Toen straks gehad met knoflookpoeder...quote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of met nootmuskaat bij de bonen, en dan knetterstoned wordenquote:Op woensdag 15 augustus 2012 23:45 schreef Jovatov het volgende:
Dop van het zoutvaatje niet goed dichtdoen -> Hele klomp zout bij de pasta -> Niet meer te eten
Of Frikandel + Bloemkool en witte rijst. Combinaties die echt niet kunnen. Met name de russische koks hebben er een handje gehad.quote:Op vrijdag 24 augustus 2012 09:14 schreef Tikbalang het volgende:
[..]
Daarom toch ook blunder. Trouwende gemiddelde profesionele kok waar ik mee vaar die doen ook minimaal 10 ltr soep voor 3 man. Maar ook frikandellen koken, rookworsten frituren, beschimmeld brood aan tafel zetten en nog veel en veel meer. Heb er jammer genoeg nog nooit een lijst van bijgehouden.
Welke soja heb je gebruikt? Kikkoman?quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:34 schreef SiGNe het volgende:
Zucht, ben weer de fout in gegaan met sojasaus..
Het was een Japans gerecht dus ik ging er vanuit dat ik Japanse sojasaus moest gebruiken, niet dus..
het smaakt echt raar nu, kan me niet voorstellen dat dit de smaak hoort te zijn
Ja.. en een beetje Pearl River bridge light soy omdat ik niet genoeg hadquote:Op zondag 21 oktober 2012 20:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Welke soja heb je gebruikt? Kikkoman?
Tja, dat is een apart smakend gerecht. En niets mis daar kikkoman en/ of light soy voor te gebruiken.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:46 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ja.. en een beetje Pearl River bridge light soy omdat ik niet genoeg had
Ik wilde Sukiyaki maken overigens.
Denk toch dat het beter had gesmaakt met gewone sojasaus, die had ik ook in huis.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, dat is een apart smakend gerecht. En niets mis daar kikkoman en/ of light soy voor te gebruiken.
Welke Mirin had je gebruikt?quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:58 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Denk toch dat het beter had gesmaakt met gewone sojasaus, die had ik ook in huis.
Maar goed, ik heb nog 3kwart chinese kool over die op moet dus morgen gewoon nog een keer proberen
Werkelijk? Zeker ook geen rauw ei?quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:04 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Dat vermeldde het recept niet..
heb ik wel in huis overigens, Marukin Shin Mirin
OOk dat niet:quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Werkelijk? Zeker ook geen rauw ei?
quote:
Een instinker inderdaadquote:Op zondag 21 oktober 2012 21:39 schreef raptorix het volgende:
Toen ik jaar of 15 was ging ik een cake bakken, ik had in plaats van gewone boter Croma gebruikt omdat er op de verpakking stond: voor bakken en braden, tering wat een troep werd dat zeg.
quote:Op zondag 21 oktober 2012 21:39 schreef raptorix het volgende:
Toen ik jaar of 15 was ging ik een cake bakken, ik had in plaats van gewone boter Croma gebruikt omdat er op de verpakking stond: voor bakken en braden, tering wat een troep werd dat zeg.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |