abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184212604
registreer om deze reclame te verbergen
414077055.jpg

SJOELCLUB NIEUWJAARSRECEPTIE EDITION *G*
Voor in de nieuwe agenda's: op zondag 20 januari is de volgende. En als we er dan toch zijn maken we er meteen een nieuwjaarsding van. Inloop 14.00 uur (uurtje eerder dan anders!)
Komers tot nu toe: ijs_beer, Cee, ato, Redefine, Aoibhin, grazz, Roger en Epiales, Greys en een aantal crewleden, zoals vorige keren

Ons eiland Doezepwa Utopia:
WpOfWBs.png

Cee's moodboard van Doezepwa Utopia:
https://pin.it/ikbu7rgamqkcu3

De vernieuwde Slowchat van ESF, voor al uw (non)-esf-gerelateerde dagelijkse beslommeringen.
Hier kan je kwijt wat je vanavond gaat eten, dat je ruzie hebt met de teckel van de tante van je buurvrouw, wat je vakantieplannen zijn, wat er vanavond op tv komt, wat je favoriete esf liedje van dit jaar is, wat je midden in de nacht kwijt moet, je slechtste grappen, hoe erg je spinnen haat, hoeveel meltdowns afgelopen esf je bezorgd heeft, hoe vaak je naar het toilet ging vandaag etc.
En uiteraard ook over serieuze zaken die je bezig houden of kwijt wilt. (En daar hoef je sorry voor te zeggen. Nee niet. Geen sorry. Hou op met gesorry. GEEN sorrrrry.

quote:
10s.gif Op dinsdag 4 december 2018 20:40 schreef Greys het volgende:
JOOP THE MOVIE staat online *O*

Joop, onze ouwe FOK-bingodraaiert en die veel van jullie weleens gezien hebben in onze stamkroeg.

Handige linkjes naar leuke topics:
ESF / Monster-playlist: alle ESF optredens ooit
ESF / Overzicht ESF-LAND VAN DE WEEK topics
ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat?
ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat? #2


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184212638
Als ik je naam/TT moet laten verwijderen Aoi, zeg het dan gerust.
pi_184212710
Nee, dit is lief O+
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_184212781
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:01 schreef grazz het volgende:

[..]

Ik moest even lachen om het begin van die tweede zin... Alsof het heeeel lang geleden was dat je 30 was :P .En fijn dat die auto je ook rust heeft gegeven, haha :D Wat voor auto overigens? Ik rijd in een fiat punto uit 2002 :7 daar mag ik nog brokken mee maken van mezelf.

Goed dat je dit deelt trouwens. En FB heb ik zelf niet, maar ik hoor vaker dat mensen druk ervaren door social media. Je ziet dat anderen iets hebben, dat jij niet hebt. Als je dan het idee krijgt, dat het bijv. bij iedereen goed gaat (de mindere kanten, daar lees/zie je vaak niets over/van )dan kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die het gevoel hebben er alleen voor te staan, of dat ze het gevoel krijgen dat alles in hun leven mislukt. Wil niet zeggen dat jij dit ook zo hebt ervaren hoor ;) . Ik kan je wel aanraden, iedereen, om FB te verwijderen. Ik heb niet het idee dat ik iets mis. Contact houden doen we wel via de app zeg ik dan of ouderwets smsen, wat jij wil joh.

Naast je neerleggen, wat jij deed is ook niet makkelijk, dus knap om het op die manier te doen. En zolang alles goed gaat, hoef je je ook geen zorgen te maken toch? Waar twijfel je nog over?
Ik las laatst nog een artikel in een blad van Humanitas (vrijwilligers organisatie), dat ging over ongv zelfde onderwerp en dat tevredenheid een heel belangrijke factor schijnt te zijn voor een gezonder leven. Dat heeft me een beetje aan het denken gezet.
Ik had een Opel Corsa 1.0 eco uit 2002, jaren geleden overgenomen van mijn opa. Minder dan 120k op de teller, liep 1 op 17 en de jaarlijkse kosten vielen mee. Maar zoooooooo saai om mee te rijden. Het ding was een (semi-)automaat, Poeptraag (0-100 officieel in 18,5 seconden :X ) en het onderstuurde als een gek. Jaren prima geweest, maar toen ik de auto voor een zachte prijs overnam was ik net-afgestudeerd en zat ik zonder werk. Die situatie was nogal veranderd. Uiteindelijk vond ik het een leuk idee om een auto te kopen van een merk dat (bijna) niet meer bestaat. Uiteindelijk is dat een MG ZS uit 2002 geworden, nadat ik ook naar Saab en Lancia had gekeken. Die auto kost meer in vaste lasten en verbruikt meer, maar ik zit er ook fijner in en hij is echt heel veel leuker om mee te rijden :D. Dinsdag gaat hij voor de APK, dus nu is het hopen dat dat meevalt. Mijn eerste auto was overigens een gele Fiat met rode gordels O+

FB verwijderen heb ik wel over gedacht, maar het is nu nog net even te handig voor me, ook voor werk. Dat gaat nu dus niet gebeuren. Ik ken wel mensen die van FB afgegaan zijn, maar die kan ik gewoon appen, mailen of sms'en als ik dat nodig vind :)

Naast me neerleggen was niet altijd makkelijk en is zeker niet van de ene op de andere dag gegaan. Het heeft wel geholpen om het malen te stoppen. Een van die dingen was dat ik erachter was gekomen dat een iets jongere collega iets meer verdiende dan ik. Na belasting was het verschil ongeveer 1 euro per dag. Dat besef hielp wel om dat daarna te negeren :P
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184212785
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:04 schreef Cee het volgende:
Het huisje, boompje, beestje verhaal. Dat wordt gezien als vooruitgang, tenminste, zo voel ik dat en zolang er niet aan die verwachting wordt gedaan sta je voor je gevoel stil, of ga je zelfs achteruit. Ik heb er een tijdje echt mee gezeten dat alles en iedereen om me heen ging samenwonen, trouwen, kinderen krijgen en tegen me zeiden “ah joh jouw tijd komt nog wel”, alsof ik verplicht was dat zelfde pad te bewandelen. We zijn jaren verder en er is niks veranderd. En soms zou ik het wel eens leuk vinden om na een dag werk eens thuis te komen en dat ik mijn verhalen kwijt kan of dat er eten op tafel staat of dat ik kan klagen over rondslingerende boxershorts.
Ook herkenbaar idd, dat het huisje boompje beestje verhaal de norm is en alles wat er van afwijkt maar gek is ofzo. Gewoon je eigen pand bewandelen. Je bepaalt zelf je reis en bestemming.

Ik wil trouwens wel een weekje bij je logeren hoor, dan laat ik wat boxershorts liggen. :D Anyone else? Ook goed hoor. Help Cee aan d'r Ik wil me ergeren aan rondslingerende boxershorts-moment.

En schattig hoe je vertelt over je droom. Wil je dat uiteindelijk nog steeds wel dan?

En ja de tijd vliegt veel te snel voorbij. Daarom jongens, laat geen kansen onbenut. See you de 20e en ergens in april *O*
  ESF Reporter zaterdag 5 januari 2019 @ 01:21:15 #6
87554 Cee
Welluk?
pi_184212817
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:19 schreef grazz het volgende:

[..]

Gewoon je eigen pand bewandelen.
PLAAG JE ME NU OVER MIJN SENIORENSTARTERSFLAT. :(
pi_184212825
registreer om deze reclame te verbergen
@Cee ik heb nog wel wat shorts die aan vervanging toe zijn. Interesse? Het rond laten slingeren zal je nog wel zelf moeten doen :P
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184213253
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:19 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Naast me neerleggen was niet altijd makkelijk en is zeker niet van de ene op de andere dag gegaan. Het heeft wel geholpen om het malen te stoppen. Een van die dingen was dat ik erachter was gekomen dat een iets jongere collega iets meer verdiende dan ik. Na belasting was het verschil ongeveer 1 euro per dag. Dat besef hielp wel om dat daarna te negeren
Huh vreemd, waarom verdiende hij meer dan? Zou mij ook wel bezighouden, zelfs die euro zit me niet lekker :P

Die MG ZS kende ik niet, moest ff googlen, maar eh bijzondere ahcterkant. Zo zie ik ze niet vaak meer. Niet mijn auto, maar wel eentje die opvalt. En het rijdplezier is idd belangrijk. Ik ben helemaal niet zo blij met mijn fiat, maar het is nu even niet anders. M'n oom heeft een Nissan Almera, echt zo'n gezinsauto vind ik het, maar wat rijdt ie lekker. Het is een hoogzitter en dat vind ik toch wel wat fijner merk ik. Heb meer overzicht en het aangrijpingspunt van de koppeling is perfect voor mij :D .

Succes dinsdag, moet wel lukken toch? Of heb je de afgelopen tijd wat mankementen geconstateerd?
pi_184213280
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:21 schreef Cee het volgende:

[..]

PLAAG JE ME NU OVER MIJN SENIORENSTARTERSFLAT. :(
_O- :@

Ja, ik dacht, als Cee nou in haar pand gaat wandelen, dan ontmoet ze missch nog een leuke kerel en dan kunnen ze samen wonen en dan is het al snel te klein enzo, want Fred heeft ook ruimte nodig en dan krijg je alsnog je droomrijtjeshuis. O+
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 01:57:33 #10
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184213329
Sterkte Aoibhin :*
Vooral heel rot om te lezen dat je je in je directe omgeving niet genoeg serieus genomen voelt. Goed dat je het hier deelt.

Het 'wat wil ik nou echt' gevoel is voor velen wel herkenbaar denk ik. Hier ook. Al zal de één er meer last van hebben dan de ander. Zelf die gedachten ook vaak gehad en nog steeds, op m'n honderdvijfenveertigste. ;)

Als ik ergens lees dat je moet doen wat je gelukkig maakt en als je iets echt wilt dat het lukt, dat het enige dat je móet is ademen en poepen enzo. Ik voel me daar meestal juist rotter door. Want dat klinkt echt prachtig en ergens zal het ook wel zo moeten zijn en het is heel goed bedoeld, maar toch denk ik dat dat voor het gros van de mensen gewoon niet is weggelegd. Realiteit enzo. Die 'doe wat je echt wilt, je kunt alles zijn' uitspraken maken me soms bijna bozig. (Geen aanval, naar niemand, want dat is MIJN probleem :P) Want ik ben blij met m'n werk maar tis niet m'n droomdroomdroombaan. Sterker nog, m'n droom is géén baan maar wel de hele dag handen uit de mouwen om bv verwaarloosde honden te redden en verzorgen op een boerderij in the middle of nowhere. Ja leuk, maar HOE DAN!? Als dat (financieel) niet bereikbaar is voor me, wil ik het dan dus niet graag genoeg? Jawel! Dus waar blijft die uitspraak dan van als je iets maar graag genoeg wilt..?

In de meeste situaties moet je toch gewoon werken om geld te verdienen om in je levensonderhoud te voorzien. En de droombanen waarbij je elke dag zingend en huppelend naar je werk gaat en je daarmee óók nog genoeg verdient voor alles wat je wilt en waarbij je dan óók nog genoeg vrije tijd overhoudt voor alle leuke dingen die je wilt etc liggen niet echt voor het oprapen toch?

Ik heb zat wensen en dingen die ik anders zou willen, maar ondertussen ben ik ook zo nuchter dat ik heus wel weet dat wat ik ECHT wil toch nooit uitkomt en maak ik er gewoon het beste van en ben ik alsnog héél behoorlijk tevreden ook al heb/doe ik lang niet alles wat ik zou willen. Er zijn mensen die het veel veel veel rotter hebben denk ik altijd zelf maar. Je doet/krijgt nou eenmaal niet altijd alles wat je wilt.

Disclaimer: niets in deze post is een aanval op wie ook. Integendeel. Maar dat zal wel duidelijk zijn. Gewoon hoe ik er zelf regelmatig over/aan denk en dat is waarschijnlijk ook niet hoe het zou horen/moeten. Misschien ben ik wel weer te nuchter of leg ik me er te makkelijk bij neer. Iedereen gaat met dat soort dingen om op z'n eigen manier.
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 01:58:27 #11
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184213339
Oh jullie hadden het al over iets anders. Ik zat die lap weer mobiel te typen dus spuit 11 enzo. :')
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 02:00:23 #12
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184213360
Oh gaan we een laatjeondergoedslingerenbijCee-meet doen? I'm in. *O*
Koutist in opleiding.
pi_184213369
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:50 schreef grazz het volgende:

[..]

Huh vreemd, waarom verdiende hij meer dan? Zou mij ook wel bezighouden, zelfs die euro zit me niet lekker :P

Die MG ZS kende ik niet, moest ff googlen, maar eh bijzondere ahcterkant. Zo zie ik ze niet vaak meer. Niet mijn auto, maar wel eentje die opvalt. En het rijdplezier is idd belangrijk. Ik ben helemaal niet zo blij met mijn fiat, maar het is nu even niet anders. M'n oom heeft een Nissan Almera, echt zo'n gezinsauto vind ik het, maar wat rijdt ie lekker. Het is een hoogzitter en dat vind ik toch wel wat fijner merk ik. Heb meer overzicht en het aangrijpingspunt van de koppeling is perfect voor mij :D .

Succes dinsdag, moet wel lukken toch? Of heb je de afgelopen tijd wat mankementen geconstateerd?
Geen idee wat de officiele reden is, maar hij moest weggelokt worden van een ander bedrijf. Ik zat er al, als voormalig stagiair. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.

Bij MG ZS is het jaartal nogal van belang ;). Een Chinees bedrijf heeft tegenwoordig de merkrechten, en maakt een SUV onder die naam. De mijne is een ouderwetse sedan, maar wel met een subtiele spoiler :7

Wat betreft de APK: het zou niet de eerste keer zijn dat ik denk dat er weinig tot niets mis mee is en alsnog een gepeperde rekening krijg. Het blijft dus afwachten. In het voorjaar was de koppelingscylinder ineens stuk, dat geintje kostte al 600 euro :X
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184213427
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:57 schreef Greys het volgende:
Als ik ergens lees dat je moet doen wat je gelukkig maakt en als je iets echt wilt dat het lukt, dat het enige dat je móet is ademen en poepen enzo. Ik voel me daar meestal juist rotter door. Want dat klinkt echt prachtig en ergens zal het ook wel zo moeten zijn en het is heel goed bedoeld, maar toch denk ik dat dat voor het gros van de mensen gewoon niet is weggelegd. Realiteit enzo. Die 'doe wat je echt wilt, je kunt alles zijn' uitspraken maken me soms bijna bozig. (Geen aanval, naar niemand, want dat is MIJN probleem :P) Want ik ben blij met m'n werk maar tis niet m'n droomdroomdroombaan. Sterker nog, m'n droom is géén baan maar wel de hele dag handen uit de mouwen om bv verwaarloosde honden te redden en verzorgen op een boerderij in the middle of nowhere. Ja leuk, maar HOE DAN!? Als dat (financieel) niet bereikbaar is voor me, wil ik het dan dus niet graag genoeg? Jawel! Dus waar blijft die uitspraak dan van als je iets maar graag genoeg wilt..?
Ik zou graag iets cools willen zijn als coureur. Maar dan wel met het geromantiseerde beeld dat ik daar bij heb. Net zoals dat ik op de basisschool graag archeoloog wilde worden omdat Indiana Jones zo stoer was. Voor coureur heb ik het talent niet, het postuur niet en ik ben al te oud om er met hard werken nog echt wat van te maken, dus hoe graag ik het ook zou willen, een carriere als profcoureur zit er niet meer in.

Zelf hou ik ook helemaal niet van 'motiverende' plaatjes van het kaliber 'Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars'. Ik mag graag naar de plaatjes van despair.com kijken, juist omdat die er zover vanaf staan.

quote:
In de meeste situaties moet je toch gewoon werken om geld te verdienen om in je levensonderhoud te voorzien. En de droombanen waarbij je elke dag zingend en huppelend naar je werk gaat en je daarmee óók nog genoeg verdient voor alles wat je wilt en waarbij je dan óók nog genoeg vrije tijd overhoudt voor alle leuke dingen die je wilt etc liggen niet echt voor het oprapen toch?

Ik heb zat wensen en dingen die ik anders zou willen, maar ondertussen ben ik ook zo nuchter dat ik heus wel weet dat wat ik ECHT wil toch nooit uitkomt en maak ik er gewoon het beste van en ben ik alsnog héél behoorlijk tevreden ook al heb/doe ik lang niet alles wat ik zou willen. Er zijn mensen die het veel veel veel rotter hebben denk ik altijd zelf maar. Je doet/krijgt nou eenmaal niet altijd alles wat je wilt.
Helemaal gelijk in :)
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 02:47:45 #15
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184213638
Iedereen heel erg bedankt die heeft gereageerd. :* Kan alleen niet echt reageren erop, want ik ben er echt te moe voor.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 10:21:44 #16
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184215299
Mogguh!

Middagje Blijdorp (lees: vlinderhal, lekker warm _O- ) en eten bij de Henk. Zin an *O*
Koutist in opleiding.
pi_184215901
Veel plezier Greys :)
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 11:20:16 #18
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184215978
Dank Tim!

Jullie ook fijne zaterdag *O*
Koutist in opleiding.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 11:23:08 #19
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184216009
Heel veel plezier daar Greys!
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 11:51:55 #20
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184216409
Beetje laat maar; hier nog iedereen een gelukkig 2019 gewenst *O*

Enn....

quote:
4s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:07 schreef Dave het volgende:
Huishoudelijke mededeling: ik eet normaal niet van twee walletjes, maar ik ben binnenkort ook regelmatig in het MOL subforum te vinden.
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:17 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ik ook hoor!

WIDM *O*
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:48 schreef Redefine het volgende:
WIDM _O_
quote:
14s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:49 schreef Greys het volgende:

[..]

Is toch leuk! MissMOL Moira is hier ook regelmatig te vinden. *O*
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 17:01 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Qft.

Veel animo hier. Gaan we elkaar zien in de livetopics? :P
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 18:43 schreef Guanabana het volgende:

[..]

[..]

Ik ook!

Hoewel ik al een aantal jaar niet meer zo fanatiek ben, programma is nogal over zijn hoogtepunt heen imo :@
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 18:51 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Misschien ga ik WIDM dit jaar weer eens volgen. Voorgaande jaren was het zo dat ik vanwege werk de eerste drie afleveringen al moest terugkijken, nu is het er mogelijk maar een. Dat is nog wel te doen :)
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:04 schreef Fred_B het volgende:

[..]

ESF on Tour :P
Jullie zijn van harte welkom hoor :D *O* O+

Vergeet ondertussen niet mee te doen met de poule & prono om een bordspel te winnen :7
MOL / [WIN!] De WIDM-app (met FOK!poule) & MOL / [WIN!] FOK! Wie is de Mol? Prono 2019

Ik stap halverwege ook net zo hard over op de ESF-hype-trein :7 :D

quote:
11s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:15 schreef Greys het volgende:
Ik heb WIDM nog nooit gevolgd. Elke keer neem ik het me voor om mee te kunnen praten maar dan komt er weer wat tussen en laat dan maar. Ik ben nooit zo goed in op vaste dagen tv 'moeten' kijken zeg maar :P

Behalve met het ESF dan :')
Je kunt gewoon elke aflevering terugkijken op de site en dan meeposten als je 'm gezien hebt :Y

MissMOL en MissESF O+ :D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 11:52:22 #21
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184216415
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 10:21 schreef Greys het volgende:
Mogguh!

Middagje Blijdorp (lees: vlinderhal, lekker warm _O- ) en eten bij de Henk. Zin an *O*
EN DAARNA WIE IS DE MOL KIJKEN *O* O+
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_184216767
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:53 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Bedankt! :* En zo'n soort fase heb ik elk jaar wel even, maar het wordt telkens extremer.

Ik zal wel mee blijven lezen hier, maar ik ben hooguit gewoon sporadisch actief. Ik heb vaak gewoon de puf niet om te antwoorden. Ik heb geen zin in dingen die me normaal altijd heel erg interesseren. Het interesseert me gewoon allemaal even wat minder (terwijl het me tegelijkertijd wel heel veel goed doet).
Het er met anderen over praten zal ook lastig worden, want heel serieus wordt het niet genomen in mijn omgeving.
Het vervelende is ook dat de hulp die ik wil van instanties niet geleverd wordt zolang een heel hardnekkige diagnose van járen terug nog blijft staan, en het gaat moeilijk worden om die weg te krijgen.
Heel vervelend om te lezen Aoibhin, veel sterkte! Probleem van dat piekeren en nadenken over dingen is dat het je inderdaad helemaal gek kan maken. :{

Zelf ben ik ook wel eens somber over hoe dingen in het leven lopen. Vooral als bij anderen alles goed lijkt te gaan. Ik herken het dus ook wel. Gelukkig zelf tot dusver geen klachten gehad daarvan. Wandelen in de bossen helpt mij persoonlijk altijd heel goed, als ik even rust wil hebben in mijn hoofd. :) Beweging en veel naar buiten gaan (daglicht) zijn sowieso goed.

Misschien zijn er ontspanningsoefeningen die kunnen helpen? Heb je vast al geprobeerd. Erover praten, uiteraard met mensen die je serieus nemen, is altijd goed. En verder dingen blijven doen waar je nog wel (een beetje) plezier uit haalt om niet in de negativiteit te blijven hangen. Al snap ik dat het makkelijker gezegd is dan gedaan om uit zo'n neerwaartse spiraal te komen. Je geeft aan vaker in dit soort fases te hebben gezeten. Misschien weet je voor jezelf ook wat de vorige keren heeft geholpen. Hopelijk voel je je snel beter. :)
pi_184217524
Aoibhin kus.

vrijdag 4 januari 2019 @ 23:11 • 288
crew ijs_beer
Ato... Hoe is die presentatie eigenlijk gegaan?

Ik moet nog, ik zou 16 januari moeten. Maar het wordt later en wel 21 januari. -O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_184218460
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 02:47 schreef Aoibhin het volgende:
Iedereen heel erg bedankt die heeft gereageerd. :* Kan alleen niet echt reageren erop, want ik ben er echt te moe voor.
Ik lees het nu pas, wat naar en ik hoop dat je er snel weer bovenop komt en nog belangrijker dat je steun vindt in je omgeving. Sterkte en veel liefs.
pi_184219055
Even inhakend op wat er werd gepost:

ook voor mij herkenbaar hoor. Sterker nog, ik tob al met mijn leven sinds ik van de middelbare school kom, heb er een potje van gemaakt :')
Het is nu in oke vaarwater gekomen omdat ik bij mijn vriend kon gaan wonen en ik dus in ieder geval een basis heb (eerst woonde ik op een kamer met een vreselijke huisgenoot en gedoe en dacht ik, hoe moet ik ooit ever een plek voor mezelf vinden), maar weet nog steeds niet wat ik moet doen met mijn leven. En heb omdat ik nu die (tijdelijke) baan heb weer slaapproblemen, want dat gebeurt altijd als ik verplichtingen heb. Ik weet hoe rot slaapproblemen zijn, heeft invloed op heel je dag (en nacht).

Sterkte!
Koel en donker bewaren
pi_184219140
Ik moet soms boxershorts en sokken oprapen van de grond (nou ja, moet niet, maar ik ben nu eenmaal een high-maintenance girlfriend ;) ), raak je snel zat hoor ;)
Koel en donker bewaren
pi_184219300
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
pi_184220134
Sterkte morgen Cyan!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 16:27:39 #29
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184220397
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Heel veel sterkte voor jou en je familie! Het is rot, maar ergens ook wel fijn, lijkt me, dat het snel is gegaan en hij niet nog langer door hoefde terwijl hij op was. Snap je gevoel omtrent rouwcentra ook heel goed, maar het gaat vast wel goed morgen!
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_184220475
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en sterkte in de komende tijd.
  ESF Reporter zaterdag 5 januari 2019 @ 16:51:28 #31
87554 Cee
Welluk?
pi_184220769
Gecondoleerd en veel sterkte nu en de komende tijd lieve Cyan! ;( :*
pi_184220901
Gecondoleerd Cyan en sterkte!
pi_184220949
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:57 schreef Greys het volgende:
....
Wat kun je het altijd mooi,duidelijk en vooral oprecht verwoorden. Als je blij en tevreden bent met je baan, dan heb je het in mijn optiek goed voor elkaar. Je gaat in ieder geval niet met tegenzin naar je werk (toch?), misschien dat het wel eens voorkomt, maar dat heeft iedereen. Hoort erbij.

En ik zie het ook helemaal voor me hoe je als Greys 't Hart honden redt en verzorgd. Wat een mooie droom, waarvan ik hoop dat je'm op een dag kan waarmaken! En waarom zou je er ook niet voor gaan? Als je daar zo gelukkig van wordt, laat je dan door niets en niemand tegenhouden in ieder geval. Weten andere mensen dat je hiervan droomt bijvoorbeeld? Deel het dan met ze, praat met mensen die ook van baan zijn geswitched en successen hebben behaald, praat met ondernemers etc. Dat kan een begin zijn van iets moois. We kunnen allemaal wat van ekaar leren. Je zou het ook (als je tijd over hebt ;) ) naast je huidige baan kunnen doen in de vorm van vrijwilligers werk, of misschien doe je dat al wel. Dan heb ik echt een geheugen van een zeef.

Ik denk dat veel mensen wel die ene droombaan zouden willen en dat het ook zeker niet voor iedereen haalbaar is, maar m.i. heeft het wel te maken met het hebben van de juiste instelling. Als het verlangen er is, dan ben je iig intrinsiek gemotiveerd en dat is een basis die nodig is. Ook moet je bereid zijn om (leuke) dingen (tijdelijk) op te offeren. Zal het makkelijk zijn? Hell no! Maar het is wel een manier om iets te realiseren waarvan je droomt, althans daar ben ik gewoon van overtuigd. En deze zin van jou is wat mij betreft ook zeker waar: Iedereen gaat met dat soort dingen om op z'n eigen manier. Er is dan ook niet een goed of fout, doe wat goed voelt.

Heb zelf ook geen droombaan. Wilde vroeger arts worden. Een baan in de zorg past bij me, maar ik vind tig andere dingen ook leuk. Maar ik geef het maar wat tijd.

Ik wil niet betweterig overkomen trouwens, ik wil alleen maar met anderen meedenken en mijn visie delen.

Met dit weer is de Vlinderhal geen straf lijkt me. En veel plezier bij Henk!

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 02:01 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]
Geen idee wat de officiele reden is, maar hij moest weggelokt worden van een ander bedrijf. Ik zat er al, als voormalig stagiair. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.
Bij MG ZS is het jaartal nogal van belang ;). Een Chinees bedrijf heeft tegenwoordig de merkrechten, en maakt een SUV onder die naam. De mijne is een ouderwetse sedan, maar wel met een subtiele spoiler :7
Wat betreft de APK: het zou niet de eerste keer zijn dat ik denk dat er weinig tot niets mis mee is en alsnog een gepeperde rekening krijg. Het blijft dus afwachten. In het voorjaar was de koppelingscylinder ineens stuk, dat geintje kostte al 600 euro :X
Ai, ja kosten kunnen soms (onverwacht, wat meestal zo is) snel oplopen. Mijn stuurbekrachtiging ging een paar maanden ineens kapot, dacht ik...was bijna naar een garage gereden. Ik snap er de ballen van dus mij kun je alles wijsmaken. Heb toch maar ff afgewacht en in de tussentijd zonder stuurbekrachtiging gereden. Was ff wennen maar kon prima. Niet veel later zat er ineens wel weer stuurbekrachtiging op. Volgens mn oom had te maken met een draadje dat mogelijk los zat. Ik heb geen idee.

Verdienen stagiaires altijd niet minder? ;) Ik kreeg tijdens mijn stageperiode van 32u per week iets van 150 per maand of was het per 3 maand. Veel was het niet. Maar belangrijkste vond ik dat ik er veel ervaring kon opdoen.

[ Bericht 3% gewijzigd door grazz op 05-01-2019 18:00:09 ]
pi_184221167
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 11:51 schreef Moira. het volgende:

[..]

MissMOL en MissESF O+ :D
Ik volg WIDM ook al jaren, zo zin in vanavond :Y . Ik ga denk ik eerst ff meelurken daaro en wie weet later eens meeposten. Lukt me sws niet om tijdens de uitzending te posten (veel te bang om aanwijzingen en streken te missen).
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:15:34 #35
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184221194
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:14 schreef grazz het volgende:

[..]

Ik volg WIDM ook al jaren, zo zin in vanavond :Y . Ik ga denk ik eerst ff meelurken daaro en wie weet later eens meeposten. Lukt me sws niet om tijdens de uitzending te posten (veel te bang om aanwijzingen en streken te missen).
Leuk! Ik post eigenlijk ook zelden in de livetopics om exact dezelfde reden :@ Gelukkig posten er veel andere mods mee _O-
Maar 't is leuk om mee te posten hoor! Meer ogen zien meer :Y En net zo'n gezellig sfeertje als O+ ESF O+ :D

(Als je trouwens mee wil doen met de prono om een bordspel te winnen is het wel het handigst als je dat voor vanavond 20:25 nog ff inlevert, anders loop je mogelijk punten mis mocht je antwoorden goed hebben)
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_184221273
Wie is de Mol is echt het enige programma (oke, naast Zondag met Lubach meestal) dat ik echt nog live op televisie kijk :)
Koel en donker bewaren
pi_184221361
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:25:01 #38
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184221362
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Jemig, gecondoleerd Cyan! Blijft kut zoiets. Veel sterkte :*
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:25:33 #39
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184221376
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Oeh dat zou wel stemmen gaan trekken gok ik zo _O-
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_184221386
En gecondoleerd Cyan, en sterkte bij de crematie, is altijd naar.
Koel en donker bewaren
  zaterdag 5 januari 2019 @ 17:31:08 #41
115121 Arizona
#neverforget
pi_184221457
Aoibhin, sterkte! Hopelijk vind je snel de hulp en de ondersteuning die je nodig hebt om je weer wat beter te voelen.

Cyan, gecondoleerd met je opa.

Ik ben druk momenteel, ik lees nog wel mee maar heb wat minder tijd om te posten en uitgebreid te reageren. Wordt in februari weer beter :P. Liefs voor jullie allemaal (en een rondslingende boxer voor Cee) :)
Twente O+
The sun always shines on TV
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:55:54 #42
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184221942
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en sterkte bij de uitvaart Cyan.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:57:01 #43
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184221963
Zit naar het muziekcafé te luisteren op radio 2 en Ilse treed daar op, maar ze is echt in topvorm. Uithalen hier uithalen daar en nog een extra lange uithaal erbovenop en spatzuiver. :o _O_
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184221977
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd ;( Veel sterkte!
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 17:59:17 #45
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184222008
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Dat vind ik eigenlijk maar dan genoeg om een topic over te openen. :o Dat zou me een naam zijn. _O_
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184222043
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Als dat waar is :o Hij had echt wel een goed solo album (vind ik persoonlijk :P). Zou wel een grote naam zijn.
pi_184222045
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:15 schreef Moira. het volgende:

[..]

Leuk! Ik post eigenlijk ook zelden in de livetopics om exact dezelfde reden :@ Gelukkig posten er veel andere mods mee _O-
Maar 't is leuk om mee te posten hoor! Meer ogen zien meer :Y En net zo'n gezellig sfeertje als O+ ESF O+ :D

(Als je trouwens mee wil doen met de prono om een bordspel te winnen is het wel het handigst als je dat voor vanavond 20:25 nog ff inlevert, anders loop je mogelijk punten mis mocht je antwoorden goed hebben)
Klinkt leuk en bedankt dat je ons nog ff tipt op de prono. ^O^
pi_184222120
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:31 schreef MaLo het volgende:
Aoibhin, sterkte! Hopelijk vind je snel de hulp en de ondersteuning die je nodig hebt om je weer wat beter te voelen.

Cyan, gecondoleerd met je opa.

Ik ben druk momenteel, ik lees nog wel mee maar heb wat minder tijd om te posten en uitgebreid te reageren. Wordt in februari weer beter :P. Liefs voor jullie allemaal (en een rondslingende boxer voor Cee) :)
Geeft niet, komt wel weer als je het minder druk hebt! En van wie is die boxer eigenlijk? :o
  PR en moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 18:06:54 #49
288245 crew  Moira.
Slamduncan
pi_184222148
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:01 schreef grazz het volgende:

[..]

Klinkt leuk en bedankt dat je ons nog ff tipt op de prono. ^O^
No problemo O+ Lekker forumhoppen deze paar maanden :D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_184222150
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en veel sterkte, ook morgen :Y
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_184222165
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:57 schreef ijs_beer het volgende:
Zit naar het muziekcafé te luisteren op radio 2 en Ilse treed daar op, maar ze is echt in topvorm. Uithalen hier uithalen daar en nog een extra lange uithaal erbovenop en spatzuiver. :o _O_
Vergeten te luisteren. Nog niks over haar Nashville bezoekje? Of songfestival?
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 18:13:32 #52
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184222291
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:07 schreef grazz het volgende:

[..]

Vergeten te luisteren. Nog niks over haar Nashville bezoekje? Of songfestival?
Nope. :N
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184222590
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:40 schreef grazz het volgende:

[..]

Fijn dat je het ook deelt Redefine. Herkenning, weten dat je niet de enige bent (en vaak weet je dat ook wel, maar op het moment zelf voelt dat niet altijd zo) kan ook wat rust terugbrengen.

De klachten waarvan mensen last kunnen krijgen, lijken me best slopend en vooral ongezond. Beste is dan toch om het te erkennen dat het speelt en er iets aan doen.

Jij zit trouwens nu wel op je plek toch?
Ja, bijna :) Nog vijf dagen werken in mijn oude functie. Niet dat die andere plek zozeer mijn droombaan is, maar ik zal er sowieso veel in plezier op vooruitgaan. En daarnaast is het ook belangrijk voor mijn eigenwaarde en groei in de toekomst. Dus alsnog een hele mooie stap vooruit voor mij.

Waarbij ik binnen deze discussie als geheel nog wil toevoegen, dat je helemaal niet je droombaan hoeft te hebben om gelukkig te zijn in je werk. Plezier en geluk haal ik uit het werken met leuke collega's, uitdagend en veelzijdig werk doen. Zelf en samen met anderen uitdagingen aanpakken en dingen kunnen verbeteren. Anderen kunnen helpen.

Die dingen kun je net zo vaak vinden in een baan of een hobby (want hoeft niet altijd over werk te gaan) dan in iets waar je van te voren van droomde.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184222644
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd Cyan. Hopelijk wordt de crematie toch wat minder zalvend als je verwacht. Sowieso sterkte nog.

[ Bericht 3% gewijzigd door Redefine op 05-01-2019 18:44:00 ]
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184222690
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:19 schreef Guanabana het volgende:
Wie is de Mol is echt het enige programma (oke, naast Zondag met Lubach meestal) dat ik echt nog live op televisie kijk :)
Behoren beiden ook gewoon tot het beste wat er op TV te zien is _O_
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 18:38:28 #56
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184222849
Gecondoleerd Cyan :*
Koutist in opleiding.
pi_184223093
En een echt foute artiest? A la dusty the turkey?

Bijvoorbeeld? O-)
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 18:52:18 #58
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184223112
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Ik open wel ff topic :P

[ Bericht 3% gewijzigd door Greys op 05-01-2019 18:58:21 ]
Koutist in opleiding.
pi_184223175
Ed Sheeran wilde wel een nummer schrijven voor het Songfestival

Ed Sheeran en Niall Horan zijn vrienden

:o

Ierland 2020
pi_184223414
Dankjewel allemaal.

Ik voel me gewoon zelfs slecht dat ik niet inhoudelijk op de andere slice of life verhalen heb gereageerd, maar het schoot er allemaal even bij in. Anyway, sterkte voor iedereen! En succes, en beterschap, en liefde, en hartjes, en puppies, en ijsberen, en en en ..
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 19:07:49 #61
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184223421
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:55 schreef Em31 het volgende:
Ed Sheeran wilde wel een nummer schrijven voor het Songfestival

Ed Sheeran en Niall Horan zijn vrienden

:o

Ierland 2020
Zet dat hier ook even ajb _O-

ESF / GERUCHT: Niall Horan naar Songfestival?

Geruchten *O*
Koutist in opleiding.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 19:21:45 #62
213134 Momo
Geen puntjes
pi_184223686
Gecondoleerd Cyan & veel sterkste met alles Aoibhin, hopelijk kom je er weer bovenop!
pi_184224068
Gecondoleerd en sterkte morgen bij de uitvaart, Cyan.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 20:15:51 #64
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184224869
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
Koutist in opleiding.
pi_184225375
Gecondoleerd Cyan en sterkte morgen.
pi_184227639
Mijn eerste vrijwel nergens op gebaseerde WIDM-verdenking:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184227963
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:52 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik open wel ff topic :P
Thanks! *O*
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 21:50:37 #68
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184228135
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 20:15 schreef Greys het volgende:
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
EINDELIJK *O*
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184228942
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:27 schreef Redefine het volgende:

[..]

Ja, bijna :) Nog vijf dagen werken in mijn oude functie. Niet dat die andere plek zozeer mijn droombaan is, maar ik zal er sowieso veel in plezier op vooruitgaan. En daarnaast is het ook belangrijk voor mijn eigenwaarde en groei in de toekomst. Dus alsnog een hele mooie stap vooruit voor mij.

Waarbij ik binnen deze discussie als geheel nog wil toevoegen, dat je helemaal niet je droombaan hoeft te hebben om gelukkig te zijn in je werk. Plezier en geluk haal ik uit het werken met leuke collega's, uitdagend en veelzijdig werk doen. Zelf en samen met anderen uitdagingen aanpakken en dingen kunnen verbeteren. Anderen kunnen helpen.

Die dingen kun je net zo vaak vinden in een baan of een hobby (want hoeft niet altijd over werk te gaan) dan in iets waar je van te voren van droomde.
Dat klinkt als een goede keuze en iets moois om naar uit te kijken. Plezier is ook gewoon het belangrijkste, voor mij wel iig.
pi_184229003
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:51 schreef Peter het volgende:
En een echt foute artiest? A la dusty the turkey?

Bijvoorbeeld? O-)
Verschrikkelijk irritant }:|
pi_184229045
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:21 schreef grazz het volgende:

[..]

Dat klinkt als een goede keuze en iets moois om naar uit te kijken. Plezier is ook gewoon het belangrijkste, voor mij wel iig.
Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg geïnteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184229130
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 20:15 schreef Greys het volgende:
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
tenor.gif?itemid=4920181
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184229747
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:25 schreef Redefine het volgende:

[..]

Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg geïnteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Ja van die voorpret kan ik ook genieten. Research doen, alle info opslaan in een documentje, routes uitstippelen, vervolgens alles overschrijven in een notitieboekje zodat het tastbaar wordt #ouderwets. Dat is ongv hoe ik te werk ga.

En je zegt dat je veel op vakantie geweest, maar bedoel je dan als gezin? Waar gingen jullie meestal naar toe? Wij zaten meestal in een stacaravan :D Ik zou er nu niet meer aan moeten denken, maar met het hele gezin vond ik dat wel wat hebben. Knus, gezellig. Er was ook wel genoeg te beleven op de parken waar we stonden. Meestal in Drenthe. Ook een aantal keer een huisje gehuurd op Ponypark Slagharen. Elke dag als kind genieten van alle attracties. Prachtig was dat wel.

Wat een werk lijkt me dat om een Top 2000 te samenstellen :o Vind het wel mooi als je daar het geduld voor hebt. Ik denk dat ik al moeite zou hebben om een top 500 te samenstellen.
pi_184229865
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:25 schreef Redefine het volgende:

[..]

Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg geïnteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Wow, een eigen Top 2000. Wat een megaklus :o

Ik heb een tijdje terug eens een ESF Top 100 gemaakt en dat was al een hele klus (en ik was ook helemaal niet tevreden met het eindresultaat).
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_184229938
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:51 schreef grazz het volgende:

[..]

Ja van die voorpret kan ik ook genieten. Research doen, alle info opslaan in een documentje, routes uitstippelen, vervolgens alles overschrijven in een notitieboekje zodat het tastbaar wordt #ouderwets. Dat is ongv hoe ik te werk ga.

En je zegt dat je veel op vakantie geweest, maar bedoel je dan als gezin? Waar gingen jullie meestal naar toe? Wij zaten meestal in een stacaravan :D Ik zou er nu niet meer aan moeten denken, maar met het hele gezin vond ik dat wel wat hebben. Knus, gezellig. Er was ook wel genoeg te beleven op de parken waar we stonden. Meestal in Drenthe. Ook een aantal keer een huisje gehuurd op Ponypark Slagharen. Elke dag als kind genieten van alle attracties. Prachtig was dat wel.

Wat een werk lijkt me dat om een Top 2000 te samenstellen :o Vind het wel mooi als je daar het geduld voor hebt. Ik denk dat ik al moeite zou hebben om een top 500 te samenstellen.
Vroeger op vakantie met mijn ouders en broer ja. Toen wij nog klein waren naar Spanje. Later naar Frankrijk en nog iets later naar Zwitserland. Voorjaar gingen we dan vaak naar Luxemburg of Duitsland. Met vrienden ging ik naar Londen, Parijs etc. En ook nog naar Zwitserse vrienden.

De routes stippel ik wel uit in de zin dat ik kijk welke plekken er met het OV te bereiken is. En waar ik naartoe en terug kan vliegen. En dan van plekken al wat plaatjes bekijken om mooie plekken te spotten etc.

Wat betreft die lijst. Tot een jaar of tien geleden maakte ik jaarlijks een eigen top 100 (en één keer een top 250). Dus ben het al een beetje gewend. Daardoor heb ik al een database met muziek die ik goed vind. Maar die ben ik nu eerst aan het updaten en aan het uitbreiden. Het selecteren komt nog veel later. Zal nog wel een tijd duren voordat ik m af heb. Is ook niet zo dat ik elke dag wel doe of uren achter elkaar. Maar wel vaak even wat toevoegen etc.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184229967
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:55 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Wow, een eigen Top 2000. Wat een megaklus :o

Ik heb een tijdje terug eens een ESF Top 100 gemaakt en dat was al een hele klus (en ik was ook helemaal niet tevreden met het eindresultaat).
Een ESF top 100 heb ik toevallig afgelopen jaar eens een keer gemaakt. Maar was daar uiteindelijk ook niet tevreden over. Minder dan de top 100 lijstjes die ik vroeger maakte.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184230139
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:59 schreef Redefine het volgende:

[..]

Een ESF top 100 heb ik toevallig afgelopen jaar eens een keer gemaakt. Maar was daar uiteindelijk ook niet tevreden over. Minder dan de top 100 lijstjes die ik vroeger maakte.
Ja, Hallelujah en Hard Rock Hallelujah enzo laten zich blijkbaar moeilijk vergelijken :P

Wel probeer ik jaarlijks een lijstje voor de Fok Single Top 100 Allertijden te maken. Misschien moeten we zoiets ooit nog eens op ESF-gebied in een topic doen.
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_184230312
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:58 schreef Redefine het volgende:

[..]

Vroeger op vakantie met mijn ouders en broer ja. Toen wij nog klein waren naar Spanje. Later naar Frankrijk en nog iets later naar Zwitserland. Voorjaar gingen we dan vaak naar Luxemburg of Duitsland. Met vrienden ging ik naar Londen, Parijs etc. En ook nog naar Zwitserse vrienden.

De routes stippel ik wel uit in de zin dat ik kijk welke plekken er met het OV te bereiken is. En waar ik naartoe en terug kan vliegen. En dan van plekken al wat plaatjes bekijken om mooie plekken te spotten etc.

Wat betreft die lijst. Tot een jaar of tien geleden maakte ik jaarlijks een eigen top 100 (en één keer een top 250). Dus ben het al een beetje gewend. Daardoor heb ik al een database met muziek die ik goed vind. Maar die ben ik nu eerst aan het updaten en aan het uitbreiden. Het selecteren komt nog veel later. Zal nog wel een tijd duren voordat ik m af heb. Is ook niet zo dat ik elke dag wel doe of uren achter elkaar. Maar wel vaak even wat toevoegen etc.
Dat scheelt idd dat je al eerder van dat soort lijsten hebt samengesteld. Dus we treffen je na een tijd niet zo aan?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en zo? Zorg ervoor dat je'm op tijd af hebt :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184230348
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:12 schreef grazz het volgende:

[..]

Dat scheelt idd dat je al eerder van dat soort lijsten hebt samengesteld. Dus we treffen je na een tijd niet zo aan?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en zo? Zorg ervoor dat je'm op tijd af hebt :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ben nog nooit in slaap gevallen zittend voor mijn PC of de TV, dus dat zal wel loslopen :+

En de lijst mag van mij zelf ook pas in 2025 af zijn, er is geen haast bij :P Eerder af is natuurlijk wel leuker.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  zaterdag 5 januari 2019 @ 23:19:51 #80
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184230462
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 21:33 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Mijn eerste vrijwel nergens op gebaseerde WIDM-verdenking:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Euhm...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:o)
pi_184230505
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:19 schreef Dave het volgende:

[..]


Euhm...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat wist ik niet en dat wist de redactie ook niet van te voren. Zou nog steeds kunnen dus, maar de kans dat ik ernaast zit is veel groter
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184231611
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
pi_184231680
Voor o.a. Greys en Aoibhin. Vanavond was er een jongen van 16 die op APD danste. Te gek dat ie voor zo'n lied kiest!

  Moderator zondag 6 januari 2019 @ 00:08:53 #84
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184231700
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Ja, idd.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  zondag 6 januari 2019 @ 00:27:00 #85
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184232213
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:07 schreef grazz het volgende:
Voor o.a. Greys en Aoibhin. Vanavond was er een jongen van 16 die op APD danste. Te gek dat ie voor zo'n lied kiest!

Ik kijk dit programma niet, dus bedankt voor het delen! Ik vind het ook echt heel tof dat hij voor dit nummer heeft gekozen. Dans en muziek vind ik niet helemaal "matchen", maar ik waardeer de durf wel.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 6 januari 2019 @ 00:28:20 #86
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184232256
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Die was weg naar familie toch? Of was dat alleen met O&N?
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 6 januari 2019 @ 00:31:18 #87
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184232329
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:19 schreef Dave het volgende:

[..]

Euhm...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[/quote]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_184232453
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:08 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Ja, idd.
Hij is toch een beetje onze nachtwaker hier he ;)

giphy.gif
  zondag 6 januari 2019 @ 00:36:02 #89
350717 Redefine
Service hè
pi_184232467
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Roger en Epiales hebben misschien wel ruzie met elkaar :o
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  zondag 6 januari 2019 @ 00:38:13 #90
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184232526
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:35 schreef grazz het volgende:

[..]

Hij is toch een beetje onze nachtwaker hier he ;)

[ afbeelding ]
Altijd wel een veilig gevoel dat er iemand wakker is en de boel in de gaten houdt, zodat wij lekker kunnen slapen. Roger en Epiales moeten terugkomen!
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  zondag 6 januari 2019 @ 00:44:50 #91
403253 Meke
after all this time? always.
pi_184232675
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:31 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh dit is niet MOL :@ Hoi :W *)
Je bent slimmer als je denkt
pi_184232809
quote:
2s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:44 schreef Meke het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh dit is niet MOL :@ Hoi :W *)
Hier is het nòg leuker dan in MOL. :D
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
pi_184233619
Rodzj? Waar ben je?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184236968
Ben een beetje laat Aoibhin, maar ik wou even dat ik net zoals iedereen hier er voor je ben, en dat ik me ontzettend kan inleven in wat je nu meemaakt.

Ik ga op dit moment door een soortgelijk iets, waar ik me heel erg zorgen maak over de toekomst, en wat ik precies met me leven wil gaan doen, en het geeft mij ook behoorlijke angstige gevoelens. Dus als je er ooit over wilt praten of gewoon een luisterend oor nodig hebt, ik ben er voor je. O+
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
pi_184244324
ABBA twitterde op zondag 06-01-2019 om 18:00:01 Today in 1974, Björn, Benny and manager Stig Anderson decide that 'Waterloo' will be their entry in the Eurovision Song Contest instead of 'Hasta Mañana'. ✨ #ABBA reageer retweet
pi_184244722
Schaamteloze topic promotie voor stiekem de langste leukste voorronde van allemaal:
ESF / [2019] Litouwen: Eurovizijos Atranka 2019

w/
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
  Moderator zondag 6 januari 2019 @ 21:11:08 #97
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184248754
- verkeerde topic.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator zondag 6 januari 2019 @ 22:19:29 #98
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184250683
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:38 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Altijd wel een veilig gevoel dat er iemand wakker is en de boel in de gaten houdt, zodat wij lekker kunnen slapen. Roger en Epiales moeten terugkomen!
Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Koutist in opleiding.
pi_184252897
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Ik heb vast op Like geklikt :)
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  maandag 7 januari 2019 @ 07:30:46 #100
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184255094
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Ja, Matt heeft mijn verzoek geaccepteerd!
Ik weet alleen niet of ik nu ga reageren, want ik ben niet zo in de stemming. Hij doet vast binnenkort wel weer een oproep.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 10:37:54 #101
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184256806
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:30 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja, Matt heeft mijn verzoek geaccepteerd!
Ik weet alleen niet of ik nu ga reageren, want ik ben niet zo in de stemming. Hij doet vast binnenkort wel weer een oproep.
Oke maar het formulier om mee te werken staat niet bij Matt op z'n FB volgens mij. Staat op escunited Twitter en FB. ;)

Maar kijk maar, alleen doen als je graag wilt, wilde je er alleen even op attenderen :*
Koutist in opleiding.
pi_184256857
Ik val er pas laat in maar Aoibhin en Cyan :*
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 7 januari 2019 @ 10:41:57 #103
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184256860
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 10:37 schreef Greys het volgende:

[..]

Oke maar het formulier om mee te werken staat niet bij Matt op z'n FB volgens mij. Staat op escunited Twitter en FB. ;)

Maar kijk maar, alleen doen als je graag wilt, wilde je er alleen even op attenderen :*
Zie het nu ook staan inderdaad! Het gaat dan meer om een vaste positie in het team en niet om iets eenmaligs.
Even denken nog...
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_184258049
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 15:16:31 #105
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184261674
Hardop gelachen :D

Filmpje even luisteren met geluid. Eurovision meets BirdBox.

https://twitter.com/grego(...)837354506649600?s=19
Koutist in opleiding.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 januari 2019 @ 15:50:08 #106
416575 crew  Kyran
pi_184262227
Vandaag even een relaxdag, dus even terug zitten lezen in vorige topics om weer een beetje bij te zijn.

Beetje laat, maar gecondoleerd Cyan.

Aoibhin, wat stoer dat je dat allemaal deelt, big balls :) Dikke knuffel en hoop dat alles op je eigen tempo weer de goeie kant op gaat.

Nu ESF weer dichterbij komt zal ik mijn best doen om weer iets actiever te zijn :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 15:54:30 #107
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184262313
Gezellig Kyran!
Het wordt de komende tijd ook een stuk leuker hier (nóg leuker!) omdat nu één voor één de inzendingen bekend gaan worden. *O*
Koutist in opleiding.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 januari 2019 @ 15:59:21 #108
416575 crew  Kyran
pi_184262392
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:54 schreef Greys het volgende:
Gezellig Kyran!
Het wordt de komende tijd ook een stuk leuker hier (nóg leuker!) omdat nu één voor één de inzendingen bekend gaan worden. *O*
NFL seizoen loopt ook bijna af, daar gaat echt al mijn vrije tijd in zitten tussen augustus en februari, dus daarna ESF tijd :D
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 16:12:19 #109
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184262564
Groetjes uit de Efteling. :D
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 januari 2019 @ 16:16:28 #110
416575 crew  Kyran
pi_184262635
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:12 schreef ijs_beer het volgende:
Groetjes uit de Efteling. :D
*O*

Te lang niet geweest :( Have fun!

Wel met kerst in Disneyland Parijs gezet waardoor ik bang ben dat Efteling nu gaat tegenvallen, maar moet er wel een keer naar toe weer. Eftelin _O_
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 17:11:32 #111
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184263667
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

NFL seizoen loopt ook bijna af, daar gaat echt al mijn vrije tijd in zitten tussen augustus en februari, dus daarna ESF tijd :D
Komt goed uit dan, prima planning :D
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 17:11:47 #112
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184263670
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:12 schreef ijs_beer het volgende:
Groetjes uit de Efteling. :D
Veel plezier!
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 18:03:31 #113
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184264518
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Koutist in opleiding.
  maandag 7 januari 2019 @ 19:19:50 #114
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184265855
Iedereen nog heel erg bedankt die op mijn post heeft gereageerd en waar ik nog niet op gereageerd had! Jullie zijn echt allemaal heel lief. :*

Veel plezier in de efteling IJsbeer! Ik ben er zelf ook echt al eeuwen niet geweest.

Het valt mee met de januaridrukte dit keer in de sportschool. Maar toch vandaag me groen en geel geërgerd aan een "ik-kom-mee-voor-de-gezelligheid"-vriendin van een sportster, die zelf niets deed, en een apparaat als zitgelegenheid ging gebruiken. :') Toen ik dat apparaat wilde gebruiken en haar vroeg hoe lang het nog duurde (vroeg het echt gewoon vriendelijk) ging ze wel meteen weg, maar wierp me ondertussen een vuile blik. Ja, wat verwacht je dan... :')
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  maandag 7 januari 2019 @ 19:24:14 #115
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184265942
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Oh wat leuk dat Tom hem dan nog meteen herkent en ze samen dan dat nummer gaan doen! Sowieso zingt hij inderdaad nog heel erg goed voor zijn leeftijd. Wie weet doet hij nog eens een Humperdinckje (hij zou die uithaal wel gehaald hebben denk ik).
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  maandag 7 januari 2019 @ 19:47:36 #116
403253 Meke
after all this time? always.
pi_184266441
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:24 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Oh wat leuk dat Tom hem dan nog meteen herkent en ze samen dan dat nummer gaan doen! Sowieso zingt hij inderdaad nog heel erg goed voor zijn leeftijd. Wie weet doet hij nog eens een Humperdinckje (hij zou die uithaal wel gehaald hebben denk ik).
Ik vraag me dat stiekem altijd een beetje af, of Tom hem nou echt herkent of dat het ingefluisterd is? :P Want altijd als er bij the Voice iemand een coach ergens van kent, worden ze herkend. Nooit eens niet :+
Je bent slimmer als je denkt
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 19:48:33 #117
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184266472
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

*O*

Te lang niet geweest :( Have fun!

Wel met kerst in Disneyland Parijs gezet waardoor ik bang ben dat Efteling nu gaat tegenvallen, maar moet er wel een keer naar toe weer. Eftelin _O_
Efteling valt nooit tegen. O+ Was voor mij ook lang geleden, zeker een jaar of 5. Was superleuk om in de nieuwe attracties te kunnen. Op zo'n eerste dag na een vakantie met een beetje grauw weer is het ook helemaal niet zo druk. 15 minuten wachten was denk ik de max. _O_ Dus ook alle populaire attracties kunnen doen en sommige meerdere malen. *O*
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  maandag 7 januari 2019 @ 19:49:03 #118
403253 Meke
after all this time? always.
pi_184266491
Desalniettemin superleuk filmpje, ik ben heus geen Maarten van Rossem :D Is meer een oprechte vraag dan een 'Ik geloof er niks van!'
Je bent slimmer als je denkt
pi_184266704
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Zeker nog een goede stem, maar wat een kutnummer joh (en dat zeg ik als fan van crooners).
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 19:59:37 #120
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184266761
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:47 schreef Meke het volgende:

[..]

Ik vraag me dat stiekem altijd een beetje af, of Tom hem nou echt herkent of dat het ingefluisterd is? :P Want altijd als er bij the Voice iemand een coach ergens van kent, worden ze herkend. Nooit eens niet :+
Hij herkende hem niet van gezicht ofzo hoor. Ze vragen na een optreden altijd 'wie ben je en waar kom je vandaan'. En toen hij z'n achternaam hoorde vroeg Tom of hij toevallig familie was van.. ;)
Dus best geloofwaardig in dit geval. Maar dat stukje staat niet op YouTube. Wel op Tom z'n Facebook. Hij vraagt drie keer of het echt z'n vader is. :D
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 20:02:37 #121
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184266858
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:57 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Zeker nog een goede stem, maar wat een kutnummer joh (en dat zeg ik als fan van crooners).
Mijn favo nummer is het ook niet, maar wel gaaf dat ie het toen al zong, kijk hieronder. Prachtig. :D

Koutist in opleiding.
  maandag 7 januari 2019 @ 20:09:23 #122
213134 Momo
Geen puntjes
pi_184267049
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Waarschijnlijk gestaged grotendeels maar nog steeds heel lief :)
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 20:10:58 #123
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184267093
Nou jongens IS ER DAN HELEMAAL NIETS MEER ECHTTTT

*armen in de lucht gooit*

(laat me maar gewoon in de waan :+ )
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 20:12:23 #124
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184267148
Hier het hele filmpje. Met het 'ben je de zoon van' gesprekje erbij.

https://www.facebook.com/26581360771/posts/10156675784705772/
Koutist in opleiding.
pi_184267512
quote:
9s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:10 schreef Greys het volgende:
Nou jongens IS ER DAN HELEMAAL NIETS MEER ECHTTTT

*armen in de lucht gooit*

(laat me maar gewoon in de waan :+ )
Die shows zijn allemaal gecast, gestaged en geautotuned. De band speelt het nummer ook gelijk mee (hoewel een goede sessiemuzikant dat nog wel zou moeten kunnen).
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 7 januari 2019 @ 20:35:06 #126
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184267759
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:24 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Die shows zijn allemaal gecast, gestaged en geautotuned. De band speelt het nummer ook gelijk mee (hoewel een goede sessiemuzikant dat nog wel zou moeten kunnen).
Die gozer speelt eerste couplet, refrein en tweede couplet zelf op z'n toetsen volgens mij. Bij tweede couplet doet de drummer mee. Zou zo'n muzikant van zo'n show idd wel moeten kunnen. (Zometeen even met oortjes in luisteren of ik het goed zeg, zit hier nu met nogal wat bijgeluid).

En ja-aaaa je hebt gelijk met dit soort shows maar bij dit ene optreden kies ik er even voor om te geloven dat het echt is. :+ Omdat ik het dan mooier vind. :P Laat me maar in de waan.
Koutist in opleiding.
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 21:59:31 #127
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184269671
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 22:06:49 #128
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184269830

Ik ga esc 2014 denk ik maar eens terugkijken O+
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184270137
quote:
Oe, lekkere versie dit. Klinkt net wat rockier
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 23:31:23 #130
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184271763
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:19 schreef grazz het volgende:

[..]

Oe, lekkere versie dit. Klinkt net wat rockier
Ja hè? _O_ en die strot die ze opentrekt op het einde. _O_
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184272966
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:48 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Efteling valt nooit tegen. O+ Was voor mij ook lang geleden, zeker een jaar of 5. Was superleuk om in de nieuwe attracties te kunnen. Op zo'n eerste dag na een vakantie met een beetje grauw weer is het ook helemaal niet zo druk. 15 minuten wachten was denk ik de max. _O_ Dus ook alle populaire attracties kunnen doen en sommige meerdere malen. *O*
Dat zijn de beste dagen :) Ik ben op een donderdag eind november voor het laatst geweest. Ook bijna nergens lang moeten wachten en alles op het gemakje kunnen doen O+
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184273632
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Hardop gelachen :D

Filmpje even luisteren met geluid. Eurovision meets BirdBox.

https://twitter.com/grego(...)837354506649600?s=19
_O-
Life can be a bitch, so like it..
pi_184273664
Tom Jones zingt nog steeds mooi.
Life can be a bitch, so like it..
  dinsdag 8 januari 2019 @ 13:27:21 #134
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_184278569
Ik zit volgende week 2 dagen in de Efteling 8-)
Koel en donker bewaren
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 januari 2019 @ 14:53:38 #135
416575 crew  Kyran
pi_184279910
quote:
12s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Die gozer speelt eerste couplet, refrein en tweede couplet zelf op z'n toetsen volgens mij. Bij tweede couplet doet de drummer mee. Zou zo'n muzikant van zo'n show idd wel moeten kunnen. (Zometeen even met oortjes in luisteren of ik het goed zeg, zit hier nu met nogal wat bijgeluid).

En ja-aaaa je hebt gelijk met dit soort shows maar bij dit ene optreden kies ik er even voor om te geloven dat het echt is. :+ Omdat ik het dan mooier vind. :P Laat me maar in de waan.
Als dit nep is dan zijn het allemaal Oscar waardige acteurs hoor. Ik geloof met je mee :D
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 15:46:41 #136
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184280752
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:27 schreef Guanabana het volgende:
Ik zit volgende week 2 dagen in de Efteling 8-)
Leuk!
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 15:52:37 #137
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184280859
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als dit nep is dan zijn het allemaal Oscar waardige acteurs hoor. Ik geloof met je mee :D
Ja als je het hele stuk vooraf zag was het iig erg geloofwaardig. En als ze geoefend hadden zat het foutje er aan het eind met 'wie neemt de tweede stem' er vast niet in. :P Ach, geloven is soms wel leuker in zulke gevallen. Al heeft blackswangreen gelijk dat negen van de tien dingen in zulke shows opgezet zijn.
Koutist in opleiding.
pi_184281478
Door dit soort dingen haak ik juist af. Ik ben er van overtuigd dat er echt niets spontaans aan zulke shows is. Alles is gescript en gestaged en gestuurd. Kandidaten worden ook gewoon gevraagd mee te doen. Maar het ergste vind ik nog die shows met Simon Cowell in de jury. Die doet net alsof hij alles voor het eerst ziet terwijl die acts de halve wereld al over zijn geweest, soms gewoon in zijn eigen shows.
Nee, ik geloof echt niet dat het allemaal spontaan is.
And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 16:42:44 #139
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184281647
Niemand gelooft dat het allemaal spontaan is!

(ALLEEN DEZE ENE WEL GODALLEMEMAGGIES JONGASSS MAG IK DAN NIETS MEER GELOVAHH GEEF OM DIT KIND MET HAAR NOG ENE PROCENTJE GOEDGELOVIGHEID :'( )
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 16:45:10 #140
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184281690
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 16:46:28 #141
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184281717
Ik zou toch deze houden.
En beschermen. En koesteren. Enzo.

(Sorry Salvador je bent m'n tweede keus maar ja, eentje he..)

Koutist in opleiding.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 17:06:35 #142
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_184282102
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Sultans of Swing van Dire Straits, of een ander Dire Straits nummer dat langer is, waarschijnlijk Telegraph Road. Dan heb je meteen 3 nummers voor de prijs van 1.
Koel en donker bewaren
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 januari 2019 @ 17:09:42 #143
416575 crew  Kyran
pi_184282150
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Oef, dat is een lastige zeg. Daar denk ik even over na. Album zou ik wel antwoord op kunnen geven denk ik, maar nummer is lastig zeg.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 17:13:48 #144
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184282208
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 17:09 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oef, dat is een lastige zeg. Daar denk ik even over na. Album zou ik wel antwoord op kunnen geven denk ik, maar nummer is lastig zeg.
Ja he? Maar toch benieuwd. :P
En expres extra moeilijk gemaakt met maar één nummer.
Koutist in opleiding.
pi_184283128
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 18:18:34 #146
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184283147
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Oh... Dat is lastig. Eens goed over denken.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 18:30:54 #147
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184283356
Koutist in opleiding.
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 19:31:30 #148
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184284620
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 18:18 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Oh... Dat is lastig. Eens goed over denken.
Denk toch dat het deze zou worden:
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 19:41:06 #149
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184284895
Ja O+
Ook al zo'n mooie. En begrijpelijke keuze.
Koutist in opleiding.
pi_184286931
Letterlijk alles wat Madonna ooit gemaakt heeft.
Sorry, ik kies iets van 200 nummers.
:D
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:12:33 #151
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184287501
*schrikt zich het apelazerus door iets wat vergeten ben.

Ik moet je plantje namelijk nog steeds stekken, Greys. :o :@
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:19:14 #152
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184287724
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:12 schreef ijs_beer het volgende:
*schrikt zich het apelazerus door iets wat vergeten ben.

Ik moet je plantje namelijk nog steeds stekken, Greys. :o :@
Geen paniek :D

Ik moet die van jou in leven zien te houden tot de 20e. _O-
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:20:01 #153
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184287747
Nog steeds geen Roger en Epiales he? Hoop maar dat alles goed is. -O-
Koutist in opleiding.
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:21:36 #154
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184287790
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:20 schreef Greys het volgende:
Nog steeds geen Roger en Epiales he? Hoop maar dat alles goed is. -O-
Ja inderdaad. :o
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184287852
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Will you be there van Michael Jackson _O_
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:24:03 #156
350717 Redefine
Service hè
pi_184287872
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 17:06 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Sultans of Swing van Dire Straits, of een ander Dire Straits nummer dat langer is, waarschijnlijk Telegraph Road. Dan heb je meteen 3 nummers voor de prijs van 1.
quote:
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 19:31 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Denk toch dat het deze zou worden:
_O_ _O_ _O_
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:27:12 #157
350717 Redefine
Service hè
pi_184287977
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Moeilijk kiezen, maar dan toch deze:

Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 21:39:27 #158
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184288384
Ook al zo'n mooie! _O_

Moeten er vaker doen. Elkaar gewoon een willekeurige vraag stellen die iedereen mag (!) beantwoorden. Leren we elkaar allemaal nog wat beter kennen ook misschien.
Koutist in opleiding.
pi_184288589
Dit is natuurlijk sowieso de mooiste :Y


Maar voor de zekerheid nog even 24 alternatieven in de spoiler :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De Sahara is zonder meer erg droog.
  ESF Reporter dinsdag 8 januari 2019 @ 21:47:05 #160
87554 Cee
Welluk?
pi_184288611
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Leuke vaag! :D

Omdat het al een paar jaar mijn favoriete nummer is, omdat het me laat lachen als ik droevig ben, het me nóg vrolijker maakt als ik al vrolijk ben, omdat het hoop geeft en omdat er zo veel in zit met zo’n heerlijke climax dat ik hier naar kan blijven luisteren zonder dat het verveelt:
  dinsdag 8 januari 2019 @ 21:56:28 #161
350717 Redefine
Service hè
pi_184288822
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:47 schreef Cee het volgende:

[..]

Leuke vaag! :D

Omdat het al een paar jaar mijn favoriete nummer is, omdat het me laat lachen als ik droevig ben, het me nóg vrolijker maakt als ik al vrolijk ben, omdat het hoop geeft en omdat er zo veel in zit met zo’n heerlijke climax dat ik hier naar kan blijven luisteren zonder dat het verveelt:
Als je die hoort, dan klaar de lucht op en breekt de zon inderdaad door :Y
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  Moderator dinsdag 8 januari 2019 @ 22:19:15 #162
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184289404
Alleen maar leuke liedjes. O+
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_184291487
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Deze O+

Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_184291523
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
pi_184291573
quote:
Oh Sigur Ros O+

Ik vind Vid Spilum Endalaust ook zo mooi O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_184291714
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:53 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Oh Sigur Ros O+

Ik vind Vid Spilum Endalaust ook zo mooi O+
Ik vind jouw suggestie (Snow Patrol - Run) ook prachtig :D
Eigenlijk is de hele versie van Viðrar vel til loftárása mooier, maar die heeft niet zo'n mooie clip.

Ja, die is ook prachtig! Vooral als je het lied erna (Ára bátur) ook afspeelt. Sigur Rós is niet mijn lievelingsband, maar wel eentje die ik nooit zou willen missen.
pi_184291731
Oh en Inni Mer syngur vitleysingur O+

Heerlijke festivalmuziek O+ O+

Het is dat ik er maar één mag kiezen van Greys, anders had ik er ook nog Arcade Fire bijgemikt met Rebellion (Lies) O+
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_184291828
Intervention heeft mijn hart gestolen na hun optreden op BKS 1,5 jaar terug. O+
Ik vond het al zo lastig om één keuze te maken, een tweede gaat me ook niet lukken :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 00:14:26 #169
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184291885
Jullie kiezen allemaal mooie dingen! Ik ga er binnenkort maar een esf SC playlistje van maken O+
Koutist in opleiding.
  woensdag 9 januari 2019 @ 00:22:13 #170
403253 Meke
after all this time? always.
pi_184291970
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dát allemaal niet meer hoeft te horen :+
Je bent slimmer als je denkt
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 00:25:55 #171
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184292010
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dát allemaal niet meer hoeft te horen :+
Ja maar dan hebbie nog IETS!

(En ik krijg na duizend keer nog geen genoeg 'mijn' nummer :P )
Koutist in opleiding.
  woensdag 9 januari 2019 @ 00:31:21 #172
403253 Meke
after all this time? always.
pi_184292058
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:25 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja maar dan hebbie nog IETS!

(En ik krijg na duizend keer nog geen genoeg 'mijn' nummer :P )
Ja, dás ook weer zo.. Maar welke kies je dan en hoe ga je om met het gemis van de niet-zo-supermooie-maar-wel-leuk-om-af-en-toe-te-horen-nummers? :+

Ik denk dat ik misschien wel deze zou kiezen O+ Was in ieder geval mijn meest beluisterde nummer op Spotify in 2018, lijkt me een goede leidraad :D

Je bent slimmer als je denkt
pi_184292369
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dát allemaal niet meer hoeft te horen :+
Maar stel nou he, dat jouw gekozen nummer de bron wordt van alle muziek die opnieuw gemaakt gaat worden. Alles wat komt is er dus een afgeleide van. En dan heb je net expres een kutnummer gekozen. Ben je mooi klaar mee!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184292400
Mijn eerste ingeving bij deze vraag was overigens dit nummer:


Niet mijn meest geluisterde nummer van het afgelopen jaar of zo, maar na een jaar of 17 is het mij nog steeds niet gaan vervelen. Af en toe vind ik het heerlijk dit nummer te luisteren, ook omdat je er de tijd voor moet nemen. Heb de overige inzendingen nog niet beluisterd, maar dat ben ik wel van plan :)
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184294238
quote:
Sigur Rós is fantastisch, live gewoon overweldigend. Ik vind het zo bizar dat zo'n klein landje zulke geweldige artiesten kan produceren.

pi_184294460
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dát allemaal niet meer hoeft te horen :+
Is dat niet extra frustrerend? Dat je weet dat er zo veel mooie muziek is gemaakt, maar dat ben je allemaal kwijt, behalve dat intense kutlied van Jantje Smit dat je hebt meegenomen.
De Sahara is zonder meer erg droog.
  woensdag 9 januari 2019 @ 09:01:28 #177
115121 Arizona
#neverforget
pi_184294494

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
Twente O+
The sun always shines on TV
pi_184294524
Jeetje wat is dat moeilijk maar na veel wikken en wegen heb ik gekozen voor een oude soulplaat uit mijn jeugd.
pi_184294715
De oma van de dance muziek en de opa dance DJ (Giorgio moroder)

Life can be a bitch, so like it..
pi_184295517
George Michael - my mother had a brother (live graag O+ )
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_184295536
Billy Joel - Leningrad (live)
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_184295784
Ik was net de green room van 2014 aan het kijken. Wat werd Conchita verheerlijkt zeg en TCL werden niet geïnterviewd. Ik vind dat slecht, vooral omdat het ging om Conchita en TCL 1e en tweede plaats.
Verder doen de jongens het goed, de vrouw wat minder.

[ Bericht 3% gewijzigd door ato op 09-01-2019 10:50:08 ]
Life can be a bitch, so like it..
  woensdag 9 januari 2019 @ 10:57:55 #183
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184296239
Moeilijk, omdat ik denk dat elke dag hetzelfde nummer zou gaan vervelen, ook al is het je favoriet.

Adele - When We Were Young (in de uitvoering waarbij ik aanwezig was)


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:o)
pi_184296584
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
ik denk aan Toto - Africa
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_184297011

Hebben jullie Lana Del Rey's nieuwe song al geluisterd? Hij is echt prachtig en de lyrics raken me echt _O_
''Darling, you can't let everything seem so dark blue''
  woensdag 9 januari 2019 @ 11:49:12 #186
350717 Redefine
Service hè
pi_184297106
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 08:58 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Is dat niet extra frustrerend? Dat je weet dat er zo veel mooie muziek is gemaakt, maar dat ben je allemaal kwijt, behalve dat intense kutlied van Jantje Smit dat je hebt meegenomen.
Dat laatste kun je vooral aan Murp vragen :+
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  woensdag 9 januari 2019 @ 11:49:45 #187
350717 Redefine
Service hè
pi_184297112
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 09:01 schreef MaLo het volgende:

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
^O^
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184297199
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Sia- chandelier
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 12:40:40 #189
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184298171
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:54 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Sia- chandelier
_O_
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 12:41:43 #190
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184298201
Die AllStar Elvis Tribute volgende maand wordt echt te gek zeg! De speellijst van artiesten en nummers hieronder. Ik kijk uit naar Ed Sheeran maar het meest naar Josh Groban *O*

JNcr3RN.jpg
Koutist in opleiding.
pi_184298423
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:41 schreef Greys het volgende:
Die AllStar Elvis Tribute volgende maand wordt echt te gek zeg! De speellijst van artiesten en nummers hieronder. Ik kijk uit naar Ed Sheeran maar het meest naar Josh Groban *O*

[ afbeelding ]
Ik mis Michael Bublé... zijn versie van ‘can’t help falling in love’ is zoooooo mooi ❤
pi_184298433
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht één liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in één.
Dat wisselt per dag of stemming eigenlijk wel. Vandaag gekozen voor

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 12:52:56 #193
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184298473
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:50 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik mis Michael Bublé... zijn versie van ‘can’t help falling in love’ is zoooooo mooi ❤
Ja nu je het zegt! Jammer.
Heb je hem nog gezien bij Jools Holland Hootenanny met Oud en Nieuw? Wat zingt die man toch makkelijk _O_[ Bericht 20% gewijzigd door Greys op 09-01-2019 13:05:59 ]
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 13:03:43 #194
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184298707
Ohhhh en deze dan. Hier ging ik wel echt uit m'n plaat met O&N. Even doorspoelen naar 1.25 want daar begint ze aan het betreffende lied. Whaaaaa zo te gek dit :D

Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 13:14:02 #195
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184298936
Wtf waarom heb ik deze music video nog nooit gezien :D George Ezra met Ian McKellen. Hahahaaaa. Dat praatje in het midden.

Ian, what's going on.
McKellen.

Jeff, I love all your stuff from Bucharest on.
George. And it's Budapest.

Koutist in opleiding.
pi_184299635
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 13:03 schreef Greys het volgende:
Ohhhh en deze dan. Hier ging ik wel echt uit m'n plaat met O&N. Even doorspoelen naar 1.25 want daar begint ze aan het betreffende lied. Whaaaaa zo te gek dit :D

Ik hou wel van een lekkere bluesstem, maar bij deze vrouw had ik het gevoel dat ik naar een karikatuur zat te kijken en luisteren.

Bublé vond ik wel goed, die zong iedereen van het podium, terwijl hij qua stembereik niet eens zo bijzonder is. Puur charisma en timing.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 13:57:24 #197
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184299783
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 13:49 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Ik hou wel van een lekkere bluesstem, maar bij deze vrouw had ik het gevoel dat ik naar een karikatuur zat te kijken en luisteren.
Ik snap wel een beetje wat je bedoelt en de rest van haar nummers zong ze 'gewoon' maar bij dit nummer vond ik het te gek :D

quote:
Bublé vond ik wel goed, die zong iedereen van het podium, terwijl hij qua stembereik niet eens zo bijzonder is. Puur charisma en timing.
Ja! Precies dat. Dit niet de beste zanger met het beste volume en alles ook maar hij maakt er een heerlijk feestje van door z'n uitstraling en relaxtheid. _O_
Koutist in opleiding.
pi_184302517
1 nummer maar? Ondoenlijk :D
Maar deze is wel een hele grote kanshebber

And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 januari 2019 @ 17:57:55 #199
416575 crew  Kyran
pi_184304017
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 09:01 schreef MaLo het volgende:

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
_O_

Dacht zelf aan deze, maar ben er nog niet uit.


Tekst gaat natuurlijk over Vietnam oorlog, maar bij mij roept dit nummer echt een road trip gevoel op en dat is echt een hele grote hobby/liefde van mij.

Niks mooiers dan in een leuke auto (hallo Mustang / Camaro convertible) met dak er af in mooie gebieden te rijden met heerlijke muziek en mensen die je het liefst bij je hebt.

Kickstart My Heart van Motley Crue is ook echt een anthem geworden voor mij en mijn vrouw voor road trippen, maar voel meer bij deze. Allebei niet beste nummers ooit gemaakt, maar wel met wat betekenis.
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:07:50 #200
213134 Momo
Geen puntjes
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 januari 2019 @ 18:11:02 #201
416575 crew  Kyran
pi_184304260
quote:
Boah, Siren of the Woods _O_
  woensdag 9 januari 2019 @ 18:30:21 #202
213134 Momo
Geen puntjes
pi_184304527
En deze nummers #kannietkiezen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184304568
Ik zat net terug te kijken en zag dat TCL 2e werd bij televoting en 3e bij de vakjury. Conchita won beide.
Life can be a bitch, so like it..
pi_184304920
quote:
7s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:07 schreef Momo... het volgende:

Ik kan moeilijk kiezen tussen 1 van deze nummers
Die zou voor mij ook mogen, prachtig nummer O+
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
pi_184305903
Ik vind Nightwish ook goed.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 19:47:07 #206
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184305936
Mooie liedjes! Maar sommigen snappen het fenomeen ÉÉN niet. :+
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 19:47:57 #207
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184305956
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

P3nwQ2p.png
Koutist in opleiding.
pi_184305985
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:57 schreef Dave het volgende:
Moeilijk, omdat ik denk dat elke dag hetzelfde nummer zou gaan vervelen, ook al is het je favoriet.

Adele - When We Were Young (in de uitvoering waarbij ik aanwezig was)


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Brings back memories..ik ben naar Adele's (voorlopig) laatste concert geweest in Wembley.
Wat was dat GEWELDIG zeg _O_ staat op nr1 van hoogtepunten in mijn leven (nou ja..na de geboorte mijn kinderen dan :@ )
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_184306057
quote:
12s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Mooie liedjes! Maar sommigen snappen het fenomeen ÉÉN niet. :+
Ik wil het niet snappen, sorry :%
Later kwamen er nog andere nummers naar boven borrelen.
Oh ja, en ook Sara van Fleetwood Mac
En Belfast Child van the Simple Minds
Gimme Shelter van the Stones
Sorry
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_184306171
quote:
14s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:20 schreef Peter het volgende:

[..]

ik denk aan Toto - Africa
Toto *O*
Hebben heel veel goede nummers, ben al een paar keer naar een concert van ze geweest _O_
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
pi_184306184
Greys, kunnen we uitbreiden naar 5?
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 20:13:35 #212
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184306544
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:57 schreef GeorgeM het volgende:
Greys, kunnen we uitbreiden naar 5?
Ja hoor! Zelfs naar tien.

Ik was alleen zelf voornamelijk benieuwd naar het antwoord als iemand er echt maar één mocht kiezen. En dat weet ik nu. :P *O*
Koutist in opleiding.
pi_184306578
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 17:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kickstart My Heart van Motley Crue is ook echt een anthem geworden voor mij en mijn vrouw voor road trippen, maar voel meer bij deze. Allebei niet beste nummers ooit gemaakt, maar wel met wat betekenis.
Kickstart my heart O+
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184306638
Volendam krijgt kutmuziekwijk

quote:
Ieder zichzelf ten onrechte respecterende Volendamse kutmuzikant zal zichzelf straks terugzien op een straatnaambordje: je hebt de Anny Schilderdijk, de Nieuwe Jan Smitweg, de Oude Jantje Smitweg, de Zus van Jan Smitweg, de Simon Keizersgracht, de Derde van de 3 J’sdwarsstraat en de Nick en Simon The American Dreamboulevard.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 20:18:52 #215
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184306689
Ja nu mis ik murp.
Koutist in opleiding.
pi_184307204
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja hoor! Zelfs naar tien.

Ik was alleen zelf voornamelijk benieuwd naar het antwoord als iemand er echt maar één mocht kiezen. En dat weet ik nu. :P *O*
Dan ga ik nog even door ;)
Tinseltown in the rain van the Blue Nile
Apart from some of the videos and haircuts, I don't think I've made any wrong moves.
George Michael
  woensdag 9 januari 2019 @ 20:53:05 #217
350717 Redefine
Service hè
pi_184307466
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

[ afbeelding ]
Zou wel helemaal passen binnen het common framework.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_184307500
Zou typisch Bulgarije zijn in ieder geval _O-
  woensdag 9 januari 2019 @ 20:54:47 #219
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184307506
Laten we anders eens iets gek doen, als een Top 2000 of zo.
:o)
  woensdag 9 januari 2019 @ 20:57:06 #220
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184307559
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

[ afbeelding ]
We voorspelden het hier al de dag dat ze bekend hadden gemaakt zich terug te trekken :D
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 20:58:41 #221
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184307584
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:57 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

We voorspelden het hier al de dag dat ze bekend hadden gemaakt zich terug te trekken :D
Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Koutist in opleiding.
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:03:18 #222
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184307704
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:58 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Nee, de deadline voor deelname was in oktober 2018, volgens https://eurovoix.com/2018(...)cipation-for-israel/
:o)
pi_184307714
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:58 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Ik kan er zo snel niets over vinden. Wel dat half januari bepaald wordt wie in welke halve finale zit, maar daar stond weer niet bij of je je daarna nog kan inschrijven en wat er dan gebeurt
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 21:08:07 #224
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184307775
Dank allebei!

En oh ja de loting had ik niet eens bij stilgestaan.

Maar dan kan Bulgarije dus echt niet meer :D
Koutist in opleiding.
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:11:16 #225
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184307836
Misschien zijn ze volgend jaar in Ierland weer van de partij.
:o)
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:11:59 #226
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184307852
Of denken we dat Samantha Nial kan verslaan?
:o)
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:15:54 #227
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184307918
Jaja, ik weet dat ie waarschijnlijk niet gaat.
:o)
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:33:10 #228
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184308372
quote:
14s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:08 schreef Greys het volgende:
Maar dan kan Bulgarije dus echt niet meer :D
Oh Greys, niet om het 't één of ander, maar kerst ui's kunnen ook echt niet meer.
:o)
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:33:37 #229
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184308386
VierVijf op een rij.
:o)
pi_184308460
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:33 schreef Dave het volgende:
VierVijf op een rij.
C-c-c-c-combobreaker!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 21:37:51 #231
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184308499
quote:
6s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:33 schreef Dave het volgende:

[..]

Oh Greys, niet om het 't één of ander, maar kerst ui's kunnen ook echt niet meer.
Oh ja, donders. :@
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 21:39:07 #232
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184308540
Beter zo?
Koutist in opleiding.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 9 januari 2019 @ 21:39:08 #233
416575 crew  Kyran
pi_184308542
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:37 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh ja, donders. :@
Niks mis mee :D
  woensdag 9 januari 2019 @ 21:40:12 #234
2681 Dave
Gewoon lekker Dave
pi_184308566
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:39 schreef Greys het volgende:
Beter zo?
wapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gif
:o)
  Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 21:42:51 #235
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_184308637
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:39 schreef Greys het volgende:
Beter zo?
Nog eentje voor het toffe-topics-idee-lijstje: Ver-esficeer hier je ui! Leuk in de maand vooraf ofzo. *O*
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 21:43:35 #236
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184308654
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:42 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Nog eentje voor het toffe-topics-idee-lijstje: Ver-esficeer hier je ui! Leuk in de maand vooraf ofzo. *O*
Joah! Goed idee! w/
Koutist in opleiding.
pi_184310644
Mijn UI is nog een eerbetoon aan Joan :D
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 22:58:15 #238
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184310773
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 22:53 schreef TheVulture het volgende:
Mijn UI is nog een eerbetoon aan Joan :D
_O_
Koutist in opleiding.
  ESF Reporter woensdag 9 januari 2019 @ 23:02:41 #239
87554 Cee
Welluk?
pi_184310911
Ja mijn UI is ook nog totally ESF.
  woensdag 9 januari 2019 @ 23:11:52 #240
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184311163
Mijn UI is nog steeds een eerbetoon aan Salvador en Luisa met de bakjes op hun hoofd in de greenroom O+
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 9 januari 2019 @ 23:27:47 #241
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184311459
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Koutist in opleiding.
  woensdag 9 januari 2019 @ 23:53:34 #242
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184311821
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:27 schreef Greys het volgende:
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Ja er was wat gezeik over zijn kraaienpoten en dat hij eruit zag als 80.

Ik vind het ook enorm overdreven allemaal, ook al is het niet echt mijn type of zo (is het ook nooit geweest). Die man loopt ook al tegen de 50, en ik vind dat hij er gewoon prima uitziet.
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  donderdag 10 januari 2019 @ 00:09:19 #243
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184312003
smiley_ninja.gif
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_184312044
quote:
Het leeft!
Ongeïnteresseerd maar toch aanwezig.
pi_184312168
Bonswaar Rooszjeee!
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 00:26:20 #246
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184312169
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:53 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja er was wat gezeik over zijn kraaienpoten en dat hij eruit zag als 80.

Ik vind het ook enorm overdreven allemaal, ook al is het niet echt mijn type of zo (is het ook nooit geweest). Die man loopt ook al tegen de 50, en ik vind dat hij er gewoon prima uitziet.
Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 00:27:49 #247
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184312186
quote:
Hoi poppie. Alles oké? Ik had je nog een SMS gestuurd maar wist niet of het nummer nog klopte.
(Maar had gezien dat je af en toe wel online was dus dat stelde me enigszins gerust).
Koutist in opleiding.
pi_184312455
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
En hij is nog zo hyperactief en enthousiast als een 4-jarige met een nieuw stuk speelgoed :Y
Schattig (maar voor langer dan een half uur wel vermoeiend)
PM
Ik heb quote-alerts uitstaan.
#Haags
  donderdag 10 januari 2019 @ 02:11:50 #249
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184313001
quote:
Je bent er! :o :D
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
  donderdag 10 januari 2019 @ 02:23:44 #250
357663 Aoibhin
Salvadorable
pi_184313086
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
Een gezicht dat veel gereisd heeft i.p.v. een gezicht dat alleen maar op de bank heeft gehangen vind ik zeker ook aantrekkelijk. Chris is alleen nooit echt mijn type geweest, ook nu niet. De reacties op zijn uiterlijk zijn echter ook wel weer overdreven.

In het programma Moltalk vind ik hem wel heel erg misplaatst. Ik vind hem moeilijk te volgen; te hak op de tak en blij-eierig en dan heb je die doodsaaie Margriet erbij waar geen greintje charisma van uitgaat. Wat verlang ik dan terug naar de jaren dat Arjen Lubach dat nog vanuit een übergeheim keldertje presenteerde; dat waren nog eens tijden _O_
Op maandag 13 mei 2019 16:16 schreef Guanabana het volgende:
Vind het een rustgevend iets dat je er altijd van op aan kan dat Aoibhin hier is. :P
pi_184313092
De eerste Moltalk die ik ooit heb gezien was die van afgelopen weekend. Dat nodigde niet bepaald uit om vaker te kijken
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184313780
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:27 schreef Greys het volgende:
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Vind ik ook hoor, bij mij mag ie langs komen.
Life can be a bitch, so like it..
pi_184314458
Misschien wel leuk om te zien hoeveel en waarvan wij punten krijgen via televoting.

Life can be a bitch, so like it..
pi_184314553
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 02:23 schreef Aoibhin het volgende:
die doodsaaie Margriet erbij waar geen greintje charisma van uitgaat.
Wat.
Koel en donker bewaren
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 09:11:14 #255
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184314652
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:57 schreef Peter het volgende:

[..]

En hij is nog zo hyperactief en enthousiast als een 4-jarige met een nieuw stuk speelgoed :Y
Schattig (maar voor langer dan een half uur wel vermoeiend)
Oh dat weet ik niet, heb het niet gezien (maar zou me niet opvallen denk ik want ik ben zelf ook hyper en vermoeiend :') :D ).
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 09:13:15 #256
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184314681
Oh ik denk op de volgende blz lees ik meer van Roger van vannacht maar dat was het.. :o Kort maar krachtig. O+

Mohhug allen.
Koutist in opleiding.
  donderdag 10 januari 2019 @ 09:30:34 #257
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184314928
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:27 schreef Greys het volgende:

[..]

Hoi poppie. Alles oké? Ik had je nog een SMS gestuurd maar wist niet of het nummer nog klopte.
(Maar had gezien dat je af en toe wel online was dus dat stelde me enigszins gerust).
Ja, alles ok.
Alleen is het leven even nogal hectisch de laatste tijd. Verbouwen, schilderen, alle meubels steeds van kamer naar kamer slepen, veel te weinig slaap en ga zo maar door. Maar het (voorlopige) eind is in zicht, dus hopelijk kan ik binnenkort weer eens een fatsoenlijk nachtje blijven hangen. :P

Hm, geen sms gezien. Geen idee wanneer voor het laatst mijn nummer veranderd is, maar het kan idd zijn dat je nog een oud nr heb. PM dit nr zo wel ff.

Ben idd tussendoor nog wel even online gekomen, maar dan was ik er een paar seconden en dan dacht ik "Nee, ik heb nu niet de energie om te gaan lezen/reageren/posten, komt morgen wel. Maar je weet hoe dat gaat. Morgen wordt overmorgen wordt volgende week etc...
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 09:33:07 #258
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184314969
Fijn dat alles goed gaat! En succes met verbouwen! Wat ben je allemaal aan het verbouwen dan? Wordt het tof? *O*

(Ik heb nog steeds dat ene telnr van je waar je van belde dat je Henk z'n kroeg niet kon vinden en dat je in de ghettooo was beland _O- Dat is al best lang geleden.)
Koutist in opleiding.
pi_184314981
Dag Roger *O*

Ps ik ben ESF aan het kijken en ik vond toch veel liedjes slecht, Noorwegen Pff wat slecht zeg.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 09:36:55 #260
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315040
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:33 schreef ato het volgende:
Dag Roger *O*

Ps ik ben ESF aan het kijken en ik vond toch veel liedjes slecht, Noorwegen Pff wat slecht zeg.
Welk jaar hebben we het nu over? Afgelopen keer? :P
Koutist in opleiding.
pi_184315059
En Roemenië was toch niet slecht?
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315105
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Welk jaar hebben we het nu over? Afgelopen keer? :P
Sorry schat ik bedoel van 2018 en Servie ws ook best goed. Maar scoorde ook bij televoting zag ik later.
Life can be a bitch, so like it..
  donderdag 10 januari 2019 @ 09:44:15 #263
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184315141
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:33 schreef Greys het volgende:
Fijn dat alles goed gaat! En succes met verbouwen! Wat ben je allemaal aan het verbouwen dan? Wordt het tof? *O*
Alles. Echt alles. Een heel huis incl dak (dak doe ik niet zelf :P )
quote:
(Ik heb nog steeds dat ene telnr van je waar je van belde dat je Henk z'n kroeg niet kon vinden en dat je in de ghettooo was beland _O- Dat is al best lang geleden.)
Oh, dat is idd best nog een oud nummer.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_184315211
Bij SAN Marino denk ik, What the fuck.. dit is zo slecht.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 09:51:34 #265
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315279
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:44 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Alles. Echt alles. Een heel huis incl dak (dak doe ik niet zelf :P )
Oh wat tof! Wanneer begonnen en wanneer geschat klaar te zijn? Wat dat is me nogal een enorme klus :D

quote:
Oh, dat is idd best nog een oud nummer.
Ja :D Maar het waren wel prachtige tijden hahaha. Ik heb al honderd jaar hetzelfde nummer en ik ga er voor het gemak altijd maar vanuit dat andermans nummer na zo lang ook nog klopt. Nou ja als er iemand jouw oude nummer heeft nu weten ze iig dat ze gemist worden in ESF. :+
Koutist in opleiding.
pi_184315287
En Denemarken was toch slecht? Mijn god was iedereen geil op vikings zo..
Zij zongen slecht en die staging... 9e plaats?
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315360
En god dat kind uit Rusland ik heb er medelijden mee. Dat is toch vreselijk..
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315373
Als jullie dit vervelend vinden, moeten jullie het zeggen hoor. Ik ben al een tijd niet in de mood :)
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315431
Dat Moldavië zo'n simpel liedje kan verdoezelen met een Ikea act.
Life can be a bitch, so like it..
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:04:11 #270
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184315449
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh wat tof! Wanneer begonnen en wanneer geschat klaar te zijn? Wat dat is me nogal een enorme klus :D

[..]
Hopelijk over 2 maanden (misschien 3) helemaal klaar, maar wel minder hectische maanden. De laatste tijd liepen er gewoon veel dingen door elkaar. In totaal straks een half jaar mee bezig geweest, gok ik.

Als je echter de tijd mee gaat rekenen om de vergunningen rond te krijgen voor we mochten beginnen is het ineens een project van bijna twee jaar. Waarvoor veel dank aan de gemeente voor de medewerking. #Sarcasm #BureaucracySucks. }:|
quote:
Ja :D Maar het waren wel prachtige tijden hahaha. Ik heb al honderd jaar hetzelfde nummer en ik ga er voor het gemak altijd maar vanuit dat andermans nummer na zo lang ook nog klopt. Nou ja als er iemand jouw oude nummer heeft nu weten ze iig dat ze gemist worden in ESF. :+
Ik was toen ook helemaal niet van plan een ander nummer te nemen, maar ik had mijn telefoon blijkbaar eens zo lang niet gebruikt dat ze mijn nummer hadden afgesloten. Blijkbaar kan dat. :')
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_184315476
Ligt het aan mij maar de versie van Waylon klinkt ingetogen. Toch vind ik hem goed, o,dankwoord de krumperts.
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315511
Ik vond Waylon 1 van de bese.
Life can be a bitch, so like it..
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 10:13:06 #273
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315550
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:58 schreef ato het volgende:
Als jullie dit vervelend vinden, moeten jullie het zeggen hoor. Ik ben al een tijd niet in de mood :)
Niet in de mood waarvoor?
En tis niet vervelend hoor maar soms snap ik niet helemaal wat je bedoelt dus dan vraag ik het gewoon. :P
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 10:15:16 #274
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315580
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:04 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hopelijk over 2 maanden (misschien 3) helemaal klaar, maar wel minder hectische maanden. De laatste tijd liepen er gewoon veel dingen door elkaar. In totaal straks een half jaar mee bezig geweest, gok ik.

Als je echter de tijd mee gaat rekenen om de vergunningen rond te krijgen voor we mochten beginnen is het ineens een project van bijna twee jaar. Waarvoor veel dank aan de gemeente voor de medewerking. #Sarcasm #BureaucracySucks. }:|
Oh wauw! Maar wel eer van je harde werk straks! Is het waar je zelf woont of huis van iemand anders? Succes met de laatste maanden nog!

quote:
Ik was toen ook helemaal niet van plan een ander nummer te nemen, maar ik had mijn telefoon blijkbaar eens zo lang niet gebruikt dat ze mijn nummer hadden afgesloten. Blijkbaar kan dat. :')
:o
Koutist in opleiding.
pi_184315643
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Niet in de mood waarvoor?
En tis niet vervelend hoor maar soms snap ik niet helemaal wat je bedoelt dus dan vraag ik het gewoon. :P
Dat ik mijn recensies erdoor gooi over 2018.. En ik ben inderdaad niet in zo'n goede mood wat ziekenhuisbezoeken betreft. Maar dat leg ik graag later uit.
Life can be a bitch, so like it..
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:20:31 #276
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184315647
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh wauw! Maar wel eer van je harde werk straks! Is het waar je zelf woont of huis van iemand anders? Succes met de laatste maanden nog!
Het is het huis waar ik ga wonen, dus komt straks ook nog even een verhuizing achteraan. Dan zal ik dus ook wel even verminderd online zijn. :P
quote:
[..]

:o
Ik stond er ook wel even van te kijken toen.
Was een prepaid en het nummer blijft eigendom van de provider, dus bij te lange inactiviteit nemen ze het gewoon terug. Zal bij een abonnement wel anders zijn, zo lang je blijft betalen zal het ze weinig uitmaken hoe weinig je ermee doet. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:21:18 #277
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_184315663
Zo, nu weer even aan de slag. Anders gaat het alleen maar langer duren.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 10:22:08 #278
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315672
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:20 schreef ato het volgende:

[..]

Dat ik mijn recensies erdoor gooi over 2018.. En ik ben inderdaad niet in zo'n goede mood wat ziekenhuisbezoeken betreft. Maar dat leg ik graag later uit.
Oke maar ik kon even niet volgen wat je recensies met je mood te maken hadden, vandaar. ;)

Sterkte :*
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 10 januari 2019 @ 10:22:39 #279
163650 crew  Greys
Nee.
pi_184315679
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:21 schreef Roger_Epiales het volgende:
Zo, nu weer even aan de slag. Anders gaat het alleen maar langer duren.
Gooo Rozjeeee de bouwvakkert! *O*
En fijn dat je ff wat liet horen.

Ik ga naar het werk :W
Koutist in opleiding.
pi_184315717
Ik moet ook weer niet te veel zeggen over mijzelf Hahaha
Greys je bent een schat.
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315777
Ik ga over naar de finale 2018
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315806
Cyan Slovenië is een kut nummer, sorry
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315813
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:20 schreef ato het volgende:

[..]

Vind ik ook hoor, bij mij mag ie langs komen.
Ik vind vooral dat ie echt heel snel heel erg oud wordt... en zeker met dat viezige baardje :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_184315885
Oostenrijk is goed
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315901
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:33 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik vind vooral dat ie echt heel snel heel erg oud wordt... en zeker met dat viezige baardje :P
Dan vind je mij ook oud :P
Life can be a bitch, so like it..
pi_184315925
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:40 schreef ato het volgende:

[..]

Dan vind je mij ook oud :P
Dat zeg ik niet, maar ik vind bij Chris Zeegers het aftakelingsproces wel heel hard gaan :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_184315971
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:02 schreef ato het volgende:
Dat Moldavië zo'n simpel liedje kan verdoezelen met een Ikea act.
Ik vond Moldavië echt tof O+ Leuke act en lekker oldskool gedaan zonder led-wall of andere snufjes.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184316026
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:20 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik stond er ook wel even van te kijken toen.
Was een prepaid en het nummer blijft eigendom van de provider, dus bij te lange inactiviteit nemen ze het gewoon terug. Zal bij een abonnement wel anders zijn, zo lang je blijft betalen zal het ze weinig uitmaken hoe weinig je ermee doet. :P
Bij pre-paid kan dat inderdaad :Y maar goed ook, anders had ik in mijn eentje al iets van zes nummers bezet gehouden. Bij abonnementen hou je volgens mij gewoon je nummer zolang je abonnement loopt, maar er zal vast ergens een nul euro-contract met betalen per minuut zijn waar ze je nummer wel opnieuw kunnen toewijzen als je het niet gebruikt.
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_184316208
Misschien is het goed om het jullie uit te leggen;

Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.

Ik kan meer uitleggen 20 januari, hervalt verder mee hoor.
Life can be a bitch, so like it..
pi_184316228
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:41 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet, maar ik vind bij Chris Zeegers het aftakelingsproces wel heel hard gaan :P
Blijft een lekker ding
Life can be a bitch, so like it..
pi_184316299
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:02 schreef ato het volgende:
Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.
Heftig :{

Hoop dat het onder controle blijft! Naar joh, sterkte.
Koel en donker bewaren
pi_184316302
Sorry dat ik jullie hiermee over valt
Life can be a bitch, so like it..
pi_184316324
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:09 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Heftig :{

Hoop dat het onder controle blijft! Naar joh, sterkte.
Dat hoop ik ook Guanabana, je hoort het na de 24e
Life can be a bitch, so like it..
pi_184316365
En ik dacht waar zou ik met jullie problemen lastig vallen, maar ik zie jullie als vrienden.
Life can be a bitch, so like it..