abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180605885
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
'Michael P. botste met scooter tegen Anne Faber op'

Moordverdachte Michael P. heeft aan de politie verklaard hoe hij Anne Faber is tegengekomen. Hij zou, toen hij met zijn scooter op pad was, tegen haar op zijn gebotst.

Na deze botsing, op 29 september in de buurt van de Aventurijnkliniek waar P. verbleef, zou er een woordenwisseling zijn ontstaan waarna P. de 25-jarige Utrechtse onder bedreiging van een mes zou hebben verkracht en uiteindelijk vermoord.

P. was op dat moment, zoals het AD al eerder meldde, met de scooter op inbrekerspad. Anne Faber was op die bewuste 29 september vanuit haar woonplaats Utrecht een eindje gaan fietsen, toen plots het weer omsloeg.

Ook heeft P. tijdens politieverhoren niet aangegeven spijt te hebben van zijn daad, meldt De Telegraaf op basis van bronnen.

Het AD meldde eerder al dat P. het lichaam van Anne Faber eerst op een andere plek had verborgen en pas later in de auto van zijn moeder naar Zeewolde bracht. Daar werd op 12 oktober het lichaam van Faber uiteindelijk op aanwijzing van verdachte P. gevonden.
quote:
Het OM vermoedt dat Michael P. de Utrechtse Anne Faber verkrachtte voor hij haar om het leven bracht. Na haar dood heeft hij haar met de auto naar Zeewolde gebracht. P. moet binnenkort een persoonlijkheidsonderzoek ondergaan bij het Pieter Baan Centrum.

Op basis van de onderzoeksbevindingen is volgens het OM nu de verdenking dat P. Anne van haar vrijheid heeft beroofd, verkracht en om het leven heeft gebracht. Hoe dat precies is gebeurd kan nog niet met zekerheid worden vastgesteld en wordt nog onderzocht. In de auto die P. tot zijn beschikking had zijn bloedsporen van Anne aangetroffen.

De 25-jarige Anne Faber uit Utrecht verdween op vrijdagavond 29 september, toen ze niet meer thuis kwam na een fietstocht in de regio Utrecht. Anne vertrok rond 17.00 uur, toen het nog zonnig was. Die avond sloeg het weer om en kwam Anne kwam in een hoosbui terecht en is die avond op P. gestuit. De veroordeelde zedendelinquent verbleef in het kader van een resocialisatietraject bij de forensisch psychiatrische kliniek Altrecht Aventurijn. In 2012 werd hij in hoger beroep veroordeeld tot een celstraf van twaalf jaar, omdat hij twee minderjarige meisjes onder dreiging van een nepwapen had verkracht.

P. kwam in beeld bij de politie nadat zijn dna werd aangetroffen op de jas van Anne. Die werd door een voorbijganger gevonden op een fietspad bij Huis ter Heide. Later werd haar fiets gevonden in een vijver in Huis ter Heide, net als haar tas die even verderop lag. Na zijn aanhouding zat P. ruim twee weken in zogeheten beperking, wat betekent dat hij alleen contact mocht hebben met zijn advocaat. Die beperking is nu opgeheven.

Op 10 januari is de eerste zitting in de zaak. Dat is een zogeheten pro forma zitting, waarbij beide partijen hun onderzoekswensen bekend maken. De zaak wordt dan niet inhoudelijk behandeld.

https://www.ad.nl/binnenland/michael-p-wordt-verdacht-van-moord-en-verkrachting-anne-faber~ac77f7d6/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwe ontwikkeling: het onderzoek van Wim Faber, vader van Anne.

quote:
zaterdag 26 mei 2018 08:33 schreef Ryan3 het volgende:
Aangrijpende reportage over Wim Faber, vader van Anne, die onderzoek deed naar hoe de rechtsgang verliep tegen verdachte in eerder delict:

Wim Faber deed eigen onderzoek naar de moord op zijn dochter: 'Ik zoek de pijn op die Anne heeft ervaren'

Faber stelt hierbij vast dat de voorzitter van het gerechtshof, prof. mr. dr. Rinus Otte, die de straf verlaagde van Michael P. van 16 naar 11 jaar wrs wel het eea te verwijten valt. Zie deze passage uit artikel:

[..]

Het moet realistischer en goedkoper, geen deskundigen met particuliere mening, klassieke opsluiting, als dat niet lukt moeten we treuren om het afglijden van iemand, niet meer dan dat en okee, staat wel haaks op maatschappelijke verlangen naar meer veiligheid.

What the...
De reactie van het parket:

quote:
Gefaald

Van der Winkel reageerde vandaag met een ongebruikelijk lange reactie op de kritiek van Wim Faber. Hij verwerpt het verwijt dat de rechtsgang in 2012 heeft gefaald, omdat de rechters van het hof niet alleen besloten om Michael P. geen tbs met dwangverpleging op te leggen, maar ook de gevangenisstraf van zestien jaar waartoe de rechtbank hem veroordeelde te verlagen naar twaalf.

Volgens Van der Winkel was dat weliswaar aanzienlijk lager dan de straf die de rechtbank oplegde, maar nog steeds relatief hoog als P.'s leeftijd (20) in aanmerking nam en zijn beperkte strafblad. Bovendien konden de rechters geen tbs opleggen, omdat er door deskundigen geen stoornis kon worden vastgesteld.
Stoornis

Volgens Faber hebben de rechters zich onvoldoende ingespannen om aanwijzingen te vinden voor een stoornis, ,,terwijl er zoveel signalen waren die verontrustend waren. Ik zie die inspanning nergens. Ik ben ervan overtuigd dat men met een actievere houding andere conclusies had getrokken."

Faber vindt dat het hof ten onrechte geen deskundigen nader heeft ondervraagd op de zitting. Ook zegt hij het onbegrijpelijk te vinden dat verklaringen buiten beschouwing werden gelaten van getuigen die Michael P. hoorden zeggen dat hij ,,trots" was op zijn daad, en ,,dat een droom was uitgekomen."
Vooringenomen

Volgens Faber hebben alle drie rechters die het oordeel velden gefaald, maar bij voorzitter Rinus Otte denkt hij zelfs aan vooringenomenheid. In artikelen die Otte schreef en in debatten, gaf hij er meermalen blijk van geen groot fan te zijn van het tbs-systeem. Rapporten van gedragsdeskundigen neemt hij niet of nauwelijks serieus, aldus Faber. Hij noemt het ,,particuliere meningen."

Volgens Faber duidt dat erop dat Otte de rapportage van de Reclassering van 2012 waarin stond dat er sprake was van een hoog gevaar voor herhaling, niet of nauwelijks serieus neemt, ,,of tenminste niet naar waarde inschat. En als dat zo is, dan heeft hij alle schijn tegen. Kunt u mij uitleggen hoe zo iemand rechter kan zijn?"
https://www.telegraaf.nl/(...)ie-hof-onbevredigend
https://www.ad.nl/binnenl(...)anne-faber~aa031eac/

https://nos.nl/artikel/22(...)ns-op-herhaling.html

https://www.rtlnieuws.nl/(...)inkje-van-anne-faber

https://www.rtlnieuws.nl/(...)-moord-op-anne-faber
pi_180605912
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 11:56 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Dit is tijdens de behandeling van de rechtszaak al naar voren gekomen. Er is een bepaald fonds wat geld uitkeert aan slachtoffers van geweldsmisdrijven. Vervolgens verhaalt dat fonds het geld op de veroordeelde (en dat zal Met betalingstermijnen werken). Maar dader en slachtoffer hebben dus niets met elkaar te maken, en slachtoffer is dus niet afhankelijk van de vermogendheid van de dader.
Maar was dat geld wat ze al ontvangen hebben van het slachtofferfonds niet ernaast en zonder invloed op de schadevergoeding ( reiskosten, eigen risico, studievertraging, kosten voor uitvaart en immateriŽle schade), die de rechter nu heeft toegewezen. De broer heeft minder immateriŽle schadevergoeding toegewezen gekregen, omdat hij alleen naar de foto's van het lijk heeft gekeken en niet naar het stoffelijk overschot zelf, maar aan de ander kant wel meer omdat hij studievertraging heeft.
En de vriend heeft helemaal niets ( maar was ook niet gevorderd in deze rechtszaak)
pi_180606061
Hoe dat allemaal precies zit, weet ik niet, maar de schadevergoeding gaat in ieder geval via een tussenrekening.
Somebody that I used to know
pi_180606088
registreer om deze reclame te verbergen
Interessant linkje :

https://www.rijksoverheid(...)rgoeding-slachtoffer
Somebody that I used to know
pi_180652821
Zal al wel eerder voorbij zijn gekomen in dit topic, maar ik lees zojuist dit artikel over de zaak vanuit het perspectief van Annes vader.
(Van 26 mei)

https://www.volkskrant.nl/cs-b705eec0

Indrukwekkend :{
Somebody that I used to know
pi_180722534
Forever yours, forever mine, forever ours...
  woensdag 25 juli 2018 @ 17:32:30 #7
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180723403
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:08 schreef Lief17 het volgende:
En hij gaat in hoger beroep....

https://www.rtlnieuws.nl/(...)aber-in-hoger-beroep
Tja, niks te verliezen.
pi_180723433
Zak hooi :')
  woensdag 25 juli 2018 @ 17:33:46 #9
195276 S95Sedan
No, not really...
pi_180723457
Wat een figuur :')
I know exactly what I'll do with the advice that you gave.
Watch me throw it all away.
pi_180723636
Stakker. Ze zouden er 0 aandacht aan moeten geven in de pers.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_180723991
Betekent alleen maar dat hij nooit mee in de samenleving mag komen. Het gore lef om in beroep te gaan, die klootzak zou zich kapot moeten schamen :r
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:01:52 #12
445480 Ingolstadt
RedStratocaster
pi_180724281
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:08 schreef Lief17 het volgende:
En hij gaat in hoger beroep....

https://www.rtlnieuws.nl/(...)aber-in-hoger-beroep
Dat mag.
Raken om ze te helpen herinneren dat die schat van ongekende vermogens die het van ons heeft een trigger zit om er ook iets mee te doen. - Rini Stoutjesdijk
It ain't over till ehh... till... till it's over - Erik ten Hag
pi_180724777
Het is geen juridische discussie w.m.b. maar een morele, het toont des te meer aan dat hij nul compassie heeft met de familie en puur met zijn eigen gewin bezig is. Het zou hem hebben gesierd (voor zover dat mogelijk is) als hij had gezegd dat hij eigenlijk in hoger beroep wilde gaan, maar dit niet doet uit respect voor alle ellende die hij heeft veroorzaakt. Dat zou ook aantonen dat hij serieus bezig wil gaan met zijn zeer ernstige problemen.

Stuk stront :r
  Moderator woensdag 25 juli 2018 @ 18:26:25 #14
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_180724798
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:24 schreef Harmankardon het volgende:
Het is geen juridische discussie w.m.b. maar een morele, het toont des te meer aan dat hij nul compassie heeft met de familie en puur met zijn eigen gewin bezig is. Het zou hem hebben gesierd (voor zover dat mogelijk is) als hij had gezegd dat hij eigenlijk in hoger beroep wilde gaan, maar dit niet doet uit respect voor alle ellende die hij heeft veroorzaakt. Dat zou ook aantonen dat hij serieus bezig wil gaan met zijn zeer ernstige problemen.

Stuk stront :r
Je zegt het zelf al. Het is een stuk menselijk afval, dat men hier verrast over is verrast mij dan weer.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_180724805
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:32 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Tja, niks te verliezen.
Hopen op 30 jaar + TBS. Heeft hij toch nog twee jaar extra verloren.
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:36:12 #16
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180724969
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:27 schreef Physsic het volgende:

[..]

Hopen op 30 jaar + TBS. Heeft hij toch nog twee jaar extra verloren.
Tja, dat is het risico natuurlijk waard. 2 jaar op de toch al zo goed als levenslange straf die hij nu heeft opgelegd gekregen.

Zeker omdat de inzet een flinke reductie is.
pi_180724972
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:03 schreef Byzantynixschii het volgende:

[..]

Dit is echt weer zo'n domme huisvrouwen reactie. Iedereen heeft dezelfde rechtsmiddelen tot zijn beschikking in deze samenleving.
Huisvrouwenreactie is ťťn woord.

quote:
domme
Dat dus.
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:40:37 #18
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_180725036
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:26 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je zegt het zelf al. Het is een stuk menselijk afval, dat men hier verrast over is verrast mij dan weer.
Dit ja. Lekker verontwaardigd zijn met z'n allen.
Dit snap ik ook niet.
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:45:06 #19
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_180725109
Dit is toch geen verrassing? De man is een psychopaat en maakt gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Waarschijnlijk op aanraden van zijn advocaat of dat hij werkelijk zelf vindt dat hij te zwaar gestraft is. Het is een ziek dier. Uiteindelijk zal achter de streep het voor hem niet veel uitmaken. Of het nou 28,30 of 26 jaar is + TBS. Voor de nabestaanden zal het wellicht iets uitmaken maar daar heeft zo'n figuur geen boodschap aan.
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
Fuck Trump
  woensdag 25 juli 2018 @ 18:46:33 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180725140
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:45 schreef Tem het volgende:
Dit is toch geen verrassing? De man is een psychopaat en maakt gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Waarschijnlijk op aanraden van zijn advocaat of dat hij werkelijk zelf vindt dat hij te zwaar gestraft is. Het is een ziek dier. Uiteindelijk zal achter de streep het voor hem niet veel uitmaken. Of het nou 28,30 of 26 jaar is + TBS. Voor de nabestaanden zal het wellicht iets uitmaken maar daar heeft zo'n figuur geen boodschap aan.
Dit dus.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_180726004
Rechters hebben heel wat meer realiteitszin dan 15 jaar geleden. Ik ga er dan ook van uit dat er geen strafvermindering wordt gegeven omdat meneertje horizontaal in de bus is gegooid en zijn rechten niet zijn voorgelezen.
pi_180726006
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:36 schreef Saekerhett het volgende:

[..]

Huisvrouwenreactie is ťťn woord.

[..]

Dat dus.
Sterk antwoord wel.

Hij mag in beroep gaan. Voor de familie is het kut ja, voor de strafmaat zal het waarschijnlijk niet zoveel uitmaken.
  woensdag 25 juli 2018 @ 19:35:05 #23
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_180726063
Laat hem lekker in beroep gaan, zal weinig zin hebben.
  woensdag 25 juli 2018 @ 19:45:57 #24
332000 Oerbeer
Sinds 2009
pi_180726280
Nvm
pi_180727124
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:49 schreef Saekerhett het volgende:
Het gore lef om in beroep te gaan, die klootzak zou zich kapot moeten schamen :r
Pardon?! Dat recht hťťft hij gewoon hoor!
pi_180727145
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:08 schreef Lief17 het volgende:
En hij gaat in hoger beroep....

https://www.rtlnieuws.nl/(...)aber-in-hoger-beroep
Groot gelijk heeft hij. Dat recht heeft hij. En ik zou het ook doen.
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:22:17 #27
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180727175
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:19 schreef Krollie het volgende:

[..]

Pardon?! Dat recht hťťft hij gewoon hoor!
Het recht, niet de verplichting.
  woensdag 25 juli 2018 @ 20:30:48 #28
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_180727391
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:45 schreef Tem het volgende:
Dit is toch geen verrassing? De man is een psychopaat en maakt gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Waarschijnlijk op aanraden van zijn advocaat of dat hij werkelijk zelf vindt dat hij te zwaar gestraft is. Het is een ziek dier. Uiteindelijk zal achter de streep het voor hem niet veel uitmaken. Of het nou 28,30 of 26 jaar is + TBS. Voor de nabestaanden zal het wellicht iets uitmaken maar daar heeft zo'n figuur geen boodschap aan.
Dit ja.

Had iemand anders verwacht? Serieus?
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_180727469
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:19 schreef Krollie het volgende:

[..]

Pardon?! Dat recht hťťft hij gewoon hoor!
Anderen hebben het recht daar iets van te vinden.
pi_180728492
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:24 schreef Harmankardon het volgende:
Het is geen juridische discussie w.m.b. maar een morele, het toont des te meer aan dat hij nul compassie heeft met de familie en puur met zijn eigen gewin bezig is. Het zou hem hebben gesierd (voor zover dat mogelijk is) als hij had gezegd dat hij eigenlijk in hoger beroep wilde gaan, maar dit niet doet uit respect voor alle ellende die hij heeft veroorzaakt. Dat zou ook aantonen dat hij serieus bezig wil gaan met zijn zeer ernstige problemen.

Stuk stront :r
Precies.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_180728524
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:19 schreef Krollie het volgende:

[..]

Pardon?! Dat recht hťťft hij gewoon hoor!
Maar je hebt ook nog iets als moreel besef bij zo'n beestachtig daad als deze. Maar het was allang duidelijk dat dit beest 0.0 moreel heeft.
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 25 juli 2018 @ 21:16:21 #32
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180728585
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:24 schreef Harmankardon het volgende:
Het is geen juridische discussie w.m.b. maar een morele, het toont des te meer aan dat hij nul compassie heeft met de familie en puur met zijn eigen gewin bezig is. Het zou hem hebben gesierd (voor zover dat mogelijk is) als hij had gezegd dat hij eigenlijk in hoger beroep wilde gaan, maar dit niet doet uit respect voor alle ellende die hij heeft veroorzaakt. Dat zou ook aantonen dat hij serieus bezig wil gaan met zijn zeer ernstige problemen.

Stuk stront :r
Dit klopt, maarja, in zijn plek en met zo een straf boven mijn hoofd zou ik ook schijt hebben aan de de publieke opinie of die van nabestaanden, en proberen te redden wat er te redden valt.

Maargoed, ik zou dan ook niet in die situatie terechtkomen.
pi_180728795
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:45 schreef Tem het volgende:
Dit is toch geen verrassing? De man is een psychopaat en maakt gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Waarschijnlijk op aanraden van zijn advocaat of dat hij werkelijk zelf vindt dat hij te zwaar gestraft is. Het is een ziek dier. Uiteindelijk zal achter de streep het voor hem niet veel uitmaken. Of het nou 28,30 of 26 jaar is + TBS. Voor de nabestaanden zal het wellicht iets uitmaken maar daar heeft zo'n figuur geen boodschap aan.
Ja precies.

En als hij nu niet in hoger beroep was gegaan... Hadden de mensen die nu verontwaardigd zijn ineens wel een beetje respect voor hem gekregen? :')
En zingen wij....of juichen wij.....of stel je ons teleur
Oranje is...oranje blijft.....de allermooiste kleur!
pi_180730041
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 21:13 schreef Patroon het volgende:

[..]

Maar je hebt ook nog iets als moreel besef bij zo'n beestachtig daad als deze. Maar het was allang duidelijk dat dit beest 0.0 moreel heeft.
Ah ja, als je moreel besef had, dan had je Anne niet zo behandeld. Dus in die zin ligt het in de lijn der verwachting.
Somebody that I used to know
pi_180730715
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 20:22 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Het recht, niet de verplichting.
Hij doet het niet omdat hij het verplicht is, maar omdat hij dat recht heeft.
  woensdag 25 juli 2018 @ 22:35:26 #36
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180730737
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 22:34 schreef Krollie het volgende:

[..]

Hij doet het niet omdat hij het verplicht is, maar omdat hij dat recht heeft.
Exact. Het is een keuze.
pi_180733532
quote:
1s.gif Op woensdag 25 juli 2018 18:45 schreef Tem het volgende:
Dit is toch geen verrassing? De man is een psychopaat en maakt gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Waarschijnlijk op aanraden van zijn advocaat of dat hij werkelijk zelf vindt dat hij te zwaar gestraft is. Het is een ziek dier. Uiteindelijk zal achter de streep het voor hem niet veel uitmaken. Of het nou 28,30 of 26 jaar is + TBS. Voor de nabestaanden zal het wellicht iets uitmaken maar daar heeft zo'n figuur geen boodschap aan.
Dit dus. Top verwoord.
Love is in the air!
  donderdag 26 juli 2018 @ 02:21:46 #38
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_180734429
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 00:42 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Dit dus. Top verwoord.
joh en laat zijn advocaat nog ff wat § verdienen.

Ben benieuwd naar hun weerwoord, elke rechter maakt daar met alle feiten compleet gehakt van.
Kans is aanwezig dat de strafeis wat hoger gaat uitvallen.
pi_180735992
Hij heeft daar alle recht op.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 26 juli 2018 @ 05:47:09 #40
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180736054
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 05:13 schreef superniger het volgende:
Hij heeft daar alle recht op.
Dat ontkent ook niemand
pi_180737251
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 05:13 schreef superniger het volgende:
Hij heeft daar alle recht op.
Absoluut. Ik deelde ook slechts een feit mee. Ik werk zelf in dit wereldje dus weet heel goed hoe het werkt allemaal.
Forever yours, forever mine, forever ours...
  donderdag 26 juli 2018 @ 09:40:36 #42
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180737737
quote:
0s.gif Op woensdag 25 juli 2018 17:08 schreef Lief17 het volgende:
En hij gaat in hoger beroep....

https://www.rtlnieuws.nl/(...)aber-in-hoger-beroep
Wat zijn dat voor achterlijke advocaten. Deze advocaten van de duivel dienen het belang van hun cliŽnt voorop te stellen en dat houdt in deze zaak in dat de geesteszieke moordenaar van Anne, levenslang moet worden behandeld.
pi_180738466
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:40 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Wat zijn dat voor achterlijke advocaten. Deze advocaten van de duivel dienen het belang van hun cliŽnt voorop te stellen en dat houdt in deze zaak in dat de geesteszieke moordenaar van Anne, levenslang moet worden behandeld.
:')____!!!!
pi_180738750
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:40 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Wat zijn dat voor achterlijke advocaten. Deze advocaten van de duivel dienen het belang van hun cliŽnt voorop te stellen en dat houdt in deze zaak in dat de geesteszieke moordenaar van Anne, levenslang moet worden behandeld.
Hun cliŽnt zal daar anders over denken, en die heeft toch wel een vetorecht. :P
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
pi_180738812
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:40 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Wat zijn dat voor achterlijke advocaten. Deze advocaten van de duivel dienen het belang van hun cliŽnt voorop te stellen en dat houdt in deze zaak in dat de geesteszieke moordenaar van Anne, levenslang moet worden behandeld.
Wellicht hebben ze hem ook afgeraden in hoger beroep te gaan, maar als hij in hoger beroep wil gaan dan hebben zijn advocaten daar in principe niets over te zeggen.
pi_180738952
Wat ik me probeer voor te stellen is hoe je als advocaat zo iemand Łberhaupt WIL verdedigen.
pi_180739267
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:54 schreef Saekerhett het volgende:
Wat ik me probeer voor te stellen is hoe je als advocaat zo iemand Łberhaupt WIL verdedigen.
Dan kun je geen enkele crimineel verdedigen.
pi_180739333
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:11 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Dan kun je geen enkele crimineel verdedigen.
Weet ik, en het ene misdrijf is het andere niet, maar ik probeer me dat gewoon voor te stellen. Zou zo'n advocaat niet denken van "vuile teringlijer, stik er lekker in en ik hoop dat je nooit meer vrij komt"?
pi_180739402
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:15 schreef Saekerhett het volgende:

[..]

Weet ik, en het ene misdrijf is het andere niet, maar ik probeer me dat gewoon voor te stellen. Zou zo'n advocaat niet denken van "vuile teringlijer, stik er lekker in en ik hoop dat je nooit meer vrij komt"?
Dat denkt ie waarschijnlijk wel ja en er zullen ongetwijfeld ook advocaten hem niet willen verdedigen. Maar als advocaat zou je eigenlijk elke crimineel moeten verdedigen tenzij het jou direct treft of tenzij je gevaar loopt. Overwegingen als 'het is een hufter die bij voorkeur levenslang aan de ketting ligt' moet je als advocaat eigenlijk altijd loslaten.
  donderdag 26 juli 2018 @ 11:23:39 #50
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180739496
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:19 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Dat denkt ie waarschijnlijk wel ja en er zullen ongetwijfeld ook advocaten hem niet willen verdedigen. Maar als advocaat zou je eigenlijk elke crimineel moeten verdedigen tenzij het jou direct treft of tenzij je gevaar loopt. Overwegingen als 'het is een hufter die bij voorkeur levenslang aan de ketting ligt' moet je als advocaat eigenlijk altijd loslaten.
Als strafrechtadvocaat is dat nou eenmaal je vak.
Er zijn wel meer smerige banen, maar dat betekent niet dat je er met de pet naar mag gooien.

Overigens is het alleen maar goed dat er strafrechtadvocaten zijn die hem willen verdedigen, want als niemand de verdediging op zich zou willen nemen zouden de rechters pas echt een probleem hebben, hij kan dan namelijk moeilijk eerlijk berecht worden.

Maar ik snap het wel, ik zou er ook geen behoefte aan hebben, daarom zou ik volstrekt ongeschikt zijn als strafrechtadvocaat. Ik zou een Holleeder ook niet willen verdedigen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 26 juli 2018 @ 13:09:22 #51
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180741561
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 11:15 schreef Saekerhett het volgende:

[..]

Weet ik, en het ene misdrijf is het andere niet, maar ik probeer me dat gewoon voor te stellen. Zou zo'n advocaat niet denken van "vuile teringlijer, stik er lekker in en ik hoop dat je nooit meer vrij komt"?
Dat soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben liever hun cliŽnt vrij dan dat de samenleving wordt beschermd.
pi_180742405
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 10:54 schreef Saekerhett het volgende:
Wat ik me probeer voor te stellen is hoe je als advocaat zo iemand Łberhaupt WIL verdedigen.
Dat kun je je dan ook afvragen bij de arts, chirurg, etc.
Zelfs de kapper.

Het is hun werk...
pi_180742428
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:09 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Dat soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben liever hun cliŽnt vrij dan dat de samenleving wordt beschermd.
Je buikt roept.
Wees eens verstandig en tel tot 10(000)alvorens te posten.
pi_180742494
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:09 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Dat soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben liever hun cliŽnt vrij dan dat de samenleving wordt beschermd.
Nee, ik denk dat deze advocaten vooral het recht willen dienen, ondanks de omstandigheden, dat is wel een eervol beroep als je het mij vraagt.

Zou mooi zijn als niemand hem wilde verdedigen, dan was er geen proces mogelijk en stond ie alweer bij Lage Vuursche meisjes te graaien. :P
The objective is keep Arsenal English, albeit with a lot of foreign players.
  donderdag 26 juli 2018 @ 14:20:02 #55
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180742889
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 09:40 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Wat zijn dat voor achterlijke advocaten. Deze advocaten van de duivel dienen het belang van hun cliŽnt voorop te stellen en dat houdt in deze zaak in dat de geesteszieke moordenaar van Anne, levenslang moet worden behandeld.
Want in de gevangenis word je behandeld?
  donderdag 26 juli 2018 @ 14:25:13 #56
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180743010
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:54 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Je buikt roept.
Wees eens verstandig en tel tot 10(000)alvorens te posten.
De advocaat behartigt de belangen van de cliŽnt en hij of zij zal dan ook alles in het werk moeten stellen om deze belangen veilig te stellen.

Dus jij gelooft dit geklets?

Nee hoor, dit soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben veel liever dat de moordenaar van Anne vrij rond kan lopen zodat hij met zijn gruweldaden door kan gaan.
  donderdag 26 juli 2018 @ 14:28:09 #57
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180743088
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 14:25 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

De advocaat behartigt de belangen van de cliŽnt en hij of zij zal dan ook alles in het werk moeten stellen om deze belangen veilig te stellen.

Dus jij gelooft dit geklets?

Nee hoor, dit soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben veel liever dat de moordenaar van Anne vrij rond kan lopen zodat hij met zijn gruweldaden door kan gaan.
Nee, ze willen dat mensen eerlijk berecht worden en vormen de basis van de rechtsstaat.
  donderdag 26 juli 2018 @ 14:43:22 #58
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_180743479
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 14:25 schreef Voice_Over het volgende:

[..]
Nee hoor, dit soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben veel liever dat de moordenaar van Anne vrij rond kan lopen zodat hij met zijn gruweldaden door kan gaan.
https://www.ntr.nl/Kijken(...)pleiters/NPS_1184316
pi_180743720
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 14:25 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

De advocaat behartigt de belangen van de cliŽnt en hij of zij zal dan ook alles in het werk moeten stellen om deze belangen veilig te stellen.

Dus jij gelooft dit geklets?

Nee hoor, dit soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben veel liever dat de moordenaar van Anne vrij rond kan lopen zodat hij met zijn gruweldaden door kan gaan.
Maak jezelf niet zo belachelijk ^O^ :|W
pi_180743786
Het is zijn recht om in beroep te gaan.

De rechter kan hem eventueel een hogere straf geven in dat beroep. Zou wel mooi voorbeeld zijn. Hij is in ieder geval lang niet de enige die na hoger beroep langer vannde straat is.
Whatever...
pi_180744371
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 14:57 schreef Spanky78 het volgende:
Het is zijn recht om in beroep te gaan.
Er is hier ook werkelijk niemand die dat tegen spreekt...maar waar de meesten hier verbaasd over zijn, is de brutaliteit die je in je moet hebben om het, na zo'n daad, ook daadwerkelijk te doen..

Als het mijn vrouw of dochter was, die dit was overkomen, had ik nog maar 1 taak...en daar zou ik de consequenties ook graag voor willen dragen.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_180744444
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 13:09 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Dat soort advocaten zijn vreselijke mensen. Zij hebben liever hun cliŽnt vrij dan dat de samenleving wordt beschermd.
Ben je een kloon van Loekie ofzo? :N
Somebody that I used to know
  donderdag 26 juli 2018 @ 15:32:27 #63
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_180744529
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 15:27 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ben je een kloon van Loekie ofzo? :N
Dan krijgen we zo meteen wel een verzoek om een Postbus 51 spotje inzake deze toestanden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 26 juli 2018 @ 15:57:18 #64
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_180745253
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 15:23 schreef Patroon het volgende:

[..]

Er is hier ook werkelijk niemand die dat tegen spreekt...maar waar de meesten hier verbaasd over zijn, is de brutaliteit die je in je moet hebben om het, na zo'n daad, ook daadwerkelijk te doen..

Als het mijn vrouw of dochter was, die dit was overkomen, had ik nog maar 1 taak...en daar zou ik de consequenties ook graag voor willen dragen.
Ja daar zou je vrouw of dochter trots op zijn... Man/pa in de bak wegens moord met voorbedachte rade.

Lekker voor de rest van de familie.

Er zijn maar weinig nabestaanden die dat daadwerkelijk doen.
  donderdag 26 juli 2018 @ 15:58:39 #65
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180745290
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 14:28 schreef Drekkoning het volgende:

[..]

Nee, ze willen dat mensen eerlijk berecht worden en vormen de basis van de rechtsstaat.
Dus klopt het kader van de rechtsstaat niet. Hoe kan je nou willen dat dat zieke brein vrijgelaten wordt waarmee de samenleving groot gevaar loopt? Doorgaans brave burgers nemen dan passende tegenmaatregelen. Je kan dus beter in het belang van je cliŽnt hem veilig levenslang laten opsluiten.
pi_180745391
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 15:58 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Dus klopt het kader van de rechtsstaat niet. Hoe kan je nou willen dat dat zieke brein vrijgelaten wordt waarmee de samenleving groot gevaar loopt? Doorgaans brave burgers nemen dan passende tegenmaatregelen. Je kan dus beter in het belang van je cliŽnt hem veilig levenslang laten opsluiten.
Een politiestaat is de oplossing :O
  donderdag 26 juli 2018 @ 16:04:30 #67
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180745459
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:02 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Een politiestaat is de oplossing :O
Wat heeft dit nou te maken met een politiestaat? Ik zeg alleen dat dit soort daders met een psychopatische inborst, levenslang moeten worden opgesloten. De meerderheid van de Nederlanders wil dat. Maar ja, die op geld beluste fucking advocaten hebben schijt aan de samenleving.
pi_180745681
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:04 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Wat heeft dit nou te maken met een politiestaat? Ik zeg alleen dat dit soort daders met een psychopatische inborst, levenslang moeten worden opgesloten. De meerderheid van de Nederlanders wil dat. Maar ja, die op geld beluste fucking advocaten hebben schijt aan de samenleving.
Omdat dat het tegenovergestelde is van onze rechtsstaat.

Je praat gewoon onzin. Dat schelden is een teken van onmacht. En je zegt niet 'alleen maar dat hij levenslang vast moet zitten'. Je zegt dat zijn advocaten idioten en debielen zijn.

Die advocaten zijn niet op geld belust. Het is hun beroep. En het recht van iedere burger om daar gebruik van te maken. Sterker nog, een advocaat is verplicht in vele gevallen.

Vervolgens is het aan de rechter om te oordelen wat het beste is voor de samenleving. Dat oordelen doet een advocaat niet.

[ Bericht 3% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 26-07-2018 16:17:09 ]
  donderdag 26 juli 2018 @ 16:16:03 #69
478980 Voice_Over
Chief Opinion Officer
pi_180745738
quote:
1s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:13 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Omdat dat het tegenovergestelde is van onze rechtstaat.

Je praat gewoon onzin. Dat schelden is een teken van onmacht.

Die advocaten zijn niet op geld belust. Het is hun beroep. En het recht van iedere burger om daar gebruik van te maken.

Vervolgens is het aan de rechter om te oordelen wat het beste is voor de samenleving. Dat oordelen doet een advocaat niet.
Je kan kletsen wat je wilt maar die advocaten hebben gewoon schijt aan de samenleving, schijt aan onschuldige vrouwen die in de bloei van hun leven staan. De advocaten van de moordenaar van Anne Faber zijn in mijn ogen de ware advocaten van de duivel. Zij vertegenwoordigen niet een cliŽnt maar het kille kwaad.
  donderdag 26 juli 2018 @ 16:16:20 #70
473519 Drekkoning
Koning van Drek
pi_180745744
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 15:58 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Dus klopt het kader van de rechtsstaat niet. Hoe kan je nou willen dat dat zieke brein vrijgelaten wordt waarmee de samenleving groot gevaar loopt? Doorgaans brave burgers nemen dan passende tegenmaatregelen. Je kan dus beter in het belang van je cliŽnt hem veilig levenslang laten opsluiten.
Het klopt prima. De belangen moeten aan twee kanten behartigd worden, zodat de rechter tot een eerlijk oordeel kan komen waarin alle voors en tegens belicht worden. Dat is het uitgangspunt van een goed functionerende rechtsstaat.

En dat jij dat kader niet vindt kloppen laat me koud; gelukkig maak jij de regels niet.
pi_180745842
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:16 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Je kan kletsen wat je wilt maar die advocaten hebben gewoon schijt aan de samenleving, schijt aan onschuldige vrouwen die in de bloei van hun leven staan. De advocaten van de moordenaar van Anne Faber zijn in mijn ogen de ware advocaten van de duivel. Zij vertegenwoordigen niet een cliŽnt maar het kille kwaad.
Diegene die aan het kletsen is ben jij. Je wordt aan alle kanten tegengesproken met feiten en constructieve punten. Je doet er echter he-le-maal niets mee. Dat is je goed recht (in onze rechtsstaat) maar ga dan niet andere personen van 'kletsen' beschuldigen.

Daarnaast ga je nergens op in, maar blijf je maar roepen en tieren.

Je hebt volgens mij echt geen idee wat een advocaat precies doet, en waarom hij dat doet.

Weet je bijvoorbeeld dat op een gegeven moment een advocaat VERPLICHT is?
Een advocaat gaat ook niet over de uiteindelijke uitspraak. Is de rechter ook een advocaat van de duivel zeker?!

Nogmaals, je onderbuik spreekt en dat maakt het verhaal niet echt sterk.

Dit is ook weer een prachtig voorbeeld waarom een jury rechtspraak nooit moet gaan plaatsvinden.

[ Bericht 3% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 26-07-2018 16:21:40 ]
pi_180746848
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2018 16:16 schreef Voice_Over het volgende:

[..]

Je kan kletsen wat je wilt maar die advocaten hebben gewoon schijt aan de samenleving, schijt aan onschuldige vrouwen die in de bloei van hun leven staan. De advocaten van de moordenaar van Anne Faber zijn in mijn ogen de ware advocaten van de duivel. Zij vertegenwoordigen niet een cliŽnt maar het kille kwaad.
Genoeg bananenrepublieken waar jouw ideeŽn prima passen.
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 10:27:57 #74
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181271519
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_183439174
Hoger beroep is gaande

https://twitter.com/SaskiaBelleman BelleGod
  donderdag 29 november 2018 @ 15:23:04 #76
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_183439922
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 10:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ook een stukje op RTV Utrecht
https://www.rtvutrecht.nl(...)iniek-michael-p.html
dit is een oude link van Augustus / je weet niet hoe nu de toestanden zijn.
  donderdag 29 november 2018 @ 15:24:40 #77
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_183439967
Ik snap de familie van Anne Faber niet.
Michael P. heeft gewoon het recht om in hoger beroep te gaan.
dat moeten ze maar accepteren.
pi_183441471
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 15:24 schreef KingRadler het volgende:
Ik snap de familie van Anne Faber niet.
Michael P. heeft gewoon het recht om in hoger beroep te gaan.
dat moeten ze maar accepteren.
Dat recht is er inderdaad maar zou je daar gebruik van moeten maken na ontvoering, verkrachting, gekwaliceerde doodslag terwijl je nog een gevangenisstraf uit zit voor een reeks overvallen en een geweldadige verkrachting van twee minderjarigen?

Hij zal wel denken dat hij in hoger beroep wat sneller buiten is net als de vorige keer (16 jaar, 12 in hoger beroep, of in praktijk 7 jaar en dan naar een open instelling).
pi_183441538
Hij heeft alle recht er gebruik van te maken, en de familie heeft alle recht daar iets van te vinden.
  donderdag 29 november 2018 @ 16:58:12 #80
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_183441926
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 16:34 schreef Nober het volgende:

Dat recht is er inderdaad maar zou je daar gebruik van moeten maken na ontvoering, verkrachting, gekwaliceerde doodslag terwijl je nog een gevangenisstraf uit zit voor een reeks overvallen en een geweldadige verkrachting van twee minderjarigen?

Ik denk dat Michael P. zich daar niet bepaald moreel bezwaard over voelt.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_183442020
Met nieuwe getuigenverklaringen: https://www.nu.nl/binnenl(...)uw-willen-doden.html

quote:
Na de uitspraak in de zaak tegen Michael P. voor het doden en verkrachten van Anne Faber hebben zich twee nieuwe getuigen gemeld die mogelijk in het hoger beroep gehoord worden. Een van hen zegt dat de verdachte in de zomer van 2017 een vrouw aanwees en zei haar te willen "pakken", maar "haar dan ook te moeten doden".

Dat bleek donderdag tijdens een zogenoemde regiezitting. Het incident zou zich in juli dan wel augustus vorig jaar hebben voorgedaan. Zijn verklaring is al toegevoegd aan het dossier.

De getuige zegt samen met Michael P. een fietstocht te hebben gemaakt en dat ze toen een vrouw zagen hardlopen. De verdachte zou de getuige daarop gevraagd hebben: "Zullen we haar pakken?", gevolgd door de woorden: "Maar dan moeten we haar wel doden".

Een tweede getuige zegt op de dag dat Faber omgebracht werd tegen zonsondergang geschreeuw en gegil te hebben gehoord. Dat zou niet overeenkomen met de tijdslijn die de verdachte heeft geschetst van 29 september 2017.

De verdediging wil beide getuigen horen tijdens het hoger beroep. De officier van justitie wil alleen de eerste getuige horen, omdat diens verhaal mogelijk iets kan zeggen over de toerekenbaarheid van Michael P. bij het doden van Faber.

De inhoudelijke behandeling van het hoger beroep staat gepland voor 28 en 29 mei. Michael P. wordt vervolgd voor moord, dan wel doodslag op Faber en het ontnemen van haar vrijheid. Daarnaast wordt hem de mishandeling van vijf medewerkers van het Pieter Baan Centrum (PBC) ten laste gelegd.
pi_183442362
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 16:34 schreef Nober het volgende:

[..]

Dat recht is er inderdaad maar zou je daar gebruik van moeten maken na ontvoering, verkrachting, gekwaliceerde doodslag terwijl je nog een gevangenisstraf uit zit voor een reeks overvallen en een geweldadige verkrachting van twee minderjarigen?

Hij zal wel denken dat hij in hoger beroep wat sneller buiten is net als de vorige keer (16 jaar, 12 in hoger beroep, of in praktijk 7 jaar en dan naar een open instelling).
godzijdank heb je dat recht.
  donderdag 29 november 2018 @ 17:36:14 #83
78918 SeLang
Black swans matter
pi_183442701
jeroenwetzels twitterde op donderdag 29-11-2018 om 14:49:36 #MichaelP is een artikel 12-procedure gestart. Hij wil dat het Gerechtshof opdracht geeft aan het Openbaar Ministerie om de mensen van het arrestatieteam die hem aanhielden, strafrechtelijk te vervolgen. #AnneFaber reageer retweet
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_183445011
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 17:36 schreef SeLang het volgende:
jeroenwetzels twitterde op donderdag 29-11-2018 om 14:49:36 #MichaelP is een artikel 12-procedure gestart. Hij wil dat het Gerechtshof opdracht geeft aan het Openbaar Ministerie om de mensen van het arrestatieteam die hem aanhielden, strafrechtelijk te vervolgen. #AnneFaber reageer retweet
Doet me denken aan dat gejank op die militairen die de trein doorzeefde met die molukkers.
pi_183445638
De vriend van de vorig jaar verkrachte en vermoorde Utrechtse Anne Faber was vandaag voor het eerst aanwezig bij de rechtszaak tegen dader Michael P. Hij was vorig jaar emotioneel niet in staat de rechtszaken tegen dader Michael P. bij te wonen. Vrienden en familie van Anne waren wel steeds aanwezig. Volgens zijn advocaat Sťbas Diekstra is hij nu zo diep teleurgesteld en verontwaardigd dat Michael P. tegen zijn straf in hoger beroep is gegaan, dat hij de zaak alsnog wil bijwonen. ,,Om als nabestaande zoveel mogelijk bij het proces betrokken te zijn”, zegt Diekstra.
https://www.ad.nl/binnenl(...)arrestatie~a9d2fc0a/

Kan me dat goed voorstellen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')