FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? #152
Miamwoensdag 23 december 2009 @ 16:05
Miamwoensdag 23 december 2009 @ 16:05
chocolaatje en nu ook appelsap.
uniekhoornwoensdag 23 december 2009 @ 16:11
Stamppot boerenkool, morgen ook.
FutureFairytalewoensdag 23 december 2009 @ 16:14
bonbon met helaas niet zo'n lekkere vulling
Enthusiastwoensdag 23 december 2009 @ 16:15
Kerstkransjes
dabadbasswoensdag 23 december 2009 @ 16:26


Van een client
Rianne84woensdag 23 december 2009 @ 17:34
kip in de braadzak staat inmiddels in de oven
TN-FRwoensdag 23 december 2009 @ 17:35
biefstukje met gebakken aardappels en rode kool
Windigowoensdag 23 december 2009 @ 17:59
Vegaburger, gekookte aardappels, rode kool.
Miamwoensdag 23 december 2009 @ 18:10
rode kool is in vandaag.

Ik eet macaroni
Tezzwoensdag 23 december 2009 @ 18:33
Vandaag spitskool, gehaktballetje met jus en gekookte aardappels. Ging er prima in bij dochterlief die met gezonde hollandse appelwangetjes de hele middag in de sneeuw gespeeld had!
KiwiTjuHhwoensdag 23 december 2009 @ 19:11
Wij hadden aardappels, wortels en een krokante kipschnitsel.
Shark.Baitwoensdag 23 december 2009 @ 20:35
restjes asperges gebakken. Daarna als toetje gebakken appelschijfjes met cranberrysaus. Geen vlees dit keer. Had vanmiddag al broodje kebab op namelijk.
mevrouwdebokwoensdag 23 december 2009 @ 23:10
nu, diva popcorn kaas-pesto....verukkuluk !
Pietverdrietwoensdag 23 december 2009 @ 23:18
Vanavond een Döner gegeten, met schapenkaas en peperoni, nu een Schlösser Alt.
Miamdonderdag 24 december 2009 @ 11:57
2 broodjes met snijworst en een glas sinaasappelsap. vers.
Windigodonderdag 24 december 2009 @ 12:35
Nu rozemarijncrackers met geitenkaas, en vanavond curry van mango en aardappel met zilvervliesrijst
KiwiTjuHhdonderdag 24 december 2009 @ 13:28
Glas cola
Mirjamdonderdag 24 december 2009 @ 16:21
een blikje koude cola uit eigen tuin
FutureFairytaledonderdag 24 december 2009 @ 16:46
quote:
Op donderdag 24 december 2009 16:21 schreef Mirjam het volgende:
een blikje koude cola uit eigen tuin

ik koude ranja uit eigen schuur

en een sinaasappel en stukje banket (niet door elkaar )
uniekhoorndonderdag 24 december 2009 @ 17:15
Opgebakken boerenkool met rundervink.
-Mellow-donderdag 24 december 2009 @ 17:35
Ik heb vandaag hele lekkere broodjes gemaakt, speciaal voor de lekkere hamburgers die er op gaan, samen met uitgebakken spek, gekarameliseerde uienringen, rode cheddar, wat rauwkost en colasaus.
Daarbij aardappelpartjes uit de oven en een salade met frambozendressing.
En als toetje een verse bananenmilkshake.

Voor morgen maak ik zometeen ook een pecantaart met maple syrup en dadels.
Mirjamdonderdag 24 december 2009 @ 17:35
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:35 schreef -Mellow- het volgende:
Ik heb vandaag hele lekkere broodjes gemaakt, speciaal voor de lekkere hamburgers die er op gaan, samen met uitgebakken spek, gekarameliseerde uienringen, rode cheddar, wat rauwkost en colasaus.
Daarbij aardappelpartjes uit de oven en een salade met frambozendressing.
En als toetje een verse bananenmilkshake.

Voor morgen maak ik zometeen ook een pecantaart met maple syrup en dadels.


maarre, colasaus?
minilotdonderdag 24 december 2009 @ 17:36
Maïsbrood met cheddar en jalapeno's aan het bakken. Straks opeten met soepje op basis van runderstoofpot uit de vriezer.
-Mellow-donderdag 24 december 2009 @ 17:40
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:35 schreef Mirjam het volgende:

[..]



maarre, colasaus?
yup, heeerlijk.

Mijn lief maakt af en toe beenham in colasaus ( o.a. beenham, ui, klodder ketchup, wat monchou oid en een 1.5 literfles cola) Als je cola inkookt krijg je een zoete plakkerige drab die erg lekker is icm met vlees. Wat we over houden doen we in een lege ketchupfles in de koelkast. En die gebruiken we dan bij tosti's, broodjes, etc.

Het lijkt een beetje op curry, maar dan lekkerder
Mirjamdonderdag 24 december 2009 @ 17:41
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:40 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

yup, heeerlijk.

Mijn lief maakt af en toe beenham in colasaus ( o.a. beenham, ui, klodder ketchup, wat monchou oid en een 1.5 literfles cola) Als je cola inkookt krijg je een zoete plakkerige drab die erg lekker is icm met vlees. Wat we over houden doen we in een lege ketchupfles in de koelkast. En die gebruiken we dan bij tosti's, broodjes, etc.

Het lijkt een beetje op curry, maar dan lekkerder
klinkt spannend
zou je voor mij eens aan je lief willen vragen hoe hij die beenham precies in elkaar flanst?
minilotdonderdag 24 december 2009 @ 17:44
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:41 schreef Mirjam het volgende:

[..]

klinkt spannend
Inderdaad! Binnenkort eens proberen, al geloof ik dat ik de monchou in het recept vooralsnog niet helemaal kan plaatsen..
Mirjamdonderdag 24 december 2009 @ 17:45
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:44 schreef minilot het volgende:

[..]

Inderdaad! Binnenkort eens proberen, al geloof ik dat ik de monchou in het recept vooralsnog niet helemaal kan plaatsen..
heb jij ooit mijn pm over die taart van je nog gehad?
minilotdonderdag 24 december 2009 @ 17:46
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:45 schreef Mirjam het volgende:

[..]

heb jij ooit mijn pm over die taart van je nog gehad?
Si! Helemaal vergeten. Zal één dezer dagen het recept eens voor je opsnorren.
Mirjamdonderdag 24 december 2009 @ 17:49
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:46 schreef minilot het volgende:

[..]

Si! Helemaal vergeten. Zal één dezer dagen het recept eens voor je opsnorren.
thanks
Pietverdrietdonderdag 24 december 2009 @ 19:38
Vandaag in de keuken gestaan voor morgen, dus wat eenvoudigs gemaakt.
Varkenslende van Livar met een mosterdsaus, wat frietjes en een salade, biertje erbij
Miamdonderdag 24 december 2009 @ 19:50
Colaatje
-Mellow-donderdag 24 december 2009 @ 19:57
quote:
Op donderdag 24 december 2009 17:41 schreef Mirjam het volgende:

[..]

klinkt spannend
zou je voor mij eens aan je lief willen vragen hoe hij die beenham precies in elkaar flanst?
Hij doet het elke keer anders dus een heel precies recept heeft ie niet, maar de basis is:

1 bol knoflook in een klont boter aanfruiten, de beenham erbij en rondom bruin bakken. Fles cola erbij en als de ham gaar is haal je m eruit en kook je de hele bende in tot een drab. Als laatste nog wat monchou erbij om het wat romig te maken ( creme fraiche oid kan ook, maakt niet zo veel uit), een klodder ketchup en nog wat versgemalen zwarte peper en een beetje zout.

De beenham kan je insmeren met wat stroop, zout en peper erop en nog even in de oven.

Als je alleen de saus wil maken zonder de beenham kun je voor extra smaak ook wel mergpijp gebruiken.
Miamvrijdag 25 december 2009 @ 10:09
2 stukjes brood en koffie.
FutureFairytalevrijdag 25 december 2009 @ 12:50
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 10:09 schreef Miam het volgende:
2 stukjes brood en koffie.
aaaah, sobere maaltijd
is eigenlijk wel het echte kerstidee
Miamvrijdag 25 december 2009 @ 13:00
Ik ben eerste kerstdag alleen en krijg ook geen visite dus ga niet moeilijk doen vandaag.
pyajamdagje

Morgen barst het feest los!

Nu eet ik een hazelnoot muffin en een colaatje
Windigovrijdag 25 december 2009 @ 14:57
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 12:50 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

aaaah, sobere maaltijd
is eigenlijk wel het echte kerstidee
Ik heb net rozemarijn crackers gegeten, en vanavond eet ik een salade met gebakken geitenkaas. Eenvoudig en verfijnd, morgen word het iets luxer. Ben vandaag alleen dus doe dit jaar niet moeilijk
FutureFairytalevrijdag 25 december 2009 @ 15:15
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 14:57 schreef Windigo het volgende:

[..]

Ik heb net rozemarijn crackers gegeten, en vanavond eet ik een salade met gebakken geitenkaas. Eenvoudig en verfijnd, morgen word het iets luxer. Ben vandaag alleen dus doe dit jaar niet moeilijk
klinkt wel lekker. omdat je alleen bent vandaag.

Ik heb thee en Ferrero Rocher
Windigovrijdag 25 december 2009 @ 15:19
quote:
Op vrijdag 25 december 2009 15:15 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

klinkt wel lekker. omdat je alleen bent vandaag.

Ik heb thee en Ferrero Rocher
Geeft niks hoor, vriendlief is werken (taxichauffeur) en morgen komt de familie etc en dan gaat hij mee dus ik ben niet zielig

Ot: Nu een kopje thee en kerstkrans
Miamvrijdag 25 december 2009 @ 15:23
punica
Felixavrijdag 25 december 2009 @ 15:28
Ik heb gisteren een hele grote pan met stoofvlees gemaakt en daar ga ik vanavond lekker van smikkelen en smullen.
Nu een kopje thee met een paar stukjes BonBonBloc Truffel.
#ANONIEMvrijdag 25 december 2009 @ 17:50
thee
Raissavrijdag 25 december 2009 @ 20:21
Vanmiddag een kerstbrunch gemaakt



(Gekookt eitje, mini saucijzenbroodjes, beschuit, bruin brood, kleine kerststolletjes, pistoletjes, muffins, ontbijtkoek, mergpijpjes, gerookte kipfilet, salami, jonge kaas, old amsterdam kaas, roomboter, filet american, tomaatjes, komkommer, verschillende soorten jam, vlokken, muisjes, enzovoort enzovoort )

Vanavond vleesfondue gehad, met natuurlijk aardappeltjes, stokbrood, verschillende sausjes en rauwkost.
Miamzaterdag 26 december 2009 @ 09:06
Dat ziet er lekker uit

Ik heb nu sinaasappelsap.
Brinta heb ik om 08:00 al gehad.
RhytmicalRemedyzaterdag 26 december 2009 @ 09:17
Fondue!
Tezzzaterdag 26 december 2009 @ 09:19
Gisteren een geniaal kerstdiner (geniaal omdat het eenvoudig was, weinig voorbereiding nodig had, snel op tafel stond voor 8 personen en echt heel lekker was):

- gegrilde groentes met ricotta en pesto
- courgettesoep met lookbruchetta
- kalfsoester met citroenjus, tomatensalade, groene asperges en rozeval
- applecrumble met amandelen en ammaretto + kaneelijs

Vandaag is het nog onduidelijk. Misschien krijgen we visite, misschien gaan we nog naar mijn ouders. In ieder geval maak ik een stapel hapjes die we ofwel thuis opeten, ofwel meenemen.
In ieder geval mediteraanse gehaktspiesjes met yoghurt/knoflookdip, wraps met geroosterde paprika en geitekaas en roomkaas met zalm.
RhytmicalRemedyzaterdag 26 december 2009 @ 09:23
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 09:19 schreef Tezz het volgende:
Gisteren een geniaal kerstdiner (geniaal omdat het eenvoudig was, weinig voorbereiding nodig had, snel op tafel stond voor 8 personen en echt heel lekker was):

- gegrilde groentes met ricotta en pesto
- courgettesoep met lookbruchetta
- kalfsoester met citroenjus, tomatensalade, groene asperges en rozeval
- applecrumble met amandelen en ammaretto + kaneelijs

Vandaag is het nog onduidelijk. Misschien krijgen we visite, misschien gaan we nog naar mijn ouders. In ieder geval maak ik een stapel hapjes die we ofwel thuis opeten, ofwel meenemen.
In ieder geval mediteraanse gehaktspiesjes met yoghurt/knoflookdip, wraps met geroosterde paprika en geitekaas en roomkaas met zalm.
Klinkt lekker!

Wij hadden vlees fondue met Tiramisu toe.
Alleen die was een beetje ingezakt. Maar smaakte nog wel goed!
Windigozaterdag 26 december 2009 @ 09:24
Twee sneetjes toast, en een stukje kerststol met een kopje thee
minilotzaterdag 26 december 2009 @ 09:57
Vandaag kerstdiner bij schoonouders, en we krijgen:

- Wild zwijnpaté op roggebrood
- Omeletjes met zalm

- Paddestoelencappuccino met madeiraroom
- Romige paprikasoep

- Varkenshaas Wellington
- Gekruide runderlapjes

- Aardappelwaaiers uit de oven
- Abrikozen-perzikcompote
- Luxe groentenmix

Ik ben benieuwd! Ik ben zelf verantwoordelijk voor het dessert, en iedereen krijgt een bordje met:
- een bol zelfgedraaid toffeeijs, wat toffeesaus en geroosterde, gezouten pecannoten
- een bol melkchocolademousse met specerijen (geweldig recept!), ernaast rode bessencoulis en wat verse bessen

Voor bij de koffie maak ik straks nog brownies van pure chocolade met pepermunt.
Pietverdrietzaterdag 26 december 2009 @ 10:21
had plannen voor een mooi kerstdagdiner vandaag, maar vrees dat manlief niet meer gaat binnenhouden dan wat boullion.
Krankheit von Katzenjammer
uniekhoornzaterdag 26 december 2009 @ 15:56
Vandaag rustig aan...
Dop/worteltjes, sperziebonen, stukje gegrilde kabeljauw.

Morgen gingen we eigenlijk uit eten maar dat gaat niet door, dat zal dus wel iets van de snackbar komen
Blueszaterdag 26 december 2009 @ 16:53
Vanavond naar dit nieuwe restaurantje in het dorp
Gisteren (spammmm )











lies1947zaterdag 26 december 2009 @ 17:55
nu rode wijn met franse kaas op toastje.
straks: fishermans spaghetti.
toe: vruchtenijs met slagroom.
ik denk dat we bij de spaghetti een fles sauvignon blanc nemen.
VeX-zaterdag 26 december 2009 @ 18:25
Ik denk dat ik maar langs de snackbar ga voor een patat met en roti.
Pietverdrietzaterdag 26 december 2009 @ 18:41
Ressies a la froid
boriszzaterdag 26 december 2009 @ 18:56


Eend in portsaus , haricots verts met een spekje er om heen en gegratineerde aardappelen . Niet op de foto de stoofpeertjes
Quantiezaterdag 26 december 2009 @ 18:57
quermetten


Da's mijn familie.
Pietverdrietzaterdag 26 december 2009 @ 18:57
waarom eet iedereen ineens eend in portsaus?
Curiosityzaterdag 26 december 2009 @ 19:18
Wij hebben gegourmet.
Miamzaterdag 26 december 2009 @ 19:22
Wij hebben ook uitgebreid gegourmet. was een groot succes!
KiwiTjuHhzaterdag 26 december 2009 @ 19:29
Vandaag hebben we chinees gehaald en het was heerlijk
Felixazaterdag 26 december 2009 @ 20:05
Ik had vanavond zelfgemaakte tomaten/groentesoep, lekker ouderwetsch met balletjes, soepvlees en vermicelli.
Nu nog een bakje chocolademousse.
Curiosityzaterdag 26 december 2009 @ 21:41
Nu Wasabi peas en Coco cola zero
boriszzaterdag 26 december 2009 @ 22:16
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:57 schreef Pietverdriet het volgende:
waarom eet iedereen ineens eend in portsaus?
Stond een recept in de allerhande daarvoor . http://www.ah.nl/recepten/recept?id=597298
Pietverdrietzaterdag 26 december 2009 @ 22:52
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 22:16 schreef borisz het volgende:

[..]

Stond een recept in de allerhande daarvoor . http://www.ah.nl/recepten/recept?id=597298
Zucht
Dit ie veeeeeeeel lekkerder
quote:
Op vrijdag 20 november 2009 15:47 schreef Pietverdriet het volgende:
paar lepels suiker in een steelpan, daar wat water en azijn bij, inkoken en carameliseren. Blussen met rode wijn en boullion (van het karkas van de eend, je kan ook kippenboullion nemen).
Blaadje laurier, knoflookteentje, wat groene kruiden, eventueel 1 ansjovisfiletje
Bij gebrek aan bittere sinaasappels een flinke lepel bittere sinaasappelmarmelade.
Snij uit een aantal navel sinaasappels filets en het sap uit de resten doe je bij de saus
Als de saus voldoende gereduceert is haal je hem door een zeef en voeg een flinke scheut grand marnier toe (de gele is goed genoeg) en je bind hem met een sausbinder zoals rijstbloem of pijlwortel, of aardappelmeel.
Breng aan de kook en laat heel even doorkoken tot de smaak van je bindmiddel weg is.
Afmonteren met een flinke kluit boter.
Spiegel van de saus op het bord, de op de huid gebraden roze eendeborst filet aan plakjes snijden en er als een waaier opleggen en garneren met de sinaasappelfilets
voyeurzaterdag 26 december 2009 @ 23:28
Hele eend a la Jerez. Vandaag klaargemaakt en zeer aan te raden.

Eend drogen, inwrijven met zout en peper en in stukken hakken. Aanbraden in olijfolie. Eend eruit en gesnipperde ui, knofloop en ruime hoeveelheid blokjes doorregen spek in de olie tot glazig. Op het laatst de gesneden wortels even meefruiten.
Blussen met flinke hoeveelheid goede bouillon, eend weer toevoegen, zo ook in blokjes gesneden tomaat, kruiden (oregano, peterselie, laurier en een paar kruidnageltjes). Drie kwartier zachtjes laten pruttelen en dan nog vijf minuten met een kwart litertje sherry erbij op zacht vuur. Vingers aflikken. Serveren met bijv. appelcompote en een lekker aardappeltje.
golferzaterdag 26 december 2009 @ 23:41
Uit eten geweest
*burb*
Curiosityzondag 27 december 2009 @ 00:00
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 23:41 schreef golfer het volgende:
Uit eten geweest
*burb*
Ziet er goed uit
Enfermerazondag 27 december 2009 @ 15:50
Heb vanochtend een heerlijk ontbijtje op na een busreis van 11 uur (gisteravond 8 uur weggegaan, 7 uur 's ochtends aangekomen). Nog even geslapen en om 11 uur het volgende ontbeten: gebakken eitje met meegebakken rookvlees op een bruin broodje, nog een bruin broodje met chocopasta en nog een heerlijk kerststolletje Natuurlijk met wat thee erbij
Windigozondag 27 december 2009 @ 15:57
Pff dat was me het dagje wel gisteren.

Voor lunch een beetje curry gehad wat echt op moest.

Daarna met vriendlief naar familie geweest en volgestopt met mini pasteitjes, nootjes en franse kaas gecombineerd met witte port.

Toen vanwege ons half jarig samenzijn samen frites met biefstuk gegeten, en een fles champagne open gemaakt. Daarna nog vanille ijs en kerstkransjes gegeten, en nog bier en margharita's gedronken.

Vanochtend kerststol met roomboter en thee als katerontbijt

Vanavond weet ik nog niet, maar ik denk dat het een salade of een soepje word ofzo..
Curiosityzondag 27 december 2009 @ 17:26
Na 2 dagen best veel eten nu een lekker zelfgemaakt tomatensoepje met stokbrood, kruidenboter en rode pesto.
FutureFairytalezondag 27 december 2009 @ 17:48
katerontbijt om 3u; een grote kom ramen.
om half 9 ofzo wil ik wel weer wat, nu heb ik ff genoeg!
KiwiTjuHhzondag 27 december 2009 @ 18:27
Wij hadden shoarma met aardappelschijfjes en sla.
Tezzzondag 27 december 2009 @ 22:04
Ik ben al de hele dag gruwelijk aan het 'snaaien'. Ik sta denk ik nog in de kerst-modus...

Ben begonnen vanmorgen met crackers met kaas. Vervolgens als lunch een aardappelsalade met geroosterd brood, toen op een feestje de snackjes van tafel af gejat (chips, nootjes, blokjes kaas, gehaktballetjes).
Als avondeten een biefstukje met tomatensalade.
Bij de koffie twee chocolaatjes en nu zit ik restjes geitekaas op te eten met een drupje honing.

Zucht. Morgen water en brood....
voyeurzondag 27 december 2009 @ 22:24
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:57 schreef Quantie het volgende:
quermetten

[ afbeelding ]
Da's mijn familie.
Dat schort was om die bakken saus te openen?
voyeurzondag 27 december 2009 @ 22:26
quote:
Op zaterdag 26 december 2009 18:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Ressies a la froid
Kippenborst in de saus van de eend a la Jerez. Warme recycling.
Blueszondag 27 december 2009 @ 23:07
quote:
Op zondag 27 december 2009 22:04 schreef Tezz het volgende:
Ik ben al de hele dag gruwelijk aan het 'snaaien'. Ik sta denk ik nog in de kerst-modus...

Ben begonnen vanmorgen met crackers met kaas. Vervolgens als lunch een aardappelsalade met geroosterd brood, toen op een feestje de snackjes van tafel af gejat (chips, nootjes, blokjes kaas, gehaktballetjes).
Als avondeten een biefstukje met tomatensalade.
Bij de koffie twee chocolaatjes en nu zit ik restjes geitekaas op te eten met een drupje honing.

Zucht. Morgen water en brood....
Geniet gewoon elke dag van wat je doet en eet, Tezz
Ik zit aan een wijntje alvast te wennen dat ik morgen weer gewoon aan het werk ben
Tezzmaandag 28 december 2009 @ 08:05
quote:
Op zondag 27 december 2009 23:07 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Geniet gewoon elke dag van wat je doet en eet, Tezz
Ik zit aan een wijntje alvast te wennen dat ik morgen weer gewoon aan het werk ben
Ja je hebt gelijk. Maar soms is het een beetje (te) veel van het goede...

Nu ontbijtje: koffie en sigaretje en zodadelijk een cracker met kaas.
KiwiTjuHhmaandag 28 december 2009 @ 10:23
Glaasje jus
Karinamaandag 28 december 2009 @ 10:27
Mijn zoveelste kop koffie van vanmorgen.
Felixamaandag 28 december 2009 @ 10:30
Vanmorgen twee bruine boterhammen met oude kaas.
Net een banaantje en als lunch ga ik lekker tosti's maken.
Vanavond erwtensoep.
Windigomaandag 28 december 2009 @ 10:31
Kerststol met roomboter en een kopje thee
renzellmaandag 28 december 2009 @ 12:21
Weer even back to normal, na dit exorbitante gevreet van de afgelopen dagen.

Een broccoli/courgettesoepje als lunch.
_Arual_maandag 28 december 2009 @ 14:13
Scrambled pannenkoek met banaan

Vier jaar terug kon ik niet koken. Nu rol ik sushi, bak taarten waarbij je dozijnen eieren moet splitsen, brouw zelf soepen... Maar een pannenkoek of ei bakken, dat is vragen om problemen.
Windigomaandag 28 december 2009 @ 15:04
quote:
Op maandag 28 december 2009 14:13 schreef _Arual_ het volgende:
Scrambled pannenkoek met banaan

Vier jaar terug kon ik niet koken. Nu rol ik sushi, bak taarten waarbij je dozijnen eieren moet splitsen, brouw zelf soepen... Maar een pannenkoek of ei bakken, dat is vragen om problemen.
Herkenbaar Kan ook nog steeds geen pannenkoeken bakken.

OT: Nu thee en een kerstkransje
Tezzmaandag 28 december 2009 @ 15:13
Restje boerenkool uit de diepvries met een karbonade. Niet te veel, want dochterlief gaat voor het toetje zorgen: chocolade fondue...
golfermaandag 28 december 2009 @ 16:59
Straks:
Gebakken aardappelpartjes, rucolasla met lekkere vinaigrette en een gebakken kalfsribeye met een lekker sausje en gebakken champignons.
Chulaamaandag 28 december 2009 @ 17:00
Spitskool in en sausje... aardappels en kaasgeval van de Appie.. met van die amandels er over <3
Er zijn nog wat appelbollen van de kerst...
Windigomaandag 28 december 2009 @ 17:24
Vanavond vegaburger, krieltjes, en sla
Tezzmaandag 28 december 2009 @ 17:31
Dochterlief was blij met het toetje:

FutureFairytalemaandag 28 december 2009 @ 17:59
quote:
Op maandag 28 december 2009 17:31 schreef Tezz het volgende:
Dochterlief was blij met het toetje:

[ afbeelding ]
ziet er leuk, lief en lekker uit. Eet smakelijk

Had vanmiddag in A'dam een uitsmijter met salami en kaas. Straks een beetje sperziebonen en een schnitzel.. en vnv bij de koffie óf Mon Chou taart (nog over) óf een oliebol (uit A'dam meegenomen).. ik kan nu al niet kiezen
KiwiTjuHhmaandag 28 december 2009 @ 20:04
Wij hadden vandaag aardappels, boontjes en een schnitsel.
Ferdiimaandag 28 december 2009 @ 20:07
vandaag erwtensoep met stokbroodjes en kruidenboter gegeten,

helaas geen zelfgemaakte erwtensoep, had haast dus unox bracht de uitkomst
_Hestia_maandag 28 december 2009 @ 20:53
varkensfricandeau, krieltjes en sperzieboontjes omwikkelt met spek
zquingdinsdag 29 december 2009 @ 00:17

ziet er alleen niet zo super uit op de foto jammergenoeg, smaakt wel goed
#ANONIEMdinsdag 29 december 2009 @ 08:52
thee
minilotdinsdag 29 december 2009 @ 09:29
Vanavond simpel: ik karameliseer uien en vijgen in een pannetje met wat tijm. Dat smeer ik dan op dikke plakken donker brood. Brie eroverheen, in de oven ermee, en klaar. Appeltje als toetje.
renzelldinsdag 29 december 2009 @ 09:37
Vanavond een pittig noodlesoepje.

Nu; thee, veel! En een zachtgekookt eitje.
KiwiTjuHhdinsdag 29 december 2009 @ 09:42
Nu yoghurt met muesli en glaasje jus.
FutureFairytaledinsdag 29 december 2009 @ 09:48
Thee en snijkoek
Curiositydinsdag 29 december 2009 @ 10:11
Nu pancakes met boter en maplesyrup, koffie zwart en jus.
minilotdinsdag 29 december 2009 @ 10:35
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 10:11 schreef Curiosity het volgende:
Nu pancakes met boter en maplesyrup, koffie zwart en jus.
Stevige fles van die siroop voor Sinterklaas gehad, en nu al bijna op! Zo lekker!
Winner_Tacodinsdag 29 december 2009 @ 11:33
mandarijntjes

Alleen droog . Zou wel eens willen weten hoe je goede (niet droge) mandarijnen en sinaasappels kunt herkennen
Tezzdinsdag 29 december 2009 @ 13:11
Vanavond worden het gevulde aardappels (geen idee wat mijn dochter er mee wil, maar ze heeft het er al weken over dat ze die een keer wil eten. Ik verzin het wel vanavond). Daarbij groentes van de grill (zoete puntpaprika, groene asperges en courgette) en een biefstukje!
Tezzdinsdag 29 december 2009 @ 17:41
En inmiddels hebben we het al op! Het was heeeeeeeerlijk! (oh, courgettes zijn champignons geworden):

Curiositydinsdag 29 december 2009 @ 17:49
Krootjes, uitje,aardappels en een speklapje gegeten
Pietverdrietdinsdag 29 december 2009 @ 17:49
Biefstukje is wat bleek gebleven?
Ewelinadinsdag 29 december 2009 @ 17:57
Wat heb je in de aardappel gedaan Tezz? Ziet er lekker uit, al vind ik de groentes persoonlijk wat weinig qua hoeveelheid.

Ik eet nu een tomatensoepje, straks aardappelpuree, doperwten en karbonade.
Idlerdinsdag 29 december 2009 @ 18:01
Groene curry met courgette, paprika en zelfgemaakte paneer.
uniekhoorndinsdag 29 december 2009 @ 18:04
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:41 schreef Tezz het volgende:
En inmiddels hebben we het al op! Het was heeeeeeeerlijk! (oh, courgettes zijn champignons geworden):

[ afbeelding ]
Oeh ziet er heerlijk uit!! Wel een beetje weinig voor een voorgerecht, dat dan wel

Wij eten verse sperziebonen met tomaat en spekjes, beetje rijst, gegrilde kipfilet met gegrilde ui en paprika..
Salade erbij
Pietverdrietdinsdag 29 december 2009 @ 18:05
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 10:11 schreef Curiosity het volgende:
maplesyrup
ook heerlijk in zelfgemaakt walnotenijs
KiwiTjuHhdinsdag 29 december 2009 @ 19:01
Frietje gehaald, had geen zin meer om te koken.
Felixadinsdag 29 december 2009 @ 19:03
Drie-in-de-pannetjes.
Tezzdinsdag 29 december 2009 @ 19:45
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 17:57 schreef Ewelina het volgende:
Wat heb je in de aardappel gedaan Tezz? Ziet er lekker uit, al vind ik de groentes persoonlijk wat weinig qua hoeveelheid.

Ik eet nu een tomatensoepje, straks aardappelpuree, doperwten en karbonade.
Het aardappelkruim uit de aardappel opgebakken met sjalotje en knoflook, daarna mozzerella, geraspte beemster, peterselie, gesnipperde ham en een scheut room toegevoegd. Het was heerlijk!

Op de grill lagen nog een stapel groentes extra voor de tweede ronde. En het was een flinke aardappel en een biefstuk van 150 gram, dus het was echt niet weinig!
Ewelinadinsdag 29 december 2009 @ 20:43
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 19:45 schreef Tezz het volgende:

[..]

Het aardappelkruim uit de aardappel opgebakken met sjalotje en knoflook, daarna mozzerella, geraspte beemster, peterselie, gesnipperde ham en een scheut room toegevoegd. Het was heerlijk!

Op de grill lagen nog een stapel groentes extra voor de tweede ronde. En het was een flinke aardappel en een biefstuk van 150 gram, dus het was echt niet weinig!
Ah dat verklaart, ik eet normaal niet zo heel veel vlees. En niet zo'n rijkelijk gevulde aardappel. Ik lust geen kaas, maar ik ga denk ik maar eens een eigen variant bedenken En ik denk dat vriendlief dit wel heerlijk vind, hij is dol op kaas.
Perenijsjedinsdag 29 december 2009 @ 21:04
Ik heb net een toetje op; Friesche Vlag Fruit & Halfvol in de smaak Rum & Rozijnen.

Voor de afwisseling eens meegenomen uit de supermarkt en het smaakt verrassend lekker!
Tezzdinsdag 29 december 2009 @ 21:18
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 20:43 schreef Ewelina het volgende:

[..]

Ah dat verklaart, ik eet normaal niet zo heel veel vlees. En niet zo'n rijkelijk gevulde aardappel. Ik lust geen kaas, maar ik ga denk ik maar eens een eigen variant bedenken En ik denk dat vriendlief dit wel heerlijk vind, hij is dol op kaas.
Ook zonder kaas is het prima qua smaak denk ik. Door de room wordt het smeuig genoeg. Ik zou alleen wat zeezout toevoegen dan, anders is het wellicht te flauw.

@Pietverdriet: biefje was inderdaad wat bleek. Boter niet heet genoeg laten worden vermoedelijk of het vlees te koud. Maar hij was gelukkig wel mals!

En om maar ontopic te blijven: ik schenk mezelf zometeen een rode port in en ga op zoek naar het restantje beemster kaas...
Enfermeradinsdag 29 december 2009 @ 21:19
Vanavond simpel gegeten; aardappels uit de oven met broccoli en een hamburger.
Nu crackres met boursin en thee
minilotdinsdag 29 december 2009 @ 21:20
quote:
Op dinsdag 29 december 2009 09:29 schreef minilot het volgende:
Vanavond simpel: ik karameliseer uien en vijgen in een pannetje met wat tijm. Dat smeer ik dan op dikke plakken donker brood. Brie eroverheen, in de oven ermee, en klaar. Appeltje als toetje.
Toch nog trek daarna. Restje verse jalapeno's geroosterd, ontveld en in stukjes gesneden en met geraspte cheddar en bosui in een quesadilla gestopt. Pico de gallo bij gemaakt. Stiekem beetje doen alsof het zomer is. Hadden er zelfs rosé bij!
droomvrouwtjedinsdag 29 december 2009 @ 21:28
vanavond gegeten: zelfgemaakte groente soep met stokbrood en kruidenboter en als toetje bananasplitpudding met chocoladeversiering
mirjammmmdinsdag 29 december 2009 @ 22:16
Spinazie met een ei, aardappels en lekker zelfgemaakte gehaktbal
FutureFairytaledinsdag 29 december 2009 @ 22:29
in de bios een zak pom bar weggeknaagd
Parlaywoensdag 30 december 2009 @ 12:48
Boterhammen met kaas uit de oven.

Vanavond weet ik nog niet, ik moet nog boodschappen halen.
FutureFairytalewoensdag 30 december 2009 @ 13:32
nu tosti en vanochtend een verse oliebol bij de thee
_Arual_woensdag 30 december 2009 @ 13:36
Salade met geitenkaas, spekjes, peer en honing. En ciabatta uit mijn nieuwe broodbakmachine.
_Hestia_woensdag 30 december 2009 @ 16:33
Tomaten-mozzerella salade en pasta met kipfilet, gemengde champignons, cherrytomaatjes, boursin en walnoten
motorbloempjewoensdag 30 december 2009 @ 16:34
Nacho's con Todos
RhytmicalRemedywoensdag 30 december 2009 @ 18:11
Pizzaaa! Lekker simpel, staan nu in de oven.

Zijn van die dokter oekter. Nog even salami op de mozzarella variant. En beetje pesto en basilicum. En het eten voor vandaag is klaar!
Tezzwoensdag 30 december 2009 @ 18:25
quote:
Op woensdag 30 december 2009 16:34 schreef motorbloempje het volgende:
Nacho's con Todos



Wij aten risotto met rode ui, knof en peterselie en daarbij voor man en dochter wat gamba's in knoflook en voor mij crispy bacon. En een groene salade.
FutureFairytalewoensdag 30 december 2009 @ 18:30
vanmiddag borrelhapjes (bittergarnituur, kaas, nootjes) vanwege afscheid van een collega.
Net beetje andijvie op met saté gehaktballetjes
Femmawoensdag 30 december 2009 @ 18:36
Stamppot andijvie met geitenkaasburgers.
Mirjamwoensdag 30 december 2009 @ 19:28
het was de bedoeling dat we uit eten gingen, als de mr. ooit nog eens uit bed komt
*honger heeft*
TN-FRwoensdag 30 december 2009 @ 19:39
Simpelste ever: rijst met (voorgesneden) roerbakgroenten, gekruid met een boemboe.
FutureFairytalewoensdag 30 december 2009 @ 20:19
quote:
Op woensdag 30 december 2009 19:28 schreef Mirjam het volgende:
het was de bedoeling dat we uit eten gingen, als de mr. ooit nog eens uit bed komt
*honger heeft*
gewoon wakker maken
Raissawoensdag 30 december 2009 @ 20:22
Gehaktballen, heerlijk krieltjes in de schil, salade en spruitjes.
Miamwoensdag 30 december 2009 @ 21:05
water.
Tezzdonderdag 31 december 2009 @ 09:19
Vanavond een stapel visite, dus hapjes!

Ik heb dolma's gerold gisteren en kruidige mini-kebabjes gemaakt met knoflooksaus.
Zometeen nog zalmrolletjes maken en gamba's in knoflookdressing.
En dan brengt de visite nog oliebollen, mini-sate en gevulde eitjes mee. En ik heb ook nog ciabatta met diverse kazen in huis voor het geval het niet genoeg mocht zijn.

De cava staat koud, dus laat die gezellige avond maar komen!
TN-FRdonderdag 31 december 2009 @ 11:41
Nu wat maisboterhammen met pate en jus d'orange.

Vanavond eerst uit eten en dan het op een zuipen zetten
motorbloempjedonderdag 31 december 2009 @ 11:42
gourmetten
minilotdonderdag 31 december 2009 @ 11:46
quote:
Op donderdag 31 december 2009 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
gourmetten
Ik moet er vanavond ook aan geloven, aangezien ik er bij de schoonouders afgelopen kerst een normaal gangendiner doorgeduwd heb.
Wilden de broertjes en zusjes van mijn lief alleen accepteren als we vanavond zouden gourmetten!
Nou ja, we slaan ons er wel doorheen.

[ Bericht 9% gewijzigd door minilot op 31-12-2009 11:51:59 ]
Enfermeradonderdag 31 december 2009 @ 11:49
Warme choco met koekjes
ArtemisQdonderdag 31 december 2009 @ 12:19
Gisteren geitenkaaspizza met een groene salade en na appelcrumble.. Dat is echt te simpel om te maken en superlekker!
FutureFairytaledonderdag 31 december 2009 @ 12:27
quote:
Op donderdag 31 december 2009 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
gourmetten
ik ook maar gourmetten is leuk!

bij ons dan
minilotdonderdag 31 december 2009 @ 12:41
quote:
Op donderdag 31 december 2009 12:27 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik ook maar gourmetten is leuk!

bij ons dan
O, gezellig is het ook zeker wel!
Sunnythesundonderdag 31 december 2009 @ 12:45
quote:
Op donderdag 31 december 2009 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
gourmetten
Ja wij ook! Zo'n lekker traditionele.. Zelf doe ik het wel eens met vis of bijzondere dingetjes maar voor mijn schoonouders is traditioneel gourmetten al best avontuurlijk
En ik moet zeggen.. ik vind het stiekem toch altijd wel weer erg leuk! Ik maak er gewoon zelf kleine bijzondere gerechtjes van
motorbloempjedonderdag 31 december 2009 @ 14:06
ik vind gourmetten opzich wel leuk, maar liever 'gewoon omdat het kan ergens in februari ofzo'

maar, wij doen het lekker bij vrienden (leeftijdgenoten!), dus ach maar ik was zo blij dat we het hadden weten te omzeilen deze feestdagen ! gaan we gourmetten.

maar, ik neem een grote bak couscoussalade mee voor erbij, zodat ik ook nog wat anders lekkers heb
FutureFairytaledonderdag 31 december 2009 @ 14:34
quote:
Op donderdag 31 december 2009 14:06 schreef motorbloempje het volgende:
ik vind gourmetten opzich wel leuk, maar liever 'gewoon omdat het kan ergens in februari ofzo'

maar, wij doen het lekker bij vrienden (leeftijdgenoten!), dus ach maar ik was zo blij dat we het hadden weten te omzeilen deze feestdagen ! gaan we gourmetten.

maar, ik neem een grote bak couscoussalade mee voor erbij, zodat ik ook nog wat anders lekkers heb
hou je dan niet van gamba's, mini cordonbleu, cheeseburgertjes, stokbrood, pindasaus, aardappelkroketjes, gebakken ei, pannenkoekjes etc?
motorbloempjedonderdag 31 december 2009 @ 14:40
ja, maar zo luxe is het meestal niet als er bij ons ergens gegourmet wordt.. iig geen gamba's enzo
Daisy_Bluedonderdag 31 december 2009 @ 14:44
Eten ; Pasta met tofu en groente en als toetje Dolce Limone simpel maar echt lekker.
Symphonicdonderdag 31 december 2009 @ 15:38
Ik ga een lekkere ratatouille maken.
Flink met kruiden aan de gang en afbinden met een klein beetje tomatenpuree.
KiwiTjuHhdonderdag 31 december 2009 @ 16:05
Ook wij gaan vanavond gourmetten

Tevens heb ik ook lekkere hapjes gemaakt voor vanavond met de visite! Het was wat werk, maar het ook waard. Ook nog oliebollen en appelflappen gemaakt. Laat de avond maar komen
uniekhoorndonderdag 31 december 2009 @ 16:12
Oliebollen en toastjes en champagne
Cicidonderdag 31 december 2009 @ 16:38
Nu laatste restje lasagna met een stuk brood en Coleslaw.
Vanavond bij mijn oom en tante Indo food, gemaakt door mijn oma, mijn oom heeft sate gemaakt en mijn tante slaatjes.
Ik neem mee Bacardi White en Black en wat cola.

Gaat helemaal goed komen.
Enfermeradonderdag 31 december 2009 @ 16:45
Ga vanaaf bij mn ouders eten, maar ik hoorde net dat we lekker een pompoensoepje vooraf ga eten en als hoofdgerecht boerenkool met worst!! Jammie
FutureFairytaledonderdag 31 december 2009 @ 18:27
had erg honger dus pistoletje met ham, rucola en mosterdmayo.
en om 20u dus gourmetten met álles erop en eraan (nou ja, bijna alles dan)
renzelldonderdag 31 december 2009 @ 18:32
Pompoensoepje, spinaziesalade met geitenkaas, rode ui en tomaatjes, kleine gehaktballetjes en gestoomde broccoli.
Curiosityvrijdag 1 januari 2010 @ 10:21
Na een kort nachtje nu aan de kaiserbroodjes met ham en kalfs smeerworst, koffie en vers geperste jus
Felixavrijdag 1 januari 2010 @ 10:50
Zit nu nog een paar oliebollen op te eten die zijn overgebleven na gisteravond.
Had voor het eerst van mijn leven oliebollen gebakken en iedereen vond ze erg lekker, gelukkig!
Nu een dag later smaken ze ook nog prima.
mirjammmmvrijdag 1 januari 2010 @ 12:46
Broodje bacon-eisalade
Shark.Baitvrijdag 1 januari 2010 @ 13:05
uitsmijter, gevolgd door oliebollen en appelflappen
marcb1974vrijdag 1 januari 2010 @ 13:07
Kip-tandoori vanavond
motorbloempjevrijdag 1 januari 2010 @ 13:07
pasta pesto
Bluesvrijdag 1 januari 2010 @ 13:19
Er is nog een restant kaasfondue Maar we gaan straks nieuwjaarswensen in Vianen en Utreg en daar even naar Mee Wah
Enfermeravrijdag 1 januari 2010 @ 13:26
Vanavond zelfgemaakte pizza! Net lekker ontbeten met een eitje, afbakbroodjes uit de oven, dat soort dingen
rene90vrijdag 1 januari 2010 @ 13:27
Koffie en oliebollen voor het ontbijt. Afgetopt met een beetje poedersuiker. Als middagmaal nogmaals oliebollen met een witte laag en ik eindig de dag met een heerlijke huisgemaakte lasagne.
renzellvrijdag 1 januari 2010 @ 14:10
Nu muesli met banaan en yoghurt.

Vanavond dikke vette gevulde paprika's, veel. Met gehakt, rode ui, Old Amsterdam, kastagnechamps, knoflook en wat ik verder nog in huis heb. Nu al zin in!
Pixie.vrijdag 1 januari 2010 @ 14:26
Vanavond salade maken met oude kaas/ pijnboom pitten etc
Lekkere hamburger met alles erop en eraan & bistro aardappeltjes
Pietverdrietvrijdag 1 januari 2010 @ 15:05
Eend in Sinaasappelsaus, met aardappels en rode kool.
Heidi-vrijdag 1 januari 2010 @ 15:13
Er staat nu een appeltaart in de oven, nog een half uurtje

Vanavond wordt het lasagne.
droomvrouwtjevrijdag 1 januari 2010 @ 17:13
vanavond wordt het wat hapjes enzo niet echt uitgebreidt eten, met tonijn en eiersalada, brie, portsalut, toastje en stokbrood met kruidenboter.
marcb1974vrijdag 1 januari 2010 @ 17:14
Net 2 warme croissants
Curiosityvrijdag 1 januari 2010 @ 17:32
Witte bollen met een balgehakt, pindasaus em gebakken uitjes
Sunnythesunvrijdag 1 januari 2010 @ 17:34
frietjes, kaassoufflés en salade
Raissavrijdag 1 januari 2010 @ 17:51
Wraps
Felixavrijdag 1 januari 2010 @ 18:01
Bordje Vlaanderen; restje stoofvlees met Vlaamse frieten en een lekkere klodder mayo.
Toe citroenpudding.
uniekhoornvrijdag 1 januari 2010 @ 18:14
Tjap tjoy met kip en garnalen, witte rijst, garnalen met varkenshaas in oestersaus en wat babi pangang.
Parlayvrijdag 1 januari 2010 @ 18:15
Restjes van gisteren en nog wat gefrituurde dingen.
KiwiTjuHhvrijdag 1 januari 2010 @ 18:18
Wij hadden bruine bonensoep
FutureFairytalezaterdag 2 januari 2010 @ 00:16
begon om 15.30u met broodje gebakken ei en mandarijnen. Op visite een beetje tomatensoep met 4 plakjes stokbrood. Beetje weinig, want heb nu honger... na ja, morgen maar stevig ontbijten met mini-afbakbroodjes en bolletjes
ArtemisQzaterdag 2 januari 2010 @ 01:47
Omdat de supermarkt niet open was restjes: (zelfgemaakte) pizza met (diepvries-) spinazie & tomaat & kaas.
#ANONIEMzaterdag 2 januari 2010 @ 06:44
thee
Enfermerazaterdag 2 januari 2010 @ 10:46
Nu een broodje met hazelnootpasta. Vanavond pizza, omdat we 'm gister niet gemaakt hebben Al teveel gegeten op nieuwjaarsborrels xD Hihi
HaverMoutKoekjezaterdag 2 januari 2010 @ 15:46
zuurkool met daarbij een met blauwe kaas gevulde portobello
Miamzaterdag 2 januari 2010 @ 16:20
colaatje en 2 truffels
Parlayzaterdag 2 januari 2010 @ 16:29
Pistolet met kaas. En vanavond Bami, stokje sate, kroepoek ed.
FlinkeNaamzaterdag 2 januari 2010 @ 16:30
Patat, fun mix & 2 frikandellen
Felixazaterdag 2 januari 2010 @ 16:37
Kopje thee met Oreo's.
Enfermerazaterdag 2 januari 2010 @ 16:47
Vanmiddag lekker bij de delifrance gegeten, kop warme choco met een meergranenbroodje met eiersalade Heerlijk is ie daar! En mn man had een broodje warm vlees met pindasaus
Curiosityzaterdag 2 januari 2010 @ 17:00
Nu in de oven een afbakstokbrood belegd met:
mosterd
kaas
knakworst
rode ui
oregano
weer kaas en dan 10 min bakken.
Pietverdrietzaterdag 2 januari 2010 @ 17:04
Steak (500 grams prime rib) met een blauwschimmelsaus, met roseval aardappels met spekjes uit de oven, eikenbladsla, kommersla, romatomaten.
motorbloempjezaterdag 2 januari 2010 @ 17:06
kipfajita's, met dus kipfilet, broccoli, gele en rode paprika en rode ui met wat magere kwark, chilisaus en ijsbergsla
rene90zaterdag 2 januari 2010 @ 17:07
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:06 schreef motorbloempje het volgende:
kipfajita's, met dus kipfilet, broccoli, gele en rode paprika en rode ui met wat magere kwark, chilisaus en ijsbergsla
Doe mij dat ook
Sunnythesunzaterdag 2 januari 2010 @ 17:11
Ik ga zo beginnen aan een groente-visstoofpotje met aardappelpuree er bij. Nu een klein bakje japanse mix
RhytmicalRemedyzaterdag 2 januari 2010 @ 17:11
Burritos met kip!!
renzellzaterdag 2 januari 2010 @ 17:13
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:06 schreef motorbloempje het volgende:
kipfajita's, met dus kipfilet, broccoli, gele en rode paprika en rode ui met wat magere kwark, chilisaus en ijsbergsla
Oeh, dat doe ik morgen denk ik.

Vanavond visjes uit de oven met tomaat, uitjes, knof en gorgonzola. Daarbij een berg groenvoer; peultjes, maiskolven en een rucolasalade.
motorbloempjezaterdag 2 januari 2010 @ 17:14
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:13 schreef renzell het volgende:

[..]

Oeh, dat doe ik morgen denk ik.

Vanavond visjes uit de oven met tomaat, uitjes, knof en gorgonzola. Daarbij een berg groenvoer; peultjes, maiskolven en een rucolasalade.
marineer de kip dan even in limoensap, oregano en chilivlokken

(Ainsley Harriot-recept )
renzellzaterdag 2 januari 2010 @ 17:17
Ga ik doen! Gebruik jij verse oregano, of gewoon gedroogd?
uniekhoornzaterdag 2 januari 2010 @ 17:28
Wij eten zo: Unox soep uit zak tomaten met basilicum...
Daarna hutspot met rookworst en saucijs
Na: oridinaire yoghurt met vla
motorbloempjezaterdag 2 januari 2010 @ 17:28
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:17 schreef renzell het volgende:
Ga ik doen! Gebruik jij verse oregano, of gewoon gedroogd?
gewoon gedroogd

http://www.lowfatlifestyl(...)s/chickenfajitas.htm

dit is het originele recept
renzellzaterdag 2 januari 2010 @ 17:31
Ah, dank je! Daar ga ik voor dan.
motorbloempjezaterdag 2 januari 2010 @ 17:32
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:31 schreef renzell het volgende:
Ah, dank je! Daar ga ik voor dan.
ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houden
Curiosityzaterdag 2 januari 2010 @ 17:41
Toetje is vanille roomijs met caramel (blikje gecondenseerde melk aantal uur laten koken)
Windigozaterdag 2 januari 2010 @ 19:37
Hete bliksem met zuurkool
_Hestia_zaterdag 2 januari 2010 @ 19:56
macaroni met stroganoffsaus
Felixazaterdag 2 januari 2010 @ 19:58
Net een lekkere wandeling door de vallende sneeuw gemaakt en zit nu aan een lekkere beker warme chocolademelk.
evo87zaterdag 2 januari 2010 @ 20:14
hmm zelfgemaakt stokbrood

Miamzaterdag 2 januari 2010 @ 21:46
knijpfruitje.
#ANONIEMzaterdag 2 januari 2010 @ 22:09
tonijnsalade
mevrouwdebokzaterdag 2 januari 2010 @ 22:13
toastje file americain
uniekhoornzaterdag 2 januari 2010 @ 22:56
Uhmm,
blokjes kaas, augurkjes, gevulde eieren, chipito chips, buggles en toastjes met boursin, kipragout en olijfjes met paprikamouse.
Felixazaterdag 2 januari 2010 @ 23:01
Bakje tortillachips en een flesje Jillz.
FutureFairytalezaterdag 2 januari 2010 @ 23:33
snacktijd?
ik had om half 6 tomatensoep en 2 uur geleden noodles. Nu alleen nog limonade
Tezzzondag 3 januari 2010 @ 01:34
Ik kom er ineens achter dat het morgen (oh kut vandaag dus) zondag is. Ik had echt zin om uitgebreid te koken.... maar ik woon in een dorp in Noord-Brabant en daar zijn echt geen winkels open op zondag. Dus dat wordt nix-in-the-fridge-koken of rond etenstijd ergens op visite gaan....

Nu een overheerlijke Gato Negro (Cabernet Sauvigon)
ArtemisQzondag 3 januari 2010 @ 02:54
Die stokbroden zien er lekker uit!
Ik heb vanavond een pasta met romige wodka-tomatensaus gegeten. Was wel een aparte smaak!
ikbennieuwopfokzondag 3 januari 2010 @ 03:20
Melk, heel veel halfvolle melk. Ik ben er tijdelijk verslaafd aan.
mirjammmmzondag 3 januari 2010 @ 03:50
Een kaassouflee
Miamzondag 3 januari 2010 @ 08:57
2 broodjes en een glas sinaasappelsap
Conflictzondag 3 januari 2010 @ 09:08
bier
minilotzondag 3 januari 2010 @ 09:35
Wat een mooie stokbroden!
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:41 schreef Curiosity het volgende:
Toetje is vanille roomijs met caramel (blikje gecondenseerde melk aantal uur laten koken)
Fijn spul hè? Volgende keer wat zeezout over je toffee sprenkelen: nog lekkerder!

Ik ga zo naanbroodjesdeeg kneden. Daar maak ik vanmiddag een spinazie-broccolisoep bij. En de naans krijgen een smeerseltje van geroosterde, gerookte knoflooktenen.

[ Bericht 2% gewijzigd door minilot op 03-01-2010 10:05:21 ]
#ANONIEMzondag 3 januari 2010 @ 10:00
quote:
Op zondag 3 januari 2010 01:34 schreef Tezz het volgende:
Ik kom er ineens achter dat het morgen (oh kut vandaag dus) zondag is. Ik had echt zin om uitgebreid te koken.... maar ik woon in een dorp in Noord-Brabant en daar zijn echt geen winkels open op zondag. Dus dat wordt nix-in-the-fridge-koken of rond etenstijd ergens op visite gaan....

Nu een overheerlijke Gato Negro (Cabernet Sauvigon)
waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?
Enfermerazondag 3 januari 2010 @ 11:29
Ontbeten met party-mix afbakbroodjes van de ah (kleine croissants en witte bolletjes, al dan niet met sesam) met lekker beleg, koffie, thee en sapje
Tezzzondag 3 januari 2010 @ 11:55
quote:
Op zondag 3 januari 2010 10:00 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

waarom rij je niet even naar belgië naar de delhaize ofzo?
Omdat manlief werken is en ik geen auto heb nu! En tegen de tijd dat hij thuis komt wil ik het eten al op tafel hebben eigenlijk. Maar ik heb al een geniaal plan: ik ga rond 16.00 uur bij mijn ouders op visite. Kan ik daar vast meeeten!

Ik drink nu (wel ontopic blijven he) een kopje warme melk met pure choco er in en een marshmellow.....
Miamzondag 3 januari 2010 @ 12:34
Ik heb net erwtensoep gehad.
als toetje sinaasappel-mandarijn yoghurt mousse.
Dirkhzondag 3 januari 2010 @ 13:10
Gisteravond zouden we makkelijk een blik soep opentrekken, erwtensoep van Unox. Na twee happen hadden we er genoeg van, weggegooid en omdat ik toch wel snert wilde eten zijn we naar de winkel gereden en daar ingrediënten gehaald voor de snert. Gisteravond gemaakt en vandaag gaan we daar maar eens van genieten, echter snert.
Gelijk maar weer voor de hele familie gemaakt, snert hoor je te maken in een grote pan, maar dat krijgen we nooit met z'n tweeën op.
Mirjamzondag 3 januari 2010 @ 16:54
een kop lipton groene thee, lekker wel
FutureFairytalezondag 3 januari 2010 @ 17:04
pomtips

vnv tomatensoep en daarna Chinees denk
uniekhoornzondag 3 januari 2010 @ 17:16
Zuurkoolovenschotel met gehakt, zuurkool, ananas, aardappelschijfjes en rookworst
#ANONIEMzondag 3 januari 2010 @ 17:23
net courgettesoep op. straks indische gehaktballetjes, zelfgemaakte pindasaus en lontong
maartjehzondag 3 januari 2010 @ 18:04
Vlammetjes, gebakken aardappels, boontjes, en een salade.
Curiosityzondag 3 januari 2010 @ 19:20
Zelfgemaakte saté (kalkoen) met pindasaus en patat gegeten.
Toe ijs met caramel en slagroom.
HaverMoutKoekjezondag 3 januari 2010 @ 19:24
zalm met daarbij prei met mosterd
minilotzondag 3 januari 2010 @ 19:25
quote:
Op zondag 3 januari 2010 19:20 schreef Curiosity het volgende:
Toe ijs met caramel
En en? Beetje zout erop gedaan?
Miamzondag 3 januari 2010 @ 20:37
colaatjee
uniekhoornzondag 3 januari 2010 @ 20:46
quote:
Op zondag 3 januari 2010 20:37 schreef Miam het volgende:
colaatjee
met berenburg
Curiosityzondag 3 januari 2010 @ 22:08
quote:
Op zondag 3 januari 2010 19:25 schreef minilot het volgende:

[..]

En en? Beetje zout erop gedaan?
Hé nee, vergeten.

Maar ik heb nog, morgen even proeven.
renzellmaandag 4 januari 2010 @ 12:19
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 17:32 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ik heb m inmiddels zo vaak gemaakt dat ik zo nu en dan wat varieer met ingredienten en bereidingswijze om het spannend te houden
Ik was vergeten dat ik gisteren uit eten zou gaan... Vanavond dus maar. Ben benieuwd.

Ontopic; straks een lunch van vis, tomaat, Spaanse pepers en champignons uit de oven. Daar overheen een flinke hand rucola. Mjum.

[ Bericht 1% gewijzigd door renzell op 04-01-2010 12:28:33 ]
-Mellow-maandag 4 januari 2010 @ 12:55
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
han1987maandag 4 januari 2010 @ 13:06
Net aan de lunch: Broodje met ham en een kleine rookworst erbij. Daarnaat een glas melk. Rare combinatie, ik weet het. Vanavond maa ik roergebakken hamplapje met andijvie en kroepoek.
Providentiamaandag 4 januari 2010 @ 13:23
vandaag gegeten: 2 eierkoeken en 2 rijstwafels en alweer 2 liter water inmiddels.
minilotmaandag 4 januari 2010 @ 13:59
quote:
Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Pâte brisée! Morgen maak ik het ook, voor een quiche. Weet alleen nog niet wat ik erin zal stoppen.

Vanavond zalm uit de oven, met roomboter en citroenen. Daarbij prinsessenboontjes.
griskaymaandag 4 januari 2010 @ 14:01
kip met rijst op z'n Afghaans gemaakt maar nu friet voor mezelf gemaakt.
-Mellow-maandag 4 januari 2010 @ 14:01
quote:
Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
Oh champignons, die moeten er ook in. Uiteraard
minilotmaandag 4 januari 2010 @ 14:12
quote:
Op maandag 4 januari 2010 13:59 schreef minilot het volgende:

[..]

Weet alleen nog niet wat ik erin zal stoppen.

Nu wel. Morgen quiche met vijgen, gekarameliseerde uien, peer, camembert en pecannoten.
uniekhoornmaandag 4 januari 2010 @ 14:50
Halve kip uit de oven, peperroomsaus, ovenfrietjes, sperziebonen, salade, ui en knoflook

En zo een moorkop, gewoon omdat het kan :p
Symphonicmaandag 4 januari 2010 @ 14:52
Vandaag wordt het even een makkelijke hap.
Denk dat ik in de snackhoek terecht ga komen vandaag.
Felixamaandag 4 januari 2010 @ 14:54
Vanavond bietjes, aardappelen en een lekkere bal gehakt.
Sunnythesunmaandag 4 januari 2010 @ 15:01
Een wrap met gehakt + mexicaanse kruiden en een 'mexicaanse' salade er naast
FutureFairytalemaandag 4 januari 2010 @ 15:09
quote:
Op maandag 4 januari 2010 14:01 schreef griskay het volgende:
kip met rijst op z'n Afghaans gemaakt maar nu friet voor mezelf gemaakt.
wat houdt 'op z'n Afghaans' in?
griskaymaandag 4 januari 2010 @ 15:21
quote:
Op maandag 4 januari 2010 15:09 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wat houdt 'op z'n Afghaans' in?
Met heel veel verschillende kruiden en gedoe erbij
uniekhoornmaandag 4 januari 2010 @ 15:32
Ga straks ovenfriet maken, vind ik toch best lekker maar welke kruiden zal ik er eens over gooien??
Pietverdrietmaandag 4 januari 2010 @ 15:33
Ovenfriet smaakt zoals natte honden ruiken imho, dus iets wat zo sterk smaakt dat je de ovenfriet niet meer proeft.
Pietverdrietmaandag 4 januari 2010 @ 15:35
quote:
Op zaterdag 2 januari 2010 20:14 schreef evo87 het volgende:
hmm zelfgemaakt stokbrood

[ afbeelding ]
Die zijn erg mooi geworden, vertel, hoe heb je die gemaakt?
DeBassistmaandag 4 januari 2010 @ 15:36
net een pak aardbeienkoeken gegeten (6dus)
uniekhoornmaandag 4 januari 2010 @ 15:36
quote:
Op maandag 4 januari 2010 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Ovenfriet smaakt zoals natte honden ruiken imho, dus iets wat zo sterk smaakt dat je de ovenfriet niet meer proeft.
Tof
Dus zoals ik het nu doe, veel zout en paprikapoeder?
-Mellow-maandag 4 januari 2010 @ 15:40
quote:
Op maandag 4 januari 2010 12:55 schreef -Mellow- het volgende:
Vanavond een groentetaartje van pâte brisée met daarin ovengedroogde tomaatjes, courgette en parmezaan of pecorino. En daarbij wat geblancheerde worteltjes want daar heb ik ontzettend zin in
en champignons dus. Met geitenkaas en emmentaler want alle italiaanse kazen en de gruyere waren op bij de super

Nu cappuccino en een sapje van de groentenboer
Providentiamaandag 4 januari 2010 @ 17:36
net gehakt gemaakt met peper, ui, knoflook, peterselie en kruiden .Worstjes ervan gemaakt en in de andijviebladeren gerold, zo in de oven, rijst erbij en klaar
Riannmaandag 4 januari 2010 @ 17:40
tortelinni met een witachtige saus met champignons prei en hamblokjes
littledrummergirlmaandag 4 januari 2010 @ 17:47
zelfgemaakte boerenkool stamppot hij staat nu te pruttelen in de koken

heb pas vandaag geleerd dat je boerenkool eerst moet koken voordat je m stampt..
marcb1974maandag 4 januari 2010 @ 17:50
Ik heb nog geen idee eigenlijk. Geen zin in wat ik in huis heb.
DeBassistmaandag 4 januari 2010 @ 17:57
nog een liter goedemorgen en straks nog pizza
ik begin vol te raken
Enfermeramaandag 4 januari 2010 @ 18:42
Aardappelkroketjes, rostico's, gekruide aardappelpartjes (lekker hoor, die mix ), wat sperzieboontjes en een hamburger
FutureFairytalemaandag 4 januari 2010 @ 18:45
boerenkool met (veel) worst en spekjes gegeten
Miammaandag 4 januari 2010 @ 18:51
wij hebben patat gegeten
KiwiTjuHhmaandag 4 januari 2010 @ 19:01
Wij hadden aardappels, gehaktbal en worteltjes.
evo87maandag 4 januari 2010 @ 21:22
quote:
Op maandag 4 januari 2010 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Die zijn erg mooi geworden, vertel, hoe heb je die gemaakt?
ugh.... lang verhaal
bloem, water, gist zout mengen en flink kneden om de gluten te ontwikkelen (10 min ofzo denk ik).
1.5 uur laten rijzen, dan zoals mijn boek het noemt "punching down" van het deeg.
Vervolgens nog een uur rijzen, dan in stukken hakken en bolletjes maken, 10 min rusten. Dan eindelijk je stokbrood vormen en nog 30 min laten narijzen. Deeg flink met water insmeren en vervolgens insnijden.
Stokbrood de oven in met een half kopje water voor stoom, 10 min @ 220 en dan nog +/- 10 min @ 200-190 (tot ie mooi bruin is)
Het was een uitdaging zo voor het eerst maar het resultaat was echt heerlijk

*edit*
upsie vergeten:
400 gram bloem (100%)
232 gram water (58%)
4 gram dr. oetker gist (1%) 12 gram verse gist (3%)
8 gram zout (2%)
Curiositydinsdag 5 januari 2010 @ 11:27
Yoghurt met cruesli, koffie zwart en versgeperste jus.
DeBassistdinsdag 5 januari 2010 @ 13:17
een tosti van de moskee.
de beste dier er zijn
Miamdinsdag 5 januari 2010 @ 14:49
colaaaa.
FutureFairytaledinsdag 5 januari 2010 @ 14:52
2 zakjes noodles, mijn favo lunch
_Hestia_dinsdag 5 januari 2010 @ 16:04
gehakt, tomaat-paprika-aardappelschijfjes, cherrytomaatjes en doperwten
Eviennedinsdag 5 januari 2010 @ 16:29
Hazelnoot-latte met Baileys. Oh my.
Tezzdinsdag 5 januari 2010 @ 16:49
Spinazietaartje (met knof, ui, spekjes, en duhhhh spinazie), daarbij krieltjes en een Maaslander kaas-schnitzel.
Mirjamdinsdag 5 januari 2010 @ 16:50
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 16:49 schreef Tezz het volgende:
Spinazietaartje (met knof, ui, spekjes, en duhhhh spinazie), daarbij krieltjes en een Maaslander kaas-schnitzel.
hoe maak je dat, een spinazietaartje?
uniekhoorndinsdag 5 januari 2010 @ 16:52
Roergebakken groente met kalkoenfiletstukjes, tagliatelle met wijnroomsaus en rucola (diepvrieszak Lidl, ben benieuwd) en een salade
Pietverdrietdinsdag 5 januari 2010 @ 16:53
Kruidenthee, mengsel van goudsbloem, engelwortel, zoethout, vlierbloesem en kamille
RhytmicalRemedydinsdag 5 januari 2010 @ 17:16
Patat, met frikandellen en hamburgers en andere zooi.

Weet je wat heel ranzig klinkt maar echt lekker is?

Broodje kaassouflé met satesaus.

Voordat ik reacties krijg: Dit was niet mijn idee. Maar van iemand anders. Maar het is echt lekker.
Tezzdinsdag 5 januari 2010 @ 17:46
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 16:50 schreef Mirjam het volgende:

[..]

hoe maak je dat, een spinazietaartje?
Nou, in dit geval volgens het nix-in-the-fridge principe! Ik vond nog een ui en een teen knof en in de diepvries had ik nog bladspinazie. Dus uitje en knof in de pan met wat ontbijtspek, spinazie erdoor geroerd, beetje room, twee eieren en wat geraspte kaas en dat in bladerdeeg! Het was erg lekker!

Ik heb het ook wel eens gemaakt met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. Oh ja en geitekaas! Dat is ook verrukkelijk...
Symphonicdinsdag 5 januari 2010 @ 17:49
Het gaat hutspot worden denk ik
#ANONIEMdinsdag 5 januari 2010 @ 17:50
Tilapiafilet, rijst, winterwortel en een sausje
KiwiTjuHhdinsdag 5 januari 2010 @ 19:04
Wij hadden aardappels, andijvie en een gehaktbal.
Karzaidinsdag 5 januari 2010 @ 19:30
Varkenshaas uit een diepvries pakket van AH, sperziebonen van de markt, en krieltjes in de schil gebakken. (eerst in partjes gesneden en voorgekookt)
motorbloempjedinsdag 5 januari 2010 @ 19:31
Spicy Casablanca Couscous (Ainsley) met daarbij zoet-zout gemarineerde lamsribjes

en toe wat kwark
Isegrimdinsdag 5 januari 2010 @ 19:34
Ik ga hier ook weer eens posten.

Vandaag toevallig pizza besteld.
marcb1974dinsdag 5 januari 2010 @ 19:35
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:31 schreef motorbloempje het volgende:
Spicy Casablanca Couscous (Ainsley) met daarbij zoet-zout gemarineerde lamsribjes

en toe wat kwark
Heb je daar toevallig een linkje naar of receptje van?
motorbloempjedinsdag 5 januari 2010 @ 19:37
Spicy Casablanca Couscous


You need:

Oil (supposed to be olive)
1 garlic clove, finely chopped
1 teaspoon ground paprika
1 teaspoon ground coriander
1 tablespoon ground cumin
1 red onion, or 6 spring onions
350ml veg stock & few saffron strands
8oz couscous
2 red chillies, chopped and de-seeded
50g toasted pine nuts
the juice and grated peel of 1 lemon

***********************************************

Heat the oil in a pan, and add the garlic, paprika, coriander and cumin. Fry this for a minute. Then add the stock, saffron and the onions. Bring to the boil, and pour the couscous in. Remove from heat, stir well, and cover the pan with a tight lid. Leave for 5 mins.

The pine nuts can now be toasted in a dry frying pan, over a high heat, for a couple of minutes, until they go slightly brown.

Once the couscous has soaked in all the water, add the chillies, lemon juice and peel, and the nuts.

Stir.

Eat.

Yum.

------------------

Voor de lamsribjes: meng door elkaar in ongeveer dezelfde verhoudingen, voor een ribje of 8: tomatenpuree, sojasaus, zonnebloemolie en honing. Gewoon een beetje naar smaak kijken wat lekker is. Ribjes inkwasten en op 175 graden half uurtje in de oven (ik doe ze op een rekje in de braadslee) nom! Eventueel halverwege nog even wat nieuwe marinade erop doen
Enfermeradinsdag 5 januari 2010 @ 19:48
Warme chocomel
Raissadinsdag 5 januari 2010 @ 19:54
Gebakken aardappeltjes (eerst zelf voorgekookt) varkenshaas saté en bloemkool.
RhytmicalRemedydinsdag 5 januari 2010 @ 19:58
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:48 schreef Enfermera het volgende:
Warme chocomel

marcb1974dinsdag 5 januari 2010 @ 20:15
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:37 schreef motorbloempje het volgende:
Spicy Casablanca Couscous
Thx, ga ik zeker maken
Enfermeradinsdag 5 januari 2010 @ 20:21
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:58 schreef RhytmicalRemedy het volgende:

[..]

Is echt Ga nog een mok nemen
Femmadinsdag 5 januari 2010 @ 20:39
Spaghetti vega bolognese met kaas. Simpele salade erbij.
Miamdinsdag 5 januari 2010 @ 21:01
Wieckse witte.
Mirjamdinsdag 5 januari 2010 @ 21:05
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 17:46 schreef Tezz het volgende:

[..]

Nou, in dit geval volgens het nix-in-the-fridge principe! Ik vond nog een ui en een teen knof en in de diepvries had ik nog bladspinazie. Dus uitje en knof in de pan met wat ontbijtspek, spinazie erdoor geroerd, beetje room, twee eieren en wat geraspte kaas en dat in bladerdeeg! Het was erg lekker!

Ik heb het ook wel eens gemaakt met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. Oh ja en geitekaas! Dat is ook verrukkelijk...
klinkt goed idd
Tezzdinsdag 5 januari 2010 @ 21:20
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 19:48 schreef Enfermera het volgende:
Warme chocomel
Oe! Goed plan!
Weird-dinsdag 5 januari 2010 @ 21:49
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 17:16 schreef RhytmicalRemedy het volgende:
Broodje kaassouflé met satesaus.
Standaard dé snack na het stappen
mirjammmmdinsdag 5 januari 2010 @ 21:56
Rijst met roerbakgroenten, kipfiletblokjes, rode peper en oester/knoflooksaus
candygirldinsdag 5 januari 2010 @ 22:13
chillie con carne
FutureFairytaledinsdag 5 januari 2010 @ 23:13
quote:
Op dinsdag 5 januari 2010 17:16 schreef RhytmicalRemedy het volgende:
Patat, met frikandellen en hamburgers en andere zooi.

Weet je wat heel ranzig klinkt maar echt lekker is?

Broodje kaassouflé met satesaus.

Voordat ik reacties krijg: Dit was niet mijn idee. Maar van iemand anders. Maar het is echt lekker.
volgens mij kennen de meeste die combi al. Is idd lekker! Ik had vandaag witlof-banaan salade met wiener schnitzel en krieltjes. Toe een sinaasappel
Windigowoensdag 6 januari 2010 @ 07:00
Een zondig lekker ontbijtje

Vanillekwark met verkruimelde lange vingers en frambozen uit de diepvries
FutureFairytalewoensdag 6 januari 2010 @ 11:21
quote:
Op woensdag 6 januari 2010 07:00 schreef Windigo het volgende:
Een zondig lekker ontbijtje

Vanillekwark met verkruimelde lange vingers en frambozen uit de diepvries
mmm lekker zeg

ik had thee en theebiscuits als ontbijt.
Straks met mn kortingsbonnen 2x McKroket halen
RoryGilmorewoensdag 6 januari 2010 @ 12:25
Geroosterde paprika soep & toast met oesterzwammen


Meer hier