Heb precies hetzelfde gehad met een broodje bapao. Ik kook dus nooit en dacht snel even een broodje op te warmen. Dus ik zet de magnetron op 5 minuten en de hoogste stand. Ondertussen even wat anders gedaan; kom ik later terug; keuken vol met rook en het broodje ontploftquote:Op donderdag 15 maart 2012 20:09 schreef CantFazeMe het volgende:
Knakworsten in de magnetron geflikkerd zonder met een vorkje gaatjes te prikken. Gevolg alle knakworstjes ontploft in de magnetron .
Dit is geen blunder, dit is Darwinwaardig.... Je zal maar zo iemand naast je hebben wonen en je huis brand af.quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:26 schreef utrecht1970 het volgende:
Vorige week quiche in de oven gezet (45 minuten) toen kind opgehaald bij vriendje.
Wat te drinken aangeboden gekregen daar, tijd vergeten en volledige zwarte quiche aangetroffen bij thuiskomst, die lucht heeft nog dagen in huis gehangen.
Tering.quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik ken een falende vriend die probeerde spaghetti te koken zonder water
Een oud huisgenote van me heeft een keer vlam in de pan gehad toen ze een eitje wilde koken..quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik ken een falende vriend die probeerde spaghetti te koken zonder water
Ik snap nooit dat mensen niet meer kunnen nadenken als ze dronken zijn, zo moeilijk is dat toch niet.quote:Op woensdag 21 maart 2012 02:37 schreef Maanvis het volgende:
Na het stappen je bedenken dat je nog een kg fricandeau moet marineren voor morgen. Dus ikke die boel gemarineerd. Volgende dag; was niet te vreten zo pittig als ik 'm gemarineerd had.
Conclusie: Niet meer dronken eten klaarmaken
epic failquote:Op vrijdag 30 maart 2012 19:54 schreef rhubarb het volgende:
Huisgenoten goot laatst de pan gekookte sperziebonen af, naar haar toe. Liet ze de deksel eraf vallen. Gevolg: een rode plek ter grote van een basketbal op haar buik.
quote:Op vrijdag 30 maart 2012 19:54 schreef rhubarb het volgende:
Huisgenoten goot laatst de pan gekookte sperziebonen af, naar haar toe. Liet ze de deksel eraf vallen. Gevolg: een rode plek ter grote van een basketbal op haar buik.
Heb ik ook eens gehadquote:Op vrijdag 30 maart 2012 20:07 schreef hugsy33 het volgende:
Ik stond laatst rijst af te gieten terwijl mijn moeder de vaatwasser stond in te ruimen.
pakt ze n beker die nog vol water zat en draait hem om, om hem in de vaatwasser te zetten. Dus ik krijg een flats water over m'n voeten maar doordat ik kokend water af stond te gieten schrok ik enorm (je denkt automatisch dat het kokend water is) stond ik daar gillend te dansen met n pan rijst totdat ik doorhad dat t niet warm was
Wat wil je dan.quote:
wtf?quote:Op woensdag 16 mei 2012 16:41 schreef mirjammajrim het volgende:
Zuurkool maak ik normaal als volgt:
Aardappels in de pan, zuurkool erbovenop, en daar de worst (in binnenzak) ook bovenop.
Begin dit jaar had ik dat ook gedaan, maar ik was vergeten de buitenzak van de worst eraf te halen.
Toen had ik blauwe zuurkool (de buitenzak is blauw)
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.quote:
Dat is echt smerig!quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moetquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Zo maak je stamppot..scheelt ook in de afwasquote:Op donderdag 17 mei 2012 14:48 schreef new_moon het volgende:
[..]
Dat je aardappels, zuurkool en verpakte worst in 1 keer gaat klaarmaken in 1 pan.
Ben je dan lui of zuinig?
Doe je de aarappelen iets eerder in de pan en doe je de zuurkool er later bij.quote:Op donderdag 17 mei 2012 17:32 schreef Fixers het volgende:
Ik heb altijd geleerd dat als je aardappels en zuurkool in één pan kookt dat de aardappels nooit zacht worden.
Het is raar.quote:Op donderdag 17 mei 2012 16:07 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Dat is toch gewoon de normale manier? Ik zou niet weten hoe het anders moet
quote:Op donderdag 17 mei 2012 14:50 schreef SiGNe het volgende:
Laatst bij het afgieten van m'n spaghetti bleek dat de kleine opening tussen pan en desksel toch nog groot genoeg te zijn voor de spaghetti om in m'n wasbak te belanden.
Naja.. ach, ik had die wasbak net schoon gemaakt dus ik dacht, dat kan nog wel gegeten worden.
Ik nog even de spaghetti in de pan gooien met wat knoflook, olie en peterselie en ik ruik al een beetje een rare geur maar dacht er verder niet bij na en had m'n bord opgeschept.
ik neem een hap en ik proef me toch een chemische smaak.. dat was dus een combinatie van chloor en schoonmaakmiddel..
Je kan beter alleen olie gebruiken tijdens het poffen en eventueel als het klaar is gesmolten boter eroverheen. En minder poeder-zout maar op zich wel een goede tip, om het helemaal fijn te stampenquote:Op vrijdag 18 mei 2012 14:12 schreef Resistor het volgende:
Ik dacht weer eens popcorn te maken.
Heb ik vaker gedaan, beetje olie in de pan, klontje roomboter.
Vorige keer was het niet helemaal lekker, ik wil wel zoute popcorn, maar gewoon keukenzout werkt op een of andere manier niet, ik denk te grove korrels die allemaal onderin blijven liggen.
Nu had ik toevallig vorige week een vijzel bij de Ikea gehaald, en het zout daar even in gevijzeld.
Even veel zout als de voorgaande keren, maar nu zo fijn als poedersuiker.
Zo zout heb ik het nog nooit gehad
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomen . Ik vergeet die pitten ook zo vaak uit te zetten .quote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:20 schreef Cat22 het volgende:
Live blunder: gaspit vergeten uit te zetten als je een eitje hebt gebakken. Ik had het al eerder kunnen weten, als ik de blik van de katten richting keuken had gevolgd.
Nu werd ik er pas op geattendeerd toen de rookwolken mijn kant uit kwamen.
Maar goed dat het lekker weer is zodat ik alles tegen elkaar kan open zetten.
De pan moet ik volgens mij als verloren beschouwen. Ik wist niet dat teflon los kon bakken.
Ik normaal nooit, maar deze week al 2 keer. De eerste keer gelukkig zonder pan maar nu ging het dus bijna echt mis.quote:Op zaterdag 19 mei 2012 13:25 schreef AdoraBelle het volgende:
[..]
Klinkt als iets wat mij zou kunnen overkomen . Ik vergeet die pitten ook zo vaak uit te zetten .
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |