quote:Op donderdag 9 augustus 2012 22:36 schreef tomaat52 het volgende:
[ afbeelding ]
Het laatste beetje popcorn poffen wat nog onder in de bak lag. Had het beter terug in de zak kunnen doen.
honingcaramel-geitenkaas -> mierzoetquote:Op maandag 23 juli 2012 18:47 schreef SiGNe het volgende:
Alleen de AH excellent ovenkip (pesto-paramazaan/honingcaramel-geitenkaas) is erg lekker.
De rest is naar mijn mening van slechte kwaliteit.
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.quote:Op maandag 23 juli 2012 18:57 schreef CantFazeMe het volgende:
Toch raar dat 1 vink uit elkaar knalde en de ander niet. Not sure why.
Dan doe je iets verkeerd.quote:Op zaterdag 11 augustus 2012 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.
Dank: ik moet een maand vloeibaar voedsel eten, en nu herinner jij me even aan de goddelijke smaak van honing-caramel-geitenkaas ovenkip van de Appie....quote:Op maandag 23 juli 2012 18:47 schreef SiGNe het volgende:
[..]
AH vlees is sowieso een kookblunder opzich..
Alleen de AH excellent ovenkip (pesto-paramazaan/honingcaramel-geitenkaas) is erg lekker.
De rest is naar mijn mening van slechte kwaliteit.
Nog mazzel dat je geen hete olijfolie in je gezicht kreeg trouwens, dat had minder plezierig af kunnen lopen.
Ik koop die troep iedergeval niet weer.quote:Op zaterdag 11 augustus 2012 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Stoomvorming in de vink die niet weg kon, worst wil dat ook wel eens doen.
Ook niet fijn, Nutridrink/Fortimel.. ik ken het maar al te goed helaas.quote:Op woensdag 15 augustus 2012 21:35 schreef Mucha-Girl het volgende:
[..]
Dank: ik moet een maand vloeibaar voedsel eten, en nu herinner jij me even aan de goddelijke smaak van honing-caramel-geitenkaas ovenkip van de Appie....
Nu heb ik honger!
Dank je wel! Mag ik vragen waardoor 't bij jou kwam dat je aan het vloeibare voedsel moest? Ik vind mezelf nog een tikje zieliger, ik maak geen aanspraak op Nutridrink/Fortimel, omdat mijn kaken nog wel van elkaar kunnen. Ik kan ze alleen niet op elkaar zetten, waardoor ze dik anderhalve centimeter van elkaar blijven staan, dus iets kauwen heeft geen zin. Maar goed, er zijn wel lekkere recepten gelukkig!quote:Op woensdag 15 augustus 2012 22:53 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ook niet fijn, Nutridrink/Fortimel.. ik ken het maar al te goed helaas.
Aan de andere kant, alles smaakt na zo'n maand extra lekker, succes
Bij mij kwam het omdat ik ontstekingen in m'n darmen had, de darmen moesten dus even stilgelegd worden zodat de medicijnen beter zouden werken.quote:Op donderdag 16 augustus 2012 06:48 schreef Mucha-Girl het volgende:
[..]
Dank je wel! Mag ik vragen waardoor 't bij jou kwam dat je aan het vloeibare voedsel moest? Ik vind mezelf nog een tikje zieliger, ik maak geen aanspraak op Nutridrink/Fortimel, omdat mijn kaken nog wel van elkaar kunnen. Ik kan ze alleen niet op elkaar zetten, waardoor ze dik anderhalve centimeter van elkaar blijven staan, dus iets kauwen heeft geen zin. Maar goed, er zijn wel lekkere recepten gelukkig!
Haha, inderdaad, het heeft ook voordelen. Ik eet nu ongeveer drie dagen volledig vloeibaar, en ik moet zeggen dat de honger me meevalt. Kon vandaag op mijn vrijwilligerswerk alleen maar twee kopjes Cup-a-Soup en drie glazen appelsap op, de honger is nog niet scheurend. Het is wel ontzettend slecht zo weinig te eten, maar omdat ik vanmorgen al een aardbei-druif-yoghurt-cruesli-smoothie op had ging het wel. Vanavond staat er een wortel-boontjes-cruesli-brinta-water-smoothie op 't programma. Niet te eten waarschijnlijk, maar goed, Brinta en cruesli moeten nu eenmaal voor de vezels.quote:Op donderdag 16 augustus 2012 11:26 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Bij mij kwam het omdat ik ontstekingen in m'n darmen had, de darmen moesten dus even stilgelegd worden zodat de medicijnen beter zouden werken.
Die periode duurde wel 4 maanden, dat was wat minder fijn.
Aan de andere kant kan je nu wel zonder excuus lekker milkshakes en smoothies maken
(maaza fruitsappen mixen met roomijs.. jum.. vooral mango is lekker)
Dit hebben we al vaker gehadquote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Vanochtend gehad, maar dan in mn pannetje scrambled eggs, waren ook mijn laatste eieren.quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of met kruidenpotjes ...quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Met room bedoelen ze ook slagroom.. alleen dan wel ongeslagen slagroom.quote:Op donderdag 23 augustus 2012 08:58 schreef Hondenfluitje het volgende:
Toen ik nog voor geen meter kon koken, maar wel voor een groepje mensen eten ging maken. Ik had een recept van internet gehaald en ging met de ingrediëntenlijst naar de supermarkt. Alles ging goed, tot ik op een gegeven moment room nodig had. Ik stond heel lang te twijfelen wat ik nou moest hebben tot ik op een gegeven moment tot de conclusie kwam dat het gewoon slagroom moest zijn.
Thuis begonnen aan het recept en het rook allemaal goed. 'Voeg nu de room toe'. Ik vond het nog steeds een beetje vreemd, maar ik kookte nooit dus het zal wel kloppen dacht ik.
Anderhalf uur later had iedereen genoeg patat gehad.
zoveel soep voor 5 manquote:Op donderdag 23 augustus 2012 00:27 schreef Tikbalang het volgende:
Een keer gehad aan boord van boot en de kok was naar huis. Tikbalang aan het koken super grote pan en proberen kippensoep te maken. Hebben aan boord van die grote pakken soep van honig 2 kilo verpakking. Nou ja kippenvlees gekookt en geplukt. Dus beetje scheppen in die pot groente erbij beetje vermicelli en daarna proeven maar. Veels te zout dus, water toevoegen 1ltr 2 ltr 3 ltr etc. Pan was maatje 30/45 ltr ofzo. Pan vol helft weg geflikkerd en weer water erbij tot pan weer vol. Daarna toch nog redelijke alsnog iets te zoute soep gekregen en gegeten door 5 man.
Daarom toch ook blunder. Trouwende gemiddelde profesionele kok waar ik mee vaar die doen ook minimaal 10 ltr soep voor 3 man. Maar ook frikandellen koken, rookworsten frituren, beschimmeld brood aan tafel zetten en nog veel en veel meer. Heb er jammer genoeg nog nooit een lijst van bijgehouden.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |