende:
Volgens mij is Barack Obama ook een moslim. Hij zal die term eastern worshippers dus niet toevallig gebruikt hebben denk ik zo.
Nah, is geen moslim, beetje CU mannetje naar NLse proporties.
pi_186373030
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:17 schreef Tengano het volgende:
En nog steeds maar 1 topic hierover :)
Derde, wrs valt de nummering weg.
  maandag 22 april 2019 @ 23:42:26 #271
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186373104
quote:
5s.gif Op maandag 22 april 2019 23:36 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ook niet paasdagen aanbidders.
Easter worshippers betekent paasvierders/paasgangers, daar zijn zelfs de Amerikaanse conservatieven het wel over eens. De claim is meer dat de term in het Engels niet heel gangbaar is, dus dat Obama en Hillary bewust met meel in de mond zouden praten, niet dat het an sich een beledigende term naar Christenen zou zijn.
pi_186373216
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:42 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Easter worshippers betekent paasvierders/paasgangers, daar zijn zelfs de Amerikaanse conservatieven het wel over eens. De claim is meer dat de term in het Engels niet heel gangbaar is, dus dat Obama en Hillary bewust met meel in de mond zouden praten, niet dat het an sich een beledigende term naar Christenen zou zijn.
Paasgangers? :D. Wtf zijn Paasgangers dan?
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:50:49 #273
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186373250
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:49 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Paasgangers? :D. Wtf zijn Paasgangers dan?
https://www.google.com/se(...)asgangers&aqs=chrome..69i57j0l5.2180j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_186373278
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:50 schreef sp3c het volgende:

[..]

https://www.google.com/se(...)asgangers&aqs=chrome..69i57j0l5.2180j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Paashangers? Aan het kruis?
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:52:31 #275
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186373283
quote:
10s.gif Op maandag 22 april 2019 23:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Paashangers? Aan het kruis?
nee gangers

klik de linkjens, lijkt gewoon een gangbare term hoor

mensen die met pasen naar de kerk gaan en eitjes schilderen en shit
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 23:53:53 #276
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186373310
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:42 schreef -XOR- het volgende:

Easter worshippers betekent paasvierders/paasgangers, daar zijn zelfs de Amerikaanse conservatieven het wel over eens.
Je bent er ondertussen toch wel achter dat je onzin loopt te verkondigen?
  maandag 22 april 2019 @ 23:55:22 #277
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_186373334
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:52 schreef sp3c het volgende:

[..]

nee gangers

klik de linkjens, lijkt gewoon een gangbare term hoor

mensen die met pasen naar de kerk gaan en eitjes schilderen en shit
Ja maar dat zijn geen paasaanbidders toch?
pi_186373335
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:52 schreef sp3c het volgende:

[..]

nee gangers

klik de linkjens, lijkt gewoon een gangbare term hoor

mensen die met pasen naar de kerk gaan en eitjes schilderen en shit
Dus als je een verstop ei eet ben je een paasganger? :D.

Shit is getting weird.

Slaap ze beste mensen en paasgangers.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:56:52 #279
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186373364
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 23:55 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja maar dat zijn geen paasaanbidders toch?
mij om het even tbh
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:57:22 #280
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186373373
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:55 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dus als je een verstop ei eet ben je een paasganger? :D.

Shit is getting weird.

Slaap ze beste mensen en paasgangers.
we gaan toch niet serieus zitten doen alsof paasganger iets nieuws is ofzo toch?
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_186373392
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:57 schreef sp3c het volgende:

[..]

we gaan toch niet serieus zitten doen alsof paasganger iets nieuws is ofzo toch?
Nooit van gehoord hoor, wel van Syriganger dat weer wel ja, maar die gingen geen eieren van de hema verstoppen daar. :').
  Moderator maandag 22 april 2019 @ 23:59:26 #282
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_186373406
quote:
0s.gif Op maandag 22 april 2019 23:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nooit van gehoord hoor, wel van Syriganger dat weer wel ja, maar die gingen geen eieren van de hema verstoppen daar. :').
geloof ik echt helemaal niets van
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 22 april 2019 @ 23:59:35 #283
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186373408
quote:
1s.gif Op maandag 22 april 2019 23:53 schreef AchJa het volgende:

[..]

Je bent er ondertussen toch wel achter dat je onzin loopt te verkondigen?
Nee, Easter worshipper betekent wel degelijk paasvierder/paasganger, alleen is de term simpelweg minder in gebruik dan in Nederland, maar de Washington Post gebruikt hem hier bijvoorbeeld ook mbt de notre dame-brand

https://www.washingtonpos(...)m_term=.0fad758fbf0d
pi_186373467
Noodtoestand van kracht in Sri Lanka

https://www.ad.nl/dossier(...)-sri-lanka~a5e113fa/
  dinsdag 23 april 2019 @ 00:05:40 #285
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_186373498
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2019 00:03 schreef Zipportal het volgende:
Noodtoestand van kracht in Sri Lanka

https://www.ad.nl/dossier(...)-sri-lanka~a5e113fa/
Dat zat er dik in, dit gaat zijn weerslag hebben op de positie van alle minderheden.
  dinsdag 23 april 2019 @ 00:25:40 #286
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_186373771
Ik denk dat de volgende slag vanuit de boedhisten daar komt.
  dinsdag 23 april 2019 @ 00:38:30 #287
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!