Heb precies hetzelfde gehad met een broodje bapao. Ik kook dus nooit en dacht snel even een broodje op te warmen. Dus ik zet de magnetron op 5 minuten en de hoogste stand. Ondertussen even wat anders gedaan; kom ik later terug; keuken vol met rook en het broodje ontploftquote:Op donderdag 15 maart 2012 20:09 schreef CantFazeMe het volgende:
Knakworsten in de magnetron geflikkerd zonder met een vorkje gaatjes te prikken. Gevolg alle knakworstjes ontploft in de magnetron.
Dit is geen blunder, dit is Darwinwaardig.... Je zal maar zo iemand naast je hebben wonen en je huis brand af.quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:26 schreef utrecht1970 het volgende:
Vorige week quiche in de oven gezet (45 minuten) toen kind opgehaald bij vriendje.
Wat te drinken aangeboden gekregen daar, tijd vergeten en volledige zwarte quiche aangetroffen bij thuiskomst, die lucht heeft nog dagen in huis gehangen.
Tering.quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik ken een falende vriend die probeerde spaghetti te koken zonder water
Een oud huisgenote van me heeft een keer vlam in de pan gehad toen ze een eitje wilde koken..quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik ken een falende vriend die probeerde spaghetti te koken zonder water
Ik snap nooit dat mensen niet meer kunnen nadenken als ze dronken zijn, zo moeilijk is dat toch niet.quote:Op woensdag 21 maart 2012 02:37 schreef Maanvis het volgende:
Na het stappen je bedenken dat je nog een kg fricandeau moet marineren voor morgen. Dus ikke die boel gemarineerd. Volgende dag; was niet te vreten zo pittig als ik 'm gemarineerd had.
Conclusie: Niet meer dronken eten klaarmaken
epic failquote:Op vrijdag 30 maart 2012 19:54 schreef rhubarb het volgende:
Huisgenoten goot laatst de pan gekookte sperziebonen af, naar haar toe. Liet ze de deksel eraf vallen.Gevolg: een rode plek ter grote van een basketbal op haar buik.
quote:Op vrijdag 30 maart 2012 19:54 schreef rhubarb het volgende:
Huisgenoten goot laatst de pan gekookte sperziebonen af, naar haar toe. Liet ze de deksel eraf vallen.Gevolg: een rode plek ter grote van een basketbal op haar buik.
quote:Op vrijdag 30 maart 2012 20:07 schreef hugsy33 het volgende:
Ik stond laatst rijst af te gieten terwijl mijn moeder de vaatwasser stond in te ruimen.
pakt ze n beker die nog vol water zat en draait hem om, om hem in de vaatwasser te zetten. Dus ik krijg een flats water over m'n voeten maar doordat ik kokend water af stond te gieten schrok ik enorm (je denkt automatisch dat het kokend water is) stond ik daar gillend te dansen met n pan rijst totdat ik doorhad dat t niet warm was
Wat wil je dan.quote:
wtf?quote:Op woensdag 16 mei 2012 16:41 schreef mirjammajrim het volgende:
Zuurkool maak ik normaal als volgt:
Aardappels in de pan, zuurkool erbovenop, en daar de worst (in binnenzak) ook bovenop.
Begin dit jaar had ik dat ook gedaan, maar ik was vergeten de buitenzak van de worst eraf te halen.
Toen had ik blauwe zuurkool (de buitenzak is blauw)
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.quote:
Dat is echt smerig!quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moetquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Zo maak je stamppot..scheelt ook in de afwasquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Doe je de aarappelen iets eerder in de pan en doe je de zuurkool er later bij.quote:Op donderdag 17 mei 2012 17:32 schreef Fixers het volgende:
Ik heb altijd geleerd dat als je aardappels en zuurkool in één pan kookt dat de aardappels nooit zacht worden.
Het is raar.quote:Op donderdag 17 mei 2012 16:07 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moet
quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Je kan beter alleen olie gebruiken tijdens het poffen en eventueel als het klaar is gesmolten boter eroverheen. En minder poeder-zoutquote:Op vrijdag 18 mei 2012 14:12 schreef Resistor het volgende:
Ik dacht weer eens popcorn te maken.
Heb ik vaker gedaan, beetje olie in de pan, klontje roomboter.
Vorige keer was het niet helemaal lekker, ik wil wel zoute popcorn, maar gewoon keukenzout werkt op een of andere manier niet, ik denk te grove korrels die allemaal onderin blijven liggen.
Nu had ik toevallig vorige week een vijzel bij de Ikea gehaald, en het zout daar even in gevijzeld.
Even veel zout als de voorgaande keren, maar nu zo fijn als poedersuiker.
Zo zout heb ik het nog nooit gehad![]()
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomenquote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:20 schreef Cat22 het volgende:
Live blunder: gaspit vergeten uit te zetten als je een eitje hebt gebakken. Ik had het al eerder kunnen weten, als ik de blik van de katten richting keuken had gevolgd.
Nu werd ik er pas op geattendeerd toen de rookwolken mijn kant uit kwamen.![]()
Maar goed dat het lekker weer is zodat ik alles tegen elkaar kan open zetten.
De pan moet ik volgens mij als verloren beschouwen. Ik wist niet dat teflon los kon bakken.
Ik normaal nooit, maar deze week al 2 keer.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:25 schreef AdoraBelle het volgende:
[..]
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomen. Ik vergeet die pitten ook zo vaak uit te zetten
.
Wow geniaal idee, een melkkoker!quote:Op zaterdag 19 mei 2012 23:22 schreef Sweetheart1988 het volgende:
Niet echt een kookblunder...,Melk in een WATERkoker gedaan, jaaaren geleden maar nogsteeds schaam ik me erom .
Wat ik me kan herinneren van die huisgenoot die een gekookt eitje liet aanbranden en ook melk regelmatig liet aanbranden: Ja, dat stinkt hartstikke en 't rookt ook flink.quote:
Mazzelaarquote:Op zondag 20 mei 2012 16:55 schreef _Loki het volgende:
Dat heb ik ook gehad =( met heel veel vlees in de vriezer. Zo vies.
Gelukkig was mijn moeder tussendoor even langsgekomen om iets weg te brengen of iets, en die heeft het meteen opgeruimd en schoongeboend. Fijne moeder heb ik![]()
Waarom lees ik zulke ranzigheden altijd als ik aan het eten ben.quote:Op zondag 20 mei 2012 16:53 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
Ik zal jullie ook eens verblijden met mijn cul gerelateerde blunder.
Ik ging ruim 1 maand op vakantie en dacht wat te besparen door elektrische apparatuur uit te zetten.
Sommige doe ik per groep met zo'n stekkerblok met schakelaar.
Ik was alleen vergeten dat mijn koel-vriescombinatie na wat schoonmaakwerk nu ook op het stekkerblok van de pc zat aangesloten ...
Jawel bij thuiskomst had ik honderden maden vrolijk in het rond krioelen![]()
![]()
Wat is dat een ransboel om schoon te maken zeg ook leuk als thuiskomer trouwens
gadverdammequote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
quote:Op zondag 17 juni 2012 20:21 schreef N.icka het volgende:
Eerste waterkoker van mijn leven gekocht ,want handig.. Tweede keer dat ik hem gebruikte zette ik hem dus op een gaspit aan. Gevolg : uitgebrande keuken. Gebruik tegenwoordig weer een keteltje
quote:Op zondag 17 juni 2012 20:21 schreef N.icka het volgende:
Eerste waterkoker van mijn leven gekocht ,want handig.. Tweede keer dat ik hem gebruikte zette ik hem dus op een gaspit aan. Gevolg : uitgebrande keuken. Gebruik tegenwoordig weer een keteltje
nee gelukkig niet ,hoorde het op een gegeven moment wel wat knetteren in de keuken maar geen aandacht aan gegeven totdat de rook de huiskamer in kwam....112 gebeld en met de hond naar buiten gegaan. Gelukkig bleef het bij de keuken. Best wel dom jahquote:
Da's dan toch geen blunder?quote:Op maandag 18 juni 2012 00:57 schreef mytec het volgende:
Laatst fiery dang dang noodles gemaakt naar recept van jamie oliver alleen had ik de normale sambal vervangen door erg scherpe verse sambal van de toko. Ik vond het lekker maar de anderen kregen het niet echt weg.
quote:Op zondag 17 juni 2012 20:21 schreef N.icka het volgende:
Eerste waterkoker van mijn leven gekocht ,want handig.. Tweede keer dat ik hem gebruikte zette ik hem dus op een gaspit aan. Gevolg : uitgebrande keuken. Gebruik tegenwoordig weer een keteltje
Je wou chemisch koken ofzo?quote:Op maandag 18 juni 2012 03:40 schreef Gridlok het volgende:
Mijn grootste blunder in de keuken was sulfur dichloride met ethylene mixen, gaf een troepje van jewelste.
Je wilde mosterdgas maken?quote:Op maandag 18 juni 2012 03:40 schreef Gridlok het volgende:
Mijn grootste blunder in de keuken was sulfur dichloride met ethylene mixen, gaf een troepje van jewelste.
Wel een beetje een blunder want ik wist dat de rest niet van te scherp houdt en ik heb er gewoon maar een paar lepels sambal bij in gegooid ;-).quote:Op maandag 18 juni 2012 01:05 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Da's dan toch geen blunder?
Als je het in eerste instantie niet door had en vervolgens een paar uur in foetushouding op de bank hebt gelegen, dan kan je pas spreken van een blunder
Vond ik niet heb het nog een keer gemaakt en het was lekker. Ik heb dan ook niet letterlijk alles overgenomen maar wel de basis met crunchy gehakt gebakken met wat honing. Voor de rest gewoon zelf wat groenten van de toko genomen.quote:Op maandag 18 juni 2012 01:30 schreef RobinOok het volgende:
Jamie Oliver's recept voor Dan Dan Noodles is al een blunder op zich.
Oh, da's wel iets heel anders ja.. Zodra ik Googlede naar sulfur dichloride met ethylene kreeg ik meteen mosterdgas als hits.quote:
AH vlees is sowieso een kookblunder opzich..quote:Op maandag 23 juli 2012 18:40 schreef CantFazeMe het volgende:
Holy shit. Net gebeurt. Ik dus deksel eraf halen van twee AH Rundervinken heerlijk gebakken in olijfolie op medium vuur knalt er opeens één van de vinken uit elkaar. Resultaat: vlees op het fornuis, plafond, en op de muren.
Het was maar goed dat ik er snel bij was met het afvegen.
Ah kreeg een heel klein beetje op mijn bovenlip. Wel vlug afgespoeld. Prikt wat naquote:Op maandag 23 juli 2012 18:47 schreef SiGNe het volgende:
[..]
AH vlees is sowieso een kookblunder opzich..
Alleen de AH excellent ovenkip (pesto-paramazaan/honingcaramel-geitenkaas) is erg lekker.
De rest is naar mijn mening van slechte kwaliteit.
Nog mazzel dat je geen hete olijfolie in je gezicht kreeg trouwens, dat had minder plezierig af kunnen lopen.
Gelukkig niet in je oog..quote:Op maandag 23 juli 2012 18:48 schreef CantFazeMe het volgende:
[..]
Ah kreeg een heel klein beetje op mijn bovenlip. Wel vlug afgespoeld. Prikt wat na.
Toch raar dat 1 vink uit elkaar knalde en de ander niet. Not sure why.
Als ik het in mijn oog had gekregen, had ik het wel gemerkt denk ik. Bedankt voor je goede zorgenquote:Op maandag 23 juli 2012 19:12 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Gelukkig niet in je oog..
En dat er een uit elkaar knalde is omdat er waarschijnlijk een luchtzakje in zat, het vocht in het vlees wordt stoom waardoor er druk op dat luchtzakje komt en op een gegeven moment uit elkaar knalt.
quote:Op donderdag 9 augustus 2012 22:36 schreef tomaat52 het volgende:
[ afbeelding ]
Het laatste beetje popcorn poffen wat nog onder in de bak lag. Had het beter terug in de zak kunnen doen.
honingcaramel-geitenkaas -> mierzoetquote:Op maandag 23 juli 2012 18:47 schreef SiGNe het volgende:
Alleen de AH excellent ovenkip (pesto-paramazaan/honingcaramel-geitenkaas) is erg lekker.
De rest is naar mijn mening van slechte kwaliteit.
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.quote:Op maandag 23 juli 2012 18:57 schreef CantFazeMe het volgende:
Toch raar dat 1 vink uit elkaar knalde en de ander niet. Not sure why.
Dan doe je iets verkeerd.quote:Op zaterdag 11 augustus 2012 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.
Dank: ik moet een maand vloeibaar voedsel eten, en nu herinner jij me even aan de goddelijke smaak van honing-caramel-geitenkaas ovenkip van de Appie....quote:Op maandag 23 juli 2012 18:47 schreef SiGNe het volgende:
[..]
AH vlees is sowieso een kookblunder opzich..
Alleen de AH excellent ovenkip (pesto-paramazaan/honingcaramel-geitenkaas) is erg lekker.
De rest is naar mijn mening van slechte kwaliteit.
Nog mazzel dat je geen hete olijfolie in je gezicht kreeg trouwens, dat had minder plezierig af kunnen lopen.
Ik koop die troep iedergeval niet weer.quote:Op zaterdag 11 augustus 2012 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.
Ook niet fijn, Nutridrink/Fortimel.. ik ken het maar al te goed helaas.quote:Op woensdag 15 augustus 2012 21:35 schreef Mucha-Girl het volgende:
[..]
Dank: ik moet een maand vloeibaar voedsel eten, en nu herinner jij me even aan de goddelijke smaak van honing-caramel-geitenkaas ovenkip van de Appie....
Nu heb ik honger!
Dank je wel! Mag ik vragen waardoor 't bij jou kwam dat je aan het vloeibare voedsel moest? Ik vind mezelf nog een tikje zieliger, ik maak geen aanspraak op Nutridrink/Fortimel, omdat mijn kaken nog wel van elkaar kunnen. Ik kan ze alleen niet op elkaar zetten, waardoor ze dik anderhalve centimeter van elkaar blijven staan, dus iets kauwen heeft geen zin. Maar goed, er zijn wel lekkere recepten gelukkig!quote:Op woensdag 15 augustus 2012 22:53 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ook niet fijn, Nutridrink/Fortimel.. ik ken het maar al te goed helaas.
Aan de andere kant, alles smaakt na zo'n maand extra lekker, succes
Bij mij kwam het omdat ik ontstekingen in m'n darmen had, de darmen moesten dus even stilgelegd worden zodat de medicijnen beter zouden werken.quote:Op donderdag 16 augustus 2012 06:48 schreef Mucha-Girl het volgende:
[..]
Dank je wel! Mag ik vragen waardoor 't bij jou kwam dat je aan het vloeibare voedsel moest? Ik vind mezelf nog een tikje zieliger, ik maak geen aanspraak op Nutridrink/Fortimel, omdat mijn kaken nog wel van elkaar kunnen. Ik kan ze alleen niet op elkaar zetten, waardoor ze dik anderhalve centimeter van elkaar blijven staan, dus iets kauwen heeft geen zin. Maar goed, er zijn wel lekkere recepten gelukkig!
Haha, inderdaad, het heeft ook voordelen. Ik eet nu ongeveer drie dagen volledig vloeibaar, en ik moet zeggen dat de honger me meevalt. Kon vandaag op mijn vrijwilligerswerk alleen maar twee kopjes Cup-a-Soup en drie glazen appelsap op, de honger is nog niet scheurend. Het is wel ontzettend slecht zo weinig te eten, maar omdat ik vanmorgen al een aardbei-druif-yoghurt-cruesli-smoothie op had ging het wel. Vanavond staat er een wortel-boontjes-cruesli-brinta-water-smoothie op 't programma. Niet te eten waarschijnlijk, maar goed, Brinta en cruesli moeten nu eenmaal voor de vezels.quote:Op donderdag 16 augustus 2012 11:26 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Bij mij kwam het omdat ik ontstekingen in m'n darmen had, de darmen moesten dus even stilgelegd worden zodat de medicijnen beter zouden werken.
Die periode duurde wel 4 maanden, dat was wat minder fijn.
Aan de andere kant kan je nu wel zonder excuus lekker milkshakes en smoothies maken
(maaza fruitsappen mixen met roomijs.. jum.. vooral mango is lekker)
Dit hebben we al vaker gehadquote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Vanochtend gehad, maar dan in mn pannetje scrambled eggs, waren ook mijn laatste eieren.quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of met kruidenpotjes ...quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Met room bedoelen ze ook slagroom.. alleen dan wel ongeslagen slagroom.quote:Op donderdag 23 augustus 2012 08:58 schreef Hondenfluitje het volgende:
Toen ik nog voor geen meter kon koken, maar wel voor een groepje mensen eten ging maken. Ik had een recept van internet gehaald en ging met de ingrediëntenlijst naar de supermarkt. Alles ging goed, tot ik op een gegeven moment room nodig had. Ik stond heel lang te twijfelen wat ik nou moest hebben tot ik op een gegeven moment tot de conclusie kwam dat het gewoon slagroom moest zijn.
Thuis begonnen aan het recept en het rook allemaal goed. 'Voeg nu de room toe'. Ik vond het nog steeds een beetje vreemd, maar ik kookte nooit dus het zal wel kloppen dacht ik.
Anderhalf uur later had iedereen genoeg patat gehad.
zoveel soep voor 5 manquote:Op donderdag 23 augustus 2012 00:27 schreef Tikbalang het volgende:
Een keer gehad aan boord van boot en de kok was naar huis. Tikbalang aan het koken super grote pan en proberen kippensoep te maken. Hebben aan boord van die grote pakken soep van honig 2 kilo verpakking. Nou ja kippenvlees gekookt en geplukt. Dus beetje scheppen in die pot groente erbij beetje vermicelli en daarna proeven maar. Veels te zout dus, water toevoegen 1ltr 2 ltr 3 ltr etc. Pan was maatje 30/45 ltr ofzo. Pan vol helft weg geflikkerd en weer water erbij tot pan weer vol. Daarna toch nog redelijke alsnog iets te zoute soep gekregen en gegeten door 5 man.
Daarom toch ook blunder. Trouwende gemiddelde profesionele kok waar ik mee vaar die doen ook minimaal 10 ltr soep voor 3 man. Maar ook frikandellen koken, rookworsten frituren, beschimmeld brood aan tafel zetten en nog veel en veel meer. Heb er jammer genoeg nog nooit een lijst van bijgehouden.quote:
Oei! Dat is niet fijn nee, gelukkig dat je het op tijd doorhad.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 11:17 schreef SiGNe het volgende:
Gister had ik weer een nieuwe blunder..
Ik was pasta in een steelpan aan het koken, dekseltje erop zodat het sneller kookt.
Op een gegeven moment kookte het dus maar toen liep er ook wat water over de rand van de pan, dus zette ik het vuur wat zachter.
Na 5 minuten is mijn pasta nog steeds niet aan het koken dus ik zette het vuur weer harder maar weer geen kokend water na een tijdje...
Bleek dus dat door die eerste vloed aan water de vlammen van m'n gaspit uit waren gegaan
Wat nou het grootste probleem is is dat ik gas niet kan ruiken.
Ik heb ooit een schedelbasisfractuur gehad en toen zijn m'n reukzenuwen ook beschadigd geraakt, hierdoor zijn er sommige geuren en smaken veranderd en sommige geuren (kattepis en gas bijvoorbeeld) ruik ik dus helemaal niet meer.
Gelukkig ging m'n gasmelder af want het had minder fijn kunnen aflopen.
Dat zou ik helemaal een ramp vinden, dat je bij wijze van spreken een fik ziet ontstaan terwijl je buiten staatquote:Op vrijdag 24 augustus 2012 11:20 schreef cinnamon_M het volgende:
[..]
Oei! Dat is niet fijn nee, gelukkig dat je het op tijd doorhad.
Toen ik mijn fluitketel op het vuur had staan en mezelf buitengesloten (zie blunder hierboven) was ik ook bang dat de ketel zou gaan lekken -> vuur uit -> gas. Zijn geen fijne dingen.
Dat schoot idd door mijn hoofd, eveneens de optie raam ingooienquote:Op vrijdag 24 augustus 2012 11:39 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Dat zou ik helemaal een ramp vinden, dat je bij wijze van spreken een fik ziet ontstaan terwijl je buiten staat
Ik zou dan echt een raam ingooien.
Ook als ik weet dat het gas nog aanstaat, ik heb ook een kat namelijk (zo handig dat ik die pis niet ruik)
Toen straks gehad met knoflookpoeder...quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of met nootmuskaat bij de bonen, en dan knetterstoned wordenquote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of Frikandel + Bloemkool en witte rijst. Combinaties die echt niet kunnen. Met name de russische koks hebben er een handje gehad.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 09:14 schreef Tikbalang het volgende:
[..]
Daarom toch ook blunder. Trouwende gemiddelde profesionele kok waar ik mee vaar die doen ook minimaal 10 ltr soep voor 3 man. Maar ook frikandellen koken, rookworsten frituren, beschimmeld brood aan tafel zetten en nog veel en veel meer. Heb er jammer genoeg nog nooit een lijst van bijgehouden.
Welke soja heb je gebruikt? Kikkoman?quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:34 schreef SiGNe het volgende:
Zucht, ben weer de fout in gegaan met sojasaus..
Het was een Japans gerecht dus ik ging er vanuit dat ik Japanse sojasaus moest gebruiken, niet dus..
het smaakt echt raar nu, kan me niet voorstellen dat dit de smaak hoort te zijn
Ja.. en een beetje Pearl River bridge light soy omdat ik niet genoeg hadquote:Op zondag 21 oktober 2012 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Welke soja heb je gebruikt? Kikkoman?
Tja, dat is een apart smakend gerecht. En niets mis daar kikkoman en/ of light soy voor te gebruiken.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:46 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ja.. en een beetje Pearl River bridge light soy omdat ik niet genoeg had
Ik wilde Sukiyaki maken overigens.
Denk toch dat het beter had gesmaakt met gewone sojasaus, die had ik ook in huis.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, dat is een apart smakend gerecht. En niets mis daar kikkoman en/ of light soy voor te gebruiken.
Welke Mirin had je gebruikt?quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:58 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Denk toch dat het beter had gesmaakt met gewone sojasaus, die had ik ook in huis.
Maar goed, ik heb nog 3kwart chinese kool over die op moet dus morgen gewoon nog een keer proberen
Werkelijk? Zeker ook geen rauw ei?quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:04 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Dat vermeldde het recept niet..
heb ik wel in huis overigens, Marukin Shin Mirin
OOk dat niet:quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Werkelijk? Zeker ook geen rauw ei?
quote:
Een instinker inderdaadquote:Op zondag 21 oktober 2012 21:39 schreef raptorix het volgende:
Toen ik jaar of 15 was ging ik een cake bakken, ik had in plaats van gewone boter Croma gebruikt omdat er op de verpakking stond: voor bakken en braden, tering wat een troep werd dat zeg.
quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:39 schreef raptorix het volgende:
Toen ik jaar of 15 was ging ik een cake bakken, ik had in plaats van gewone boter Croma gebruikt omdat er op de verpakking stond: voor bakken en braden, tering wat een troep werd dat zeg.
Dus je begon te stampen met het water nog in de pan?quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 12:52 schreef simmu het volgende:
stamppot willen maken en op de een of andere manier vergeten af te gieten en dat niet in de gaten hebben![]()
soeppie iemand?
Ik denk niet dat het wat uit had gemaakt, sukiyaki is gewoon geen mindblowing gerecht. Japanse of Chinese sojasaus, dat verschil proef je echt niet hoor, in dit gerecht. Of je sojasaus moet al niet lekker zijn geweest. Te oud of een nepmerk. Of je had toch donkere sojasaus ipv lichte.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:34 schreef SiGNe het volgende:
Zucht, ben weer de fout in gegaan met sojasaus..
Het was een Japans gerecht dus ik ging er vanuit dat ik Japanse sojasaus moest gebruiken, niet dus..
het smaakt echt raar nu, kan me niet voorstellen dat dit de smaak hoort te zijn
Ik heb zowel de donkere als de lichte Pearl River en het flesje zag eruit als het linker flesje.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 19:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk niet dat het wat uit had gemaakt, sukiyaki is gewoon geen mindblowing gerecht. Japanse of Chinese sojasaus, dat verschil proef je echt niet hoor, in dit gerecht. Of je sojasaus moet al niet lekker zijn geweest. Te oud of een nepmerk. Of je had toch donkere sojasaus ipv lichte.
dat deed ik met groente. Pannetje met van het vuur halen om af te gieten, vergeten dat de handvaten nogal warm waren, geen pannenlap gebruikt. Dus mijn handen stonden in de fik, gooi pannetje iets voor me uit, bedenk me dat de groente dan op de grond valt en probeer die dus nog op te vangen. Niet echt handig...quote:Op zaterdag 27 oktober 2012 12:14 schreef ikhouvannoodles het volgende:
Wel eens keukenmes laten vallen en wou ik het opvangen. Diepe snee in mijn vinger. In die fractie van een seconde denk je ook niet na en doe je het uit reflex.
quote:Op woensdag 23 januari 2013 18:56 schreef SiGNe het volgende:
Net weer een prachtige.. ik zet m'n pan op het vuur, pak boter uit de koelkast en spuit het in de warme pan.. was het geen boter maar mayonaise![]()
Boter die spuit is sowieso geen boter, maar een eng derivaat van margarine.. Dus daar ging het al misquote:Op woensdag 23 januari 2013 18:56 schreef SiGNe het volgende:
Net weer een prachtige.. ik zet m'n pan op het vuur, pak boter uit de koelkast en spuit het in de warme pan.. was het geen boter maar mayonaise![]()
Croma.. bakt altijd wel goed vind ik.. vind het lekkerder bakken dan olie.quote:Op woensdag 23 januari 2013 19:01 schreef Selestha het volgende:
[..]
Boter die spuit is sowieso geen boter, maar een eng derivaat van margarine.. Dus daar ging het al mis
Wat is er mis met gewoon roomboter?quote:Op woensdag 23 januari 2013 19:34 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Croma.. bakt altijd wel goed vind ik.. vind het lekkerder bakken dan olie.
En ok, reuzel ofzo is beter maar dat hebben ze dan weer niet bij de super..
Volgens de nieuwste reclame zou het spetteren.quote:Op donderdag 24 januari 2013 07:09 schreef Selestha het volgende:
Wat is er mis met gewoon roomboter?
Ik snap dan niet wat je fout hebt gedaan..quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:34 schreef JimboSlice het volgende:
Ik heb bij de eerste keer couscous maken 2,5 liter water gebruikt in plaats van 250 cl. Qua kleur en substantie had het na het afgieten nog het meeste weg van een pan liposuctievet.
Dat is tien keer zoveel water denk ik.quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:58 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Ik snap dan niet wat je fout hebt gedaan..
ja, dat heb ik precies zo gedaan met de groene curry. Bij het afproeven heb ik het moeten corrigeren met extra vlees, water en kokosmelk. Ik had daarna voor twintig porties currysaus in de vriezer. Ik vond het nogal komijn-achtig overigens, maar niet vies.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 16:29 schreef technofreak86 het volgende:
Heb een keer een pot thaise rode curry pasta gehaald bij de lidl. Stond verder niets op over hoe het gebruikt moest worden.
Ik dus een paar ons kip aangebakken en een halve zak wokgroenten, vervolgens de hele pot curry pasta erbij gedaan.
Was ongelovelijk zout en niet meer te eten.
250 cl is 2,5 literquote:Op donderdag 11 april 2013 14:53 schreef unfocused het volgende:
[..]
Dat is tien keer zoveel water denk ik.
LOLquote:Op donderdag 11 april 2013 14:47 schreef unfocused het volgende:
Ik had mijn broer en zijn gezin uitgenodigd voor een goedmaakdineetje. Ik had dus alvast een grote pan water met twee kippen op het vuur gezet voor de kipragout en dat stond lekker met kruiden te pruttelen en te trekken in de keuken terwijl we bij zaten te praten in de huiskamer.
Even later komt mijn broer binnen en zegt: "die kip was gaar, die heb ik alvast afgegoten hoor!". En zo is mijn kostbare bouillon in de afvoer terechtgekomen.
Gelukkig had ik nog wat bouillontabletten in huis om nieuwe bouillon te maken.
Keuken opnieuw witten?quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:13 schreef Erasmo het volgende:
Vandaag weer een nieuwe blunder toe kunnen voegen, ik wou even wat tomatensoep blenderen maar ik zat per ongeluk met mijn hand op het overdrukgaatje waardoor de deksel omhoog schoot met alle gevolgen van dien.
Ninja editquote:Op donderdag 11 april 2013 15:59 schreef MaximusTG het volgende:
WTF @de bouillon. Handen af van een ander zn eten.
Ach we deden ons best, allebei een beetje zenuwachtig om het goed te doen maar hij deed het juist verkeerdquote:
Als je dat met hutspot hebt, is het wel te doen - mits niet te veel. Ervaring van vriendliefquote:Op donderdag 11 april 2013 17:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat![]()
is errug vies kan ik jullie vertellen
quote:Op donderdag 11 april 2013 18:06 schreef Etcetera het volgende:
[..]
Als je dat met hutspot hebt, is het wel te doen - mits niet te veel. Ervaring van vriendlief![]()
quote:Op donderdag 11 april 2013 14:47 schreef unfocused het volgende:
Ik had mijn broer en zijn gezin uitgenodigd voor een goedmaakdineetje. Ik had dus alvast een grote pan water met twee kippen op het vuur gezet voor de kipragout en dat stond lekker met kruiden te pruttelen en te trekken in de keuken terwijl we bij zaten te praten in de huiskamer.
Even later komt mijn broer binnen en zegt: "die kip was gaar, die heb ik alvast afgegoten hoor!". En zo is mijn kostbare bouillon in de afvoer terechtgekomen.
Gelukkig had ik nog wat bouillontabletten in huis om nieuwe bouillon te maken.
Het is een leuk verhaaltje, maar ik geloof er nog minder van dan mijn trolltopics.quote:Op donderdag 11 april 2013 19:16 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]Dan zou ik echt pissig zijn geworden. Mensen die zich ongevraagd met zulke dingen bemoeien.
Vind het beide niet lekker in de pureequote:Op donderdag 11 april 2013 17:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat![]()
is errug vies kan ik jullie vertellen
béétje Nootmuskaat vind ik wel lekker!quote:Op donderdag 11 april 2013 20:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind het beide niet lekker in de puree
dit dus.quote:Op donderdag 11 april 2013 20:02 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Het is een leuk verhaaltje, maar ik geloof er nog minder van dan mijn trolltopics.
Waarom zou hij denken dat de kip gaar is, terwijl hij verder niets van koken weet? En dan ook nog eens zonder te vragen afgieten.
Het zou misschien kunnen als hij geestelijk én sociaal gehandicapt was, maar dan zou hij niet zonder begeleiding de straat op moeten mogen.
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.quote:Op zaterdag 13 april 2013 09:55 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Hij stond gelukkig onder een kastje dus zat er geen plafond in de splashzone.
Die dingen van 7 cent jaquote:Op zaterdag 13 april 2013 10:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.
Ja, daarvan had ik er een jaar of twee geleden ook eentje. Nog lang niet aan de tht, maar het ding knalde echt open. Puree zat overal.quote:Op zaterdag 13 april 2013 10:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.
quote:Op maandag 13 mei 2013 11:33 schreef utrecht1970 het volgende:
Toen ik nog thuis woonde heb ik eens uitgebreid gekookt voor mijn ouders. Ze waren minder blij dat ik voor de saus een fles wijn van 150 euro had gebruikt, die mijn ouders bij een top wijngaard in frankrijk hadden meegenomen. Hij lag te rijpen voor het juiste speciale moment
Gewend zijn aan een combimagnetron/oven/gril waarbij je met een draaiknop zelf moet inschakelen welke functie je wilt hebben (de knop kan ook niet beinvloed worden door het apparaat). Dan over moeten schakelen naar een 'goedkoop model', de oven voorverwarmen, een paar broodjes erin stoppen en de tijd instellen.quote:Op donderdag 26 september 2013 23:12 schreef GSMboy het volgende:
Schopje.....
Iemand nog meer blunders?
Dat heb ik ook een aantal keer (ezel, steen) gehad met twee afbakpizza's. De eerste gaat goed, vervolgens de tweede er in en dan vergeten om hem weer op de ovenstand te zettenquote:Op vrijdag 27 september 2013 02:54 schreef Bluurgh het volgende:
[..]
Gewend zijn aan een combimagnetron/oven/gril waarbij je met een draaiknop zelf moet inschakelen welke functie je wilt hebben (de knop kan ook niet beinvloed worden door het apparaat). Dan over moeten schakelen naar een 'goedkoop model', de oven voorverwarmen, een paar broodjes erin stoppen en de tijd instellen.
De tijd verkeerd instellen, op 'stop' drukken, een nieuwe tijd instellen, weer op 'start' drukken en je niet realiseren dat dit apparaat weer terugschakelt van 'oven' naar 'magnetron' en gewoon weglopen.
Als je dan terugkomt dan heb je een keuken gevuld met rook, een lucht die nog een paar dagen blijft hangen en een paar verkoolde broodjes
Eenzelfde soort fout heeft een kennis van me een keer gedaan op een bruiloft, dacht dat de pan bouillabaisse voor 60 man afwaswater was, de kok was niet blij op dat moment!quote:Op donderdag 11 april 2013 14:47 schreef unfocused het volgende:
Ik had mijn broer en zijn gezin uitgenodigd voor een goedmaakdineetje. Ik had dus alvast een grote pan water met twee kippen op het vuur gezet voor de kipragout en dat stond lekker met kruiden te pruttelen en te trekken in de keuken terwijl we bij zaten te praten in de huiskamer.
Even later komt mijn broer binnen en zegt: "die kip was gaar, die heb ik alvast afgegoten hoor!". En zo is mijn kostbare bouillon in de afvoer terechtgekomen.
Gelukkig had ik nog wat bouillontabletten in huis om nieuwe bouillon te maken.
Als je pannetje bouillabaisse aangezien wordt voor afwaswater zou ik ook niet blij zijn neequote:Op vrijdag 27 september 2013 12:39 schreef Blik het volgende:
[..]
Eenzelfde soort fout heeft een kennis van me een keer gedaan op een bruiloft, dacht dat de pan bouillabaisse voor 60 man afwaswater was, de kok was niet blij op dat moment!
Vaatdoekje erin?quote:Op vrijdag 27 september 2013 12:39 schreef Blik het volgende:
[..]
Eenzelfde soort fout heeft een kennis van me een keer gedaan op een bruiloft, dacht dat de pan bouillabaisse voor 60 man afwaswater was, de kok was niet blij op dat moment!
Ik zie alleen rook, heb je geen rookmelder in huis?quote:Op zaterdag 7 februari 2015 20:48 schreef junkiexp het volgende:
[ afbeelding ]
Ik had kippenpoten op een rooster gelegd in de 3de etage van onze oven met boven en onderwarmte, op de 1e etage een braadslee om het vocht op te vangen. 1 eigenwijs kippetje lag blijkbaar te ver naar achter zodat het vocht niet werd opgevangen maar op de bodem van de oven druipt. Daar zit het onderdelement en die staat op deze stand ook mee te doen om de oven op 180 graden te houden. Dit als resultaat, maar ik kwam er vrij laat achter zeg maar
Nu dus alles afkoelen, oven schoonmaken en verder koken
Ja wat verwacht je anders te zien?quote:Op zaterdag 7 februari 2015 20:52 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ik zie alleen rook, heb je geen rookmelder in huis?
pasta gaat er hier pas in als het water kookt. Hoe doe jij dat normaal?quote:Op vrijdag 27 september 2013 12:26 schreef Robar het volgende:
Hmmm, ik ben soms wat verstrooid in de keuken.
Paar weken geleden wilde ik was pasta koken. Pannetje gepakt, pitje aan, pannetje erop, pasta erin, kookwekkertje gezet, tv aan, snif snif........ ra ra wat ben ik vergeten
In diezelfde lijn hier onlangs chilipoeder in plaats van kaneel over de gecarameliseerde peer. Was overigens nog best te doen, al zou ik het niet herhalenquote:Op donderdag 11 april 2013 17:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat![]()
is errug vies kan ik jullie vertellen
Smelt dat?quote:Op zaterdag 7 februari 2015 22:51 schreef Klaploper het volgende:
Per ongeluk een stuk zeep in plaats van boter in de pan gooien.
Jawel maar het verbrand ook. Het was trouwens niet helemaal mijn schuld, anderen hadden het er neergelegd als grap en dachten dat ik het wel zou opmerken. Alcohol.quote:
Hallo cinnamon_mquote:Op zaterdag 7 februari 2015 22:33 schreef Musil het volgende:
[..]
En dat verhaal met de combimagnetron die weer op magnetron springt als je het deurtje open doet komt me ook bekend voor. Daarmee heb ik eens een eendenborst verpest(in my defense, het was niet mijn oven en ik heb zelf nooit een combimagnetron gehad)
Een hand koriander laat mij wegdromen naar verre tropische oorden...quote:Op zaterdag 7 februari 2015 23:02 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Jawel maar het verbrand ook. Het was trouwens niet helemaal mijn schuld, anderen hadden het er neergelegd als grap en dachten dat ik het wel zou opmerken. Alcohol.
Maar ik eet met zo lief een blok zeep op als een hand verse koriander. Precies dezelfde smaak voor mij.
Dit heeft mijn man ook eens gedaan.quote:Op donderdag 12 februari 2015 18:12 schreef ekmef123 het volgende:
Mijn grootste blunder is toch wel om een gekookt ei te laten aanbranden.
Jeetje wat gaat dat stinken.
Heb je geen staafmixer?quote:Op donderdag 12 februari 2015 14:10 schreef focal het volgende:
- Hete soep in de blender en deksel niet vasthouden
HA! Had ook een pot groene curry pasta gekocht bij de Chinese supermarkt. Echt heel erg lekker, maar 35% groene pepers dus best pittig.quote:- Stukjes brood met olijfolie in de oven zonder lekbak, uren schrobben toen de rook weg was
- Recept vroeg om 4 eetlepels currypasta in een pan soep, oneetbaar spicy want had mae ploy die wat anders is dan de alberth heijn pasta
'quote:Op zaterdag 7 februari 2015 22:28 schreef fotostarter het volgende:
[..]
pasta gaat er hier pas in als het water kookt. Hoe doe jij dat normaal?
Dan ben je dat standpunt van verstrooid wel voorbijquote:Op vrijdag 13 februari 2015 12:33 schreef Robar het volgende:
[..]
'
Ik zeg toch ook, dat ik verstrooid was.
Ik was ook erg moe. Ik weet heus wel hoe je pasta kookt, maar in een vlaag van verstandsverbijstering zette ik de pan neer en deed er wat spaghetti in. Geen idee, waarom ik dat deed.quote:Op vrijdag 13 februari 2015 16:19 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Dan ben je dat standpunt van verstrooid wel voorbij
familiekwaal zo te horenquote:Op vrijdag 13 februari 2015 17:49 schreef Robar het volgende:
[..]
Ik was ook erg moe. Ik weet heus wel hoe je pasta kookt, maar in een vlaag van verstandsverbijstering zette ik de pan neer en deed er wat spaghetti in. Geen idee, waarom ik dat deed.
Ach, mijn vader heeft het eens gepresteerd om zijn ochtendjas in de fik te zetten bij het bakken van een eitje.
En mijn schoonmoeder had tomatenvlekken op het plafond in de keuken
Misschien is het besmettelijk
logisch nadenken werkte niet meer?quote:Op woensdag 18 februari 2015 22:05 schreef DIGIT_ het volgende:
Knorr Mix Köfte gehakt,
Toen ik laatst een zakje van deze kruiden aantrof in de supermarkt maar gelijk meegenomen.
Omdat de gebruiksaanwijzing enkel in het Turks en Duits was, heb ik de Duitse bereidingswijze maar gevolgd.
Meng de inhoud van een zakje met 1,5 theekopje water was dus letterlijk vertaald naar het Duits.
Nooit bij nagedacht dat de theekopjes tussen deze landen verschillen...
Gevolg een waterige brei, nog geprobeerd het prut met verkruimeld droog brood te redden...
Echter geen redden meer aan,
![]()
.
quote:Op dinsdag 7 januari 2020 15:41 schreef Travok het volgende:
Dit doet me denken aan een collega die ooit vertelde dat ze kwarktaart had gemaakt, maar ze vond m niet te vreten. Er moest roomkaas in en daarvoor had ze Paturain gebruikt.
Syrische vriend, nog maar net in Nederland, ging voor ons een dessert maken. Moesten gehakte nootjes op. Hij kwam voor het eerst in aanraking met geroosterde nootjes met een hartig laagje eroverquote:Op dinsdag 7 januari 2020 15:41 schreef Travok het volgende:
Dit doet me denken aan een collega die ooit vertelde dat ze kwarktaart had gemaakt, maar ze vond m niet te vreten. Er moest roomkaas in en daarvoor had ze Paturain gebruikt.
Oei, van die Katjang pinda's? Die zijn vast heel lekker op je aardbeienijsquote:Op woensdag 8 januari 2020 09:57 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Syrische vriend, nog maar net in Nederland, ging voor ons een dessert maken. Moesten gehakte nootjes op. Hij kwam voor het eerst in aanraking met geroosterde nootjes met een hartig laagje erover
Yep. Hij kan er nu om lachen maar toen even niet. Eerste keer gasten, die wilde hij gastvrij onthalen en dan ditquote:Op woensdag 8 januari 2020 10:13 schreef Travok het volgende:
[..]
Oei, van die Katjang pinda's? Die zijn vast heel lekker op je aardbeienijs
Oh, dat lijkt me echt idioot smerigquote:Op dinsdag 7 januari 2020 15:41 schreef Travok het volgende:
Dit doet me denken aan een collega die ooit vertelde dat ze kwarktaart had gemaakt, maar ze vond m niet te vreten. Er moest roomkaas in en daarvoor had ze Paturain gebruikt.
Auw!quote:Op woensdag 8 januari 2020 12:12 schreef Resistor het volgende:
Afgelopen week vergeten de handen te wassen tussen het snijden van pepers en het naar het toilet gaan.
En ik moet de oven schoonmaken, normaal gebruik ik de heteluchtstand, maar gisteren had ik de 'gewone' oven nodig, en daarbij wordt de bodem heet.
*piep**piep**piep**piep*
Rookmelder werkt in ieder geval.
quote:Op dinsdag 7 januari 2020 15:41 schreef Travok het volgende:
Dit doet me denken aan een collega die ooit vertelde dat ze kwarktaart had gemaakt, maar ze vond m niet te vreten. Er moest roomkaas in en daarvoor had ze Paturain gebruikt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |